Пълен седмичен хороскоп за 17-23.07.2021

Телецът попада в капана на страстта, а Девата бележи връх в кариерата си

Някои скъсяват дистанции, а други попадат в пропаст. За някои звездите вещаят шансове от професионално естество, а на други ще им се усмихне любовта. Какво предстои на вас и на хората, които обичате в дните между 17 и 23 юли, вижте сега!

Овен 21 март – 20 април
 

За 17-и не планирайте важни срещи и ангажименти. В неделя до обед давайте заето за хора извън семейния ви кръг. 19-и изисква да се окопаете на стабилна основа с нови договори и връзки. На 20-и изкачвате връх в кариерата. Действайте активно. На 21-и се погрижете и за някой друг. От 22-и Слънцето ще ви гледа в перфектен аспект от знака на Лъва, намирате стабилност и покровителство още на 23-и.

17-и. Родените в третата декада днес да не тръгват с голямата кошница. Прекаленото самочувствие и нереалната преценка на възможностите и шансовете ви в дадена ситуация ще ви вкарат в губещи връзки, от които ще излезете лично и материално ощетени и с натрит нос. Контролирайте емоциите, не е нужно на никого нищо да доказвате. Мнението ви може да се окаже погрешно.

18-и. Денят е благоприятен за преместване на по-добро място за работа и живот, за покупка на рогати животни и домашни любимци. Посетете панаири, изложби и търгове. Обърнете се към по духовни занимания и запознайте децата с някои окултни форми на физкултура. Вечерта може да ви потърсят с изгодно делово предложение за съвместна дейност. Проблемите ви бързо ще се решат.

19-и. Този ден се свързва с източниците на сила, възможности и пари, към които имате шанс да се включите с нова работа, с промяна на личните ви амбиции и интереси. Всичко предприето ще носи ползи. По някакъв начин може да намерите таен или явен източник на ресурси. Някой взима безлихвен заем, а друг е кредитиран от близки и родители. Започнете или довършете ремонти.

20-и. Ден за подписване на нови договори, за старт на нова лична програма, за влизане в нова продуктивна и перспективна среда. Символиката е корона и меч на хребета на планината. Ще постигнете високи успехи и ще се докажете, ще забиете меча на личната си амбиция на място, което ще ви осигури просперитет и материални възможности в бъдеще. Действайте активно.

21-и. Този ден изисква да се обърнем към другите, да подкрепим инициативите на колегите, на близките и децата. Участвайте в прояви на благотворителност и сами ще станете обект на такава. Колкото дадете днес двойно и тройно ще получите в бъдеще. Който не е склонен да помогне ще се лиши от подкрепа и ще изпадне в изолация. Направете това, за което някой ви помоли.

22-и. По обед Слънцето навлиза в знака на хармоничния ви Лъв. Търсете покровителство и подкрепа от шефовете и от тези, от които по някакъв начин зависите. Родените около 1-5 април ще изживеят трудни моменти. Луна и Меркурий са в пречупващи аспекти със Слънцето ви. Очертават се конфликти и проблеми на работното място, остра конкурентна битка и нелоялно поведение.

23-и. Ден на призив за съвместна работа, за търсене на лоялни партньори, за общи усилия в посока на една важна за всички цел. Очертават се брилянти аспекти на 4 планети в земните знаци. Време е да се мисли по-материално, да се търси подкрепа, да се обединяват сили, възможности и ресурси в името на бъдещите действия и печалби. Ще бъдат зле тези, които не намерят място в строя.

 

Телец 21 април – 20 май
 

На 17-и стопявате дистанциите. В следващите дни напрежението при вас нараства. Предстои смяна на модела ви на работа и живот. От 22-и с навлизането на Слънцето в Лъв ще се обтегнат връзките с тези, от които зависите. Но в този ден Венера ще навлезе в стабилизиращата ви Дева, така че може да го ударите на живот, да отделите време за личното си хоби или за нещо друго желано. 23-и ви дава шанс.

17-и. До обед се обадете на тези, с които връзката ви е поохладняла, но ви липсват. В този ден се взимат важни решения с кого и накъде ще се тръгне. Идете с близките и децата на приятно и релаксиращо място, размислете. Следобед е време да се спре в играта на чувствата и да се покаже това, което е в сърцето. Не планирайте за вечерта и за утре до обед срещи с хора, които ви натоварват.

18-и. Спазвайте правилата на пътя, ограничете вредните връзки и бъдете внимателни в чувствата и отношенията. Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Попадате в капани на страстта и влизате в противоречия с любими и близки хора. Скрити чувства излизат на показ и причиняват болка. Вечерта ви предстоят неприятни обяснения у дома, а утре и на работното място.

19-и. Може би е време да си вземете отпуск. В този ден работата ще ви дотежи особено силно, особено ако се връщате от отпуск неотпочинали. Не се товарете с чужди задачи. Медитирайте над семейните проблеми. Днес може да се намери изход от трудно положение и да се стъпи на нова база. Съобразете се с нуждите на дома и близките. Предстоят ремонти у дома и в отношенията.

20-и. Навлизаме в един от най-мощните енергийно дни в месеца. Енергията Кундалини се активизира, събуждат се скритите сили в организма ни. Това ще помогне да намерите изход от всяко положение и да постигнете целите си. Може да разрешите няколко проблема. Само не се претоварвайте. Отхвърляйте задачите по степен на важност и една по една. Добре е да се започне диета до пълнолунието.

21-и. Днес е важно да се смири амбицията, да се работи повече в полза на другите, на близките и децата. Направете жестовете, които някой очаква от вас. Никъде на отивайте без подарък и ще си спестите неудобните моменти. Ледовете се топят. От утре Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Девата, а това ще ви върне към любими занимания и към хората, които цените и обичате.

22-и. Слънцето навлиза в Лъв, а вие навлизате в период, в който трябва да се съобразявате с авторитетите в живота си. Ден на колелото. Което е било отдолу ще тръгне нагоре, а действащото до момента ще загуби позициите си. Предстоят рокади, които пряко ще ви засегнат и ще изискват от вас цялото ви старание и внимание. Не влизайте в конфликти. Променете подход, прическа и визия.

23-и. Бъдете пределно активни. Денят е особено благоприятен за съвместни инициативи, за влизане в нова среда или в нов екип или група по интереси. Подпишете нови договори, споразумейте се за условията на работа, за договорите и цените на стоки и услуги. Обединете сили, ресурси и интереси с качествени съюзници и партньори. Не оставайте сами тази вечер, нека и любовта бъде до вас.

 

Близнаци 21 май – 21 юни
 

Срещите на 17-и са ползотворни и стопяват дистанциите. 18-и идва с емоционални провокации. Простете на тези, които са ви обидили. 19-и ви вдига нивото. Не казвайте „дай Боже”, а „подай Боже”. Не си позволявайте за притискате тези, от които зависите. На 20-и изкачвате връх. На 21-и колкото дадете двойно ще получите. На 22-23-и работата ви ще напредва, а любовта ще изостава.

17-и. За родените в третата декада днес ще има повече екстри и възможности. Уредете си важните срещи до обед. Следобед реагирате прекалено емоционално и на похвали и на критика. Не навлизайте в чужда територия и не давайте непоискани съвети. Днес мнението ви може да се окаже погрешно. От обед до утре на обед се движите и в информационно затъмнение.

18-и. До обед се движете в компанията на близки хора. Вечерта сте близо до таен източник на сила и ресурси. Очертават се сбирки в тесен кръг. Ще се взимат важни решения. На 19-и може да подпишете изгодни договори и да се срещнете с бъдещите си партньори и съмишленици. Уредете бързо нужните формалности, защото в следващите два дни за всичко ще ви трябват повече усилия и пълномощия.

19-и. Уплътнете максимално работното си и свободно време. Днес може да завладеете нови позиции както в бизнеса, така и в партньорските връзки. Нищо важно да не се отлага, особено ако дълго сте го правили. Ден за ремонти. Сложете в ред всичко, което сте оставили на чужда грижа и виждате, че не върви. За родените в първите дни на зодията предстои тежък любовен избор.

20-и. Днес пасивността е нежелателна, но не бива да се прекалява с натоварването и със страничните връзки. Добре е да стартирате прочистващи и разчистващи пътя ви процедури. Започнете диета до пълнолунието, прочистете и връзките си от всичко вредно и пречещо. Родените в първата декада ще имат юридически проблеми и ще се изнервят по опашки. Спазвайте правилата.

21-и. Днес проблемите са повече за родените след  7 юни. Луна и Нептун са в конфликт със Слънцето ви. Не позволявайте да ви движат фикс идеи и фобии. Добре е да се обърнете към спонсорски и благотворителни прояви, но да не правите свое знаме чуждите интерпретации, искания и идеи. Лесно може да попаднете под нечие влияние. Нищо амбициозно и важно за бъдещето да не се започва.

22-и. Ден на колелото. Вече се грижите само за себе си и поставяте на първо място нуждите на дома и работата си, а не желанията на някой друг. Венера навлиза в нехармоничната ви Дева и застава в опозиция на Юпитер. Ще се стопират социални инициативи и обещаното да се даде или дари няма да стане. Днес Слънцето навлиза в Лъв, дава сила и предимства на признатите шефове и авторитети.

23-и. Не пропускайте този ден, бъдете активни. Тенденцията е да се реализират перспективните ви начинания и да се осъществят полезни връзки. Не оставайте сами тази вечер. Меланхолията на пълнолунието може да предизвика негативни емоционални състояния. Не взимайте прибързани решения. Обхваща ви необяснима тъга по нещо загубено. Препоръчва се физическо натоварване.

 

Рак 22 юни – 21 юли
 

17-и е ден на изкушения и проблеми за родените в третата декада. 18-и е благоприятен за преместване,  за посещение на пазари, събори и панаири. 19-и ви носи нови пълномощия и победи. 20-и изисква интензивно натоварване и позволява да се постигнат високи цели. На 21-и се погрижете за близките и за тези, които ви помолят за услуга. 22-23-и променят правилата, намерете своя отбор.

17-и. Днес е необходима активна самозащита. Очертават се сблъсъци с негативно настроени хора, които ще ви вкарат в проблемите си. Нищо ново да не се започва. Ограничете контактите и ако почувствате някаква тежест в гърдите отделете време за по-духовни занимания. До утре на обед не планирайте активни инициативи и стойте близо до източниците си на сила, подкрепа и любов.

18-и. Сутринта е добра за преместване, пътуване и промяна в интериора. Контролирайте чувствата и не позволявайте на емоциите да ви завладеят и вкарат в разправии. От обед излизате на прав участък, близо сте до своите източници на сила и подкрепа и се чувствате добре. Силата ви блика като фонтан, с всичко ще се справите. Ден за ремонти и строителни дейности. Стъпвате на сигурна база.

19-и. Днес може да намерите по-добра работа или да получите чаканото повишение в старата. Използвайте всяка предложена възможност. Енергията ви блика, вложете я в престижно или любимо занимание. Днес пасивността разболява, покажете възможности и таланти. Все някой ще ги оцени. Не се напрягайте само в области, в които не сте достатъчно компетентни и подготвени.

20-и. Поддържайте активността си от предните дни, но не се преуморявайте. Не се препоръчва пасивност, но и прекалената активност е губеща и разболява. Добре е да се започне диета и да се направи разчистване у дома. Разчистете и терена на връзките. До два дни може да имате проблеми точно с хората, с които днес не ви се иска да се разделите, а пробойната в отношенията ви расте.

21-и. Ден на сърцето. Давайте от сърце и бъдете сигурни, че някой ще се погрижи и за вашите нужди. Включете се в спонсорски дейности и кандидатствайте за субсидии. Може да се получи обещаното, а и нещо отгоре. Не оставайте с празни надежди и близките, на които сте дали обещания. Туширайте скандалите, днес крясъците разболяват. Тази вечер колелото на съдбата ще се завърти.

22-и. Денят е изпълнен със събития. Предстоят неочаквани рокади на всички нива в живота ни. Венера навлиза в Дева, а Слънцето в Лъв. Настава време за промени поради готвените рокади. Адаптирайте се. Променете прическа и визия, опитайте да направите впечатление и да привлечете погледите. Вероятни са проблеми на работното място за тези, които не се постараят.

23-и. Днес е важно да се приобщите към определена група и приятелски кръг. Тръбачът-съдба свири сбор. Намерете средата си, влезте  в нов отбор или се окопайте в стария. Който остане сам и не получи подкрепа от колектива и семейството ще бъде изправен пред тежки проблеми. Дайте си сметка на кого може да разчитате и кого самите вие бихте подкрепили.

 

Лъв 22 юли – 22 август
 

На 17-и създайте нови контакти и подновете старите. На 18-19-и бъдете внимателни, очертават се проблеми при пътуване. Не рискувайте в нищо и за нищо. На 20-и изкачвате връх в кариерата, подпишете нови договори. На 21-и кандидатствайте по спонсорски програми и правете това, което ви помолят. На 22-23-и предстоят промени, Венера напуска Лъва, но пък Слънцето вече го зарежда.

17-и. Не отлагайте срещи, лични и делови разговори. Опитайте в този ден да стопите ледовете в отношенията, да се сближите с тези, с които живота, работата и личната ви заетост са ви раздалечили. Пътувайте, спомнете си миналото. Следобед започват обрати и странични намеси. Ако не сте направили нужната крачка към другия, раздалечаването ще продължи с бързи темпове.

18-и. Днес нагазвате в тресавище от неуредени отношения и връзки. Сменете подхода, дайте си сметка, че сте сбъркали и се коригирайте, а не бързайте да търсите вината в другия. Вечерта се приберете навреме. Не играйте хазартно, не влизайте в казиното. Каквото загубите трудно ще възстановите. Отношенията и разговорите с родители и деца излизат от рамките на добрия тон.

19-и. Днес е важно да си дадете сметка каква линия и тон на поведение ще следвате в бъдеще. Ще се случват събития, които ще ви провокират да смените подхода, да опитате да се наложите в работата и в семейните отношения по друг начин и от друга гледна точка. Ако не се споразумеете ще получете отпор и ще се наложи вие да платите сметката. Преминавате на нова база на развитие.

20-и. Време е за активни и целенасочени действия в изгодна за вас посока. Пасивността е вредна и може да ви разболее, ако позволите енергията ви да остане неизползвана и да се скапе в някой орган. Бъдете настойчиви, гонете си интереса, търсете нови контакти, преговаряйте с партньори, с шефове и доставчици и се опитайте да сключите изгодни договори. Всяка ваша инициатива ще носи полза.

21-и. Ден на сърцето. Включва се космическият канал на любовта. Днес е важно да проявите милост и състрадание към околните. Направете поне едно добро дело, помогнете на някой в нужда. Бъдете сигурни, че жестовете ви ще се върнат като обич или придобивка за вас в бъдеще. Подайте ръка, подкрепете нечий проект. Кандидатствайте за субсидии и стипендии, направете резервации.

22-и. Ден на генерална промяна в обстановката. Рано сутринта Венера напуска Лъва и отива да стимулира любовния живот и артистичните изяви на Девата. Слънцето навлиза във вашия знак в 14ч. 28 мин. по Гринуич и насочва усилията ви повече в една творческа и амбициозна посока. Чувствата остават на втори план. Лесно с усвояват нови знания. Намерете кой да свърши баналната работа.

23-и. Много важен за вас и за бъдещата ви работа ден. Опитайте да привлечете подкрепата и доверието на голяма група хора. Ден на тръбачът, който свири сбор. За Лъвът е важно да се ориентира към водачество, да предложи приемливи оферти на хората, с които смята да върви напред и да събере съмишленици. Направете подбор на връзките, изявете се като като организатор и шеф.

 

Дева 23 август – 22 септември
 

17-и носи трансформация на връзките. Обадете се, извинете се и опитайте да продължите напред. 18-и идва с конфликти в общуването. Контролирайте емоциите. На 19-и може да завладеете престижни позиции, а на 20-21-и да загубите предимства. На 22-и Венера навлиза в Дева, стимулира любовта и дарбата ви за лечителство. 23-и ви включва в екип, в който може да се изявите и като дизайнер.

17-и. Днес лесно може да възродите важни за вас връзки. Намерете точния подход, бъдете тактични и дипломатични. Не издребнявайте, забравете негативите на миналото и опитайте да продължите заедно напред. Пътувайте, уредете командировки, привлечете старите сътрудници, партньори и любимите, които ви липсват. Днес може да изградим едно по-добро бъдеще за нас и децата.

18-и. Прекарайте този ден в тесен приятелски и семеен кръг на тихо и спокойно място. Подредете приоритетите. Не започвайте амбициозни проекти и не се включвайте в състезания. Някой ще натрупа точки чрез вас. Необходима ви е самозащита от чернотата наоколо. Ще се почувствате ощетени и изолирани, ако попаднете в несвойствена среда. Партньорите ви там и без вас ще се забавляват.

19-и. Този ден позволява да изкачите поредния или първия връх в кариерата си, да подпишете нови договори и да бъдете забелязани и оценени от шефовете. Кандидатствайте за престижни позиции, не се колебайте да приемете предложения и покани и си гонете интереса по няколко линии. Още утре ситуацията ще се преобърне и ще съжалявате, че сте пропуснали добрите моменти. Бъдете активни.

20-и. Днес на пътя ви се залагат капани от свои и чужди. Очертават се неравностойни битки с конкуренцията, която използва предимства. Трудно ще постигнете замисленото, ще се налага да се трудите извънредно и то за по-малко пари или облаги от уговореното. Очертават се и проблеми със закона за родените в първата декада. Не е добре да имате любовни връзки по месторабота.

21-и. Денят ще бъде труден за родените след 6 септември. Смирете амбицията, направете едно добро дело или това, за което някой ви помоли. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Хората с големи амбиции и желания ще претърпят поражение. Погрижете се за нуждите на близките, включете се в благотворителни инициативи и сами ще станете обект на подкрепа в следващите дни.

22-и. С навлизането на Слънцето в Лъв навлизате в сатурнова дупка. Днес Венера навлиза във вашия знак и ви настройва не само любовно, но и творчески. Може да създадете своя шедьовър в следващите дни и да постигнете максималното в посока на дизайнерски и лечебни проекти. Важното е да не се претоварвате с неприятна работа, а да действате по линия на вдъхновението от любовта.

23-и. Един от най-силните ви дни за месеца. Добре  е да влезете в нова среда и да организирате по нов начин работата си в колектива. Препоръчват се събрания и срещи на екипа. Водете преговори по важни делови въпроси и търсете възможности за финансиране и пласиране на стоките и услугите, които предлагате. И ако отдавна търсите мястото си в живота и в работата днес може да го намерите.

 

Везни 23 септември – 22 октомври
 

17-и ви противопоставя на родители и деца. Луната от вашия знак е в конфликт със Слънцето. На 18-и изпадате под влияния, ограничете контактите. На 19-и може да заемете по добра позиция в бизнеса и в живота. 20-и ви дава повече права и пълномощия, а на 21-и първо дайте, а после искайте и се пазарете. 22-и променя ситуацията, изпадате от една класация. На 23-и си търсете по добро място.

17-и. Ако днес се скарате с някого ще е за дълго, а може и отношенията ви да приключат. Дайте си сметка кого и какво не може да си позволите да загубите. Едно пътуване ще създаде проблеми или ще се окаже ненавременно поради нуждата да присъствате на друго място. Идват неприятни новини. Постарайте се да приемате всичко без прекалена емоция. Спазвайте семейните традиции.

18-и. Ограничете контактите с хора, които ви предизвикват и действат негативно. Събуждате се след мъчителни сънища, на които не бива да обръщате внимание. И те са част от провокациите на този ден. Следобед потърсете приятели, стопете дистанциите. Може да започнете да правите нещо несъзнателно и точно то ще ви извади от застоя и конфликтите. Вземете решение за преместване.

19-и. Още със ставането си представете ярко тази линия на работа и поведение, която ще следвате. Споделете пътувания и маршрути. Ден на фонтана от преливаща енергия. Силите и амбициите ви нарастват. Един ще се заеме с ремонти и поправки, с благоустройството на дома и офиса, друг ще се премести на ново място, а трети ще си създаде повече удобства там, където е на почивка.

20-и. Един от дните с особено силна енергетика. Не може да си позволите пасивност. Вземете важно решение и страна в споровете у дома или на работното място. Днес не може да нямаш мнение или да не знаеш какво предстои, какво търсиш и искаш. Излейте навън насъбраната амбиция. Добре е да се сключат нови договори и да се приемат нови оферти. Станете част от важни съвместни дела.

21-и. Днес е важно да поспреш, да се огледаш и ако видиш някой, който го е закъсал да му помогнеш и заедно да продължите. Ако подадете някому ръка и действате екипно, утре ще получите подкрепа точно в момент, в който ще ви е трудно да се справите с личните си проблеми. Дайте най-доброто от себе си, проявете разбиране към нуждите на околните и приемете с усмивка пакостите на децата.

22-и. Денят носи промени в плана за колеги и близки, а това ще наложи и вие да коригирате планове и намерения. Изнервяте се. Родените в първата декада са в конфликт с определена група хора. Намерете начин да разрешите спорове и конфликти. В този ден полезните мисли лесно се реализират на практика, а и полезните вещества ще се усвоят чудесно от организма ви. Доставете си ги.

23-и. Луна и Меркурий са в конфликт със Слънцето ви. Бъдете внимателни в отношенията. Може да се наложи да се преместите от едно място на друго, от една работа на друга или от един екип в друг. Това не значи да си отрязвате пътищата за контакт или връщане назад. Не се знае дали старите връзки няма да са ви нужни и в бъдеще. В момента обръщате гръб на миналото, но то ражда бъдещето. 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
 

На 17-и потърсете тези, с които бихте искали да вървите напред или ви липсват. На 18-и може да направите важна покупка. Бъдете внимателни при пътувания. 19-и идва с предложения и възможност за подписване на нови договори. Оглеждайте се. На 20-и може да постигнете повече от намисленото и уговореното. 21-и изисква прояви на милост и състрадание. На 22-23-и влизате в опасни игри.

17-и. До обед подновете стари връзки, обадете се  на приятели и опитайте да стопите дистанциите. Не отлагайте пътуванията и срещите си за утре сутрин. До края на деня напрежението ще нараства, а вечерта лесно може да влезете в конфликти с родители и деца. Луната навлиза в Скорпион и в следващите два дни сключва тежки аспекти с Уран и Сатурн. Ще се наложат болезнени избори.

18-и. Ден на конфликти и проблеми в общуването. Внимавайте при пътувания, спазвайте дадените  обещания. Необходима е активна самозащита. Не отговаряйте на провокации независимо с какво ще ви подразнят. От нещо дребно ще пламнат семейни войни. Не започвайте нищо ново. Може да се излъжете в преценката и да направите губещ ход. Контролирайте емоциите и прикривайте чувствата.

19-и. Ден за медитация над кармата на рода. Нещо от миналото ще се повтори и ако преди е засегнало родителите ви сега ще се стовари като грижа и отговорност за вас. Насочете всички сили към благоустройството на дома, към нуждите на близките и децата. Доверете се на първото впечатление и ако несъзнателно тръгнете към някого и нещо, продължете в тази посока.

20-и. Днес ще постигнете напредък в преговори, ще получите работата или поръчката, за която кандидатствате и ще разширите територията си на влияние. Добре е да се подписват нови договори, да се преговаря за цени на стоки и услуги и да се търсят начини за внедряване на по-добра житейска позиция. Не оставайте пасивни, защитете личните си позиции и интереси и тези на семейството.

21-и. Днес молбите се чуват и молитвите се сбъдват. Ден на сърцето. Всеки жест ще се записва в книгата на съдбата ни. Сега е момента да направите едно добро дело, да вложите сили и средства в благотворителен проект. Добре е да кандидатствате за субсидии и да търсите услуги. Който откаже подкрепа сам ще се нуждае от нея много скоро. Където и да отидете носете подарък.

22-и. От днес Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва, но пък Венера ще напусне Лъва и вече ще е по-благосклонна към личните ви връзки. Ориентирайте се към разтоварване и почивка. Интимните връзки поместоработа, може доста да ви навредят. В живота ви до един месец ще господстват силни авторитети, трудно ще се справяте с нечии изисквания и претенции към вас.

23-и. Ден на важен избор, направете го независимо обстоятелствата. Тръбачът-съдба свири сбор. Съветът е да се ориентирате към хора и групи, които могат да защитават интересите ви. Идете там, където ще се чувствате щастливи, обезпечени и подкрепени в личната си и професионална инициатива. Не оставайте сами тази вечер. Пълнолунието ще ви навява тъга и меланхолия.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември
 

На 17-и до обед с всеки може да се разберете. След това до неделя вечер ограничете контактите и следете знаците, за да избегнете проблемите. На 19-и опитайте да заемете по-добра позиция в бизнеса и в живота. На 20-и може да изкачите поредното стъпало към целта, към по-добра работа, дейност и успешна връзка. На 21-и се получава по заслуги. 22-23-и предлагат шансове и повишение.

17-и. Ден за уточняващи разговори на място, за пътувания и срещи с перспектива за бъдещето. Подновете изгубените във времето контакти. Може да се приготви и лекарство за тежка болест и да се намери лечебно място, в което един ден може и да живеете. С напредването на деня изникват проблеми и грижи, които ви откъсват от посоката, която ви привлича. Намерете време за всичко.

18-и. Съветът на деня е да контролирате играта на чувствата и да не си позволявате да изпадате в екстремни емоционални състояния. Движете се в златната среда на отношенията и не правете никакъв избор. Доверете се на опита и бъдете благоразумни. Ако повторите старите грешки в любовта до три дни може и да се разделите или да се съберете със стара връзка. Стъпвайте на пръсти.

19-и. Денят се свързва с източниците ни на сила, възможности и пари. Някой ще получи нужните му средства за работа или лечение, а друг ще намери начин да оправи колата и да задоволи нуждите и претенциите на децата и жената. Представете си с подробности и детайли това, което искате да постигнете и то стъпка по стъпка ще започне да се реализира. Ще се справите с грижи и неудобства.

20-и. Луната навлиза в Стрелец и сключва предизвикателни аспекти с Юпитер и Венера. Спазвайте закона, независимо в какви отношения влизате. В момента някой следи действията ви под лупа, независимо дали се касае за работа или за любов. Нищо не може да се скрие и покрие. Водете честна игра и политика и всичко ще е наред. Пасивността е вредна, но е нужна предпазливост.

21-и. Днес може да получите откровение за бъдещето, неочаквана подкрепа и предложение  носещо перспектива. Препоръчват се участия в благотворителни начинания, така сами ще бъдете подкрепени и финансирани. Колкото дадеш, толкова ще получиш. Грижата към ближния, към любимите и децата да е на първо място. Намирате начин и да излезете с чест от трудно положение.

22-и. От днес Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Лъва, а Венера в нехармоничен от знака на Девата. Вероятно е любовните връзки да отстъпят място на служебните задължения. Някой ще се размине с почивката, но пък може да замества шефа или да си извоюва престижна позиция в бизнеса. Колелото на съдбата ще се завърти, ще получите предимство в работата.

23-и. Ден на призив. Всеки трябва да си намери мястото под знамената на екипа, работата или средата, която харесва. Събираме се в групи по интереси. Печелят тези, които решават да действат като юмрук, в професионална коалиция и с общи бизнес интереси. Който остане извън играта ще бъде елиминиран от престижните позиции. Приемете предложените оферти и условия.

 

Козирог 22 декември – 20 януари
 

17-и носи рискове за родените в третата декада. Направете опити за сближаване. В неделя не излизайте от зоната си на комфорт. 19-и налага ремонти и поправки, създайте си повече удобства където и да сте. Ако на 20-и получите предложение за работа или допълнителен ангажимент не отказвайте. На 21-и преди да поискате дайте. На 22-23-и уреждате нови договори и предимства.

17-и. Днес ви очакват проблеми при пътувания, неудобства и непредвидени разходи. Родители и деца гледат в различни посоки, а като се добави и служебен ангажимент нещата може да излязат от контрол. Обърнете повече внимание на нуждите на дома и близките. Стопете ледовете, изпълнете обещанията си и се обадете на тези, които ви очакват. Тази вечер бъдете в тесен семеен кръг.

18-и. Ден на преустройства, преместване и обрати в отношенията. Бъдете скромни в исканията и не започвайте нови инициативи. Днес и мнението ви може да се окаже погрешно затова не настоявайте и не се ловете на бас. Засилват се тенденциите към хипертонии и невралгии. Простете на тези, които са ви обидили. Девизът на деня е благоразумие основано на опита. Не повтарайте старите грешки.

19-и. Днес за всеки е важно да бъде близо до хората, които го подкрепят, обичат и ценят. Ще стъпите на сигурна база и може да намерите нужното кредитиране за бъдещите си инициативи. Не споделяйте какво и от кого сте получили или на кого какво сте дали. Ден на тайните източници на сила, които всеки трябва да пази и закриля в тези тежки времена. Добре е да се започнат ремонти.

20-и. Ден на меча и короната. Победата ще се постигне със сила. Денят е високо енергиен. Всичко да се прави с внимание. Използвайте отработена стратегия. Конкуренцията се активизира, всеки търси по-добро място за себе си и семейството. Не може да си позволите изчакване и пасивност, защото някой бързо ще ви измести. Въпросът е докъде може да се стигне с натиск и амбиция.

21-и. Включваме се към космическия канал на любовта. Денят е неблагоприятен за старт на важни  и амбициозни професионални начинания. Смирете изисквания и претенции, подкрепете близките, колегите и децата в техните мечти и нужди. Утре и вашите дела и ще получат стимул и финансиране. Правете това, за което някой ви помоли, доколкото е във възможностите, ценза и компетенциите ви.

22-и. Ден на генерални рокади в професионалния ви и личен живот. Слънцето вече не ви гледа в опозиция, а навлизащата в Дева Венера ще стимулира любовния ви живот, творческото ви и артистично вдъхновение. Може да намерите лек за всяка болка или проблем. Ще се окажете нужни и ценни съветници за някого. Това ще ви донесе  повишение, но и отговорностите ви ще нараснат.

23-и. Днес родените в третата декада може да се окажат притегателен център за група хора или за някой, който се нуждае от бърза и адекватна професионална услуга. Натрупаното с годините дава резултат. Опитайте да създадете свой екип, започнете съвместни инициативи, отворете заведение или търговски обект, рекламирайте продукцията и производството си. Вие сте на ход.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари
 

Пътувайте и действайте активно до ранния следобед в събота. 18-19-и ще са дни на тежко натоварване и грижи за близките и децата. Бъдете внимателни при пътувания и не гонете високи цели. Пазете си силите. На 20-и постигате максимума в ситуацията, печелите пари и конкурси. 21-и изисква първо да дадеш, а после да искаш. От 22-и Слънцето ще ви гледа в опозиция. 23-и носи повече отговорности.

17-и. Ден на признания, на помирение със себе си и с някой, с когото сте се сдърпали и влезли в конфликт. Всеки трябва да направи своите стъпки и отстъпки, за да има мир и любов. Сега е момента да направите и нужните уговорки за бъдещето, да определите кой какви права, задължения и претенции може да има. Ако пропуснете момента отношенията ви ще излязат от контрол още утре.

18-и. Родените в първата декада ще се сблъскат с несъвместими спрямо разбиранията им отношения. Ще трябва или да се нагодите и да простите или да се дистанцирате и прекратите неприятните и губещи връзки. Много неща ще се правят скрито покрито. Не е нужно и вие да се афиширате или да разголвате душата си пред всеки. Денят е добър за покупка на домашен любимец, той ще ви е предан.

19-и. Придържайте се към професионалните и семейни традиции. Точно днес не внасяйте корекции в планове и отношения. Препоръчва се медитация над кармата на рода с цел изясняване на отношенията и посоката, която ще следвате в бъдеще. На път сте да повторите грешките на родителите си. Укрепвайте семейните връзки, не взимайте решение за раздяла и развод в момента.

20-и. Ден на високите енергии, амбиции и цели. Не се препоръчва изчакване. Край с обмислянето и планирането. Действайте активно в посока на личните си приоритети. Ако точно сега останете пасивни напрежението ще нараства и може да се стигне до душевни и физически експлозии. Решете проблема, който ви мъчи. Направете крачката и не мислете толкова за нараненото си его.

21-и. Ден за пътуване и гостуване, за приятни срещи с хора, които обичате и ви обичат. Лесно се преодоляват преградите в отношенията, усеща се кой те обича и цени. Ден на сърцето. Подновете изгубени във времето контакти и затвърдете тези, които са ви останали. Включете се в дарителски програми и сами ще получите подкрепата, от която имате нужда, но не си го признавате.

22-и. От днес Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва, но Венера ще навлезе в Дева и ще стимулира творческата ви активност. Шефовете ще очакват повече от вас. Мъчително ще вървите към повишение, но ще докажете талантите си. Ден на колелото. Тръгвате нагоре, изплувате от застоя, но и висока цена ще трябва да платите. Отношенията с родители и деца са обтегнати. Налагате забрани.

23-и. Препоръката за този ден е да се включите в съвместни инициативи или да организирате своя група по интереси. Работата в екип ще донесе повече придобивки и ползи. Не оставайте сами в битките, които се налага да водите. Ще намерите съмишленици, ще привлечете спонсори и до няколко дни ще постигнете замислите си. За утре не планирайте нищо амбициозно, конкурентите дебнат.

 

Риби 20 февруари – 20 март
 

17-и идва с разговор, който ще помогне да преодолеете различията. Най-силните ви дни са 18-19-и. Уредете имотен спор и стартирайте законови процедури. Поне в една посока подреждате живота си. На 20-21-и нещата може да се объркат от друго място и от друга гледна точка. Семейните ви и професионални интереси са противпоставени. От 22-и Венера ще ви гледа в опозиция от Дева.

17-и. Днес лесно се преодоляват прегради, бариери и различия в общуването. Изчистете проблеми и недоразумения, уредете си срещи с тези, за които мислите и намерете допирни точки. Ако цяла седмица сте пренебрегвали децата с техните мечти и нужди сега е момента да им обърнете внимание и да оправите нещата. Вечерта ще получите информация, която ще промени плановете ви.

18-и. Днес и утре Луната от Скорпион сключва перфектни аспекти с Меркурий от Рак и Нептун от Риби. Ще намерите изход от напрегната ситуация, ще уредите пътуване или гостуване, което в бъдеще ще промени професионалния ви избор или местоживеенето. Ще бъдете подлагани на различни влияния, ще усетите кой мисли и са грижи за вас и на кой не му пука за нуждите и притесненията ви.

19-и. Този ден ще ви помогне да стъпите на здрава основа във връзките, да подредите живота и работата си така, че да се чувствате щастливи и защитени. Сключете нови договори, започнете премествания и ремонти, променете нещата, които ви дразнят, измъчват и вредят както на бизнеса, така и на личните отношения. Време е за рокади, за нов избор и начин на живот може би на ново място.

20-и. Родените в първата декада ще попаднат в  задръстващи положения. Старайте се да спазвате закона и предписанията, за да не пострадате и загубите предимствата си в живота и на работното място. Изискванията към вас нарастват, но и претенциите ви са големи. Лесно може да стигнете до пренапрежение, до душевна и физическа експлозия. Намалете темпото и почивайте повече.

21-и. Днес за вас действа пръстът на съдбата, който може да ви свърже с важни за бъдещето ви хора, но по трудния начин в момент на изпитания, грижи и конфликти. Бъдете внимателни във връзките. Не е изключено да прекратите някои отношения. Започнатото с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата. Ден на сърцето и сърдечните работи. Послушайте го, опитайте взаимно да си простите.

22-и. Венера навлиза в Дева и застава в опозиция на Юпитер от Риби. Някой може да вземе решение за раздяла. Денят се свързва с пръстена и с колелото, с обвързването, което вече дотежава или с намерението да предложите или да ви предложат брак. Проблемът е, че в отношенията има трети, който ще страда. В такъв момент съвети не се дават, всеки сам трябва да решава и преценява.

23-и. Днес е важно да си намерите мястото, да влезете в голямата игра и политика и да изиграете основните си козове. Добре е да се преговаря, да се срещате с бъдещи и настоящи работодатели, треньори и ръководители. Сега е момента да сформирате свой екип или да влезете в такъв. Не е време за самоинициатива. Съвместните усилия и работата в екип ще донесат победи и придобивки.

Още по темата: зодии

Подобни статии