Пълен седмичен хороскоп за 18-24.07.2020

Овенът стъпва на пръсти, Лъвът си гони интереса, Ракът олеква откъм пари, а Рибите са между чука и наковалнята

Някой трябва да се довери на интуицията си - сега и веднага. На друг ще му се наложи да работи за чужди каузи и идеали. Трети нарушава с лекота дадени обещания - дали това ще има последствия? Четвърти рискува да бъде изместен от мястото му, ако прояви пасивност. Какво показват звездите за вашата зодия, може да научите от пълния седмичен хороскоп за 18-24.07.2020 година.

Овен 21 март – 20 април

18-19-и са силни дни. Препоръчват се пътувания лични и делови срещи. Ще направите изгодна сделка, ще намерите човека и мястото, които търсите. На 20-и ще има 4 опозиции на планети и новолуние в Козирог, които тежко ще ви засегнат, а отношенията ви ще се опънат до скъсване. 21-и е ден за размисъл, а 22-и за действие. На 23-и ограничете контактите, а на 25-и действайте смело.

18-и. Днес се очертава любовен предиобед и вечер на тежки отношения и обяснения. За неделя планирайте отваряне на ново заведение и старт на нова търговска дейност. Сега е момента да направите или да ви направят предожение или да сключите брак. И направените делови уговорки ще ви отворят нови пазарни ниши и ще помогнат да намерите спасителният за вас вариант в кризата.

19-и. Днес може да отворите собствен търговски обект или да решите да го прехвърлите на децата. Добре е да се водят преговори по отношение на семейния бизнес. Печелят тези, които успеят да затворят производствения си цикъл и да си осигурят мандра и ливада, ако имат крава. По някакъв начин материалното състояние на семеството ви ще зависи от срещите и разговорите проведени днес.

20-и. По линията на нехармоничните ви Рак и Козирог днес ще има 4 опозиции и един съвпад на планети, което ще се отрази доста негативно на бизнеса, на живота и здравето ви. Стъпвайте на пръсти, не се противопоставяйте на хората, от които по някакъв начин зависите. Това новолуние в знака на Рака ще засегне по-болезнено родените след 10 април, но и другите ще се поизпотят.

21-и. Денят е дълбоко интуитивeн. Доверете се на вътрешното си усещане, планирайте, но нищо важно не започвайте. Може да получите ценна информация, която ще промени плановете ви за утре и ще ви помогне да направите печеливш ход в бизнеса. Ако почувствате някакво привличане или апетит тръгнете в тази посока. По странен начин ще разберете кое е полезно или вредно за вас.

22-и. От тази сутрин Слcнцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва. Активизирайте се максимално. Днес пасивният човек ще претърпи загуби и поражения, а този който си гони интереса ще обере плодовете на труда си. Не оставайте енергията ви да се скапе в тялото и да ви разболее. Стартирайте нова програма, пътувайте, започнете ремонти и преустройства на всички важни нива.

23-и. Не поемайте странични ангажименти, не работете в екип и не се свързвайте с нови партньори. Ден за самостоятелна работа, за действия на свой терен и със свои средства. Може де бъдете подложени на натиск и да попаднете под нечие влияние. Не се ангажирайте с никого, не подписвайте нови партньорски договори, не споделяйте личните си тайни и намерения.

24-и. Организирайте важни срещи и делови контакти. Участвайте в светски изяви и спонсорски мероприятия. Може да получите ценна покана и предложение, които не са за изпускане. Бъдете себе си, не лъжете и търсете начин да влезете в нова среда. Днес не се пълнее, хапнете си на корем в приятна или делова компания. Ще получите изненадващи оферти и в любовта. Действайте.

 

Телец 21 април – 20 май

 

През уикенда пътувайте, уредете си срещи важни за бъдещето и поемете курс към нова работа или лична връзка. Всеки ангажимент ще ви носи облаги  до 20-и, но на 21-22-и ще се наложи да козирувате и да се подчинявате на нечия воля и авторитет. На 23-и правите удобни за другите собственните си амбиции и желания, а на 24-и сте във вихъра на купона, на изгодните продложения и действия.

18-и. Ден за среща с любовта, за приятни моменти на още по приятни места. Всяка преграда може да бъде преодоляна и всяка цел може да бъде постигната с дипломатично поведение. Ако се появи проблем, заобиколете го и продължете. Ден на реката, а тя прави завои, когато срещне преграда. Чакайте придобивки. И като реката събирате сили от различни потоци и привличате нужните хора.

19-и. Ден за преговори с роднини по отношение на имотни и наследствени въпроси. Някой ще се уреди с имот или ще капарира жилище. Ден за инвестиции на сигурно място и за внедряване в нова приятелска или природна среда. Търсете своето райско кътче, облагородете семейното наследство и имот. Привлечете децата за съюзници и сътрудници. Нищо важно не отлагайте за утре.

20-и. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Трудно ще се ориентирате във всяка ситуация. Може да изгубите контрол във важен момент. Започнатото в този ден ще тръгне накриво и ще се нуждае от корекция в бъдеще. Не е изключено да загубите пари и влияние. Изпадате от една класация още в следващите два дни. В живота и работата ви се появява нов шеф и разпоредител.

21-и. Днес сте в трудна позиция. Не участвайте в екстремни спортове и дейности. Програмата ви ще се обърка. Сутринта получавате усещане от къде ще дойдат проблемите, но не му обращате внимание. После се сещате, но вече е късно. Внимавайте с храната, не яжте диворастящи гъби и не правете това, за което имате някакво неприятно усещане. Контролирайте апетита на всички нива.

22-и. За днес не се препоръчва да оставаш пасивен наблюдател, но и прекалената активност и намеса в делата на другите ще ви докара куп неприятности на главата. Бъдете пределно дипломатични и тактични. Не правете забележки и не критикувайте никого, особено ако усещете, че и вие имате вина. Разгърнете личния си потенциал в активна работа, но без големи физически натоварвания.

23-и. За родените след 7 май денят ще поднесе големи възможности и още по големи изкушения. Не се включвайте в съвместни инициативи и стойте далече от груповата отговорност, която може да се превърне в безотговорност. Не е изключено да плащате за грешките на другите. Следете децата изкъсо, разпределете домакинските задължения. Ден на рисково привличане и в любовта.

24-и. Всичко предприето днес ще има успех, ще ви донесе ползи и печалби. Може да получите повишение и преназначение. Ще се обаждат потенциални спонсори и клиенти от висок ранг. Може да се окажете свързващото звено между двама и така да получите двустранни облаги. Дават ви се повече права и пълномощия. Днес не се пълнее, хапнете си колкото ви е сладко.

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Прекрасен съботен ден, особено за родените в третата декада. На 19-и стартирайте нов бизнес, отворете заведение или търговски обект. На 20-и се въздържайте от действия. На 21-и планирайте, а на 22-и застанете на старта. 23-и е ден на фатално привличане. На 24-и може да бъдете приети в нова среда, но не и без дълго оглеждане и изчистване на подозрения. Храната се избира по каприз.

18-и. Днес родените в третата декада са на прага на кармични срещи, които може да ги оженят след време и дано не ги разведат. Луна и Венера са в съвпад със Слънцето ви. Денят е благоприятен за пътувания, за срещи от всякакъв вид и за преговори в областта на най-важните ви лични интереси и амбиции. Всичко може да тръгне като по вода, ако сте добре подготвени и държите на мнението си.

19-и. Не приемайте на гола вяра нищо, което някой се опитва да ви вмени като ваша лична цел или отговорност. Денят е благоприятен за участия в имотни сделки и брокерски инициативи. Може да се уредите със собственост или да продадете непродаваемото до момента. Чудесно е да отворите и нов търговски обект или да регистрирате фирма. Обезпечавате и бъдещето на децата.

20-и. Останете където сте и не надигайте много глава. Денят носи рискове по всички линии на живота. Нещо дребно може да предизвика конфликти и скандали, които ще се разрастват и ще навредят повече от очакваното. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Не планирайте тежки физически натоварвания. И за любов силите няма да ви стигнат, не се напрягайте.

21-и. Символ на деня е нанаситната уста. Подбирайте внимателно храната си и мястото, където ще се съберете с приятели. Ако нещо ви е неприятно не го правете, не го яжте и не го купувайте. Но всичко, към което изпитате привличане и афинитет е точно това, от което имате нужда. Доверете се на избора на тялото и душата. Този път умът е на заден план.

22-и. Активен и творчески ден. Ще сбъркате, ако останете пасивни, ще дадете възможност на конкуренцията да ви измести от мястото, което по право и заслуги ви се полага. Кандидатствайте за нова работа, независимо какви шансове имате. Може да се окажете търсения човек, независимо какво знаете или умеете. Повярвайте си и съдбата ще ви помогне. Утре трудно ще стигнете до финала.

23-и. Днес и утре стъпвайте на пръсти, не споделяйте и не допускайте непознати до кухнята на личния си живот, работата и партньорските връзки. Не се препоръчват участия в събрания и конференции. Лесно може да бъдете употребени и зарибени. Родените в първата декада може да очакват болезнени удари под кръста. Стари приятели се обединяват против вас и работата ви.

24-и. Денят е тежък за родените след 06.06. Водете принципна политика. Всяко отстъпление от личните ви цели и професионални обещания ще бъде санкционирано и използвано срещу вас. Срещите ви ще са неравностойни. На едно място сте в ролята на нежелания шеф, а на друго сте против шефа. Подбирайте връзките и думите си. Обърнете повече внимание на храната, днес не се пълнее.

Рак 22 юни - 21 юли

18-19-и са дни на затишие пред буря. Очертават се срещи с любовта, с приятни и подкрепящи работата ви хора. Проблемът е, че може да загубите чувство за мярка или ориентация в средата. 20-и ще бъде един от най-тежките ви дни за годината. Луната и Слънцето от вашия знак правят четири опозиции с планетите в Козирог, а Марс от Овен ще повишава риска. Ще срещате безмилостна конкуренция.

18-и. Ден за срещи с любовта, за пътувания и контакти с близки на сърцето ви хора. Сега е момента да дадете всичко от себе си и да изпиете до дъно чашата на удоволствията, защото в следващите дни програмата ви ще се затегне, ще възникнат непредвидени отговорности и проблеми. Днес постигате поне една важна за бъдещето ви цел. Ще получите подкрепа и пари от два източника.

19-и. Родените в първата декада ще водят тежки битки за място под Слънето. Ще се наложи да разделяте пари и имоти и да търсите нови терени, в които да развивате допълнителна дейност. Денят е добър за отваряне на собствен търговски обект и старт на нова фирмена дейност, но конкуренцията ще е убийствена. Вероятни са скандали и конфликти, които ще прерастват в открита агресия.

20-и. Ден на доброволната жертва в името на близките и децата. Ще се наложи да се откажете от някои свои желания и да подкрепите финансово и морално амбициите на тези, които обичате. За един това ще е ден на личния му триумф, а за вас остава задоволството, че сте дали личен принос в него. И независимо вашите заслуги светлините на прожекторите ще са насочени към друг.

21-и. След вчерашният ден на противопоставяне и 4-и зведни опозиции днес ще се събудите с ясното съзнание и чувство накъде, към кого и какво да вървите. Интуицията ще ви даде насоките, които разумът отказва да посочи. Доверете се на вътрешното си усещане за хора и ситуации и няма да сбъркате. Едно приятно или неприятно чувство ще дефинира и разделя полезното от вредното.

22-и. Не може да си позволите пасивност, изчакване и протакане дори и на неприятните разговори. Не показвайте пасивност и нерешителност, особено в работата и в партньорските връзки, ако не искате някой да ви измести от позицията ви. Дайте възможност на натрупаната в тялото ви енергия да се излее навън в работа и творчество, в обич и прояви на състрадание. Работете в екип.

23-и. И ако вчера е било добре да се включите в съвмести инициативи и да обедините интересите си, то днес може да попаднете на фатално привличане и влияние. Затова не ходете на първа среща, не се включвайте в колективни инициативи и не подписвайте обвързващи за дълго договори. Не теглете и не давайте заеми. Прекарайте този ден в уединение и не взимайте прибързани решения.

24-и. Ден на приятелски и роднински срещи, на участия в обществени мероприятия и конкурси. Ще си прекарате добре като публика или на сцената на живота. Поне едно ваше желание ще се изпълни. Днес не се пълнее независимо колко ще изядеш. Доставете си удоволствие на тялото и сетивата. Пътувайте, берете билки, намерете приятно и релаксиращо място. Бъдете с любимите си хора.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Предприетото в събота ще донесе ползи и късмет. В неделя доминирате и привличате погледите. На 20-и се въздържайте от активна дейност. 21-и дава верни сигнали за бъдещето, а на 22-и направете важна крачка напред. 23-и изисква самостоятелна работа, на свой терен и със свои средства. Не допускайте нови хора в екипа си. 24-и е ден за представителни срещи и хубаво похапване.

18-и. Днес ще постигнете важна цел, ще срещнете  подходящите хора за работите и дейностите, с които ще се занимавате и ще развивате в бъдеще. Ще си прекарате приятно, ще преодолеете с лекота препятствията по пътя си и ще намерите начин да привлечете подходящите спонсори и партньори. Ден на реката, която се събира водите си от различни източници и пълноводна достига морето.

19-и. Днес всеки си гони интереса. Конкурентите ви се хващат гуша за гуша, а това ще помогне да направите пробив в средата си. Ще се окажете отдавна търсения човек. Не се ограничавайте в контактите, посетете частни партита и изложби. Участвайте в търговски изложения. Където и да се появите ще привлечете погледите на тези, които са се дистанцирали един от друг или търсят трети.

20-и. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние в знака на Рака. Това ще бъде най тъмният и рисков момент в сатурновата ви дупка. В този ден има четири опозиции на планети. Ще се намери кой да ви качи кръвното. Тези аспекти ще обтегнат до скъсване отношенията в личен и  колегиален план. Ще се развалят съюзи, ще се прекратяват връзки и ще се поставят ултиматуми.

21-и. Доверете се на шестото си чувство. Тялото ви подава важни сигнали. Не яжте каквото не ви се яде, дори и с риск да обидите готвачите. Позволете на инстинктите да ви водят. Днес правилната посока е тази, която ще изберете със сърцето и душата. Ако послушате разума може да загубите ценни приятелства и връзки. Днес лесно се отделя бобът от лещата и приятелите от враговете.

22-и. Днес в 08ч.36 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Лъв. Активизирайте се максимално и до края на деня може да осъществите перспективни връзки и сделки. Не се отказвайте и от неприятни за вас съюзи. Оставете отворена вратичка и за любовта. Настройте се и на самозащита. В този ден във въздуха витае агресия. Ще се срещат на бойното финансово поле хора с изравнени сили.

23-и. Не влизайте в нова среда и не поемайте отговорност за група хора. Във всяка чета ще се появи предадател. Ще си вкарате Троянски кон и с любовния избор. Не участвайте в съвместни инициативи. В момента е важно да си на шефска позиция, а не да ставаш част от колективни проекти и дейности, които незнайно кой управлява или финансира. Пазете се от обвързване в любовта.

24-и. Днес и работата спори и веселието ще е на ниво. Правете това, към което нещо ви влече. Натоварете се физически и не се ограничавайте в храната. Днес колкото и да изядеш няма да напълнееш. Но джобовете и банковата ви сметка може да се напълнят след добре изигран ход. Привличате съюзници, спонсори и сътрудници за работата, с която смятате да се заемете.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

18-и е ден на проблеми и изкушения в любовта. На 19-и стартирайте нов бизнес проект и отворете ново заведение. Проблемите на другите на 20-и ще ви помогнат да се внедрите в престижна ниша. На 21-и всичко се избира по чувство и каприз. От 22-и с навлизането на Слънцето в Лъв навлизате в сатурнова дупка. 23-и е ден за семейни дела, не работете с чужди хора. На 24-и правите силен ход.

18-и. Днес е вероятно да имате проблеми при пътувания или поради отсъствието си от дома. Вървите към изневери или ви изневеряват. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Може да пропуснете приятни моменти или да разберете за нещо неприятно и дистанциращо в любовните връзки. Под властта сте на измами, фобии и илюзии. Не губете чувството си за мярка.

19-и. Ден за първа крачка в бизнеса или за втора, ако в миналото сте прекратили временно някаква дейност. Започнете отново, върнете се към стари имоти, проекти и начинания и може да си осигурите допълнителни доходи в тези смутни времена. Всяка среща и разговор ще са от значение. Може да се продаде и купи нещо на сметка. Ще ви правят остъпки от цени на стоки, услуги и доставки.

20-и. Ден на тежко противопоставяне, което може и да не ви засегне, но със сигурност ще се отрази неблагоприятно на някои близки, колеги или приятели. Тъмнината на предстоящото новолуние привлича тъмни сенки, изпълва ни с опасения и тревоги. Бъдете особено внимателни във връзките. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Добре опечете и сварете храната си.

21-и. Ще почувствате и усетите ясно каква диета да спазвате, към какви храни да се насочите, за да избегнете здравословните проблеми и напълняването. Инстинктите няма да ви излъжат и в чувствата. Тръгнете към това или към всичко, което неустоимо ви привлича и се дистанцирайте от нещата и хората, които ви настройват негативно и подозрително. Увеличете самоконтрола.

22-и. С навлизането на Слънцето в Лъв навлизате в сатурнова дупка. В този ден не се препоръчва да оставаш пасивен наблюдател на случващото се, но и да се намесваш в работата на другите ще е опасно. Не давайте непоискани съвети. Намерете работата и дейноста, в която до вложите сили и таланти и да изразходвате насъбраната енергия. За утре не планирайте подписване на нови договори.

23-и. Днес и утре Луната е във вашия знак. Очертават се срещи и покани за съвместна дейност, в които ще има и някаква опасна уловка за вас. Не е добре да се обвързвате с никого за нищо. Днес не подписвайте партньорски договори, не давайте и не взимайте кредити. Всичко, което свършите сами и на свой терен ще донесе късмет и ползи, а това, с което се обвържете ще носи разходи и тревоги.

24-и. Един от най-силните ви и успешни дни. Може да сключите изгодни договори и съюзи, да влезете в нова среда и да се запознаете с подходящите хора. Пътувайте, посетете обществени и приятелски мероприятия, постарайте се да блеснете в светлините на прожекторите и да привлечете вниманието на евентуални нови приятели и спонсори. Хапнете си сладко, днес не се пълнее.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Чудесен съботен ден с много любов и интимности, особено за родените в третата декада. На 19-20-и ви засипват семейни тревоги и грижи. Бизнесът ви може да зацикли. Каквото се развали в тези дни трудно ще се оправи. 21-и дава верните насоки и цели. На 22-и направете първа крачка към някого и нещо. 23-и не е ден за колективни начинания. На 24-и сте във вихъра на благоприятни промени.

18-и. Ще получите голяма порция любов и внимание. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от Близнаците. Позволявате си странични връзки и пътувания, които едва ли ще споделите с тези, с които споделяте общите житейски отговорности. Радвайте се на всяка възможност за радост и неотразимо преживяване. Утре нуждата, агресията и отговорността ще ви спрат кранчето.

19-и. Днес действате разконцентрирано. Мислите ви летят към недостижими обекти и субекти. Ще се изнервите и може да направите грешен ход. Не си позволявайте това, което не позволявате на близките. Ден на доброволната жертва в името на децата. Родителите решават да прехвърлят имот и да разпределят собственоста си между децата. Разпъват ви на кръст изискавния и обещания.

20-и. Планетите в Рак и Козирог образуват 4 опозиции и един съвпад в днешния ден, а Марс от Овен е готов да се намеси с агресия в личните ви дела. Бъдете особено внимателни. Този ден ще ви донесе тежести и болки, които дълго няма да разрешите или да забравите. Очертават се здравословни и юридически проблеми. Както и да постъпиш ще се окажеш виновен или прецакан.

21-и. Ден на устата, на лакомията, на желанието да вземеш, да манипулираш и да употребиш. Ще влезете в подобни роли, но и вас ще се опитват да преметнат и поставят в невъзможна ситуация на избор. Просто не правете никакъв избор. Не яжте храни, които ви настройват неприятно, дори и да обидите домакините. Не обвинявайте никого и бъдете пределно внимателни в игрите на живота.

22-и. Днес е време да застанеш на старта, да направиш първия си ход след добре обмислена и подредена сделка. Използвайте максимално дадените ви възможности, права и пълномощия. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Открехва се вратата, през която вече може да минете и да постигнете нещо желано. Натоварете се и физически, не се отказвайте от тренировки.

23-и. Ден за анализ на минали и настоящи събития. Препоръчват се самостоятелни действия на свой терен и със свои средства. Вероятно е фатално привличане, което може да ви отклони от пътя. Не подписвайте колективни трудови договори. Днес всяка коза трябва да се държи за своя крак. Не давайте никому излишни пълномощия и не работете с посредници. Поемете си отговорноста.

24-и. Ден за представителни срещи, за участия в състезания, конкурси и светски прояви. Някъде ще ви посрещнат с овации, а другаде ще се окажете на второ място. Погледите ще са насочени към друг, но и за вашия влак ще има пътници. Приемайте случващото се с усмивка, радвайте се на това, което ви дава живота. Сгответе си любимито блюдо. Днес колкото и да изядеш няма да напълнееш.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

18-и е ден на любовните авантюри. Съветът към партньора ви и е да не отсъства, за да не остане на втори план в любовта. На 19-и отворете и осветете новия си търговски обект. 20-и ви дава предимства, но на 21-22-и шефовете ще се разпореждат с живота и работата ви. На 23-и влизате в среда, в която вие ще се разпореждате. 24-и ви дава права и пълномощия, срещите ви ще са успешни и делови.

18-и. Днес с лекота се нарушават дадените обещания за вярност и лоялност в чувствата. Ще се отприщят като пълноводна река отдавна сдържаните страсти и енергии. Ще ви се обадят или вие ще се обадите на тези, с които сте прекратили отношения, но чувствата не се изтлели. Преградите нямат значение. Дадените обещания се забравят, страстта и желанието за близост ще доминират.

19-и. В хороскопа ви действат хармонични и стимулиращи аспекти. Сега е момента да стартирате нов бизнес или да подновите стария. Рекламирайте се по всички възможни начини. Може да намерите жилище или терен, на който да развивате новата си търговска дейност. Не се колебайте да сключите нови договори и да влезете в нова среда. Ще получите нужната ви подкрепа.

20-и. Днес ще успеете само ако заявите отговорно своята позиция и направите макър и болезнен избор. В този ден има 4 опозиции на планети, а това ще ни настрои противопоставящо и неразбиращо. Съобразете се с мнението и исканията на най-близките си хора. Туширайте скандалите в зародиш и тази вечер не дразнете лъвовете, от които сте си позволили да зависите. Направете някои отстъпки.

21-и. Не тръгвайте на път рано сутринта, особено ако сте взели решението под въздействие на афект, прибързано и недомислено. Сутринта ще се събудите с усещането за правилната и грешната посока, за точният или губещият избор, който може да направите. Проблемът е, че ще пренебрегнете съветите на интуицията и ще сбъркате. Очертават се и здравословни проблеми, щадете сърцето.

22-и. От днес Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва. Не проявявайте излишна активност, не навлизайте в чужда територия и не влизайте в пререкания с шефовете. Вътрешната ви енергия търси поле за изява, но моментът още не е настъпил. Може да ви ограничат пълномощията и да попаднете в полето на чужди битки. Днес третият ще се окаже излишен и това може да сте вие.

23-и. Навлизате в успешен период. Днес може да направите желани и удобни за друг собствените си намерения и амбиции. Ще получите подкрепата на колеги, съпартийци и спонсори. Зад гърба ви ще застанат съмишленици, чиято сила, енергия и пари  може да използвате и за лични цели. Лесно може да влезете в нова среда и в нов екип и в бъдеще да доминирате в него. Печелите голяма аудитория.

24-и. Днес се обявяват намерения и се изпълняват обещания. Сега е момента да осъществите топла връзка с важни за бъдещето ви партньори, снабдители, доставчици и клиенти. Подписват се дълготрайни договори и се уреждат стари сметки. Защитете нечие достойнство и ще си спечелите покровител в бъдеще. Доверете се на инстинктите, правете това, което усещате, че е правилно.

 

Стрелец  23 ноември – 21 декември

 

18-и дава шанс на страничните любовни връзки. На 19-и направете огледи на имоти, капарирайте ако нещо ви хареса. Започнете нов бизнес. На 20-и близките ви ще водят тежки битки, които и вас ще засегнат. 21-22-и са най-силните ви и успешни дни за периода. Сключете нови договори и търсете начин да пробиете в нова делова и творческа среда. Може да ви повишат. 23-24-и са рискови.

18-и. Днес Луна и Венера са в опозиция на Слънцето ви, а Нептун от Риби подклажда опасни страсти, които може да донесат хаос в личния ви и професионален живот. Не правете крачка към нова връзка. Денят провокира изневери и конфликти. Трудно удържате апетити и желания. И половинката  ще ви изневери, ако я пренебрегнете или оставите сама у дома. Време е да си върнете дълговете.

19-и. Ден с ведра и пречистваща енергетика. Сетивата се отварят, може да получите прозрение накъде и с кого да вървите. Съчетайте личните с деловите и представителни срещи. Това е чудесен ден за старт на нов бизнес проект и за започване на нова търговска инициатива. Рекламирайте се, направете нужните огледи и не отклонявайте предложения за съвместна работа и дейност.

20-и. В деня преди точното новолуние доминират тъмни и агресивни сили. Не се препоръчват срещи с непознати. Отнасяйте се подозрително към всичко, което ви казват и предлагат. Предприетото в този ден може да тръгне накриво и да ви донесе загуби. Следете кръвното. Не планирайте секцио около залез Слънце. Както и да постъпите ще сбъркате. Третият и печеливш вариант остава скрит до утре.

21-и. Навлизате в двудневен силен и успешен период, в който може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Днес се събуждате с ясното съзнание за това, кое и какво е полезно или вредно за вас и коя е наистина правилната посока, която трябва да изберете. Действайте по усет, дайте воля на интуицията и до вечерта ще се похвалите със заслужена победа и придобивка.

22-и. Не се бавете, а действайте в посока на най-важната си амбиция и цел. Днес пасивният човек ще остане излъган и ще даде възможност на конкуренцията да заеме мястото, което някой пази за него. Енергията ви търси поле за изява. Умът се е спрял на избор и комбинация, които ще донесат късмет, пари и перспектива за развитие в бъдеще. Остава да направите решителната крачка напред.

23-и. Днес лесно може да попаднете под нечие влияние и въздействие. Не се препоръчва подписване на колективни трудови договори и работа в екип. Както е наблюдавано дори и група от рамбовци има пасивно женско поведение. Затова войниците ги строяват в рота, за да бъдат по лесно управлявани. Постарайте се да запазите личната си неприкосновеност. Не теглете и не давайте заеми.

24-и. Луна, Венера и Нептун образуват кръст с рожденното Слънце на родените около 5-13 декември. Вероятно е да сложите кръст на стари връзки и да влезете в нови, които също ще ви поставят на кръста на изпитанията. Очертават се делови и представителни срещи, на които ще бъдете оглеждани и тествани по различни начини и причини. Не лъжете, ще се оплетете в интриги.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 18-и си проправяте път в нова посока. 19-и ви стоварва чужда отговорност и грижа. 20-и е ден с 4-опозиции на планети между Рака и Козирога. Влизате в опасни връзки, притискат ви с изисквания. 21-и е ден за размисъл, а 22-и за настъпление и действие. Силните ви дни са 23-24-и. Ще получите максималното и ще доминирате в  средата си. Сключете перспективни договори.

18-и. Днес на вратата ви чука любовта, а на прозореца изневярата. Важно е кого ще пуснете през парадния вход и на кого ще останете верни. Пътят ви ще криволичи между желаното и позволеното, между страстта и разумната преценка. Вечерта ще е рискова за родените в първите дни на зодията. Вървите към скъсване на отношения и тежки раздели придружени с конфликти и скандали.

19-и. Днес поддавате на натиск, решавате да прехвърлите имот или да вложите спестяванията си в разходи свързани с бъдещето на деца и близки. Някой ще предаде и ключовете на офиса или на търговския си обект в нечии ръце и дано това са ръцете на децата ви. Професионалният ви живот е противопоставен на личния. Може да ви изключат от общата сметка или да плащате чужди сметки.

20-и. Ден на 4-и тежки опозиции между планетите в Козирог и Рак. Ще влезете в тежки конфликти. Ще се действа от позиция на силата. Ще срещате видима и невидима агресия, ще попадате в капани на амбицията и страстта и може да развалите отношения градени с години. Не взимайте прибързани решения. Нищо важно и отговорно да не се предприема. Здравето е нестабилно.

21-и. Събуждате се с усещането къде бъркате и към какво да се насочите. Днес е добре да се доверите на интуицията, а не на разумната преценка. И другите ще действат по вътрешно убеждение. Простете си грешките от миналите дни. Бъдете само с тези хора, които усещате близки. Яжте само тази храна, която ви привлича. Откажете всичко, което ви настройва неприятно и подтискащо.

22-и. От днес Слънцето вече не ви гледа в опозиция. Ще отпадне поне един враг и конкурент. Ще постигнете напредък в дейности и лични връзки и може да получите изгодни бизнес оферти. Добре е да подпишете нов договор и да се насочите към нови полета на дейност. Не сдържайте енергията в себе си, за да не се разболеете. Сега е момента да дадете ход на подготвените проекти и начинания.

23-и. Днес група хора ще работят във ваш интерес или ще ви издигнат за водач. Концентрирате силата на екипа в ръцете си. Отговорностите ви ще нараснат, но и екстрите ще са повече. Опрете се на близките, вземете в свои ръце семейния бизнес и си поемете отговорностите. Който иска да спечели в момента трябва да застане на водещи позиции, а не да се скатава и да работи под чуждо знаме.

24-и. Един от най-силните ви и успешни дни. Осъществявате перспективни и печеливши връзки. Може да сключите изгодни договори и да преминете на по-добра професионална позиция. Водете принципна политика, свържете се с тези, с които имате еднакви цели, интереси и идеали. Ден на подадените ръце и на приетите оферти. Хапнете си без ограничения, днес не се пълнее.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Чудесен съботен ден за родените в третата декада. Уредете си среща с любовта. В неделя и в бизнеса правите решителна крачка и привличате спонсори. 20-и е рисков, останете където сте. 21-и идва с неочаквани обрати и промени, към които бързо трябва да се напаснете. На 22-и не влизайте в противоречия и конфикти. 23-и изисква самостоятелни действия, а 24-и носи победи.

18-и. Всичко предприето днес ще тръгне успешно и ще затвърди положението ви в партньорските връзки. Вървите към срещи и запознанства, към обвързване, сватби и годежи. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Близнаците. Дано решите и с кого ще се разделите, за да не изпаднете в двойнствени отношения. В живота ви ще се появи и неочакван благодетел.

19-и. Не се разсейвайте с празни приказки и действия. В този ден може да се окопаете на нова база в бизнеса, да започнете нова търговска дейност на нов терен и с нови хора. Чудесен момент за покупка на имот и задвижване на работни проекти. Впрегнете наследените недвижими имоти в проспериращи програми и инициативи. Всичко посадено и в градината ще се хване и даде плод.

20-и. Заобикаля ни тъмнината на прибижаващото новолуние. Нищо важно да не се предприема. Не участвайте в съмнителни инициативи, не се обвързвайте с дългове и обещания. Някой ще опита да ви зариби с личните си проекти. Ограничете контактите, бъдете отговорни в мисли и дела. Добре опечете и сварете храната си. Не позволявайте на странични хора и фактори да ви въздействат.

21-и. Денят започва стресово за родените до 1 февруари. Променят се планове за пътуване, нещо се губи, а друго се намира, но и в двата случая ще бъдете затруднени и раздвоени в избора и в преценката. Ако започнете да правите нещо несъзнателно това ще е правилната посока. Ще ви въздействат шефове и подчинени. Може да избухнете, ако ви притиснат от две страни.

22-и. Ще бъде трудно да останете пасивни, но всяка работа, която започнете ще ви вкара в зависимости и в неравностойни договорни отношения. От днес Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Може да се сменят шефове, което ще означава повече работа за вас или по-голяма отговорност. Изберете соловата работа, не планирайте и за утре подписване на колективни трудови договори.

23-и. Днес отговорностите се размиват, особено ако се работи в екип. Така и парите изчезват незнайно в чии джобове. Вървите към опасни връзки и привличане, от което трудно ще избягате и ще се измъкнете в последствие. Може да попаднете под магическо любовно очарование, но истинските чувства на другия ще са скрити зад маска. Съветът е с никого и за нищо да не се обвързвате.

24-и. Ден за светски прояви за участия в обществени и приятелски инициативи. Ще намерите търсеното съдействие и може да си стиснете ръцете след изгодна сделка. Водете принципна политика, не влизайте в непозволени води и спазвайте закона. С лекота привличате спонсори и може да блеснете в светлините на поржекторите. Не се ограничавайте в храната, днес не се пълнее.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Ще изживеете мъчителни моменти в любовта на 18-и. Може да прекратите стара връзка заради нещо ново и мимолетно. На 19-и пуснете в действие и осветете търговски обект. На 20-и не се намесвайте в игрите на големите, вашите ви стигат. 21-и идва с интуитивно прозрение за правилната посока и личен избор. На 22-и лавирате мужду желания и възможности. 23-24-и са дни на тежки изпитания.

18-и. Днес се намирате между чука и наковалнята. Не допускайте трети в любовните си отношения. Родените в третата декада са на прага на болезнени раздели и приключване на отношения, към които в бъдеще ще им се иска да се върнат. Емоциите не са добър съветник. Бъдете активни и делови. Планирайте за утре старт на нова търговска инициатива. Не се разсейвате с любовни авантюри.

19-и. Един от най-силните ви и успешни в бизнес план дни. Може да привлечете спонсори и да започнете нова фирмена дейност. Застанете на старта на делови проект, който обмисляте от доста време и който може да изхранва в бъдеще цялото ви семейство. Направете стъпка към подсигуреното си бъдеще. Не се съобразявайте с никого, гонете си интереса и ще отвеете конкуренцията.

20-и. Проблемите на другите дават възможност да излезете начело в битката за кокала. Може нищо да не предприемете, но още утре ще разберете, че ситуацията се е развила много добре за вас. Казано е, че когато двама се карат третият печели и този трети може да сте вие. Ще се доберете до важни средства и информации. Оставеното без контрол  ще се падне на вас и ще ви свърши добра работа.

21-и. Ден на интуитивни прозрения за правилния избор на посока и цел. Доверете се на интуицията, идете където усещате, че ви е мястото и бъдете с тези, към които изпитвате привличане и симпатия. Днес и храната се избира по каприз и чувство. Ако нещо ви се дояде непремено си го купете или сгответе. Ако ви се иска да избягате от някого или да отидете при друг, направете го без колебание.

22-и. Ако до момента сте планирали и мечтали вече е време да претворите в реалноста тези свои мечтания. Настройте се на самозащита. Във въздуха витае агресия, която ще действа подтискащо на импулсите ви за работа. Но ако останете пасивни някой ще заеме вашето място или ще затвори пътя, по който вървите. Търсете златната среда между желания и възможности.

23-и. Днес и утре Луната образува кръст с Венера от Близнаци и с Нептун от вашия знак. Предлагат ви се няколко възможности, но всичко, което изисква обвързване с колективни договори ще ви донесе само неприятности. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Не взимайте прибързани решения. Намерете тихо и уединено място, обмислете всичко на спокойствие.

24-и. Днес се налага да работите за чужда кауза и интереси, но ако битката бъде спечелена от вашите хора и вие ще извлечете ползи. В момента връзките ви се подлагат на проверка, на опън и натиск. Някои ще издържат, други ще останат безвъзвратно в миналото. Дано направите правилния избор. Сега е момента да защитите достойнството на приятелите и да покажете на чия страна сте. Ще е трудно.

Подобни статии