Пълен седмичен хороскоп за 08-14.01.2022: Интимните връзки на Везните под изпитание, Скорпионът с пряк път към всяко сърце

Конфликти и проблеми за някои, успешни преговори и победи за други. Пълен седмичен хороскоп за всички зодии за 08-14.01.2022 година.

Овен 21 март – 20 април

До 10-и Луната е във вашия знак в силна връзка с Марс от Стрелец, но и в конфликт с планетите от Козирог. Очертава се емоционален уикенд. Ще научите неща, за които не сте предполагали. Един поздравявате, а на друг се извинявате. 11-и сменя приоритетите, не поемайте финансови рискове. На 12-и подпишете нов договор. На 13-и постигате първата победа, а на 14-и сте в ролята на спонсор.

8-и. Сутринта Луната преминава през градусите на обсебването. Ще се събудите с нереалистични идеи в главата. Споделете ги преди да ги реализирате. Нужни са корекции, близък ще се намеси и ще оправи нещата, но може и да ви дистанцира и ядоса със съветите си. Важното е да не споделяте свои и чужди тайни. Проявете нужната дискретност. Ако счупите нещо от обед до утре на обед е лош знак.

9-и. Днес може да се кажат тежки думи. Вадят се на показ скрити тайни. Ден на вербалната магия, внимавайте какво си пожелавате и какво желаете на близък. Искате или не, но ще изживеете някакво приключение, което ще ви извади от досегашните отношения и ще ви вкара в нов коловоз на връзки и дейности. Следобед се обадете на тези, с които сте в конфликт и се постарайте да оправите нещата.

10-и. Ден на феникса, възкръсват стари връзки. Може да се подновят договори и да се излезе от зациклен период. Важното свършете до обед. Преместете се на ново място, осигурете си и нова база за развитие. Тенденцията е да се привличат партньори от миналото. От обед до утре на обед се очертават намеси и ултиматуми. Работете повече за личните си интереси. Дано сте си научили урока.

11-и. До обед печелят тези, които са в кухнята на нещата. Нищо ново не започвайте, ако усещате, че нещо ви се губи или не сте достатъчно посветени в деловата част на проектите. Този ден ще промени финансовото ви положение. Един ще забогатее, друг ще обеднее. Започват реформи, конфликтите са неизбежни. Хващате кокала в движение или го изпускате и оставяте печалбата в ръцете на друг.

12-и. Може да постигнете нещо голямо в кариерата си. Ден на заземяване на доходни места за хората с качества и амбиции. Символ е короната, която ви чака на върха на планината. Не се отклонявайте от целта, подпишете нови договори, изградете перспективни връзки. Вечерта се приберете навреме. Насрочете за утре до обед срещите, които изискват допълнителни преговори и информации.

13-и. Личната и амбициозна работа да се приключи до обед. След това навлизаме в деня на сърцето, а това положение изисква участие в благотворителни инициативи. До утре на обед направете поне едно добро дело и не се пререждайте в житейската игра. Всеки жест ще е от значение. От утре Меркурий ще тръгне ретроградно и ще ни върне към минали дейности и обещания. Спазвайте сроковете.

14-и. До обед работете за нечия кауза, върнете си дълговете на внимание и намерете начин да осигурите странично финансиране на съвместните дейности. Следобед планирайте посещение при фризьор и козметик, посетете и личните си лекари, консултирайте се по болезнени въпроси. Полезните вещества лесно ще се усвояват и до утре на обед ще получите успокоение и лечение на болките си.

 

Телец 21 април - 20 май

Важното на 8-и свършете в началото на работното време. На 9-и Слънцето е в съвпад с Венера, време е за обяснения. 10-и идва с противопоставяне и опити за оказване на натиск. От обед на 11-и навлизате в печеливш период. На 12-и подписвате обвързващи договори. 13-и ви носи два варианта, изберете този, който ви дава повече свобода на избора. От 14-и Меркурий тръгва ретроградно.

8-е. До обед водете преговори с чужбина. Каквото обещаете ще трябва да изпълните. Постарайте се и другият да бъде обвързан с договори за лоялност. Внимавайте какво си пожелавате. Полученото в тези дни не може да се върне и откаже. От обед навлизаме в провокативен период. Някой се опитва да ви предизвика, за да разбере тайните ви. По-добре замълчете вместо да кажете нещо излишно.

9-и. Днес Слънцето е в съвпад с изкусителката Венера, но и в конфликт с Луната. Ще се наложат болезнени избори и разговори. Вероятно е връщане към старите връзки, които осигуряват повече стабилност. Нищо няма да става безболезнено, ще има сълзи и разправии. До обед сме под власта на вербалната магия, каквото кажете и си пожелаете ще се сбъдне. Следобед духовете се успокояват.

10-и. До обед е важно да се уточнят отношенията, да се признаят честно пропуски и прегрешения и да се отиде към споразумения. В организма ни се задействат енергии на финно душевно ниво. С някакво шесто чувство усещате къде сте сбъркали и как да се коригирате. Ако не намерите време да се изясните и извините конфликтите ще се задълбочат следобед и утре нищо няма да върви по правилата.

11-и. До обед ставате свидетели на колегиални конфликти, които ще доведат до елиминация на единия, а това ще се отрази положително на личните ви амбиции и стремежи. Постарайте се да заемете бързо овакантените позиции. Подпишете нови договори и поставете условията си. Не споделяйте нищо от разговорите, които ще водите днес. Който си затваря устата, той ще води в играта.

12-и. Ден на базовите проекти. Може да ви предложат изгодна и добре платена работа или бизнес позиция. Заемете се и с благоустройството на дома и офиса. Спазвайте правилата за безопасност. Внимавайте какво пиете и ядете. Денят е зареден с алергични реакции, които може да се усетят на различни нива и да навредят на връзките ви. Не засягайте никого на болното място.

13-и. До обед работете на пълен капацитет в посока на голямата ви амбиция и може да постигнете напредък при преговори. Търсете си правата. От обед навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед може да станете обект на благотворителност или сами да подкрепите някой изпаднал в нужда. Преди да поискате каквото и да било, дайте и бъдете готови да помогнете според възможностите си.

14-и. Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към неизпълнените задължения и обещания. Не тръгвайте с голямата кошница. До обед амбициозните ви начинания зациклят, но следобед колелото на съдбата ще се завърти и ще се намери изход или страничен вариант, който да ви осигури печалби. Ще се водят двойнствени игри, а някъде ще се поставят тежки условия и ултиматуми.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

8-и и 14-и ще отворят дупка в бюджета. Нищо важно не предприемайте в тези дни и внимавайте с храната. Вероятни са алергични реакции на всички нива. 9-и ви води към нова среща със стара любов, а на 10-и до обед може да подновите и стари договори и отношения. 11-и идва с печалби за тези, които са в играта. Не теглете кредити. 12-и носи победа, а на 13-и идват субсидии. 14-и е рисков.

8-и. Този ден може да донесе бързо разместване на приоритетите и отказ от едно за сметка на друго. Ще има недоволни в семейството и в приятелските ви връзки. Очертават се конфликти. До утре на обед внимавайте какво си пожелавате. Не влизайте в разправии. Дори и да спечелите в спора ще загубите битката и после ще се наложи доста да се потрудите, за да омиротворите обстановката.

9-и. Тенденцията е по незначителни поводи да пламват свещени войни. Ако някой ви има зъб, със сигурност ще го покаже. От друга страна днес и утре не е препоръчително да се вади зъб, освен ако няма накъде. С напредването на деня намирате начин да сложите в ред връзките. Възраждат се на нова база отношенията и всеки си взима поука, но една невидима студенина ще остане още дълго.

10-и. До обед е благоприятно за пътуване и гостуване, за преговори и напасване на отношения. Обадете се на тези, с които искате да подновите старите връзки, взаимодействия и бизнес. Следобед може да ударите на камък в преговорите, но вечерта ще ви се обадят с изгодно предложение. Луната навлиза в Телец, стимулират се деловите преговори, активизира се търговската инициатива.

11-и. Не бързайте, до обед ще се развиват негативни процеси, които може да елиминират от бизнеса ваш конкурент, но и да ви попречат да направите планираните ходове и промени. Контролирайте играта на чувствата. Запазете неутралитет, ако някой настоява да се включите в опасна връзка. Родените около 10 юни може да получат алергични реакции към храни или напитки.

12-и. Днес основната битка на интереси касае базата, на която ще се развивате и работите в бъдеще. Добре е да се закупуват имоти и уреждат наемни отношения. До утре на обед ще постигнете максималното. Подпишете нови договори, обединете сили и ресурси с подходящите и добре проучени хора. Събуждат се скрити съпротивителни сили в организма. Пасивността е нежелателна.

13-и. До обед продължете с проекти и дейности започнати в предните дни и ще постигнете успех. В този ден всеки на своето ниво може да покори върхове и сърца и да получи това, към което отдавна се стреми. От обед се включва каналът на любовта и на сърцето. Правете услуги и това, за което някой ви помоли, но не се претоварвайте с несвойствена и тежка физическа работа.

14-и. За родените във втората декада този ден носи опасност от алергични реакции на всички нива. Трудно ще издържите на провокациите и може да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Марс и Нептун сключват рискови аспекти с Луната от вашия знак. Каквото се развали трудно ще се оправи. Достигате прага си на търпимост спрямо нечии действия или провокативни намеси.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 8-10-и Луната от Овен и планетите от Козирог включват Рака и Везните в рискови аспекти. Бъдете внимателни в работата и в партньорските връзки. Не е момента да влизате в конфликти. Вечерта на 10-и може да ви предложат нещо изгодно. На 11-и от обед влизате в силен и обезпечаващ материално период. Предприетото ще носи късмет. От обед на 13-и до обед на 14-и е време за благотворителност.

8-и. До обед осъществете разговори с чужбина. От обед до утре на обед действа с пълна сила вербалната магия. По добре замълчете, вместо да кажете нещо не на място или в неподходящото време. Внимавайте с коментарите и с пожеланията, особено с тези изречени в момент на афектирано състояние. Не може да си вземеш думата назад или да се извиниш. За всичко ще има последствия.

9-и. До обед с всеки може да влезете в конфликти и да се скарате по незначителни поводи. Денят е критичен за отношенията. Следобед вземете инициативата в свои ръце, извинете се ако трябва и се постарайте да стоплите вледенените отношения. Подгответе терена за предстоящите инициативи. До утре на обед сложете на мястото им връзките, от които очаквате много. Нужна е дипломатична игра.

10-и. Важното уредете до обед. Родените в третата декада може да получат откази на едно място и предложения на друго. Проблемът е, че може да се отложат пътувания или да се пренасочат пари и дейности в нова или непозната посока, което ще изисква повече лични разходи и време. От обед до утре на обед нищо да не се започва. Ще се случват събития изискващи бърза и адекватна реакция.

11-и. Ден за проучвания и сондажи. Препоръчват се активни действия към края на работното време, когато отношенията ще са изяснени и посоките ще се очертаят. Ще се случват събития, които може да елиминират конкурент и да извадят кандидатурата ви на преден план. До 13-и на обед се постарайте да подпишете важни договори и да се устроите на печеливша позиция. Поставете условията си.

12-и. Един от най-силните дни за действие в посока на голямата ви амбиция и лична цел. Подпишете нов договор, явете се на конкурси, търсете съмишленици и нови съюзници за личните си инициативи и дейности. Може да изкачите висок връх и да извоювате придобивки и екстри не само за себе си, но и за някой друг. Планирайте преговори с потенциални клиенти и спонсори.

13-и. До обед работете за себе си и в посока на личната си амбиция и цел, а следобед за нуждите и ползите на някой друг. Навлизаме в спонсорски период, в който може сами да станете обект на благотворителност или да влезете в ролята на благодетел. Давайте от сърце, жестовете ще ви се върнат. До утре на обед изпълнете нечия молба, но без да я пречупвате през своите виждания и цели.

14-и. От днес до 4 февруари планетата на бизнес контактите и търговската инициатива Меркурий ще върви в ретроградна посока. Новите инициативи ще се застопорят, ще се наложи да се приключи с поетите ангажименти преди да се тръгне в нова посока. Изпълнете дадените обещания, върнете си дълговете и си вземете изпитите. Време е за лична инвентаризация и преглед на наличностите.

 

Лъв 22 юли – 22 август

8-10-и са силните ви дни за периода. На 8-и поведението ви е ултимативно, на 9-и се опитвате да изгладите отношенията и да постигнете важна цел. 10-и ви носи обезпечение. Печелите при преговори и задвижвате взаимни инициативи. Вечерта на 10-и навлизате в труден финансово период. На 11-12-и не поемайте излишни рискове. На 13-14-и подпишете нови договори, пътувайте.

8-и. Ден за преговори с хора и фирми от страната и от чужбина. Направете огледи на места и терени. Внимавайте какво си пожелавате. От обед до утре на обед тенденцията е молбите ви да се реализират. С лекота може да убедите някой да ви съдейства като го изкушите и провокирате на слабото място. Пазете бележки и квитанции. Не изтривайте телефони и файлове, ще ви потрябват.

9-и. Днес е добре да се провеждат консултации и да се уреждат срещи. Започнете само такива дела и проекти, които до вечерта ще се приключат и изпълнят, ще донесат предимства и възвращаемост на усилия и средства. Дългосрочните начинания стартирани днес ще зациклят и може да ви поставят в зависимости. Но каквото предприемете сами, по своя воля и по своя инициатива ще донесе ползи.

10-и. Денят е силен особено за родените в третата декада, които ще успеят да стоплят отношенията и до привлекат за обща работа или съдействие нужните им хора. Действайте активно и до обед свършете важното за деня. След това колелото ще се завърти, може да изпаднете във финансови затруднения до 13-и. Ще срещате отпор от страна на група хора съюзили се срещу вашите интереси.

11-и. Родените във втората декада привличат днес неприятни случайности. Стойте мирни, не теглете кредити, не предприемайте рискови пътувания и финансови операции. Каквото загубите трудно ще възстановите. Липсва ви важна информации или някой скрива от вас неприятни факти. Търсете нови източници, които да ви осведомят как стоят нещата. Не си правете планове, ще се нарушат и коригират.

12-и. Днес и за родените в третата декада се очертават финансови проблеми. Въздейства ви кармичен кръст. Ще се разпространяват неточни или фалшиви информации, които ще ви навреждат и поставят в позиция на длъжници, дори и спрямо тези, които нещо ви дължат. Ще ви струва скъпо завладяването на нова база и сключването на нови договори. Отложете важните разговори за утре.

13-и. Днес може да влезете в голямата игра и политика. Ще разберете нещо, което не се дава всеки ден и на всеки. Реагирайте изпреварващо и ще спечелите. Ще изкачите връх в кариерата и може да намерите решение на важен проблем. Сключете нови договори до обед, а следбед се включете в дарителски инициативи и сами ще станете обект на обгрижване и подкрепа.

14-и. До обед може да подкрепите действията и бизнеса на някой, който в бъдеще ще ви финансира и подпомага. Следобед отделете време за себе си и своите нужди. Нещата се променят, актуалното до момента загубва стойност. На преден план излизат нови желания и очаквания. Не влизайте в конфликти. Днес конкурентите ви взаимно ще се елиминират и съдбата ще ги извади от играта.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 8-9-и Венера, Слънце и Плутон ви даряват с огромна енергия и любов. Сексът ще е на ниво, но до края на периода здравето ви е нестабилно поради негативните аспекти с Марс и Нептун. Пазете си здравето, за да реализирате чувствата. 10-12-и са силни в посока на подписване на нови договори и странично финансиране. На 13-14-и рискът ви диша във врата, бъдете внимателни.

8-и. Днес е точният съвпад на Слънцето с Венера в знака на хармоничния ви Козирог. Аспектът може да ви върне към стара любов, да ви ожени или да ви накара да подновите обетите си със законната половинка. Внимавайте с коментарите, може да засегнете някого, а друг да привлечете без да сте го искали. Чакайте неканени гости, а канените ще носят важни новини. Възраждат се заспали чувства.

9-и. До обед внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Следобед потърсете тези, които по един или друг начин сте дистанцирали, а вече ви липсват. Простете и се извинете, ако в нещо сте сбъркали. В организма ни се включват в действие фините енергии. Даваме си сметка за истинските си чувства и за мястото, което заемаме в нечие сърце. Добре е за пътуване и гостуване.

10-и. До обед се обадете на старите си партньори, направете някои заявки и предложения и обсъдете съвместни проекти. Добре е за командировки и разговори на четири очи. Не ползвайте посредници. В този ден може да се намерят и приготвят лекарства и за най-сложните болести. Проведете нужните консултации със специалисти. Вечерта чакайте съобщение и делово предложение.

11-и. Днес и утре пет планети от другите два земни знака ще ви облъчват в перфектни аспекти. Ще се радвате на внимание и обгрижване, работата ви ще потръгне, ще постигнете нещо важно при преговори и може да подпишете изгодни и дълготрайни договори. Използвайте всяка възможност за устройване на по-висока, доходна и стабилизираща позиция. Не си губете времето, действайте активно.

12-и. Днес сте в силна позиция, но близките и децата ще ви създават проблеми с рисковете, които поемат. Добре е вие да се разпореждате с финансите на семейството поне в днешния ден. Подпишете нови договори. Може да постигнете връх в кариерата си. Явете се на конкурси и прослушвания. Обърнете внимание на храната. В следващите два дни здравето ви ще е нестабилно.

13-и. Луната навлиза в нехармоничните ви Близнаци и образува пречупващ аспект с Юпитер от Риби. Вероятно е да попаднете в неблагоприятни юридически ситуации. Не нарушавайте закони и предписания. Ще се активизират и старите ви здравословни проблеми, а в утрешния ден може всичко това да ескалира. Неотложното свършете до обед, а след това смирете претенции и амбиции.

14-и. До обед е време за добри дела и спонсорски инициативи. Амбициозните проекти ще зациклят. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Много неща ще излезат от контрол. И здравето ви не е на ниво. Може да се активизира болезнено старата ви алергия към храни, напитки или хора. Не поемайте никакви рискове, ограничете контактите и сами си сгответе. Очертават се неприятни срещи.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В първите дни на периода влизате в конфликти, интимните ви връзки са поставени на изпитание. Слънцето е в съвпад с ретроградно движещата се Венера. Връзките трудно ще издържат проверката на времето. Очертават се здравословни проблеми. Не вадете зъб. На 11-и важното отложете за следобед. На 12-13-и подпишете нови договори. От 14-и приключвайте, но нищо ново не започвайте.

8-и. Днес е важно да се движите в добре позната среда. Вероятни са конфликти с хора, с които още не сте установили на какъв етап са връзките ви. Може да настане объркване със съобщения и поверителни информации. До утре на обед трудно ще убедите някой да ви съдейства. Няма да намерите точните думи да се обясните и изясните. Печелят тези, които владеят вербалната магия.

9-и. Родените във втората декада е добре да поспят повече. До обед както и да постъпите на никого няма да може да угодите. Ако счупите домашен съд е знак за лош късмет. Следобед се опитвате да замажете положението, но ще срещате отпор. Вечерта вървите към изневери и изнервящи случайности, които ще ви дистанцират от важните хора и ще ви натоварят с чужди грижи и проблеми.

10-и. Луната от Овен и трите планети в Козирог са в критични аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Нищо ново да не се започва. Увеличете дистанциите, не се обяснявайте с никого за нищо и не позволявайте да ви включват в колегиални войни. Може да получите неприятни съобщения. Постарайте се да контролирате емоциите и да не реагирате първосигнално.

11-и. Ден на изкушаващи предложения, от които някой ще спечели много, а друг ще остане излъган. Не участвайте в колективни инициативи и се постарайте сами да взимате решения, за да не се сърдите после и да не сте длъжници на никого. Печелят добре информираните и готовите да направят силен ход в бизнеса още в следващите дни. До вечерта ще се справите с тежък проблем.

12-и. Може да спечелите много стига да не влизате в комбина и да не участвате в рискови начинания особено с родените под Скорпион и Телец, които ще ви поставят между чука и наковалнята на собствените си интереси, проблеми и отношения. Ако в играта се включи и Лъв на властови позиции, трудно ще си вземете своето. Постарайте се да владеете положението във всеки момент.

13-и. Силен ден, особено за родените в първата декада. Лесно може да получите нужните ви пари, документи и разрешителни и да подпишете нови договори. От обед до утре на обед ще ви правят услуги и ще ви подкрепят познати и непознати. Кандидатствайте за субсидии. До утре на обед може да получите като подарък или приятелска услуга нещо важно за вас и за бъдещата ви работа.

14-и. До обед може да направите минимална услуга, за която следобед може да получите като подарък и предложение нещо двойно по скъпо за вас и амбициите ви. Колелото на съдбата ще се завърти и ще ви извади на предни позиции. Влезте в нови съюзи, участвайте в благотворителни и спонсорски проекти. Отделете време за релакс и презареждане във фитнес и салон за разкрасяване.

 

Скорпион 23 ноември – 21 декември

На 8-и може да намерите път към всяко сърце. На 9-и сте на прага на болезнена връзка. До три дни може да се наложи да вземете решение за раздяла или окончателно обвързване. Слънце и Венера са в съвпад с Плутон, управителят на Скорпиона. Любовта и сексът ще са водещи в избора ви. Най- трудно ще ви бъде на 11-12-и, когато не бива да рискувате излишно. 14-и задава нова посока.

8-и. Денят започва с конфликти и проблеми, но до вечерта любовта ще ви събере и нещата ще се оправят. Старайте се да овладявате импулсивните емоционални реакции. До обед не водете преговори, а за следобед насрочете срещи, които целят помирение и носят извинение за допуснатите в миналото грешки. Не е нужно да се сърдите излишно. Не обръщайте гръб, другият ще си тръгне.

9-и. До обед лесно се палите и казвате неща, които ще се чудите как да оправите следобед. Не влизайте в излишни спорове. Днес в организма ни се включват енергии на фино душевно ниво. Някой прави изповеди, за които може да съжалява, но поне ще му олекне. Не допускайте да си тръгнат от живота ви хора, които после ще ви липсват и трудно ще си върнете като приятелство и връзка.

10-и. До обед се постарайте да приключите с програмата си за деня. Следобед навлизате в рисков период. Много неща ще се правят на тъмно и ще се скриват от вас. В следващите два дни това може да доведе до загуби на пари и позиции. Луната навлиза в знака на опозицията ви Телеца и сключва пречупващи аспекти с Меркурий и Сатурн от Водолей. Никой няма да е достатъчно искрен.

11-и. Денят носи внезапни промени в работата и в отношенията на родените във втората декада и особено около 1 ноември. Бъдете внимателни. Не предприемайте рискови пътувания, не участвайте в облози и състезания. Днес е важно да си защитавате позицията и базата, на която сте стъпили. Нищо да не се продава, а и покупките и сделките, които правите ще са неизгодни за вас.

12-и. Днес за всяко удоволствие ще се плаща. Другите ще получават желаното от вас на ниска цена, а вие ще се бръкнете дълбоко. Постигнатото ще ви зарадва, но ще се ядосате като разберете, че са ви използвали и че сте платили за екстрите на друг. Излизате от примката на задлъжняването чак към края на деня. Утре в живота ви ще се появи неочакван благодетел и работата ви ще потръгне.

13-и. До обед действайте амбициозно в посока на най-важната си цел. Може да постигнете много и да подпишете изгодни договори. Финализирайте сделка. Не бързайте да започвате нови инициативи. До утре на обед подкрепете с каквото можете приятели и близки. Може да финансирате и чужд проект, който в бъдеще ще носи и за вас дивиденти.

Добре е да се уреждат патенти и разрешителни.

14-и. Върнете дълг на внимание и обич, подкрепете някого морално и материално. Следобед много неща ще се променят, ще се предложат възможности, които чакате отдавна. Постарайте се да изглеждате добре на срещите, които предстоят. До дни може да влезете в нов екип и в перспективна среда. В момента сте обект на проучване и проверка. Подайте документи, сключете договори.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Луната навлиза в Овен и стимулира емоционално огнените знаци. Очертават се пикове в реакциите и настроението и в следващите дни, когато Слънцето ще бъде в съвпад с Венера. Сега е момента да се изчистят проблемите в чувства и връзки. Важното на 10-и уредете до обед. На 11-12-и ще спечелят умелите играчи в деловите отношения. Подпишете нови договори. 13-14-и са слаби здравословно.

8-и. До обед чакайте обаждания и поздравления от чужбина. Може да се предложи нов вариант на работа. Гледайте да си осигурите максимална свобода на действие. До 10-и всичко ще се избистри. В този ден може да се намери заместител на нещо загубено или пропиляно и да се излезе от лична и финансова криза. Важното е да бъдете себе си, да знаете какво искате и от кого.

9-и. Родените във втората декада са стимулирани енергийно. Може да привлечете отново тези, с които в миналото сте се дистанцирали, а вече ви липсват. Ден за прокарване на нови пътища, там където са останали само пътеки. Следобед ще се разберете по спорните въпроси с роднини и приятели. Ако ви хрумне нещо, реализирайте го. Уточнете бъдещите действия в личен план.

10-и. Родените в третата декада може да изиграят решителния си коз в началото на работното време. Постепенно се нагнетява напрежение и някакво особено очакване. Следобед довършете започнатото, което ще ви осигури базата за новите начинания и проекти. В следващите дни може да получите чаканото финансиране или друг материален стимул за действие. Разчистете терена.

11-и. Днес се играе на котка и мишка в материален и финансов план. До обед нищо ново да не се започва. Вероятно е да сбъркате и да работите за чужда сметка. Но после до края на работното време ще направите силен ход и може да спечелите пари и изгодни позиции за бъдещето. Планирайте подписване на нови договори и в утрешния ден.

Тази вечер проведете уточняващите разговори.

12-и. Не пропускайте важни делови срещи и разговори, водете преговори с настоящи и бъдещи партньори, уточнете условия по имотни сделки, прехвърляния и разплащания. Не отлагайте подписването на новите договори за следващите два дни, когато Луната ще ви гледа в опозиция и груповите проекти може да зациклят. Денят е силен в материален и обезпечаващ план. Действайте.

13-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и до утре ще задвижи тежки аспекти с Нептун от Риби и Марс от Стрелец. Съветът за деня е да сте внимателни в отношенията с хора, с които имате трудни връзки или се чувствате поставени в неравностойно положение. Родените в първата декада може да разберат тайни, които ще помогнат да се излезе от лична или професионална криза.

14-и. Труден ден, особено за родените във втората декада. В хороскопа ви действа кармичен кръст. Засилват се вродените и придобити алергии, но и в един по-духовен и емоционален план се проявяват непоносимости и неприязън към хората, с които имате неуточнени и неуредени връзки. Направете едно добро дело и компромис, простете, допуснете до себе си тези, които обичате и ви обичат.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В интервала 8-10-и Луната от Овен ще сключва пречупващ аспект с планетите във вашия знак. Очертават се проблеми в отношенията и трудности в работата. Но още на 10-и вечерта колелото на съдбата ще се завърти и в следващите дни чакайте печалби и финансови постъпления. Отстранявате конкурент. На 13-и правилата се променят, нагодете се към новите условия. 14-и ви среща със спонсор.

8-и. Родените в първата декада ще срещат отпор и опозиция от страна на родителите и децата. Не очаквайте всичко да става както сте го планирали и пожелали. Време е да се съобразите с приятелите и близките, които са пораснали или остарели. Този ден променя условията в отношенията и изисква корекции в поведението. На всички нива е нужна търпимост, за да останем заедно и занапред.

9-и. Днес и за родените във втората декада няма да има спокойствие. Слънцето е в съвпад с Венера и в квадратура с Луната. Любовните ви връзки са поставени на изпитание. Старайте се да не засягате болни за всички теми. Не водете уточняващи разговори с тези, които обичате или сте обичали. Отношенията ще зациклят, а и старата ви алергия може да се обади. Стъпвайте на пръсти и в бизнеса.

10-и. Днес и родените в третата декада ще взимат болезнени решения. На всички нива е нужен компромис. Ако тръгнете готови за битки с големи претенции и изисквания, нищо няма да се получи, а още повече ще влошите нещата. Вечерта в главата ви ще се оформи окончателен план за действие. Ще получите и съобщения, които ще помогнат в следващите два дни да направите верния ход.

11-и. Днес и утре може да спечелите повече отколкото предполагате. Чакайте предложения за работа. Използвайте всяка възможност за внедряване на печеливша бизнес позиция. Идват постъпления в бюджета. Някой ви връща дълг и до два дни може да излезете от лична и материална криза. В живота ви се завръщат и каещите се грешници, а и вие коригирате отношението си.

12-и. Ден на обрати. Предстои елиминации на конкуренти в бизнеса ви. Съдбата ви дава шанс да се издигнете на престижни и властови позиции. На прага сте на изгодна сделка. Реагирайте адекватно на предложения и покани за съвместни делови участия. Сега е момента да поставите условията си пред тези, с които имате отношения в материален план. Договаряте се с работници и работодатели.

13-и. До обед довършете изостаналите задачи от предните дни и се окопайте на новозавладените позиции. Следобед се включва каналът на любовта. Не може да си позволявате действия на омраза и отхвърляне. До утре на обед направете поне едно добро дело и подкрепете инициативите на тези, които обичате. Сега е момента да привлечете спонсори или сами да влезете в подобни роли.

14-и. Днес е важно да се постъпи мъдро, а не толкова умно и по правилата. Мислете как да подкрепите колегиалните инициативи, а не как да ги провалите, усещайки някаква невидима заплаха. Не давайте никому излишно предимство. Действайте дипломатично, „смажете” лагерите на колата, в която всички се возите. Проведете уточняващи разговори с хората, с които ще вървите напред.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

За другите може да е уикенд, но за вас на 8-9-и ще има повече работа и отговорности, а забавленията ще останат в периферията. На 10-и побързайте да свършите важното за деня. Следобед навлизате в период, в който ще плащате, ще обслужвате чужди интереси и ще бъдете притиснати от неочаквани обстоятелства. На 13-и с всеки ще се разберете и ще направите силен ход. На 14-и срещате спонсор.

8-и. Ден на работа и грижи, които може и да са сладки задължения към децата и близките или важна професионална заетост. Пожелайте си нещо тази вечер и скоро може да го имате. Не отменяйте делови срещи и лични разговори, дори и да са тежки и изискващи цялото ви внимание, отговорност и обич. Тенденцията е всичко да мине добре и да ви донесе желаната перспектива за бъдещето.

9-и. До обед не се опитвайте да провокирате или да разберете някого. Очертават се намеси и опити да ви извадят от състоянието ви на летаргия. До вечерта лесно се стопяват дистанциите. Добре е за среща и разговори с тези, които искате да привлечете в живота и дейността си. Планирайте за утре следобед срещите, от които очаквате пари, поръчки или вероятност за повишение в работата.

10-и. Днес имате много посоки на избор и шансове, които не бива да се пропускат. Привличате нужните хора, а някой се опитва да привлече вас давайки си сметка, че сте нужния и важен за него човек. Няма значение чия ще е инициативата. Важното е да се направят първите стъпки и да се изпробват новите възможности. Подпишете нов договор. Нищо важно не оставайте за следващите проблемни за вас дни.

11-и. За родените около 1 февруари денят носи повишен риск особено във финансовата област. Не предприемайте несъгласувани със семейството си действия. Послушайте съветите на родителите, на истинските приятели и на капацитетите в интересуващата ви област. Вечерта се приберете навреме. Не поемайте излишен риск, не влизайте в казиното, не участвайте в облози и залагания.

12-и. Днес материалните ви интереси може да бъдат сериозно засегнати. Партньори и близки правят неразумни разходи и вложения, а и вие може да се решите на губещ ход. Не тръгвайте рано на път, все нещо ще се обърка. Ще срещнете опасно изкушение и в любовта, а на работното място ще правите услуги и ще работите за чужда кауза и интерес. Ще се почувствате излъгани и употребени.

13-и. До обед си връщате загубени позиции, а следобед може да направите силен ход в полето на личната ви инициатива. В живота ви може да се появи неочакван благодетел, а очакваните ще ви дадат повече отколкото се надявате. Мислете и действайте целево и в различни посоки. Днес и утре ще ви се отплащат направените в миналото инвестиции в материален и в емоционален план.

14-и. До обед приемайте всяко предложение. Подкрепете приятел. Чакайте изненадващи предложения и подаръци. Разменяме си жестове на внимание. Усещате на кого може да разчитате и кой не заслужава вложените надежди и усилия. Тези, които са ви пренебрегнали правят опит да се върнат. Следете здравето на близките, тенденцията е да се събуждат и активизират старите алергии.

 

Риби 20 февруари – 20 март

До обед на 8-и чакайте обаждане от чужбина. Печели този, който може да убеди другия за нещо. Съвпадът на Слънце и Венера на 9-и разтваря душите ни към любовта и изкуството. До обед на 10-и с всеки може да се разберете. На 11-12-и стартирайте нови проекти, сключете нови договори. 13-14-и са рискови. Луна и Марс са в конфликт с Нептун от Риби. Ще има пик на алергичностите.

8-и. Разчитайте на интуицията в общуването с околните. Получавате откровение за бъдещето и за смисъла на една своя връзка. Следобед внимавайте какво споделяте. Магията на словото може да ви постави в кризисни ситуации. Луната преминава през точката на обсебването. От обед до утре на обед не взимайте отговорни решения и не правете важен за бъдещето ви избор.

9-и. Сутринта е натоварена с негативизъм. Всичко ни дразни, скандалите тръгват от една накриво казана дума или непремерен жест. Следобед ситуацията се успокоява, лесно се отива към сдобряване, но горчивината остава. Контролирайте емоциите и първосигналната си реакция. Сега е момента да насочите енергията си към творчество и работа с личното хоби. Намерете време за себе си.

10-и. Добре е да започнете деня с обаждания и опити за стопяване на дистанциите с нужните ви хора. Направете първи крачката, не продължавайте с изчакването и сърденето, това само ще изчерпва енергията ви. В момента навлизате в период на презареждане на връзки, отношения и лични намерения. В следващите два дни подпишете нови договори. Не оставайте нищо важно за 13-14-и.

11-и. Този ден ще обърка сметките на доста хора, но вашите ще бъдат точни и до края на деня може да очаквате печалби. От обед навлизате в един от силните си и успешни периоди. Приемайте всяко предложение, търсете нова база за внедряване и подпишете нови договори. Някой ще дочака и повишение. Тази вечер не приемайте ролята на арбитър между двама, за да не излезете виновни.

12-и. Всичко предприето днес има тенденция да се развива по правилата и да ви донесе придобивки, късмет и лично удовлетворение. Рекламирайте се, явете се на конкурси и прослушвания, търсете по-добро място за развитие на личните си таланти, дарби и нужди. Във всеки проведен разговор ще има перспектива. Може да изкачите висок професионален връх. Ще се обаждат спонсори.

13-и. Важното за деня свършете в първите часове на работното време. Навлизате в рисков период. До вечерта Луна и Марс ще образуват пречупващи аспекти с Нептун от вашия знак. Това положение ще възобнови старата ви алергия и непоносимост към някои храни, напитки или хора, с които често сте в конфликт. Ако се скарате с някого ще е за дълго. Нищо амбициозно не предприемайте до 15-и.

14-и. Родените във втората декада да бъдат внимателни при избора на напитки и храни. Все някъде ще ви заболи и засърби. Активизира се старата ви алергия, а и нови дразнители се появяват. Тенденцията е конфликтите да избухват по незначителни поводи. По-добре замълчете вместо да влезе в спор. Давайте и дарявайте от сърце. Следобед посетете център за разкрасяване.

Подобни статии