Пълен седмичен хороскоп за 03-09.04.2021

Нептун бди над Рака, Близнаците правят резки, но печеливши движения, а Телецът да не си прави сметките без кръчмаря

За някои зодии водещо е познанието, седмицата на други преминава под знака на изгнанието. Някои бъркат в преценката си и рискуват повече, отколкото предполагат. На други ще им върви по вода, ако почерпят сили от нея. Вижте какво казват звездите за вас и хората, които обичате. А защо не и за тези, които причислявате към враговете си?

Овен 21 март – 20 април

На 3-и Меркурий навлиза в Овен. Може да купите нещо на сметка и да продадете непродаваемото. На 4-5-и не рискувайте. Агресията е навсякъде. 6-и определя нови правила, хората с комплекси ще останат на опашката. 7-и ви носи късмет и победа, постигате важна цел. 8-и е ден на разногласия, както у дома, така и на работното място. На 9-и тенденцията е всичко да тръгне като по вода.

3-и. Днес тръгвате за едно, а се връщате с друго. Родените в първата декада ще водят тежки разговори и преговори. Може да се наложат премествания и разместване у дома и на работното място. Търсете начин да си облекчите режима. В момента всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Идете на място, където може да почивате и размишлявате на спокойствие.

4-и. Ден за проучване на предложения, съобщения  и възможности. Може да влезете в разправии с родители и деца. Всеки ще си научи урока, но по трудния начин. Родените във втората декада са в рискова и притеснителна позиция и трудно правят компромиси. Ако не сте сигурни в избора си консултирайте с близките преди да вземете важно решение или да обвинявате някого за нещо.

5-и. Денят е свързан с насилието и с коренната реформа. Лесно се освобождават хищническите инстинкти. Кой както може ще захапе другия и ще го обвини в различни грешки и грехове. Не се препоръчват преговори, делови срещи и странични контакти. Тълпата е неуправляема. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция и е добре да сдържат агресивната си реакция.

6-и. До обед вървите към трансформации и промени у дома и на работното място. Следобед вече е добре да вземате окончателно решение. Получавате и някакво откровение за пътя напред. Постарайте се до утре да довършите това, което сте обещали. Новите инициативи и пътуванията отложете за петък. Противопоказно е да товарите стомаха с тежка храна и ума с тежки мисли.

7-и. Ден на фатално привличане, особено в любовта. Вероятни са изневери. Следвайте неотклонно предварително уточнените планове и програми. Важно е до вечерта да стигнете планираното място и позиция. Останете лоялни и верни на тези, на които сте дали дума и нещо сте обещали. Едно отклонение от пътя ще ви донесе повече проблеми и грижи, отколкото предполагате.

8-и. Колкото хора се съберат днес на дадено място, толкова и мнения и предложения ще има. Никой няма да отстъпва от позициите си, ще иска и претендира за неща, които в момента са неизпълними. Градусът на напрежението ще се покачва. Не е добре да се провеждат преговори и  събрания. Само ще си загубите времето. Ще имат успех само двустранно проведените разговори.

9-и. Днес може да се постигне много. Залива ви творческо вдъхновение. Ще намерите начин да се справите с проблемите и да продължите напред. Пътят ви криволичи между желанията и претенциите на околните и личните ви амбиции. Не се стопирайте независимо каква преграда ще срещнете. До вечерта ще намерите изход от трудна ситуация. Планирайте пътувания и делови срещи.

 

Телец 21 април – 20 май

За родените в първата декада 3-и носи късмет и  напредък. На 4-и и останалите ще се похвалят с победа поради споровете на конкуренцията. На 5-и до обед доминирате, а следобед може да изпаднете от играта. На 6-и лъсват личните ви комплекси. Може да ви изнудват. На 7-и не давайте никому незаслужени предимства и пълномощия. На 8-и проведете среща с учителите. 9-и идва с реформи.

3-и. Ден за пътувания, за делови и приятелски срещи, за посещения на пазари и тържища. Очертава се изгодна покупка и инвестиция. Родените около 1 май правят силен ход и си осигуряват печалби. Ден на  революционни промени и преустройства в начина ви на работа и живот. Стремежът е към повече информираност. Осъществете връзки с колеги и близки в чужбина.

4-и. Символ на деня е златното ключе на познанието. Силата е в този, който е информиран добре и изоснови е проучил важните за него неща и задачи. Ще спечелите конкурси, ще си осигурите предимства и защити. Ден на тайното знание и на поверителната информация, с която са запознати тесен кръг от посветени в работата. И сънищата ви ще носят някаква информация и ще се сбъднат. 

5-и. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Започвате с активни мероприятия и отстранявате голяма част от конкуренцията. Следобед попадате в проблемна и конфликтна среда. Родените в първата декада да внимават с документи. Ако нещо изчезне, вие ще сте виновни. Вечерта ви предстои разговор на висок тон или сблъсък с някой високопоставен човек, който ще ви притиска.

6-и. Днес Луна и Сатурн от Водолей са в конфликт с Уран от вашия знак. Не си правете планове без „кръчмаря”. Нещо ще се обърка и ще изисква бързата ви реакция. В момента старото се руши, статуквото губи равновесие и обърква живота на мнозина. Ден на мечката и на мечешките услуги. Ще  се включват резервите и резервните варианти, за да се свърши нужната работа. Комплексарите губят.

7-и. Днес ще се сблъскате с фатални обстоятелства и изкушения, ще срещате хора, които ще се опитват да ви отклоняват от целта и да се намесват в работата и в личните ви връзки. Нищо да не се споделя и афишира излишно. Папараците дебнат. Не се отклонявайте, не посещавайте вредни и опасни за вас и за бъдещето ви места и терени. Родените в третата декада се оплитат в лъжи.

8-и. Планирайте за този ден консултации със специалисти в интересуващата ви област на здравето или професионалните ангажименти. Не се препоръчват съвместни инициативи и работа в екип. Събранията насрочени за днес ще преминат в спрове и безсмислени разговори и няма да доведат до взимане на конструктивни и важни за всички решения. Отложеното за утре ще донесе подкрепа.

9-и. Днес сме разделени на два лагера по бреговете на реката от възможности. Вие попадате в по-добрата среда и компания и работата ви потръгва. Сключвате успешен договор, получавате подкрепа или субсидия. Не се отказвайте. Ако на едно място не ви се „отвори парашута”, на друго ще ви приемат с овации и ще постигнете повече отколкото предполагате. Препоръчват се водни процедури.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

3-и започва конфликтно но завършва с успех. Привличате нови партньори. На 4-и печелят добре информираните и тези, които имат очи и уши навсякъде. 5-и е рисков и конфликтен. Отварят се огромни апетити, ще водите тежки битки. На 6-и завладявате нова позиция. На 7-и приключвате един етап от развитието си. 8-9-и ви вкарват в игра с нови съюзници и правила наложени от друг.

3-и. Може да не започнете по план, но до вечерта ще постигнете целите си и ще направите стабилизиращ ход. Символ на деня е колесницата на победата. Правите важни настройки и вкарвате нови играчи в сделките, които планирате. Може да си стиснете ръцете и да се споразумеете с важен партньор, да купите и продадете нещо с печалба. Ден и на доброволната жертва в името на близките.

4-и. Денят се свързва със златното ключе на знанието и познанието, което ще отвори вратата към успеха за хората владеещи поверителната информация и знанието, което не се дава всеки ден и на всеки. Проблемът е, че не се знае кой как ще използва наученото и проученото, но със сигурност ще владее положението и ще диктува живота на околните. Пасивните ще претърпят поражение.

5-и. Ден на крокодила, на желязната хватка и захапка. Ще се действа силово, безкомпромисно и без да се зачитат установените правила. Коренната реформа няма да дойде по дипломатичен път. Апетитите трудно ще се контролират. Силните изтикват слабите от софрата. Дипломатичността е забравена. Ден на невъзвръщенците. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето.

6-и. Денят събужда огромни регенериращи сили. Всеки ще получи откровение за пътя напред. Стоим на прага на разрушеното старо и гледаме към непостроеното ново. Хората с комплекси трудно ще се ориентират в обстановката. В утрешния ден хоризонта се прояснява. Може да се намери търсеното решение и да се постигнат общи цели. Но днес е важно да се заявяват позиции и амбиции.

7-и. Днес стигате до успешен финал в преговори и съвместни дейности и подписвате важен договор и  споразумение. Бързайте бавно, не пришпорвайте колеги и близки и не предприемайте крачки в странична посока. Ще имат успех тези, които отдавна работят по даден въпрос и казус. Юридическата ви позиция е силна. С предимство са отдавна подготвените и дълго обсъждани договори.

8-и. Съветът за този ден е да не насрочвате общи събрания. Настава голяма говорилня. Никой никого не слуша и така преговорите стигат в задънена улица. Ще имат успех само срещите на четири очи. Ако искате да постигнете разбирателство с други двама, преговаряйте поотделно с всеки. Лесно може да влезете в преразход на сили, средства и енергия. Бъдете избирателни във връзките.

9-и. Рисков ден за родените във втората декада. Марс от вашия знак сключва пречупващ аспект с Луна и Нептун от Риби. Ще ви отровят живота нечии фиксидеи. Засилва се алергичната ви реакция на физическо и душевно ниво. Трудно ще издържите на нечии претенции. Ще направите рязък завой в личната си политика и още утре работата ви ще потръгне. Върнете си дълговете и посадете нещо.

 

Рак 22 юни – 21 юли

До 5-и Луната от Козирог задвижва кармичен кръст в хороскопа ви. Ще се наложат болезнени избори и ако не проявите активност ще бъдете изтикани в периферията. 3-и е добър за пътуване, а на 4-и ще се учат важни уроци. На 5-и ще се почувствате употребени, а на 6-и ще започнете генерални реорганизации в живота си. На 7-и постигате важна цел. 8-и е объркан, а 9-и отприщва нещата.

3-и. Днес проблемите ще са повече за родените до 1 юли. Меркурий навлиза в нехармоничния ви Овен, а Луната в знака на опозицията ви Козирога. С такива аспекти трудно ще напредвате, ще правите компромиси, ще се връщате и променяте плана и може да направите неизгодна сделка. Но Нептун от Риби ще бди над вас, ще ви вдъхновява и осветява пътя ви с гениални прозрения за нещата от живота.

4-и. В този ден всеки ще научи своите уроци. За един ще са лесни, за друг болезнени и затормозяващи битието и съзнанието. Ден на тайното знание, на добре подготвените сценарии и на тези, които дистанцирано управляват живота ни. Може да се окажете извън играта, дори и сами да сте я започнали и определили правилата. Странични фактори ще се намесват в работата ви.

5-и. Ден на крокодила Макара, който е изобразяван като полуптица, полуриба и полузмей. А ние влизаме в ролята на получовеци, взаимно си вредим и разрушаваме трудно придобитото си щастие. Лесно е днес да нараниш, да изгониш, да притиснеш и употребиш другия, но сам ще се окажеш в мелницата на проблемите, които стягат гърлото и сърцето. Нищо ново да не се започва.

6-и. Огромна трансформираща и преобразуваща сила е заключена в този ден. Постарайте се да я отключите с активни и целенасочени действия. В момента е важно да стъпите на сигурна позиция, да намерите базата, върху която ще градите бъдещето си. Не се скъпете, влагайте стабилни материали и цялата си душа в нещата, които правите. Печелят тези, които успеят да се преборят с комплексите си.

7-и. Днес е важно да гледаш само в посоката, която предварително си избрал и да не позволяваш да те разсейват, стопират и отклоняват от целта странични хора и фактори. Дори и една грешна стъпка ще провали начинанията ви. Активните и целеустремените ще се похвалят с победа и до края на деня ще постигнат нещо отдавна желано и очаквано. Ден на костенурката, бързайте бавно.

8-и. Луната навлиза в знака на хармоничните ви Риби и отприщва творческото ви вдъхновение. Осамотете се, работете над личните си проекти и може да получите гениални прозрения. Днес е  противопоказно да се работи в екип. Може да ви откраднат идеята и да ви отклонят от нещо важно и значимо лично за вас, за семейството и бъдещите ви планове. Дистанцирайте се от хорския шум.

9-и. Това ще бъде може би най-успешният ви и хармоничен ден за периода. Лесно ще постигнете каквото сте намислили, ще получите подкрепа в труден момент и ще привлечете съюзници. Ден на реката от възможности, които използвани умно и добре ще ви отведат към морето на големите ви надежди, желания и очаквания. Близо до вода ще получите неочаквано прозрение и вдъхновение.

 

Лъв 22 юли – 22 август

От 3-и навлизащият Меркурий в Овен ще заформи стимулиращ за вас аспект със Слънцето и Венера. Очакват ви три дни на настъпателни и активни действия. Но на 6-7-и ще се наложи да поспрете, да пренаредите пъзела от задачи и очаквания, да се съобразите с нечие желание и мнение. Няма да мине без компромиси на 7-и, а на 8-и без конфликти и разправии за дреболии. На 9-и си взимате своето.

3-и. Денят е добър за работа в екип, за взимане на колективни решения, за пътувания и делови срещи. Може да се решите на крачка, за която все не сте събирали сили и сте отлагали във времето. Ден за  лични рекорди. Влизате в състезателна програма на всички нива, а това ще изисква концентрация на сили и възможности. Ден и за доброволна жертва пред амбициите и желанията на близките и децата.

4-и. Ще извлечете полза от сблъсъците на другите в полето на амбицията. Печелят тези, които са вътре в нещата, които имат нужната информация и са част от заложената програма за действие. Всичко, което се прави повърхностно, без нужните знания и квалификация ще се провали, ще донесе проблеми и на някой друг. Бъдете в час с изискванията на момента. Пазете си документацията.

5-и. Ден свързан с насилието пораждащо коренни реформи. До обед доминирате в ситуацията, но след това ще бъдете притиснати от нечии претенции и амбиции. Родените в първата декада ще имат тежка вечер и още по тежка вторник сутрин. Луна, Сатурн и Уран сключват рискови аспекти със Слънцето ви. Не се занимавайте с ремонти, от които не разбирате. Не рискувайте.

6-и. В хороскопа ви действа стар кармичен кръст на планетни сили. Очертава се срив в отношенията, проблеми във връзките и конфликти на работното място. И всичко това ще изисква нов подход, смяна на модела на действие и управление и вероятно ново ръководство на възможности и наличности. Постарайте се да стъпите на сигурна база. Някой ще предяви претенции към вас и работата ви.

7-и. Родените в третата декада ще бъдат изкушени да тръгнат в нова посока или да подпишат нов договор. Вероятно е да сбъркате в преценката и да се обвържете с неточните хора. Днес е важно да стигнеш до финала, а не да тръгваш от стартова позиция и да започваш неподготвен нови дейности и начинания. Останете където сте, независимо кой какво ви предлага и с какво ви изкушава.

8-и. Ден на спорове, на проблеми във връзките или невъзможност да се разберете по спорните въпроси и да постигнете примирие с когото и да било. Както в баснята за орела, рака и щуката всеки дърпа в неговата посока, а така работата зацикля. Не се препоръчва участие в колективни преговори и сключване на колективни трудови договори. Потърсете съвет от капацитет, но на четири очи.

9-и. Днес преградите по пътя са лесно преодолими. Тенденцията е от раз да решите някои от проблемите, а по трудните да заобиколите или поставите под обсада. Може да се започнат юридически дела или да се приключат такива. Планирайте старт на нови дейности днес и утре. Може да намерите и ново помещение или обект, в който да развивате новата си търговска дейност.

 

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате в силен тридневен период. Срещите на 3-и ще определят нова програма за действие. На 4-и влизате в ролята на консултант и учител. На 5-и приключвате с успех стар ангажимент. Не влизайте в спорове. 6-и сваля на земята хората с комплекси, но на 7-и постигате целта, получавате награди, а дано и повишение. Подпишете нов договор. На 8-9-и не злоупотребявайте с лекарства и с чужди идеи.

3-и. Ден на неустоимо движение напред и нагоре. Пътувайте, преговаряйте, търсете директни контакти с хората, с които предстои да работите съвместно. Ще получите неочаквано предложение.  Родените в първата декада са в по-изгодна позиция. Отваря се възможност за преместване и устройване в нова среда. Ден и на доброволната жертва в името на децата и тяхното бъдеще.

4-и. Ден на знанието. Печелят добре информираните и тези, които имат достъп до поверителна информация. Всичко научено и проучено в този ден ще ви влезе в работа. Написаното и подписаното в миналото ще стане актуално и за бъдещето. Ще се затвори един цикъл от живота ви и дано вече да започнете на по-висока навивка на знания, възможности и компетентност.

5-и. Важното за деня свършете по най-бързия начин. Към обед агресията вече е повсеместна, разгарят се хищнически апетити и никой с никого не се церемони. Родените в третата декада ще играят посредническа роля, но може да излязат виновни за чужда вина. Не се поддавайте на провокации, днес тълпата е неуправляема. В огъня на големите амбиции изгарят приятелски чувства и любов.

6-и. Ден на мечката и на мечешките услуги. Не се предоверявайте и не искайте помощ от тези, които е възможно да се възползват, да ви притискат и да ви навредят в бъдеще. Не продавайте имот, ако той ви осигурява стабилност, удобства и самостоятелна база за бъдещето. Но ако чувствате, че сте открили подходящото място за живот или работа уредете го по възможност без да ползвате посредници.

7-и. Днес се прочистваме от шлаката както на душевно, така и на физическо ниво. Вървете си по пътя, без да се разсейвате със странични връзки и несвойствена работа. Препоръчва се пасивност и ненамеса в чуждата работа. Днес е важно да си отговорен към поетите ангажименти, а не да поемаш нови преди да си изпълнил старите. Тече проверка за лоялност и съвместимост на връзките.

8-и. Днес и утре Луна и Нептун от Риби заедно с Марс от Близнаци ще образуват тежки аспекти със Слънцето ви. Този ден ще ви вкара в спорове, ще ви натовари с чуждите проблеми и ще активизира отново междуличностната алергия. Качвате кръвното и адреналина. Очертават се критични моменти на всички нива. Не приемайте без проверка нищо което ви казват, дават и обещават.

9-и. Родените в третата декада стигат предела си на търпимост. Денят се свързва със стихията на водата, която е по-силна от огъня. Може да се решите на действия, които рушат преградите и установените порядки в отношенията. Вероятни са раздели и поставяне на ултиматуми там, където нещата вече са извън контрол. Пазете се от травми, спазвайте предписанията за безопасност.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Първите три дни на периода ви вкарват в рискови ситуации. От 3-и Меркурий ще ви гледа в опозиция, а Луната навлиза в нехармоничния ви Козирог. На 4-и преговаряте старите уроци, а на 5-и търсите нова база и варианти за работа. На 6-и е време за нов изобр, а на 7-и за приключване на уговорените задачи. За 8-и не планирайте съвместни дейности. На 9-и направете решителна крачка напред.

3-и. Днес Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Овена, а Луната от Козирог сключва пречупващи аспекти с него и със Слънцето на родените в първата декада. Очертават се стресови ситуации, проблеми при пътуване и нелоялна конкуренция, която ще ви отмъкне част от планираните печалби. Жертвате и част от свободното си време или нещо спестено в името на децата. Отменяте срещи.

4-и. Днес сме разделени на учители и ученици. Имате да учите някои уроци, но и сами ще се наложи да влезете в разпоредителни и обучаващи роли. Дано като цяло всички ние си научим уроците в този ден и повече не ги повтаряме. И сънищата ще ви предложат нови решения, но е добре да останем будни и да се опитаме да стигнем до корена на нещата, които определят живота ни.

5-и. Любовта ще ви предложи неприятни изненади. Ден на огромните апетити. Взима връх желанието да прецакаш другия, да се намесиш в личните му и професионални връзки и да извлечеш ползи за себе си. Тълпата е неуправляема. Обстановката е експлозивна и у дома. Трудно ще въдворите мир в отношенията, ако нямате с какво да задоволите исканията на спорещите. Някой стига дъното.

6-и. Ден за реформи, за търсене на нови хоризонти на изява и развитие. Някой ще започне генерални ремонти, друг ще промени начина си на работа и живот. Огледайте се, опитайте да разширите територията си на влияние и не се задоволявайте с откази. Ден на откровение и вдъхновение за справяне с перипетиите на съдбата. Тази вечер в живота ви може да се появи благодетел и спонсор.

7-и. Ден на придобивки и награди за добре свършената работа. Всичко, което приключите в срок ще ви донесе ползи и шанс за кандидатстване за по-добра професионална позиция. Родените в третата декада по-лесно постигат целта. Ще ви съдействат стари приятели. Избягвайте случайни контакти и запознанства. Ще си усложните живота и ако поемете нов ангажимент точно днес.

8-и. Ден на спорове, надвикване и надцакване. Не се включвайте в общия шум и в разправиите на околните. Не насрочвайте роднински срещи свързани с делби на имоти и наследства. С никого и за нищо днес не може да се разбереш, особено ако трети лица се включват непоканени в разговора. Противопоказно е да се работи и действа в екип. Хабите време и нерви. Ограничете контактите.

9-и. Вдхновен ден, в който може да прозрете в бъдещето, да напипате вярната посока и да постигнете напредък в преговори и връзки. Ако срещнете проблеми в отношенията с околните постъпете дипломатично. Ден на реката, а тя прави красиви завои, когато срещне преграда. Старайте се да запазите връзките си, а не да ги излагате на риск с излишни конфликти. Всички сме изнервени.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

3-и е ден за срещи и пътувания. На 4-и започнете нов курс на обучение. Ден за среща с учителите. 5-и започва с големи надежди, но ще завърши с фиаско за родените до 1 ноември. На 6-и е време за промяна и преместване. Очертават се раздели. На 7-и проблемите са за родените в третата дакада. Спазвайте закона. На 8-9-и работете за себе си докато другите губят време в дебати и разправии.

3-и. Ден на неустоимо движение напред и нагоре към целта. Може да се разберете по спорни въпроси с важните за бъдещето ви хора. Продавате и купувате изгодно. С лекота се приобщавате към престижен екип или група. Ден на изцеление и взимане на важно решение. Край с колебанията. Окончателно определяте посоката, личните си искания и претенциите към близки и партньори.

4-и. Ден за затвърдяване на знания и позиции. Печелят добре информираните и тези, които имат добри съветници, верни последователи и лоялни партньори. Разделяме се на две групи, тези които се обучават и тези, които им разясняват нещата от живота. Лаиците ще останат на заден план. Бъдете готови да давате и да получавате уроци. Включете се в групови мероприятия и екипни дейности.

5-и. Ден не хищниците, няма да има милост за тревопасните. Ще се действа манипулативно и от позиция на силата. Ще се притиска своето и ще се присвоява чуждото. Денят се свързва с изгнанието преследването. Някой се стяга да заминава за чужбина, ако тук е поставен на колене, а друг се връща на бял кон. Нищо няма да се дели по равно и по братски. Ден и на лична саможертва.

6-и. Критичен и рисков ден. Старото си отива, променят се подредби и разпоредби, определят се нови правила и позиции и се редактират създадените в миналото връзки и съюзи. Най-важното е на каква база ща се установиш, каква позиция ще заемеш и доколко ще си в играта. Губят тотално хората с комплекси и притеснения. Днес и утре печелят дебелокожите и калените в житейските битки.

7-и. Всяко разсейване встрани от пътя ще ви коства много. Не е ден за изневери и за промяна в плана. Не променяйте позициите си, не започвайте нищо ново. Вложете сили и енергия в приключване на обещаните ангажименти, за които утре добре ще ви се плати. Родените в третата декада са в неблагоприятна юридическа позиция. Ако може, отложете дело или насрочете срещите си за утре.

8-и. Денят е благоприятен за двустранни преговори, за уточняване на партньорски отношения и позиции. Третият е излишен и ще навреди повече отколкото предполагате. Не коментирайте поведението и избора на околните. Не се впускайте в словесни битки. Днес е добре да се преговаря задкулисно и да се търси споразумение с точните хора. Афишираното и извадено на показ ще се провали.

9-и. Един от най-силните ви дни за месеца. С лекота ще извоювате позицията, която ви е нужна. Ще получите дължими услуги, пари или подкрепа в труден момент. Отварят се пътувания и възможност за преместване на по-добро място за работа и живот. Гонете си целта, независимо, че пътят ви към нея няма да е права линия. За да постигнете желаното, трябва да подкрепите чужди амбиции.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предприетото на 3-и ще ви донесе пари, ползи и късмет. 4-и задава нова обучаваща програма както за децата, така и за вас. Не повтаряйте старите грешки. 5-и е конфликтен и агресивен, взаимно си тровим живота. 6-и дава шанс да стъпите на здрава основа. На 7-и целта е лесно достижима. 8-9-и са конфликтни. Засилва се старата ви алергия или непоносимостта към някого и нещо. Вземете мерки.

3-и. От днес Меркурий навлиза в хармоничния ви Овен и до 19 април заедно със Слънцето ще ви облъчват с хармонична и стабилизираща енергия. Бизнесът ви ще потръгне, ще се изправи или поне вече няма да е на колене. Добре е да проучите как стоят нещата във вашата област, какви промени са на път и на какво ще се даде предимство. Подновете и осъществете полезни контакти.

4-и. Денят е добър за включване в нова група по интереси. Стартират нови тренировъчни и информационни курсове. Печели екипната работа. Соловите играчи са обречени и трудно ще отстояват позициите си. Опитайте да стигнете до основата на нещата във вашата област. Ден на поверителната информация. Късно е да променяш решението си, рано е да се хвалиш с постижения.

5-и. Днес агресията и манипулацията са си подали ръка и са подгонили голата истина. За грешка няма да има прошка, а и да не си направил нищо ще бъдеш засегнат неприятно, ако стоиш на пътя на нечии амбиции и интереси. Желанието да имаш и да употребиш действа като валяк и помита всичко насреща. Вечерта не взимайте важно решение, ако усещате, че мислите и действате комплексарски.

6-и. Днес оставаме в миналото разправиите. Баницата е поделена, всеки се опитва да се окопае на новозавладените позиции. Време е да се разделите със старото мислене и стария начин на живот. Разгърнете възможностите си на нов терен и с нови хора. Денят се свързва с ремонтите, строителството и градежа. Събуждат се огромни регенериращи сили. Намирате и нужното лекарство.

7-и. Днес е важно да стигнеш до финала, да приключиш и поставиш на обсъждане работните си проекти, надявайки се на добра оценка. Не стартирайте нищо ново преди да изчистите старите уговорени и предплатени ангажименти. Навреждате на имиджа си, ако оставите партньорът сам да се справя с поетите в миналото съвместни дела. Този ден залага тестова програма в отношения и връзки.

8-и. За родените във втората декада съдбата е приготвила изпитания и неприятни изненади, които ще объркат добре подредената им програма. Клюката върши мръсната си работа. Очертават се спорове на работното място и неприятни удари под кръста. Не се опитвайте да преговаряте с тези, които от доста време не разговаряте или мислите различно. Потърсете съвет от оторизирано лице.

9-и. Движете се дипломатично, избягвайте острите камъни на спора и използвайте всеки удобен момент за набиране на скорост в посока на личните ви амбиции. Нищо няма да става по лесния начин. Конкуренцията е голяма, а и нечии протекции едва ли ще работят във ваш интерес. Не приемайте и не давайте съвети. Утре бързо ще подредите нещата и ще си вземете своето. Планирайте сделка с имот.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

От 3-и Меркурий навлиза в Овен и заедно със Слънцето и Венера ще утежнява положението ви в бизнеса и в любовта в следващите дни. До 5-и газите в тресавище от конфликти на служебна и семейна основа. 6-и идва с нужните генерални промени в начина ви на работа и живот. На 7-и постигате поне една цел. 8-и ви вкарва в разправии, но на 9-и намирате изход от ситуацията.

3-и. Днес Луната от Козирог сключва пречупващ аспект с навлизащият Меркурий в Овен. Променят се планираните срещи, налагат се пътувания или се отлагат мероприятия, които от дълго време сте подготвяли и напасвали. Качвате кръвното и адреналина. Поставят се условия и ултиматуми в бизнеса и в деловите връзки. Идва време за натиск и лични рекорди, така че постарайте се повече.

4-и. Символ на деня е слонът Ганаша-покровител на мъдростта и знанията. В този ден късметът е на страната на мъдрите и знаещите. Можещите е добре да се прикрепят към тях, за да има успех всяко съвместно начинание. При вас всичко ще става с агресия и удар, с натиск от различни страни и с притискане в материален план. Пазете си бащинията. Не е време за сделка с недвижим имот.

5-и. Ден на „мъртвата хватка”. Никой не пуска кокала и не е склонен на компромиси. Ще се използват всякакви средства за постигане на амбиции, постове и позиции. Проблемите ще са повече за родените в третата декада. Скандалите не ви мърдат, ако сте засегнали нечии интереси. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите. Неблагоприятно за операции на стави и кости.

6-и. Навлизаме в период на генерални промени в условията и в начина ни на живот. Старото се руши, създават се нови връзки и отношенията ни навлизат в нова фаза. Осигурете си по-добра база за развитие, търсете стабилна и добре платена работа или просто работа поддържаща живота. Заемете се и с нужните лечения. Ден на фундамента, който крепи  живота ни в един или в друг смисъл.

7-и. Днес ще се похвалите с победа, която може да е свързана с близък или приятел родени около 10-15 февруари. Създайте контакт с такива хора и заедно ще постигнете повече. Нещо отдавна движено и работено ще даде плодове, ще ви подсигури юридически или материално. Някой е на път и да се обвърже с договор и брак. Старото партньорство и приятелство дава своите плодове.

8-и. Ден на объркващи сигнали, на неприятности и разправии за дреболии. Където и да отидете ще се наложи да водите спорове, вместо тихо и кротко да се разберете. Всеки дърпа чергата към себе си, а така всички оставаме отвити и незащитени в кризата. Прекъснете вредни и разболяващи връзки. Започнете оздравителни процедури. Провеждайте само двустранни разговори и преговори.

9-и. Не пропускайте шанса си. В този ден енергията ви се активизира и търси поле за изява. Ще преодолеете препятствията, ще намерите изход от неприятна ситуация и може да получите и уредите нещо, към което отдавна се стремите. Символ на деня е реката от възможности. Не взимайте крайни решения. Реката е най-бърза в средата. Обединете сили, ресурси и интерси с подходящите хора.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

3-и е ден за делови контакти и търговия. Взимате важно решение, за което преди не са стигали сили. На 4-и е време за лични и обществени уроци. 5-и идва с разправии и неразбории. На 6-и не взимайте прибързани решения. 7-и ви носи късмет, успешни връзки, уреждане на юридически дела и договори. На 8-и не провеждайте събрания и не участвайте в групови изяви. На 9-и постигате максималното.

3-и. Днес може да поставите личен ракорд и в непозната за вас или неизследвана област. Активизирайте се, дайте всичко от себе си, преследвайте целите си и потърсете връзки с единомишленици. Добре е да се пътува и да се уговарят срещи на място. Този ден може да ви донесе лично изцеление или да прекрати неприятни отношения. Вървите към пречистване на връзките.

4-и. За вас денят се дели на две неравностойни половини. Отделяте време за обществени задачи, но наблягате повече на личните нужди. Добре е да се включите в нова група по интереси, да започнете и нова тренировъчна дейност. Пазете свои и чужди тайни. Ден на поверителната информация. Ще се провеждат тестове за лоялност. Стремежът е да се стигне до основата на нещата от живота.

5-и. Ден на ненаситните апетити. Ако не нападнеш ще те нападнат и атакуват на слабото място. Никой няма да спазва правилата, ако са засегнати преките му амбиции и интереси. Ще се действа от позиция на силата. Ден и на невъзвръщенците, на тези които вече се отказват от играта и стягат багажа за чужбина. Ще има и такива, за които вече приключва тежкият период и ги очакват овации и победа.

6-и. Днес в хороскопа ви действат едновременно стимулиращи и задържащи аспекти. Приемайте негативните емоции на майтап, не си позволявайте комплексарско поведение и мислене. Време е да преусторите живота си така както отдавна сте го намислили. Днес най-важното е да се намери подходящата база за развитие, подходящият терен  и подходящите за съвместна работа и живот хора.

7-и. Луната е в съвпад с Юпитер във вашия знак. Постигате нещо важно и значимо. Приключвате преговори и сключвате важна сделка. Вървите към успешен финал, който ще ви донесе успехи, слава и лична перспектива. Очаквайте и странично финансиране. Може да спечелите дело. Връщат ви стар дълг, а това ще помогне да обезпечите семейството и бъдещата си дейност. Действайте.

8-и. Един от критичните и опасни дни за месеца, в който нетърпимостта е издигната като знаме, а агресията е повсеместна. С никого не може да се разберете. Влиза се в спорове, дори и за най-дребните въпроси. Не участвайте в съвместни дела. Ще спечелят соловите играчи и тези, които сами са си господари на парите или на безпаричието. Провеждайте само двустранни разговори.

9-и. Един вдъхновен и дълбоко интуитивен ден. Ще се събудите с някакво прозрение и озарение за правилната посока. Ако действате активно до вечерта ще постигнете поне една важна цел и ще получите отговор на молби и запитвания. Може да се включите в съвместни инициативи и да привлечете доверени партньори и спонсори към личните си проекти. Доверете се на усещанията си.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 3-и търсете нова работа. Пътувайте, включете се в групови инициативи. 4-и помага да стигнем до корена на проблемите. На 5-и ограничете контактите, ще се водят тежки компроматни войни. 6-и е ден на революционни преустройства. Старото си отива, не се вкопчвайте в нищо и в никого. На 7-и всяка цел е достижима стига да се концентрираш. На 8-9-и Луната от Риби ни залива с вдъхновение.

3-и. Ще имате трудна сутрин, но с напредването на деня пред вас ще се отворят широки хоризонти. Вървите към срещи и преговори, които ще ви донесат ползи и предимства и ще помогнат да намерите по-добра и доходна работа. Не се самоограничавайте, търсете начини за внедряване в нова бизнес среда. Ден и на доброволната жертва в името на децата. Някой остава да гледа внуците.

4-и. Ден с тежки аспекти. Повтарят се стари грешки, но се учат и нови уроци. Добре информираните ще водят в играта, а безпросветните ще се оставят да бъдат водени. Добре се информирайте за всичко, което предстои да правите и предприемате. Ще открием и мъдрост в старите текстове и в мислите на хора от миналото. Сънищата носят вариант или решение на проблемите ви и ще се сбъднат.

5-и. Ден на крокодила. Печели се с агресия, с натиск и манипулация. Подготвени са засади. Някой чака  удобен момент да се намеси и дискредитира набелязаните жертви. Няма да се играе по правилата. Днес действа законът на джунглата. Луната е в съвпад със Сатурн, а този аспект ни кара да се държим комплексарски. Трудно ще си защитите интереса, ако сте пасивни наблюдатели.

6-и. Ден на откровение за бъдещето. Събуждате се с решение как да действате занапред, за да постигнете желаните за вас и за семейството ви резултати. Подгответе се за генерална промяна в начина си на работа и живот. Някой ще потърси нова работа, друг нов терен и база, на които да развива бизнес и да отглежда децата си. Не чакайте друг да ви свърши работата, започнете с реформите.

7-и. В този ден изкачвате поредното стъпало към успеха и постигате важна цел. Мислете за дипломирането си, довършете стопираните поради кризата проекти и дейности и ще се похвалите с напредък и постижения. Денят е благоприятен за приключване, но не и за започване на нова работа, нова връзка или нов предмет на дейност. Върнете си дълговете и утре започнете начисто.

8-и. Днес и утре Луната е в Риби в съвпад с Нептун, но и в пречупващ аспект с Марс от Близнаци. Ще ви въздействат фиксидеи и фобии. Някой може да стане агресивен и да се опита на всяка цена да постигне каквото е решил заобикаляйки закона и мнението на партньорите. Контролирайте се. Не влизайте в скандали и конфликти с близките и децата. Ден на жабешкия хор в блатото на живота.

9-и. Един от най-благоприятните ви и успешни дни. Символ е реката. Всичко може да тръгне като по вода. Задвижете най-важните си дейности и проекти. Търсете нови пътища за развитие, кандидатствайте за събсидии и не се отказвайте, ако срещнете преграда. Доверете се на интуицията и ще намерите изход и от най-тежките си проблеми. Близо до вода ще получите творческо вдъхновение. 

Още по темата: зодии

Подобни статии