Пълен седмичен хороскоп за 15 - 21 май

Лъвът да не реагира импулсивно, Везните да не са "на всяка манджа мерудия", а Козирогът да си сдържа емоциите

Пред кого се отварят нови възможности и кой да не бърза, за да не прибърза в решенията си. Кой е на ръба и кой ще изгуби равновесие. Попитахме звездите, защото те не лъжат.

Овен 21 март – 20 април

На 15-и ще сбъркате, ако нарушите принципите си, но вероятно ще ви се наложи. 16-и идва с неприятно откровение за приятелското ви и семейно обкръжение. На 17-и не влизайте в спорове. От обед на 18-и до обед на 19-и сте в силен творчески период. Влизате в релси и хващате здраво кормилото. До 21-и подсигурявате и новата си база за развитие. Подпишете нужните договори.

15-и. От днес до понеделник на обед ще ви действа провокиращият съвпад на Луната с Марс в знака на нехармоничния ви Рак. Очертават се семейни проблеми, които може да рикошират неприятно върху работата и професионалните ви интереси. Засилва се емоционалното напрежение във връзките, които се нуждаят от промяна, уточняване и прекратяване. Не лъжете, спазвайте уговорките.

16-и. Родените във втората декада трудно овладяват емоциите. Получавате неприятни съобщения от чужбина или някой заминава, без да съгласува действията си с близките. Не решавайте спорни наследствени и имотни въпроси с роднини и близки. По незначителни поводи може да избухнат скандали. Нараства личното ви неудовлетворение. Нужно е разбиране, прошка и помирение.

17-и. До обед програмата ви е разбъркана. Не се оплаквайте от живота си. В момента се случват събития, които ще ви помогнат да излезете от лична или професионална криза. От обед, до утре на обед съдбата ще сбъдне едно ваше желание, затова внимавайте какво си пожелавате, особено в момент на афект. До края на деня вървите към важни срещи. В живота ви може да се появи благодетел.

18-и. Денят започва с разгорещени спорове, с опити за намеса и компроматна игра. До обед картинката се изяснява, виждате кой ви мъти водата и кой помага да се избистрят отношенията. Време е да се разчистят сметките. На един поднасяте извиненията си, но към друг вече не сте толкова благосклонни и всеопрощаващи. Бъдете смели, освободете се от веригите на едно неравностойно партньорство.

19-и. Денят ще бъде отбелязан с юридически и законови промени, които може да се отразят положително на вашия живот и работата ви в бъдеще. До обед действайте активно и настъпателно, уредете всички спорни въпроси. От обед до утре на обед внимателно преценявайте всеки факт и информация и не бързайте да реагирате. Действа се на тъмно, скрито и покрито.

20-и. До обед не се опитвайте нищо на никого да доказвате. Не отстоявайте мнения и позиции, може би в нещо бъркате или нямате достатъчно информация. Следобед ситуацията ще се избистри, ще усетите накъде вървят нещата и ще направите правилен избор. Сега е момента да се привлекат доказаните приятели и да се пресекат апетитите на враговете. Време е за разбор на личните връзки.

21-и. Днес е от голямо значение на каква база ще стъпите, какви договори ще подпишете и каква сделка ще реализирате. С действията си може да си осигурите стабилност или да приключите една колеблива кариера. Дайте се сметка кой и какво ви осигуряват нужната стабилност и перспектива за развитие в бъдеще. Не правете компромиси, заемете позицията, която ви удовлетворява.

 

Телец 21 април – 20 май

15-и е ден за пътуване и гостуване, за срещи и приятелски разговори, за пийване и хапване. Диетите са противопоказни. 16-и идва с вести от чужбина. На 17-и нищо важно да не се споделя, сами си създавате компромати. На 19-и Слънцето напуска Телеца. За 20-и се очертава колективна атака от страна на конкуренцията. На 21-и заемете отбранителна позиция. Лагерите се оформят.

15-и. Ден за роднински срещи и веселие. Не е време за диети. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата. В приятна компания и на маса ще се решат повечето проблеми. Не се страхувайте да покажете емоциите си. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно. Доверете се на инстинктите и ще избегнете опасностите. Защитете приятелския интерес.

16-и. Ден за любов, уединение и смирение. Не се оплаквайте от живота, заемете се с обичайните си дела и задължения и не отивайте в крайности в изискванията. Ще се случват събития, показващи истинския смисъл на една ваша връзка. Чакайте обаждане от чужбина и сами потърсете близките, които са далече. Сънищата ви намекват за задачите и делата, с които е време да приключите.

17-и. Важната работа свършете до обед. Доверете се на инстинктите. В момента ви притеглят по-далечни хоризонти, а това пречи да видите реалността, в която се движите. От обед навлизате в рисков двудневен период, в който връзките ви са поставени на изпитание. Не критикувайте никого. Внимавайте какво си пожелавате, защото може да го имате и после да не може да се откажете от него.

18-и. Днес крясъците разболяват и вредят. Старайте се да запазите добрия тон при делови и лични разговори. Ще ви провокира желанието да се похвалите. Така може да издадете и чужди тайни, което да предизвика скандали и конфликти. Започвайте само такива дела, които до вечерта ще приключите. Дълготрайните проекти стартирани днес ще зациклят във времето напред.

19-и. Ден за прошка и освобождаване от греховете. Простете на тези, които са ви обидили и причинили някакво неудобство. С напредването на деня изчезват възможностите да се върнете назад и да оправите отношенията. Ще се намесват и трети страни, които тотално ще объркат нещата и ще увеличат дистанциите. Ако чувствате притискане в гърдите обърнете се към по-духовна храна.

20-и. До обед енергетиката е неблагоприятна. Не започвайте важни проекти, на които ще се опирате в бъдеще. Обличайте се добре, лесно може да се простудите. С напредването на деня късметът ви ще заработи на бързи обороти. До утре ще уредите важен въпрос и проблем. Добре е за преместване на ново място, за покупка на животни и настройка на бизнеса. Пътувайте, направете огледи на имоти.

21-и. Днес с всеки може да се съберете и разберете по спорните въпроси. Очертават се признания, които ще върнат доверието ни един към друг. Не оставайте нищо неизяснено. Лесно се подновяват връзки, които сте прекратили в миналото по незначителен повод. Изчистете натрупаната шлака от сърцето и душата, изкажете претенциите си, споделете с партньора личните си очаквания.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

15-и зарежда с творческа активност за постигане на целите. Нека ви водят инстинктите. 16-и идва с откровение за бъдещето. Сбъдват се пророчества, откриваме смисъла на връзките си. 17-и провокира към конфликт, ако навлезете в градината на чуждия интерес. На 18-и стопете дистанциите, привлечете нужните ви хора. Слънцето навлиза в Близнаци на 19-и. На 20-21-и не поемайте излишни рискове.

15-и. Ден за семейни и приятелски срещи. Хапнете си на воля, колкото и да изядете няма да напълнеете. Храната изцяло се превръща в тъкани и енергия, а не се складира в мастните депа. Пътувайте, уредете си срещи важни за бъдещето, за бизнеса и за семейството ви. Отстоявайте убежденията си и не падайте от цените на уговорените вече сделки. Всичко се подрежда.

16-и. Днес е важно да преследвате далечни цели, да мислите и действате в перспектива и да обедините усилията си с близки и приятели от страната и от чужбина. Водете преговори, направете огледи, реализирайте съвместни проекти. Ден на откровение за важните насоки в живота. Не е ден за недоволство, а за действие. Ако мислите за някого той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти.

17-и. Важните начинания свършете в първите два часа на работното време. Към обед ще ви провокира прекалената приказливост от нечия страна, а и вие не си затваряте устата, споделяте излишно и нагазвате в тресавището на вербалната агресия. Една лъжа може да се превърне в истина. Счупен домашен съд е лош знак. Постъпвайте справедливо, ако искате да получите защита.

18-и. До обед не влизайте в преговори и не се включвайте в разправиите на близки и колеги. До вечерта поне един проблем ще се уреди, ще ви се предложат изгодни варианти по сделки и договори и отношенията с партньори ще се напаснат. Постарайте се да подновите изгубените в миналото връзки, особено ако усещате някаква тежест и празнота и мислите непрекъснато за другия.

19-и Тази вечер в 19ч. 38 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Близнаци, а вие навлизате в тежък период, защото на 26 май и на 10 юни предстоят съответно лунно и слънчево затъмнение във вашия знак, които ще се отразят негативно на живота и личните ви амбиции. Обърнете внимание и на здравето си. Още в следващите дни ще започнат проблеми. Търсете гръб, на който да се опрете.

20-и. Луна и Юпитер образуват днес конфликтни аспекти със Слънцето на родените в първите дни на зодията. Очертават се юридически проблеми и неприятности при пътувания. Възникват конфликти и на работното място. Ще се почувствате предадени и употребени. До обед не взимайте важни решения. Следобед мъглата ще се разсее, ще видите ясно проблема и до дни ще го решите.

21-и. Денят налага тежък избор за родените след 8 юни. Луна и Нептун са в конфликт с Венера и Меркурий от вашия знак. Движат ви фиксидеи и фобии по отношение на професионалните и лични връзки. Днес е важно да подсигурите базата и терена, на който ще се развивате, ще работите или ще живеете в партньорска връзка. Важното е вие да държите договорите, правата, парите и ключовете.

 

Рак 22 юни – 21 юли

До 17-и на обед Луната е в Рак в конфликт с Плутон от Козирог. Очертават се проблеми по линията на семейните и професионални отношения. Не е време за командировки с колеги и колежки. Не отсъствайте от дома. До 19-и на обед ще се наложи да стопявате дистанциите и да се извинявате за допуснатите грешки. Важното за 19-и да се свърши следобед. 20-21-и ви носят сила и предимство.

15-и. Ден на важни срещи и сделки. За родените в първите дни на зодията ще се реши юридически проблем, но за останалите започват конфликти и противопоставяния с роднини. Спазвайте уговорките, бъдете отговорни към поетите ангажименти. Ще се натоварите с повече работа и отговорности в момент, когато тръгвате на някъде за удоволствие или почивка. Не е ден за диети.

16-и. Сутринта Луната е в съвпад с Марс във вашия знак. Аспектът провокира емоционална агресия. Лесно може да се скарате с някого и да влезете в излишни конфликти и разправии. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Сдържайте емоциите, бройте до десет преди да кажете или направите каквото и да било. Този ден ще бъде тест за дипломатичното ви поведение.

17-и. Днес и за родените в третата декада ще има повече проблеми. Програмата ви може да се разбърка и отношенията у дома да влязат в конфликт с професионалните задължения. Не поемайте отговорност към странични хора. Разпределете роли и отговорности така, че недоволството да е минимално. Не позволявайте намеси в личния ви избор и начин на живот.

18-и. Правете всичко с повече мисъл, без излишни емоции и пристрастия. До обед сте провокирани да „изплюете камъчето” и да кажете на неподходящия човек нещо, което ще бъде използвано срещу вас. От обед до утре на обед може да разрешите споровете с роднини и приятели и да стопите дистанциите с любимите ви хора. Не бързайте и с подписването на нови договори, проучете нещата.

19-и. Вечерта Слънцето навлиза в Близнаци, а вие навлизате в сатурнова дупка. До обед имате повече свобода на действие. Обмислете нещата от живота си. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко негативно, вредно и пречещо на здравето, работата и щастието ви. Сънищата от тази сутрин показват истинското ви предназначение, мисията и целта, които трябва да гоните. Пътувайте към тях.

20-и. До обед трудно се оправяте, особено ако отстоявате позицията и мнението си на всяка цена. От обед вече стъпвате на стабилна основа в отношенията и личните връзки. Може да подпишете и нови договори в следващите дни. Този ден отваря пред вас врата от възможности, които не са за пренебрегване. Добре е да се подписват нови договори и да се стъпва на нова база за развитие.

21-и. Уплътнете максимално деня с делови и приятелски срещи, със служебни разговори и бизнес инициативи. Днес може да спечелите повече от друг път, да привлечете спонсори и да уредите проблем, който влачите от доста време. До утре на обед изкачвате поредния връх и в личен план. Очаквайте предложения и покани, даващи възможност за влизане в перспективна среда.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Обстановката около вас се нормализира. Юпитер вече не ви гледа в опозиция. Лесно ще уредите юридически проблеми. Отпадат и притеснения с договори и неуредици с документи. 15-и е ден за делови срещи и обсъждане на промените. 16-17-и дават нови насоки на връзките ви с чужбина. На 18-и се очертават опити за въздействие и притискане, но в следващите дни се измъквате от кризата.

15-и. Ден на срещи, които ще ви разтърсят и вкарат в нова орбита на лично и професионално развитие. Не бързайте да отказвате на предложения и покани, обмислете добре всеки избор. Ще ви движат емоции и страсти. Не се ограничавайте и в храната. Днес колкото и да изядете няма да напълнеете, но каквото уредите и договорите може да напълни банковата ви сметка и да ощастливи сърцето.

16-и. Ден на признания и откровение за пътя напред. Доверете се на инстинктите, усещанията и предчувствията си и няма да сбъркате. Настройката на деня е прекалено емоционална. Не бива да се реагира първосигнално, да се отказват или приемат прибързано каквито и да било промени. Ако непрекъснато мислите за някого, обадете му се, съгласувайте позиции, мнения и бъдещия си избор.

17-и. Ден на вербалната магия. Внимавайте в приказките, ако не искате да се вкарате сами в източващи силите и парите ви схеми. Ще получите важна информация, на която е добре бързо да реагирате, за да си спестите неприятностите в утрешния ден. Луната навлиза в Лъв и до вечерта застава в опозиция на Сатурн и в конфликтен аспект с Уран. За 18-и не планирайте рискови дела.

18-и. За родените около 1-5 август положението става доста напечено в днешния ден, поради конфликтните аспекти на Слънцето им с Уран и Сатурн. Бъдете внимателни в действията си, при пътуване и във всякакви финансови операции. Точно днес не рискувайте с необмислени инвестиции и непроверени сделки. Спазвайте правилата и не реагирайте на изкушения.

19-и. Поне част от проблемите ви ще изчезнат или намерят разрешението си в днешния ден. Слънцето навлиза в хармоничните ви Близнаци. Ще се реши във ваша полза финансов проблем и до дни може да направите изгодна инвестиция. Тези, които са били срещу вас сменят настройката. Подновете стари връзки. Днес трудно се печелят доверени хора, но старите връзки няма да ви подведат.

20-и. До обед енергетиката е негативна. Следете внимателно знаците на съдбата и не бързайте с реакцията. От обед навлизате в силен и творчески период и в следващите дни печелите предимства, пари и последователи. Ако имате възможност за внедряване в нова пазарна ниша, не пропускайте момента. До утре на обед може да стъпите на стабилна основа във връзките си с нов договор.

21-и. Силен и успешен ден. Всичко може да се подреди и пренареди с полза за вас, за бъдещето на семейството и децата. В организма ви се събуждат огромни съпротивителни и регенериращи сили. До утре на обед може да вземете важно решение, което да ви измъкне от кризата и да реши личните ви и здравословни проблеми. Печелите поръчки. Където и да отидете носете подарък.

 

Дева 23 август – 22 септември

Предстои уикенд зареден с емоционални срещи и възможности за създаване на перспективни връзки. 17-и идва с прозрение за правилната посока. Доверете се на интуитивните си усещания. От обед на 18-и и до обед на 10-и подпишете нови договори и направете крачка в желаната посока. От 19-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от Близнаци. 20-21-и носят пренастройка на връзките.

15-и. Един силен и успешен ден за личните ви връзки. Пътувайте, уредете представителни срещи, гостувайте на приятели и канете гости. Не е ден за диети, колкото и каквото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата. Ще намерите и подходящата храна за ума. Може да ви предложат съвместна работа и сделка. Не бързайте да отказвате. Проучете всичко. Явете се на конкурс.

16-и. Ден на телепатичните контакти. Обаждат ни се тези, за които мислим. Ще получите и някакво особено откровение показващо правилната за вас посока и избор. Ще ви търсят хора от миналото ви, които може да станат актуални в настоящето и бъдещето ви. Не се оплаквайте от живота си, не роптайте срещу близките и децата. В момента съдбата ви предлага по-безболезнения вариант.

17-и. Навлизаме в деня на петела. Смирете желанието за конфликти и битки. Бъдете толерантни, не споделяйте свои и чужди тайни. Прекалената приказливост ще ви вкара в неприятни положения. С пълна сила действа вербалната магия. Вечерта си пожелайте нещо съкровено и може да го имате. Ако счупите нещо, това е знак за прекратяване на лични връзки и делови отношения.

18-и. От обед до утре на обед ледовете в отношенията се топят. Може да си върнете едно приятелство, да привлечете нови хора в личен и професионален план и да намерите изход от неприятна житейска ситуация. Не отлагайте споразумения с работодатели и роднини. Добре е за сключване на нови договори. Може да се намери и приготви лекарство за всякакви болести.

19-и. До обед действайте активно. Уговорете си делови и лични срещи, направете връзка с евентуални спонсори и се рекламирайте по всички възможни начини. Ще ви съдействат хора с положение и авторитет. Ще намерите работата или терена, на който да разгърнете потенциала си. От тази вечер Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от Близнаци. Някъде ще ударите на камък.

20-и. Предстои предиобед с неочаквани обрати особено за родените до 1 септември. Ще срещате прегради, но в най-тежкият момент ще се появи благоприятен шанс, възможност или някой, който ще ви съдейства и измъкне от неудобните връзки и положения. Спазвайте закони и предписания, очертават се глоби, ако влезете в нарушения. Участвайте във всякакви състезания и конкурси.

21-и. Днес ви движат емоции и страсти. Очертават се запознанства и предложения, които може да се отразят негативно на досегашните ви връзки, но да ви дадат нова насока и перспектива в живота. Луната от вашия знак образува кармичен кръст с Нептун, Венера и Меркурий. Едно пътуване ще ви разтовари от едни емоции, но ще ви натовари с други. Активизира се енергията Кундалини.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 15-16-и сте подвластни на емоционални предизвикателства, които може да прекратят връзки и да ви докарат здравословни проблеми. Марс и Плутон сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените около 5-15 октомври. Отложеното за 18-19-и ще ви донесе късмет и ползи. Подпишете нови договори. На 21-21-и се освободете от стари връзки и задължения и изберете нови приоритети.

15-и. Ден на принципната политика. Предстоят болезнени разговори. Не нарушавайте дадената дума и обещанията, с които сте скрепили една връзка. Ще се наложи да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Очертават се конфликти, които ще определят двата враждуващи лагера в живота ви. Скандалите разболяват и вредят повече отколкото предполагаме.

16-и. Рисков и конфликтен ден, особено за родените във втората декада. Получените вести ще ви разтревожат и объркат. Не бързайте да взимате важни решения и да действате изпреварващо в трудна ситуация. Ако мислите за някого, обадете се и вижте как се развиват нещата при него. Ден на телепатичните контакти, които ще помогнат да се преодолеят разделите и негативите на миналото.

17-и. Днес е добре да премълчите, а не да сте „на всяка манджа мерудията”. Който не владее магията на словото да не се опитва никого да привлича или убеждава в избора си. Но хората с вродено дар слово и личен чар ще направят силен ход, с който ще привлекът симпатизанти и спонсори. Уреденото и уговорено днес ще донесе покани и предложения на 24-и, когато колелото на съдбата ще се завърти.

18-и. До обед преговаряйте и си пожелайте нещо, а следобед опитайте да привлечете бивши съюзници, спонсори и последователи. Родените след 15-и октомври да не бързат с избора докато не отпаднат някои ограничения. До вечерта ще получите повече защити и ще отговорите на предизвикателствата. Каквото не успеете да свършите отложете за утре до обед. Подписаните договори ще са дълготрайни.

19-и. Днес Слънцето навлиза в хармоничните ви Близнаци и ви зарежда с позитивна енергия. Концентрирайте усилията си към важните инициативи до обед. От обед до утре на обед не бързайте с промените и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Оставете нещата просто да се случват, напаснете се на промените. Помислете за преместване и преустройство в начина ви на живот.

20-и. Постепенно набирате скорост и към обед вече може да се справите с всеки проблем и да решите важен за вас житейски казус. Символ на деня е фонтана от енергия. Всеки може да намери своя източник на сили, възможности и ресурси. Подпишете нови договори и се опитайте да стъпите на подходящата за бъдещото ви развитие база. Не отминавайте предложенията без нужното внимание.

21-и. Денят е благоприятен за окопаване на нови позиции и за реконструкция на старите отношения. До вечерта може да изкачите висок връх в кариерата и в отношенията и да поставите своите изисквания и условия. Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Това, което сте таили дълго излиза на повърхността и води към генерални промени в изискванията и в начина ви на живот.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

15-16-и са дни на активни промени и действия от ваша страна. Може да се постигне непостижимото преди. На 17-и късметът ви действа с пълна сила до обед. След това навлизате в противопоставящ период. 18-19-и са дни на проблеми и ограничения, на конфликти и разправии за дреболии. От обед на 20-и ситуацията се успокоява и проблемите се решават. 21-и е ден на върхови постижения.

15-и. Днес и утре Марс и Луна от Рак заедно с Юпитер и Нептун от Риби ви осигуряват предимства и защити. И независимо конфликтните аспекти със Сатурн и Уран днес ще постигнете своето, ще защитите позициите и личните си приоритети. Ще се случват събития, които ще ви показват къде сте силни и къде са слабите ви места. Привлечете доверени приятели и нови хора в екипа си.

16-и. Доверете се на инстинктите. Днес интуицията ви работи на пълен капацитет, а това ще помогне да се справите със задачите, да разрешите всеки спор и да намерите подходящите решения за бъдещето на работата и личните ви връзки. Мислете активно за някого и той ще ви се обади. Увеличете натиска там, където има нужда от подтик и съдействие. Вземете инициативата в свои ръце.

17-и. Станете рано, действайте изпреварващо и до обед свършете важната работа. Следобед с навлизането на Луната в Лъв навлизате в провокативен период. До вечерта правите грешен ход с едно непремерено изказване и последвало прибързано действие. Не коментирайте чуждия избор и начин на живот. Замълчете, ако някой открито ви провокира да „изплюете камъчето”.

18-и. Денят започва с остри битки на интереси и позиции. Внимавайте какво казвате и какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Не бързайте до обед да задвижите проекти, които не сте съгласували с близки и партньори. Отложете и подписването на новите договори, особено ако обстановката и договорките са неясни.

19-и. От днес Слънцето навлиза в Близнаци и вече няма да ви гледа в опозиция. Още в следващите два дни може да спечелите на своя страна хора с положение и власт в работата и в живота ви. Но днес още е рано. Затова стъпвайте на пръсти, не предприемайте изпреварващи и необмислени действия. Добре е да смените един вид труд с друг. Работете в градината. Късметът ви ще дойде утре.

20-и. До обед още се лови риба в мътна вода. На едно място може и да успеете, но на друго може да ви изловят в ситуация, която не контролирате. Очертава се компроматна атака. Не бързайте да реагирате, да се оправдавате или да нападате. Следобед ще се случват събития, които ще успокояват ситуацията, ще ви носят предимства и възможност да завладеете престижни позиции.

21-и. Днес може да направите качествен скок в личното си и професионално развитие. Енергията ви търси поле за изява. Сега е момента да проведете важни и конструктивни разговори, да уредите нови договори, да подпишете нужните документи и споразумения. С действията си в момента си осигурявате бъдещата стабилност в работата и в личните връзки. Вземете си своето.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

15-16-и нагнетяват напрежение. Не провокирайте околните, не споделяйте свои и чужди тайни. 17-18-и задават нови координати на професионалните и лични ангажименти. Ще се наложи преместване или размествания у дома и в офиса. От 19-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. На 20-21-и в хороскопа ви се оформя кръст на 6 планети към Слънцето ви. Ще срещате съпротива.

15-и. Ще осъществите важни контакти и срещи, носещи перспектива за бъдещето ви. Изискването е да се действа принципно, да се изпълняват поетите ангажименти и да не се нарушават определени граници в отношенията. Денят е провокативен, може да станете свидетели на приятелски и роднински свади. Съветът е да не се включвате като страна в спорове, нито пък като арбитър.

16-и. Денят започва бурно и конфликтно, но до вечерта облаците ще се разнесат и отношенията ще се уточнят. Препоръчват се директни разговори с партньори и близки от страната и от чужбина. Може да се явите и като посредник в двустранни преговори. Днес откривате истинския смисъл на една връзка и делови контакт. В следващите дни ще се наложи да направите важна крачка и избор.

17-и. Днес в хороскопа ви действа пръстът на съдбата. Очертават се ситуации и действия, които може да насочат живота и работата ви в съвсем нова посока и дано да получите това, което отдавна мечтаете и желаете. В този ден и задълженията ви стават повече. По някакъв начин израствате, разширявате влиянието си, дистанциите се скъсяват. Внимавайте какво си пожелавате.

18-и. Днес разговорите ви вървят трудно, но с напредването на деня ситуацията ще се отпуши и до утре може да подпишете важни договори. В момента е добре да се устроите в нова среда и да привлечете стари приятели и съюзници за новото, което предстои. В организма ни днес се включват енергии на фино енергийно ниво. Навлизаме в период на биохимични трансформации.

19-и. До обед направете важен ход. До вечерта изтичат срокове, които вие сте дали или някой ви е дал. Включете в действие резервите, планирайте преместване и устройване на нова база. От обед до утре на обед не взимайте прибързани решения. Пътувайте, направете огледи на място. Директният контакт е важен днес. Не използвайте посредници и не се доверявайте на чуждо мнение и преценка.

20-и. От снощи Слънцето ви гледа в опозиция от знака на Близнаците, а днес и Луната се включва в пречупващ аспект от знака на Девата. Няма да ви е лесно, ще се появяват непредвидени ситуации и хора, които ще опитват да ви застопоряват или дисквалифицират. До обед ще водите тежки битки, но после ще осмислите нещата и ще застанете на непримирима позиция. Защитете си гърба.

21-и. Денят е рисков повече за родените в третата декада. Включва се каналът на кармичната родова памет. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще излезете на широка магистрала в живота си. Днес сте близо до явни и тайни източници на сила, влияние и съдействие. От значение е на каква база ще стъпите и каква подкрепа ще си осигурите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

До 17-и на обед Луната и Марс от Рак ви гледат в опозиция и предизвикват стресове или бурна емоционална реакции на ситуациите, които ви поднася живота. Сдържайте изблиците си. От 18-и на обед ще се появи доминиращ и подкрепящ позицията ви фактор. На 19-и важният избор да се направи до обед. На 20-и може да се окопаете на престижна позиция. На 21-и сключете нов договор.

15-и. Родените в първата декада са на прага на важен избор. Не лъжете и не вредете на никого. Може и да не подкрепите нечия инициатива, но това не значи да подложите крак и да прецакате другия. Тази вечер намират решение споровете ви с някого. Не критикувайте чуждия избор, а за своя не давайте излишни обяснения. Хапнете си без задръжки, днес не се пълнее. На всички нива бъдете себе си.

16-и. Ден на телепатичните контакти. Едно предчувствие може да ви накара да се обадите на тези, за които мислите. Ще разберете скривани тайни, които почти всички около вас отдавна са знаели. Отношенията ви вървят по острието на бръснача. Родените във втората декада лесно може да изгубят присъствие на духа и да отидат в крайности. Дръжте здраво кормилото на емоциите.

17-и. Навлизаме в деня на петела. Клюката върши мръсната си работа. Нищо важно да не се споделя, особено ако засяга живота и дейностите на близки и приятели. Счупеното е лош знак. Разсеяни сте. Пазете квитанции и блежки, ще ви потрябват. Каквото изгубите ще ви създаде проблеми и неприятности и може да ви вкара в излишни разходи. Внимавайте какво си пожелавате.

18-и. До обед трудно се разбирате с околните и дори по въпроси от взаимен интерес действате разнопосочно. Не се изказвайте неподготвени. Каквото отложите за следобед ще мине по-добре и ще донесе желаните ползи и за двете страни. Тази вечер може да стопите дистанциите, да изчистите конфликтите и да подновите връзките, които ви липсват. Не бързайте с разделите, опитайте пак.

19-и. Навлизате в период на реставрация и преустройство както у дома, така и на работното място. Запазете тези връзки и отношения, на които знаете, че може да се разчита. До обед всичко се прави на светло съобразно препоръките на закона, но след това до утре на обед може да бъдете изкушени да направите крачка в сивата икономика и да нарушите някои законови разпоредби.

20-и Луната навлиза в знака на хармоничната ви Дева. Днес и утре се стегнете, явете се на конкурси и прослушвания, подпишете нови договори и се пазарете за подобряване условията ви на живот, работа и труд. Имате шанс да стъпите на стабилна позиция, да ви повишат и да излезете от рамките на ограниченията, които пречат на развитието ви и на влиянието ви в работата, в бизнеса и в обществото.

21-и. Действат ви стимулиращи и емоционални аспекти. Може да изкачите висок връх в кариерата. Водете преговори, проучете средата, в която смятате да се внедрите. Символ на деня е корона на хребета на планината. Ще трябва да се потрудите, за да получите желаната награда. Не се отказвайте, ако нещата не потръгнат бързо. Този ден може да материализира амбиции и мечти.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

15-и идва с неочаквани срещи, с повишени изисквания и претенции. На 16-и чакайте обаждане, което ще промени планове, насоки и намерения. 17-и увеличава дистанциите. Не влизайте в скандали и конфликти. 18-и е рисков за родените в първата декада. 19-и ви среща със силни опоненти. На 20-и важното да се свърши следобед. На 21-и постигате желан връх в кариерата, чака ви успешен уикенд.

15-и. Днес ни движат емоции и страсти. Желанията взимат връх над разумната преценка. Влизате в свои и чужди битки и взимате страна в споровете на другите. Оформят се лагерите в живота ви. Ще затвърдите една връзка, а друга ще поставите на изпитание. Не позволявайте намеси в избора ви. Защитете интересите на приятелите, на близките и децата. Не е време за диети и ограничения.

16-и. Символ на деня е развиделяването, този момент, когато зората още не е надделяла, но и тъмнината не е загубила позиции. Не бързайте да взимате страна, проучете из основи предложенията, които получавате, особено тези от чужбина. Може да спечелите много и да стабилизирате работата и живота си, но може и да изпуснете една златна възможност, която не се дава всеки ден и на всеки.

17-и. Подпишете новите договори в първите часове на работното време. Към обед Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Не влизайте в битка с авторитетите, от които зависите. Не се изказвайте неподготвени на делови срещи и събрания. Не бързайте да се противопоставяте на шефа, особено ако някой друг ви провокира да го направите. Липсват ви факти, мнението ви може да е погрешно.

18-и. Днес рискът ви диша във врата. Родените около 1 февруари да бъдат особено внимателни при работа с техника. Не участвайте в състезания и конкурси без регламент. Не влизайте в конфликти и спазвайте правилата при пътувания. Очертават се нестандартни положения и срещи, които може коренно да променят живота ви. И преди нещата във връзките ви да се оправят ще се развалят.

19-и. Днес трудно се смирявате и помирявате, но това е пътя, ако не искате да задълбочите конфронтацията. Родители и деца трудно стиковат мнения и решения. Търсете пътя на помирението, ако не искате тотално да се раздалечите. Не взимайте прибързани решения и в бизнес план. Не се опитвайте да отстоявате мнения и позиции. Може би ви липсва и достоверна информация.

20-и. До обед не започвайте нови начинания, а довършете обещаното, особено ако от това зависи нечия работа или просперитет. Бъдете отговорни. Следобед сте близо до важен източник на сили и ресурси. Добре е да се сключват нови договори. До утре заемате престижни и стабилизиращи позиции. С действията си в момента подсигурявате живота на семейството и бъдещето на децата. Действайте.

21-и. Навлизаме в един от най-мощните дни за месеца. Не се самоограничавайте. Повярвайте в силите си и ще се внедрите на желаната позиция. Ще ви съдействат близки и приятели. Обединете сили и интереси. Пасивността в този ден ще ви разболее. Действайте амбициозно и с желание за победа. Кандидатствайте за желаната работа и професионална позиция. Печелите и симпатизанти.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Луна и Марс от Рак ви облъчват в брилянтен аспект на 15-16-и. Работата ви ще потръгне. Отношенията ви навлизат в успешна и стабилизираща фаза. Чакайте и любовно предложение. 17-и е ден на телепатичните контакти. Усещате какво се случва с близък, който е далече. На 18-и до обед подпишете нов договор. 19-и идва с подозрения и лъжи, които ще затегнат отношенията ви в следващите два дни.

15-и. Родените в първата декада ще изживеят приятни и стимулиращи моменти в съботния ден. Отношенията се задълбочават след едно признание и активна намеса от ваша страна. Не чакайте повече в любовта. Време е за делово предложение. Изиграйте основните си козове. Бъдете убедителни и ще привлечете симпатизанти и спонсори. Днес деловите ви и лични връзки вървят ръка за ръка.

16-и. Денят идва с възможности за преговори с чужбина. Интуицията ви работи на пълен капацитет. Доверете се на усещанията и предчувствията си и няма да сбъркате. Ако мислите за някого, значи е време да се обадите. Чакайте важна информация или покана. Не е време за шикалкавене. Удряйте право в целта, говорете по същество и не разводнявайте преговорите. Чакат ви победи.

17-и. До обед имате повече степени на свобода и възможност да доминирате в отношения и преговори. Родените в третата декада ще получат подкрепа и стимул за действие. Към обед навлизаме в провокационен период. Всяка дума и жест може да се използват срещу вас. Очертава се компроматна атака. Дано успеете да различите сърдечните от кривите усмивки и погледи.

18-и. До обед опитайте да стопите ледовете, да се съберете и разберете по спорните въпроси. Изчистете отношенията на работното място и в личните връзки. Придържайте се към истината, колкото и да е болезнена. От обед до утре на обед продължавайте започнатото, но нищо ново не предприемайте. Отлагайте срещите, сбирките и подписването на новите договори за утре следобед.

19-и. До обед не засягайте болни теми, особено с тези, с които сте имали търкания и скоро сте се помирили. Следобед може да направите ход, който конкуренцията не очаква. Ще спечелите конкурс и може да получите доходна поръчка. Родените в първата декада са на път да получат стимулиращ и дълготраен договор в съседна ниша. Действайте активно в две посоки. Утре ще опитат да ви спънат.

20-и. До обед удряте на камък и трудно получавате каквото ви е нужно. Губите време по опашки или се налага да изчакате с взимането на важни решения. Не се опитвайте да убеждавате околните да променят решенията си. Може би в нещо не сте информирани и бъркате. В хороскопа ви се задвижва кармичен кръст. Една лъжа може да се върне като бумеранг. Подбирайте думите и храната.

21-и. Ако искате да спечелите и получите нещо важно за вас, трябва да помогнете и на някой друг да постигне своето. Потърсете съмишленици. Няма да се справите сами с войнстващата конкуренция. Днес не е важно какъв връх ще изкачите, а каква база ще завладеете. Защитете си гърба, подсигурете нужните средства и защити. Не е ден за солови изпълнения, побеждава колектива.

 

Още по темата: зодии

Подобни статии