Пълен седмичен хороскоп за 07-13.08.2021

Телецът се освобождава от окови, които го дърпат и не му дават възможност да се почувства свободен. Близнакът се пече на бавен огън. Ракът е настроен към изневери

Някои ще са подвластни на авантюри и изкушаващи страсти. Други ще са между чука и наковалнята. Вижте какво показват звездите и тяхното разположение за вас и хората, на които държите.

Овен 21 март – 20 април

 

7-и е рисков и безенергиен ден, не поемайте тежки ангажименти. 8-и ви дава свобода на избора. 9-и определя новите приоритети и посоки. Родените в третата декада попадат точно в целта. На 10-и стартирайте нов бизнес, опитайте да привлечете спонсори и съмишленици. 11-и е ден на фатални срещи, които могат да ви разведат или оженят. На 12-13-и ще водите тежки битки с конкуренцията.

7-и. Днес ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние в Лъв. Шефската власт се клати, енергията е на минимални нива, затова не се ангажирайте с отговорна, тежка и вредна за вас и връзките ви работа. Не замествайте колега. Нищо ново да не се започва. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, опитайте се да сложите край на фалшиви и разболяващи връзки.

8-и. До 16ч. 51 мин. Луната се движи в своя 30-и лунен ден, което не се случва често. Ще имате свобода на избора, възможност да постъпите както ви се харесва, както искате, мечтаете и желаете. Не е нужно да се съобразявате с когото и да било. Приключете със старите зависимости, върнете си дълговете, излезте от орбитата на вечния длъжник и неудачник. Ден за чистене и подреждане у дома.

9-и. В този ден откривате истини и важни неща за себе си, за връзките си и за нечии намерения. Ръководи ви някакво шесто чувство, което ще ви подскаже кой ви лъже и мами и на кого може да разчитате и да се опрете. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Избягвайте бурните емоции. Днес презареждаме батериите, нужно ви е спокойствие и време за размисъл.

10-и. Днес ще се развихрят бурни страсти на всички нива. Луната е в съвпад с Меркурий и Марс. Аспектът провокира действията на хората с опасен ум и чар. Лесно се отива към конфликти, а на работното място може да се очакват провокации. Разделяме се на лагери, взаимно си пречим и вредим. Късметът е за този, която няма да влезе в колегиалните игрички. Защитете си интереса.

11-и. Днес може да срещнете голямото изкушение в лицето на някой, с когото ви свързва работата или съвместните ви отговорности. Съветът е да не смесвате работата с любовта и секса. Ден на фатално привличане. Луната е в съвпад с Венера, а тези две омайници със сигурност ще провокират емоционалната ви и сексуална природа. Дано не си развалите отношенията с нужните ви и близки хора.

12-и. Днес може да влезете в голямата игра или политика. Ще трябва да направите избор, който ще ви вкара в един или в друг лагер на интереси и позиции. Добре е да се сключват нови договори, но при вас ще действа и някаква странична принуда, поради която ще трябва да приемете и нежелани отговорности и да дадете тежки обещания. В този ден е важно да се играе по правилата, не лъжете.

13-и. До обед следвате силните и тези, от които зависите. Трудно ще се изплъзнете от един наложен или поет в миналото ангажимент. Ще ви се обадят и от чужбина с подсещания за работата, която сте обещали да свършите. Родените в третата декада са в притеснителна позиция поради отсъствието на някой, на когото обикновено разчитат. Разчитайте сега на интуицията си.

  

Телец 21 април – 20 май

 

На 7-и всичко тръгва накриво, останете където сте. На 8 направете инвентаризация, върнете си дълговете. Новолунието в Лъв е най-трудният момент в сатурновата ви дупка. На 9-и изгответе новите доклади, планове и фирмени проекти. 10-11 са благоприятни за старт на нова бизнес програма. Започнете нова дейност. 11-и ви среща с фаталната любов. На 12-13-и сключете нов договор.

7-и. Денят е подвластен на тъмни и объркващи сили. Сгъстява се астралната мъгла в дните около новолунието. Пророчествата са лъжливи, връзките са изпълнени с опити за обсебване и изнудване. Бъдете внимателни, не вярвайте на никого и не предприемайте важни за бъдещето ви стъпки. Не се предоверявайте, не оставайте друг да ви върши работата и съхранява парите. Ще бъдете излъгани.

8-и. Родените във втората декада да се ориентират към приключване, към лична и професионална инвентаризиция. Днес висшите сили сключват примирие и не се намесват в живота ни. Затова се сърдете на себе си за грешките, но и се уповавайте на знанията и дарбите си. Време е да се разчисти базата, на която утре ще стъпите. Направете нужните действия и се освободете от оковите.

9-и. Днес и за родените в третата декада ще има моменти на открит и прикрит натиск и желание за обсебване. Едно приятно или неприятно чувство ще ви покаже накъде да вървите и с кого да прекратите отношенията си в бъдеще. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Вечерта сте на прага на нова програма. Край с изчакването, планирайте старт на нова дейност.

10-и. Днес и утре Луната е в знака на хармоничната ви Дева в съвпад с Меркурий, Венера и Марс. Ще се задвижат брилянтни за вас аспекти, ще получите стимул, предложения и шансове за внедряване на нова позиция в бизнеса и в живота. Днес е добре да сключите нови договори. Пасивният човек ще претърпи поражение, затова не чакайте повече, а опитайте да си вземете своето от живота.

11-и. Днес може да срещнете любовта на живота си, но ситуацията може да е такава, че вече има човек до вас или другият е обвързан. Денят носи фатални срещи, които ще променят много съдби, ще разкъсат стари връзки и ще донесат щастие през сълзи. Дано с действията си не вгорчите живота на тези, с които сте свързани в брачен съюз. Изпивате до дъно сладко-горчивата чаша на любовта.

12-и. Чудесен ден за събрания на екипа, за делови и приятелски срещи, за обсъждане и планиране на нови начинания и бизнес инициативи. Подпишете нови договори. Може да се поеме умерен риск. Ден на протегнатите ръце и на обещанията, дадени от сърце. Препоръчват се срещи на пълна и отрупана маса. Така всеки ще се отпусне и сделката ще стане. Днес не се пълнее, забравете за диетите.

13-и. Днес се действа с далекобойната техника. Осъществете връзки с колеги, близки и приятели от чужбина и се опитайте да станете част от екипа. Ще усетите накъде духа вятърът на промяната и може да ви дадат информация преди другите. Ден на актуалните новини, които събирате от различни източници и сглобявате нещата. Изяснявате си някои детайли и отношения и правите силен ход.

  

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Не поемайте тежки ангажименти за 7-и. Няма да ви стигнат силите. На 8-и сме свободни да направим личния си избор. Нито злото вреди, нито доброто помага. На 9-и тръгнете в посоката, която ви привлича и не правете компромиси. На 10-11-и се вкарвате в рискова програма. Контролирайте емоциите и не тръгвайте към неравностойни връзки. Отложеното за 12-13-и ще ви донесе късмет и пари.

7-и. В деня преди новолунието всичко се прави на тъмно, не се спазват правила и обещания, не може да се довериш на никого. Започнатото с голяма амбиция и желание за печалба ще зацикли. Отложете за следващите два дни старта на нова бизнес програма или отварянето на нови заведения и търговски обекти. Не отговаряйте на покани и не взимайте участие в състезания с висок риск.

8-и. Ден за прошка и покаяние. Силите на доброто и злото са изравнени. Добре е да се направи инвентаризация, да се върнат дълговете и да не се правят нови. Анализирайте пътя, връзките и позициите си. Утре ще преминете на нова навивка на лично и професионално развитие. Време е да се откажете от всичко вредно, ненужно и пречещо в живота и работата си. Доставете някому радост.

9-и. Единственият ден в месеца, в който дори и тези които не вярват и не разчитат на интуицията си е добре да и се доверят. Ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното в живота и отношенията ви. Съобразете се с предпочитанията на тялото и по отношение на храната. Добре е да се спазва диета и да се пренастрои организма към нов хранителен режим. Контролирайте емоциите.

10-и. Настройте се на тотална самозащита. Ще ви нападат от няколко страни, ще ви провокират с претенции, с изисквания и ултиматуми. Меркурий се готви да навлезе в нехармоничната ви Дева, където го очакват Луна, Марс и Венера. Цялата тази агитка е в опозиция на Нептун от Риби и в пречупващ аспект със Слънцето ви. Ще се печете на бавен огън. Вероятни са и здравословни проблеми.

11-и. Днес е важно да се смени подхода. Време е да се измъкнете от приятелските кръгове, които ви притискат с искания и да смените средата. Вашата управляваща планета Меркурий навлиза в Дева, където също е на трон. Не е изключено да бъдете детронирани от едно място и овластени на друго. Идват тежки моменти за личното ви его, за връзките и здравето. Ден и на фатално любовно привличане.

12-и. За родените в първата декада днес ще има повече екстри, пари и възможности. Луна и Сатурн от другите два въздушни знака сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Ще постигнете много и може да елиминирате конкуренцията. Привлечете съмишленици и спонсори. Връщат се стари приятели, каещите се грешници отново чукат на вратата. Не отхвърляйте изгодните предложения.

13-и. Днес сте между чука и наковалнята, където се изковават щита, ралото и меча ви за бъдещето. Нищо няма да ви се даде даром. Ще се наложи да изтърпите градивна критика, но и подкрепа ще дойде. Задълбочават се връзките с чужбина, а някой планира и заминаване. Водете преговори с чуждестранни фирми, вадете документи, гответе се за преминаване на нова професионална позиция.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 7-и нищо отговорно да не се предприема. На 8-и спазвайте диета, натоварете се физически, изчистете дома и двора. На 9-и интуицията ви работи на пълен капацитет, събуждате се с важно прозрение за бъдещето. 10-и е ден за атака, но без да се включват емоциите. Бъдете хладнокръвни. На 11-и са вероятни влюбвания и разлюбвания. Луната е в съвпад с Венера. 12-13-и се рискови и тревожни.

7-и. В деня преди точното новолуние липсва енергия, тъмнината, страховете и опасенията завладяват сетивата. Преценката ви не е точна, предоверявате се, може да сбъркате и да направите губещ ход. Останете където сте, движете се в среда на проверени приятели и близки. Не рискувайте с нищо и за нищо. Не се ловете на бас. Измамата действа на всички нива. Спазвайте диета.

8-и. Не се лакомете, откажете се от всичко ненужно, коригирайте вредни навици и привички. Разчистете терена на връзките и се гответе за преминаване на ново ниво на духовно и физическо развитие. Дарявайте радост на близките, направете някому желан подарък и раздайте ненужни вещи. Където и да отидете не взимайте много багаж. В новата среда и условия съвсем други неща ще ви трябват.

9-и. Събуждате се с прозрение за бъдещето и за развитието на проблема, който ви вълнува. Доверете се на усещанията си и действайте по инстинкт. Разумът не дава верни решения, защото му липсва важна информация, но свръхсетивните сигнали ще се окажат точни, ще ви спестят грешки в избора и подхода. Ще почувствате кое е добро, полезно и изгодно и кое е вредно и рисково за вас.

10-и. Ден за първа крачка и първа целувка, а някой и ще повтори. Не оставайте в пасивно изчакване, включете се активно в житейските битки, вземете участие в конкурси и състезания, кандидатствайте по спонсорски проекти, уредете си стипендии и по-добро място в работата и в живота. Луната е в съвпад с Марс, а този аспект облича емоциите в желание да се постигне нещо на всяка цена.

11-и. Съвпадът на Луна и Венера провокира пикове в емоционалното състояние. Вървите към изневери или научавате за такива. Случващото се днес ще развали някои връзки и ще ви обърка бюджета. Конкуренцията и папараците дебнат. Няма да ви бъдат спестени жлъчните забележки, за някои забежки. Не давайте повод за атака. Ако сте сънували нещо объркано, и животът ви ще се обърка.

12-и. Вероятни са разправии със закона или с негови служители, проблеми с документацията, която предавате или ви изискват. Ще се наложи да водите битки и в защита на приятелски интереси. Едно пътуване се отлага. Може да смените посоката, да прекратите или удължите престой. На маса въпросите лесно ще се решават. Хапнете си сладко и не забравяйте, че днес не се пълнее.

13-и. Отложете сделки и не водете наследствени дела. Не давайте пълномощно никому и не си променяйте местоживеенето. Ако заминете в чужбина дълго няма да се върнете. Смирете изискванията към другите. Днес не е време за недоволство. Прегледайте различни оферти, но изборът на посока и цел отложете за следващите два дни. Ден на телепатичните контакти.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

7-и е може би най-тежкият ден в сатурновата ви дупка. Предстои ограбващо силите ви новолуние в Лъв. На 8-и е време да направите самостоятелен избор. 9-и внушава полезни усещания, доверете им се. На 10-и започнете нова дейност, регистрирайте фирма, отворете търговски обект. На 11-и Меркурий напуска Лъва. Обеднявате на идеи, трудно комуникирате. 12-13-и идват с пътувания и срещи.

7-и. Както и да постъпите днес ще сбъркате и ще си докарате неприятности. В отношенията има голяма доза потайност, недоизказаност и маскировка. Трудно ще пробиете стената на недоверието, ще се излъжете за истинските намерения на околните. Съветът е да не взимате животопроменящи решения, да не правите рискови ходове и да не споделяте бъдещите си планове и намерения.

8-и. Днес имате право на избор, без да очаквате подкрепа или спънки по пътя си. Всичко ще зависи от вас самите, от вашите желания, дарби и възможности. Ден за разчистване на сметките, но не само във финансов план. Обадете се на тези, които сте пренебрегнали, разчистете пътеката на изгубените във времето важни връзки. Сега е момента да си върнете и старите дългове.

9-и. Родените в третата декада ще се сблъскат със силни авторитети, които мислят и действат различно, които не могат да бъдат прогнозирани и водени за носа. Доверете се на предчувствията, слушайте гласът на интуицията. Избягвайте конфликтите, контролирайте емоционалните изблици. Дръжте се дипломатично и на ниво независимо в каква ситуацията ще ви вкара живота.

10-и. Днес е препоръчително да излезете от храстите на изчакването, да направите своя лъвски скок и да се опитате да хванете голям улов. От действията ви в момента зависи бъдещата ви работа, лична и материална обезпеченост. Кандидатствайте за нова служебна позиция, не правете компромиси и посетете потенциалните си спонсори и привърженици. Ще ви е нужна подкрепа.

11-и. Днес Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в бизнеса на Девата. Не се обвързвайте с нови партньори и не започвайте нова любовна връзка. Ден на фатално привличане, на срещи от които ще излезете объркани или обрани и ощетени. Не давайте никому излишни пълномощия независимо, че са ви нужни услуги и съдействие. Свършете важното без подкрепата на екипа.

12-и. Ден за представителни срещи, за преговори и преназначения. Ще намерите нужната партньорска връзка ще уредите имотна сделка и може да спечелите търгове. Постъпвайте принципно. Върнете жестовете и ако някой ви е похвалил рекламирайте продуктите и дейностите му. Ако се наложи влезте в битка, защитете приятел. Не е ден за диети колкото и да изядете, няма да напълнеете.

13-и. Ден за връзка с чужбина, за срещи и пътувания към далечни дестинации, за които са нужни отдавна направени резервации. Получавате откровение за истинската ви позиция и цел. Редактирайте прибързаните решения и изказвания. Не влизайте в разправии за дреболии. В този ден е важно да се мисли и действа в перспектива, да се разчистят семейните и приятелски отношения.

 

Дева 23 август – 22 септември

  

7-и е подвластен на тъмни сили и намерения. Не предприемайте амбициозни начинания. 8-и ви дава свобода на избора и премахва ограниченията. На 9-и лесно отделяте полезното от вредното. На 10-и влизате в две роли, едната изисква максимална активност, а другата изчакване и преговори. От 11-и Меркурий навлиза в Дева, бизнесът ви потръгва. 12-13-и носят победи, покани от чужбина и пътуване.

7-и. Днес е добре да се покриете, да не се обаждате и срещате с приятели или с шефове, които могат да ви стоварят допълнителни отговорности, работа и ангажименти. Не подвеждайте половинката, изпълнете обещанията си, ако не искате скандали у дома. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Започнете прочистваща диета и прекратете докато е време вредните връзки.

8-и. Денят е с равно количество добро и зло. Ако на едно място се провалите, на друго ще успеете. Не очаквайте тотален невървеж или абсолютен успех. Придържайте се към златната среда в отношения и връзки. Обадете се на тези, към които имате някаква отговорност и дългове за връщане. Влезте в градината на личния си интерес и разчистете пътя. Дарявайте близките с внимание и обич.

9-и. Денят е благоприятен за освещаване на нови търговски обекти, за отваряне на офис, магазин или ателие. Събуждате се с готово решение по въпроси, които вчера са останали неразрешени. Развихрят се дегустаторските ви таланти. Ако нещо ви се услади, включете го в менюто си до другото новолуние. Ако някой и нещо са ви неприятни изключете го от живота си и не се връщайте назад.

10-и. Днес и утре Луната е във вашия знак в съвпад с Марс и Венера. Аспектът ще ви дари с емоции и желание за промяна. Не продължавайте с изчаквателната политика. Днес е добре да вземете важно решение, да си кажете думата на събрание, да направите избор на партньор и начин на работа. Тази вечер и в любовта ще трябва повече да се постараете, ако искате да се радвате на близост.

11-и. Ден на изкушения, на които трудно ще устоите. Ще попаднете в компроматен капан. Не изневерявайте точно днес. Стойте далече от хора и места, които биха ви поставили в неприятна и губеща ситуация. Противопоказно е да се работи в екип. Бъдете сигурни, че някой ще се похвали с вашата работа, ще се закичи с вашите успехи и постижения. Лесно се краде интелектуален продукт.

12-и. Ден за работни срещи, за преговори и обсъждане на условията за работа или съвместна дейност. Съвпадът на Меркурий и Марс в Дева дава агресивна настройка на ума ви. Склонни сте да поставите злободневните въпроси на масата за преговори. Не отстъпвайте от позициите си. Може да сключите обезпечаващ бъдещата ви работа договор. Намирате ценен партньор и съюзник.

13-и. Днес интересите ви може да се насочат и извън пределите на страната. Търсете нови партньори и клиенти. Може да се появи спонсор или кандидат за нещата, които предлагате като готов или суров продукт. Разгледайте всяка предложена оферта и не се давайте без бой. Търсете консултантски услуги, време е за преговори. Ще получите откровение за правилната посока.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

На 7-и не поемайте излишни рискове. На 8-и изчистете дома, прочистете отношенията и си поемете отговорностите. На 9-и ще се събудите с откровение за полезното и вредното, доверете се на инстинктите. 10-и изисква активни, творчески и настъпателни действия. Край с колебанията, вземете важно решение. На 11-и вървите към любовни авантюри. 12-13-и носят победа.

7-и. Не поемайте тежки задачи и отговорности за днешния ден. Старайте се да почивате повече, да не се товарите с проблемите на другите и да не допускате странични намеси в живота и в личния си избор. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и не изисквайте много от себе си и другите. Тъмнината на приближаващото новолуние скрива истинските намерения, чувства и амбиции.

8-и. Ден за планиране, за приключване на отношения и за връщане на дългове. Старайте се да излезете с чест от поетите в миналото ангажименти. Не подновявайте връзка, която усещате, че няма перспектива. Днес сме оставени на личния ни човешки избор. Не обвинявайте никого за взетите решения или за нещата, които ви се случват. Внимавайте какво си пожелавате.

9-и. Денят идва с откровение и усещане за полезните и вредни за вас действия, храни и хора. Едно приятно или неприятно чувство ще ви води в избора. Ако към нещо изпитате неприязън, откажете се и тръгнете в друга посока. Избирайте храната си по каприз. Не яжте каквото не ви се яде, дори и да обидите домакините. В съзнанието ви се откроява ясно посоката, която трябва да следвате.

10-и. Този ден изисква активни и целенасочени действия в избраната посока. Добре е за старт на нов бизнес проект, за отваряне на заведения и подновяване на стопирана дейност. Пасивният човек ще загуби позиции. Край с колебанията. Ако искате да успеете днес здраво трябва да се захванете за работа, да направите нови инвестиции и да подпишете нужните договори и документи.

11-и. За днес се препоръчват само двустранни разговори и то с хора, които познавате добре, дълго сте работили и не сте имали проблеми. Не допускайте нови хора в средата си и сами не се включвайте в нови творчески и производствени съюзи. Ден на фатално привличане и в чувствата. Венера и Луна са в изкушаващ страстите ни съвпад. Една авантюра може да развали бракове и връзки.

12-и. Днес и утре Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, разговори с далечна перспектива и с хора, които дълго не сте виждали. Сключете нови договори, създайте нови връзки, не се страхувайте да защитите интересите на тези, които винаги са ви защитавали и подкрепяли. Не сдържайте чувствата, усмивките и сълзите. Днес диетите са противопоказни, хапнете си сладко.

13-и. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Водете разговори с клиенти, роднини и партньори от чужбина. Време е да се уреждат имотни и наследствени дела. Поне в една посока от живота и дейността ви нещата ще получат развитие и до дни ще имате резултати. Облаците се разнасят, но не и преди да изживеете бурята на големите очаквания, страсти и амбиции.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

  

През уикенда 6 планети сключват критични аспекти със Слънцето ви. Съветът е да сте пределно внимателни, да не планирате тежки и натоварващи задачи и да не взимате отговорни за бъдещето ви решения. Здравето е нестабилно. На 10-и стартирайте нова фирмена дейност. 11-и е ден за консултации със специалист в нужната ви област. 12-13-и ви издигат на престижни работни позиции.

7-и. Обгръща ви тъмнината на приближаващото новолуние в Лъв. Смирете претенциите и желанието да изпъкнете на всяка цена и да държите положението под контрол. Близките и децата се изплъзват от влиянието ви. Трудно се справяте със задачите. Не се напрягайте излишно, щадете се, защото в този ден другите няма да ви пощадят в чувствата, в работата и в живота.

8-и. За родените във втората декада проблемите ще никнат като гъби. Съветът е да се заемете с разчистващи територията ви на работа и живот задачи. Не е време за обвързване и поемане на тежки отговорности. Не очаквайте подкрепа, но и най-големите неприятности бързо ще отминат. Днес сме оставени на собствения си избор. Ще сбъркате, ако оставите друг да го направи вместо вас.

9-и. Днес интуицията ви дава верните сигнали, но има вероятност да я пренебрегнете и да постъпите обратно на съветите и предупрежденията и. Родените в третата декада ще изживеят критични и рискови моменти, ще си докарат неприятности с избора, който правят и с решенията, които взимат. Ако нещо ви притеснява и не ви харесва днес наистина е вредно, опасно и губещо за вас.

10-и. Днес вече няма причина за отстъпление, затова действайте смело в посока на личните си амбиции и интереси. Започнете нова работа, регистрирайте фирма, отворете заведение. Който изчаква ще улесни конкуренцията. Във въздуха витае агресия. Отговорете на удара с точна блокировка. Нужно е интензивно физическо натоварване. Не сдържайте чувствата в себе си.

11-и. Ден на Троянският кон, който всеки може да си вкара в живота и в работата с предоверяване и отказ да се видят реалностите. Не се препоръчва работа в екип и взимане на съвместни решения. Не подписвайте нов договор. Трудно ще разберете мотивацията в поведението на околните, а и вас няма да разберат. Взаимно се нападаме и си вредим. На сцената ще излязат нови играчи.

12-и. Чудесен ден за срещи, за съвместни действия и оформяне на нови съюзи. Спазвайте принципна политика, не се изкушавайте да заметете законите под масата на преговорите. Някой ви подлага на тест, а и вие се осведомете добре за тези, с които ще предприемете важни съвместни стъпки. Това е и единственият ден в месеца, в който храната изцяло се превръща в енергия, така че яжте на воля.

13-и. Ден на телепатичните контакти. Ако мислите за близък, който е далече той ще ви се обади или е време да го потърсите. Някак подсъзнателно усещате и приемате информация. Долавяте и нотките на искрености или неискреност в тези, с които водите преговори. Доверете се на усещанията и на интуицията. Сънищата ви намекват за връзка или работа, с която трябва да приключите.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

  

7-и е ден на фалшивите връзки и грешните пророчества. Нищо от казаното и направеното няма да се реализира и сбъдне, но бъдете внимателни. 8-и ви дава свобода на избора, не се колебайте повече. 9-и прокарва рязка граница между полезното и вредното, съобразете се. На 10-и очаквайте провокации, вземете мерки за защита. На 11-и не работете в екип. 12-13-и дават ход на нова дейност.

7-и. За родените в първата декада денят носи повече неприятности и проблеми, но и другите ще се изпотят или ще трябва да отстъпят. Не се препоръчва активна състезателна дейност. Може да се провалят участия и конкурси. Не споделяйте и не се предоверявайте. В деня преди новолунието тъмнината се прокрадва в съзнанието и ни кара да покажем най-лошото, опасно и вредно от себе си.

8-и. Ден за разчистване на сметки, за откриване на старите пътеки към едно самотно сърце или към тези, които сме обичали. Върнете си дълговете на внимание и обич, а не само тези във финансов план. Посетете родители и деца, обадете се на старата си любов и останете приятели. Този ден показва на всеки доколко е човек и докъде се простират възможностите и желанията му.

9-и. Родените в третата декада може да направят големият си удар, ако се доверят повече на интуицията. Днес не е от значение колко знаеш, можеш и какво си усвоил. Важно е да направиш ход във вярната посока, а този избор се прави само с усещането на сърцето и душата и с избора на устата. Обадете се на тези, с които искате да бъдете и яжте само това, което ви е сладко.

10-и. Днес и утре 6 планети ще ви облъчват в пречупващ аспект от Дева и Риби. Ще се окажете между чука и наковалнята, ще бъдете подложени на кръстосан огън и на разпит от половинката, ако някъде сте се издънили. Не стойте пасивни, нападението в този ден е най-добрата защита. И ако някой ни обвини в нещо, сме склонни да го обвиним в друго, но не и да си признаем грешката.

11-и. Ден на фатално привличане в любовта и в професионалните връзки. Особено опасно става, ако имате любовна връзка по естеството на работата или на служебните си задължения. Ще излъжете или ще направите гаф, а от грешките ви и други хора може да пострадат. Не позволявайте на никого да ви се меси в работата и в житейския ви избор, независимо какви отношения имате.

12-и. Ден с регенерираща и възраждаща сила. Може да сключите изгоден договор и да се разберете по спорните въпроси. Получавате нужното финансиране на проектите си. Преговорите вървят гладко. Стиснете си ръцете с взаимно изгодни решения и тръгнете заедно в нова посока. Всичко да е на законова база. Организирайте си и пищен обед или вечеря, днес не се пълнее.

13-и. Ден за преговори с фирми и партньори от чужбина. Изпращат се пари и стоки и се получават нови оферти. Всичко да е изрядно в отношенията и документацията. Днес хоризонтът е чист, облаците в отношенията се разнасят, може да се постигне разбирателство и по най-спорните и конфликтни въпроси. Получавате откровение за посоката и целта, а някой вече е стегнал и куфарите.

  

Козирог 22 декември – 20 януари

  

Стартираното на 7-и ще тръгне накриво и няма да донесе нищо добро. 8-и позволява да направите своя личен избор, без да се съобразявате с когото и да било. На 9-и е добре да се доверите на интуицията, а не на ума, но вероятно няма да го направите. 10-11-и дават сила за внедряване в нова среда и възможност да уредите невъзможното от вчера. На 12-13-и се съобразявайте със закона.

7-и. В деня преди новолунието трудно ще разбереш кой какви ги върши и на какво разчита. Лъжем се взаимно и си вредим, вместо да се обединим и да действаме единно в нужната на всички посока. Очертават се нежелани намеси. Разделени сме на играчи и марионетки. Няма равностойност и равнопоставеност в отношенията, затова не уреждайте срещи, не търсете защита и подкрепа.

8-и. Рядко Луната има своя 30 лунен ден, но днес е едно такова изключение до 16ч. 51 мин., когато е точното новолуние. До този час сме оставени на свободната си воля, на собствените си желания и личен избор. Може да направите самостоятелен ход, без да се съобразявате с когото и да било. Доброто и злото не се намесват, стоят и гледат отстрани кой какво ще избере и предпочете.

9-и. Като земен знак сте реалисти и рядко се доверявате на интуицията, но за да успеете днес трябва да следвате посоката, която тя ви показва. Тръгнете натам, където нещо неустоимо ви води и привлича, където иска да отиде душата, където ви водят забранени страсти, усещания и желания. Не се преструвайте, бъдете такива каквито сте, за да не заблудите себе си или тези, които ви обичат.

10-и. Днес ще постигнете максимума в ситуацията, в която се намирате. Време е да се поставят ултиматуми, да се разглеждат и приемат нови оферти. Не си позволявайте пасивно изчакване. Вложете повече емоция и хъс в работата си. Марс, Луна и Венера ви облъчват в хармоничен аспект от знака на Девата. На няколко пъти сменяте рязко поведението си и от агресия преминавате в любов.

11-и. 4 планети от Дева и Уран от Телец ще ви действат стимулиращо и хармонично в този ден. Може да прескочите бариерите и да постигнете самостоятелно това, което в предните дни не сте постигали дори и с подкрепата на други хора. Не се препоръчва екипна работа, за да не се кичи друг с успехите и постиженията ви. Не прехвърляйте собственост и не давайте излишни пълномощия.

12-и. Ще се наложи да водите битки със закона, с хора облечени във власт или злоупотребяващи с нея. Спазвайте разпоредбите. Трудно ще защитите свои и приятелски интереси, но ще разберете кой ви мъти водата. Родените в първата декада да не планират пътувания, за които нямат уредени всички документи и резервации. Утре може да ви върнат от пътя или да загубите часове в разправии.

13-и. Добре е да се преговаря с роднини от страната и от чужбина и да се уреждат имотни и наследствени въпроси. Ще ви бъдат предявени искове. Може да се окажете длъжници на този, когото смятате за свой длъжник. Вероятни са разправии за дреболии, но ще стане ясно кой на кого и какво дължи. Ден на откровение за взаимните нужди и интереси. Някои връзки ще се прекратят.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

  

На 7-и всяка ваша активност и амбициозно действие ще ви създават проблеми. На 8-и си създавате работа вместо да си починете. Тялото ще реагира негативно. 9-и разпределя точно роли и позиции. Родените в третата декада получават важни сигнали, но не се съобразяват и страдат. На 10-и правите силен ход. На 11-и вървите към любовна авантюра. 12-13-и са късметлийски дни.

7-и. За родените в първата декада днешният ден е изпълнен с изкушения и страсти, които не носят нищо добро. Останете, където сте, не реагирайте на провокации и не започвайте нищо важно за бъдещето си и това на децата. Проведете прочистваща диета. Изчистете тялото от отровите и душата от негативните влияния. Отложете за новата седмица амбициозните си инициативи.

8-и. Днес проблемите ще са повече за родените във втората декада. Време е да се връщат дълговете, да се потърсят, длъжниците и да се очертаят точно границите и терените на собственост и влияние. Днес сме оставени на собствен ход. Доброто и злото не се намесват, така че каквото се случи е плод на личния ни избор и политика. Никого не обвинявайте, но и на никого не се осланяйте.

9-и. Родените в третата декада може да влязат в конфликт с желанията и интересите на екипа и средата. Доверете се на усещанията си и ще избегнете капаните. Събирайте информация, но запазете неутралитет и не давайте на никого обяснения за нищо. В желанието да помогнете може да привлечете негативни реакции. Отделете повече време на храната, яжте каквото ви се яде.

10-и. Активизирайте се максимално, действайте настъпателно и си гонете интереса в различни посоки. Не чакайте пасивно какво ще се случи и получи. Конкурентите ви се активизират. Важно е да ги изпреварите и да заемете бързо добрите и отговорни позиции. Стартирайте нова дейност и се насочете към нова пазарна ниша. Явете се на конкурси и прослушване. Енергията ви нараства.

11-и. Бизнесът ви потръгва. От днес Меркурий не ви гледа в опозиция. Разчитайте само на себе си. Днес е противопоказно да влизате в нова среда, да започвате съвместен бизнес и да се срещате с нова любов. Ще бъдете подложени на странично въздействие и опити за изнудване. Внимавайте с употребата на алкохол и стимуланти и не си позволявайте да загубите реалната си преценка.

12-и. Силен, успешен и настъпателен ден. Всичко, което предприемете ще донесе пари и придобивки, ще ви вкара в нова среда и ще даде възможност да реализирате амбиции и мечти. Ден на подадените ръце. Сключете нови договори, преговаряйте и подпишете документи за взаимно изгодно сътрудничество. Сега е момента да защитите позицията на тези, които цените и обичате.

13-и. Днес в хороскопа ви действа пръстът на съдбата. Може да получите предложение или обаждане от чужбина, което ще пренареди личния ви и професионален пъзел, ще ви изправи пред големите ви страхове, но и пред големите ви амбиции. Символ на деня е жерав излизащ от облак. Уточняват се отношения, разпределят се роли, получавате и неочаквано финансиране.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Станете рано на 7-и и свършете важното бързо. Очертава се агресивен и опасен ден. На 8-и вървите към хора, на които нещо дължите, но и те са ви длъжници в друг смисъл. Дано се разберете. На 10-11-и 4 планети от Дева ще ви гледат в опозиция. Всяко ваше желание или предложение ще се контрира от семейството или екипа. Каквото отложите за 12-13-и ще донесе ползи и придобивки.

7-и. Ден на ниските енергии и страсти. Попадате на негативно настроени хора. Трудно се гони и махмурлука. Не си създавайте излишни грижи и смирете амбициите. Пътувайте само, ако се налага и то рано сутринта. Не се опитвайте никому нищо да доказвате. И най-добронамерените ви действия ще бъдат възприети като намеса в избора на другите. Увеличете дистанциите, не правете прогнози.

8-и. Ден с равно количество добро и зло. Може да проправите път в зациклени отношения. Сложете край на семейни войни и вражди, разберете се със съседите и направете това, което се очаква от вас. Днес се връщат дългове на внимание и обич. Никъде не отивайте без подарък, а за някой подаръкът ще сте самите вие. Днес преминаваме на нова база на лично и професионално развитие.

9-и. Ще се събудите с усещането за полезното и вредното, за това кое е добро за вас, за семейството и за личните ви амбиции. Лесно се отделя зърното от плявата. Подсъзнателно усещате къде ви е мястото и от къде бързо трябва да бягате и да се изнесете. Интуицията ви е на високо ниво, доверете и се. Тя показва, че не винаги разумното е полезно. Яжте само това, което ви е сладко.

10-и. Настройте се на самозащита. Ще срещате открита и прикрита опозиция, където и да се появите и за каквото и да кандидатствате. Не може да си позволите пасивно изчакване в неподходяща среда или условия. Бумерангът на миналите ви грешки ще се върне и ще ви извади от релси. В този ден във въздуха се усеща агресия. Очертават се бури на различни нива.

11-и. Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Девата и бърза на среща с Марс. Аспектът задвижва агресивни мисли и начин на поведение. Не се препоръчват съвместни инициативи. Ще се окажете прецакани и подведени. Не се наемайте да вършите чужда работа, независимо на каква цена. Днес не очаквайте лоялност в поведението на околните. Неблагоприятен ден за запознанства.

12-и. Ден на откровение за бъдещето. Ще бъдете привлечени от хора и ситуации, които ще се окажат важни и полезни за вас, за работата и за амбициозните ви начинания. Ще получите нужните защити и сами ще защитите тези, чиято политика и действия одобрявате. Доверете се на инстинктите, тръгнете в посоката, която ви привлича. Хапнете си сладко, колкото и да изядете няма да напълнеете.

13-и. Ден за връзки с чужбина, за резервации и заверки на документи за пътувания и престой. Може да получите предложение за съвместна работа. Обаждат се близки и приятели. Правите важни връзки и ако мислите за някого, той непременно ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти. Ако сте спокойни и уверени ще напипате вярната посока и ще получите някакво откровение за бъдещето.

Подобни статии