Пълен седмичен хороскоп за 10-16.07.2021

Близнаците да се пазят от изкушения, а Ракът да не се отклонява от целта

Някои се хвалят прибързано, други имат повод да крещят с пълно гърло ентусиазирано. Някои потъват в мрак, други хвърчат в облаците. Вижте какво казват звездите за периода от 10 до 16 юли

Овен 21 март – 20 април 

На 10-и сe събуждате с притеснение, но в следващите два дни ще намерите решение на всеки проблем.11-12-и ви носят любов, щастливи мигове и пътувания. На 13-и подпишете нови договори и водете преговори. Яжте на воля, в този ден не се пълнее. 14-и носи новини от чужбина. На 15-и свършете важното до обед. Следобед навлизате в рисков период и в петък ще ближете рани.

10-и. Днес проблемите ще никнат като гъби особено за родените след 10 април. Не влизайте в преговори и не се разправяйте с роднини по имотни и наследствени въпроси. Не правете опити и да разделяте неделимото в професионален или личен план. Правете само това, към което изпитвате афинитет и някакво неустоимо влечение. Стойте далече от нещата и хората, които са ви неприятни.

11-и. Днес не може да си позволиш пасивно изчакване, ако не нападнеш ще те атакуват и нападнат. Очертават се опити за завладяване на нови позиции и терени. Родените в първата декада са в доминираща позиция и може да си извоюват повече екстри. Настройте се и на самозащита, за да не попаднете в числото на жертвите. Каквото си постелем днес, на такова ще легнем утре.

12-и. Ден на фатално привличане, Луната е в съвпад с Марс и Венера. Ще видим тази магична тройка вечерта в нощното небе. Не се препоръчва работа в екип и поемане на колективна отговорност, но още в утрешния ден може вече и тройна коалиция да ни управлява. Всичко, което уредите и свършите сами, със свои средства и на собствен терен ще ви донесе преимущества, пари и екстри.

13-и. Днес Марс и Венера са в сладка прегръдка в знака на Лъва. Чудесен момент за обвързване, за годежи и коалиционни споразумения. Всичко предприето ще носи успех. Във всичко, което правите ще има чувствен елемент. Денят е благоприятен за представителни срещи, публични изяви и участия в конкурси. Диетите и ограниченията са противопоказни. Доставете радост на сетивата.

14-и. Ден за разговори и подкрепа от чужбина. Поне една пречка ще се махне от пътя ви. Водете преговори, търсете нова работа в чуждестранна фирма. Някой купува еднопосочен билет. Ще видите живота, действията и личната си инициатива в една по-далечна перспектива. Добре е за взимане на важни решения. До утре на обед направете крачката, която отдавна подготвяте и планирате.

15-и. До обед преговорите вървят гладко и може да се сключат перспективни договори. От обед инициативата ви се стопира. Родените в първата декада ще получават неприятни новини и лесно може да влязат в конфликти. Предстоят три дни на открито противопоставяне, на тежки битки за влияние и пълномощия. Пазете свои и чужди тайни. Ако до вечерта счупите нещо е лош знак.

16-и. Ден на конфликти, провокации и фалшиви новини, които стягат душата и сърцето. Не се включвайте в разправии, стойте далече от хора, които ви провокират. До обед се правят неприятни разкрития, изплуват мръсни тайни и се действа подмолно. Следобед ще се опитваме да замажем положението. Ще ви търсят с извинение тези, които са ви обидили. Простете си, стопете дистанциите.

 

Телец 21 март – 20 април

На 10-и се събуждате с усещането за полезното и вредното. Ако не послушате гласа на интуицията в следващите три дни ви чакат проблеми. На 11-12-и в хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни взаимодействия. Каквото се загуби трудно ще се възстанови. На 13-и излизате от хватката на безкъсметието и сключвате важни договори. 14-и носи далечна перспектива. 15-16-и ви заземяват.

10-и. Днес е важно да следвате желанията и усещанията на тялото и душата. Яжте каквото ви се дояде, бъдете с тези, които харесвате. Не посягайте към забранения плод и не си определяйте срещи с хора, на които знаете, че не може да се доверите. Предателствата се усещат. Пътувайте, на място си изяснете картинката. Добре е да се прояви щедрост и да се правят подаръци. Печелите съмишленици.

11-и. Ден на леопарда, който не атакува ще го атакуват и притиснат. Пасивният човек ще претърпи поражение и после не бива да се оплаква. Активизирайте се максимално, но това не значи да влизате в конфликти с близки и приятели или да провокирате конкуренцията. Във въздуха витае агресия. Желателно е да се натоварите повече физически, за да отпушите насъбрания стрес.

12-и. Ден с тежки звездни аспекти особено за родените във втората декада. Луна, Венера и Марс от Лъв, заедно със Сатурн от Водолей ви притискат в тежка хватка. На никаква цена не се съгласявайте на съвместни инициативи. Може да попаднете на фатално привличане в любовта и да развалите стари връзки. Качвате кръвното и адреналина. Отложеното за следващите дни ще мине на ниво.

13-и. Като изключим родените около 11 май за другите късметът в любовта и връзките ще проработи. Ден за представителни срещи, за подписване на нови договори и споразумения. Водете принципна политика. Който излъже ще си отреди последно място в списъка на желаните кандидати за съвместна работа и живот. Ако плачете на сън или наяве това е пречистване.

14-и. Днес може да намерите верни съюзници в далечни места. Някой получава и покана за работа или урежда стипендия за учене. Разчиствате терена на връзките, отношенията се изясняват и преговорите вървят гладко. Не е време за мрънкане и недоволство. Поглъщаме и усвояваме енергия от космоса. Ще се почувствате презаредени и ще намерите търсената подкрепа и разбиране.

15-и. До обед е добре да се преговаря с чужбина. След това ограничете контактите и не бързайте да споделяте както добрите, така и лошите новини. В момента тече остра битка за информация. Клюката върши мръсната си работа, рекламата е масирана и агресивна. Не правете прибързани изказвания, пазете си личните данни, своите и чуждите тайни. Ако се скарате с някого, ще е за дълго.

16-и. Ако счупите нещо това ще е лош знак. До обед лесно се влиза в конфликти, а следобед ще се търсят начини за помирение. Помислете, дали си струва да хабите усилия и време в скандали, за които после ще съжалявате и ще влезете в преразход. Днес може да се намери лекарство за всяка болка и болест. Лесно се напипват болните въпроси и теми и може от раз да се разрешат.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 10-и следвайте усещанията си. От 11-и Меркурий напуска вашия знак, навлизате в информационно затъмнение. На 12-13-и Луна, Венера и Марс са в съвпад. Ще ги видим коалиционно прегърнати в нощното небе. 13-14-и са рискови, не вярвайте на сълзи и усмивки. 16-и започва с конфликт, но ще завърши с помирение. Контактьорите прогнозират и среща с извънземни.

10-и. За днес се препоръчва да се избягват конфликтите и бурните прояви на емоция. На тихо и спокойно място може да усетите каква посока да следвате, какво е полезно или вредно за вас и кои са приятелите или враговете ви. Доверете се на сетивата и ако към определена храна получите привличане наблегнете на този продукт до другото новолуние. Почивайте в тесен семеен кръг.

11-и. За днес не се препоръчва пасивност и изчакване. Който не се бие за интересите си ще бъде победен. Ден на леопарда, който се готви за скок. Настройте се на самозащита, ако не се чувствате от тази порода. Вътрешната ни енергия нараства, склонни сме да водим битки на всички нива. В миналото на този ден са правели оръжия и са точели ножове и сечива. Днес всеки точим зъби.

12-и. Днес е точният съвпад на Венера и Марс, а до тях ще бъде и Луната. Символ на деня са Адам, Ева и змията под ябълковото дърво. Денят е пълен с изкушения, с дела свързани със сътворение, но и с фатално привличане. Очертават се опити за манипулация. Не се препоръчва работа в екип и взимане на колективни решения. Съветът е да преговаряте само на четири очи с проверени хора.

13-и. Ден за представителни срещи, на които ще се взимат важни решения и ще си стискаме ръцете в името на общите бъдещи интереси. Не си позволявайте да останете в изолация. Родените в първата декада са в рискува професионална позиция. Луна и Юпитер са в конфликт с рожденото ви Слънце, а това положение ви носи и вероятни проблеми със закона. Спазвайте правилата.

14-и. Днес и за родените във втората декада ще има повече проблеми и неприятни новини вероятно от чужбина. Време е да промените уговорки и задания на базовите договори и да подпишете нови споразумения. Ще откриете истинския смисъл на връзката си с някого. Време е да се разпределят роли, средства и отговорности. Правите личен контакт и получавате прозрение за бъдещето.

15-и. До обед преговорите вървят трудно, особено за родените в третата декада. Следобед идват информации, които ще помогнат да си върнете инициативата и да поставите условията си. Навлизате в силен период. Планирайте пътувания, огледи и преговори на място. Следете знаците на съдбата и ако се наложи да се връщате от път, по добре не тръгвайте отново в тази посока.

16-и. Каквото си пожелаете до обед ще се сбъдне. Не си правете планове. Животът ще ви заведе на друго място и дано ви донесе повече щастие и възможности за бъдещето. Ако отдавна мислите как да се помирите с някого от обед звездите ще са благосклонни в тази посока. Лесно се прощават грешки и грехове. Мислено изгорете в огън всичко, което смятате, че ви пречи и вреди в живота.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 10-и Луната излиза от примката на новолунието във вашия знак. Отдъхвате си. На 11-и Меркурий навлиза в Рак и задвижва за вас нова лична и бизнес програма. На 12-13-и Луната е в съвпад с Марс и Венера, а това положение ще ви включи в силни двойни и тройни коалиционни връзки. 14-и носи подкрепа от чужбина. 15-и идва с мир, но завършва с конфликт. На 16-и не поемайте рискове.

10-и. Не бързайте днес да ставате от леглото. Представете си ярко какво смятате да правите и ако към нещо изпитате неприязън не го правете. По същия начин, ако една храна ви достави приятно усещане наблегнете на нея до другото новолуние. Не яжте каквото не ви се яде, дори и с риск да обидите домакините. Съветът е във всички важни моменти днес да се доверявате на интуицията.

11-и. Днес енергията ни просто блика и търси начин да се излее навън в различни взаимодействия и действия. Разделени сме на хищници и тревопасни, но в този ден е опасно да си тревопасно. Ден на леопарда, на големите котки, които вече са настроени на скок. Съветът е да си помислите добре преди да кажете и обещаете едно или друго. Навлизащият в Рак Меркурий ви дава думата.

12-и. Вашата управляваща планета Луната е в съвпад с Венера и Марс. Настава времето на съглашателствата между трима, но със сигурност единият ще отпадне след време. Не се препоръчва работа в екип. Където се съберат повече от двама ще се заформи чета с предател. Уговорете си среща на четири очи. Ще загубите предимствата си, ако позволите на някой да ви отклони от целта.

13-и. Ден за сключване на нови договори, за делови и приятелски срещи, за съвместни инициативи във всички посоки на деловата ви и лична амбиция. Изискването е да сте принципни, да спазвате дадените обещания и уговорки. Пътувайте, уредете си срещи на място, направете огледи. И не забравяйте, че днес не се пълнее, така че хапнете си без задръжки каквото и колкото ви е сладко.

14-и. Днес е добре да се действа с далекобойните оръжия. Водете преговори с шефове или фирми от чужбина, обадете се на приятели и близки извън страната. Може да получите изгодно предложение за съвместна работа и дейност. Дори и за малко, но слънцето на късмета ви ще се покаже. Ще намерите начин да се промушите и през игленото ухо на закона и да осъществите успешни сделки.

15-и. До обед приключете с уговорените срещи и сключете договори. Ако мислите за някого той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти. От обед навлизате в рисков период. В следващите два дни за всичко ще ви трябват повече усилия и средства. Не споделяйте свои и чужди тайни. Ако счупите нещо е лош знак. Не давайте непоискани съвети и не коментирайте чуждите действия.

16-и. Както и да постъпите днес ще настъпите някого по мазола. Един скандал може да разруши дълготрайна връзка. Не тръгвайте с голямата кошница. Не носете важни документи, ако не е нужно. Каквото загубите трудно ще възстановите. Губите и доверие. Следобед е време за прошка. Обадете се на тези, с които отношенията ви са охладнели. Не отлагайте извиненията.

 

Лъв 22 юли – 22 август

10-и преформатира желанията ви. Отделете внимание на най-важното и на това, което ви привлича. На 11-13-и Луната е във вашия знак в съвпад с Марс и Венера. Откривате съюзници, на които може да разчитате. За родените около 10-15 август предстоят тежки битки на интереси. 14-и носи подкрепа от чужбина. 15-и показва истинската конкуренция. На 16-и изглаждате отношенията.

10-и. Днес е добре да се доверите на вътрешното си усещане и на желанията на тялото и душата. Тръгнете в посоката, която ви привлича, а не в тази, която сочи някой ваш съветник. Яжте само това, което ви се дояде и организирайте деня си така както ви е удобно. Сега е момента да се съобразявате само със себе си, а в следващите дни и с тези, от които по някакъв начин зависите.

11-и. Ден на леопарда. Обединете интереси и позиции с хора от вашата черга и среда. Няма място за изчакване и колебания. Правите добре преценен скок и заемате подходящата позиция. Сега е момента да излезете от храстите на изчакването и да направите своя лъвски скок. Луната навлиза в Лъв и застава в опозиция на Сатурн. Старите врагове си уреждат сметките.

12-и. Марс и Венера вървят към съвпад, а преминаващата Луна засилва тенденцията към обединение на сили, ресурси и интереси. Проблемът е, че където сте двама, нещата ще потръгнат добре, а където се появи трети може да се очакват конфликти и предателства. Квадратурата с Уран от Телец говори за финансови проблеми, които изискват нежелани компромиси и отстъпки.

13-и. Днес може да хванете последния влак към така нужното споразумение. Венера и Марс са в точен съвпад, но Луната вече напуска вашия знак. Отношенията ви се изчистват от ненужни и вредни зависимости и присъствия. Добре е да се сключат нови договори, да се излезе с предложение и да се привлекат съмишленици. Намирате точните хора за точната работа. Не е време за изчакване и диети.

14-и. Ден за методична и къртовска работа, за преговори с клиенти и фирми от чужбина и за напасване на отношенията в една по-далечна делова перспектива. Ще получите предложения и насоки, ще ви се обаждат тези, за които си мислите. Ден на прозрение, за всичко може да се намери нужното решение. Сънищата ви показват това, с което трябва да приключите в следващите дни.

15-и. До обед сключете новите договори. От обед до утре на обед лесно се влиза в конфликти. Всеки дърпа чергата към себе си и използва непозволени хватки. Ако се скарате с някого ще е за дълго. Внимавайте какво си пожелавате. Очертават се компроматни войни. Всяка ваша слабост ще бъде използвана. Пазете си вещите, не оставайте и децата без надзор. Клюката работи денонощно.

16-и. Не подхващайте болни теми сутринта и не се изказвайте неподготвени. Отложете за следобед срещите, на които искате да постигнете примирие, да се сдобрите, да се съберете и разберете по важните и неотложни въпроси. Включва се каналът на кармичната памет. Лесно може да намерите тайни и явни източници на сила и подкрепа, на които в миналото и целият ви род е разчитал.

 

Дева 23 август – 22 септември 

10-и стимулира диагностичната ви и дегустаторска природа. Отсявате полезното от вредното. 11-и е ден на тежки битки, пасивността е губеща карта. На 12-и не влизайте в нова среда и в нов екип. 13-и показва къде ви е място и къде интересът ви ще бъде защитен. Навлизащата Луна в Дева помага в следващите два дни да изкачите връх в кариерата. 16-и е ден на дипломатична игра със стар съюзник.

10-и. Събуждате се с вярното усещане за полезното и вредното като храна, връзка или политически и професионален интерес. Следвайте вътрешния си глас и тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича. Да не се отива в крайности. Усещате и докъде може да стигнете и къде да спрете и в личните връзки. Ако на сън сте преодолели някакво препятствие, то и наяве ще можете. Действайте.

11-и. Луната навлиза в Лъв, където я очакват Марс и Венера. Тълпата следва авторитетите, тези които са си изградили име и имат лъвски качества. И вашата политика трябва да е активно избирателна. Ще си имате проблеми, ако не сте решили с кой лъв да обедините интересите си. Днес пасивният и изчакващ човек върви към поражение. Може да изберете и да останете в сянката на някого.

12-и. Днес губят тези, които се обединяват безпринципно. Не се препоръчва работа в екип, особено ако имате несъвместими интереси с групата. Запазете неутралитет, не бързайте да давате предимство на този или на онзи. Ще получавате подканяне или упреци от различни страни, ще ви заливат с доводи и предложения. Ако устоите на атаката утре ще направите верен ход.

13-и. Луната навлиза в Дева, а Марс и Венера са в точен съвпад. Днес може да намерите верния партньор, търсената половинка и човекът, с когото да вървите заедно в живота, работата, бизнеса и политиката. Всеки на своето ниво може да направи правилната крачка, стига да се води от принципни позиции. Ако защитите нечий интерес и вашият ще бъде защитен. Себеподобните се събират.

14-и. Ден за привличане на съмишленици и от чужбина. Може да получите предложение за работа или за различни делови участия. Осъществявате контакт с точните хора. Ден на телепатичните връзки. Може да получите отговор на свое запитване за условията за учене или работа в чужбина или тук в чуждестранна фирма. Преградите отпадат, ще получите и нужното финансиране.

15-и. Важното уредете до обед. Отговорете на запитвания, подайте документи. С напредването на деня се включвате в безсмислени разправии или губите контакт с реалните нужди на момента. Луната напуска вашия знак. Може да ви напусне и подкрепата на близък. Внимавайте да не се скарате по незначителни поводи. Утре ще трябва дълго да топите ледовете, да се обяснявате и сдобрявате.

16-и. Днес с пълна сила действа вербалната магия. По добре замълчете. Едно прибързано изказване ще ви създаде проблем и ще ви вкара в конфликт с нужните ви хора. Пазете свои и чужди тайни, овладейте желанието да изпъкнете и да направите впечатление на всяка цена. Може на първо време да привлечете погледите, но после дълго ще се обяснявате какво точно сте искали да кажете.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Доверете се на инстинктите и ще избегнете капаните на 10-и. 11-и ни зарежда с активност и изисква бързи решения. 12-и е ден на фатално привличане, ограничете контактите. 13-и 14-и идват с победи и с предложения за работа. Сключете нови договори, преговаряйте с шефове и фирми. На 15-и до обед всичко се подрежда. След това настава бъркотия. 16-и е ден на вмешателства в живота ви.

10-и. Родените в третата декада се в трудна и рискова позиция в днешния ден. Контролирайте емоциите, бройте до десет преди да кажете или направите каквото и да било. Спазвайте диета и ограничете контактите. Вечерта не си уреждайте срещи с непознати и не водете агресивни разговори. Правете това, което ви идва отвътре и което усещате за правилно. Не яжте каквото падне.

11-и. Ден за активни действия в посока на най-важната цел. Пасивните хора без мнение, посока и ориентир в живота ще останат да дишат прахта на активните и действените. Няма трето положение. Или се бориш или си оставаш в калта пасивно гледайки към звездите. Натоварете се физически, вземете решенията, които ще помогнат на вас, на семейството и децата да живеете по-добре.

12-и. Днес е добре да се ограничат контактите и да не се допускат вмешателства. Не се намесвайте в решенията и в избора на другите. Ден на пасивност и отказ от съвместни инициативи. Останете си у дома, почивайте и работете в тесен кръг. Не упълномощавайте никого да действа или да говори от ваше име. Ако сте сънували нещо объркано, това е знак, че и живота ви може да се обърка.

13-и. Днес ситуацията се променя. Очертават се отговорни срещи, участия в нови делови проекти и сключване на нови договори. Водете принципна политика, не отстъпвайте от позициите и мненията, които сте си изградили във времето. Ще срещате равностойни партньори или противници. Може да си подадете ръце, да се разберете и да обедините ресурси и интереси. Влизате в решителна битка.

14-и. Днес връзките с чужбина променят нагласи и поведение. Получавате чаканата подкрепа и поне една преграда се маха от пътя ви. Ден на телепатичните контакти. Обаждат се тези, за които си мислим с предложения и покани устройващи и двете страни. Ще си дадете сметка за истинската причина или цена на връзката ви с някого. Мислете и действайте с перспектива за бъдещата работа.

15-и. Важното свършете до обед. Ако нещо не се получи и не става както сте го планирали не продължавайте да настоявате. Опитайте да решите въпроса по друг начин и от друга гледна точка. От обед навлизате в период на противопоставяне и конфликти. Бъдете скъпи на думите. Не влизайте в спорове и разправии, внимавайте какво си пожелавате и какво правите обществено достояние.

16-и. Днес и утре влизате в отношения, които в бъдеще ще се нуждаят от туширане и опити за сближаване. Контролирайте емоциите. Един скандал до обед ще донесе промени в плана за уикенда и неприятни отношения с близки и роднини. Ще се увеличат разходите, а имотните проблеми ще ви извадят от равновесие. Бъдете внимателни, може да загубите ценни вещи и приятелства.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 10-и напипвате вярната посока и взимате важно решение. 11-12-и са рискови. 5 планети образуват конфликтни аспекти със Слънцето ви. На прага сте на неприятни разкрития. Вероятни са здравословни проблеми. На 13-и не се ангажирайте с екипни дейности. Подпишете новите си договори на 14-15-и. Очаквайте покани за съвместна работа. На 16-и си пожелайте нещо и ще го имате до дни.

10-и. Днес вродената ви интуиция работи на пълни обороти. Родените в третата декада ще напипат вярната посока в преговори и делови разговори. Ще усетите кой накъде бие в личния избор, какви са желанията и възможностите му и доколко може да ви е от полза. Не пренебрегвайте усещанията на сетивата. Стойте далече от хора и места, които ви напрягат или ви създават дискомфорт.

11-и. Навлизате в тежък и критичен за връзките и работата ви период. Тази вечер в хороскопа ви ще се задейства планетен кръст. Ориентирайте се към активна самозащита. Не оставайте нищо важно в живота ви без контрол. Не е благоприятно да оставяте друг да се грижи за дома и работата, която ви е приоритет. Този някой ще работи за себе си и няма да защити адекватно личните ви интереси.

12-и. Днес е препоръчително да си вършите работата сами. Не ви трябват доверени лица и парламентьори. Днес общата работа ще бъде срам за майстора и за всички, които се навиват да работят за незнайно чий интерес. Родените около 10-15 ноември са в рискова и притеснителна позиция. Уран, Сатурн и трите планети в Лъв образуват кръст с рожденото ви Слънце.

13-и. Постепенно си връщате загубените позиции. От обед с всеки може да се разберете. Дистанциите се стопяват, преговорите тръгват гладко и се намира решение на спорните въпроси. Обновяват се стари договорни отношения и то на по-изгодна за вас позиция. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Успяваме да усетим и да се напаснем на другата гледна точка. Сключете нов договор.

14-и. Този ден помага да разширите териториите си на влияние. Получавате подкрепа от чужбина и виждате светлина в тунела от грижи. Ден на жерава излизащ от облак. Положението се разведрява, вече дишате по-спокойно и намирате начин да се измъкнете от създадените в миналото проблеми и неудобства. Може да уредите документи за престой в чужбина, да резервирате билет или да заминете.

15-и. До обед продължавате с тенденцията от вчера. Нещата ще се променят следобед, когато може да се върнете към стари познанства и приятелства. Възникват недоразумения с роднини. С някакво шесто чувство долавяте каква мотивация движи важните за вас хора и успявате да ги убедите да ви съдействат. Не си позволявайте негативни коментари и мисли, за да не ги материализирате.

16-и. Денят започва с важни знаци, които е добре да разтълкувате. Ако нещо се развали или счупи, това е знак, че и в отношенията ви предстоят провали и конфликти. Внимавайте какво си пожелавате, не коментирайте чуждия живот и избор. Ако с някого смятате да оправите отношенията, да се сближите и сдобрите, направете го следобед. До утре на обед позицията и връзките ви се стабилизират.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

10-и и ден за опипане на почвата и за планиране. На 11-12-и Луна, Венера и Марс ще ви облъчват в перфектен аспект от знака на Лъва. В тези дни ще доминирате в отношенията и може да направите значителна крачка напред в деловите и партньорски връзки. От 13-и до 15-и на обед ще има негативно развитие на нещата, които сте оставили без контрол и внимание. 16-и определя нова посока и избор.

10-и. Подгответе се добре за инициативите си в следващите два успешни за вас дни. Проведете уточняващи разговори, планирайте срещи и търсете спонсори за проектите си. Вслушвайте се в гласа на тялото. Не яжте каквото не ви се яде, независимо кой, как и с какво ви увещава и угощава. Не се ограничавайте в желаните контакти. Побързайте, идете там, където отдавна ви е отвело сърцето.

11-и. Край с напразните очаквания и надежди нещо да се случи и получи без активното ви участие. Ден на хищника, който се готви за скок. Ще се действа от позиция на силата. Съдбата рязко ще разграничи активните от пасивните хора и ще насърчи действената политика. Луната навлиза в Лъв и до 13-и на обед ще бъде в съвпад с Марс и Венера. Чудесен момент за коалиционни споразумения.

12-и. Ден на фатално привличане. Ако действате самостоятелно и си движите интереса, без да се съобразявате с околните ще имате ползи и облаги. Ако позволите да ви въздействат нечии фиксидеи и фобии ще се окажете в подчинителна позиция. Ако искате разговорите ви да минат на ниво и да се сключат ефективни споразумения трябва да сте готови да изиграете своя нестинарски танц.

13-и. Ден на Еднорога, символ на принципната политика и верността към вечните ценности. Всичко предприето ще има успех, ако вътрешно усещате, че сте на прав път, че държите юздите в свои ръце и не нарушавате правилата. Сега е момента да защитите позициите на близки и далечни хора. Ще се проявите в истинската си същност. Сключените до обед договори ще са успешни и дълготрайни.

14-и. Ден на невъзвращенците. Родените във втората декада ще имат проблеми с документи и разрешителни за престой и пътуване извън страната. Не следвайте пасивно чуждия път и съветите на хора, които имат друго положение в обществото и в живота. Ще се наложи да правите безплатни услуги и да вършите нещо не съвсем законно, за да удовлетворите нечии искания.

15-и. Съветът за деня е да приемате ситуацията такава каквато е и да не напирате за нещо друго. Нужно е смирение и обмисляне на действията за следващите дни. Интуицията ви се изостря и ако се държите спокойно ще разберете нещо, за което не сте си давали сметка до момента. До утре на обед действа с пълна сила магията на словото, внимавайте какво говорите и обещавате на някого.

16-и. Ще получите информация, която използвана добре ще ви помогне да заемете желаната позиция и да тръгнете по пътя, който сте избрали. До обед си пожелайте нещо, но се сбъдват само благите пожелания. Следобед е време да потърсите старите си партньори, да преговаряте с роднини по спорните въпроси. Опитайте да изчистите миналите грешки и недоразумения. Връзките се обновяват.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 10-и се планира, но нищо важно не е добре да се започва. На 11-и печелят хората на действието. На 12-13-и ни стимулира съвпадът на Венера и Марс. Преминаващата Луна активизира съвместните инициативи. Добре е да се действа и управлява в екип. На 14-15-и, пътувайте, подпишете новите си договори, без да влизате в излишни битки с пряката конкуренция. 16-и е рисков и опасен, внимавайте.

10-и. Родените в третата декада днес попадат в графата на губещите. Не предприемайте нови и важни инициативи. Този ден ни е даден за размисъл и равносметка. Планирайте бъдещите си действия, търсете информации и се постарайте да пречупите през призмата на интуицията всичко, което ви казват и предлагат. Яжте само това, което ви се дояде, дори и с риск да обидите домакините.

11-и. Днес всеки се готви за скок, който би му осигурил по добро положение в обществото и по-добър живот в бъдеще. Който остане пасивен сам се обрича да се влачи на опашката и да зависи от чужда воля. Вътрешната ви енергия е достатъчно силна. Влезте в битка за защита на интересите си, не се самоограничавайте. Покажете на какво сте способни и в любовта. Време е за личен избор.

12-и. Съвпадът на Луна, Венера и Марс ни води към честа смяна на настроенията. От нещо дребно може да се предизвикат конфликти, но тези, които предварително са се разбрали ще създадат стабилна връзка и съюз в бъдеще. Ще бъдете подложени на фатално влияние. Ще ви се обаждат от различни страни с предложения, които трябва добре да обмислите. Отлагайте отговора за утре.

13-и. Луната навлиза в Дева и в следващите два дни ще бъде в перфектна връзка с Уран от Телец и с Плутон от вашия знак. Вървите към успешно заземяване на подходяща за вас позиция. Планирайте да подпишете нови договори, да обсъдите предложения и да направите такива. Водете честна игра и политика. Ден на принципните решения. Хапнете си на воля, не е време за диети.

14-и. Ден за преговори с хора и фирми от чужбина, за уреждане на разрешителни и документи за работа и престой извън страната. Потърсете тези, на които може да разчитате за подкрепа. Направете заверки и регистрации. Ще уредите проблем, който отдавна ви мъчи. Доверете се на предчувствието и усещанията си. Променете програмата си в движение и ще си спестите време и средства.

15-и. Събуждате се с озарение как да постъпите в трудна ситуация. Родените във втората декада ще бъдат обект на масиран натиск, ще влизат в конфликтни и разсейващи връзки. Внимавайте какво си пожелавате. Следобед бъдете много внимателни в коментарите. Споделеното ще ви донесе повече проблеми, вместо тяхното решение. Някой се опитва да напипа слабото ви място.

16-и. Днес и утре Луна и Слънце са в конфликт с Плутон от вашия знак. Нещо сдържано във времето излиза на повърхността и се нуждае от бързо и адекватно решение. Каквото кажете или направите сутринта ще се наложи да променяте следобед, за да има мир и любов у дома и в отношенията ви с роднини. И в колегиален план не нарушавайте обещанията си и спазвайте договореностите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

10-и идва с индикация за полезното и вредното. Направете разбор на нужди и връзки. На 11-13-и Луна, Венера и Марс от Лъв ще бъдат в конфликт с Уран от Телец и със Сатурн от Водолей. Заформя се кармичен кръст. Едно партньорство отстъпва място на друго. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. 14-и идва с нови срещи и предложения. 15-16-и задават нова програма.

10-и. Веднага след новолунието ще видим Луната във форма на отворена уста. В този ден ще получите приятно или неприятно усещане по отношение на полезните или вредни за вас храни, хора и ситуации. Направете разбор на отношения и връзки. Отнасяйте се избирателно към храната. Яжте само това, което ви се дояде. Денят е дълбоко интуитивен и чувствен. Получавате откровение.

11-и. Родените в първата декада ще срещат колективен отпор за всяка своя инициатива. Конкуренцията ви се обединява. Луната е в опозиция на Сатурн от Водолей. До вечерта конфликтите може да се разраснат и да ви засегнат ако не заемете правилната позиция и често сменяте настроенията си. Вечерта не се прибирайте късно, а за утре не планирайте ранно ставане и пътуване.

12-и. Родените около 5-10 февруари може да изживеят рискови и неблагоприятни моменти. Не играйте хазартно в работата и в отношенията, не влизайте в казиното и не се ловете на бас. Точно днес не подписвайте нови договори и не влизайте в нов екип или състав. Ще се окажете в ролята на черната овца или на бялата лястовица. Увеличете самоконтрола, не изказвайте крайни мнения.

13-и. За родените в третата декада утрото носи конфликти и чести смени на настроенията. Не сменяйте средата или състава, с който работите. Ден на фатално привличане към места и хора, които ще се окажат неблагоприятни и рискови за вас. В такъв ден не си позволявайте да правите избор между две крайни действия и мнения. Има балансиращ път, който ще откриете до петък.

14-и. Днес може да получите предложения и покани от чужбина и да станете част от нов и проспериращ екип. Не се отказвайте прибързано от старата си работа и от старите делови връзки. Изпълнете си договорите и се разплатете, след което вече може да тръгнете по новия си път. Ще успеят повече тези, които успешно съчетаят старите с новите дейности. Настройте се творчески и комбинативно.

15-и. Навлизате в период на откровение и прозрение за бъдещето. Денят може да започне с откази, а да завърши с покани, които не са за изпускане. До събота ще ви се даде възможност да реализирате успешни съюзи. Действа с пълна сила вербалната магия. Пожелайте си нещо тази вечер и утре ще го имате или денят ще ви донесе обратите и договореностите, чрез които ще го реализирате.

16-и. Днес постигате максималното, оправяте отношенията си с приятели и партньори и дишате по-спокойно. Вървите към сдобряване и сближаване, което ще ви осигури дълги месеци на стабилност и взаимност. Направете отстъпките, които другият очаква от вас. С действията си стимулирате близък да коригира поведението си в живота. Плащат ви добре, справяте се с конфликта.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 10-и слушайте гласа на интуицията и няма да сбъркате. 11-и изисква активност, ако не искаш да си последен на опашката. На 12-и не разширявайте състава и екипа, с който работите. Привличат се предатели. 13-и дава нови насоки, подписват се нови договори. На 14-15-и се съобразявайте с другите. Луната ви гледа в опозиция. 16-и започва с проблеми, но ще завърши с компромис и примирие.

10-и. Доверете се на предчувствията и дайте воля на дегустаторския си талант. Днес не може да сбъркаш в избора. Подсъзнателно се отсява полезното от вредното и се усещат потенциалните предатели. Не може да излъжеш сетивата, но още по опасно е, ако ги пренебрегнеш. Не правете избор с ума. Днес той е замъглен от вечните амбиции и претенции за власт, пари и постове на влияние.

11-и. Високо енергиен ден. Не се ограничавайте, дайте воля на насъбраното във времето. Пасивният човек даже травми може да получи. Време е да се атакуват позициите, за които отдавна напирате. Пасивността е най-вредната политика. С такъв подход ви изтикват в края на опашката, а после мрънкате и се оплаквате. На всички нива ще се водят битки, ще се тестват възможности и ниво.

12-и. Съвпадът на Луна, Венера и Марс в знака на царската власт Лъва е знак за обединение на силните на деня. И най-разумните доводи ще се перчупват през призмата на парите поради квадратурата с Уран от Телец. Всеки гледа ползата и забравя принципите си. Лично за вас е важно да отстоявате собственото си мнение и личния си интерес. Не влизайте в безпринципни съюзи.

13-и. Ден на подадените ръце и на обединените интереси. Сключете нови договори, търсете съмишленици. Ще се наложи да влезете в битка за защита на свои и приятелски интереси. Активно изразете мислите и чувствата си към някого. Направете предложение или чакайте такова. Ще е трудно, нищо няма да става по лесния начин, но усилията ви ще бъдат разбрани и оценени.

14-и. Ден на противопоставяне и откази. Луната е в опозиция на Нептун от Риби. Трудно уреждате документи, особено във връзка с пътуване или учене в чужбина. Отлагате заминаване или променяте дестинацията. Не мислите и не действате в една посока дори и с най-близките си хора. Ден на раздалечаване. Вероятни са раздели и промени в състава, който заминава или остава.

15-и. Ден на конфликти и разправии дори и по незначителни поводи. Родените в третата декада са в по-неблагоприятно положение и са изложени на опасно зарибяване. До обед не водете преговори, ще ви убеждават да се откажете от решенията си. Пазете квитанции и бележки. Може да се наложи нещо да доказвате. Увеличете самоконтрола, не отговаряйте на упреци и предизвикателства.

16-и. Денят е благоприятен за приключване на започнати проекти и инициативи, а не за старт на нещо ново, особено ако смятате да разчитате на него в бъдеще. Не влизайте в спорове, някой цели да ви провокира, за да „изплюете камъчето” и да му дадете търсената информация. Пазете свои и чужди тайни, не се хвалете прибързано. И ако с някого сте се скарали, следобед ще се сдобрите.

Още по темата: зодии

Подобни статии