Пълен седмичен хороскоп за 13-19.02.2021

Водолеят да избягва любовните връзки по месторабота, ако иска да му е мирна главата, Козирогът тръгва да гребе с голямата лъжица, но може да се озове пред малка паница, а от пепелта за Везните възкръсва нова любов със стар партньор.

Някои трябва да внимават какво си пожелават, особено ако е в състояние на афект. Други трябва да протегнат ръка за ново партньорство. Трети трябва да простят минали прегрешения, ако искат да продължат напред.

Овен 21 март – 20 април 

На 13-и с всеки може да се разберете, водете преговори. На 14-и вземете решение за отваряне на стопиран бизнес, но не взимайте нови хора в екипа си. 15-и ви среща със стари партньори в бизнеса, правят се уговорки за бъдещето. 16-и носи новини от чужбина, с които трябва да се съобразите. На 17-и не играйте хазартно. На 18-и ледовете се топят, дава се прошка. От 19-и вече сте в сатурнова дупка.

13-и. Ден на неочаквано прозрение и артистично вдъхновение. Съвпадът на Венера и Меркурий във Водолей дава стимул на хората с красив ум, а съвпадът на Луна и Нептун  в Риби отключва творческото вдъхновение на хората с музикална и художествена насоченост. Край с изчаквателната политика. Ще се водят важни преговори. Бизнесът живва, а това дава стимул и на любовта.

14-и. Днес се зарязват лозята, виното се лее, дават се обещания, които непременно трябва да се изпълнят. Провидението среща този, който има с този, който се нуждае от подкрепа. Разменят се клетви и обещания, уреждат се благотворителни инициативи. Всеки жест е от значение. Благодатен ден, в който гърнето ще си намери похлупака. Ще се срещнат бъдещи партньори в бизнеса и в любовта.

15-и. Днес и утре Луната е във вашия знак. Не избързвайте, контролирайте емоциите и не действайте първосигнално. Време е да подновите преговори и стари договори при по-изгодни за всички условия. Подайте ръка и рестартирайте съвместна работа с доказани в миналото партньори. Не лъжете, в този ден ще спечелят хората на принципната и отговорна политика.

16-и. Ден за преговори с роднини, които са далече. Може да се вземе решение за имотни и наследствени делби или да се реши кой къде ще живее и какво ще ползва. Добре е да си търсите работа в чуждестранна фирма или да подновите прекратени в миналото договори. Може да откриете и нова професионална ниша. Рекламирайте се, не се ограничавайте в строги искания и рамки.

17-и. Важното свършете в първите два часа на работното време. След това попадате на неприятен дразнител и в ситуация, която ще ви извади от равновесие. Ще спечелят тези, които карат другите да се червят и потят, да губят саомообладение и самоконтрол. Не избързвайте с реакциите, изслушайте всичко, размислете и тогава дайте своя отговор. Днес печелят хората с дар слово.

18-и. С навлизането на Слънцето в знака на Рибите вие навлизате в сатурнова дупка. Пожелайте си нещо, но знайте, че ще се сбъднат само благите пожелания. Ако сутринта счупите нещо, е лош знак. Добре е да се обадите на тези, с които отношенията ви напоследък са обтегнати. Ден за помирение, за прошка и презареждане на връзките. Подарявайте на любимите цветя в саксия, а не отрязани.

19-и. До 11 ч се разберете по всички важни въпроси за деня и потърсете първи тези, с които смятате да движите важна работа или сделка. Към обед в делата ви ще се намесят неканени гости. Нищо ново да не се започва. Навлизаме в деня на прилепа. Всичко ще се прави на тъмно. Ще се активизират сделки в сивата икономика. Щадете сърцето, провокират се стенокардии и аритмии.

 

Телец 21 април – 20 май

На 13-и ще ви убеждават тези, които в миналото сте разубедили и отказали от нещо. На 14-и не работете в екип. 15-и ви среща с хора, които дълго ще останат в личната ви орбита. 16-и насочва усилията ви в една по-далечна перспектива. На 17-и не играйте хазартно. От 18-и ледовете в отношенията се топят, Слънцето вече ви гледа в хармоничен аспект. 19-и идва с придобивки.

13-и. Край с изчаквателната политика. Ще ви провокира и активизиращата с конкуренция. Настройте се на самозащита. Проучвайте места и терени, на които може да се внедрите в бъдеще. Съвземате се след тежките моменти в предните дни и си връщате поне една загубена позиция. Денят подкрепя хората на изкуството и музиката. Някой създава своя шедьовър, а друг вече го предлага.

14-и. Днес лесно губим идентичноста си при връзки с неподходящите хора. Фалшиви новини провокират ежедневието ви и може да ви скарат с партньори. Точно днес не си насрочвайте първа среща и отложете взимането на важни съвместни решения. Само там, където останат двама нещата ще са наред. Третият ще развали работата, дори и самият той да я е предложил. Не се предоверявайте.

15-и. Днес прекрасно се усвояват нови знания и идеи. Действайте активно, уредете си срещи с бъдещи и настоящи партньори и планирайте предстоящите съвместни дела. Отделете повече време на храната, колкото и да изядете няма да напълнеете. Пътувайте, посетете роднини и близки, подновете стопирана дейност и защитете каузата на хората от вашия кръг. Ден на подадените ръце.

16-и. Ден за преговори с чужбина и за кандидатстване за работа в чуждестранна фирма. Подайте нужните документи, представете нагледно и предмета на дейност, за който търсите одобрение, съдействие и финансиране. Днес ще получите някакво откровение за бъдещото. Везните ще натежат в една от посоките, които ви привличат. Подгответе се за старт на нов проект след 21-и.

17-и. Важното свършете в първите часове на работното време. След това ще влезете в разправии и служебни търкания, които ще ви изнервят. Внимавайте какво си пожелавате, особено в момент на афект. Днес провидението приема заявките ни за бъдещите отношения и намерения. Счупеното е лош знак. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти.

18-и. От днес Слънцето ви облъчва в хармоничен аспект от знака на Рибите. Ще осъществите успешни връзки и преговори. До обед напредвате бавно с конфликти и разправии, но следобед поне един проблем ще се разреши, ще се успокоите, а това ще даде възможност на ума ви да избистри нещата и да вземе правилното решение. Денят е добър за лечения, пътувания и командировки.

19-и. Обадете се на тези, с които искате да стопите ледовете и да ги привлечете към личната си кауза. От обед навлизаме в труден период, в който много неща ще се вършат на тъмно и ще провокират семейния и обществен мир. Лесно може да се излъжете в преценката. Ден на прилепа, не се вижда откъде идва опасността. Сякаш сме в зоната на здрача, детайлите са трудно различими.

 

Близнаци 21 май – 21 юни 

На 13-и Меркурий е в съвпад с Венера. Хората с положителна нагласа на ума ще успеят, за другите преговорите ще зациклят. 14-и е хаотичен и губещ, но вечерта с когото седнете на една маса с него може да направите семейство или общ бизнес. На 15-и е време за преговори. 16-и насочва погледа към далечна цел. 17-и е провокативен. 18-и стопява дистаниците, а на 19-и сами се ограничавайте.

13-и. Днес попадате под фатално влияние, което може и да ви донесе късмет и придобивки в бъдеще, но на първо време всичко ще бъде изстрадано и трудно ще потръгне. Гответе се за атака, това ще бъде надеждната ви защита против напиращата конкуренция. Ден на леопарда, който е набелязал жертвите и вече се готви за скок. Постарайте се да не бъдете на мястото на удара.

14-и. Ако имате да разрешавате съвместен приятелски или роднински спор днес е добре да обсъдите нещата с всеки поотделно. Където се съберат много хора работа няма да се свърши. Всеки дърпа чергата към себе си. Двустранните срещи ще бъдат полезни и ще оправят отношенията с трети лица. Сега е момента да организирате едноличен бизнес, а не да търсите нови партньори.

15-и. Стремежът е към постигане на далечни цели.  Привличате стари или нови партньори и спонсори. Денят е благоприятен за съвместна инициатива и уточняване на отношения. Кандидатствайте за субсидии. Лесно ще отстоявате принципите си и ще се наложите при преговори. Добре е да защитите нечия кауза, която припознавате и като своя. В този ден се печелят съюзници за бъдещето.

16-и. Не се занимавайте с дреболии и не издребнявайте в претенциите. В този ден се преследват далечни и глобални цели, търсят се приятелства и връзки с чужбина, активизират се междудържавните отношения и се водят преговори, които ще позволят разхлабване на ограничителните мерки. Преговаряйте с клиенти и партньори от чужбина. Търсете и работа в чуждестранна фирма.

17-и. Проведените разговори в първите часове на работното време ще са ползотворни. След това във всеки контакт и разговор ще има спорове, рискови моменти и разправии. Важното е да запазите в тайна водените преговори, дори и от потенциалните си партньори и съдружници. Нищо съществено да не се афишира предварително. Още утре може да ви потърсят отговорност, ако се похвалите с нещо.

18-и. Не засягайте болни теми и ще си спестите неприятностите. От този ден Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Ще се наложи да се отказвате от някои амбициозни проекти и начинания. В живота ви ще се появи дразнител, който може да провокира конфликти с партньори или старото ви заболяване. Стопете дистанциите с проверените във времето хора.

19-и. Важното и неотложното свършете по най-бързия начин. С напредването на деня може да се излъжете в преценката и да направите грешен избор. Продължете това, което движите до момента. Не започвайте нов проект. Може да ви предложат нещо доста изкусително или изнудващо. Ще се правят сделки в сивата икономика. Печелят големите играчи на пазара. Не се изкушавайте.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 13-и с всеки може да се разберете. На 14-и печели соловата игра. Не влизайте в нов екип или в съвместно начинание. Пийте си виното в тесен кръг. 15-и разширява хоризонта, очертават се успешни и ползотворни срещи. 16-и задава глобални за света програми. Напаснете се на изискванията. 17-и идва с важни разкрития. На 18-и тече процес на сближаване и прошка. 19-и е ден за преместване.

13-и. Луна и Нептун от Риби ви зареждат с вдъхновение и амбиция за справяне с всяка ситуация. Днес не може да си пасивен и да изчакваш, защото може да ти заемат мястото. Вътрешната ви енергия достига високи нива на активност, оползотворете я, не я оставайте да се скапе в някой орган и да ви разболее. Препоръчва се интензивно физическо и умствено натоварване.

14-и. Днес зарязваме лозите, но не бива да си зарязвате работата. Преговаряйте с доверен съюзник, но не включвайте нови хора в екипа си. Ще се разберете за стартиране на нова фирмена дейност или съвместна инициатива и ще намерите начин заедно да излезете от тежката криза. Моментът е добър за пререгистрации на фирми, за вадене на патенти и разрешителни за работа.

15-и. Изискването днес е да се води честна игра и отговорна политика. Не си позволявайте да предавате тези, които са ви се доверили. Може да бъдете изключени от играта и дори конкуренцията да не иска да се занимава с вас. Доверете се на предчувствията си, Правете това, което ви идва отвътре. Това е и единственият ден в този месец, в който не се пълнее независимо колко ще изядеш.

16-и. Ден на откровение за бъдещето. Символ на деня е щъркел, излизащ от облак. Някой вече чака бебе, друг е на път да го направи. Взимате решения позволяващи да излезете от кризисния период. Ще се случат събития, които ще променят отношения и нужди и ще ви поставят в по-изгодно положение. Гледайте да не задлъжнявате по никакъв повод. Водете преговори с близки и роднини в чужбина.

17-и. За родените в първата декада денят носи  изпитания. Проверете по различни канали всичко, което ви казват и предлагат. Направете повторни тестове и диагностики. Ден на вербалната магия. Внимавайте какво си пожелавате, какво казвате и какво обещавате. Пожеланото ще се сбъдне. Ако мислите за някого, непремено му се обадете. Не унищожавайте писма, бележки и квитанции.

18-и. От днес Слнцето щи ви гледа в брилянтен и стимулиращ аспект от знака на Рибите. Чакайте пари и постъпления. От обед навлизаме в период на размразяване на отношения. Дава се прошка, търсят се начини за помирение, за подновяване на лични и делови връзки. Оставете в миналото негативното, гледайте само напред. Ще се намери лек и решение за всяка болка и проблем.

19-и. Важните срещи насрочете възможно най-рано. Към обед навлизаме в тъмен период, в който е трудно да се различат приятелите от враговете. На тъмно ще стават и някои важни сделки, от които ще имат полза само малцината запознати с нещата. Едно давещо чувство в гърдите сочи, че трябва да се обърнете към по-духовни занимания. Денят е благоприятен за гинекологични интервенции.

 

Лъв 22 юли – 22 август 

На 13-и някой сладкодумник ще ви убеди да работите в негов интерес. На 14-и конкурентите ви се обединяват. Добре е на 15-и и вие да излезете с покани и предложения за бъдеща съвместна дейност. Водете принципна политика и на 16-и когато се задълбочават връзките с чужбина. 17-и е особено рисков за родените до 1 август. Не играйте хазартно. На 19-и се налагат пътувания и промени.

13-и. Ден на неравностойни връзки. Не споделяйте намеренията си. Не се опитвайте да доказвате правотата си, ако ще се изисква съобщаване на информации, които е добре да си останат тайна. Във въздуха витае агресия. Ден на леопарда, а той със сигурност ще ви надбяга в гонитбата за работа, сделки, любов и пари. В този ден всеки се стреми да използва и докаже силата на оръжията си.

14-и. Не се препоръчва работа в екип, но в този ден конкуренцията ви ще се събере, дори и виртуално и ще синхронизира действията си в посока на личната ви елиминация. Добре е да се срещнете със спонсори и покровители, но само на четири очи. Където се появи трети, ще имаме чета с предател. Това, което знаят и обсъждат двама, не бива да става достояние на третият засегнат в ситуацията.

15-и. Днес и утре Луната ще ви гледа стимулиращо на фона на другите негативни аспекти. Ще получите  неочаквана подрепа от човек, който ви познава или добре ви е проучил. Може да се споразумеете по бъдещи сделки. Не се отказвайте от съвместна работа. Сега е момента да затворите производствения си цикъл, дори и с цената на отстъпки за евентуалните си бизнес партньори.

16-и. Препоръчват се преговори и делови връзки с фирми и клиенти от чужбина. Обадете се и на близките, които са далече. Разстоянията лесно се преодоляват, различията също. Ще имате предимства при пътувания и получаване на колетни пратки. Ще се случват събития, които ще ви помогнат да разберете нивото на връзката си с някого. Вечерта носи болезнено изтрезняване.

17-и. В следващите три дни Луна и Уран от Телец заедно с 5 планети от Водолей ще сключват тежки аспекти със Слънцето ви. Най-важният съвет е да не играете хазартно и да не задлъжнявате по никакъв повод. Днес може да замените кон за кокошка, подведени от нещо лъскаво или от бляскави обещания. Не влизайте в спорове, в които ще кажете нещо, за което ще съжалявате.

18-и. Утрото е провокативно. Туширайте скандалите в зародиш. Към обед ще трябва да се извинявате и да топите ледовете, да се съгласявате с чуждо мнение и да изпълнявате желания, за да си осигурите мир и любов. Влизате в преразход на сили, чувства и пари. От нечии думи много ще ви заболи. Претенциите на близки и приятели се увеличават. Никой не пита за вашите нужди.

19-и. Ден на помирение. Сутринта ще намерите компромисния вариант, но ще остане едно горчиво чувство в сърцето. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Денят е с негативна анергетика. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Контролирайте емоциите. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Започвайте такава работа, която до вечерта ще приключите.

Дева 23 август – 22 септември

На 13-и сте подвластни на фикс идеи и фобии. На 14-и ограничете срещите с непознати. 15-и ви свързва с полезни и важни за бизнеса и живота ви хора. Не отклонявайте покани. 16-и е ден на телепатичните контакти и сигнали. На 17-и късметът ще проработи за родените в първата декада. Конкурентите ви взаимно се илиминират. На 18-и си пожелайте нещо и на 19-и може да го получите.

13-и. Луната навлиза в знака на опозицята ви Рибите. До вечерта в живота ви може да се появи дразнител, който на първо време ще приемете като стимулиращо положение за развитие на личните ви дарби и таланти. Бъдете внимателни в избора, не позволявайте някой да печели лесно чрез вашия труд и делова активност. Не приемайте безкритично и на доверие всичко, което ви казват и предлагат.

14-и. Не се включвайте в групови инициативи, в които ще се загуби личната ви идентичност и няма да има правилно разпределение на заплащане и положен труд. Тенденцията е да давате, да предоставяте повече права за разпореждене с нещо ваше на хората, към които имате слабост. Работете сами, на свой терен и със свои средства. Дано спечеленото от вас да дойде във вашия джоб.

15-и. Днес вие водите в играта, налагате правилата, осъществявате полезни и перспективни връзки и успявате да се доберете да изгодни предложения и поръчки. Печели активната принципна и делова политика. Не говорете много, а действайте. Представете проектите си и покажете на какво сте способни. Не се ограничавайте и в храната. Днес не се пълнее, независимо колко и какво ще изядеш.

16-и. Днес може да получите отговор и оферта на предложения, които сте направили преди време. Може да ви се обадят и от чужбина. Ще спечелят тези, които действат със замах и отстояват до край  правата и личната си позиция. Защитете парите си и правото си на труд. Който се притеснява и извинява, нищо няма да получи. От утре навлизате в силен тридневен период, настъпете педала.

17-и. Днес късметът ще работи с предимство за родените в първата декада. Може да се оваканти чаканата от вас ниша. Някой отпада от играта и това ви дава предимства. Реагирайте на момента, не губете време, ковете желязото докато е горещо. Проведете разговори с преките си шефове, подайте заявления, извадете документи. Изчакването ще налива вода в мелницата на конкуренцията.

18-и. От днес Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите. Хора с власт и изграден авторитет ще се намесват в работата ви, ще коригират задълженията и правата ви и ще редактират казаното и направено от вас. Ще водите тежки битки, но ще постигнете и сладки победи. Сега е момента да привлечете стари приятели, съюзници и съдружници в общата битка с конкуренцията.

19-и. Важните срещи и преговори насрочете за началото на работното време. С напредването на деня на всички нива се появяват сенки, активизират се негативни мисли и желания, а важните за всички ни сделки ще се правят под масата и на тъмно. Не започвайте нищо важно, но каквото приключите до края на деня, ще ви донесе придобивки и награди. Следете знаците, контролирайте емоциите.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 13-и Венера е в съвпад с Меркурий, а това положение ви дава красива форма на мисълта. Може да привлечете всеки към личната си кауза и така на 14-и да се сдобиете с важни съюзници и сътрудници. На 15-16-и работите за чужд интерес, но изгодата ще се види по-късно. 17-и е ден за пожелания, а 18-и за изпълнението им. До 19-и на обед е време за прошка, после идва забравата.

13-и. Днес не бива да си пасивен, да се оставяш на случайността и на чуждите намерния и амбиции. Направете от желанията си знаме, изковете от амбициите меч, с който да се наложите в битките за по-добър живот. С лекота може да убедите околните да ви съдействат и да се включат във вашата инициатива. Някой ще сътвори вдъхновено послание, музикално и художествено произведение.

14-и. Всичко важно да се прави в ограничен кръг. Не приемайте случайни хора в екипа и средата си. Ден на Троянският кон, който сами каните и посвещавате в намеренията и амбициозните си проекти, а после плачете и съжалявате за предателствата. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Не взимайте прибързани решения, особено под чужд диктат.

15-и. Днес лесно излизате от рамките на ограниченията, които до момента са ви действали и като защитна преграда против напиращата конкуренция и злото в живота ви. Не бързайте да правите важни крачки напред. Огледайте се, преценете кой какво предлага и на какви отстъпки е съгласен. Не се обвързвайте, но и не изпускайте от поглед евентуалните си клиенти и партньори.

16-и. Ден за уединение и смирение. Не се оплаквайте от живота, а се помолете ситуцията да не ескалира. Днес може да откриете истинския смисъл на една своя връзка. По странични пътища получавате информиция, която изяснява нещата. Време е да вземете решението, което сте отлагали. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор, така че внимавайте.

17-и. Сутринта проведете разговори с чужбина. С напредването на деня лагерите се оформят, а това налага да направите избор на чия страна сте и кого ще подкрепите. Лесно може да бъдете въвлечени в разправии и конфликти у дома или на работното място. Ден на вербалната магия. Накриво казаната дума ще запали пожари, а благата може да излекува проблема. Пожелайте си нещо тази вечер.

18-и. Не бързайте с важните начинания. От обед ще навлезете в благоприятен за връзките и действията ви период. Ще получите предложения и ще имате възможност за избор с кого и къде да се видите. До утре сутрин с лекота се стопяват дистанции и се сключва така нужното и за двете страни примирие. Ден на Феникса. Възкръсва от пепелта и една любов, която прибързано сте загърбили.

19-и. Станете рано и свършете важното в първите два часа на работното време. След това навлизаме в сенчест период, в който много неща ще се правят на тъмно. Няма да се разбере кой с какви планове и намерения идва, какво в действителност предлага и какво ще ни коства всичко това. Не играйте хазартно, не се доверявайте на всеки. Поръчаното може и да не бъде доставено в желания вид.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

На 13-и вътрешната ви енергия достига високи нива. Пасивността е нежелателна. 14-и предлага изкушения, на които трудно ще устоите. Попадате под фатално влияние. 15-и е ден на протегнатите ръце, подновявате договори и стари връзки. 16-и отваря възможности за работа в чуждестранна фирма. 17-и е рисков за родените до 1 ноември. 18-и изисква извинения, а 19-и идва с опасни връзки.

13-и. Започвате деня с вдъхновение и желание за действие. Луна и Нептун от Риби ви зареждат с артистичност и магнетизъм, на който партньорите ви няма да устоят. Идват ви блестящи творчески идеи. Разгърнете личния си потенциал, атакувайте мечтаната позиция и поставете условията си. Внимавайте при работа с електроуреди. Повикайте специалист за нужните поправки и ремонти у дома.

14-и. В този ден някой ще се обяснява в любов, а вие ще обяснявате на някого работните си проекти и бизнес начинания в стремежа си да получите подкрепа и финансиране. Вземете решение за възобновяване на стопирани фирмени дейности. Водете само двустранни разговори. Не допускайте в средата и в работата си нови хора. Днес конкуренцията разузнава в противниковия лагер.

15-и. Днес е добре да се ръководите от инстинктите. Ако нещо ви привлече тръгнете в тази посока. Бъдете верни на принципите си и на дълга. Може да направите силен ход и да привлечете нови клиенти и съмишленици. Стари договори се подновяват, обсъждат се нови инициативи, които е добре да тръгнат след 21-и. Планирайте и хубаво похапване. Днес не се пълнее, а диетите са противопоказни.

16-и. Ако днес вземете решение за заминаване в чужбина или заминете, дълго може да останете там. Възползвайте се от всеки временен коридор или възможност, която няма да трае дълго. Доверете се на инитуицията. Приемайте нащата такива каквито са и не желайте друго. Ще почувствате остро какво се случва с близък, който е далече. Намерете решение на въпроса кой да замине и кой да остане.

17-и. Един рисков, разболяващ и ограничаващ възможностите ви ден. В по-неблагоприятна позиция са родените в първата декада. Родителите  изискват невъзможното, а децата не се съобразяват с наставленията ви. Не взимайте и не давайте заем. По незначителни поводи ще пламват скандали и на работното ви място. Лесно може да попаднете в заложените от конкуренцията капани. Внимавайте.

18-и. Днес хапете и жилите наред, но и вас ще захапят. Сутринта може да си изпуснете нервите, да кажете и направите нещо, за което да съжалявате. Следобед ще се опитвате да стопите ледовете и да се извините, но трудно ще ви се получи. Контролирайте се максимално, за да не отблъснете хора, които ви обичат и ценят. По-трудно ще бъде за родените във втората декада, ако не се смирят.

19-и. До обед може да си върнете някои загубени позиции и да се разберете по спорни въпроси. В организма ви се включват енергии на финно ниво, които ще парират първосигналната ви реакция. Но родените след 11 ноември трудно ще се въздържат  и контролират. Може да се решите на необмислен ход или сделка в сивата икономика. В желанието за печалба нарушавате наредби и обещания.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Интуитивно ще избегнете капаните на 13-и. 14-и ви среща с бъдещите сътрудници и съюзници. Оглеждайте се и преценявайте, но нищо важно не започвайте. 15-и е ден за преговори и подновяване на договори. 16-и идва с възможност за странично финансиране. 17-и носи изгодно предложение, но до вечерта се въвличате в спорове и конфликти. 18-и стопява дистанциите, а 19-и нарушава правилата.

13-и. Днешният ден е зареден с особена агресия, която сякаш се усеща и във въздуха. Не провокирайте околните. От една забележка може да пострадат невинните в ситуацията. Бъдете дипломатични, не засягайте болни за другите теми и не навлизайте в забранените води на личното пространство. Мислете повече за защита, а не толкова за нападение и намеса в чуждия избор.

14-и. Ден на фатално привличане. На приятелските  и семейни сбирки ще има и провокатор. Денят не е благоприятен за дълготрайно обвързване. Някой се опитва да разбере бъдещите ви ходове и да ви изпревари в някои инициативи. Работете самостоятелно. Всеки на своето ниво може да направи личното си откритие. Венера е в съвпад с Меркурий. Ще се раждат и деца с красив ум.

15-и. Ден на активни действия в желаната посока.  Организирайте делови и приятелски срещи. Проведете събрания и професионални консултации. Може да се подноявт стари договори и да се планират бъдещите съвместни инициативи. Старайте се да не изкривявате истината, за да не заблудите партньорите си. Обърнете внимание на храната. Колкото и да изядете, няма да напълнеете.

16-и. Днес пред вас се отварят врати към чужбина и независимо кризата може да напреднете в преговорите за работа, за пътувания и доставки. Кандидатствайте по спонсорски програми. Защитете и интересите на колегите, с които работите. Сами няма да се справите. Денят изисква колективни действия и съвместни инициативи в посока към важната за оцеляването на общия ви бизнес цел.

17-и. Денят е рисков и провокативен. Не влизайте в спорове и не смесвайте личния живот с професионалните задължения. Каквото се обърка трудно ще се оправи. Не взимайте и не давайте заеми. Спазвайте правилата и разпорежданията на пътя. Не се движете с неизправна кола. Намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо. Този ден сбъдва само благите пожелания.

18-и. Денят е благоприятен за подновяване на контакти, за среща с хора от миналото ви, с които прибързано сте се разделили или животът ви е насочил в различни посоки. Лесно ще преодолеете отчуждението. Простете си и прекъснете семейни вражди. Ден на феникса. Време е да съживите стопиран бизнес или съвместна делова инициатива. Включват се в действие енергии на фино ниво.

19-и. Денят започва с разтоварващи моменти и с надежда за помирение. До вечерта напрежението в отношенията ще нараства. Може да разберете за тайните ходове на някого и да започнат разправии. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Нищо ново и важно да не се предприема. Не оставяйте дома и децата без надзор. Планирайте преместване на по-добро място.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

13-и идва с желанието да се подновят стари връзки. На 14-и участвайте в делови и приятелски срещи, които ще завършат с важно споразумение. На 15-16-и ще водите тежки битки, но ще подновите договори и ще получите чаканото повишение. На 17-и идват предложения от чужбина. На 18-и си пожелайте нещо и ще го имате. Обадете се на тези, които ви липсват. 19-и скрива и маскира истината.

13-и. Днес се изисква по-голяма активност, особено в посока на важна за вас идея, мисия и цел. Конкуренцията също не спи, а търси начин да се внедри и на ваша територия. Ако късно се сетите и обадите на приятел, той вече може да е ангажиран. Пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да получи травма, ако не внимава. Хората на изкуството ще изпитат залпово вдъхновение.

14-и. Ден на влюбените, бъдете само двама. Не се препоръчват съвместни веселби и чествания. Където се съберат повече хора ситуацията може да излезе извън контрол. Ден на фатално влияние и привличане, но и на среща с фаталната и голяма любов. На четири очи всичко ще върви добре и късметът ви ще работи. Не афиширайте връзките си в социалните мрежи, за да не зациклят.

15-и. Не е ден за диети. Хапнете си на воля, няма да напълнеете. Но ако днес тръгнете с голямата лъжица в професионален и бизнес план ще се окажете пред много малка паница, която ще нахрани само хората с по-малки претенции. Ще се почувствате ограбени в очакванията си, но ако сте достатъчно далновидни ще се съюзите с тези, които все пак са се добрали до хранилката и поилката.

16-и. Съветът на деня е да мислите и действате с по-далечна перспектива и да направите опит за връзка с приятели или фирми от чужбина. Разширете деловите си връзки и отношения, рекламирайте се, изпратете и разгледайте различни мостри. Този ден дава шанс за работа в чужбина. Кандидатствайте за субсидии по европейски проекти, преговаряйте с чуждестранни инвеститори.

17-и. Родените в първата декада ще спечелят от глупоста и немърливоста на околните. Ще бъдете свидетели на конфликт и скандал, който ще ви даде отдавна търсената информация. Задействайте се веднага, ако искате да спечелите в бъдеще. Може лесно да убедите някой да ви съдейства. Шефовете ще бъдат благосклонни към вашите предложения и ще ги финансират, ако докажете, че са печеливши.

18-и. Денят започва с провокация, която ще ви амбицира. До вечерта изкачвате планини от храброст, показвате на какво сте способни и какво може да дадете на партньорите си. До вечерта излизате от период на изолация и в любовните връзки. Време е за прошка, за горещи признания и обещания. Ден на вербалната магия, която сбъдва желания стига да знаете как да ги изкажете.

19-и. Важното свършете в първите часове на работното време. Пазете квитанции и бележки. Не си разчиствайте бюрото. Може да унищожите или да загубите важен документ. От обед навлизаме в разрушителен период, в който се решаваме на неравностойни връзки или на сделки в сивата икономика. Ще си спестите само временни разходи, а в бъдеще много повече ще давате и ще страдате.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 13-и е съвпадът на Меркурий и Венера във вашия знак, а на 14-и на Меркурий и Юпитер. Това са стимулиращи ума и връзките ви аспекти. Ще привлечете нови приятелства, които в бъдеще може и да ви оженят или уредят на престижна работа. На 15-и подпишете договори, уредете поръчки. 16-и е ден на телепатичните контакти. Родените до 1-и да не рискуват на 17-и. 18-19-и сменят цели и посоки.

13-и. Днес може да се разберете с всеки или да помогнете на близък да уреди споровете си с друг. Правите важни асоциации, които ще ви помогнат да намерите отговора и решението на това, което отдавна ви тежи. Мисленото и премисленото от доста време се оформя като художествено произведение. Концентрирайте мислите си в посоката, която може да ви даде радост и надежди.

14-и. За един днес ще е денят на влюбените, а за друг важен момент в кариерата. Вечерта може да привлечете спонсори и да уредите работни договори. Родените във втората декада ударят с един куршум два заека, ще намерят любовта и заедно с нея и печелившия бизнес. Все пак избягвайте любовните връзки по месторабота, за да ви е мирна главата. Не се хвалете с постигнатото.

15-и. Днес и утре може да преподпишете договори и да подновите стопирана поради кризата дейност. Спазвайте уговорките, водете принципна политика и не обещавайте повече отколкото можете да изпълните. Днес доказвате таланти и възможности и получавате много добри оценки за труда и постиженията си. Изисквайте повече. Избирайте храната си по каприз, днес не се пълнее.

16-и. Ако мислите за някого той непременно ще ви се обади. Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Чакайте и обаждане с предложения от чужбина. Личното ви хоби ще донесе доходи, а и пряката ви дейност се активизира и привлича  клиенти. Ще си простите взаимно и миналите прегрешения, отношнията ви се нормализират. Ден за пътуване, командировки и преместване.

17-и. Родените в първата декада са на път да объркат личните си финанси. Внимавайте със заемите и не играйте хазартно. Може да бъдете провокирани към ненужно споделяне, което ще даде козове в ръцете на конкуренцията. В желанието да се похвалите, ще си навредите и може да вкарате близките си в неприятности. Ден на вербалната магия, внимавайте в приказките.

18-и. В 10ч. 45 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Водолей. Не бързайте с преговорите. От обед ще имате шанс да представите в по-добър вид всяко намерение и делово предложение. Трудно ще се пазарите и още по трудно ще удовлетворявате исканията си. Не рискувайте излишно. Вероятно е да работите повече от тези, с които влизате в комбина, а да получите значително по-малко от тях.

19-и. Днес лесно може да бъдем привлечени от тъмната страна, от хора работещи в сивия сектор и от нелоялни партньори. Ще бъдат наказани горделивците и тези с голямото самочувствие. Ще се поддадете на нечии хвалебствия по ваш адрес и може да направите грешен избор и ход. Нищо ново да не се предприема. Изчакайте до 21-и когато Меркурий ще тръгне в директна посока.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Луната е в Риби през уикнда. Очертават се вдъхновени дни, в които и отношенията в работата ще се изяснят и ще се тръгне към подновяване на дейности. На 15-и приемете допълнителни клаузи по договори. Уредете си среща с партньори и снабдители. 16-и развихря личната ви интуиция, правите важни разкрития. На 17-и контролирайте емоциите. 18-и е ден за прошка, а 19-и за пътуване.

13-и. Днес вътрешната ви енергия се активизира и търси поле за изява. Заемете се с творчество, работете на свой терен и със свои средства. Не се захващайте със странични ангажименти и не поемайте чужда отговорност, особено ако не сте наясно с проблема. Днес се стига далече в отношения и лични връзки, но за някой ще е трудно после да се върне и да възстанови старата позиция.

14-и. Ден на влюбените, третият е излишен. Не допускайте намеса във връзките. Вечерта може да се съберете в отбран състав, да дискутирате и да вземете важни решения за бъдещата съвместна  дейност. Не взимайте прибързани решения, но нищо не пречи да планирате, да правите огледи, да стиковате намерения и претенции с роднини. Внимавайте, ако сте сънували родителите си.

15-и. Бъдете верни на дълга и принципите си. Зелегнете над учебниците, проучете важните положения около бъдеща или настояща дейност. Днес е добре да се действа по инстинкт и да се прави това, което вътрешно усещате за правилно. Не се ограничавайте в храната, днес не се пълнее. Ако се наложи защитете позицията на близък и колега. Подайте ръка на някой изпаднал в нужда.

16-и. Днес се стимулират и развихрят с пълна сила телапатичните контакти. Ще почувствате ясно, че нещо важно се случва с близките ви, дори и да са далече. Чакайте и обаждания от чужбина. Влюбените се намират и се усещат взаимно в стремежи и желания. Поне един товар се смъква от плещите ви. Някой вече взима решение за заминаване в чужбина, а друг планира да се върне.

17-и. Ден на емоционални провокации. Най-добре е да замълчите, вместо да кажете нещо не на място, с което още повече да провокирате ситуацията и нечия агресия. Счупен домашен съд е лош знак. Тази вечер или утре след събуждане си пожелайте нещо. Желателно е в този ден да изживеете някакво приключение, но при минимален риск. Не обсъждайте чуждия живот особено с непознати.

18-и. Днес за грешка ще има и прошка. Направете първата стъпка към хората, които прибързано сте дистанцирали и отблъснали по един или друг начин. Ден на Феникса. Лесно се възобновяват стопирани отношения, растартират се съвместни дейности, върви се към освобождаване от страхове и врагове. Не нарушавайте закони и предписания. В този ден може да се намерят и лекарства за тежка болест.

19-и. Важното за деня свършете до 11ч. Подновете изгубените в кризата връзки и контакти, уредете договори, доставки и плащания. Планирайте от понеделник старта на новите си бизнес инициативи. Не се изкушавайте да навлизате в тресавището на нерегламентираните дейности. Може да бъдете изкушени да нарушите закона. Бъдете сигурни, че ще ви излезе значително по-скъпо. Не рискувайте.

Още по темата: зодии

Подобни статии