Прогнозата на Маг Розали: Съдбата помага на Лъва, Водолеят да върви смело напред

Маг Розали използва различни методи за прогнози – по зодии, нумерология, разположение на планетите, медитация, Таро карти. Помага при всякакви проблеми. За личен прием, гледане и разваляне на магии, изготвяне на талисмани и амулети, персонален хороскоп можете да се свържете с нея чрез профила й във Фейсбук Mag Rozali (където има директни сесии за приятелите), на импулсен телефон 090063077 код 234 имп. 2.40/мин. или 0878 313 005. За българите в Испания: 0034 604 24 24 48. Предаванията й можете да гледате във фейсбук профила Mag Rozali и Ютуб канал Mag Rozali.

Овен – скучно ви е 

Мечта, която е била превърната в реалност, сега е в процес на разпадане. Изпитвате скука, отегчение и апатия. Попадате в рутината на безцелния живот. Живеете ден за ден. Не намирате наслада в дейностите, които сте обичали да вършите. Постигнали сте целите си, но не се радвате на плодовете на труда си. Не виждате никаква възможност за подобрение, нямате никаква висша цел.

 

Телец - преоценка

Успешно направлявате непостоянната съдба. Налага се през този период да се приспособите към незабележими трудности и препятствия. Изправяте се пред пречки, които ви карат да направите преоценка на досегашният си живот. Направете творчески промени и вкарайте в действие прекрасното си настроение, както и чувство си за хумор, за да постигнете всичко, което искате през този период.

 

Близнаци – добра интуиция

Възприятията в този период са много засилени. Виждате и чувствате неща, които другите не могат да видят и осъзнаят. Не се плашете! Не полудявате! Астралът и ангелите ви изпращат нови послания и предупреждения, за да не сгрешите по пътя си. Съдбата е на ваша страна само, ако слушате интуицията си и вътрешния си глас. Възприемате случващото се около вас по нов и непознат за вас начин. Можете да използвате потока от информация, който получавате през този период за по-висши цели.

 

Рак – работите като вол

Голяма сила, вътрешна твърдост, добре укрепена позиция - това са само някои от нещата , които са важни за вас през този период. Изпитвате чувство за сигурност, осъзнавате, че сега е най-точното време за почивка. Вярвате в победата, независимо от моментната ситуация, изчаквате следващото начинание и предизвикателство, които ще ви предложи съдбата. Работоспособни сте, продуктивни, целенасочени. Чувствате цялостност и удовлетвореност. Бъдете внимателни в желанието да си починете да не претоварите с работа онези, които ви помагат или са до вас. Предстои прекрасен период, изпълнен с много положителни емоции

 

Лъв - кураж

Кураж и жизненост са необходими за реализирането на целите. Проявявайте амбиция, спокойствие, нежна сила. Интелектът и разумът в комбинация с ентусиазъм и енергичност ще ви помогнат през тази седмица. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Имайте доверие във висшите сили, които ви помагат през този период.

 

Дева – в търсене

Изпитвате необходимост от усамотение. Имате нужда от повече грижи за душата си. Прекарвате ценно време в усамотение. Правите преоценка на истинските чувства и се консултирате с вътрешния си глас. Обърнете повече внимание на сънищата си през този период и важните поуки от тях. Отговорите, които търсите, трябва да намерите сами. Само тогава ще постигнете напълно целите си.

 

Везни – смяна на плана

Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

 

Скорпион – пред нова ера

Предстои ви кулминация и краят на един етап от живота ви. Силните вражди от миналото, вътрешната борба, която сте водили, подпалват изострения конфликт. Маските се свалят, конфликтът води до разрушаването на стария ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова ера.

 

Стрелец – в подем

През този период пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

 

Козирог – даровете на живота

През този период енергията буквално ще блика от вас. Ще имате много авантюри, предстоят бързи промени. В действията си ще бъдете абсолютно непредсказуеми. Отворени сте за предизвикателствата на живота. Оптимизъм, възторг и опиянение от даровете на живота ще ви съпътстват.

 

Водолей - промяна

Пред вас е важна и необходима промяна в начина ви на живот. Това ще ви даде свобода и обновление. Ще изпитате страх от неизвестното заради тази промяна, но също така ще стимулирате по-нататъшното си развитие. Не се страхувайте, намирате се на прага на нов и благоприятен цикъл от вашия живот. Много от вас ще изпитват страх от загуба, страх от смърт или от естествения развой на нещата. Не се поддавайте на тези чувства - илюзията на смъртта е разделяща аза от миналото, за да започне нов живот. Дошъл е краят на една епоха или връзка и трябва да поемете своя път напред.

 

Риби – внимавайте в картинката

Внимавайте през този период. Възможно е да срещнете човек, който разполага с достатъчно власт, за да предизвика промяна в живота ви. Това е личност с авторитет, която е подсигурила мястото си, но продължава да прави опити да се изкачи нагоре. Това е човек, който може да е безскрупулен при осъществяване на амбициите си. Човек със силно присъствие, с опит зад гърбат си, с остра аналитична мисъл.

 

Знаци за 28 септември – 4 октомври

Таро карта на периода - Бялата карта

През този период вие ще сте хората, които ще градят своето бъдеще. Дали периодът ще е прекрасен за вас или ще е провал ще зависи изцяло от вашето отношение към всичко, което се случва около вас. Проектирайте вашите желания и това, което искате да ви се случи през този период. Обърнете специално внимание на взаимоотношенията с половинката си. Нужно е да проявите своите чувства и да докажете своята любов. Отношенията с хората са много важни през този период.

Камък на щастието - александрит

Цвят на щастието - зелен

Цифра на щастието - 6

 

Още по темата: зодии

Подобни статии