Пълен седмичен хороскоп за 04-10.12.2021: Късметът изневерява на Девата, ангажименти за Водолея

Слабо енергийни дни за някои, концентрация за други. Вижте пълния седмичен хороскоп за следващата седмица.

                                                                                             

Овен 21 март – 20 април

Слънчевото затъмнение на 4-и ще се наблюдава предимно от южния полюс, южна Африка и част от Австралия. До 09 ч. 44 мин. сме оставени на личния ни избор. Планираното за 5-и носи късмет. 6-7-и са дни на служебни проблеми и конфликти. До обед на 8-и не работете в екип, след това всичко се подрежда. 9-и носи късмет и възможност за сключване на нови договори. 10-и идва с нова идея.

4-и. Още със ставането днес помислете как да стабилизирате и разчистите терена на връзките, как да си върнете дълговете и да подредите нещата в работата и у дома. Спазвайте диета, на новолуние мръсотията лесно излиза. Опитайте да простите нечии грешки и да се сдобрите с тези, без които животът ви не е пълноценен. Прекратете неравностойни връзки, особено по месторабота.

5-и. Събуждате се с нови идеи, с някакво неустоимо привличане към определени хора и храни или отблъскване от други. Доверете се на сетивата, днес е денят на устата и тялото ни дава знаци кое е добро или вредно за него. Някой ще направи и нов професионален избор. Задвижват се фирмени отношения и се прави опит за летене в нова посока. Добре е да се планира и да се проучват вариантите.

6-и. Днес всичко при вас ще става по трудния начин, ще изисква повече усилия и ще води към неравностойни отношения. Активизират се емоционалните и любовни връзки по месторабота. Лесно се отива към изневери, които ще се окажат съдбоносни не само в личен, но и в професионален план. Ограничете страничните контакти, не си позволявайте да изпаднете в зависимости.

7-и. От обед до утре на обед не се препоръчват съвместни действия и работа в екип. Очертават се предателства, а действията ви ще са като в онази басня за орела, рака и щуката. Родените в третата декада ще бъдат обект на критика и активен натиск или сами ще се опитват да оказват въздействие над околните. Не допускайте нови хора в работата и в бизнеса си. Очертават е конкурентни атаки.

8-и. Ден на комплексарите, на хората, които няма да съберат сили да се изправят срещу враговете си, а това ще ги постави в още по затруднено положение. В момента кризата затяга своята хватка и ако искаш да се справиш трябва да се изправиш, да погледнеш другия в очите и да се противопоставиш на тези, които се опитват да печелят на твой гръб. От обед навлизате в стабилизиращ период.

9-и. Ден за преговори, за сключване на нови договори за срещи с нови бизнес партньори и уреждане на печеливши сделки. Важното е да се води принципна политика и да не се нарушават споразуменията. Хапнете на воля, до обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Но със сигурност в днешния ден може да се напълни банковата ви сметка. Уреждат се и важни законови положения.

10-и. До обед действайте активно в посока на контактите с чужбина. Чакайте важни вести и предложения. Може да изпратите съобщения до роднините или да получите такива. Правят се планове и резервации за празниците. Ден на откровение за бъдещето на семейните връзки. Ако планирате годежи и сключване на брак, 20-и е най-добрата дата в този месец. Направете избора си.

  

Телец 21 април – 20 май

За вас новолунието на 4-и ще действа като пръста на съдбата в посока на любовта. Родените около 15 май са на прага на животопроменящи запознанства, връзки и решения. 5-и определя полюсите в отношенията, а 6-7-и носят късмет и възможност да се подпишат нови договори. 8-и е рисков и конфликтен. На 9-и законът не е на ваша страна, а на 10-и чакайте спонсорска подкрепа от чужбина.

4-и. Не предприемайте нищо важно през уикенда. Днес в интервала 07ч. 40 мин – 9ч. 40 мин. сме оставени на личния си избор и е добре всеки да се опита да редактира грешките и да направи разбор на връзките си. Върнете си дълговете, обадете са на тези, към които чувствате някакъв ангажимент и грижа. Не оставяйте нищо неуточнено. Добре е да се планира, но стартът да се отложи за 6-и.

5-и. Ден на преговори, на проучване и планиране  и на решение да се стартира нова фирмена дейност. Някой отново ще реши да отвори магазин или офис, а друг ще инвестира в съвместна дейност. Обединете семейните ресурси и интереси. Не губете време в празни приказки. Проученото и научено днес ще ви влезе в работа и ще ви осигури защити. Правете това, което ви идва от вътре.

6-и. Празничен ден, който стимулира любовните и емоционални връзки по естеството на работата и професионалните интереси. Ще прекарате приятно, може да се запознаете с важни за бъдещето ви хора и да се решите на участие в съвместна делова и творческа работа. Днес и утре Луна, Венера и Плутон ви изпращат стимулиращи сигнали от знака на Козирога. Събуждат се стари чувства и симпатии.

7-и. Важното свършете в първите два часа на работното време. След това до утре на обед не е добре да се работи в екип. Стойте далече от хорските погледи. Препоръчват се двустранни срещи, на които ще се решават партньорски въпроси, но в тях няма да се допускат други участници. Ден на конфиденциалните разговори. Пазете свои и чужди тайни и успехът ще е с вас.

8-и. Родените около 1 май днес ще бъдат притискани и подтискани, ще изпитват ограничения, с които трудно ще се преборят. Към края на работното време ще се види светлина в тунела, ще ви се обаждат със стимулиращи предложения и поне един проблем ще се реши. Не планирайте рискови пътувания или участие в екстремни спортове. Каквото се развали трудно ще се оправи.

9-и. Родените в третата декада да не нарушават закони и предписания независимо в какви изкушаващи положения ще влязат. Луна и Юпитер са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Личните ви стремежи и амбиции ще бъдат обект на спорове. Може да бъде пренебрегната и кандидатурата ви за участие в престижни проекти. Ще ви е нужна подкрепа от различни страни и утре ще я имате.

10-и. Ден на вдъхновени творчески идеи и на възможности, които ще отворят заключени в миналото врати. Предложенията ви ще се приемат, ще направите полезни и удобни за някой друг личните си амбиции. Добре е и за преговори с партньори от чужбина. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате. Родените в третата декада са на път към любовни връзки и привличане в работата.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Новолунието на 4-и ще бъде придружено със слънчево затъмнение, но то няма да се наблюдава от нашите географски ширини. Не взимайте важни решения през уикенда. За 6-и се препоръчва повече активност в нужната посока. На 7-и важното свършете до обед. На 8-и конкуренцията не е на ниво, а това ви помага да спечелите и до 9-и да сключите важни договори. 10-и е конфликтен.

4-и. Днес Слънце, Луна и Меркурий ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца. Не правете крачки в нова и непроучена посока, не влизайте в спорове и противоречие с авторитетите в живота ви. До вечерта се включва и квадратурата с Нептун от Риби, а този аспект ще попречи на разумната ви преценка и може да ви вкара в конфликти на лична и идейна основа. Мечтите са далече от реалността.

5-и. Доверявайте се повече на усещанията вместо на разумната преценка. Има факти, които не знаете и които не само враговете, но и приятелите скриват от вас. Но в този ден интуицията не може да излъжеш. Ако чувствате нещо подозрително непременно си го изяснете. Ако нещо ви е неприято не го правете и не тръгвайте в тази посока. Но това, което ви хареса и ви привлече, е добро за вас.

6-и. Ден на прозрение за правилната посока, мисия и цел. Празничното настроение ще отвори врати и сърца и ще премахне някои прегради в любовта и отношенията. Край с изчаквателната политика. Активизирайте се, гонете си интереса, съчетайте приятното с полезното и работата ви може да потръгне както и личните връзки. Вечерта Луната е в стимулиращ съвпад с Венера и Плутон.

7-и. Ден на обрати в отношенията. Започнете с делови и приятелски срещи и постепенно от обед ограничете колективните инициативи. До утре на обед се препоръчват двустранни разговори и преговори на четири очи. Не включвайте трета страна в отношенията. Вечерта ви дава предимства пред хората без самочувствие. Страховете на околните ще помогат да утвърдите позицията си.

8-и. Съвместните дела отложете за следобед, когато навлизате в силен и доминиращ период. Днес и утре постигате максималното в преговорите и може да подпишете изгодни договори. Ще намерите нужните средства, както и хората, с които в бъдеще може да си сътрудничите и работите съвместно. Водете принципна политика и не се отмятайте от думите си в последния момент.

9-и. Днес може да преодолеете всяка преграда и да получите изгодни предложения. Постигате нещо, за което отдавна кандидатствате или се борите. Родените в третата декада ще получат благодатен стимул от съвпада на Луна и Юпитер във Водолей. Чакайте подкрепа от чужбина. Използвайте всяка възможност за утвърждаване на по-висока и печеливша позиция. Утре нещата ще се променят.

10-и. Ден на конфликти и противопоставяне. Може да бъдете обект на провокации и манипулативно поведение. Тенденцията е да изпаднете под нечие влияние и да се откажете от някаква своя идея и намерение. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне, а после може да се окаже, че съвсем друго сте искали. Пазете свои и чужди тайни и не изневерявайте.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 4-и е новолуние със слънчево затъмнение около южния полюс. Предстои рисков уикенд, не се товарете с много задачи. На 6-7-и Луна, Венера и Плутон ще ви гледат в опозиция, а това ще ви изправи пред доста предизвикателства в работата и в любовта. Не ги съчетавайте на едно място. 8-и е ден на ниското самочувствие, 9-10-и ще ви донесат сила, протекция и професионален възход.

4-и. Днес имаме два часа до 09ч. 44 мин., в които може да постигнем нещо важно без да ни се помага и без да ни се пречи. Оставени сме на собствения си човешки избор в този последен лунен ден. Нищо важно не бива да се започва. Новолунието е слабо енергиен момент, който изцежда сили и средства и обезсмисля предприетите начинания. Добре е за планиране, проучване и осмисляне на фактите.

5-и. До обед късметът е с вас, интуицията ви подава ръка и ви спасява от тежките проблеми и трудности по пътя. Ако се налага да правите избор, то оставете да ви води вътрешното усещане за нещата. Логиката днес не дава верните сигнали. Всичко може да се развие в непредвидима посока. Може да вземете решение за старт на нов бизнес. Добре проучете и планирайте всичко преди това.

6-и. Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Работата и семейните дела са противопоставени, а някой върви и към изневери. Възможни са връзки по естеството на работата и деловите отношения, които може и да ви разведат. Една командировка привлича компроматна атака. Може да изпаднете в трудна и конфузна ситуация. Не правете това, което не искате да ви се случи.

7-и. До обед действате разсеяно и може да направите куп грешки в работата избора и  предпочитанията си. Активизирайте се, защитете си интереса, не позволявайте друг да действа от ваше име. За следобед не планирайте съвместни участия, инициативи и работа в екип. Вероятно е да попаднете на фатално привличане, което да окаже негативно влияние на работата и личните връзки.

8-и. Денят започва със съмнения и ниско самочувствие, с неувереност във възможностите и нуждите и опасност от намеси в личния ви избор. Старайте се да действате самостоятелно до обед. Не споделяйте планове и намерения, особено с хора имащи интерес от това, с което се занимавате. От обед навлизате в стабилизиращ период и на 9-10-и може да подпишете изгодни договори.

9-и. Ден на неустоимо движение напред и нагоре. Може да се постигне максималното в ситуацията, да се сключат нови договори и да се получат нови поръчки. Ще се случват събития позволяващи да изкарате добри пари или пък стари задължения ви се изплащат. Този ден ви носи глътка въздух в задушаващата атмосфера на кризата. Кандидатствайте за субсидии, търсете си правата.

10-и. Днес е добре да вдигнете летвата по-високо, да помислите за работа свързана с инвестиции от чужбина или уреждане на съвместни дейности с близките, които са далече. Залива ви творческо вдъхновение, усещате накъде ще задуха вятъра на промяната и опитвате да заемете подходящата професионална ниша. Нищо не е случайно, ще проработят и идеи смятани за невъзможни.

 

Лъв 22 юли – 20 август

На 4-5-и съдбата работи във ваш интерес. На 6-и не се препоръчва пасивност, вършете си работата сами. От 7-и на обед до 8-и на обед не влизайте в съглашателства и колективни инициативи. В живота ви може да се появи нова любов. 8-и е ден на изпитание за умението ви да управлявате другите. От обед на 8-и до обед на 9-и не се ограничавайте в храната, няма да напълнеете. 10-и носи късмет.

4-и. С новолунието в Стрелец тази сутрин преминавате на нова навивка на развитие. Може да получите изненадващи предложения. Някой ви връща жест на внимание. Получавате стимул и награда за работата си в миналото, за грижата и приятелството. Тенденцията е отношенията ви да излезат от мъртвата зона. Възраждат се нови  чувства и в любовта. Предстои болезнен избор.

5-и. Ден за проучване в тила на конкуренцията. Може да откриете мястото, което търсите отдавна за търговия и паралелен бизнес. Доверете се на усещанията си. Ще ви носи късмет това, което неустоимо ви привлече. Нормите и предписанията може да се пренебрегнат, особено ако изкуствено са създадени, за да ви пречат и ако интуицията ви сочи друго. Гответе се за своя лъвски скок.

6-и. Край с изчаквателната  политика. Днес късметът е в ръцете на дейните и енергични хора, които няма да се оставят на случайността и ще си гонят интереса до дупка. Пасивният човек ще претърпи поражение и даже травма може да получи от седене и мързел. Вечерта Луната е в съвпад с Венера и Плутон, а този аспект активизира чувствата и сексуалността. Не оставайте сами.

7-и. Важното свършете по най-бързия начин. От обед Луната ще ви гледа в опозиция от Водолей и в съвпад със Сатурн. Очертават се конфликти между родители и деца. Трудно ще се справите с авторитетите и може да отблъснете нужните ви хора. До утре на обед не се препоръчва работа в екип и взимане на общи решения. Родените в първата декада са в по-неблагоприятно положение.

8-и. Днес и за родените във втората декада ще има неприятни изненади. До обед сте обект на фатално влияние и привличане. Не сключвайте нови договори и отложете важните срещи за утре следобед. В момента има някакво съглашателство или съвместна уговорка в лагера на конкуренцията, което въздейства на потенциалните ви партньори. В следващите дни ще си върнете предимствата.

9-и. Чакайте обаждане от чужбина, което може да промени нагласите, да позволи да се вземат верните решения и да се отиде към съвместни действия. Родените в третата декада ще влязат в конфликт с досегашните си партньори, ако избързат преди работата да е станала. Отложеното за следобед ще мине много по-добре. Ще си осигурите подкрепа на две мета и инвестиции на трето.

10-и. До обед довършете дела и ангажименти изостанали от предните дни. От обед навлизаме в провокационен период, в който не е без значение какво споделяш и предлагаш. От една накриво казана дума може да пламнат свещенни войни, но точно вие ще сте буферът, който ще балансира нещата и ще накара и двата лагера да работят за него. Каквото си пожелаете тази вечер ще го имате.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 4-5-и късметът ви изневерява, новолунието отнема от енергията и шансовете ви. Но на 6-7-и постигате максималното и печелите съюзници. Насрочете за тогава важните си делови и любовни срещи. На 8-и се притеснявате от авторитетите и губите предимства. На 9-и до обед подпишете нов договор. 10-и е рисков за родените във втората декада. Вечерта не приемайте идеи на доверие.

4-и. Този ден ви изправя пред стена от проблеми и рискови случайности. В хороскопа ви се формира кармичен кръст на планетни сили. Смирете амбицията и бъдете внимателни. Нищо ново да не се започва. В интервала 07ч.44мин.- 09ч.44 мин всичко си зависи от вас. В тези два часа доброто и злото сключват примирие и не се намесват в живота и в избора ни. Спазвайте диета на всички нива.

5-и. Оглеждайте се, днес се движите разсеяно поради проблеми и грижи. Може да попаднете на нещо важно и търсено отдавна и просто да го подминете. Умът ви е зает с делови въпроси и сметки и някак оставате на заден план интуитивните възприятия. Случващото се днес ще ви покаже, че случайностите ни водят към истински важните за нас места, хора и терени. Вашето си идва при вас.

6-и. Активизирайте се, дайте всичко от себе си в работата и в личните отношения. Може да срещнете любовта на работното място или поради насрочените делови срещи. Днес ви въздействат брилянтни звездни аспекти. Съчетайте полезното с приятното и не изпускайте нито една възможност. С  един непланиран ход и избор може да си уредите не само професионалния, но и личния живот.

7-и. И днес Луна, Плутон и Венера ви гледат стимулиращо от Козирог, а Уран от Телец заздравява конфигурацията и действа благодатно на деловите и любовни връзки. Активизирайте се, огледайте се, преценете обстановката и направете избора, който предстои. Всичко може да се развие благоприятно в бъдеще. Подпишете нов договор. Материалното ви положение ще се стабилизира.

8-и. До обед си вършете работата сами и не позволявайте намеси. Потисканата робска психика доминира и ни кара да се преклоним пред авторитетите, дори и да не го заслужават. Но с напредването на деня се отърсвате от зависимостите и до утре на обед може да извоювате престижни позиции в работата и в обществото. Не се ограничавайте и в храната.

9-и. Един от хармоничните, ведри и успешни дни за месеца. Луната е в съвпад с Юпитер, а случващото се в момента ще помогне да се вземат правилните за благото на много хора решения. Добре е да водите преговори, да подписвате нови договори и да си търсите правата по всички възможни начини. Поне в една посока правото ще възтържествува. Кандидатствайте за субсидии и спонсорски проекти.

10-и. Проведете бързо важните делови разговори. Следобед лесно влизате в спорове и разногласия. Пазете свои и чужди тайни, а ако счупите нещо е лош знак. Вечерта не е за срещи с хора, които могат да въздействат на личния ви избор. Родените около 10 септември може да претърпят загуби. Внимавайте какво си пожелавате. Не влизайте в нерегламентирани връзки и вредни зависимости.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Новолунието на 4-и може да попречи на голяма  част от конкурентите да ви мътят водата. 5-и идва с усещане за правилната посока и избор. На 6-7-и правите грешни ходове, особено в любовта. В тези дни изневерите може и да ви разведат. На 8-и забраните се рушат, а на 9-и сключете нови договори и приемете перспективни оферти. На 10-и всичко да се дозира, не отивайте в крайности.

4-и. Денят е слабоенергиен и неблагоприятен за старт на нови начинания и проекти. Добре е да се планира, да се проучват вариантите на избор, но още да не се залага на нищо. В момента върви процес на пречистване и прочистване от шлаката. Спазвайте диета, ограничете контактите и не бързайте с изводите, особено по важните въпроси. Върнете си дълговете и не задлъжнявайте повече.

5-и. До обед се доверете на усещанията и предчувствията и не правете това, към което чувствате някакво недоворие или притеснение. От обед навлизате в проблемен период с навлизането на Луната в нехармоничния ви Козирог. Очертават се проблеми във връзка с пряката ви дейност и работна програма. Не си и помисляйте за отсъствия от дома и изневери, особено на работното място.

6-и. Родените във втората декада да не се активизират прекалено, защото веднага на плещите им ще се стоварят непредвидени отговорности. Не се препоръчва да работите по заместване, а да останете с децата и внуците. Ще бъдете затруднени в личните дела и ще трябва да се съобразявате с всички, от които сте си позволили да зависите. Вечерта лесно се отива към изневери.

7-и. Тази сутрин някой може да се събуди в чуждо легло и вече да съжалява за случилото се. Луна, Венера и Плутон са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Родените в третата декада ще изпият горчивата чаша на едно разочарование и дано проблемите ви са краткотрайни. До утре на обед сте под властта на случайни връзки и контакти. Не се препоръчва работа в екип и колективни инициативи.

8-и. Каквото отложите за следобед ще ви върне загубени позиции и самочувствието, че сте във форма и че нещо зависи от личния ви избор. Днес и утре може да сключите перспективни договори, на които ще се опирате дълго време. Преговаряйте и не се отказвайте от предложенията, които получавате. До утре на обед не се пълнее, но със сигурност банковата ви сметка се пълни.

9-и. Един силен и успешен ден, особено за родените в третата декада. Луна и Юпитер от Водолей ви облъчват в брилянтни творчески и стимулиращи аспекти. Водете преговори, сключете нови договори търсете съюзници и съдружници за работата, която предстои. Уредете и юридическите дела, които влачите от доста време. Нужната ви подкрепа и протекция може да дойде и от чужбина.

10-и. Недовършеното от вчера да се приключи до обед. След това навлизаме в конфликтен период, в който думите ще се тълкуват превратно, ще се правят опити за налагане на позиции и идеи, ще се провокира личното ни и обществено мнение. Внимавайте със стимулантите. Дозирайте всичко и не отивайте в крайности. Вечерта е вдъхновена и творческа, пожелайте си нещо и ще го имате.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

След новолунието на 4-и много ситуации и правила ще се променят. Преминава се на нова навивка на развитие. На 5-и се събуждате с интуитивни усещания и прозрения, доверете им се. Никулден отпуска дупката на колана, вървите и към изневери. 7-и има своята светла и тъмна половина. На 8-и сте в поза „партер”. И на 9-и до обед сте в подчинено положение, но от 10-и тръгвате към успех и победи.

4-и. Новолунието е един от най-слабо енергийните моменти, а това ще бъде съпроводено и със слънчево затъмнение. Прекарайте този ден в лежерна и спокойна атмосфера, не си създавайте излишна работа и главоболия с чуждите дела и проблеми. Добре е да се провеждат прочистващи и разчистващи процедури. Спазвайте диета и в общуванията, ограничете излишните контакти.

5-и. Ден на прозрение за правилната посока, за избора, който предстои и за нещата, които пряко ви действат или ви интересуват. Вътрешното ви усещане е правилно, може да се доверите на това, което ви хрумне и да се опитате да го реализирате. Ще доловите и ще се възползвате от тайните на околните. В следващите дни трудно ще се справите с желанието за изневери и странични забежки.

6-и. Събуждате се с желанието за определена храна, но за днес се препоръчва риба. Доверете се на нуждите на тялото, не е нужно точно да се спазва канона. Обадете се и на тези, за които мислите или желаете да видите, независимо как стоят нещата. Този ден чупи старите стереотипи, изглажда различията и помага отново да се съберем заедно, независимо условностите.

7-и. На прага сте на изневери и обрати в личните връзки. Денят може да започне оптимистично, с желание за промяна и професионални победи, но постепенно сваляте гарда и се оставяте някой да ви притиска и потиска. Родените в първата декада ще имат тази вечер проблеми с родители и деца. Луна и Сатурн ви гледат в пречупващ аспект от знака на Водолея. Лъсват комплексите от миналото.

8-и. Бъдете внимателни, не тръгвайте рано на път, особено ако обстановката е тежка или не се чувствате на ниво. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. До обед не е добре за провеждане на събрания. Наблегнете на хубавата храна. До утре на обед не се пълнее, но проблемите има тенденция да се разрастват и да засягат повече хора. Бъдете честни в отношенията.

9-и. Днес и родените в третата декада може да „объркат конците” и да изпаднат в нарушения. Вероятно е да имате проблеми със закона. Но към края на работното време обстановката се изяснява и до вечерта може да постигнете нещо важно и значимо или да подпишете нов договор. Навлизате в силен тридневен период. Планирайте важни делови срещи. Предложенията ви ще се приемат.

10-и. Активизирайте се. Днес и утре може да постигнете максималното в живота и в отношенията и да решите от раз проблемите, които ви вълнуват от доста време. Ще ви хрумнат чудесни идеи. Може да получите нужното финансиране или да намерите престижна и доходна работа. Някой ще влезете в среда с ограничен достъп, а друг ще бъде допуснат в нечие легло. И сексът ще е на ниво.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Нищо важно не започвайте на 4-и, когато е новолунието във вашия знак. 5-и идва с насока към бъдещи занимания и бизнес инициативи. 6-и изисква активност във всички житейски посоки. 7-и е ден на предателства и изневери не само в любовта, но и в посока на професионалните интереси. На 5-и подпишете нови договори. До 9-и на обед сте в силна позиция. 10-и е губещ, рисков и конфликтен.

4-и. Новолунието придружено със слънчево затъмнение носи негативни знаци в посока на активността на мъжкото начало. Не се товарете с много задачи и не търсете повод за конфликт с авторитетите в живота ви и с тези, от които сте си позволили да зависите. Не планирайте участия в екстремни спортове и състезания, както и старт на нови делови и семейни инициативи. Смирете се.

5-и. Днес интуицията дава точните напътствия и съвети. Тръгнете в тази посока, която ви привлича и ви се струва печеливша. Съгласуваното и премисленото преди може и да отпадне, ако на преден план излезе нещо много по-важно и актуално. Бъдете готови да коригирате в движение взетите решения, независимо кой и как ще реагира. Правете това, което смятате за правилно.

6-и. Празничният ден ни събира на чашка или на трапезата. Трудно се удържа напора на страстта. Вероятни са изневери, а някой може да направи и предложение. Съвпадът на Луна, Венера и Плутон действа на дълбоко и чувствено ниво, където разумът не стига. Може да изживеете вълнуващи моменти, да кажете и направите нещо, от което после може и да се откажете или да го забравите.

7-и. Ден на фатално привличане. Не участвайте в колективни инициативи и не подписвайте договори. Не допускайте странични хора в работата и в личното си пространство. Нищо да не се споделя. Всякакви предоставени данни и информации може да се използват срещу вас. Вероятна е и кражба на интелектуална собственост. Затваряйте си устата, не канете никого в професионалната си кухня.

8-и. Важните разговори и делови срещи отложете за следобед, когато вече сте решили голяма част от проблемите и сте взели окончателното решение. Добре е да се подписват нови договори до утре на обед. Планирайте преговори и съвместни проекти. Време е да се обединяват ресурси и интереси в името на общи цели. Търсете съмишленици и играйте по правилата. Другият ви е проучил.

9-и. Ден на активна състезателна програма по всички посоки на деловата активност. Явете се на конкурси, дайте всичко от себе си и ще получите висока оценка. Може да ви предложат отговорен пост. Чакайте и повишение. Сега е момента да задействате планираната програма и да направите нужната инвестиция. Следобед навлизате в труден период. Някой ще се опита да ви използва.

10-и. Родените във втората декада са подвластни на фикс идеи и фобии. Трудно ще реализирате амбиции и мечти, за всичко ще плащате с лихвите. Нужна ви е трезва оценка на реалностите и наличностите. Не се хвърляйте в необмислени начинания. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, за да не го получите и после да се чудите как да се отървете от него.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Новолунието на 4-и може да се окаже един от най-тежките моменти в сатурновата ви дупка. Не предприемайте нищо важно за бъдещето си през уикенда. На 6-7-и Луната е в Козирог в съвпад с Венера и Плутон. Този аспект ще ви донесе късмет и любов, вероятно по естеството на служебните ви ангажименти. На 8-и ще си проличат хората с комплекси. 9-10-и носят успехи и печалби.

4-и. В двата часа от 07ч. 44 мин. до 09ч. 44 мин. можем да постъпваме както ни се харесва и намираме за добре. Нито доброто помага, нито злото вреди. Но като цяло денят е ниско енергиен. Не се препоръчват активни мероприятия. Добре е за проучване и планиране, но не и за старт на нови инициативи в бизнеса и деловите връзки. Не давайте големи обещания. Спазвайте диета.

5-и. Съветът на деня е да се вслушваме в гласа на интуицията и да не подценяваме усещанията си. Доверете се на подсъзнателния си избор и ако нещо ви привлича тръгнете в тази посока, а ако нещо ви отблъсква поне временно го отложете, докато се изяснят нещата. И храната се избира по каприз и предпочитания. Не позволявайте на никой да ви налага своя избор за едно или друго нещо.

6-и. Ще се събудите с определено намерение в каква посока да тръгнете. Време е да се натисне педала, да се действа амбициозно и без протакане в работи и дейности, от които смятате да печелите в бъдеще. Ден на леопарда, който е набелязал жертвата и вече се готви за скок. До края на деня вземете решението, което не търпи отлагане. Правите крачка и към голямата любов.

7-и. Сутринта Луната е в точен съвпад с Венера и Плутон. Някой ще се събуди до любимия, а друг е на път да го срещне в този ден, по неочакван начин и на неочаквано място. Срещите ви от днес на обед до утре на обед са белязани с печата на фаталното привличане. Естеството на професионалните ви ангажименти и работата ви водят към изневери, които може да провалят досегашните ви връзки.

8-и. Този ден не дава шанс на комплексарите, на тези, които действат под нечия команда или не изразяват активно своето мнение и намерение. Важните делови срещи насрочете за следобед. До края на работното време може да подпишете изгодни договори и да влезете в перспективна среда. Днес и утре вратите са отворени, който се чувства способен и готов е добре да действа.

9-и. Активизирайте се в посока на най-важната си цел и амбиция, но не подминавайте и дребните шансове. Кандидатствайте за субсидии, явете се на конкурси, търсете си правата и опитайте да вземете инициативата в свои ръце не само на работното място, но и в личния живот. Обадете се на близки и колеги от чужбина. Може да получите подкрепа и финансиране и сами да я дадете на децата.

10-и. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото да си замълчи. Говорете по важните въпроси само, ако сте добре подготвени и знаете на кого и за какво можете да разчитате. Следобед лесно се стопяват дистанциите. Обадете се на тези, които ви липсват и изгладете недоразуменията. Денят е добър за пътувания и командировки, за огледи на места и терени.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените във втората декада приключват определен цикъл от лични и делови ангажименти през уикенда. В момента се изкачвате на нова навивка на развитие с действията, които предприемате. 6-7-и ви носят късмет, запознанства и любов. 8-и започва с притеснение, но ще завърши с победа. 9-и идва с награди, договори и спонсорски предложения. 10-и ви вкарва в нова игра и връзка.

4-и. Ден за връщане на дълговете, но не само финансовите, а и тези на внимание, грижа и обич. Посетете близки и роднини, направете жестовете, които се очакват от вас. Този ден слага край на период от живота ви и в следващите дни тръгвате към нещо ново и значимо. Не оставайте неуточнени отношения. Огледайте се, довършете каквото е пропуснато и след това обърнете гръб на миналото.

5-и. Ден на интуитивни прозрения и на усещания, които не бива да се пренебрегват. Това, което ви привлече наистина ще е добро и подходящо за вас. Търсете нови места, на които да се внедрите и да започнете печеливша дейност. И хора, които спрат вниманието и задържат интереса ви ще играят важна роля в живота и работата ви. Оглеждайте се, не пропускайте подробности и детайли в разговора.

6-и. Събуждате се с готово решение на задача или проблем и до обед започвате да го реализирате. Край с изчакването, с подканянето някой да се активизира и да започне да действа инициативно. Днес може да заемете изгодна позиция в бизнеса и деловите връзки, а някой ще срещне и любовта. Дано намерите време за всеки и за всичко, без да изпускате добрите шансове и възможности.

7-и. До обед затвърдете постигнатото в предните дни. Следобед Луната навлиза във Водолей и среща Сатурн. Аспектът е стагниращ и стресиращ поради квадратурата с Уран от Телец. Лъсват комплексите от миналото, не е изключено да повторим стари грешки. Не теглете кредити и не се обвързвайте неравностойно. Отложете пътувания и делови срещи. Родители и деца не се разбират.

8-и. До обед преговаряйте само двустранно. Където се съберат повече хора ще се появи предател и друг ще контролира играта. Следобед навлизате в силен и успешен период и до утре вечер може да направите печеливш ход. Сега е момента да се подписват нови договори, да се правят заверки и регистрации, да се кандидатства за субсидии и да се търсят възможности за странични доходи.

9-и. Днес родените в третата декада може да получат спонсорска подкрепа, да срещнат подходящите за работата и бъдещето си хора и да станат обект на повишен интерес и обгрижване. Добре е за нови запознанства. Подайте ръка и приемете протегнатата. Правото и законът са на ваша страна и ще ви предпазят от грешки. Не бива да се държите агресивно, печели дипломацията.

10-и. Ден на откровение, разстоянията нямат значение. Отделете си време за размисъл на тихо и спокойно място и ще получите прозрение за правилната посока и избор. Разговори с чужбина допълват картинката, позволяват на един да влезе, а на друг да излезе от играта. Обаждат се тези, за които мислите. Ден на телепатичните контакти. Разкриваме истинския смисъл на връзките си.

 

 

Риби 20 февруари - 20 март 

Очертава се тежък уикенд на това новолуние в знака на нехармоничния ви Стрелец. Давайте го по-лежерно и без много натоварване. На 6-и се активизирате, а на 7-и постигате служебни успехи или подписвате нови договори. В тези дни покрай работата и любовта ще ви се усмихне и дано вече не сте ангажирани. 8-и е ограничаващ, а 9-и дава юридически предимства. На 10-и късметът е с вас.

4-и. Денят е рисков и слабоенергиен. Ориентирайте се към приключване и връщане на старите дългове. Не си определяйте първа среща и не тръгвайте с голямата кошница в нова посока. Добре е да се спазва диета, да се разчисти теренът на връзките и да се изхвърли от живота всичко вредно и притесняващо. Родените във втората декада да внимават и с дозировката на лекарства и алкохол.

5-и. Ден на интуитивни прозрения. Доверете се на вътрешното си усещане и тръгнете в посоката, която ви носи радост. Не правете нищо насила и не се дръжте ултимативно. Това е денят на личния ни избор, в който всеки трябва да постъпи както го усеща и както съвестта и душата го съветват. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Вредно е това, което ви е неприятно.

6-и. Днес и работата върви и любовта се навърта наоколо. Вечерта е магична. Може да привлечете тези, които харесвате или ви харесват и да споделите напиращите чувства. В тези дни се стимулират любовни връзки по естеството на преките ви служебни ангажименти. За един празничният шаран е на масата, а за друг в леглото. Вероятни са изневери. Няма да забравите този ден.

7-и. До обед действайте активно в работата и в чувствата. Уточнете позиции, намерения и граници в отношенията. Време е да се вземат важни решения и да се тръгне в нова посока. От обед до утре на обед не се препоръчват участия в екипни инициативи. Ще спечелят индивидуалистите, а другите ще бъдат използвани за чужда кауза и интерес. Може да попаднете под фатално влияние.

8-и. Утрото идва с притеснение и притискане от страна на близките и децата. Стоварва ви се чужда грижа. Не бързайте, проблемът ще се реши следобед, когато ситуацията ще се преобърне във ваша полза и интерес. Ще получите изгодни предложения и в следващите дни ще изживеете приятни и релаксиращи моменти. Работата ви потръгва, а някой ще намери и нова доходна ниша.

9-и. Един от силните ви и успешни дни за месеца. Луната е в съвпад с Юпитер, а вечерта навлиза в знака на Рибите. Може да срещнете бъдещите си партньори и спонсори и да подпишете изгодни договори. Водете преговори, търсете начин за внедряване в нова пазарна ниша. Приемайте всяко предложение, ще намерите начин да носите две дини под една мишница и да печелите повече.

10-и. Луната се приближава към Нептун във вашия знак. Аспектът ни дарява с творческо вдъхновение и желание да се реализира всяка предложена идея. Постарайте се повече, нищо няма да ви се даде даром. Ще срещате спънки на всяка крачка поради пречупващият аспект със Слънце и Меркурий. Трудно ще намерите финансиране на идеите си, но ако действате настойчиво нещата ще се подредят.

 

Подобни статии