Пълен седмичен хороскоп за 17-23.04.2021 г.

Около Рака се навърта нова любов, Девата е на крачка от изневяра, а Везните катерят кариерен връх

Колелото на съдбата се завърта. Някои ще го разберат по-бързо от други. Животът на трети потегля в желана посока. Какво вещаят звездите за вас и хората, на които държите?

Овен 21 март – 20 април

На 17-и внимавайте в приказките и пожеланията. 18-и стопля отношения, намират се лекарства и лечебни думи. 19-и е ден на гениални прозрения за бъдещите инициативи. Добре е за преместване. 20-и идва с нови източници на енергия и печалби. На 21-и подпишете нов договор и заемете по изгодна  позиция. На 22-и постигате нещо, което не се дава всеки ден. 23-и идва с експлозия в чувствата.

17-и. Ден на двойнствени връзки, на думи които ще ви се иска да върнете назад и никога да не сте ги казвали. С пълна сила действа вербалната магия. Не обещавайте нещо, което не можете да изпълните. Ще затрудните и вкарате в разходи и близките си. Този ден сбъдва желанията, но после е много трудно да се откажеш от тях. Ще изживеете някакво приключение. Бъдете отговорни в избора.

18-и. Днес за грешка нека да има и прошка. Отнесете се с разбиране към проблемите и грешките на близките и децата. Не се сърдете за неща, които и вие сте правили. С лекота може да възродите стари връзки и спомени от миналото. Не упорствайте излишно, намерете път към сърцето на тези, които ви липсват. Днес в организма ни се включват енергии на дълбоко и фино ниво.

19-и. В първите часове на деня, Слънцето е в съвпад с Меркурий. Това е аспектът на гения-глупак, на хората които в този ден продават за жълти стотинки дарби и таланти. Кризата ви принуждава да се съгласите на ограбващи условия за работа. Важното свършете по най-бързия начин, Вечерта Слънцето ще напусне знака на Овена и една протекция ще си отиде от живота ви.

20-и. Имайте търпение. Късметът ви днес се е успал. До обед може да изпаднете от една класация и да срещнете откази или организирана съпротива. Но от обед навлизате в силен период и по два дни ще постигнете напредък в работата и в деловите задачи. Символ на деня е фонтана от преливаща енергия. Намирате тайни и явни източници на сила и ресурс. Заемете се с благоустройството на дома.

21-и. Ден за активни действия и мероприятия. Кандидатствайте за нова служебна позиция. Може да намерите и допълнителна работа и да дадете ход на отдавна замислени проекти. Един от най-силните ви дни. Разгърнете потенциала си, не се отказвайте от направените предложения. Оставете времето да покаже кое за какво става и колко ще издържи. Денят стимулира и любовните ви връзки.

22-и. До обед действайте амбициозно и активно в посока на личните си интереси. От обед навлизаме в деня на сърцето, а той изисква да се погрижим за близки и приятели, да подкрепим някой изпаднал в нужда и да се включим в благотворителни дейности. Всеки жест е от значение и ще ви се върне. Правете това, за което някой отдавна ви моли. Изпълнете точно поетите ангажименти.

23-и. До обед продължете с жестовете към тези, които се нуждаят. Но за следобед планирайте грижа само за себе си, за личните си амбиции и външния си вид. Посетете център за релакс, променете прическа и визия. В събота ще имате важни срещи. Време е да подновите някои връзки, които кризата е прекратила. Днес съдбата завърта своето колело и променя нагласите ни към контакти и сближаване.

 

Телец 21 април – 20 май

17-и идва с неочаквани обрати в отношенията. 18-и изисква усилия от ваша страна, за да се омиротворят нещата. На 19-и сутринта Меркурий навлиза в Телец, а в 20ч.35 мин. по Гринуич и Слънцето ще го последва. За родените в първата декада идват промени, на които бързо трябва да се реагира. На 20-21-и правите силен ход напред. На  22-и работите за другите, а на 23-и за визията си.

17-и. Днес клюката върши мръсната си работа. Не коментирайте чуждите тайни, за да си нямате неприятности със своите. Пазете квитанции и бележки, ще ви потрябват. Точно днес не си подреждайте документацията и не пренастройвайте техниката, с която работите. Може да се загуби или афишира излишно поверителна информация. Счупеното е лош знак, но пожеланията се сбъдват.

18-и. Дайте се сметка кои хора ви липсват и бихте искали отново да върнете в личната си орбита. Става ни болно за пропуснатите моменти и ползи и се опитваме да наваксаме в чувствата. Хубаво е честно да си признаете прегрешенията. Утре няма да ви ги приемат. Днес сте на прага на генерални промени в начина ви на работа и личен живот. От понеделник е вероятно да тръгнете по нов път.

19-и. За вас денят натежава от събития. Слънце и Меркурий навлизат в Телец и бързат на среща с Венера и Уран. Животът на родените до 1 май ще претърпи за часове или за няколко дни генерални промени. Ще направите важен ход, ще срещнете хора, които дълго ще останат в живота ви и ще получите предложение за работа, която може да се окаже оцеляваща и доходна в тези трудни времена.

20-и. До обед са вероятни удари и неприятности, които ще объркат програмата ви. Родените до 1 май са в неблагоприятна позиция. До вечерта е важно да започнете с преустройствата, които отдавна сте замислили. Дори и да не искате ситуацията ще ви наложи някои промени в графика и отношенията. Претенциите се увеличават както от ваша страна, така и от страна на другите към вас. Ще е трудно.

21-и. Енергията ви нараства, съпротивата към ограничаващите фактори също. Опасността идва от това, че „ритате срещу ръжена” и провокирате активни действия от страна на по-силните от вас. Спазвайте правилата. Може да се вкарате в рискова инициатива и да загубите пари, здраве и време. Днес е невъзможно да останете пасивни, насочете енергията си към нуждите на дома и близките.

22-и. Луна и Юпитер сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Очертават се проблеми със закона, с колектива, в който работите и с близките. Ще ви притискат с изисквания, с данъци и такси. Вечерта се приберете с подарък. Навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед помогнете на някой, който в последствие ще ви помогне и ще стане дясната ви ръка.

23-и. Започнете деня с жестове към околните, независимо, че ви се иска да поставите някого на място, а друг да отстраните от участие в съвместни дела. От обед съдбата ще завърти колелото и което е било невъзможно ще се уреди и ще донесе полза. Навлизате в стабилизиращ връзките ви период. Погрижете се и за външния си вид. Тази вечер не е все едно къде ще отидете и как ще изглеждате.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

17-и е ден на провокативни изказвания. На 18-и  привлечете старите съюзници. 19-и ще е преломен ден, навлизате в сатурнова дупка. 20-и има своята тъмна и светла половина. Важното насрочете за следобед и ще успеете. 21-и ви носи предимства и възможности да изправите гръб или да се облегнете на чуждия. На 22-и до обед работете за себе си, а после за другите. 23-и е рисков.

17-и. Днес родените около 10-и юни правят рисков ход, който може да им донесе както ползи, така и негативни обрати във връзките и работата. Внимавайте какво споделяте и обсъждате. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото по-добре да замълчи и да даде думата на друг. Може да бъдете подведени от конкуренцията и от тези, които сте допуснали близо до себе си.

18-и. Ден на извинения, на увъртане и желание да се измъкнеш от ситуацията с по-малко загуби. Може да ви стоварят чужда вина, но и вие няма да се поколебаете да обвините конкуренцията за своите грешки. Ден за пътувания, командировки и срещи на четири очи. Може да се освободите от някои неравностойни връзки, но във всеки момент се старайте да не загубите старите си съюзници.

19-и. До обед е добре за събрания на колеги и единомишленици. Уточнете позициите. Следобед не се занимавайте със сериозни дейности и не започвайте нищо важно. До утре на обед се движите в информационно затъмнение. Близки, приятели и колеги ще ви спестяват болезнени истини, но с това повече ще ви навредят. В момента е важно да знаете какви ги върши конкуренцията. 

20-и. Вече сте в сатурнова дупка. До обед следете знаците, не се впускайте в съмнителни начинания, а и уговорените срещи ще се отлагат или протичат против уговореното. Не отстоявайте мнението си на всяка цена, може би в нещо бъркате. Следобед се заемете с дейности и проекти, които ще осигуряват стабилност в семейния ви и професионален живот. Разширявате влиянието си в средата и в бизнеса.

21-и. Един от силните ви и успешни дни за месеца. Ще постигнете максималното в средата, в която се намирате. Енергията ви търси поле за изява. Не се самоограничавайте, водете преговори, търсете съмишленици и спонсори и инвестирайте в паралелни на бизнеса ви дейности. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. До утре на обед подпишете нови договори и установете нови връзки.

22-и. Действайте максимално активно до обед. Постарайте се да свършите важната работа, а за следобед планирайте участие в благотворителни и спонсорски инициативи. Сега е момента да помогнете на тези, които в миналото са ви помагали или смятате, че ще ви осигуряват защити в бъдеще. Печелят тези, които мислят и действат реалистично и с поглед в по-далечна перспектива на развитие.

23-и. Ден на важни трансформации. Марс напуска Близнаците, а това е знак, че трябва да замените агресивния подход с нещо по-дипломатично, ако искате да успеете. Рано сутринта е и точният съвпад на Венера с Уран, а този аспект ни води към мълниеносни емоционални връзки, които ще свържат хората на изкуството и модата с тези, които имат намерение и може да инвестират в тях.

 

Рак 22 юни – 21 юли

17-и е ден на необмислените реплики. Внимавайте какво си пожелавате. На 18-19-и Луната е в Рак. Преговаряйте с роднини, уредете имотни и наследствени дела. На 20-и важното да се отложи за следобед, когато ще получите достъп и до тайни източници на сила и ресурси. 21-и носи пари и победи. На 22-и внимавайте с кого ще си легнете. 23-и ви зарежда с агресия и чувственост.

17-и. Днес околната действителност реагира особено чувствително на всичко, което казваме и си пожелаваме. Няма да може да си върнете думите назад, затова бъдете отговорни и контролирайте емоциите. Пазете свои и чужди тайни. Счупеното е лош знак. Този ден сбъдва горещите ни молитви, но трябва да сме много внимателни, за да не навредим на някой друг търсейки полза за себе си.

18-и. Помислете как може да привлечете съюзници, да се сдобрите с роднините и да приключите с имотните делби. Всеки трябва да направи своята крачка и отстъпка. Проявете добра воля, пътувайте и преговаряйте без посредници. До утре на обед може да се спогодите по всякакви имотни дела и да разрешите старите спорове. Може да се намерят лекарства за всяка болест и личен проблем.

19-и. От днес ще ви олекне. Слънцето и Меркурий навлизат в Телец и вече няма да ви гледат в негативни аспекти. Ще намерите нова работа, ще се окопаете на стабилни позиции и доходите ви ще нараснат. Тенденцията е към оздравяване на отношения и стабилизиране на връзки. До дни може да се обвържете с перспективни договори. За утре следобед планирайте важните си делови срещи.

20-и. Денят започва с конфликт и неприятност, но до обед ще овладеете ситуацията и ще намерите път за разрешение на всеки проблем. Заемете се с ремонти и строителни дейности и с всичко, което ще донесе разширение и подобрение у дома. Време е да помислите и за нов офис. Днес може да откриете търсената база и терена, на който ще се развивате в бъдеще. Край с изчаквателната политика.

21-и. Успешен и активен ден, в който намирате начин за излизане от кризата. Добре е да се сключват нови договори, да се водят преговори, да се участва в търгове и конкурси и във всеки момент да се търси по-добро място за развитие в личен и бизнес план. Не бързайте да отказвате на предложения и покани. Натоварете се физически. Освобождава се огромна творческа енергия.

22-и. До обед свършете важната и амбициозна работа и си гонете интереса. От обед се включва космическият канал на любовта. Участвайте в благотворителни инициативи и двойно ще ви се върне. Помогнете с каквото можете и ще получите подкрепа в болезнените точки на личния си и професионален живот. Не давайте непоискани съвети, а правете това, за което някой ви помоли.

23-и. Марс навлиза в знака на Рака, където ще остане до 11 юни. Това ще бъдат дни на повишена агресивност от ваша страна, на нетърпимост към другите, на опити да уредите с натиск и агресия имотни дела и да си върнете загубените в миналото професионални позиции. В дома ви може да влезе неприятен дразнител, а в сърцето ви нова любов. Ден на засилена емоционалност и чувственост.

 

Лъв 22 юли – 22 август

17-и е излишно провокативен. На 18-и давате на заден ход и се опитвате да замажете грешките в подхода. На 19-и Слънце и Меркурий навлизат в нехармоничния ви Телец. Родените до 1 август са в трудна позиция в следващите дни, когато и Луната ще е в Лъв. Очертават се тежки битки за пари, привилегии и права. Вървите към изневери на 22-и и към грешни решения и избори в петък.

17-и. Днес действате объркано. Декларирате едно, а изборът ви е съвсем друг. Така обърквате и тези, които искат да ви помогнат и подкрепят. Постарайте се да изчистите отношенията си от двусмислие и лъжи, защото до три дни ще се нуждаете от подкрепа и лоялни приятелства. Не коментирайте излишно връзките и отношенията си с околните. Конкуренцията ще се възползва от всеки гаф.

18-и. Ден на феникса. Възобновете стари връзки, стопете дистанциите. Възкръсват от пепелта на миналото забравени чувства. Ден на взаимни извинения. Обмислете всеки вариант, мислено изгорете в огън всичко, което смятате че ви вреди и разболява. Навлизаме в период на алхимични промени. Много неща от случващото се няма да получат обяснение на нашето човешко ниво.

19-и. Ден на генерални промени в живота на родените до 1 август. Слънце и Меркурий навлизат в конкурентния ви Телец и бързат на среща с Венера и Уран. Напрежението при вас ще нараства и до края на седмицата много връзки и ситуации ще се променят и може да излязат извън вашия контрол. От обед до утре на обед газите в мътната вода на интриги и предателства и всичко е за пари.

20-и. До обед сведете рисковете до минимум. Както и да постъпите ще направите грешка и ще бъдете ощетени. Очертават се и инциденти. Останете където сте и не водете битки за каквото и да било. Ден за активен отдих. Поддържайте и укрепвайте семейните връзки. Включва се каналът на кармичната родова памет. Изпълнете дадените в миналото обещания. Започнете отлагани ремонти.

21-и. Време е да преборите комплексите и страховете. Тези, които се опитват да ви сплашат също се движат в стресова ситуация. Енергията ви се активизира, канализирайте я в активни и целенасочени действия в желаната посока. Ако останете пасивни енергията ви ще се вкисне в някой орган и ще ви разболее. Време е за признания. Нищо важно не задържайте в себе си.

22-и. Ден на битки със закона и с пряката ви конкуренция. Луната от вашия знак е в опозиция на Юпитер. Подпишете договорите, които ще ви осигуряват стабилност в бъдеще, платете данъци и такси и не оставайте длъжни никому. Поведението ви се следи под лупа. Някой търси да се възползва от грешките и изборите, които правите. Тази вечер не изневерявайте, ще ви спретнат компромат.

23-и. Не играйте хазартно. Днес и утре може да направите грешен избор и погрешно да изтълкувате случващото се. Родените около 1 август са в една от най-трудните си позиции за годината. Действате заслепено, сложили сте розовите очила или прекалено черногледите. На едно място се държите агресивно и манипулативно, а на друго се оставяте да ви водят за носа. Не правете рискови вложения.

 

Дева 23 август – 22 септември

17-и е ден на необмислените слова и на грешните реакции, с големи последствия. 18-и идва с желанието за помирение, но трудно ще ви се получи. От 19-и с навлизането на Слънцето и Меркурий в Телец положението ви се подобрява както в професионален така и в материален план. 20-и е ден на градежа. 21-и помага да изкачите висок връх. До петък подписвате нови договори.

17-и. Родените в третата декада влизат в излишни разправии и сами си вгорчават живота. Не е време за споделяне и признания. Не коментирайте и чуждия избор. Каквото се развали днес трудно ще се оправи. Склонни сте към самозаблуди и изневери. Давате предимство на второстепенното, докато важното и същественото остава на заден план и увеличава дистанциите с близките ви хора.

18-и. Днес е опасно да се лъже. До обед не проявявайте излишна активност, а следобед опитайте да привлечете тези, които по някакъв начин сте дистанцирали. Печелите нови съюзници. Един от дните, които ни водят до неочаквани ресурси. Ще откриете неподозирани възможности в някои дейности, от които сте смятали да се откажете. Ще се намерят нужните лекарства.

19-и. Уреденото днес ще донесе победи на 23-и. Има особена връзка в събитията от тези два дни. За родените до 1 септември съдбата ще прояви голяма благосклонност, ще им помогне да намерят нова работа, нужната им подкрепа и ресурси за бъдещите инициативи. От днес 4 планети ще ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Телеца. Няма как да не спечелите. Чакайте предложения.

20-и. Този ден ви осигурява възможност да се устроите на нова база, да намерите по-добра и доходна работа и да се преместите на по-добро място за живеене. Осъществете полезни връзки, търсете майстори и започнете нужните ремонти и разширения. Продължете в посоката, в която сте тръгнали несъзнателно. Може би там ще срещнете и любовта. Ден за пътувания и командировки.

21-и. Днес е важно да градиш и надграждаш, а не да рушиш създаденото с мъка. Представете си ярко линията на действие и поведение, в която ще се движите и я следвайте неотклонно. До вечерта енергийният ви потенциал нараства и помага да се справите и с най-тежките задачи. Направете жестовете, които близките очакват от вас. До утре на обед мислете и действайте с голяма амбиция.

22-и. До обед работете за своите нужди и амбиции, а следобед за тези на близките и децата. До вечерта решавате спорни въпроси и придвижвате застоялата работа. Луната навлиза във вашия знак и сключва брилянтни аспекти с планетите в Телец. Ще направите удобни за някой друг личните си  задължения и ще получите подкрепа в труден момент. Ставате обект на благотворителност.

23-и. Днес съдбата работи във ваш интерес. Очертават се разговори и срещи с перспектива за бъдещето. Чакайте изгодно делово предложение. Сключените договори ще са успешни и материално обезпечени. Ще намерите изход от всяка ситуация и точните думи, които ще стимулират личните ви и професионални връзки. Ден на гениални хрумвания, които ще помогнат да печелите добре в бъдеще.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Пожеланията на 17-и ще се сбъднат. На 18-и се ориентирайте към сдобряване и напасване. 19-и сменя посоките, ще има сблъсъци на интереси. 20-и  започва с проблеми, но до вечерта повечето се решават. След това до 22-и на обед сте в стихията си и подписвате изгодни договори. До 23-и на обед се включете в дарителски и спонсорски инициативи. В петък вечер се постарайте да оберете овациите.

17-и. Днес е добре да започвате само такива начинания, които ще приключите до вечерта. Ще изживеете и някакво приключение, но за следващите два дни не планирайте натоварваща и тежка програма. Днес имате повече степени на свобода, но след това положението ще се затегне. Склонни сте да правите забележки и да критикувате тези, които преди са ви помогнали и подкрепили.

18-и. Днес е важно да се подкрепяме взаимно, да си признаем греховете и да се обединим в името на общите интереси и амбиции. Очертават се стресиращи обрати във връзките, особено за родените в първите и последни дни на зодията. За родените във втората декада утрешният ден ще донесе изпитания и конфликти на семейно и професионално ниво. Въоръжете се с търпение.

19-и. Днес енергията се преразпределя с полза за вас. Слънце и Меркурий вече ще ви облъчват в хармонични аспекти. Постепенно ще се разрешат проблемите, които днес ви измъчват и вкарват в преразход на сили и средства. До обед подновете стопирани връзки и делови контакти. За следобед не планирайте нови срещи и не започвайте нови инициативи. Работата и дома са противопоставени.

20-и. Денят е благоприятен за преместване, за работа със земята и за покупка на инвентар. Контролирайте чувствата. Взимайте решения след разумна преценка. Следобед навлизате в силен период. Подсигурете си базата, на която ще развивате новите дейности. Сега е момента да се преориентирате. Не продължавайте в посоката, в която до момента имате само разходи и конфликти.

21-и. Днес може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Подпишете нови договори. Уредете си среща с бъдещи и настоящи партньори. Денят е високо енергиен, всеки търси поле за изява и съдружие с подходящите хора. Може да се споразумеете по спорните въпроси и да вземете устройващи и двете страни решения. До утре на обед изкачвате висок връх в кариерата.

22-и. До обед работете повече за себе си и за дома, а следобед за другите. Случващото се ще осмисли и вкара в ред голяма част от личните ви връзки. В организма ви се събуждат мощни сили, които ще помогнат да се регенерирате и възстановите след заболяване или след тежка лична криза. Следобед посетете близки и приятели, които се нуждаят от подкрепа. Навлизаме в деня на сърцето.

23-и. Днес вашата управляваща планета Венера е в съвпад с Уран, а този аспект ще ви насочи към нестандартни връзки. Очертават се мълниеносни срещи с любовта, от която някой вече се отказал. В този ден Марс навлиза в нехармоничния ви Рак и провокира конфликти и проблеми за тези, които си позволят да излезат от семейния коловоз. Вървите към емоционални изблици и изгаряща ревност.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Срещите на 17-и са изпитание за чувствата и физическия ви потенциал. Отложеното за 18-19-и ще ви донесе ползи и ще даде някои важни насоки на бъдещата ви работа или връзка. 20-и идва с неприятни знаци от съдбата. Каквото се развали трудно ще се оправи. На 21-22-и седем планети са в конфликт със Слънцето ви. Съобразете се с колективните интереси. 23-и ви носи предимства.

17-и. Днес проблемите ще са за тези, които говорят едно, мислят друго, а правят трето. Влизате в самозаблуди, но така заблуждавате и близките решили да ви помогнат. С такъв подход не може да да се очаква адекватна реакция. Една лъжа може да стане истина. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Не си подреждайте бюрото и документацията. Може да изхвърлите нещо важно.

18-и. От обед до утре на обед се движите в силен период. Ще постигнете примирие с близки и колеги и може да получите повишение. Не се страхувайте да почукате на вратата на евентуални спонсори. В следващите дни ще се нуждаете от защита и покровителство. Опитайте да се сближите с тези, с които по някакъв начин съдбата ви е разделила. Всеки подновен контакт ще е ценен за бъдещето.

19-и. Навлизащият Марс в Рак ще активизира личния ви потенциал, а навлизащите Слънце и Меркурий в Телец ще сблъскат интересите ви с тези на силни противници. Днес ще се определят граници и приоритети. Ще ви поставят условия, но и вие ще отговорите с агресия. Напрежението ще нараства. Очертава се опасна компроматна игра, която може да ви коства работата или любовта.

20-и. От днес до 22-и в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. До обед ще има ситуации, които ще ви извадят от равновесие и може да променят избора ви. Старайте се да не взимате прибързани решения. Нищо важно не започвайте просто на инат. Днес и мнението ви може да е погрешно. Съобразете се с желанията и с думите на близките. Не се препоръчват и сърдечни интервенции.

21-и. Днес младите и старите трудно се спогаждат и още по-трудно работят заедно. Очертават се битки на поколенията. По-мъдрият ще отстъпи, за да има мир и любов. Не нарушавайте правилата. Не се товарете прекалено физически. Опитайте да преразпределите роли и задължения, но по един дипломатичен начин. Изливайте любовта си към околните и никъде не отивайте без подарък.

22-и. За родените в третата декада денят ще започне натоварено и конфликтно, както у дома, така и на работното място. Постепенно влизате в релси. Направете някои промени и ще излезете от застоя. Тази нощ Венера и Уран ще светят в съвпад в нощното небе. В любовния ви живот настъпват дълго отлагани рокади. Давате си сметка, че играта в чувствата е станала вече част от живота ви.

23-и. До обед кандидатствайте по спонсорски програми, уредете стипендии, данъци и плащания и помогнете с каквото можете на някой, който ви моли за подкрепа. Следобед е време да помислите за себе си и за външния си вид. Облечете новите дрехи, постарайте се да изглеждате неотразимо на срещата тази вечер. Съдбата ще завърти колелото и ще ви помогне да изкачите мечтания връх.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще имат тежка събота с  конфликти и разправии за дреболии. 18-и налага смирение и помирение. 19-и идва с възможности за неочаквани печалби, които може да узаконите и да удвоите след 20-и. 21-и е най-успешният ви ден за периода. Получавате стимулиращи обаждания или чаканото материално обезпечение. На 22-и кандидатствайте за субсидии. 23-и е рисков.

17-и. Днес Луна и Нептун са в конфликт със Слънцето на родените след 10 декември. Внимавайте какво си пожелавате или избирате за друг. Не позволявайте да ви натрапват чужд избор или да ви вменяват задължения, които не са ваши. Денят дава предимство на сладкодумните, на тези които ще ви омаят с приказки и ще ви оставят да се оправяте сами с общите проблеми и задължения.

18-и. Посетете близки и приятели, подновете отношения, планирайте съвместни инициативи. Препоръчват се пътувания и преговори без посредници. Може да се намерят или приготвят лекарства за всяка болежка. Но на първо време излекувайте душата си, направете първата крачка и жест на помирение към тези, които обичате и цените. С малко усилие много може да се постигне.

19-и. Днес се включват енергии на фино ниво. Ще спечелят хората с дар слово и лично обаяние. Съвпадът на Слънце, Меркурий и Венера в златния Телец ще стимулира връзките в материален аспект, ще привлича за съвместна дейност тези, които творят с тези, които могат да ги финансират. Може да намерите спонсор за проектите си и да реализирате дълготрайни съвместни съюзи.

20-и. До обед контролирайте играта на чувствата и не бързайте да приемате първото предложение. С напредването на деня ще получите много по-изгодни предложения и ще се свържете с партньори от по-високо ниво. До 23-и на обед може да сключите допълнителни договори. Не се отказвайте от странични предложения. Може да работите едно, а доходите ви да започнат да идват от друго.

21-и. Един от най-силните ви и пробивни дни за месеца. Гонете си целите, кандидатствайте за субсидии и се рекламирайте по всички възможни начини. Сключените договори ще са с голяма перспектива. Направете заявки и резервации. Ще ви правят отстъпки от цени на доставки, стоки и услуги. Може да привлечете нови партньори и инвеститори към пряката си дейност. Действайте без протакане.

22-и. До обед работете амбицирано в посока на личния си интерес, но за следобед планирайте благотворителни жестове. Посетете приятели в нужда и изпълнете молбите на тези, които обичате и цените. До утре на обед ще ни действат обгрижващи сили. Всеки може да бъде подкрепен и приласкан. Тази вечер непременно се приберете с подарък и помислете как да зарадвате близките.

23-и. Не бързайте с претенциите още от сутринта. Днес всеки жест е от значение. С нещо дребно може да дистанцирате или да спечелите важни за бъдещето ви хора. Вероятни са неочаквани и нестандартни запознанства. Венера е в прегръдките на магнетичния Уран. И най-верните може да изневерят и кривнат от семейната пътека. На път сте да срещнете своето очарователно изкушение.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

17-и е ден за разместване, преместване и работа със земята. На 18-и сменете подхода към близки и роднини, ако искате да има мир у дома. 19-и ви води към срещи и запознанства, които може да променят живота ви. Родените в първата декада започват с печалба още на 20-и. Случващото се на 21-22-и ви осигурява нова база за развитие. На 23-и заставате на челни позиции в работата и бизнеса.

17-и. Срещите от този ден ще донесат разместване и промени в начина ви на работа и живот. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Сменете един вид труд с друг. Ден за работа в градината. Направете промените в дома, за които отдавна спорите с партньора. Днес по някакъв начин си улеснявате взаимно живота, а утре може да го вгорчите с прибързани действия. Една лъжа ще стане истина.

18-и. Стопете дистанциите, направете това, което близките ви отдавна искат и мечтаят и по всички възможни начини се опитайте да привлечете тези, които обичате и цените. Сега е време за прошка, за помирение и споделяне. Ще намерите изход от неприятна ситуация и ще ви олекне. Тази вечер Венера заспива в прегръдките на Уран в знака на хармоничния ви Телец. Дано и любовта спи до вас.

19-и. Днес Луната от Рак е в опозиция на Плутон от вашия знак. Сутринта не обсъждайте имотни и наследствени дела и делби. Старайте се да обединявате силите и ресурсите на рода, а не да влизате в конфликти. Родените в първата декада са на път да спечелят дела и конкурси и да подобрят материалното си положение. В следващите дни ще се нуждаете от приятелско рамо и разбиране.

20-и. До обед не се намесвайте в работата и в живота на другите, за да не провокирате намеси в своя. Следобед навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. Лесно ще си извоювате професионална и лична самостоятелност. Преговаряйте за повишение и нови договори при  подходящи за ситуацията условия. Подкрепете тези, с който може да направите съдружие.

21-и. Днес се събужда енергията Кундалини във всеки от нас. Ще почувствате прилив на сили и може да осъществите полезни връзки. Действайте активно, пасивността в такъв ден направо може да ни разболее. Натоварете се физически, помогнете и на приятел да се изправи, да преодолее кризата в личен и здравословен план и да се справи със задълженията си. Правете това, за което ви молят.

22-и. Днес е важно да стопите дистанциите и да отворите заключени сърца и души. Постарайте се повече в личните връзки. Не оставайте нито един въпрос неразрешен. Преговаряйте с работодатели и колеги, подпишете нови договори и се опитайте да омиротворите обстановката у дома. От утре агресора Марс ще навлезе в знака на опозицията ви Рака и ще размъти отношенията в семейството.

23-и. Днес и утре Луната от Дева и четирите планети в Телец ще образуват перфектни аспекти с Плутон от вашия знак. Работата ви ще се стабилизира и ще потръгне, доходите ви ще нарастват и на фона на кризата ще направите своя професионален пробив. Проблемите ви ще са повече в дома, с близките и децата. Марс от Рак ще провокира семейните ви отношения до 11 юни.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в третата декада ще получат на 17-и важна информация, която използвана добре ще им осигури придобивки и по-добро място в живота. На 18-19-и се внедрявате на важна за бъдещето ви позиция. От 20-и до обед на 22-и ще водите тежки битки за права и територии на влияние, ще харчите излишни пари и ще се нуждаете от подкрепа. На 23-и съдбата завърта колелото в любовния ви живот.

17-и. Днес сте в стабилизираща юридическа позиция. Преговаряйте с евентуални спонсори, споразумейте се за цени на стоки, услуги и доставки. Ще имате покани или предложения за срещи от две страни. Не си пропилявайте шансовете. Намерете време за всичко и за всеки, който може да ви е от полза. Не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета и в любовта.

18-и. Ден на помирение, на преговори с роднини и близки и уточняване на спорните имотни въпроси. Побързайте с деловите разговори на всички нива. От утре Слънце и Меркурий ще ви облъчват вече в пречупващ аспект от знака на златния Телец. Разходите ви ще се увеличават, а приходите ще намаляват. Ще трябва да помагате на близките и децата или да влагате пари в нещо непредвидено.

19-и. Родените в първата декада може да изпаднат от една класация и да загубят позиции в работата и в бизнеса. Четири планети от Телец ви облъчват с агресивни импулси. Обсадени сте от хора, които непрекъснато искат нещо от вас. Децата са неуправляеми, а партньорът пазарува без да прави сметки. Налага се да се плащат данъци и такси и да се правят неотложни покупки. Качвате кръвното.

20-и. От днес и Луната от Лъв ще се включи в конфликтните ви аспекти с планетите от Телец. Плановете ви за пътувания се променят. Влизате в преразход на сили и средства. Щадете сърцето. Здравето е нестабилно. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Контролирайте емоциите, сдържайте нервите и не позволявайте да ви предизвикват. Смирете апетитите и в любовта.

21-и. Днес и за родените във втората декада няма да има мир и спокойствие. Не се опитвайте да избягате от задълженията си, но това не значи да поемате цялата тежест на професионалните и семейни дела. Влизате в преразход на сили и средства. В ден като този ще си дадете сметка кой и доколко държи на вас, колко ви обича и подкрепя. Дано не се окажете сами в битката с кризата.

22-и. До обед почти не виждате светлина в тунела. Засипани сте с работа, задълженията ви нарастват, парите се топят. Но от обед в живота ви може да се появи неочаквано покровителство. Обаждат се спонсори, получавате дължими пари и услуги и положението ви постепенно се нормализира. Спазвайте закона и правилата на пътя. Може да платите за чужди грешки. Контролирайте децата.

23-и. Родените в първата декада навлизат в период на любовни авантюри, които може да ги оженят или разведат. Съвпадът на Венера и Уран от златния Телец ви вкара в неравностойни и материално обвързващи връзки. Контролирайте страстите, не си позволявайте да излезете от зоната си на комфорт само за една бурна петъчна вечер. Сами си слагате главата в торбата и плащате за удоволствията.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 17-и сте на крачка от скандал. Отложете пътувания и делови разговори за следващите два дни, когато Луната от Рак ще сключва брилянтен аспект с Нептун от вашия знак. 20-и идва с любов, за която единият ще плаща, а другият ще прави компромиси. На 21-и ще постигнете максималното. Подпишете нови договори до 22-и. На 23-и е време за благотворителност. Смирете амбицията.

17-и. Родените в третата декада са в рискова позиция. Лесно пламвате за дреболии и може да развалите стара връзка. Дозирайте приказките. Днес трудно се понасят обиди, не отговаряйте първосигнално. Не коментирайте своя и чуждия начин на живот и избор. Постъпете дипломатично независимо колко сте ядосани на някого. Намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо на глас.

18-и. Ден на благата дума, която ще отвори заключени врати. Намерете повод, обадете се на тези които ви липсват и се постарайте да изгладите отношенията с близки и приятели. Не пропускайте благоприятната възможности да се сближите с някого. Оставете в миналото всички конфликти и недоразумения, извинете се и се помирете. Ще ви олекне и работата ви още утре ще потръгне.

19-и. Подновете контакти с партньори от миналото. Гответе се за старт на съвместни дейности. Днес добре познатото старо ще ви предложи по-добрите варианти за работа и съжителство. Следобед не започвайте нови връзки и не си определяйте първа среща. Контролирайте емоциите. Тази вечер навлизате в чужди води и може да позволите нежелани намеси в работата и в личния живот.

20-и. Днес здраво хващате кормилото и карате в желаната от вас посока. Ако вече се усещате силни, насочете водените преговори в изгодна за вас посока и до утре подпишете желаните договори. Може да намерите подходяща работа и да изкарате допълнителни пари. Не бързайте да прекратявате деловите отношения на старото място. Може да ви е трудно, но в бъдеще ще имате двоен избор.

21-и. Един от силните ви дни, в който с лекота получавате нещо, към което отдавна се стремите. Символ на деня е корона чакаща ни на върха на планината. Един ще дочака признание за труда си в миналото, а друг ще получи съдействие за изява в ново поприще, което ще го направи известен. Използвайте всички предложени варианти. Връщат ви дълг или направените в миналото услуги.

22-и. Действайте активно и амбициозно до обед, след това помогнете на близък и колега да разреши проблемите си. До утре на обед направете поне един жест и посетете близки изпаднали в криза. Не забравяйте какво сте обещали и на децата. Тази вечер се приберете с подарък за тези, които обичате и цените. Разменят се жестове на внимание, истинските чувства си проличават.

23-и. Луната е в опозиция на Нептун от Риби. Мнението ви ще е противопоставено на околните, Трудно ще получите обещаната подкрепа и съдействие. Сменете прическа и визия, облечете новите дрехи и се постарайте да изглеждате магнетично на срещите тази вечер. Колелото на съдбата се завърта. Тези, които са били притеснени и притискани се изправят и влизат в играта.

Още по темата: зодии

Подобни статии