Пълен седмичен хороскоп за 14-20.08.2021

Рибите и Козирозите сбъдват съкровени желания, нови възможности за Стрелците

Какво сочат звездите за периода от 14 до 20 август? Кой трябва да прояви активност и кой да не прави излишни движения? Кой да се озърта за подкрепа и съдействие и кой да разчита само на себе си?

Овен 21 март – 20 април

Важното през уикенда свършете в събота сутрин или в неделя следобед. В останалото време попадате в объркващи ситуации и влизате в конфликти. 16-и налага да се смирите и да се сдобрите. На 17-и правите големи покупки и заставате на старта на нова дейност. 18-и изисква да заемете нова база и позиция. Конкуренцията е жестока на 19-и. На 20-и печелят амбициозните.

14-и. До обед преговаряйте с чужбина, направете резервации, стиковайте действията си с близки и приятели. Добре е да се пътува. Гостувайте и канете гости. От обед са вероятни конфликти и инциденти. Счупеното е лош знак, може да се развалят отношения. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но после не може да се отказвате от него. Ще изживеете някакво особено приключение.

15-и. До обед започвайте само такива начинания, които ще свършите бързо. Дълготрайните проекти започнати днес ще зациклят и ще носят разходи. Не си подреждайте бюрото и документацията. Може да изхвърлите нещо, което още утре ще ви потрябва. И ако се чувствате гузни към някого, ако сте си превишили правата и пълномощията е време да се извините. До утре на обед лесно се топят ледовете.

16-и. Днес в организма ни се включват енергии на финно ниво. Пипайте с кадифените ръкавици, постарайте се да не навреждате на чуждия интерес и амбиция. Опитайте да привлечете тези, които в миналото сте дистанцирали. Може да се намери дипломатичен подход във всяка ситуация и работата да потръгне. Една командировка и пътуване помагат да се разберете на четири очи.

17-и. Контролирайте емоциите и бъдете благоразумни в този ден. Мнението ви може да се окаже погрешно и да вземете прибързано решение. Каквото отложите за края на работното време ще ви донесе късмет и успех и ще попадне точно в целта. Преговорите и след работно време ще са успешни и може да приключат до утре на обед с подписване на нови договори и важни съвместни инициативи.

18-и. Днес Луна и Венера са в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. Не взимайте емоционални решения и не намесвайте любовта в професионалните и делови отношения. Представете си ярко и с подробности линията на поведение, която ще следвате и не се отклонявайте от плана. Всички сили да се насочат към семейните нужди, към благоустройството на дома и офиса.

19-и. Днес всичко се постига с упорит труд и пот на челото. Родените във втората декада ще водят тежки битки за територии, пари и влияние. До края на деня може да изкачите висок връх, но и висока цена ще платите. Ден на меча и короната. Където не става с преговори ще се действа със сила за постигане на целите. Нищо няма да ви се даде даром. Вечерта непременно се приберете с подарък.

20-и. Ден за благотворителност. Ще се разберете с роднини и по имотни въпроси. Направете нужните стъпки и отстъпки и животът ще ви поднесе награда. Ако имате възможност помогнете на някой изпаднал в нужда и вашите нужди ще бъдат уредени. Правете това, за което ви помолят, без да влизате в обяснения или да правите повече от необходимото. Не притеснявайте притеснителните.

 

Телец 21 април – 20 май 

Очертава се тежък уикенд. Бъдете внимателни, спазвайте законите на пътя и в отношенията и се движете по линията на най-малкото съпротивление. 16-и скъсява дистанциите. На 17-и не започвайте отговорни и дълготрайни проекти. 18-и помага да завладеете нови позиции, да привлечете спонсори и инвестиции. На 19-и сключете нови договори. Ще имате повод да почерпите. 20-и е рисков и губещ.

14-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона и заедно със Сатурн от Водолей контрира амбициите на родените в първата декада. Не водете преговори по имотни въпроси и не нарушавайте дадената дума. Родители и деца не се разбират, сякаш крачат в различни светове един до друг. Не планирайте и за утре рискови изяви и пътувания. Не се претоварвайте и не искайте много.

15-и. Подбирайте си думите, не давайте обещания, които трудно бихте изпълнили. На път може да ви подведе техниката или нещо да се загуби. До вечерта попадате в трагикомични ситуации. Гледайте да не разсърдите закона и неговите служители. Не теглете големи суми и не взимайте кредити. До обед правите доста грешки, а следобед замазвате положението и опитвате да ги поправите.

16-и. Ден на феникса. Възраждат се стари връзки. Направете опит да привлечете старите клиенти и приятели и да започнете нещо съвместно. Изтупайте от пепелта на разочарованията и старата си любов, намерете нужните думи и си простете взаимно. Обмислете нещата от живота, спомнете си щастливите мигове и гледайте да не повтаряте старите грешки, нещастните избори и ситуации.

17-и. До 16.30ч. летим в деня на прилепа. Всичко се прави на сляпо, нужна е допълнителна информация за ориентация. Възможни са измами и изкушения. Не се доверявайте на всеки, проверявайте всичко, което ви казват и предлагат по странични канали. Днес мнението ви може да е погрешно. Не бързайте да преценявате околните, нещата ще се променят и до вечерта ще ги видите в различна светлина.

18-и. Луната навлиза в хармоничния ви Козирог и заедно с Марс и Меркурий от Дева ще образува брилянтни аспекти с Уран от вашия знак. Каквото не е могло да стане може да ви се получи, а каквото е било само проект може да се материализира и реализира в реалността. Край с колебанията, опитайте да внедрите в работата и в живота си всичко, което сте планирали и обмислили добре.

19-и. Един от най-силните дни, особено за родените във втората декада. Може да намерите жилище, да уредите имотен спор и да постигнете връх в кариерата. Подпишете нов договор, създайте нови връзки, направете решителна крачка в посока на личния си интерес. Ще бъдете стимулирани и подкрепени по няколко лични и за различни дейности и позиции. Не се самоограничавайте.

20-и. И ако вчера сте получили много, днес е добре да давате, да обгрижвате близки, приятели и колеги и да подадете ръка на тези, които са ви подкрепили. Връщаме си дълговете на внимание и обич. Проблемите ще са повече за родените в първата декада, ако не успеят да простят, ако не се смирят и не искат много от живота. Търсете пътя на компромиса, разберете се с родители и деца.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

14-и започва с покана и пътуване, но може да завърши с конфликт. На 15-и до обед подклаждате огъня със забележки, а след това търсите помирение. От 16-и Венера ще ви гледа в стимулиращ аспект от Везните. Идва време за любов, но и за болезнени авантюри. На 17-и правите губещ ход. 18-19-и носят шансове, които не бива да се изпускат. На 20-и помислете за другите.

14-и. Ден на неочаквани открития и разкрития. Природата и околните реагират чувствително на всичко, което правим и изказваме гласно. Ще се сбъднат голяма част от пожеланията ви и дано после не се чудите как да се откажете и отървете от това, което сте си поискали. Счупеното до утре на обед е лош знак и предвещава раздели. Някой се готви за заминаване и не смята да го сподели.

15-и. До обед не водете важни разговори и не обсъждайте злободневни теми, за да не се изпокарате. От обед навлизате в релаксиращ период, намирате точните думи и скъсявате дистанциите. Добре е за преместване и пътуване. Обадете се на тези, с които дълго не сте били в контакт и ще видите, че има за какво да си говорите. До утре на обед стартирайте нови бизнес проекти.

16-и. Венера навлиза в хармоничните ви Везни и сключва брилянтен аспект със Сатурн от Водолей и със Слънцето на родените в първата декада. Някой ще даде или получи родителска благословия, ще се сгоди или ожени, а друг ще срещне любовта по неочакван начин и на неочаквано място. В този ден няма неравностойни връзки. Лесно ще се напаснете и ще намерите допирни точки по различни въпроси.

17-и. Ден на непредвидени обрати и конфликти. Още от сутринта съдбата ви изпраща знаци за внимание. Нищо важно да не се започва, особено ако не е съгласувано с близките. Ще бъдете подведени и вкарани в капан, от който ще излезете материално и чувствено ощетени. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Важното отложете за вечерта, когато обстановката ще се поуспокои.

18-и. Ден за ремонти и строителни дейности, за напасване на отношения и за преговори, които ще уточнят позициите и ще позволят на всеки да заеме удовлетворяващата го позиция. На път сте да завладеете нова база, да подпишете перспективен и стимулиращ договор и да подредите бъдещето на децата. Уреденото в момента има тенденция за дълготрайност, така че добре обмислете всичко.

19-и. Напрегнат ден, особено за родените около 1-5 юни. Предстоят инфарктни разговори и преговори, които може да развихрят неподозирани страсти и да станат причина за конфликти, раздели и обрати в отношенията. Попадате под въздействието на опасен дразнител. Съвпадът на Марс и Меркурий се свързва с агресивният ум, който предизвиква скандали и спорове, които може и да се градивни.

20-и. Денят изисква да се спрем и да се смирим, да тушираме агресията и да помислим повече за ближния. Ден на сърцето. Включва се каналът на космическата любов и дано всички усетим стимулиращо въздействие. Правете това, за което ви помолят, спомнете си какво сте обещали и го изпълнете. Не е ден за амбициозни начинания. Не притискайте и не подлагайте другите на натиск.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Очертава се силен уикенд. Може да извоювате някои допълнителни екстри и да се наложите в семейния избор. От 16-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от Везните. Някой ще се реши на раздяла, а друг да я предизвика с поведението си. 17-и е ден за инвестиции и покупки. 18-и идва с тежки битки за кокала. Не оставайте друг да ви върши работата и на 19-и. 20-и е ден за обич и смирение.

14-и. Обадете се на тези, за които мислите. Чакайте предложения от чужбина или покана за работа и гостуване. Навлизате в период за опипване на почвата за преместване на работата или дейността. Обсъдете с партньорите си и семейните дела, за които може да се наложи да се грижи дълго само единият. Тази вечер си пожелайте нещо, а утре със ставането може и да го коригирате с нещо друго.

15-и. Денят ще ви даде предимства, ще пренасочи усилията и амбициите ви в нова посока и ще позволи да се уредят имотни дела. Включете в действие семейните резерви. До обед трудно убеждавате близките в ползата от начинанията си, но до вечерта ще намерите общ език и ще стигнете до единодушие. Не оставайте в старата позиция, в която всички се чувствате без перспектива.

16-и. Родените в първата декада са на прага на любовен конфликт или на връзка, която ще създеде семейни проблеми. Ден за освобождаване от греховете. Не повтаряйте старите грешки, особено с нови партньори. В организма ви се включват енергии на фино ниво. Лесно ще разберете кой какво иска и как да го насочите в изгодната за всички посока. Намирате и лек за болестта си.

17-и. Днес много неща ще се правят на тъмно. Не споделяйте намеренията си, започвайте само такива задачи, които до вечерта ще приключите успешно, ще си вземете парите и ще приберете стоката и покупката. Денят е добър за преместване и покупка на животни. Ще имат успех само справедливи каузи. Ако се опитате да излъжете другите, още утре ще загазите и ще си платите.

18-и. Луната навлиза в Козирог и заедно с Венера от Везни сключва тежки аспекти със Слънцето на родените до 1 юли. Очертават се проблеми във връзките, особено ако са по естеството на работата ви. Правите неприятни разкрития или ви хващат в крачка. Спазвайте закона и обещанията. Очаквайте компроматна атака. Не оставайте друг да води в играта или да ви поставя „на топа на устата”.

19-и. Днес е време за състезания и участие в конкурси. Може да изкачите висок връх или да се сринете надолу, ако не сте внимателни и сте оставили друг да контролира положението, парите и ресурсите ви. Може да осъществите имотна сделка. Възобновяват се спорове около наследства и съвместни делови инициативи. Време е да разпределите ресурсите, участията и отговорноста.

20-и. Нищо амбициозно да не се предприема. Денят се свързва със сърцето и сърдечните работи. Помислете как да улесните живота на любимите си хора, без да се претоварвате излишно. Опитайте да разберете другата гледна точка и да вникнете в мислите и очакванията на близките и децата. Вечерта ще си проличат хората с комплекси. Не позволявайте друг да се разпорежда с живота ви.

 

Лъв 22 юли – 22 август 

14-и е рисков и конфликтен, не играйте хазартно, не правете дългове. На 15-и пътувайте следобед, спазвайте закона и разпоредбите. Може да ви глобят. 16-и променя обстановката и изглажда отношенията. 17-и ви носи награда за положените усилия, съдбата елиминира конкурент. 18-19-и ви дават предимства и възможности за сключване на успешни договори. 20-и е ден за спонсорски дела.

14-и. Днес преминавате през различни коридори на властта и до вечерта излизате с подвита опашка. Ще трябва да си признаете грешките, да изтърпите критиките и загубите. Не планирайте рискови срещи за вечерта или пътувания, ако сте пили или не се чувствате добре. Движите се във вихъра на конфликти, които дълго ще изглаждате. Кажете си, че няма да участвате и да предизвиквате спорове.

15-и. Днес деца и родители трудно се разбират, трудно напасват своите изисквания и желания. Не излизайте от зоната си на комфорт в желанието да угодите на някого. Вечерта се приберете навреме. Не си разпилявайте силите в различни направления и сред хора, които не познавате добре. Юпитер и Луна сключват негативни аспекти със Слънцето на родените след 15-и август. Запазете неутралитет.

16-и. С навлизането на Венера във Везни навлизаме в период на престижни конкурси и социални контакти. Имате шанс да блеснете на сцената на живота, в работата и във връзките. Ориентирайте се към участия в светски прояви и състезания. Побързайте да стопите дистанциите, потърсете старите си партньори или намерете нови за бъдещите си игри, дейности и инициативи.

17-и. Днес е важно спокойно да продължавате започнатото и до вечерта да го приключите. Не реагирайте емоционално на критики и лични сблъсъци. В този ден може да има опити да ви извадят от играта, но няма да се получи. Вашата тактика ще е успешна на фона на хаотичните действия на конкуренцията. Разчитайте на добре познатото старо, новото може да ви подведе.

18-и. Ден за крачка в стабилизираща посока. Стъпете на сигурна база, направете нужните промени и реконструкции, които ще ви осигурят по-голяма мобилност и възможност за действия в новата ситуация. Добре е за ремонти, за пренасяне в ново жилище или офис. Пренареждате връзките и вече разчитате на нови играчи в съвместната ви политика. Ден на тайните източници на сила.

19-и. Символи на деня са атрибутите на лъвската власт мечът и короната. Ще придобиете властови позиции, ще получите подкрепа и признание. Бъдете готови във всеки момент да защитите позициите си, но и да заемете по-високи. Подпишете нови договори и уредете имотни дела. Енергията Кундалини се събужда и помага да се държим изправено. Утре вече сваляте гарда.

20-и. Днес е препоръчително да смирите голямата си амбиция. Поне в една посока ще се издъните, ще се държите неподобаващо и не според етикета или изискванията на момента. Ден на сърцето и на любовта. Другото не е от значение. Никъде на отивайте без подарък. Погрижете се за нуждите на близки и приятели, за да не останете в бъдеще без защита и съюзници. Приемете ролята на спонсор.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 14-и родители и деца си поставят взаимни ултиматуми. В неделя вървите към помирение, но в следващите два дни ще срещате открита и прикрита съпротива и на работното си място. На 16-и Венера напуска вашия знак и може да ви остави на сухо в някои интимни планове и връзки. На 17-и както и да постъпите ще сбъркате. 18-19-и са силните ви дни, а на 20-и вие давате сила на друг.

14-и. До обед осъществете полезни връзки и преговаряйте с чужбина. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, какво казвате и предлагате, с кого и за какво влизате в контакт. Не си подреждайте бюрото и стаята, може да изхвърлите нещо, което ще ви трябва. Започвайте само такава работа, която до часове ще приключите. Дълготрайните начинания ще зациклят.

15-и. Още със ставането влизате в разправии и разногласия. Всеки дърпа чергата към себе си и държи неговите планове да се реализират. Следобед обстановката се нормализира, но да си знаете, че това е затишие пред буря в следващите два дни. Подгответе се за атаки на работното място. Сложете в ред мислите и отношенията си у дома, за да имате подкрепа в нужния момент.

16-и. Венера напуска Девата и отива да помага в любовта и в отношенията на Везните. Старайте се да не засегнете нечии интереси, но не споделяйте вдъхновените си проекти, за да не ви ги откраднат. Не пренебрегвайте болежките си. Днес може да се намери и приготви лек за всяка болест. Проведете нужните разговори и с тези, с които отношенията ви напоследък са навлезли в болестна фаза.

17-и. Ден на прилепа. Много неща ще се правят на тъмно. Трудно ще разберете кой с кого и за какво се е съюзил и как ще действа. Следете знаците на съдбата и реагирайте навреме на това, което усетите или разберете. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Днес със сигурност ви липсва важна информация и затова ще сбъркате в преценката. Денят е добър за преместване и работа със земята.

18-и. Навлизате в силен период с навлизането на Луната в хармоничния ви Козирог. Днес и утре се активизирайте максимално, заемете нова позиция и затвърдете положението си с подписване на нови договори или преподписване на старите. Този ден ви дава възможност да се докажете, да надвиете конкуренцията и да се реабилитирате, ако в миналото в нещо сте сбъркали. Действайте активно.

19-и. Може да постигнете максималното. Меркурий и Марс са в точен съвпад в Дева. Хората с остро перо и бистър ум ще се наложат в разговорите. Представете проекти и доклади, преговаряйте с нужните хора, осигурете си финансиране. Ще разрешите успешно имотен спор. Постигнатото в момента ще бъде база и постамент за бъдещето. Явете се на изпити, конкурси и прослушвания.

20-и. До обед взимате, а следобед ще се наложи да давате повече от себе си, да правите услуги и да се включвате в благотворителни инициативи. Всеки жест ще ви се връща с лихвите. Ако помогнете на някого, за вас ще дойде помощ от съвсем неочаквано място и от човек, с когото ще имате бъдеще. Връзките в този ден са скрепени с внимание и грижа за ближния. Смирете апетитите.

 

Везни 23 септември – 22 октомври 

Не споделяйте получените на 14-и предложения. На 15-и влизате в конфликти и в нови роли. От 16-и Венера навлиза в знака на трона си Везните. Любовта върви до вас или скоро ще я срещнете. На 17-и нищо амбициозно да не се започва, особено ако получавате противоречиви сигнали. На 18-и ще се наложи да търсите нови източници на сила и ресурси. Вървите към служебни промени на 19-20-и.

14-и. Ден за пътувания, преговори и срещи с потенциални партньори или работодатели. Обсъждайте в тесен семеен кръг предложенията, които получавате. Конкуренцията е на път да ви отнеме предимства. Ден на вербалната магия. Убеждавате някой да ви съдейства, но и вас може да вкарат в съвместни инициативи, от които трудно ще излезете. Внимавайте какво си пожелавате.

15-и. Денят не е добър за обвързване в дълготраен съюз. Казаната дума ще бъде хвърлен камък във водовъртежа на връзките. До обед лесно ще влезете в конфликти, които следобед ще трябва да замаскирате и поправите и дано не е с още лъжи. Съветът е да си признаете прегрешенията. Утре Венера ще навлезе във вашия знак, истинските чувства ще победят злобата и разочарованията.

16-и. Ден на феникса. Възраждат се заспали страсти и чувства. Венера навлиза във Везни и обагря с розовото на надеждата и любовта и най-черните ни мисли. Обмислете нещата, направете крачка напред във връзките. Мислено изгорете в пламъка на огъня всичко вредно и разболяващо в живота ви. Започват биохимични трансформации, включват се енергии на фино душевно ниво.

17-и. Ще бъдете подложени на всевъзможни изкушения, ще се наложи да избирате между две неща в момент, когато и двете трябва да приемете и да ги оставите в живота си. Третият спасителен вариант ще дойде вечерта и в утрешния ден ще се събудите с готовото решение на проблема. Не взимайте прибързани решения, особено във важните посоки от живота ви. Следете знаците.

18-и. Луната от Козирог е в конфликт с Венера. Ще си имате проблеми в партньорските връзки, ако не изпълните обещанията си. Заемете се ремонтите у дома и в офиса. Ще се наложи да бъдете на две места едновременно. Постарайте се някой да ви покрие или замести на ниво в местата, където не може да отидете. Ден за проверка на приятелските връзки. Не се претоварвайте, щадете си здравето.

19-и. За родените около 5-10-и октомври денят обещава трудности в работата и по отношение на имотни инициативи. Не си превишавайте правата и не взимайте решения под въздействие на афект. Днес Меркурий и Марс са в съвпад, а този аспект провокира агресивни прояви на ума, въвлича ни в излишни спорове и вербални битки. Не защитавайте непроверени каузи и чужди интереси.

20-и. Важното за деня свършете в първите часове на работното време. След това смирете амбицията, огледайте се, вижте на кого от близките и приятелите може да помогнете с пари, съвет или просто с внимание. Не отминавайте протегнатата ръка, за да не се наложи сами да молите за помощ. Включете се в прояви на благотворителност и някой ще помогне и за реализирането и на вашата мисия.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 14-15-и Луната от Скорпион задвижва кръст на планетни сили, засягащи негативно отношенията ви с Водолея, Телеца и Лъва. Ще се налагат ултиматуми, ще има и удари под кръста. 16-и е ден за помирение, а на 17-и смирете амбицията. На 18-19-и подпишете нови договори, опитайте да завладеете нова позиция на работното място и в бизнеса. 20-и е ден за благотворителност.

14-и. За родените до 5 ноември денят носи изпитания, проблеми с документи и при пътувания, остри сблъсъци и разправии с родители и деца. Не бива да действате първосигнално. Контролирайте емоциите. От обед до утре на обед не е добре да се водят каквито и да било преговори. Тенденцията е да се изпокарате и с роднини при спорове за имотни и наследствени дела. Щадете себе си и другите.

15-и. Ако поспите и не бързате да ставате рано ще си спестите доста грижи, неудобства и проблеми. От обед навлизате в период, в който с лекота може да се решат проблемите, да се постигне близост и разбирателство с тези, с които отношенията ви напоследък са опънати. Включват се в действие енергии на фино душевно и физическо ниво. Може да се намери лек и успокоение за всяка болка.

16-и. Понеделнишки може да започнете с неочаквано запознанство и обаждане, което променя плановете и ви насочва в нов коридор от любовни връзки и делови отношения. Трудно ще избягате от емоциите на работното място и дано не действате разсеяно. Вечерта се приберете навреме и не давайте големи обещания за утрешния ден. Побързайте да извлечете ползи от всяка среща.

17-и. Днес нищо не става така както е планувано. Очертават се намеси в работата и в отношенията ви с околните. Действате с високо самочувствие, но не е изключено да се издъните и някой да ви натрие носа. Прочистете мислите от негативизма и се настройте на активна самозащита. Чак към края на работното време късметът ви ще се отпуши и ще уредите нещо важно за работата и дома.

18-и. Днес и утре работете по базови проекти, постарайте се да подпишете новите си договори при изгодни и перспективни условия. С лекота ще завладеете нова позиция в бизнеса и в обществото. Ден на фонтана от приливаща енергия, която говори и за по-голяма самостоятелност на избора. Явете се на конкурси. Откривате нов източник на сила и ресурси, а някой намира и новата си любов.

19-и. Днес сте изправени пред важен избор и възможности, които не бива да се изпускат. Някой ще изкачи връх в кариерата, друг ще намери по-добра работа, а трети ще уреди заминаване и финансиране на нови проекти. Не оставайте в пасивно изчакване, проведете нужните разговори и потърсете евентуални спонсори. Случващото се в този ден е тест за това докъде може да стигнете.

20-и. Днес всеки ще получи по заслуги. Родените в първата декада ще се наложи да плащат за стари грешки и прегрешения и вероятно ще влязат в конфликт с родители и деца. Но за останалите ще има повече възможности и екстри, ще се получат и подаръци, някои със закъснение, но прегръдките ще са в точния момент. Ден за благотворителни прояви. Правете това, за което ви помолят.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември 

В събота до обед е добре за преговори с чужбина. До вечерта влизате в разправии за дреболии. Не планирайте до 15-и на обед важни делови разговори. 16-и носи помирение и разрешение на спорни въпроси. Простете си взаимно. На 17-и не са изключени провали, следете знаците на съдбата. 18-19-и ви дават шансове, които е добре да се използват. 20-и ви включва в дарителска програма.

14-и. Ден на телепатичните контакти. Чакайте предложения и възможности за гостуване. Днес разстоянията нямат значение. Уреждат се пътувания, променят се резервации и заверки и лесно се стига до другия, независимо какво ви дели. Следобед ще се появи напрежение, внимавайте със забележките и необмислените изказвания. Добре е да замълчите, вместо да кажете нещо не на място.

15-и. Счупеното до обед е лош знак и говори за вероятно прекратяване на отношения. Преминавате в нова среда и вече виждате нещата от живота си от друга гледна точка, което няма да се хареса на някого. Внимавайте какво си пожелавате, какво споделяте и доверявате на близки и приятели. Конкуренцията не спи, лесно може да ви спретнат компромат. Вечерта вървите към сдобряване.

16-и. Ден за изглаждане на отношения и стопяване на дистанции. Сега е момента да си признаете грешките, но и да извините близките си хора за техните. Предстои обрат във връзките. Някой ще се върне назад към старата любов и семейство, а друг ще направи нов избор обръщайки тотално гръб на миналото. В този ден е важно да се съберем или разделим с мир, но и да се подкрепяме в избора.

17-и. Благоприятен момент за приключване, но не и за започване на дълготрайни проекти. Каквото започнете сутринта се постарайте да приключите до вечерта и ако може и да се разплатите. Денят е с тежка енергетика. Тенденцията е да се получават неприятни вести или да се наложи да довършвате нечия работа. Правете всичко по традиционния начин, не е ден за изпитания и нововъведения.

18-и. Днес се включва кармичната родова памет. Чувствате прилив на сили, идва някаква подкрепа и се решава важен семеен въпрос. Задействат се тайни източници на сила, които ни дават надежди в критичен момент. Ще намерите изход от неприятна ситуация и ще се справите с всяко задължение. Вечерта чакайте обаждане, което ще отвори нови възможности за бъдещето в утрешния ден.

19-и. Днес решавате спорен имотен въпрос, подписвате нов договор или осъществявате перспективна сделка. Не се препоръчва пасивност. Не оставайте енергията ви да се скапе във вас и да ви разболее. Сега е момента да направите избора и крачките, които отдавна обмисляте и подготвяте. Вечерта в живота ви може да се появи и спонсор, който да финансира започнатите инициативи.

20-и. Ден на сърцето и на любовта. Време е за признания и обяснения. Включете се в дарителски акции и сами ще получите подкрепа. В този ден се разбира доколко сме хора и можем да разчитаме един на друг. Правете това, за което ви помолят, без да коментирате и изказвате свои мнения и становища. Противопоказно е да се товари сърцето с тежка работа и тежки думи. И храната да е лека.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

14-15-и разширяват хоризонта на връзките ви, получавате информация, която ще ви накара бързо да си стегнете багажа и да вземете важни решения в семеен план. От 16-и Венера ще ви облъчва в пречупващ аспект от Везните. Една връзка се разпада. На 17-и не започвайте важни начинания. На 18-19-и Луната е във вашия знак. Пътувайте, сключете нов договор. 20-и е спонсорски ден.

14-и. Денят е благоприятен за преговори. До обед намирате начин да излезете от задръстено положение, но следобед лесно може да влезете в конфликти. Не коментирайте новините, които ви засягат лично. Ще се окаже, че и някой друг ще се почувства засегнат и може да попречи на плановете ви. Вечерта си пожелайте нещо. До утре на обед се сбъдват благите пожелания. Пазете си вещите.

15-и. Не коментирайте чуждия живот и избор. До обед клюката върши мръсната си работа. Не бива да се действа първосигнално, проверете информациите преди да реагирате. Следобед намирате нужните думи и отношенията се нормализират. Денят е благоприятен за пътувания и творчески командировки. Намира се лек за всяка болка тази вечер, но не и за любовната мъка.

16-и. С навлизането на Венера в нехармоничните ви Везни проблемите в емоционален план ще засегнат повече родените в първата декада. Очертава се труден за връзките ви период. Следете знаците на съдбата. Може да разберете нечия тайна. Не подхождайте с обвинения, трети лица стимулират конфликта и целят да ви разделят. Ако не сте дипломатични на 18-и ви чакат раздели.

17-и. Ден на прилепа. Нищо важно да не се предприема, особено ако нямате достатъчно информация или не сте на светло в делови и юридически план. Не е добре за връзки в сивата икономика. Може да платите чужди грехове. Почти в края на работното време ще дойде спасителен вариант, който ще ви помогне да стъпите на по-сигурна позиция и да сключите успешни договори.

18-и. Днес се стимулират всичките ни източници на сила, енергия и амбиция. Ориентирани сте повече към работа, към уреждане на договори и делови въпроси и някак оставяте в страни емоциите и любовта. Луната навлиза във вашия знак и сключва пречупващ аспект с Венера. Вероятни са изневери свързани с работата ви или точно поради това, че не сте на линия, когато сте нужни на партньора.

19-и. Ден на скиптъра, меча и короната. Може да получите изгодни делови предложения и да ви повишат. Намирате нова пазарна ниша. Не се преуморявайте, важно е да усетите докъде може да стигнете и къде е добре да спрете. За вечерта си уредете среща с евентуален спонсор. Някой ще пие мляко от две крави. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Приберете се с подарък.

20-и. Денят започва с надежда, но до вечерта ще се наложи от нещо да се откажете. Хората с ниско самочувствие и склонните да превиват гръб да не чакат нищо добро. Съвпадът на Луна и Сатурн стимулира едиповите ни комплекси, кара ни да се държим подчинително и примиренчески и да се задоволяваме с трохите от трапезата на силните. Един разчита на спонсор, а друг на подаяние.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 14-15-и Слънце, Луна и Уран образуват кръст с планетите във Водолей. Няма да ви е леко, бъдете внимателни на всички нива. 16-и носи пътувания и командировки. Съчетавате работата с любовта. На 17-и се ориентирайте към приключване. Уредете стари проблеми. Не започвайте важни начинания. 18-и е ден на елиминации във ваша полза. 19-и идва с нов договор, а 20-и с нуждата от подкрепа.

14-и. Днес Луната от Скорпион сключва пречупващ аспект със Сатурн от Водолей. До вечерта се задейства и опозицията с Уран. Ще се окажете в неприятни положения и зависимости. Родители и деца не се разбират и мислят разнопосочно, от което трети лица ще се възползват и пропастта ще стане непреодолима. Не влизайте в казиното, не взимайте заеми, независимо кой какво ви иска.

15-и. Денят е неблагоприятен за пътувания, вероятни са проблеми с техника и транспорт. Не започвайте ремонти, от които не разбирате. И майсторите, които наемате ще създават проблеми и нищо няма да свършат качествено. Вечерта сте и в неблагоприятна юридическа позиция. Не си позволявайте да правите нарушения и да влизате в конфликти с тези, от които пряко зависите.

16-и. От днес Венера ще ви облъчва в брилянтен аспект от Везните. Вървите към любовни предложения, а някой може да бъде изненадан до дни и с пръстен. Нещо ведро и приятно се появява на личния ви хоризонт и дано другите проблеми и болки отшумят. За утре не планирайте взимане на важни решения. Тази вечер ще има опити за намеса в избора ви. Нужно ви и време за размисъл.

17-и. Днес нищо не е такова каквото изглежда и за каквото се представя. Доверете се на интуицията и следете знаците на съдбата. Ще се повтори ситуация, която в миналото ви и вкарала в загуби. Този път не избързвайте, изчакайте и направете крачката си в края на работното време. Вечерта ще получите и допълнителна информация, която ще позволи утре да сте подготвени с избора и отговора.

18-и. Днес може да заемете важен пост и да се окопаете на изгодна база. Сключете нови договори, приемете покани, не отлагайте делови срещи и се постарайте да сте на ниво във водените преговори. Близо сте до важен източник на сила и ресурси. Не се отказвайте от нищо и ако на едно място ви откажат, на друго ще ви поканят. Заемете се и с битовите проблеми у дома, улеснете партньора.

19-и. В организма ни се събуждат сили и енергии от висш порядък. Това ще помогне да се държите изправено, да поставите изискванията си и да постигнете напредък в работата и връзките. Може да направите изненадващ и успешен ход и да оставите конкуренцията да ви диша прахта. До вечерта постепенно губите сили, енергийно спадате като балон и утре ще се нуждаете от стимулиране.

20-и. Денят е рисков. Луна и Сатурн са в съвпад със Слънцето на родените до 1 февруари, а това е аспектът на хората без самочувствие и на такива с трудно детство. Внимавайте, не притискайте родители и деца, не повтаряйте отново грешките на младостта. Ще ви е трудно да се изявите и да се конкурирате дори с по-слабите от вас. Нуждаете се от стимул, любов, подкрепа и финансиране.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 14-15-и интуицията ви дава верни сигнали, а това помага да излезете с чест от всяка ситуация. Уреждате имотен спор. На 16-17-и може да се очакват провокации. Луната от Стрелец и планетите от Дева са в конфликт със Слънцето ви, а това ви въвлича и в неприятни положения. На 18-19-и правите силен ход, намирате работа и подписвате успешен договор. 20-и е ден на любовта и сърцето.

14-и. Днес успешно се справяте с пречките по пътя, намирате начин да се измъкнете от конфликтна ситуация и да бъдете там, където ви е приятно. От обед до утре на обед съдбата сбъдва благите ни пожелания. Съсредоточете се и си пожелайте нещо, което не наврежда на друг. Хората с дар слово ще привлекат съмишленици и спонсори и ще получат подкрепа за амбициозните си дела и начинания.

15-и. Идват ви идеи, които е добре да реализирате. Ден на вербалната магия. Може да убедите някой да ви съдейства в момент, когато вътрешно не е убеден в правотата на избора ви. Следобед лесно стопявате дистанциите, привличате в орбитата си тези, които в миналото са ви пренебрегнали или вие сте дистанцирали прибързано. Промените са на дълбоко интимно ниво. Намира се лек за всичко.

16-и. От днес Венера вече не ви гледа в опозиция. Навлизате в силен момент за любовта, а някой и бебе може да дочака. Вървите към увеличение на семейството, към привличане на каещите се грешници и на тези, с които сте се разминали назад във времето. Скоро може да станете родители, баба и дядо, особено ако Венера в хороскопа ви се намира в края на Водолея или в началото на Риби.

17-и. Ден на тъмните енергии, не се знае кой с какви мисли и намерения идва или ви се обажда. Доверете се на интуицията. Не обещавайте нищо и не давайте повод на клюката да се развихри и да ви засегне неприятно. Направете всичко възможно да си осигурите стабилност за бъдещата ви работа с нов договор или с покупка на недвижимост. Не се занимавайте с дейности в сивата икономика.

18-и. Днес получавате подкрепа поне от две места. Работата ви напредва, а и семейството и близките са склонни да ви разберат и съдействат в амбициозните ви начинания. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Включват се енергии и съпротивителни сили на висше ниво, а това ще ви помогне да решите проблемите и да намерите лек за всяка болка.

19-и. Днес не си позволявайте изчакване и пасивност. Родените около 1-5 март ще бъдат подложени на натиск и манипулация. Марс и Меркурий са в точна опозиция на Слънцето ви. поставяте ултиматуми или ви поставят такива. Аспектът провокира агресивни изказвания и скандали. Постарайте се да не отговаряте на провокации. Утре чакайте подкрепа и съдействие.

20-и. Днес е лесно да намериш слабото място и ахилесовата пета на другия. Ще парирате нечии претенции, ако сте добре информирани. Ще получите и съдействие или финансиране на проекти и начинания. Проявете състрадание, влезте в положението на тези, които ви създават проблеми и ядове. Днес добрата дума и жестовете на внимание отварят железните врати към помирението.

 

Още по темата: зодии

Подобни статии