Пълен седмичен хороскоп за 10-16.04.2021

Рогът на изобилието се излива над Близнаците, Лъвът получава удари под кръста от конкуренти, а Скорпионът прави избор със сърцето си

Някои са обсебени от чужди идеи и влияние. Други се заблуждават, че могат да се справят сами с предизвикателства, за които се нуждаят от подкрепа и помощ. Вижте какво казват звездите за вас и за близките ви.

Овен 21 март – 20 април 

На 10-и може да си купите жилище или имот. На 11-и енергията ви е на кота нула, нужно е смирение. На 12-и не пренебрегвайте желанията на сетивата. На 13-и някой ще спечели много или ще му хрумне гениална идея. На 14-и Венера напуска Овена и отива да помага в любовта на Телеца. На 15-и подпишете нови договори, пътувайте и водете преговори. 16-и разширява пълномощията ви.

10-и. Днес се движите обсебени от някаква идея или от чуждо влияние. Работете в полза на близките и децата. Може да купите имот, който семейството ви ще харесва повече от вас. Не позволявайте да ви въздействат странични фактори. В момента мнението на близките ви хора и най-важно и меродавно. Пазете очите, следете кръвното. Не планирайте за утре важни начинания.

11-и. Предстои новолуние във вашия знак. Чувствате се отпаднали, трудно защитавате позицията си и позволявате да ви провокират. Някой ще ви настъпи на болното място, а друг ще засегне неприятни и болни за вас теми. Старайте се да не влизате в разправии, да не преигравате и прекалявате с алкохол и стимуланти. Всичко предприето днес ще тръгне накриво. Релаксирайте.

12-и. Тръгнете в посоката, която ви привлича и усещате за правилна. Ако нещо ви се дояде бъдете сигурни, че точно такава храна е нужна на тялото ви в момента. И ако нещо ви притегля към определени хора и места, идете при тях. Ще се почувствате щастливи и ще намерите решението на въпросите, които ви вълнуват. Направете и чакайте любовно признание. Луната е в съвпад с Венера в Овен.

13-и. Активизирайте се, днес може да се спечели повече от обикновеното. Някои от подаръците на съдбата няма да оцените, а от други няма да сте доволни, но с времето точно те може да ви донесат щастие. Ден на случайността, а е казано, че в такъв момент Бог се подписва под псевдоним. Каквото и да се случи ще носи обезпечение на вас, на семейството и на съвместните ви инициативи.

14-и. Венера напуска вашия знак, изтрезнявате от едно любовно увлечение и здраво се захващате за работа. Не забравяйте, че днес е противопоказно да се включваш в съвместни инициативи. С голяма вероятност ще бъдете използвани и ще носите на гърба си мързеливците. Но всичко, което свършите и уредите сами и за благото на семейството ще потръгне, ще носи късмет и придобивки в бъдеще.

15-и. Ден за активни контакти и за активна състезателна програма. Може да се решите на важна стъпка и да започнете нова работа. Подпишете нови договори, уредете си среща с тези, с които смятате да работите съвместно. На маса и на чашка преговорите ще вървят гладко. И не забравяйте, че в този ден колкото и да изядете няма да напълнеете, така че не се ограничавайте.

16-и. Ден за преговори с близки и партньори от чужбина. Бъдете дипломатични и тактични. Може да поставите личните си условия, но без да се държите ултимативно. С напредването на деня реакцията ви става по-емоционална и първосигнална. За вечерта не планирайте среща с хора, с които имате проблеми, търкания и конфликти. Проявете щедрост доколкото можете да си го позволите.

 

Телец 21 април – 20 май

На 10-и някой ще се сдобие с имот, друг ще се лиши от такъв. Бъдете внимателни, тече обсебваща програма. Новолунието на 11-и е най-слабият ден в сатурновата ви дупка. Ограничете контактите. На 12-и подсъзнанието ви дава верни насоки, дано му се доверите. 13-14-и ви носят пари и придобивки. Ще намерите кой да работи за интересите ви. 15-и е ден за срещи, а 16-и за преговори с чужбина.

10-и. Ден за брокерски инициативи. Може да намерите търсения терен за развитие на новата си дейност и бизнес инициатива. Направете огледи, пазарете се. Нищо важно не отлагайте за утре, когато в много посоки ще ударите на камък. Днес е  добре да се посеят семената на новия разсад, да се проведат прочистващи тялото и душата процедури. Време е за диети. Ограничете и вредните контакти.

11-и. Тежък, рисков и като цяло нещастен ден. Започнатото с голяма амбиция ще зацикли и няма да ви донесе желаното. Тъмнината в отношенията е непрогледна. Ще бъдете подложени на изкушения, на които трудно ще устоите. Ден на фалшивите връзки, думи и чувства. Изчакайте и в любовта, не правете предложение. На 14-и Венера ще навлезе в Телец и ще ви донесе щастие в личните връзки.

12-и. Съветът днес е да се вслушвате повече в гласа на интуицията, отколкото в съветите на ума. Ако чувствате притеснение и нежелание да се срещнете с някого не го правете. Ако определена храна не ви харесва изхвърлете я от менюто си, но ако ви привлича нещо, което сте си забранили не е зле да го опитате, защото организмът ви се нуждае от него. Доверете се на предчувствията си.

13-и. За родените в края на април този ден носи опасни връзки и тенденция към инциденти. Спазвайте правилата, не рискувайте излишно, не давайте и не взимайте заеми. Може да влезете в конфликт с родителите и децата. Не се препоръчва да си пасивен, но и необмислената и несъгласувана с близките активност ще ви изиграе лоша шега. Неблагоприятно за операции на щитовидна жлеза.

14-и. Ден на грехопадението. Венера навлиза в знака на трона си Телеца. Може да се събудите самотни, а тази вечер вече да сте ангажирани с нова връзка, дори и да сте обвързани. Бъдете внимателни и избирателни в контактите. Денят е зареден с фатално привличане, което може да ощастливи един и да разплаче друг. Родените в първата декада да не поемат излишни рискове.

15-и. Ден на изгодни сделки. Отстоявайте позициите и убежденията си. Проявете цялата си творческа активност и ще постигнете целта. Не се притеснявайте за диетата, няма да напълнеете независимо колко и какво ще изядете. Проявете активно емоциите и чувствата си. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно. Ще привлечете важни за бъдещето си партньори, бъдете активни.

16-и. Днес не е време за изблици на недоволство. Ще загубите, ако си позволите да влезете в конфликти и да заформите скандали. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. На агресията ще се отвърне с двойна сила, което няма да се отрази добре на отношенията и бизнеса ви. Днес откривате истинския смисъл на връзката си с някого. Обадете се на близки, които са далече.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

10-и е ден за огледи на имоти и терени. Ако нещо ви хареса дайте капаро. На 11-и нищо важно да не се предприема. 12-и определя нови посоки и ориентири, доверете се на избора на сърцето. На 13-и може да спечелите по неочакван начин и на неочаквано място. На 14-и не се включвайте в екипна работа. На 15-16-и Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания и успешни договори.

10-и. До обед правете огледи и разузнавайте в територията на конкуренцията. За следобед отложете важните разговори. Денят е с хармонична енергетика стимулираща новите ви начинания и даваща възможности за успех в непозната до момента посока. Влезте и в ролята на брокер, помогнете на приятел в търсене на ново жилище или офис. Ден на заземяване на по-добри позиции.

11-и. Не е ден за пророчества. Сгъстява се тъмнината и мъглата около нас. Отношенията са непредсказуеми, манипулиращи и агресивни. Очертават се странични намеси в живота и в личния ви избор, затова не правете никакъв избор, особено ако усещате, че ви притискат и използват. Бъдете отговорни, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Добре е да се спазва диета.

12-и. Ще спечелите, ако се доверите на усещанията и действате по инстинкт. Добре премисленото и подготвено с близки и приятели може да не се реализира толкова успешно, колкото неочакваното ви хрумване. Денят се свързва с устата и с рогът на изобилието. Контролирайте апетита и лакомията. И, ако попаднете в пещерата на Аладин вземете само лампата-универсалът, който ще ви даде всичко.

13-и. Днес пасивните ще претърпят поражение. Не оставайте работата си в чужди ръце. И ако до момента сте строили планове вече е време да ги реализирате на практика, за да не ви изпревари друг. Прегледайте инструментите и техниката, с която се налага да работите, направете нужните поправки и ремонти. Нещо, което много добре знаете, че е неизправно ще ви създаде проблем.

14-и. Ден за двустранни преговори. Не допускайте трети в работата, която вършите и не подписвайте колективни договори. Колкото по-малко хора знаят за намеренията ви, толкова по-добре. Общата работа ще е срам за майстора. Някой се опитва да се „покрие” и да ви остави сами да се оправяте. Ден на фатално привличане, но и на възможност да използвате колективната сила, за лични цели.

15-и. Ако спазвате закона и предписанията днес може да направите голяма крачка напред в работи и дейности, които ви обезпечават, носят доходи и ви помагат да дръпнете напред. Водете преговори и сключете нови договори. Не се ограничавайте в храната, във връзките и усещанията. Доставете си радост за сетивата с хубаво похапване, днес не се пълнее. Чакайте и изгодни делови предложения.

16-и. Ще ви търсят тези, за които мислите, но и вие е добре да се обадите. Препоръчват се разговори с чужбина. Уточняват се някои проблеми и се взимат съвместни решения. Някой ще получи финансова подкрепа или ще даде такава. Ден на откровение за правилната посока. Вечерта е рискова за родените в третата декада. За събота не планирайте рискови пътувания и неприятни разговори на висок тон.

Рак 22 юни – 21 юли

На 10-и сте притиснати да взимате бързи решения. Не отлагайте за 11-и, когато вървите към изневери и конфликти. На 12-и се събуждате с ясното усещане за посока и цел. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате. 13-и носи нови договори и печалби. На 14-и не работете в екип. 15-и идва с късмет, придобивки и предложения. На 16-и уредете пътувания и преговори с чужбина.

10-и. Предстоят три дни, в които 4 планети от Овен ще са в конфликт със Слънцето ви и с Плутон от Козирог. Ще се наложи да взимате отговорни решения, от които ще зависи не само бъдещата ви работа, но и семейните и приятелски връзки. Днес ще се почувствате ощетени и може да направите прибързан ход. Родените в първата декада е добре да уредят собствености и наследствени проблеми.

11-и. Новолунието в нехармоничния ви Овен ще засегне негативно повече родените около 10-15 юли. Всичко предприето днес ще тръгне накриво и ще донесе загуби. Върнете си дълговете, уредете данъци и такси. Не бива да оставате никому и за нищо длъжници. Денят е неблагоприятен за всякакъв тип оперативни намеси в областа на главата. По възможност днес и утре не вадете зъб.

12-и. Днес вътрешното ви усещане и интуицията ви дават верни сигнали. Проблемът е, че не им се доверявате, а възлагате повече надежди на сметките, които е направил ума. Ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното. Ще изпитате неприязън към всичко, от което е добре да се откажете, а ще ви привличат точно нещата, които са важни, нужни и благоприятни за вас.

13-и. Днес отлепяте от дъното и може да направите силен и важен ход. Не стойте в очакване, вземете инициативата в свои ръце и направете първи предложението, което чакате някой да ви направи. Днес пасивните хора ще останат излъгани и ще бъдат изпреварени по пътя към целта. Не чакайте друг да ви върши работата, бъдете активни и целенасочени. Ден за преговори и важни участия.

14-и. Ден на фатално влияние. Не позволявайте друг да ви определя пътя и приоритетите. Всичко, което свършите самостоятелно и в посока на личните ви интереси ще донесе ползи. Днес не е препоръчително да работиш в група и за колективни интереси. Трети лица е вероятно да се възползват и да бръкнат в общия мед, в който и вие наливате своя дял. Водете само двустранни преговори.

15-и. Уредете си срещи, подпишете нови договори , стартирайте нов предмет на дейност и търсете хора, с чиято помощ да работите ползотворно. Водете принципна политика, не лъжете, ще излъжете само себе си. Ден за хубаво похапване. Диетите са вредни. Няма да напълнеете независимо колко ще изядете. Днес не е време да се спазват диети и ограничения и в любовта.

16-и. Уредете пътувания, съчетайте полезното с приятното. Денят ще ви предложи нови варианти, от които не  бива да се отказвате. Идват и вести от чужбина. Ще направите полезни връзки и може да уредите успешни договори или почивката си след време. Ден на телепатичните контакти. Ще ви търсят тези, за които мислите и се надявате животът да ви събере. Действайте в перспектива.

  

Лъв 22 юли – 22 август

10-и разширява територията ви на влияние. На 11-и елиминирате конкурент или той сам се отказва от битката. 12-и дава насоки за полезното и вредното за вас. 13-и е рисков за родените около 1 август. На 14-и не е добре за свикване на общо събрание. Отложеното за 15-и ще стабилизира позицията ви и ще отвори възможности за нова работа и бизнес ангажимент. На 16-и намирате нов партньор.

10-и. Ден за брокерски инициативи. Огледайте лично терени и имоти. Може да подсигурите и децата с жилище или с помещение за работа. В тези дни може да откриете мястото или човека, които търсите отдавна. Хора в затруднено положение ще ви правят услуги и ще дават отбивки от цените на договорените покупки и услуги. Нещо търсено отдавна се появява и в личния ви живот.

11-и. Посейте семената на новата реколта. Може да ви се обадят хора в затруднено положение и да ви предложат нещо изгодно. В момента сте в силна позиция. Околните трудно се справят със задължения и задачи. Не си превишавайте правата. Още на 13-и ще ви отговорят с агресия тези, които днес поставяте в трудна ситуация на избор. Търсете съюзници, а не си създавайте врагове.

12-и. За родените в третата декада този ден ще донесе повече любов и възможност да открият лечебно за тях място и човека, който да излекува душите им. Доверете се на интуицията и ако нещо ви привлече тичайте към него или нея. Усещанията няма да ви подведат и по отношение на храната. Днес е полезно това, което ви се дояде, а не това, което диетата или някой друг ви предписват.

13-и. Рисков ден с удари под кръста от страна на конкуренцията. Близки и приятели ще ви подвеждат. Не тръгвайте на път изморени или с неизправна техника. И ако в нещо не сте специалисти не се занимавайте с него. Очертава се трудна диагностика, мъчителни отношения с колеги и близки и проблеми с децата. Вероятни са и неприятности със закона. Спазвайте правилата.

14-и. Днес е добре да затворим кръга на доверието и да не допускаме нови хора в него. Очертават се опити за проникване в личното ви пространство, в личните ви отношения и сметки. Обезопасете територията и личните си данни. Неблагоприятен ден за първа среща. Отложете и деловите запознанства, независимо колко изгодни оферти ви предлагат. Утре късметът ще е с вас.

15-и. Днес е добре да действате в две посоки. Поне в едната ще постигнете напредък. На втория фронт ще извоювате благоприятни позиции и екстри за близките и децата. Мислете и действайте в перспектива. Препоръчват се двустранни контакти. Може да се купи и продаде нещо на сметка. И непродаваемото преди ще стане търсена стока. Установените връзки ще са с голяма перспектива.

16-и. Символ на деня е птица излизаща от облак. Обстановката се разведрява, получавате важни обаждания и предложения от страната и чужбина. Разширете контактите, организирайте срещи и пътувания, уредете резервации. Днес правите пробив в непозната среда или намирате начин да се изявите в своята. И сънищата ви намекват за това, което трябва да свършите и предприемете.

 

Дева 23 август – 22 септември

10-и помага да се окопаете на по-добро за работата и връзките ви място. На 11-и нищо важно да не се започва. 12-и идва с нови приоритети и усещания, на които е добре да се доверите. На 13-и намирате и получавате нещо определено за друг. На 14-и работете самостоятелно, за да не делите печалби и награди с по-малко работливите от вас. 15-и идва с нови предложения. В петък не поемайте рискове.

10-и. Денят е благоприятен за брокерски инициативи. Продавате и купувате с печалба. Приятел ще помогне да намерите имот или нещо друго търсено отдавна. Направете крачка към тези, които обичате и не оставайте нищо в отношенията неизяснено и неподредено. Сега е момента да се връщат дългове на внимание, да се стиковат позиции и интереси. Не подарявайте отрязани цветя.

11-и. Новолунието е слаб енергийно момент. Проведете прочистваща диета, разчистете терена на връзките, но не бързайте отново с обвързването. Не започвайте нови бизнес проекти. Може да попаднете в неблагоприятна и рискова ситуация. Тъмнината в отношенията е непрогледна. Трудно се откриват лъжи и прегрешения, но студенината се чувства. Отложете за утре новите си инициативи.

12-и. Днес е противопоказно да стоиш в пасивно изчакване някой да те насочи, да те финансира, да те подкрепи или подбутне в живота. Всичко, което свършите сами още утре ще ви донесе късмет и нови възможности. Време е да претворите мечтите си в дела. Не оставайте в старта позиция, направете правата крачка в плана, който сте направили преди. Препоръчва се интензивно физическо натоварване.

13-и. За родените в първата декада денят ще донесе неочаквани и благоприятни обрати. Късметът ще ви следва, надвивате конкуренцията. Тази вечер може да срещнете и любовта. От утре Венера ще ви гледа благосклонно и стимулиращо от знака на добре обезпечения Телец. Не оставайте работата и любовта си в чужди ръце. Придружете партньорите си в деловите им ангажименти.

14-и. Днес може да заемете постове и позиции определени за друг, който в момента има проблем,  не е на мястото си или просто не е във форма. Не си пропилявайте шансовете. Явете се на конкурси и прослушвания. Във всеки момент се старайте да водите солова игра и политка. Ако действате в комбина ще бъдете използвани и употребени. Работете на свой терен и със свои средства.

15-и. Това ще бъде един от успешните ви дни за периода, ако сте концентрирани над най-важното. Пътувайте, уредете си делови и лични срещи, приемете покани и поръчки, подпишете нови договори и не се съгласявайте на сделки в сивата икономика. Някой ви наблюдава и е готов на компроматна война. Подредете си документацията. Яжте без ограничения, днес не се пълнее.

16-и. Днес разстоянията са лесно преодолими. Ще ви търсят приятели и близки от чужбина, а и вие може да се обадите, ако непрекъснато мислите и се притеснявате за някой, който е далече. До вечерта ще се случват събития, които ще ви качват кръвното и адреналина. Очертават се скандали и конфликти, ако отношенията не са изчистени. Родените в третата декада са в по-рискова позиция.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 11-и предстои новолуние в знака на опозицията ви Овена. До 12-и не рискувайте излишно и не започвайте нови инициативи. По възможност не вадете зъб и не планирайте оперативни намеси в областта на главата. 13-и е активизиращ. Направете първата крачка към нова работа и дейност. На 14-и не се включвайте в съвместна работа. На 15-и подпишете нови договори. 16-и е интуитивен.

10-и. Родените в първата декада днес са на прага на важен избор. Уредете наследствени дела, може да капарирате имот. Ще ви притискат със срокове и изисквания. Ще се наложи да отстъпите от позициите си. Денят е обсебващ, ще трябва да се съгласите с нечия оферта, която може и да не е толкова изгодна за вас, но пък ще оправи някои отношения. Нищо важно не отлагайте за утре.

11-и. Проблемен и рисков ден за родените във втората декада. Ще сбъркате, ако точно днес започнете нова работа или подновите стопирана бизнес инициатива. Всичко предприето с амбиция, желание и хъс ще тръгне накриво, ще трябва да се преправя и ще изисква допълнителни разходи. Ще ви изкушават с предложения за изгодна работа и дейност в сивата икономика. Не се съгласявайте.

12-и. Родените в третата декада днес правят рисков ход, особено ако не се доверяват на усещанията си. Сетивата ви предупреждават за опасност. Ще почувствате някаква антипатия към неблагоприятни за вас хора и нежелание за действие в дадена посока. Останете където сте. Ако нещо ви привлича, това е знак, че е добро и може да ви донесе успехи и придобивки. Яжте само това, което ви се дояде.

13-и. Край с изчакването и колебанията. Днес е важно да действате в посоката на личния си интерес. В противен случай конкуренцията ще ви измести от позицията, която по право ви се полага и с времето сте я заслужили. Колебаещият се и пасивен човек ще претърпи поражение. Не се самоограничавайте. Сега е момента да се преодоляват прегради и да се действа амбициозно.

14-и. Днес ще има опити да ви натоварят с чужди отговорности и задължения. Не се включвайте в колективни дела, особено такива, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Търсете консултации със специалист в интересуващата ви област, но не споделяйте с околните личните си амбиции и проблеми. Не взимайте и не давайте заеми и не се съгласявайте да играете посредническа роля.

15-и. Луната навлиза в Близнаци и заедно със Сатурн от Водолей образуват брилянтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Действайте активно, подпишете нов договор, търсете спонсорска и юридическа защита и ще я получите. Ден на успешни сделки и дейности на границата с риска. Прекрасно се усвояват нови знания и умения. Проявете творческа активност.

16-и. Денят носи повече шансове и успехи за родените във втората декада. Доверете се на предчувствията си, обадете се на тези, за които на няколко пъти през деня се сещате. Може да ви потърсят и с предложение от чужбина. Направете нужните проучвания, заверки, регистрации и резервации. Тази вечер и утре до обед сте провокирани да действате доста агресивно.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 10-и завладявате нова позиция, може да се обзаведете с имот. На 11-и нищо не е такова каквото изглежда. Трудно се правят прогнози, пророчествата са лъжливи. Нищо важно да не се започва. На 12-и се събуждате с ясното усещане за полезното и вредното. На 13-и не рискувайте. 14-и е обсебващ. Влизате в капан. 15-и носи печалба, ако позволиш и на друг да спечели. 16-и е интуитивен.

10-и. Благоприятен ден за имотни сделки и покупка на недвижимост. Направете огледи, може да намерите и терен за развиване на нова търговска дейност. Родените в третата декада вървят и към смяна на местоживеене, а родените в първата ще имат емоционални и любовни притеснения, които ще се разрастват в следващите дни. Постарайте се да удовлетворите желанията на близките.

11-и. Новолунието пренастройва личната ни и професионална програма и дава възможност да се прекратят вредни връзки. Сега е момента да излезете от болезнените отношения, в които се чувствате подведени и употребени. Направете и прочистваща диета. Не се занимавайте с важни делови задачи. Всичко предприето днес с голяма амбиция ще зацикли и ще ви донесе само разходи.

12-и. Днес интуицията ви работи на пълен капацитет. С някакво шесто чувство ще усетите кое е полезно и кое е вредно за вас, за близките и децата. Направете избора си със сърцето. И ако неусетно тръгнете към някого не се стопирайте, изборът ви със сигурност е правилен. Не вървете против себе си, ако нещо ви е неприятно. Доверете се на усещанията на тялото, то знае кое да избере.

13-и. В този ден презареждаме батериите, активизираме се и усещаме прилив на сили. Пасивният човек в такъв ден може и да се разболее, ако не реагира на импулса за действие, за активно натоварване и умствена работа. Родените в първата декада може да влязат в конфликти с родители и деца. В момента Луна, Уран и Сатурн са в рисков аспект със Слънцето ви.

14-и. За родените около 10-15 ноември денят носи повече рискови моменти. Ще се почувствате по някакъв начин ограбени и ощетени материално или чувствено. Не е ден за нови запознанства, за влизане в нова среда и за сключване на нови договори. Останете пасивни, независимо какво ви предлагат. Отложеното за утре ще ви донесе предимства и ще ви насочи към точното място.

15-и. Доверете се на инстинктите. Тръгнете в посоката, който ви привлича, обадете се на тези, които искате да привлечете в деловия си или приятелски кръг. Ще сключите изгодни договори и ще ви предложат повече екстри отколкото на другите кандидати. Но в любовта очаквайте проблеми. От вчера Венера ви гледа в опозиция от Телеца. Всичко опира до пари и до техните липси.

16-и. Денят е благоприятен за дългосрочно планиране, за сделки с фирми и партньори от чужбина и за доставки към по-далечни дестинации. Може да осъществите полезни връзки и да пренасочите дейността си в по-благоприятна и изгодна посока. Направените услуги ще затвърдят приятелските и делови отношения. Опитайте да затворите и производствения си цикъл.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

10-и е ден за уреждане на наследствени и имотни дела. Купете или капарирайте имот. 11-и е ден на елиминации. Конкуренцията ви търпи загуби. На 12-и правите верен избор, ако се доверите на усета и предчувствията си. На 13-и, „ който изпревари, той ще натовари” и ще получи повече екстри. 14-и носи късмет за соловите играчи. На 15-и ще работите за чужд интерес, но ще си заслужава. 16-и е рисков.

10-и. Родените в първата декада днес ще заемат важна позиция, ще си осигурят нужната материална база за работа и личен живот. Може да намерите отдавна търсеното жилище и помещение за офис. Някой ще изкара пари и от всякакви брокерски инициативи. Влезте в ролята на посредник между двама и от двете страни ще получите облаги, пари и подкрепа в бъдеще. Днес пиете мляко от две крави.

11-и. Новолунието в хармоничния ви Овен ще постави в затруднително положение конкуренцията ви. Не е нужно нищо да предприемате. Животът ще постави на тясно тези, които се опитват да ви ограничават и вредят по един или друг начин. Ще завършите успешно преговори, но не бива да започвате нищо ново и амбициозно. Заложете семената на новата реколта. Спазвайте диета.

12-и. Ако днес се вслушвате в гласа на интуицията ще направите правилен избор във всяка една ситуация. Ако нещо ви се дояде сгответе си го, ако искате да видите някого, обадете му се, но ако нещо ви е неприятно не го започвайте и правете. Денят се свързва с устата и с рогът на изобилието. Отварят се големи апетити, но трябва да сте избирателни и да ограничите неприятните контакти.

13-и. Близки родени в началото на Скорпиона и Лъва ще ви замесват в трудна ситуация, в която са били поставени от родените под Телец и Водолей. Гледайте да нямате работа с тези 4 зодии, които в момента излишно рискуват и може да ви въвлекат в проблеми. Проявете активност само в посоката, която е важна лично за вас. Днес във въздуха витае някаква агресия, контролирайте децата.

14-и. Днес не бива да се прави избор между доброто и злото. Както и да се развият нещата в бъдеще ще сбъркате и ще се обвържете неприятно. Не участвайте в търгове и залагания. И в отношенията може да заложите на рискова карта и да допуснете нежелани намеси в личния си и професионален живот. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор.

15-и. Родените в първата декада ще водят тежки преговори и трудно ще спечелят всяка битка. Водете принципна политика. Не лъжете и не заблуждавайте, ще ви отвърнат със същото. Защитете позицията на близките и доверени хора. Този ден носи проверка за приятелските ви и роднински връзки. Не се колебайте да влезете в битки за защита на тези, които обичате и цените.

16-и. За родените около 5-15 декември предстоят два рикови дни, в които Марс и Луна ще са в опозиция на Слънцето ви и в конфликт с Нептун от Риби. Ще бъдете обект на вербална и емоционална агресия. Трудно ще сдържате страстите. Желанията ще взимат връх над здравия разум. Доверете се на инстинктите, не бързайте да поставяте ултиматуми и да прекратявате връзки. Бъдете дипломатични.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

10-12 са рисковите ви и неблагоприятни дни за периода. Новолунието в Овен ще е тежко повече за родените около 8-13 януари. На 13-и се активизирайте максимално и ще постигнете успехи. На 14-и работете солово и не допускайте намеси. 15-и дава възможност да подпишете изгодни договори и да уредите стари сметки. На 16-и се препоръчват връзки с партньори от чужбина.

10-и. Днес родените в първата декада дават предимство на нуждите на околните, на близките и децата и по някакъв начин неглижират своите интереси в здравословен и професионален план. Пазете очите, не стойте дълго пред компютъра. Кръвното варира, не се претоварвайте. Добре е да се направят огледи на имоти. Засейте семената на новата реколта. Започнете прочистваща диета.

11-и. Денят е тежък и рисков за родените във втората декада. Най-неблагоприятният ден в месеца за стартиране на нова търговска дейност и за отваряне на нови офиси и магазини. Слънце, Луна и Меркурий ви облъчват в негативен аспект от знака на Овена. Някой стига дъното на личните си възможности. Не се предавайте, в утрешния ден ще получите важни сигнали за бъдещето и ще успеете.

12-и. Днес и за родените в третата декада няма да има спокойствие и мира. Вървите към конфликти и изневери, но не само в любовта, а и на собствения си модел и начин на живот и поведение. Ще се събудите с усещането как е правилно да се постъпи, но ще постъпите различно и ще сбъркате. Не позволявайте друг да диктува правилата на вашата игра в живота и на работното ви място.

13-и. Днес е важно да си активен, да не се отказваш да „захапеш кокала”, да се бориш за по-добро място в живота. Не се отказвайте от намеренията си независимо проблемите с конкуренцията. Ще извървите мъчителен път по различните инстанции, докато получите нужните документи и сертификати. Не се давайте без бой. Няма да е лесно, но до края на деня ще се похвалите поне с една победа.

14-и. Препоръчват се двустранни разговори и преговори. Днес е добре да подпишете нов договор, да уговорите сделки и плащания, да направите нужните заверки и да се срещнете на четири очи с хората, с които ще работите в бъдеще. Не се препоръчва работа в екип. Очертават се предателства. Друго е да знаеш на кого си се доверил и лично с кого си уговорил нещата.

15-и. Един от успешните ви и силни дни за месеца. Действайте активно, уговорете срещи, стартирайте нова дейност, търсете подкрепа и финансиране по държавни проекти и си стиснете ръцете за съвместно делово сътрудничество с нужните хора. Не нарушавайте принципите си, независимо какви изгоди ви предлагат. Не приемайте работа в сивата икономика. Днес много очи се вглеждат във вашите.

16-и. Днес може да намерите основна или допълнителна работа и към чуждестранна фирма. Търсете връзки с чужбина и финансиране по европейски проекти. Не е време за недоволство, а за активно и целенасочено действие. Вечерта не оставайте в непозната или агресивна компания. Очертават се конфликти и у дома. Днес откриваме истинския смисъл на връзките си с някого.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

10-и е най-хубавият ден в месеца за търсене, предлагане, капариране и покупка на недвижим имот. На 11-и нищо важно да не се започва. 12-и идва с усещане за правилния избор и за посоката, към която да се насочите. На 13-и проблемите са повече за родените около 1 февруари. На 14-и не търсете нови партньори. На 15-и се обвързвате дълготрайно, но с компромис. 16-и носи печалби.

10-и. Разгледайте пазара на имоти, може да се включите с успешна оферта и сделка. Подкрепете и инициативите на децата. Днес може да направите изгодна инвестиция и да си обезпечите живота. Рекламирайте се по всички възможни начини. Приятели ще ви насочат към нещо търсено отдавна. Не отлагайте преговорите за утре, когато тъмни сили ще се намесват в избора ни.

11-и. Денят е благоприятен за приключване на работа и отношения, но не и за започване на нови дейности и връзки. Предприето с голям хъс ще тръгне накриво и ще обслужва чужди интереси. Не позволявайте намеса на странични хора в личния ви избор и в работата, която вършите. Днес не е време за съвети и консултации. Не се знае кой какви апетити има и накъде е насочил амбиции.

12-и. Дълбоко интуитивен ден, в който напълно може да разгърнете потенциала си, ако се доверите на първото впечатление и усещане. Тръгнете в посоката, която душата ви отдава е избрала. Не си позволявайте компромиси в чувствата, храната и дейностите, които започвате или развивате. Едно неприятно чувство ще покаже къде не ви е мястото, а приятното ще ви накара да останете за дълго.

13-и. Денят е рисков и проблемен за родените до 1 февруари. Не рискувайте. Очертават се проблеми с  транспорта, конфликти с партньори, тенденция към раздели и неочаквано дистанциране за дреболии. В основата на всичко ще са парите и по-точно техните липси. Луна и Уран от Телец са в конфликт със Сатурн от Водолей. Родители и деца не се разбират къде да вложат усилия и трудно спечелени пари.

14-и. Денят се свързва с грехопадението, с възможноста да направите нещо, което сте си забранили и обещали да забравите, да отхвърлите и повече да не се връщате към него. Ден на библейската тройка под ябълковото дърво. Ще попаднете в изкушаваща ситуация, ще ви бъдат предлагани екстри и възможности, за които после дълго и вие и децата ви може да плащате.

15-и. С навлизането на Луната в знака на хармоничните ви Близнаци навлизате в тридневен успешен и стабилизиращ период. Днес е добре да уредите важни делови и представителни срещи. Явете се на конкурси и прослушвания, търсете контакт с евентуални спонсори и не отклонявайте покани. Може да бъдете избрани и предпочетени в тежка конкурентна битка. Ден на подадените ръце.

16-и. Някой урежда заминаване в чужбина или подготвя почвата за пристигането на близък у дома. Ден на телепатичните контакти. Ще почувствате ясно какво се случва с близките ви намиращи се далече от вас. Обадете им се. Намерете тихо и спокойно място, медитирайте и може да усетите накъде да вървите и кой е правилният за вас човек или избор. Ден на откровение. Виждате ясно целта.

  

Риби 20 февруари – 20 март

10-и е благоприятен за имотни и наследствени дела. На 11-и предстои ограбващо силите ни новолуние. Останете където сте, смирете амбициите. На 12-и рибешката интуиция ще ви направи неоценима услуга. Откривате кой ви вреди и кой помага. На 13-и направете крачка към отдавна замислено начинание. На 14-и се пазете от прилепващи връзки. 15-16-и идват с конфликти.

10-и. Свикайте семейния съвет и уточнете имотни и наследствени делби. Денят е благоприятен за огледи на терени и за уреждане на роднински спорове. Днес посяваме и семената на бъдещата реколта. Може да получите откровение и да решите спорен въпрос. Енергетиката е пречистваща и зареждаща. Взетите решения ще изчистват отношенията ви с партньори, ще внесат ред и разбирателство у дома.

11-и. Ден на фалшивите връзки. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент нещо ни въздейства или обсебва. Новолунието е слаб енергийно момент. Не планирайте тежки задачи с голямо физическо и психическо натоварване. Усилията ви ще се използват в посока на чужди амбиции и интереси. Отложете за следващите дни важните инициативи.

12-и. Събуждате се с ясното усещане за добро и зло, за полезно и вредно. Доверете се на интуитивните сигнали и ще избегнете грешен избор. Луната в съвпад с Венера провокира чувствената ви  и емоционална природа към неразумно поведение. Отложете за утре срещите, от които очаквате много. Днес е важно да разберете кой какво иска и какво е в състояние да ви предложи. Изчакайте с избора.

13-и. Днес пасивността е вредна и опасна. Така позволявате на странични хора да се наместят в позицията и мястото определни за вас. Явете се на конкурси, защитете марката и личния си патент, не давайте излишни права никому. Вътрешната ви енергия нараства, може да се състезавате с по-силните от вас. И съдбата действа във ваш интерес елиминирайки преките ви конкуренти и врагове.

14-и. Казано е „всяка коза за свой крак”. Днес не се препоръчват съвместни действия. Където се съберат повече хора работа няма да се свърши. Начинанията ви може да бъдат стопирани и провокирани от подмолната конкуренция. Ден на фатално привличане и в любовта. Не вярвайте на думи и сълзи, с тях някой прикрива желанието да ви  използва и да се внедри на ваша територия.

15-и. Ден за атака по всички фронтове на живота и пряката ви дейност. Подпишете нов договор, привлечете съюзници и сътрудници, обединете ресурси и интереси с доказани във времето партньори. Не се колебайте да защитите позицията на тези, с които ще вървите напред. Лагерите се оформят, предателите се изключват и отборът е готов за действие. Не е ден за диети, хапнете си.

16-и. Важното свършете до обед. Ако мислите за някого той ще се обади. Ден на телепатичните връзки, за които разстоянията нямат значение. Препоръчват се контакти с настоящи и бъдещи партньори от чужбина. Уговаряте пътувания и гостувания, правите резервации, подготвяте се за важни съвместни инициативи. Следобед навлизате в труден период. Налага се да правите компромиси.

 

Още по темата: зодии

Подобни статии