Пълен седмичен хороскоп за 02-08.01.2021

Промяната налвиза с гръм и трясък в живота на Девата, Телецът да внимава с алкохола и стимулантите, а Ракът да си гони интереса

Нова година и нови надежди. За някои годината е подранила - имат да довършват неща, за които не им е стигнало времето през 2020-а. Други тръгват обещаващо в нова посока. Вижте какво казват звездите за вашата зодия и за хората, които обичате.

Овен 21 март – 20 април

Предстои период на рокади и трансформации. На 6-и Марс напуска знака на трона си Овена и навлизайки в Телец ще стимулира замразените работи и дейности. На 8-и Меркурий ще навлезе във Водолей и ще намери начините да се завърти бизнеса и производствената дейност. В този ден Венера навлиза в нехармоничния ви Козирог. Любовта остава на второ място. Време е за работа.

2-и. Ден на мрежата, всички сме уловени в нея с връзките, коментарите и личните си данни. Внимавайте в какви отношения влизате. Поне днес не включвайте компютъра. Този ден ще ви освободи от някои илюзии и въображаеми приятелства, но по един болезнен начин. Не се обвързвйте с никого и не поемайти странични ангажименти, особено към непознати хора. Не е ден за сключване на брак.

3-и. Концентрирайте се върху точно определена цел и я гонете докато не я постигнете. Не се разпилявайте с нищо странично, за да не загубите време, енергия и предимство. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Вземете важни решения и ги следвайте неотклонно. Може да се появи пречка, но бързо ще я преодолеете. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

4-и. Ден за пътуване, за подновяване на лични и делови срещи. Препоръчват се разговори на четири очи. Уточнете бъдещи сделки, договори и покупко-продажби. Днес може да купите нещо на сметка и да установите връзка с нови партньори. Някой ще продаде неподаваемото до момента, друг намира отдавна търсеното. И залежалите стоки намират купувач. Активизират се брокерските инициативи.

5-и. Ден за учене, за подновяване на занятия и учебни програми. На всички нива ще спечелят тези, които си знаят урока, които добре са проучили и усвоили важните за работата и бизнеса им факти и информации. Внимавайте със сътрудничеството и не допускайте странични хора до кухнята на заниманията и личното си хоби. Днес лесно се крадат фирмени тайни и домашни рецепти.

6-и. И независимо, че Марс напуска знака на трона си Овена, мерките не се разхлобват, оганиченията се поддържат, а напрежението нараства. Все пак този ден изисква да се направят някои промени, за да се разхлаби хватката, в която всички сме губещи. Тълпата е неуправляема. По незначителни поводи може да избухнат конфликти. До утре на обед се движете внимателно и не влизайте в конфликти.

7-и. Днес ни залива вълната на промените. Някои ще се окажат разрушителни и вредни за статуквото, други ще ни дадат глътка възух в кризата, а трети ще изхвърлят някого в нова професионална орбита. Родените в третата декада губят предимство и са изместени от хранилката и поилката. Намерете ново място и терен за предстоящите си бизнес инициативи и дейности. Ден на фундамента.

8-и. Време е да довършите нещо започнато от миналата година. Изпълнете дадено обещание и си развържете ръцете за нови дейности и занимания. Не бързайте, правете нещата по степен на важност и до вечерта вече ще сте на финала. Случващото се днес ще ви помогне да се почувствате свободни и от утре да започнете самостоятелна работа на свой терен. Време е да извоювате свободата си.

 

Телец 21 април – 20 май

На 6-и Марс навлиза във вашия знак и на 20-и ще бъде в точен съвпад с Уран, което е доста опасен и рисков аспект. Нагнетява се напрежение. Но от 8-и Венера ще ви облъчва в хамоничен аспект и ще помогне с любов да преодолеете кризата. На 8-и  Меркурий навлиза във Водолей и бърза на среща с Юпитер и Сатурн. Ще се провеждат тайни срещи, на които ще се създават тайни съюзи и съдружия.

2-и. Ден на мрежата, която ще позволи и на някои дребни риби да уловят своя кит, да го изнудват и притискат с компроматна игра. Бъдете внимателни, не се препоръчват нови запознанства и сключване на нови договори. Родените в третата декада са на прага на губещи съюзи. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Пороците ни ще бъдат използвани от хитри мошеници. Прочистете мислите и съзнанието.

3-и. Днес преградите се лесно преодолими. Някои от тях са илюзорни и са плод на страховете на ума. Направете крачка към важна за вас цел. Концентрирайте се, не се разсейвайте и си гонете интересите. В този ден с лекота отхвърляме колебания и съмнения и взимаме решенията отлагани от доста време. Ще се почувствате енергизирани и може да свършите доста работа.

4-и. Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Символ е колесницата на победата. Добре е да пътувате, да не отлагате делови срещи и преговори, да посетите важни за бъдещето ви места и хора. Бизнесът се активизира. В следващите дни ще се провеждат делови срещи, на които ще се взимат отговорни решения. Вървите и към успешна сделка с недвижим имот.  

5-и. Днес ученикът си намира учител и обратното. Всичко проучено и научено ще ви влезе в работа, ще ви спести пари и ще помогне да се внедрите на престижна позиция. Не отивайте неподготвени на делови и лични срещи. Днес е важно да направиш добро впечатление. Лесно се усвояват всякакви уроци. Съвпадът на Меркурий с Плутон ще помогне да се събудят и родовите дарби на децата ви.

6-и. Навлизащият във вашия знак Марс ви натоварва с агресивна амбиция, с желание на всяка цена да се отстранят конкуренти и пречки по пътя, независимо какво ще ви коства това. Родените в първата декада ще предизвикат и ще участват в болезнени сцени, при които ще се повишава тон, ще се действа манипулативно и притискащо. Не се договаряйте с никого за нищо, не взимайте заеми.

7-и. Ден на мечката и на мечешките услуги. Може да помогнем за едно, но да навредим за друго в живота на близки и приятели. В този ден всеки трябва да намери своето място на сила. Не е без значение на каква база ще стъпиш, как и с какво ще се подсигуриш. До няколко дни се опитайте да финализирате имотна сделка и да вложите спестявания в нова база и нов бизнес проект.  

8-и. От днес Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Козирога. Очертават се любовни връзки поместоработа, което ще донесе по-добри възможности и шансове за необвързаните и повече проблеми за обвързаните. Не започвайте днес нова връзка. Не се разсейвайте с погледи встрани, опитайте да приключите с обещаната работа и да си вземете парите. Има време за емоции и любов.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

2-и е неблагоприятен за обвързване. На 3-4-и работата ви е стопирана, плановете се променят. На 5-и ще спечелят знаещите и информираните. 6-и е денят на невъзвръщенците, някой ще вземе прибързано решение. На 7-и се събуждате с откровение за пътя напред. От 8-и ви потръгва в любовта, Венера вече не ви гледа в опозиция. Този ден отваря за вас и нови варианти за работа.

2-и. Днес лесно възприемаме чуждите идеи като свои и позволяваме да ни въздействат дори и от разстояние. Не се съгласявайте с тези, които се опитват да ви налагат своите виждания, разбирания и намерения. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието и личността, което е особено опасно за Близнаците. Постойте край огън, прочистете мислите и не взимайте прибързани решения.

3-и. Проблемите в този ден идват за тези, които се разпиляват в много дейности и в отношения с много хора. Така губите нишката на истинските ви нужди, намерения и потребности. Ще се наложи да преодолявате редица препятствия. Ще се опитвате да привлечете един и да дистанцирате друг, в момент когато и двамата имат място в сърцето ви. Внимавайте с храната, не напрягайте очите.

4-и. Този ден ще постави на тест по пригодност личната ви амбиция, възможности и знания. Ден за подвизи и лични рекорди. Ще се наложи да се състезавате със силни конкуренти. Очаквайте удари в гръб и тежка компроматна игра. Ще си проличат истински верните ви хора и тези готови да ви предадат. Ден и на доброволната жертва. Някой взима решение за прехвърляне имот на децата.

5-и. В този ден ще спечелят добре информираните, знаещите и можещите, тези които са наясно с изискванията и нуждите на момента. Всичко да се проверява. Наученото в момента ще ви послужи и помогне да избегнете загуби и кризи. Някой ще се добере и до тайна информация, която ще му даде време за подготовка и реакция преди решителните действия за нападение и защита. Оглеждайте се.

6-и. Случващото се в този ден ще промени много съдби, ще сложи началото на генерални трансформации в начина ни на работа и живот. Не може да се задържи статуквото, стария начин на живот, старото мислене и старите отношения. На този Йордановден всички ще се почувстваме окъпани и пречистени, готови да посрещнем новото, което идва и към което трябва да се адаптираме.

7-и. Един лечебен ден, в който може да получите точно това, от което се нуждаете. Не е без значение къде ще отидете, на каква база ще стъпите и какво ще предприемете. Добре е да се подпишат нови договори, да се приемат поръчки, да се уреди собственост и имот, да се поемат нови задължения и пълномощия. Включете в действие всички резерви за справяне с професионалната криза.

8-и. От днес Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Водолея, а Венера вече не ви е в опозиция. Потръгва и бизнесът и любовния ви живот. Днес ще постигнете поне една цел и ще се похвалите поне с една победа. Няма значение дали е на любовния или на професионалния фронт. Правите първата крачка към нова работа, към нова връзка или съжителство. Целта е постигната.

  

Рак 22 юни – 21 юли

2-и е ден на кривите сметки и грешните постъпки. Неблагоприятно за обвързване. В следващите два дни отхвърляте съмненията и правите важна крачка напред. Може да се подпишат изгодни договори и да се направи ход в нова бизнес посока. На 5-и се споразумейте по имотни дела. Ако на 6-и заминете за чужбина дълго ще останете там. На 7-и се окопайте на нов терен. На 8-и стигате до финала.

2-и. Ден на мрежата и на двуликия Янус. Възможни са всякакъв тип изнудвания и намеси в личния ви живот, работа и връзки. Клюката върши мръсната си работа. Не влизайте в съглашателства и ограничете до минимум контактите. Търсете скрит мотив във всяко обаждане. По възможност си останете у дома и не поемайте несвойствени ангажименти. Ден за творчество на свой терен.

3-и. Оределете посоката, в която ще се движите и не я променяйте, независимо намесите. Ако се впуснете в много начинания и инициативи нищо няма да се получи, ще се ядосвате, ще объркате плановете и на близките. Ако се концентрирате над важен проблем ще го разрешите до вечерта. Не напрягайте очите. Вечерта може да си поръчате сън-прогноза. Ще сънувате пророчески сънища.

4-и. Най-благоприятният ден за пътувания, за предприемаческа дейност и покупко-продажби. Може да се купи нещо с отстъпка и да се продаде с печалба. Ще пласирате успешно и полуготовата си продукция. Споразумейте се за бъдещи сделки и условия по договори. Бъдете принципни и не заблуждавайте тези, с които влизате в преговори. Ще се сключват дълготрайни и успешни съюзи.

5-и. Навлизате в рисков период. Не обсъждайте със странични хора семейните дела. Ден за учене и проучване. Сменят се и програмите на децата. Запишете се за нов информационен курс или започнете самообучаваща се програма. Търсете учители и ново методическо ръководство, което ще помогне да развиете личното си хоби. Ден на тайното знание, което ще ви донесе предимства.

6-и. Денят е зареден с агресия, тълпата е неуправляема. Нещо дребно може да запали пожара на конфликта. Лесно може да бъдете въвлечени в скандали и авантюри. Ограничете контактите, не участвайте в рискови изяви. Хубавият празник може да бъде помрачен от неприятни инциденти и провокации. Контролирайте се максимално и по възможност си останете у дома.

7-и. Днес черпят Ивана и Иван, да са ни живи и здрави. Ще се случват събития, които ще променят посоката на живот на много хора. Ден на основата и фундамента. Стъпваме на нова база, разделяме се със строто, променяме начина си на действие и мислене. Може да се приготвят лекарства за тежка болест. Препоръчват се физически упражнения Активизира се и сексуалната ви енергия.

8-и. Ден на рокади. Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция, но Венера ще го замести. Насочете се повече към бизнес инициативите и работата, а любовта оставете на второ място. За тези, които имат връзка поместоработа нещата ще се объркат и нито работата ще е работа, нито любовта ще е любов. Чакайте награда само за добре свършената работа. Не се разсейвайте, гонете си интереса.

  

Лъв 22 юли – 22 август

На 2-и не поемайте нови ангажименти, ограничете общуването в мрежата. В следващите дни действайте активно, установете делови връзки и подпишете нови договори. От 6-и, с навлизането на Марс в Телец нов дразнител се появява в живота ви. На 7-и намирате нов пристан и вариант. От 8-и освен Юпитер и Сатурн, и Меркурий ще ви гледа в опозиция. Някои фирмени дейности се стопират.

2-и. Внимавайте с коментарите в мрежата. Не поемайте несвойствени ангажименти и не се обвързвайте с хора, които не познавате добре. Може да изживеете стресови положения, ако злоупотребите с алкохола и стимулантите. В желанието да направите впечатление или да привлечете някого излагате на опасност личните и семейни връзки. Не споделяйте чужди тайни.

3-и. Предприетото днес ще се развива успешно и благоприятно за вас. Може да вземете важно и отговорно решение. Концентрирайте се над най-важната цел и я следвайте неотклонно. Ден за гладуване и духовно прозрение за бъдещето. Изчистете мислите и съзнанието си, не напрягайте очите. Добре е да смените един вид труд с друг и да отделите време за личното си хоби.

4-и. Първият благоприятен ден за делови срещи и бизнес инициативи за тази година. Пътувайте, уредете си срещи с партньори, снабдители и производители. Направете нужните заявки и си стиснете ръцете с нови договори и поръчки. Може да поемете и повече рискове, да потърсите нови клиенти и бизнес партньори и да предложите нови оферти. Всяко усилие ще си струва труда.

5-и. Днес печалбите са за този, който е в час с новите изисквания на момента, който е запознат с нуждите на фирмата, с амбициите на шефовете и може да отговори на повишените изисквания на поста, който заема. Научете си урока и ще спечелите. Подгответе се за предстоящите преговори. Вероятни са рокади, които ще ви отворят път към по-добра и престижна служебна позиция.  

6-и. Родените в първата декада може да изживеят стресови моменти и да си създадат проблеми, които в следващите дни ще се разрастват. Марс навлиза в знака на нехармоничния ви Телец и започва опасно да се приближава към Уран. Двамата носят заряд от мълниеносна агресия. Бъдете внимателни, до 20-и напрежението при вас ще нараства. Следете знаците на съдбата.

7-и. Денят събужда огромни съпротивителни сили, които ще ви помогнат да излезете и от най-обърканите и тежки положения в живота си. В организма ви се пробуждат скрити сили и резерви. Може да получите откровение за бъдещето и да усетите къде ви е мястото. Сега е момента да стъпите на нов терен и да си осигурите база за новите дейности и проекти, които планирате.

8-и. Днес Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Водолея и в следващите дни ще бъде в съвпад с Юпитер и Сатурн. Аспектът носи противопоставяне, активизира конкуренцията ви в бизнеса и създава възможност за тайни съюзи и съглашателства. Може да попаднете под ударите на обединената опозиция. Не се отклонявайте от целите си и се опитвайте до вечерта да довършите обещаното.

Дева 23 август - 22 септември

2-и е неблагоприятен за всякакви предложения, годежи и брак. На 3-4-и ще имате прекрасни моменти и ще постигнете максималното за периода. Действайте активно, пътувайте, уредете си срещи и подпишете нови договори. Луната е в Дева. Активизират се дейности и производства. На 5-и усвоявате нови уроци. На 6-и смирете апетитите, денят крие рискове. На 7-8-и намирате нова база.

2-и. Очертават се опити за манипулация и навлизане в личното ви пространство. Не се препоръчват срещи и обвързване с хора, които не познавате добре и не сте наясно как ще реагират в една или в друга посока. Споделените днес тайни ще станат обществено достояние. Ограничете контактите в мрежата. Отнасяйте се с подозрение  към всяко предложение и не допускайте намеси.

3-и. Днес няма невъзможни неща и незначителни такива. Активизирайте се максимално. Луната навлиза във вашия знак и отваря нови пътища за развитие. Сега е момента да стартирате нова дейност, връзка, делови и производствен ангажимент. Ще се обаждат стари клиенти, може да получите нови поръчки и доставки. Лесно се отдава енергия. Екстресенси да не лекуват.

4-и. Ден за бизнес и търговия, за уреждане на всякакви сделки, за подновяване на стари връзки и делови ангажименти. Може да направите изгодна покупко-продажба и да намерите нещо търсено отдавна. Поемете умерени рискове, но без риск в този ден печалбите ви няма да са толкова големи. Работата ви потръгва и позволява до дни да реализирате печалби. Дава се клетва за вярност.

5-и. Проучете как стои въпроса по отношение на желаните и търсени от вас имотни сделки. Съвпадът на Меркурий и Плутон ви облъчва благоприятно от знака на Козирога. На прага сте на изгодна покупко-продажба. Имате шанс още утре да си осигурите и терена, на който ще работите, ще живеете или ще развивате талантите си в бъдеще. Ден за консултации и разузнавателна дейност.

6-и. Навлизащият в Телец Марс ще ви зареди и активизира, ще събуди страсти и амбиции, ще ви извади от застоя в момент, когато конкуренцията ви излиза от строя. Предстоят дни на неочаквани обрати, които ще ви помогнат да получите това, към което отдавна се стремите. До два дни и в любовта ще ви потръгне с навлизането на Венера в знака на хармоничния ви Козирог. Идва вашето време.

7-и. Благоприятен ден за строителство, за градеж на нови отношения, за създаване на нови фирмени и делови съюзи, за встъпване във владение на придобити имоти и наследства. Включете в действие натрупаните резерви. Създайте нови връзки и да се окопайте на нова бизнес позиция. Не може вечно да се изчакват по-добри времена, цялото ни бъдеще е в момента и сега.

8-и. От днес Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Козирога. Очертават се любовни връзки по естеството на работата, на преките ви дейности и задължения. Една командировка може след време да ви разведе или ожени. В живота ви с гръм и тясък навлиза промяната. Нуждаете се от стабилно партньорство и в делови план. Меркурий напуска Козирога и налага нови правила за бизнеса.

Везни  23 септември – 22 октомври

На 2-и разгадавате нечии игри и лъжи. Не поемайте нови ангажименти. На 3-и постигате важна цел, а на 4-и получавате покани и обещание за съвместна работа. Бъдете готови да поемете инициативата в свои ръце. 5-и изисква да се открие нов терен и да се осигури нова база за развитие в бъдеще. От 6-и Марс вече не ви гледа в опозиция. 7-и задава нова програма и цел. 8-и ви води към очаквания финал.

2-и. Всичко, което ви кажат и обещаят днес ще се спука като сапунен мехур и няма да отговори на очакванията ви. Подбирайте хората, с които ще преговаряте и влизате в един или в друг вид съюзи. Моментът не е добър за сключване на нови договори и за поемане на каквито и да било задължения или отговорности. Разделяте се с една   илюзия по болезнен начин. Ограничете връзките.

3-и. Предприетото в момента ще ви донесе късмет и придобивки и ще заложи перспективна програма за бъдещите ви начинания. Концентрирайте се над най-важната цел и като я постигнете, тогава преминете на следващата. Противопоказно е да се разпилявате в различни посоки. С действията си в този ден ще се издигнете на по-добра позиция в работата и в личния живот. Поемете отговорност.

4-и. Един благоприятен ден за бизнеса, за личните ви и делови отношения. Подновяват се договори и работни програми, осъществяват се нови сделки и се преговаря за бъдещите инициативи. Препоръчва се работа в екип, за да се преодолеят загубите от кризата. Бъдете отговорни и принципни, не си позволявайте да заблуждавате околните. Ден за личностно изцеление, всеки си намира пътя.

5-и. Сега е момента да се съставят програми, да се проучват тенденциите за развитие и да се събира информация в посоката, в която ще действате и ще се развивате в бъдеще. Намерете и нови учители за децата. Влизат в действие нови правила, които ще изискват повече натоварване и ангажираност от ваша страна. Постарайте се да отговорите на нуждите на децата, на щефа и половинката.

6-и. Агресивен и рисков ден, особено за родените във втората декада. Ако заминете за чужбина дълго може да останете там. Ден на невъзвръщенците, на този, които са се отказали да се борят на едно място и смятат, че биха успели на друго. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Проведете прочистващи и оздравителни процедури. Приключвайте с обещаната работа.

7-и. Случващото се в този ден ще промени традициите, ще ни изправи пред собствените ни страхове и илюзии, с които е време да приключим и да поемем в нова посока. Една грижа се маха от главата ви. Успявате да се преборите с тежък проблем и да отхвърлите съмненията. Ден за реформи, без които животът ни би станал още по-тежък. Всеки на своето ниво трябва да ги направи.

8-и. Днес може да постигнете първата важна цел за годината. Не бързайте да се обвързвате с нови ангажименти. Важно е да стигнете до финала и да осмислите победата. Дайте си сметка и за отношенията, които са излезли от коловоза на нормалното. Ден за приключване и равносметка. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект, а Меркурий в стимулиращ от знака на Водолея.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените след 5 ноември ще имат повече проблеми на 2-и. Ще ви манипулират и лъжат. На 3-и всичко предприето ще ви носи късмет и ползи. 4-и е ден за делови и представителни срещи. Подпишете нови договори. На 5-и се отдайте на учене и проучване в посока на основните ви дейности и интереси. От 6-и в живота ви ще се появи нов дразнител. 7-и идва с  желание за реформи, а 8-и носи постижения.

2-и. Ден на фатално привличане и на опити за изнудване. Бъдете сигурни, че някой ще се опита да ви измами и излъже. Обикновено лесно разкривате картите на опонентите си, но днес сякаш сте капсуловали шестото си чувство. Противопоказно е да се работи в екип и да се обвързвате по какъвто и да е повод. Вкарвате си автогол и с едно любовно признание. Не споделяйте нищо в мрежата.

3-и. Ден за атака по всички фронтове на живота. Направете крачката, която отдавна подготвяте. Ще постигнете максималното и ще се изкачите на нова навивка на личното си и професионално развитие. Може да получите изгодно предложение за работа и да бъдете приети в нов екип или състав. Днес и утре кандидатствайте по спонсорски програми, търсете ново място за внедряване и реализация.

4-и. Сега е момента да подновите стари връзки и да създадете нови в посока на бизнеса и деловите отношения. Може да направите изгодна сделка, да продадете и купите нещо с печалба. Създайте полезни за бъдещето контакти, направете изгодни предложения и приемете такива. Влезте в нова група и среда, където да развивате и личното си хоби. Пътувайте и преговаряйте на четири очи.

5-и. Време е да се ориентирате в новата обстановка. Ден за учене и проучване, за повишаване на личната квалификация, за усвояване на нови уроци и опитности. Съвпадът на Меркурий с вашата управляваща планета Плутон ще ви помогне да преосмислите на дълбоко ниво бъдещите си занимания и да задвижите полезни за безнеса ви инициативи с наследен имот.

6-и. От днес Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца и до 20 януари опасно ще се сближава с Уран. Напрежението ще нараства и поради пречупващия аспект с Юпитер, Сатурн и Меркурий след 8-и. Бъдете внимателни с кредитите и данъците, не влизайте в нервностойни връзки и не планирайте за следващите два дни необмислени пътувания и действия. Рискът ви диша във врата.

7-и. Днес и вие не правите изключение и започвате с реформите. Проблемът е, че тези, с които работите и живеете виждат промените по различен начин и е вероятно няма да не се съгласят с вашите предложения. Назряват конфликти. Всеки се стреми да заеме по-благоприятна позиция. Не е все едно на каква база ще стъпите днес, какви договори ще подпишете, с кого и за какво ще се споразумеете.

8-и. От днес и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект заедно с Юпитер и Сатурн от знака на Водолея. Ще срещате открита и прикрита опозиция. Плановете ви ще се стопират от партньори и шефове. Ще се появи и подмолна конкуренция. Не планирайте пътувания и участия в рискови инициативи следобед. Каквото се развали трудно ще се оправи и върне обратно в старата позиция.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

2-и е ден за самостоятелна работа на свой терен и със свои средства. На 3-и отдавате много енергия, връзките ви зациклят. 4-и изисква съобразяване с нуждите на партньори и шефове. Сключвате обвързващи договори. На 5-и получавате безплатно ценна информация, от която ще спечелите. На 6-и конкуренцията е безмилостна. 7-и е ден на откровение и изцеление. 8-и идва с придобивка.

2-и. Постарайте се да привлечете някого с идеите си, а не само да бъдете привлечени и вкарани в чужда програма. Постойте край огън, прочистете мислите и съзнането си от излишния баласт. Ден за самостоятелно творчество. Помогнете на някого без да се афиширате излишно. Ден на паяка в мрежата, но и на човека паяк. Единият ще ви оплете в интриги, а другият ще ви помогне в точния момент.

3-и. Родените в първата декада ще действат разсеяно, а това може да им донесе неприятности. Бъдете максимално концентрирани над това, което се налага да вършите, за да не предизвикате инциденти. Бързайки за едно забравяте друго, а за третото изобщо няма да се сетите. Пазете очите. Ден на фатално привличане и влияние. Тази вечер вървите и към изневери. Приберете се навреме.

4-и. Най-близките ви хора днес ще постигнат нещо важно в живота си, а от вас се изисква да проявите саможертва и да ги подкрепите независимо, че сами се нуждаете от подкрепа или от средствата, които ще им предоставите. Ден за отказ от собственост в името на децата. Правите всичко с мисъл за ближния, взимате решение за прехвърляне, покупка или продажба на имот. Ден за пренастройка.

5-и. Днес печелят добре информираните и тези, които имат достоверни източници, позволяващи да са в час с промените и да са част от предстоящите събития. Всичко, което научите  и проучите ще ви влезе в работа и ще помогне да спечелите. Не споделяйте тайни инфомации и факти, които друг е споделил с вас. Нелоялните ще бъдат извадени от играта и ще останат от два стола на земята.

6-и. Ден свързан с отровите, с изгнанието и преследването. Тълпата е неуправляема. Може да възникнат проблеми в местата, където се събират много хора с разностранни разбирания и интереси. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и не действайте първосигнално. Опитайте да разберете другата гледна точка. До вечерта ще почувствате енергиен спад. Марс напуска Овена.

7-и. Започва процес на трансформиране на старото в нещо ново и позитивно. Поменят се негативни уредби и разпоредби. Взимат се под внимание болезнените и належащи нужди на хората. Постарайте се да заемете по-добра позиция в бизнеса с нов договор и участие в съвместни творчески проекти. Изпадналите в изолация трудно ще пробият. В момента печели колективната игра.

8-и. Ден за самоподготовка, за самостоятелни действия и инициативи в посока, която лично сте избрали, а не ви е наложил някой друг. Гледайте само напред. Не позволявайте да ви отказват от личните ви цели и намерения. До края на деня ще постигнете целта си, ще си осигурите бъдещи ангажименти и правото да участвате в нов проект. Противопоказно е да се бърза, бъдете внимателни.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

На 2-и останете максимално дистанцирани и не поемайте ангажименти. 3-4-и са успешните ви и силни дни за периода. Може да реализирате всеки замисъл. За 5-и планирайте проучвания и огледи. От 6-и поне една грижа ще се махне от главата ви. Ден за разчистване на сметки и общо прочистване. 7-и залага основите на нещо ново в живота ви. От 8-и навлизащата в Козирог Венера носи любов.

2-и. Днес всеки се мъчи да извлече максимални ползи от общуването с другия, а не толкова да даде от себе си. Ще ви се оказва въздействие по всички линии на живота. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Един непремерен жест може да ви коства много. Хубаво е да се поседи край огън и мислено да се изгори в пламъка му всичко вредно и неблагоприятно в живота. Увеличете дистанциите.

3-и. Ден на благоприятни обрати. Луната навлиза в хармоничната ви Дева и сключва стабилизиращи аспекти. Време е да определите основната и важна цел, която ще следвате и да направите първата крачка към нея. Днес няма невъзможни неща или незначителни такива. Всичко, което предприемате или ви се случва ще ви издигне на нова позиция в живота. Ден за гладуване и духовно прозрение.

4-и. Очаквайте печалби и придобивки. Сега е момента да проведете разговори с бъдещи и настоящи партньори, служители, шефове и снабдители. Може да получите и направите най-добрите оферти. Бизнесът живва, сключват се нови договори и се правят големи отстъпки. Днес всичко може да се купи и продаде. Ще пласирате и полуготовата си продукция. Рекламирайте се.

5-и. Днес е точният съвпад на Меркурий и Плутон във вашия знак. Стимулира се бизнесът с недвижими имоти. Може да уредите спорен наследствен проблем. Потърсете специалисти във всички дейности и начинания, които ще започвате. Ден за консултации и среща на учениците с учителите на живо. Потърсете и нова група, в която да тренирате или да релаксирате след работа.

6-и. От днес Марс ще ви гледа в стимулиращ аспект от знака на Телеца. Край на един тежък и рисков за вас период, в който сте получавали шамари от съдбата и за доброто и за лошото, което сте правили. До дни очаквайте обрати, възможност да намерите по-добра работа и да се осигурите стабилност у дома. Случват се мъчителни събития, след които ще се почувствате като преродени.

7-и. Днес е особено важно да стъпите на стабилна база, да си осигурите подкрепа по различни канали и от различни източници. Преговаряйте, подпишете новите си договори, търсете нови варианти за работа и живот. Утре планетата на бизнеса Меркурий ще напусне вашия знак, а това ще намали инициативата ви при преговори и сключване на сделки. Поставете сега условията си и се наложете.

8-и. Днес изкусителката венера навлиза във вашия знак и в следващите дни любовта може да ви завърти главата. Вървите към запознанства и обвързване, което може и да ви ожени. В момента слагате край на един сушав период от живота си. Огледайте се, може би този, когото търсите отдавна върви до вас. Очертават се любовни връзки по естеството на бизнеса и работната ви програма.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 2-и по възможност не пътувайте и не рискувайте с обвързване по какъвто и да е повод. На 3-и каквото и да започнете ще донесе ползи и придобивки. 4-и е ден за сделки и преговори. Може да направите изгодни вложения. 5-и е ден за проучване на пазара. От 6-и нещо тревожно се промъква в живота ви. 7-и е ден за реформи, а на 8-и тръгвате към нова професионална посока.

2-и. Ден на паякът. Плетат се мрежи за наивници, всичко се контролира. Противопоказно е да се обвързваш с обещания или с прибързано любовно предложение. Не давайте и не взимайте заеми, независимо изгодните условия. Заемете се с личното си хоби. Подкрепете някой изпаднал в нужда, но без да му налагате мнението си. Запазете неутралитет на всички нива в живота и работата си.

3-и. Ден на орела. И най-заблудените може да открият важната за себе си цел и да започнат да я преследват. Действайте активно, не се стопирайте сами и без това животът достатъчно ни е ограничил. Предприетото в момента може да стабилизира работата, личните ви и семейни връзки. Концентрирайте се над важните за вас дела и не ги изпускайте от погледа си докато не ги постигнете.

4-и. Днес се дава клетва за вярност. Стиснете си ръцете в името на бъдещо сътрудничество. Подбирайте си приятелите и работодателите. Подписаните договори може да се окажат дълготрайни и ползотворни и за двете страни. Ще си проличат тези, които могат да побеждават. Рекламирайте се, търсете ново място за внедряване. Може да получите и финансиране.

5-и. Днес може да намерите търсения имот или кандидат за покупка на вашия. Благоприятни са всякакви брокерски инициативи. Време е да разрешите имотен и наследствен спор. Направете проучвания на места и терени. Може да уредите и децата. Семейството ви се разширява на нова територия. Всичко научено днес ще помогне да се справите с проблемите и да заживеете по-добре.

6-и. Преломен ден. На места емоцията на празника предизвиква и агресия. Увеличете самоконтрола, стойте далече от места, където се събират много хора и нещата може да излезат от контрол. Ден на коренната реформа и на промените, които ще ви засегнат на много нива. От днес Марс навлиза в нехармоничния ви Телец. До 20 януари напрежението при вас непрекъсното ще нараства.

7-и. Днес е важно да заемеш стратегическа позиция в работата и в отношенията с околните. Събуждате се с някакво озарение и откровение за бъдещето и за това кое е важно и кое може да се отложи. Ден с огромна трансформираща сила, насочваща действия и ресурси в нова посока. С напредването на деня може да влезете в открити битки и спорове с големите си конкуренти. Не се давайте без бой.

8-и. Планетата на търговската и бизнес инициатива Меркрий навлиза във Водолей, а вие навлизате в битка за защита териториите си на влияние. Може да ви предложат нов пост, но и изискванията ще са застопоряващи. Днес е важно да приключите започнатото преди, а не да се обвързвате с нещо ново. Не отклонявайте поканите, но поискайте отсрочка и дайте отговора си в понеделник.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 20-и лесно може да се превърнете в риба-прилепало и да останете свързани с някой за дълго време. 3-4-и са дни на открита и прикрита опозииця. Трудно ще защитавате интересите си. На 5-и получавате информация позволяваща да направите силен ход. На 6-и настройката е революционна. 7-и идва с желание за реформи, а на 8-и стигате до финала и получавате награда за старанията.

2-и. Ден на фатално привличане. Някой може да срещне и любовта, но едва ли връзката ще бъде равностойна. Това не значи, че е неблагоприятна за вас. Съветът на деня е да не пришпорвате нещата и да не бързате с обвързването. Подложете на проверка всичко, което ви казват и предлагат в момента. Може да се окаже, че не всичко е такова каквото изглежда. Внимавайте с алкохола.

3-и. Днес и утре Луна и Венера ви облъчват в неблагоприятни аспекти от знака на Девата и Стрелеца. Ще се разпилявате в различни посоки и ще губите време в празни приказки с неточните хора. Вечерта ще ви върне в изходната позиция.  Ще се ядосвате, че толкова малко сте успели да постигнете. Преди заспиване си поръчайте сън, който да ви помогне да разрешите проблемите.

4-и. Бъдете чисти в мислите и справедливи в делата в този ден. Защитете някого и ще се сдобиете с верен приятел. Ден на честната игра и политика. Едва лъжа ще повлече след себе си куп други, от които само неприятности ще произлезат. Ден на доброволната жертва в името на децата и тяхното бъдеще. Планирайте прехвърляне на наследствен имот. Не яжте тежка и груба храна.

5-и. Днес не печелят умните, а добре осведомените и информирани хора с бърза и навременна реакция. Може да научите важна информация, която приложена на практика в подходящия момент ще ви осигури пари и по-добра позиция в работата и в търговската инициатива. Не изоставайте от новостите, предложете на партньори и шефове нещо актуално. Може да получите повишение.

6-и. Днес старото се руши, лесно се освобождават агресивни и насилствени импулси. Засилва се желанието да се промени статуквото и да се търсят нови пътиша за развитие. Някой взима решение за заминаване в чужбина, друг прекратява стари връзки и влиза в остри професионални конфликти. Неблагоприятно за оперативни намеси в областа на отделителната система. Не поемайте излишен риск.

7-и. Денят започва с размяна на остри реплики у дома или на работното място. До вечерта може да се решите на генерална промяна и да потърсите нова територия и база за развитие. Чувства се нуждата от промяна и от нещо ново в живота и връзките. Някой ще започне ремонт, а друг ще потърси нов терен за бъдещата си работа и дейност. Уредете наемни отношения.

8-и. Днес бавно и полека постигате целите си. Ще се похвалите с победа, ще получите награда за добре свършената работа и нещо, над което работите отдавна и извънредно ще даде плодове. Денят не е благоприятен за старт на нова програма и дейност, но каквото се довърши ще донесе ползи и придобивки. Старайте се да не се отклонявате от целта, която преследвате и в личните връзки.  

Още по темата: Зодии

Подобни статии