Пълен седмичен хороскоп за 16-22.10.2021: Лъвът печели на два фронта, Везните да се пазят - може да получат удар в гърба

Съзидание, кардинални промени, оригинални хрумвания, златна среда - вижте какви възможности ще има за представителите на отделните зодии в периода от 16 до 22 октомври.

Овен 21 март – 20 април

16-17-и са дни за срещи, на които ще се стиковат лични и професионални интереси. На 18-и Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и отпушват търговската инициатива. Време е за регистрации на фирми и вадене на разрешителни. Направете някакъв благотворителен жест. На 19-и променете визията, а на 20-и действайте бързо и активно. 21-и е рисков, а 22-и променя нещата.

16-и. Денят е свързан със съзиданието и градежа. Чудесен момент за ремонти не само в дома, а и в посока на личните и партньорски отношения. Спазвайте традициите и ще ви се получи. Енергията ви се усилва и търси поле за изява. Уредете си среща и разговор с тези, с които смятате да вървите напред в бизнеса, политиката и личните дела. Не рушете, а градете и надграждайте.

17-и. Символи на деня са царските атрибути, меча и короната чакащи ви на върха на планината. Може да осъществите голямата си амбиция или да започнете мъчителното изкачване към върха на славата и големите надежди. Активизират се огромни сили. Те ще помогнат да се държите изправено и да не позволите да ви оказват натиск. Ако неглижирате любовта може и да останете сами.

18-и. Един животопроменящ ден. Планетата на бизнеса Меркурий и планетата на правото и закона Юпитер тръгват в директна посока, а това ще отприщи залпово търговските дела и ще активизира пазарите. От този момент е добре да се регистрират нови фирми, да се правят нови сдружения и да се даде ход на важни финансови и юридически дела. 20-и е най-добрият ден за това.

19-и. Днес съдбата завърта своето колело и което е било отдолу, без шанс и глас, сега вече се стабилизира и поставя на масата за преговори своите искания. Досегашните лидери бият отбой и търсят на кого да се опрат. Очертават се рокади на работното ви място. Реагирайте адекватно иначе може да загубите с мъка завоюваните позиции. Днес и утре за вас са дни на изпитания на волята.

20-и. Един от най-подходящите дни в месеца за съвместна работа, за създаване на нови фирми и сдружения, за привличане на нова клиентела, партньори, симпатизанти и посредници. Всеки трябва да намери своята среда, мястото си и терена, на които да се развива в бъдеще. Ще водите тежки битки с нелоялната конкуренция. В хороскопа ви действа кармичен кръст.

21-и. Днес печелят големите акули. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Пълнолунието ще напълни едни джобове за сметка на други. Няма да има прошка за лаиците, за тези които не познават правилата на играта, не са запознати, а и не са допуснати до големите сделки и печеливши проекти. Змеят на амбициите и желанията трудно се удовлетворява.

22-и. Ден на отстъпки, на желание за помирение и признаване на някои свободи и нужди на тези, които до момента са били подтискани и ограничавани. Давате повече свобода на децата и допълнителни джобни. Но в нищо не бива да се прекалява. Придържайте се към златната среда. Давайте и искайте само това, което няма да разбалансира и навреди на отношенията и личните ви финанси.

 

Телец 21 април – 20 май 

16-17-и са дни за преговори и търсене на нова база за развитие. От 18-и тръгващите в директна посока Меркурий и Юпитер ще вдигнат бариерата пред бизнес инициативите. На 19-и излъскваме старата си визия и се представяме в нова светлина. 20-и е ден за привличане на нови хора, спонсори и симпатизанти. Всеки старт ще е успешен. 21-и носи голяма печалба. 22-и изисква и такава инвестиция.

16-и. Ден на разширение. Един започва, а друг приключва с ремонтите. Постарайте се до няколко дни да финализирате програмата с преустройствата и да сте готови за новите дейности и инициативи. Направените лични инвестиции ще се отплатят, ще привлекат клиентела и спонсори в бъдеще. Представете си ярко и с подробности линията на поведение, която ще следвате. Не се отклонявайте.

17-и. Ден на оригинални хрумвания, на печеливши за бъдещето идеи, които ще ви дойдат неочаквано в ума. Една на пръв поглед зациклена ситуация ще намери разрешението си и даже ще се окаже трамплин за бърз успех в бъдеще. Сложете в ред любовните си връзки. Не позволявайте странични чувства да ангажират вниманието ви, което трябва да разделите само между половинката и работата.

18-и. Край с изчаквателната политика в бизнеса и търговската дейност. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока. Не бива да се бърза. Към обед Луната преминава през градусите на обсебването. Този ден само открехва вратата, а истинските действия в бизнес инициативите е добре да се стартират на 20-и, когато вече ще се усети накъде ще задуха вятъра на промените и личните нужди.

19-и. Ден на пръстена и колелото. Текат преговори за бъдещи съюзи и съвместни делови проекти. Някой ще се обвърже в спасителен съюз, а друг ще си сложи камък на шията с неравностойни договори и ангажименти. Един ще изплува от морето на кризата, а друг окончателно ще потъне. Очертава се прегрупиране на сили и средства. Променете прическа и визия и ще ви приемат различно.

20-и. Днес е от особено значение да се определиш към коя група и среда принадлежиш и да знаеш под чие крило да застанеш. Ден на призив. Печелят тези, които са си създали своя кръг на доверените хора или са били допуснати до такъв. Да му мислят тези, които остават без нужната защита. Добре е да се подписват нови договори, да се уреждат делови въпроси и да се излиза от сивата икономика.

21-и. Ден на изкушения и съблазни, на които е трудно да се устои. Луната е в златния Телец. Битката за пари и ресурси навлиза в агресивна фаза. Родените в първата декада да намалят темпото и да не предприемат несъгласувани с близките начинания. Вечерта не влизайте в казиното. Не участвайте в облози и залагания и се приберете навреме у дома. Нужен е аскетизъм.

22-и. Днес може да сключите взаимно изгодни договори, да преговаряте на равностойно ниво и да останете доволни от предложените оферти. Намирате правилния подход към клиенти и шефове и постигате поне една важна за вас цел. Чудесен ден за годежи и брачно предложение. Партньорствата, създадени и скрепени днес с дума или с договор ще издържат проверката на времето.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

За родените в третата декада предстои пробивен и успешен период. На 16-и проблемите ще се повече за родените в първата декада, а на 17-и и родените до 11-и юни ще се изпотят, ще влязат в разправии и конфликти. От 18-и бизнесът стартира нови дейности. 19-и изисква промяна в стила на работа, а 20-и помага да намерите мястото си в средата. 21-и е конфликтен, а на 22-и мирът е възстановен.

16-и. Луна от Риби и Венера от Стрелец образуват конфликтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Вероятни са проблеми в любовта, и компроматна игра целяща да нанесе удар не толкова на личния ви, колкото на обществения ви живот. Тази есен преброявате пилците, на които може да разчитате. Предстоят болезнени удари, но който остане до вас ще ви цени и обича истински.

17-и. Родените около 1-12 юни изживяват болезнени моменти не само в любовта, но и в посока на личните амбиции. Движени сте от фиксидеи, които трудно ще получат подкрепа и ще изискват непосилни разходи. Преценете какво си струва труда. В организма ни се събуждат мощни сили, които трудно се контролират, но използвани  по предназначение ще ви донесат успехи и пари.

18-и. Днес Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и дават старт на замразените проекти и бизнес начинания. Не бързайте, ключът е в ключалката, но вратата още е заключена. Родените в третата декада може да изберат грешната посока и да направят прибързан ход. Ориентирайте се към прояви на благотворителност, направете жестове към тези, които смятате да привлечете за съюз.

19-и. Ден за промени на външно ниво, които ще са знак, че започват и дълбоките промени. Целта е да се привлекат почитатели от противниковия лагер. Някой променя прическа и визия, друг възприема нов стил на работа и като цяло опитва да си създаде нов имидж. Рекламата става особено агресивна. Вади се нещо забравено от миналото, което поднесено добре ще донесе пари и успехи.

20-и. Най-добрият ден от периода за старт на нови начинания, проекти и дейности. Сега е момента да се свикват събрания, да се провеждат конкурси, да се стиковат искания и намерения, да се сключват новите договори и споразумения. Оформят се лагерите. Който е в час ще го забележи и оцени и ще промени личната си политика в синхрон с настъпващите промени и с новите играчи на пазара.

21-и. Денят носи конфликти между поколенията и между старите и нови играчи на пазара. Очертават се опити за детрониране. Мненията на родители и деца тотално се различават. Ще се поставят условия и ултиматуми, но това няма да помогне. Дистанцирайте се от светския шум. И ако водите битки защитавайте справедливи каузи и искания, а не тези, от които имате само лична полза и изгода.

22-и. Символ на деня е човешката душа, която търси покой, разбиране и съчувствие. Ще спечелите битката въоръжени с тези три оръжия. Подновете стари контакти, водете преговори, разделете неделимото до момента по равно или по братски. Взаимните отстъпки ще позволят да се тръгне заедно напред и да се направят правилните ходове. Разправиите и крясъците разболяват, овладейте се.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 16-17-и получавате подкрепа за инициативите в следващите дни. Разширявате влиянието си и печелите покровители. Създайте нови връзки, приключете ремонти. От 18-и бизнесът живва. Меркурий и Юпитер тръгват директно. На 19-и получавате информация помагаща да вземете правилното решение. На 20-и болезнено се разделяте с миналото. 21-22 носят предимства.

16-и. Родените в първата декада може да направят полезни за бъдещето си връзки. Намирате тайни и явни източници на сила, подкрепа и любов. Ще ви търсят тези, с които заедно ще вървите в бъдеще. Може да се договорите за съвместни инициативи, за имотни сделки и големи инвестиции. В този ден се подготвя почвата за бъдещата работа. Отнесете се сериозно към всяко предложение и покана.

17-и. Ще почувствате прилив на сили. Проведете общо прочистване на организма и душата. Вземете решение с кого ще вървите напред и с кого ще прекратите контакта. Не се претоварвайте и не искайте много от другите. Вечерта навлизаме в деня на сърцето. До утре вечер всичко предприето трябва да е в синхрон с чувствата и с любовта към околните. Направете поне едно добро дело.

18-и. Този ден прекарва рязка граница между миналото и бъдещето. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока. До два дни ще се даде ход на стопирани в миналото дейности и начинания. Не бързайте, подгответе се добре, осигурете си защити и подкрепа и стартирайте от 20-и нататък планираните инициативи. Днес и утре падат окови и задръжки, но още не сте готови за действие.

19-и. Луна и Плутон са в конфликт със Слънцето на родените в третата декада, но Луна и Венера са в перфектна конфигурация. По всички възможни начини ще ви се пречи днес и утре. Ще ви отказват от намеренията ви, особено в посока на имотни и наследствени дела. Не се отказвайте от любовта Любовният ви живот ще претърпи трансформация, Не е все едно с кого ще бъдете тази вечер.

20-и. Днес всеки трябва да намери и задържи своя партньор. Включете се в инициативите на своята група по интереси. Ще ви е трудно да работите под нечия шапка. Ще се опитате да се отделите и да създадете нещо свое, което вие да управлявате и движите. Трудно ще се намерят последователи. Противопоказно е да оставете сами тази вечер. Направете някои компромиси и бъдете сред свои.

21-и. Безкомпромисен ден, апетитите се изострят, всеки гони бърза печалба и търси начин да спечели повече независимо от цената, която ще трябва да плати. Не очаквайте да ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги, а и вие не сте склонни на компромис. Тази вечер ще сънувате пророчески сън, който ще ви подскаже вярната посока и начина да реализирате амбициите си. Гответе се за скок.

22-и. Шансовете да се постигне консенсус по спорните въпроси е голям. Подновете преговори. Ще има напредък всяка връзка, ако се решите на взаимни отстъпки и компромиси. Създава се хармония между астралното и физическото ни тяло. Крясъците разболяват и вредят повече отколкото си представяме. Символ на деня е умереността във всичко и към всички. Сексът е противопоказен.

 

Лъв 22 юли – 22 август

16-и се свързва със строителството и ремонта, с проучването на места и терени, на които да се внедриш. На 17-и постигате поне една цел. От 18-и Юпитер и Меркурий тръгват в директна посока, а това помага да овладеете пазара и в следващите дни да направите силен ход. На 19-20-и Луна и Венера ви облъчват в перфектни аспекти от Овен и Стрелец. На 21-22-и срещате жестока опозиция.

16-и. Ден на самовглъбение. Символ на деня са тайните източници на енергия в нас и около нас, които всеки може и трябва да открие и използва. Време е да се гради и надгражда, да се стимулират, обезпечават и подсигуряват връзките с всичко важно и необходимо. Финансирате проектите на децата, а родителите помагат за вашите. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома.

17-и. Днес може да постигнете нещо, за което сте се борили и чакали дълго. Символи са скиптъра и короната на върха на планината от амбиция. Всеки на своето ниво може да постигне максимума и да вземе решение как да действа от утре в променящата се ситуация. Проведете нужните разговори. Договорките от този ден може да ви издигнат на по-добри и престижни позиции.

18-и. Този ден вдига бариерата пред търговската и бизнес инициатива. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и дават ход на стопирани сделки, договори и делови споразумения. Колкото дадеш или предложиш в този ден двойно ще получиш. Кандидатствайте за финансиране и финансирайте начинанията на близките и децата. Да не се яде груба храна и да не се изричат груби думи.

19-и. Ден на пръстена и колелото. Нещата така ще се завъртят, че предложенията ви може да станат актуални и приемливи дори и в средите на пряката ви конкуренция. Бъдете гъвкави в подхода, променете в движение някои точки в програмата си и в договорите, които предлагате и ще получите максимално възможното. Денят е добър за обвързване и поемане на съвместни ангажименти.

20-и. Днес печелите на два фронта. Правите пробив на ново място и привличате симпатизанти. Няма да останете излъгани и в посока на любовта. Луна и Венера ви облъчват в перфектни аспекти. Давайте направо, обадете се на тези, за които мислите и направете своето предложение. Ден на призив, на който всеки трябва да откликне и да се отзове. Внедрете се в подходящата среда и пазарна ниша.

21-и. И независимо, че е пълнолуние над вас тегне сянката на съмнението в нечия лоялност или приятелски намерения. Апетитите се изострят и някои обещания няма да се спазят. Това ще доведе до загуба на средства и престижни позиции за родените в първата декада. Рязко ще изпъкнат различията между поколенията. Луна и Уран са в конфликт със Слънцето ви. За грешка няма прошка.

22-и. Днес и за родените в третата декада съдбата е подготвила изпитания, но повече в юридически план. Съветът е да проучите и разберете другата гледна точка. Може да се изправите пред непреодолими юридически прегради, ако не зачетете позицията на тези, с които влизате в досег, или водите семейни и професионални войни. Ще се наложи да отстъпите от позиции и претенции.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 16-17-и се очертават конфликти в отношенията с близки и любими. Луна, Нептун и Венера сключват рискови аспекти със Слънцето ви. 18-и носи обрати, а на 19-и лесно се усвояват полезни уроци. Влезте в контакт с подходящите хора. На 20-и подпишете нови договори или подновете старите при по-изгодни условия. На 21-и се печели с ултиматуми и натиск, а на 22-и всичко се решава с преговори.

16-и. Днес се отдалечавате от ценни източници на сила и ресурс за вас. Не взимайте важни решения до 18-и. Не започвайте нови връзки и не влизайте в нова среда. Вечерта сте изправени и пред любовно предизвикателство, което може да развали досегашните ви връзки. Не планирайте и за утре промени в начина си на живот. Трудно издържате на напъна и на ултимативното поведение на някого.

17-и. Денят е високо енергиен. Родените в третата декада достигат върховата си точка на търпение и се решават на промени, които може да им донесат и доста неприятности в бъдеще. Фобии и фиксидеи доминират над обикновено реалистичното ви поведение и разсъждения. Натоварете се с работа, проведете прочистващи процедури и се опитайте да изчистите от съзнанието си провокативните мисли.

18-и. От днес Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока, а това ще се отрази положително на бизнес инициативите и деловите връзки. На първо време кандидатствайте по спонсорски проекти и сами подкрепете нечия инициатива преди да поискате нещо в замяна. Отпускат се пари и субсидии и поне в една посока животът ни се нормализира. Днес мъдростта доминира над чувствата и ума.

19-и. Ден на коренна трансформация, на промени във външния вид, в начина ни на действие и общуване, които говорят за решително отприщване на вътрешното напрежение стаявано от доста време. Съдбата завърта своето колело. Един изплува на светло и започва да действа при по-изгодни условия, а друг се стаява в мрака на сивата икономика изчаквайки по-добри времена.

20-и. Ден на тръбача, който свири сбор. Сега е момента да се участва в събрания и съвещания, да се провеждат консултативни срещи целящи сондиране на мнения и консолидиране на убеждения. Всеки трябва да намери своето място, своята група по професионални, лични и политически интереси и да заяви участието си в нея. Време е за подписване на новите договори.

21-и. Днес никой на никого няма да направи отстъпка и компромис, особено за пари. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Битката за престижни пазарни ниши навлиза във върхова фаза. И за вас ще има дял от общите печалби, но е важно чинно да си изчакате реда. Скандалите в този ден разболяват и вредят на отношенията ни повече отколкото предполагаме.

22-и. След големите схватки днес настава мир. Броят се печалби и наличности и се търси компромисният вариант за съвместна работа и дейност. Ако сте имали търпение днес ще получите повече екстри от вчера и ще се похвалите с постижение и повишение. Доходите ви ще нараснат. Отношенията ви се подобряват, а кръвта в тялото се обновява. Ще се справите с всеки проблем.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

На 16-и си осигурявате тайни ресурси чрез тайни срещи. Нищо да не се споделя. 17-и е ден на големи постижения и активно взаимодействие. На 19-20-и сте под властта на тежки и провокиращи аспекти. Каквото се развали трудно ще се оправи. Вечерта на 20-и идват чакани новини и изгодни предложения. На 21-и не влизайте в непознати води и не отговаряйте на провокации. 22-и носи късмет.

16-и. Днес в живота ви може да се появи спонсор или да преоткриете хората, които вървят до вас. В труден момент ще получите разбиране и подкрепа. Може да се освободите от тежко задължение и да разрешите семеен проблем. Не е все едно на каква база ще стъпите и каква кауза ще защитавате. До 18-и направете разбор и подбор на отношения и връзки и след това направете промените от раз.

17-и. Днес се събуждат регенериращи сили в тялото и в душата. Енергията Кундалини тръгва нагоре по гръбначния стълб и в следващите дни ще помага да се държим изправено, да не се поддаваме на манипулации и натиск. Осигурете си свобода на действие и нужното пространство за реализиране на личните ви проекти. Подгответе условията за старта на нови дейности по възможност у дома.

18-и. Съдбата отваря затегнатото кранче на личната инициатива. От днес Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и бизнесът се отпушва. Не бързайте, днес е важно да подкрепиш някого, да съдействаш на тези, с които би могъл да влезеш в партньорски съюз. Оставете сърцето да командва и да намери начин да стопи дистанциите с нужните ви хора. Направете това, за което някой ви помоли.

19-и. Ден на колелото, някой изплува от тинята, а друг потъва в нея след тежка компроматна битка. Предстоят трансформации, играе се театър, в който всички сме марионетки. Може да ви нанесат удар в гръб. Досегашни приятелства се развалят и нови съюзи излизат на преден план. Трудно ще запазите и семейния мир. Отложете важните преговори и взимането на отговорни решения за утре.

20-и. Днес действа максимата „всяка коза за свой крак”. Движете се в позната среда, в която сте максимално защитени. Сега е момента да се подписват нови партньорски и коалиционни договори, да се тръгва в екип с общи цели намерения и интереси. Време е да изхвърлите от кръга на доверените хора тези, на които нямате доверие или вече не играят по правилата.

21-и. Ден на тежки битки и конфликти както на човешко, така и на астрално ниво. На всяка крачка ще се предлагат изкушения, ще действат и платени изкусители и някой може да кривне встрани от пътя. Съветът е да не взимате важни решения, особено в любовта. Ден на кратко удовлетворение и блаженство, след което ще следват дълги дни на разочарования, на и взаимни обвинения и болка.

22-и. Ден на умиротворение и успокоение. Променете тактиката, кажете си, че няма да се ядосвате за нищо или поне няма да позволявате да ви провокират. Обърнете всичко на майтап. Този ден ще донесе някаква придобивка и възможност да се излезе от кризисна ситуация по един нестандартен и непредвидим начин. Вечерта получавате съобщение, за което някой ще почерпи.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

На 16-17-и Луната от Риби ви облъчва в брилянтен аспект заедно с Нептун. Може да постигнете максималното в ситуацията, да привлечете спонсори, да разрешите семеен спор и да получите материална и морална подкрепа. 18-и дава ход на новите инициативи. На 19-и облечете новите дрехи и направете нужните промени. На 20-и задвижете планираните задачи. 21-22-и разгарят конфликти.

16-и. Днес си осигурявате нужната подкрепа и съдействие за постигане на важните ви цели. Ден на съзиданието, градежа и строителните дейности. Време е за приключване на ремонти и довършване на нещата, които отдавна сте подхванали. Някой ще направи и предложение за брак, на да си знаете, че най-благоприятните дни за това са 22-23-и, така че не бързайте, за да не объркате нещо.

17-и. Родените във втората декада ще изкачат висок връх в личния живот и кариерата и ще получат в този ден подкрепата и овациите, на които са надяват. Освобождава се залпово енергиен потенциал. Внимавайте, за да не прекалите в едно или в друго. Концентрирайте се над преките си задачи и направете делово предложение. Тази вечер ключът влиза в ключалката и се завърта.

18-и. Тръгващите в директна посока Меркурий и Юпитер отварят вратата към новите бизнес споразумения. На първо време през нея е добре да влезе благотворителността, да се задвижат спонсорски и стимулиращи търговията дейности. Обадете се на тези, с които възнамерявате да работите или да станат дясната ви ръка в предстоящите битки за оцеляване на бизнеса ви.

19-и. Ден на преговори на чаша лечебен билков чай. Полезните вещества и мисли прекрасно се усвояват от тялото и ума. Облечете се по различен начин и ще ви приемат различно. Днес е важно да направиш впечатление, да привлечеш погледите с визия или разумни доводи и да предложиш спасителните варианти. Предстоят коренни обрати в намеренията и поведението на хората до вас.

20-и. Не пропускайте нито една възможност за преговори и делови срещи в днешния ден. Сега е момента да подпишете новите си договори, да влезете в нова среда и да промените работното си място. Приемайте всяка оферта, дори и да сте претоварени с работа. До няколко дни някои от старите дейности може да отпаднат. Днес правите разумната крачка в подходящия за това момент.

21-и. Днес и утре Луна и Уран от Телец, заедно с Юпитер и Сатурн от Водолей ви притискат с тежки аспекти. Работата ви може да зацикли, да се появи някаква липса или юридическо притеснение. Внимавайте и не теглете по възможност кредити точно в тези дни. В момента сте привлечени от лустрото, от светлините на прожекторите и от желанието да доминирате с всички средства.

22-и. Не тръгвайте рано на път. Спазвайте закони и разпоредби. Всяко нарушение днес ще се плаща с лихвите. Стремежът е към хармония и балансирани действия. Ако нещо ще делите нека е по равно. Не се опитвайте да лъжете тези, с които ви свързва съдбата в делови или личен план. Ще се води компроматна война, а непредвидени обстоятелства може да ви изложат и да объркат плановете ви.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък уикенд за вас, ще плащате за грешките на другите. Очертават се раздели в любовта. 18-и отваря нова страница в отношенията. До вечерта съдбата ви изпраща подарък. 19-и е ден на промени на външно ниво идващи от дълбоките промени в сърцето и душата. На 20-и стартирайте нови проекти и дейности. На 21-и апетитите са огромни, всеки е тръгнал на бой. 22-и носи умиротворение.

16-и. За родените в първата декада днешният ден носи неочаквано натоварване и криза в отношенията с околните. В момента е важно да запазите завоюваната в миналото позиция. Може да се наложат реформи и ремонти. Не поемайте големи отговорности и не се захващайте с неща, които са извън възможностите ви. Всички сили да се насочат за благото на дома, работата да почака.

17-и. Днес ви примамват високи върхове, търсите начин да постигнете максималното в средата си и да покажете на какво сте способни. Някой ще лапне голям залък, ще каже или обещае нещо, което ще го затрудни и вкара в дългове. Смирете амбицията. Под влияние сте на свои и чужди фикс идеи и фобии. Реалностите ще свалят някого болезнено на земята. Еденици ще стигнат до заветния връх.

18-и. Родените в последните дни на зодията преминават през пречистваща трансформация. Днес се връщат каещите се грешници, търси се път към тези, с които в миналото сме тръгнали в различни посоки. Меркурий и Юпитер тръгват директно и отприщват деловите връзки. Даваме си сметка, че в кризата печелят обединените усилия. Съберете се, разберете се. Ден на сърцето.

19-и. Всяка промяна днес ще носи стимули за бъдещето. Облечете новите дрехи, променете прическа и визия, редактирайте мислите и вземете решение в каква посока ще се движите в личен и професионален план. Предстои инвентаризация на наличностите, която ще изисква привличане на нови хора и раздели с тези, с които отдавна нещата не вървят. За вечерта насрочете важна среща.

20-и. Този ден може да се окаже един от от най-важните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще носи късмет и ще ви вдига нивото. Добре е да се подписват нови договори, да се правят големи инвестиции и вложения и да се тръгва по нов път. Някой намира и новата си група по интереси, а друг отново търси старата, в която се е чувствал добре в миналото. Ден за работа в екип.

21-и. Днес амбицията завива в посока на агресия към всичко и всеки, който се изпречи на пътя ни. Движат ви страсти и болезнени желания, влизате в конфликти за пари и за място под слънцето. Дистанцирайте се от места, където се концентрира голяма агресия. Не ходете по митинги и точно днес не притеснявайте никого с претенциите си. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре.

22-и. Днес може да се разберем и за най-големия проблем. Проведете нужните разговори, създайте благоприятна среда за споделяне в семейството. Лесно може да се раздели това, което до момента е било неделимо, така че всяка от страните да остане доволна. Разпределят се роли и пари, задължения и отговорности. Добре е да се провеждат събрания на екипа и да се поемат общи задължения.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 16-и е добре всеки да си огледа дома и да види какво още трябва да оправи и нареди. 17-и ви носи предимства и победи. 18-и дава ход на новите бизнес инициативи, но към обед лесно се поддавате на влияния. 19-и идва с коренни промени, колелото на съдбата се завърта. Може да изпаднете от една класация и да попаднете в друга. 20-и е ден на тежки битки. 21-22 носят пари и придобивки.

16-и. Днес е от значение на каква база ще стъпиш, как ще си подредиш живота и какво ще приемеш като личен и професионален приоритет. Не рушете, а градете и надграждайте. Може да обедините две отговорности и дейности в една или да разширите територията си на влияние като вземете под крилото си някой близък с допълващи работата и бизнеса ви дейности. Укрепвайте семейните връзки.

17-и. Един от дните, в които се постигат победи и всеки може да стигне заветния връх на една своя амбиция. Ще се събудите с прилив на енергия, която няма да ви даде възможност да се излежавате. Всичко, с което се захванете ще ви носи удовлетворение на душата и сетивата. Не се претоварвайте с непосилни задачи. Усетете докъде може да стигнете и къде е добре да спрете.

18-и. Тръгващите в директна посока Юпитер и Меркурий слагат край на изчаквателния период. Време е да се стартират нови начинания, да се започне нова работа или нов професионален проект. Застанете на старта с нови партньори и задвижвате в следващите дни подготвените инициативи. Днес е денят на сърцето, вслушайте се в неговия повик и не вървете против чувствата си.

19-и. Новите условия изискват и нова визия, нов имидж, нова марка и лого на дейноста ви. Нагодете се към новите изисквания и се опитайте да останете актуални в средата си. Ден за нововъведения, за промяна в личната визия и поведение. Което е било потискано излиза на преден план, а доминиращото до момента ще се подтисне и прикрие. И двуликият Янус на политиката показва другото си лице.

20-и. Днес за всеки е важно да влезе в своята група, да привлече свои хора към дейността, която смята да развива. Родените в третата декада ще получат първоначално откази, но след това ще ги залее лавина от предложения. Очертава се здравословен проблем. Не си слагайте на сърце чуждите проблеми. Трудно ще се оправите с вашите. Ще разберете на кого и за какво може да разчитате.

21-и. Днес много приятелства ще се развалят, много тежки думи ще се кажат и много хора ще бъдат излъгани в очакванията си за по-добро материално положение. На всички нива действат ненаситни амбиции и апетити. Кой каквото може да вземе ще си го вземе, оставайки лековерните да му дишат прахта. Препоръчва се работа на свой терен и със свои средства. На никого няма да може да угодите.

22-и. Хармоничен и успешен ден. Ще се разберете по спорните въпроси, ще получите това което искате и ще дадете това, което сте обещали. Може да направите успешна сделка и да повторите в бъдеще със същите партньори при по добри и взаимно изгодни условия. Връзките от този ден ще са полезни и за нещо, което в момента още не усещате, че ви предстои. Бъдете добронамерени.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В тези дни Слънцето е в съвпад със звездата на любовта Спика. Родените в третата декада са в най-добрата си позиция за любов и брак. 16-и затвърдява връзки и отношения. 17-и позволява да покриете високи нормативи в работата и личните отношения. На 18-и Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока, на път сте да уредите юридически процедури. 19-20-и изискват хъс, а 20-21 внимание.

16-и. Този ден позволява да стъпите на сигурна база, да спечелите нечие доверие, а ако вече сте го спечелили да се обвържете в делови съюз. В живота ви се появява спонсор. Човек от миналото ви връща жестовете, които сте направили за него. Символ на деня е съзиданието на всички нива. Съберете семейството, посетете приятелите, изживейте щастливи мигове на любов и интимност.

17-и. Днес тези, които са положили усилия в миналото ще получат висока оценка за работата, подкрепата и любовта. Символ е корона на върха на планината. Всеки може да изкачи своя връх, да се огледа и да си даде сметка за изминалия път. Освобождава се залпово огромен енергиен потенциал. Изразходвайте го разумно, явете се на състезания и конкурси, но не прекалявайте.

18-и. Доверете се на сърцето, направете това, за което някой ви помоли. Днес и утре е време за подготовка за старта на новите инициативи. Зациклените делови връзки се отпушват, стартират нови фирмени проекти и бизнесът усеща прилив на сили. Осъществете важни контакти, преговаряйте със спонсори и кандидатствайте за субсидии от държавата. Юпитер от Водолей тръгва директно.

19-и. И ако вече сте на нова работа или ви предстоят важни делови срещи добре е да си прегледате гардероба и да изберете нещо синхронно със средата, в която влизате. Не си позволявайте да отидете неглиже на важни бизнес срещи. Спазвайте дрескода, ако искате да бъдете приети и оценени. Ден на колелото. Предстоят промени, в които е добре да вземете дейно участие.

20-и. Ден на призив. Не може да си позволите колебания, особено ако ви търсят или предлагат работа на две места. Трябва да изберете едното, да отрежете от раз и да се определите към кой лагер принадлежите, с кого ще вървите напред и какво ще оставите в миналото. Предстои ви мъчителен партньорски избор и в любовта, но вече не може да се отлага и продължава по старому.

21-и. Тежък, агресивен и рисков ден. Който може притиска и елиминира конкурента. Няма да се спазват правила. Яж, за да не бъдеш изяден. Не правете компромиси, вървете си по пътя или се дистанцирайте от светския шум. Не влизайте в преговори за пари и имоти и не теглете кредити. Скандалите днес са лош знак и разболяват. На сън може да получите знак как да решите проблемите.

22-и. Ден на умереността, която е един от символите на Водолея. Не отивайте в крайности и не взимате необмислени решения, след които няма връщане назад. Нужно е смирение и приемане на ситуацията. Не нарушавайте закони и предписания, независимо дали ви харесват или не. Не правете големи покупки и разходи, които биха затруднили семейния бюджет. И в исканията бъдете умерени.

 

Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда Луната от вашия знак е в конфликт с Венера. Бъдете внимателни в любовните връзки, някой върви към изневери. От 18-и се дава ход на стопирани бизнес ангажименти. Погледът ви вече е насочен в делова посока. На 19-и правите важни промени, а на 20-и планирайте да влезете в нова среда и да подпишете нови договори. На 21-и всеки излиза с претенциите си, а на 22-и се смиряваме.

16-и. Осигурете си личен комфорт. Приключете ремонти и оправете това, което сте обещали. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще имате успех. Обадете се на тези, за които мислите. Време е да забравим тежестите на миналото и да привлечем хората, които обичаме или ще са ни полезни. Представете си ясно посоката, която ще следвате.

17-и. Днес всеки на своето ниво може да постигне максимума, да се свърже с подходящите хора и да направи крачка към заветната си цел, която ще помогне да се справи с житейските битки и неволи. Събуждат се скрити сили в организма ни, стаени чувства също излизат на показ и трудно ще се прикрият. Време е за признания и предложения за съвместна работа и живот. Контролирайте пиенето.

18-и. Ден на сърцето и на любовта. И точно в този момент Меркурий и Юпитер тръгват директно и насочват погледите към бизнеса. На втори план остават обещанията дадени на близките. Не позволявайте вечното тичане за печалби да попречи на това, което сте обещали на децата. Никъде на отивайте без подарък. Днес думите са преплетени с жестове, които ще се помнят.

19-и. Днес подреждаме гардероба, вадим подходящите тоалети и правим външните промени, които ще покажат, че вече сме се променили и на вътрешно душевно ниво. Всяка промяна във визията ще говори нещо на околните. Вглеждайте се и в промените, които правят най-близките ви хора. Някой решава тотално да коригира начина си на работа и живот и се нуждае от подкрепа.

20-и. Днес се събираме в групи по интереси в бизнеса или в личен и тренировъчен план. Време е всеки да направи избора си на екип и среда и от утре да е облечен в цвета на отбора, а и мислите му да са синхронни с техните. Тръбачът- съдба свири сбор. Време е да се преброят плиците, да се види кой и на кого може да разчита и да се опре в бъдеще. Индивидуалистите ще претърпят загуби.

21-и. Ден на хищниците. Ако ще си риба, бъди акула, цацата ще бъде изядена и употребена. Не се предоверявайте, подбирайте приятелствата и персонала. Змеят на желанията може да ви улови и в мрежите на неравностойните любовни връзки. Не взимайте важни решения и не си определяйте първа среща. Вечерта ще сънувате пророчески сън, в който ще видите решението на проблемите си.

22-и. След двата активни дни ситуацията се успокоява. Нужно е време за размисъл, за подготвяне на новите проекти или за „претопляне на старата манджа”, която ще се предложи на множеството. Всеки на своето ниво си дава сметка накъде отива, какви компромиси ще си позволи или вече няма да търпи. В спокойна обстановка направете разбор на наличности и нужди.

Още по темата: зодии

Подобни статии