Пълен седмичен хороскоп за 1 - 7 август

Лъвът трябва да се дистанцира от ласкателите, Стрелецът ще разбере кой му е мътил водата, Рибите настъпват в непозволени територии

Някой трябва да отстъпи от намерения и позиции, за да продължи. Друг трябва да се примири с половината на това, което е искал цяло. Трети трябва да отххвърли като стара дата тежестите на миналото. Какво вещаят за вас звездите за периода от 1 до 7 август.

Овен 21 март – 20 април

На 1-и се включете в благотворителни проекти, смирете амбицията. 2-и е ден за обвързване, но при вас отношенията ще са доста неравностойни. На 3-и е време за събрания и срещи на екипа. Взимат се колективни решения. На 4-и никой на никого няма да направи компромис. Ден на неизпълними искания. На 5-и с всеки може да се разберете. 6-и идва с нови идеи и предложения. 7-и носи изневери.

1-и. Днес ще се наложи да работите за нечия кауза личен проект или интерес извън семейството и това може да ви докара неприятности в партньорските връзки. Не обещавайте нищо, което ще ви затрудни или трудно ще изпълните. Намерете време за всички и за всичко, за да няма излъгани надежди. Не замествайте колега и не работете извънредно. Вечерта е заредена с конфликтност и агресия.

2-и. Изпълнете обещанията си. Ден на пръстена. Някой се жени, друг прави предложение, а трети залисан в отговорните си задачи пропуска важна семейна дата. Родените в третата декада ще се пекат на бавен огън, а някой ще го разгори и раздуха с излишни забележки и реплики. Вечерта ще получите информация, която ще помогне да се освободите от голяма тежест и грижа.

3-и. Ден за провеждане на събрания и сбирки на екипа. Проведете нужните разговори, уточнете отношения, задължения и плащания. Днес се събираме в групи по интереси. Някой започва нов обучаващ курс или избира какво да учи. Сега е момента да влезете в нова и перспективна среда. Не се изолирайте и самоограничавайте. Подайте документи за работа, подпишете нов договор.

4-и. Денят е натоварен с агресия и претенция както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. Ще се срещнат два остри камъка на професионалното и семейно поле. Никой няма да отстъпва от исканията и претенциите си. Податливи сте на съблазни и изкушения, които ще ви отклонят от правилния избор и посока. Отложеното за утре ще мине в много по спокойна и умерена обстановка.

5-и. Денят отпушва личната ви бизнес инициатива. Меркурий навлиза в знака на хармоничния ви Лъв, а това ще привлече спонсори и нови партньори в живота ви. И шефовете ще станат по благосклонни към вас и работата ви и скоро може да ви повишат. Водете балансирана политика, търсете начин да завържете перспективни връзки в средата на личните ви интереси. Късметът ви се връща.

6-и. Ден на неочаквани съобщения и покани, които може да преобърнат живота ви и да привлекат благоприятни случайности. Не изпускайте шансовете за срещи, контакти и запознанства. Поводи ще се намерят. Един от най-благоприятните дни в месеца за брачно предложение и годежи. Разстоянията нямат значение. Може да получите и да направите предложение и на почивка в чужбина.

7-и. Навлизащата в Овен Луна сключва пречупващ аспект с навлизащата в Рак Венера. Родените в първите дни на зодията ще се изправят пред неразрешими казуси в любовните и партньорски връзки. Навлизате в период на изтрезняване, на проблеми в чувствата поради изневери или лична несъвместимост на характерите. Предстои тежък уикенд с тенденция към скъсвания и конфликти.

 

Телец 21 април – 20 май

Очертава се чудесен уикенд с възможности за участие в спонсорски изяви и публични дебюти, които ще ви направят добра реклама. На 3-и конкуренцията ви се обединява и сключва тайни и явни съюзи. 4-и ще бъде един от рисковите ви дни за месеца. Бъдете внимателни и не влизайте в конфликти. 5-и носи омиротворение, а 6-и изгодно предложение. 7-и е зареден с нови идеи и проекти.

1-и. Днес Луната сключва брилянтен апект с Уран от вашия знак. Участвайте в публични изяви, промоции и представяния. Включете се в благотворителни проекти и по всякакъв начин се рекламирайте. Може да привлечете спонсори и бъдещи работодатели. За вас предстои уикенд на големите надежди в личен и професионален план и дано усилията си струват. Постарайте се да влезете в нова среда.

2-и. Намерете време и за работа и за релакс на приятно и здравословно място. Днес полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Организирайте семейни и приятелски срещи. Може да се реши имотен спор и да се уредят роднински отношения. За всичко може да се намери решение и лек. Но този ден се свързва с пръстена и с колелото. Едно се разваля друго се оправя.

3-и. Може и да не разберете, но в този ден личната ви конкуренция обединява сили и интереси в името на вашата елиминация от местата и функциите, които заемате. Бъдете внимателни и се постарайте да организирате свой екип за бързо реагиране и защита. Очертават се и проблеми при пътуване. Срещате хора настроени неотстъпчиво и егресивно. Родените около 1 май са в рискова позиция.

4-и. Каквото загубите днес трудно ще си върнете. Не влизайте в скандали, ако не искате да пострадате, да загубите пари и предимства и да се лишите от приятелска защита в бъдеще. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Отложете за друг ден водените дела. Днес апетитите са огромни, никой на никого няма да направи отстъпка. Може да се развалят връзки градени с години. Внимавайте.

5-и. Ден на балансираната политика. Намерете устройващият и двете страни вариант. Опитайте да постигнете примирие у дома и на работното място и ситуацията около вас ще се успокои. Може да ви възложат нови задачи и да тръгнете към нов бизнес проект. Ще трябва да се постараете повече, за да запазите и повишите доходите си. Днес Меркурий навлиза в знака на нехармоничния ви Лъв.

6-и. Днес генерирате чудесни идеи и получавате изгодни предложения. Личната ви муза ще ви посети, ще ви зареди с вдъхновение и желания, които от доста време пренебрегвате. Старайте се във всеки момент да владеете ситуацията. Ще спечелят тези, които не губят чувството си за мярка, които реагират адекватно на предложения и провокациии. Ще има за какво да почерпите.

7-и. Ден на преобразяването. Всички сме с маски, но тези в отношенията ще паднат. Може да  разберете кой ви мъти водата и кой се ползва незаслужено от доверието и благата, които му давате и осигурявате. Време е да пренастроите личните отношения съобразно това, което давате или получавате обратно. Прекратявате една източваща силите ви програма и връзка.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

1-и е ден за посещения при близки и роднини, за благотворителност и грижа към другите. Амбициозните срещи отложете за следващите дни. 2-3-и ви водят на точното място и ви срещат с точните хора. На 4-и се очертава остра битка на интереси с удари под кръста. На 5-6-и едно се оправя друго се разваля, идеите ви трудно се реализират. На 7-и правите важни разкрития.

1-и. Всеки жест в този ден ще се върне в бъдеще с обгрижване и подаръци на съдбата към вас. Правете това, за което ви помолят, а вечерта вие може да помолите някого за съдействие и услуга. Който не е милостив в този ден сам се лишава от милост. Препоръчват се срещи с потенциални спонсори. Животът среща този, който има, с този който няма и се нуждае от помощ и закрила.

2-и. Предстоят важни срещи, представяния и огледи, на които е важно да изглеждате добре. Отделете време за себе си, променете прическа и визия, облечете новите дрехи и се постарайте да блеснете в средата, в която отивате. Вероятно е да привлечете вниманието на важни за бъдещето ви хора. Ден на пръстена и колелото. Което е било отдолу тръгва нагоре и си пробива път към целта.

3-и. Днес се събират единомишленици, свири се сбор, разпределят се роли, пари и позиции и се набелязват общите задачи. Време е за събрания на екипа, за избор на ново ръководство, за преглед на наличностите и състава. Взетите днес решения ще бъдат важни и определящи живота и работата ви за дълъг период от време напред. Не отлагайте срещите с потенциални съюзници и сътрудници.

4-и. Днес се държите ултимативно и сте склонни към силови действия там, където не става с мирни средства. Пълнолунието отваря огромни апетити, прави ни агресивни и неотстъпчиви в желанието да вземем каквото ни е нужно на всяка цена. Другите да не очакват от вас компромиси. Скандалите ще се разрастват. Прибързано може да прекратите отношения и връзки, за които утре ще съжалявате.

5-и. Родените в първата декада ще трябва да се примирят с половината на това, което искат като цяло. Правите отстъпки от договорни цени. Склонни сте на компромис и в чувствата. Вчерашните амбиции вече са улегнали, прекарали сте една утрезвяваща нощ и днешната ви позиция е много по умерена и балансирана. Това ще помогне да се вземе болезненото, но правилно решение.

6-и. Родените в третата декада трудно ще прокарат идеите си, но с лекота ще приемат чуждите, което няма да бъде прието добре от партньорите им в семеен и професионален план. Не позволявайте на трети лица да се вклиняват в двустраните ви отношения. Нека през целия ден да не ви напуска чувството за мярка, за да не изпаднете в ситуации на зависимост от околните. Внимавайте с алкохола.

7-и. Родените в третата декада са на прага на раздели. Венера напуска вашия знак. Предстои утрезвяване в чувствен и емоционален план. На предна позиция излизат нуждите на момента, възможността да започнете по-добра работа и да влезете в нова среда. Ден на леденото сърце. Няма да направите компромис, но и отсреща ви ще стоят безкомпромисни хора. Днес издигаме стени.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Предстои конфликтен уикенд, в който ще се взимат болезнени решения по отношение на работата и семейните задължения. Това е линията на големите ви притеснения в момента. На 3-и влизате в нов екип, започнете нова работа или тренировки. На 4-и агресята е повсеместна, внимавайте. На 5-и Меркурий напуска вашия знак, а на 7-и Венера навлиза в Рак. Бизнасът отстъпва пред любовта.

1-и. Днес е важно да правите това, което близките и приятелите искат от вас, а не това, което вие сте си наумили и смятате, че е правилно. Ден на сърцето и сърдечните работи. Смирете апетитите, останете със семейството си независмо каква работа се отваря. Днес и утре страничните ви ангажименти може да провалят връзката ви с близките и децата. Вечерта лесно се отива към скандали и разправии.

2-и. Тенденцията е една зациклена ситуация да се оправи, но нещо друго да се развали. Ден на колелото. Което е било отдолу тръгва нагоре и си прокарва път в битка с конкуренцията, а което е доминирало загубва позицията си. И при вас ще има болезнени рокади. Може да разберете за неприятни промени, но пък нещо много по-добро и перспективно може да изникне на хоризонта.

3-и. Ден за сондиране и координиране на съвместни инициативи, за събрания на колектива и на директорския съвет. В момента е важно да се взимат колективни, а не еднолични решения. Ще има и отцепници от колективната идея и програма. Опитайте да влезете в нова среда, да започнете съвместен бизнес или тренировки в нов отбор. Търсете и подходящата за нуждите ви връзка.

4-и. Не е ден за обвързване. Интересите ви ще се сбъскат челно с тези на силни противници и конкуренти. Ще се действа силово и манипулативно. Не очаквайте компромиси и разбиране. Тази вечер ще сънувате пророчески сън, в който символично ще видите проблемите си и начина да ги решите. Дистанцирайте се от места, където се събира разгневена тълпа. Отложете за утре пътуванията.

5-и. Днес Меркурий напуска знака на Рака и отива да помага в бизнеса на Лъва. Преговаряйте с равностойни партньори и бъдете склонни на взаимни отстъпки. И в тангото на любовта направете крачка назад, за да може утре да изиграете две напред. На 7-и Венера ще навлезе в Рак и ще балансира семейния ви и любовен живот. Намерете днес време за всичко и за всички.

6-и. Един от най-силните ви, пробивни и успешни дни. Може да дочакате изгодни предложения, да получите повишение и да уредите важна за работата и семейния ви живот имотна сделка. Участвайте в брокерски инициативи. Може да спечелите дело и да получите дължими пари и услуги. Във всеки момент контролирайте ситуацията, не изпускайте доминиращата позиция.

7-и. Навлизащата във вашия знак Венера иска своето, настоява за почивка, за приятни моменти и изживявания с още по приятни на душата ви хора. Емоционалният ви и чувствен живот навлиза в нова фаза. До дни може да влезете и в нова семейна роля и да поемете нови отговорности. Родените в третата декада ще изживеят стресиращи моменти. Вероятни са изневери. Маските падат.

Лъв 22 юли – 22 август

На 1-и колкото дадеш, толкова ще получиш. 2-и ви среща с комплексари, които понякога са доста опасни, ако ги поставиш на тясно. На 3-и ще изживеете стресови моменти на отхвърляне и приемане. Ще се разбере кой и доколко държи на вас. Не поемайте излишни рискове и на 4-и. 5-и внася необходимия баланс в отношения и сметки. В следващити два дни доминирате в средата си.

1-и. Днес е време да се обърне внимание на близките нуждаещи се от лични посещения и закрила. Участвайте и в благотворителни проекти и по всякакъв възможен начин помогнете на тези, с които ви среща живота и които протягат ръка към вас. Ще получите сами подкрепа и неочаквани подаръци от съдбата. Тази вечер може да срещнете спонсори и бъдещи партньори на приятни места.

2-и. Днес е важно как изглеждаш и в какъв момент ще се появиш на лични и светски мероприятия. Комплексарите ще си проличат. Дистанцирайте се от ласкатели, които може да ви вкарат в неприятни ситуации вечерта. Ще се появи стар проблем. Ще го разрешите, ако не нервничите и не притеснявате околните. Този ден е магичен, помага да отхвърлим като стара дреха тежестите на миналото.

3-и. Днес и утре в хороскопа ви действат рискови аспекти. В момента проблемите ще са повече за родените в първата декада. Внимавайте при пътувания, не влизайте в излишни спорове и си пазете вещите. Каквото загубите трудно ще си върнете. Може да изпаднете в неприятна и компрометираща ситуация. Не участвайте в рискови дела и спортове. Бъдете сред проверени хора.

4-и. Увеличете самоконтрола, намалете исканията и претенциите, особено ако усещате напрежение у дома и в средата си. Възможни са изблици на недоволство, които биха ви детронирали от позицията, която заемате. Проявете с пълна сила вродената си дипломатичност и тактичност и ще избегнете сривове в отношенията. Очертават се и здравословни проблеми. Не товарате сърцето.

5-и. Меркурий навлиза в знака на Лъва и ви дава предимства в бизнеса. Може да сключите изгодни и перспективни договори и да получите желани даставки и поръчки. Срещите са равностойни и стимулиращи деловите отношения. Сега е момента да се включите в нови проекти и да кандидатствате по спонсорски програми. Правите стабилизираща крачка, уреждате важни дела и преговори.

6-и. Днес ще има за какво да почерпите. Ден на виното и камбаната. Идват вести позволяващи да тръгнете в нова посока и да започнете реализацията на отдавна подготвените проекти и начинания. От особено значение е да се дозират нещата. Не страдайте и не се радвайте предварително. Днес животът ще отвори пред вас врата, която ще се превърне в триумфална арка.

7-и. Ден на кривите огледала. Едно се казва, друго се мисли, а трето се подразбира. Скрили сме под хиляди пластове истинските си намерения и желания. Ще почувствате някакво охладняване и ще се чудите какъв е проблема. Не вярвайте на първите думи и впечатления. В критична ситуация всичко може да се разкрие и разбере, но и доста ще ви заболи от споделеното, усетеното и видяното.

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се чудесен уикенд, в който може да срещнете истински спонсори и да получите желаната подкрепа. Пет планети ви облъчват хармонизиращо от другите два земни знака. На 3-и бъдете сред свои. На 4-и се затаете, предстоят битки по върховете. 5-и изисква да дадеш, за да получиш. Бюрокрацията обезсърчава. На 6-и срещате открита опозиция, но на 7-и атакувате.

1-и. Днес ще се окажете нужният и търсеният човек от хора с възможности и амбиции сходни с вашите. Не се свивайте и не унивайте, Включете се в светски мероприятия и прояви, на които може да срещнете точните хора. Бъдете сигурни, че ще направите нужното впечатление и ще бъдете предпочетени в партньорските връзки и разговори. Станете организатор на дарителски инициативи.

2-и. Започнете деня с фитнес, с упражнения за духовното ви израстване, развитие и релакс. Ползвайте и рекламирайте нова козметика. Съчетайте работата с удоволствията. Включете се в инициативи, които в бъдеще биха ви осигурили постоянна творческа и делова заетост. Ще се разреши неприятен проблем, ще получите и право на достъп до престижни места и светски събития.

3-и. Днес е от особено значение към каква група ще се присъединиш, какви идеи изповядваш и къде ще те приемат или отхвърлят. Кандидатствайте за нови места и позиции в работата и в учебната си програма. Днес съдбата ни събира в групи по интереси, умения и занимания. Ако не влезете в нужната среда ще съжалявате и няма да се чувствате уютно в бъдеще. Бъдете сред свои.

4-и. Днес властват ненаситни апетити и амбиции, които ни карат да влизаме в конфликти, да се прецакваме и надцакваме, да предаваме своите в стремежа да привлечем парите и привилегиите на чуждите. Ако се скарате с някого дълго може да не си проговорите. Навлизате в противопоставящ и рисков период. Не поставяйте на изпитание хората и връзките, които са ви защитавали в миналото.

5-и. До 7-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на мечтанието Рибите. Внимавайте с мечтите и илюзиите. Някой може да се омилква около вас с цел да му свършите работа, за която няма ценз или не е оторизиран. Ще си докарате неприятности и грижи, ако позволите да ви използват като таран на чужди интереси. Защитавайте справедливи, а не удобни искания и позиции. Консултирайте се.

6-и. Днес може да загубите чувството си за мярка, да превишите права и да застрашите свои и чужди интереси. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не е нужно на никому нищо да доказвате и показвате. Обърнете повече внимание на любовния си живот. От утре Венера ще ви облъчва в хармоничен аспект от знака на Рака. Тази вечер останете заедно и на саме далече от светския шум.

7-и. Ден на преобразяването. Нищо не е такова, каквото изглежда. Следобед ще намерите правилното решение и верния път, но преди това ще се опарите, ще позволите да ви използват и ще приемате на гола вяра всичко, което ви казват. Бъдете самокритични и критични към околните. Не взимайте думата, ако не сте добре подготвени и нямате нужните защити и информации в своя полза.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Очертават се проблеми през уикенда за решилите да поемат чужди отговорности. Не замествайте колега, не работете извънредно. 3-и ще ви донесе повече възможности за работа, пренастройка и преминаване на нова бизнес позиция. На 4-и взимате каквото ви е нужно без да питате. 5-и е ден на преговори. 6-и идва с награди и нови договори. На 7-и маските падат, лъсва реалността.

1-и. Днес е денят на сърцето и сърдечните работи. Не намесвайте работата, професионалните си отговорности и отношения в личния си живот. Не замествайте колега, не тръгвайте в командировка. Останете с децата, със семейството си и с тези, които обичате. Помислете с какво може да бъдете полезни на роднини и приятели. Посетете близък, който се бори с лична или здравословна криза.

2-и. За родените около 10 октомври се очертават критични и неблагоприятни моменти, проблеми във връзките и бизнес отношенията. Конкуренцията ви се обединява и се организира срещу вас. Бъдете внимателни с кого и за какво преговаряте и кого допускате в кухнята на амбициозните си и професионални проекти. Може да бъдете изолирани от печеливши проекти и договори.

3-и. В този ден е важно да се потърсят нови или стари съюзници, посредници и партньори и да се създаде обединена защита на общите интереси. Тръбачът-съдба свири сбор. Всеки трябва да намери мястото си в съответната група отговаряща на личните му стремежи, амбици и желания за лично осъвършенстване. Сега е момента да започнете нова работа и да намерите ново хоби.

4-и. Този ден може да донесе краткотрайно удоволствие, удовлетворение и блаженство, след което ще последват дълги дни на разочарования и проблеми особено в любовта и в интимните връзки. Бъдете внимателни, точно днес не изневерявайте и не правете болезнен за околните избор. Родените в третата декада да не отиват в крайности. Вечерта намирате решението, което ще удовлетвори всички.

5-и. Ден с хармонична и ведра енергетика. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Направете компромисите, които се очакват от вас и не отивайте в крайности. Един от дните, в които може да проведете задушевни разговори с тези, с които напоследък сте загубили връзката и дистнацията се е увеличила. Опитайте да разберете другата гледна точка и да си простите.

6-и. Случващото се в момента ви кара да се разкрепостите, да забравите някои ограничения и обещания и да направите крачка извън пътя си и установените маршрути. Очертават се неслучайни срещи, които ще променят възгледи, намерения и обещания. Най-добрият ден в месеца за годежи предложения и сключване на брак. Висшата любов ще покровителства партньорските ви връзки.

7-и. В този ден всеки получава по заслуги, това за което се е постарал или е пренебрегнал в миналото. Вашата управляваща планета Венера навлиза в знака на Рака и заедно с Луната от Овен сключват рискови аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Не закъснявайте, приберете се навреме у дома, за да има мир и любов. Работата и дома са противопоставени.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Предстои чудесен уикенд с изяви в приятелски и обществен план, с възможности да блеснете в средата си и да постигнете максималното. На 3-и конкуренцията ви се обединява. На 4-и ще водите тежки битки на различни нива. На 5-и с всеки може да се разберете, а на 6-и ще получите изгодни предложения и договори. 7-и изисква преоценка и преосмисляне на връзките, някой си тръгва.

1-и. Ще свършите много добра работа днес и може да привлечете спонсори. Сами се изявете в благотворителна посока и не подминавайте тези, които протягат ръце за помощ. Вечерта може да бъдете приети в среда на съмишленици и да получите подкрепа за бъдещите си начинания. Препоръчват се участия в светски мероприятия и публични изяви. Някой може да спечели конкурс.

2-и. Облечете новите дрехи. Първото впечатление е от значение. Днес полезните вещества и продукти прекрасно се усвояват от организма ви. Проведете разкрасителни и прочистващи процедури. Вечерта е трудна за родените в първата декада, особено ако се поддадат на комплексите си от миналото. Предстоят срещи с хора, които и преди са оказвали влияние в живота ви, а сега отново се връщат.

3-и. Луна, Уран и Слънце образуват кръст със Слънцето на родените в първата декада. Денят се очертава тежък и конфликтен, с неприятни моменти в отношенията, които излизат от рамките на добрия тон. Пазете си документацията и личните вещи. Каквото загубите трудно ще възстановите. Ще имате неприятности и проблеми на различни нива. Конкуренцията прави париращ амбициите ви ход.

4-и. Ден нанаситните апетити. Кой както може ще захапе другия, ще се опита да го извади от зоната му на комфорт и да заеме неговото място. Няма да мине без разправии и битки по върховете на голямата ви амбиция. Ще срещате добре подготвени опоненти, а приятелите ще ви забиват нож в гърба с отказ да ви съдействат и застанат на ваша страна. Скандалите ще се разрастват.

5-и. Ден на примирие, намира се балансиращата точка, около която ще се водят взаимно изгодни преговори. Опитайте да разберете другата гледна точка и да влезте в положението на хората, с които се налага да комуникирате и работите. От днес и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва. Нужни са ви съюзници и съмишленици. Не си създавайте врагове с излишна агресия.

6-и. Един от най-успешните ви и пробивни дни. Може да получите изгодно предложение, да сключите перспективни договори и да ви възложат поръчки, от които в бъдеще ще се печели повече от очакваното. Не е все едно с кого влизате в преговори. Днес съдбата е на ваша страна и работи за личния ви интерес. Възползвайте се максимално от шансовете. Идват ви и чудесни творчески идеи.

7-и. Ще се събудите с усещания, които ще се окажат верни. В този ден маските падат, случват се събития, които ще ви покажат някого в истинския му облик и в светлина, в която не сте го виждали преди. Вървим към лично и професионално преобразяване. От този ден може да вземете решение за промяна в работата и за нов начин на живот с настоящите ви партньори. Бъдете себе си.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предстои период на разчистване терена на връзките. През уикенда проведете разговори с бъдещи и настоящи спонсори и партньори. Дори и да сте на почивка ще се занимавате с работа и бизнес. Ползите ще са големи. 3-4-и отварят нова страница в общуването и ви помагат да се внедрите на престижно място. На 5-6-и се очертават тежки битки. На 7-и ще получите повече от очакваното.

1-и. Днес е важно да правите това, за което някой ви помоли. Ако нямате финансова възможност просто проявете състрадание. Участвайте в благотворителни инициативи, посетете близки и приятели в трудно положение и помогнете от сърце. Всеки жест е от значение и насочва към вас блага енергия. Не започвайте амбициозни проекти. Не е ден за отваряне на заведения и търговски обекти.

2-и. Преговаряйте с роднини по имотни дела. Денят разпределя роли и функции. Ориентирайте се в нуждите на близките и на дома. За вечерта не отлагайте важни разговори. Ще се държите комплексарски и няма да успеете да защитите позициите си. Търсете нова информация, която ще помогне да разрешите неприятен казус. Поне една тежест ще се махне от сърцето и душата ви.

3-и. Днес е важно да се обградиш с единомишленици, да влезеш в подходящата среда, да намериш точните хора и да сформираш групата си по интереси. Добре е да се работи в екип и да се сключват колективни трудови договори. Кандидатствайте за нова служебна позиция. Повишете уменията, знанията и физическото си състояние в нова творческа  и интелектуална среда.

4-и. Днес сме лесно податливи на влияние. Не позволявайте да ви убеждават в едно или в друго. Очертават се провокации и опити за изместване от хранилката и поилката. Не споделяйте намеренията си с потенциални конкуренти. Колегиалните битки навлизат във върхова фаза. Не очаквайте компромиси, разбиране или отстъпки, а и няма да направите такива. Увеличете дистанциите.

5-и. Родените в първата декада ще трябва да направят болезнени стъпки и отстъпки, за да има мир и любов в работата им и у дома. Денят се свързва с човешката душа, с умението да влезете под кожата на другите и да разберете мотивацията, която ги движи. Някой ще се опита да ви повлияе и да ви използва като оръдие в битката му с трети лица. Не взимайте страна в спорове и интриги.

6-и. Днес може да претворите идеите си в дела и да получите изгодни предложения. Не се давайте без бой, не сключвайте неравностойни договори и не продавайте евтино труда си. Важното е да владеете положението и да насочвате преговорите в изгодна за вас посока. Не пийте, ако ви предстоят делови срещи. Бистрият ум ще избистри разговорите и проблемите и ще ви помогне да спечелите битката.

7-и. Днес ще се отървете от хора и фактори, които са ви спъвали и поставяли натясно. Ще разберете кой ви е мътил водата и ще излезете от вредна за вас среда. Не се колебайте да вземете трудните, но нужни и важни за момента и за отношенията ви решения. Няма значение колко ще е трудно, важното е да се освободите от тези, които ви висят на шията, стопират ви и ви ползват еднолично.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 1-2-и Луната е във вашия знак в конфликт с Марс. Не се занимавайте с рискови дейности и не правете нищо на всяка цена. Не се месете в работата на другите. На 3-и привличате нови партньори, влизате в нова среда или екип. На 4-и битката за постове и позиции е жестока. 5-и носи хармония, а 6-и вест, за която ще почерпите. На 7-и важното свършете до обед, чака ви рисков уикенд.

1-и. Днес не е ден за активни дейности в посока на личните ви бизнес интереси. Задвиженото с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата и няма да ви донесе ползите, които очаквате. В този ден е важно да направите някои жестове към хората, с които ви среща живота. Помогнете с каквото можете, особено ако някой ви моли за услуга. Не гледайте от високо, не се дръжте манипулативно.

2-и. Съдбата завърта своето колело, това което ви е било отнето се връща, но с цената на нещо, което трябва да дадете, забравите и оставите. Вероятни са тежки преговори и разговори на висок тон. Никой не е склонен на компромис, но до вечерта ще трябва да се постигне примирие иначе и двете страни ще загубят и ще отстъпят предимства и ползи за някой друг. Съберете се разберете се.

3-и. Чудесен ден за включване в колективни инициативи, за подписване на колективни трудови договори и за подновяване на регистрации към битови и фитнес услуги. Някой ще започне и нов учебен процес или ще намери отдавна търсената среда. Огледайте се, търсете мястото, което ще ви донесе релакс и хората, които ще ви помогнат в професионален, душевен или физически план.

4-и. Пълнолунието активизира змея на желанията във всеки от нас. Амбицията да доминираш и да взимаш надделява над здравия разум. Ще водите излишни битки, ще губите сили, енергия и пари и ще получавате всичко по трудния начин. Съветът е да отложите важните си инициативи и делови срещи за следващите два дни, когато нещата ще се успокоят и всичко ще си дойде на мястото. Смирете се.

5-и. От днес планетата на бизнеса Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция, а това ще стимулира деловата ви инициатива и ще даде ход на сделки протакани във времето. Може да продадете непродаваемото до момента и да купите нещо на сметка. Тенденцията е с всеки да се разберете и  преговорите ви да минат успешно. Сега е момента да се правят взаимни отстъпки от цени и условия.

6-и. Днес правите важна крачка напред, получавате добри новини или нещо затлачено във времето се отпушва и тръгва по своя път. В живота ви може да влезе добрата случайност. Всяко зло е за добро. Нещо неприятно ще ви помогне да срещнете важни за бъдещето ви хора и да намерите места и терени търсени отдавна. Приемайте придизвикателствата като услуга от провидението и благодарете.

7-и. Първата половина на деня ви помага да се ориентирате в средата и да разберете на кого и какво може да разчитате и да се надявате на подкрепа. С напредването на деня нещо неприятно се задава на хоризонта. Плановете ви се променят,  възникват пречки при пътуване и един ангажимент може да се отложи. Здравето ви е нестабилно. Тази вечер внимавайте в каква среда се движите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Навлизате в период на предизвикателства. Една неочаквана работа може да отложи планираната почивка, но и да донесе ползи и пари. 1-и е ден за благотворителност, а 2-и за активни действия. На 3-и получавате придобивки и изгодни поръчки. На 4-и не сключвайте нови договори, ще ви използват. На 5-6-и постигате максималното и подписвате изгодни споразумения. На 7-и реализирате една мечта.

1-и. Днес е добре да участвате в светски прояви. Може да се срещнете с неочаквани спонсори и бъдещи партньори. Вечерта не е все едно с кого сте и при кого отивате. Ще ви правят безплатна реклама, ще получавате изгодни предложения и поръчки. Съдбата ще ви помогне да влезете в определен кръг и да получите право на достъп, който не се дава всеки ден и на всеки.

2-и. Постарайте се да изглеждате на ниво, дори и на нивата. Където и да отидете ще ви оглеждат и преценяват на външно и на вътрешно ниво. Може да усвоите ценни уроци и да дадете такива. Вечерта губят хората с комплекси. Повярвайте в щастливита си звезда, не се подценявайте и ще напреднете в любовта и в живота. Вечерта Луната навлиза във Водолей. Очертават се пътувания.

3-и. Стягате редиците. Родените около 1 февруари са на прага на тежък и болезнен избор. Налага се да смените средата, да се откажете от една работа за сметка на друга. Днес е от особено значение в каква среда ще се внедриш, с кого ще продължиш и към кого ще се прикрепиш като съавторство и партньорска връзка. Не правете компромиси и бъдете там, където се чувствате добре приети.

4-и. Пълнолунието във Водолей ще напълни потребителската ви кошница. Противпоказно е да се карате с когото и да било. С дипломатичност и такт ще пиете мляко от две крави и ще постигнете непостижимото за другите. Крясъците разболяват и вредят. Не поставяйте условия и не се дръжте ултимативно. Парирайте с усмивка и опитите на околните да ви притиснат с претенции и искания.

5-и. Хармоничен ден, в който може да постигнете желаното примирие и да сключите изгодни договори. Ще се разберете за цени на стоки и услуги. Ще ви търсят тези, които в миналото са били недоволни от вас, но са си дали сметка, че сте им предложили най-доброто възможно. В живота ви се връщат каещите се грешници. Помирете се, забравете миналото и продължете заедно напред.

6-и. От вчера Меркурий вече ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Шефовете ще ви поставят нови задачи и отговорности, които ще променят плановете ви за почивка. Ще се наложат рокади. Може и да ви повишат, но с цената на повече работа и усилия от ваша страна. Нищо няма да ви се даде даром, затова пазарете се, не позволявайте на околните да омаловажават труда и усилията ви.

7-и. Ден на изтрезняване след пиянството на душата и опиянението ви от постигнати успехи и реализираните ползи. Маските падат, разбирате кой доколко ви цени и обича. Ще се случват събития позволяващи да видите истинската стойност на връзките си и цената, която ще трябва да платите, за да бъдете заедно или да имате мечтаните екстри. Всеки трябва да си знае къде му е мястото.

Риби 20 февруари – 20 март

1-и е денят на сърцето, смирете амбициите и помогнете някому. В неделя се заемете със себе си, проведете оздравителни процедури. На 3-и действайте в екип и в името на колектива. На 4-и натискът върху вас нараства, претенциите се засилват. 5-6-и носят хармонизация и успрешен старт на нови инициативи. Луната дефилира в Риби до 7-и на обед, когато ще получавате по заслуги.

1-и. Днес е важно да съдействаш и да правиш това, за което те помолят приятели и роднини. Получавате обгрижване и разбиране от страна на близки и любими, а вечерта сте заобиколени от хора, с които имате еднакви интереси и виждания. Смирете амбицията и се опитайте да разберете позицията и гледната точка на човека до вас. Ако се скарате с някого трудно ще се помирите.

2-и. Днес кръвта и полезните вещества прекрасно се усвояват и циркулират в организма ни. Лесно се усвояват и напасват и новите информации. Ако се появи стар проблем бързо ще го разрешите с нов подход в ситуацията. Този ден е магичен. Имате шанс да се освободите от тежестите на миналото и да тръгнете в нова посока. Не бива да нервничите, действайте спокойно и всичко ще се подреди.

3-и. Запишете се за нов информационен курс, влезте в нов екип, започнете нови дейности и тренировки. Денят е благоприятен за колективни инициативи и влизане в нови групи по лични или бизнес интереси. Конкуренцията се засилва, колективните действия и подход ще ви дадат нужната защита в кризата. Соловите играчи нямат шанс в такава игра и ще бъдат изтикани от пазара.

4-и. Както и да постъпите ще засегнете нечии интереси и ще влезете в непозволени територии на влияние. Точно днес не водете имотни дела и юридически битки за права и управление на имоти и наследства. Действа максимата „зъб за зъб и око за око”. Никой не е склонен да отстъпи от намерения и позиции. Каквото отложите за утре ще се разреши изгодно и за двете страни и без излишни спорове.

5-и. Не си нарушавайте спокойствието. Денят изисква равнопоставеност при водените преговори. Печели балансираната и умерена политика. Не влизайте в спорове, постарайте се да разрешите проблемите тактично и дипломатично. Днес кръвта се обновява. Лесно ще намерите и решението на болезнените въпроси. Заемете се с прочистващи тялото и душата процедури. Почистете и дома.

6-и. Ден на важни съобщения и на хрумвания, които ще ви помогнат да се справите с материалната и духовна криза. Постарайте се да реализирате всяка лична идея. Шефовете ще са благосклонни към инициативите ви и ще ви поощряват. Може да се уредят патенти и разрешителни за работа. Денят е чудесен и за годежи. Благоприятен момент за обвързване по всички линии на бизнеса и живота.

7-и. До обед Луната е в Риби, плувате в свои води и се срещате със свои хора. Следобед в отношенията ви се промъква някаква студенина, неразбиране и отчуждение. Напрежението нараства и през уикенда ще прескачат искри. Подгответе се с резервни варианти за всяка планирана инициатива. Ще бъдете изненадани с неочаквани обрати в отношенията. Не давайте повод за скандали.

Още по темата: Седмичен хороскоп

Подобни статии