Пълен седмичен хороскоп за 12-18.06.2021

Телецът може да сбъдне съкровено желание, а Козирогът трябва да удари изкушението през пръстите

Някои подновяват стари делови връзки, други се хвърлят директно в дълбокото. Някои чакат предложения, други правят такива. Какво казват звездите за периода от 12 до 18 юни?

Овен 21 март – 20 април

12-и носи напрежение във връзките за родените във втората декада. На 13-и не се препоръчват участия в колективни инициативи. 14-15-и са силните ви и успешни дни за периода. Всичко предприето ще мине на ниво и ще ви вдигне нивото. На 16-и клюката върши мръсната си работа. На 17-и не бързайте, важното се урежда следобед. 18-и изисква бързата ви реакция, действайте до обед.

12-и. Днес Луна и Венера от Рак и Плутон от Козирог сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Очертават се проблеми в любовните връзки. Не ден за изневери. Не водете имотни и наследствени спорове с роднини. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Внимавайте с храната и не се претоварвайте. Може да си докарате здравословен проблем.

13-и. Родените в третата декада да избягват работа в екип и участие в каквито и да било колективни инициативи. Ден на фатално привличане и в любовта. Може да се окажете на неподходящото място в неточното време. Ако работите самостоятелно и на свой терен ще имате по-малко загуби и ситуацията ще се развива според очакванията ви. По възможност си останете у дома.

14-и. Луната навлиза в хармоничния ви Лъв и бърза за среща с Марс. Този ден ще ви донесе емоционални и зареждащи срещи и моменти на удовлетворение. Чакайте изгодни предложения. Може да получите покана за участие в перспективни и обезпечаващи проекти и дейности. Подновете старите договори. Седнете на масата за преговори и хапнете сладко, днес диетите са противопоказни.

15-и. Ще се събудите с откровение за правилната цел и посока. Ще ви си обаждат тези, за които мислите. Чакайте предложение от чужбина, но и сами може да потърсите близки, които са далече и да уредите някои формалности. Ден за преговори. Ще се напаснат отношения и връзки, ще се намери нужния подход и предложението, което устройва всички. Не се отказвайте от замислите си.

16-и. До обед приключете с водените от вчера разговори и направете нужните уговорки. Към обед навлизаме в провокационен период. Може да се разприказвате излишно и да провалите съвместни дейности. В желанието да се похвалите губите контрол и позволявате на клюката да нанесе удар на приятелските ви връзки. Каквото загубите трудно ще възстановите. Пазете бележки и квитанции.

17-и. До обед сме във властта на вербалната магия. С една дума може да загубите или да постигнете много. Не разкривайте картите си. Отложените за следобед разговори ще минат много по добре и ще станат база за бъдещо сътрудничество. Обадете се на тези, с които прибързано сте се разделили или сте прекратили лични и делови контакти. Този ден възстановява полезни връзки и отношения.

18-и. Важното свършете до обед. Може да намерите нужния лекар или лекарство. Ден на биохимични трансформации, които връщат една губеща или болестотворна ситуация към оздравяване и заздравяване на връзките. Ден на феникса, възраждат се отношения, които сме затрупали с прахта на забравата. От обед до утре на обед се движете в добре позната и приятелска среда.

 

Телец 21 април - 20 май

На 12-13-и за вас ще има изненади в любовта. В хороскопа ви действа пръстът на съдбата. Луна и Венера ви облъчват в чувствен аспект от знака на Рака. Някой върви и към брак. На 14-15-и палачинката се обръща, чакат ви неприятни изненади и конфликти. 16-и идва с предложение от чужбина, а на 17-и подновявате стари работни връзки. Важното за 18-и свършете до обед.

12-и. Днес любовта ще ви предложи примамливи варианти. Нещо особено ще се случи. Плановете ви се променят и точно тази промяна може да ви срещне с хората, които иначе не бихте срещнали и не бихте се запознали. Действайте активно, оглеждайте се и не изпускайте шанса. Пасивният човек ще претърпи поражение, а активният и търсещият ще намери каквото му е нужно.

13-и. Ден на уединение с най-близките хора. Не е време за големи купони и за участия в публични изяви. Очертават се намеси в избора ви. Не се месете и вие в избора на близките и децата. Където сте двама ще има хармония, където се намесят повече хора ще прескачат искри. Днес може да направите и бебето, а някой може да се уреди и с близнаци. Луната е в съвпад с Венера и Марс.

14-и. Родените в първите дни на Телеца ще претърпят провали и може да изживеят кризисни и критични моменти в днешния ден. Не поемайте никакъв риск и разчитайте само на проверени в годините хора. В труден момент ще ви подаде ръка истински приятел. Ще имате повод да тествате връзките си. Обърнете повече внимание на храната. Днес не се пълнее, хапнете си на воля.

15-и. Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти с Уран от вашия знак. Не поемайте рискове в посока на личните си финанси. Не взимайте заеми. Не е добре да изпаднете в зависимост от странични хора. Може да имате проблем с родители и деца, но е по-добре с тях да уредите материалните си проблеми. Не е време за недоволство. Приемайте нещата такива каквито са и не искайте нищо друго.

16-и. Този ден може да сбъдне едно ваше желание. Изкажете на глас молбите си, но трябва да внимавате какво си пожелавате, защото после няма връщане назад. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото нека замълчи. Може да направите полезни и удобни за някого своите желания, но в каквато и посока да действате ще бъдете ръководени от лични сметки и егоизъм.

17-и. Ден на преговори. Лесно се преодоляват дистаниците и се подновяват връзки, които в миналото са били полезни и за двете страни. Имате възможност да възродите и стари чувства. Ден на феникса. Възкръсват от пепелта на минало отношения, които ще помогнат на вас и на близките ви в пътя напред. Ден за пътувания и командировки, за срещи на място и разговори на четири очи.

18-и. Важното уредете в първите часове на работното време. Към обед навлизате в труден период. Много неща ще се правят на тъмно и не по правилата до утре на обед. Може да повторите стари грешки и да направите това, което сте си забранили или сте обещали повече да не се случва. Увеличете самоконтрола. Движете се в позната среда и сред свои. Нужна е активна самозащита.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

12-и предлага изненади в любовта. Луна и Венера се движат в съвпад. Време е да се подредят личните връзки. На 13-и ограничете контактите, не е ден за публични изяви. На 14-и може да постигнете максимално възможното. 16-и идва с помощ от далече. 17-и започва делово, но до вечерта клюката разваля работата. На 18-и навлизате успешен и творчески тридневен период. Действайте активно.

12-и. Отделете време на личните си връзки. Взаимните чувства може да укрепнат в този ден. Очертават се и нови запознанства. Отдайте се на напиращите чувства и ще забравите негативите от миналите дни. Този ден лекува стари рани, а новите оздравява с целувка. Не стойте в очакване, днес пасивният човек ще претърпи поражение на всички нива. Направете първата крачка към другия.

13-и. Очертава се фатално привличане. Едно запознанство ще ви вкара в източваща програма, а обвързването с нова връзка и екип ще ви постави в неравностойна и източваща ресурсите ви позиция. Не взимате прибързани решения. Десет пъти премерете преди да отрежете, преди да кажете и направите нещо, с което ще се застопорите. Неблагоприятно за годежи и сключване на брак.

14-и. Активен и творчески ден. Уредете делови и лични срещи, водете преговори, уточнете позиции, цени на сделки и покупко-продажби. Бъдет принципни и не лъжете, другият е много добре информиран. Приемете протегната ръка. Благоприятно за съвместни инициативи. Седнете заедно на масата за преговори. И не забравяйте, че колкото и да изядете няма да напълнеете.

15-и. Ден за разширяване на контактите. Водете преговори с чужбина, потърсете стари познати и партньори, търсете възможности за съвместна работа и сделка. Добре е да се преподписват договори и да се правят заверки. Спазвайте законовите разпоредби и не си спестявайте усилия, ако искате после да не пестите. И ако на едно място ви откажат, на друго ще ви приемат с овации.

16-и. Ден на откровение за правилната посока. До обед действайте активно, а следобед изчакайте ходовете на другата страна в спорове и връзки. Вероятни са провокации. Нещо дребно може да преобърне всяка ситуация и да ви извади от релси. Планирайте за втората половина на деня двустранни срещи с капацитет в интересуващата ви област, с лекари и учители. Не се карайте с никого.

17-и. До обед не водете преговори и не взимайте страна в колегиалните и роднински спорове. Ако счупите нещо е лош знак. Ще ви провокира желанието да изпъкнете и да с наложите в средата си. Може да направите забележки или разкрития, които ще се отразят негативно на бъдещите ви дейности и отношения. Не нарушавайте дадените обещания и внимавайте какво си пожелавате.

18-и. Луната навлиза в хармоничните ви Везни и стимулира благоприятни за вас аспекти. Този ден ще отпуши работи и дейности, които дълго са били в застой или са очаквали странични инвестиции и разрешителни. Концентрирайте важните си действия и инициативи до обед. Не протакайте и неприятните разговори. Тенденцията е всичко да се уреди по най-добрия възможен начин.

 

Рак 22 юни – 21 юли

През уикенда Луна и Венера от вашия знак сключват брилянтни аспекти с Юпитер от Риби. Сега е време за любов. На 14-и емоциите взимат връх. Ще изживеете вълнуващи моменти. 15-и носи предложения и покани за гостуване. На 16-17-и не споделяйте новини, които са важни за бъдещето ви. Пазете си документацията и внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. 18-и е рисков.

12-и. Днес родените във втората декада може да очакват емоционални пикове в настроението. Някой среща любовта, а друг още не си дава сметка, че я е срещнал. Предстои вечер на любовните обяснения и предложения. Не стойте в пасивно очакване другият да направи първата крачка. С такъв подход давате шанс на третия да се промъкне между вас. Действайте без колебание в чувствата.

13-и. Днес двама са си самодостатъчни и ще се намерят. Не се препоръчват колективни сбирки и участия в съвместни делови или лични инициативи. Не е ден за купон, а за тихи семейни и приятелски занимания в ограничен кръг. Родените в третата декада натрупват емоционално напрежение, което може да се излее по незначителни поводи и да обърка планове и отношения. Останете където сте.

14-и. Ден на засилена конкуренция. В такъв момент е важно да намериш съюзници и последователи. Бъдете честни в отношенията, водете принципна политика и не се съгласявайте на компромиси. Отстоявайте убежденията си, независимо с кого и по какъв повод водите разговор или се сблъсквате на професионалния подиум. Не се страхувайте да покажете чувствата си, ще ви разберат.

15-и. Днес може да получите покана и предложение от чужбина. Някой планира да продължи образованието си навън, а друг получава работа в чуждестранна фирма тук. Кандидатствайте за финансиране по европейски проекти. Доверете се на интуитивните си усещания. Днес няма да се излъжете в преценката. Ще намерите правилното решение и отговор и на най-болезнения проблем.

16-и. Довършете преговорите до обед. С напредването на деня ще се изправите пред редица предизвикателства, ще влезете в конфликти за защита на свои и приятелски интереси. Ще си проличат хората, умеещи да водят спор. Ден на вербалната магия. Каквото си пожелаете до утре на обед с голяма вероятност ще се сбъдне. Предстоят моменти, за които дълго ще си спомняте и говорите.

17-и. Действате разпиляно, започвате деня с препирни. Ако се скарате с някого после трудно ще се помирите. Следбед може да изгладите недоразуменията и да тръгнете заедно в посока на съвместната работа и бизнес интереси. И в личен план намирате точните думи, а и случващото се изисква обединение на семейните сили и ресурси. Ден за прошка. Намира се лек за всеки и за всичко.

18-и. Луната навлиза във Везни и в следващите два дни ще образува конфликтни аспекти с Плутон от Козирог и с Венера от Рак. Бъдете внимателни, старайте се да подхождате дипломатично и тактично и не си позволявайте изневери. Бъдете сигурни, че забежките ви ще се разкрият. Конкуренцията готви компромат. В живота ви се появява провокатор. Нищо важно да не се започва.

Лъв 22 юли – 22 август

През уикенда любовта влиза в дома ви. Луна и Венера се целуват в знака на съседа ви Рак. Някой прескача по съседски. На 14-15-и Луната е в Лъв, време е да се докажете и да завоювате престижни позиции. 17-и започва с клюка и завършва с предателство. Не позволявайте намеси в избора ви. На 18-и станете рано и до обед уредете най-важното за деня. Планирайте пътуване и гостуване.

12-и. Днес е важно да си гониш интереса, независимо с какви интереси и виждания ще се сблъскаш. И ако до момента сте строили планове вече е време да ги реализирате. Не изчаквайте пасивно и в любовта. Ден за предложения и годежи. Не пропускайте момента, утрешният ден ще ви предложи изкушаващи варианти, след които ще се замислите дали да се обвържете с един или с друг.

13-и. Ден на грехопадението. Символ е библейската сцена на Адам и Ева под ябълковото дърво. За всеки ще се намери начин, място и време за изкушения. Не правете никакъв избор. Със сигурност има и трети вариант, който в момента пренебрегвате. Не следвайте чужди съвети и не позволявайте на никого да ви шепне на ушенце как да постъпите в една или в друга ситуация на избор.

14-и. Луната навлиза в Лъв и среща Марс. Аспектът провокира агресивна емоционална реакция. Бъдете верни на принципите си и на дълга си към семейството и поетите ангажименти. Не реагирайте на клюката. Постарайте се лично да разузнаете и разбрете как стоят нещата, преди да влезете в конфликт с някого. Взаимно защитете позиции и лично достойнство. Не се ограничавайте в храната.

15-и. Днес стреляме с далекобойните оръдия на амбицията. Мислете за пътувания, за работа и учене в чужбина. Водете преговори обадете се на приятели и търсете спонсори за личните си дела и намерения. До 28 юли уредете ангажиментите си свързани с чужбина. След това планетата на закона Юпитер отново ще ви гледа в опозиция до Коледа и амбициозните ви начинания трудно ще се уреждат.

16-и. Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Ако мислим усилено за някого той ще ни се обади. Ден на телепатичните контакти. Може да направите лично разкритие и да разберете мотивацията, която движи нечии амбиции или претенции към вас. До утре на обед започвайте само такива начинания, които бързо ще приключите и уредите. Дълготрайните проекти ще зациклят.

17-и. Денят може да започне с разправия у дома или на работното място, но ще завърши с помирение и намиране на устройващия и за двете страни вариант. Добре е да погладувате, а и малко повече аскетизъм ще ви се отрази стимулиращо. В организма ни се включват енергии на фино ниво. До утре на обед ще намерите изход от неприятни и зациклени положения. Бъдете дипломатични.

18-и. Денят е добър за пътуване и преместване на ново място или в нова среда и дом. До обед действайте активно, преговаряйте и се опитайте да стопите дистаниците с нужните ви хора. Следобед нищо да не се започва. Може да се излъжете в преценката. Мнението ви може да не е меродавно, особено ако сте получили информация от непроверен източник. Не влизайте в пререкания.

 

Дева 23 август – 22 септември

12-и е ден за любовни срещи и запознанства. За 13-и не планирайте участия в колективни инициативи. За всичко и всички ще се грижите само вие. На 14-и действайте активно, представете проекти и програми, стиснете си ръцете с нови договори и поръчки. 15-и задава нови посоки. На 16-17-и Луната е в Дева. Предстоят промени, преместване и пътувания. На 18-и важното уредете до обед.

12-и. Днес се препоръчва да работите повече на любовния фронт, а не да се затрупате с делови задачи. Луна и Венера ви облъчват в хармонични аспекти от знака на Рака. Някой със сигурност ще се обвърже с нова връзка или ще задълбочи старото приятелство. Не стойте в пасивно изчакване. Ще спечелят инициативните и тези, които не се страхуват да поемат рискове в нова посока.

13-и. Днес е важно да сте двама без значение дали в любовта или в работата, която се каните да задвижите. Всяка странична намеса ще се отразява негативно на връзките и в бъдеще може да ви раздели или да навреди на съвместните ви инициативи. Ден на фатално привличане. Съдбата подлага на тест личните ви и професионални отношения. Вечерта е белязана със спорове.

14-и. Ден на ползотворни срещи и преговори, които може да ви осигурят допълнителна работа или нужното финансиране. Време е да се преподписват старите договори, да се редактират програми и бизнес отношения и да се избират по-добрите варианти за съвместна работа. До вечерта може да си стиснете ръцете с важни инвестиции и поръчки. В този ден не се пълнее, хапнете си сладко.

15-и. Ден на откровение. Занимавайте се с обикновените си задачи и не се оплаквайте от живота. Днес съдбата ви предлага най-добрият възможен вариант за времето, в което живеем. Възползвайте се от приятелските разговори и покани от чужбина. Направете някои резервации, уредете си почивката или важни за работата ви доставки. Обадете се на тези, за които си мислите.

16-и. До обед са благоприятни контакти с работодатели и фирми от чужбина. От обед до утре на обед бъдете внимателни в изказванията. Не споделяйте свои и чужди тайни и не позволявайте на клюката да наднича в професионалния ви и личен живот. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Денят е благоприятен за пътуване и преместване. Започнете само неща, които бързо ще приключите.

17-и. До обед може да убедите да ви съдействат дори и хора, с които обикновено ви е трудно да седнете на една маса и да се разберете. Следобед дистанциите се стопяват, успявате да привлечете нови съюзници и сътрудници или да станете част от нов творчески екип. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Става ви ясна мотивацията, която движи някого и вече не му се сърдите.

18-и. Денят е добър за пътувания и командировки, за преговори на място, за огледи на имоти и терени, за обсъждане на нужните ремонти, поправки и инвестиции. Следобед с успех ще подновите стари връзки, а новите ще се затвърдят с покани и срещи определящи нова посока и цел на съвместната ви работа и живот. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно и пречещо в живота ви.

Везни 23 септември – 22 октомври

За вас се очертава рисков уикенд в посока на любовния ви и семеен живот. Вървите към изневери. Венера, Луна и Плутон ви облъчват в предизвикателни и чувствени аспекти. 14-и идва с важни професионални изяви. 15-и е ден за резервации и контакти с чужбина. На 16-17-и внимавайте какво приемате и обещавате. Пазарете се. На 18-и оправете обърканите отношения.

12-и. Родените във втората декада са на прага на изневери или разбират за такива. Една прибързана връзка в този момент може да преобърне не само личния ви, но и професионалния ви живот. Ограничете интимностите по месторабота. Днес и утре не започвайте нова връзка, а старата със сигурност ще ви поднесе неприятна изненада или ще ви вкара в преразход на сили и средства.

13-и. Денят се свързва с грехопадението. Не правете крачка, за която ще съжалявате. Ден на пасивност. Ограничете контактите и си останете у дома. Където и да отидете ще попадате в рискови и изкушаващи ситуации. Един върви към изневери, друг взима грешното решение, от което ще страда цялото му домочадие. Ако сте сънували родителите си, това също е предупреждение за опасност.

14-и. Днес е добре да форсирате работата, да се включите с пълна сила в деловите ангажименти на фирмата и да поставите ребром важни партньорски въпроси. Вървите към подновяване на договори, към повишение или преход в нова професионална среда. Не нарушавайте принципите си. Може да покажете без страх истинските си чувства, ще ви разберат правилно. Не е ден и за диети.

15-и. Ден на откровение за правилната посока, за отношенията ви с някого и за бъдещите съвместни планове. Обадете се на този, за когото мислите или той ще ви потърси. Хората, с които сте достатъчно близки усещат вълненията и притесненията ви и стават част от личния ви избор. Случващото се днес определя нова посока на избор. Някой урежда делово пътуване или почивката си в чужбина.

16-и. До обед водете преговори, направете някои резервации и заверки. От обед до утре на обед трябва да сме много внимателни в изказвания и коментари. Лесно може да бъдете подведени и провокирани да „изплюете камъчето”, да кажете и направите неща, които ще навредят на личната ви кариера и на интимните ви връзки. Стойте далече от провокаторите, не давайте храна на клюката.

17-и. Отложете за следобед важните срещи и делови ангажименти. Сутринта не поемайте рискове и не правете несъгласувани с партньорите си изказвания. Ако поемете един неуточнен ангажимент ще се вкарате в конфликти и ще платите разходите на всички. Пазете си личните вещи и данни, защитете си територията. Планирайте за утре пътувания и преговори.

18-и. Луната навлиза във Везни и сключва брилянтен аспект със Сатурн. Ако движите обещаната работа без да се отклонявате от установения път, ред и програма ще имате ползи. До вечерта Луната сключва пречупващ аспект с Венера. Може да развалите постигнатия успех с една непремерена крачка в странична посока. Предстои вечер на изневери, носещи обрати.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Прекрасен уикенд за влюбените и за тези, които не предполагат, че може да бъдат изкушени. Луна и Венера от Рак заедно с Нептун от Риби стимулират чувствената ви природа. 14-15-и ви свалят на земята с проблеми, грижи и неприятности. 16-и започва с преговори, но завършва със скандал. На 17-и сутринта си пожелайте нещо и до вечерта нещата ще се променят. 18-и стопля отношенията.

12-и. Днес родените във втората декада може да изживеят вълнуващи мигове в чувствата и да намерят нова любов. Мислете с перспектива за бъдещето. Не се изолирайте, ако скоро сте били отхвърлени. В този ден имате шанс да ви забележат и оценят, а и вие откривате някой, когото търсите отдавна. Съдбата помага на търсещите се да се срещнат и разпознаят в хорския шум наоколо.

13-и. Днес общата работа ще зацикли. Правете нещата както сте ги запланували, а не както някой ви убеждава да го направите. Вероятно е да попаднете под чуждо влияние, но и сами да манипулирате околните. Връзките от този ден са неравностойни. Неблагоприятно за обвързване, за съвместни участия и за общи сметки. В живота ни ще оказва негативно влияние скритото задкулисие.

14-и. Луната навлиза в Лъв и заедно с Уран от Телец ви облъчва в нехармонични и рискови аспекти. Не планирайте необмислени начинания, не влизайте в зависимости, не давайте и не взимайте кредити. Може да затънете в дългове и с една губеща инвестиция в имот или в работа и дейност без бъдеще. В този ден всеки трябва да си знае мястото и да не се опитва да прилича на друг.

15-и. Внимателно преценявайте и проверявайте всяко предложение. Родените в третата декада са на прага на тежки решения за раздели. Може да получите и неприятно обаждане от чужбина или работата ви с чуждестранни фирми да зацикли. Следобед влизате в излишни спорове и интриги. Здравето е нестабилно, следете кръвното и не си слагайте на сърце чужди амбиции и проблеми.

16-и. Сутринта е добре за поръчки, резервации и консултации. Ще намерите изход от неприятно положение и ще уредите изгодна сделка. Не се отказвайте от паралелна работа, дори и не по специалността ви. От обед до утре на обед бъдете много внимателни в изказванията си. Може да засегнете нечии интереси. Счупеното е лош знак. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате.

17-и. Започвате разпиляно, без нужната стратегия и концентрация и изпускате нишката на преговорите. Не се изказвайте неподготвени. Насрочените за следобед срещи ще минат на ниво. До утре на обед ще получите нещо чакано отдавна. Работете над проекти, които може да получат одобрение и финансиране. Обадете се на стари партньори, подновете делови връзки и започнете отначало.

18-и. До обед е добре за пътувания, за посещения, преговори и огледи на място. За всичко може да се намери нужното решение или търсеното лекарство. Проведете консултации със специалист в проблемната ви област. Сменете подхода в отношенията и опитайте да привлечете тези, които до момента излишно отблъсквате. От обед до утре на обед контролирайте страсти и емоции.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

12-и стимулира личната ви активност. 13-и носи опасност от изпадане в зависимости и чужди влияния. На 14-и всичко предприето ще носи късмет. Може да преподпишете старите договори при по-изгодни условия. 15-и разширява територията ви на работа и влияние. Очертават се контакти с чужбина. 16-и ви вкарва в преразход, а 17-и в конфликт. На 18-и дистанциите се стопяват.

12-и. Днешният ден събужда заспали чувства, емоции и страсти, вади ви от ежедневния ритъм и ви кара да се огледате наоколо в търсене на ново партньорство, връзка и любов. Луна и Венера ни облъчват в изкушаващ съвпад. Трудно ще сдържите импулсите и още по трудно ще задържите погледа си върху работата, която се налага да вършите. Излизате от период на пасивно изчакване.

13-и. Ден на неподходящия или невъзможен избор. Стойте далече от съвместните инициативи, особено с хора, които не познавате добре или и друг път са ви подвеждали. Не се предоверявайте, запазете неутралитет. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Препоръчват се разходки сред природата с най-близките ви хора. Малко повече самота също ще ви се отрази добре.

14-и. За днес и утре се препоръчва делова и лична активност по всички основни направления на работата и личния живот. Уредете си срещи с важни за бъдещето ви хора, подпишете нови договори или подновете старите при по-изгодни условия. Приемете и протегнатата за съюз ръка. Пътувайте, преговаряйте на място и на четири очи. Не е ден за диети, храната изцяло се превръща в енергия.

15-и. Този ден разширява светогледа ви и помага да се свържете с подходящите хора извън страната. Ще получите откровение накъде да вървите и с кого бихте си партнирали добре и изгодно. Всичко предприето ще ви вади от застоя и ще определя една печеливша посока за бъдещето. Водете преговори с фирми от чужбина, уредете пътувания и командировки, направете нужните резервации.

16-и. Днес и утре в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Може да започнете с важни разговори и да уредите спор, но с напредването на деня ще се случват неприятни ситуации, ще бъдете въвличани в конфликти и разправии, които ще се отразяват негативно не само на работата и личните ви връзки, но и на здравето. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Пазете си тайните.

17-и. Ден на вербалната магия. Колкото по-малко говорите и коментирате живота или избора на околните, толкова по-добре. Провокациите ще са на всяка крачка. Внимавайте какво пожелавате на себе си или на някой друг. За всичко получено днес ще се плаща в бъдеще. Родените около 5-10 декември може да станат обект на психологическа атака и въздействие. Не приемайте чуждите идеи като свои.

18-и. Днес лесно се стопяват дистанциите и се привличат качествени хора за бъдеща работа и живот. Разширете състава, с който работите, привлечете нови съюзници и се опитайте да си върнете загубените връзки и приятелства. От обед навлизаме в деня на прилепа. Много неща ще се вършат на тъмно. Ще се наложи да работите в несвойствена среда. Контролирайте чувствата.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Предстои ви провокативен уикенд, който може да развали старите връзки и да ви ориентира към нова любов и нови срещи. Луна и Венера ви облъчват в опозиция от знака на Рака. 14-и е зареден с агресивна емоция и желания за доминиране в средата. 15-и задава нова програма на връзките ви извън страната. 16-17-и носят успех и повишение, възможност да печелите повече. 18-и е рисков.

12-и. Ден на любовни изкушения, тенденцията е към инвентаризация на връзки и начин на живот. Родените във втората декада застават срещу всичко и всички, които се опитват да ги ограничават и стопират в желанието им за промяна. Проблемът е, че още не му е мястото и времето. Старото не си тръгва, а новото, което желаете и за което мечтаете още не е готово да дойде при вас. Не рискувайте.

13-и. Ден за тихи занимания у дома, на свой терен и в компанията на близки хора. Опасността идва от желанието ви за разширяване на контактите. Този ден носи фатални връзки и запознанства, които може да преобърнат живота ви и да развалят голяма част от изграденото и постигнато до сега. Не посягайте към забранения плод, смирете апетитите и ударете изкушението през пръстите.

14-и. Денят е благоприятен за делови срещи и преговори, за подписване на допълнителни клаузи към договори и за подновяване на участия в престижни изяви и проекти. Бъдете верни на убежденията си и водете принципна политика. Изпълнете обещанията си и очаквайте същото от другия. Една лъжа или спестена истина ще развали важна сделка. Противопоказно е да се гладува.

15-и. Заемете се с обичайните си дела. Не роптайте и не се оплаквайте. И най-трудната ситуация при вас е на път да се уреди. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте повече. Подкрепете близките в техните инициативи по отношение на пътувания и връзки с чужбина. Днес късметът ви идва от далече или е свързан с път в чужбина. Обезпечете всичко нужно, направете резервации.

16-и. Случващото се в този ден ще ви даде начална скорост и ще ви осигури базата за бъдещите делови и творчески инициативи. Обадете се на близки в чужбина. В живота ви може да се появи неочаквана защита и спонсор, който да подкрепи начинанията ви. Не бързайте да се отказвате от планове и намерения. Днес и утре може да стъпите на нова база, да привлечете съюзници и съмишленици.

17-и. Ден на разкритите карти. Нечия приказливост и нетактичност ще ви помогнат да разберете какво се случва в противниковия лагер. Може да уредите някой да ви съдейства и подкрепи в инициативите. Не унищожавайте писма, бележки и квитанции, ще ви потрябват. Подсигурете се с резервни варианти. Имате шанс да реализирате поне един. Следобед се опитайте да привлечете стари партньорства.

18-и. Ден на изпитания за родените в първата декада. Важното свършете по най-бързия начин и в първите часове на работното време. Към обед една врата ще се затвори, ще отпаднат някои срещи или ангажименти, които сте уговорили в предните дни. Програмата ви се разбърква, отношенията също. Странични фактори и хора се намесват във връзките ви. Качвате кръвното и адреналина.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Случващото се в този уикенд може да ви разведе или ожени. Шансът да направите бебето е голям, а и баба и дядо може да станете. На 14-15-и Луна и Марс ви облъчват в опозиция. Бъдете внимателни, не рискувайте излишно. 16-и е ден за избор на посока и цел. Уредете пътувания в чужбина. 17-и е ден на телепатичните контакти. Мислим един за друг и се търсим взаимно. 18-и е стабилизиращ.

12-и. Тази вечер ще видите съвпадът на Луна и Венера. Денят ще мине предизвикателно, ще ви донесе любов, неконтролируеми изблици на емоции, които ще причинят душевна и физическа болка. Не оставайте в пасивно изчакване другият да ви обърне внимание и да направи първата крачка. Ако искате да контролирате живота си, направете сега избор в любовта и изживейте щастливи мигове.

13-и. Ще сбъркате, ако допуснете намеси в отношенията ви с партньори. Днес третият е излишен или направо поставя под въпрос личните ви връзки. Време е да елиминирате конкуренцията от живота си с предложение за брак. Но както и да постъпите в бъдеще ще останете под чехъл или под нечие командване, което ще ви осигурява нужната стабилност и лукс. Бягайте от случайни срещи.

14-и. Родените в първата декада днес ще изживеят рискови и неприятни моменти, ще попаднат на колегиална засада, ще влизат в скандали и ще предизвикват конфликти с избора и поведението си. Бъдете внимателни. Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва и среща Марс. Не предизвиквайте шефовете и тези, от които сте си позволили да зависите. Козирувайте на по-старшия.

15-и. Денят носи проблеми в отношенията около пътуване или гостуване на приятели от чужбина. Програмата ви се променя, излизате от зоната си на комфорт и качвате адреналина. Ще разберете истинския смисъл на връзката си с някого, а друг тотално може да елиминирате от живота си. На прага сте на генерални решения, които трябва добре да се обмислят и съгласуват с близките.

16-и. Започвайте само такива проекти и начинания, които ще приключите до утре. Навлизаме в деня на петела. Някой ще се изкаже неподготвен, друг ще се опита да заглуши протестите на съседа и да наложи своята песен и личен избор. Не влизайте в излишни спорове и интриги. Тази вечер намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо на глас. Ще се сбъднат само благите пожелания.

17-и. До обед трудно ще убедите някой да ви съдейства. Действате разпиляно и объркано и срещате неподготвени хора за инициативите, които искате да прокарате. Следобед е време за стопяване на дистанциите, за извинение и за привличане на проверени в годините хора. Ако искате работата ви до върви обедините сили и средства с тези, които и в миналото са ви помагали.

18-и. До обед в организма ни се включват в действие енергии на фино душевно и физическо ниво. Обмислете живота си, не споделяйте много и не давайте гласност на решенията си. Не допускайте странични хора в делата си и в избора, който ще направите. Недоброжелатели ще се опитват да стопират начинанията ви, дори и самите те да имат полза от тях. Глупостта е безгранична.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Прекрасен уикенд, в който Луна и Венера ви гледат омайно от знака на Рака. Очертават се любовни авантюри и щастливи мигове заедно. На 14-и концентрирайте средства и усилия към важни делови проекти. Обновете договори при по-добри условия. 15-и е ден на телепатичните контакти. На 16-17-и ще срещате организирана опозиция, всичко ще става трудно и с мъка. 18-и е ден за прошка.

12-и. И ако до момента само сте мечтали и строили планове, днес е време да ги реализирате на практика. Не си позволявайте повече изчакване и пасивност, особено в любовта. Тази вечер ще видим Луна и Венера заедно в нощното небе. Дано и вие сте двама в люлката на живота. Нужно е интензивно физическо натоварване, за да не се скапе в някой орган насъбраната енергия.

13-и. Ден на изкушения, не правете избор между доброто и злото. Може би и двата предложени варианта са неблагоприятни и негативни за бъдещето ви. С някакво шесто чувство ще усетите къде ви е мястото и кой е точния за вас човек. Но всичко може да се обърка, ако прекалите със стимулантите и алкохола. Останете в компанията на най-близките си хора. Не е ден за изневери.

14-и. Днес може да подновите стари делови връзки и контакти и да преподпишете договори при по-изгодни условия. Връщат ви дълг, получавате спонсорска защита или чаканото финансиране на проектите ви. Вървите към срещи с хора, с които ще си помагате и които дълго може да останат в личната ви орбита. Хапнете си сладко, не е ден за диети. Колкото и да изядете няма да напълнеете.

15-и. Ако усилено мислите за някого той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти. Близки от чужбина ще ви потърсят с предложение. Може да получите изгодни оферти за почивка или учене и работа. Не чакайте последния момент за подаване на заявления и декларации. Направете нужните заявки и резервации. Ден на жерава излизащ от облак. Всичко важно за вас ще се уреди и потръгне.

16-и. Днес Луната ви гледа в опозиция от знака на Девата. Като се добави и пречупващият аспект с Меркурий и Слънце е вероятно да ви засипят проблеми, да се увеличат дистанциите и за всичко да ви трябват много повече усилия и средства. Очертават се намеси, конкуренцията прави своя ход и може да ви отнеме нещо, което с много труд сте заслужили. Върви се към конфликти и скандали.

17-и. До обед с всеки може да се скарате. Разговорите протичат на висок тон и никой не отстъпва от позицията си. Отложете за следобед важните делови срещи и всичко ще мине на ниво. Добре е да се пътува, да се уреждат командировки и преговори на място. Ден на феникса. Отношенията се възраждат, стопявате дистанциите. Може да намерите нужното лекарство или специалист.

18-и. До обед обмисляйте предложенията. Мислено изгорете в огън всичко вредно и разболяващо в живота ви. Ще се почувствате обновени. Следобед започвайте само краткотрайни начинания. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Оставете другите сами да стигнат до извода, който бихте предложили. Денят е добър за преместване на ново място и покупка на животни.

Още по темата: зодии

Подобни статии