Пълен седмичен хороскоп за 04-10.09.2021

Някои ще засяват есенници, други ще отронят проблемите си като есенни листа, трети не трябва да позволяват в никакъв случай външни намеси. Вижте какво показват звездите за периода от 4 до 10 септември за вас и хората, които обичате.

Овен 21 март – 20 април

 

Очертава се чудесен уикенд. Пътувайте, уредете си лични и делови срещи и се наслаждавайте на всеки момент. Преодолявате с лекота бариерите. 6-и е рисков и неблагоприятен, нищо ново не започвайте. На 7-и не реагирайте първосигнално и с никого не влизайте в конфликт. 8-и е труден за родените до 1 април. 9-и носи проблеми в деловата ви и фирмена дейност. На 10-и подпишете нови договори.

4-и. Тенденцията в този ден е нещата да тръгнат като по вода. Дори и да е имало проблеми решение ще се намери. Повярвайте си и ще намерите изход в труден момент. Ще се случват събития, които ще ви помогнат да се ориентирате и да направите верния избор. Тези, които ще се опитат да ви попречат в този ден са вашите учители, а тези които ви помагат пренасочват силата ви в тяхната посока.

5-и. Един от най-благодатните и хармонични дни в месеца. Предприетото ще има успех или ще ви отведе към него. Възможно е прозрение за пътя напред. Не вредете на другите и на природата. Да не се секат дървета и подсичат чуждите амбиции. Всичко направено и посадено ще даде богата реколта. Време е да се сеят есенниците. Ще намерите нова база за бъдещата работа и връзка.

6-и. В деня преди точното новолуние липсва енергия. Няма да ни стигнат силите да се съберем и разберем дори и в деня на Съединението. Тъмнината в отношенията е непрогледна, дистанциите са непреодолими. Нищо важно за общото ни бъдеще и в личен план не бива да се предприема и започва. Както и да постъпите ще сбъркате. Истинският и правилен вариант е скрит.

7-и. След точното новолуние тази нощ Луната започва да нараства. Ще се събудите с усещането за цел и посока, за нещо важно и значимо, което е добре да предприемете. Едно приятно чувство ще ви подскаже вярната и печеливша посока, а неприятните чувства ще сочат това, от което трябва да се откажете и да дистанцирате от живота си. Отворете сърцето и душата си за интуицията.

8-и. Днес не може да си позволите изчакване и пасивност, но и прекалената активност без покритие е лош вариант. Време е за старт на нова фирмена дейност, за отваряне на нови търговски обекти, галерии и панаири. И независимо кризата, опитайте днес да прережете лентата пред проектите и инициативите, с които смятате да си изкарвате хляба в бъдеще. Пасивността ще ви разболее.

9-и. Неблагоприятен ден за работа в екип и за предприемане на колективни действия в една или в друга посока. Родените около 5-12 април е добре да действат самостоятелно, независимо екстрите, които им предлага някой при решение за съвместна работа. Не влизайте в коалиции и сдружения. Ще загубите личната си индивидуалност и ако решите да работите в съдружие под нечия шапка.

10-и. Днес Луна и Венера се срещат в първите градуси на Скорпиона. Трудно ще избягате от една случайна среща и връзка, която ще ви обърка плановете. Младите не слушат старите и са неуправляеми в чувствата. Ден на подадените ръце и завладяното сърце. Всяка среща е от значение и може да ви ожени или разведе. Може да се запознаете с някого при екстремни обстоятелства.

 

Телец 21 април – 20 май

 

През уикенда ви въздейства кръст на планетни сили. Очертават се раздели и пътувания, които няма да ви отведат на точното място. 6-и е ден на некоректни отношения. 7-и помага на родените след 1 май при воденето на преговори. На 8-и извадете разрешителни и патенти, отворете ново заведение. На 9-и печелите, ако си вършите работата сами. На 10-и срещате основните си конкуренти и опоненти.

4-и. Днес и утре планетите от Лъв, Скорпион и Водолей образуват кръст с вашето Слънце. Интересите ви ще се сблъскат с тези на силни противници. Нищо няма да върви по план. Ден на реката от възможности, която никога не се движи по права линия. Ще се наложи да лъкатушите между забраненото и разрешеното. Ще се изнервите и може да направите рисков ход. Влизате в разходи.

5-и. Днес сте на прага на семейни конфликти и спорове с роднини по имотни въпроси. Не се ангажирайте с покупко-продажби на имот и не участвайте в посреднически услуги. Очертава се преразход на сили и ресурси. Ще плащате за чужди грешки или чужди удоволствия, което ще се отрази негативно на личните ви и семейни връзки. Следете кръвното, не стойте дълго пред компютъра.

6-и. Ден за приключване на сметки и сделки. Нищо ново да не се започва преди да се уточнят отговорности и задължения. Потърсете длъжниците си и се издължете. В момента е важно да съберете сили и средства за бъдещите си инициативи в следващите дни. Изчерпва се търпението на тези, които дълго са се ограничавали или са били ограничени. Препоръчва се прочистваща диета.

7-и. Ден на устата, няма да си спестите вербалната атака към тези, които ви застават на пътя. Този ден разделя рязко приятелите от враговете и позволява да изкажете личните си претенции. Не се товарете с ангажименти към странични хора. В момента трудно се справяте с личните си задължения. Разходите ви нарастват, а обещаната подкрепа може да ви бъде отказана. Не предприемайте нищо амбициозно.

8-и. Денят е благоприятен за старт на нови проекти и инициативи. Започнете странична дейност или разширете и обновете досегашната. Този ден дава възможност да се подсигурите финансово за бъдещето с някаква допълнителна заетост. Не отказвайте предложения, заявете участие в конкурси и подновете делови отношения, които са ви носили печалби и ползи в миналото.

9-и. Ден на фатално привличане не само в любовта, но и в деловите отношения. Не разширявайте кръга от познанства и странични връзки. Концентрирайте се над личната си работа, професионална заетост и отговорност. Всичко важно вършете сами. Не е ден за първа среща и за подписване на съвместни договори. Постарайте се да запазите личната си самостоятелност и няма да делите печалбата.

10-и. Днес Луна и Венера навлизат в знака на опозицията ви Скорпиона. Родените в първата декада ще бъдат подложени на емоционални и любовни изкушения. Порасналите деца няма да се разберат с родителите и ще ги изненадат с рисков ход. Вървите и към изневери, които ще ви създадат повече проблеми отколкото предполагате. Отделете внимание на храната, днес не се пълнее.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

4-5-и са силни и успешни дни, в които ще стигнете далече не само като пътуване, а и в посока на личната си амбиция. Предприетото ще има успех. 6-7-и са рискови и обезсърчаващи. Нищо важно да не се предприема. На 8-9-и направете крачка напред, създайте нова фирма, регистрирайте патенти и разрешителни. Действайте без протакане в любовта и на 10-и може да спечелите едно сърце.

4-и. Ден на откровение за правилната посока, за верния избор на позиция и цел. Концентрирайте се над най-важното за момента и до вечерта ще го разрешите, ще вземете решение и ще ви олекне. Тази вечер преди заспиване се концентрирайте над проблемите си и си поръчайте сън. В неделя ще се събудите с готовото решение. В момента доминирате в средата си, не си пропускайте шанса.

5-и. Ден за огледи на имоти и терени, дайте капаро ако нещо сте си харесали. Пътувайте, посетете пазари и тържища, свържете се с подходящите хора, с които да тръгнете заедно напред в деловите и лични отношения. Ден на подадените ръце. Защитете някого и ще си спечелите подкрепа и приятелство за цял живот. Може да се поемат повече рискове. И това е част от победата ви.

6-и. Предстои ограбващо силите и възможностите ви новолуние в знака на нехармоничната ви Дева. Днес вредни и тъмни сили ще се намесват в живота ви. Всичко да се проверява. Може да изпаднете от една класация и да ви подложат крак в посока на голямата ви амбиция. Не давайте изявления и информации за начинанията си. Не предприемайте рискови ходове, останете където сте и с когото сте.

7-и. Ще се събудите с вярното усещане за посока и цел, но до вечерта нищо ново не започвайте, а проучете нещата, за да може в следващите дни да тръгнете в избраната посока. Доверете се на интуитивния си избор, което рядко правите. Яжте само това, което ви е сладко, дори и с риск да обидите домакините. Днес се поставя рязка граница между полезното и вредното в живота и връзките.

8-и. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Активизирайте се максимално, сключете нови договори, стартирайте нов бизнес или разширете стария. Вадете разрешителни и патенти, платете такси. Не се отказвайте от нищо, което съдбата ви предложи. Днес и утре е добре за публични изяви, които ще са и реклама за дейността или кариерата ви. Постарайте се да изглеждате на ниво.

9-и. Днес е важно да сте двама в люлката на живота и да не допускате други хора в работата и в личните си отношения. Третият е излишен и вреди повече отколкото предполагаме. Излезте от омагьосания кръг на неравностойните връзки. Луна и Венера от хармоничните ви Везни ви облъчват с любовна енергия. Трудно ще издържите на изкушенията. Стойте далече от неравностойните връзки.

10-и. Ден на представителни срещи, на успешни преговори и сключване на съглашателства. Бъдете пределно честни в отношенията. Днес не всичко е игра, но някой ще влезе в успешни роли и ще направи пробив в нужната среда. Ако защитите нечий интерес и вашият гръб ще бъде защитен. Доверете се на инстинктите и няма да сбъркате. Хапнете си наволя, днес не се пълнее.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Периодът ще започне делово, но ще завърши с любов и предложение. На 4-и вървите с известно лъкатушене, но в правилната посока. 5-и ви дава възможност да купите имот и да се установите на ново място. 6-и е ден за пречистване, спазвайте диета на всички нива. На 7-и правилното решение идва интуитивно. 8-9-и са рискови и ви вкарват в източваща силите програма. 10-и е ден за любов.

4-и. Ден на реката от възможности, която криволичи между нашите желания и възможностите, които ни предлага живота. Възползвайте се от всеки шанс. Приемете протегнатата ръка, включете се в съвместни делови и творчески проекти. Така по лесно ще реализирате своите и ще си спестите допълнителни усилия и разходи. Ден на откровение за важните избори в живота. Всичко се изяснява.

5-и. Ден на базата, на възможността да намерите нов дом или офис и да се изкачите на по-висока навивка в материален и бизнес план. Сдобивате се с нови съседи или ви приемат в нова среда. Личното ви хоби ви среща с потенциални приятели или работодатели. Предприетото в този ден ще има успех, ще носи ползи и ще разширява сферата ви на влияние и познанства. Отворете се към другите.

6-и. Денят е тежък и рисков. Родените в първата декада удрят на камък в начинанията си, а и другите ще бъдат уязвими и притеснени. Не е време да парадираш, да си активен и настойчив в личен и бизнес план и да започваш нови начинания. Предприето с голяма амбиция ще тръгне накриво, ще се нуждае от преправяне и ще ви коства по големи суми от предвиденото. Спазвайте диета.

7-и. Днес се събуждате с откровение как да се реши важен за вас въпрос. Доверете му се. Съвпадът на вашата управляваща планета Луната с Марс ще провокира емоционални изблици на агресия, ако нещо не става според вашите очаквания, нужди и правила. Дано сте прави в преценката и в реакцията на създалата се ситуация, за да не изтърпите болезнени удари под кръста в следващите два дни.

8-и. Днес и утре Луна и Меркурий от Везни и Плутон от Козирог образуват кармичен кръст с рожденото ви Слънце. Някой може да се опита да ви отнеме предимства, да се настани на вашето място или да ползва терена, който вие сте облагородили и използвали до момента. Време е да се преборите и за дялово участие във фирмата или в печалбата, която реализирате съвместно с някой друг.

9-и. Ден на фатално привличане, на неравностойни, вредни и губещи връзки и запознанства. Вкарвате си автогол с предложенията и признанията, които се каните да направите. Не си определяйте първа среща, а и на втората не правете предложение. Тази вечер в най-рискова любовна позиция са родените в края на зодията. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Везните.

10-и. Навлизащата в Скорпион Венера вече ви облъчва хармонично. Време е за важни срещи, за делови и лични разговори, за любовно предложение което ще прерастне в делово или обратното. Протегнете ръка и ще получите повече отколкото очаквате. Ситуацията коренно се променя във ваша полза и интерес. До неделя на обед вие определяте правилата на играта, избирате играчите и мястото.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Един животопроменящ уикенд. Противопоставяте се на всичко, което ви пречи и спъва и избирате нов път на развитие. 6-и е рисков и неприятно ангажиращ. На 7-и се доверете на вътрешното си усещане за нещата, а не на получените данни и информации. На 8-и се изявете активно, а на 9-и не влизайте в коалиции, за да не загубите сигурни позиции. На 10-и излизате от кръга на избраните.

4-и. Ден на реката от възможности, амбиции и намерения. Всичко може да се постигне и уреди, стига да синхронизирате действията си с близките. Пътувайте по рано. Вечерта ще е напрегната и конфликтна. Старото и младото не се разбират и някой напуска обиден полесражението. Нужни са такт и дипломатичност, за да държите положението под контрол. Не канете гости, а гостувайте.

5-и. Днес може да уредите имотен и наследствен спор. Направете огледи. Може да намерите и отдавна търсения имот. Всяко начинание ще е успешно стига да се спазват законите и предписанията. Родените в последните дни на зодията да не си превишават правата и да не навлизат в чужда територия. Приберете се навреме ако пътувате. Вечерта е рискова, липсва ви енергия.

6-и. В деня на Съединението Луната е в критичния си ден преди новолунието, където липсва енергия, тъмнината е обзела сърцата и надежда за оправяне на положението не се вижда. Всичко, което се предприеме ще тръгне в грешната посока, ще навреди повече отколкото ще помогне и ще позволи на странични хора и фактори да се намесват в живота и в личната ви политика. Нужно е смирение.

7-и. Ден на откровение за правилната посока и избор. Поблемът е, че интуицията ви говори едно, а наоколо се говори друго. Много хора ще бъдат объркани в преценката. Доверете се на усета и тръгнете в посоката, която ви привлича. Бъдете избирателни във връзките, избягвайте тези, които усещате, че ви вредят. Но ако сърцето ви насочи към някого последвайте този зов и бъдете заедно.

8-и. Време е за вашия лъвски скок. Дано правилно сте преценили ситуацията и успеете да действате в точния момент. Не оставайте пасивни, ако не искате друг да вземе определеното за вас. Натоварете се физически, прегледайте техниката, с която ще работите и дайте колата на сервиз, ако нещо не е в ред. Погрижете се за всичко, което в последствие ще ви улеснява и ще се грижи за личните ви удобства.

9-и. Не приемайте нови членове в отбора или в работата, която движите, независимо, че трудно се справяте и са ви нужни свежи сили. Ден на Адам, Ева и Змията. Изкушението действа подмолно, руши стари и перспективни връзки. Може да попаднете под нечие влияние. Цар Лъв не бива да слуша какво му шепнат шутовете зад гърба. Всичко което приемете днес на гола вяра ще ви провали.

10-и. Родените в първите дни на зодията днес са под двойния обстрел на Луна и Венера. Трудно ще издържите на едно любовно изкушение, ще се решите на пътуване или на срещи, на които може да ви спретнат компромат. Бъдете внимателни със здравето. Денят провокира участия в купони и светски мероприятия. Контролирайте положението във всеки момент. Обърнете внимание на храната.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

На 4-и ще постигнете много, ако действате в съюз с подбран екип. 5-и помага да намерите нова база. На 6-и енергията е на кота нула. Предстои ограбващо силите и възможностите ви новолуние във вашия знак. На 7-и направете разбор на отношения и връзки, дайте си сметка кои са верните ви приятели и бъдете с тях. На 8-и подпишете нови договори. 9-и е ден на фатално привличане. 10-и носи победа.

4-и. Ден за съвместни действия и координация на проекти и начинания. Ще получите подкрепа, ще намерите съюзници и ще имате шанс да постигнете поне една важна за вас и за бъдещето на близките ви цел. Ще се наложи да отстъпите от едно, за да имате друго, но в крайна сметка ще се похвалите с придобивки и успехи. Ще ви осени творческо и любовно вдъхновение. Уредете си среща.

5-и. Ден с хармонична, оздравяваща и пречистваща енергетика. Постарайте се да изхвърлите от тялото и живота си всичко вредно, ограбващо и разболяващо. Проведете прочистваща диета, обновете връзките и решете с кого ще вървите напред и с кого ще се разделите. Нищо важно и отговорно не планирайте за утре, когато всичките ви амбиции и илюзии ще претърпят поражение.

6-и. Честваме денят на Съединението в един от черните лунни дни, когато Луната е хваната в примката на новолунието, тъмнината е непрогледна и пътят напред не се вижда. В такъв момент може да направите грешен ход и крачка, която ще донесе само главоболия, проблеми и неприятности. Останете където сте, приведете се докато бурята отмине, не парадирайте и не коментирайте нищо.

7-и. Днес се борите с вятърни мелници, заставате на позиция, която подсъзнателно усещате, че е губеща, но ви е трудно да се откажете от поетите ангажименти. Вечерта вървите към скандали и конфликти. Родените в третата декада може да провалят преговори и връзки. Луната е в съвпад с Марс във вашия знак. Аспектът провокира прибързана емоционална и първосигнална агресия.

8-и. В този ден във въздуха витае агресия, търсят се изкупителни жертви. Настройте се на самозащита, ако не искате да бъдете в числото на тези, които ще вършат чуждата работа, ще поемат чуждите отговорности и провали, а за победите друг ще се пъчи и удря в гърдите с направеното от вас. Натоварете се повече във фитнеса вместо с разговори, които ще ви докарат загуби и болки.

9-и. Препоръката е да работите самостоятелно, на свой терен и с лични средства. Не допускайте намеси. Ако са ви нужни консултации и съвети, уредете си среща с капацитет в съответната област и проведете разговор на четири очи. Където се допусне и намеси трети играта ще загрубее и работата ще се развали. Не споделяйте свои и чужди тайни. Ден за старт на собствен бизнес.

10-и. Един от силните ви и пробивни дни за месеца. Лесно ще намерите спонсор, ще ви подадат ръка и може да се включите в перспективни дейности. Лагерите в обществото се оформят. Изберете към кого и какво да се насочите. Ако защитите нечий интерес и политика и вашите интереси ще бъдат защитени, а проектите ви одобрени. Ден, в който не се пълнее независимо какво и колко ще изядеш.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

4-5-и задават нови координати за бъдещето. Предприетото ще има успех. На 6-и се сблъсквате с негативни положения и реакции. Това ще бъде един от тежките ви дни в сатурновата ви дупка. 7-и ни изпълва с агресия и неудовлетворение. Доверете се на сетивата. На 8-9-и Луната е във Везни. Уредете нужните документи, стартирайте нов бизнес. 10-и е ден за публични изяви и хубаво похапване.

4-и. Пътувайте, преговаряйте, направете нужните огледи и уговорки за съвместен бизнес или живот. Може да постигнете отдавна мечтана цел. Ще получавате подкрепа в движение, ще срещате хора, с които имате еднакви виждания, амбиции и хоби. Влезте в нови съюзи, намерете или създайте своя група по интереси и привлечете спонсори. Пазете очите, не работете дълго пред компютъра.

5-и. Ден на разтварящият се лотос. Енергетиката е блага, пречистваща и одухотворяваща. Засаденото в момента ще даде догодина богата реколта. Опитайте да реализирате всяка хрумнала ви идея. Не вредете, не подсичайте чуждите амбиции и мечти. Най-благоприятният ден в месеца за брокерски инициативи и покупа на недвижим имот. Подсигурете си старините и бъдещето на децата.

6-и. В този празничен ден липсва енергия, тържествата вървят вяло, няма оптимизъм и нищо не върви по правилата. Не си поставайте тежки задачи и не приемайте участие в публични изяви и мероприятия. Предприетото с голяма амбиция ще се обърка. В отношенията се прокрадват съмнения и негативизъм. Вероятни са конфликти. Не влизайте в нарушение на закона, ще платите висока цена.

7-и. Ден за планиране и проучване на всичко, което представлява за вас амбиция, ценност и интерес. Не бързайте да тръгвате с голямата кошница. До вечерта много неща ще се променят, много думи ще се изприказват, но малко работа ще се свърши. Ако усещате, че някъде не ви е мястото, бягайте от там, но ако цялото ви същество се стреми към някого или нещо побързайте, за да не ви изпреварят.

8-и. Луната навлиза във Везни и до вечерта среща Меркурий. Стимулират се бизнес инициативите. Ще привлечете публика и нови клиенти. Сега е момента да отворите новото си заведение. Направете промоции и стартирайте нов бизнес. Рекламирайте се по всички възможни начини. Включете близки и съседи и дейността ви ще потръгне. Който изчаква и се колебае в този ден ще остане на опашката.

9-и. Още от сутринта ще ви се обаждат с предложения за съвместна работа или действия в нова посока. Това е най-неблагоприятният ден в месеца за работа в екип и за поемане на колективна отговорност. Не се съгласявайте и на колективни трудови договори. Дръжте на своето, изисквайте зачитане на правата и личните ви интереси. Днес общата работа ще бъде срам за майстора.

10-и. Ден за публични участия, за приятелски срещи и визити, за посещение на панаири и изложения. Включете се в конкурси, направете си реклама и се опитайте да влезете в нова бизнес среда. Ден за запознанства, за обща работа, за целенасочени усилия в посока на личната ви амбиция. И не забравяйте, че в този ден колкото и да изядете няма да напълнеете, хапнете си сладко и по много.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Очертава се труден уикенд с грижа за удобствата на другите, а за вашите едва ли някой ще помисли. Проблемите са на всяка крачка. На 6-и нищо да не се започва. 7-и идва с откровение за правилния избор. Доверете се на интуицията и ще успеете. На 8-и заставате на старта на нова връзка и работен проект. На 9-и ограничете контактите. На 10-и Луна и Венера в Скорпион носят късмет в любовта.

4-и. Днес и утре планетите в Лъв, Телец и Водолей образуват кръст с рожденото ви Слънце. Ще се случват утежняващи събития, ще се променят плановете ви в последния момент. Нещо отдавна подготвено може да се провали или да тръгне в различна посока. Ден на реката от възможности, но пред вас ще се изпречи преграда, която ще изисква работа, време и усилия за да се преодолее.

5-и. Ден на споразумения с роднините и децата за покупко-продажба на имот и уреждане на наследствени отношения. Олеквате откъм собственост и може да се решите на сделка, която не ви е по сърце, но ситуацията го налага. Приемайте всичко спокойно. Разтворете се към нуждите на тези, които обичате и се постарайте да си създадете повече комфорт и лични удобства.

6-и. Ден за приключване и прекратяване на контакти и пълномощия. Предстои новолуние, енергията е на ниско ниво. Не поемайте ангажименти свързани с тежко умствено и физическо натоварване. Прочистете връзките, проведете диета поне до утре на обед. Вечерта е напрегната, натрупва се негативизъм и неудовлетвореност. От една дума може да пламнат семейни и приятелски войни.

7-и. Още се ставането ще почувствате накъде да тръгнете и как е добре да постъпите в една трудна ситуация на избор. Засилват се интуитивните и телепатични връзки. Доверете се на усещанията си и действайте в посоката, която инстинктивно ви привлича. Яжте само това, което ви се дояде. Уредете си среща само с тези, които обичате и усещате, че ви носят късмет и благополучие.

8-и. Ден за рекламна дейност, за привличане на нова клиентела и откриване на нови търговски обекти. Съвпадът на Луна и Меркурий е творчески аспект. Напаснете дейността си на кризисните условия. Уредете някои юридически формалности, извадете патенти, подновете разрешителни. Време е да печелите вече само за себе си и семейството. Начини, хора, терени и пари ще се намерят.

9-и. Днес някой ще направи опит да се „присламчи” към създаденото от вас, към работата и печелившия ви бизнес. Ограничете контактите, не позволявайте намеси в делата и в личния ви избор. Ден на фатално привличане и в любовта. Тази вечер Луна и Венера ще светят заедно в нощното небе готвейки се да навлязат в знака на Скорпиона. Вървите към изневери, които ще ви излязат солено.

10-и. Луна и Венера вече са във вашия знак. Ден на любовни авантюри, на представителни срещи, на участия в артистични и светски мероприятия и творчески изяви. Ще ви харесат, ще получите висока оценка и одобрение на конкурси. Ще блестите и на модния подиум. Създавате полезни нови връзки, където и да се появите. Отделете повече внимание на храната, днес не се пълнее.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Успешен и творчески уикенд. Препоръчват се пътувания, делови и приятелски срещи. Ще спечелите от всеки проведен разговор и обмен на идеи. На 6-7-и сте в слаба и рискова позиция. Нищо важно да не се предприема. На 8-и застанете на старта, започнете нова работа и подпишете нови договори. На 9-и не участвайте в общи събрания и колективни инициативи. 10-и носи късмет и любов.

4-и. Подновете контакти с близки, приятели и стари колеги. Ще бъдете подкрепени в начинанията и реализирането на творческите ви идеи. Не отклонявайте предложения. Може да ви се отвори шанс за допълнителна работа, която в последствие да носи основните ви доходи. Близо до вода ще получите някакво особено озарение и вдъхновение и ще намерите изход от неприятна ситуация.

5-и. Денят носи умиротворение и стабилност. Пътувайте, направете огледи на имоти и терени и помислете как да извлечете ползи от всичко, което имате в наличност. Ще намерите нещо търсено отдавна и ще се разположите по-нашироко у дома. Децата тръгват по пътя си, а и за вас този ден носи късмет и предложения за съвместна работа и живот. Нищо важно да не се отлага за утре.

6-и. Тъмнината на предстоящото новолуние помрачава настроението и ни поставя в рискова ситуация. Започнатото с голяма амбиция ще зацикли и ще ви постави в неблагоприятна ситуация. Върнете дълг и приключете работата, която сте обещали. Не парадирайте излишно и не участвайте в залагания. Добре опечете и сварете храната си. Вероятни са стомашни неразположения.

7-и. Днес вървите против себе си, не се вслушвате в гласа на интуицията и лесно влизате в конфликти. Родените в третата декада може да направят прибързан и несъгласуван ход. Увеличавате дистанциите не само с враговете, но и с близките. Не правете забележки и не критикувайте никого, особено ако не ви е на подчинение. Отложете за следващите дни старта на новите си дейности.

8-и. Край с изчаквателната политика. Денят изисква концентрация и съгласувани действия. Включете се в колегиалните и приятелски инициативи, започнете ремонти, подновете работен процес и обновете дейността си в съответствие с променените условия и обстоятелства. Внедрете нови дейности и порядки за привличане на различна клиентела. Може да намерите изход и решение на всеки проблем.

9-и. Независимо екстрите и изгодните предложения днес не се препоръчват участия в колективни инициативи. Губите индивидуалността си и някой може да използва труда ви за лична облага. Ако работите самостоятелно ще ви е по-леко и повече пари ще изкарвате. Не се страхувайте да вземете еднолично решение. Отървете се от старите зависимости и прокарвайте личните си идеи.

10-и. Ден за представителни срещи и сключване на нови договори. Като за финал може да имате и любовно обяснение. Луна и Венера се целуват в нощното небе. Отделете време за себе си, за личните си и приятелски връзки. Ден за първа среща. И на втората чакайте предложение или направете такова. Днес не се пълнее, не е ден за диети. Храната изцяло се превръща в енергия.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

На 4-и се движете по линията на най-малкото съпротивление. 5-и ви носи придобивки. На 6-и съдбата елиминира потенциални врагове и конкуренти. Не се намесвайте в чужди битки. На 7-и получавате подтик за действие и изгодно делово предложение. Рестартирайте дейност. Преговорите ще се успешни. 8-и носи нова работа и заетост. На 9-и не участвайте в комбина. 10-и е ден за любов.

4-и. Днес печелят съвместните усилия насочени в една посока. Търсете съмишленици за работата, която вършите или сте на път да започнете. Ще се намерят спонсори. Приятел ще ви помогне и ще ви върне жестовете, които сте правили за него в миналото. Може да се появи пречка по пътя, но лесно ще я отстраните и преодолеете. С всеки ще се разберете и ще получите каквото ви е нужно.

5-и. Ден за пътувания и делови контакти. Направете нужните резервации. Време е да се включат в работа родовите имоти. Помислете за нов предмет на дейност. Обадете се на приятели и прекарайте заедно щастливи моменти. Денят е с хармонична и оздравяваща енергетика. Планираното днес ще се осъществи с лекота. В момента голяма част от конкурентите ви ще се насочат в друга посока.

6-и. Предстои новолуние в хармоничната ви Дева. Ще намерите кой да свърши неприятната работа. Този ден ще донесе разчистване на връзките. Не тъжете за тези, които тръгват по своя път встрани от вашата посока. Съдбата работи във ваш интерес. Не бързайте с взимането на отговорни решения. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли. Не носете изделия от кости и рога.

7-и. Съветът е да вървите по своя път, без да позволявате намеси. Тръгнете в посоката, в която нещо ви привлича неудържимо. Търсете работа, която да ви удовлетворява не само материално, но и емоционално. Ще усетите кое е полезно за вас и кое наврежда не само на отношенията ви, но и на здравето. Ден на интуитивни прозрения. Не обръщайте внимание на тези, които ви критикуват.

8-и. Родените в първата декада може да приемат неравностойна работа, която няма да им носи удовлетворение, но пък ще изкарват пари. Ще се наложи временно да оставите нещо свое, за да се грижите за чуждото. Не се изпълвайте с неудовлетворение. Днес правите крачка назад, а в следващите дни да направите две напред. Нужни са компромиси, за да се запазят нужните връзки.

9-и. Не участвайте в колективни дейности. Ще се натоварите с допълнителна работа поради нечия некадърност или отсъствието на шефовете. Очертават се конфликти и спънки на всяка крачка и опити за детрониране от сигурна позиция. Конкуренцията е безмилостна. Не влизайте в съглашателства, стойте далече от начинания с размита отговорност и липса на средства.

10-и. Предприетото ще носи късмет и ползи. Ще се радвате на приятни мигове, на успешни контакти и изгодни предложения. И в любовта няма да останете на сухо. Днес Луна и Венера ви облъчват в хармоничен аспект от сладострастника Скорпион. Слагате край на едно изчакване или ограничение в чувствата. Разпуснете в приятна компания и забравете за диетите. Днес не се пълнее.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

В този уикенд ще поемате непосилни отговорности, а хора с положение и власт няма да ви влизат в положението. Изискванията към вас нарастват, увеличете дистанциите. 6-и е безенергиен. На 7-и се задава нова програма. Първата крачка направете на 8-и, когато съдбата ще ви улеснява и приятели ще ви подават ръка. На 9-и не работете екипно. 10-и е рисков за родените до 1 февруари. Внимавайте.

4-и. Луна и Уран от Лъв и Телец образуват кармичен или така нареченият първичен кръст със Слънцето ви. Този кръст се е получил, когато първите хора са сложили камък върху камък. Днес е срещата ви с личната ви карма, с това от което не можете да избягате, а и не трябва. Родители и деца са в конфликт. Пропастта между поколенията е почти непреодолима. Действайте с любов и вяра.

5-и. Денят е труден повече за родените след 10 февруари. Може да изпаднете в доброволна или принудителна изолация. Не очаквайте да ви разберат. Ще се почувствате нежелани на едно място и необичани на друго. Дори и най добрите ви предложения няма да се приемат, а може да се окажете виновни за чужда вина. Не рискувайте с пътувания към непознати места с непознати хора.

6-и. В деня на Съединението, Луната е в позиция преди новолуние, което е едно от най-тежките, рискови и неблагоприятни положения. Хората са изтощени и обезверени. Може да избухнат конфликти по незначителни поводи. Съветът е в този ден да не се намесвате в чуждия избор, да не давате непоискани съвети и да се погрижите за здравето си. Проведете прочистваща диета.

7-и. Денят отделя зърното от просото и доброто от злото. Ще почувствате ясно къде ви е място и от къде трябва да се измъкнете и дистанцирате. Едно приятно чувство е знак, че пътят ви е в тази посока, а неприятното е знак, че това за което мислите ще ви донесе само вреда и грижи. Планирайте старта на новите си делови и лични инициативи за следващите два дни. Чакайте покани и придобивки.

8-и. Край с изчаквателната политика. Съвпадът на Меркурий и Луна в знака на Везните е чудесен аспект за старт на нови производства и за рестарт на прекратеното поради една или друга причина в миналото. Ще намерите начин да изкарвате допълнителни пари. Ще се справите с кризата в личен и делови план. И ако на едно място пътят ви се затвори, на друго ще се отвори магистрала.

9-и. Не допускайте хора-прилепала да се прикрепят към дейността и работните ви проекти. Днес е противопоказно да се работи съвместно. Вие ще плащате режийните, а печалбата ще се дели поравно. Всичко, което свършите сами, с лични средства и на собствен терен ще ви донесе ползи, пари и придобивки, ще ви направи по-силни и ще привлече в бъдеще качествени партньори.

10-и. Луна и Венера навлизат в нехармоничния ви Скорпион. Вървите към изневери и ситуации, в които ще разберете за такива. Може да срещнете кармичната си любов при тежки обстоятелства. Влизате в битки за защита на личните си чувства и интереси. Родените в първата декада ще се почувстват ощетени и предадени от родители и деца. Не планирайте пътувания и срещи тази вечер.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

4-и е денят на реката от възможности, в която Рибите ще плуват спокойно и с ентусиазъм. 5-и носи шанс за семейна придобивка. 6-и е рисков за родените в първата декада. Луна и Слънце са в опозиция на вашето рождено Слънце. 7-и е дълбоко интуитивен. На 8-и направете крачка в нова посока, а за 9-и не си определяйте първа среща. 10-и е късметлийски, силен и творчески ден.

4-и. Днес ще почувствате прилив на сила и подкрепа, особено ако сте близо до вода. Не се отказвайте от важни начинания и проекти. Може временно нещо да се отложи, но бързо ще намерите подкрепа и ще постигнете това, към което се стремите. Днес реката на вашите амбиции събира сили от много потоци и пълноводна достига морето на големите ви очаквания и надежди.

5-и. Денят е благоприятен за преговори по имотни въпроси. Трудно ще се разберете с роднини за наследствени делби, но първата крачка може да бъде направена. Уредете положението на децата и старините си. До една година в семейството ви може да влезе нов човек, а това да изисква разширение. Този ден ви насочва към подходящите места и терени, на които да се внедрите или да закупите.

6-и. Един от най-тежките ви и рискови дни за месеца. Предстои новолуние в знака на опозицията ви Девата. Моментът е слаб и проблемен за хората с гастритно-язвени предразположения. Внимавайте с храната, не яжте където падне, сготвите си сами. Не се товарете с тежка работа и не се занимавайте с чуждите проблеми. Вашите ще ви стигнат и до вечерта едва ли ще се справите и ще ги решите.

7-и. Ще се събудите с откровение за правилната посока и избор, за пътя който трябва да поемете и за бъдещата си връзка с някого. Доверете се на интуицията, направете избора повече със сърцето, а не с ума. Ден за планиране, за опипване на почвата, за преговори и сондиране на мнения по важните въпроси. Ще усетите и какъв е проблемът на тези, които обичате. Така бързо ще го решите.

8-и. Днес във въздуха се усеща агресия. Ако стоиш пасивен ще те изместят от хранилката и поилката. Съветът е да подновите стари договори и да обновите стопирани производства в синхрон с променените изисквания. Рибата се лови в мътната вода на кризата. Нагодете се на промените, на новите законови разпоредби и на перспективите за успешен бизнес. Търсете нова пазарна ниша.

9-и. Ден на фатално привличане, особено в любовта. По един или друг начин си вкарвате Троянски кон в живота или в работата. Не се обвързвайте с никого и за нищо. Не е добре да се сключват колективни трудови договори. Прочетете дребния шрифт на това, което ви дават за подпис. Тенденцията е да ви бъде прехвърлена чужда работа, дълг, грижа или отговорност. Внимавайте.

10-и. Един от най-силните ви и успешни дни. Сега е момента да се срещнете с потенциални клиенти и работодатели, да подпишете нови договори, да обедините сили и ресурси в една взаимно изгодна дейност. Защитете някого и ще бъдете защитени. Време е да създадете непробиваема стена срещу конкуренцията. Не се ограничавайте в храната. Днес не се пълнее, хапнете си сладко.

 

Още по темата: зодии

Подобни статии