Прогнозата на маг Розали за периода 15 – 21 юни 2021 г.

Какво да очакват представителите на всяка зодия между 15 и 21 юни? Прогноза за този период на маг Розали.

Овен – спокойствие и сила 

Кураж и жизненост са необходими за реализирането на целите. Проявявайте амбиция, спокойствие, нежна сила. Интелектът и разумът в комбинация с ентусиазъм и енергичност ще ви помогнат през тази седмица. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Имайте доверие във висшите сили, които ви помагат през този период.

 

Телец – доверие и свобода

Предстои раждането на една ценна и равностойна връзка – интимна, но не задължително сексуална. Връзката ще е на по-високо ниво. В нея ще намерите любов, взаимно разбирателство, дълбоки чувства. Хармоничният поток от енергия ще създаде чувството на лекота и комфорт. Най-накрая ще получите така желаното доверие и свобода във връзката с партньора си.

  

Близнаци – повече кураж

През този период вие ще сте пазител. Пазител на любовта вкъщи и хората, които ви заобикалят. Ще се стремите да запазите мира във всяко отношение, както при близки приятели и обкръжението си, така и във вашето семейство. Съберете сили и кураж да се изправите дори и срещу хора, които ви карат да се страхувате – само за да запазите така нужните ви душевен мир и спокойствие.

 

Рак – валят идеи

Предстои ви период на творчество и красота. Музата на вдъхновението ви е спътник непрекъснато и ще ви навестява често, като ви дава много нови творчески идеи. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Той няма да ви подведе. В края на периода ще постигнете изключителна хармония между твореца във вас и външния свят.

За бизнесмените: Внимателно обмисляйте и вземайте решения през този период, защото идеите в главата ви са твърде много. Възможно е идея, която първоначално не ви се е струвала най-подходящата, да се окаже, че е най-правилното решение за вас.

 

Лъв – горе главата

Самота, страдание и мъка, частични загуби. Страдате за повърхностна любовна връзка или брак. Игнорирани сте от близките ви хора. Изпитвате разочарование и мъка за неосъществени надежди и мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно.

Дева – съдбата е с вас

Предстои прекрасен период. С вас ще бъдат щедростта и добротата, разчитайте на помощ от близките и приятелите си. Отдъхвате си, като че ли тежест е паднала от гърба ви. Обстоятелствата са на ваша страна, във ваша полза. Заобиколени сте от истински приятели, които ви съчувстват и подкрепят. Много от вас през този период ще получат подаръци и ще имат материални придобивки. Невероятният късмет и доходоносните бизнес сделки също ще бъдат част от живота ви през тази седмица. Бъдете благодарни, споделете вашите знания и опит, дайте пари или вещи за благотворителност.

 

Везни - важните неща

През този период оставате здраво стъпили на земята. Черпите енергия и сила от нея. Структурирате приоритетите си и давате ход на важните неща в живота си. Предстоят ви нови бизнес проекти, които ще се увенчаят с огромен успех във времето. Ориентирайте се към работа и сделки през интернет. В края на периода са възможни временни сътресения в семейството ви. Бъдете благосклонни и разбиращи към партньора си и хората, които са около вас.

 

Скорпион – шанс за развитие

Предстои обрат на съдбата. Начало или край на житейски цикъл. Ще имате късмет, шанс за растеж и развитие. Носите се по вълната на успеха. Оглеждайте се за неочаквани възможности, които може да са временни, но да ви дадат големи успехи.

 

Стрелец – време за победа

Имате нужда от съсредоточаване на усилията и контрол над емоциите. Трябва да направите съзнателен опит за преодоляване, дори и временно, на вътрешен конфликт. Това ще ви е нужно, за да осъществите някаква задача. Трябва да упражните контрол над дадена ситуация, в която участват конфликтни страни. Преодолявате пречките благодарение на упоритостта си и силния си дух. Очакват ви триумф и неизменна победа.

 

Козирог – право в целта

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки че някои пътища изглеждат в началото еднакви или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

 

Водолей – лесни споразумения

Справедливостта възтържествува и разкрива последствията от миналото. Тя дава всекиму заслуженото. Постигате баланс и хармония след редица изпитания и премеждия. Достигате до равновесие със самите себе си. Ставате част от едно равностойно партньорство, виждате и двете страни на дадена ситуация. Постигате с лекота споразумения. За някои от вас предстои благоприятен изход, свързан с юридически въпрос.

 

Риби – трябва ви успех

Преодолейте противоречията, само така ще получите признание и уверение от страна на околните. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте различните страни, обзети от противоречия, да работят в съюз, заедно за общото благо. Защитете нещо, което се намира в начален етап на своето развитие. Достатъчно сте издръжливи, за да реализирате целите си. Смелост, сила и успех са нещата, които ще ви съпътстват през този период.

 

Таро карта на периода - Шестица Мечове

Информацията е най-важното през този период. Тя изплува на повърхността и буквално ще ви залива отвсякъде. Трябва ефективно да прилагате умствените си възможности, за да имате успех. Внимателно анализирайте проблемите си и влагайте интелекта си за разрешаването им. Проявявайте мисловна яснота и се вглеждайте във всеки аспект на ситуацията. Дълбоко вниквайте в нещата, изследвайте ги докрай. Това е период, в който успешно можете да планирате пътуване или работа в странство.

 

Камък на щастието - аметист

Цвят на щастието - бял

Цифра на щастието - 6

Подобни статии