Пълен седмичен хороскоп за 11-17.09.2021

Скорпионът сбъдва желания, Близнаците си пазят гърба, Стрелецът да внимава какво си пожелава

Седмица, в която някои ще градят, а други ще рушат. Някои ще правят компромиси, а за други ще има ново начало. Вижте какво сочат звездите за вас и любимите ви хора.

Овен 21 март – 20 април

 

Пътувайте през уикенда, организирайте приятелски и делови срещи, подновете важни контакти. На 13-и до обед внимавайте какво споделяте и обещавате. До 14-и на обед привлечете тези, които сте дистанцирали. От обед навлизате в слаб период. 15-16-и подлагат нервите ви на изпитание. Очертават се проблеми в работата и с децата. На 17-и успявате да изкачите връх в кариерата.

11-и. Днес дистанциите се стопяват, приятелските отношения прерастват лесно в любовни и това, което е пречело вече помага в деловите и лични връзки. Уредете си срещи, пътувайте, посетете тези, с които смятате да работите и живеете заедно. Препоръчват се и контакти с чужбина.  До утре на обед може да се решите на гостуване или да разберете, че ви идват чакани гости.

12-и. Събуждате се с откровение за бъдещето. Решението вече е узряло, остава да го споделите с тези, които ще бъдат засегнати от него. От обед до утре на обед с пълна сила действа вербалната магия. С лекота ще се разберете с всеки стига да не засягате болни теми. Каквото обещаете ще трябва да изпълните независимо какво ще ви коства. Този ден ще сбъдне благите ви пожелания и молби.

13-и. До обед оставете другите да се изказват, да разкриват картите си и да обявяват претенциите си. Някой ще се изхвърли, друг ще се изложи и това ще ви даде шанс да овладеете ситуацията и да действате разпоредително. Следобед лесно се подновяват контакти и се намира общ път и начин за действие в трудна ситуация. До утре на обед сте в стихията си и с лекота ще постигате всичко важно.

14-и. До обед плувате в свои води и привличате нужните ви хора за работа или съдействие по материалните въпроси. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Към обед с някакво шесто чувство усещате наближаващата буря. Навлизате в рисков двудневен период. Ще водите тежки битки с конкуренцията, ще работите извънредно и ще трябва да се съобразявате с някой, който ви дразни.

15-и. Днес нищо не върви по правилата, а и да тръгне ще напълни чужди джобове и ще ви постави в подчинителна позиция. Ще се изнервите, може да разберете, че са ви прескочили в йерархията и са избрали друг за поста, който очаквате и сте си заслужили. Запазете самообладание. Този ден носи късмет за земните знаци, а на вас отрежда ролята на подчинен на техните интереси и стремежи.

16-и. Изчакайте. До обед трудно напредвате и си намирате мястото, чувствате се ощетени както и да постъпите. Бъдете скромни в изисквания и очаквания и нищо ново не започвайте. Но от обед с един замах ситуацията ще се промени, ще си върнете загубените позиции и ще привлечете нужните партньори. Започнете ремонти и се гответе за преместване. Важно е на каква база ще стъпите.

17-и. Ще се справите с всеки, който се изпречи на пътя към важна за вас цел. Който в миналото ви е навредил по един или друг начин сам ще изпадне в подобно положение. Подкрепете родители и деца. Днес се дава възможност на всеки да изкачи своя връх в кариерата и в отношенията, но за някой ще е нужно личното ви съдействие, за да постигне своята мечта. Вечерта се приберете с желан подарък.

 

Телец 21 април – 20 май

 

На 11-12-и ви очакват грижи и разочарования. Луна и Венера ви гледат в опозиция от Скорпиона, а планетите във Водолей наливат масло в огъня на разгарящите се страсти. На 13-14-и отстъпете и не влизайте в единоборства. На 15-и разчиствате някои сметки и действате от позиция на силата. 16-и ви дава предимства в работата и в бизнеса. Вечерта е рискова. На 17-и влизате в преразход.

11-и. Ден на изневери, на несъгласувани действия и желание да се изпитат удоволствия чрез сетивата, без да се мисли за последствията в бъдеще. Не се ограничавайте в храната до обед. Останете сред свои или в тесен приятелски кръг. Не посягайте към чуждото в личен и емоционален план. Бъдете лоялни към тези, които са далече от вас. Вечерта носи откровение за връзките, някои се прекратяват.

12-и. До обед проблемите са повече. Спазвайте закона и предписанията, иначе ще се окажете в капан. От обед може да намерите общ език с тези, с които времето и кризата са ви дистанцирали. Някой ще „изплюе камъчето” и ще ви даде ценна информация. Ще разберете чужди тайни. Не ги споделяте и ще имате полза. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате независимо пречките.

13-и. До обед внимавайте при преговори. Някой ще се разприказва в желанието да блесне, а така вие ще извлечете ползи. Следобед потърсете тези, които може да бъдат от полза за бъдещите ви начинания и проекти. Ще се стопят дистанциите и ще се решат старите проблеми. Преговаряйте с роднини по спорни имотни и наследствени дела. Навлизате в силен и успешен тридневен период.

14-и. Контролирайте емоциите и не се впускайте в обяснения. До края на деня може да постигнете нещо важно, докато другите губят присъствие на духа, влизат в спорове и излизат от играта. Посетете пазари, тържища и панаири. Денят е благоприятен за покупка на инвентар и домашни животни. Не водете преговори. В момента не се знае кой с какви мисли и интереси върви към вас.

15-и. Днес може да получите работата, която ви е обещана, дори и друг да претендира или да се е подготвил за нея повече от вас. Здраво захапвате кокала. Не влагайте в нищо прекалена емоция. Сега е момента да покажете трезв ум в още по трезво тяло. Стойте далече от алкохола и стимулантите. Ще намерите слабото място на всеки изпречил се на пътя ви и ще го победите с неговите оръжия.

16-и. Доминирате почти до края на работното време, но вечерта навлизате в рисков период и слабостите ви ще се използват срещу вас. Днес може да постигнете максимума при преговори и да поставите условията си. Хора в притеснено положение ще ви правят услуги, но още тази вечер ще бъдете притиснати и утре ще се нуждаете от подкрепа. Доверете са само на проверени хора.

17-и. Днес Луна и Сатурн са в конфликт с Уран от вашия знак и с Венера от Скорпион. Вървите към изневери и предателства, които ще навредят не само на връзките, но и на здравето ви. Лесно ще ви спретнат компромат. Нещо особено ще се случи и ще ви извади от равновесие. Старайте се да не давате повод за атака. Проверявайте по странични канали всяка информация. Вървете си по своя път.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

11-и е ден за срещи и подновяване на контакти. 12-и разширява територията ви на влияние. От обед до 13-и на обед конфликтите са неизбежни, не давайте непоискани съвети. На 14-и се съгласявате да движите и чуждата работа, а за вашата няма да получите подкрепа. На 15-и нищо да не се споделя. Обмисляйте всеки ход. 16-и ви носи победа и повишение. На 17-и изкачвате връх в кариерата.

11-и. Срещите ви до обед ще са с важно значение за бъдещите ви делови и творчески планове. Пътувайте, съчетайте полезното с приятното и направете нужните уговорки. Имате шанс да блеснете и пред публика. До утре на обед се препоръчват контакти с чужбина, които ще пренаредят пъзела на професионалните ви и лични ангажименти и може да ви осигурят нова работа.

12-и. До обед плувате в свои води и доминирате в отношенията. Едно ново познанство ще донесе и нова работа. До вечерта отговорностите ви нарастват. Навлизате в труден период изискващ стопяване на дистанциите с роднини, за да се уредят имотни и наследствени отношения. Не задълбочавайте конфликтите, простете и се опитайте да разделите неделимото преди.

13-и. Ден на изкушения. Както и да постъпите ще сбъркате и ще засегнете нечии интереси. Не се изказвайте неподготвени на работното място. Липсва ви парче от пъзела или някой ви подава грешна информация. Контролирайте агресията и емоционалните си изблици. Настройте се на самозащита. Конкуренцията ви готви удар в гръб. Този ден ще покаже на кого не може да разчитате.

14-и. Въздържайте се от спорове. Не си превишавайте правата и пълномощията. Постарайте се да изгладите недоразуменията, да стопите дистанциите и да влезете в преговори за подновяване на делови и творчески отношения. До обед си уредете среща и направете нужния компромис. Не задълбочавайте конфликтите с роднини, бъдете дипломатични и разбиращи.

15-и. Днес много хора ще направят грешен и прибързан ход, поради неточните информации, които получават. Контролирайте емоциите, постарайте се да получите данни от няколко източника и да ги сравните. Не бързайте да купувате и помагалата за ученика. Утре може да се изисква друго. Не коментирайте нищо излишно, не се знае каква ще бъде реакцията на околните.

16-и. Денят е добър за подписване на нови договори, за преговори, за големи покупки и вложения. Осигурете си стабилна база и основа за бъдещите начинания. Обадете се на стари партньори, подновете връзките със спонсори и се опитайте да влезете в съвместни делови проекти. Ден на съзиданието и градежа. Добре е да се започнат ремонти и възстановителни дейности.

17-и. Днес доминирате над хора с принизени изисквания и ниско самочувствие. Споровете ще се решават във ваша полза и интерес. Разделени сме на имащи и нямащи, на способни и неспособни, на шефове и подчинени. Движете се в своята си среда. Бъдете близо до тези, с които ви свързва миналото или перспективата за съвместен живот и работа в бъдеще. Чувството за мярка да не ви напуска.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Очертава се чудесен уикенд с пътувания и запомнящи се срещи, които ще променят работата  и живота ви в бъдеще. Разстоянията нямат значение. 13-и е ден на прибързана и емоционална реакция, която разкрива картите в отношенията. На 14-и важното свършете до обед. След това до 16-и на обед се очертават опити за игнориране и намеси. На 17-и постигате важна цел с нужните препоръки.

11-и. Вдъхновен и любовен ден. Луна и Венера ви стимулират емоционално от Скорпиона. Очертават се пътувания и приятни срещи, възможности за нови запознанства и предложения, които ще ви вдигнат самочувствието. Насочете се към светски мероприятия, посетете пазари, панаири и изложби, рекламирайте се и подновете стари контакти. Не се ограничавайте в храната и в общуванията.

12-и. Събуждате се с откровение за бъдещето и с мисъл за някого. Непременно му се обадете. Ден на телепатичните контакти и на поверителната информация. Обаждат ни се тези, за които мислим. Поводи ще се намерят. Следобед бъдете внимателни в коментарите. Не споделяйте свои и чужди тайни. До утре на обед не предизвиквайте никого с намеци и закачки. Пазете си вещите.

13-и. Каквото си пожелаете още със ставането тази сутрин ще се сбъдне. До обед получавате новини и информации, които ще помогнат да избегнете проблемите и грешния избор. Постарайте се до вечерта да се сближите с нужните хора и да стопите дистанциите с тези, с които сте имали някакви недоразумения. В следващите дни ще се нуждаете от приятелска подкрепа. Привлечете спонсори.

14-и. Концентрирайте се над най-важното и до обед го уредете. Направете някому изгодно предложение и се обадете първи на тези, с които отношенията ви малко са охладнели. За вас денят има своята светла и тъмна половина. Родените в първата декада навлизат в рисков период с навлизането на Марс в нехармоничните ви Везни. Важното уредете днес, а за утре сутрин не планирайте нищо рисково.

15-и. Денят е проблемен и рисков. Настройката ви е доста емоционална, очертават се сблъсъци на интереси и затруднения на всяка крачка. Въоръжете се с търпение и се постарайте да не излизате от зоната си на комфорт. По възможност не отсъствайте от работа, нещо ще се обърка. Трудно ще огреете навсякъде и все някой ще остане недоволен от вас и работата ви. Качвате кръвното.

16-и. Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или тръгнете в дадена посока продължете и ще се радвате на успех и разбиране. До обед се съобразявате повече с плановете на другите, но следобед може да намерите своето място и базата, на която ще се развивате в бъдеще. Планирайте строежи, ремонти и преместване.

17-и. Този ден ви дава възможност да изкачите личен връх, да постигнете нещо, към което отдавна се стремите. Предстоят елиминации сред конкуренцията ви. Нечий провал или проблем ще даде възможност да вземете преднина и да се уредите с договор по заместване. В момента сте този, който може да замени липсващата брънка в общия пъзел. Пазарете се, поставете условията си.

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

През уикенда сте под властта на тежък пленетен кръст. Очертават се проблеми във връзките и конфликти на всяка крачка. Ще трябва да направите болезнен избор. 13-14-и са дни на преговори и промени в курса. Възползвайте се от всеки шанс и неочаквано предимство. 15-и изисква напасване на новите изисквания в семеен и професионален план. 16-и ви осигурява нови договори, а 17-и нов пост.

11-и. Денят носи проблеми във връзките, тенденция към изневери и неприятни разкрития. Може да се окажете неочаквани длъжници на много хора. Един има претенции към работата, друг към свободното ви време и чувствата. Разкъсват ви противоречия с кого да бъдете и с кого да прекратите връзката. Отношенията ще зациклят, ще са наложи да правите тежки компромиси. Здравето е нестабилно.

12-и. Провалят се пътувания, а и проблеми със закона ще изискват корекция в плановете за деня. Родените в третата декада да не правят предварителни уговорки и да не разчитат на странична подкрепа. В последния момент някой ще се отметне от дадената дума и ще ви развали плановете. От обед до утре на обед внимавайте какво обещавате и на кого давате пълномощия.

13-и. Силен ден, овладявате положението и поставяте условията си. Следобед водете преговори и са опитайте да направите нужните промени. Една устна договорка е по-важна от писмената. Ще има допълнителни споразумения по договорите, които се каните да подпишете. Ще извлечете максимални ползи от проведените срещи и разговори. Напипвате слабото място на другите.

14-и. До обед с всеки може да се разберете. Привличате за съдействие хора от миналото. В името на децата ще се правят компромиси и ще се действа екипно. В организма ни се включват енергии на фино и дълбоко човешко ниво. Някой ще поднови отношенията си със стари партньори, а друг ще запознае близките с новите хора в живота си. Всеки трябва да се нагоди към новите правила.

15-и. Днес е необходима активна самозащита от агресивноста наоколо. Всеки е с претенциите си и не е склонен да се съобразява с другите. Не бива да се действа емоционално и да се провокират хората, с които ще се окажете в един екип и отбор. Променят се правила, изисквания и разпоредби. Придържайте се към добре познатото старо във връзките. Уговореното днес утре ще се коригира.

16-и. Днес може да постигнете максимума в условията, в които се намирате. Действайте активно, с натиск и без заобикалки. Може да завладеете нова база и терен, да уредите имотни  отношения и да финализирате сделки. Вечерта навлизате в рисков двудневен период. Очертават се пречки на всяка крачка. Ще се наложат и грижи за близък в момент, когато не се чувствате добре.

17-и. Днес ви въздейства кръст на планетни сили. Намирате се между чука и наковалнята. Ще ви изнудват и притискат чудите, а и близките ще ви извиват ръцете с претенции, които трудно ще удовлетворите. Не поемайте тежки задачи, щадете се, защото другите едва ли ще ви пощадят. Конкуренцията може да ви спретне компромат. Ден на болезнени истини, които удрят право в сърцето.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

11-12-и са дни изпълнени с любов и вдъхновение, но още вечерта в неделя колелото се завърта, изпадате в лична и професионална безтегловност. 13-14-и са дни на тежки битки и удари под кръста. На 15-и Марс напуска вашия знак и ситуацията се омиротворява. Печелите битки от 15-и до 16-и на обед . Вечерта животът ще ви стовари проблеми. На 17-и поемете отговорности на по-високо ниво.

11-и. Луна и Венера ви облъчват в хармоничен емоционален аспект от знака на Скорпиона. Ден на тайни и явни срещи, на запознанства и изневери. Влизате в различни партньорски сюжети и си позволявате повече екстри. Ще изживеете нещо, за което дълго ще си спомняте. Пътувайте, не се ограничавайте в контактите, веднъж се живее. И децата се опитват да се измъкнат от контрола ви.

12-и. Добре е да се водят преговори с чужбина, да се уточняват пътувания, делови и финансови отношения. Направете нужните регистрации и заверки, ако ви предстои командировка. С напредването на деня навлизате в кризисен период. Лесно се влиза в разправии по различни въпроси, а счупеното е лош знак. За утре не планирайте нищо важно. Не сте във форма, обстановката се променя.

13-и. От днес до утре на обед газите в мътна вода, трудно преценявате ситуацията и правите грешни ходове. Липсва ви обобщаваща информация. Може да са ви известни подробностите и детайлите, но цялото ви се губи, а така трудно ще вземете адекватни решения. Стопете дистанциите и се обадете на тези, които и преди са ви помагали в кризисен момент. Нужен ви е страничен поглед.

14-и. До обед мислите едно, а става друго, лесно се променят мнения и позиции. Трудно ще намерите подкрепа. Включват се енергии на фино ниво. Ще усетите подсъзнателно какъв е правилния ход и ще го направите. Не споделяйте намеренията си. В следващите два дни ще печелите битки и ще контрирате конкуренцията. Може да спечелите и конкурси и да си заслужите повишението.

15-и. Ден на заземяване. Луна и Плутон от Козирог и Уран от Телец образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Всичко ще се нареди според вашите правила и очаквания. Ще спечелите овациите, ще се радвате на разбиране и внимание и ще намерите правилния изход от всяка затруднителна ситуация. Може да се очакват и подмолни действия. Ден на прилепа, много решения ще се взимат на тъмно.

16-и. За родените в третата декада този ден осигурява твърда основа за преговори, за съвместни действия и работа независимо променените изисквания и условия на средата. Включете в действие всички налични резерви и не се отказвайте от битката. Успехите в досегашната ви работа и проявената отговорност ще бъдат чудесен атестат пред новите ви шефове и клиенти.

17-и. Днес не бива да се проявява колебание и да се показва несигурност в действията и в личната позиция. Хората с комплекси ще останат на заден план, ще бъдат изтикани от хранилката и дори да притежават качества ще бъдат засенчени от напористите и безскрупулните в играта. За вас този ден предлага тест на възможностите ви за справяне в тежка и кризисна ситуация. Не превивайте гръб.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

11-и е ден за пътувания, важни срещи и разговори. В неделя важното свършете до обед. 13-и идва с разместване на програмата, което ще ви улесни за едно и ще ви затрудни за друго. На 14-и действайте активно до обед. След това навлизате в рисков период. 15-и е ден на емоционални провокации и проблеми на работното място. 16-и изисква избор на нова база и позиция. 17-и ви дава предимства.

11-и. Ден за уточняване на отношения, за делови и приятелски срещи. Луна и Венера покровителстват социалните ви контакти и публичните изяви. Не се отказвайте от нищо, което ви се предложи. Бъдете настойчиви и не губете важни за бъдещето ви връзки. Не е време за недоволство. Приемайте нещата такива каквито са и простете на близките, които по някакъв начин ви затрудняват и ощетяват.

12-и. От различни страни ще ви атакуват с реклами и информации. Не бързайте с реакцията, истината е някъде по средата. Към обед навлизаме в деня на петела. Някой ще се открои в информационния поток и ще промени доста отношения и намерения. Всичко, което си пожелаете до утре на обед може да се реализира, но после няма да има връщане назад. Дайте си сметка какво наистина ви и нужно.

13-и. Днес е препоръчително да започвате само такива начинания, които ще приключите по най-бързия начин. Стартираните до обед дълготрайни проекти ще зациклят във времето, ще се нуждаят от корекции и допълнително финансиране, и няма да донесат очакваните ползи и придобивки. Следобед е време за стопяване на дистанциите, за преговори с роднини, с настоящи и бъдещи партньори.

14-и. До обед пътувайте и водете преговори. Предстои ви преход към нови условия на работа и делови отношения. Обърнете внимание на здравето. Днес може да се намерят лекарства за всякакви болести. С напредването на деня ще се появи проблем, който ще ви затруднява до 16-и на обед. Луната навлиза в нехармоничния ви Козирог. Утрешният ден ще донесе конкурентни битки.

15-и. С навлизането на Марс във вашия знак в живота ви ще се появи неприятен дразнител, който ще ви въздейства до 30 октомври. В здравословен план аспектът ще провокира проблеми по отношение на отделително–половата система. И връзките ви с партньори ще се развиват на агресивно и ултимативно ниво. Някой ще се раздели с досегашния си начин на работа и живот.

16-и. Днес може да намерите нови източници на сила и ресурси. Ако се чувствате притеснени в работата и деловите връзки, потърсете допълнителна заетост или вариант, който да ви подкрепи материално. Днес може да намерите и тайни източници на сила и ресурс. Не отклонявайте предложения до обед. Обадете се на тези, които в миналото са ви предлагали съдействие или работа.

17-и. Луната от Водолей е в брилянтен аспект с Меркурий от вашия знак. Всяка инициатива в бизнеса ще ви се отплаща във времето напред. Днес може да изкачите връх в кариерата и да сключете изгоден договор. Край с компромисите и изчакването. Обадете се на длъжниците си и определете срокове за уреждане на договорените ангажименти. Активността ви нараства.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

11-и е ден на изпитание за връзките между деца и родители. Оставете любовта да ви води. В неделя някой заминава, а друг прибързано се връща. 13-и започва със спорове и завършва с помирение. 14-и  залага дълготрайна програма. Вечерта са вероятни трудности и странични намеси. Започнатото на 15-и ще претърпи корекции. Отложеното за 16-и сутринта ще върви по план. На 17-и не рискувайте.

11-и. Днес Сатурн в ролята на Кронос - строгият родител е в конфликт с Луна и Венера. Родителите се опитват да налагат мерки и правила, които децата трудно ще приемат. Ярко изпъква пропастта между поколенията. Изискванията и нуждите са различни, ще има обиди, конфликти и сълзи. Нужна е мъдрост, прозорливост, взаимни отстъпки и много  обич, за преодоляване на проблеми и различия. 

12-и. Събуждате се с откровение за бъдещето и  виждате ясно начина за уреждане на проблема, който ви вълнува. Тенденцията е нещата да се подредят така, че всички да останат доволни или поне да се примирят с невъзможното. От обед до утре на обед желанията се сбъдват, намира се решение и се излиза от лични и професионални затруднения. Не споделяйте нищо с чужди хора.

13-и. Ден на феникса. Възраждат се стари връзки. Може да подновите и преподпишете договори при по-добри условия. Дистанциите се стопяват, намират се скрити резерви и тайни източници на сила, пари и енергия. Сега е момента да започнете добре обмислена дейност. Нужна е реформа в това, с което се занимавате. Привлечете за съдействие хора, които и в миналото са ви помагали.

14-и. Днес печелят съвместните усилия в любовта и деловите връзки, стига да не смесвате едното с другото. Време е за уточняване на отношения, за подписване на нови договори и привличане на симпатизанти. Публичните ви изяви ще са успешни. Намирате и спонсор за бъдещите си инициативи. Ще намерите лек за болката си, а сънищата от тази сутрин показват истинското ви предназначение.

15-и. Рисков ден, особено за нови инициативи. Не се съгласявайте с предложените оферти, ако усещате нещо нередно, недоизказано и недоизкусурено. Почти в края на работното време ситуацията ще се преобърне и другите ще са склонни да ви направят компромис. Днес много неща ще се правят на тъмно или няма да се обсъждат със засегнатите в ситуацията лица.

16-и. Действайте бързо и разпоредително. Почти до ранния следобед вие управлявате и насочвате ситуацията към удобното за вас решение. Добре е за съвместни инициативи и за сключване на партньорски договори. Старайте се да не губите инициативата, но към края на работното време ще изгубите нишката и може да направите рисков ход. Навлизате в неблагоприятен и губещ период. 

17-и. Сатурн и Луна от Водолей са в конфликт с Венера от вашия знак. Нерешените и неглижирани проблеми стават хронични, отношенията с деца и родители отново навлизат в конфликтен период, а и здравето ви е нестабилно. Време е да се поставят условия и да се реши от раз създалата се ситуация. Родените в първата декада да внимават при пътуване. Не искайте много. Щадете сърцето.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

11-и е ден за любов, но някой ще мине първо през раздяла. На 12-и Луната навлиза в Стрелец и в следващите два дни образува конфликтни аспекти с планетите в Риби и Дева. Старайте се да не провокирате околните с излишни забележки и критика. От обед на 13-и до обед на 14-и стопете дистанциите. 15-и носи негативни обрати. 16-и осигурява стабилност. 17-и е ден на комплексарите.

11-и. Луна и Венера ви облъчват по съседски с хармонични аспекти и настроения за любов. Вървите към изневери и обяснения, които може да  засегнат неприятно третият в отношенията. Днес градим щастието си върху нечии проблеми и болки, но утре ситуацията може да се преобърне. Не правете това, което не искате да ви направят и да ви се случи. Наблегнете на връзките с чужбина.

12-и. Пътувайте и гостувайте до обед. Следобед Луната навлиза във вашия знак. Предстоят промени изискващи да сте там, където са личните ви интереси. Не се препоръчват командировки, но може да ви се наложат още утре промени и  пътувания. Внимавайте какво си пожелавате. Тази вечер сбъдва благите пожелания. Планирайте за утре следобед важните срещи и преговори.

13-и. Напрежението нараства, разговорите протичат с конфликт и недоразумения. Не сте склонни да се съобразявате с мнението на околните и излишно напрягате ситуацията. Следобед ще се наложи да се извинявате, да търсите повод за помирение, но казаната дума може да се окаже хвърлен камък в градината на съвместните ви бизнес интереси. Родените около 10-и дек. са в по-рискова позиция.

14-и. Денят е благоприятен за подновяване на делови и приятелски връзки и за изглаждане на недоразуменията. Включва се каналът на кармичната родова памет. Коригирайте старите грешки, обединете силите и ресурсите на семейството и родата. Вечерта навлизаме в деня на прилепа. Не започвайте дълготрайни проекти и нова работа без нужните договори и осигуровки.

15-и. Марс вече ви облъчва в хармоничен аспект. Ставате с една идея по-разпоредителни и не позволявате намеси. Опитайте да премахнете от живота си неприятен дразнител. Контролирайте емоциите и правете избор след проучване и обмисляне на всички плюсове и минуси. Не започвайте дълготрайни проекти. Денят е добър за сеитба, за работа със земята и покупка на животни.

16-и. Денят се свързва с източникът на сила, ресурси и придобивки. Добре е да се подписват нови договори или допълнителни клаузи към старите. Нищо да не с руши, а да се гради и надгражда. Може да се окажете с две дини под една мишница след поетите ангажименти, но бъдете сигурни, че ще се справите. В този ден не се отказва работа, с която ще си подсигурите гърба.

17-и. Ако искате да минете безпроблемно в този ден, съобразете се с нуждите и исканията на близките, обгрижете родителите и вижте какви са нуждите и очакванията на децата. Ако отмените някого в задълженията му, това ще изиграе важна роля в бъдещите ви отношения. В момента семейните тежести не са разпределени правилно. Един води хорото, а друг само размахва кърпата.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

11-и отваря пред вас нови посоки за работа и учене тук или в чужбина. Важното за 12-и уредете до обед. След това до 13-и на обед лесно се отива към конфликти. Контролирайте се, пазете си личните данни. След това до 14-и следобед правите помирителни крачки. Съгласувайте мнения с роднини. На 15-и влизате в конфликт на бизнес интереси. 16-17-и носят изстрадани победи.

11-и. Ден за делови и приятелски срещи. Някой може да срещне любовта и тя да промени решенията му относно заминаване и преместване. Старайте се да не повтаряте стари грешки и да не бъдете лековерни. Прекарайте си добре, но без да правите тежки компромиси. Ден на честната политика. Кажете какви точно са намеренията ви и изисквайте същото от тези, с които разговаряте.

12-и. Ден за пътуване, за уреждане на престой или делови връзки с чужбина. Ще получите откровение  и поне в една посока работата ви ще се уреди. Следобед навлизаме в деня на вербалната магия. Който не може да работи със словото да не си определя важни срещи до утре на обед. В този период печелят хората на риториката и тези, които разполагат с нужната информация в точния момент.

13-и. До обед трудно се водят преговори. Вероятни са разправии по незначителни поводи и опити за навлизане в личното ви пространство. Не позволявайте да ви убеждават да постъпите по един или друг начин и сами не се месете в чуждия избор. С напредването на деня в живота ви може да се появи каещият се грешник и спонсор. Връщате си загубени позиции. Днес вие печелите и сте на ход.

14-и. Започнете деня като мислено изгорите в огън всичко, което ви пречи и вреди. Денят е пречистващ и утвърждаващ. Към обед Луната навлиза в Козирог и в следващите дни сключва перфектни аспекти с Уран и Слънце от другите два земни знака. В този ден наистина за вас започва заземяване, устройване на по-добро място, при по-добри условия и заплащане. Приемайте предложения.

15-и. Днес владеете положението и поставяте другите на мястото им. Не си превишавайте правата и във всеки момент търсете начин да се подсигурите. Дават ви се повече предимства и пълномощия. Не ги афиширайте. Контролирайте емоциите. Приемете допълнителна работа, за която предварително сте се уговорили как ще ви се отрази и заплати. Ден на тайните споразумения.

16-и. Действайте активно, започнете ремонти и преустройства, намерете майстори и набавете материали. Ден на базовите проекти, на дейностите, които ще се окажат постамент за бъдещета ви работа или любовна връзка. Родените в третата декада са в най-благоприятна позиция за сключване на договори и приемане на поръчки. Вечерта е натоварена със семейни проблеми.

17-и. Денят е зареден с агресия и с неочаквани проблеми. Роднините и децата ще ви затрудняват, родителите ще се нуждаят от подкрепа, а вас едва ли някой ще подкрепи. Напротив, вероятно е да ви критикуват и сочат публично грешките. Изнервяте се и губите самообладание. В този ден няма прошка за хората без самочувствие. Съвпадът на Луната със Сатурн засилва едиповите ни комплекси.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

11-12-и са рискови и проблемни в чувствата. Вървите към изневери и разбирате за такива. Луна, Венера и Уран ви действат в нехармонични аспекти. 13-14-и носят пътувания и промени. Изправени сте пред нови избори в работата и в личните връзки. Не оставайте друг да взима решенията вместо вас. На 15-и нищо важно да не се предприема. На 16-и подновявате връзки, а на 17-и страдате от това.

11-и. Днес търсите мястото си, склонни сте на компромиси, изневери и действия, които сте си забранили в желанието да бъдете на места, където не всеки е канен и приет. Може да бъдете ощетени не само в чувствата, но и материално. Ще си плащате за екстрите, които друг ще получава безплатно. Съветът е да не отстъпвате от позициите си и да не повтаряте старите грешки.

12-и. Ако може да си го позволите поспете до обед. Така ще избегнете проблемите тази сутрин, в която нищо няма да върви по план. Забравяте или губите нещо, роднините ви затрудняват по всякакъв начин. Не влизайте в конфликти и не водете преговори до утре на обед. Ще бъдете провокирани да споделяте свои и чужди тайни. Затваряйте си устата, за да си нямате неприятности с близките и децата.

13-и. Каквото загубите до обед трудно ще си върнете. Някой губи доверие, друг оставя благоприятни възможности и шансове в ръцете на конкуренцията. Проведете помирителни разговори, уточнете позиции и отношения, за да не се повторят проблемите в бъдеще. Навлизате в период на трансформация, вече се стремите към нещо различно и намирате начините да го постигнете.

14-и. Днес в организма ни се включват енергии на фино и дълбоко ниво. Изплуват спомени, които показват истинските ви чувства и приятелства. Навлизате в период на инвентаризация. Оставете в живота си само истинските връзки, тези които ви радват, без да ви натоварват. Предстоят болезнени раздели. Нищо ново не започвайте преди да сте сложили в ред личните и професионални дела.

15-и. Днес някой гради новото си бъдеще, а друг срутва мостове. Контролирайте емоциите, защото после няма да има връщане назад. Това, което няма да ви отмине вече ви принадлежи и е станало част от живота и личната ви програма. Налага се да осмислите новото положение, в което вече ще ставате родители или баба и дядо. Не започвайте нова работа, ако старата ви предлага сигурност.

16-и. Станете рано и действайте активно в посока на ремонти, преместване и пътуване. Ден за оглед на терени и имоти, на които може да се установите или да започнете нов бизнес. Пресмятат се шансове, наличности и разходи за ученика. Ден на съзиданието. Не си позволявайте да рушите без перспектива за градеж след това. Вечерта предстоят тежки разговори между родители и деца.

17-и. Днес Луната от Водолей е в съвпад със Сатурн и в конфликт с Уран от Телец. Проблемите ви ще са на тема пари и техните липси. Ще са нужни допълнителни разходи за децата. Качвате кръвното. Не се ядосвайте, утре може да получите спонсорска подкрепа при съвпада на Луната с Юпитер. Похарченото днес утре ще ви се върне с лихвите. Може да остане нещо и за вашите нужди.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

През уикенда Луна и Венера от Скорпион ви зареждат емоционално. Влизате в режим на възстановяване на връзките и здравето. 13-и е тежък и затрудняващ, очертават се конфликти с колеги и близки. 14-и е ден на помирение. На 15-и очаквайте намеси, които трудно ще понесете. Увеличете самоконтрола. На 16-и стабилизирате ситуацията. 17-и вади на повърхността комплексите от миналото.

11-и. Родените в първата декада може да срещнат новата си любов или да направят предложение на старата. Връзките се стабилизират, казват се и се правят неща, които отдавна очакваме един от друг. Не протакайте, признайте чувства и намерения и продължете заедно напред. Ден за пътувания и срещи, за посещение на пазари и панаири, за участия в конкурси и за хубаво похапване.

12-и. Пътувайте до обед, водете разговори с чужбина, посетете тези, с които смятате да вървите напред и направете предложение пред свидетели. Следобед навлизаме в дена на петела. Препоръката е да не говорите много, да не давате гласност на свои и чужди тайни до утре на обед. Счупеното е лош знак. Не се опитвайте да градите щастието си на гърба на чуждото нещастие.

13-и. Утрото е провокативно, някъде ще има крясъци и скандали. И конфликтите на работното място са неизбежни. Водете преговори опитайте да привлечете спонсори. Следобед откривате нови или тайни източници на сила и ресурси. Днес може да се намери или направи лек за тежка болест. Не отклонявайте пътувания и командировки. Нужен ви е поглед отстрани в създалата се ситуация.

14-и. Още със ставането се концентрирайте и изхвърлете от съзнанието си негативните мисли. До вечерта ще получите чаканите отговори, ще разчистите пътя и може да привлечете нови съюзници. Родените в третата декада преминават през пречистващ връзките период. Старото си отива, а новото ще се задейства в следващите дни. Утрешният ден ще ви донесе букет от емоции.

15-и. Днес ще има усмивки и сълзи. Децата тръгват на училище, но не по начина, който ни се иска. Времената се менят, нужно е напасване и приемане на промените. Не си позволявайте пикове в емоционалното състояние. Не критикувайте никого и не мислете, че само вие сте прави. Днес всеки има своята истина и я отстоява на всяка цена. Така дори и заедно се чувстваме самотни и изолирани.

16-и. Ден на фонтана, символ на преливащата енергия, която дава възможност да извоюваме личната си самостоятелност при всякакви ситуации. Възраждат се стари връзки. Миналото подава ръка на настоящето с мисъл за едно по-добро бъдеще.  Ще давате и ще получавате подкрепа а тя ще помага да се образуват новите съюзи и екипи. Зареждате се с енергия и правите силен ход.

17-и. Луна и Сатурн в конфликт с Венера действат потискащо на чувствената ви природа. Лъсват комплексите на миналото, проливате сълзи за изгубени връзки, но сякаш още не сте отворени за нови. Трудно ще се освободите от ограничаващите фактори в живота си. Днес ще ви дотежи и една грижа, която безвъзмездно сте поели. Родители и деца взаимно се затрудняват, но не си признават.

Още по темата: Седмичен хороскоп

Подобни статии