Прогнозата на Маг Розали: Материални придобивки за Девата, успех за Близнаците

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите). Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – стабилни позиции

 

За вас това е много благоприятен период, изпълнен с възможности в търговията и бизнеса. Предстои ви стабилно бизнес начинание, създадено със здрав смисъл и на солидна основа. Ще бъдете в сигурна и стабилна позиция, ще имате правилна самооценка. Очаква ви пълна реализация на собствения потенциал, сигурност и обезпеченост. Ще направите умно вложение в бизнеса, очаквайте честна сделка.

 

Телец – печелите уважение

 

Осъзнавате ролята си в обществото. Показността и оригиналността ви печелят уважение и последователи. Притежавате увереност, необходима да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За бизнесмените: дипломатичността при сключването на сделки дава положителни резултати. Внимавайте - добрите ви маниери са поставени на изпитание.

 

Близнаци – сладки спомени

 

Свършената работа ви дава чудесно удовлетворение. Изплуват спомени от щастливото минало. Старите познанства и приятелства ви носят полза и сега. Взорът ви е отправен към бъдещето и новите начинания. Правите приятни асоциации и усещате защитеност и сигурност. Копнежът за успех се материализира в практически резултати.

 

Рак – снишете се

Не обръщате внимание на предупрежденията. Обзело ви е лъжливо чувство за безопасност. В резултат на напрежението вярата ви се разпада. Изправяте се срещу собствените си страхове, повече не можете да отричате истината. Изоставят ви - връзките ви се дестабилизират. Околните изгубват доверие във вас. Пазете се и внимавайте през този период за неочаквани травми или финансови загуби. Ще получите прозрение, просветление и възможност за ново начало.

 

Лъв – бъдете търпеливи

 

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Насочете усилията си към усъвършенстване на обществото, което ви заобикаля. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че и младите, и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега.

 

Дева – даровете на съдбата

 

Предстои прекрасен период. С вас ще бъдат щедростта и добротата. Разчитайте на помощ от близките и приятелите си. Отдъхвате си, като че ли тежест е паднала от гърба ви. Обстоятелствата са на ваша страна във ваша полза. Заобиколени сте от истински приятели, които ви съчувстват и подкрепят. Много от вас през този период ще получат подаръци и ще имат материални придобивки. Невероятният късмет и доходоносните бизнес сделки също ще бъдат част от живота ви през тази седмица. Бъдете благодарни, споделете вашите знания и опит. Дайте пари или вещи за благотворителност.

 

Везни – важните неща

През този период оставате здраво стъпили на земята. Черпите енергия и сила от нея. Структурирате приоритетите си и давате ход на важните неща в живота ви. Предстоят ви нови бизнес проекти, които ще се увенчаят с огромен успех във времето. Добра възможност да се ориентирате към работа и сделки през интернет. В края на периода са възможни временни сътресения в семейството ви. Бъдете благосклонни и разбиращи към партньора си и хората, които са около вас.

 

Скорпион – приятна умора

 

Успешен край на едно начинание. Чувствате се удовлетворени и съвсем основателно имате желанието да повторите този успех. Възприемате себе си по нов начин, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите усилия и се чувствате доволни от успеха. Това ви прави щастливи и уверени в себе си. Чувствате се леки и окрилени въпреки умората, която чувствате.

 

Стрелец – извън контрол

 

Всичко се обръща срещу вас. Хората се опитват съзнателно да ви наранят. Връхлитат ви обстоятелства, които са извън вашия контрол. Ще имате опасения вследствие на кошмар или някакво видение. Внимателно наблюдавайте онези, които ви заобикалят - някой от тях се опитва да ви забие нож в гърба.

  

Козирог – хубави емоции

 

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция - това са само някои от нещата, които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата независимо от моментната ситуация. Изчаквате следващото начинание и предизвикателство, които ще ви предложи съдбата. Здрави сте, работоспособни, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете, да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции.

  

Водолей – уверени в себе си

 

В този период сте уверени, че взимате най-правилните и най-точните решения във всяка една ситуация. Сигурни сте във всяко едно начинание и изпитвате увереност. Нямате нужда от никакви наставления и съвети. Знаете, че решенията, които вземате сега, са верните и най-правилните. Действайте! Съдбата е на ваша страна!

  

Риби – наслада от живота

 

Начало на приключение. Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден проект или идея. Предстоят нови преживявания, разширяване на хоризонтите, избистряне на целите и идеите ви. Не осъзнавате съществуването на спънки, пристъпвате с огромен оптимизъм. Неопитността ви и безстрашният ви подход могат да ви бъдат от полза. Вдъхновявате околните с енергичността си. В подобно душевно състояние човек е свободен да се наслаждава на живота, да се отдава на величествени, а понякога дори и нереалистични представи за бъдещето. Но внимавайте докъде може да ви доведе това.

 

 

Знаци за 13 - 19 юли

 

Таро карта на периода - Син на Чашите

 

През този период внимавайте да не изпаднете в плен на емоционалния стрес. Ще бъдете дезориентирани и объркани какво действие да предприемете, къде и кога. Няма да знаете по кой път да поемете и ще се чувствате тотално объркани. Изтощението ще ви кара да бъдете несигурни в себе си. Творческото въображение ще бъде хаотично и нецеленасочено. Периодът е подходящ за отпуска и забавления. Оставете организма ви да си почине след дългия и упорит труд, който сте положили в миналото.

 

Камък на щастието - кварц

Цвят на щастието - кафяв

Цифра на щастието - 0

Още по темата: зодии

Подобни статии