Пълен седмичен хороскоп за 05-11.06.2021 г.

Лъвът води тежки битки, но и решава стари спорове. Рибите плуват в свои води. Искри прехвърчат покрай Овена, а Водолеят да почерпи за победа

Какво вещаят звездите в дните между 5 и 11-и юни? Кой да се пази и кой да пристъпва смело напред? Къде са скрити подводни камъни? И как ще се разрешат спорове, които се водят и задълбочават от месеци?

Овен 21 март – 20 април

5-и е труден за родените около 15 април. Нищо ново до не се започва, независимо от примамливите оферти. За 6-и не планирайте делови и приятелски срещи. На 7-и предстоят промени и рокади в работата и в живота. На 8-и уредете имотен спор. 9-и е рисков и опасен, а 10-и подлата динена кора под краката на хората с големи амбиции. На 11-и проблемите ще са за родените в първата декада.

5-и. Днес Марс и Плутон са в точна опозиция в знаците на нехармоничните ви Рак и Козирог. Очертава се натиск от страна на тези, от които сте си позволили да зависите. Въоръжете се с търпение и най-важното, не променяйте курса и планираните за деня срещи и действия. Следвайте предварително избраната посока, за да избегнете провали и загуби. По внимателно с тренировките.

6-и. Днес споровете са за пари и то за много пари. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Един ще се събуди беден, а друг ще заспи богат. Очертава се преразпределение на средства и ресурси. Неблагоприятно за водене на преговори. Където се съберат много хора ще прескачат искри, ще се стига до конфликти и нито един въпрос няма да се реши. Бъдете сред свои.

7-и. Днес поне една цел ще бъде постигната, а за останалите някой друг ще ви помогне. Обединете сили, амбиции и ресурси с доверени хора. Ден на реката която събира сили от много потоци. Препоръчителна е колективната работа, но с хора с които имате еднакви позиции и интереси. До вечерта ще осъществите полезни контакти, ще получите материална или морална подкрепа.

8-и. Денят е благоприятен за всяко начинание. Съветът е да не отлагате за утре нищо важно и отговорно. Уплътнете максимално работното си време, а и за след това уредете срещи, на които да разрешите семейни и имотни спорове. Преговаряйте с роднини, направете огледи на апартаменти и терени. Ден за брокерски инициативи и за намиране на подходящата база.

9-и. В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла. Нищо не може да се разбере и предвиди. Действията са завоалирани. Ще бъдете заблудени и използвани и сами да постъпите нечестно. Подвластни сме на тъмни мисли и желания. Отравяме си живота с нереалистични очаквания и лъжи. Останете където сте, не предприемайте нищо отговорно за бъдещето.

10-и. Тежък и безенергиен ден. Новолунието в 13ч. 54 мин. ще бъде придружено със слънчево затъмнение. Неблагоприятно за раждане около обед. Два часа по-късно Луната е в съвпад с планетата на бизнеса и парите Меркурий. До дни ще се случват събития провалящи сделки и договори и отразяващи се негативно на банковото дело. Бъдете внимателни с личните си финанси.

11-и. Луната навлиза в Рак и сключва конфликтен аспект със Слънцето на родените до 1 април. Доверете се на предчувствията си. Днес е добре да се проучва и планира, но не и да се стартират каквито и да било амбициозни дейности и бизнес инициативи. Правете това, което ви идва отвътре. Навлизащият Марс в знака на Лъва ще стимулира активността на хора с властови позиции.

 

Телец 21 април – 20 май

На 5-и постигате цел, за която другите нямат сила, възможности и кураж. На 6-и Луната навлиза в Телец и до вечерта образува конфликтен аспект с Уран. Ограничете контактите. 7-8-и са успешните ви и пробивни дни. 9-и е рисков за всичко и за всички. На 10-и предстои слънчево затъмнение, смирете амбицията. 11-и е ден за преговори. Храната се избира по каприз. Яжте само това, което ви се яде.

5-и. Ден, в който с лекота ще елиминирате конкуренцията, ще спечелите конкурс, ще привлечете спонсори и ще се радвате на заслужена награда в посоката, в която дълго и упорито сте вървели. Пазете се от случайни контакти и от хора, които биха се прилепили към вас в желанието да споделят получените екстри. Време е да направите инвентаризация на личните отношения и връзки.

6-и. Ден на конфликти заради пари и техните липси. Луната върви към съвпад с Уран в Телец и в пречупващ аспект със Сатурн. Това положение ще ви вкара в преразход на средства. Деца и родители не се разбират и харчат без да се съобразяват със семейния бюджет. И в посока на обществените средства ще се усетят липси. Очертава се преструктуриране на капиталови вложения.

7-и. Днес може да извлечете полза от всяко начинание. Следвайте личната си политика и амбиция дори и леко да се отклоните от набелязана цел. Ако се доверите на интуицията ще избегнете загуби. Днес е важна навременната реакция. Ако срещнете преграда заобиколете и продължете. Осъществете среща с потенциални спонсори. Добре е да се включите в съвместни проекти.

8-и. Днес може да уредите сделка с недвижим имот и да постигнете примирие с роднини, с които има да се дели бащино и родово наследство. Всеки трябва да направи своята навременна стъпка и отстъпка, за да се постигне съгласие. До вечерта ще се похвалите с поне една победа. Може да влезете в перспективна група или творчески екип. Всичко посадено и в градината ще даде богата реколта.

9-и. И след добър сън ще станете изтощени тази сутрин. Всичко ще ви се отдава с много труд. Не се напрягайте. В този ден няма енергия. Изтощени сме от дългите очаквания нещо да се случи и получи. В момента се активизират негативни сили и фактори целящи да подкопаят определени интереси и позиции. Нищо важно да не се започва. Ограничете контактите, не се хващайте на чуждо хоро.

10-и. Предстои новолуние придружено със слънчево затъмнение, което ще затъмни нечии амбиции и професионални позиции и ще извади на преден план неочаквани кандидати. До обед силите, които ни управляват са сключили примирие и са ни оставали сами да се оправяме. Следобед се включват някои лостове на принудата. Навлизаме в период на разчистване на старите сметки.

11-и. Днес Марс навлиза в Лъв и към 4 юли ще провокира тежки аспекти с Уран и Сатурн за родените в първата декада. Америка може да влезе в тежки зависимости в деня на независимостта. Случващото се днес ще ви даде ориентири как да постъпите в една трудна ситуация. Добре е да дадете предимство на интуицията, особено при взимане на решения, за които липсва информация.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се знаменателна седмица на тежко детрониране. Предстои слънчево затъмнение в Близнаци на 10-и активиращо оста на кармичните отношения. На 9-10-и бъдете особено внимателни и не рискувайте излишно. На 5-и приключвайте със задачите. На 6-и действайте самостоятелно, не водете преговори. 7-8-и дават глътка въздух и възможности за печалби. 11-и идва с нови насоки.

5-и. За днес се препоръчва пасивност, личен покой и дистанциране от светския шум. Правете всичко без бързане, за да избегнете пренапрежението и нервните сривове. Ограничете и случайните контакти. Ден за прочистване от шлаката в тялото и в душата. Бъдете внимателни към другите и не пришпорвайте близките с претенции. Не се занимавайте с чуждите проблеми, вашите ви стигат.

6-и. Критичен ден, особено във финансов план. Един ще спечели много, друг може да загуби всичко. Не поемайте излишни рискове. Бъдете разумни и икономични в харченето. Препоръчват се срещи със специалисти в нужната ви област. Прекратете вредни и разболяващи връзки и такива, които източват силите и личните ви резерви. Ден на грубия материализъм. Гледа се само ползата.

7-и. Днес печели нестандартният подход във всяка ситуация. Ако срещнете преграда може да я подкопаете или заобиколите и да постъпите така както ответната страна изобщо не очаква от вас. В критичен момент ще се появи съюзник, с когото заедно ще се преборите с проблема. Този ден залага тестова програма пред партньорските ви връзки. Движете се напред, не се връщайте назад.

8-и. В този ден преразпределяме средства и наличности. Уредете имотен и наследствен спор. Добре е за всякакъв вид брокерски дейности и огледи на терени. Да не се секат дървета и подсичат чуждите мечти и амбиции. Пазете очите, намалете натоварването. Ден на Слънцето, в който е възможно прозрение за пътя напред. В следващите два дни ще се печете на бавен огън.

9-и. В деня преди новолунието тъмнината около нас и в отношенията ни с партньори е непрогледна. Не предприемайте нищо важно и отговорно. Отложете деловите срещи и представителните разговори за  другата седмица. Както и да постъпите ще се окаже, че сте сбъркали и сте засегнали нечии интереси. Бъдете отговорни, не рискувайте. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

10-и. По обед е точното новолуние, което ще бъде придружено със слънчево затъмнение, засягащо и оста на кармичните отношения. Това може да се окаже един от неблагоприятните ви и критични дни за годината. До няколко дни може да се случват събития, които коренно ще променят живота ви, професионалните ви и лични отношения. Увеличете самоконтрола и защитните функции, не рискувайте.

11-и. Ден на гения-глупак, но и на глупака способен на гениални прозрения и решения. На преден план излизат нови играчи в обществената и политическа сцена. Марс навлиза в знака на царската власт Лъва и активизира властовите амбиции на хора с възможности и средства. Вслушвайте се в гласа на интуицията. Яжте само това, което ви се дояде и не се срещайте с хора, които са ви неприятни.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Всяка промяна в планираното за събота ще ви донесе грижи и неприятности. На 6-и може много да спечелите, ако послушате съветите на специалист. 7-8-и са успешни и творчески дни. На 9-и нищо важно да на се предприема. Загубите ще са големи. 10-и е може би най-трудният ви ден в сатурновата ви дупка. На 11-и интуицията ви дава верни сигнали. Ако я послушате ще си спестите проблеми и загуби.

5-и. Днес е препоръчително да се движите като „кон с капаци”, да не обръщате внимание на разсейващите фактори и предложенията на хора, които срещате случайно. Не променяйте планове и намерения, особено ако вече сте ги съгласували с близките и семейството. До вечерта ще постигнете важна цел, стига да действате методично в избраната посока. Избягвайте случайните контакти.

6-и. Ден за среща с учителите, с хората способни да ви помогнат в избора и да ви ориентират в проблемите, които ви вълнуват. Не участвайте в публични изяви. Днес тълпата е неуправляема. Където се съберат много хора ще прескачат искри. Но разговорите на четири очи ще са ползотворни и ще помогнат да направите правилен избор. Планирайте за утре съвместните делови проекти.

7-и. Днес може да спечелите допълнителни пари, да прокарате делови проекти и идеи и да привлечете спонсори. Кандидатствайте по европейски проекти, направите нужните заверки и регистрации. До вечерта ще постигнете поне една важна цел, а и длъжници ще ви се издължат. Имате шанс да заемете овакантено място и да си върнете изгубени позиции. Конкуренцията ви прави крачка назад.

8-и. Може да се разберете с роднини по спорни въпроси. Изчистете проблемите около имоти и наследства. Може да намерите базата и теренът, които търсите отдавна. Започнете ремонти и строежи или купете на „зелено” имот за себе си или за децата. Случващото се в този ден може да ви заземи на нова база, в нов град и в нови делови и партньорски отношения. Направете огледи.

9-и. Ден на хидрата поглъщаща Луната в деня преди точното новолуние. Всичко предприето ще потъне в прахта на забравата, ще ви донесе загуби на пари и чувства и ще причини много болка. Нищо важно не предприемайте днес и утре, ако искате да си спестите грижи и разочарования. Бъдете отговорни, бягайте от връзки с хора, които и друг път са ви предавали, подвеждали и навреждали.

10-и. Един от най-тежките ви дни в сатурновата ви дупка. Марс напуска вашия знак и ви лишава от някои защити. Ще се случват събития, които ще засегнат болезнено личното ви его и виталитета ви. Не започвайте нова дейност и точно днес не отваряйте ново заведение или търговски обект. Кажете си, че утре ще вземете важните решения, а днес само ще наблюдавате и планирате нещата.

11-и. Луната навлиза в Рак и сключва брилянтен аспект с Юпитер от Риби. Ще се случват събития, които ще ви носят подкрепа и защита, ще ви насочват в правилната посока и ще ви свързват с подходящите хора. Ще се събудите с ясното съзнание накъде трябва да вървите и на кого може да се доверите. Мъглата в отношенията се разнася, взимате правилното и навременно решение.

  

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ако на 5-и не се разпилявате ще уредите важен проблем. 6-и е ден на разногласия и конфликти. Не е добре за събрания. На 7-8-и другите ще печелят чрез вас, но в бъдеще ще ви върнат жестовете. На 9-и енергията е минимална, не рискувайте, запазете неутралитет. 10-и е ден на елиминации по линията Стрелец-Близнаци. Заложете на Стрелеца. На 11-и Марс навлиза в Лъв и ви носи сигурна защита.

5-и. Денят носи награда за добре свършената работа. Не бързайте с новите инициативи. Днес е важно да пресечеш финалната линия, да си подредиш живота и сметките, да проведеш приключващи разговори и да си получиш дължимото. Не протакайте и една раздяла, ако вече не виждате перспектива във връзката. Постойте в тишина и си подредете личните приоритети.

6-и. Ден на разгорещени спорове и конфликти предимно за родените в първата декада. Действат ви рискови аспекти. Не влагайте пари в съвместни проекти, особено ако не се знае кой пие и кой после ще плаща за всичко. Вечерта не посещавайте рискови места и се приберете навреме. Каквото се развали трудно ще се оправи. До 8-и е неблагоприятно за операции на щитовидна жлеза.

7-и. Днес на всяка крачка ще срещате прегради, ще се нуждаете от подкрепа и защита, от помощта на приятели и близки. Сами няма да се справите. Ще си проличат тези, с които може да работите и в бъдеще. Обединете сили и ресурси и ще постигнете максималното. Днес конкуренцията ще ви елиминира поеденично, но ако се съюзите в юмрук с подходящите хора успехът ви е гарантиран.

8-и. Днес ще се водят тежки битки за терени и имоти, за бащино и майчино наследство. Следете кръвното, вероятни са хипертонични кризи. Не си слагайте на сърце забележките и пороят от думи, с които някой ви засипва. Днес е трудно да се измъкнеш от старите зависимости и връзки, но ще ви се наложи. Решете старите спорове и ще ви олекне. Ден с ведра и пречистваща енергетика.

9-и. Съветът е нищо важно да не се предприема. Не си определяйте първа среща, а и за втората си помислете. Неблагоприятно за сключване на нови договори и старт на нова бизнес инициатива. Всичко предприето ще тръгне накриво и ще изисква двойно повече средства за преправяне и напасване на нещата. Но днес и пророчествата са лъжливи, така че нека всеки сам си прецени как да действа.

10-и. Слънцето управлява знака на Лъва. Днешното затъмнение ще се отрази негативно на виталитета ви. В този ден за вас ще действат аспекти свързани с пръста на съдбата. Ще се случват събития, които ще елиминират не само врагове, но и приятели. Ще се провалят съвместни дейности, ще се променят отношенията ви в средата и в местата, където работите или движите важни инициативи.

11-и. Днес ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното, за това как трябва да се постъпи в дадена ситуация и какво трябва да се избягва, за да си върнете позициите и да завладеете нови. Ако оставите да ви води интуицията ще си спестите доста главоболия и грижи. Правете това, което ви привлича, яжте само това, което ви се дояде и бъдете с любимите хора. 

 

Дева 23 август – 22 септември

На 5-и се ориентирайте към приключване. В следващите три дни вървите към успешни връзки и печалби, които ще стабилизират материалното ви положение. Не рискувайте на 9-10-и. Слънчевото затъмнение в Близнаци ще ви вкара в конфликтни и кризисни ситуации. Хора с положение и власт ще се намесват в живота ви и ще ви използват за укрепване на позициите си.11-и дава точни сигнали.

5-и. Не се включвайте в битките на другите, а бавно и полека с внимание и усърдие приключвайте задачите, с които сте се захванали. Не допускайте странични хора до амбициозните си проекти. Лесно може да ви яхнат и употребят. Ден на фатално привличане и в любовта. Не взимайте прибързани решения и не започвайте нова връзка. Направете лична и професионална инвентаризация.

6-и. Денят ще донесе неочаквани обрати в живота на хора, с които сте свързани по един или друг начин. Не влизайте в конфликт с близки и приятели в желанието да привлечете някои от тях. Ако станете страна в спор ще си докарате проблеми и може да излезе виновни. Днес се препоръчват само двустранни преговори и разговори на четири очи. Където се съберат много хора ще прескачат искри.

7-и. Днес получавате подкрепа и стимул, работата ви се отпушва и до вечерта може да постигнете нещо отдавна желано и мечтано. Кандидатствайте за нова служебна позиция. Рекламирайте се, търсете спонсори за проектите си, организирайте срещи с хора, които могат да ви подкрепят по един или друг начин. Ден на вдъхновено движение напред към важни за бъдещето ви цели и дейности.

8-и. Ден на придобивки, особено за дома и за нуждите на семейството. Може да намерите търсеното жилище за вас или за децата. Следете обявите, свържете се с брокери. Ден за уреждане на спорове около наследства и семейни имоти. Може да направите изгодна замяна. И независимо какви разходи ще имате в бъдеще доходите ви ще нараснат. Очертават се печеливши сделки.

9-и. Днес и утре не поемайте рискове. Предстои  слънчево затъмнение в знака на конфликтните ви Близнаци. Ще бъде затъмнена и вашата управляваща планета Меркурий. Не се препоръчват важни сделки. Не отваряйте ново заведение точно в този ден. Всичко стартирано с амбиция и желание за печалба ще претърпи поражение. Ще се изправите пред краха на една илюзия и в любовта.

10-и. Новолунието придружено със слънчево затъмнение е точно на обед. Малко след това може да ви се обадят с предложение, което съдържа  уловка. Някой ще се опита да ви използва като лост и опорна точка за личните си цели и амбиции. Денят е добър за проучване, но не и за старт на каквато и да било дейност. Не планирайте и раждане със секцио особено в обедните часове. Почивайте си.

11-и. Този ден отваря нови надежди, но и нови апетити. Невъзможното вчера става възможно днес, но и цената, която трябва да се плати е висока. Доверете се на интуитивните си усещания. Не правете крачка в подозрителна посока и не тръгвайте в комбина с хора, чиито действия и начин на работа ви притесняват. Не яжте каквото не ви се яде, дори и с риск да обидите готвача и домакините. 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

5-и носи проблеми и рискове, особено за родените в третата декада. На 6-и печелят тези, които сами си вършат работата и не се включват в колективни спорове или инициативи. На 7-8-и действайте активно. Получените на 9-и екстри двойно и тройно ще се плащат в бъдеще. 10-и носи детронации полезни за вашата лична кариера. На 11-и проблемите ще са за родените в първата декада.

5-и. Луна, Марс и Плутон образуват кръст със Слънцето на родените в третата декада. Не се отклонявайте от съгласуваните с партньори пътища и цели. Някой може да ви подведе и изкуши да тръгнете с него в нова посока. Това ще ви коства не само неприятности във връзките, но и финансови и здравословни проблеми. Ден на фатално привличане. Не посягайте към забранения плод.

6-и. Днес ще се пускат слухове и лъжливи информации целящи да се тества нагласата на общественото мнение. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Споровете ще са навсякъде и ще възникват по незначителни поводи. Трудно ще се стигне до разбирателство и за най-дребното. Не свиквайте събрания на екипа и не организирайте съвместни делови и творчески инициативи.

7-и. В този ден може да направите важна крачка към целта, да привлечете нужните ви хора и да намерите мястото си в редиците на нови делови партньори. Обединените усилия и колективната работа ще носят полза за всеки един от групата. Важното е да действате съвместно в една взаимно изгодна посока, а не да подкрепяте каузи, които не са ваши само поради изкушението за печалби.

8-и. Вдъхновен и творчески ден. Тези, които се търсят ще се намерят, ще свършат добра работа, ще обменят опит, ще си помогнат в квартирния въпрос и може да направят изгодна имотна сделка. Контролирайте емоциите. Печели здравият разум. Където се проявяват чувства надеждите ще бъдат излъгани, а където всичко е поставено на точни договорни отношения и двете страни ще спечелят.

9-и. Този ден ще сложи край на фалшивите и вредни връзки. Ще разкриете някаква измама или далавера. Хора, на които сте се доверили се провалят. Правите неприятно разкритие, но точно то ще помогне да се отърсите от вредни влияния и връзки. Спазвайте диета. Случващото се ще ви пречисти от насъбраната отрова в живота. Добре е да се приключва, но нищо ново да не се започва.

10-и. За вас този ден носи затишие пред бурята, която ще се развихри в следващите два дни. Затъмнението в Близнаци засяга повече странични хора и фактори, но скоро ще се окаже, че и вашите интереси може да бъдат засегнати. Всички сме навързани на хорото, от което трудно ще се пуснем. Този ден дава шанс да се приключат някои нежелани връзки и зависимости, но на висока цена.

11-и. Ден на рокади. Луната навлиза в нехармоничния ви Рак, но пък Марс го напуска. Един дразнител ще си отиде от живота ви, но близки до вас жени може да бъдат засегнати от нежеланите промени. Семейните и професионални дела са противопоставени. Старайте се да запазите спокойствието у дома. Не бързайте да взимате страна в професионалните спорове и конфликти.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

5-и дава шанс да приключите с важни ангажименти. Родените около 1 ноември ще имат проблеми и разправии в неделния ден. 7-и поставя прегради пред амбициите ви. На 8-и работете със земята, сменете един вид труд с друг. Предприетото на 9-и ще претърпи корекции. 10-и прекратява нечии пълномощия. Конкурентите търпят загуби. На 11-и се доверете на предчувствията си и ще спечелите.

5-и. Случващото се днес изисква да преосмислите начина си на живот и поведението си към околните. Взимате решения за прекратяване на отношения и за поставяне на точни изисквания към съвместната работа и живот с досегашните си партньори. Ще постигнете крайната цел при преговори и ще получите заслужена награда за старанията си. Не бързайте с новите начинания. Дайте си време.

6-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца и до вечерта провокира рискови аспекти с Уран и Сатурн. За родените в първата декада положението е нестабилно и рисково. Вероятни са проблеми на работното място и в общуванията с околните. Разправиите са навсякъде и избухват по незначителни поводи. Качвате кръвното и адреналина, невнимателни сте и губите контрол.

7-и. Днес попадате в тежки лични и професионални задръствания. Трудно ще следвате избраната посока. Ще ви е нужна подкрепата на близки и приятели. Ще се случват събития, които ще ви ориентират във връзките и ще показват на кого може да имате доверие и на кого вече не. Постойте близо до течаща вода. Ще ви осенят вдъхновени идеи и ще намерите изход от проблемите.

8-и. Ден за сеитба. Може да посеете в нечия глава идеите, които лично не сте могли да реализирате. Уредете имотни и наследствени дела. Посадете цвете и върнете дълг. Да не се секат дървета и подсичат чуждите мечти. С една дума може да стимулирате близките към важни дела или да ги откажете от новите начинания. Бъдете отговорни в избора си и в съветите, които давате някому.

9-и. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Всичко ще се прави завоалирано и на сляпо. Много хора ще сбъркат в избора си. Трудно  осмисляме информацията и още по трудно се ориентираме кое е истинско и кое е лъжа. Както и да постъпите ще сбъркате, ще стъпите на плаващи пясъци в отношенията и ще претърпите загуби. Ден за диета и прочистване от събраната шлака.

10-и. До обед Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, в който висшите сили сключват примирие и ни оставят на собствен ход. И за доброто и за злото в този ден сме си виновни ние самите. Не започвайте нищо важно. Нечии надежди и спестявания потъват, но друг ще се спаси след тежка криза в живота си. Ще се промени положението ви в работата и в социума. Утре ще се събудите със спасителна идея.

11-и. Доверете се изцяло на интуицията и на предчувствието си за хора и ситуации. С някакво шесто чувство ще усетите накъде да вървите и от кого и какво да бягате и да се дистанцирате. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Ден за диагностика във всички посоки на живота, работата и общуванията. Ще усетите и кой лек или лекар ще ви помогне.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

На 5-и действайте активно в посока на най-важната си цел и ще я постигнете. 6-и е ден на излишни спорове и конфликти. Водете само двустранни разговори. На 7-и действайте амбициозно и ще получите подкрепа. На 8-и уредете жилищен проблем. 9-10-и са дни на открита атака, натиск и противопоставяне. Очертават се загуби и грешки. Бъдете особено внимателни. 11-и идва с прозрение.

5-и. Днес печелят тези, които си вървят по пътя и не позволяват намеси. Всичко, което приключите в срок ще донесе пари и ползи и ще ви постави в по-изгодна позиция. Не допускайте нови хора в екипа и не правете промени в работата, която вършите. Всяко отклонение ще ви забавя и поставя дейността ви в риск. В този ден затворете вратата пред новите инициативи. След 11-и може да я отворите.

6-и. Ден на бурни промени, неразбирателства и конфликти. Рибата най-лесно се лови в мътна вода, а този ден ще създаде тъкмо такива условия. Не се доверявайте на никого. Ако ви е нужна консултация потърсете признат специалист в интересуващата ви област. Прекъснете лъжливи и вредни връзки. Днес е от особено значение да сте избирателни в контактите и да не се месите в чуждия избор.

7-и. Ден на водата, няма по-силна стихия. За един работата ще тръгне като по вода, а друг ще бъде влачен от мътните потоци на неуредените финансови взаимоотношения. Доверете се на интуицията и ще намерите изход от привидно безизходна за вас ситуация. Ден за пътуване и опознаване на света и на амбициите на другите от различна гледна точка. Светогледът ви се променя.

8-и. Ден за преговори по имотни и наследствени въпроси. Може да откриете подходящият за вас апартамент или офис. Правете огледи, направете някои уговорки с роднини. Денят е с пречистваща и оздравяваща енергетика, която позволява да се изчистят дълговете натрупани във времето и да се прокара мост в роднинските отношения. Пазете очите, следете кръвното и не се пренапрягайте.

9-и. Ден с тежко и негативно излъчване. Губим енергия и лесно попадаме в капани. Тъмнината на приближаващото новолуние действа потискащо. Луна, Слънце и Меркурий ви облъчват в опозиция, а Нептун от Риби стимулира нереалистичните ви очаквания. Предстои слънчево затъмнение. Започнатото днес и утре ще ви донесе само загуби. Останете където сте, бъдете внимателни.

10-и. По обед е точното новолуние придружено със слънчево затъмнение в знака на опозицията ви Близнаците. Нищо важно да не се предприема. Неблагоприятно за планирано секцио, другото е въпрос на лична карма. До обед връщайте дългове и провеждайте разчистващи дейности. Спазвайте диета, ограничете контактите и не водете преговори важни за бъдещето. Не подписвайте нови договори.

11-и. В този ден е от съществено значение да се избягват конфликтите, да се контролират емоциите и да се разчита повече на предчувствията. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Ще почувствате съвсем ясно какво е полезно или вредно за вас. Днес лесно с отделя житото от просото, усеща се кой лъже, кой ни е предан и ни обича. Доверете се на интуицията.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 5-и попадате под фатално влияние и търпите загуби. На 6-и постигате своето докато другите се карат. 7-8-и са силните ви и успешни дни за периода. На 9-и ограничете контактите и нищо ново не започвайте. 10-и идва със слънчево затъмнение, което ще се отрази тежко на амбициите на ваши близки, а от там и на вашите намерения. На 11-и не се доверявате на предчувствията си и бъркате.

5-и. Днес Плутон от вашия знак е в точна опозиция на Марс от знака на Рака, а Луната от Овен налива допълнително масло в огъня на страсти и амбиции. Очертават се рискови положения  , конфликти с близки и приятели и здравословни проблеми. Движете се внимателно, не поемайте рискови ангажименти и не си превишавайте правата. Родените в третата декада са в по-тежка позиция.

6-и. Днес е препоръчително да наблюдавате отстрани битките на конкуренцията. Очертават се печалби поради чужди загуби. Не участвайте в съвместни инициативи. Ден на соловите акции и на добре премерения риск. Не се намесвайте в отношенията между родители и деца. Днес всички нападат арбитъра или прехвърлят грешките и загубите си на тези, които искат да ги помирят.

7-и. Всичко предприето в този ден ще тръгне по правилата и ще ви донесе ползи. Навлизате в силен двудневен период, в който ще се похвалите с придобивки, с покани и успехи при публични изяви и артистични участия. Сега е момента да влезете в нова среда и да приемате делови предложения. Ще получите подкрепа в посоката на личния ви и професионален интерес. Опитайте да уредите финансиране по държавни поръчки и проекти.

8-и. Денят ще донесе шанс за материална придобивка. Действайте в посока на имотни наследствени дела. Днес може да получите своя наследствен дял или да продадете и замените такъв. Получавате и награда за старанието си в миналото. Всичко, което се посее днес ще се хване и даде богата реколта. Ако ви хрумне някаква идея непременно намерете начин да я реализирате.

9-и. Съветът е днес нищо важно и отговорно да не се предприема. Който тръгне с голямата кошница ще се върне дори и без нея. Неблагоприятно за оперативни намеси в областа на белия дроб и крайниците. Отлагайте за другата седмица важните си срещи и начинания и ще си спестите загуби и провали. В този ден е препоръчително да се приключва и да се довършват започнати дела.

10-и. До обед сме оставени на собствения си избор. Не винете никого за грешките си. Предстои новолуние придружено със слънчево затъмнение. Не се захващайте за нови начинания. Добре е да се планира, да се проучва, да се претеглят плюсове и минуси, но не и да се започва нещо амбициозно. Конкуренцията се опитва да прозре намеренията ви и утре може да направи своя атакуващ ход. 

11-и. До 13-и Луната ще ви гледа в позиция от знака на Рака, но в момента Марс вече навлиза в Лъв, така че силите, които са ви противодействали агресивно се смиряват или вече нямат възможности да се борят срещу вас. Все пак не заставайте на пътя на колективните интереси. В момента може да победите само в двустранни битки. Обърнете внимание на семейството, работата да почака.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

За вас всичко е възможно на 5-и, но в следващите три дни за всичко ще ви трябват повече усилия и вложения на спестявания. Родените в първата декада да внимават на 6-8-и, когато може да се излъжат в преценката. На 9-10-и е добре да изчакате и да се оглеждате. Предстоят елиминации в лагера на конкуренцията. На 11-и ще се събудите с усещане за целта и посоката, които да следвате.

5-и. Ден на костенурката, която е ваш личен талисман и тотем. Бързайте бавно и ще напредвате сигурно. Важното е да не се разсейвате със странични неща и да не започвате нищо преди да сте постигнали набелязаната цел. Странични хора и фактори ще се опитват да ви отклоняват и притискат с изисквания. Гледайте само напред и си гонете интереса. Ще се похвалите с победа.

6-и. Ден на конфликти и проблемни отношения за родените в първата декада. В работата и в личните ви връзки настава суетене и се случват събития, които разстройват добре подредената ви програма. Не влизайте в служебни препирни, не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Желателна е среща с учителите или с хора, които може да ви дадат компетентен съвет и да ви подкрепят по пътя.

7-и. Днес и за родените във втората декада ще има пречки и проблеми по пътя, но като цяло денят ще ви донесе възможност да обедините сили, ресурси и интереси с доверени партньори. Сами трудно ще се справите не само с предстоящата работа, но и с необходимото финансиране. Ден на прозрение за благоприятните възможности и за ходовете, които ви предстоят. Уредете документи и разрешителни.

8-и. Днес и за родените в третата декада ще има поводи за напрежение и конфликти. Разрешете семеен и имотен спор, уредете наследства и собствености. Енергетиката е пречистваща. Оставете в миналото разправиите. Работете в градината. Каквото посадите ще се хване и даде богата реколта. Следете кръвното и не напрягайте очите. Не поемайте за утре важни ангажименти.

9-и. Ден с негативна и вредна енергетика. Нищо да не се предприема. Не влизайте в спорове, не поемайте ангажименти, особено ако е трябвало друг да ги свърши. Нужна е избирателност във връзките. Спазвайте диета. Днес лесно се чистим от отровите на всички нива. Нужна е трезва оценка на реалностите. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина и си правите изводите.

10-и. Ден за прошка и покаяние. Анализирайте пътя, който следвате и направете някои корекции. Към обед е точното новолуние придружено със слънчево затъмнение. Един ще претърпи поражение, а за друг ще има победа и разширение. Конкурентите ви се хващат на собствената си въдица. Овакантява се място, което след няколко дни вие може да заемете. Не бързайте, изчакайте.

11-и. От днес Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Ще се нагнетява напрежение, което ще достигне критични нива в началото на юли, когато Марс ще сключи тежки аспекти с Уран и Сатурн. Вероятно от днес ще започне да се развива проблемът, с който трябва да се справите през юли. Доверете се на интуицията. Ще се събудите с ясното съзнание за полезното и вредното за вас.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

На 5-и не си променяйте плановете. 6-и изисква самостоятелни действия. Не планирайте преговори. На 7-8-и ще постигнете максимално възможното и ще спечелите допълнителни пари. Работата ви потръгва. На 9-10-и ще се сблъскате с доста негативи. Не поемайте необмислени рискове. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли и ще донесе грижи. На 11-и интуицията ви е на ниво.

5-и. Прекарайте този ден в спокойна атмосфера. Не планирайте делови срещи и нови запознанства. В момента е добре да се движите изцяло погълнати от основната си цел и от работата, която сте обещали да свършите. Всяко отклонение от приетата програма за действие ще ви среща с неподходящите хора и ще ви вкарва в преразход на сили и средства. И вечерта си останете у дома.

6-и. Ден на разногласия и конфликти. Както и да постъпите ще излезете виновни и ще плащате за чужди грешки. Не давайте непоискани съвети и не се месете в отношенията на близките. Денят е добър за консултации и прегледи при специалист. Но където се съберат повече от двама ще започнат конфликти и няма да се стигне до единно мнение. Днес управлява грубият материализъм.

7-и. Ден на водата. Ще се чувствате добре, ще плувате в свои води и работата ви ще спори. Може да получите награди, повишение и пари в брой. Не се отказвайте, ако ви предложат съвместен бизнес, хора, с които и друг път сте работили добре. Близо до вода ще получите прозрение за бъдещето. Пътувайте, мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. И сънищата ви ще се сбъднат.

8-и. Ден за финализиране на имотни сделки. Може да се договорите за крайни цени на покупко-продажби и да капарирате имот. Действайте, използвайте всеки предложен вариант. Днес вие управлявате ситуацията и извличате ползи, а в следващите два дни късметът със сигурност ще ви напусне. Предстои ограбващо новолуние със затъмнение в нехармоничните ви Близнаци.

9-и. Днес нищо не е такова каквото изглежда. Истината е скрита зад няколко маски. Отношенията зациклят, особено ако един от партньорите не смири претенциите. Всичко предприето в този ден ще донесе само неприятности и болка. Не искайте много от живота и от другите. Запалете лампите, нека е светло. Не носете изделия от кости и рога. Вероятни са кризи и здравословни проблеми.

10-и. Денят носи повече затруднения и проблеми за родените около 5-15 март. На обед предстои новолуние придружено с частично слънчево затъмнение, което ще затъмни нечии намерения и амбиции. До дни може да се очакват и природни катаклизми в местата, където ще мине сянката на затъмнението. Следете знаците на съдбата и не предприемайте нищо рисково. Спазвайте диета.

11-и. Днес ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното и за посоката, която трябва да следвате. Енергията ви нараства, интуицията ви работи на пълен капацитет и до вечерта намирате изход и от най-трудната ситуация. Решенията в момента ще дойдат повече по пътя на вътрешното усещане, а не по законите на логиката. Планирайте за утре пътувания и важни срещи. Вие сте на ход.

 

 

 

Подобни статии