Пълен седмичен хороскоп (29.08-04.09.2020 година)

Магичен период за Овните, Телецът се препъва в собствените си амбиции, Козирогът да води разговори на неутрален терен

Някои трябва да се самоопределят, при други това няма как да се случи поради външни обстоятелства. Трети трябва да отворят сърцето си, дори да са били наранявани. А четвърти просто си търсят повод да водят войни. Вашият пълен седмичен хороскоп, който ще ви помогне да не пропуснете шанса си и ще заостри вниманието ви, ако ви предстоят изпитания.

Овен 21 март – 20 април

На 29-и конкуренцията ви се обединява. На 30-и давайте от сърце и помагайте с каквото можете. На 31-и лесно се усвоява всичко полезно, предложено на тялото, ума и душата. 1-и е ден, в който се свири за сбор. Събираме се под знамената на личните ни амбиции и политически отговорности. На 2-и се очертават опасни сблъсъци на позиции и интереси. 3-и носи баланс в отношенията, а 4-и ново начало.

29-и. Рискова събота за родените в третата декада. Кардиналните знаци Козирог, Овен, Рак и Везни са включени в кармичен кръст. Работата и семейните задължения са противопоставени. Не стоварвайте цялата отговорност върху партньорите си. Вероятно е да нарушите закона. И близките ще ви наложат забрани, ако не действате адекватно. Здравето е нестабилно. Не рискувайте, пазете се от травми.

30-и. Ден на сърцето, колкото дадеш, толкова ще получиш. Помагайте с каквото можете и за вас подкрепа ще дойде. Правете желани подаръци, а не такива, които вие смятате, че са нужни на другите. Нищо амбициозно да не се започва. Препоръчва се лека храна, неблегнете на соковете. Противопокзно е да товарите сърцето с тежка физическа работа, с тежки мисли и конфликти.

31-и. Днес е вероятно да се обвържете и да сключите важни договори. Постарайте се да изглеждате на ниво и да бъдете в тон с обстановката и с местата, които ще посетите с едно или друго намерение или искане. В подходящия момент ще ви дойдат и подходящите мисли. В този ден има нещо магическо и магнетично. Каквото не е ставало, ще стане и ще ви се получи. Действайте.

1-и. Най-благоприятният ден в месеца за групови инициативи, за работа в екип, за определяне на групите по интереси и за влизане в нова среда. Съдбата свиква сбор, призовава ни да си намерим мястото в социума, да защитим личните си интереси и позиции в бизнеса. Уредете важните си срещи и преговори за днес. Утре в отношенията ще има повече непримиримост, притискане и агресия.

2-и. Кой както може ще притиска другите, ще налага мнение и авторитет, ще предлага идеи, които ще обслужват личните му или партийни интереси. Очаквайте удари под кръста, а и сами ще нанесете такива. Пълнолунието вади на показ дълго прикривани страсти и предизвиква негативната ни емоционална реакция. Контролирайте импулсите, внимавайте с алкохола и стимулантите.

3-и. Опитайте днес да преговаряте и да се разберете по спорните въпроси. Природата се стреми да запази баланса и статуквото, направете го и вие. Вземете най-доброто от миналото, обсъждайте и преговаряйте, без да прибягвате до прибързани решения. Изслушайте мнението на партньорите си, съобразете се с изискванията и намеренията на всички, с които влизате в контакт.

4-и. Луната навлиза в Овен. Очертават се пътувания, делови и приятелски срещи, в които ще се обсъждат новите отношения и договаряния предстоящи в следващите дни. Чакайте и обаждане, за което някой ще почерпи, а друг ще преглътне горчив хап. Но каквото и да е ще ви освободи от неприятни грижи и отговорност, която не е ваша. Идва емоционален и любовен уикенд.

Телец 21 април – 20 май

 

29-и е ден на постижения и лични рекорди. 3-и носи рискове за родените до 1 май. На 31-и губите позиции и предимства на едно място, а на друго показвате ниво и печелите симпатии. Съдбата завърта своето колело. Облечете новите дрехи. 1-и започва неприятно и с конфликт за родените в края на зодията, но до вечерта постигате максималното. На 2-и увеличете дистаниците. 3-4-и носят победи.

29-и. Днес сте близо до спонсори, до неочаквани покровители и благодетели. В хороскопа ви действат стимулиращи, амбициращи и подкрепящи аспекти. Енергията ви достига високи нива, а това ще помогне да постигнете и високи цели. Не се отказвайте от нищо важно. Опитайте отново и с други средства там, където в миналото сте получавали откази. Уреждате и имотен спор.

30-и. Родените в първата декада ще се препънат в голямата си амбиция. В този ден е важно да помагаш на близки и приятели, да участваш в спонсорски и дарителски акции и така сам ще станеш обект на подкрепа и стимулиране. Ако само искаш, така и няма да получиш. Не се дръжте безцеремонно. Внимавайте къде оставяте важни вещи и документи. Пътуванията протичат рисково.

31-и. Огледайте се, подготвят се важни промени на работното място и в отношенията ви с партньори. Постарайте се да сте в час с новите изисквания. Добре се информирайте и не допускайте да зависите от чуждо мнение или авторитет. Предстои ви да вземе решение към кой лагер ще се присъедините. Направете го утре следобед. Днес е важно да опипвате почвата и да пресявате нещата.

1-и. Днес не може да си безучастен, да не покажеш отношение, позиция и желание за участие в съвместни проекти. Ако искате работата ви да потръгне, постарайте се да влезете в подходящата среда и да привлечете нужните хора. Соловите играчи са обречени. Изберете групата си по интереси както в живота и работата, така и в социален и бизнес план. Търсете съмишленици.

2-и. Ден с тежко и безкопромисно излъчване. Може да изживеете приятни моменти, след които ще следват дълги дни на разочарования в бизнеса и в любовта. Нищо важно да не се предприема, особено в неблагоприятна и агресивна среда. Юмручното право измества закона. Всеки тегли чергата към себе си и не е склонен на компромиси. Така общата и семейната работа ще зациклят.

3-и. Един вдъхновен ден, в който може да се намери компромис и да се удовлетворят почти всички искания. Природта се стреми да запази статуквото на пълнолунието, а ние на нашето ниво е добре да се стремим към разбиране, приемане, хармонични и балансирани отношения. Не отивайте в крайности, опитайте да разберете другата гледна точка. Крясъците разболяват, контролирайте се.

4-и. Днес е важно да усетиш докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Чувството за мярка да не ви напуска. Ще извоювате победи, екстри и допълнителни пари, ще сключите нови договори и ще получите предимства, но на всички нива трябва да действате дипломатично и тактично. Ще си проличат големите играчи, които знаят кога да нападат и кога да отстъпват за да спечелят.

Близнаци 21 май – 21 юни

29-и е ден с опасна енергетика. Не отивайте в крайности. На 30-и чакайте подкрепа и закрила. 31-и дава шанс на подтиснатото да избие и притисне това, което до момента е доминирало. На 1-и действайте единно и в екип. 2-и е ден на остри сблъсъци и болезнени амбиции. 3-и наказва тези, които губят чувството си за мярка. 4-и възражда амбиции, за които ще са нужни и нови инвестиции.

29-и. Днес енергията Кундалини си пробива път нагоре по гърбначния стълб. Важно е да се държиш изправено, да не се поддаваш на натиск, притискане и увещания, независимо в какво положение си. До обед може да намерите изход и решение на всеки проблем, а следобед ще си създадете нови с комплексарско поведение. Преживяното в миналото замъглява здравия разум.

30-и. Отложете амбициозните начинания и действия. Денят се свързва с благотворителността, с желанието да подкрепиш ничия инициатива, да помогнеш материално или да дадеш духовна храна и да поощриш някого в намеренията и амбициите му. Не си превишавайте правата, не давайте непоискани съвети. Направете подарък от сърце, включете се в дарителски дейности и инициативи.

31-и. Днес е трудно да се спреш, да мислиш трезво и да действаш по правилата. Амбициите са плевели, които ще заглушат всяко странично и нежелано мнение. Не давайте безсмислени разпоредби, от които после трябва да се откажете. Ще чувствате прикрита и открита неприязън на всички нива в работата и у дома. Ще срещнете основните си опоненти. Опасно е да обърнеш гръб.

1-и. До обед подновете стари връзки, преговаряйте, сондирайте мнение и изслушайте потенциалните си съюзници и съмишленици. Който не е подкрепен от солиден екип трудно ще се справи с проблемите си и с нападките от страна на конкуренцията. В този ден се събираме всички под флага на общото мнение и съгласие. Намерете своята група и екип, в които да действате и да се чувствате стимулирани.

2-и. Днес правите основни грешки, особено ако се държите непримиримо и без да отчитате етапите в променящата се обстановка. Апетитите са огромни, никой не отстъпва от козята пътека на болезнените амбиции, а така всички може да полетят към пропастта. Ще се действа агресивно, критикарски и без право на възражение. Нагнетява са опасно напрежение, което може да стане неконтролируемо.

3-и. Родените в третата декада е добре да потърсят възможност, която би удовлетворила спорещите страни. Ако не изиграете ролята си на балансьор, а само наливате масло в огъня и вашите амбиции ще пострадат. Децата са неуправляеми, родителите също. Ако към това се добави и собствената ви неориентираност и неотстъпчивост нещата много ще се объркат. Важно е да се постигне примирие.

4-и. Днес ще получите чакана вест, която ще ви осигури подкрепа в труден моминт. Чакайте съдействие и от чужбина. В този ден може да се сключи брак, който дълго ще се крепи на любовта и взаимното разбирателство. Направете предложение. Излезте от периода на задръжки и шикалкавене. Поемете си задълженията и вземете инициативата за общото бъдеще в свои ръце.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

29-и е ден на тежки лични противопоставяния и конфликти. Мерим си силите и възможностите. 30-и усмирява и изисква грижа за ближния. 31-и дава нови насоки за вас и бъдещето на децата ви. Съобразете се с изискванията на момента. 1-и е ден на призив, добре е всеки да влезе в избраната и благоприятната за него среда. На 2-и агресията е повсеместна. 3-и е балансиран, а 4-и носи рискове.

29-и. Няма да ви е лесно в днешния ден, особено ако сте родени след 9 юли. Венера, Марс и четири планети от Козирог образуват тежки и рискови аспекти със Слънцето ви. Взимате грешни решения или такива, от които после ще се откажете с нежелани последици. Не влизайте в конфликти и се контролирайте максимално. Комплексите не са добър съветник. Не провокирайте околните.

30-и. Ден на сърцето и сърдечните работи. Погрижете се за тези, които обичате и цените. Стопете дистаниците. Носете подарък навсякъде, където отивате независимо с каква цел. Включете се в прояви на благотворителност и сами ще получите такава. Не започвайте нищо амбициозно. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Сънищата ви са пророчески и ще се сбъднат.

31-и. Започнете деня с фитнес и грижа за външния си вид. Полезните вещества прекрасно се усвояват. Облечете новите дрехи и се постарайте да изглеждате перфектно. Този ден отваря заключени врати, привлича благоприятните хора, които може да ви направят услуги, стига да им направите добро впечатление. Планирайте за утре огледи, подписване на нови договори и срещи на екипа.

1-и. Най-добрият ден в месеца за колективни инициативи и делови срещи, за съвместни действия в изгодна за всички посока. Препоръчват се срещи на екипа, в който работите или оглавявате. Не отлагайте събрания и конференции за 2-и, когато агресията ще унищожи добрите ни намерения. Не претоварвайте очите. Не употребявайте силни парфюми и думи. Сетивата са особено изострени.

2-и. Ден на предателства, на плътски изкушения и астрални битки. На всички нива ще се действа агресивно и манипулативно. Едва ли ще се постигне примирие и консенсус при преговори от всякакъв характер. Някъде напрежението ще ескалира до особено опасни размери. Защитавайте справедливи, а не удобни за вас или за някой друг каузи. Скандалите са лош знак и ще се разрастват.

3-и. Днес всичко може да се уреди и разпредели точно и равномерно между всички участници в спорове и бизнес инициативи. Балансират се отношенията в личен и политически план. За разлика от вчера, днес може да се раздели неделимото, да се намери начин да се преговаря дипломатично и да се излезе с правилни становища по важните за всички въпроси. Ден на душата.

4-и. Днес проблемите са повече за родените до 1 юли. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не губете чувството си за мяра и мярка. Доверете се на инстинктите. Те ще ви помогнат да усетете кога трябва да си тръгнете и кога да останете, какво да изберете и какво да пренебрегнете. Очаквайте вести и предложения, които може да ви вкарат в трудни и рискови ситуации в следващите два дни.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

29-и ви дава предимства пред другите. 30-и носи проблеми за родените до 1 август. Не поемайте излишни финансови рискове и на 31-и. На 1-и заставате начело на важни делови и лични срещи и показвате ниво. На 2-и си правите криви сметки. Нищо важно да не се започва. Избягвайте скандали и конфликти. На 3-и печелите с дипломация, а на 4-и диктувате условията и доминирате в средата си.

29-и. Днешният ден ще ви помогне да постигнете нещо важно и голямо, нещо за което дълго сте работили и мечтали. Преговорите ще са успешни. Ще срещате важни за бъдещето ви хора, ще получавате нужната подкрепа и съдействие. Може да уредите брокерска сделка и да се споразумеете с роднини по имотни и наследствени дела. Пасивността е вредна, но не се претоварвайте.

30-и. Рисков и проблемен ден, особено за родените в началото на зодията. Нещо ще загубите, друго ще се провали, а трето ще ви вкара в губещи и рискови ситуации. Луна и Уран сключват критични аспекти със Слънцето ви. Започнатото с амбиция за печалба ще донесе загуби. Раздайте ненужни вещи, погрижете се за някого. Ако с действията си утежните нечий живот ще платите висока цена.

31-и. Не бързайте с деловите начинания. Предстоят рокади, които ще ви помогнат да овладеете положението и да доминирате в средата си. Днес обстановката не е изчистена. Сега е момента да обърнете внимание на здравето и на външния си вид. Ползвайте повече полезни продукти, изслушайте предложенията на полезни и верни хора. Утре невъзможното ще стане възможно.

1-и. Ден на призив. Съберете доверените си хора, набележете бъдещите начинания и планирайте действията си в усложнената обстановка. Нищо важно не отлагайте за утре, когато може да се стигне до остри сблъсъци на интереси и позиции. Деншният ден ви дава предимства и събира под знамената на личната ви активност тези, с които ще успеете и ще вървите успешно напред в бъдещето.

2-и. Днес властват превъзбудата и личната агресия, особено ако нещата не стават както ги искаме. Пълнолунието провокира първосигнална реакция и рисково поведение. Може да изживеете блаженни моменти, но тенденцията е за всичко да се плаща с лихвите. Вечерта е вдъхновена. Личната ви муза може да ви посети. Ще поседи, ще ви погледа и ще си отиде, ако сте злоупотребили с алкохола.

3-и. Символ на деня е умереността. Водете балансирана политика, съобразете се с исканията на партньори и колеги, на близки и работодатели и ще избегнете кризисните моменти. Може да постигнете съгласие по спорни въпроси и да получите нужните ви оферти и разрешителни. Крясъците вредят и разболяват. Ще постигнете максималното с умело водени преговори.

4-и. Най-добрият ден за сключване на брак и нови договори. Всичко предприето ще има успех. Включете се в различни делови и творчески иницативи. Ще доминирате в средата си. Излизате от черупката, разкрепостявате се и си позволявате нещо забранено преди. Важното е във всеки момент да контролирате ситуацията, да усетите кога да пристигнете и кога да си тръгнете.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

29-и е благодатен ден за личните ви амбиции. На 30-и подкрепете амбициите и инициативите на близките. 31-и пренарежда пъзела и залага нови правила. На 1-и конкуренцията търси съмишленици, направете го и вие. 2-и е ден на тежки сблъсъци, конфликти и проблеми. Ограничете контактите. 3-и носи баланс, а на 4-и ще се случват събития, които ще променят житейската посока и личния ви избор.

29-и. Предприетото днес ще носи късмет и ползи, ще ви приближава към успеха, парите и славата, ще дава възможност да се устроите на по-добро място и да подредите семейните отношения. Направете важната крачка, не отлагайте предложения за взаимна работа и живот. Седем планети образуват перфектни аспекти в хороскопа ви и дано това ви помогне да направите перфектния избор.

30-и. Днес се включваме към космическия канал на любовта. Сега е момента да направите някому желан подарък, да подкрепите нечия инициатива и да се включите в благотворителни мероприятия. Всичко на този свят се връща. Бъдете сигурни, че и вашите амбиции и проекти ще бъдат подкрепени и финансирани. Съдбата ще намери начин да ви върне с лихвите всяка помощ и всеки личен дар.

31-и. Днес всичко полезно за тялото и душата лесно се усвоява. Започнете нова програма за лично осъвършенстване, тествайте нови лечебни и козметични продукти и работете над личната си визия. Усилията ви ще бъдат забелязани и оценени. Ше привлечете подходящите хора и работата ви ще потръгне. Може да се появи стар проблем, но ако запазите спокойствие бързо ще го разрешите.

1-и. Не си позволявайте да играете солово и да влизате в нова и непроверена среда. Днес е важно да си сред собствената си глутница, за да не станеш жертва на чуждата. Успехът ще следва тези, които се организират и взаимно си защитават гърба. Обадете се на стари приятели и бивши партньори. Може да се възобнови стопирана връзка и дейност, която ще ви даде надеждна защита за бъдещето.

2-и. Един от тежките ви и рискови дни за месеца. Както и да постъпите ще си навлечете неприятности и грижи. Стойте далече от места, в които напрежението нараства. Казанът от емоции и претенции ври и кипи. Нищо няма да тръгне по правилата. Ще се изпокарате с тези, с които се опитвате да се сближите или да работите заедно. Претенциите взимат връх над здравия разум.

3-и. Родените в третата декада ще трябва да направят повече компромиси, ако искат поне в една посока да оправят нещата и да подобрят личните си отношения. Днес природата се стреми към баланс и равновесие. Нека това бъде и вашият стремеж. Не отивайте в крайности, не застъпвайте крайни мнения и не давайте крайни оценки. Ден на хармония между астралното и физическото тяло.

4-и. Денят носи награда за положените в миналото усилия. Чакайте новини и предложения, които може да отворят нова страница в професионалния ви и личен живот. Поне за миг забравете проблемите. Радвайте се на това, което ви поднася съдбата и във всеки момент не губете инициативата. Днес улавяме пеперудата на късмета в движение. Пътувайте, организирайте приятелски срещи.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

На 29-и губите присъствие на духа и си превишавате правата. Очертават се проблеми. На 30-и давайте повече от себе си. 31-и завърта колелото. Което е било притеснено започва да доминира и обратното. На 1-и подпишете колективни трудови договори. Трудно ще се контролирате на 2-и. Запазете неутралитет. 3-и носи помирение, а 4-и опасности и конфликти.

29-и. За родените след 9 октомври днешният ден ще донесе кризи, опасности и здравословни проблеми. Не нарушавайте закони и предписания. Шест планети образуват конфликтни аспекти с вашето Слънце. Увеличете самоконтрола, дозирайте емоциите, не си позволявайте да поемате излишни рискове, да влизате в опасни връзки и нерегламентирани отношения.

30-и. Ден на сърцето и на любовта. Ориентирайте се към прояви на благотворителност и сами ще станете обект на обгрижване, внимание и обич. Поне един проблем ще се реши с посредничеството на близки и приятели. Давате си сметка кой и доколко държи на вас, а и вашето отношение ще е показателно за околните. Не си позволявайте да влизате в разправии, да вредите и да обиждате.

31-и. Ден на полезните продукти. Заемете се с лечения, работете над външния си вид и тествайте нов козметичен продукт. Може да ви предложат изгодна сделка и съвместна инициатива, която ще се развива успешно в бъдеще. Ден на пръстена и колелото. Затворете производствения си цикъл, потърсете надеждни партньори, доставчици и посредници. Планирайте зе утре срещи на екипа.

1-и. Днес стягаме редиците и правим преглед на наличностите. Чудесен ден за колективни инициативи, за събрания и съвместни действия в една взаимно изгодна посока. Сега е момента да се опрете на доверено рамо, да потърсите старите партньори и да намерите нови защитници на личната си кауза, на професионалните си и бизнес интереси. Соловите акции са обречени на провал.

2-и. Дистанцирайте се от конфликтните точки, от местата където се събират много хора и енергията им е неуправляема. Пълнолунието пръвъзбужда, вади лунатиците на покрива и ни кара да се държим агресивно. Очертават се провокации, критични ситуации и намеси в личния ни избор. Не е препоръчително да се провеждат събрания, на които ще се взимат важни за всички решения.

3-и. Енергията се балансира, надуваният от вчера балон се пука, непрежението спада и на всички нива се мисли много по спокойно и далновидно. Може да се постигне консенсус по спорните въпроси, да се видят ползите от една страна или грешките и пропуските ни от друга. Денят е благоприятен за преговори целящи да се запази мирът и да се подредят взаимните приоритети.

4-и. Родените в първата декада може да изживеят кризисни обрати в отношенията и личните връзки. Напрежението нараства. Не се съобразявате с околните и взимате неадекватни решения, както на работното място, така и у дома. Луната навлиза в Овен и отключва агресивни аспекти, които ще ви действат негативно и през уикенда. Не планирайте рискови изяви, приберете се навреме у дома.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

29-и е ден на високите енергии и цели. Използвайте всеки удобен момент за стиковане с подходящите хора. 30-и е ден за благотворителни прояви. На 31-и трябва да изглеждате магнетично, иначе работата ви ще зацикли. На 1-и използвайте и насочвайте колективната сила в изгодна за вас посока. На 2-и печелите с агресия и натиск. 3-и носи шанс за успешни договори. 4-и е ден на прекалявания.

29-и. Днешният ден среща тези, които имат нужди с тези, които са способни да ги удовлетворят. На едно място давате подкрепата си, а на друго получавате необходимите ви дотации и обещания за съдействие по отношение на важните ви проекти и начинания. Не отивайте в крайности, направете компромисите, които ще ви осигурят и в бъдеще възможности за съвместна работа и общуване.

30-и. Не се дръжте агресивно и манипулативно, ако не искате да изживеете неприятни моменти и скъсвания на връзки. Проявете разбиране, към нуждите на близки и приятели, направете нужните жестове, купете подарък и по всякакъв начин засвидетелствайте обичта си към някого. Не участвайте в екстремни състезания, пазете си вещите и не предприемайте рискови пътувания.

31-и. Ще се появи стар проблем, ще се наложи да променяте програмата и тактиката си. Реагирайте в движение на неочакваните препятствия и на променените изисквания на работното място. Ще се изнервите. Днес е по-добре да закъснеете за работа независимо мъмренето, което ще получите. Точно това закъснение ще ви спести по-голямо неудобство. Друг ще свърши неприятната работа.

1-и. Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Ставате притегателен център, около който се въртят нечии нужди, амбиции и пари. Може да подпишете перспективен договор, да привлечете качествени съюзници и партньори и да си осигурите желаното финансиране. Днес може да гребете от общия казан, но само със законовата лъжица. Подсигурете си нужните документи и разрешителни.

2-и. Днес сте в ролята на третия, който ще извлече ползи както от конфликтите, така и от разбирателството между други двама. Може да се окажете и в ролята на арбитър, който ще бъде ухажван и от двете страни. Ще се радвате на внимание и лукс, а ако се постараете повече може да извлечете ползи и в по-далечна перспектива. Днес е важно да защитаваш справедливи каузи.

3-и. Чист и светъл ден. Не нарушавайте своя и чуждия комфорт. Не влизайте в разправии, опитайте да разделите екстрите поравно и по правилата. Родените в третата декада може да срещнат любовта, да получат или да направят предложение. Сключените днес и утре бракове ще бъдат покровителствани от висшата любов. Вечерта и музата на вдъхновението ще ви посети.

4-и. Днес активността ни на моменти избива в агресия. От първостепенно значение е да се владееш и контролираш, да не отиваш в крайности, да не изказваш и защитаваш крайни мнения. Обстановката е взривоопасна. Който не умее да дозира нещата, да контролира пиенето и страстта ще изживее болезнени и опасни моменти. Не е време за изневери, но любовта ще ви изкуши.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

29-и отприщва енергии, които трябва умело да се канализират в нужната посока. 30-и изсква да даваш, ако искаш да получиш. Мислете за ближния. На 31-и изтупвате от прахта на миналото стари проекти и ги реновирате според обстановката. На 1-и водете преговори и привлечете съмишленици. Осигурете си финасиране. 2-и е рисков, а 3-и  хармоничен. Започнато на 4-и носи късмет и пари.

29-и. Днес е важно да преговаряш с правилните хора и да изискваш точно това, което ти е нужно, без да се разпиляваш и отиваш в крайности. Пасивността е губеща и нежелателна тактика, но и прекалената активност може да отблъсне важни спонсори и покровители. Старайте се да действате дипломатично и тактично. Не афиширайте и не се хвалете с постигнатото, конкуренцията дебне.

30-и Не е ден за преследване на големи амбиции и лични цели. Огледайте се, подайте ръка на някой, който крета и изостава, който трудно се оправя и свързва двата края. Участвайте в дарителски акции. В точния момент ще се появи и точният човек, който ще ви направи услугата, от която се нуждаете. Ден на сърцето. Правете това, за което ви помолят. Носете подарък от сърце, където и да отидете.

31-и. Ден на колелото. Ситуацията около нас се променя и това, което и било отдолу изплува на повърхността, а актуалните до днес неща остават на втори план. Бъдете в час с нуждите на момента. Реагирайте изпреварващо, за да хванете влака на големите надежди. Променете прическа и визия. Вземете бързо инициативата в свои ръце, включете се в новите шефски проекти и представете своите.

1-и. Днес първото предложение ще се окаже важно и стимулиращо. С напредването на деня ще се появяват нови хора и възможности, които повече ще разводняват нещата, вместо да ги уточняват и напасват на изискванията на момента. От особено значение е да се движите в своята си среда, да се свързвате с хора, с които имате общи интереси, изисквания и нужди. Не правете компромиси.

2-и. Увеличете максимално дистанциите. Днес тенденцията е към конфликти, скандали и остри сблъсъци на интереси. Не преговаряйте, не поставяйте условия и не се дръжте ултимативно. Както и да постъпите ще има недоволни.  Краткото удоволствие в любовта ще се смени с дълги дни на разочарования един от друг. Не е ден за срещи, запознанства и старт на съвместни начинания.

3-и. Родените в третата декада са на прага на тежък избор. Отложете за утре взимането на важните решения. В момента изискването е отговорности и пари да се делят поравно независимо участието на единия или на другия в работата. Не давайте излишни пълномощия на хора, които не го заслужават, не са се постарали и не са дали всичко от себе си. Ролите да се разпределят адекватно.

4-и. С лекота се уреждат проблемите от миналото. Получавате изгодни предложения и правите такива. Чакайте обаждания, които ще помогнат да се ориентирате в ситуацията и да вземете правилното решение. Перспективата се вижда ясно. Ще има за какво да почерпите. Денят е благоприятен за предложения и годежи. Всичко предприето ще ви донесе ползи и ще ви вкара в по-добра среда.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Родените след 6 януари ще имат рискова събота. 30-и изисква и налага помирение, позволява да си простим и да се разберем. Направете едно добро дело. На 31-и всичко полезно лесно се усвоява. 1-и дава предимство на екипната работа и позволява да сключите изгодни договори. На 2-и агресията е повсеместна. На 3-и не влизайте в конфликти. На 4-и стигате точката на кипене и разваляте отношения.

29-и. Днес четири планети от знака на Козирога сключват критични аспекти с Марс и Венера. С една дума и жест може да провалите важни връзки и начинания. Очертава се и здравословен проблем. И най-добрите ви намерения ще се изтълкуват превратно, а агресивните ще запалят свещенни войни. Може да пострадате, ако нарушите закони и предписания. Бъдете отговорни и тактични.

30-и. Бъдете добронамерени. Ден на любовта и на сърцето. Сега е момента да се помирите и да стопите дистанициите. Направете желан подарък, сменете назидателния тон с любящо-обгрижващ. Освободете някого от неприятни за него договори и задължения, особено ако отдавна е изпълнил каквото е обещал. Спомнете си какви обещания сте дали на близките и децата и този път ги изпълнете.

31-и. Днес ще ви погледнат по нов начин, ако и вие се постараете да изглеждате различно и да вложите свежи идеи в новите си предложения. Ден на пръстена и колелото. Вървите към желани контакти и обвързвания, към престижни договори и участия в печеливши проекти. Сега е момента да се сключат нови споразумения, да се направят поръчки и да се водят преговори за следващите съвместни стъпки.

1-и. Днес всеки трябва да избере към коя група принадлежи в професионален или бизнес план. Не оставайте в среда, в която се чувствате не на място и не добре приети. Натоварете се повече физически, но щадете очите. Сетивата са изострени до краен предел. Не влизайте в спорове и не планирайте важни делови инициативи за утре. Разговорите да се водят на неутрален терен.

2-и. Денят е зареден с агресивност, с желание за доминиране при разговори с колеги и близки. Никой не отстъпва, дори и да усеща, че не е прав. Очертават се конфликти, особено ако се прекали с натиска. Препоръчват се всякакви форми на аскетизъм. Не допускайте намеси и не се месете в чуждия избор. Ставаме подвластни на всякакви съблазни, особено ако прекалим с алкохола.

3-и. Денят е добър за преговори, за съвместни инициативи с проверени в годините хора. Опитайте да разделите поравно отговорности, пари и задължения. Бъдете умерени в отношенията, в хапването и пийването. Опитайте да разберете другата гледна точка и да предразположите околните преди да вземете окончателни решения кое как да стане и какъв договор да се подпише.

4-и. Навлизате в рисков период. До неделя на обед балансирате трудно в отношенията, реагирате непримиримо или не отдавате значение на важните за партньорите и колегите ви инициативи. Днес проблемите ще са повече за родените до 1 януари, особено ако променят плановете си, без да ги съгласуват с тези на близките. Не бъдете многословни, за да не кажете нещо излишно.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

29-и е с мощна енергетика. Използвайте я умно. 30-и ви дава предимства и възможност да получите подкрепа и дотация от хора, които в миналото сте подкрепили и финансирали. 31-и е ден за обвързване и ново договаряне. На 1-и привличаме тези, които мислят и действат синхронно с нас. На 2-и печели юмручното право. На 4-и ще се окажете предпочитан съюзник, наставник и партньор.

29-и. Днес е важно да държите здраво юздите, както на личните амбиции и желания, така и на страстите на близките и децата. Ще се наложи да играете разпоредителна роля, ако ви помолят да се грижите за някого. Може да наложите забрани, които няма да се харесат, но ще се окажет полезни. Добре е да започнете диета. Ограничете вредните контакти и направете равносметка на изминалия път.

30-и. Конфликтен ден за родените до 1 февруари. Пътуванията протичат екстремно. Внимавайте къде какво оставяте и по възможност не подписвайте нови договори, особено по отношение на наемни и имотни въпроси. Погрижете се за близък, включете се в дарителски инициативи, но не взимайте и не давайте заеми. Помогнете без да поставяте условия и не позволявайте да ви поставят такива.

31-и. Денят е благоприятен за обвързване, за договаряне и поемане на ангажименти от различно естество, които може да ви свържат задълго с качествини партньори. Явете се на конкурси и прослушвания, изявете дарби и таланти. Нещо, което сте мислили за провалено ще потръгне, ще донесе пари и ползи, но нещо, на което в момента се надявате може да бъде отложено във времето.

1-и. Водолеят е екипен играч, а в днешния ден може да откриете или да бъдете приети в група от сродни души, където ще се развивате и работите успешно в бъдеще. Имате шанс да си намерите мястото, да започнете нов тренировъчен или обучаващ цикъл или да ви предложат работа в посоката, в която сте най-добри. Не правете компромиси. Този ден може да ви донесе точно това, от което се нуждаете.

2-и. Днес всеки тръгва готов да се бори и защитава личните си идеи, личното си пространство и работата си на всяка цена. Ще се водят открити и прикрити битки, ще се действа от позиция на силата, ще се използват всякакви манипулативни средства в играта за власт и пари. Клонът може да се счупи, ако се окажат много маймуни на него. Увеличете дистанциите, не влизайте в битки.

3-и. Денят се свързва с човешката душа, с възможноста да се водят задушевни разговори, които ще разплачат един и ще приласкаят друг. Използвайте изкуството като парламентьор в разговорите без думи. Една мелодия може да ви върне към стари спомени и да помогне да стопите дистанцията. Така отново може да сте заедно. Нищо няма да се реши от позиция на силата.

4-и. Днес може да бъдете предпочетени за обща работа и съюз. Чакайте обаждания, предложения за съвместни дейности или солови участия, които ще помогнат да спечелите и да влезете в нова професионална среда. Не бързайте да отказвате каквото и да било. Проверете, огледайте, вижте как стоят нещата и се постарайте да извлечете повече ползи. Съдбата ви дава шанс в кризата.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

29-и отваря врати за преговори и договаряне по имотни въпроси, но вечерта стимулира едиповите комплекси. 30-и е ден за взаимопомощ. 31-и идва с обрати в отношенията и поведението. На 1-и започнете нова работа в нов екип. Съдбата ни събира в групи по интереси. 2-и идва с екстремни положения, които ще вдъхновят артистичната ви природа. 3-и носи хармония, а 4-и важни новини.

29-и. Приемайте отправените днес предложения, независимо колко нереални или трудни за изпълнение ви се виждат. Преговаряйте по имотни делби. Ще имате ползи от всеки разговор и поне в едно направление връзките ви ще се изчистят от сянката на съмненията. Покажете любовта си към другите, направете някому подарък. Вечерта не оставайте сами, търсете топлина и интимност.

30-и. Днес се отваря космическият канал на любовта. Предстои болезнена трансформация, която ще помогне на какавидата да излети като пеперуда. Помогнете на ближния, да се справи с неговите нужди и уроци. Смирете амбицията и колкото можете помогнете на някой друг да реализира своята. По различни начини съдбата ще ви свързва с подходящите за бъдещето ви хора.

31-и. Ден на пръстена. Навлизаме в период на желано обвързване. Очертават се годежи и брачни предложения. Време е да смъкнете старата кожа на въздържанието. Сега е момента да промените подхода в отношенията, да смените прическа и визия и да се опитате да привлечете тези, които сърцето и душата ви желаят за партньори. Ще получите нова информация, която допълва пъзела.

1-и. От днес до 3-и Луната дефилира в знака на Рибите. Ще се събудите озарени от вдъхновени творчески идеи, които ще привлекат неочаквани спонсори и партньори, ако бързо ги реализирате. Не представяйте хрумванията си в суров вид. Някой може да ги реализира и да спечели от тях преди вас. В момента е важно да създадате свой доверен екип и да оформите нещата в юридически план.

2-и. На всички нива доминира превъзбудата, която ни оказва пълнолунието. Ще се говори високопарно,  ще се обещават неща, които няма да се изпълнят и ще се търсят поводи за агресия и намеса в работата на конкуренцията. Не се препоръчва да водите преговори или да подписвате важни договори. Контролирайте употребата на алкохол и стимуланти. Тази вечер вървите към изневери.

3-и. Чист, светъл и спокоен ден, в който може да вземете балансирани решения и да намерите правилния път и избор в една трудна ситуация. Уредете си срещи, преговаряйте, бъдете готови на компромис и склонете другия също да отстъпи поне малко от исканията си. В крайна сметка ще си стиснете ръцете и ще останете доволни. Идеите и предложенията ви ще бъдат приети и оценени.

4-и. Днес бие камбаната, случват се събития, които ще ни вкарат в релси и ще вкарат децата в час с изискванията на времето. Ще получите обаждания, които ще ви помогнат да решите един проблем, но по пътя ще възникнат нови, за които ще трябват нови обаждания, разрешения и преговори. Постарайте се да получите повече пълномощия в работата и в бизнеса, който започвате.

Още по темата: Седмичен хороскоп

Подобни статии