Пълен седмичен хороскоп за 03-09.10.2020 - ето какво вещаят звездите!

Капани дебнат Овена, Лъвът поема път, който ще го доведе по победа, а Девата ще черпи за добри вести

Не можем да влияме на всички събития, но можем поне да се подготвим за тях. За това ни помагат звездите. Ето какво са ни подготвили те.

Овен 21 март – 20 април

На 3-и природата се стреми да запази статуквото и равновесието, но на вас трудно ще ви се отдава. В неделя назряват промени, идват предложения и важни новини. На 5-и всеки си гони интереса, не очаквайте компромиси. На 6-и нищо важно да не се започва. 7-8-и отварят нова страница в живата ви с възможности за нови договори и старт на нови проекти. На 9-и не се изказвайте неподготвени.

3-и. Родените в третата декада са в рискова позиция в днешния ден. Съветът е да не отивате в крайности, да не се въвличате в спорове и конфликти и да мислите повече за нуждите на дома. Тази вечер може да ви предложат изгодна сделка и възможност да започнете печеливша работа и бизнес. Не бързайте да отказвате на предложения и покани. Не се знае откъде ще изскочи заекът.

4-и. Ще се случват събития, които ще променят не една съдба. Старайте се да се напасвате на изискванията на момента и на нуждите на близките. Спазвайте уговорките си, не закъснявайте за срещи, бъдете ясни и точни в приказките. Каквото се обърка трудно ще се оправи. Странични хора може да пострадат от промените, които правите. Ще влезете в преразход на чувства и средства.

5-и. Ден на преобразяването. Едно е говорено вчера, друго се случва и се предприема днес. Не бъдете многословни и не влизайте в излишни интимности и обяснения на работното място. Интересите се преплитат, не се знае кой с кого и за какво се бори, с кого е свързан и какви намерения има. Може да ви откажат обещаното съдействие, но на друго място ще получите неочаквана подкрепа.

6-и. Опасен ден, капаните са на всяка крачка. Трудно се контролират пороците, още по-трудно се задоволяват желанията. Всичко предприето ще ви излезе много по-скъпо от очакваното. Не влизайте в зависимости по никакъв повод. Не е ден за уреждане на наемни и имотни отношения и за подписване на нови договори. Връзките са неравностойни, кой както може ще ви използва.

7-и. Днес е важно да направиш първата крачка към целта или към някого, с когото отношенията не са в ред или нещо ви притеснява. Концентрирайте се върху най-важните дела и отношения. Подредете си приоритетите, не си уреждайте две срещи, ако не знаете колко дълго ще продължи първата. Ако  подведете някого за дълго ще си развалите отношенията. Бъдете делови и отговорни.

8-и. Ден за пътувания, за огледи на места и терени и за предприемаческа дейност на границата с риска. Може да уредите печеливша сделка и да влезете в нова среда. Рекламирайте се, постарайте се да осъществите перспективни връзки. Денят е благоприятен за съвместни инициативи и за подписване на колективни трудови договори. Ден на изцеление, може да намерите нужното лекарство.

9-и. Ще срещате трудности в контактите, ще се говори едно, а ще се разбира и прави друго. Днес и утре в хороскопа ви действат рискови аспекти. Не бързайте да предприемате разговори и стъпки, ако не сте достатъчно подготвени с доводи и факти. Ден на тайното знание. Печелят тези, които имат нужната информация, а тя не се дава на всеки. Отложете важните разговори за другата седмица.

 

Телец 21 април – 20 май

Навлизате в период на големите амбиции, но не само вие сте тръгнали по този път. 3-и носи сблъсъци на интереси. На 4-и не взимайте и не давайте заеми. Връзките ви са неравностойни. На 5-и маските падат. На 6-и не се обвързвайте с нови договори. На 7-и от едно място получавате, но от друго ви взимат или се оказвате длъжници. На 8-и сключете нови сделки. 9-и носи важна информация.

3-и. Днес не е ден за обяснения. Не си разваляйте комфота и настроението. Ограничете контактите, почивайте, не се включвайте в излишни спорове. Родените до 1 май са прекалено нахъсени и настроени да налагат волята и личните си приоритети. Отстъпете, съгласете се с желанията на близките. Не излизайте извън пътеката на дипломацията и компромиса и всичко ще е наред.

4-и. Може да получите на пръв поглед изгодно предложение касаещо имотни и наследствени дела. Роднините ви се активизарт или предлагат взаимно изгодни решения на водените до момента делби. Луна и Уран от вашия знак са в опозиция на Меркурий от Скорпион, а Плутон тръгва директно. Всичко това активизира семейните войни за терени и тертории. Внимавайте с какво се съгласявате.

5-и. Ден на леденото сърце. Ще се наложи да вземете неизгодни за някого решения. Лесно се влиза в конфликти, взаимно се прецакваме. Огледайте се, опитайте да се видите отстрани. Откажете се от някои илюзии и замисли. Едно го мислим днес, друго става, а за трето се говори и получава. Всеки си гледа интерса. Не правете излишни компромиси, няма да бъдат оценени.

6-и. Ден на мрежата. Получавате на пръв поглед изгодни предложения, зад които стои желанието за използване и обсебване. Най-неблагоприятният ден за сключване на договори и брак в този месец. Не влизайте в преговори. Както и да постъпите ще си вържете ръцете. Каквото отложите за следващите два дни ще донесе повече успехи, приходи и ползи, ще се развие благоприятно и за двете страни.

7-и. Днес получавате информация от няколко източника, а това ще помогне да направите правилен избор. Концентрирайте се в точно определена посока. Не започвайте няколко неща едновременно. Направете план-програма на деня и я следвайте точно. Ще извлечете ползи от личната си деловитост, ще направите впечатление и ще бъдете предпочетени за доходна работа и сделка.

8-и. Денят разкрива много възможности и варианти. Проблемът е какво да изберем. Пътувайте, преговаряйте на място, не ползвайте посредници. Може да се окажете в центъра на важни събития, които ще променят доста съдби и ще ви свържат с нужните хора. Не се страхувайте да направите нов избор, да започнете нова връзка и работа. Край със съмненията, вземете решение и действайте.

9-и. Ден за проучване и преглед на наличностите. Запишете се в нова учебна или тренировъчна програма. Всичко, което научите и проучите ще помогне да придвижите нещата, които отдавна са в застой. Поне един конкурент ще отпадне от играта. Може да намерите мястото си в благоприятна за бъдещето ви среда. Сега е момента да се създават нови екипи и да се влиза в нови групи по интереси.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 3-и стойте далече от конфликтните точки. На 4-и чувството за мярка да не ви напуска. 5-и задава нови правила и ви помага да разкриете нечии замисли. За 6-и не се препоръчват срещи, нови запознанства и всякакъв тип обвързване. 7-и отваря нови хоризонти и предимства. Подпишете нови договори и на 8-и стартирайте нови дейности и бизнес проекти. 9-и изисква методично проучване.

3-и. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Днес природата се стреми към хармония, но на нашето ниво ще се води размирна политика. Дори и да се стремите към балансираност и спокойствие ще се намери кой да ви разбърка живота и отношенията. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Не убивайте птици и не ходете за гъби. Кръвта се обновява.

4-и. Този ден ще донесе за някои от вас неочаквани печалби и придобивки, които ще ви отворят работа за дълъг период от време. Чакайте обаждане, което ще промени отношения и нагласи, ще ви накара да завиете в движение и да поемете в съвсем различна посока. Сключените днес бракове ще бъдат покровителствани от висшата любов и ще издържат проверката на времето. Кажете „да”.

5-и. Луната навлиза в Близнаци. Ще ви се предложат няколко взаимно изклюващи се варианти. Трудно ще намерите верния път, но поне един враг ще разконспирирате. Днес маските падат, виждаме продимствата и недостатъците на околните, но и ние ставаме прозрачни в намеренията си. Бъдете обективни, сложете край на една илюзия и на връзка, която само ви затруднява.

6-и. Днес лесно се попада в мрежите на порока и в лапите на хитри мошеници. Отношенията се градят на двуличие и манипулация. Не сключвайте нови договори, не теглете и не давайте заеми и се старайте да не изпадате в нежелани зависимости. Но пък може да спечелите от нечие предоверяване и да използвате нечий труд безплатно. Както и да постъпите, някой ще бъде излъган и употребен.

7-и. Днес може да постигнете важна цел и да подпишете изгодни и дълготрайни договори. Определете приоритетите и тръгнете към най-важното за деня. Може да се преодолее всяка преграда, да се прескочи всяко препятствие, лична или обществена съпротива. Ще намерите правилното решение на проблем, който ви мъчи отдавна. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

8-и. Един от дните на подем, на важно делово и лично обвързване и на шанс за постигане на амбициозни цели. Пътувайте, водете преговори, търсете съюзници и съмишленици и се разберете за предстоящите съвместни инциативи. Днес може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо на сметка. Може да пласирате изостанала или полуготова продукция. Правите изгодни сделки.

9-и. Ден за учене, преподаване и съвместно обучение. Може да влезете в различни роли и на едно място да бъдете учителят, а на друго ученикът. Ден на тайното знание и на поверителната информация, която ще е тест за лоялност не само за вас, но и за тези, с които сте свързани или планирате да работите, учите и тренирате заедно. Влизате в нова социална среда.

 

Рак 22 юни – 21 юли

3-и е ден на тежък избор за родените в третата декада. Вечерта сте на печалба, ако запазите самообладание. 4-и носи обрати в отношенията и новина, за която ще почерпите. 5-и увеличава дистанциите. На 6-и не сключвайте нови договори, отложете за 7-8-и, когато ще ви се предложат допълнителни екстри и варианти. На 9-10-и Луната от вашия знак задвижва рискови звездни аспекти.

3-и. Днес Луна и Марс от Овен са в конфликтен аспект с трите планети в Козирог и със Слънцето на родените в третата декада. Вероятни са скандали и неочаквани негативни обрати в отношенията. Не рискувайте излишно, не провокирайте околните и не се поддавайте на провокации. Запазете хармонията и дипломатичния тон в отношенията и направете нужния компромис. Не играйте хазартно.

4-и. Днес с лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще ви накара да направите и кажете неща, за които може и да съжалявате. Спазвайте добрия тон и не губете чувството за мярка. Не допускайте да се отиде към конфликти и скандали. Днес агресивното поведение разболява и разделя тези, които животът и съдбата са събрали. Обичайте се въпреки всичко и всички.

5-и. Ден на разкритите тайни и игрички. Маските падат, лъсват реалните отношения и ценностите, които защитаваме. Сега е момента да направите разбор и подбор на връзките, да изключите от кръга на доверените си хора, тези     които по някакъв начин са ви предали и подвели. Околната реалност е в съзвучие със ставащото в нас. Ще вали, ако много хора плачат и дано ни огрее слънцето на радоста.

6-и. Ден на мрежата. На едно място влизате в  ролята на мухата, но на друго оплитате някого в мрежи от лъжи и завоалирани действия. Властва двойнствената политика. Нищо от рекламираното и представеното не е това, което изглежда. Не се обвързвайте с нови договори, не позволявайте да ви оплитат с нежни слова и голи обещания. Но това е и денят на човека-паяк, който върши добри дела.

7-и. Днес е важно да се отхвърлят всички съмнения и да се вземе окончателно решение по важен за вас и за близките ви въпрос. Концентрирайте се над най-важното за момента и тръгнете в тази посока. Пазете и не напрягайте очите. Екстрасенси да не лекуват. Предстои вечер на личното откровение. Преди да заспите се концентрирайте над проблема си и утре ще се събудите с готовото му решение.

8-и. Днес може да се постигне непостижимото преди. Пътувайте, уредете срещи на място, преговоряйте по важни за бизнеса и семейните ви дела теми. Ще получите съдейтвие и ще сключите изгоден договор. Ден на революционни промени и възможности за преместване на по-добро място и в по-добра среда. В живота ви се появява спонсор. Ден на лични рекорди и върхови постижения.

9-и. Ден на тайното знание и на информациите, които не се дават на всеки. Може да бъде ограничено правото ви на достъп, но може и да надникнете в документи или в отношения, които до момента са оставали скрити и пазени в тайна. Пазете се от натрапници, които се ровят в чуждия живот. Извлечете ползи за себе си от наученото, а не го разгласявайте. Влезте в нова среда.

 

Лъв 22 юли – 22 август

3-и е силен ден за родените в третата декада. 4-5-и ви вкарват в преразход на сили, средства и пари. Внимавайте при пътувания в неделния ден и при подписване на договори на 5-6-и. В хороскопа ви се образува кармичен планетен кръст. На 7-8-и изкачвате върхове в кариерата и уреждате печеливши сделки. Сега е момента да се подписват новите договори. 9-и носи важна информация.

3-и. Днес доминирате в средата си, движите се амбициозно и разпоредително и с лекота получавате това, за което другите претендират и се борят без успех. Шансът е на ваша страна и в любовта. Вчерта не замръквайте на непознати места. Навлизате в неблагоприятен период, в който ще плащате за чуждите удоволствия и екстри и ще попадате в критични и рискови ситуации.

4-и. За родените около 1 август денят носи опасни ситуации, конфликти, кризи в отношенията и здравето. Нещо нестандартно и неочаквано ще се случи, ще обърка плановете ви и ще ви постави в трудна ситуация на избор. Не рискувайте излишно, внимавайте при пътувания и си пазете личните вещи. Нещо изгубено ще послужи като компромат. Не се обвързвайте със заеми и големи обещания.

5-и. Не следвайте пасивно чужди мисли и действия. Лъвът е роден да властва, но днес това трудно му се получава. Тези, от които сте си позволили да зависите ще ви вкарат в рискови игри, от които може много да загубите. Един от дните, в които ще получите това, което сте си заслужили с правилния или погрешен избор. Пътуванията са конфликтни. Не тръгвайте в командировка при рискови условия.

6-и. Днес печелят тези, които дърпат конците, които са в голямата игра и политика. Ако не сте от тази порода може да попаднете в капани, а ако позицията ви е силна може да заложите капан за някой друг. Ще се действа от позиция на силата, на парите и връзките. Не правете това, което не искате да ви се случи. Пороците взимат връх. Внимавайте със стимулантите, с лекарствата и алкохола.

7-и. Днес ще извлечете максимални ползи от всяка среща и разговор. Подредете приоритетите си по степен на важност. Не се занимавайте с дреболии, когато имате важни неща за решаване и избор. Съсредоточете се максимално, явете се на конкурси и прослушвания и сами организирайте такива. Днес може да намерите точните хора за бизнеса и работата, която смятате да започнете.

8-и. Едно пътуване ще донесе късмет и победа, ще ви позволи да разширите територията си на влияние и да влезете във връзка с доверени партньори и спонсори. Денят е добър за огледи на места и терени, за преместване в ново жилище или в нов офис. Финализирате изгодна сделка и пристъпвате към друга. Ще намерите нужните посредници и партньори за бъдещата работа.

9-и. Ден на тайните информации и на скритото знание. Може да влезете в нов екип и група по интереси или да организирате такава. Оградете се със свои хора. Направете някои проучвания и се информирайте подробно за тези, с които предстои да движете важни дейности или да работити в бъдеще. Който отиде неподготвен на среща ще загуби, но ако сте си научили урока ще спечелите.

 

Дева 23 август – 22 септември 

3-и изисква да се спазва примирието. В неделя късметът ще работи за вас, ще получите изгодни предложения. Случващото се на 5-и помага да отделите своите от чуждите. На 6-и не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. На 7-и ще загубите, ако се захванете с много неща наведнъж. 8-и е ден за преместване, напускате неуютна за вас среда. 9-и е ден на тайното знание.

3-и. Днешният ден изглежда привидно спокоен, но неусетно се надига буря, създават се конфликти и се нарушава равновесието, към което всички се стремим. Не се намесвайте в чуждите разправии и делби. Тази вечер може да спечелите една битка без да сте я водили. Конкурентите ви взаимно ще се елиминират. Ще ви се предложат изгодни варианти за работа и печалба. Навлизате в силен период.

4-и. Чакайте вести, за които ще почерпите. Всяка промяна ще е за добро. В живота ви може да се появи чакан или нечакан благодетел. Ще бъдете предпочетени като партньори. Участвайте в публични изяви, състезания и конкурси. Нещо нестандартно ще се случи. Ще излезете на печалба от неща, които до момента само загуби са носили.

Поне един ваш конкурент слиза от сцената.

5-и. Денят носи повече късмет и преспективи за родените в третата декада. Получавате награди и признание за положения в миналото труд. Пазарете се за повишение, не се давайте без бой в професионалните битки. Днес маските падат, виждат се реалностите. Шефовете ви ще разберат, че вие в действителност вършите по-голямата част от работата и ще трябва да ви повишат.

6-и. Навлизате в труден и неблагоприятен период. Проблемите идват от личните ви и любовни връзки. Луна и Венера са в неблагоприятни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Ще ви лъжат и изнудват. Най-неблагоприятният ден в месеца за годежи и сватби. Не приемайте предложения и не сключвайте нови договори. Навсякъде са заложени мрежи за наивници.

7-и. Днес искате да огреете навсякъде, да играете разпоредителна и отговорна роля в работата и в живота на околните. С такъв подход ще загубите представа за истинското положение на нещата и ще влезете в преразход на сили. Може да отпаднете от няколко класации. Ограничете периметъра си на действие, вършете нещата едно по едно и не се опитвайте да водите паралени преговори.

8-и. Родените в третата декада ще изнесат на раменете си работата на колеги, близки и приятели. Ден на доброволната жертва, на отказа от собственост в името на близките и децата. Ще правите жертви, които малко хора ще оценят. Някой ще се смее зад гърба ви, но до дни и той ще опре до вас, така че ролите ще се сменят. Вечерта ви носи успокоение, изцеление и удовлетворение.

9-и. Днес може да намерите консултантска или преподователска работа. Явете се на конкурси, запишете се в нов квалификационен курс. Търсете странични източници на информация по важните за вас дела и въпроси. Днес печелят хората с умения и с нужната квалификация. Лесно се преподават и усвояват нови знания. Ще покриете изискваните нормативи и кандидатурата ви ще бъде одобрена.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

3-и е рисков и конфликтен, особено за родените в третата декада. 4-и активизира нови сили и  възможности. 5-и е ден за равносметка, пресявате приятелските връзки. На 6-и лесно може да ви изнудят. Не водете преговори и не сключвайте нови договори. На 7-8-и постигате максималното в ситуацията и получавате повече екстри. 9-и дава предимство на добре информираните и знаещите.

3-и. Днес може да развалите стари връзки и да направите рисков ход. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Ще бъдете провокирани и подтикнати да се намесите в чужди дела, от които ще излезете виновни и ощетени. Изолирайте се максимално и по възможност си останете у дома. Вечерта ближете рани и взимате окончателни решения за раздели или ненамеса.

4-и. Днес е важно да си знаеш мярката и да се простираш според чергата си. Не отивайте в крайности, внимавайте с алкохола и ще изкарате приятно с близки и приятели. Ден на виното и камбаната. Идват новини и предложения, за които ще почерпите. И близките ще ви зарадват с решенията, които взимат. Порасналите деца тръгват по пътя си. Подкрепяйте всяка инициатива.

5-и. Днес пресяваме връзките си през ситното сито. Не продължавайте безперспективни връзки и работа, в която ви доят и стрижат. Може да се откажете от един ангажимент за сметка на друг, който ще ви донесе повече пари и лично удовлетворение. В момента всеки си сърба надробената в миналото попара. До три дни ще спечелите и ще бъдете приети в нова среда.

6-и. Днес е опасно да се заигравате в мрежата, да взимате и давате заеми и да играете хазартно. Не подписвайте нови договори и парирайте всеки опит за обвързване. Ще ви предлагат изгодни на пръв поглед условия по дейности и договори, но зад всичко ще стои една добре планирана и обмислена програма за ограбване на труда и парите ви. Ден на фатално привличане и в любовта. Отложете срещи.

7-и. Ден за първа крачка и първа целувка. Всичко предприето ще отвори пред вас нови възможности и хоризонти. Подредете срещите и делата си по степен на важност. Концентрирайте се над най- належащите задачи и като ги свършите минете на точка втора. Отхвърлете съмненията и страха и ще направите силен ход. Ще сънувате пророчески сън, мислете за проблемите си преди да заспите.

8-и. Един от силните ви и успешни дни по всички линии на живота. Символ е колесницата на победата. Ще привлечете спонсори и може да подпишете изгодни договори. Посетете пазари и панаири, направете поръчки и доставки и се опитайте да спечелите нови партньори, чрез които да затворите общия ви производствен и търговски цикъл. Ден на личния ви триумф и победа.

9-и. Днес няма да имате успех без качествена подготовка. Печелят осведомените и тези, които са близо до кацата с меда, които са получили информация преди другите и имат някой зад гърба си. Работете и действайте в екип, така силите и възможностите ви нарастват, а действията ви ще бъдат защитени. Включете се в нова обучаваща програма и повишете квалификацията си.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември 

Не си нарушавайте спокойствието на 3-и. Крясъците разболяват. Вечерта навлизате в неблагоприятен финансово период. На 4-5-и не взимайте и не давайте заеми, а на 6-и не влизайте в зависимости и не подписвайте нови договори. На 7-и поне една цел ще бъде постигната, а на 8-и може да сключите изгодни договори и да влезете в нова среда. 9-и дава шанс само на добре информираните.

3-и. Днешният ден се свързва с човешката душа, с желанието да се разберем, помирим и да разделим неделимото преди. Съвпадът на Марс и Луна провокира агресивната ви реакция и при най-дребния емоционален проблем. Не се ядосвайте за дреболии. Излезте сред природата, проведете физически упражнения водещи към релакс и хармония. Кръвта се обновява, връзките ни също.

4-и. Луна и Уран са в опозиция на Меркурий от вашия знак. Влизате в преразход на средства. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Пазете си личните вещи, внимавайте при пътувания и не помисляйте за изневери. Нещо ще се обърка, може да попаднете в неблагоприятна ситуация и да плащате за чужди удоволствия. Сексът не е на ниво. Връзките са нестандартни.

5-и. Вашата управляваща планета Плутон вече върви в директна посока. На преден план излизат нерешените имотни и наследствени проблеми. Уредете си сметките с роднините и децата. Ще ви притискат от две страни с претенции и ултимативно поведение. До вечерта ще намерите поне едно удовлетворяващо всички решение. За утре не планирайте подписване на нови договори.

6-и. Днес във всяко действие, предложение и покана ще има уловка, която ще цели да ви вкарва в ограбващи силите и ресурсите ви положения. Всеки е заложил капани, но може да се хване и в своя. Една лъжа ще се разкрие или превърне в истина. Не е ден за преговори и представителни срещи. Един ще доминира, другите ще изпаднат в зависимости и ще трябва да се подчиняват.

7-и. Днес лесно се преодоляват прегради, но не само по пътя, а и тези в ума ни. Излизате от зациклянето и разрешавате стар проблем. Ще  намерите изход от неприятна ситуациия и ще постигнете замисленото. Обърнете внимание на детайлите, не се разпилявайте в много посоки. Не ходете на лечителски сеанси. Тази вечер може да сънувате пророчески сън. Може да си го пожелаете.

8-и. Ден за преговори, за провеждане на събрания и колективни инициативи. Подпишете нови договори, уредете нова сделка, влезте в нова среда и водете активна рекламна кампания. Може да получите изгодни предложения и от чужбина. Този ден ще отвори пред вас врати от възможности, които не бива да се пропускат. Защитете някого и ще си спечелите верен приятел и покровител.

9-и. Луна и Нептун образуват брилянтни аспекти с Меркурий от Скорпион. Животът и работата ви се стабилизират, чакайте повишение. Може да намерите нова работа. Преговорите ви са успешни. Ще се доберете до ценна информация, която използвана добре ще ви помогне да спечелите повече от другите и да извлечете максимални ползи. Кандидатствайте по спонсорски проекти.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември 

3-и е активен и творчески ден, чакайте придобивки. 4-и идва с неочаквани обрати, които ще са полезни за бъдещето ви. 5-и диференцира връзките, виждате всеки в истинската му същност. На 6-и не подписвайте нови договори, ограничете контактите. На 7-8-и Луна, Нептун и Венера образуват кръст със  Слънцето ви. Време е да подредите връзки и приоритети. 9-и е ден за учене и преосмисляне.

3-и. За родените в третата декада днешният ден носи любов и уреждане на зациклени отношения. Активизирайте се, може да се разберете по спорни въпроси с близки и приятели и да постигнете максималното при преговори. Природата се стреми да запази равновесието. Погрижете се и съхранете  спокойствието у дома. Нека инициативата излиза от вас. С лекота ще разделите неделимото преди.

4-и. Днес много хора ще играят хазартно и ще рискуват. Някой ще отпадне от класацията, а вие може да заемете неговото място в житейската надпревара. Бъдете внимателни, знайте си мярката и цената. Ще прекарате добре, ако контролирате емоциите и пиенето. Може да присъствате на неприятна сцена, в която някой ракрива картите си, а друг се възползва. Не взимайте страна в спорове.

5-и. Ден на неприятно изтрезняване. Разкривате нечии тайни или машинации. Погледнете се отстрани, може би и вашите тайни прозират зад действията ви. Не очаквайте да ви направят компромиси, а и вие не сте склонни да прощавате едни и същи партньорски грешки. Днес получаваме това, което сме си заслужили с миналите си действия или с бездействието и неангажираността.

6-и. Ден на мрежата, внимавайте какво споделяте и разкривате за себе си, за работата и личните си връзки. Може да бъдете провокирани в играта на чувствата, да разкриете картите си и да навредите не само на себе си. Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и образува критични аспекти с Нептун и Венера. Днес и утре вървите по тънък лед от страсти и емоции. Някой ще поплаче.

7-и. Ако действате разпиляно и разхвърляно нищо няма да свършите. Този ден дава предимства и възможности на хората с висока концентрация на ума и действията. Подредете си приоритетите и действайте избирателно. Не се занимавайте с проблемите на другите. В момент на разсеяност може да загубите нещо ценно. Не провеждайте точно днес уточняващи разговори с партньори.

8-и. Ще се наложи да вземете важни, но болезнени решения. Правите компромиси при сключване на договори, при сделки и покупко-продажби. По един или друг начин падате от цената и давате някому нежелани предимства. Дано действията ви бъдат оценени. Денят подлага на проверка личните ви и приятелски връзки. И шефовете ще отказват някои повишения или обещаните екстри. Преговаряйте.

9-и. Днес печелят тези, които са в играта, които са добре информирани за целите и действията на околните и добре си знаят цената. Показвате знания, умения и компетентност, които ще ви вкарат в силен екип и ще ви донесат допълнителна работа, която след време може да стане и постоянна. Всичко, което научите и проучите днес ще носи ползи в бъдеще. Явете се на изпити и конкурси.

  

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада ще имат тежка съботна програма. На 4-5-и получавате повече екстри и любов, владеете положението на всички нива. 6-и идва с нежелани връзки и опити за вмешателство в живота ви. 7-8-и ви дават предимства за работа. Подписвате нови договори, уреждате стари сметки.

Може да получите допълнителни пълномощия и ключ към едно сърце. На 9-и показвате ниво.

3-и. Днес Луна и Марс от Овен са в квадратура с трите планети във вашия знак. Родените след 10 януари доста ще се поизпотят, ще бъдат притиснати до стената от нечии непремерени действия и от случайността, която ще ви извади от равновесие в труден момент. Може да навредите и на здравето си. Не се препоръчват оперативни намеси в областа на главата. Патите си от ината и агресията.

4-и. Днес Плутон от вашия знак тръгва в директна посока. Тенденцията е да се решават вече с лекота имотни и наследствени дела и делби. Всеки може да получи своето и да си подреди живота. До три дни може да се надявате на късмет, придобивки и допълнителни пари, които ще ви улеснят и извадят от немотията. Обадете се на тези, с които имате дала за уреждане и опитайте да се разберете.

5-и. Девизът на деня е „всяка коза за свой крак”. Не преминавайте демаркационната линия между своите и чуждите. Не се намесвайте в отношенията на други двама и си гонете личния интерес на работното място. Ще имате повод да разберете кои са истинските ви приятели и с кого е добре да продължите или да влезете в съвместни дейности и договорни отношения. Лъсва голата истина.

6-и. Ден на опасно зарибяване. Може да притиснете някого, да го направите свой длъжник и слуга. Но на друго място може да попаднете в информационен капан или под пресата на пресата. Ще се говорят и пишат неприятни неща за вас и за живота ви. Родените в третата декада да не се хвалят или оплакват много. Старайте се да не привличате погледи с действията си. Ограничете контактите.

7-и. Днес целта е лесно постижима, стига да се концентираш, да не се отказваш, да действаш настойчиво и избирателно. Не се колебайте, покажете отношение и подпишете нови договори. Ще се похвалите с неочаквана придобивка. Получавате нещо дължимо, правят ви услуга или ви връщат жестове на внимание. Не се съмнявайте, че ще преодолеете преградите и в любовта.

8-и. Изпозвайте максимално всяка възможност в днешния ден, защото утре може да останете на сухо в дейности и лични връзки. Ден за пътуване, за поставяне на лични рекорди, за предприемаческа дейност и за подписване на нови договори. Цената ви се вдига, правят ви реклама и получавате повишение. Но някой може да получи и рекламации. Трудно се влиза в кръга на доверените хора.

9-и. Днес и утре газите в мътна вода. В момента родените в първата декада са в по-трудна позиция, но утре и другите ще пият една студена вода. Търсете право на достъп до нужната информация и защита. Уредете документи, водете дела, не се примирявайте с несправедливи имотни делби. Ще спечелят информираните и тези, които имат добри защитници и адвокати. Нужен ви е съюзник.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 3-и не отивайте в крайности и не защитавайте крайно мнение. 4-и ви отнема някои предимства. На 5-и очаквайте малки предателства, които ще ви вкарат в разходи и грижи. 6-и ви носи предимства поради издънките на конкуренцията. На 7-8-и Слънце и Луна ви облъчват в брилянтни аспекти от другите два въздушни знака. Всичко предприето ще ви донесе късмет. 9-и е ден на тайното знание.

3-и. Ден на агресия в момент, когато природата се стреми да запази баланса на пълнолунието. Чашата на търпението прелива и някъде ще се стигне до агресивни действия. Не ви е мястото там, където един търси сметка на друг, а така и двате страни объркват сметките на околните. Почивайте, търсете уединение сред природата, проведете цикъл оздравяващи и релаксиращи упражнения.

4-и. Критичен ден за вложенията на родените в първата декада. Ще се наложат непредвидени разходи. Може да загубите нещо ценно или да се развали уред, без който не можете. Действията ви и в любовта са нестандартни и неприсъщи. Не излизайте от зоната си на комфорт, не участвайте в екстремни спортове и състезания. Луна, Уран и Меркурий ви облъчват в пречупващи аспекти.

5-и. Родените в третата декада ще се сблъскат със студенината и пренебрежението на хората, с които до момента са се обичали или са си били много близки. Ден на леденото сърце, на неразбирането и големите претенции, които ще развалят не една връзка и ще затворят пътищата към другия. Днес реалността ни гледа като „озъбено, свирепо куче”. Дистанциите стават почти непреодолими.

6-и. Днес доста хора ще имат нужда от вас, но вие  трябва да бъдете избирателни в контактите. Ден на мрежата, на опасни страсти и привличания, на тежка компроматна война, в която и вие участвате по някакъв начин. Не позволявайте да ви използват като оръдие срещу нечии интереси. Провеждайте личната си политика и не се включвайте в чужди сценарии. До вечерта ви очакват придобивки.

7-и. Днес и утре може да постигнете максималното и да реализирате личните си амбиции. Ден на орела. Спуснете се върху проблемите и ще ги решите от раз. Време е за нови начинания, за старт на нова делова или учебна програма и за поемане на умерени рискове. Подредете си приоритетите и започнете да решавате задачите си една по една. Преди да заспите си поръчайте сън-прогноза.

8-и. Родените в третата декада ще постигнат голям напредък в преговори и делови начинания. Може да сключите изгодни договори. Влизате в преспективна среда, където ще печелите и ще бъдете добре оценени. Не се самоограничавайте, направете крачката, за която се подготвяте от доста време. Ден за лични рекорди и постижения на границата с риска. Растат отговорностите, парите и амбициите.

9-и. Ден на среща с учителите. На едно място обучавате, но на друго ще ви обучават и подготвят за важна мисия или съвместен проект. Попивайте всичко, което ви казват, което виждате и усещате. Може да получите просветление по важен въпрос и да стигнете до тайно знание, което не се дава на всеки. Водете лоялна игра, спазвайте правилата и ще пролучите право на достъп до важна позиция.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Навлизате в период на нестандартни връзки и усещания, които ще променят отношенията ви в средата, в семейството и връзките. 3-и е ден на нарушените баланси. На 4-и чакайте вест, за която ще почерпите. На 5-и всеки си прави тънка сметка. 6-и ще е рисков и опасен. Лесно се попада в мрежите на опасни мошеници. Ще ви изнудват. 7-8-и са дни с намалена концентрация. 9-и носи късмет.

3-и. Ден на човешката душа, на задушевните връзки и на желанието да се усмиряват и омиротворяват конфликтите. Това не значи да се караш с един, за да се помириш с друг. Не правете нищо на всяка цена, за да не платите висока такава. Съвпадът на Луната с Марс провокира възбудима емоционална реакция и невъздържано поведение в момент, когато трябва да се действа отговорно и премерено.

4-и. Ден на нестандартните любовни връзки, които може да ви помогнат да влезете в нова среда, но на висока цена. Доверете се на интуицията, за да усетите докъде да рискувате и къде вече трябва да спрете. Самоконтролът във всеки момент е много важен. Получавате ценна информация от хора в нетрезво състояние или изпаднали в емоционална депресия. Печелите от грешките на другите. 

5-и. Днес ще ви оказват подкрепа и съдействие хора, които сами се нуждаят от подпомагане. Но в любовта едно предоверяване ще ви остави с празни ръце и наранено сърце. Ще научите за изневери и сами ще изневерите повече на инат. Каквото си надробил това ще сърбаш в този ден. Бъдете отговорни в чувствата, в избора и в делата си. Време е да се откажете от някои илюзии.

6-и. Денят носи ползи за тези, които действат самостоятелно, които не си позволяват да зависят от чуждите пари, намерения и воля. Не изпадайте в зависимости, не се съгласявайте с подвеждащи и заробващи оферти, които биха ви направили заложници на някого за дълго време. Лесно се попада в лапите на порока. Не играйте хазартно, контролирайте употребата на стимуланти.

7-и. Ден на двойнствените връзки, които пречат на личната ви концентрация. Може да изпуснете момента и да влезете в преразход на сили и средства, ако гоните химери и се поставяте в услуга на друг. Днес и утре Луна и Венера са в конфликт с Нептун от вашия знак. Чужди фобии и фикс идеи ще ви мътят главата и отклоняват от целта. Не провеждайте сеанси при биоенерготерапевти.

8-и. Ден на промени и пътувания, на ситуации, които ще променят средата и работната ви програма и ще ви вкарат в паралелни връзки. Вървите към изневери в момент, когато е важно да запазите партньорските си отношения и да бъдете верни на хората, които са ви подали ръка в труден момент. Не поемайте излишни рискове, но може и да ви се наложи. Бъдете чисти и справедливи.

9-и. Днес ще вземете изпит и ще постигнете максималното. Ще получите заслужени награди и екстри и ще заемете полагаемата ви се позиция в класацията на живота. Поставете условията си, особено ако сте запознати с грешките на другите. Ще се отворят няколко възможности за работа и учене. Повишете личната си квалификация. Всяка допълнителна информация ще ви носи ползи.

Още по темата: Зодии

Подобни статии