Пълен седмичен хороскоп за 13-19.11.2021: Водолей - преливаща енергия, Рак - удари под кръста и провокации

Някои вървят към върха, други се срутват от пиедестала. Вижте какво казват звездите за периода между 13 и 19 ноември.

Овен 21 март – 20 април

В събота не ставайте рано и не започвайте нищо отговорно до обед. След това до понеделник на обед може да защитите позиции и амбиции. На 15-16-и Луната е в Овен. Първо ще получите подарък, след това трябва да направите такъв. 17-и завърта колелото, може да се спечели много. На 18-и проведете събрания и срещи на екипа. На 19-и е пълнолуние с лунно затъмнение, смирете се.

13-и. Събуждате се след тежък сън, на който не бива да обръщате внимание. Не позволявайте да ви движат фикс идеи и фобии. Отложете за утре взимането на важни решения в семеен и личен план. Вечерта може да ви се обадят с предложение позволяващо да разширите сферата си на влияние, работа и амбиция. Докосвате се до тайни източници на енергия, получавате откровение за пътя напред.

14-и. Взетите днес решения позволяват да стъпите на здрава основа, да затвърдите позициите си, да доминирате в средата и у дома. Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете. Маркирайте важните крачки и репери по пътя. Не обръщайте внимание на неприятностите, те няма да траят дълго. Този ден ни е даден за лично творчество и развиване на талантите.

15-и. Днес може да изкачите висок връх, да получите работата, за която кандидатствате или позицията, която сте заслужили със старанието си в миналото. Денят е високоенергиен. Може да се постигне непостижимото преди. Само не се претоварвайте. Вечерта се приберете с подарък. Не забравяйте важните семейни поводи, а и без повод направете някого щастлив. Чакайте награди.

16-и. Търсете начин да се включите в спонсорски инициативи. Сега е момента да се работи по създаване на фондации и сдружения с обгрижваща цел. Всеки жест ще се връща като бумеранг и ще ви носи удовлетворение. Добре е да уредите имотни и наследствени дела и да дадете повече пълномощия на децата си. Може да се намерят средства за важен ваш проект. И държавата прави своя жест.

17-и. Този ден ще направи някого богат, а друг още по богат. Ще има и такива, които ще захранват поилката и хранилката на другите и дано от това изпитат удовлетворение. Ден на колелото, което е било отдолу ще тръгне нагоре и ще стане актуално като призив, действие и ангажимент. Насочете усилията си към начинанията, които временно сте изоставили. Ден на презареждане на батериите.

18-и. Най-добрият ден в месеца за съвместна делова и творческа работа. Сега е момента да се провеждат общи събрания, да се свикват срещи, на които ще се взимат колективни решения засягащи живота и работата на много хора. Всеки трябва да намери своята група по интереси или да създаде такава. Ще се намери начин за финансиране на предложените проекти. Всеки старт ще е успешен.

19-и. Денят е зареден с особен фатализъм. Лунното затъмнение ще донесе проблеми на страните, над които минава сянката. За нас ще има само странични ефекти. Съветът е да се смирите, да не действате невъздържано, да контролирате амбиции и апетити и да не влизате в конфликти по никакъв повод. Ако се скарате с някого ще е за дълго и ще ви стане тежко. Защитавайте справедливи каузи.

 

Телец 21 април – 20 май

До обед на 13-и контролирайте емоциите и не позволявайте да ви провокират. Следобед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. 14-и е денят на базовите проекти. 15-и позволява да вземете каквото ви се полага. На 16-и помогнете на близък и приятел в криза. На 16-18-и Луната е в Телец, а това насочва действията на мнозина към активна работа и търсене на печалба.

13-и. Днес много от важните неща ще се правят на тъмно, ще останат скрити за вас или за обществото като цяло. Нищо важно да не се започва поне до обед. С напредването на деня хоризонтът се изчиства, виждат се пътищата, по които да се тръгне и целите, които да се гонят. Взетите решения днес и утре ще ви изведат на престижни позиции. Не оставайте съдбата си в чужди ръце.

14-и. Ден на фонтана от приливаща енергия водеща ни към лична и духовна самостоятелност. Включва се каналът на кармичната родова памет. Всички сили трябва да се насочат към подобряване условията ни на живот, работа и труд. Бъдете активни, подходете отговорно към всичко, с което се занимавате. Ще има късмет и ползи там, където нещата се правят по традиционния начин.

15-и. Днес ще ви се предложат два различни пътя към една и съща цел. Единият ще бъде обезпечен и луксозен, а другият ще следва козите пътеки на общуването с нещо непознато или неприемливо на пръв поглед. Направете избора си по чувство. Важното е, че ще стигнете върха и ще се похвалите с победа в следващите дни. Разликата е в опита, който ще се натрупа и в личното удовлетворение.

16-и. Ден на сърцето и сърдечните работи. Правете жестовете, които се изискват или очакват от вас. Помислете първо за тези, които обичате или с които ви свързва работата и обществения живот. Почти в края на работното време ще получите чаканите и удовлетворяващи ви резултати, ще успеете да си върнете загубена позиция или връзката, която прибързано сте прекратили. Чакайте награди.

17-и. Луната навлиза в Телец и преминава през градусите си на екзалтация в бизнес и финансов план. Чудесен ден за старт на нови дейности и проекти, от които в бъдеще ще дойдат пари или чаканото повишение. Нищо не е случайно, всеки ваш избор ще ви обезпечава материално и ще ви вкарва в успешна работна среда. Добре е да се сключват нови договори и да се влиза в съюзи.

18-и. Бъдете особено внимателни. Днес може да спечелите, ако правилно изберете средата, в която ще се развивате и екипът, с който ще работите, ще организирате или водите в бизнеса. Ще си проличат хората с дарба в търговията, маркетинга и рекламата, в различните позиции на материалния живот и личното обезпечаване. Не правете компромиси, бъдете там, където се усещате силни.

19-и. Може да ви засегне тежко и на болното място пълнолунието във вашия знак, което ще бъде придружено с лунно затъмнение. Не влизайте в конфликти, туширайте в зародиш скандалите и не се сърдете на никого за нищо. Намалете изискванията и апетитите. Препоръчва се диета на всички нива и ограничаване на срещите с хора, които ви натоварват. Не оставайте сами тази вечер.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

През уикенда Луна и Нептун от Риби провокират личните ви фобии и фикс идеи. До обед в събота не предприемайте нищо важно. На 15-и ще извлечете ползи от всеки разговор и може да подпишете изгоден договор. На 16-и първо дайте нещо от себе си, а после искайте. Изявите ви на 17-и ще ви направят по-богати и обезпечени. На 18-и се включете в екипни инициативи. 19-и е рисков.

13-и. Днес получавате предупредителни знаци. Отнесете се внимателно към всеки проблем или пречка, с които се сблъсквате. Не насилвайте късмета си и добрите намерения на околните. Обърнете се към по-духовни занимания. Приемайте всичко без влагане на много емоции или прекалени очаквания. Ако следобед наберете случайно нечий номер, обадете се, има за какво да поговорите.

14-и. Днес Луна и Нептун от Риби са в конфликтен аспект със Слънцето на родените в третата декада. Водете градивни разговори, нищо да не се руши. Не прекратявайте връзки, независимо кой и как се опитва да ви въздейства. Съзидание по всички възможни начини е девизът на деня. Градете, търсете съюзи, в които да обедините личния си и творчески потенциал. Бъркате ако се изолирате.

15-и. За един този ден носи коронясване, а за друг детронация. Символ на деня е корона на хребета на планината. Предстои мъчително изкачване към важната за вас цел. Не се колебайте да използвате и заобиколни пътища. Не винаги правата линия е най-късият път до целта. Ще се наложи да водите завоалирана и дипломатична игра и на няколко пъти да се отказвате от едно за сметка на друго.

16-и. Почти до края на работното време работете повече за интересите на другите, изпълнете дадените обещания, участвайте в благотворителни инициативи и намалете до минимум претенциите. Опитайте да разберете другата гледна точка и да се съобразите с мнението на партньорите си. Тази вечер колелото на съдбата ще се завърти. Един ще бъде детрониран, а друг ще се изкачи на върха.

17-и. Ден на бърза трансформация по отношение на паричните потоци и техния контрол. Някой ще спечели много използвайки промените в обществен и личен план. Колелото ще се завърти. Поставените в губеща ситуация и пренебрегнатите до момента ще получат власт и влияние, а доминиращите ще изпаднат от някои класации. Реагирайте бързо и за края на работното време насрочете важни срещи.

18-и. Днес ще спечелят тези, които играят колективно и са обединили ресурси и интереси в името на важна цел. Проведете нужните делови срещи, привлечете нови партньори, търсете спонсори и подпишете бързо обезпечаващите работата ви договори. Сега е момента да се работи в екип и да се защитават общите интереси. Който се отдели ще загуби и ще бъде елиминиран от играта.

19-и. Ден на лъжи, измами и съблазни. Нищо не е такова каквото ви казват, съветват и предлагат. Тенденцията е царят да се доверява на шута. Някой ви шепне на ушенце една на пръв поглед добра идея. Проблемът е, че времето не е дошло, че няма подходящите условя за нещата, които искате или ви се предлагат. Не излизайте извън зоната си на комфорт и компетентност. Конкуренцията дебне.

 

Рак 22 юни – 21 юли

13-и има своята тъмна и светла половина. Не бързайте, задействайте се следобед. На 14-и постигате важна цел разширяваща позициите ви на влияние. На 15-16-и ще срещате отпор и натиск, нужни са отстъпки. 17-и е ден на преобразяването, броят се наличностите, отчитат се ползи и загуби. На 18-и е време за общи събрания и взимане на важни решения. 19-и е ден на удари под кръста.

13-и. Ще постигнете важна цел стига да не избързвате в действия и изказвания. Денят започва с провокации и опити за елиминация. Ограничете контактите, не започвайте нищо важно и не давайте съвети. От обед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Луна и Нептун от Риби, заедно с планетите в Скорпион образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Получавате подкрепа и защита.

14-и. Ден на фонтана от приливаща енергия, която ще помогне да работите самостоятелно и да постигнете целите си. Днес всеки може да намери своите тайни и явни източници на сила, подкрепа и ресурс. Силите ни се усилват и бликват във всички важни дейности и инициативи. Насочете цялото си внимание за благоустройството на дома и страната. Включва се каналът на кармичната родова памет.

15-и. Днес и утре Луната от Овен образува пречупващи аспекти със Слънцето ви. Ще срещате отпор и критика от страна на група хора. Ще се наложи да направите нежелани компромиси и дано не е със съвестта. Стигате определен връх в кариерата си, но там ви чака и голяма конкуренция. В края на работното време направете нужните компромиси. Навлизаме в деня на сърцето.

16-и. Съветът за този ден е да не се занимавате с амбициозни дейности, а да насочите всичките си сили в подкрепа на някого или в благотворителни и творчески инициативи. Ще претърпите загуби в местата, където тръгвате с голямата кошница и търсите начини за успехи и печалби. Подкрепете някого, участвайте в спонсорски инициатниви и ще получите защита за личните си дела и намерения.

17-и. В деня на колелото на всички нива започва лична и професионална трансформация. Някой сменя прическа и визия, а друг тотално променя мнението и намеренията си, които вчера е декларирал. Предстоят обрати в отношенията. Провеждайте събранията към края на работното време, когато нещата вече са уточнени, вижда се крайната цел или се намира изход от ситуацията.

18-и. Ще водят в играта тези, които са обединили сили, ресурси и интереси и могат да се наложат над желанията и мненията на другите. Не е добре да действате като вълк-единак. Със сигурност ще бъдете елиминирани или хванати в капан във финансов и професионален план. Няма да се чувствате добре и няма да успеете и ако сте влезли в грешната група или сте направили компромис.

19-и. Ден с тежко и агресивно излъчване. Страсти и амбиции ни водят в капани, от които трудно ще се измъкнем. Предстои пълнолуние с Лунно затъмнение, което ще се отрази негативно на женското начало, а където се съберат много хора може да има и провокации. Податливи сме на внушения и всякакъв вид съблазни. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

 

Лъв 22 юли – 22 август

До обед на 13-и не започвайте нищо важно. След това намирате решение на всеки проблем. 14-и ви свързва с подходящите хора. 15-16-и ще бъдат най-успешните ви и силни дни за периода. Действайте активно в посока на важните си цели и интереси. Печелите дела и си връщате загубени позиции. 17-и завърта колелото, вече друг доминира. На 18-и обединението наистина носи сила. 19-и е рисков.

13-и. Днес тъмнината трудно си отива, особено в отношенията. Поспете или останете където сте. Следобед е важно да заемете такава позиция, която ще поддържате в бъдеще. Направете някои ремонти и благоустройствени дейности у дома и на работното място. И ако чувствате дистанцираност в отношенията с близък, постарайте се да разберете какъв е проблемът и да оправите нещата.

14-и. В този ден се включва каналът на кармичната родова памет. Дано всеки избор, който правите да е за доброто на фамилията ви. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Представете си ярко и с подробности тази линия на поведение, работа и отношения, която смятате, че е най-добрата за вас и близките ви и я следвайте неотклонно. Вечерта е зареждаща.

15-и. Днес пасивността е нежелателна. Енергията ви търси начин да се излее навън в активни и презареждащи дейности. Не я оставайте да се вкисне в някой вътрешен огран и да ви разболее. Дайте всичко от себе си в посока на голямата ви лична амбиция. Добре е да подпишете нови договори и да приемете предложения за съвместна работа и дейност. Започнете прочистваща диета.

16-и. Днес мъдростта надделява над чувствата и ума. Направете своя мъдър избор и това, за което някой ви моли. Никъде на отивайте без подарък. Ден на сърцето и сърдечните работи. Намерете начин да огреете навсякъде и да помогнете на някой изпаднал в нужда. Ако в този ден не си милостив ще се лишиш от милост за себе си. Амбициозните начинания ще потънат в забрава.

17-и. Родените в първата декада ще претърпят желана или нежелана метаморфоза. Ще срещате натиск и агресия и ще се наложи да променяте плановете си в движение. Не теглете кредити и не задлъжнявайте по никакъв повод. Ден на колелото. Някой печели на гърба на друг, който тръгва надолу. Ще получите неприятна информация, която вади отново на повърхността старите проблеми.

18-и. Денят носи повече грижи и проблеми за родените във втората декада. Нужна ви е партньорска защита. Не си позволявайте да действате сами срещу всички. Ден на тръбача, който свири сбор и събира съмишленици под знамената на личната си активност. Без доверени хора ще загубите играта и ще изпаднете от една класация. Тази вечер ви наляга меланхолия.

19-и. Днес и родените в третата декада ще бъдат обект на агресия, натиск и активна манипулация. Ограничете контактите и не тръгвайте да спорите с някого независимо предизвикателствата. Каквото загубите трудно ще възстановите. Активизира се змеят на желанията. Някой върви към изневери, които ще му излязат солено. Очертава се компроматна атака. Намалете амбицията.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 13-14-и Луна и Нептун ви гледат в опозиция от Рибите. Движат ви фикс идеи и илюзии. На 15-и  изкачвате връх в кариерата и деловите връзки. Вечерта удовлетворете нечия молба. 16-и изисква грижа повече за другите, не мислите само за себе си. На 17-и печелите там, където преди сте имали загуби. На 18-и може да влезете в подходящ екип и да подпишете нови договори. 19-и е конфликтен.

13-и. Отнесете се внимателно към знаците, които получавате днес. Тези, които застанат срещу вас и в бъдеще ще го правят независимо, че до вечерта ще стопите ледовете и ще влезете в примирие. Ще срещате прикрита и открита съпротива не само в семейството, но и в приятелския и роднински кръг. Не се опитвайте да променяте нечии решения. Може би бъркате или ви липсва информация.

14-и. Днес може да излезете от зоната си на комфорт или да бъдете поставени пред труден избор. За някой предстои преместване в нов дом или среда, а за друг приемане на нови хора в екипа. Ще се наложи да се посвиете преди да се разширите. Направете размествания и ремонти. Ще се почувствате притиснати и изолирани. Насочете силите си към укрепване на семейните връзки.

15-и. Днес ще имате постижение, което ще оцените като малко и недостатъчно, но точно на неговата база ще се развият благоприятните за вас дела и начинания. Благодарете за всичко, което в момента ви дава живота. Неприятностите са част от програмата, която ще изиграе защитна роля за вас в дните на криза. Енергийният ви потенциал нараства, отхвърляйте проблемите един по един.

16-и. Включва се космическият канал на любовта и грижата към ближния. Включете се в спонсорски  дейности. Нужно е себеотрицание и мисъл повече за хората около нас. Ще се намери и кой да се погрижи за вашите нужди и проблеми. Давайте от сърце и ще получите каквото ви трябва. Всичко, което започнете с голяма амбиция няма да даде желаните резултати. Важното отложете за утре.

17-и. С навлизането на Луната в знака на Телеца навлизате в силен тридневен период. Може да получите дължимото и да спечелите повече от очакваното. Очертава се възможност за съвместна работа. Сключете нови договори. Опипвайте почвата навсякъде където имате интерес. И на вашата улица ще изгрее слънцето на късмета. Ще започнете по заместване, а после ставате титуляр.

18-и. Днес е от значение да влезете в средата, в която ще се чувствате защитени и удовлетворени в  в живота и в бизнеса. Родените във втората декада може да намерят добре платена работа и да получат изгодни предложения в личен и делови план. Не се отказвайте в този ден от изгодните и благоприятни възможности за развитие в една или в друга посока. Ставате част от проспериращ екип.

19-и. Пълнолунието днес е придружено с лунно затъмнение в знака на бизнеса и парите Телеца. Платете данъци и такси. Възможни са всякакъв тип финансови затруднения и конфликти на интереси в следващите дни. Родените в третата декада да уредят своевременно юридическите си проблеми. Старайте се в този ден да не нарушавате закони и предписания. Смирете амбицията и претенциите.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Отнасяйте се с подозрение към всичко предложено на 13-и. На 14-и стъпваме на нова база и работим  за бъдещето. На 15-16-и вървите към изневери или разбирате за такива. Луна и Венера са в конфликт със Слънцето на родените около 1-10 октомври. 17-и е ден на пръстена и колелото, едно обвързване подобрява живота ви. На 18-и подпишете нов договор. 19-и е зареден с амбиция и агресия.

13-и. Ако днес се събудите подтиснати, обърнете се  към по-духовни и творчески занимания. Прочистете мислите от негативизма, излезте сред природата. Един поглед нагоре ще ви оправи настроението. Не се опитвайте да убеждавате някого да приеме гледната ви точка, може би в нещо бъркате. Контролирайте емоциите, днес те не са добър съветник. Оставете и децата да се справят сами.

14-и. Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия и желанието да се постигне най-доброто в ситуацията. Представете си ясно посоката, която ще следвате и търсете начин да реализирате намеренията си. Днес силите са насочени към подобряването на живота и бита, към обезпечаване бъдещето ни и това на децата. Всеки може да се докосне до тайни източници на сила и ресурси.

15-и. Днес може да разберете за изневери или да бъдете обект на фатално привличане по естеството на работата и личните връзки. Не си позволявайте конфликти с партньора и не допускайте странични хора да надничат в семейната спалня и кухня. Събуждат се страсти, желания и амбиции, които трудно ще овладеете и контролирате. Не позволявайте на изкушенията да ви объркат живота.

16-и. В този ден е добре да вложим цялата си енергия, мисли и чувства в подкрепа на другите. Включете са в спонсорски и благотворителни инициативи и правете това, за което някой ви помоли. Който в този ден не помогне според силите си, ще се лиши от подкрепа в труден за него момент. Всичко, което започнете с голяма амбиция и желание за печалба ще се провали в бъдеще.

17-и. Случващото се днес дава шанс на подтиснатите в миналото да се изправят, да надигнат глава и да постигнат целите си. Съдбата завърта колелото и изкачва към върха на постиженията и славата тези, които са били в немилост. Добре е днес и утре да се подписват нови договори. Силите ви се връщат, повишават ви. Започнатите лечения ще са успешни и навременни.

18-и. Участвайте в съвместни инициативи на екипа и се постарайте да заемете такава позиция, която ще ви даде възможност да развивате личния си потенциал и да се чувствате удовлетворени и добре заплатени в работата си. Не оставайте на места, където не ви оценяват или имате таван на реализация. Мястото ви е там, където се чувствате на ниво и добре се справяте с изискванията.

19-и. Днес е добре да се работи самостоятелно. Не допускайте много хора до работата и деловите си проекти. Всеки е тръгнал с голямата кошница и няма да се посвени да си вземе от чуждото. Споделените идеи може да се реализират от друг. Не бързайте да се хвалите, плагиатите дебнат. Не позволявайте да ви увещават да постъпите по един или друг начин. Днес всеки има своя скрит мотив.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 13-14-и ще изкачите връх в кариерата и в отношенията си с партньори. Ще получите подкрепа за творческите си планове. На 15-и направете връзка с потенциални спонсори, а на 16-и сами ще влезете в подкрепяща и стимулираща нечие развитие роля. На 17-и не рискувайте във финансов план. 18-и сплотява редиците на конкуренцията, ще се почувствате в изолация. 19-и налага нови мерки.

13-и. Луна и Нептун от знака на Рибите ще ви дарят с откровение за правилната посока и избор. Довършете работата, която сте обещали. Време е да се уредят сметките и да се финализират започнатите проекти. Може да настъпите някого на болното място или да го убедите да действа в посока на личните ви интереси. И двете страни няма да спечелят, ако не мислят самостоятелно.

14-и. Ден за самовглъбение, включва се каналът на кармичната памет. Медитирайте и действайте по чувство в този ден. Енергията ви се усилва. Може да се справите с всяка болка и проблем и да подкрепите близките. Съзиданието и градежа са символите на деня. Помислете как да обновите дома и личните си връзки. Ще намерите пътя, който до момента ви е убягвал и ще кажете точните думи.

15-и. Ден на високите енергии, амбиции и цели. Натрупаното напрежение избива в агресивност. Вероятни са изневери както на партньора, така и на собствения ви стил на работа и живот. Символи са короната и меча. Един ще се похвали с победа, друг се стяга за реванш. Не се препоръчва пасивност, но без да се отива в крайности. Старайте се да контролирате положението във всеки момент.

16-и. Ако днес не дадете повече от себе си и не направите това, за което някой ви помоли в следващите дни сами ще се молите за съдействие и подкрепа. Ден на сърцето и сърдечните работи. Сега е момента да се стопяват дистанциите, да се сплотява екипа, да се търсят пътища за помирение и разбирателство в името на важна за всички цел. Следвайте пътя на компромиса и любовта.

17-и. Днес Луна от Телец и Сатурн от Водолей са в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. Ще влезете в преразход на средства и чувства. Родители и деца на се разбират. Плащате чужди сметки, а някой и глоби може да отнесе. Ден на колелото. Ще се променят правилата, което е било разрешено, вече ще е забранено, но и обратното. Не рискувайте във финансов план.

18-и. Днес се отваря пропаст в отношенията, разделяме се на групи по интереси, мнения, позиции и амбиции. Родените във втората декада трудно си намират мястото и по някакъв начин се дистанцират и самоизолират. От действията ви в момента може да загубите пари и позиции или поради личния си избор да попаднете в неблагоприятна за бизнеса и начинанията ви среда.

19-и. Днес и за родените в третата декада ще има моменти на изпитания и конфликти. Никой на никого няма да направи компромис. Очертава се остра битка на интереси и мнения. Амбициите взимат връх над здравия разум. Пълнолунието днес е придружено с лунно затъмнение. Не е изключена повишена сеизмична активност в местата по света, където ще мине сянката на затъмнението.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Луна и Нептун сключват пречупващи аспекти с вашето Слънце през уикенда. Всичко ще става по трудния начин и с конфликти. На 15-и изкачвате връх в кариерата, а вечерта ви очават подаръци от съдбата. На 16-и се получава по заслуги. Ще разберете кой и доколко държи на вас. 17-и носи пари на прозорливите. На 18-и стават по-силни работещите в екип. 19-и носи противопоставяне.

13-и. Не реагирайте прекалено емоционално на ситуациите, в които попадате. Не е нужно да се обяснявате и да доказвате нещо пред хора, които не са в час. Няма да ви разберат. Днес всеки се движи воден от личните си фикс идеи и фобии. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол. Опияняват ви идеи, които няма да се реализират. Реалностите се разминават с желанията ни.

14-и. Родените в третата декада трудно ще изкачат върховете, които са си поставили като лична амбиция и цел. Някой ще ви изпревари на финала. Днес не може да си позволите пасивност, но и прекалената амбиция може да ви разболее. Не се претоварвайте, намерете време за релакс и се погрижете за нуждите на близките си. Вечерта носи смирение и любов, успокоявате топката.

15-и. Луната от Овен ви зарежда физически и емоционално. Днес може да изкачите връх в кариерата и да подпишете изгодни договори. Поне в една посока на живота постигате нещо, към което отдавна се стремите. Не чакайте друг да ви свърши работата. И за най-малкото усилие ще има награда, а големите амбиции ще определят и печелившата за вас посока в бъдеще. Действайте активно.

16-и. Днес бумерангът се връща и ако сте се погрижили за някого в миналото сега ви чакат награди. В живота ви може да се появи и неочакван благодетел. Приемайте това, което ви дават и предлагат и сами предложете на някого подкрепата и обичта си в труден момент. Включва се каналът на любовта. Тези, които откажат подкрепа ще се лишат от такава и в бъдеще ще се справят сами.

17-и. Днес печалбите са за тези, които разбират от финанси, които са в кухнята на сделките и са в час с нуждите на момента. Някой ще удари джакпота, а друг ще приключи с дейност, която не върви в кризата. Колелото се завърта, позициите се сменят. Време е да промените и личната си визия, особено ако ви предстоят срещи, на които е важно първото впечатление. Търсете решение на проблемите.

18-и. Днес е важно да влезете в определена група или екип, в който ще бъдете добре защитени и подсигурени. Не отказвайте допълнителна работа. Може да ви предложат изгодни условия и на старото работно място. Не оставайте там, където усещате, че не сте добре оценени. За всеки ще има шанс, стига да се огледа и да знае какво иска. Ще се почувствате добре в среда от съмишленици.

19-и. Важното уредете до обед, ако искате да доминирате и определяте правилата. Във въздуха се усеща напрежение. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение в някои точки на света. Тази вечер ви залива меланхолия, особено ако останете сами. Гостувайте на близки и приятели. Не планирайте натоварващи дейности. На пълнолуние се коли прасето, за да не гранясва месото.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

13-и ви доближава до тези, с които ще бъдете заедно в бъдеще. 14-и е ден на съзиданието и градежа. 15-16-и са рискови, особено ако ви движат големи страсти и амбиции и не виждате реалностите. Ще има сблъсъци на интереси на всички нива. 17-и ви носи печалби и постъпление в бюджета. Предстоят три дни, в които длъжници ще ви се издължават и вложените усилия ще се отплащат.

13-и. Следете знаците, които съдбата ви дава. Не бързайте, не започвайте нищо ново до обед, но за следобед планирайте делови и приятелски срещи. Едно пътуване може да ви отведе на мястото, където в бъдеще ще идвате често или даже може да се устроите там. Постепенно до вечерта напрежението се тушира, особено ако смените обстановката. Намерете начини и повод за релакс.

14-и. На личното ни ниво днес си оправяме къщата и правим някои ремонти, а на обществено ниво се задейства програма за обезпечаване на бъдещето на нацията. Тенденцията е да се постигне компромис. Сега е момента да градите, а не да рушите. Време е да реализирате замислите си и да подобрите условията на живот за семейството и децата. Всяка промяна ще е за добро.

15-и. Днес всичко при вас ще става по трудния начин. Вложените усилия ще си заслужават труда, но ще го разберете чак след два дни, когато ще изкачите върхове в кариерата и ще получите  повишение поради усилията ви в ден като този. Вечерта е добре за среща със спонсор. Някой си изплаква мъката и в любовта. Вероятни са изневери. Луната е в конфликт с Венера от Козирог.

16-и. Нищо амбициозно да не се предприема. Опитайте да удовлетворите претенциите на роднините, ако делите имот. Ден на сърцето и сърдечните работи. Не влизайте в конфликти, разправиите днес вредят на отношенията и на здравето повече отколкото мислим. Правете това, за което ви молят. Опитайте да разберете другата гледна точка. Може би днес бъркате в преценката.

17-и. Навлизате в силен период. Чакайте признание и постъпление на пари и ресурси. Сключените договори ще са успешни. Може да направите важна крачка в нова среда и да получите повишение. Ден на колелото, някой се изкачва на крилете на амбицията и дарбите си на по-добре платена позиция. Може да се поемат умерени рискове. Опитайте да реализирате всяка хрумнала ви идея.

18-и. Влезте в ролята на организатор и вдъхновител на съвместни делови проекти. Ден на призив, който събира хора с различни интереси за съвместна работа в името на една обща цел. Всичко предприето в името на общото и семейното благо ще помага да се задвижи колелото и да започнем да живеем по-добре. Вложете знанията и дарбите си в колективни проекти. Не се изолирайте. 

19-и. Днес родените в третата декада може да се похвалят с материална придобивка. Ден на големите апетити. Старайте се да контролирате амбицията и да спазвате диета. Което си е ваше ще дойде при вас и без да се напрягате толкова. Благодарете за всичко получено в този ден и не желайте друго. Тенденцията е нещата да се развиват по възможно най-добрия за вас начин.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

13-и ви връща към старите положения, нужди и отговорности. Време е да се върнете и към старите приятели. На 14-и се погрижете за своите дела, не надничайте в градината на съседа. На 15-и може да постигнете връх в кариерата. 16-и дава на всеки каквото е заслужил. На 17-и се справяте с всеки проблем, но в следващите два дни си създавате нови и влизате в преразход. 19-и сочи нова посока.

13-и. Утрото е с тежко излъчване. Даваме си сметка за нещата, които сме пропуснали, но пропуските в отношенията трудно ще се наваксат. Не се опитвайте да се доказвате или да държите на своето мнение, нужен е гъвкав подход и грижа за тези, които сме неглижирали. Следобед намирате правилната посока и подход. Една случайна среща и разговор стопля и слага всичко на мястото му.

14-и. Ден на фонтана от преливаща енергия. Вървим към презареждане, води ни желанието да си оправим живота и този на семейството. Вечерта Луната преминава през точката на обсебването. Не си променяйте възгледите и мнението, независимо какво се случва и какви предложения ви правят. В момента е важно за всеки да мисли с главата си, а не да приема наготово чужди съвети и предписания.

15-и. Днес един върви към върха, а друг слиза от него. Всичко трябва да се прави с достойнство и усет за последствията. Зарежда ни енергия, която помага да се държим изправено. Пасивността е вредна и нежелателна. Концентрирайте се над преките си ангажименти. Имате шанс да постигнете поне една цел и да подпишете нови договори. Тази вечер си давате сметка кой ви обича и цени.

16-и. Днес е в сила поговорката „каквото повикало, такова се обадило”. Ако сте забравили обещанията и отговорностите си към някого, днес и той ще ви забрави, но направеното в миналото добро ще се върне като подкрепа и признателност в нужния момент. Един от дните, които сплотяват, напасват и обединяват хора с различни нагласи, амбиции и интереси в името на обща мисия, кауза и цел.

17-и. Ден на нежелани обрати и финансови издънки, особено в живота на родените в първата декада. Не предприемайте нищо, без да сте съгласували действията си със семейството и партньорите ви. Не влизайте в казиното и не взимайте кредити. Днес правите това, което сте съветвали другите да не правят. Ограничете апетитите на всички нива и започнете диета.

18-и. Днес е от особено значение да намерите своето място в социума, своята група по интереси или екипа, в който да се развивате и работите в бъдеще. Не си позволявайте да оставате в нехармонична среда или да работите с някой, чиито модел на поведение и дейност не одобрявате. Идете там, където всичко ви е познато, близко и пасващо на светогледа и на разбиранията ви.

19-и. И родените в третата декада днес ще имат затрудняващи и конфликтни моменти. Води се тежка битка за ресурси, позиции и положение в обществото. Конкуренцията е безмилостна, не може да си позволявате грешки или невнимание. Концентрирайте се над работата си, не се включвайте в общия хор и не позволявайте да ви използват като оръдие на чужди интереси.

 

Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда Луна и Нептун от Риби са в брилянтен аспект с планетите в Скорпион. Получавате съдействие и подкрепа. На 15-и стигате върха и постигате важна цел. 16-и изисква първо да дадете от себе си, а после да искате и претендирате. 17-и ви дава повече права, възможности и ресурси, които внимателно трябва да разпределите. На 18-и е важен екипът, в който влизате. 19-и е критичен.

13-и. Обръщайте внимание на знаците, които получавате. Ако например забравите нещо и се върнете, седнете и обмислете взетите решения преди да тръгнете отново. Всичко, което спира погледа и ума ви в този ден е от значение и ще помогне да насочите действията си в правилната посока. Ще избегнете нещо неприятно и вредно за бъдещето. Идете там, където винаги се зареждате.

14-и. Съвпадът на Луна и Нептун в Риби ще ви помогне да реализирате поне една мечта. Дори и неща, за които не сте вярвали, че ще се случат ще ви зарадват в този ден. Рядко фикс идеите, които преследваме се сбъдват, но днес и това може да стане. Вложете целия си оптимизъм и талант в нещата, които правите или започвате. Поне в една посока на живота ще получите подкрепа и шанс.

15-и. Ден на короната на върха на планината. Някой ще получи овации и ще постигне целта, за която дълго се е борил. Предстои презареждане. Енергията Кундалини се активизира, помага ни да се държим изправено и да не се поддаваме на чуждо въздействие. Внимавайте и не отивайте в крайности. Не е добре да подритваме победените, а да им подадем ръка. Враговете стават приятели.

16-и. Ден за прояви на благотворителност. Правете всичко с мисъл за ближния, за благото на близките и за страната си. Който не даде от себе си да не очаква награда и признание. Правете точно това, за което ви помолят. Не давайте непоискани съвети и не раздавайте чужди пари все едно вие сте ги спечелили. Стимулирайте активността на децата. Добре е за инвестиции в спортна дейност.

17-и. Днес полезните мисли и съвети лесно се усвояват и се прилагат на практика. Може да спечелите неочаквани пари прилагайки нещо, което наскоро сте научили и усвоили. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Дайте си сметка в какво сте силни, знаещи и можещи, помислете и потърсете печелившите ниши. Включете се в перспективни начинания и дейности.

18-и. Днес всеки се привлича от средата, в която намира свои хора и подкрепа за развитие. Кандидатствайте за работа и подпишете нови договори. Правата ви ще бъдат защитени по-добре, ако работите в екип и сте под шапката на колективните интереси. Соловите играчи днес ще загубят и ще бъдат изтикани от хранилката и поилката. Съвместните усилия дават резултат.

19-и. Ден на манипулации и натиск. Апетитите са огромни и много хора няма да се спрат пред нищо, за да постигнат целите си. Вероятни са изневери. Змеят на желанията трудно се удовлетворява. Може да изживеете нещо приятно, но след това ще последват дни на разочарования и загуби. Не правете нещо, за което ще съжалявате. Работете на собствен терен, със свои хора и средства.

Подобни статии