Пълен седмичен хороскоп за 17-23.10.2020

Лъвът хвърля въдицата с надеждата да улови риба-баламурник, а Телецът, по изключение, трябва да послуша вътрешния си глас

В кои дни е добре да свършите цялата работа сами и кога е добре да се разтоварите от тежестите, които мъкнете навсякъде. Скорпионът да не взима решения под чуждо въздействие и да не прекалява със стимулантите. Водолеят да внимава какво си пожелава. Какво друго предстои на отделните зодии - вижте сами.

Овен 21 март – 20 април

17-и е ден за планиране. На 18-и пренареждате по нов начин бизнеса и личните връзки. На 19-и работете солово, не споделяйте. На 20-и чакайте предложения, важни за бъдещето. Подновявате връзка. 21-и носи рискове за родените в първата декада. 22-и идва с юридически притеснения, а на 23-и конфликтите са неизбежни. В този ден е трудно да скриеш комлексите си. Не лъжете, ще ви хванат.

17-и. Родените в последните дни на зодията да не бързат днес с личния избор, с пътуванията и обещанията. Подредете си приоритетите, пътувайте по-късно през деня и не се ангажирайте с проблимите на другите. Ако към нещо изпитвате неприязън, не го правете. Не яжте това, което ви отблъсква дори и с риск да обидите домакините. Този ден нdсочва към полезните за всеки неща.

18-и. Днес е добре да рестартирате спрени поради кризата производства и дейности. Започва и тенденция към обновление на връзките. Ще се отворят нови варианти както за работа, така и за преместване в нова среда. Срещите ви са белязани с печата на промяната. Обърнете внимание на хората, с които ви запознават. Техните нужди ще провокират амбициите ви и заедно може да успеете.

19-и. Всичко, което свършите днес сами, без чужда помощ, протекция или намеса, ще носи късмет. Не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Не сключвайте нови договори независимо изгодните на пръв поглед оферти. Ако сте сънували родителите си или нещо объркано, това е знак, че и животът ви може да се обърка поради прибързаните ви действия. Не взимайте решения под натиск.

20-и. Постарайте се да огреете навсякъде. Посетете важни събития, не отклонявайте покани. Всеки контакт в момента е важен и носи перспектива за развитие в бъдеще. Може да срещнете бъдещите си шефове и бизнес партньори и да се запознаете с новата си любов. Ще почувствате свежия полъх на нещо ново и перспективно. Днес и храната се изгаря докрай в организма ни, хапнете си на воля.

21-и. Родените в първата декада ще изживеят притеснителни моменти. До обед свършете важното за деня. Следобед работата ви може да бъде стопирана поради неочаквани промени и намеси. Може да се окажете виновни за чужда вина. Вечерта се приберете навреме. Вероятно е да получите вест от чужбина и да се наложат някои промени в плана ви за утре. Пазете си тайните.

22-и. Каквото уредите до обед, ще разшири пълномощията и кръгозора ви и ще даде възможност за делови връзки с чужбина. С напредването на деня Марс от вашия знвак влиза в тежки аспекти, а това ще засили личната ви агресивност към околните. Може да направите нарушение и да влезете в излишни конфликти. До утре на обед бъдете особено внимателни.

23-и. Днес ще си проличат хората с комплекси. Стоварвате върху близките и децата насъбраното неудовлетворение. Тази сутрин лесно се влиза в конфликти, но до обед ще овладеете ситуацията, ще си простите взаимно и ще разрешите споровете. Давате си сметка за истинския смисъл на връзката ви с някого и започвате повече да го цените. Време е да се дистанцирате от тези, които ви вредят.

Телец 21 април – 20 май

17-и идва с нови идеи, които добре трябва да се проучат и осмислят. 18-и ви среща с основните ви опоненти. Внимавайте при пътувания, не взимайте и не давайте заеми. За 19-и не насрочвайте първа среща и не влизайте в съвместни инициативи. 20-и е ден за активни делови контакти. Финализирайте сделка. На 21-и чакайте връзка с чужбина. На 22-и уреждате важни дела. На 23-и си дайте прошка.

17-и. Днес ще се случват събития, които ще ви показват с кого е добре да стопите дистанциите и кого трябва да държите настрана от личните си дела и проекти за бъдещето. Очертават се опити за намеса. Доверете се на предчувствията. Рядко го правите, но в момента е добре да слушате вътрешния си глас, за да не объркате конците. Приоритетите ви се променят, отлага се пътуване.

18-и. Не се товарете с несвойствени и тежки задачи. Не поемайте излишни рискове. Ден на пасивност и ненамеса в делата на другите. Не позволявайте и намеси в личния ви избор. Вървите към нестандартни връзки, на които околните ще гледат недобронамерено и осъждащо. Във въздуха витае някаква агресия. Контролирайте се максимално. Внимавайте при работа с режещи инструменти.

19-и. Не е ден за провеждане на събрания и участие в съвместни начинания. Вървите към фатално привличане в личен или професионален план, което може да се отрази негативно на бъдещите ви връзки и начин на живот. Отложете срещи и преговори за утре. Всичко, което свършите сами и без странична намеса ще ви донесе късмет, пари и придобивки. Другото ще трябва да се дели.

20-и. Важните срещи насрочете за следобед. От обед до утре на обед не се ограничавайте в храната и в обшуването. Бъдете с тези, които обичате и цените. Хапнете нещо вкусно, няма да напълнеете. Може да подновите стари договори и отношения. Обадете се на тези, които ви липсват. Случващото се днес ще разшири пълномощията ви на работното място. Чакайте повишение и преназначение.

21-и. Кажете си каквото ви тежи. Не сдържайте емоциите. Бъдете сигурни, че ще ви разберат и ще оценят жестовете, които правите. Ако защитите някого, ще си спечелите защитник за бъдещето. Ако някой ви подкрепи, постарайте се да се движите рамо до рамо с него и да си пазите гърба взаимно. Чакайте обаждания и предложения от чужбина. Някой стяга куфарите, а друг вече е на път.

22-и. Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона. До обед всичко ви се отдава с лекота. Ще се справите и с тежките задачи. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, какви препоръки и мнения давате. Очертават се спорове и конфликти. Пазете си личните вещи, някой се опитва да надникне в делата и връзките ви. Не унищожавайте писма и бележки, ще ви потрябват.

23-и. Важното свършете до обед. Хора в притеснено положение ще ви правят услуги, но от обед и за вас ще има притеснителни моменти. Родените в края на октомври може да изпаднат от една класация. Не позволявайте на важни хора да си отидат от живота ви. Туширайте скандалите и си простете взаимните грешки. Ще съжалявате за прекратените днес връзки и за изневерите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не се отказвайте от идеите, с които ще се събудите в събота. На 18-и ще се оказва идеен натиск върху родените около 10 юни. На 19-и сте на грешното място, ако оставите друг да ви води. 20-и идва с коренни обрати в отношенията и начина ви на живот. Предприетото на 21-и ще носи пари, придобивки и късмет в бъдеще. На 22-и уредете пътуване, а на 23-и привлечете стари съюзници.

17-и. Днес може да решите да рестартирате стопиран бизнес или да промените предмета на дейност. Намирате начин да излезете от кризата. Доверете се на интуитивните си усещания. Огледайте имоти и терени, дайте си сметка какво е добре да промените. Направете си план за действие. Ден на свежите идеи и гениалните хрумвания. Една среща ще ви подскаже решението.

18-и. Днес Венера и Нептун са в точна опозиция и в пречупващи аспекти спрямо Слънцето на родените около 10 юни. Очертават се опити за въздействие от страна на тези, които сте допуснали прекалено близко. Някой ще ви подхвърли идея, която ще работи повече в негова полза и интерес. Във въздуха витае агресия. Правите грешен ход в желанието да привлечете един и да угодите на друг.

19-и. Днес и утре положението при вас се затяга. В хороскопа ви вече действа планетен кръст. Не си позволявайте да избирате нова среда или екип. Ден на фатално привличане, на опити за обсебване и поставяне под контрол. Ще се действа ултимативно и от позиция на силата. Трудно ще удържите положението и може да направите грешен избор. Десет пъти мерете преди да отрежете.

20-и. Днес приятелските ви и професионални връзки ще бъдат подложени на проверка. Ще водите тежки битки за престижни позиции и пари. И в любовта нещата зациклят. Трудно ще се измъкнете от поетите преди отговорности. Някой ще се опита да ви манипулира и притиска. Ще се наложи да вземете страна и да защитите нечии интереси, ако искате да останете в играта.

21-и. Чакайте подкрепа от близки и приятели зад граница. Уредете пътувания, подновете преговори и се опитайте да финализирате подготвената преди сделка. Диетите са противопоказни до обед. Не се ограничавайте и в контактите. Ще намерите изход от неприятна ситуация. Планирайте за утре до обед продължението на разговори и преговори. Може да с окажете свързващото звено в нова дейност.

22-и. Днес се групират силите, водят се преговори и се уточняват позициите за бъдещите намерения и дейности. До обед е добре за среща със спонсори и за уреждане на делови и финансови отношения. Следобед лесно се влиза в конфликти. Трудно се дели неделимото. Не унищожавайте документация, подсигурете се с дубликати, ще ви потрябват. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате.

23-и. Не коментирайте до обед нищо, което може да засегне ваши или чужди интереси. В желанието да се похвалите и да покажете ниво може да провалите подготвените начинания. Лъсват едиповите комплекси. Проблемите от миналото отново излизат на преден план и изискват окончателно решение. До вечерта имате шанс да се разберете или да тръгнете всеки в своята посока.

Рак  22 юни – 21 юли

17-18-и са дни на вдъхновение и сила за справяне с проблемите. На 19-и не подписвайте колективни договори и играйте солово. На 20-и до обед не влизайте в нова среда, но след това до 21-и на обед ще имате ползи от съвместни дейности. На 22-23-и ще срещате открита и прикрита опозиция. Ще имате проблеми в бизнеса и на работното място и ще се наложи да отстъпите от завладените територии.

17-и. Доверете се на инстинктите и на усещанията, с които ще се събудите в днешния ден. Ако нещо ви привлече осигурете си го, а ако към дадена посока почувствате нежелание не тръгвайте натам. В момента интуицията ви работи на пълен капацитет. Ще намерите начин да уредите наследствени и имотни дела. Някой ще намери и нова база или жилище. Като цяло денят ви носи късмет.

18-и. Днес пасивността е вредна и нежелателна. Активизирайте се. Погрижете се за всичко, което е важно и нужно в живота ви, за да не ви се изплъзне и отиде при друг. И ако до момента сте строили планове и сте мечтали, от днес може да започнете тяхното реализиране. Нужно ви е и интензивно физическо натоварване, за да се канализира натрупаната в тялото и душата енергия.

19-и. Важните срещи уредете в първите два часа на работното време. След това до утре на обед не се препоръчват съвместни делови и творчески инициативи. Някой планира да ви впрегне като страна в амбициозните си начинания. Ако изиграете правилно картите си самите вие ще използвате тези, които са ви ползвали до момента. Някой ще види обратната страна на медала и в любовта.

20-и. До обед не сключвайте нови договори и не влизайте в нова среда. Следобед обстановката ще се промени. Запишете се за нов методически и тренировъчен курс и се включете в съвместна инициатива. Сега е момента да защитите и приятелските интереси. Днес върви проверка на връзките. Ще се разбере кой на кого и доколко държи. От утре ще се печете на бавен огън.

21-и. Днес животът ви поставя нови задачи. Ще се затегнат и отношенията у дома. Не планирайте камандировки до края на седмицата. Луната навлиза в знака на опозицията ви Козирог и до петък на обед ще сключва тежки аспекти с Марс и със Слънцето ви. Ще ви се обаждат и от чужбина. На работното място ще се поставят условия и ще се налагат ограничения. Смирете недоволството.

22-и. С навлизането на Слънцето в знака на хармоничния ви Скорпион за вас ще се появи светлина в тунела. Случващото се в този ден ще разсече възела на връзките, които ви мъчат от доста време. Всичко ще става болезнено, но след това нещата ще тръгнат към оправяне и подем. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате. Не споделяйте тайни и намерения.

23-и. До обед родените след 12-и януари може да направят грешен ход. С пълна сила действа вербалната магия. По-добре замълчете вместо да кажете нещо, за което ще съжаляввате. Ако счупите домашен съд, това е знак за внимание. Пазете си вещите, някой може да ви спретне компромат. Вечерта вървите към затопляне на отношенията. Уредете си среща, помирете се, простете си.

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в първата декада ще имат проблеми в събота, а останалите в неделя. Внимавайте при пътувания. На 19-и стоварвате работата си на някой друг. 20-21-и са благоприятни за преподписване на стари договори. Подновете бизнес отношения. Ще ви потърсят стари партньори. 22-и започва с предложение, но може да завърши с разрив. На 23-и късметът ви действа до обед. Вечерта е рискова.

17-и. Събуждате се с някакво усещане за промяна. Сетивата са особено изострени и ако нещо ви притеснява не тръгвайте в тази посока. Яжте само това, което ви се дояде. Не планирайте пътувания късно вечерта и не участвайте в екстремни спортове и сътезания. Каквото загубите трудно ще възстановите. Избягвайте конфликтите и контролирайте емоциите. Вероятни са инциденти.

18-и. Не ставайте рано и не поемайте несвойствени задачи. До обед сте в конфликтна позиция. Внимавайте при пътувания и при работа с техника, която не познавате добре. Не правете ремонти, намерете кой да свърши работата, която изисква съответната квалификация. Вечерта ще ви се обадят с предложение, което ще промени живота ви в положителна посока. Идват два силни за вас дни.

19-и. Ден за представителни срещи, за съвместни делови и творчески инициативи, в които обаче вие доминирате, определяте правилата и поставяте условията. Търсете спонсори и сами протегнете ръка на хора, които в бъдеще може да станат част от личния ви екип. Участвайте в престижни социални и политически изяви. Рекламирайте се, опитайте да привлечете нужните ви хора.

20-и. До обед всеки хвърля въдицата и се надява да улови риба-баламурник. Не се обвързвайте с тези, които знаете, че не може да контролирате. От обед до утре на обед ще направите силен ход, ще си осигурите и ще спечелите предимства. Тази вечер организирайте обща сбирка, подновете дейности и връзки, набележете бъдещите крачки. Хапнете си наволя. До утре на обед диетите са противопоказни.

21-и. До обед не се ограничавайте нито в храната, нито в общуването и връзките. Следобед плановете ви ще се променят поради обаждане от чужбина или поради нечия намеса в предварително уговорената програма. Чуждо тяло се опитва да влезе в личната ви вселена. Връзките с чужбина  са нож с две остриета. Дават ви се пълномощия, пари и предимства, но и висока цена ще платите.

22-и. До обед разменяте кореспонденция, която ще осветли някои проблеми и ще даде насоки за бъдещето. Следобед навлизате в провокативен период. Не афиширайте намеренията си и ходовете, които правите. Препоръчват се преговори на четири очи. Страничното присъствие проваля работата или води до компроматна атака. Каквото не успеете да свършите отложете за утре до обед.

23-и. До обед контролирате ситуацията и получавате най-доброто възможно. Някой ще си изпусне нервите и ще ви предостави безплатна информация, от която ще се възползвате. Хора като вас с дипломатичен подход и дар слово ще получат екстрите, за които всички се борят. Надвивате конкуренцията. От обед навлизате в рисков период. Не тръгвайте късно днес или утре рано на път.

Дева 23 август – 22 септември

На 17-и подновете контакти, които ще ви донесат работа в бъдеще. 18-и събужда заспали потенциали. Край с пасивното изчакване. На 19-и провеждайте самостоятелна политика. На 20-и обслужвате нечии интереси, изтърпявате доста неудобства, но може да станете нечия дясна ръка в бъдеще. На 21-22-и подновете стари договори, а на 23-и контролирайте чувството си за малоценност.

17-и. Всичко, което ви привлече днес ще донесе ползи. Бъдете избрателни във връзките и в храната. Чувството ви за полезното и вредното няма да ви подведе. Послушайте го и ще направите правилен избор. Сложете край на всичко, което ви се струва заплаха за бъдещето. Подновете отношенията с изпитани във времето партньори. Енергията ви напира, търси поле за изява в бизнеса и в любовта.

18-и. Днес напредвайте с малки крачки. Не бива да се стига до крайности. Пасивният човек ще претърпи поражение, но и прекалено активният ще се опари и ще стане жертва на използвачи. Не позволявайте да ви стоварват чужди задължения и грижи. Разпределете отговорностите у дома. Ако всички излезат по работа или за развлечение, излезте и вие, а не оставайте да чистите след тях.

19-и. Ден на фатално привличане. В желанието да се харесате на някого може да се нагърбите с чужди задължения. Шефове и колеги ще се възползват от личната ви работоспособност. Бъдете сигурни, че наградата за свършената работа ще отиде при друг. И в любовта ще бъдете обект на изнудване и използване. Днес и утре Луна и Нептун сключват негативни аспекти с Венера от вашия знак.

20-и. До обед не взимайте важни решения и не се съгласявайте с предложените оферти. Във всичко, което ви кажат и обещаят ще има някаква уловка. Следобед получавате допълнителна информация, която ще помогне да вземете още утре правилното решение. Навлизате в силен и творчески период и до два дни може да получите повишение. Чакайте предложение и преназначение на по-добра позиция.

21-и. Силен ден за родените в първата декада. До обед си уредете срещи и консултации, които ще донесат ползи за бъдещета ви работа. Вечерта е добре да сте в компанията на хора, които биха подкрепили намеренията ви идейно и финансово. До утре на обед чакайте и обаждане от чужбина. Уреждате документи за работа и учене или някаква допълнителна заетост. Намирате квартира.

22-и. Един от най-силните ви в професионално и лично отношение ден за месеца. Звездните аспекти са благоприятни за всяко ваше начинание. Ще спечелите дело, ще уредите спорни въпроси и ще бъдете предпочетени за работа и съдружие. Шефовете ще са благосклонни и ще финансират проектите ви. Взимате изпит, получавате сертификат. Канят ви за съвместна работа.

23-и. Още от сутринта някой ще се опита да ви развали настроението, да принизи свършеното от вас и да ви засипе с несвойствени задължения. Не влизайте в спорове и интриги. Започвайте само такава работа, която ще приключите до вечерта. Дългосрочните проекти стартирани днес ще зациклят и ще имат опасни опоненти. Пазете си документацията и тайните, някой ви шпионира.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

17-и е ден на прозрение. Не се спирайте, ако към някого и нещо усетите привличане. 18-и дава шанс за рестарт на стари дейности и връзки. На 19-и ограничете контактите, а на 20-и всичко предприето ще носи ползи. От 21-и на обед до обед на 23-и ще срещате прикрита и открита опозиция. Проблемите нарастват, правите грешки и вредите не здравето си. Вечерта на 23-и късметът ви се отприщва.

17-и. Днес се събуждате с усещане за полезното и вредното. Ако се доверите на инстинктите и послушате интуицията ще направите правилен избор. Не слушайте кой какво ви говори и за какво ви увещава. Сетивата са особено изострени. Правилната посока е тази, която неустоимо ви привлича. Очертават се пътувания. Подновете отношения. Предстои вечер на откровенията.

18-и. Направете първата крачка към тези, с които отношенията са охладнели. Ще имате повод за срещи, които ще получат своето естествено продължение към любовна или професионална връзка в бъдеще. Не чакайте някой друг да прояви инициатива. Губите по точки, ако останете в пасивно изчакване. И ако до сега сте строили планове вече е време да ги реализирате.

19-и. Важното свършете по най-бързия начин. От обед не се препоръчва работа в екип. Не влизайте в комбина, не участвайте в дейности и начинания, които един ще финансира, а друг ще изпълнява и контролира. Лесно се нагазва в тресавището на неравностойните връзки. Не взимайте и не давайте заеми до утре на обед. Настройте се на активна самозащита. Увеличете физическото натоварване.

20-и. За вас денят има тъмна и светла половина. До обед работете на свой терен и със свои средства. От обед планирайте участия в светски прояви. Включете се активно в преговори и делови мероприятия. Финализирайте сделка и се разберете за условията и допълнителните клаузи по договори. И не забравяйте, че от днес на обед до утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете.

21-и. Днес родените в първата декада може да се оплетат в интриги, грижи и неприятности. За другите проблемите ще дойдат в следващите два дни. Ако мислите за някого обадете се и ще чуете важни новини. Настъпват промени, които ще изискват бързата ви и адекватна реакция. На работното ви място започват трансформации, в които е добре да се включите, а не да сте опозиция на всичко.

22-и. Ден на конфликти и проблеми, особено за родените във втората декада. Някой попада и под ударите на закона за свои и чужди грешки. Бъдете особено внимателни и не нарушавайте правилата. Вечерта Слънцето напуска Везните. Може да се лишите от покровителството на човек с власт и положение в обществото. Очертават се скандали за дреболии. Лесно може да си изпуснете нервите.

23-и. Не бързайте. Каквото и да започнете до обед после ще се преправя, за да се напасне на новата ситуация. Не влизайте в спорове. Счупеното е лош знак. Следобед навлизате в силен период. Връзките ви се стабилизират, обаждат се близки, клиенти и партньори от чужбина. Подновете съвместна дейност, планирайте пътувания и огледи на място. Ако сте се скарали с някого ще се сдобрите.

  

Скорпион  23 октомври – 22 ноември

През уикенда Луната е във вашия знак. Пътувайте. На 17-и следвайте интуицията си, а на 18-и подновете нова дейност и работен ангажимент. На 19-и срещате неблагоприятни за бъдещето ви хора. Не се обвързвайте. Случващото се на 20-21-и ще ви изведе към нови хоризонти. На 22-и в 23 ч. 01 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Скорпион. На 23-и до обед късметът е с вас, след това отива при друг.

17-и. Ще се събудите с готово решение, край с  колебанията от миналите дни. Днес интуицията ви работи на пълен капацитет. Реализирайте всичко, което ви хрумне. Избирайте храната си по каприз, не яжте нищо, което ви е неприятно, дори и с риск да обидите домакините. Прекратете връзки, които усещате, че ви ограбват. Тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича в бизнеса и в любовта.

18-и. Днес пасивният човек ще загуби и даже травми може да получи, ако не е концентриран. Усеща се повсеместна агресия. Вървите към нестандартни отношения, които ще провокират натрупания опит. Не тръгвайте рано на път и не започвайте нова дейност. Насочете енергийния си потенциал към ремонти и поправки. Работете в градината. Проведете прочистващи процедури.

19-и. Венера и Нептун са в опозиция. Ограничете контактите, не се обвързвайте. Символ на деня е библейската тройка под ябълковото дърво. Ще бъдете изкушени и сами може да се превърнете в изкусители. Противопоказна е екипната работа. Не взимайте прибързани решения, особено под въздействие на стимуланти или нечии съвети. Каквото отложите за утре ще тръгне успешно.

20-и. Днес лесно се усвояват знания и нови умения. Всичко ви се отдава с лекота. Привличате благоприятни хора и случайности. Ако защитите някого в труден момент ще си спечелите верен съюзник и покровител. Пътувайте, уредете си срещи, поставете условията си и приемете предложенията, които считате за перспективни. Ще намерите защита и спонсор за проектите си.

21-и. До обед продължете в посоката, която сте следвали вчера и довършете това, което ви е останало като ангажимент. Ще ви се обаждат с предложения от чужбина. Ако днес заминете дълго ще останете там и може да намерите перспективна работа. Ден на откровение. Усещате къде е мястото, където животът и бизнесът ви ще се развиват успешно. Постарайте се да отидете там.

22-и. Днес ще се раждат деца, които ще управляват бъдещия свят в политически и духовен план. Всичко, което уредите и научите ще ви помогне да направите пробив в кариерата и да си подредите живота. Навлизаме в период на усвоение на енергия от космоса. Правите директни телепатични връзки с някого незавсимо разстоянията. Ако имате предчувствие за даден човек, обадете му се.

23-и. Важното свършете до обед. С напредването на деня навлизате в критичен и рисков период. Проблемите ще са повече за родените до 1 ноември. Съветът е да не предприемате необмислени инициативи и пътувания, с нередовни документи и с кола за ремонт. Вървите към инциденти, преразход на енергия и пари. Влизате в конфликт с хората, които е добре да привлечете.

Стрелец 23 ноември – 21 декември 

17-и е тестов ден за личната ни интуиция, доверете и се. 18-и активизира личния ви потенциал, уредете си важни срещи. На 19-и Луната навлиза в Стрелец. Не се препоръчват съвместни дейности, всичко важно вършете сами. 20-и отваря врата към нови перспективни договори и поръчки. Свържете се със стари партньори и подновете делови участия. 21-22-и носят пътувания и промени, а 23-и разправии.

17-и. Днес е добре да се оставиш на усещанията, да се довериш на предчувствията и да използваш максимално в работата си подсъзнателната си реакция. Така ще се предпазите от грешки и провали. Ако някой и нещо са ви неприятни бягайте от там. Ако някаква храна ви е приятна наблегнете на нея до един месец. По някакъв начин в момента извършвате подбор и в личните отношения.

18-и. Една застинала ситуация ще се отпуши. Ще се разберете по спорните семейни и делови въпроси. Не стойте пасивно, а свършете това, което е приоритет за вас, за близките и децата. Някаква особена агресия витае във въздуха. Някой очаква от вас решителни стъпки и крачки в една взаимно изгодна посока. Подбирайте оръжията си, но не забравяйте и за защитата. Мислете комплексно.

19-и. Денят е неблагоприятен за съвместна работа. Някой ще овладее ентусиазма на тълпата и ще го използва за лични цели. Не се включвайте в колективни мероприятия. Дистанцирайте се от общото, покажете и докажете личните си качества и се явете сами на прослушвания и конкурси. За утре планирайте подновяване и преподписване на договори при по-добри и изгодни за вас условия.

20-и. До обед си вършете работата сами, не поемайте ангажименти към странични хора и дейности. От обед навлизате в силен и успешен период. До два дни ще направите нужните рокади, ще получите дължими суми и подкрепата, която очаквате. Може да ви поканят за съвместни участия. Защитете някого в професионалните му битки и вашата кауза ще бъде защитена.

21-и. Мислете и действайте комплексно. Този ден позволява да надскочим прегради и бариери, да уредим документи, пътувания и връзки с чужбина и да се издигнем на ново стъпало в професионалния и обществен живот. Ще си пробиете път към печеливши позиции и ще елиминирате конкурент. Днес и утре е добре за преподписване на старите договори, новите да почакат и да се проучат.

22-и. До обед подновете важни контакти. Чакайте обаждане и от чужбина или намерете начин да се свържете с важни за вас хора, които са далече. Засилват се телепатичинте контакти и ако мислите за някого, той ще ви се обади. Следобед се вдига градуса на агресията. Внимавайте в приказките, по добре замълчете, за да не си докарате скандали, проблеми и неприятности с излишни коментари.

23-и. Днес не е важно дали си умен или глупав, по важното е да не си комплексар, за да може активно да използваш и изявиш качествата и дарбите си. Тези, които се свиват и чакат да бъдат забелязани ще останат ощетени, а тези, които водят битки ще спечелят позиции, които са определени за друг. Игнорирайте робската психика, която пречи и на народа ни да получи това, което заслужава.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

17-и е ден за планиране и пренареждане на програмата. Доверете се на инстинктите. На 18-и енергията ви търси начин да се излее навън, активизирайте се. 19-и е неблагоприятен за съвместни дела. От обед на 20-и навлизате в силен период и на 21-22-и може да възстановите връзки или спрени производства. Чакайте обаждания и покани от чужбина. 23-и стопява дистанциите.

17-и. Днес излизате от период на зацикляне и проблеми във връзките. Усещате какво ще ви помогне и в здравословен план. Доверете се на  вътрешното си усещане за нещата. Направете избор повече със сърцето, отколкото с ума. Преговаряйте за подновяване на съвместни договори и инициативи. Обединете сили и интереси, подгответе се за рестарт на стари дейности.

18-и. Край с пасивното изчакване. Днес енергията ви напира да се излее навън в работа и дейности, които сте забравили или замразили поради кризата. Намерете време за нещо, което ви доставя радост или обичате да правите семейно. Подкрепете инициативите на близките и децата. Сега е момента да се започне битка за по-добро място в работата, в бизнеса и в обществото. Явете се на конкурси.

19-и. Ден на уединение, не взимайте прибързани решения, особено под диктат или поради притискане от шефовете или от някой друг, от който сте си позволили да зависите. Неблагоприятно за нови запознанства. Отложете за следващите дни записването в нови курсове и фитнес програми. Днес всяко обвързване ще ви ограничи правата и свободите и ще ви вкара в задлъжняваща програма.

20-и. До обед ограничете контактите, не се включвайте в съвместни инициативи и дейности. Следобед се активизирайте, уредете си срещи и разговори по важни за бъдещата ви работа и връзки въпроси. Днес лагерите се оформят. Влизате в тежки битки за територии на влияние, за служебни постове и пари. До утре на обед не се ограничавайте и в храната, няма да напълнеете.

21-и. Луната навлиза във вашия знак и утре ще бъде в съвпад с Юпитер, Сатурн и Плутон. Днес е благоприятно за преговори с бизнес партньори и посредници в чужбина, за разговори с роднини, които са далече и за обсъждане на съвместни юридически дела. Приемайте нещата такива каквито са. Не се радвайте предварително, но и не се отчайвайте, ако нещата трудно ви се получават.

22-и. Денят започва делово и обещаващо. Пътувайте, чакайте обаждане от далече и не пропускайте възможнистите за уреждане на документи и финализиране на преговори. С напредването на деня се очертават опити за навлизане в личната ви територия. Не споделяйте нищо, не се хвалете предварително, за да не ви изпреварят. Пожелайте си нещо и ще го имате.

23-и. Може да започнете с конфликт, но до вечерта ще се разберете и помирите. Ден за освобождаване от греховете и от натрупаното неудовлетворение. Става ви ясен истинския смисъл на отношенията ви с някого. Стопете ледовете, не позволявайте да си отидат от живота ви хората, които ви ценят и обичат. Спазвайте диета на физически и духовен план. Контролирайте комплексите си към някого.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в първата декада ще бъдат опасно изкушени на 17-и, а 18-и ще е рисков за останалите. Нищо да не се предприема и в понеделник, когато може да бъдете привлечени от хора, които ще опитат да ви използват. 20-и отваря заключени врати. 21-и разширява хоризонта, уреждате работа или учене в чужбина. 22-и започва делово, но завършва с конфликт. 23-и разчиства пътя напред.

17-и. Ден на устата. Подбирайте си думите и бъдете избирателни в храната. Не яжте където падне, каквото и да е. Не коментирайте чуждите постъпки и действия и ограничете контактите с хора, към които усещате някаква неприязън или подозрение. Вечерта е тежка и рискова за родените в първата декада. Внимавайте при пътувания, не участвайте в екстремни спортове и не изневерявайте.

18-и. Денят е зареден с агресия. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте в числото на използваните, излъганите и изоставените. Нещо нестандартно ще се случи. Ще се чудите как да реагирате и може да влезете в неравностойни връзки. Любовният ви живот претърпява неочаквани обрати. Очертават се намеси, опити за изнудване и компроматна игра. Бъдете особено внимателни.

19-и. Не използвайте посредници, сами си уредете належащите задачи. Този ден показва доколко сте самостоятелни и може да се справите с нуждите на момента. Не се обвързвайте с никого, ако не искате да платите висока цена за услугата и работата, която едва ли ще бъде свършена качествено. Ден на фатално привличане и в любовта. Ограничете контактите, останете си по възможност у дома.

20-и. Пътувайте, уредете си срещи, преговаряйте, подновете връзки и дейности, които ще донесат в бъдеще придобивки, пари и успехи. От обед до утре на обед диетите са противопоказни. Не се ограничавайте и в контактите. Опитайте да привлечете съюзници и да заемете престижни позиции. Кандидатствайте за по-висока служебна длъжност. Кандидатуата ви ще бъде одобрена.

21-и. Започнете деня с активно и целенасочено търсене на по-добро място за работа и живот. Предстои ви битка, която с голяма вероятност ще спечелите. Ще получите одобрение и финансиране на личните си проекти и може да влезете в перспективна среда. До вечерта чакайте съобщения и разговори с близки в чужбина. Поне в една посока на живота ви нещата ще се уредят и подредят.

22-и. С навлизането на Слънцето в нехармоничния ви Скорпион може да попаднете под нечие въздействие или рекет. Денят започва с прозрение, на което е добре да се доверите, за да избегнете негативните отношения и връзки. Уредете важен юридически проблем. С напредването на деня се засилва тенденцията към скандали и конфликти. Внимавайте какво си пожелавате. Не лъжете.

23-и. До обед влизате в излишни разправии и обяснения. Преговорите вървят трудно, още по-трудно се печелят съмишленици. Към обед Луната навлиза във Водолей и до вечерта сключва негативни аспекти с Меркурий и Уран. Ще се случват непредвидини събития, които може да променят начина ви на работа и живот. Не рискувайте излишно, но си поемете отговорностите.

 

Риби  20 февруари – 20 март 

На 17-18-и плувате в свои води, срещате подкрепа, натрупвате информация и потенциал за бъдещите си дейстивя. Доверете се на интуицията. На 19-и върви зарибяваща програма, особено ако се включите в съвместни инициативи. Опитайте на 20-и да се освободите от оковите на прилепваща връзка. На 21-22-и излизате на светло и на чисто в отношенията. На 23-и подновете стари договори.

17-и. За родените в първата декада денят носи откровение и някакво особено озарение. Ще напипате вярната посока и необходимия подход в една трудна за вас ситуация. Интуицията ви работи на пълен капацитет. Това, което ви радва и ви привлича е полезно за вас, а това което ви отблъсква и действа негативно е добре да избегнете и да прекратите. Не лъжете себе си.

18-и. Сега е момента да тръгнете срещу течението, да направите нужните ходове, които ще ви осигурят защита и протекция за работата и промените, които ви предстоят. Не се давайте без бой и в играта на чувствата. Поставете условията си и ако е нужно се дръжте ултимативно, за да не загубите инициативата и доминиращата си позиция. Препоръчва се и умерено физическо натоварване.

19-и. Днес и утре се печете на бавен огън. Този ден е неблагоприятен за екипна робта и за взимане на съвместни решения. Не се включвайте в общи хор на тези, които козируват и на най-малкия началник. Постарайте се да отстоите мнението и убежденията си. Свършете си работата сами, не влизайте в наемни и заемни отношения. До утре на обед не подписвайте колективни трудови договори.

20-и. До обед може да попаднете под нечие влияние и да се продадете евтино с неравностоен договор. Но с напредвнто на деня ще се види светлина в тунела, ще се диференцират позициите, ще се определят групите по интереси и ще ви стане ясна играта, която се води. Това ще позволи в следващите два дни да направите силен ход и да заемете мястото, което ви се полага и ви приляга.

21-и. Действайте активно, свържете се с нужните хора за обща работа и съюз. Чакайте подкрепа и от чужбина. Засилват се телепатичните контакти и до вечерта ще ви се обадят тези, за които мислите. Преговаряйте за подновяване на договорите си при по-изгодни условия. Поне в една посока делата ви се отпушват и проблемите се решават. Една непредвидена среща ще привлече съюзници.

22-и. До обед имате повече степени на свобода. уреждате пътуване или преместване и виждате някого в нова светлина. Това ще помогне да вземете правилното решение. Следобед навлизаме в кризисен период. По незначителни поводи ще избухват скандали, трудно ще се помирите и разберете. Тръгват компроматни войни. Пазете си личните вещи и внимавайте какво си пожелавате.

23-и. До обед продължава вчерашната тенденция към конфликти. Ако счупите нещо, това е знак за внимание. Не водете преговори и не повишавайте тон, независимо какво се случва наоколо. Следобед всичко ще си дойде на мястото. Ще се помирите, разберете и съберете отново с тези, с които сте имали недоразумения и разправии. В организма ни вече работят енергии на фино духовно ниво.

Още по темата: Зодии

Подобни статии