Пълен седмичен хороскоп за 08-14.08.2020

Ракът не трябва да се разпилява на много места, Везните стъпват на пръсти, Козирогът вади скрити резерви

На някои им е необходимо смирение, а на други - движение. Едни трябва да контролират емоциите си, други да им дадат простор. Какво показват звездите за вашата зодия и къде се очертават капани? Кой да отпуши тапата на шампанското и да отпразнува победа? Всичко това ще разберете в нашия пълен седмичен хороскоп за 08-14.08.2020 г.

Овен 21 март – 20 април

 

На 8-и не се обвързвайте с никого на никаква цена. В неделя правите грешен ход, подведени от емоцията. 10-и идва с пътувания и печалби. На 11-и печелят добре информираните. На 12-и сексуалната енергия подкопава здравето. Отварят се нанаситни апетити, които вкарват в опасни капани. 13-и идва с активни промени в начина ви на работа и живот. На 14-и постигате важна цел.

8-и. Избягвайте запознаства в мрежата. Очертават се зарибяващи уловки и възможности за изнудване. Неблагоприятен ден за сключване на договори, единият със сигурност ще доминира и подтиска другия. Тази вечер и рано сутринта в неделя не тръгвайте на път, особено ако не се чувствате комфортно. Родените около 10 април са в по-неблагоприятна позиция. Увеличете самоконтрола.

9-и. Денят може да започне с кризи и с конфликти по незначителни поводи, които ще се разрастват и вредят не само на връзките ви, но и на здравето. Не правете нищо под въздействие на прекалени емоции и страсти. Кантролирайте се максимално. Денят не е добър за преговори, за съвместна работа и за участие в рискови спортове и каскадьорски инициативи. Нужно е смирение.

10-и. Ден за пътуване и обвързване, за посещение на пазари и панаири, за срещи с посредници и производители, за уговаряне на нови доставки и поръчки. Може да направите изгодна сделка и да намерите нещо търсено отдавна. Добре е да се тествате в нова бизнес инициатива, която ще донесе пари и придобивки. Тенденцията е да се печели дори и от нещо незначително.

11-и. Днес късметът следва добре информираните, тези, които са си научили урока, които са проучили добре всички данни и факти относно проектите и дейностите, които ще започват. Постарайте се да придобиете пълна картина над ситуацията, в която ще влезете или ще се включите с лични пари и имоти. Консултирайте се. Не хвърляйте труда си на вятъра и не повтаряйте старите грешки.

12-и. Обърнете внимание на здравето си. Ден на конфликти, на агресивна реакция по всякакви поводи. Дистанцирайте се от тези, които и друг път са ви качвали кръвното. Не е ден за събрания или обсъждане на конфликтни теми. Трудно е да се разпределят отговорности и наличности. Както и да постъпите ще има недоволни и на никого няма да може да угодите. Прекарайте този ден в уединение.

13-и. Ден за реформи и реорганизации на работата, на отговорностите и семейните задължения. Един заминава, друг се връща. Отношенията се нуждаят от нов подход. Днес е важно да заложите стабилна основа за бъдещето. Нищо да не се прави без план,  мисъл и стиковка с мнението на засегнатите в ситуацията. Ще се наложи да се включат в действие и скритите резерви. Да му мисли, който ги няма. 

14-и. Днес ще имате поне два варианта за действие и перспектива, но нищо ново не бива да се започва. В следващите дни ще се окаже, че е имало и скрит трети вариант, от който може да имате много по голяма полза стига да го откриете навреме. Поспрете и помислете, отложете преговорите, не позволявайте да ви притискат. Довършете работата, която добре ще ви се плати и отплати.

Телец 21 април – 20 май

8-и е неблагоприятен за брак и всякакъв тип обвързване. На 9-и всяка цел е достижима, а на 10-и придобивките и печалбите ви са сигурни. На 11-и ще получите важна информация, която ще помогне да излезе сухи от доста неприятна ситуация още в следващите дни. 12-и е рисков и конфликтен. 13-и ви осигурява стабилна база. Приключеното в срок на 14-и добре ще ви се заплати и ще ви ракламира.

8-и. Днес ще ви предлагат изгодни оферти на различни нива, но зад всяка ще стои някаква уловка. Съветът е да не се обвързвате, да не теглите кредити, да не подписвате брачни или предбрачни договори. Стойте далече от хора в нетрезво състояние и сами не прекалявайте с алкохола и стимулантите. Хубаво е да се постои край огън, да се прочисти съзнанието и мислите.

9-и. Днес във въздуха витае агресия. Промяната е неизбежна. Взетите решения ще ви издигнат на по-висока степен на развитие. В този ден може да се прекрачат всякакви бариери, независимо дали са около нас или в нас самите. Важното е да не действате първосигнално и емоционално, да сте концентирани над целта, да не се отклонявате и отказвате, докато не постигнете победа.

10-и. Луната навлиза в Телец и преминава през градусите на финансова екзалтация. В този ден ще имате поне една печалба, а някой ще се уреди с няколко чудесни оферти и сделки, които ще се развиват успешно във времето напред. Водете преговори, търсете нови партньорси и доставчици, направете заявки и заверки, подпишете нови договори, пътувайте и хванете късмета в движение.

11-и. Днес сте ковчежник на важна информация. Защитете добре кореспонденцията си. В момента може да направите важна крачка напред и да изпреварите конкуренцията, но ако по някакъв начин тя се усути или някой я информира за действията ви ще ви забият нож в гърба. Подновете участието си в стария тренировъчен и учебен екип. Повишете личната си квалификация и с нещо ново.

12-и. До обед имате шанс да постигнете поне една важна цел. С напредването на деня апетитите се изострят. Конкуренцията усеща, че губи предимства, пари и терени и тръгва готова за битки. Трудно ще се задържи статуквото. Предстоят реформи и реорганизации и на работното ви място. Отварят се ненаситни апитити, определящо е желанието да имаш и да спечелиш на всяка цена.

13-и. Днес е важно да стъпиш на сигурна позиция, да подпишеш стабилизиращи договори или да преподпишеш старите при по-добри и изгодни условия. Добре е за започване на рамонти и строителство. Подредете дома и работните помещения по нов начин, съобразно нуждите на момената и изискванията на хората, от които зависите. Всичко да се прави здраво и стабилно.

14-и. Приключете навреме с ангажиментите, които сте поели. От утре Уран във вашия знак ще тръгне в ретроградна посока. Ще се променят някои условия, цени и партньорски споразумения. Бъдете готови да реагирате на обратите в делови и професионален план, които ще се отразят и на семейните ангажименти. Не започвайте нищо важно, утре то вече може да е излишно или маловажно.

 

Близнаци 21 май - 21 юни

 

На 8-и действайте солово. 9-и дава възможност за постигане на далечни цели. На 10-и очаквайте печалби, успешни преговори и делови срещи. Вечерта бъдете внимателни с документи и пари. 11-и носи късмет за готовите да приемат и усвояват нови информация и уроци. 12-и води до сблъсъци на интереси и позиции. 13-и е ден за реформи, а на 14-и идва награда за усилията от миналото.

8-и. Ако обстоятелствата позволяват днес е добре да си останете у дома. Ограничете контактите максимално. Лесно може да попаднете в мрежата на хитри мошеници. Не започвайте нова връзка, не се изявявайте в мрежата, не споделяйте свои и чужди тайни. Тази вечер е полезно да поседите край огън и мислено да изгорите в него всичко вредно и нездравословно за вас и за връзките ви.

9-и. Ден за активни и настъпателни действия. Концентрирайте се над важните цели. Ще  постигнете непостижимото преди. Да не се действа емоционално и под въздействие на възбуда. Печелят тези, които овладеят ситуацията, които говорят премерено и разчитат на балансирана политика. Някой около вас ще се издъни провокиран от страсти и заблуди. Заемете неговото място.

10-и. Днес може да се решите на крачка, която ще промени в положителна посока работата, бизнеса и отношенията ви в социума. Чудесен ден за сключване на нови договори. Може да се продаде непродаваемото, да се получат отстъпки от цени на стоки, услуги и доставки. Ще се реализира и полуготовата ви продукция. Сега е момента да влезете в нови делови и партньорски отношения.

11-и. Поспрете, обмислете начинанията си, прегледайте справочна литература, консултирайте се със специалист в областа, в която ви предстои да действате, да провеждате лечения, делови разговори и имотни делби. Прекарайте този ден в срещи с хора, които могат да ви осветлят по въпросите, за които не сте достатъчно компетентни. Така ще си спестите грешки, загуби и ядове.

12-и. Денят започва мирно и с големи очаквания, но към обед и най-благоприятната ситуация ще се обърне срещу вас. Днес лесно се освобождават ловните инстинкти, залагат се капани за наивници и се действа агресивно без отстъпки и копромиси. На едно място ще ви настъпят и подчинят, но на друго вие ще постъпите силово и ще наложите забрани. Така още утре ще започнат генерални промени.

13-и. Навлизаме в период, в който старото ще се разруши, установените порядки в работата и у дома ще престант да действат и да бъдат актулни. Децата се неуправляеми, а и партньорът има идеи, които няма да сподели с вас или поне няма да ги обсъжда, а ще действа както си е решил. Луната от вашия знак е в конфликт с Нептун от Риби. Оказвате се във власта на фобии и фикс идеи.

14-и. Днес е препоръчително да гледате само напред. Опитайте до вечерта да приключите с обещаната работа и да довършите важни дейности и ангажименти. Всеки поглед встрани от набелязаната цел ще ви създава неудобства. Не допускайте да ви увещават да постъпите различно от това, което сте решили. Нищо важно и отговорно да не се започва. Мислете само за финала.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 8-9-и в хороскопа ви действа планетен кръст. Контролирайте емоциите, за да избегнете грешки. 10-и ще донесе пари и облаги, възможност да сключите изгоден договор и да получите достъп до важни за вас дела и дейности. На 11-и печелите като учител и консултант. Добре е сами да ползвате подобни услуги. На 12-и ограничете контактите. 13-и носи промени, а на 14-и постигате целта си.

8-и. Бъдете особено внимателни във връзките и разговорите в днешния ден. Може да нарушите закони и предписания, да влезе в губещи връзки и да разкриете картите си пред неточните хора. По всякакви възможни начини може да бъдете зарибени и употребени. Не сключвайте нови договори, не си уреждайте важни срещи, не се включвайте в съмнителни начинания и проекти.

9-и. Родените в третата декада ще бъдат провокирани към агресивни действия. Някой ще ви качи кръвното, ще се опита да ви стовари своите отговорности или да се възползва от вашите придобивки и лична база. Бъдете максимално концентрирани. Не се разпилявайте с много задачи, защото така и нищо няма да свършите и ще влезете в излишни конфликти. Не напрягайте очите.

10-и. Един успешен и творчески ден. Може да подпишете важни договори, да направите изгодна сделка и да намерите нещо търсено отдавна. И в любовта сте на крачка от целта, от едно приятно преживяване и среща, която ще осмисли бъдещето ви. Ще постигнете победа на различни нива. Време е да поставите условията си пред шефове и партньори. Ден за духовно и лично изцеление.

11-и. Днес отваряте нова страница в личната си програма и делова заетост. Сега е момента да започнете нов квалификационен курс, да се запишете за фитнес, за йога или за друг курс за духовно и физическо осъвършенстване. Един от дните, в който ученикът си намира учител и обратното. Лесно се усвояват нови знания и умения. Така ще може да плувате успешно в новата среда.

12-и. Днес във въздуха витае агресия. Не се включвайте в митинги и демонстрации на сила. Тълпата е неуправляема. И у дома трудно ще овладеете положенито и трудно ще се разберете с близките и децата. Една недозирана реплика може да запали пожари, които трудно ще угасите. Не се поддавайте на гнева и агресията. Неблагоприятно за операции на щитовидна жлеза и бял дроб.

13-и. Ден за реформи. Падат забрани и ограничения създадени от вас или наложени ви от друг. Измъквате се от зависимости, но и децата се изплъзват от контрол. Ще получите откровение какво трябва да се промени или да приеме като необратим факт и кое е добре да се запази. Може да се намерят лекарства и лечения за тежка болест. Включете в действие целия си наличен потенциал.

14-и. Ден на костенурката. Бързайте бавно, не се напрягайте излишно с несвойствени задължения и отговорности и по никакъв начин не позволявайте на околните да ви се бъркат в живота и да ви отклоняват от поетата посока. Вечерта ви предстои среща с любовта. Не е все едно на какво място ще отидете и чия покана ще приемете. Родените до 1 юли може да намерят нещо търсено отдавна.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

За вас се очертава силен уикенд, в който намирате лост и опорна точка и решавате болезнен проблем. На 10-и се съгласявате с всяка оферта, а вашите трудно ще се приемат. На 11-и работите за чужд интерес и финансирате чужди проекти. На 12-и предстои игра на нерви, следобед е вашият шанс. 13-и ви дава необходимата база, финансиране и защита, а в петък и любовта няма да ви избяга.

8-и. Днес добре си оплитате кошницата, докато другите се оплитат в загуби и лъжи. Ще направите изгодни и приемливи за околните дори и губещите си проекти. Може да получите почти безплатно това, което на другите се дава на двойна и тройна цена. Все пак не затягайте прекалено примката около врата на зависещите от вас, защото още в понеделник самите вие ще попаднете в капани.

9-и. Един от най-успешните ви дни. Лесно привличате съмишленици и налагате своите норми, виждания и желания на околните. Използвайте всяка ситуация, в която имате шанс да направите пробив в нова среда, да вземете нещо така желано и мечтано от живота. Може да уредите и бъдещето на децата с имотни придобивки. Днес всяка цел е лесно достижима и нужните ви хора са на линия.

10-и. Луна и Уран ви гледат предателски от знака на Телеца. Ще се окажете без дотации и съюзници в момент, когато е трябвало да ви връщат услуги и да изпълняват поетите ангажименти. Ще правите доста отстъпки и компромиси, за да получите желаното и уговореното. Ще се наложи да намалите цени на продукти и продажби. Ще ви връщат или ще трябва да връщате стоки с изтекъл срок на годност.

11-и. Днес ще давате независимо дали искате или не. Бъдете готови да проявите щедрост, която със сигурност ще ви се върне още в следващите дни. На пътя ви застават хора с нужди и проблеми. Помогнете, защото точно тези хора ще се окажат ценни за бъдещето и за работата, за която търсите съюзници и сътрудници. Оглеждайте се, днес може да попаднете на тайни източници на сила и любов.

12-и. Не е изключено да попаднете в капани, да привлечете агресия и да настроите негативно хората, които искате да спечелите за личната си кауза и професионална битка. Бъдете внимателни, не провокирайте околните, не свиквайте събрания и семейни срещи, на които планирате да поставяте условия и да се държите ултимативно. Ще загубите контрол и нещата може да се обърнат срещу вас.

13-и. Днес се решавате на крачки и промени, които ще ви поставят в много по-изгодна и печеливша позиция. Сложете начало на нови отношения с нови договори и споразумения. Важно е на каква база ще стъпите, какви съюзници ще привлечете, с какви материали ще строите и докъде ще разпрострете територията си на влияние. Правете всичко здраво и надеждно, простирайте се в рамките на закона.

14-и. Днес постигате целта, която преследвате от доста време. От особено значение е да не бързате, да изпипвате подробности и детайли и да не правите излишни нововъведения. Опирайте се на стари и доказани във времето партньори. Не е ден за нови запознанства и старт на нова бизнес програма. Затворете производствения си цикъл, подсигурете работата си юридически и технически.

Дева 23 август – 22 септември

 

8-и е ден на фатално привличане, от което трудно после ще се отървете. На 9-и хващате късмета в движение. Пътувайте. 10-и е може би най успешният ви ден за срещи, преговори и сключване на нов договор. На 11-и стартирайте нова дейност на ново място и в нов екип. С лекота завладявате нови територии, печелите умове и сърца. На 12-и важното уредете до обед. 13-14-и са рискови.

8-и. Съветът за днешния ден е да не се обвързвате, да не приемате ангажименти, които биха ви ограничили и превърнали във вечен длъжник. Всичко ще ви се дава на висока цена независимо  какво се дакларира, а допълнителните екстри ще се окажат заробващ ангажимент и в чувствата. Приемайте с подозрение всяка нова идея и не бързайте да се включвате в чужди инициативи.

9-и. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред и за нуждите на момента. Не взимайте решения под нечия диктовка. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза. Утре ще се събудите с насока за правилния избор и посока. Навлизате в продуктивен и печеливш период и до три дни може да получите пари, придобивки, нови договори и възможности за развитие в благоприятна среда.

10-и. Луна и Уран ви гледат в брилянтен аспект от знака на Телеца подкрепени от трите планети в Козирог. Късметът ще ви се усмихне неочаквано и в места, където до момента сте получавали откази. Очертават се благоприятни за вас обрати в отношенията с околните, с колегите, с шефовете и с близките у дома. Като допълнителен бонус в живота ви ще се появи неочакван благодетел и спонсор.

11-и. Всичко, което научите и проучите днес ще ви се отплати и влезе в работа. Може да намерите и преподавателско място и да получите материална възвръщаемост на наученото и усвоеното в годините. Търсете странични доходи като учител или намерете такъв за уменията, които ви се иска да усвоите. Всичко ще ви се отдава с лекота. Ще покриете нормативите за влизане в нова среда.

12-и. До обед сте в силна и стабилизираща позиция. Побързайте да уредите важни срещи, подновете договори и участия. Следобед навлизате в труден и рисков период. Не ходете по митинги, не се срещайте с хора, които и преди са ви вкарвали в неприятности и са ви изнудвали по един или друг начин. Предстои ви криза в любовните отношения, ако закъснеете или партньорът ви улови в крачка. 

13-и. Днес и утре Луна и Нептун сключват критични аспекти със Слънцето ви. Не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват. Стойте далече от страничните връзки, които може да се афишират и болезнено да засегнат семейния ви и делови живот. В най-неблагоприятна позиция са тези, които имат любовна връзка поместоработа. Ще се наложат болезнени рокади и признания променящи всичко.

14-и. Родените в третата декада днес са в ролята на Червената Шапчица. Отклонявате се от пътеката, която сте обещали да следвате пред себе си или на друг. Така може да попаднете в лапите на хора с вълчи нрав и измамна природа. Приемайте всичко казано и предложено с резерви. Вървете неотклонно в посоката, в която сте тръгнали сутринта. Всяка промяна ще ви коства загуби.

Везни 23 септември – 22 октомври

 

През уикенда, Луна и Марс ви гледат в опозиция, а планетите в Козирог разпалват конфликти и вражди. Бъдете внимателни, всичко може да се обърка. 10-и предлага верните решения, а 11-и носи нужната информация. На 12-и сексуалната енергия действа разрушително на здравето. На 13-14-и подреждате живота си с преспективни договори и срещи с подходящите хора. Проблемите се уреждат.

8-и. Днес и утре вървите по тънък лед от емоции и страсти, които ще ви вкарват в неподходяща среда, ще ви срещат с хора, от които трябва да бягате и които ще източват банковата ви сметка. Не планирайте участия в състезания и рискови спортове. Някой ще ви провокира да изявите себе си по един навреждащ на бъдещето и на връзките ви начин. Вечерта постойте край огън, презаредете.

9-и. Днес се разпилявате в много дейности и поемате несвойствени ангажименти, които не само ще ви затруднят но и ще ви вкарат в преразход на средства, чувства и сили. Ще се окажете виновни за чужда вина или пропуск и сами ще си създадете неудобства. Съветът е да не поемате ангажименти към никого, независимо изгодите или притискането от страна на близките. Не напрягайте очите.

10-и. Този ден може да компенсира загубите, проблемите и неудобствата изживени в миналите дни. Ще уредите изгодни сделки, договори и поръчки. Може да направите успешни връзки с потребители и снабдители и да се включите в перспективен проект с изгодна възвръщаемост на средства и ресурси. Действайте активно, внедрете се на позиции, които ще ви помогнат да спечелите.

11-и. Ден за консултации със специалисти. Може да си уредите представителни срещи и участия, които ще привлекат към работата и проектите ви млади и перспективни хора. Правите връзка помагаща да влезете в нова среда, да намерите последователи, спонсори или подходящия екип за тренировки. В бъдеще това ще помогне да реализирате талантите си и да се изявите в ново поприще и в нов бизнес.

12-и. Стъпвайте на пръсти. Денят е зареден с агресия със склоност към авантюристично поведение, което ще нарани и обърка плановете с партньори. Денят се свързва и с изгнанието. Точно днес не взимайте решение за заминаване в чужбина, а ако заминете дълго може да не се върнете. Случващото се в момента издълбава дълбока пропаст в отношенията и чувствата.

13-и. Започнете с реформите, поставете на нова база отношенията и работата си. В бъдеще на тях ще градите и надграждате. Чудесен ден за уреждане на имоти и наследства, за всякакъв вид лечения и оздравителни процедури. Надвийте страховете и притесненията, направете верния избор и ход. Използвайте активно всеки шанс и включете личните си резерви на пълна мощност.

14-и. Този ден ще ви донесе късмет, радост и удовлетворение от постигнатото и преживяното. Връзките ви ще се стабилизират. Пристигате на точното място в точното време. Реализирате печалби и неочаквани ползи. Важното е да не се отклонявате от предписанията, от обещанията и от посоката, която сте обещали пред себе си или пред някой друг да следвате неотклонно. Бъдете верни.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

8-и е с негативна, а 9-и с позитивна енергия, но и в двата дни успявате да се възползвате от дадените ви предимства и от грешките на другите. На 10-11-и родените около 1 ноември ще имат неприятни приключения и проблеми с документи. На 12-и и родените в третата декада ще се поизпотят. Луна и Уран ви гледат в опозиция, а Слънце и Меркурий в критичен аспект от Лъв. 13-14-и носят успокоение.

8-и. За днес не се препоръчва активност в контакти, сделки и запознанства. Властват законите на мрежата, които ни обвързват с невидими връзки и по някакъв начин изсмукват силите и парите ни. Не се доверявайте на реклами, не се женете и не приемайте предложения. Една лъжа ще стане истина и обратното. Както и да постъпите ще съжалявате и ще правите корекции в бъдеще.

9-и. Днес лесно взимате каквото ви се полага от живота и връзките и даже може да получите нещо допълнително, да си откраднете моменти на любовно опиянение и удовлетворение от работата, която вършите по избор или по задължение. Само не смесвайте нещата. Концентрирайте се върху най-важното и като го постигнете започнете следващото по ред. Преодолявате всяка преграда.

10-и. От днес до обед на 12-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца, а това ще донесе проблеми в бизнеса и сделките, ще изисква тичане по инстанции, допълнителни разходи и ограничение в приходите. Вечерта е рискова за родените около 1 ноември, а утре и другите ще страдат поради конфликтния аспект със Слънце и Меркурий. Не рискувайте, ще попаднете в неприятни положения.

11-и. Днес е противопоказно да се действа без да се проверява как в действиетелност стоят нещата и кой стои зад всичко, което ви се предлага и случва. Ден на тайното знание и на поверителната информация, която не всеки ще получи. Интуитивно успявате да навържете нещата и да се измъкнете в последния момент от трудна за вас, за работата и парите ви ситуация. Движете се в позната среда.

12-и. Денят се свърва с преследването и изгнанието, с коренната реформа и с нещата, които ще се променят по насилствен начин, ако никоя от страните не направи компромис. Ще се действа без заобикалки и от позиция на силата. Бъдете внимателни, не настъпвайте никого по мазола и се пригответе за ответни действия, ако навлезете в чужда територия на работа, търговия и влияние.

13-и. Ден с огромна преобразуваща сила. На различни нива ще започнат дълго отлаганите реформи. Дано изберете правилната позиция и страна. Луната е в Близнаци, а това ще ни даде възможност за двойнствени отношения и игри и в двата лагера. Някой ще остане от два стола на земята, а друг ще се облажи от загубите на едните и от печалбите на другите. Интуитивните печелят.

14-и. Днес дългите ви напъни, опити и усилия се увенчават с успех поне в една посока. Действайте комплексно. С един удар може да спечелите двойно и да получите допълнителни екстри в работата и в личните връзки. Тази вечер и в любовта няма да останете на сухо и като цяло денят ще ви поднесе на тепсия това, за което сте готови доста да платите или да се потрудите. Опитайте пак.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

На 8-9-и в хороскопа ви действат стабилизиращи аспекти. Очертават се промени и елиминации, които  ще ви предложат чаканата и търсена позиция. 10-и е ден за нови договори и съвместни проекти. Една губеща ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. Печелят добре информираните и в следващите два дни. На 12-и тръгвате добре, но до вечерта се проваляте. 13-14-и са рискови.

8-и. Ден на измами и тенденция към раздвоение на мислите и съзнанието. Не пийте, внимавайте с лекарства и стимуланти, ако имате важни ангажименти, в които се налага да отстоявате позиции и намерения. Неблагоприятен ден за обвързване и участие в общи проекти. Не е изключено вие да свършите или финансирате цялата работа. Не правете компромиси.

9-и. Днес постигате всичко с лекота, правите силен ход и сте на точното място в точния момент. Не се съмнявайте в успеха си. На моменти може да се наложи да действате силово, ако ответната страна не поддава. Концентрирайте се над целите си и до вечерта ще се похвалите с победи и постижения. Някой ще постави и личен рекорд. Поръчайте си сън-прогноза за бъдещето преди да заспите.

10-и. Денят покровителства преговори и договаряния, води ви към търсените търговци и посредници, дава възможност да стъпите на сигурна база в нова среда с добре пресметнат ход. Сключените договори ще са дълготрайни и ще съживят бизнеса, от който сте на път да се откажете. Може да се продаде нещо на сметка, да се пласира полуготовата или залежала продукция.

11-и. Ден за усвояване на нови знания и опитности. Запишете се за нов учебен, тренировъчен или спортен курс. И на морето може да усвоите нови техники в плуването и в живота. Нищо да не се започва без предварителна подготовка и консултация със специалисти в нужната ви област. Тази вечер и сънищата ще ви предложат вече готовите решения на подсъзнанието.

12-и. Започвате с ентусиазъм и до обед свършвате повечето работа, но след това може да се изправите пред тотално неразбиране и агресия, пред нечие невъзприемчиво мислене и диктатура. Качвате кръвното и адреналина. Може да се провали пътуване и командировка. Следващите два дни ще прекарате в битка с консервативно настроени служители и дистанциращи се роднини.

13-и. Денят изисква реформи и поемане по нов път на развитие, работа и личен живот. От особено значение е базата, на която ще стъпите и ще се развивате. Не правете компромиси, особено ако започвате строителни и ремонти дейности. Не пестете труд и материали. Осигурете си качествени услуги и консултации със специалисти. Оставете и децата сами да направят своя житейски избор.

14-и. Не си променяйте намеренията и решенията. Днес може да направите грешен избор, особено в чувствата и в любовта. Не е ден за изневери, но някой точно натам е тръгнал. Една лъжа ще разплете броеница от прикривани намерения и действия. Луна и Нептун ви облъчват в неблагоприятни аспекти. Вървете си по пътя, без да се отклонявате независимо изкушенията. 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Един рисков и критичен за връзките ви уикенд. Венера, Марс и Луна са в конфликт с трите планети във вашия знак. Не вадете зъб по възможност и отлагайте важното за 10-11-и, когато поне в една посока ще спечелите и ще си осигурите желаните придобивки и екстри. На 12-и не ходете по митинги и не демонстрирайте сила. 12-13-и изискват раформи и позволяват да постигнете целите си.

8-и. На всички нива днес са заложени мрежи, приготвени са изкушения за всеки, а войнстващата реклама измества всичко важно от погледа ви. Контролирайте емоциите, не се поддавайте на ласкателства и не се обвързвайте с никого за нищо. Един от най-неблагоприятните дни за сключване на брак. Единият със сигурност ще бъде в зависимост от другия и щастието накрая ще си тръгне.

9-и. Родените в третата декада днес ще се пекат на бавен огън, който ще се засилва от нечии забележки, претенции и амбиции, от проблемите с децата или с остарелите ви родители. Не участавйте в каскадьорски изпълнения, пазете главата, не напрягайте очите и не вадете зъб. Не провеждайте лечения при биоенерготерапевти. Смирете агресията и контролирайте емоциите.

10-и. Денят носи неочаквани обрати, които ще ви помогнат да изплувате от неприятностите и да направите верния избор. Получавате одобрение за работата си, предложенията ви се приемат от определен професионален кръг, а някой ще дочака и желаното финансиране. До края на деня може да си стиснете ръцете след изгодна поръчка, доставка и сделка, която ще има продължение и в бъдеще.

11-и. Днес ще ви се плати за всяка консултация и съвет. Ще има материална възвръщаемост за наставленията, които давате на определен кръг хора. С лекота ще черпите и от работата и знанията на минали величия във вашата област. Внимавайте с плагиатството. Всичко научено и проучено да се пречупва през личния ви подход и избор. До утре на обед може да получите чаканото финансиране.

12-и. Силен предиобед, особено за родените след 14-и януари. Прилагате здрава хватка и притискате някого за нужните ви пари, услуги и документи. Но с напредването на деня от различни страни ще усетите натиск и агресия. Може да попаднете в засада определена за друг. Очертават се семейни и професионални конфликти. Влезте в положението на длъжниците си, разберете се и си простете.

13-и. Днес се залагат основите на бъдещи проекти, строежи и ремонти. Ще се наложи да извадите скритите резерви, да се бръкнете дълбоко и да подсигурите необходимите разходи, които вероятно ще се поемат само от вас. Не разчитайте на някой друг и побързайте с уреждането на делата, които ще ви подосигурят материална стабилност и самостоятелност в работата и в семейния живот.

14-и. Днес е добре да тръгнете с голямата кошница. Очаквайте придобивки и повишение, възможност да придобиете повече права и да ви поканят за важни делови участия в престижни проекти и творчески инициативи. Вървете си по набелязания път, който трябва ще ви намери. Вечерта ще ви намери и любовта, независимо как сте се скрили и покрили. Ден с голяма възвръщаемост на чувства и сили.

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

На 8-и не се изявявайте в социалните мрежи, но на 9-и ще ви се наложи да направите важен избор и да афиширате дейноста си. 10-11-и изискват повече разходи от предвиденото. Някои екстри ще ви бъдат отказани, ще плащате за чужди удоволствия. На 12-и стойте далече от места, където има прояви на агресия. На 13-и чакайте важни предложения и финансиране, а на 14-и взимате своето от живота.

8-и. В днешния ден е добре да се снишиш и да изчакаш да отмине бурята. Отложете важните си ангажименти за неделя. Нараства недоволството, правят се опити за изнудване, а някой се опитва да навлиза и в личната ви територия. Трудно ще се изолирате. Ще трябва да взимате отношение към дайствията, грешките и избора на приятели и близки, а това може да ви вкара в разправии.

9-и. Днес няма невъзможни неща и незначителни положения. Всичко случващо се е от генерално значение за бъдещето на семейството, на работата и приятелските ви връзки. Отхвърлете съмненията и вземете решението, което от доста време отлагате. С действията си може да се издигнете на нова степен на лично и професионално развитие и да влезе в перспективна творческа среда.

10-и. Луната навлиза в Телец и до вечерта ще включи Слънцето ви в негативни аспекти с планетите от Лъв. Ще бъдете подложени на опън и натиск, ще се наложи да проведете консутации или да дадете такива. Хора с власт и положение ще се опитват да ви привличат или притискат с условия и изисквания за действия или услуги от ваша страна. На крачка сте от разходи и неприятно обвързване.

11-и. Както и да постъпите ще се наложи да давате, да обслужвате някого, да сте на разположение и подчинение. Енергията ви изтича в посока на услуги и странични разходи за хора, които няма да оценят жестовете ви. Не се намесвайте в живота на околните и не давайте непоискани съвети. Каквото отложите за 13-14-и ще ви донесе късмет, лична  стабилност и придобивки. Вървите по тънък лед.

12-и. Ден на ненаситните апетити. Няма прошка за лаиците, за доверчивите и за тези, които се оказват някъде в неподходящ момент. Не поемайте към никого ангажименти, особено ако усещате, че може да ви вкарат в изнудващи и източващи ресурсите ви схеми. Ден на крокодила, а той като хване не пуска. Не подписвайте нови договори поне до обед. Не участавйте в екстремни дейности и спортове.

13-и. Днес е от особено значение да стъпите на сигурна основа, да поискате и получите материална и емоционална подкрепа за действията, решенията и инициативите си. Навлизаме в период на коренни реформи и реорганизации, някои от които ще бъдат предизвикани и от вашите действия, но други ще ви връхлетят като буря. Възползвайте се от всичко, което може да ви осигури бъдеща стабилност.

14-и. Ден на възнаграждение за усилията и браните страхове, за всичко, за което сте се постарали и потрудили в миналото и сте направили със собствени ръце и ресурси. Чакайте повишение и възможност за участия в обезпечени материално проекти. Имате своя шанс да влезете в печеливша среда. Край с дългото чакане да бъдете оценени от шефа и забелязани от обекта на чувствата си.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

На 8-и хлъзгавите риби трудно ще бъдат уловени, но в този свят има капан за всеки. 9-и е зареден с експлозивност. На 10-и чакайте предложения и нужното финансиране за проектите си. 11-и е ден за консултации. На 12-и агресията е повсеместна. Родените до 1 март са в губеща позиция. 13-и налага нови мерки и виждания на работното място. Ще се изнервите. На 14-и правите грешен избор.

8-и. Днес бягайки от едно може да налетите на друго зло или да се забъркате в отношенията и кавгите на други двама. Ограничете до минимум контактите, останете си у дома или на място, където ще почивате и ще размишлявате далече от светския шум. Бъдете сигурни, че всеки, който се опитва да влезе в личната ви територия има скрити намерения за използване и манипулиране.

9-и. Денят изисква концентрация над най-важната цел, за да не се стигне до преразход на сили енергия и пари. Лесно се преодоляват препятствията, когато си концентриран и искаш нещо с цялото си сърце и душа. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите решението на проблемите, които ви вълнуват.

10-и. Чудесен ден за започване на нова работа и преминаване на по-висок пост в служебната йерархия. Препоръчват се участие в групови инициативи, където ще бъдете подкрепени или ще изпъкнат личните ви знания и умения. Влизате в ръководни роли и у дома, независимо намеренията на близките. Днес се слуша вашата воля и вие сте капитанът. Дано знаете какво да изкомандвате.

11-и. И ако в предните дни не сте успели да овладеете напрежението и да се справите с някакъв проблем, днес може да проведете нужните консултации със специалисти и с хора, на чието мнение, опит и знания разчитате. Ще се наложи да отмените някой свои ангажименти, за да помогнете на тези, които разчитат на вас. Подновете участия в курсове за лично и духовно осъвършенстване.

12-и. Концентрирайте се и свършете важното в първите часове на работното време. Здравето е нестабилно, връзките ви носят повече конфликти и изнервяне, отколкото ползи и придобивки. С напредването на деня навлизате в рисков период и в следващите два дни ще се наложи доста да се поизпотите, за да си свършите работата и да се справите с неизбежните дела и ангажименти.

13-и. Ден на неочаквани обрати. Старото се руши, статуквото не може да се задържи, не се и опитвайте. Може да получите откровение в каква посока да вървите и да насочите амбициите си. Сексуалната ви енергия не е на нужното ниво, така че не поглеждайте встрани, ако не искате да се изложите или да си докарате компромат. Проведете оздравителни процедури, идете на приятно място.

14-и. Родените в третата декада трудно ще постигат целите си увлечени в желанието да окажат помощ и съдействие на близки и приятели. Може да се окажете в невъзможност да вършите собствената си работа. Напрежението у дома ще нараства, особено ако се налага да заминете в командировка.  Но тази вечер сте на път към нова връзка, която ще  стимулира личните ви и професионални дела. 

Още по темата: Седмичен хороскоп

Подобни статии