Пълен седмичен хороскоп за 13-19.03.2021

Везните ще имат пророчески сън, Овенът попада в компроматна война, Лъвът преодолява конкуренцията, а Водолеят да не смесва работата с удоволствията

Някъде витае напрежение, другаде се откриват нови възможности. Някои трябва да защитят гърба си, ако се хвърлят в битки. Други влизат с двата крака в капана на любовта. Вижте какво казват звездите за периода между 13 и 19 март.

Овен 21 март - 20 април

Новолунието в Риби е най-добрият момент в годината да се откажете от вредните си навици и привички. 14-и задава нови ориентири и репери за бъдещето. На 15-и действайте активно по всички направления. На 16-и се въздържайте от работа в екип. Очертават се пропуски в общите договори. На 17-и започнете нова работа и подпишете нов договор. 18-19-и изискват преговори и с чужбина.

13-и. До обед се заемете с прочистващи и разчистващи дейности в градината или в посока на здравето и личния си интерес. По обед е точното новолуние, което ще бъде и най-слабият енергийно момент в сатурновата ви дупка. Време е да се дистанцирате от места, хора и позиции, които ви смучат енергията и разболяват. От утре с навлизането на Луната в Овен ставате нов човек.

14-и. Доверете се на усещанията си. Избирайте посоките по повика на сърцето, а не поради необходимост да се свърши това или онова. Отложете за следващите дни мъчителни за вас срещи и си сгответе любимото ястие. В този ден е добро за вас всичко, което ви радва и носи приятни усещания. Направете си план за предстоящата делова седмица, но нищо ново не започвайте.

15-и. Денят започва с остри битки за територия и влияние, както у дома, така и на работното място. Пасивността е вредна, но не бива да се отива в крайности. Бъдете неотстъпчиви, но с усмивка на лицето. Скандалите са противопоказни. Нужна е дипломатична игра за постигане на цели и намерения. Набирате скорост и при водените преговори. Препоръчва се интензивно натоварване.

16-и. Съветът на деня е да не се включвате в съвместни инициативи, особено ако усещате нещо подозрително или незаконно. Ако действате самостоятелно ще спечелите битката, а ако работите с някого ще платите общите сметки. В този ден за каквото размишлявате към това и се приближавате. Може да си осигурите лично финансиране, проектите ви ще бъдат одобрени.

17-и. Действайте активно, опитайте да си пробиете път в нова среда. Спазвайте принципна политика и сключете нови договори. Сега е момента за събрания, за общи решения и за крачка в изгодна за всички посока. Имате шанс да разширите територията си на влияние. Подайте ръка и приемете протегнатата. Не се ограничавайте и в храната. Колкото и да изядете, няма да напълнеете.

18-и. Днес е важно да мислите и действате в по-далечна перспектива. Препоръчват се и връзки с чужбина. Обадете се на близки и приятели, осъществете връзка с бъдещи работодатели и подайте нужните документи за приемане в нова професионална или учебна среда. Кандидатствайте за субсидии по европейски проекти. Търсете подкрепа и в лицето на доказани специалисти.

19-и. Бъдете внимателни, Днес действате прекалено емоционално в опита да се наложите в разговорите. Увеличавате натиска и претенциите там, където е нужно смирение, а на важните срещи се притеснявате и свивате в черупката си. Днес скандалите разболяват и увеличават дистанциите с верните съюзници. Ще се води компроматна война. Пазете си документацията и кореспонденцията.

 

Телец 21 април – 20 май

На 13-и до обед нито доброто помага, нито злото вреди. Сами взимаме решения. 14-и дава указания за полезното и вредното в живота ни. На 15-и ще водите тежки битки за лична територия и пари. На 16-и се очертават неприятни намеси. Не допускайте странични хора до работата си, не споделяйте нищо важно. 17-18-и са успешни и творчески, осигурявате си нови договори. На 19-и не поемайте рискове.

13-и. Разчистете пътя, работете в градината,  оправете отношенията си с близките. По обед е точното новолуние в знака на Рибите, което е и най-добрият момент в годината за отказване от вредни навици. Вземете отговорно решение в тази посока,  откажете цигарите или друго, което знаете, че ви вреди. Обърнете се към по-духовни занимания. Ще получите неочаквано вдъхновение и прозрение.

14-и. Днес късметът ще работи за тези, които се доверяват на усещанията и оставят интуицията да ги води. Всичко, което правите с желание ще се урежда, а това което правите или ядете насила ще носи проблеми, болки и неприятности. Избягвайте конфликтите и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Днес всеки сам избира пътя си. Оставете краката да ви отведат там, където ви води сърцето.

15-и. Край с изчаквателната политика. Време е за настъплние, за активни целенасочени действия в желаната посока. Ако не нападнете първи ще ви атакуват и принудят да отстъпите от територията си на работа и влияние. Поставете условията си на близки, работодатели и подчинени. Защитавайте правата и позициите си и не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас.

16-и. Луната навлиза в Телец и до вечерта сключва рискови аспекти. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ви избор. Може би нищо не бива да избирате или да се намесвате в чуждата игра. Не нарушавайте забрани, обещания и предписания. Противопоказно е да се работи в екип и да се взимат колективни решения, при които не се знае кой пие и кой после ще плаща за всичко.

17-и. Днес може да сключите успешни договори и да влезете в нова професионална и бизнес среда. Не отклонявайте прибързано предложения, които може да са ви от полза в бъдещата дейност. Ще намерите верни съюзници и сътрудници и ще  привлечете благоприятни случайности. Вероятни са срещи и запознанства с голяма перспектива. Не се ограничавайте и в храната, днес не се пълнее.

18-и. Денят носи повече предимства и възможности за родените след 10 май. Препоръчват се контакти и връзки с фирми, приятели и работодатели от чужбина. Опитайте да влезете в нов екип с дълготрайни и стабилни инвестиции. Рекламирайте се, търсете начини за финансиране на личната ви програма. Сега е момента за важни делови срещи. Отложеното за утре може и да зацикли.

19-и. Ще ви донесе наприятности прекаленото споделяне и приказливост. Околните ще реагират особено чувствително и болезнено на това, което казвате. Старайте се да не провокирате вербална агресия. Внимавайте и какво си пожелавате, защото може да го получите, а после да не ви трябва, но да не може да се отървете от ангажимента. Не се впускайте в много начинания. Бъдете тактични.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За родените в третата декада 13-и е рисков и неблагоприятен ден. Ориентирайте се към прочистващи процедури и диети. 14-и е ден за планиране, а на 15-и застанете на старта. На 16-и не влизайте в коалиции и не подписвайте съместни договори. 17-и е ден за партньорски инициативи и подписване на нови договри. 18-и идва с покани от чужбина, а на 19-и сте настроени агресивно.

13-и. Днес се ориентирайте към прочистващи тялото и душата дейности и процедури. Разчистете в градината, подредете дома, постарйте се повече и в личните отношения. В този ден 4 планети от Риби ви облъчват в пречупващи аспекти. С една  непремерена дума и жест може да развалите връзки градени с години. Нищо ново да не се започва. Ден за обмисляне и планиране.

14-и. Доверете се на усещанията и предчувствията си. Тялото и ума ви дават знаци, с които е добре да се съобразите. Не яжте това, което не ви се яде, дори и с риск да обидите домакините. Луната преминава през точката на обсебването. Може да бъдете привлечени като сателит към хора не от вашата среда. Отложеното за утре ще мине много по-добре и ще донесе чаканите резултати.

15-и. Днес е особено важно как ще се държиш. Ако се смяташ за жертва наистина ще те изядат, но ако си решен на всичко, за да победиш ще постигнеш много. Пасивността в този ден е вредна и разболяваща. Постарйте се да изпреварите инициативите на конкуренцията и да я поставите пред свършен факт. Ден за ремонти. Прегледайте колата и машините, с които ще работите.

16-и. За днес се очертават опити за изнудване и натиск. Някой с опитва да ви влезе под кожата, да ви манипулира и използва. Не насрочвайте партньорски срещи и не подписвайте съвместни договори. Всичко, което свършите сами и за себе си ще донесе ползи, екипната работа ще зацикли и ще ви постави в неизгодна позиция. Днес един ще работи, а друг ще обира лаврите и парите.

17-и. Днес предстоят елиминации в противниковия лагер. Ще се случват събития, които ще ви поставят в по-изгодни позиции и ще привличат към вас благоприятни случайности и хора, които може да се окажат особено ценни и важни за бъдещето ви. Творческата ви активност е на висота, може да спечелите финансиране и престижна позиция, ако участвате в конкурси. Диетите са противопоказни.

18-и. Днес е важно да мислите и да действате в по-далечна перспектива. Препоръчват се и връзки с приятели и фирми от чужбина. Може да ви предложат изгодна сделка. Поне една преграда се маха и лесно може да уредите заминаване или да получите чакани доставки и пратки. Днес ще откриете истинския смисъл на отношенията си с някого. Направете нужните корекции във връзката.

19-и. Луната навлиза във вашия знак и среща Марс. Аспектът е провокативен, изостря емоционалната ви реакция и ви кара да реагирате първосигнално на случващото се. Увеличете самоконтрола, не бързайте да правите забележки или да с изказвате неподготвени. Може да ви провокират към споделяне, което е неуместно и ще ви постави в подчинено положение. Счупеното е лош знак.

 

Рак 22 юни – 21 юли

До обед на 13-и инициативата е във вашите ръце. 14-и идва с важни знаци, с които трябва да се съобразите. Яжте само това, което ви се дояде и бъдете с тези, които ви привличат. 15-и е рисков за родените около 10 юли. 16-и носи ползи за друг. Не влизайте в коалиции. На 17-и може да сключите успешни договори и да влезете в перспективна среда. 18-и е ден на прозрения, а 19-и на активност.

13-и. Днес преминавате на нова навивка на развитие. До обед може да постъпите така както го чувствате, разбирате или ви харесва. Оставени сме на собствения си избор. Не се сърдете на друг, а и не мислете, че някой толкова много ви е помогнал за нещата, които сами сте направили или ви се случват. Вървите към емоционални срещи или към новата си любов. Може да направите и бебето.

14-и. Ще се събудите с усещане кое е полезно или вредно за вас. Едно приятно или неприятно чувство ще ви подскаже правилния или грешен избор. Насочете се към работата и към хората, които ви привличат. Отклонете срещите носещи ви неприятно усещане, притеснения и проблеми. Днес не може да измамиш сетивата. Несъзнателният ви избор ще се окаже правилен и навременен.

15-и. Днес е вероятно да ви атакуват по няколко линии. Конкуренцията намира слабото ви място, близките не спират с претенциите, а и тези, на които разчитате открито ви предават или обръщат гръб залисани в своите си задачи. Настройте се на самозащита преди да помислите за нападение. Родените около 5-10 юли са в по-неблагоприятна позиция. Не уреждайте сделки с недвижим имот.

16-и. Днес до обед не се препоръчва да приемате предложения за съвместна работа. Очертава се фатално привличане и в любовта. Вървите към изневери, за които ще плащате с лихвите. Едно пътуване с неточните хора може да ви вкара в разходи и да ви дискредитира. Папараците дебнат. Вечерта внимавайте, спазвайте правилата, приберете се навреме и не играйте хазартно.

17-и. Днес може да направите изгодна сделка, да продадете и да купите нещо на сметка. Водете принципна политика и ще привлечете точните хора. Добре е да сключите нови договори. Уредете си двустранни срещи, пазарете се, търсете нови партньори, доставчици и спонсори. Покажете истинските си чувства. И не забравяйте, че днес колкото и да изядете няма да напълнеете.

18-и. Ден на телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. Очартава се прозрение за правилния избор. Ще намерите изход от неприятна и зациклена ситуация. може да направите важна връзка с чужбина. Уредете документи за престой и направете изгодна инвестиция в нов бизнес. Днес, който търси намира правилния човек и открива нова житейска посока.

19-и. На всяка крачка ще срещате хора склонни да спорят и влизат в конфликти. Съвпадът на Луна и Марс провокира първосигнална реакция. Старайте се да запазвате добрия тон, дори и нещо да не ви изнася. Пазете си вещите, документите и личните данни. Не оставайте дома и децата без надзор. Обличайте се добре, лесно може да се простудите. Тази вечер си пожалайте нещо и ще го имате.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 13-и е време за разчистване на сметки и връзки. Спазвайте диета, но в този уикенд се очертават срещи със старата или с новата любов. 14-и идва с усещането накъде да вървите и какво да изберете. Доверете се на сетивата. На 15-и стартирайте нов проект и подпишете нови договори. 16-и е рисков и губещ. На 17-и не спазвайте диети. 18-и носи вести от чужбина. На 19-и внимавайте в приказките.

13-и. Разчистете терена у дома и на работното място. До обед направете прочистващи и релаксиращи процедури. Обърнете внимание и на нуждите на близките. Днес ви водят чувства и желания, които е добре да удовлетворите. Очертават се емоционални срещи, от които трудно ще избягате. Съвпадът на Луна, Слънце, Венера и Нептун ни хваща здраво в капана на любовта.

14-и. Родените в първата декада ще имат важно прозрение, което ще помогне да избегнат бъдещи проблеми. Има връзка между събитията от днес и случващото се на 16-и, когато ще имате проблеми. Може би днес ще намерите нужната подкрепа и ще срещнете хора, които ще ви подадат ръка. Доверете се на сетивата. Ще почувствате остро коя е правилната посока и е добре да я следвате от утре.

15-и. Случващото се в този ден ще ви осигури предимства пред останалите. Бъдете активни, не се давайте без бой и ако се наложи действайте от позиция на силата. С лекота ще елиминирате конкурент и ще постигнете напредък в дейности и бизнес инициативи. Не оставайте пасивни. Днес е вашият ден за лична и професионална реализация. Уплътнете максимално времето си с важни задачи.

16-и. Родените в първата декада днес може да бъдат уловени в капана на собствените си страсти  и амбиции. Не играйте хазартно, не се ловете на бас и не подписвайте съвместни договори. Може да попаднете на фатално привличане и в любовта, което ще ви ограби емоционално и физически. Не влизайте в съглашателства и работете самостоятелно, независимо колко ви е трудно.

17-и. Днес печелят верните на дълга и принципите. Ако дадена работа или предложения ви се струват съмнителни и ви притесняват не се захващайте, дори и да ви обещават солидни печалби. Постарайте се да разберете каква е схемата и кой е третият стоящ зад кадър. Ще бъдат успешни само двустраните договори, но не и тези, в които сте третата страна. Не се ограничавайте в храната.

18-и. Родените в третата декада ще имат повече  късмет във вразките с чужбина, отколкото с дейности на местна почва. Ден на притискане и неприятни усложнения в добре подредената ви програма. Не започвайте нищо, което ще изисва да се съобразявате с чужди нужди и разпореждания или ще ви накара да работите под чужда шапка. Не приемайте ултиматуми и внимавайте в приказките.

19-и. Ден на вербалната магия. Подготвените хора с нужното дар слово привличат благоприятните положения и тези, които ще ми направят услуги и ще се погрижат за личния им интерес. С лекота правите полезни за околните личните си амбиции и предпочитания. Ще изживеете емоционални мигове, които ще позволят да разберете кой е важният и доверен човек в живота ви. Пазете си документите.

Дева 23 август – 22 септември

На 13-и четири планети от знака Риби ви гледат в опозииця. Увеличете дистанциите. 14-и идва с усещане за лечебното и вредното за вас място. На 15-и бъдете готови както за нападение, така и за защита. На 16-и ще успеете, ако работите самостоятелно. 17-18-и са най-успешните ви дни за периода. Сключете нови договори, стартирайте нова дейност. 19-и провокира опасни емоции.

13-и. Точно днес не решавайте важни делови и семейни въпроси. Тенденцията е да се взимат импулсивни, а не обмислени решения. Вероятни са изневери и неприятни случайности, които ще ви дискредитират в нечии очи. Може да разберете и нечии тайни, от които ще ви заболи. Лесно се отива към скандали. Ограничете контактите, спазвайте диета. Дайте си дума да откажете вредни навици.

14-и. Ден за планиране, за почистване на дома и офиса и за срещи, на които ще се връщат дългове. Не всичко опира до пари, нужно е да проявите и внимание, но със сигурност ще давате и ще се наложи да работите за нечии интереси. Доверете се на вътрешното си усещане. Днес интуицията дава верните сигнали, докато разумът бърка в преценката подведен от нереални амбиции.

15-и. Днес пасивните хора ще претърпят поражение. Активизирайте се максимално на работното място. Не позволявайте да ви изпреварят тези, които работят по-малко от вас. Трудно ще отстоявате позициите си, ще срещате и организирана съпротива от страна на нелоялни конкуренти. Мързеливците се обединяват срещу можещите и знаещите. Потърсете доверено рамо.

16-и. Днес намирате радикално решение на спорни въпроси и постигате напредък в сделките. Не се обвързвайте с никого и не работете в екип. Отстоявайте личните си права и интереси. Уредете си срещи без посредници и не давайте излишни обяснения за работата и личните си проблеми. Ден на фатално привличане в любовта. Неблагоприятен момент за първа среща и за нови запознанства.

17-и. В този ден ще имате поне един подарък от съдбата. Ще се случват събития, които ще ви дават възможност да напреднете в бизнеса и да извоювате престижни позиции в обществото. Явете се на конкурси, участвайте в състезания. Може да бъдете предпочетени и избрани за добре платена позиция и на работното място. Днес е важно да тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича.

18-и. Родените в третата декада ще имат повече късмет и може да се надяват на придобивки. Кандидатствайте за позиция в чуждестранна фирма. Денят е благоприятен за връзки с чужбина, за уреждане на документи за работа, учене и пътуване извън страната по различни причини. Уредете гостуване. Някой ще дочака и гости, които ще го подкрепят морално и материално в избора.

19-и. За родените в първата декада този ден ще донесе повече рискове, неблагоприятни ситуации и случайности, които ще ви разбалансират. Правете всичко по правилата. Не влизайте в спорове и внимавайте какво си пожелавате. Пазете получените квитанции и бележки, ще ви потрябват. Нищо да не се изхвърля, за да не се наложи да ровите после в боклука. Счупеното е лош знак.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Новолунието в Риби на 13-и е най-добрият момент в  годината за отказване от вредни навици и привички. 14-и изисква да разчистите терена на връзките. На 15-и ще трябва да направите болезнен избор. Не чакайте по-добри времена, а действайте. 16-и е неблагоприятен за съвместна работа. На 17-и ще играете водеща роля в живота на другите. 18-и идва с предложение от далече. 19-и е ден за изповеди.

13-и. Ден за разчистване на сметки и за почистване у дома. Старайте се да спазвате диета, да прекратите или ограничите вредни връзки и положения в живота си. Дадената днес дума трудно ще се прекрачи и забрави. Не се намесвайте в чуждия избор, за да не излезете винови. До обед сме оставени на собствен ход. Доброто и злото сключват примирие в името на личния ни избор.

14-и. Днес и утре Луната от Овен и Плутон от Козирог са в неблагоприятни аспекти със Слънцето ви. Не взимайте отговорни решения, особено ако чувствате подмолни действия и намеси. През целия ден ще усещате правилната посока и цел и дано се доверите на интуицията си. Ще е добро за вас това, което неустоимо ви привлича. Яжте само това, което ви се дояде. Нищо да не се прави насила.

15-и. Настройте се на самозащита. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции на работното място и в посоката, в която смятате да вървите и да се внедрите. Конкуренцията днес е безмилостна. Не се давайте без бой, защитете си интереса, но си пазате и гърба. Ден на малки и големи предателства, след които ще останат само истинските приятели, на които ще разчитате.

16-и. Вървете си по пътя без да правите промени и да се отказвате от планираното, ако някой ви предложи друг вариант. Днес е противопоказно да се работи в екип и да се участва в колективни инициативи. Не случайно войниците ги строяват в рота, така стават лесно управляеми и ръководени. Всичко, което свършите и уредите сами, без чужда намеса или помощ ще се развива добре в бъдеще.

17-и. Силен, успешен и пробивен ден. Водете принципна политика и изпълнете каквото сте обещали. Може да подпишете изгодни договори и да влезете в перспективна среда. Оглеждайте се, търсете нова работа, нови връзки и познанства. Пътувайте към места и хора, с които смятате да работите и живеете в бъдеще. Ръководете се от инстинктите. Диетите са вредни, днес не се пълнее.

18-и. Ден на откровение за правилната посока. Ще ви се обаждат тези, за които дори и за момент сте си помислили. Разстоянията нямат значение и в любовта. Чакайте обаждане от чужбина. Идват  пратки и съобщения. Не е време за недоволство. Приемайте нащата такива, каквито дойдат и не претендирайте за друго. В съня си може да видите какво е истинското ви предназначение и цел.

19-и. Хубаво е в този ден да изживеете някакво приключение. Молбите и желанията ви може да се сбъднат. Пътувайте, помогнете според възможностите си на близки и приятели да реализират личните си планове и мечти. Изкажете на глас желанията си, помолете се за нещо важно. Не лъжете, ако не искате да се заплетете в неприятни положения. Пазете писма и бележки.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 13-и вземете важно решение и оставете в миналото нещата, които ви вредят. 14-и идва с прозрение за бъдещето, доверете се на интуицията. 15-и изисква активност по всички направления. Подпишете нови договори. 16-и е рисков за родените до 1 ноември. 17-и ви вкарва в нова среда, с нови приятели и нови конкуренти. На 18-и водете преговори с чужбина. 19-и е провокативен.

13-и. До обед доброто и злото не се намесват в човешкия избор. Родените в третата декада ще изживеят приятни, вдъхновяващи и зареждащи моменти. Днес е точният съвпад на Слънце, Луна, Венера и Нептун в знака на хармоничните ви Риби. Тази перфектна конфигурация ще се отрази положително на личните ви и любовни връзки. Някой прави предложение, а друг бебето.

14-и. Ще се събудите с усещането кой и какво е полезно или вредно за вас. Доверете се на инстиктите и предчувствията си. Яжте само това, което ви е сладко или ви се дояде. Увеличете дистанциите с тези, които ви настройват нагативно или се опитват да ви вкарат в губеща програма. Тренирайте интуицията си, ще загубите, ако не я послушате или вървите против желанията си.

15-и. Ще загубите позиции, ако протакате преговори и отлагате важни делови срещи. От утре навлизате в тежък и рисков период, затова е добре в днешния ден да използвате всички възможни шансове и да подпишете нови договори. Ще получавате покани и протекции, ще ви правят услуги. Стари длъжници ще ви се издължат, а това ще помогне и вие да си оправите сметките с някой друг. Действайте.

16-и. Ден на фатално влияние и привличане. Родените в първата декада са на път да провалят собствените си планове заради колективните инициативи. Не участвайте в съвместни начинания, внимавайте при пътувания и не се намесвайте в избора на околните. Не е ден за запознанства и първа среща. Съвместните действия ще ви провалят и ще ви ангажират с рискови занимания.

17-и. Ден на тежки преговори, но ако се спазват законите и ако двете страни са готови на компромис нещата ще се подредят. Ще срещате равностойни партньори и конкуренти. Не подхождайте лековато и повърхностно към водените разговори. Преговаряйте само, ако сте добре подготвени с наличности, факти и ресурси. Може да се споразумеете по цени на стоки, услуги и доставки. 

18-и. Родените в третата декада може да изпуснат или да се откажат от изгодна сделка. Съберете се и се разберете. Дайте си още един шанс. Утре ще намерите устройващия и двете страни вариант. Тази вечер и вие и партньорите ви ще размислите и утре може да се съгласите на компромис. Не си пропилявайте шанса, дори и с риск да смесите работата с любовта на работното място.

19-и. Днес печелят хората с дар слово и дарба за убеждаване. Търсете слабите места на тези, с които се налага да преговаряте и се постарайте да им влезете под кожата. Днес благата дума ще отвори железните врати на недоверието. Не правете забележки, бъдете пределно дипломатични. Постарайте се да туширате напрежението, което витае във въздуха. Пазете свои и чужди тайни.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 13-и ще срещате противопоставяне. 14-15-и ви зареждат с нови идеи и с ентусиазъм за постигането и реализацията им. На 16-и избягвайте да се обвързвате в съвместни договори и работни поекти. Цялата работа вие ще свършите, а друг ще обере лаврите. Не теглете кредити. 17-и идва с изгодни инвестиции и печалби. За 18-и планирайте преговори с чужбина. 19-и е рисков е провокативен.

13-и. Днес Слънце, Луна, Венера и Нептун ви гледат в пречупващи аспекти от Рибите. На това новолуние си дайте дума да прекратите вредни и разболяващи връзки и да се откажете от вредните си навици. Дистанциите ще се увеличат, особено с хората, които ви пренапрягат и пречат на бъдещите ви делови и творчески планове. Ориентирайте се към ново поприще, към нова лична връзка и хоби.

14-и. Доверете се на вътрешното си усещане. Ден на устата. Не яжте това, което ви е неприятно или не харесвате, дори и с риск да обидите домакините. Доверете се на сетивата и в личния избор на срещи и запознанства. Всичко, което днес ви е приятно ще се окаже добро за вас, а неприятното наистина ще ви донесе болка и проблеми и ще ви изложи на риск. Предусещате и кой ще ви предаде.

15-и. Днес, ако не нападнеш ще те нападнат и атакуват на слабото място. Гответе се за битки, но вземете предпазни мерки и да защитите гърба си. Не се знае откъде ще изскочи проблемът, който ще ви занимава в следващите дни. Край с мечтите и планирането. Този ден изисква да покажете и докажете на практика това, за което сте се готвили. Явете се на изпити, тестове и конкурси.

16-и. Денят носи риск за хора от приятелския ви кръг. Интересите на родители и деца са противопоставени. Не участвайте в съвместни инициативи на работното място. Очертават се изневери и изнервящи положения. Имате шансове да спечелите, ако всичко важно си движите и постигате сами. Сключвайте двустранни договори. Не споделяйте нищо, не влизайте в нова среда.

17-и. Бъдете верни на близки и приятели и отговорни към задълженията си. Не си спестявайте труда, ако не искате работата ви да пострада. Явете се на изпит, участвайте в състезателни програми. Ще спечелите и спонсорска подкрепа. Кандидатствайте за субсидии. Противопоказно е да се спазва диета. Хапнете си без притеснение, колкото и да изядете няма да напълнеете.

18-и. Добре е да кандидатствате за работа в чуждестрана фирма. Рекламирайте се, подайте документи, защитете позициите си. Ден на откровение за правилния път и избор. Откривате истинския смисъл на връзките си, а някои от тях ще ви помогнат да изплувате от кризата. Нищо важно не отлагайте за утре, когато ще се почувствате притиснати и обезоръжени. Действайте сега.

19-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и до вечерта ще срещне Марс. Аспектът е зареден с емоционална провокативност. Ще ви засегнат на болното място, а и вие не се церемоните много. Провокирани сте и към споделяне, което ще ви навреди. Съветът е да не действате първосигнално. Прикривайте истинските си намерения, проблемите и притесненията си.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

13-и е ден за разчистване на сметки. Спазвайте диета. 14-15-и носят рискове, вкарват ви в губещи връзки, от които няма да имате толкова полза, колкото разходи. Защитете личната си територия. 16-и изисква самостоятелна работа на свой терен и със свои средства. 17-и ще донесе придобивки. Сключете нов договор. 18-и разширява територията ви на влияние. На 19-и печелят добрите оратори. 

13-и. Каквото обещание дадете днес, ще трябва да го изпълните. Ден за диети и отказване от вредни навици. Заемете се с разчистващи и прочистващи дейности, работете в градината и създайте уют у дома. Не започвайте нови начинания, преди да сте приключили със старите ангажименти. Днес се връщат дългове на внимание и обич. Изпълнете и обещанията дадени на половинката и децата.

14-и. Днес интуицията дава верни сигнали, но вие не сте готови да я слушате. Разсъдливата ви природа възприема предчувствията като несериозни. Днес и утре вървите по тънък лед от амбиции и страсти, забравяте обещения и лични приоритети. Не се насилвайте да правите или да ядете нещо, които ви е неприятно. Бъдете себе си, не се опитвайте да правите някому впечатление.

15-и. Днес защитата е на преден план, независимо, че се готвите за атака на работното място и в социалните отношения. Бъдете сигурни, че конкуренцията също се е подготвила и само чака да открие слабото ви място. Ще водите тежки битки за права и позиции, ще се изнервите и може да направите грешен ход. Увеличете дистанциите, не споделяйте. Не вадете зъб, освен ако няма накъде.

16-и. Родените в първата декада ще бъдат първи, ако не влизат в съглашателства. Някой се опитва да ви използва като патерица за постигане на личните си цели и амбиции. Не взимайте прибързани решения, особено под натиск. Проверете всичко, премислете отново и отложете за утре старта на нови дейности и проекти. Тази вечер не споделяйте и чуждо легло, вероятни са компромати.

17-и. В този ден може да постигнете нещо голямо и важно. Ще се похвалите с придобивки, с повишение и преназначение. Ще играете водеща роля в избора и живота на околните. Ден на подадените ръце. Може да сключите преспективен договор и да влезете в избрана среда от съмишленици. Не се стопирайте, явете се на конкурси, заявете претенции и искания и си търсете правата.

18-и. Родените в третата декада ще имат повече късмет, ще реализират повече ползи и ще спечелят повече пари. Насочете действията си към имотни и наследствени дела. Може да се разберете с роднини, които са в чужбина. Ще разширите територията си на работа и влияние и ще получите изгодни оферти. Ден на телепатичните контакти. Ако мислите за някого, той ще ви се обади.

19-и. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото по добре да си замълчи. Не правете забележки, не коментирайте пред трети лица чуждия живот и личен избор. Днес лесно пламват искри в отношенията и още по-лесно се касат стари връзки. Ще съжалявате за казаното и стореното, но едва ли първи ще подадете ръка.  Разбирате за изневери или сами изневерявате.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

13-и е ден за личен избор. Лесно ще откажете и вреден навик. 14-и ви дава насоки накъде да тръгнете и с кого. 15-и ви поставя на старта на нови дейности и проекти. На 16-и ще имат проблеми родените в първата декада. Не се обвързвайте с никого. И на 17-и работите за чужд интерес. 18-и е рисков, а на 19-и може да постигнете максималното докато другите спорят и взаимно си пречат.

13-и. Този ден ще ви донесе много любов, ще оправи някои отношения и ще ви помогне да приключите с това, което ви вреди. Време е за разчистване пътя напред. Насочете се и към благоустройството на дома и офиса. Не оставайте за друг път промените, които сте планирали. В този ден се изкачваме на нова навивка на личното си развитие. Разчистете и терена на връзките.

14-и. Ще се събудите с усещане за полезното и вредното. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Дистанцирайте се от хора и дейности, към които изпитате неприязън. Днес не бива да се карате насила да вършите нещо. Не яжте и храна, която ви отблъсква. Ако почувствате привличане към някого, това е знак, че с този човек имате бъдеще в работата или любовта.

15-и. Активизирайте се максимално, задвижете промените, които отдавна планирате. Ден за нападение и атака по всички фронтове на личната ви активност. Защитете позициите си и юридически. Не оставайте друг да ви върши работата. Ще се активизират днес и враговете ви, така че защитете надеждно гърба си. Не позволявайте странични намеси в избора ви и в работата, която вършите.

16-и. Родените в първата декада са в особено неблагоприятна позиция за обвързване с когато и да било, за каквото и да е. Стойте далече от колективните инициативи. Не тръгвайте в командирвка с непроверени хора и не приемайте нови членове в среда си и в екипа, който ръководите или за когото отговаряте. Попадате на неточните хора, които ще провалят плановете ви.

17-и. Съветът на деня е да не смесвате работата с удоволствията и с приятелските връзки. Изпълнете каквото ви е в задълженията, но не се обвързвайте емоционално. Ще бъдете използвани не само от преките си работодатели, но и от тези, към които изпитвате някакви чувства. Ще се наложи да защитавате свои и чужди права и територии. Наблегнете на храната, днес не се пълнее.

18-и. Родените в третата декада ще бъдат ограничени при пътувания и по отношение на деловите си ангажименти. Може да се разминете с големи поръчки, предложения и инвестиции. Конкуренцията се опитва да заеме и вашата ниша. Връзки с приятели и работодатели от чужбина ще ви помогнат да укрепите положението си. Ще получите изгодни задачи и дълготрайни поръчки.

19-и. Този ден сбъдва благите пожелания. Внимавайте какво си пожелавате. Ще приключите успешно работа, която ще бъде оценена на ниво и ще представлява трамплин за бъдещите ви задачи и начинания. Може да убедите някой да ви финансира и съдейства. Ден на вербалната магия. Добрите оратори ще спечелат повече от големите комбинатори. Подгответе си внимателно речите.

Риби 20 февруари – 20 март

Новолунието във вашия знак на 13-и ви поставя пред важен избор изискващ преосмисляне и преоценка на живота и отношенията. На 14-и се доверете на интуицията и ще направите правилен избор. 15-и слага край на изчакването, започнете атаката. На 16-и не допускайте странични хора до работата си. 17-и е ден за реклама и привличане на клиенти. 18-и носи покани и успех. 19-и е рисков.

13-и. Днес Луна, Слънце, Венера и Нептун са в съвпад в знака на Рибите. Аспектът носи личен чар, артистично вдъхновение и озарение за правилната посока, мисия и цел в живота. Не започвайте нищо ново и важно преди да сте разчистили терена и да сте се освободили от вредни връзки и присъствия. Това е и най-благоприятния ден в годината за отказване от вредни навици и привички.

14-и. Днес е важно да направиш крачка към това, което те привлича. Обадете се на желаните хора, яжте само това, което ви се дояде и вършете тази работа, която ви е на сърце. Едно приятно или неприятно чувство в гърдите показа кое е полезно или вредно за вас. Доверете се на вътрешното си усещане и няма да сбъркате в преценката и избора. Избягвайте конфликтите и бурните емоции.

15-и. Ден на леопарда. Време е за качествен скок в посока на личните ви амбиции и интереси. Ще сбъркате ако останете пасивни. Така давате на конкуренцията време и шанс за успех. Ще претърпят поражение тези, които само се оглеждат и ослушват, а оставят инициативата за друг път. Заемете се с ремонти на техниката, с която ще работите. Енергията ви търси поле за изява.

16-и. Днес в живота и в личния ви избор може да се намесят странични хора, които ще се стремят да ви обсебват, привличат и използват. Работете и действайте самостоятелно. Не е ден за първа среща и за подписване на колективни трудови договори. Луната преминава през градусите на големите диктатори. Ще си проличат манипулаторите. Вечерта носи неочакван обрат.

17-и. Ден за срещи, за преговори и привличане на нова клиентела. Може да получите предложения, които ще ви помогнат да излезете от кризата и да печелите добре. Не нарушавайте принципите си. Ден на равностойните съюзи, при които се подписват и точни договори. На прага сте на  изгодна инвестиция на труда си и на средствата, с които разполагате. Ден и на хубавото похапване.

18-и. Днес преодолявате всяка преграда, осъществявате връзки с приятели или бизнес партньори от чужбина и успявате да пласирате продуктите на труда си. Чакайте изгодни предложения, не отклонявайте покани и проявете настойчивост при подписване на новите си договори. Пазарете се, другият е склонен на отстъпки, защото цени работата и възможносите ви.

19-и. Рисков ден особено за родените до 1 март. Луна и Марс ви облачват в конфликтен аспект от знака на Близнаците. Действате първосигнално и може да се скарате с важни за бъдещето ви хора. Денят е пълен с провокации. Не правете забележки и не реагирайте на такива. Не унищожавайте писма, квитанции и бележки, ще ви потрябват. Пазете си документите и внимавайте какво си пожелавате.

Още по темата: зодии

Подобни статии