Пълен седмичен хороскоп за 05-11.09 2020 г.

Ракът е в затруднение - рухва кулата му от карти, докато Лъвът поставя ултиматуми, а Девата слага край на маскарада

Ледени сърца, кармични кръстове, огромни трансформации - това са част от нещата, с които ще се сблъскат зодиите в следващите дни. Вижте какво вещаят за вас звездите.

Овен 21 март – 20 април

Предстои седмица на генерални трансформации. От 5-и Меркурий ще ви гледа в опозиция, а от 6-и Венера ще навлезе в знака на хармоничния ви Лъв. Но най-голямата трансформация ще започне от 9 септември, когато Марс ще стане ретрограден и ще ни върне към военните положения от периода 6 септември-2 ноември 1941г, когато отново е бил ретрограден в Овен и ни е докарал толкова беди.

5-и. Днес Луната е в съвпад с Марс и в конфликт с планетите от Козирог. Тези аспекти развяват знамето на агресивната емоционалност, която може да направи действия и движения без да се замисля за последиците. Контролирайте се. Вечерта е заредена с експлозивност. Постарайте да туширате конфликтите. Напрежението ще нараства и в бизнеса. Меркрий вече ви гледа в опозиция.

6-и. От днес Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Лъва. Навлизаме в период на светски и модни събития. Шоуто тръгва с пълна сила, осигуряват се зрелища за народа. Ще се предлагат зарибяващи програми, ще се организират конкурси и всякакви мероприятия целящи да насочат погледите в определена посока. Който успее да се внедри в шоуто ще просперира.

7-и. Ден за начало на нови проекти, за подписване на нови договори и осъществяване на нови връзки. Концентрирайте усилията си в предварително избраната посока, не се разсейвайте и разпилявайте с друго докато не постигнете желания резултат. Четете внимателно дребния шрифт. Ще спечелят умелите играчи на стоковия пазар. Щадете очите. Биоенерготерапевти да не лекуват.

8-и. Ден за делови и приятелски срещи, за посещения на пазари и тържища, за откриване на панаири и представителни търговски проекти. Пътувайте, уредете си среща с потенциални спонсори, производители и снабдители. Предприетото днес ще стабилизира бизнеса ви и може да ви извади от кризата с взаимно изгодни договорености. Затворете произвоствения си цикъл.

9-и. От днес до 14 ноември вашата управляваща планета Марс ще върви в ретроградна посока. Това ще бъде период на непримиримост и провокации, на тенденция към революционни и агресивни събития, които може тотално да променят много човешки съдби. Старите сенки от миналото се надигат и завладяват умовете. Дано сме си научили уроците, но със сигурност и нови ще получим.

10-и. Днес се освобождават инстинктите на хищника. Захапката е жестока. Всеки трябва да си даде сметка каква роля е склонен или принуден да играе и в какви отношения може да влезе като хищник или жертва. Неблагоприятно за съвместни действия и за подписване на нови договори. Ще се действа и ще се печели от позиция на силата. Апетитите са огромни, действат задкулисни сили.

11-и. Рисков ден за родените в първата декада. Луна и Меркурий сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. Да не се работи в екип. Не предавайте работните си проекти, някой може да си ги присвои и да ви извади от играта. Опитайте да излезете на светло с нов договор и да получите по-голяма лична самостоятелност. Не влизайте в съавторства и съвместни делови начинания.

 

Телец 21 април – 20 май

 

5-и ни насочва към бляскави инициативи. Меркурий навлиза във Везни. На 6-и вашата управляваща планета Венера навлиза в Лъв. Тези аспекти се свързват с шоуто, с желанието за развлечения и с  модния бизнес. На 7-8-и идват възможности за печалби, които не бива да изпускате. Подпишете нови договори. На 9-и започва преговор на уроци от миналото. 10-и е рисков, а 11-и предлага нова база.

5-и. Днес се отварят нови посоки за бизнес инициативите, особено тези свързани с модните конкурси и развлекателния бизнес. По всички начини и канали се търси възможност да се привлече аудиторията, да се повиши рейтинга, да се калкулират печалби, след сухия в тръговски план летен сезон. Вечерта се приберете навреме у дома. Предстои рискова неделя за родените до 1 май.

6-и. Ден на зарибяване, всеки си прави сметката и няма да се спре пред нищо с цел печалба. Един от най-неблагоприятните дни в годината за сключване на брак. Връзката ще е неравностойна. Единият ще попадне под въздействието и влиянието на другия. Плетат се мрежи и интриги. Лесно се попада и в мрежата на порока. Внимавайте с виното и стимулантите. Печелят хората в трезво състояние.

7-и. Каквото предприемете днес и утре ще ви вдига нивото и издига на пиедестал. Енергетиката дава сила за духовно и физическо израстване, за справяне с конфликти и здравословни проблеми. Започнете с най-важното. Ден на неотложните приоритети. Лесно се преодоляват прегради и препятствия, дори и тези, които са в нас самите. Взимате решение за качествена промяна в живота.

8-и. И ако и днес не успете и не направите пробив в средата си значи сте голям карък. Денят се свързва с колесницата на победата. Активизирайте се максимално, подпишете нов договор, осигурете си нови клиенти, консултанти и снабдители. Започнете нов предмет на дейност, препоръчително на свой терен. Уредете недвижим имот, придвижете и документите за наследства. Действайте активно.

9-и. Марс тръгва ретроградно в Овен. Мечката заиграва у сеседите ви, така че може да я очаквате и у вас. Проучете как може да се реши спорен семеен въпрос. Ден на тайното знание. Някой ще използва и шпионски средства, за да си осигури нужната информация. Всичко, което проучите и научите независимо как и по какъв начин ще ви влезе в работа. Подновете делови участия.

10-и. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и по възможност не предриемайте оперативни намеси особено в областа на дихателната система. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Не е ден за изневери. Ролите се сменят и от преследвачи може да се окажете преследвани и компрометирани. Ден за прошка. Приемете каещите се грешници.

11-и. Навлизаме в период, в който старото се руши. Лесно е да го направите, трудно е после да се изгради нещо ново и стабилно. Постарайте се да си осигурите тази здрава основа за бъдещето. Денят се свързва с ремонтите и строителството. Някъде ще се започне от нулата, другаде ще има само козметични промени, но все пак с нещо от миналото ви ще се приключи. Ден на инвентаризация.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

От 5-и Меркурий ще ви гледа в опозиция, бизнесът ви може да зацикли. Ще се наложат промени. 6-и е рисков както и да го погледнеш. Попадате в капани. На 7-8-и имате шанс да бръкнете в гърнето с меда. Действайте изпреварващо. На 9-10-и Луната от вашия знак сключва тежки аспекти. Ще се наложат  неприятни преговори и пътувания, ще поемете непосилни отговорности. 11-и предлага нова база.

5-и. Ден на леденото сърце. Не очаквайте подкрепа от старите си бизнес партьори. Някои уговорки отпадат, някои договори престават да важат, независимо направените от вас отстъпки. Всичко наоколо се преобразява. Ще видите някого в истинския му облик. Дипломатичното поведение се сменя с открит финансов натиск. Ако отстъпите, утре ще ви се наложат още по-големи компромиси.

6-и. Днес печелят големите играчи на пазара. Другите няма да разберат как ги лъжат. Лесно се попада в мрежи за наивници. Неблагоприятен ден за сключване на брак и подписване на договори. Не взимайте и не давайте заеми. Всяко обвързване ще носи повече главоболия отколкото предполагате и ще ви хвърля в обятията на нелоялни търговци. Рекламата е особено настойчива и агресивна.

7-и. Натиснете педала на амбицията. Днес и утре може да намерите своята печеливша пазарна ниша, да сключите перспективни договори и да уредите имотна сделка. От основно значение е да се концентрирате върху работата си, да не давате излишни пълномощия на хора, които ще си свършат своята работа, а вашата ще претупат. Охвърлете съмненията и вземете окончателни решения.

8-и. Ден за представителни срещи, за посещения на пазари и тържища, за влизане в нова среда и старт на нова бизнес инициатива. Пътувайте, уредете срещи на място. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте си притеснявали. Днес лесно се поставят лични рекорди, движете се с високо вдигната глава. Може да се пребори тежка болест и да се излезе с успех и печалба от лична криза.

9-и. Ден за преговор на старите уроци. Луната навлиза във вашия знак и провокира двойнственост в отношенията. На един обещавате едно, на друг друго, а трети оставяте да дърпа конците и да се изявява от ваше име. Бъдете внимателни, не давайте никому излишни пълномощия. Вечета ще бъде конфликтна, ще се наложи да направите нежелани компромиси. Приберете се навреме.

10-и. Днес в хороскопа ви действа кармичен кръст. Както и да постъпите ще сбъркате. Но и да останете пасивни не си е работа. Ден на коренната реформа. Старото се руши, някой се опитва да вземе юздите от ръцете ви и да се качи на капрата вместо вас. Конете са обезумели. Отварят се огромни апетити. Скандалите са неизбежни. Никой няма да направи компромис, а тълпата е неуправляема.

11-и. Старото си отива. Предстои ден с огромна трансформираща и преобразуваща сила. Стъпвате на нова база, която ще изисква съобразяване с променящите се условия на средата. Не си позволявайте козметични промени, за да не изпаднете от играта. Днес всеки трябва да заяви действителната си позиция за бъдещето. Може да се намери лекарство за тежка болест и проблем.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 5-и Меркурий навлиза във Везни. Постарайте се да не сърдите Темида. Не поемайте рискове. 6-и може да ви вкара в заробваща програма. Венера-любовта напуска вашия знак. 7-8-и дават шанс за печалба и изгодна инвестиция. На 9-и се върнете към старите занимания и тренировки. Марс тръгва ретроградно и ви връща към нерешените проблеми. 10-и е агресивен. На 11-и включете резервите.

5-и. От днес Меркурий ще ви гледа в аспект на чук и наковалня от знака на Везните. Ще се наложат компромиси в бизнеса. Може да приемете неизгодни оферти и да влезете в конфликти с шефове и колеги. Не бързайте да се отказвате от старата си работа, особено ако не сте си намерили нова осигуряваща стабилен договор. Материалните проблеми рефлектират върху личните отношения.

6-и. Венера напуска вашия знак. Опитвате се да избягате от семейните задължения и проблеми търсейки сценична изява или прехвърляйки канала на развлекателните програми и конкурси, които в момента никнат като гъби и ни осигуряват зрелища без хляб. Ден на мрежата, пороците помагат да попаднем в нея. Тенденцията е към раздвояване на съзнанието. Ще ви се предлагат зарибяващи идеи.

7-и. Днес е лесно до отхвърлите съмненията и да направите решителна крачка в избраната посока. Не се препоръчва да започвате много неща едновременно, за да не го свършите като кучето на нивата. Всяко препятствие може да бъде преодоляно, ако се концентрирате върху него и изпробвате нова тактика и подход. Щадете очите. Тази вечер може да сънувате пророчески сън.

8-и. Ден за покупко-продажби, за предприемаческа дейност и огледи на място. Водете преговори, търсете нови места, терени и последователи. Може да си стиснете ръцете след успешно реализирани договори. Този ден свързва имащия с нуждаещия се, този който има крава с този, на когото е ливадата. Не търсете посредници. Преговаряйте лично и предложете взаимно изгодни оферти.

9-и. Тръгващият ретроградно Марс в знака на нехармоничния ви Овен ще рестартира старите проблеми, ще изисква нов подход и ново решение на това, което сте занемерили и оставили без внимание. Връщате се към стара отговорност и грижа, край с почивките. Подновете преговорите с роднини по имотни и наследствени въпроси. Всичко, което научите и проучите е от значение.

10-и. Ден на крокодила, а той като захапе не пуска. На всички нива се отварят огромни апетити. Тенденцията е към разправии, към семейни и професионални войни и авантюристично поведение, за което си даваме сметка след като белята вече е станала. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Напрежението на улицата и у дома може да ескалира по незначителни поводи.

11-и. Днес се срива кулата от карти, която от доста време редите. Навлизаме в период, в който старото ще си тръгне, а новото няма да може да се спре. В такъв момент за всеки е важно да намери нова база за бъдещето. Постарайте се да си осигурите варианти за отстъпление или настъпление. Не се явявайте неподготвени на професионални и публични мероприятия. Конкуренцията дебне.

  

Лъв 22 юли – 22 август

 

От 6-и Венера навлиза в Лъв, където стимулира сценичната и вариететна дейност. Щоуто започва, с пълна пара стартират нови развлекателни и състезателни програми. До 8-и парите изтичат между пръстите ви, но пък си прекарвате приятно. 9-и ще постави нови изисквания, ще ви даде предимства и възможност да доминирате на пазара. На 10-11-и битката за кокала се ожесточава.

5-и. Днес Меркурий навлиза в знака на Темида-Везните. Постарайте се да излезете на светло в бизнес инициативите. Ще спечелят тези, които успеят да уредят нужните документи, права за ползване и разрешителни в необходимия срок. Поставете ултиматуми на длъжниците си. Ориентирайте се към развлекателния бизнес и се включете както можете в шоуто, което предстои.

6-и. От днес до 2 октомври Венера ще се движи в знака на Лъва, а това положение ще стимулира чувствената ви и артистична природа, ще ви насочи към сценична, представителна и творческа дейност. Ориентирате се към забавления, към модните подиуми и театрите. За вас днес купонът ще е част от работата. На маса ще се решават важни делови въпроси и ще се взимат отговорни решения. 

7-и. За родените около 1 август денят ще донесе объркване и проблеми с документи при сключване на договори. Не се разпилявайте с много задачи. Ще е добре, ако поне една работа свършите на ниво и като хората. Очертават се намеси или рискови случайности, които ще ви отнемат инициативата. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на наболелите проблеми.

8-и. Родените в третата декада ще плащат за чуждите удоволствия. Очертават се пътувания и делови командировки. Постарайте се да привлечете спонсори. Може да се пласира изгодно полуготова продукция и да се направят уговорки за важна сделка. Направете компромисите, които се очакват от вас. Днес всеки трябва да получи своя дял от печалбата при всяка сделка. Не се лакомете.

9-и. Тръгващият ретроградно Марс в Овен ще ви активизира в посоката, в която сте се отказали да се борите в миналото. Този път може да спечелите битката и до средата на ноември да си върнете отнети позиции, права и лични територии на влияние. Денят активизира инстинктите за преследване. Проучете конкуренцията. Излизате от период на изгнание. Взимате си своето от живота.

10-и. Тенденцията е към конфликти, скандали и авантюристично поведение. Отнасяйте се внимателно към идеите, които ви подхвърлят, но сами може да направите приемливи за другите личните си амбиции. Водят се битки зад кадър. Ще имате печалба, дори и привидно да ви победят. Приключете проект, който ще донесе не само пари, но ще ви осигури желаната популярност и слава.

11-и. Ден на лично откровение за правилната посока и избор. Събуждат се заспали чувства, страсти и потенциали. Може да се заемете с отлагани в миналото лечения и да си осигурите нужните лекарства. Време е да се започнат строителни и преустройствени дейности, да се разшири и облагороди терена, на който ще се развивате и работите в бъдеще.

  

Дева 23 август – 22 септември

Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в бизнеса на Везните. За родените в първата декада 6-и носи полет на творческата фантазия. 7-8-и носят печалби, ако бързо вложите в действие хрумванията си. Подпишете новите си договори в тези два дни и ще се радвате на печалби. 9-и е ден за учене и проучване. На 10-и агресията е повсеместна. 11-и налага преустройство и промяна.

5-и. Край с маскарада, виждате отношенията си в истинската им светлина. Ще се наложи да си поемете отговорностите и да си печелите парите без чужда намеса и протекция. Меркурий напуска вашия знак. Вървите към промени и преустройства и у дома. Уредете имотен проблем. Някой сменя жилището, друг работата. Едно си отива, но друго идва. Хванете в движение влака на промяната.

6-и. Денят започва агресивно, с проблеми при пътуване и неуредици у дома. Не приемайте на доверие всичко което ви казват и предлагат. Лесно се оплитаме в завоалирани действия, в открити и прикрити лъжи. Ден на Съединението, в който се чувстваме тотално разединени и подвластни на разминаващи се искания, намерения, информации и надежди. Обещаното е в рамките на фантазията.

7-и. Днес ще постигнете важна цел, ако се концентрирате само върху нея, ако не мислите и не се разпилявате със странични неща. Няма достатъчно енергия, а и сили и пари липсват, за да се действа комплексно във всички направления на личната ви амбиция. Но до края на деня ще постигнете поне една важна точка от плана и ще си върнете самочувствието. Действайте целенасочено.

8-и. Денят е благоприятен за пътувания, преговори, командировки и подписване на нови договори. Сега е момента да се преместите на по-добро място, да затвърдите положението си в работата и да задвижите нова бизнес инициатива. Всичко предприето ще ви помогне да преодолеете кризата и да излезете на права отсечка в живота. Не отклонявайте предложения за съвместна дейност.

9-и. Действайте самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Всяко влизане в зависимости ще ви наложи в бъдеще ограничения и компромиси, които може да ви вкарат в конфликти и дългове. Ще се наложат неприятни разговори. Тръгващият ретроградно Марс изисква да се върнем и да решим проблемите, които прибързано сме засипали с пепелта на забравата, а въглените още тлеят.

10-и. Не очаквайте да ви направят отстъпки и компромиси. Където и да отидете ще срещате агресивно настроени хора, които ще се държат  ултимативно. Преговорите ще зациклят, ще се поставят неизпълними условия и ще се действа от позиция на силата. Може да станете обект на провокации и съблазни. Всеки гони ползата и не се съобразява с другите. Изолирайте се максимално.

11-и. Днес сменяте посоката, обръщате нова  страница в професионалните и лични връзки. Всичко предприето ще носи полза, стига да е добре замислено, претеглено и съгласувано с когото трябва. Ден с огромна преобразуваща сила, която помага да се измъкнете от проблема, да намерите подходяща работа и среда и да се устроите на ново място. Включте резервите на пълна мощност.

  

Везни 23 септември – 22 октомври

 

5-и е ден на конфликти. Поемате в нова посока. Меркурий навлиза във Везни. 6-и носи печалби на хората в развлекателния бизнес. На 7-8-и стартирайте нова дейност и тествайте нов работен продукт. От 9-и Марс ще се движи ретроградно в Овен. Ще се решават от позиция на силата старите проблеми. На 10-и се хващате на хоро, от което няма пускане. 11-и е ден за преместване и ремонти.

5-и. Днес Луна и Марс ви гледат в опозиция. Емоциите пречат на трезвата преценка. Не бива да се действа първосигнално и да се взимат решения под въздействие на страсти и силни усещания. Навлизащият Меркурий във Везни ще донесе ползи за хората с трезв ум и студено сърце. Всеки си прави сметката и не е склонен на компромиси. Бъдете отговорни към поетите ангажименти.

6-и. Ден на измами и взаимни лъжи. Търговци и лихвари печелят от предоверяването ни. Навсякъде са заложени мрежи за наивници. Не предприемайте важни житейски стъпки. Най-неблагоприятният ден в месеца за годежи и сключване на брак. Няма да има равностойност във връзките и единият със сигурност ще използва другия в една или в друга посока. Приемайте с резерви всяка информация.

7-и. Всичко предприето днес ще тръгне по правилата и ще донесе ползи. Шоуто тръгва и на екрана. Зрелщата са осигурени. Концентрирайте усилията си в най-важната за бъдещето ви посока. Подпишете нов договор и участвайте в предтавителни сценични изяви. Препятствията са лесно преодолими. Край с изчакването, с колебанията и съмненията. Застанете на старта.

8-и. Препоръчват се екипни инициативи. Внедрете се в нова творческа среда и започнете нова работа. Може да си стиснете ръцете след сключване на взаимно изгодни договори. В този ден може да се продаде непродаваемото и да се купи на сметка нещо недостижимо преди. Пътувайте, обединете семейните ресурси и усилия за уреждане на наследства и придобиване на недвижим имот.

9-и. От днес до 14-и ноември Марс ще се движи ретроградно в знака на опозицията ви Овена. Ще се върнете към стара вражда и стар проблем, който вече не търпи отлагане и ще трябва да се реши дори и с цената на противопоставяне и водене на дела. Натискът върху вас ще се увеличи, а и вие не сте склонни да намалите претенциите. Може да се стигне до точка на прекратяване на отношения.

10-и. Не участвайте в демонстрации на сила. Опитайте като за последно да се разберете с мирни средства, но ако не се получи вече може да действате с тоягата на принудата. Каквото приключите в срок ще донесе ползи и пари, а каквото започнете ще зацикли. Време е за коренна реформа в подхода, в начина ви на работа и живот. Почистете дома, разчистете си сметките.

11-и. Навлизате в рисков тридневен период, в който в хороскопа ви ще действа кръст на планетни сили. Може да бъдете въвлечени в опасни връзки, които ще донесат тотална промяна в начина ви на работа и живот. Днес старото се руши, нужни са реформи, които е добре да произлезат от вас, а не да ви сварят неподготвени. Подсигурете си базата и защитата, преговаряйте с потенциални съюзници.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

5-и е ден на трансформация на външно и вътрешно ниво. На 6-и Луна и Венера ще са в конфликтна позиция спрямо Слънцето на родените до 1 ноември. Едно пътуване ще влоши отношенията. 7-и носи победа само в едно направление, другото зацикля. 8-и е ден на доброволната жертва. На 9-и е важна всяка информация. На 10-и стойте далече от точките на конфликт. 11-и ви носи късмет и пари.

5-и. Ден за прочистване и пречистване. Ако в тялото или в душата ви се отвори тайна рана, това е знак, че сте нарушили някои закони на кармичната еволюция. И сънищата от тази сутрин показват какво ви пречи да живеете щастливо. Това е един от дните, в които получаваме каквото сме си заслужили в миналото със старание или  невнимание. Някои отношения се вледеняват.

6-и. Днес Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца, а Венера в конфликтния ви Лъв. С голяма вероятност ще влезете в конфликти с шефове и колеги, ще разкриете неприятни тайни или личните ви отношения ще излезат на показ. Вероятна е компроматна атака и изнудване. Ограничете контактите в мрежата, особено с непознати. Ден на неравностойните договори, връзки и бракове.

7-и. Ден на разпиляване, поради желанието да огреете навсякъде и да извлечете максимални ползи от различни места, дейности и хора. Така може да останете от два стола на земята. Родените в третата декада да внимават при подписване на документи и да не оставят вещите си без надзор. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не натоварвайте очите. Вечерта си поръчайте сън.

8-и. За родените в третата декада животът поставя тежки изисквания. Ще се налага да работите почти без възнаграждение и да влезете в ролята на посредник между двама, които в последствие може да ви изкарат виновни за проблемите си. Не се месете в чуждите дела, дейности и отношения. Не позволявайте и намеси в своите. За всичко ще се плаща с лихвите, а придобивките отиват при друг.

9-и. Тръгващият ретроградно Марс ни връща към стари битки, към неуредени сметки, отношения и договорености. Скрити тайни излизат на показ и предизвикват конфликти. Стари рани се отварят и изискват бързо и адекватно лечение както на физическо, така и на психическо и душевно ниво. Някой губи самообладание и предизвиква лавина от промени, които може и да се окажат полезни за вас.

10-и. Не предприемайте важни стъпки и инициативи. Днес всеки тръгва с голямата кошница, иска максималното и не е склонен на компромиси. Стойте далече от разгневената тълпа и не се намесвайте в отношенията на другите. Лесно възникват конфликти, а скандалите пламват по незначителни поводи. Не давайте непоискани съвети, отложете важните преговори за утре.

11-и. Ден за нови начинания, особено такива, които ще осигурят стабилна база и основа за бъдещето, за новата ви работа или за новите бизнес ангажименти. Може да подпишете изгоден договор, да си осигурите нужната подкрепа и инвестиция и да намерите терена, на който да започнете нова дейност. Ще получите откровение за бъдещето. Застанете на стартова позиция и чакайте сигнал.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

5-и ви дава сила да зададете неудобни въпроси на хора, които ви създават неудобства. На 6-и не рискувайте и не се обвързвайте. На 7-и заставате на старта на нови добре платени дейности. 8-и идва с изгодна сделка. Пътувате, привличате бъдещи партньори и спонсори. Тръгващият ретроградно Марс от 9-и ще ви върне към неразрешените въпроси. 10-и е рисков, а 11-и сочи нова посока.

5-и. Днес всеки се оглежда в своето огледало на реалностите, възможностите и нуждите. Един ще се види напълнял, друг, остарял, а трети променен и дано не и занемарен. Погрижете се повече за себе си. Използвайте по-голяма част от заделените пари и ресурси за личните си нужди и дейности. Не позволявайте на друг да се разпорежда с общите наличности, особено ако действа егоистично.

6-и. Днес лесно се попада в мрежи за наивници. На всички нива се предлагат изкушения, на които е трудно да устоиш. Не теглете и не давайте заеми. По никакъв начин не влизайте в обвързващи отношения. Сключените днес договори и бракове ще се окажат капан за единия и възможност за другия да дърпа юздите. Работете самостоятелно и на свой терен. Не споделяйте идеите си.

7-и. Днес и утре може да спечелите максимално и да подпишете нови договори. Тръгвате в печеливша и перспективна посока. Уредете си важни срещи, преговаряйте и поставете условията си. Ще прескочите препятствията, които в предните дни са ви ограничавали и поставяли в неизгодна позиция. Действайте активно, не си хабете патроните за дреболии. Не подарявайте отрязани цветя.

8-и. Ден на лични рекорди и на постижения, с които ще се гордеете. Някой взима изпит, друг уговаря печеливша сделка, а трети бива приет в нова група и екип. Тенденцията е всичко да тръгне успешно и да ви повиши нивото. Сега е момента да се обадите на евентуални спонсори и покровители, на треньори, посредници и доставчици и да направите съвместна крачка към взаимно изгодни инициативи.

9-и. Денят носи загуба за тези, които не са си научили урока, не са си направили труда да проучат как стоят нещата в посоката, в която ще правят  важен ход. Ден на тайното знание, на проучванията, които ще помогнат да навържете факти и събития и да усетите накъде вървят важните за вас връзки и отношения. Ден на добре информираните и подготвените. Дано сте от отличниците.

10-и. Луна, Слънце и Нептун образуват кръст със Слънцето ви. Бъдете особено внимателни и отговорни за делата и избора си. Ден на огромните апетити, които може да ви вкарат в капани на страста и лековерието. Не ходете по митинги, стойте далече от места на конфликти и разправии. Точно днес не провеждайте неприятни разговори, на които смятате да поставяте ултиматуми.

11-и. Денят може и да не започне по правилата, но до вечерта ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Старото си отива, правят се стъпки в нова посока, по нов начин тръгват отношенията и сключените договори ще бъдат равностойни. Ще се окажете търсени и желани там, където преди сте получавали откази. Имате шанс да заемете по-добра позиция в любовта, в бизнеса и в живота.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

5-и ви вкарва в рискови отношения. Контролирайте емоциите. 6-и носи обрати и опасни вмешателства в личния ви живот. Прекратете вредни връзки. 7-8-и носят тенденция към неочакван успех, богатство и печалба, които ще разширят пълномощията и правата ви. От 9-и тръгващият ретроградно Марс в Овен ви връща към неуреденото в миналото. 10-и е ден на двойнствени игри. 11-и идва с ултиматуми.

5-и. Днес Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Везните. Ще се наложат промени в деловите ви и бизнес отношения. Очертават се опити за намеса и ограничаване на правата, на личната ви територия на работа и влияние. В този ден не може да си позволиш да бъдеш близък с конкуренцията. Издигат се прегради, отварят се тайни рани и скривани информации от миналото излизат на яве.

6-и. От днес Венера вече не ви гледа в опозиция. В любовния ви живот започват благоприятни промени. Денят не е добър за прибързано обвързване, но е добре да се уточняват позиции, намерения и искания. Една преграда, която понякога ви е била и защита пада. Дано сте си дали сметка с кого и накъде да вървите. Вечерта чакайте и закъсняло признание, което променя нещата.

7-и. Днес постигате максималното и получавате допълнителни екстри. Концентрирайте се над най-важните си задачи. Разпределете така времето си, че да свършите повече неща. Преговаряйте по новите договори и се споразумейте за новите сцени на стоки и услуги. Днес вадите печелившия билет от лотарията на живота. Нищо не е за отказване. Може да намерите жилище и да уредите имотен спор.

8-и. Родените в третата декада ще имат успешен в делови и творчески план ден. Пътувайте, но за предпочитане с наземен транспорт. Ще направите силен ход в бизнеса и може да си осигурите повишение или нова работа за зимния сезон. Поне едно притеснение ще отпадне, ще ви предложат изгодна сделка и договор. Може да направите много добра инвестиция на труд, пари, чувства и ресурси.

9-и. Тръгващият ретроградно Марс в знака на нехармоничния ви Овен, ви връща към стари битки, към конфликти, които ще навредят на всички участници в ситуацията. Дано успеете да омиротворите положението. Използвайте поверителната информация като личен коз за стопиране на нечии болезнени амбиции. В момента сме на прага на свещенни търговски войни.

10-и. Ден на насилие, старото се руши. Налагат се нови правила, влизат в сила нови споразумения, които ще ограничат нечии права и пълномощия. Ще се действа от позиция на силата. Ако искате да доминирате влезте в съответната делова или политическа група, изберете своя клуб по интереси. Без екипна работа няма да успеете, да спечелите и  защитите позициите си. Властва правото на силния.

11-и. Ден на болезнени решения и трансформации у дома и на работното място. Взимате решение къде и с кого да живеете, накъде да насочите бизнеса и личните си ресурси. Сега е момента да се заемат нови територии, да се помисли за строителни дейности и ремонти, които ще донесат разширение и необходимите ви защити. Привлечете спонсори и приятели, на които в миналото сте помагали.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

5-и ви отказва поне от една илюзия. 6-и е рисков за родените до 1 февруари. Венера вече ви гледа в опозиция. На 7-и не се разпилявайте с много дейности в различни посоки. 8-и изисква отдаденост и помощ за някой друг. Вашата работа изостава, но печелите важни съюзници. На 9-и намирате нова среда и работа. На 10-и приключвате успешно важен ангажимент. 11-и носи печеливши договори.

5-и. Днес тонът в отношенията се втвърдява. Всеки тръгва напред решен да не прави повече компромиси. Не очаквайте да ви разберат и да ви влезат в положението. Препоръчителна е диета, ограничаване и на някои връзки, които до момента са ви носили само разочарование. Меркурий навлиза в знака на хармоничните ви Везни. Време е да мислите повече за работа, нови договори и пари.

6-и. Венера навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Очертават се проблеми във връзките. Може да разберете за изневери и сами да изневерите. Ден на измами и опасност от раздвоение на съзнанието. Контролирайте употребата на алкохол и стимуланти и бъдете отговорни за действията си във всеки момент. Неблагоприятен ден за обвързване. Постойте край огън. Ще ви подейства пречистващо.

7-и. Днес се оказвате във властта на разсейващи фактори. Така губите реалната преценка в ситуацията и може да направите грешен ход. Трудно ще пробиете на ново място и в нова среда, Ще се появи пречка, за която не сте предполагали и не сте готови да я преодолеете. В този ден е важно да се отхвърлят съмненията и да се вземат важни и неотложни решения. Всичко ще се урежда трудно.

8-и. Ден на преустройства, на лечение и изцеление. Сега е момента да направите и промените, които дълго сте отлагали. Прехвърляте се на нова работа. Някой дава клетва за вярност, друг е готов на доброволна жертва в името на децата и тяхното бъдеще. Прехвърлете имот, уредете наследства и стипендии. В момента вие сте този, който работи за екстрите у дома. Поемайте умерени рискове.

9-и. Днес стигате до корена на проблемите, получавате ценна информация и откривате тайни, които ще ви влезат в работа и ще помогнат да се справите със ситуацията и стагнацията. Ден, в който учителят си намира ученици и обратното. Добре е да влезете в нова среда или в нов екип в който да тренирате или да развивате странична дейност. Проучете кое ще ви влезе в работа.

10-и. Може да приключите успешно задачи и творчески проекти, които ще ви донесат популярност и слава. Бъдете внимателни. Днес всеки тръгва с голямата кошница и е решен на всичко, за да получи желаните постове, пари и екстри. Дистанцирайте се от хора с огромни апетити. Работете самостоятелно, не влизайте в колективни инициативи, за да не ви използват.

11-и. Ден на откровение за бъдещето. Сякаш се събуждате от сън, усещате каква е важната посока и накъде трябва да се върви, за да поддържате едно постоянно ниво на развитие в бизнеса и в личните отношения. Ден с огромна преобразуваща сила, която ще помогне да се установят нови отношения, да се излезе от кризисните положения и да се започне начисто на нова навивка на развитие.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

На 5-и е важно да контролирате емоционалната си реакция. 6-и е най-неблагоприятният ден в месеца за всякакъв тип обвързване. Връзките ви ще са неравностойни и обсебващи. От 7-и получавате покани или взимате участия в сценични изяви. Шоуто тръгва и ви привлича. На 8-и може да сключите перфектните си договори. 9-10-и ви вкарват в капани. Важното насрочете за 11-и.

5-и. Този ден увеличава дистанциите, което емоционалните Риби трудно ще понесат. Някой ще получи отказ за срещи и за планирани мероприятия, друг ще трябва да промени цялата си програма, за да бъде където се чувства добре. Ден на преобразяването. На едно място се държите семпло и неглиже, а на друго сте облечени в най доброто от гардероба си. Дано жертвата си струва.

6-и. Навлизащата в Лъв Венера стимулира сценичната ви изява, желанието да сте част от шоуто, да се говори за вас, да сте в светлините на прожекторите и да ви ръкопляскат. Склонни сте на всякакви компромиси в тази посока. Лесно може да бъдете зарибени и употребени за нечия кауза. Постарайте се да продадете скъпо дарбите и талантите си. Не подписвайте днес нови договори.

7-и. Днес и утре може да сключите перфектните си договори и да станете част от важна за бъдещето ви дейност, програма или група. Днес е важно да се занимавате само с това, което е от особен приоритет и не търпи отлагане, което ще ви осигури нужните екстри, пари и възможности за професионално израстване. Вечерта си поръчайте сън, в който до видите решението на проблемите.

8-и. Активен и творчески ден. Уредете си среща с бъдещи и настоящи шефове, посредници снабдители, учители и спонсори. Време е да се преговаря, да се търсят и предлагат изгодни оферти. Всичко може да се купи и продаде. Може да направите изгодна сделка и да привлечете точните хора. Следващите два дни ще ви донесат разочарования, затова побързайте с избора си.

9-и. Този ден ви връща към стари ограничаващи мерки и положения, които трудно ще изтърпите. Ще спечелят добре информираните, тези които успеят да усетят перспективата, възможностите и шансовете и в най-неблагоприятната ситуация. Марс тръгва ретроградно, отваря стари рани и изисква бързо решаване на отлаганите въпроси и проблеми. Нагнетява се революционно напрежение.

10-и. Слънце и Луна образуват кармичен кръст с Нептун и с рожденното ви Слънце. Очертава се тежък и рисков ден, с проблеми между родители и деца, с поставяне на ултиматуми и неадекватно поведение, което може да ви вкара в преразход на сили и средства. Контролирайте нещата, не прекалявайте с исканията и претенциите. Вероятни  са скандали и авантюри. Апетитите нарастват.

11-и. Сутринта и най-малката капка ще прелее чашата на търпението. Към обед вече се справяте с проблемите, намирате правилното решение и постигате нужното примирие. Може да се подпише важен договор. Уговаряте подробностите за бъдещите съвместни действия. Намирате верния подход и си осигурявате подходящата база,  нужните финанси и разрешителни за дейноста ви.

Подобни статии