Пълен седмичен хороскоп за 01-07.05.2021 г.

Лъвът се готви за промени, Везните получават знак от съдбата, а Водолеят не бива да обещава неща, които не може да изпълни

Пъстри празници, пъстри емоции. Време да смирим амбициите си и да се огледаме, за да видим истински стойностните хора и неща. Какво вещаят звездите за вас и хората, които представляват съществена част от живота ви.

Овен 21 март – 20 април

1-и е затруднителен и проблемен за родените в първата декада. Внимавайте при пътувания. На 2-и не обсъждайте с роднини имотни въпроси. Великден е, доставете си радост за сетивата и душата, но спазвайте и правилата. 3-и е ден за уроци. 4-и е агресивен и манипулативен. На 5-и започват реформи. На 6-и постигате поне една цел, а на 7-и лесно се влиза в спорове и интриги.

1-и. Днес Луна и Марс сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените до 1 април. Контролирайте емоциите, спазвайте правилата на пътя и не си позволявайте да се ядосвате за дреболии. В състояние на афект може да объркате нещата и след това да съжалявате за казаното и направеното. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите решението на проблемите си.

2-и. Великден е. Нека е радостно на трапезата и в душата. Всичко ще мине гладко, ако не обсъждате с роднините имотни и наследствени въпроси. Не засягайте болни за околните теми. Родените в третата декада трудно контролират емоциите и желанието да доминират при водените разговори. В този ден е важно да смирим амбицията, да се радваме на близките и децата. Намалете темпото.

3-и. Днес печелят добре информираните и тези, които контролират личните си комплекси и страхове. Не позволявайте да ви провокират и плашат. Постарайте се да бъдете добре подготвени за срещите, които предстоят. Сега е момента да се включите в нова обучаваща или тренировъчна програма. Може да намерите нужната ви среда и екипа, в който да се изявявате и да трупате опит.

4-и. Денят се свързва с промяната, с насилието, с нетърпението да се заложат нови параметри на работа и личен живот. Склонни сте към прекалявания и авантюристично поведение. Днес и тълпата е неуправляема. Не се знае кой как ще реагира на нечии изказвания и действия. Символ на деня е прошката и разбирането. Дано сгрешилите съберат сили да си признаят. Истината ще боли.

5-и. Днес се събуждат огромни съпротивителни сили. Желанието за промяна взима връх над смирението и примирението. Но това е и денят на мечката, в който може да си направим мечешки услуги в старанието да променим нещата. За всеки е важно да намери своята база, на която да се почувства защитен, подсигурен и предпазен в житейските бури. Сексуалната ви енергия е на ниво.

6-и. Днес е важно да се прочистим от шлаката, от мислите, които не са наши и от въздействието, което някой ни оказва. Не се препоръчват нови  запознанства, не е ден за първа среща. В момента е важно да се приключва, да се довършва обещаната работа и да се постъпва отговорно към личните и професионални задължения. Спазвайте диета, върнете си формата след богатите трапези.

7-и. Днес с никого не може да се разбереш, а ако се получи това е знак за неравностойна игра и тенденция към манипулация. В обедните часове  Луната преминава през градусите на обсебването. Не взимайте отговорни решения, не водете преговори и не се съгласявайте с мненията и позициите, които някой се опитва да ви наложи. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите.

 

Телец 21 април – 20 май

1-2-и са един от най-хубавите ви и успешни дни. Пътувайте, съберете се с роднини и приятели, празниците минават на ниво. 3-4-и са дни на изтрезняване, на проблеми и загубени позиции. Меркурий напуска вашия знак. 5-и идва с реформи и  с възможност за пробив в нова среда. На 6-и постигате важна цел и се окопавате на новата позиция. 7-и е ден с объркващи сигнали.

1-и. Ден за пътуване. Намирате начин да преодолеете всяко ограничение. В този ден няма невъзможни или незначителни неща. Всичко случващо се ще ви донесе ползи и предимства в бъдеще. Не се страхувайте от преградите, побързайте да направите крачката, която от доста време сте отлагали. Някой ще направи и предложението на живота си или ще получи такова.

2-и. Великден е. Луна и Плутон от Козирог сключват перфектни аспекти с планетите в Телец. Ще имате щастливи мигове на възторг и вдъхновние, ще се радвате на внимание и обич, ще седнете на чудесна трапеза и ще се срещнете с хората, които обичате и цените. Пътувайте, това е ден на неустоимо движение напред и нагоре към мечти, желания и вдъхновени цели. Ден и на доброволната жертва.

3-и. Родените около 1 май днес може да научат болезнени уроци или да дадат такива. Може да разберете и да се доберете до скривани подробности от живота на близки и приятели. Ден на тайното знание и на информациите, които не бива да се афишират, за да има мир и любов в семейството и във връзките ви. Наученото и проученото трябва внимателно да се използва.

4-и. Меркурий напуска вашия знак, а Венера сключва пречупващ аспект с Луната. Попадате в информационно затъмнение, в доброволна или наложителна изолация. Вървите към неприятни отношения с близки и любими хора. Очертават се проблеми в любовта. Днес сексуалната енергия влияе негативно на здравето. Съблазните са на всяка крачка. Може да ви спретнат компромат.

5-и. Ден с огромна трансформираща и преобразуваща сила. Ще се намери изход от трудно положение. Започват промени на всички нива в живота, в работата и в партньорските ви връзки. В такъв момент е важно на каква база си стъпил. Не оставайте там, където положението ви се клати или не срещате разбиране. Укрепете семейните връзки и си дайте сметка къде искате да бъдете и с кого.

6-и. Ден на вдъхновение помагащо да се постигнат крайни цели. Завършете проекти, даващи шанс за изкачване на по-висока позиция в живота. Вървите към финала на важни начинания. Представете работата си пред шефове и комисии и опитайте да привлечете вниманието с готов интелектуален продукт. Нищо ново да не се започва преди да се видят резултатите от постигнатото до момента.

7-и. Ден на разправии за дреболии. Всеки говори без да изслушва другия. Неблагоприятен ден за дискусии, събрания и съвместни инициативи. Разделяме се на лагери и сами си вредим с несъгласувани действия и непремерени приказки. Вероятни са опити за обсебване и изнудване. Родители и деца трудно се разбират, а това ще се използва от трети лица. Научавате важни уроци.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

1-2-и са дни помагащи да се отървете от стреса на преживяното в миналото. Пътувайте към приятни места и хора за Великден. На 3-и ще ви правят услуги хора с комплекси. От 4-и Меркурий навлиза в знака на трона си Близнаците, а това ще ви вдигне нивото и цената. 5-и изисква нов подход в новата ситуация. На 6-и се разделяте болезнено с някого и нещо, а на 7-и получавате объркващи сигнали.

1-и. Денят дава сила за духовно израстване и за преодоляване на всяко препятствие. Вървите неотклонно към целта. Всичко предприето ще ви донесе радост и удовлетворение. Вземете решението, което ще ви издигне на по-висока степен в личното ви и професионално израстване. Освобождават се енергии, които използвани добре ще ви помогнат да се справите с всеки проблем.

2-и. На този Великден ще се решите на крачки, от които в миналото сте се страхували. Изчезват притеснения и колебания. Намирате търсените думи и пътя, по който да вървите в бъдеще. Ден на храбреците и на едно неустоимо движение напред и нагоре към важни за вас, за близките и за страната ни цели. Пътувайте, мислете и действайте в полза на хората, които ви обичат и вярват във вас.

3-и. Днес е важно да си в центъра на събитията и на информационния поток, с който се извършва контролът в ситуацията. Печелят тези, които имат нужната достоверна информация или се постараят да я намерят. Добре е за среща с капацитети във важна за вас и за бъдещето ви област. Влезте в нова среда, която ще ви осигури качествена защита и предимства. Уговорете срещи с нужните хора.

4-и. Днес Меркурий напуска знака на материалния Телец и навлиза в знака на трона си Близнаците, където ще действа с високо ниво на интелигентност и с мисъл повече за бъдещето, а не само за парите. Нужен е нов подход, нови хора с нови знания и умения, които ще задвижат реформите. Само с пари не може да се оправят нещата. Нужни са и хора с интелект и мисъл в по-далечна перспектива.

5-и. Ден на реформи, които не бива да стопирате, а да подкрепите и яхнете, независимо дали ви изнася или не. Не искайте услуги от непроверени хора, доверете се повече на личния избор. Време е да се премине на нова база, на друго ниво в деловите и юридически отношения, което ще ви осигури защита в бъдещите настъпателни или отбранителни действия. Време е за промени, а не за мишкуване.

6-и. Денят носи крах на мечтите, на илюзиите, на  необмислените и прибързани начинания. Нищо ново да не се започва, а системно и обмислено да се гонят целите, които ще ви осигурят стабилност. Днес дават плод делата започнати в миналото, а това, което стартирате ще ви донесе загуби на пари и позиции. Ден на фатални срещи, на заробващо привличане и влияние, от което трудно ще избягате.

7-и. Не участвайте в колективни инициативи. Ден на голямата говорилня. Лесно се влиза в безсмислени спорови и интриги, които не водят до никъде, а само ви качват нервите и ви губят времето. Вероятни са опити за манипулация, както с агресивни действия така и с подвеждаща информация. Бъдете избирателни в контактите, не смесвайте задължения и отговорности, лекарства и алкохол.

 

Рак 22 юни – 21 юли

За другите 1-2-и са празнични дни, а за вас е отредена обслужващата роля. Не се претоварвайте, контролирайте емоциите. 3-и е ден на прикриваните отношения и поверителната информация. На 4-и се активизират огромни амбиции и апетити. За вечерта и за следващите два дни планирайте важни делови срещи и преговори. 5-и идва с отдавна планираните реформи. 6-и носи награди, а 7-и разправии.

1-и. Днес Луната и Плутон от Козирог са в опозиция на Марс от вашия знак. Очертават се проблеми при пътуване и събития, които може да разместят добре подредената ви програма и да ядосат близките. Концентрирайте се над най-важното и не се заемайте с много неща едновременно. Намерете си заместници за работата, която не може да се отложи, но може да се прехвърли на някой друг.

2-и. Луна и Плутон ви гледат в опозиция. На великденската трапеза не обсъждайте имотни и наследствени дела. По незначителни поводи може да се стигне до скандали. Отложете пътуванията за утре. Не лъжете, стремете се към максимална честност, отговорност и лоялност. Очертават се провокативни действия и компроматна атака. Ден на доброволната жертва в името на семейния мир.

3-и. Ден за учене, контролирайте децата. Намерете учители по предметите, в които изостават. Всичко усвоено в момента ще носи награди в бъдеще и ще привлича спонсори. Наблегнете на самообучението. Хората с комплекси трудно ще пробият, но ако вярвате в себе си и действате с амбиция и хъс ще направите пробив и може да бъдете приети в желаната група или среда. Проявете щедрост.

4-и. Днес няма компромис за наивните, за хората с комплекси и неконтролируема емоционална реакция. Вероятни са конфликти по незначителни поводи. Не сте склонни да отстъпите, а ще ви се наложи. Денят се свързва с коренната реформа, която започва независимо дали искате или не. Вземете инициативата в свои ръце, не оставайте друг да движи и направлява нещата от живота ви.

5-и. Днес е добре да вземете решение за промяна в работата и в личните отношения. Излезте от средата, която ви вреди. Навлизаме в период на трансформация. Старото си отива, животът ви ще претърпи благоприятни промени, независимо сътресенията, които преживявате. Тази вечер в живота ви може да се появи спонсор и неочакван покровител. Преговаряйте за нова работа.

6-и. Днес съдбата ще ви се усмихне, ще ви помогне да постигнете нещо, към което отдавна се стремите. Луна и Нептун от Риби ви даряват с вдъхновение и магнетичност, с финес и привлекателност, а Марс във вашия знак стимулира борбеност и активност. Поне една цел ще бъде постигната. Не се разсейвайте с маловажни неща, постарайте се да се представите на ниво пред шефове и комисии.

7-и. Важното свършете по най-бързия начин. Към обед попадате под влияние на илюзии и обсебващи присъствия. Родените в първата декада са в неблагоприятна позиция за обвързване по какъвто и да било повод. Не приемайте предложения, които ви притесняват или изкарват от равновесие. Може да влезете в конфликти с хора опитващи се да ви манипулират и товарят със своите задължения.

 

Лъв 22 юли – 22 август

1-2-и са чудесни празнични дни с пътувания и запомнящи се срещи. Но още на 3-и ще имате притеснения с близките и децата, ще трябва да посвиете знамената и да укротите амбициите. На 4-и очаквайте атака по слабите ви точки. Не е ден за операции на вени, сухожилия и менискус. 5-и ви вкарва в нова програма. На 6-и нищо ново да не се започва. За 7-и не планирайте събрания на екипа.

1-и. Предприето днес ще носи радост, успехи и приятни моменти с любимите хора. Организирайте пътувания и срещи на родата. Някой ще посрещне и гости от чужбина. Концентрирайте се над най-важните си цели. С лекота ще преодолеете всяко препятствие. Ще имате нестандартно преживяване. Не напрягайте очите и не подхващайте неприятни за околните теми. Вечерта си поръчайте сън.

2-и. Този Великден ще ви донесе радост, ще ви срещне с тези, които отдавна не сте виждали и ще внесе свежа струя в отношенията с партньори. Подновете връзки, може да се споразумеете за бъдещи инициативи. Водете и практични разговори, уточнете сделки или условия на финансиране. За всеки влак ще се намерят пътници. Промените са неизбежни, време да си намерите мястото.

3-и. Родените в първата декада са стопирани от страховете и намесата на близки и приятели. Хора с комплексарско поведение може да ви отклонят от успешна и перспективна инициатива. Внимавайте при пътувания, пазете си личните вещи и не разкривайте намеренията си пред всеки. Може да попаднете в ограничаваща ситуация. Някой ви проучва и прави опит да ви спретне компромат.

4-и. Един от рисковите ви дни за месеца, особено за родените около 10-15 август. Не очаквайте да ви подкрепят или направят компромис. Конкуренцията е безмилостна навсякъде където отивате. Вероятни са удари под кръста и проблеми със закона, ако не сте уредили плащания, данъци и такси. Не на последно място се очертава и проблем в любовта и личните връзки. Върви се към взаимни изневери.

5-и. Срещите ви в този ден затвърдяват връзки и отношения и ви осигуряват стабилна основа, на която да стъпите и да се развивате в бъдеще. Направете огледи, водете преговори, започнете отлаганите ремонти, строителства и почистващи дейности. Осигурете си собствен терен, включете в действие всички резерви и ще отлепите от дъното. Днес може да намерите и правилното лекарство.

6-и. Не проявявайте излишна активност и не се намесвайте в отношенията и работата на околните. Препоръчва се приключване на дела и делови ангажименти, но не и старт на нови начинания, особено ако в тях ще има намеса и участия на странични хора и фактори. Това, което не зависи от вас и не може да контролирате ще излезе от релси и ще създаде проблеми във връзките и с парите.

7-и. Днес може да направите полезни, удобни и желани от другите своите собствени амбиции и намерения. Може да си осигурите и необходимото финансиране. Водете само двустранни разговори и преговори. Където се съберат повече хора няма да се стигне до единно мнение. Преговорите ще се  проточат и ще ви загубят времето. Желателно е да потърсите компетентна консултация от специалист.

 

Дева 23 август – 22 септември

Един благодатен Великден за вас. 1-2-и ще ви донесат късмет, успех във връзките и запознанства, които ще променят живота ви към по-добро. На 3-и печелят добре информираните. 4-и ви среща с големите ви врагове и страхове. Подгответе се за битки. На 5-6-и Луна и Нептун от Риби ви облъчват предизвикателно. Лесно може да изпаднете под нечие влияние. 7-и носи разправии за дреболии.

1-и. Ден за нови начинания, за пътуване и старт на нова програма за действие в бизнеса и в деловите отношения. Концентрирайте се над определна цел и не поглеждайте встрани, докато не се окопаете и не реализирате най-важното от програмата си. Тази вечер носи прозрение за правилния път. Ако преди да заспите мислите усилено за проблемите си утре ще се събудите с готовото и правилно решение.

2-и. Великден е. За вас това може да бъде един успешен и благословен ден, в който ще бъдете на приятно място, сред свои хора и в центъра на вниманието. Семейството може да вземе важни за бъдещето ви решения и да подкрепи личните ви инициативи. Ще имате прекрасни лични и делови моменти. В живота ви ще се появи благодетел и проблемите ви бързо ще се разрешат. Пътувайте.

3-и. Ден на тайното знание. Всичко, което научите и проучите ще ви помогне да излезете от омагьосания кръг на невървежа и безкъсметието. Може да намерите нещо търсено отдавна. Проверявайте обявите. Хората с комплекси и ниско самочувствие може да изпуснат важна поръчка или придобивка, ако не се пазарят и действат активно и ако не са добре информирани. Влезте в нова среда.

4-и. Днес всеки действа от позиция на силата. Апетитите са огромни. Никой няма да ви направи компромис. Кой както може ще използва другия. Не си правете илюзии, че ви посрещат и изпращат с усмивка. Помислете доколко сте се подценили и сте оставили другият да води играта. Навлизате в тридневен рисков период. Ще срещате повече опозиция и притискане вместо приятелско рамо.

5-и. Ден на генерални реформи в работата и в начина ни на живот. Ако усетите накъде духа вятъра и бързо се преориентирате ще си спестите проблеми и загуби на позиции и влияние. Не оставайте в места, където нямате перспектива. Ден на корабокрушенците добрали се до спасителния  остров. Не всеки ще успее, но ако не опитате, ако не се борите за бъдещето си няма как да разберете.

6-и. Ден на фатално привличане, което може да ви отклони от важната и печеливша за вас цел. Лесно може да изпаднете под влияние на приятели, познати и любими и да изоставите плановете и намеренията си заради техните амбиции или прищявки. Следвайте неотклонно целта си и ще успеете. Прочистете се от шлаката с диета на всички нива. Ограничете вредните храни и връзки.

7-и. Денят е неблагоприятен за преговори, за участие в събрания и срещи на екипа. Ще има разногласия по всички въпроси. Губите си времето, а и нервите и направените разходи няма кой да ви плати. Съветът е да си уредите директна среща с капацитет в интересуващата ви област. Говорете директно с шефовете. Не използвайте посредници и парламентьори. Важен е директният контакт.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 1-2-и бъдете внимателни. Луна, Плутон и Марс сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Очертават се проблеми при пътуване, на никого не може да угодиш. На 3-4-и си връщете загубени позиции. 5-и е ден на важни трансформации и промени. Осигурявате си защита и протекция. На 6-и чакайте придобивки. Сключете изгодни договори. На 7-и не се включвайте в групови инициативи.

1-и. Днес трудно се концентрирате, непрекъснато възникват проблеми, които ви отклоняват от основната цел и от обещанията, които сте дали на близките и пред себе си. Очертават се конфликти, преградите са на всяка крачка, но ако се концентрирате над най-важното до вечерта ще го свършите. Ако някъде получите откази, опитайте пак с друг подход, с други искания и в друго време.

2-и. Родените около 15 октомври ще изживеят доста притеснителни, но и емоционално вълнуващи моменти на този Великден. Съдбата ви дава знак къде ви е мястото и къде бихте се чувствали добре. Ден на доброволната жертва в името на близките и децата. Може да направите стъпка назад в исканията си, но до дни ще се окаже, че това е  правилният избор. Подкрепата ще ви се върне.

3-и. Днес е важно да се направи разлика между комплексарския подход и дипломатичното поведение. Важното е да си знаете цената, да се усмихнете, но и да не отстъпите от позициите си. Там, където наведете глава ще ви притиснат още повече независимо какво и колко ще дадете от себе си. Застанете по-твърдо на позициите си, говорете убедително и не се отказвайте от амбициите си.

4-и. Тежък ден, промените идват с агресия и  насилие. Търпението се изчерпва. Започвате коренни промени в работата и в начина си на живот. ден на горчивата истина, на открития и признания, които ще променят съдби. Тълпата е неуправляема, независимо опитите на някой да я яхне. Вечерта в живота ви може да се появи спонсор и покровител. Усмирете болезнените амбиции, намалете риска.

5-и. Ден на откровение. В тялото и в душата ни се събуждат огромни съпротивителни сили. Насочете потенциала си към проблемните места, хора и точки. Тенденцията е до утре да се справите с нещата и да промените ситуацията в своя полза и интерес. Постарайте се да заемете най-добрата възможна позиция в работата и в личните връзки.  Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват.

6-и. Днес е противопоказно да се бърза, да се правят необмислени изявления и да се прекъсват изказванията на околните в желанието за лична себеизява. Нищо ново не започвайте и не обещавайте. В момента е важно как ще се справите с поетите задължения и какво ще представите като готов продукт и мнение до края на работното време. Предайте доклади и проекти и чакайте повишение.

7-и. Ден на остри сблъсъци по линията на личните интереси. Очертава се тенденция към обсебване вниманието на хората с проекти и дейности изгодни за малцина. Споровете ще се изострят, трудно ще се постигне консенсус по каквито и да било въпроси. Всеки дърпа чергата към себе си и тя ще се скъса. Никой не е в изгодна позиция, взаимно си вредим и пречим дори и в най-дребните неща.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За вас се очертава чудесен празничен Великден. 1-2-и ще дойдат с пътувания, с радостни срещи и с преживявания, които отдавна не сте имали. 3-4-и ще ви свалят на земята с проблеми и конфликти. Обърнете внимание на здравето си. 5-и е ден на трансформация, а на 6-и постигате важна цел. За 7-и планирайте срещи на четири очи с хора, които могат да ви дадат точна насока и информация.

1-и. Действията ви в този ден ще ви изкачат на по-висока позиция в отношенията и в живота. Направете първата крачка, скъсете дистанциите с близки и роднини, които отдавна не сте виждали и чували. Всичко може да се постигне с повече такт и разбиране. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Доверете се на вътрешното си усещане и тази вечер си поръчайте сън-прогноза.

2-и. Честит празник. Това може да бъде един от щастливите ви дни в месеца. Носите се на гребена на вълната от щастливи моменти, случайности и прозрения за бъдещето. Чакайте предложения и съобщения, които ще дадат стимул на връзките ви и ще насочат погледа ви в нова посока. Пътувайте, посетете близки и приятели. Ще намерите начин да привлечете последователи и бъдещи спонсори.

3-и. Родените в първата декада ще изпитат доста неудобства и сътресения, ще изживеят неприятни моменти при пътуване и в общуването с околните. Всяка информация, до която се доберете ще ви помогне в кризисните моменти. Пазете свои и чужди тайни. Вероятни са разкрития, които ще променят отношенията ви с важните за вас хора. Влезте в нова среда или в нов екип за учене и тренировки.

4-и. Ден на конфликти и агресия по всички направления на работата и личния ви живот. Родители и деца не се разбират и влизат в открити сблъсъци. Символ на деня е прошката. Опитайте се да разберете другата гледна точка. Днес родените в  третата декада не са в добри отношения със закона. Като капак може да дойдат изневери и липса на внимание и подкрепа във важен момент.

5-и. Ден на откровение за правилния избор, подход и действие в една кризисна ситуация. Ще получите подкрепа, делово и лично съдействие, а до вечерта и спонсор ще се появи. Този ден преобръща връзки и отношения и ви вади от положението на вечен виновник за проблемите на другите. Ще срещнете стимул и разбиране от две посоки. На крачка сте от подходящата база, работа или лична връзка.

6-и. Един от силните ви дни в месеца. Луна, Нептун и Марс от другите два водни знака сключват брилянтни аспекти със Слънцето на родените във втората декада. Водете преговори, търсете съмишленици, подпишете нов договор. Всичко може да се уреди с полза за вас. Другите са склонни да приемат без възражение личните ви молби. Доминирате в средата си и получавате повече екстри.

7-и. Действайте активно до обед, без да влизате в коментари и разправии с околните. В обедните часове тече програма за обсебване и изнудване. Може да убедите някой да ви съдейства, да ви плати сметката или да поеме личните ви грешки и отговорности. Не е изключено и вие да поемете чужда вина и чужд дълг да платите. Очертават се скандали след направените неприятни разкрития.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Великденските празници минават с приятни и разтоварващи моменти, с пътувания и желани срещи. 3-и помага да се научат някои уроци, а на 4-5-и вече ще ги приложите на практика. Задейства се тежка състезателна програма за територии на работа и влияние. На 5-и сте склонни на генерални промени, а на 6-и стигате до финала на една стара връзка. 7-и определя лагерите на влияние и допуск.

1-и. Един стабилизиращ и успешен ден даващ шанс за презареждане и духовно израстване. Пътувайте към места на релакс и сила. Ще намерите начин да преодолеете всяка преграда и да излезете от ограничението, на което от доста време сте подложени. Освобождава се залпово енергия за промяна, за работа и любов. Концентрирайте я над най-важното, което от доста време планирате.

2-и. Великден е. Този ден носи изцеление и обновление, изпълва ни със сила и с едно неустоимо желание за движение напред и нагоре към нещо по различно и по-добро в живота. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се страхували. Лесно ще стопите дистанциите, които времето и тежките условия са създали. Връщаме се към стойностните връзки и начин на живот.

3-и. Ден на болезнено изтрезняване и на срещи с реалностите, от които не може лесно да се отървем. Но нищо не пречи в този ден да потърсите ново поприще и място в средата си. Може да откриете своята нова група по интереси. Включете се в екипни състезателни програми. Търсете мястото, където да изразите себе си по най-добрия начин. Денят носи важни уроци и залага нова тестова програма.

4-и. Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Близнаците. Ще срещате съпротива, ще се налага да се доказвате и обяснявате за очевидни неща. Някой ще се опита да ви отнеме думата или да си присвои ваш интелектуален продукт. Нараства и вътрешната ви съпротива спрямо тези, които отдавна ви мътят водата и поставят в подчинителна позиция. В следващите дни ще водите тежки битки.

5-и. Родените в първата декада са поставени пред тежкия избор дали да вървят против авторитетите в живота си или да приемат и да се съгласят с техния избор, нареждания и предпочитания. Меркурий и Луна образуват конфликтни аспекти със Слънцето ви. Ще стане по-сложно, ако настроите срещу себе си и колектива, в който се изявявате и работите. Ден на промени в работата и в начина ви на живот.

6-и. Ако днес се отклоните от зададената програма и от предварително съгласуваните дейности и инициативи ще сбъркате и ще си създадете куп неудобства и проблеми. Изпълнете каквото сте обещали. Противопоказни са страничните и непредвидени срещи, както и новите запознанства. Денят е рисков повече за родените във втората декада, а утре и другите ще се поизпотят.

7-и. До обед влизате в спорове и конфликти както у дома, така и на работното място. Приемате прекалено лично забележки и критика. Каквото отложите за следобед ще мине много по-добре и без излишни разправии. Не избързвайте при взимане на важни решения. До обед действат обсебващи и манипулиращи фактори, но към края на деня с всеки може да се разберете и помирите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

За вас се очертават чудесни празнични дни. На 1-2-и Луна и Плутон от Козирог сключват брилянтен аспект с трите планети в Телец. 3-и е важен за проучване, но не и за активни действия. На 4-5-и стартирайте нова програма в делови и личен план. Преговаряйте със спонсори, вадете разрешителни, регистрирайте фирма. 6-и носи награда за усилията, а на 7-и влизате в излишни спорове.

1-и. Пътувайте гостувайте и посрещайте гости. Днес може да вземете важно решение, което да ви изведе на нова навивка на лично и професионално развитие. Не е все едно с какви хора ще се съберете по празниците. В живота ви ще се появи покровител и спонсор. Този ден носи успехи за хората, които не се разсейват с подробности и дреболии, а карат направо и точно в целта.

2-и. Един щастлив Великден, с приятни изненади и срещи, които ще отворят нова страница в личния ви и професионален живот. Не отклонявайте предложения и сами направете такива. Обхваща ви едно неустоимо желание за движение напред и нагоре към важни за вас връзки, партньорства и дейности. Мислете и действайте в перспектива. Правите връзка с бъдещи спонсори и смишленици.

3-и. Предстоят разговори, за които трябва да сте добре подготвени. Направете някои проучвания и опитайте да се доберете до скривани информации. Планирайте участия в конкурси. Сега е момента да преговаряте и с роднини по имотни въпроси. Може да се раздели неделимото. Денят е благоприятен за сключване в нови договори, за сформиране на нов екип или включване в колективни инициативи.

4-и. Препоръчва се изолация и дистанциране, особено от места, където се водят неравностойни битки и то без правила. Неблагоприятно за оперативни намеси по отношение на крайниците. Проведете лечебни и възстановителни процедури, спазвайте диета. Не се намесвайте в отношенията на околните и не давайте непоискани съвети. Апетити и амбиции са изострени до краен предел.

5-и. Днес е важно да заемете нова база и да се окопаете в нова среда. Чудесен момент за подписване на нов договор, който ще ви осигури перспектива за развитие в бъдеще. Бъдете активни, включете в действие скритите резерви и ресурси в посока на важна за вас и за семейството ви цел. В живота ви ще се появи спонсор, ще се уредят документи и разрешителни. Направете резервации.

6-и. Този ден дава възможност да се изкачи висок връх в кариерата и личната амбиция. Не позволявайте да ви разсейват странични хора и фактори. Следвайте неотклонно избраната в предните дни посока. Може да се появи нещо неочаквано, но каквото и да е, не му обръщайте внимание и не се отклонявайте от целта. Печели този, който умее да отстоява личната си позиция.

7-и. Важното за деня свършете по най-бързия начин и то без да използвате чужда протекция или помощ. Където се съберат повече хора ще се заформи скандал. Очертават се опити за обсебване. Следобед ще ви бъде оказван натиск в работата и в личните връзки. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Ако се скарате с някого може да се разделите и взаимно да се провалите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Докато другите се веселят по Великден, за вас ще има повече работа, но всичко ще ви доставя лично удовлетворение. На 3-4-и не поемайте излишни рискове и не се правете на герои. Очертават се проблеми при пътуване и неприятности с близките. На 5-и ще се наложат промени независимо желанието ви. На 6-и ви връщат дълг. Чакайте награди за положените усилия. 7-и е конфликтен.

1-и. Днес сте в ролята на обслужващ персонал. Не поемайте допълнителни ангажименти. Останете с най-близките и с децата. Страничното присъствие ще ви товари със задължения, които ще ви разбалансират и ще изискват повече разходи отколкото предполагате. Не товарете очите. Тази вечер може да вземете решението, което от доста време отлагате. Ден на болезнена равносметка.

2-и. Този Великден идва с точно разграничение между нещата, които искате и са ви приоритет и това, което сте принудени да правите. Решавате се на крачка, която в миналото е била немислима. Правите рязък завой в отношенията и намирате начин да си осигурете малко спокойни мигове. Пътувайте към места на сила и релакс. Ден на доброволната жертва в името на близките и децата.

3-и. Денят носи проблеми и кризи в отоношенията особено за родените около 1 февруари. Пазете си вещите и личните данни. Не влизайте в преговори и не обещавайте нищо, което трудно ще изпълните. Днес е от особено значение да заемете стабилна позиция и да се окопаете на нова лична територия. Очертават се раздели, младите с местят и тръгват по пътя си, а старите остават сами или с внуците.

4-и. Луна и Юпитер от вашия знак сключват пречупващи аспекти с Венера от Телец. Очертават се проблеми в любовта и връзките. Може да ви изнудват и притискат за услуги ползи и пари. Внимавайте във връзките. Неблагоприятен ден за запознванства, за съвместни действия и изневери. Ще ви спретнат компромат. Може да се окажете вкарани в предварително нагласена схема.

5-и. Ден на неочаквани обрати и на ситуации, в които ще се наложи да вземете крайни решения и да покажете на какво сте способни. Край с изчакването. Включете сили и резерви в посоката, която ви е важна. Ще спечелите покровителство и финансиране. Ще победите конкурент в тежка битка и ще тръгнете по нов път. Не се съгласявайте на ограничаващи правата ви оферти за работа. 

6-и. Ако днес проявите настойчивост и не се отказвате от целите си до вечерта може да получите това, към което се стремите. Доверете се на усещанията си и на личното си вдъхновение. Една непредвидена среща може да ви обърка плановете и да ви отдалечи от важните за вас хора и дейности. Ще се ядосвате и съжалявате, ако се отклоните от предварително планираната посока. 

 7-и. Очертават се конфликти в местата, където се събират повече хора. Неблагоприятен ден за срещи на екипа, за участия в събрания и конкурси. По незначителни поводи може да избухнат разправии. Не провокирайте никого и не се опитвайте да налагате волята си. Ще срещате отпор от страна на близките и децата. Не правете компромиси, за които ще съжалявате. Отложете разговорите.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Пътувайте по празниците, отпуснете си душата в приятна компания на приятно място. Не влизайте в разговори за наследства и имоти. 3-и е ден за учене и проучване. От 4-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект. Очертават се финансови и юридически проблеми. На 5-6-и Луната е в Риби. Всичко ще се подреди, ще завоювате престижна позиция и ще направите добри сделки. 7-и е рисков.

1-и. Планираното тръгва по правилата, а с непланираното ще се справите в движение. Пътувайте. Идете на приятно място и бъдете в компанията на близки хора. Изпълвате се с вдъхновение и се измъквате от обсебваща ситуация. Не се съмнявайте, че ще постигнете желаното. Не се отказвайте от нещата, които ще ви направят щастливи. Тази вечер си поръчайте сън.

2-и. Великден е. Тенденцията е да си върнем забравеното старо като общуване, пътувания и срещи с роднини. Ще изживеете приятни моменти, ще направите жестове, ще ви посрещнат с отворени обятия. Този ден носи физическо и духовно изцеление. Не товарете прекалено стомаха. Може да ви се наложат повече физически натоварвания. Бъдете честни и справедливи в отношенията си.

3-и. Денят е труден за хората с комплекси. Изправени сте пред старите си страхове. Опитайте да ги преодолеете с разговори и честно отношение. Ден на алтруиста, на хората способни да се откажат от нещо свое, за да има мир и любов в дома и в семейството. Направете някои проучвания, за да вземете правилното решение и да не останете в заблуждение. Проведете консултации и преговори.

4-и. Ден на невъзвращенците. Случват се събития, които може да върнат някой при корените, а друг да прогонят далече от дома. Не се намесвайте в решенията на деца и внуци. Този ден изисква всеки да влезе в своята битка за щастие пари и любов. Някой може да се почувства предаден, но за друг се вижда светлина в тунела от грижи. Денят се свързва с личната ни саможертва и с прошката.

5-и. Луната е в съвпад с Юпитер малко преди да влезе във вашия знак. Това е знаменателен аспект. Очертават се срещи с хора способни да ви подкрепят в инициативите и в живота. Близо сте до покровител и спонсор и може да влезете в нова среда. Явете се на конкурси, търсете директни срещи с шефове и треньори. От първостепенна важност е да се окопаете на стабилна основа.

6-и. Един вдъхновен и творчески ден, в който намирате начин да постигнете целите си и да завоювате отдавна гонена позиция. Изискването е да се концентрирате върху най-важното и като го постигнете, тогава да се върнете към останалото. Дори и една малка стъпка встрани от пътя, който следвате ще носи проблеми. Не поглеждайте към изкусителите. Защитете си мястото и парите.

7-и. Родените в третата декада ще имат ползотворна сутрин, стига да не се включват в колективни инициативи и да си гонят интереса самостоятелно, независимо кой как иска да им помогне или навреди. В обедните часове лесно може да бъдете заблудени и зарибени. Луната преминава през градусите на обсебването. Някой, който знае слабите ви места опитва да ви изкуши.

Още по темата: зодии

Подобни статии