Пълен седмичен хороскоп за 12-18.09.2020 г.

Овенът чисти стари сметки, Козирогът бавно и спокойно се придвижва към набелязаната цел, Везните се къпят в река от възможности

Чували ли сте за Деня на устата? А знаете ли какво се случва, когато Луната и Слънцето са в опозиция? Кога е добре да влезете в личната си градина или тази на собствения си интерес и да оберете реколтата? Всички тези неща ще научите от пълния седмичен хороскоп за периода от 12-и до 18-и септември 2020 г., който ви предлагаме.

Овен 21 март – 20 април

 

На 12-и е време за приключване. Тръгващият директно Юпитер на 13-и слага край на стари закони и предписания. На 14-и всичко тръгва по вода, а на 15-и може да купите или продадете с печалба имот. На 16-и се въздържайте от нови начинания, изчакайте. До 14ч на 17-и е време за самостоятелен избор. На 18-и отдавате права и територии на влияние и ползване на някой друг.

12-и. Днес родените във втората декада ще трябва да изплатят стари сметки. Спазвайте правилата и закона, не противопоставяйте професионалните на семейните задължения. Не планирайте за утре действия и преговори в неблагоприятна и агресивна среда. Конфликтите са неизбежни, особено там, където се делят пари и територии на влияние. Шест планети образуват кръст с Марс от вашия знак.

13-и. Родените около 10 април са на прага на законови предизвикателства. Препоръчителна е среща с капацитет в областа, в която назравят проблеми и не знаете как да се справите. Не се срещайте неподготвени с хората, с които имате да делите нещо и да преговаряте по спорни въпроси. Сега е момента да си намерите адвокат, ако предстоят имотни и наследствени дела.

14-и. Днес всичко има тенденция да тръгне като по вода. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Лъва. Препоръчват се работни срещи с шефове и потенциални бизнес партньори. И в любовта няма да бъдете излъгани. Някой може да срещне сродната си душа, да получи и да направи предложение. Бъдете активни по всички направления на живота и ще се похвалите с победа.

15-и. Най-добрият ден в месеца за сделки с недвижим имот. Може да се раздели наследство или територии, за които се спори отдавна. Родените в третата декада ще извадят късмет и при огледи, ще намерят нещо подходящо за себе си или за децата. От действията ви днес зависи щастието на семейството и бъдещета ви работа. Търсете и подходящия магазин, ателие или офис.

16-и. В деня преди новолунието тъмнината ни обгръща, мислите са мрачни, а поведението несигурно. В такъв ден не бива да се предприемат важни за бъдещето инициативи. Може да се окаже, че работите за чужд интерес или просто сте сбъркали пътя и човека. На новолуние диетите са за прочистване на организма, а на пълнолуние за  отслабване. Сметките са криви, а приходите слаби.

17-и. До 14 ч може да си позволите да направите това, което отдавна искате, без да се притеснявате от намеси. Денят е зареден с творческо вдъхновение, с възможност да се премахнат камъните по пътя, да се разчистят сметките и да се върнат дълговете. В утрешния ден много ще ви се пречи, така че не планирайте важни и отговорни дела. Днес ви се дава право на личен избор.

18-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Везните и в късния следобед среща Меркурий. Аспектът ви поставя в неблагоприятна ситуация при уреждане на нови сделки и договаряния. Някой ще опита да ви постави в неизгодна позиция и да ви наложи своите правила. Прекаленета ви активност ще донесе само болка. Маркирайте границите, от които повече няма накъде да отстъпвате.

 

Телец 21 април – 20 май

 

12-и носи награда за преживените трудности. На 13-и ограничете контактите, не влизайте в спорове. Вечерта е заредена с изневери и конфликти. Може да се очакват проблеми при пътувания до утре на обед. 14-15-и са рискови, една любов си отива. 16-и ви дава незаслужени предимства и придобивки, за които ще се плаща скъпо в бъдеще. Не задлъжнявайте. 17-18-и носят пари и победи.

12-и. Днешният ден дава възможност да се довърши определен ангажимент, който ще донесе пари и ползи. Освободете ръцете, ума и сърцето за предстоящите нови задачи. Почивайте. Намерете тихо и спокойно място, медитирайте, направете равносметка на отношения и наличности. Не реагирайте на покани за тържества в утрешния ден, когато се очертават конфликтни ситуации.

13-и. От днес планетата на правото и закона Юпитер тръгва директно в знака на хармоничния ви Козирог. Ще се стартират юридически процедури, ще получите предимства, ако водите дела. Не бива да се бърза. Добре обмислете належащите стъпки и инициативи. Вечерта ще ви сблъска с тежки отношения и положения в семеен и приятелски план. Внимавайте при пътувания до утре на обед.

14-и. Този ден руши прегради, но някои от тях са били и защита в бурите на живота. Луна и Венера сключват пречупващ аспект с Уран от Телец. За родените около 1 май денят ще донесе желани промени, които в последствие ще ви се иска да не са се случвали. Спазвайте правилата на пътя. Точно днес не си насрочвайте любовни срещи, на които ще уточнявате отношения. Бъркате в избора.

15-и. Следете кръвното, не се товарете с тежка физическа и умствена дейност. Да не се подаряват отрязани цветя. Поне в едно направление на живота се очертават скъсвания и прекратяване на отношения, които до момента са изглеждали непробиваеми. Родените в третата декада може да изберат публичната изява пред семейните срещи и ценности. Даваме си сметка кой и доколко ни цени.

16-и. Този ден ще ви предложи незаслужени награди и предимства. Ще бъдете изкушени да постъпите нелоялно, да прецакате колега и близък. Може да прередите някого на опашката за късмет, за работа или за друга важна придобивка. Съветът е да не правите компромис със съвеста си. Не влизайте в корупционни схеми. Дълго ще плащате за поисканите днес услуги, пари и екстри.

17-и. От 07 до 14ч. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и ни дарява с екстрите на свободния избор. Каквото постигнете ще си е лично ваша заслуга. Сега а момента да се тествате докъде може да стигнете. Освободете се от вредни и пречещи ангажименти и връзки и тръгнете в посоката, която ви привлича. Откажете се от всичко ненужно, вредно и разболяващо.

18-и. Денят е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти и стартиране на бизнес, който може да се развива успешно в момент на криза. Ще ви дойдат чудесни идеи, ще усетите накъде да тръгнете и коя ще се окаже печелившата пазарна ниша. Телецът има един вид шесто чувство за печалби и надушва откъде може да дойдат парите в трудно време. Правете това, което ви идва отвътре.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

12-и е ден за пристигане на крайни дестинации. Останете по дълго. На 13-и ще се водят свещенни войни. 14-15-и минават под флага на любовта и резбирателството. Сключете нови договори и си уредете срещи с тези, които обичате. На 16-и не провеждайте важни делови мероприятия. На 17-и до 14 ч. се чувствайте свободни да постъпите както ви се харесва. 18-и е ден на печалби и придобивки.

12-и. Ден на пасивност. Доверете се на сетивата и ако ви се иска да останете някъде, останете и откажете другите ангажименти. Започнатото в този  ден с желание за печалби ще зацикли и ще обслужва чужди интереси. И за утре откажете поканите за преговори от всякакъв характер. В момента е важно да се запази статуквото и мирът, а не да се правят прибързани изказвания и промени.

13-и. Символ на деня е жабата в блатото. Опиваме се от собствените си достижения, не сме склонни да приемаме друго мнение или пък критика. Така всички оставаме в блатото и не виждаме изход от кризата. В този ден е препоръчително да посетите учители, консултанти и специалисти, които биха ви дали компетентно мнение по важните въпроси в живота ви. Не правете прибързан избор.

14-и. Прекрасен ден за активни действия, които ще ви осигурят напредък. Стартират светски прояви и мероприятия. Съвпадът на Луна и Венера в Лъв стимулира шоуто, насочва погледите към светлините на прожекторите и ни откъсва от трудностите на ежедневието. Водете преговори, явете се на конкурси, обадете се на тези, които обичате. Тази вечер може да срещнете и любовта.

15-и. Днес може да придобиете, да купите или да преотстъпите собственост. Ако разполагате със средства, добре е да ги вложите в покупка на имот. Подсигурете бъдещето на деца и внуци. Денят е с ведра и пречистваща енергетика. Освободете се от всякакви товари, които повече не може да носите или да обслужвате. Нищо важно не планирайте за утре, когато лесно ще ви оплетат в интриги.

16-и. Предстои тежко за вас новолуние в знака на нехармоничната ви Дева. Днес се очертават срещи с предатели, с хора които биха искали да се възползват от нещата, които предлагате, имате или държите под контрол. Всичко предприето с голяма амбиция ще тръгне накриво, ще донесе неприятности и проблеми. Останете където сте, Проведете прочистване на организма и връзките.

17-и. Днес родените в третата декада е добре да постъпят по чувство и съвест, но трудно ще го направят, ако са свързани с неточните хора или са държани под контрол. Рядко Луната има своя 30-и лунен ден, в който се препоръчва да постъпиш както го искаш и ти се струва най-добре, без да се съобразяваш с никого. След 14 ч вече трудно ще промените нещата и отново ще си наденете хомота.

18-и. Денят е добър за размишления, проучване и открития, за пътувания и командировки, за срещи с тези, които чувствате близки на сърцето и желани за бъдещи партньори. Направете някому подарък, раздайте ненужни вещи и се освободете от неприятни ангажименти. Ще почувствате особено ясно и силно къде са вашите хора и къде са тези от противниковия лагер. Не правете компромиси.

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 12-и се пазете от случайни контакти, които може да ви въвлекат в рискови отношения. На 13-и с никого няма да се разберете. На 14-и може да се намери изход от задръстено положение, а на 15-и да се уреди спорен неследствен проблем с роднини. На 16-и управляват задкулисни сили и  интереси. 17-и дава възможност за личен избор. На 18-и се доверете на интуицията и усещанията си.

12-и. Днес и утре Луната от вашия знак образува конфликтни аспекти с 5 планети. Този ден изисква да стигнеш до края , така както си дал дума преди. Изпълнете дадените обещания, но се постарайте да избягвайте пренапрежението на физическо и духовно ниво. Противопоказно е да се бърза, да се нарушава спокойствието у дома и това на другите. Ограничете до минимум контактите с непознати.

13-и. Очертават се конфликти по важни житейски позиции. Днес планетата на правото и закона Юпитер тръгва в директна посока в знака на опозицията ви Козирога. В хороскопа ви се задейства планетен кръст. Някой ще вземе решение за прекратяване на връзка, друг ще се опита да преговаря и да реши належащите семейни и имотни въпоси, но ще се сблъска с неразбиране.

14-и. Тенденцията е всичко да намери разрешение и проблемите да се оправят. Пренареждат се и отношенията в семейните дела и в любовта. Препоръчват се участия в светски събития, в конкурси и състезания. На едно място получавате подкрепа, а на друго ограничение на правата. Дано това ви подскаже с кого и накъде да вървите. Ден на реката, а тя може да преодолее всяка преграда.

15-и. Един от дните, в който може да стъпите на сигурно, да си осигурите нужния терен за развитие на бизнеса, да намерите и закупите собствен дом или офис. От значение е на каква база ще стъпите. Не се колебайте да се срещнете с брокери. Ден на прозрение за това къде ви и е мястото и къде ще се чувствате добре и може да се окопаете в моментите на криза. За утре не насрочвайте важни дела.

16-и. Ден на намеси и предателства. Не вярвайте на усмивки и сълзи. Всичко е театър и постановка целящи да ви извадят от равновесие. Денят е неблагоприятен за всичко и за всички. Стартирана в този момент работа ще зацикли и донесе само вреди. Всичко да се проверява. Канкуренцията търси сабото ви място. Не се изказвайте неподготвени, потъресте капацитет за съвет.

17-и. Правете това, което преценявате за правилно и важно за вас. Ден на свободната човешка воля. Всеки има своето право на избор, право на щастие и обич. Докажете себе си, изкажете исканията си, прекъснете вредни връзки и се отървете от всичко  ненужно и губещо. Ще получите подарък от съдбата или неочаквана подкрепа. Става ви ясно кой и доколко държи на вас и ще ви следва в живота.

18-и. Труден ден за бизнес инициативите, които скоро сте стартирали или подхванали наново. Може би трябва да префасонирате магазина и офиса си. Заемете се с нещо различно и проспериращо в дните на криза. Ще спелят тези, които бързо се преориентират. Освободете се от това, което вече не носи приходи. Доверете се на вътрешното си усещане и направете интуитивен избор.

Лъв 22 юли - 22 август

 

Отбележете си с червено 14-15-и. В тези дни животът ви може да се преобърне, може да срещнете любовта, да спечелите конкурси и да се изявите на сцената на живота. Започват революционни промени в работата и живота. На 12-и постигате крайни цели, а на 13-и влизате в конфликти. На 16-и властват тъмни сили. 17-и дава право на избор. На 18-и започнете нов бизнес.

12-и. Казано е, че „пилците се броят на есен”. Днес започвате такова броене, получавате възнаграждението си за усилията в миналите месеци и постигате поне една крайна цел. Постарайте се да си върнете дълговете и да изисквате от длъжниците да ви се издължат. Нищо ново да не се предприема преди да се направи рекапитулация на приходите и разходите.

13-и. Един от критичните и опасни дни, в които хората трудно се контролират, надвикват се и крещят по незначителни поводи и развалят отношения градени с години. Въздържайте се от активна дейност, за да не стигнете до големи енергийни загуби. Препоръчва се и диета. Сведете контактите до минимум. Проведете консултации само с капацитети в интересуващата ви област.

14-и. Днес и утре Луна и Венера са в съвпад в знака на Лъва. Чудесен момент за светски мероприятия, за любовни срещи, за запознанства и участия в престижни модни конкурси и състезания. Където и да се появите ще блеснете и ще направите впечатление. Родените в първата декада ще изживеят и стресови моменти, за които един ден ще си спомнят с усмивка, но днес може и да поплачат.

15-и. Денят е зареден с много любов и признателност. Подредете деца и внуци. Моментът е благоприятен за сделки с недвижим имот и за уреждане на наследствени отношения. Всичко предприето ще ви носи удовлетворение и успокоение. Денят е с хармонична и ведра енергетика, която действа пречистващо и обновяващо. Вредното и лошото се изхвърля.

16-и. Както и да постъпите ще сбъркате, а най-лошото е, че ще се поставите в услуга на тези, които до момента са ви служили. Днес тъмни и агресивни сили се намесват в живота ни, объркват отношенията и налагат печата на нежелани зависимости. Не носете изделия от кости и рога. Добре опечете и сварете храната си. Не се знае по какви канали злото ще се опита да ни завладее.

17-и. От 06ч. 43 мин. до 14ч. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и ни дава възможност да постъпим по шекспировски както ни се харесва. Доброто и злото си взимат отпуск и не се намесват в живота ни. Оставени сме на собствен ход, на личния си избор и дано всеки направи правилната крачка. Изхвърлете камъните и боклука от градината на личния си интерес.

18-и. Днес е добре да направите първа крачка в нов бизнес, да осветите новото си заведение или търговски обект, който ще започне да функционира в следващите дни. Всичко, което ви хрумне или уредите като бизнес инициатива в този ден ще носи пари и ползи в бъдеще, ще ви осигури нужната материална самостоятелност и защита от конкуренцията. Доверете се на инстинктите.

 

Дева 23 септември – 22 октомври

 

На 17-и предстои новолуние във вашия знак, което ще пренареди личния ви пъзел. Още на 12-и ви предстои постигане на крайни цели. 13-и вади пяната на агресията на повърхноста. Отпенете я, приключете. На 14-и постигате максималното в работата и в любовта. 15-и ви заземява с имотна придобивка. На 16-и правите грешен избор, а на 18-и е добре да слушате вътрешния си глас.

12-и. Сведете до минимум страничните контакти. Днес не се препоръчва старт на нови дейности и започване на нови връзки. Малко повече изолация ще ви помогне да подредите и осмислите нещата от живота си и да подредите приоритетите. Обърнете повече внимание на нуждите на семейството и децата. Луната е в знака на трона си Рака, който отговаря за дома и семейството. Другото да почака.

13-и. Ден на напразно суетене. Лесно може да се влезе в конфликти. Добре е да се вземе съвет от капацитет. И при вас ще дойдат хора търсещи компетентно мнение по въпроси, за които знаете и можете много. Дайте всичко от себе си, но оставете другият да вземе крайното решение. В този ден всяка информация може да се изопачи и модифицира според обстановката или нечии нужди.

14-и. Тази вечер Луна и Венера се целуват в знака на Лъва. Постарайте се да присъствате на бляскави тържества и партита. Вероятни са запознанства, възможност да влезете в престижна среда и да спечелите овации. Работата ви ще бъде обект на внимание. Може да получите поръчки или заявка за бъдещи съвместни дейности. Оглеждайте се, рекламирайте се. Ден на реката от възможности.

15-и. Благоприятен ден за нови начинания. Всичко, което се посади в  градината на личния ви интерес ще даде богата реколта. Може би и зимата ще почака докато узрее посятото днес. Всяка идея ще носи букет от възможности. Стартирайте нова дейност, уредете имотни и наследствени отношения, намерете квартира и офис за вас или за децата. Нищо важно не отлагайте за утре.

16-и. Обгръща ни тъмнината на предстоящото новолуние във вашия знак. Тъмни сили с тъмни намерения се опитват да се намесват в живота ни, да ни заробват с договори или с чувства и обещания. Всяка прибързана инициатива ще ви слага окови. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. Утре ще имате повече свобода на действие и ще може да контролирате положението.

17-и. На новолуние приливите са най-високи. Време е да се направят промени, да се коригира бреговата ивицата на личните ви и приятелски интереси. В този ден всеки трябва да мисли и да решава сам как да постъпи и в каква посока да се насочи. Планирайте за утре старт на нови търговски инициативи. И ако до вечерта не сте намерили решението, утре ще се събудите с него.

18-и. Ден на интуитивни прозрения за посока и цел. Може да се избистри намерението ви за някаква нова дейност или да намерите обекта, в който да я развивате. Ще се случват събития позволяващи да намерите нова ниша в кризата на зимния сезон. Ще ви се обаждат с изгодни предложения, а и вашите оферти ще се приемат. Направете някому подарък, раздайте ненужни вещи, спазвайте диета.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

12-13-и са тежки и конфликтни за вас дни. 5 планети образуват кръст със Слънцето ви и с Меркурий от Везни. На прага сте на изпитания и конфликти. 14-15-и идват с възможност за нов избор и за успешни начинания. На 16-и се покрийте и давайте заето, особено за досадници. 17-и помага да направите личен избор, а на 18-и се събуждате с прозрение за бъдещето и с решение за нова крачка в бизнеса.

12-и. Днес сте в тежка юридическа позиция. Каквото и да предприемете ще сбъркате. Работа и семейни дела са противопоставени. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте. Днес е важно да се развържеш, да приключиш с обещаната работа, да си върнеш дълговете, да разчистиш всички стари сметки и в началото на другата седмица да мислиш за нещо ново в личен и професионален план.

13-и. Родените в третата декада попадат във водовъртежа на тежки семейни и професионални конфликти. Бъдете особено внимателни и не влизайте в единоборства. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Очертават се прибързани реакции, раздели и обиди, които трудно ще се забравят. Отложеното за следващите два дни ще тръгне като по вода, ще ви донесе успехи и пари.

14-и. Ден на реката от възможности, особено във връзките и в любовта. Луна и Венера се целуват в нощното небе, а този аспект в знака на царствения Лъв ще даде бляскавост на връзките, ще ни предложи вариететна програма и възможност да дадем и покажем най-доброто и артистичното от себе си. Време е да се облекат ослепителните реквизити, да се завладее сцената и ничие сърце.

15-и. Ден с хармонична и ведра енергетика. Прочистете мислите, тръгнете в посока на обезпечаване на семейните нужди. Сега е момента да се закупи имот, да се препише нещо на децата и да се осигури терен и място за развитие на бъдещата ви дейност. Ще намерите точните посредници и сами ще изиграете такава роля. Пазете очите, не работете дълго на компютъра.

16-и. Един от най-тежките дни в сатурновата ви дупка. Енергията е на кота нула. Хора с тъмни мисли и страсти ще се опитат да се възползват от чувствата, услугите и парите ви. Нищо отговорно и важно да не се предприема. Ограничете контактите до минимум. Взетите решения ще се нуждаят от корекция и биха ви донесли само загуби и болки. Спазвайте диета, не яжте нищо алангле.

17-и. Ден на свободния ни човешки избор. Въздъхвате облекчено и правите крачката, която отдавна обмисляте. Сега е момента да се разчистват терени, връзки и отношения, да се връщат дългове, но не само финансови, а и такива на внимание и обич. Ден за анализ на получените знаци. В момента преминаваме на нова навивка на развитие. Не взимайте излишен и вреден багаж.

18-и. Съвпадът на Луна и Меркурий във вашия знак дава възможност да се стартира днес или през уикенда нова търговска инициатива, да се отвори и освети нов офис или помещение, в което ще развивате допълнителна или основна дейност в момент на криза. Дано сте избрали правилната и благодатна ниша. Не чакайте повече, ракламирайте се, поканете приятелите и прережете лентата.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

На 12-и обирате богата реколта. На 13-и до обед проведете важните консултации. Вечерта навлизате в рисков двудневен период, особено в любовта. Луна и Венера от Лъв ще ви създават напрежение, а Уран от Телец може да доведе до неочаквани обрати и раздели на 14-15-и. На 16-и нищо важно не решавайте, ще сбъркате в преценката. На 17-18-и се доверете на интуицията и бъдете себе си.

12-и. В днешния ден е добре да влезем в личната си градина или в тази на собствения си интерес и да оберем реколтата. Дори и в тази тежка година ще има с какво да се похвалите, какво да откъснете и сложите в буркани. Може да ви зарадва и важна семейна придобивка за вас или за децата. Пребройте пилците и наличностите и си направете равносметка. Не е ден за старт на нови начинания.

13-и. Днес не сте склонни на компромиси, но ще ви се наложи, ако искате да има мир и любов. Не планирайте командировки и отсъствия от дома до вторник. Денят започва приятно, но до вечерта някаква сянка се спуска, намесват се странични хора и фактори, една тайна излиза на яве или ви кара да излъжете отново. Предстои тежка вечер на обяснения. Бъдете пределно дипломатични.

14-и. За родените около 1 ноември обстановката е доста напрегната и конфликтна. Внимавайте при пътувания, не влизайте в скандали и разправии, следете къде оставяте важните документи и портмонето си. Но в този ден по-важно е къде ще оставите сърцето си. Луна и Венера от Лъв са в конфликт със Слънцето ви. Един ще изневери, друг ще разбере за изневери и щастието ще отлети.

15-и. След напрегнатите моменти в предните дни днес се замисляте за бъдещето, за имотите, наследствата и придобивките, които се налага да делите къде с лоялни, къде с нелоялни партньори. В този ден е важно да си защитиш гърба, да обезпечиш и децата си с дом или с база, където да се развиват, да работят и да живеят в бъдеще. Не оставайте нищо на случайноста, наемете адвокат.

16-и. В този ден не започвайте нищо важно, не подписвайте нови договори и не водете преговори, независимо кой и как ви подтиква или стимулира. Нищо не може да се види и прецени в тъмнината на приближаващото новолуние. В отношенията ни действат скрити мотиви и намерения, правят се съзаклятия и се влиза в нерегламентирани връзки. Останете където сте. Утре ще напипате верния път.

17-и. Ден на свободната воля. Постъпете така както го усещате и разбирате. Денят е с равно количество добро и зло. Нито едното помага, нито другото вреди толкова, колкото очакваме. Ще се намери половинчато решение, но и партньорите ви ще прибавят своята половинка, така че цялото ще се оформи, работата ще потръгне и ще се радвате на успехи. Разчистете отношенията. Спазвайте диета.

18-и. Един от благоприятните дни за старт на нова дейност и нова търговска инициатива. Направете промоция, рекламирайте това, което започвате и поканете гости за откриване или освещаване. Ще се събудите заредени с идеи, които е добре да осъществите. Не се отказвайте и от предложения за съвместна работа и равностойно участие в обща фирмена дейност. Ще усетите къде ви е мястото.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 12-13-и не бъдете разточителни. Някои начинания и изяви, ще глътнат спестяванията ви. Вървите към преставителни срещи важни за вас и за децата ви. На 14-15-и ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Всичко предприето ще донес късмет и пари, ще ви изкачи на престижна бизнес позиция. 16-и е ограбващ, 17-и освобождаващ, а 18-и напасващ.

12-и. Днес стойте далече от случайни контакти или от срещи с приятели, които винаги ви карат да плащате сметката. Намерете тихо и спокойно място и си направете равносметка. Ще промените възриятията си към света и ще почувствате някакво облекчение. Слушайте гласа на интуицията, а не чуждите съвети и доводи. Противопоказно е да се бърза. Не взимайте решения за нови инициативи.

13-и. Днес вашата управляваща планета Юпитер тръгва в директна посока в знака на съседа ви Козирог. От днес ще започнат да действат точни закони и предписания. Ще се върне яснотата в отношенията, но нищо няма да се даде лесно и без провокации от страна на конкуренцията и от тези, които стоят в сянка. Но все пак хоризонта ще се поразчисти и ще се долови правилната посока.

14-и. Един от най-успешните ви и пробивни дни за месеца. Тенденцията е да успеете във всяко начинание, да си върнете загубените позиции в бизнеса и в любовта, да спечелите и нови партньори за бъдещето и да осъществите печеливши съвместни инициативи. Тази вечер и в любовта сте на първа линия. Очертават се срещи и запознанства, които ще ви заредят и ощастливят.

15-и. Днес осигурявате базата, вилата, имота, апартамента или офиса нужни за бъдещия ви личен и професионален живот. Участвайте в брокерски дейности. Приятели може да ви предложат изгодна оферта. Нищо важно да не се отлага за утре, когато съдбата ще ви подложи крак, а и околните ще се постараят да излезете от играта. Сега е момента да посеете семената на бъдещата реколта.

16-и. Родените в първата декада ще изживеят тежки и ограбващи живота и душата им моменти в днешния ден. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли, ще трябва да се преправя и започва отначало. Давате си и парите за нещо ненужно или некачествено. Ще работите за някой, който няма да оцени труда ви. Не участвайте в задкулисни сделки и не позволявайте да ви притискат и изнудват.

17-и. За родените в третата декада проблемите ще никнат като гъби, особено ако продължите със старата прилепваща към некачествени хора тенденция. Днес може да отлепите от дъното, ако престанете да се съобразявате с тези, които не се съобразяват с вас. Ден на свободния избор и на свободната воля, които са ни дадени свише. Късат се окови, падат вериги, излиза се на светло.

18-и. Ако от доста време сте мислили как да започнете някаква търговска дейност и как да изкарвате допълнителни пари, днес може да намерите тази своя ниша. Съвпадът на Луна и Меркурий в знака на Темида-Везните ще ви насочи към правилните и печеливши договорни отношения бази и дейности. Кандидатствайте и за по-висока служебна позиция независимо конкуренцията.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

12-13-и носят проблеми у дома, особено ако поемете служебен ангажимент или еднолично гостуване. 14-и дава възможност да постигнете замисленото с лекота, а на 15-и уреждате наследствени дела. На 16-и тъмни сили провокират дейстивята ни. Разбирате кой ви мъти водата, но не се знае на каква цена. На 17-и всеки има право на избор, а на 18-и се събуждате с чудесна идея.

12-и. Днес сте дистанцирани, не позволявате намеси, не сте склонни на съвместни пътувания или участия в дейностите на близките. Наблягате на личните си дела, които не търпят отлагане. Вероятни са конфликтни ситуации. Добре е бавно и спокойно да се движите към целта, да отбивате атаките и да не започвате нищо ново независимо увещанията и натиска, който ви се оказва.

13-и. Родените в третата декада трудно ще запазят семейния мир. Луна, Марс и Меркурий образуват кръст с трите планети във вашия знак. Тенденцията е към конфликти и раздели. Трети лица ще ви дават съвети и ще ви качват кръвното със забележките си. По незначителни поводи пламват семейни войни. Днес Юпитер от Козирог тръгва в директна посока, а това ще помогне да спечелите юридически битки.

14-и. Ден за среща с любовта. Ще имате успех и при планираните публични изяви. Уредете си срещи и се явете на конкурси. Може да се преодолее всяка преграда. Тази вечер може да срещнете любовта и да направите бебето. Препоръчват се водни процедури. Близо до вода ще получите и неочаквано вдъхновение. Сънищата от тази вечер показват дали при вас всичко е наред в секса.

15-и. Днес е добре да се уточняват битови въпроси, да се преговаря по имотни делби и да се реши кой  какво ще ползва или получи при евентуални наследствени дела. Препоръката е да се правят огледи на терени. Ако нещо ви хареса бързо го капарирайте. Пазете очите, не планирайте за утре старт на нова работа, дейности и инициативи. Предстоят рокади, които ще ви разчистят пътя.

16-и. В тъмнината преди новолунието всеки действа на сляпо, а това ще доведе до много грешки и провали. Конкуренцията ви прави необмислен ход и освобождава терена, на който утре победоносно ще се настаните и внедрите. За вас в момента е важно да приключвате на едно място и в следващите дни да се устройвате на друго. Време е да прекратите фалшивите и губещи връзки. Край с илюзиите.

17-и. Родените в третата декада ще получат нещо, което отдавна чакат. Ден на свободния ни избор. Правете това, което ви радва и идва от сърцето. Не е ден за компромиси. Всеки тръгва по пътя си привличен от мечти, желания и страсти. Време е да се върнат старите дългове. Разплатете се с тези, на  които нещо дължите или те са в дълг към вас. Освободете се от стари стопиращи ангажименти.

18-и. Ще се събудите с усещане за правилната посока и избор, но събитията ще изискват да предприемете нещо съвсем друго. Съветът е да изчакате, да не избързвате, за да не се ядосвате, че сте сбъркали посоката. Не е ден за публични изяви. Действията ви обслужват чужди интереси, а някой може да си препише и вашите заслуги. Отложете за друг ден и старта на новите бизнес инициативи.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

На 12-и пристигате там, където е добре да поостанете. 13-и е ден за среща с учителите. Приготвяме и децата за училище. На 14-15-и Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Очертавте се изневери, които повече ограбват вместо да донесат желаните удоволствия. На 16-и каквото и да предприемете ще сбъркате. На 17-и тръгнете в желаната посока. 18-и носи печалби.

12-и. Ден на костенурката, която е ваш личен символ и тотем. Движете се бавно. Не позволявайте да ви предизвикват. Не се отклонявайте от избрания път, независимо изкушенията. Не проявявайте излишна активност и не се ловете на бас. Не влизайте в нерегламентирани връзки. Ден за диета, за прочистване на тялото и душата на спокойно, зареждащо и релаксиращо място.

13-и. Този ден променя обстановката, канализира насъбраната енергия в агресивни действия спрямо всички, които са на друго мнение или не покриват нашите изисквания. Лесно губим самообладание, влизаме в преразход на сили, чувства и средства. Желателна е среща с учителите. Може да ви потърсят за съвет. Бъдете готови да го дадете, дори и сами да се нуждаете от подкрепа и съвет.

14-и. Родените в първата декада рязко може да сменят курса и посоката стопирани от неочаквана преграда. Бъдете внимателни на пътя и ако срещнете непреодолимо препятствие забиколете вместо да се блъскате в него, да упорствате, да хабите сили и средства. Вечерта ще ви поднесе неприятни усещания в любовта. Може да разберете за изневери и сами да изневерите дори и на пук.

15-и. Денят е ведър и хармоничен, но за вас носи някаква щета, възможност да направите неизгодна  инвестиция, да дадете без пазарлък имот или трудно спечелена придобивка. За вас това ще бъде ден на криворазбраната лоялност и почтеност, които носят лични загуби, докато човекът, заради когото правите тези отстъпки дори няма да разбере и да се трогне от жертвите ви. Мислете за себе си.

16-и. В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла. Взетите решения ще бъдат погрешни, изкривени и манипулирани, а казаните думи ще са без тежест и без чувства. Нищо важно да не се предприема. Пазете се от случайни контакти и от прибързани действия провокирани от нечия агресия. Утрешният ден ще освети пътя, ще предложи решения и ще изчисти отношения.

17-и. До 14ч. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, каквото положение ще имаме чак на 14 декември. В такива дни, човек се чувства някак по-свободен и усеща, че нещо зависи от него. Ден на свободния ни избор. Бъдете себе си, направете това, което отдавна мислите и искате. Време е да се разчистят камъните по пътя, но без да се хвърлят в градината на съседа. Дишате по-леко.

18-и. Събитията от този ден може да ви подскажат къде е добре да се преместите да живеете, да работите или да развивате нов бизнес. Някой стартира отдавна планирана търговска дейност с доказани във времето приятели и партньори. Добре е да се направят съответните реклами и промоции, да се привлече клиентела и да се поканят гости. Деверете се на интуицията и в избора на храната.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

На 12-и всичко е лесно постижимо, получавате и награди за положените усилия. 13-и е ден за среща с хора, способни да ви дадат точен и навременен съвет. 14-15-и са заредени с любовен плам и активност за постигане на победа. 16-и е рисков, подвеждащ и опасен. На 17-и е време за общо прочистване на организма, за разчистване на сметки и отношения. На 18-и виждате ясно целта.

12-и. Днес всичко ви се отдава с лекота. Приключвате успешно работа, с която отдавна се занимавате и вече може да обърнете внимание на нуждите на близките и децата. В този ден е важно да стигнеш до финала, а не да тръгваш от стартова позиция. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли още в следващите дни, а това което завършите ще донесе късмет и придобивки.

13-и. Вашата управляваща планета Юпитер тръгва в директна посока. Ще потръгнат водените дела, ще се задвижат важните за вас и семейството ви юридически процедури. Чакайте повишение и преназначение. Посъветвайте се с някого, преговаряйте, уточнете позициите си. Не влизайте в словестни двубои. Има си законови рамки и изисквания, които трябва да проучите и използвате.

14-и. Тенденцията е всичко да тръгне по вода, да се уреди и намести съобразно вашите изисквания и желания. Разбира се, че ще се наложат и някои компромиси, за да заобиколите преградите издигнати от конкуренцията. Пътят ви лъкатуши между личните ви амбиции и тези на другите. Привлечете приятелска и роднинска подкрепа, осигурете си юридическо обезпечение и защита.

15-и. Днес е важно да хвърлиш котва в ново пристанище, да се обзаведеш с жилище, офис или терен, на който да развиваш бъдещата си дейност, да работиш и настаниш семейството си. Някой урежда документи за учене и работа в чужбина, друг печели дело за наследство, а трети получава призовка за подобни дела. Огледайте се, наблизо е спасителният за вас бряг. Не протакайте нещата.

16-и. Днес и утре Слънце и Луна са в опозиция на Нептун от Риби. Ще ви се оказва натиск, ще има опити за манипулация и изнудване. Попадате в засада и плащате чужди сметки. Нищо важно да не се предприема. Получените предложения ще ви поставят на прага на непростими грешки. Храната да е добре сварена и опечена. Идеи, предложени и приложени в суров вид, също носят загуби и вреди.

17-и. Родените в третата декада да не се обвързват с никого преди да са изпълнили или разтрогнали старите си договори, да са изчистили миналото и връзките си от старите задължения и зависимости. Ден за прошка и покаяние. Доброто и злото не се намесват в избора ни. Не търсете чуждо мнение, направете крачката, която ви идва отвътре и я усещате за правилна. Другото няма значение.

18-и. Ден на устата. Събуждаме се с откровение за полезното и вредното. Наблегнете на тази храна, която ви се дояде. Не яжте нещо, което ви отблъсква, дори и да обидите някого. Постъпете избирателно и към личните си и професионални връзки. Не се свързвайте с хора, към които усещате някакво неприятно чувство или отблъскване. Доверете се на интуицията, тя е вашето оръжие.

Още по темата: Седмичен хороскоп

Подобни статии