Пълен седмичен хороскоп за 02-08.10.2021

Везните стават агресивни, Лъвът трябва да е дипломат, Девата да се опита да задържи любовта

Предстои период, в който ще се водят борби за водачество, ще действат тъмни сили и ще се търсят вратички за постигане на целите. Вижте какво казват звездите за периода от 2 до 8 октомври.

Овен 21 март – 20 април 

На 2-и водете само двустранни преговори. На 3-и с лекота се преодоляват препятствия. 4-и изисква да се замислите за подредбата на дома и офиса. На 5-и нищо важно да не се планира и започва. Вечерта е рискова. На 6-и до обед постъпете както ви се харесва. Следобед друг ще определя правилата. От 7-и Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от Стрелеца. На 8-и печелят активните и борбените.

2-и. Препоръката за днес е да бъдете избирателни в контактите. Уредете си среща с полезни и приятни хора. Лесно се отдава енергия и се влиза в излишни конфликти. Постарайте се да останете в приятелска среда и сред свои. Проведете разговори с капацитети в областта на личния ви интерес и здравословните ви нужди. Не провокирайте другите,  не се намесвайте в чуждия разговор и избор.

3-и. Днес с лекота се решават и изпълняват и най-сложните проблеми и задачи. Движите се с някакво озарение и вдъхновение. Лесно преодолявате препятствията по пътя си и намирате съюзници на неочаквани места. Добре е да се работи в екип, да се търсят спонсори, съмишленици и клиентела. Рекламирайте се, търсете нови начини и методи за привличане на погледите и ще постигнете целта си.

4-и. Днес може да решите тежък битов въпрос, да намерите квартира или да уредите наемни отношения и проблем с наследство. Работете в посока на обезпечаване на семейството с жилище и повече удобства. След това може да претендирате за внимание, послушание и обгрижване. Още утре ситуацията ще се преобърне, ще се окажете на опашката за късмет, любов и придобивки.

5-и. Денят е рисков за родените около 1 април. Предстои новолуние в знака на опозицията ви Везните. Старайте се да не излизате от рамките на закона, на това което е разрешено или забранено. Вървите по тънък лед от неуредени отношения и неизпълнени договори. Не се товарете с много задачи, не започвайте нищо ново и не влизайте в преговори. Днес всичко върви наопаки и на терсене.

6-и. Точното новолуние е в 14ч. 07 мин. До тогава може да направите крачка към тези, които ви привличат. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, в който висшите сили не се намесват в избора ни. Бъдете себе си, не се съобразявайте с наложените условности. Следобед преговаряйте по изоставени сделки. Дори и да ви притискат тежки обстоятелства не продавайте имот, а го запазете и разширете.

7-и. Родените в третата декада пренебрегват интуитивните си усещания и може да сбъркат в избора и преценката. За другите денят обещава повече екстри и възможност да се намери вярната посока. Бъдете дипломатични. Марс се намира в знака на детронирането си Везните. Нищо няма да става със сила и агресия. Днес Венера навлиза в хармоничния ви Стрелец, ключът е в любовта.

8-и. Днес не може да стоиш пасивен и да гледаш как някой разрушава граденото с години или нещо важно за вас. Слънцето е в съвпад с детронирания във Везните Марс, а това положение пречупва борбения ви и съпротивителен дух и налага ограничения пред нуждите и исканията ви. В този ден пасивинят човек ще претърпи поражение, а на прекалено активния ще му клъцнат рогцата.

  

Телец 21 април – 20 май

2-и е ден на конфликти и недоразумения. Ограничете контактите. 3-и отпушва и най-задръстената ситуация, а на 4-и с лекота ще финализирате важна и отговорна работа и може да придобиете имот. На 5-и енергията е на ниски нива, нищо не потръгва и не върви по план. 6-и налага нови правила в договорите и фирмената дейност. На 7-и подновете контакт, а на 8-и стара работа.

2-и. Опасен, критичен и рисков ден. Хората се суетят и хабят енергия в разправии за дреболии, а някой играе провокативно. Не водете преговори и не се събирайте в големи компании с разностранни интереси. Напрежението ще ескалира, където се съберат повече хора. Стремежът е да надвикаш другия, да го надцакаш и извадиш от играта. Действия изискващи колективна игра ще зациклят.

3-и. Ще се намери изход от проблемите и ще се тръгне напред. Ден на реката, а тя намира винаги път към морето. Днес и утре ще постигнете максималното в ситуацията, в която сте поставени или действате по един или друг начин. Ще получите подкрепа и съдействие от познати и непознати. Получавате одобрение и финансиране в работата. Тенденцията е всичко да върви по план и график.

4-и. Един от най-силните ви и успешни дни в месеца, в който може да се сдобиете с имот или жилище, да се подсигурите за зимата и да удовлетворите претенциите на близките и децата. Получавате подтик да тръгнете в посоката, която в бъдеще ще се окаже полезна и продуктивна. Днес стъпвате на здрава основа в бизнеса и личните отношения и разгръщате с пълна сила талантите.

5-и. Денят дава погрешни сигнали и информации, а това ще доведе до взимане на грешни решения. Нищо ново да не се започва. Отложете деловите и приятелски срещи и не допускайте намеси в работата си. До обед сте в по-стабилна позиция. Приключете в срок каквото сте обещали или се изисква от вас. До вечерта губите енергия и не сте в състояние да действате адекватно в ситуацията.

6-и. Днес емоциите надделяват над разума. Слънце, Луна и Марс са в съвпад в знака на Везните, а този аспект нарушава балансите в отношенията и провокира сдържаната с времето емоционалност и агресия.  До обед постъпете така както го виждате и мислите, но следобед вече се съобразявайте с тези, с които сте заедно в играта. Спазвайте диета, новолунието чисти отровите.

7-и. Днес се събуждате с усещане за правилната посока и избор, но ако не задвижете бързо нещата ще загубите позиции и до вечерта ще се поставите в зависимост от странични хора и обстоятелства. Доверете се на предчувствията и ако към някого и нещо изпитате афинитет, тръгнете натам и дайте всичко от себе си. Ако усетите неприятно чувство към някого, не поемайте съвместни ангажименти.

8-и. Ден на рокади. Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона, но Венера го напуска. Ще се наложи да правите невъзможни избори между различни хора и дейности. Очертават се неравностойни и нестандартни връзки и неочаквани решения за промени и заминаване. Вътрешната ви енергия нараства, но все още се държите отхвърлящо и подозрително към всичко и всички. 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За 2-и не планирайте съвместни инициативи, работете на свой терен. Родените в първата декада ще имат проблеми при пътуване в неделя, а на 4-и родените във втората декада да се приготвят за битки. На 5-и приключете стари задължения. На 6-и до обед си върнете дълговете, преминавате на нова навивка на развитие. На 7-и рестартирайте стари инициативи. 8-и сменя настройките.

2-и. Лесно се отдава енергия. Хората се суетят, бързат и бъркат в избора и преценката. Нужна е избирателност в контактите и дистанциране от лъжливи връзки. Случват се събития позволяващи да видите някого в истинския му облик. Тази вечер може да преосмислите или да прекратите някои контакти и това ще е за доброто и на двете страни. Останете с хората, с които гледате в една посока.

3-и. Реката на вашите амбиции и възможности днес прави остър завой. Ще се наложи да се отказвате от едно за сметка на друго. В момента сменяте посоката и целта в живота си, дори и да не си давате сметка за това. Може да влезете в конфликт с един, а друг да се опитва да ви попречи и стопира. Неочаквано ще откриете изход от трудна ситуация и в следващите дни ще тръгнете в новата посока.

4-и. Денят изисква да се вземат окончателни решения във връзка с имоти, с наследствени дела и процедури. Време е да се раздели неделимото преди. Не дръжте пари в банка, купете имот близо до вашия или направете някои замени. Може да качите кръвното, ако нещата не стават както сте ги намислили, но в този ден може да реализирате една своя отдавнашна мечта или фикс идея.

5-и. Ден с тежко и негативно излъчване. Всичко каквото подхванете ще тръгне наопаки и ще ви скара с близки или колеги. Спазвайте диета на всички нива поне до утре на обед. Вероятни са стомашни неразположения. Отложете важни срещи, не се намесвайте в чужди игри, за да не платите и чужда сметка. Липсва ви важна информация по въпрос, който се готвите да решавате в момента.

6-и. Днес до обед може да постъпите както ви се харесва и както духът и сърцето ви насочват. Нито доброто помага, нито злото вреди. Разчитайте само на себе си. В такъв момент може да тествате истинските си възможности, способности и дарби. Покажете истинските си чувства и не се страхувайте да изкажете претенцииите си. Помислете как да рестартирате стара дейност и стопиран бизнес.

7-и. От днес Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Влизате в конфликт с любовта, а и работата ви ще изисква повече от вас, което няма да се хареса на партньора. Очертават се промени и пътувания. С някаква особна сила ще почувствате къде ви е мястото, с кого трябва да останете или да продължите. Доверете се на интуитивните си усещания и няма да сбъркате.

8-и. Явете се на конкурси и прослушвания. Днес е важно първото впечатление, което ще направите тази сутрин или някой ще ви направи и привлече. Тези, които се търсят може да се намерят, но старите им партньори ще ги дърпат назад. Ако останете пасивни ще сбъркате. Направете първата крачка в избора си на път и посока. Във въздуха витае агресия, нужна ви е активна самозащита.

 

Рак 22 юни – 21 юли

2-и носи проблеми където се съберат повече хора. На 3-4-и животът ви се подрежда по възможно най-изгодния начин. Може да постигнете важна цел и да заемете желаната позиция. Направете огледи на терени, капарирайте имот. 5-и идва с провокации и намеси в личния ви избор. Не взимайте важни решения, а на 6-7-и се въздържайте от старт на нови начинания. 8-и изисква бързата ви реакция.

2-и. Критичен ден, всеки се опитва да се наложи в разговори и спорове, да покаже колко е важен и осведомен. Скандалите възникват по незначителни поводи и объркват плановете на семейството. Не правете нищо на всяка цена. Предприетото в този ден ще зацикли и едва ли ще покрие разходите, които ще направите. Не водете спорове, винаги ще има и трети вариант, който никой не е предвидил.

3-и. Доверете се на интуицията. Символ на деня е реката. Близо до вода ще получите неочаквано прозрение. Ако на пътя ви се изпречи преграда ще намерите начин да я заобиколите или подкопаете. Вярвайте на усещанията си и ще извлечете максимални ползи от случващото се наоколо. Върнете си дълговете. Ден за пътуване и преместване в ново жилище. Следвайте мечтите си.

4-и. Днес съдбата може да ви поднесе шансове, които не бива да се изпускат. Ако търсите квартира или жилище ще ги намерите. Ориентирайте се към брокерски инициативи. Ще спечелите, ако свържете  други двама. Ден за посреднически услуги и големи инвестиции. Сънищата ви ще се сбъднат. Нищо важно да не се отлага за утре, когато късметът ще ви изневери, а и някой може да ви изпревари.

5-и. Навлизате в тридневен рисков период. Новолунието в нехармоничните ви Везни идва с конфликти, скандали и провокации. Запазете неутралитет независимо какво се случва наоколо. Съветът е да не започвате нови дейности и връзки точно в този момент, когато шансовете не са на ваша страна. Един скандал води до раздели. Щадете кръста и бъбреците, не вдигайте тежко.

6-и. За всичко случило се до обед отговаряте лично и може да се сърдите само на себе си. Време е да се връщат дълговете и да се приключват дейностите по прибиране на реколтата. До вечерта може да попаднете в провокиращи ситуации. Не планирайте нищо важно и отговорно. Сега е време за планиране, за преглед на наличностите и лична инвентаризация. Вероятни са и изнудвания.

7-и. Родените в третата декада са в рискова и неблагоприятна позиция. Интуитивните ви усещания днес ще са по-точни и обективни отколкото получените информация. Може да възникнат спорове около имоти и съвместни фирмени инициативи. Ориентирайте се към по-голяма самостоятелност и се старайте да не изпадате в допълнителна зависимост.

8-и. Днес няма да стоите в пасивно изчакване някой да ви реши проблемите и да ви даде насоки за бъдещето. Активно си гоните интереса. Ден на леопарда, който се готви за скок. Изисквайте дължимото, търсете загубени ползи и се опитайте да подновите стопирана дейност. Родените около 5-10 юли реагират прекалено емоционално и агресивно, щадете се, не вдигайте тежко.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 2-и късметът е с вас, докато другите спорят излишно и влизат в конфликти. 3-и отпушва личната инициатива, лесно се преодоляват преградите в нас и около нас. На 4-и огледайте имот, време е да се заземите на стабилно място и позиция. На 5-и доминират задкулисни сили. На 6-и трудно се контролира емоцията. Действайте активно до обед. На 7-и разчитайте на интуицията. 8-и е рисков.

2-и. Днес може да имате проблеми, ако нарушите закона. Ще плащате за чужди удоволствия. Не играйте хазартно и не се събирайте с много хора. От нещо дребно може да пламнат свещени войни и едно старо приятелство да се развали. Луната от вашия знак е в конфликт с планетите от Телец и Водолей. Внимавайте при пътувания, спазвайте правилата и не се опитвайте да се доказвате.

3-и. Днес най-краткият път до целта не е по права линия. Изберете второстепенни и заобиколни маршрути, ако ще пътувате, а и в отношенията с околните избягвайте да действате директно. Попадате в задръстени ситуации. Днес печели дипломатичният подход и балансираната политика. Близо до вода и ще получите прозрение за  развитието и решението на проблемите.

4-и. Ден с хармонична и благотворна енергетика. Започнете прочистваща диета до новолунието. Моментът е благоприятен за брокерски инициативи и финализиране на имотни сделки. Ролята на посредник ще ви помогне и в любовта. До три дни ще се намери изход от неприятна семейна и емоционална ситуация. За утре не планирайте делови срещи. Нищо не върви по правилата.

5-и. Един от най-опасните и рискови дни за този месец. Луната е погълната от сянката на предстоящото новолуние. Всичко важно ще се прави на тъмно. Споделяте нещо съкровено с  неподходящите хора. Всеки избор ще ви вкарва в губещи отношения. Запазете неутралитет, не взимате важни решения и не започвайте нова любовна връзка. Не яжте нищо алангле.

6-и. До обед може да постъпите така както го разбирате, усещате и желаете. Оставени сме на собствения си личен избор. Ден за анализ и преоценка на изминатия път. Добре е да се откажете от всичко ненужно и вредно, което ви пречи да живеете щастливо. Върнете си дълговете и не правете нови. Следобед се занимавайте само с планиране, но нищо важно не започвайте.

7-и. Още със ставането ще почувствате какво е добре да направите и какво е полезно за вас, за връзките и здравето ви. Доверете се на сетивата. Избягвайте конфликтите и бурните емоции. Вечерта плановете ви се променят с едно неочаквано обаждане. Венера вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Стрелеца. Любовният ви живот ще се стабилизира, вървите и към нови връзки.

8-и. Родените около 1-5 август може да изпаднат от една класация и да направят грешен ход. В хороскопа ви действа планетен кръст. Ще бъдете  хванати на тясно и в неподходящ момент. Ще се почувствате предадени, изоставени и ощетени. Настройте се на активна самозащита и не се доверявайте на всеки. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не бива да играете хазартно.

 

Дева 23 август – 22 септември

2-и е ден за среща на четири очи с авторитети, които признавате и познавате добре. От 3-и до 5-и Луната е във вашия знак в брилянтен аспект с Уран и Плутон от другите земни знаци. Положението ви се стабилизира. 3-4-и ви носят придобивки, а на 5-и ограничете контактите. На 6-и не се намесвайте в чуждия живот и избор. Върнете дълг. От 7-и Венера ще ви облъчва негативно, любовта ви се изплъзва.

2-и. Днес ще се водят тежки битки за водачество. Шефовете ви може да се сменят, а и у дома ролите се разменят и на вас се пада да слушате и изпълнявате. Съветът е да не споделяте мнения, да не обсъждате с много хора чуждия живот и избор. Може да се наложи пътуване в неделя. Постарайте се да си изработите гъвкава програма и да не се обвързвате с точен час или ангажимент към някого.

3-и. Луната навлиза във вашия знак, очертават се пътувания и промени. Преследвайте ясна цел и дори за момент да се отклоните, не забравяйте за къде сте тръгнали. Ден на реката. Тя криволичи по пътя си, но винаги стига до морето. В момента вървите към реализиране на отдавна движени проекти и дейности. Приключете до два дни с обещаните задачи и ще си получите наградата.

4-и. Може би днес ще намерите търсеното жилище или имот в провинцията. Разгледайте обяви, водете преговори и направете нужните огледи на места и терени. Може да спечелите и като посредник между двама. За утре не планирайте важни начинания и не се ангажирайте с хора, които не познавате. Вземете отпуск, ако в работата някой ви поставя пред нежелан избор или се опитва да ви манипулира.

5-и. Свършете неотложното по най-бързия начин. Денят е с тежко и негативно излъчване. Лесно може да се изтощите с безсмислени разговори и разправии. Символ на деня е хидрата поглъщаща Луната преди новолунието. Очертават се пикове в емоционалното състояние. Някой се опитва да ви наложи свои мнения и фикс идеи. Внимавайте с алкохола. Добре опечете и сварете храната си.

6-и. До обед имате шанс за свободен избор, но от две страни ще ви провокират към едно или друго . Дистанцирайте се от всички, които се опитват да ви наложат мнението си, особено ако трябва да вземете важно решение. Следобед се занимавайте само с проучване и планиране, а важните решения отложете за следващите дни. Смирете амбицията, липсва енергия. Трудно ще спечелите конкурси.

7-и. Днес интуицията се развихря, подсъзнанието доминира и ни предлага комплексни и верни решения, за които не сме си давали сметка или сме подценявали. Доверете се на всичко, което ви хрумне и го доразвийте. Нещо зациклено в миналото ще намери своето решение. Следете знаците. Помислете как да рестартирате стопиран в миналото бизнес. Решението е в главата ви.

8-и. Днес без битка няма победа. Слънцето е в съвпад с Марс, а този аспект дава сила на действащите на ръба между активност и агресивност. Поставете условията си и ако се налага повишете тон, защото другата страна със сигурност ще се опита да ви настъпи и манипулира. Отивайте на преговори добре подготвени с искания, проекти и цени, за да получите най-добрата оферта.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 2-и дистанцирате верни хора в желанието да привлечете нещо ново в живота си. На 3-и откривате правилния път и избор. 4-и ви заземява имотна придобивка. 5-и ще бъде най-рисковият ден в сатурновата ви дупка. На 6-и емоциите ви правят агресивни, превишавате си правата и някой ви поставя на място. 7-и идва с просветление и озарение. 8-и изисква настъпателни действия.

2-и. Критичен ден за преговори и общуване. От най-дребното нещо се предизвикват скандали и се влиза в конфликт. Проличават си неравностойните връзки, в които единият винаги нарежда, а другият трябва да изпълнява. Проведете консултации със специалист по въпросите, с които не може да се справите. Водете само двустранни разговори. Не насрочвайте събрания, ще се изпокарате.

3-и. Благоприятен ден за пътувания, за опознаване на другите и света от различен ъгъл и гледна точка. Посадете цвете и дърво, върнете си дълговете, посетете тези, които очакват от вас внимание и обич. И ако от доста време се чувствате подтиснати и не може да намерите изход от задръстена ситуация, днес ще излезете от застоя и ще придвижите делата си към успешен финал.

4-и. Ден за юридически консултации по имотни въпроси. Стъпете на сигурна и стабилна база, купете жилище, търсете начини да излезете от родителската опека и сами да си ръководите живота. Време е и да разширите бизнеса си и да затворите цикъла на работа и производство. Един нов терен ще ви спести разходи по наеми или непрекъснатото пътуване до работното място.

5-и. Денят е губещ, рисков и критичен. Конкуренцията се активизира и нанася удар. Нищо важно да не се започва. Не влагайте средства в необмислени начинания. Днес и утре енергията ви е на кота нула. Ще се почувствате изпразнени от идеи и съдържание, а и банковата ви сметка олеква след ненавременна или ненужна покупка. Не давайте никому пълномощия да разполага с делата ви.

6-и. Точното новолуние във Везни е в 14ч. 07 мин. До обед направете изборът, който дълго сте отлагали. Има вратичка за измъкване от всякакви ситуации. Проблемът е, че ви липсва енергия, а се дразните по незначителни поводи и предизвиквате на словесен дуел тези, които не може да победите и убедите в правотата на избора си. Ориентирайте се към почистване на терени и разчистване на сметки.

7-и. Родените в третата декада са поставени пред невъзможен избор. Интуицията ще ви предостави вариант, който може да удовлетвори и двете страни във водените спорове и преговори. Избирайте храната си по каприз. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе. Ако почувствате неприязън към някого, дистанцирайте се от него или поне за днес го изключете от плановете си.

8-и. Набирате скорост и се готвите за скок към нова лична или служебна позиция. Не се примирявайте с неизгодното и неприемливото за вас. Хищниците набелязват жертвите. Или си едното или си другото. Не се съгласявайте с ултимативно водените преговори. Защитавайте си интереса и обединете усилията си с всички негативно засегнати в ситуацията. Пасивното изчакване не е решение.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 2-и губите ценни връзки и действате в ущърб на личните си интереси. Не се карайте с никого. На 3-4-и всичко ще се уреди, работата ви ще потръгне и ще се намери вярното решение. На 5-и властват тъмни сили и агресивни намерения. На 6-и трудно балансирате между желания и възможности. Смирете амбицията. На 7-и се доверете на интуитивните усещания. На 8-и се гответе за удар.

2-и. Спазвайте закона и бъдете отговорни в любовните връзки. Не е ден за изневери, но може да разберете за такива. За всяко нарушение ще си плащате с лихвите. Ще ви спретнат компромат или ще изпаднете в неприятни зависимости. Вечерта се приберете навреме у дома. Не играйте хазартно и не взимайте кредити. Препоръчва се пост и въздържание, като последното и много по-важно.

3-и. Днес ще намерите решение на наболелите проблеми и ще излезете с чест и от най-задръстената ситуация. С лекота променяте посоката и начина си на действие и печелите съюзници. Чакайте подкрепа в труден момент. За родените в последните дни на зодията законът ще действа силово, особено ако не зачитат правилата. Сънищата ви от тази вечер ще се сбъднат.

4-и. Днес може да намерите терен за развиване на бъдеща дейност или помещение, което да ви служи и за офис. Ден на прозрение за нуждите на семейството, на работата и на новите ви делови връзки. Намерете начин да си създадете необходимите удобства и базата, на която ще стъпите в бъдеще. Следете кръвното, щадете очите, не се напрягайте с несвойствени дейности.

5-и. Предстои новолуние във Везни, което ще бъде и най-тежкият момент в сатурновата ви дупка. Днес и утре вървите по тънък лед от емоции и страсти. Намалете темпото и изискванията към себе си и другите. Не започвайте нищо, на което смятате да разчитате в бъдеще. Не е ден за първа среща и за обяснения в любов. Венера се готви да напусне вашия знак, а това е знак да обгрижвате партньора.

6-и. До обед постъпете така, както сте решили. Няма да ви се пречи, но няма и да ви се помага. Ще разберете на какво сте способни в действителност и в какво се надценявате. Силите ви непрекъснато намаляват. И сексът не е на ниво, връзките се дестабилизират. В момента вървите към приключване, раздели и инвентаризации. Не рискувайте, бъдете там, където имате сигурност.

7-и. Венера напуска вашия знак. Вървите към лично изтрезняване след преживените кризисни моменти във връзките. Ще ви помогне работата, която ви увлича. От днес и юридическата ви позиция се стабилизира. Може да започнете или да спечелите дело. Ще се събудите с усещането за правилния избор. Доверете се на интуицията, само тя няма да ви подведе. Вървите към разкрития и прозрение.

8-и. Луната навлиза в Скорпион и образува пречупващ аспект със Сатурн от Водолей. Някои приятелски връзки са на път да отпаднат. Слагате в ред отношенията си, увеличавате контрола върху децата и опитвате да избегнете бащините ултиматуми. Този ден носи сблъсъци между поколенията. Едно пътуване и гостуване ще ви покаже как в действителност стоят нещата.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За 2-и планирайте консултации със специалист в нужната област. От 3-и навлизате в рисков период. Стоварват ви чужди задължения без гаранция за допълнително заплащане. Защитете си интереса. 5-и е рисков за родените в последните дни на зодията На 6-и до обед приключете с набелязаните задачи. Следобед нищо не започвайте. 7-и стимулира личната интуиция, а на 8-и печелите предимства.

2-и. Днес е противопоказно да се работи в екип и да се влиза в колегиални спорове. Нищо няма да постигнете, само ще качите кръвното. Но ако гоните самостоятелни задачи и преговаряте на четири очи ще постигнете максималното. Уредете срещи с тези, които може да са ви от полза за бъдещата работа, връзка или здравословен проблем. Нужна е трезва оценка на реалностите и нуждите на момента.

3-и. Родените в първата декада ще срещат прегради на всяка крачка и ще трябва да водят битки с нелоялната конкуренция. Ще плащате по-скъпо от другите за едни и същи услуги и покупки. Тези, които са ви обещали нещо няма да го изпълнят, ще ви затруднят и ще поставят работата и отношенията ви на изпитание. Време е да търсите нова среда, ако в старата имате само проблеми.

4-и. Внимавайте с имотните сделки. Действайте с дубликати и не поверявайте в чужди ръце оригиналната документация. Родените във втората декада са движени от илюзии и заблуди. Проверявайте по няколко канала това, което се готвите да изберете и предпочетете. Добре е да се приключват стари задължения, да се връщат дългове и след 6-и да се започва начисто.

5-и. Днес проблемите ще се повече за родените в третата декада, но и за другите не се препоръчва да правят какъвто и да било нов избор. В този ден и пророчествата са лъжливи, а обещанията и договорите може да се нарушат едностранно. Не се ангажирайте и не поемайте да вършите чужда работа. Днес лесно може да си прехвърлим тежки кармични задължения, отговорности и грижи.

6-и. До обед имате свободната воля да постъпите според разбиранията и желанията си. Всеки ще блесне в своята светлина и другите може да го видят такъв какъвто е всъщност. Правете това, което ви радва и удовлетворява. Сега е момента да се откажете от всичко вредно и ненужно. Спазвайте диета на всички нива. В момента преминавате на нова навивка на лично и професионално развитие.

7-и. За този ден се препоръчва да се доверяваме повече на интуицията и на инстинктите. Ако нещо ви се дояде, хапнете си без задръжки. Ако искате да видите някого, намерете го и направете контакт, независимо мнението на другите. Някак спонтанно намирате път към подходящите за вас хора за работа и личен живот. Не правете нищо против усещанията си, не следвайте чуждия път и мнение.

8-. Днес е важно да направите първата крачка към целта и опит за летене в несвойствена среда. Ако останете пасивни ще загубите повече отколкото предполагате. Отзовете се на покани. От вчера Венера е във вашия знак в съвпад с кармичен възел. Нищо не е случайно. Може да срещнете изгубена във времето любов. Посетете места, на които се събират повече хора и се оглеждайте.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 2-и може да се изпокарате с роднини и приятели. Трудно се удовлетворяват всички амбиции. На 3-4-и ще стигнете далече. Получавате награда за положените усилия. Действайте активно. На 5-и тръгвате с амбиция, но до вечерта много начинания ще се провалят. 6-и е особено рисков за родените във втората декада. На 7-и вървите против усещанията си. На 8-и не позволявайте намеси.

2-и. Ден на конфликти и разправии за дреболии. Увеличете дистанциите, уредете си срещи само с хора, които няма да ви натоварят с проблеми и претенции. Посетете учителите си, консултирайте се с доказани специалисти. Най-добре е да отложите всичко важно за следващите два дни, когато късметът ще ви следва и шансовете ще са на ваша страна. Днес качвате кръвното и адреналина.

3-и. Тенденцията е всичко да се подрежда според вашите желания и очаквания. Дори и да се появи пречка ще я преодолеете в движение и ще продължите успешно. Явете се на конкурси, търсете начин да се изявите в средата си и да привлечете съмишленици. Може да намерите нужните пари и подкрепа за реализиране на важни дейности и начинания. Ден на прозрение за правилната посока.

4-и. Ден за сделки с недвижим имот, за огледи и  даване на капаро. Вероятността да намерите търсеното жилище или терен за работа е голяма. Рекламирайте се, четете обяви и се обадете на близки, които са в час с подобни инициативи. Днес кредитираме и децата, помагаме им да си стъпят на краката и да намерят база за развитие и живот в бъдеще. Не пропускайте добрите възможности.

5-и. Днес приемате всичко на нож и не сте склонни на компромиси. Слънце, Луна и Марс ви облъчват в пречупващ аспект от Везните. Може да се скарате и разделите с някого, да кажете и направите нещо, което друг път не бихте си позволили. Не влизайте в чужда среда и не позволявайте намеси. Днес и утре може да навредите на здравето си. Щадете кръста и бъбреците, не вдигайте тежко.

6-и. Днес ще бъдете изкушени да тръгнете в нова посока, да стартирате нов бизнес, да отворите заведение или друг търговки обект. Не му е времето и момента за подобни инициативи. В обедните часове, когато е и точното новолуние липсва енергия, а се налага да се изправите срещу силни противници и конкуренти. Не играйте хазартно, не продавайте имот и не влизайте в преговори.

7-и. Родените в третата декада ще получат предупредителни сигнали от интуицията, но няма да им се доверят и ще сбъркат. Днес сте на прага на грешен ход и действие, което ограбва бъдещето и личната ви кариера. Не извършвайте дейности в сивата икономика. Някой ще стовари вината върху вас ако стане гаф със стоката и сделката. Ще разберете кой в действителност ви цени и обича.

8-и. Ден за първа крачка и за срещи даващи шанс да участвате в съвместни делови и творчески проекти. Настройте се както за нападение, така и за активна самозащита. Докажете, че сте лоялни и обичате някого, като застанете на негова страна и заедно отбивате атаките на конкуренцията. Насочете енергията си към най-важните цели. Случващото се е проверка на възможностите ви.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

2-и е конфликтен и рисков, не влизайте в противоречия. 2-3-и ви водят на приятни места и дават предимство на личната ви инициатива. На 5-и попадате на опасни изкушения, нищо ново да не се започва. 6-и дава в ръцете ви лост и опорна точка за бъдещето. Усещате накъде да вървите и на 7-и интуитивните ви решения носят късмет. На 8-и се забърквате в неприятни отношения и връзки.

2-и. Днес обирате негативите от нечии разправии и противопоставяне. Не заставайте между двама, които с карат, за да не пострадате физически или душевно. Не взимайте страна в споровете на другите, дистанцирайте от места, където назряват конфликти. Каквото се развали трудно ще се оправи. Тенденцията е към неравностойни връзки. На едно място доминирате, на друго ви мачкат.

3-и. Ден за пътуване и опознаване на света от друго място и друга гледна точка. Може да решите проблемите си като излезете от кръга или от системата, която ви въздейства. Едно временно раздалечаване или дори отсъствие за няколко часа ще ви даде време за размисъл и така ще вземете правилното решение. Приятели ще ви помагат и до вечерта може да постигнете поне част от целите си.

4-и. Ден на разтварящият се лотос. Отворете се към другите и към света. Получените информации от един дори случаен разговор може да ви насочат към печеливша инициатива или към терен и място, където да развихрите талантите си. Всичко предприето ще е успешно. Пазете очите и следете кръвното. Не подарявайте отрязани цветя, а само такива в саксия. Нищо важно не планирайте за утре.

5-и. В деня преди новолунието тече зарибяваща програма. Изскачат хора от сенките на живота ви. Може да ви разбалансира един разговор с близък или роднина. Не взимайте прибързани решения, независимо кой какво иска от вас и какви претенции има. Не всичко казано и споделено днес е истина. Вероятни са опити за манипулация и въздействие. И вие не сте съвсем искрени в това, което казвате.

6-и. Ден на златния лебед. До обед върнете дълг и протегнете ръка за помирение. Родените до 14ч. ще бъдат благословени от съдбата с живот-награда за старанията си в минали животи. Следобед енергията е на нулата, но в любовта ви започва благоприятна трансформация. Може да направите бебето. Венера вече няма да ви облъчва негативно. Съберете се и се разберете с любимите ви хора.

7-и. Родените в третата декада ще се събудят с откровение за правилната посока и избор, който трябва да направят. С някакво шесто чувство ще усетите как е най-добре да постъпите в дадена ситуация, към какво и кого да тръгнете и какво да предприемете в личен и служебен план. Доверете се на усещанията и няма да сбъркате. Уредете си важните срещи за днес, утре друг ще командва.

8-и. Родените в първата декада са в рискова позиция. Настройте се на активна самозащита, не играйте хазартно и не действайте първосигнално. Лесно ще се хвърлите на неподходящото за вас в още по неподходящ момент. Не сключвайте нови договори, особено по отношение на имоти. Вървите и към нестандартни любовни връзки, които ще поставят на изпитание отношенията ви в средата.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 2-и печелите, докато другите се карат, намирате вратички за постигане на целите си. На 4-5-и Луната ви гледа в опозиция. Настройвате група хора срещу себе си. 6-и носи емоционални рискове, особено в обедните часове. На 7-и личната ви интуиция бележи пик и ви дава чудесни съвети. Доверете се на предчувствията си и ще спечелите. 8-и ви дава неочаквани предимства. Бъдете активни.

2-и. Днес конкурентите ви са заети в спорове. В такъв момент може да уредите нещо, за което преди ви се е пречило. Не влизайте в разправии, останете в сянка и действайте радикално. Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Споровете са за дреболии или само заради самия спор. Не си губете времето в празни приказки с празни от съдържание хора. Лесно пламват конфликти.

3-и. Ден на реката, но вашата река от възможности стига до непреодолима преграда. Не се опитвайте да постигнете нещо на всяка цена. С методични и постепенни действия до няколко дни ще си решите проблемите. В момента неприятно се засягат и странични интерси. Родените в първата декада да потърсят съдействие от познати и близки, а не от хора, които не са проверили в житейски ситуации.

4-и. Днес се опитвате да реализирате свои фикс идеи. Бъдете внимателни, особено по отношение на имотни сделки. Не ползвайте посредници и отложете за петък всякакви разговори, засягащи материалното ви положение. Постарайте се да си върнете дълговете и да изпълните дадените обещания. Дайте и приемете съвет, но това не значи, че ще бъде следван и изпълнен точно.

5-и. Днес родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не правете излишни движения и промени в плановете. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. До обед проблемите никнат като гъби, а енергията ви непрекъснато намалява. Предстоящото новолуние изсмуква силите ни. Не планирайте участия в тежки състезателни програми, щадете сърцето.

6-и. Днес не се знае кой командва и кой действа задкулисно. Превръщаме се в марионетки в ръцете на нечия амбиция. Не взимайте участие в нови дейности и начинания. Дистанцирайте се от хора, които и друг път са ви подвеждали и създавали проблеми. До обед е добре да се действа самостоятелно в посока на личните амбиции и интереси. Следобед е време за планиране.

7-и. Днес може да се събудите с чудесна идея и още в утрешния ден да започнете да работите за нейното осъществяване. Направете нужните проучвания и до вечерта в главата ви може да се оформи план за действие. В момента интуицията, а не умът подават верните сигнали. Яжте само това, което ви се дояде и се срещайте само с тези към които ви тегли сърцето. Другото е без значение.

8-и. Ден за атака по всички направления на живота и личната амбиция. Не се препоръчва изчакване, особено там, където ножът е опрял до кокала и е нужна промяна. Ден на леопарда, който се готви за скок. Нужна е активност. Натоварете се физически, позволете на натрупаната енергия и ентусиазъм да се излеят навън и да разрешат проблемите ви. Сънищата показват докъде може да стигнете.

Още по темата: зодии

Подобни статии