Пълен седмичен хороскоп за 08-14.05.2021 г.

Телецът да се довери на сетивата си, а Стрелецът - на интуицията си. Късметът на Скорпиона му изневерява, капан за наивници пред Водолея

Възможности за някои, спънки за други. Фалшиви приятелства, фалшиви усмивки.

Овен 21 март – 20 април

На 8-9-и преградите пред вас са трудно преодолими. Неблагоприятно за преговори по имотни сделки и делби. 10-и е с негативна и разболяваща енергетика. 11-и е ден на свободната воля. Правете това, което ви идва отвътре. 12-и идва с нови планове, но реализацията им отложете за 13-и, когато е нужна повече делова активност. На 14-и всеки сам трябва да си оплете кошницата.

8-и. Днешният ден предлага много възможности, но на всяка крачка ще срещате трудности, проблеми и противопоставяне. Време е да смените подхода, да постъпите дипломатично, а не да влизате директно в конфликти и разправии. Желателно е да си върнете дълговете, но не само финансовите, а и да обгрижите тези, които в миналото са се погрижили за вас. Засадете цвете и пресадете разсада.

9-и. Родените в третата декада ще имат повече проблеми особено, ако се занимават с имотни и наследствени дела и делби. На всички нива се отива към приключване на отношения и договорености. Предстои новолуние в знака на Телеца, което може да обърка доста планове във финансов план. Нищо важно да не се предприема. Пазете очите, следете кръвното и не стойте дълго пред компютъра.

10-и. Ден със зловредно влияние. Може да бъдете изкушени да постъпите различно и да направите ход, който ще ви донесе загуби и проблеми в бъдеще. Възможни са неприятни въздействия и опити за навлизане в личния ви живот. Нищо важно да не се споделя. Не е ден за запознанства и привличане на нови партньори. Тази вечер е рискова и объркваща и в сексуален план.

11-и. Днес Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което се случва рядко. Има равнопоставеност на силите, които ни въздействат. Може да постъпите така както ви диктува съвестта и собственото ви разбиране за нещата. Поемете си отговорностите в личен и професионален план. Време е за анализ на изминалия път, за равносметка на загубите и печалбите. Не оставайте длъжници никому.

12-и. Доверете се на предчувствието и на мислите, с които се събуждате сутринта. Тръгнете в посоката, в която ви води интуицията и ще имате ползи. Планирайте за утре старт на нова търговска дейност и отваряне на ново заведение. Случващото се в момента показва какво трябва още да се уреди, довърши и „изпипа”, за да имате повече предимства и ползи. Яжте само това, което ви се дояде.

13-и. Ден за представителни срещи и опити да се влезе в нова среда. Стартирайте нов предмет на дейност. Някой отваря новото си заведение, а друг променя интериора в съгласие с изискванията на момента. Ще сбъркате, ако останете пасивни и позволите на конкуренцията да се внедри на място определено за вас. Бъдете настойчиви и делови, пазарете се, покажете на какво сте способни.

14-и. Всичко, което направите сами, без чужда намеса, протекция и съвети ще донесе ползи лично на вас, на близките и на семейството ви. Това, което се предприеме под въздействие на странични хора и фактори ще обслужва чужди интереси. Не си позволявайте да ви използват като щит и меч за постигане на нечии амбиции и цели. Не е ден за първа среща и за създаване на нови връзки.

 

Телец 21 април – 20 май

На 8-9-и всичко ще върви като по вода. Пътувайте, уредете посещения на приятни места. Може да се постигне споразумение по отношение на брокерски сделки. Венера напуска вашия знак, но на 10-и Луната навлиза в Телец. Предстоят рокади в бизнеса. На 11-и разчиствате сметки и отношения. На 12-и всичко ви се услажда. На 13-и започнете нова търговска дейност. На 14-и не работете в екип.

8-и. Предприетото днес ще носи късмет и ползи. Може да срещнете прегради, но до вечерта ще ги преодолеете и ще постигнете целите си. В труден момент ще намерите начин да се измъкнете, да излезете начисто в сметки и отношения и да постигнете желания резултат. Постарайте се тази вечер и в любовта. Утре Венера напуска вашия знак, любовта ни става доста интелектуална.

9-и. Ден за сделки с недвижими имоти. Направете огледи на терени, уредете покупко-продажби и наемни отношения. Навлизащата в знака на Близнаците Венера пречупва чувствата през призмата на интелигентния избор. Няма да сте склонни на компромиси в работата заради чувства и любов, но и другата страна ще има изгодно за нея решение. За 10-и нищо важно не планирайте.

10-и. Започнатото днес с голяма амбиция и желание за победа ще претърпи поражение и ще ви вкара в преразход на сили, енергия и чувства. Ще се наложи всичко да се поправя и преправя. Останете където сте, не планирайте старт на нови бизнес инициативи, не подписвайте нови договори и не започвайте нова работа. Ден за инвентаризация, време е да прекратите вредни и губещи връзки.

11-и. От 06ч. до 22 ч. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което се случва много рядко. Денят носи благословение, прочистване и възможност да направите своя самостоятелен ход. Нито злото ще ви пречи, нито доброто ще ви помага, така че ще се тествате на какво в действителност сте способни. Добре е да си върнете дълговете, да изчистите мислите и отношенията си и да почистите дома.

12-и. Ден на устата, Луната заема нейната форма. Събуждате се с ясното съзнание за правилния и грешен избор и за полезното и вредното за вас в личен, делови и професионален план. Ако нещо ви се дояде наблегнете на този продукт в следващите дни. Днес тялото и ума ни дават верни сигнали, постарайте се да им обърнете внимание и ще си спестите неприятности. Доверете се на сетивата.

13-и. Бъдете активни и борбени. Луната е в съвпад с Венера и Меркурий, а този аспект ще отвори нова страница в професионалните ви и емоционални отношения. Ако стоите и чакате ще си пропилеете шансовете. Започнете нова работа, отворете ново заведение или търговски обект и не на последно място направете предложение на любимия или си уредете ново запознанство и първа среща.

14-и. Казано е, че „на вълкът врата му е дебел, защото сам си върши работата”. Така и вие в този ден трябва да действате самостоятелно, ако искате да успеете и да свършите полезна за вас и за семейството ви работа. Не търсете подкрепа, не взимайте и не давайте заеми и не се включвайте в колективни инициативи, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Движете се сред свои.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 8-9-и късметът ще ви следва. Бъдете активни, пътувайте, уредете въпросите, които ви вълнуват особено в имотен план. 10-и е рисков и проблемен. Нищо важно да не се предприема. 11-и дава всекиму своето. Върнете дълг, връщат ви подкрепа. 12-и идва с интуитивно прозрение за полезното и вредното. 13-и носи нова любов и ви вдига самочувствието. На 14-и започнете нов бизнес.

8-и. Не се стопирайте и ограничавайте, търсете  възможност за напредък и постижения. Лесно се преодоляват прегради и ограничения. Пътувайте, търсете съюзници, огледайте места и терени, на които може да се внедрите и да започнете нова дейност. Близо до вода ще се чувствате добре. Ако някъде ударите на камък, подкопайте го или го заобиколете, но на всяка цена продължете напред.

9-и. Днес е важно да се водят преговори по имотни въпроси. Направете огледи, дайте капаро, ако нещо ви хареса и се постарайте да подсигурите живота си и този на децата. Предстоят трудни преговори с близки и родственици, но вашите шансове за придобивки са големи, така че може да уредите спорен наследствен проблем. Венера навлиза във вашия знак и стабилизира любовния ви живот.

10-и. Днес тъмнината се сгъстява. Предстои новолуние в Телец, което ще бъде тежък и рисков момент в сатурновата ви дупка. Навлизате в тридневен рисков период, в който може да претърпите финансови или морални загуби и да изпаднете от някои класации. Съветът за този ден е да не се започва нищо важно, да не се сключват нови договори, да не се дават и взимат заеми.

11-и. Ден с равно количество добро и зло. „С каквато мярка мерите, с такава ще ви отмерят. Време е да се връщат дълговете, да се пресяват приятелските и професионални връзки и да се анализира пътя, по който вървите или ще следвате в бъдеще. Направете разчистване у дома и на работното място. Мръсотията лесно излиза. Премахнете от живота си всичко, което ви вреди.

12-и. Доверете се на усещанията и на хрумванията, с които ще се събудите тази сутрин. Тръгнете с радост към хората и нещата, които ви привличат и ви носят усещане за радост, близост и късмет. Яжте само това, което ви се дояде. Днес сетивата са изострени до краен предел. Доверете им се и не отивайте там, където имате усещане, че не е добре за вас или че ситуацията ще се развие негативно.

13-и. Днес Луната е в съвпад с Венера и Меркурий във вашия знак. Ще имате нужното дар слово и деловата инициатива при важни разговори или преговори. Ще привлечете съюзници и сътрудници и ще ви предложат изгодни условия по договори. Пазарете се, търсете начин за внедряване на по-добра позиция в бизнеса и в живота. Една случайна среща в този ден може и да ожени старите ергени.

14-и. Денят е добър за старт на самостоятелни бизнес инициативи. Сега е момента да отворите новия си търговски обект, но без да търсите съюзници и съдружници. Късметът е за тези, които самостоятелно се справят с изискванията на  променящата се среда. В този ден колективната отговорност ще се превърне в безотговорност. Не споделяйте излишно, патентовайте продуктите си.

Рак 22 юни – 21 юли

Съветът за вас през почивните дни е да не се товарите с много работа и ангажименти. Вероятни са инциденти и конфликти. 10-и е рисков във финансов план. Внимавайте с кредитите. На 11-и разчистете сметките и подредете отношенията. На 12-и следвайте интуицията, а не логиката на ума и ще избегнете капаните. 13-и идва с любов и изгодни предложения. На 14-и работете самостоятелно.

8-и. Днес нищо няма да ви се даде даром. На всяка крачка ще срещате преграда, но бъдете сигурни, че е заложена тестова програма за личната ви приспособимост и интелигентност. Печелят тези, които владеят законите на дипломацията. На едно място трябва да нападнете, а на друго да погалите с перце. Дано не объркате нещата. Този ден ви дава възможност за участие в съвместни проекти.

9-и. Денят е с блага енергетика, но вие няма да стоите мирни и ще провокирате околните с лични забележки и ненавременна критика. Не влизайте в разправии по имотни въпроси. Отношенията ви с близки и партньори може да навлязат в критична фаза. Каквото загубите днес и утре трудно ще си върнете. Въздържайте се от необмислени и несъгласувани със семейството ви инициативи.

10-и. Всичко предприето днес с голяма амбиция ще зацикли и ще ви вкара в разходи, без да донесе чаканата възвращаемост. Нищо важно да не се започва, особено ако някой усилено ви подтиква да бързате и да направите необмислена крачка. Не крийте нищо от близките си, само те ще ви защитят. Ден на фалшивите приятелства, на фалшивите усмивки и целувки. Не правете никакъв избор.

11-и. Днес вашата управляваща планета Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което ще ви даде свобода в изявата и възможност за уреждане на тегнещите проблеми. Време е да направите разчистване на връзки и отношения. Оставете да си тръгне това, което отдавна вече си е отишло или е предпочело друг. Освободете място за новото, което идва. Време е и за нова подредба на дома.

12-и. Днес може да изпитате силата на личната си интуиция. Ще се събудите с ясното съзнание кое е добро или вредно за вас. Яжте тази храна, която сетивата предпочитат, а не тази, препоръчана от някого. Време е да тръгнете в посоката, в която сърцето и душата ви вече са тръгнали. Тази вечер Луна и Венера вплитат светлината си в нощното небе. Не оставайте сами, обадете се на любимия.

13-и. Край с изчаквателната политика и с вечните оправдания, че още не му е момента. Дори и да не сте сигурни коя посока да изберете, активизирайте и двете и до два дни ще сте готови с избора. Ден за тестове на различни варианти на отношения и работа. Използвайте и чуждия опит. Днес пасивният човек ще претърпи поражение, а активният ще намери изход от кризата и ще получи своето.

14-и. Ден на фатално привличане, особено във връзките и в любовта. Не планирайте изневери тази вечер. Не е време за командировки и отсъствия от дома. Не се наемайте да отговаряте за групови занимания, дейности и интереси, особено ако някой друг стои в сянка и очаква ползи от делата ви. Тази вечер се включвате и в опасна компроматна война, която утре ще предизвика спорове и конфликти.

 

Лъв  22 юли – 22 август

Активизирайте се максимално през уикенда и се постарайте да изпълните програмата си максимум. Следващите три дни до 12-и ще са трудни и рискови. Разходите ви ще се увеличават, ще попадате в задръстващи и неблагоприятни ситуации и ще плащате за чужди грешки. На 13-и работа и любов вървят ръка за ръка, а на 14-и впрягате силите на екипа в личната си колесница.

8-и. Пътувайте, търсете нови контакти и шансове за развитие. Ден на реката от възможности, която събира сили от различни потоци на човешката активност и амбиция. Станете координатор на общи проекти и опитайте да привлечете спонсори. Всичко предприето ще донесе ползи. Рекламирайте се, обадете се на тези, с които имате работа за вършене и взаимни чувства за споделяне.

9-и. Днес може да стъпите на нова база за развитие или живот. Денят е особено благоприятен за сделки с недвижима собственост. Направете огледи, купете жилище за вас или за децата, намерете бъдещия си офис или имот на село, където да релаксирате. Денят е с ведра, зареждаща и хармонична енергетика. Пътувайте, съдбата може да ви заведе на мястото и при хората, които търсите отдавна.

10-и. Един от най-тежките и рискови дни за месеца. Бъдете внимателни. Родените около 1 август са в по-трудна и неблагоприятна позиция. Сатурн, Луна и Уран сключват тежки аспекти със Слънцето ви. По никакъв начин не задлъжнявайте, не теглете и не давайте заеми. Може да направите грешен и губещ ход във финансово отношение. До 12-и е неблагоприятно за операции на щитовидна жлеза.

11-и. Родените във втората декада са на прага на тежък и болезнен избор. Сега е момента да се направи инвентаризиция на връзките, да се изчистят отношенията, да се почисти и обнови дома, да се върнат натрупаните дългове в материален и емоционален аспект. Днес висшите сили не се намесват, оставили са ни на собствения ни човешки избор и ход. Печели честната политика.

12-и. За родените в третата декада този ден носи проблеми и трудности в контактите, ако не се съобразят с предчувствията си. Още със ставането ще усетите накъде да тръгнете и какъв избор да направите в различните посоки на живота, работата и връзките. Избирайте храната си по каприз. Не яжте това, което не ви се яде, дори и да обидите някого. Лесно отделяте полезното от вредното.

13-и. Един от най-благоприятните дни за отваряне на нови търговски обекти, за старт на нов бизнес, за отваряне на нов офис или модно ателие. Луната е в съвпад с Венера и Меркурий в знака на Близнаците. Подсигурете се двойно и тройно. Постарайте се да имате паралелни или допълващи се дейности в кризата, за да не изпаднете във финансова безтегловност. Ден за окопаване на стабилна база.

14-и. Днес е противопоказно да се работи в екип, но само за членовете на екипа. За тези, които оглавяват отбора и представляват определена група ще има печалби, ползи и награди. В такъв ден тенденцията е другите да ви носят на раменете си. Постарайте се да заемете определените за вас лъвски позиции и ще доминирате в средата си. Дано само не сблъскате интересите си с друг лъв.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 8-9-и действайте активно, пътувайте, преговаряйте по наследствени и имотни дела. Може да се постигнат споразумения във всички посоки. На 10-и нищо важно да не се започва. На 11-и разчистете терена за новото, което идва. 12-и ви насочва към правилния избор. 13-и носи тенденция към изневери и компроматна атака. На 14-и не работете в екип. Другите ви стоварват задачите си.

8-и. Днес лесно се преодоляват прегради. Ще намерите изход от едно угнетяващо положение и ще постигнете крайни цели. Пътувайте към места, които зареждат със сила и вдъхновение. Ден на прозрение за бъдещето. Време е да вземете важно решение, да промените ситуацията във ваша полза и интерес. Вървите към приключване на губещи и вредни връзки и дейности. Върнете си дълговете.

9-и. Венера навлиза в съседа ви Близнаците. Погледът ви може да се насочи към съседа или съседката. Очертават се двойнствени връзки. Преди да задълбочите някои странични отношения се постарайте да уредите имотните си дела. В момента за вас е важно да си гоните интереса, а не да се разпилявате в чувства и страсти. Работете в градината, засадете полезни растения и цветя.

10-и. Изправени сте пред предизвикателството да опитате от забранения плод. Изкушенията ще са на всяка крачка. Ще направите неприятно разкритие, което може да помогне да се разделите с хора, които ви използват и вредят. Сега е момента да разчистите терена на връзките, за да се освободи място за нещо по-добро и истинско в бъдеще. Не играйте хазартно. Нищо ново не започвайте.

11-и. Днес доброто и злото са сключили примирие, а в такъв момент сме оставени на собствения ни човешки избор. Направете крачката, която вътрешно усещате за правилна. Доверете се на душевните си предпочитания. Ден за прошка и за привличане на близките, с които кризата и времето са ви раздалечили. Разчистете пътя един към друг. Направете жестовете, които се очакват от вас.

12-и. Като земен знак имате реалистичен подход към живота, но в днешния ден е добре да послушате гласа на интуицията и да постъпите така както тя ви съветва. Може да получите прозрение за бъдещето, което се различава доста от прогнозите, които правите или слушате от околните. Доверете се на предчувствието си и няма да сбъркате. Не подписвайте нови договори. Ден за планиране.

13-и. Родените в първата декада са на път да изневерят не само на партньора, но и на себе си, на собствените си разбирания, амбиции и желания. Движите се като омагьосани от нечий опасен чар или интелектуално въздействие. Днес и утре Луна, Венера и Меркурий са в конфликт с Нептун и със Слънцето ви. Не оставайте друг да направлява живота ви. Ден на фатално привличане в любовта.

14-и. Ако днес стартирате нова дейност с голяма вероятност някой друг ще се прикрепи и ще ползва талантите ви. Може да влезете в ограбващи връзки, да получите финансиране, което ще източва дълго професионалната ви енергия и личните ви ресурси. Опитайте да се справите сами. Не се включвайте в съвместна програма, ако не е уточнено кой ще работи, кой ще пие и кой после ще плаща.

 

Везни 23 септември – 22 октомври 

На 8-9-и се движите под напрежение и натиск. В хороскопа ви действа кръст между Плутон, Луна, Марс и Слънцето ви. Предстои ви болезнен, но важен и неизбежен избор, който не търпи отлагане. Нищо не планирайте за 10-и. 11-и дава шанс на талантите ви. 12-и показва правилната посока, а на 13-и ще се наложи активно да защитите мнения и позиции. 14-и изисква самостоятелна работа.

8-и. Днес спънките следват една след друга. Ще се наложи да се противопоставите на нечие желание и избор, ако искате да защитите своите намерения и амбиции. Не се препоръчват агресивни действия. Опитайте „со кротце и со благо”, независимо кой и какво иска от вас и какви са личните ви претенции. Доверете се на вътрешното си усещане за нещата и ще направите правилен избор. Нужно е смирение.

9-и. Днес съпротивата е по отношение на наследствени и имотни въпроси. Вие искате едно, близките друго, а роднините трето. Дано се споразумеете. Ако отложите преговори и действия за 13-и ще постигнете напредък и може да се разберете по спорните въпроси. Не си нарушавайте спокойствието в този ден и не се занимавайте с делови въпроси, които може да ви скарат с някого.

10-и. Ден на агресивната чернота. Не взимайте важни решения, особено под диктат и външна намеса. Печелят стоящите в сянка и тези, срещу които нямаме нужната правна защита. Усилията ви ще бъдат използвани в посока на чужди интереси. Не правете големи инвестиции. Спазвайте диета на всички нива. Прочистете се от фалшивите връзки и от натрупаните отрови в тялото и в душата.

11-и. Днес сме оставени на собствения ни човешки избор. Не обвинявайте никого за случващото се. Постъпете така както го разбирате и смятате за правилно. Разчистете пътя и на сметките си. Ориентирайте се към приключване на всичко, което пречи на развитието, работата и щастието ви. Денят е благоприятен за планиране, за сондиране на мнения и за събиране на нужната информация.

12-и. Събуждате се с някакво прозрение за бъдещето. Днес интуицията ви работи на пълни обороти и до вечерта ще ви поднесе готовото решение на проблемите, които ви вълнуват. Доверете се на сетивата. Яжте само това, което ви се дояде, уредете си среща само с тези хора, към които усещате привличане. Всичко, което ви настройва негативно е вредно и губещо за вас.

13-и. Днес пет планети ви облъчват в брилянтни аспекти от другите два въздушни знака. Действайте активно по всички направления на личната ви амбиция. Ако останете пасивни и оставите друг да определя живота, работата и връзките ви ще сбъркате. Застанете на твърда позиция, поискайте дължимото, изисквайте това, което са ви обещали или за което предварително сте се разбрали.

14-и. Днес успявате да направите полезни за околните личните си амбиции, намерения и желания. Ще намерите начин да използвате силата и влиянието на група хора, за да си решите проблемите. Противопоказно е да се работи в екип, но нищо не пречи да използвате колективната сила за постигане на амбициозните си проекти. Дано усилията ви да са за общото добро. Внимавайте.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

8-9-и носят прилив на сили, пътувания, приятни и релаксиращи моменти и срещи с приятели. Покрай удоволствията ще свършите и доста работа. За следващите три дни не планирайте нищо, с което може да влезете в конфликт с близки и партньори. каквото загубите трудно ще си върнете. На 12-и вечерта си уредете среща с любовта или тя ще ви намери. 13-14-и са силни, успешни и печеливши.

8-и. Денят е синхронен с водната ви природа, а Луната в Овен добавя холерични нотки. Днес всяка цел и достижима. Ще успеете в начинанията, ще  постигнете целите си, а и нещо, на което не сте се надявали ще се случи и получи. Оставете интуицията да ви води в прехода от една дейност към друга и от едно чувство към нещо много по силно и различно. Вечерта сте на точното място.

9-и. Венера навлиза в Близнаци и вече няма да ви гледа в опозиця. Любовният ви живот ще се съживи, ще излезете от лична или професионална криза. Денят е благоприятен за огледи на терени и за всякакви брокерски инициативи. Може да намерите и нова база за бъдеща дейности или ново жилище за семейството. Нищо важно не оставайте и не планирайте за утре. Късметът ви си взима отпуск.

10-и. Денят е рисков и неблагоприятен за всякакви инициативи. Нищо важно да не се започва. Може да влезете в противопоставяне с родители и деца и да си докарате здравословен проблем. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не влизайте в заеми и не сключвайте съмнителни сделки. Вечерта и любовният ви живот може да се обърка. Не е ден за нови запознанства и срещи.

11-и. За случващото се днес може да обвинявате само себе си или да се гордеете с избора си. Доброто и злото са с изравнени позиции. Оставени сме на личния ни избор. Това засилва личната ви отговорност. Не се оправдавайте със странична намеса. Постъпете така както го усещате и разбирате. Може да се опълчите срещу някого, но и да приемете каещите се грешници в живота ви.

12-и. Луната излиза от примката на новолунието и бърза на среща с Венера в знака на Близнаците. Тази вечер трудно ще избягате от любовта, а може би и не трябва. Родените в третата декада ще извървят болезнен път в отношенията и може да пренебрегнат един за сметка на друг. Бъдете сигурни, че и обратното може да се случи някъде. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате.

13-и. Днес печелят хората, които действат активно и си гонят интереса, без да се съобразяват с тези, които не се съобразяват с тях. Моментът е благоприятен за старт на нова бизнес инициатива, за отваряне на ново заведение и търговски обект и за подновяване на стопирани дейности. Направете и освещаване. Включете се в общи инициативи, обединете интереси с доставчици и снабдители.

14-и. Днес може да направите полезни и приемливи за околните личните си амбиции. Противопоказно е  да се работи в екип, но само ако си редови член. Ако стоите начело на групата може да използвате общия потенциал за лични цели. Интересите ви се разминават, но тенденцията е да хванете здраво юздите на общата колесница и до утре да направите силен материално подсигуряващ ход.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

8-9-и са най-силните ви и успешни дни за периода. Всичко предприето ще тръгне като по вода, ще донесе късмет и ползи и ще разгърне личния ви потенциал. 10-и идва с ограбваща енергетика. Не предприемайте нищо важно за бъдещето. 11-и позволява да направите самостоятелен ход. На 12-и се вслушвайте в гласа на интуицията. 13-и е ден за любов, но и за изневери, а 14-и е заробващ.

8-и. Днес придобивате една особена сила за справяне с всякакви ситуации. За вас в момента върви тестова програма. Ще се справите с поетите ангажименти и ще направите добро впечатление там, където отивате по един или друг повод. В живота ви може да се появи спонсор и покровител, с когото дълго може да работите в бъдеще. Оглеждайте се и не пропускайте шансовете си.

9-и. От днес Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Вървите към двойнствени връзки, които може да ви оженят или разведат. В този ден е важно да си подсигурите базата , на която да стъпите, да се развивате и живеете в бъдеще. Огледайте имоти и преговаряйте на място. Съдбата ще ви срещне с подходящите хора и варианти. Дано се справите и с любовните предизвикателства.

10-и. Рисков ден. Може да осъществите ограбваща и заробваща сделка. Във всичко, което се предложи има скрит подтекст и вариант целящ да ви постави в изнудваща и ограбваща ситуация. Не взимайте и не давайте заеми. Не подписвайте нови договори. Проверявайте по няколко канала получената информация. Не бързайте да направите крачката в нова посока. Сложете край на фалшивите връзки.

11-и. Този ден ви дава свобода на избора и личната инициатива. Може да постъпите така както ви се харесва или смятате за правилно. Защитете позицията и личния си избор. Не се примирявайте с натиска, който ви се оказва. Направете програма за действие и разчистете терена на връзките. Каквото се посади, ще се хване и даде богата реколта, а каквото се обещае ще трябва да се изпълни.

12-и. Ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното. Ако послушате гласа на интуицията ще си спестите доста главоболия в днешния ден. Родените в първата декада са на път да изневерят на партньора и на усещането си за справедливост. Не нарушавайте писаните и неписани закони. Тази вечер Луна и Венера греят предизвикателно за вас. Очертават се компромати.

13-и. Днес пасивността е вредна, но и прекалената амбиция не води до никъде. Движете се в златната среда. На едно място ще направите качка напред, но на друго ще трябва да отстъпите. Може да се наложи да делите пари и терени с някого. Ден на натрапеното партньорство. Няма да се чувствате добре, ако започнете съвместен бизнес, но ако стартирате самостоятелно трудно ще се справите.

14-и. Не се включвайте в съвместни колегиални инициативи. Противопоказно е да се работи в екип и да се поема обща отговорност. Един ще опъва, друг ще мързелува. Нито работата, нито парите ще са разпределени честно. Ще влезете в преразход на сили и средства. Ще съжалявате за изгубеното време, за вложените чувства и усилия. Днес всеки търси ползата и прибягва до забранени хватки.

 

Козирог 22 декември – 20 януари 

На 8-9-и преградите пред вас са на всяка крачка. Важното е да не се отказвате, да следвате предварително зададената и приета програма. В следващите три дни за вас ще има награди, постижения и материални постъпления. На 12-и вечерта е време за любовни срещи. В петък започнете нов бизнес проект, отворете новото си заведение и стартирайте самостоятелен бизнес.

8-и. Днес и утре Луна и Марс ви облъчват в рискови аспекти. Очертават се емоционални конфликти и предизвикателства, които ще ви извадят от равновесие. Опитайте да туширате скандалите в зародиш. Намерете тихо и спокойно място и релаксирайте. Не се занимавайте със злободневни теми. Повече дипломатичност в отношенията и дозирани приказки ще изиграят положителна роля.

9-и. Съветът на деня за вас е да не продавате имот, а да купите такъв. Съдбата ще ви помогне да намерите търсеното място на сила, в което да живеете, да развивате някаква дейност или да устроите децата. Ако продадете нещо или се разделите с някого ще съжалявате. Денят носи емоционални предизвикателства. Овладейте гнева, мислете и действайте с перспектива за бъдещето.

10-и. Днес много сделки и договорки ще се правят на тъмно. Не се препоръчват работи и дейности в сивата икономика. Един друг се надлъгваме и в крайна сметка всички сме излъгани. Започнатото с голяма амбиция няма да донесе ползи. Родените в първата декада ще спечелят на чужд гръб, но после съдбата двойно ще им поиска да върнат. Проведете прочистваща диета. Прочистете и връзките.

11-и. Днес имате свободата да постъпите както искате, както ви харесва и както сърцето повелява. Може да тествате личните си възможности, защото в този ден нито доброто помага, нито злото вреди. Силите, които направляват света са сключили примирие и са ни оставили на собствен ход. Сега е момента да разчистите килера на връзките, да си върнете дълговете и да потърсите длъжниците си.

12-и. Днес сметките и разсъжденията не помагат така както интуитивните прозрения. Събуждате се с приятно чувство за полезното и неприятно чувство за вредното за вас. Задайте си въпрос дали да правите нещо и ако изпитате приятно усещане, направете го и тръгнете в тази посока. Родените в третата декада имат шанс да привлекат спонсори. Тази вечер и личната ви муза ще ви посети.

13-и. Време е да действате активно и то в две посоки. Пасивността в момента е вредна и разболяваща. Ще се ядосвате, ако оставите инициативата в ръцете на друг или дадете някому повече пълномощия. Не преотстъпвайте права, пари и територии на влияние. Точно днес не прекратявайте договори, а подпишете паралелни такива. Добре е да отворите собствено заведение.

14-и. Ден на фатално привличане. Не включвайте странични хора в бизнеса си. Може да си вкарате „троянски кон” с поканите, които правите и с нещата, които позволявате на някого. В живота ви може да влезе фактор, който ще провали личната ви политика или ще се възползва от труда ви и от семейните облаги. Ако сте сънували нещо объркано това е знак, че и животът ви може да се обърка.

 

Водолей 21 януари – 19 феврури

На 8-и всичко предприето ще ви донесе късмет и ползи и ще ви включи в перспективна програма. От 9-и Венера ще ви гледа в стимулиращ връзките ви аспект от знака на Близнаците. 10-и е рисков, а 11-и изисква само планиране. 12-и идва с интуитивни прозрения и вдъхновение, вечерта е любовна. 13-14-и дават възможност да стартирате нова дейност и  производство, окопайте се в перспективна ниша.

8-и. Днес плувате в свои води и срещата свои хора, с които работата ви ще потръгне и личният ви живот ще навлезе в спокоен и обезпечен коловоз. Всичко предприето ще тръгне на ниво и ще донесе успех в една по-далечна перспектива. Вероятно е духовно прозрение за бъдещето, за мястото ви в живота или в нечие сърце. Не се колебайте да направите избора, който ще ви донесе лично обезпечение.

9-и. Венера навлиза в хармоничните ви Близнаци, а на 13-14-и и Луната ще бъде там. Ще има връзка между събитията от днес и тези в края на периода. Пътувайте. Добре е за огледи на имоти. Ще се споразумеете с роднини. Разделете или купете имот. Направете и замените, които планирате. Този ден ще ви донесе материално обезпечение и възможност да се устроите на нова база и място.

10-и. Денят е рисков и неблагоприятен особено за родените в първата декада. Луна и Уран от Телец са в пречупващ аспект със Сатурн от Водолей. Може да направите губещ финансов ход и да платите за чужди удоволствия. Не е ден за сделки, за даване и взимане на кредити и за посреднически игри. Както и да постъпите ще бъдете ощетени. Пред вас е заложен капан за наивници.

11-и. Днес и родените във втората декада са в рискова позиция и трябва да бъдат внимателни в действията си. Всеки сам трябва да осъзнае и осмисли своя избор на посока и цел в живота. Не ангажирайте никого с личните си проблеми и не позволявайте намеси в отношенията с партньори. За утре вечер отложете срещата с тези, с които искате да станете близки и да стопите дистанцията.

12-и. Родените в третата декада да не бързат с решенията и с важните избори в живота си. Събуждате се с някаква нова мисъл и усещане, които до вечерта ще се оформят и ще ви подскажат накъде да вървите и как да се справите с моментните тежести и грижи. Излизате от тежък период. Още тази вечер в живота ви ще се появи светлинка, която ще ви носочи към верния избор.

13-и. Ден за настъпление по всички фронтове на живота. Луна, Венера и Меркурий в хармоничните ви Близнаци ви изпращат стимулираща енергия. Назрял е моментът за стартиране на отдавна подготвените бизнес проекти. Отворете новия си търговски обект, създайте нова фирма. И старите ви отношения навлизат в стабилизираща фаза. Някой ще получи или направи предложение.

14-и. Днес е важно да се разпореждаш сам както с приятните, така и с трудните моменти в живота си. Не позволявайте намеси, независимо колко ще ви улеснят. Ще се окаже, че допускайки някого за подкрепа се натоварвате много повече и губите инициативата. Препоръчват се преговори само на четири очи. Дано и в сърцето ви има място само за една любов. Другото ще донесе само неприятности.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 8-и всичко тръгва като по вода. 9-и идва с тенденция за имотни придобивки. На 10-и нищо важно да не се предприема. На 11-и е време за планиране и прочистване на връзките. 12-и идва с интуитивно прозрение за важните неща и за избора, който предстои да направите. 13-и е ден за атака, пасивният човек ще претърпи поражение. На 14-и стойте далече от колективните инициативи.

8-и. Ден на реката. Близо до вода ще се почувствате прекрасно и ще презаредите. И отношенията ще тръгнат като по вода. Опитайте отново да преговаряте с роднини и партньори по важните въпроси. Канете гости и гостувайте, създайте нови връзки. В живота ви може да се появи спонсор и покровител. Време е да обедините средства и усилия в името на една обща цел.

9-и. Един от дните, в които сте на крачка от успешна имотна сделка. Направете огледи на терени и жилища, преговаряйте и може да се споразумеете за добра и изгодна цена. Посетете роднини в провинцията, с които има нещо да се урежда юридически. Денят е с хармонично излъчване. Всеки може да намери своето място на сила и презареждане. Нищо важно не отлагайте за утре.

10-и. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние в знака на парите и златото Телеца. Всичко е за продан. Каквато и сделка да се направи ще спечели задкулисието и хората стоящи в сянка. Не очаквайте да ви направят компромис. Не се обвързвайте с кредити. И отношенията ви ще забият в грешната посока. Лош ден за срещи и запознанства, за любовни и делови предложения.

11-и. Ден с равно количество добро и зло. Разчитайте само на себе си. Опитайте да заемете позицията, която ви удовлетворява и която смятате за правилна. Сега е момента да се разчистват пътища и връзки, да се улесняват бъдещите действия и контакти и да се планират действията за месец напред. Приключете каквото сте обещали, върнете дълговете, дарявайте радост на близките.

12-и. Ще се събудите с вдъхновение и с прозрение за бъдещето, за стъпките и за изборите, които трябва да направите. Сетивата няма да ви излъжат, а  рибешката интуиция ще помогне да излезе с чест от всяка ситуация. Проблемът е, че още тази вечер може да си създадете нов проблем, ако се решите на изневери. Вървите към запознанства и любов, които ще променят тотално връзките и живота ви.

13-и. Родените в първата декада са сложили розовите очила и се движат в море от емоции и любов. Контролирайте играта на чувствата, за да не пострадате с предоверяване и лековато поведение. Проучете добре хората, с които възнамерявате да се свържете в един или друг съюз. Не участвайте в посреднически игри. Двойнствените връзки в момента са заплаха за парите и свободите ви.

14-и. Ако днес започнете самостоятелна дейност ще имате печалби, късмет и личен възход на амбиции и таланти. Ако се свържете в съюз с някого или се включите в съвместни екипни и творчески инициативи усилията ви ще поливат и наторяват градината на чуждия интерес. Казано е, че „общата работа е срам за майстора” и така ще е в днешния ден. Не сключвайте заробващи договори.

Още по темата: зодии

Подобни статии