Пълен седмичен хороскоп за 15-21.08.2020

Водолеят се движи по линията на най-малкото съпротивление, Лъвът пие вода от няколко извора, в живота на Девата се появява дразнител

Някъде падат прегради, другаде се издигат такива. Пред някои зодии се отварят врати, пред други те се затръшват. Някои ще се откажат от мечти и желания, за да удовлетворят чужди. Какво показват звездите за дните от 15 до 21 август?

Овен 21 март – 20 април

15-и носи проблеми в личните връзки, тенденция към изневери и изнервящи положения. 16-и определя нова цел и посока. На 17-и може да уредите имотна сделка и нов терен за действие. На 18-и не взимайте важни решения. 19-и идва с прозрение за бъдещето. На 20-и стартирайте нова дейност. 21-и изисква самостоятелна работа и ненамеса в чуждата. Ораничете контактите.

15-и. Днешният ден засилва тенденцията към енергийни загуби и конфликти, особено там, където се съберат хора с различни мнения, възгледи и възможности. Останете в тесен семеен и приятелски кръг, не обсъждайте болезнени теми. Нужна е трезва оценка на възможностите и наличностите. На всички нива властва грубият материализъм, всеки търси ползата от другия.

16-и. Днес е трудно да ви ограничат, а още по трудно е да се самограничите. Венера, Луна и трите планети от Козирог сключват пречупващи аспекти с Марс от вашия знак. В такъв момент сте склонни на изневери, на прибързани действия в посока на имотни и наследствени дела. Пътят ви криволичи между неустоими предложения и скромни наличности и възможности. Не рискувайте излишно.

17-и. Най-добрият ден в месеца за сделка с недвижим имот, за участие в брокерски инициативи и търгове. Ще направите силен ход и ще спечелите, ако сте проучили нещата и имате до себе си верен съюзник и съветник. Ден на духовно прозрение за вярната посока и цел. Каквото се посади ще даде богата реколта. Не сечете и не подрязвайте дървета. Не подсичайте чуждите мечти.

18-и. Както и да постъпиш днес ще сбъркаш. В деня преди новолунието в Лъв енергията за властване е минимална. Не е изключено някой лъв да загуби позициите си, а за вас тенденцията е да се превърнете в жертвения овен на чужди амбиции и страсти. В такъв момент е добре да се подкрепяме взаимно. Бъдете отговорни за делата си, не предприемайте нищо важно за бъдещето си.

19-и. Днес ще усетите към какъв бизнес да се насочите и какво да предприемете за справяне с кризата. Време е за преустройство на личния ви търговски обект. Родените в третата декада са на път към плодотворен избор. Проучете добре всяка възможност и предложение. Късметът е някъде до вас, остава да го усетите и да тръгнете без протакане в нужната посока. Ден за делови срещи.

20-и. Меркурий навлиза в знака на служенето Девата. Това ще отбележи начало на нова сезонна работа, в която може да се включите и да изкарате нещо допълнително. Каквото и да ви предложат в момента като временна заетост в бъдеще може да ви уреди с постоянна работа. Не се препоръчва да оставате в пасивно изчакване, независимо че някои от предложените условия не ви устройват.

21-и. Навлизате в тридневен рисков период, в който Марс от вашия знак ще образува кръст с Луна, Венера и с трите планети от Козирог. Доста ще се поизпотите, за да постигнете каквото сте замислили. За днес препоръката е да не се обвързвате с никого за нищо, да сте внимателни в подбора на връзките и срещите. Не подписвайте нови договори и не влизайте в зависимости.

 

Телец 21 април – 20 май

 

От 15-и Уран в знака Телец тръгва ретроградно и ни връща към стари връзки. Предстои вечер на изневерите. На 16-и прекарвате приятно, нещата се подреждат изгодно за вас. 17-и разчиства терена. На 18-и не рискувайте, не се намесвайте в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. 19-и е ден за диети. 20-и определя нови посоки на избор, а 21-и поставя ограничения и налага изолация.

15-и. Днес вървите към срещи със стари познати, които може да ви вкарат в нова среда и да ви разделят от досегашните ви приятелски връзки. Бъдете внимателни в избора си, не намесвайте близките в спорове с познати и непознати. Уредете си среща с капацитет в областа на личните ви интереси и нужди. Нещата ще се развиват добре само там, където се срещнат двама на саме.

16-и. Днес с лекота ще преодолеете препятствията и ще постигнете лични рекорди. Използвайте всяка покана и шанс за сърфиране на гребена на вълната от възможности. Ще срещате хора способни да ви подкрепят и да действат в посока на личните ви интереси и амбиции. До вечерта ще постигнете поне една важна цел. И любовта е на една ръка разстояние. Посегнете, не се самограничавайте.

17-и. Ден на брокерски инициативи. Направете огледи на имоти и терени, преговаряйте с роднини по наследствени въпроси и за ползването на сгради. Ако влезете в конфликт, трети лица ще се възползват. Намерете пътя на разбирателството и направете взаимни компромиси. Не намесвайте странични хора там, където двама трябва да седнат, да се разберат и нещо да разделят.

18-и. Един от най-рисковите ви дни за месеца. Не тръгвайте с голямата кошница, ако не искате да я напълните само с проблеми. В деня преди новолунието в знака на нехармоничния ви Лъв не се занимавайте с нищо сериозно. Не провеждайте събрания и делови срещи, не подписвайте нови договори. Нещо тъмно изплува от миналото ви и може да стане обект на компроматна атака.

19-и. Доверете се на сетивата. Днес умът може да ви подведе, но усещанията и чувствата ще ви насочат в правилната посока. Важното насрочете за следобед, когато е благоприятно за двустранни преговори и за среща с тези, за които сте си мислили още от сутринта. Яжте само това, което ви се дояде, не се насилвайте да правите неща, които ви изглеждат вредни, рискови и неприятни.

20-и. Ден за първа крачка в ново поле на опитност. Опитайте да влезете в нова среда. Подпишете нови договори и кандидатствайте за нова работна позиция. Явете се на конкурси и прослушвания. Не чакайте покани. Днес пасивните хора ще претърпят поражение и ще дадат без бой територията, която по право и по ценз е тяхна. Вътрешната ви енергия се развихря, покажете какво можете и знаете.

21-и. Един от дните, в които не се препоръчват нови запознанства. Може да попаднете на фатално привличане и влияние и да позволите намеси в личните ви действия и инициативи. Не допускайте странични хора до семейните планове и до работната си кухня. Вероятни са плагиатства и интервенция, която ще застраши връзките ви. Едва ли ще харесате и новите приятели на децата.

Близнаци 21 май – 21 юни

15-и е ден на суетене и напразни опити за удовлетворяване на нечии претенции. 16-и идва с любов, помирение и приятни пътувания. На 17-и се заемете с неотложните семейни дела. Може да се намери жилище. На 18-и смирете апетитите и ограничете контактите. 19-и е рисков за родените в първата декада. 20-и изисква повече наблюдение и проучване, а на 21-и проведете солови акции.

15-и. Ден на любовни предизвикателства. Луната напуска вашия знак и бърза на среща с Венера. Напуснете и вие териториите, в които нямате шанс както в любовта, така и в партньорските връзки. Тази вечер може да изживеете вълнуващи мигове и да запълните празнината в сърцето. И дано това не ви изпразни джоба или да изпразни от съдържание старата ви връзка. Всичко случващо се си има цена.

16-и. Денят е благоприятен за брак и годежи. Съвпадът на Луна и Венера в знака на семейното огнище Рака предопределя стабилен семеен живот. Всичко предприето ще тръгне като по вода. Може да се наложи да усложните пътуването и да промените маршрута, но по един или друг начин ще постигнете целта си и ще се радвате на взаимност. Ден за нови инициативи. Върнете си дълговете.

17-и. Чудесен ден за огледи и брокерски сделки. Някой ще се обзаведе с имот, друг ще намери нещо под наем, а трети ще продаде или замени ненужен терен обременяващ го с излишни разходи. Денят действа пречистващо и обнадеждаващо. Старайте се да се движите в приповдигнато настроение, така ще привлечете благоприятните хора и случайности. Спазвайте диета, щадете очите и следете кръвното.

18-и. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Всичко ще се прави на тъмно, а това ще носи еднострани ползи и печалби незнайно за кого. Съветът е да не сключвате нови договори и по възможност да не се срещате с хора, които биха ви притиснали с ултиматуми. Не носете изделия от кости и рога. Постойте край огън. Не позволявайте на мислите ви да се движат в негативна посока.

19-и. Постарайте се да удовлетворите желанията, с които сте се събудили. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе. Ако ви се иска да видите някого, обадете се, независимо как са протекли предишните ви срещи и разговори. Денят носи индикации за полезното и вредното. Показва на кого и на какво можем да разчитаме и накъде да се насочим. Добре е да се вслушате в сетивата си.

20-и. За днес се препоръчва интензивно физическо и умствено натоварване, но не бива да се отива в крайности, които да навредят на здравето и на пряката ви дейност. Всичко може да се поправи и приведе в нужния вид и порядък. Потърсете компетентни майстори за нещата, от които не разбирате. Може да платите нещо допълнително, но ще си спестите травми и загуба на време.

21-и. Днес е противопоказно да се работи в екип, да се приемат колективни проекти и да се правят общи изявления. Вероятно е да попаднете на неприятно привличане и въздействие, което ще се отрази негативно на личния ви живот, на работата и на бъдещите ви планове. В момента чуждо тяло опитва да се внедри в личната ви вселена. Не предприемайте нищо важно ограничете контактите.

Рак 22 юни – 21 юли

 

През уикенда Луна и Венера от Рак образуват конфликти аспекти, а това ще се отрази негативно на връзките и отношенията ви у дома. 17-и налага нова програма и ново териториално разпределение. Вървите към имотна сделка. На 18-и всичко предприето ще тръгне накриво. На 19-и ще се събудите с усещане за полезното и вредното. 20-и поставя ново начало, а на 21-и не работете в екип.

15-и. Днес родените около 1 юли са на прага на изтощаваща емоционална връзка. Луна и Венера са в съвпад със Слънцето ви. Чакайте посещение на личната си муза тази вечер и дано това не натегне  семейните ви и приятелски отношения. Едно запознанство в момента може и да ви ожени или да промени тотално живота ви. Насочете усилията си към творчество, дайте воля на талантите си.

16-и. Днес на пътя ви са заложени прегради. Където и да отидете ще трябва да се борите за внимание и лично място. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции. Ако се скарате с някого дълго няма да се помирите. В хороскопа ви се образува кармичен планетен кръст. Заложените в миналото препъни камъни наистина ще ви спънат, ще навредят на връзките и на работната ви програма.

17-и. След проблемите в предните дни много от вас ще се замислят за самостоятелен начин на работа и живот. Време е да отделите и децата или да си намерите жилище отделно от родителите. Някой се изнася и след скандал с половинката. Това е най-благоприятният ден в този месец за наемни отношения и уреждане на сделки с недвижими имоти. Намерете и си подредете уютно местенце.

18-и. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Всеки си прави тънки сметки. В днешния ден всичко предприето ще тръгне в неблагоприятна посока, ще ви скара с близки и колеги, ще постави на карта работата и партньорските ви връзки. Останете където сте, не подписвайте нови договори и не играйте хазартно. Спазвайте диета на всички нива и ограничете контактите до най-необходимото.

19-и. Един дълбоко интуитивен ден. Доверете се на усещанията и ако интуицията ви съветва да тръгнете в дадена посока, послушайте я. Ще сбъркате, ако не се доверите на вътрешното си усещане за ситуацията, за предстоящите срещи и разговори. Не правете нищо, което ви действа или настройва негативно. Яжте само това, което ви се дояде и бъдете с хората, които сърцето ви приема.

20-и. Денят е благоприятен за отваряне на нови заведения и търговски обекти и за подновяване на стопирана в миналото дейност. Намерете начин да обезпечите бизнеса си с необходимото снабдяване и пласиране. Сега е момента да се подновят минали връзки и да се създадат нови. Ако останете в старата позиция лесно ще бъдете притиснати от конкуренцията. Подпишете нови договори.

21-и. За днес се препоръчва самостоятелна работа, на свой терен и със свои средства. Ограничете контактите и не влизайте в нова среда или в нова група по интереси. Лесно може да бъдете зарибени и употребени. Не сключвайте колективни трудови договори и се отдръпнете от работа или дейност, която ще се върши колективо, а отговорностите може да се стоварят само върху вас.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Предстои ви период на болезнено връщане към стари отношения, отговорности и работа. От 15-и Уран тръгва ратроградно в Телец, а на 19-и предстои новолуние във вашия знак, което тотално ще изсмуче личните ви сили и ресурси. 16-17-и ви дават глътка въздух и възможности да постигнете поне една важна цел. 18-и е рисков, а 20-и отваря огромни апетити. На 21-и играйте солово.

15-и. Днес се връщате към стари сметки и задължения, обаждат ви се стари партньори или недоволни киленти и по някакъв начин отстъпвате от позициите, които до момента сте завладели. Върнете си дълговете до новолунието и не правете нови. Проблемите ще се засилят, ако сте склонни на изневери и работа на чуждо. Върнете се към извора, към старите приятелски връзки и работа.

16-и. Може да направите пробив и да се укрепите на позицията, която ви осигурява стабилност, обич и доходи. Днес пиете вода от няколко извора и намирате подкрепа за личните си инициативи. И любовта върви до вас или поне се опитва да ви настигне. Тази вечер може да ви се обадят с изгодно делово предложоение и в утрешния ден да се окажете с една идея по-богати и обезпечени.

17-и. Възможно е духовно прозрение за бъдещето. Ще получите изгодни предложения, може да уредите печеливши сделки и покупко-продажби. Чудесен ден за нови начинания. Всичко, което се посади в градината или в полето на личния ви интерес ще даде богата реколта и ще носи доходи в бъдеще. Следете кръвното, не се пренапрягайте и натоварвайте. Не планирайте за утре нищо важно.

18-и. Един от тежките ви дни за годината. В деня преди новолунието в Лъв лъвската ви сила е на кота нула, така че не се претоварвайте, не изисквайте много от себе си и от другите и ограничете контактите до минимум. Трудно ще се справите с напиращата и войнстваща конкуренция. Защитете слабото си място. Дори и хората, които обичате ще ви вкарват в емоционални капани.

19-и. Днес е трудно да измамиш организма си. Не яжте каквото не ви се яде, дори и с риск да обидите домакините. И към връзките си подхождайте внимателно и избирателно. Не поемайте рискови ангажименти към хора, които винаги ви вкарват в неприятности и капани на страста. Ще почувствате ясно къде са своите и къде са чуждите. Не преминавайте границата между тях и ще сте добре.

20-и. Край с мечтите и планирането. От този ден е добре да се започне реализация на това, за което сте се уговорили и договорили с близки и партньори. Ако останете в очакване, някой друг ще се внедри на мястото определено и благоприятно за вас. Време е да наложите волята си в местата на личния си интерес. Подпишете нови договори и поставете ребром въпросите, които ви вълнуват.

21-и. Днес не правете избор между доброто и злото. Има и трети вариант, който е скриван от очите на неинформираните. Десет пъти премислете, преди да направите важната крачка. Може да наложите волята си и личния си избор на близки и колеги. Днес ще се разбере кой командва, кой пие и кой после ще плаща. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личните ни предпочитания.

 

Дева 23 август – 22 септември

От 15-и Уран тръгва ретроградно в знака на хармоничния ви Телец , а това може да ви върне към старата работа. Подновете стари договори. Някой се връща и към старата си любов през уикенда. 17-и ви и заземява и в родителския дом или на стария бизнес терен. Около новолунието в Лъв ще изживеете тежки и объзсърчаващи моменти, но на 20-21-и успехът ще е с вас.

15-и. Днес за родените около 1 септември ще има болезнено връщане към миналото, което в последствие ще усетите като обезпечаващо и защитаващо, но на първо време ще се изнервите и подтиснете. Сега е момента да се върнем към корените, към старата си работа или обезпечаваща връзка. Някой се връща и от чужбина или пренастройва работата си съобразно нуждите.

16-и. Ден на реката, а тя ще направи нужните завои и скокове в стремежа си да стигне морето на всяка цена. И вашият път може да претърпи неочаквани обрати. Ще се наложат завои и ограничения, ще преодолявате препятствия, но до вечерта ще се похвалите с победа и лично постижение. Ден на изпитание на силите и на това докъде може да стигнете в стремежите, работата и любовта.

17-и. Този ден изисква да се заземите на постоянна работа, в постоянно жилище или място където да развивате определена творческа дейност. Уредете имотни и наемни отношения. Който има възможност да си купи жилище. Да не се секат дървета и да не се подсичат чуждите мечти, амбиции и намерения. Енергетиката е оздравяваща и стимулираща. Всичко, което уредите ще ви осигури стабилитет.

18-и. Това ще бъде може би най-тежкият ви и рисков ден в сатурновата ви дупка, особено ако сте на път към важни договаряния и споразумения. Ситуцията ще се развие неизгодно за вас. Може да загубите пари и престижна позиция. Не подписвайте  нови договори и не водете важни преговори. Не изневерявайте. В живота ви се появява неприятен дразнител, който ще ви постави в рискова позиция.

19-и. Ако отхвърлите съветите на интуицията и не повярвате на вътрешното си усещане ще се забъркате в неприятни връзки и в отношения, които ще ви поставят в неблагоприятна позиция в работата и в живота. Не яжте каквото падне, където и да е. Подбирайте внимателно не само храната, но и връзките си в този ден. Ще ви завладее особена жадност и амбиция. Контролирайте апетитите си.

20-и. Сега е момента да се действа и да се подписват нови договори. Меркурий навлиза в знака на трона си Девата. Отворете нов търговски обект, започнете работа по нов начин и на ново място. Имате шанс да завладеете нова позиция или да се окопаете в старата. Този ден дава няколко възможни шанса и варианти, които ще ви донесат печалби и обезпечение в бъдеще. Действайте.

21-и. Казано е, че „вратът на вълка е дебел, защото сам си върши работата”. Така и за вас в този ден се препоръчват самостоятелни действия и иницитиви. Не допускайте странични хора до работата, дейноста и личните си намерения. Не ви трябват съвети и предписания. С всичко ще се справите сами и ще успеете. Не правете компромис, не допускайте до себе си хора, които ще ви използват.

Везни 23 септември – 22 октомври

Предстои ви тежък и изнервящ уикенд с тенденция към изневери и изнервящи положения. 17-и ви настройва на амбициозни проекти свързани с разширение и узаконяване. Направете нужните огледи на имоти и терени. На 18-и ограничете контактите, а на 19-и се доверете на вътрешното си усещане. 20-и е активен и творчески, а 21-и изисква самостоятелни действия на свой терен.

15-и. Днес и утре в хороскопа ви действат тежки и агресивни аспекти. За родените в първата декада денят носи неприятни изненади, промени в плана и конфликти с близки и приятели. Не си и помисляйте за изневери. Ще ви хванат в крачка и с компромат. От действията ви в момента може да произлезат в бъдеще неприятни раздели и юридически дела, които ще ви ощетят емоционално и материално.

16-и. Днес пътят ви лъкатуши между желанията и компромиса, между амбицията и необходимоста да си останете у дома и да подкрепите инициативите на близките и децата. Отложете рискови пътувания и участия в състезания. Трудно ще се изплъзнете от задълженията, а и не трябва. Намерете време за всички и за всичко. До края на деня ще постигнете между другото и една своя лична цел.

17-и. Ден за устройване на ново място, в нова среда и в нов дом. Подсигурете и бъдещето на децата, преговаряйте по наследствени и имотни дела. Ще постигнете компромиси по отношение на цени и условия на договори. Денят обещава разширение в бизнеса и стъпване на нова база. Имате възможност да подредите живота си съобразно желанията си и новите изисквания на момента.

18-и. Безенергиен ден с тежко и негативно излъчване. Луната е погълната в сянката на предстоящото новолуние. Нищо важно и отговорно да не се предприема. Не подписвайте нови договори, не участвайте в сделки, които могат да ви ощетят по един или друг начин. Ще ви притискат тези, от които сте си позволили да зависите. Истината е скрита, властва манипулацията.

19-и. Днес сетивата няма да ви подведат, но едва ли ще се вслушате в тях. Лакомията взима връх. Ден на устата, Луната се появява във формата на отворена уста. Апетитите са огромни. Големите изяждат малките, хитрите се изплъзват от капаните, а доверчивите плащат цялата сметка. Ограничете контактите. Не яжте каквото не ви се яде и не се срещайте с хора, които са ви неприятни.

20-и. Чудесен ден за старт на нов бизнес проект. Търговската инициатива живва с навлизането на Меркурий в знака на господството си Девата. Ще започнат да се изпълняват и подновяват договори, ще ви се обаждат с предложения, а и вие е добре да се активизирате. Стартирайте нов бизнес или подновете старите делови отношения. Сега е момента да помислите за паралелна работа.

21-и. Ден на изкушения по всички канали на личната ни и делова активност. На никаква цена не допускайте да се вмъкне трети там, където до момента добре се справяте и се обичате двама. Ден на фатално привличане. Не споделяйте плановете си, не работете в комбина и не влизайте в нова среда. Ако сте сънували нещо объркано, това е знак, че и животът ви може да се обърка.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

През уикенда Луна и Венера ви изпращат любовни сигнали от знака на Рака. Някой ще поднови връзка, друг ще я замени с нещо ново. На 17-18-и ще си плащате за греховете и работата ще ви подгони. Шефовете няма да се склонни на отстъпки. На 9-и се събуждате с усещане за правилния избор. 20-и задвижва нова бизнес програма, а на 21-и ще намерите кой да ви свърши неприятната работа.

15-и. Денят е конфликтен, но докато другите се разправят и делят неделимото вие привличате любовта и прекарвате приятно. Ще ви бъдат от полза срещи с учители и капацитети в областа на преките ви интереси. Някой, който ви харесва ще ви даде безплатни съвети или може да финансира начинанията ви в бизнеса. Ще сънувате пророчески сън. Тази вечер и любовта няма да ви изневери.

16-и. Един от най-силните ви и пробивни дни. Ще преодолеете с лекота всяко препятствие, ще спечелите състезания и конкурси, а и в любовта ще бъдете неотразими. Няма значение кое как ще тръгне, важното е, че на финала ще сте първи, ще получите екстри, които на другите са отказани и ще привлечете спонсор. Обединете ресурси и интереси с доказани във времето приятели и близки.

17-и. Родените в първате декада са на път да изпаднат от една игра и да направят грешен избор особено по отношение на имотни и наследствени процедури. Луна и Уран сключват конфликтни аспекти със Сленцето ви и в утрешния ден, когато трудно ще се измъкнете от пипалата на конкуренцията. Бъдете особено внимателни в тези два дни и не предприемайте необмислени стъпки.

18-и. Денят е тежък и неблагоприятен особено за родените около 5-15 ноември. Не започвайте нова връзка и не подписвайте нов договор. Всичко предприето в деня преди новолунието в Лъв ще ви вкара в примката на задлъжняването и загубите. Ще се наложи в бъдеще нещата да се коригират и да се хвърлят на вятъра трудно спечелени пари. На пътя ви се изпречват непознати и силни противници.

19-и. Днес се събуждате с вярното усещане за полезното и вредното на всички нива. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Ако изпитате неприязън към определени дейности и срещи не се обвързвайте и не започвайте нищо свързано с тях. Интуицията ще ви направи неоценима услуга и ще помогне да разкриете нечии машинации. Надушвате враговете.

20-и. Навлизащият Меркурий в знака на господството си Девата ще съживи бизнеса, особено този с недвижимите имоти. Ще се подновят и осъществят стопирани преговори и сделки. Всеки на своето ниво може да намери и да си осигури нов торен за работа и живот. Дори и на морето ще ви се обаждат с изгодни оферти, които може да ви накарат дори да прекратите отпуската си.

21-и. Днес третият става излишен, а пред четвъртия вратата направо ще се затръшне. Препоръчват се двустранни преговори и делови разговори на четири очи. Не включвайте нови хора в екипа и в работата, от която смятате да извлечете изгода и печалби. Появяват се провокатори навсякъде, където се съберат повече хора и където интересите на групата на съвпадат с тези на шефовете.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

15-и е ден на разправии, които само ви губят времето. На 16-и намирате решение на спорен въпрос. На 17-и си осигурявате база за бъдещата работа и живот. Направете инвестиция в полза на децата и тяхното бъдеще. На 18-и спазвайте диета. Не яжте нищо алангле. За родените в третата декада 19-и сочи правилната посока. На 20-и не се напрягайте, а на 21-и не се обвързявайте с никого.

15-и. Днес ще настане суетене, плановете ви ще се променят. Влизате в разправии за дреболии. Не канете гости и не гостувайте. Отношенията ви може да излезат от рамките на добрия тон. Въздържайте се и от активни състезателни дейности. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Постарайте се до вечерта да оправите нещата. Предстои една любовна вечер, но само за този, който е заслужил.

16-и. Чудесно е да сте на морето. Препоръчват се водни процедури и масаж. Постарайте се да мислите за приятни неща, релаксирайте, не се срещайте с хора, които биха ви натоварили и провалили почивката. Ще намерите изход от всяко неприятно положение. Доверете се на интуицията, намерете начин да зарадвате партньорите и близките с неща, за които те отдавна мечтаят.

17-и. Един от успешните ви и печеливши дни за месеца. Ще си осигурите допълнителни доходи, ще намерите нова база за развитие или ново жилище за себе си или за децата. Всичко предприето ще носи късмет и ползи и ще ви вкарва в благоприятна за бъдещето ви среда. Ще ви правят отстъпки от цени на стоки и услуги. Не товарете очите и следете кръвното. Не се напрягайте прекалено физически.

18-и. Случващото се в този ден ще ви помогне да направите разбор на личните си и професионални дела. Ще разберете и ще се усетите кой ви лъже или се опитва да живее на ваш гръб. В момента е важно да прочистите живота и работата си от фалшивите връзки, от вредните приятелства, които ви вкарват в дългове и ограничават правото ви на личен избор. Край с компромисната политика.

19-и. Ден за проучване и планиране. Доверете се на предчувствията. С някакво шесто чувство усещате коя е правилната за вас посока, кой е верният избор и накъде да насочите усилията и стремежите си. Този ден носи развръзката, след която ще си отдъхнете и ще престанете с колебанията кое как да стане и в каква посока да тръгне. Не подтискайте гласа на интуицията и ще направите верния избор.

20-и. Луна и Меркурий навлизат в знака на нехармоничната ви Дева. Родените в първата декада ще бъдат изкушени да приемат нечии оферти без да се замислят за последствията. В момента може да продадете или да купите нещо на загуба. Не прекратявайте еднолична търговска дейност и не се обвързвайте с никого, независимо че ви се обещават екстри и защити в кризата.

21-и. Денят носи печалби за тези, които не са обвързани със странични договори и работят на собствена база или в своя еднолична фирма. Предприетото в екип или съвместно с някого няма да се развива добре и вероятно няма да донесе очакваните ползи и пари. Ще се намесват странични хора и фактори, ще се води двойно счетоводство или ще бъдете зле информирани и платени.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

През уикенда Луна и Венера ще ви гледат в опозиция, а Марс в рисков аспект от знака Овен. Ще ви хванат, ако изневерите, а и вие ще се усетите предадени. На 17-и си осигурявате стабилна база. На 18-и останете където сте. 19-20-и ще донесат късмет, придобивки и нови договори. Получавате изгодни делови предложения. На 21-и не се обвързвайте, независимо какво ви предлагат.

15-и. За родените в първата декада съботният ден ще донесе объркване в програмата и неприятности на емоционална основа. Ще се разбере нещо, което отдавна прикривате, а и вие ще хванете партньорите си в крачка. Тази вечер си останете у дома и не изневерявайте нито на любимия, нито на собствените си разбирания и начин на живот. Едно приятелско парти може да завърши тежко за вас.

16-и. Този ден е свързан с емоцията на водата, която гаси огъня и подкопава и най-стабилните основи. Ще се случват събития, които може да сринат и подкопаят близки и приятелски връзки. Ще се кажат думи, които може да загасят пламъка на любовта и да пренасочат действията ви в нежелана посока. Бъдете внимателни в личния избор, в приказките и действията. Не отсъствайте от дома.

17-и. Ден на заземяване. Може да пуснете корени на ново място тук или в чужбина. Благоприятно е за придобиване на имот и право на ползване. Обединете интереси и ресурси с хората, с които възнамерявате да живеете и работите заедно. Сега е момента да затворите производствения си цикъл и да намерите ново помещенияе за бъдещите си дейности и разширенията, които планирате.

18-и. В деня преди точното новолуние тъмнината ни обгръща и въздейства негативно. Трудно ще разберете мотивацията в поведението и действията на околните, а и вие скривате истини и факти от партньорите си. Така всеки може да бъде излъган. Приключете ограбващи връзки. Спазвайте диета. Не приемайте много течности, за да не се абсорбира обратно в тялото изхвърлената шлака.

19-и. Ще се събудите с вярното усещане за посока, амбиция и цел. Може да се решите да започнете нов бизнес на нов терен и с нови хора. Днес и утре е добре за отваряне на заведения и търговски обекти. Направете крачката, която ще ви осигури по-голяма самостоятелност в бизнеса. Доверете се на сетивата. Тръгнете в посоката, която ви привлича и яжте само това, което ви се дояде.

20-и. От днес Меркурий ще ви глада в брилянтен аспект от знака на Девата. Не се колебайте да стартирате нова дейност, да си опитате късмета в нова бизнес посока и да преговаряте с нови партньори за бъдещи дейности, доставки и поръчки. Поне една преграда ще се махне от пътя ви. Ще се отпуши и реши проблем, който ви мъчи отдавна. Активизирайте се максимално в желаната посока.

21-и. Днес попадате в капани заложени от хора, решили да използват талантите, парите и чувствата ви за лични цели, облаги и интереси. Всичко, което ви казват и предлагат да се подлага на проверка. Не се препоръчва участие в колективни инициативи и съвместнви делови проекти. Не се знае кой ще пие и кой ще плаща сметката. Не подписвайте нови договори, не взимайте и не давайте заеми. 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се емоционален уикенд с възможност да срещнете любовта или тя да ви пресрещне в желанието да ви спечели отново. На 17-и внимавайте с имотните сделки. 18-и носи опасности на всички нива. Ограничете контактите и не предприемайте нищо важно. 19-и идва с прозрение за правилния избор. 20-и изисква делова и лична активност, а на 21-и работете самостоятелно.

15-и. Днешният ден ще ви върне към старите връзки, към недовършеното от миналото, към желанията, които още тлеят или неочаквано се разгарят от една среща и разговор. Предстои ви да изиграете своя нестинарски танц върху жаравата на миналите спомени и настоящите изисквания на момента. Вземете каквото можете от сладостите и радостите на живота. Утре всичко ще се промени.

16-и. Днес се движите по линията на най-малкото съпротивление, но без да губите връзка с посоката, която трябва да следвате. Ще бъдете подложени на натиск, но по един или друг начин ще намерите място и време за своите амбиции, страсти и надежди. Проблемът е, че за всичко получено днес ще се плаща в следващите дни. Още утре роднини и деца ще ви оказват натиск за сделки с имоти.

17-и. Един от дните, в които може да прехвърлите имот, да направите дарение или друг тип сделки, ползите от които ще са за близките и децата. Навлизате в период, в който силата просто изтича от вас към другите, заедно с някои притежания и спестявания. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Нужен ви и добър адвокат. За утре не планирайте важни сделки и договаряния.

18-и. На това новолуние Слънце, Луна и Меркурий ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Вероятни са проблеми с шефовете и с тези, от които сте си позволили да зависите. Старайте се да не влизате в спорове и да не започвате нови инициативи, независимо предложенията, които получавате. Със сигурност някой ще се опита да яхне личният ви ентусиазъм и да ви подчини на амбициите си.

19-и. Днес интуицията работи на пълен капацитет. Съзнанието ви се прояснява, намирате изход и от най-обърканото положение и в утрешния ден вече правите първата крачка в нужната посока. Сега е време за размисъл, за планиране и подреждане на приоритетите. Спазвайте диета и ще се прочистите от отровите. Не се срещайте с хора, които ви притесняват. Не бързайте с новите инициативи.

20-и. Започнатото днес ще освободи сили, средства и амбиции за следващи действия и начинания. Не оставайте в пасивно изчакване. И най-малката крачка ще ви осигури нова база за бъдещето. Не забравяйте, че в този ден агресията нараства, всеки тръгва с голямата кошница и не е склонен на компромиси. В момента вътрешната ви енергия се активизира, дайте отпор на натрапниците.

21-и. Днес може да използвате като трамплин енергията на колектива. И семейните ресурси и усилия може да бъдат впрегнати в името на личните ви начинания и дейности. В този ден от съвместната работа печелят само шефовете и координаторите и дано да сте в тази позиция. Не е нужно всичко да се споделя преди работата да е свършена и разултатите да са на лице.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Този уикенд отваря пред вас вратата към успеха, към любовта и приятните моменти с близки на сърцето ви хора. Преградите падат, изживявате нещо вълнуващо и привличате късмета. На 17-и сключвате изгодна сделка, намирате нещо търсено отдавна. 18-и изисква да спрете и да се защитите. На 19-и интуицията ви е в апогея си. 20-и идва с битка за защита на работни позиции. 21-и е рисков.

15-и. Уран тръгва в ретроградна посока и ни връща към пропуските на миналото, към възможноста да подновим изгубена или провалена връзка. Сега е момента да си върнете или да срещнете любовта. Предстои емоционална вечер. Луна и Венера са в съвпад в знака на семейството Рака. Чудесен момент за брачни предложения и вричане във вярност. Не губете време, останете заедно.

16-и. Един от най-силните ви и успешни дни. Всичко може да постигнете. Не се колебайте, тръгнете в посоката на личните ви интереси амбиции и желания. Случващото се в момента ще подреди личния ви живот, ще ви помогне да намерите мястото си, да си осигурите нужните защити и средства. Не се самоограничавайте. Лесно ще преодолеете всяко препятствие и ще успеете.

17-и. Днес карате по инерция от миналите дни. Постарайте се да спазите уговорките, да сте на точното място в точното време и да осъществите сделката подготвяна отдавна. Някой ще се уреди с ново жилище и база, друг ще намери квартира за децата. Сега е момента да се дават и приемат имотни оферти. Студентите намират търсената квартира, а някой се урежда и с любовно гнездо.

18-и. Ден на грешни ходове и изнудващи положения. Не приемайте нови оферти, не насрочвайте срещи и запознанства, не носете иделия от кости и рога. Обгръща ни тъмнината на новолунието. Намеренията не отговарят на това което се декларира. Шефовете ще ви притискат с изисквания. Не подписвайте нови договори. Утре ще се събудите с прозрение за правилния избор.

19-и. Днес гласът на интуицията ви дава правилните свети и предписаниья, но гласът на амбицията и желанието за успех на всяка цена ще я заглуши. Ако в този ден действате игнорирайки вътрешното си усещане ще сбъркате и ще попаднете в капани. На пръв поглед всяка предложена оферта ще е изгодна и примамлива, но да си знаете, че сиренцето е заложено в капана.

20-и. Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Девата, където от снощи го очаква Луната. Конкуренцията ви ще направи силен ход. Някой  отваря заведението или търговския си обект срещу вашия. Ще срещате опозиция и противопоставяне у дома и на работното място. Не очаквайте лоялност. Ще ви притискат. Ще се откажете от една своя мечта и желание, за да удовлетворите чуждите.

21-и. Днес е важно да се измъкнеш от общата работа, където не се знае кой пие и кой плаща. Работете сами и на свой терен. Не се обвързвайте с нови договори и брак точно днес и не подписвайте нови договори, независимо изгодните оферти. Ден на фатално привличавне и в любовта. Всеки е на път да срещне личният си изкусител и да изпие до дъно горчивата чаша на разочарованието.

Подобни статии