Пълен седмичен хороскоп на Неда Иванова за 15-21.01.2022: Овенът получава важни предложения, нова визия за Козирога

Какво да очакват представителите на отделните зодии в дните от 15 до 21 януари, вижте сега.

Овен 21 март – 20 април 

Постарайте се да привлечете погледите на 15-и. Може да получите важни предложения и да се внедрите в подходяща среда. На 16-17-и Луна и Венера са в конфликтни аспекти спрямо вашето Слънце. Очертават се проблеми в любовта и връзките. Смирете апетитите, обърнете внимание на семейството и децата. 18-и е омиротворяващ. На 19-20-и постигате максималното. 21-и е рисков.

15-и. Ден на трансформация. Ще се яви на дневен ред проблем, чието решение от доста време сте отлагали. До вечерта се постарайте да излезете от ситуацията, ако не искате в следващите дни друг да „командва парада”. Сондирайте мнение с децата и близките. Водете преговори с настоящи и бъдещи партньори. Може да изберете нов екип, с който да тренирате и работите. Привличате нужните хора.

16-и. Днес и утре Луна, Слънце, Венера и Плутон са в пречупващи аспекти спрямо Овена. Някой ще ви постави ултиматуми, а и вие ще се опитвате да доминирате в среда, в която до момента сте били редови член. До обед може да се постигне компромис в любовта и чувствата, но след това няма да има прошка за лековерните и отстъпчивите. Предстоящото пълнолуние ще изисква отстъпки.

17-и. Денят минава под флага на задушаващи прегръдки и амбиции. Очаквайте агресивни намеси и компроматни атаки в работата и партньорските ви връзки. Семейството и професионалните интереси са противопоставени. Някой върви към изневери, а друг допуска да го елиминират от поста, ако си остане у дома и си гледа децата. Денят носи малки и големи предателства и опити за детронация.

18-и. Уран тръгва в директна посока и стимулира финансовата ни активност. Ако водите балансирана политика и се съобразите с изискванията на бизнеса ще се справите с кризата. До 20-и на обед може да се споразумеете по основните въпроси и да подпишете изгодни договори. Край с един маскарад и в личните връзки. Животът поставя изисквания, с които всички трябва да се съобразят.

19-и. Денят носи светлина в тунела от грижи. Може да получите обаждания и предложения, които ще донесат придобивки и допълнителни екстри. Сега е момента да се подпишат нови договори и да се преговаря в посока на бъдещите съвместни дела. Рекламирайте се, осъществете връзки с полезни за бъдещето ви хора. Старайте се да не губите чувството си за мярка независимо какво се случва.

20-и. Днес е важно да се видиш отстрани, да си обективен и безпристрастен, особено ако много хора разчитат на твоята честност в отношенията, бизнеса и фирмената политика. Силен конкурент ще бъде победен и ще се махне от пътя ви. Слънцето напуска нехармоничния ви Козирог и вече ще ви изпраща стимулираща и приятелска подкрепа от Водолея. Пребройте последователите си.

21-и. Ден на опасно зарибяване. Не влизайте в социалните мрежи и нищо важно не споделяйте. Очертава се компроматна игра и агресивна политика. Меркурий е притиснат от Слънцето и Сатурн. Ще се водят открити и тайни войни, ще се правят съглашателства, ще се развалят съюзи и ще се оформят нови. Родените в третата декада са в по-силна позиция, но и те ще си намерят майстора.

 

Телец 21 април – 20 май

От 18-и Уран тръгва в директна посока във вашия знак и до 7 февруари ще се намира в точката си на падение, което ще предизвиква кризисни моменти в живота ни, в бизнеса и финансовата политика. Статуквото трудно ще бъде победено, но поне ще се започне с разчистването. От 20-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект, но на 21-и вечерта може да уловите в мрежата си риба-баламурник.

15-и. До обед посетете център за разкрасяване. Полезните вещества прекрасно циркулират в тялото и лесно се абсорбират. До утре на обед проведете уточняващи разговори с настоящи и бъдещи партньори. Работете в екип, соловите изпълнения не са за препоръчване. Постарайте се гърбът ви да  е защитен от хора, на които вярвате и вече сте ги проверили. Обсъдете съвместните инициативи.

16-и. Съвпадът на Слънцето с Плутон в знака на хармоничния ви Козирог ви зарежда с огромна енергия и възраждащ потенциал за действие. Проведете важни срещи, съберете съмишленици, призовете за съдействие хората, които и друг път са се включвали в личните ви инициативи. В този ден за вас ще изиграе роля пръстът на съдбата, който ще ви посочи точните хора. Идва предложение за брак.

17-и. Ден на огромните и ненаситни апетити. Ще се подготвят удари във финансов план. Още утре може да се провокират фалити или стресови финансови политики. Смирете се, не се лакомете и не поглеждайте в паницата на съседа. По възможност не предприемайте рискови за здравето и парите ви ходове. Скандалите в този ден разболяват и навреждат в дългосрочен план.

18-и. Уран от Телец тръгва в директна посока и до 7 февруари ще се намира в точката си на падение. Това положение стимулира негативни финансови операции и спекулации. Кризата ще се задълбочи, нещата в бизнеса ви ще се объркат преди окончателно да се разрешат и разплетат. Бъдете внимателни. Родените в първата декада още днес ще сблъскат отношения и позиции с конкуренцията.

19-и. Днес и за родените във втората декада ще има притеснителни моменти. Опитайте се да разберете другата гледна точка. Символ на деня е човешката душа. Добрите психолози ще намерят път към всяко сърце и ще успеят да коригират някои негативи. По възможност избягвайте директните сблъсъци и не се дръжте ултимативно. Ще спечели дипломатичната политика и честната игра.

20-и. Ден на виното и камбаната. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите. Този ден изисква да се контролирате във всеки момент. Ще ви притискат от няколко посоки, ще се окажете между чука и наковалнята в професионален и личен план. Ще се наложи да правите копромиси. Не пътувайте, ако не се налага и ако колата ви не е изправна. В хороскопа ви се задейства кармичен звезден кръст.

21-и. Каквото и да предприемете до обед ще се обърка, ще ви вкара в преразход на сили, средства и пари, ще навреди на професионалната ви кариера и личните връзки. Ден на мрежата, изкушенията ще са на всяка крачка. Не вярвайте на това, което ви предлагат и обещават. Всичко да се проверява. Не участвайте в облози и залагания и по възможност не взимайте заеми. Вечерта вие залагате мрежите.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Облечете новите дрехи и създайте нови контакти през уикенда. Сега е момента да влезете в нова среда, да създадете свой бизнес или група по интереси. На 17-и очаквайте кризи в отношенията. 18-и изисква дипломатичност. На 19-и постигате връх в кариерата и личните връзки. На 20-и важното  свършете до обед. 21-и носи риск от зарибяване.  Лесно попадате в капани на страста и амбицията.

15-и. Родените в третата декада действат непримиримо и прокарват нови пътища във връзките. Бъдете внимателни в храната. Може да се обостри старата ви алергия. И в контактите проявявате голяма нетърпимост, ако нещата не стават така както сте ги планирали. Отношенията лесно може да се развалят, ако партньорите ви не са съгласни на компромис. Бъдете дипоматични.

16-и. В този ден емоционалните отношения може да зациклят. Луна, Венера и Плутон са в опозиция. Но, ако оставите емоциите и чувствата настрана и насочите действията си към деловите задачи ще постигнете много. Денят е благоприятен за работа в екип, за обсъждане на колективни задачи и споразумения. Осъществете разговори с партньори и спонсори от чужбина. Тръбачът-съдба свири сбор.

17-и. Ден на агресивно противопоставяне. Ако нападнете ще ви нападнат, а ако засегнете нечий интерес и вашите амбиции ще бъдат застрашени. Апетитите са огромни, никой не е склонен на компромис. Отложете важните делови разговори за утре, ако искате да постигнете съгласие и да не влизате в излишни разправии и конфликти. Ако днес се скарате с някого ще е за дълго.

18-и. Ден за преговори. Лесно се преодоляват различията. Ще се намери компромисен вариант и неразбирателствата ще се изгладят. Денят носи хармонизация между астралното и физическото ни тяло. Сега е момента да разберете какво точно искате и от кого. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония и релакс. Кръвта се обновява, връзките също. Намалете месото.

19-и. Препоръчват се активни действия в посока на амбициозните ви начинания. Чакайте обаждане, което ще раздвижи нещата и нещо, което отдавна се протака ще започне да се решава. Подпишете нови договори, влезте в нова среда и водете преговори по важните за бизнеса и семейството ви въпроси. Постарайте се във всеки момент да контролирате нещата и да не губите самоконтрол.

20-и. Денят носи смяна на караула в живота ви. Някой, на когото сте разчитали тръгва по своите си работи и задачи, а друг с когото отношенията не са били много в ред започва да доминира в живота и професионалните ви дела. Стоите пред кривото огледало на променените условия и очаквания. Напаснете се на реалностите, направете нужните корекции, за да владеете и направлявате играта.

21-и. Днес и утре Луна, Марс и Нептун образуват кръст с рожденото ви Слънце. Бъдете внимателни във връзките, не поемайте нови ангажименти и не се обвързвайте с никого на никаква цена. Очертават се опити за зарибяване и използване. Вървите към губеща сделка и договор. Останете където сте, не влизайте в преговори и не взимайте по възможност заеми. Изкушенията ще са на всяка крачка.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 15-и подредете приоритетите, идват два тежки дни. На 16-и не водете преговори по имотни дела. 17-и противопоставя семейните и професионалните отношения. Ако пренебрегнете дома заради работата и обратно скандалът е сигурен. 18-и е ден на компромиси. На 19-и идват предложения, които не бива да изпускате. 20-и е ден на откровение. На 21-и всичко да се поставя под съмнение.

15-и. Днес колелото на съдбата се завърта и което  е било важно до момента губи значението си и отстъпва пред нещо друго, което ще изисква тотално разместване в плановете. Всяка промяна, дори и във външния ви вид ще изиграе положително въздействие в развитието на нещата във ваша полза и интерес. Луната навлиза в Рак и утре ще бъде в опозиция на планетите в Козирог.

16-и. Днес може да се наложи да направите болезнен избор. Не водете разговори с роднини по имотни и наследствени въпроси. Ще ви се оказва въздействие в една болезнена за вас посока. Слънце и Плутон са в точен съвпад и в опозиция на Рака. Един допълнително поет ангажимент би се отразил негативно на семейните ви и лични връзки. Съобразете се с желанията и нуждите на близките.

17-и. Един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Пълнолунието превъзбужда, води ви към взимане на неадекватни решения и опити да надскочите възможностите си. Съветът е да не рискувате, да не влизате в спорове и скандали и да не започвате нови връзки. Ако изневерите ще ви спретнат компромат, но и вие може да разберете за предателството на приятел. Отварят се стари рани.

18-и. Не ставайте рано и не взимайте прибързани решения. Следобед ще намерите балансираното решение, което ще удовлетвори интересите и нуждите на всички засегнати в ситуацията. Ако нещо трябва да се дели нека е по равно. Ощетената страна може да се обезщети по друг начин. Не си нарушавайте спокойствието и не включвайте странични хора в споровете си.

19-и. Чакайте покани и обаждания, които ще помогнат да намерите нова работа, да получите дължимото за изработеното до момента или нещо допълнително. Чувството за мярка и мяра да не ви напуска. Постарайте се да стигнете до компромисно решение с тези, с които работите или имате лични уговорки. Денят е благоприятен и за брачно предложение или споразумение на страните.

20-и. От днес Слънцето навлиза във Водолей и вече няма да ви гледа в опозиция. Сега е момента да се съберете и разберете с хората, с които имате спорове по важни делови или лични въпроси. Край с една илюзия. Мислете делово и търсете начин да излезете от клопката на нереалните амбиции. В този ден всеки ще получи това, което е заслужил с действие или бездействие. Вземете решение.

21-и. Ден на опасно зарибяване, което може да засегне доста хора. Не вярвайте на обещания. Зад всяко предложение прозира желание за използване и манипулация. Не сключвайте нови договори, ако не искате да влезете в неравностойни и губещи връзки. Добре е да се поседи край огън или до камината. Мислете позитивно и отложете за следващите два дни взиманeто на важни решения.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 15-и пренареждате задачите, нещо оставено на втори план става актуално. 16-и ви зарежда с огромна енергия, Слънцето е в съвпад с Плутон. Съберете хората, с които ще вървите напред в бизнеса и в живота. Всяка покана е от значение. На 17-и се очертават остри битки на интереси и позиции. На 18-и Луната навлиза в Лъв, а вие навлизате в активен и утвърждаващ период.

15-и. Отделете време за себе си, проведете някои релаксиращи процедури и наблегнете на полезните продукти. Ще получите нова информация, която използвана добре ще ви помогне да направите важен избор и да вземете крайно решение. Денят е магичен, може да се освободите от това, което ви тежи и пречи. Стар проблем ще намери своето решение, ще престане да ви тормози и въздейства.

16-и. Денят е особено благоприятен за екипна работа. Съберете семейния съвет, проведете важни срещи с хората, с които имате работа за вършене и проблеми за уреждане. Не се опитвайте всичко да решавате сами или да налагате мнението си над околните. Авторитарното поведение ще е губещо и ще разедини групата, семейството или отбора. Опитайте да разберете другата гледна точка.

17-и. Луна и Венера са в опозиция. Не взимайте страна в спорове. Внимавайте във връзките и точно днес не отивайте към изневери. Не планирайте за утре рискови пътувания и срещи, които с нещо ви притесняват. Ще ви увещават и провокират към рискови крачки и прибързан избор. Някой ще се опита чрез вашите действия да уреди собствените си нужди и проблеми. Увеличете дистанциите.

18-и. До вечерта Луната от вашия знак застава в точна квадратура с тръгващия директно Уран и в опозиция на Меркурий и Сатурн. Очертават се тежки ситуации, в които може много да загубите. Родители и деца не се разбират. Налагат се ултиматуми. Прибързани решения и пътуване може да влошат отношенията. Енергията ви се насочва към забранителни и ограничаващи действия.

19-и. Днес може да излезете на светло и да доминирате в ситуация, в която някой ви е стопирал с тайни и манипулации. Луната от Лъв и Марс от Стрелец са в брилянтна връзка позволяваща да се изчистят проблемите. Мислете в перспектива, а не за дребните стъпки и спънки. Направете днес изпреварващ ход. От утре Слънцето ще ви гледа в опозиция, конкуренцията ще се задейства.

20-и. Днес всеки прави своя ход, показва истинското си лице и намерение. Дайте си сметка къде са приятелите и къде враговете, на кого може да разчитате и кой ще бъде основният ви конкурент и опонент. Ще се водят тежки преговори и ще се излезе от рамките на добрия тон. Ще се действа подмолно и с компромати. Очертават се раздели. Приключвате с неравностойните отношения.

21-и. До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада, особено ако правят коментари в социалните мрежи и дават излишна информация за себе си, за намеренията и личните си връзки. Ден на мрежата. Няма други отношения освен тези на ловеца и неговата жертва. Ако не си едното ще си другото. Не влизайте в обвързващи отношения и не подписвайте нови договори. Капаните са навсякъде.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 15-и ви се предлагат два варианта, а третият и по успешният е скриван от погледите. Търсете го. На 16-и Слънцето е в съвпад с Плутон. Родените в третата декада ще получат залпово енергия и подкрепа. 17-и е рисков, а 18-и уравновесява силите. 19-и идва с нещо чакано отдавна. 20-и определя границите и възможностите, а на 21-и битката за кокала е със всички сили и средства.

15-и. Родените в третата декада попадат под тежко въздействие и натиск. Вероятни са здравословни проблеми. Намалете темпото и не бързайте с избора. Нещо ще се случи в последния момент и ще развали добре подредената ви програма. Но може би всичко ще е за добро, защото ще се разкрие и трета възможност, която в бъдеще ще даде много по-добри резултати и ще ви осигури предимства.

16-и. Ден за активно търсене на нови връзки и партньорства в интересуващата ви област. Опитайте да влезете в нова среда или група по интереси. Включете се в екипни обучаващи или състезателни програми и може да намерите хората, които ви допълват и които търсите отдавна. Не оставайте в изолация, време е да работите с личното си хоби и да развиете скритите си таланти.

17-и. Днес може да изживеете приятни моменти, особено в чувствата и в любовта, след които ще последват дълги дни на разочарования. Апетитите са изострени, всеки си прави сметка и е склонен на всякакви машинации за постигане на целите си. Препоръчват се различни форми на аскетизъм и дистанциране, особено ако усещате, че трудно ще се защитите от тези, които напират да ви изместят.

18-и. Уран от Телец тръгва в директна посока и заедно с планетите от Козирог стимулира личната ви активност и предприемчивост. Препоръчват се действия, които ще подействат омиротворяващо и балансиращо в работата и в личните ви връзки. Влезте в ролята на посредник между двама и ще изкарате допълнителни пари. Не си позволявайте да изказвате крайни и провокиращи мнения.

19-и. Ден за нови начинания. Разкрепостете се, излезте от черупката и направете своя ход, от който може да спечелите повече и то в дългосрочен план. Сключете нови договори, реагирайте на всяко обаждане и предложение. Един от дните, в които може да се окажете ценен за един, но оценен добре от друг, при който може да се преместите, да работите или да живеете. Направете своя избор.

20-и. Ден на разграничаване, падат маските в отношенията. Ще се усети дистанцираност и вледеняване във връзките. Ще разберете скривани тайни, които ще ви накарат да излезете от неравностойни ангажименти и да потърсите ново място за развитие. Ден на преобразяването, което другите може и да не забележат във вас, но вие ще го направите и ще усетите болезнената разлика.

21-и. Луната от Дева образува конфликтни аспекти с Марс и Нептун. Очертават се сблъсъци на интереси и мнения, проблеми в отношенията в работата и у дома и опити за действие от позиция на силата. Като капак може да се активизира и старата ви алергия. Внимавайте с храната и питиетата. Добре е да увеличите дистанциите, да не предприемате рискови начинания и действия.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 15-и предстоят срещи, на които е добре да се представите с цялото си великолепие. Ще преживеете тежки моменти на 16-17-и, когато Луната от Рак и планетите от Козирог са в конфликт със Слънцето ви. Вървите към изневери, вероятен е и здравословен проблем. 18-и е балансиран, а 19-задава нова програма. 20-и и ден на кривите сметки и преобразяването, а 21-и провокира агресия.

15-и. До обед всичко върви по план и според очакванията ви. Ще се представите добре на срещите, които предстоят, може да спечелите конкурси, да привличате спонсори и симпатизанти. Следобед навлизате в рисков и неблагоприятен период, в който професионалните амбиции и семейните отношения ще се сблъскат челно. Очертават се изневери, връзките зациклят.

16-и. Родените около 1 октомври ще имат проблеми в любовта и личните връзки. Луна и Венера са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Бъдете особено внимателни. Не е време за изневери, може да ви спретнат компромат и да загубите ценна връзка и приятелство. За родените в края на зодията проблемите ще са повече в имотен план. Не е време да се преговаря по наследствени делби.

17-и. Един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Очертават се професионални проблеми и опити за открита манипулация. Конкуренцията е безмилостна. Някой ще се опита да ви измести от позицията, която заемате. Старайте се да туширате скандалите в зародиш. Вероятни са и здравословни проблеми. Каквото се развали трудно ще се оправи и влезе отново в релси. Дръжте се на положение.

18-и. Ден свързан с човешката душа, с желанието да се разберем и помирим, да намерим път към всяко сърце и решение на наболелите проблеми. Кризата отминава, но още дълго ще ближете рани. Спазвайте диета не само по отношение на храната, но и във връзките. Не тръгвайте готови на скандали. Всеки опит да се наруши крехкото равновесие и хармонията ще завършва с болка и разочарование.

19-и. Днес стоите на кръстопът. Идва предложение, което тотално ще промени начина ви на работа и живот. Някой върви към брачно споразумение, а друг чака повишение. Изискването в този ден е да следвате избраната посока. Може да постигнете връх в кариерата и личните връзки, но във всеки момент трябва да си давате сметка на какви жертви сте съгласни и какво не можете да приемете.

20-и. Слънцето навлиза в хармоничния ви Водолей. Случващото се в момента ще раздели приятелите от враговете и ще прокара ясни граници в личните и делови връзки. Дайте си сметка с кого и с какво трябва да се разделите. Не продължавайте да се оглеждате в кривото огледало на илюзията и напразните надежди, че нещата ще се оправят от самосебе си. Нужни са точни отношения и сметки.

21-и. Днес сме разделени на кукловоди и марионетки. Ще се правят опити за манипулация. На всички нива се играе театър и се разиграват до болка познати сцени на ограбващи връзки и неравностойно разпределение на благата, които всички заедно създаваме. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте. Вероятни са опити за изнудване. Пазете си територията и личните данни.

 

Скорпион  23 октомври – 22 ноември

15-и е благоприятен за лечение. Проведете релаксиращи процедури. На 16-17-и доминирате в средата си, получавате заслужени и незаслужени екстри и елиминирате конкуренцията. От 18-и Уран тръгва директно в знака на опозицията ви Телеца. Ще трябва да се оправят сметките. 19-20-и показват слабите ви места и конфликтите, които ще се разрастват. На 21-и здраво захапвате кокала.

15-и. Ден на колелото, полезните вещества прекрасно циркулират и се усвояват от организма ви. Позволете си релаксиращи и оздравителни процедури. Денят е магичен, до вечерта намирате изход поне в едно направление на живота, в което сте зациклили или не успявате да се справите. Ще се случват събития помагащи да се освободите от тежестите на миналото и да продължите напред.

16-и. Слънцето е в точен съвпад с Плутон. Един от най-успешните ви и творчески дни за месеца. Може да ви приемат в нова среда и да извоювате мястото си в нова група по интереси. Препоръчват се занимания с личното хоби. В момента сбъдвате една мечта и привличате симпатизанти. Всичко предприето ще е успешно и в бъдеще ще ви донесе постъпления и слава. Бъдете максимално активни.

17-и. Днес няма да простите чуждите грешки и ще елиминирате всеки конкурент изпречил се на пътя ви. Разчистете терена на връзките, поставете условията си, а там където никой не разбира от дума е време и за ултиматуми. До края на деня ще премерите сили с равностойни противници и ако извоювате победа, това е знак, че сте добре с личната и професионална подготовка и дресировка.

18-и. Ден на примирие, независимо дали го искате или не. Природата се стреми към равновесие. Нужни са компромиси в професионалните дела, ако не искате да бъдете извадени от играта. Действайте балансирано и съобразно приетите предписания. Опитайте да разберете другата гледна точка. Време е да вземете под внимание изискванията и нуждите на партньорите си в работата, в бизнеса и в живота.

19-и. Родените във втората декада получават неприятни вести и напомняне за нещо дължимо и неизплатено. Постарайте се да приключите в срок с поставените задачи. В момента някой ви подлага на тест по пригодност. Не нарушавайте сроковете и дадените в миналото обещания. Съобразявайте се с изискванията на тези, които са над вас в делови и финансов план. Изслушайте и половинката.

20-и. Денят разпределя ролите и ви вкарва в неприятни отношения и отговорности. Слънцето навлиза в нехармоничния ви Водолей, където го очакват Меркурий и Сатурн. Не коментирайте и не споделяйте нищо излишно. Затваряйте си устата, когато не ви питат. Като се добави и квадратурата с Уран може да се очакват непредвидени обрати в отношенията на всички важни нива в живота ви.

21-и. Днес няма да се дадете лесно, ще се борите със зъби и нокти, ще прекрачвате предписания и норми в стремежа да постигнете каквото сте намислили или смятате за свое право и цел. Творците индивидуалисти ще получат голяма доза творческо вдъхновение. Работете на свой терен и със свои средства, за да не ви ограбват труда. Не сключвайте неравностойни и обвързващи договори.

 

Стрелец  23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада попадат в непредвидена изолация на 15-и. Но на 16-и пред вас няма затворени врати. Посетете тези, с които смятате да продължите напред, създайте нови връзки. 17-и е конфликтен. На 18-19-и постигате максималното, получавате повишение и преназначение. На 20-и лагерите се оформят, дайте си сметка на кого може да разчитате. На 21-и лесно попадате в капани.

15-и. Ден на колелото. Което е вървяло ще зацикли, но нещо създаващо проблеми ще отпадне. Намирате пролука и до вечерта се измъквате от наложените забрани и ограничения. Бъдете внимателни. Луната от Близнаци и Нептун от Риби са в конфликт с Марс от вашия знак. Очертават се прояви на алергия и непоносимост към хора и храни. Движете се сред свои, сгответе си сами.

16-и. Ден на призив. Препоръчва се работа в екип и създаване на нови връзки. Приемете нови членове в групата, в която се изявявате или ръководите. Явете се на конкурси, кандидатствайте за престижни позиции. Предприетото днес ще ви донесе успех и придобивки до два дни. Препоръчва се по-голямо физическо натоварване. Подновете тренировки и делови участия, започнете нещо ново.

17-и. Ден на ненаситните апетити, на желанието да прецакаш и ощетиш другия, да вземеш за себе си и неговия дял. Уговорките трудно се спазват. Ще се използват слабостите или временното ви отсъствие. Някой прави опит да ви детронира маскирайки лъжата като истина. Не оставайте нищо важно в чужди ръце. Днес всеки работи за личния си интерес, а така обществото остава излъгано.

18-и. Навлизате в силен и утвърждаващ период. До два дни може да постигнете максималното в работата и връзките. Днес е важно да се върви към помирение, да се разбере и приеме другата гледна точка и положението да се успокои. Не отивайте в крайности и не изказвайте крайни мнения. Хората, които привличате днес утре ще ви помогнат да стигнете върха и да дадете най-доброто от себе си.

19-и. Ден за първа крачка и първа целувка, за годежи, предложения и сключване на брак. Време е да се обединят ресурси и интереси в името на семейното бъдеще. Идват съобщения и неочаквана покана, която на пръв поглед може да е за работа, но в последствие ще ви обвърже с някого и емоционално. Позволете си повече волности, но във всеки момент контролирайте положението.

20-и. Ден на преобразяването. Давате важни сигнали и дано ответната страна ги види, чуе и се съобрази. До края на деня ще се наложи да направите избор, за който не сте подготвени, но съдбата ви дава козове накъде да тръгнете. Всяка промяна ще носи перспектива за бъдещето и ще ви вади от нервностойните и губещи връзки. Едно пътуване е стъпка към окончателното преместване.

21-и. За родените около 1 декември се очертават  рискови моменти. Вероятен е здравословен проблем. Обострят се алергии, изпитвате някаква нетърпимост към околните, а това ще се отрази негативно на работата ви. Не си позволявайте коментари по нечий адрес. Лесно се попада в мрежите на хитри мошеници. Нищо ново да не се започва, дори и да изглежда особено изгодно.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 15-и променете прическа и визия и така ще насочите погледите към външността си, а не към душевните си терзания. Вечерта Луната навлиза в Рак и в следващите дни ще бъде в опозиция на Венера, Слънце и Плутон. 16-17-и ви поставят пред невъзможен избор. На 18-и намирате балансиращ вариант, а на 19-и правите крачката. На 20-и получавате награди, а на 21-и вие сте шефът.

15-и. Ден на колелото, нищо не е като вчера, а и вие изглеждате различно. Един от дните, в които видимо порастваме или остаряваме. Ще се случват събития, които ще променят плановете ви в следващите дни. Ще ви поставят ултиматуми. Както и да постъпите ще сте недоволни, а и никого няма да може да удовлетворите. До 19-и не водете преговори, особено по имотни и наследствени дела.

16-и. Луната от Рак е в опозиция на Венера от Козирог. Днес третият е излишен, но трудно ще бъде елиминиран. Научавате болезнени истини, разбирате за изневери и изневерявате, а това ще носи непредвидени разходи и проблеми. Ще ви  изнудват и поставят ултиматуми. Ако вече сте заели една позиция, не се отказвайте от нея. Печелят тези, които останат верни на чувства и обещания.

17-и. Ден на напразни напъни на амбицията страстите и любовта. Очертават се конфликти и скандали, след които трудно ще се гледате с някого, а с друг може и да се разделите. Всеки иска и претендира и не е склонен да приеме претенциите и нуждите на другия. Очертават се разминавания в момент, когато сте тръгнали към прегръдка. Разправиите може да провалят не една връзка.

18-и. Постепенно обстановката се нормализира. Намерете начин да излезете от зациклените и проблемни отношения и да се споразумеете по спорните въпроси. Не се намесвайте и не давайте непоискани съвети на околните. Денят ще бъде рисков и тревожен за доста хора, но вие оставате встрани на сухо и на завет, стига близките и децата да не ви изненадат с необмислени действия.

19-и. Чакайте обаждане и предложение за желаната от вас позиция. Може да подпишете договор по заместване, а в бъдеще да станете титуляр. Съдбата елиминира конкурент и неочаквано отваря пред вас подходящите варианти. Може да се разберат скривани тайни и действия, с които някой се е опитвал да ви очерни, но бумерангът се връща към него. И децата се измъкнат от контрола ви.

20-и. Ден на леденото сърце. До обед трудно ще се разберете, дори и с тези, които имат полза от водените преговори и отправените предложения. Намесват се трети лица и чак към края на работното време ще излезете с печалба от неприятната ситуация. Добрата информираност ще помогне да се избегнат излишните спорове. Никъде не отивайте неподготвени за всякакви варианти.

21-и. Днес вие сте в ролята на рибаря, който може да улови своята златна рибка. Подгответе си трите желания. Вдига се цената на това, което имате, произвеждате и предлагате на пазара. Не е нужно да скромничите. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница, претендира и се стреми да елиминира конкуренцията. Шансовете обаче са на ваша страна, другите ще трябва да почакат.

 

Водолей 21 януари – 19-и февруари

15-и е ден за срещи и запознанства, от които в бъдеще няма измъкване. На 16-и е време за стиковка и планиране. На 17-и ще се действа от позиция на силата. На 18-19-и Луната от Лъв образува конфликтни аспекти с Уран от Телец. Ще ви поставят на тясно тези, които сте притеснили в миналото. На 20-и в 02 ч. 40 мин. Слънцето навлиза във Водолей. На 21-и не се обвързвайте с никого.

15-и. За родените в третата декада днес действа пръстът на съдбата. Очертават се срещи, които ще променят насоки и съдби, ще ви вкарват в игра, която може и да не се играе по вашите правила, но в бъдеще ще приемете с радост както свободите, така и ограниченията и. Прегърнете промяната, за да живеете при по-добри условия. Животът ви тръгва в нова посока, с нови хора и на ново място.

16-и. Ден на призив. Уредете си срещи и разговори с хората, които чувствате близки и които могат да ви бъдат полезни в бъдещите действия и избори. Сега е момента да се сформират нови групи по интереси и да се влиза в подходящата творческа и работна среда. Търсете или сформирайте своя екип. Уговорките от този ден помагат за развитието на бизнеса ви и за успеха на колективните ви дела.

17-и. Контролирайте емоциите и амбициите. Днес никой не отстъпва, гони си целите и не е съгласен на компромиси. Отложете преговорите за утре, днес с никого няма да се разберете. Ще ви притиснат на болното място. До вечерта ще се очертаят границите в отношенията и вече всеки ще си знае докъде може да стигне и къде трябва да спре. От утре ще печелят хората на дипломатичната игра.

18-и. Родените в първата декада ще трябва да отстъпят от позиции и амбиции, за да може след два дни да настъпят и поставят ултиматуми. Опитайте да разберете другата гледна точка. Не упорствайте само заради спора и си признайте, ако в нещо сте сбъркали. Разпределете семейните и професионалните тежести равномерно, както и получените екстри. Скритото днес ще се разбере.

19-и. Родените около 1-5 февруари са в рискова позиция. Стъпвайте на пръсти, съобразете се с всяко съобщение и предупреждение. Ако не се налага отложете пътувания. Спазвайте закони и предписания и проверявайте по няколко канала получената информация. Каквото се обърка трудно ще се оправи. Една лъжа ще донесе повече болки и проблеми, отколкото горчивата истина.

20-и. Ден на преобразяването. В 02 ч. 40 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Водолей. За всеки е време да се огледа, да излезе от отеснелите рамки на миналото и да коригира отношенията си с тези, с които животът го сблъсква. Някой ще се впрегне в нова семейна колесница,  друг ще остане сам да влачи поетите съвместно задължения. Днес виждате света с нови очи, нужни са бързи корекции.

21-и. Ден на мрежата, където сме само хищници и потенциални жертви. Нищо да не се приема на гола вяра. С голяма вероятност предложените екстри ще са стръв, на която ще се хванат мнозина. Не се обвързвайте с нови договори и поръчки, ако не искате да платите чуждите сметки. Дори и най-добрите приятели може да ви подведат, ако сами са подведени от някого. Останете където сте.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 15-и Луна и Марс са в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. Движете се на пръсти в отношенията. Отложеното за 16-17-и ще мине на ниво и ще ви вдигне нивото. На 18-и с всеки ще се разберете. 19-и идва с изгодни предложения и поръчки. От 20-и навлизате в сатурнова дупка. Ако на 21-и нарушите закона със сигурност ще пострадате, ще ви хванат и ще си имате проблеми.

15-и. Ден на прибързани и рискови решения, на проблеми във връзките и на изневери, които ще се отразят пагубно на чувствата ви. Луна и Марс сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Контролирайте емоциите, не влизайте в спорове. Отделете повече време на външния си вид. Днес полезните вещества прекрасно се усвояват. Променете диетата си.

16-и. Днес Луната от Рак сключва брилянтен аспект с Юпитер от Риби. Лесно ще постигнете синхрон в отношенията у дома. Ще решите какво да купите или продадете. Може да се уреди имотен спор. Сега е момента да свикате семейния съвет и да вземете устройващото всички членове решение. Старайте се във всеки момент да контролирате развитието на нещата и по отношение на страничните връзки.

17-и. Днес успешно се конкурирате със силни противници, особено ако те са заети да водят битки помежду си. Постарайте се повече, имате шанс да измъкнете екстри и печалби под носа на тези, които в момента си разменят тежки удари под кръста. Действайте много внимателно. Може да се окажете в ролята на третия, който печели докато други двама са разсеяни, водят битки и търпят загуби.

18-и. Днес природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Време е за компромис, действайте балансирано. Направете първата крачка към омиротворяване на ситуацията. Поднесете извинения и приемете такива в името на семейния и професионален мир. Крясъците и скандалите днес са особно вредни и разболяват. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония.

19-и. Възползвайте се от всяка получена и случайно уловена информация. Печелят тези, които са в час с настъпващите промени в делови и личен план. Може да се подновят стопирани връзки и договори. Приключете една сделка, за да освободите място за новото, което идва. Издигат се на нова база отношенията след подписаните споразумения и взетите решения. Ще има за какво да почерпите.

20-и. Навлизате в сатурнова дупка. Време е да се коригират връзките, които не вървят по правилата. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Сложете край на една илюзия, че всичко ще се оправи без да има нужда да се намесвате. Време е да се поставят условия и да се действа ултимативно. Даваме си сметка какво сме за другите и доколко държат на нас. Излизат наяве скриваните болезнени истини.

21-и. Родените около 1-5 март са в болезнена и тежка позиция. Очаквайте агресивни намеси и предателства. Заложени са капани за наивници на всякакви възрасти. Не вярвайте на нищо и на никого, всичко да се проверява. Рекламите са настървени и объркващи. Нищо не е такова каквото изглежда и се предлага. Не правете важни крачки, заявки и поръчки. Лъжат ви в качество и цена.

Още по темата: зодии

Подобни статии