Пълен седмичен хороскоп за 18-24.09.2021

Ракът да се довери на инстинктите си, Девата да не приема всичко за чиста монета

Нечии ограничения отпадат, друг ще напредва бавно, но славно. Вижте какво предсказват звездите за вас и хората, които обичате в дните между 18-и и 24-и септември.

Овен 21 март – 20 април

На 18-и чакайте подкрепа и сами дайте такава. Включете се в благотворителни начинания. 19-и е ден за релакс и козметични процедури. На 20-и действайте в екип и ще постигнете много. 21-и е рисков и провокативен. На 22-и се смирете и се разберете по спорните въпроси. На 23-и чакайте предложение, повишение и постъпление в бюджета. 24-и е ден на кривите огледала и кривите сметки.

18-и. Направете нещо безвъзмездно, участвайте в дарителски акции и подкрепете нечия инициатива. Ако защитите чуждия интерес и вашият ще бъде защитен. Не дърпайте чергата към себе си, завийте и приласкайте близките и децата. Обърнете внимание на нуждите на някой, който преди ви е помагал. Не подминавайте протегнатите за помощ ръце. Днес разкриваме истинската си същност.

19-и. Ден на пръстена и колелото. Някой се жени, друг, коренно променя начина си на работа и живот с решенията, които взима. Облечете новите дрехи, идете на фризьор, променете прическа и визия и така ще дадете заявка, че се нуждаете от промяна и в начина на живот. Днес вадим на преден план това, което сме потискали и неглижирали до момента. Не оставайте в старата позиция.

20-и. Ден на обединение на ресурси и интереси. Събират се единомишленици и започват да действат в една взаимно изгодна посока. Влезте в нов екип или създайте такъв. Не отклонявайте покани за съвместна работа. Включете се в инициативите на групата, в която тренирате или учите. Днес всеки трябва да намери своето място, в което да твори, да се развива и печели в бъдеще.

21-и. Пълнолунието превъзбужда и провокира личната ви агресия. Може да си изпуснете нервите и да стоварите неудовлетворението си върху невинните в ситуацията. Денят носи конфликти на работното място и в отношенията. Очертават се скандали и разправии за дреболии. Подвластни сте на изкушения, които може да развалят старите ви връзки и да объркат съвместната ви работа.

22-и. Символ на деня е човешката душа. Енергетиката е хармонична и ведра. Възможно е постигане на компромиси и разбирателство в името на общата цел. В този ден крясъците и скандалите разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Дайте си сметка кого цените и кой ви цени. Не се опитвайте да доминирате на всяка цена и да изказвате претенции. Днес всички сме равни.

23-и. Ден на активни и настъпателни действия. До вечерта ще се похвалите с придобивки и пари. Може да ви повишат или да намерите начин да изкарвате допълнителни пари. Ще ви се обаждат с предложение. Сега е момента да потърсите спонсори и да задействате отдавна планираната програма. Слънцето вече ви гледа в опозиция, шефовете увеличават изискванията си към вас.

24-и. Ден на неочаквани финансови обрати. Един ще спечели много, друг ще играе хазартно и ще загуби. Ще се правят рокади на високи нива там, където се въртят големите пари. В този ден маските падат, мислите се въртят само около печалбите и парите, другото няма значение. Ще получавате според заслугите, а не според работата, която сте вършили. Някой опитва да спечели на чужд гръб.

 

Телец 21 април – 20 май

 

18-и е рисков за родените в третата декада. Смирете апетитите. На 19-и с един замах решавате проблемите. На 20-и участвайте в съвместни дела и сдружения, които ще защитят интересите ви. 21-и е ден на конфликти и лакомия. С никого няма да се разберете. Опитайте на 22-и. На 23-и Луната навлиза в Телец. Ще се справите с конкуренцията. На 24-и печелите и подписвате изгодни договори.

18-и. Ден за благотворителност, но вие искате повече за себе си. С такава тактика ще дистанцирате важни за бъдещето ви приятели и ще привлечете неприятни връзки с хора от сенчестия бизнес. Тези, които отхвърлите като връзки и контакти ще се обединят срещу вас. Смирете амбициите, потърсете близки и приятели и вижте кой от какво има нужда. Ще получавате, ако давате.

19-и. Този ден задава нови рамки и норми и оставя на заден план това, което е било актуално до момента. Време е за напасване на промените. Не се опитвайте да задържите статуквото. Колелото на съдбата се завърта, може да се намери изход от всяка ситуация. Времето за действие е дошло. Ще се случват събития, които ще ви показват в каква посока, към какво и кого да насочите усилията си.

20-и. Денят е благоприятен за колективни действия в една взаимно изгодна посока. Сами трудно ще успеете да прокарате и постигнете исканията си, но в организирана група ще ви се получи. Обединете ресурси и интереси с близки и приятели с хората, на които вярвате и сте проверили във времето. Може да направите удобни за околните собствените си цели и намерения. Соловите играчи ще загубят.

21-и. Пълнолунието увеличава превъзбудата, амбициите взимат връх над разумната преценка и действията ви може да нарушат някои установени рамки в отношенията. Не гонете високи цели. Бъдете доволни на това, което ще ви се предложи. Противопоказно е да се участва в чужди битки, а и своите отложете за друг път. Ден на всевъзможни изкушения, на които трудно ще устоите.

22-и. В деня на есенното равноденствие е препоръчително да се действа балансирано и да не се отива в крайности. Запазете добрия тон в отношенията, независимо какво се случва наоколо. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. В този ден прояви на завист, омраза и агресия водят към падение. Кръвта се обновява, не яжте много месо. Пътувайте, прекарайте приятно.

23-и. Днес може да ви се обадят с примамливо предложение. Навлизате в силен тридневен период, в който ще се похвалите с финансови постъпления и печалби. Днес следобед Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Родените в първата декада може да направят силен ход и да подпишат изгодни договори. Явете се на конкурси, търсете начин да пробиете в желаната среда.

24-и. Днес всеки се грижи само за своите нужди, желания и амбиции. Край с един маскарад. Елиминирате тези, които ви пречат да вървите по пътя си, да печелите и да се изкачите на престижни позиции. Ще бъдете избрани и предпочетени за сделките, местата и позициите, за които кандидатствате. Не смесвайте работата с любовта, това може да ви донесе провал и загуба на престиж.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 18-и чакайте подаръци от съдбата и приятелски жестове на внимание. 19-и изисква смяна не само на подхода, но и на визията. Постарайте се да направите впечатление, където отивате. 20-и е ден за работа в екип. Губите, ако играете солово. 21-и е ден на краткотрайни удоволствия и победи. На 22-и сключете примирие. На 23-24-и битката за кокала е жестока. Няма прошка за лаиците и наивниците.

18-и. Ден за среща със спонсори. Може да ви подадат ръка в труден момент. Намирате финансиране за личните си проекти и начинания. Постарайте се и вие да върнете жестовете на грижа и внимание. Върнете си дълговете. Посетете близки и приятели в нужда. Ден на протегнатите ръце и на отвореното към другите сърце. Ако не проявите обич и състрадание не очаквайте и да ги получите.

19-и. Денят налага промени в отношенията, които няма да са ви приятни. Внимателно избирайте тоалета си съобразно срещите, които ще имате. Днес не може да неглижираш условностите, ако искаш да те приемат и оценят. Който не се съобрази с етикета, с изискванията и наложените норми може да изпадне от една класация. Внимателно подбирайте и изказванията си.

20-и. Днес се поставят граници между свои и чужди. Препоръката е да се работи в екип и то с проверени в годините хора. Прочистете се от неравностойни и вредни връзки. Добре е да се провеждат отчетно-изборни събрания, да се приемат нови членове в отбора и да се освобождават тези, с които вече мненията са станали разнопосочни. Предстоят болезнени моменти и неприятни разговори.

21-и. Днес се отпушва парата. Натрупаното във времето като недоволство и амбиция взима връх и провокира прояви на натиск и агресия. Разменят се удари под кръста и се казват неща, за които после може да се съжалява. Днес се активизира вътрешния змей във всеки от нас. Това може да доведе до разрушаване на връзки и стагнации в отношенията. Ще сънувате пророчески сън.

22-и. Слънцето навлиза в хармоничните ви Везни. Обстановката се успокоява, денят обещава приятни моменти в приятелска среда. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония и релакс. Дистанцирайте се от публичността и в деня на Независимостта се постарайте да не зависите от чужди мисли, намерения, страсти и желания. Нужен е известен аскетизъм, за да съберете мислите си.

23-и. Чакайте съобщение и предложение, което ще отприщи насъбраната енергия. Ден на виното и камбаната. Ще се случват събития, за които някой ще почерпи. Важното е да не губите чувството си за мярка в отношенията и намеренията. Не прекалявайте в исканията си, но и не бъдете прекалено скромни или невзискателни към другите. До петък подпишете нов договор и уредете сделки.

24-и. Днес може да се спечели и загуби много, ако не се пресметне риска. Съвпадът на Луна и Уран в Телец в конфликт с Венера и Юпитер провокира промени в котировките на пазара, финансови сътресения и обрати, които ще извадят на повърхността нови играчи. Не играйте рисково. Радвайте се на малката печалба и успех и усетете докъде може да стигнете и къде да спрете.

 

Рак 22 юни – 21 юли 

18-и е ден на сърцето, направете едно добро дело. На 19-20-и ще получите подкрепа и жестовете ще ви се върнат. Ще тръгнете напред и ще намерите нови източници на доходи. На 21-и смирете апетитите. На 22-и не отивайте в крайности и делете всичко по равно. 23-и ви свързва с точните хора в точния момент, чакайте предложения и направете такива. 24-и носи заслужени награди.

18-и. Ще се събудите с откровение за бъдещето и с мисъл за някого. Ден за благотворителност и спонсорски инициативи. Включете се в дарителски акции и помогнете на някого безвъзмездно. Ако от доста време се каните да посетите близки и приятели и да помогнете с каквото можете, сега е момента. Доверете се на инстинктите и те ще ви отведат при точните хора на точното място.

19-и. Ден на трансформация. Полезните вещества прекрасно се усвояват от организма. Препоръчват се лечебни и козметични процедури. Постарайте се да изглеждате добре, особено ако ви предстоят важни срещи или участия. Не отивайте неглиже дори до магазина. Не проявявайте нервност, ако се появи стар проблем. Точно той ще ви помогне да срещнете важни за бъдещето ви хора.

20-и. Днес може да се внедрите успешно в нова среда, да влезете в нов екип или група по интереси. Всичко предприето ще ви вдига нивото и ще ви осигурява защита в кризата. Водете преговори, рекламирайте се по всички възможни начини. Може да подпишете нов договор и да затвърдите позициите си в работата и в обществото. Не си позволявайте да останете сами срещу всички.

21-и. Ден на хората с хищнически инстинкти. Очертават се остри битки на интереси. Никой на никого не прави път и компромис. Отива се към ултимативно поведение в деловите отношения, а това може да развали дългогодишни връзки. Смирете амбицията и не провокирайте добрите намерения на околните. Очертава се тежка компроматна война. Ограничете контактите.

22-и. Денят изисква компромис и разбиране, но при вас ситуацията може да излезе от контрол. Очертават се конфликти, които ще нанесат повече вреди отколкото предполагате. Въздържайте се от разправии, не подхващайте болни за другите теми. Не предприемайте несъгласувани действия, особено по отношение на сделки и договаряния с нови партньори. Проведете прочистващи процедури.

23-и. Родените в третата декада да не бързат. Късметът ви идва следобед, когато може да получите дългоочаквано обаждане и новини, които ще успокоят духовете и ще отворят пред вас нови възможности. Един от най-благоприятните дни в месеца за любовно предложение. Реализирайте хрумванията си от тази вечер. Още утре може да започнете да ги внедрявате и да печелите.

24-и. Днес интуитивно напипвате правилната посока и избор. Ако ви хрумне някаква нова идея непременно я реализирайте. По някакъв начин с действията си облекчавате своя труд и този на близките. Ще намерите начин и да спечелите допълнителни пари. Ден на преобразяването. Ще видите някого в истинския му облик и това ще ви помогне да направите правилен избор за бъдещето.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада ще имат юридически проблеми на 18-и. Юпитер и Луна ви гледат в опозиция. 19-и идва с решение за промени. На 20-и привлечете нови хора в екипа си. На 21-и показвате нокти и зъби, опасно е да се действа срещу вас. 22-и минава в дипломатични совалки. Важното за 23-и свършете до обед. След това до 25-и не играйте хазартно и не поемайте излишен финансов риск.

18-и. Днес 5 планети образуват кръст със Слънцето ви. Не планирайте нищо важно и амбициозно, не изневерявайте и не искайте много от живота и от другите. Помислете с какво може да бъдете полезни на близките си и не затруднявайте околните с прекалени изисквания и натиск. Ден на сърцето. Показваме истинските си намерения и чувства, нищо няма да остане скрито за дълго.

19-и. Ден на пръстена и колелото. Някой прави предложение или ще получи такова. Постарайте се да доминирате в средата си и да направите впечатление навсякъде където се появите. Ставате притегателен център за чуждите амбиции, планове, и намерения. Време е за точен подбор на връзки и партньорства. В следващите дни усилията да се насочат към обединяване на ресурси и интереси.

20-и. Не пропускайте нищо важно и значимо в този ден. С лекота ще реализирате амбициозните си начинания. Ден на тръбача, който свири сбор и събира единомишленици. В момента се оформят новите екипи, колективната сила се свива в юмрук за защита на общите интереси. Постарайте се да овладеете импулса на колегите, да излезете начело и да бъдете инициаторът на желаните промени.

21-и. Днес за грешка няма да има прошка. Ще поставите на мястото им всички, които са против интересите ви или открито ви вредят и спъват в работи и дейности. Апетитите са огромни, но с вашия никой не може да се мери в момента. Поставяте исканията си и си взимате от живота каквото ви се полага. Няма значение кой на какво мнение е, днес вашето е меродавно и определящо.

22-и. Продължавате с активната игра, но вече много по-дипломатично и тактично. Не си нарушавайте спокойствието в този светъл ден и с всички сили се старайте да запазите добрия тон в отношенията. Време е да смените тактиката и да дадете дори и фиктивно предимство на някой, който действа прекалено настойчиво. Важните срещи насрочете за утре до обед. След това друг ще води в играта.

23-и. Денят започва активно и пробивно, особено за родените в третата декада, но към обед ситуацията ще се преобърне, ще навлезете в рисков финансово период. Назряват конфликти, очертават се проблеми с имотни и наследствени дела, претенциите към вас се увеличават. До неделя не влизайте и в казиното. Може да направите необмислен и рисков ход и да влезе в преразход.

24-и. Денят е проблемен повече за родените във втората декада. Луна, Уран и Венера сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Изневерите ще ви костват доста и ще ви излязат солено. Не давайте повод на досегашните си партньори да ви изпращат призовки. Не смесвайте работата с интимните връзки. Ден на компроматни игри. Ако нарушите обещанията си ще плащате с лихвите.

 

Дева 23 август – 22 септември 

За 18-и се препоръчват участия в благотворителни прояви. 19-и ви изправя срещу страховете ви, а 20-и срещу големите ви врагове и конкуренти. 21-и дава предимство на акулите в бизнеса и в живота. Другите са набелязани за жертви. 22-и смирява духовете и носи хармония в отношенията. 23-и може да започне проблемно, но вечерта вече сте на точното място. 24-и носи пари и придобивки.

18-и. Днес сте близо до спонсор и благодетел. Подновете контакти от миналото, които са ви помагали в житейските битки. Правете това, което се очаква от вас. Включете се в спонсорски инициативи и дайте всичко от себе си. Жестовете ви ще се върнат. Ако наблюдавате пасивно една неравностойна игра утре и вие ще бъдете включени в нея и то в отбора на потисканите и ощетените.

19-и. Ден на колелото. Позициите се сменят и ако до момента сте били страничен наблюдател вече сте включени в играта. Ще се наложи доста да се постараете, за да извлечете ползи. Получавате нова информация, която променя положението ви и отношенията в средата. Вечерта Луна и Нептун ви гледат в опозиция. Не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват и предлагат. Има уловка.

20-и. Ден на тежък избор за родените в третата декада. Не може да нямаш мнение, не може да не вземеш страна в споровете, които се водят. Ще се наложи точно да се определите с кого ще продължите. В момента е важно да останете в отбора, да сте част от колектива, който ви подкрепя и защитава. Търсете мястото си в екипа, отстоявайте позиции. Губите при солова игра.

21-и. Ден на ненаситните апетити. Внимавайте да не станете обект на атака или да влезете в ролята на набелязаната жертва. Очертават се нападки на работното място и недоразумения у дома. Всеки излиза с претенциите си и не взима под внимание чуждите. Не се намесвайте в игрите и споровете на други двама. Утрешният ден ще донесе помирение. Страстите се успокояват, но раните остават.

22-и. Ден със светла и спокойна аура. Страстите утихват, но огънят тлее под пепелта на спомена за конфликти и провали и е готов всеки момент да се разгори. Създайте си спокойна атмосфера и личен комфорт. Приемайте спокойно случващото се. Запазете неутралитет в споровете. Не е ден за лов. Да не се убиват птици и да не се ядат диворастящи гъби. Време е за диети, кръвта се пречиства.

23-и. До обед опипвате почвата, провеждате консултации и разговори и получавате важни вести. С напредването на деня навлизате в един от силните си периоди и до неделя ще се похвалите с придобивки и победи. Тази вечер може да ви хрумнат чудесни идеи или предложенията ви да получат финансиране. Във всеки момент е важно да контролирате ситуацията. Останете трезви.

24-и. Днес е време да се откажете от илюзиите и да поемете посока към лично обезпечаване и защита. В момента всеки работи за себе си и не е склонен да влиза в положението на другия. Заемете се с личните си дела, не правете услуги, особено ако това ще отнеме голяма част от времето и ресурсите ви. Ден на леденото сърце. Всеки ще получи това, което е заслужил и ще се нагоди според тоягата.

 

Везни 23 септември – 22 октомври 

На 18-и чакайте подкрепа и съдействие в труден момент. 19-и променя правилата. Погрижете се за външния си вид, чака ви важна делова седмица. 20-и е ден за срещи и преговори, за подписване на нови договори и старт на съвместна програма. 21-и идва с конфликти и сблъсък на интереси. На 22-и в 19ч. 22 мин. Слънцето навлиза във Везни. 23-и е рисков. На 24-и правите силен финансов ход.

18-и. Ден за среща със спонсори. Дори и да не сте планирали съдбата ще ви отведе на точното място и ще ви срещне с хората, които ще ви подкрепят в бъдеще и ще ви оказват неоценими услуги. Направете и вие едно добро дело и помогнете на някого да се изправи на крака след преживян стресов момент. Родените в третата декада са в стихията си. Влизате и в ролята на посредник.

19-и. Започнете деня с прочистващи и стимулиращи процедури. Полезните вещества днес прекрасно се усвояват. Усвоявате с лекота и предадения от съдбата или в училище урок. Отнесете се спокойно към всеки възникнал проблем и до вечерта ще го разрешите. Планирайте за утре съвместни инициативи. Обадете се на тези, с които ще вървите заедно напред и сондирайте мнения.

20-и. Този ден ще оформи лагерите, ще ви накара да търсите защита на личните си интереси в колективни действия и инициативи. Включете се в групи по интереси. Който остане сам и без подкрепа лесно ще бъде елиминиран. Родените в първата декада са на път да загубят стратегически позиции в бизнеса и в обществото, ако не се определят с кого са и накъде отиват. Влезте в строя, време е.

21-и. Тежък и рисков ден, особено за родените в първата декада. С действията или с бездействието си ще привлечете агресия. Както и да постъпите ще сбъркате. Не се дръжте провокативно и не настъпвайте другите по мазола. Очертават се опити за манипулация. Не насрочвайте срещи, на които ще се разискват злободневни и неприятни теми. Не се знае кой с какви намерения идва към вас.

22-и. Денят на Независимостта съвпада с есенното равноденствие. В 19ч 22 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Везни. Денят се свързва с покоя на душата, със смирението и нуждата да се уредят безболезнено всички напиращи проблеми. Запазете добрия тон в отношенията. Не отивайте в крайности и не изказвайте крайни мнения. Удовлетворете и двете страни, с които водите преговори.

23-и. Денят е рисков за родените след 15 октомври. Луната от Овен е в опозиция на Меркурий от Везни. Не предприемайте нови бизнес инициативи. До вечерта ще получите съобщения, които променят изискванията, тактиката и условията на играта. Утре позициите ви ще са много по благоприятни и добре защитени. Прибързаните действия повишават риска да се загубят пари и протекции. Отложете за утре.

24-и. Случват се събития, които свалят картите. Ще се види кой с какви ресурси разполага и какви намерения има. Някой ще спечели от прибързаната реакция на другата страна в споровете. Преминават в други ръце някои материални активи. Дано сте се подготвили и да сте съгласували финансовите си интереси. В мътната вода на кризата някой ще улови голямата риба, а друг ще остане на сухо.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември 

18-и е рисков за родените в третата декада. Смирете амбицията. На 19-20-и правите силен ход напред, организирате приятелски и делови срещи и се представяте на ниво навсякъде, където имате интерес или се появите. 21-и идва с тежка битка на интереси. 22-и носи умиротворение, не си нарушавайте спокойствието. На 23-24-и вървите към изневери или плащате за чужди удоволствия.

18-и. Луна, Юпитер и Уран са в конфликт с Венера от вашия знак. Вероятни са сблъсъци между поколенията, проблеми в чувствата и като капак юридически проблем, който ще ви засегне и финансово. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Подкрепете някого и ако имате възможност покрийте разходите на близките и децата. Отложеното за утре ще мине на ниво.

19-и. Отделете време за себе си, погрижете се за здравето и външния си вид. Посетете център за релакс и си доставете радост за сетивата. Нужно ви е отпускане и време за размисъл след напрегнатата седмица. Планирайте делови и представителни срещи за утрешния ден, когато вие ще водите в играта и ще определяте правилата. Тази вечер за вас е изпълнена с вдъхновение и озарение.

20-и. Един от най-силните ви и успешни дни може би за целия месец. Тръбачът-съдба свири сбор, привлича към вас хората, с които ще вървите напред и ще реализирате големите си планове и замисли в бъдеще. Действайте отборно, свикайте екипа или създайте такъв. Сега е момента да се подбират кадрите и да се търсят подходящите хора за работата, която предстои. Бъдете избирателни.

21-и. Луната навлиза в борбения Овен. В този ден ще се водят тежки и безкомпромисни битки за права, пари и територии на влияние. Ще се тестват нови методи и начини за контрол над тези, които превиват гръб. Претенциите взимат връх над здравия разум. Не натискайте прекалено газта на амбицията. Може да дистанцирате тези, които се опитвате да привлечете. Конкуренцията е жестока.

22-и. Ден на умереността във всички посоки на личната ви и делова активност. Запазете неутралитет независимо какво се случва. Голямото вълнение е под повърхността, над която цари спокойствие и нищо не подсказва, че в живота ви се задава буря. Прекарайте този ден в уединение или сред най-близките си хора и приятели. Важните си начинания и срещи насрочете за утре до обед.

23-и. До обед имате повече посоки на свободен избор, но след това за вас ще щракне капанът на предоверяването. Не е изключено да вложите усилия и пари в губещ проект и да заложите на грешната страна. Навлизате в рисков за финансите и за любовта ви период. Луната навлиза в Телец и до вечерта създава тежки конфликтни положения с Венера от вашия знак и със Сатурн от Водолей.

24-и. Към тежките аспекти от миналия ден ще се добави и съвпадът на Луната с Уран, който може да предизвика финансови сътресения. Внимавайте в сделките, не се изхвърляйте с прибързани ходове. Може да направите необмислен разход в желанието да се харесате и спечелите някого. Каквото загубите трудно ще си върнете. Вечерта нарушавате закона или ставате обект на изнудване.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 18-и свършете чуждата работа, за да се уреди и вашата. 19-и променя ситуацията и вече не сте в изгодно положение. Работете над себе си, всичко полезно лесно се усвоява. На 20-и печелят само тези, които работят в екип. Индивидуалистите ще загубят. На 21-и ви предстоят тежки битки за територия и ресурси. На 22-и водете преговори. 23-24-и идват с възможности за печалби и инвестиции.

18-и. Днес съдбата ще ви срещне с потенциални покровители и спонсори за вас или за децата. Всеки жест ще скъсява дистанциите и ще носи придобивки в бъдеще. В живота ви може да се появи неочакван благодетел точно в момент, когато отчаяно се нуждаете от подкрепа. Дайте и ще получите, подновете стопирани връзки. Ще бъдете финансирани в инициативите, които започвате.

19-и. Ден на колелото. Ситуацията неочаквано ще се промени, а родените в първата декада може да изживеят стресови моменти. Проведете оздравителни и релаксиращи процедури. Връхлитат ви с пълна сила нерешените проблеми от миналото. Задълбочават се кризите в отношенията. Предстоят неприятни разговори. Време е да се освободите от тежестите на миналото и от вредните връзки.

20-и. Денят изисква участие в съвместни начинания и работа в екип. Проблемът е, че не сте склонни да правите компромиси, да делите работата и парите с друг, който от доста време носите на гърба си. Не влизайте в конфликт с работодатели и колеги. В момент на разправии потенциалните ви клиенти може да се насочат към конкуренцията. Родените в третата декада съвсем ще „объркат конците”.

21-и. Пълнолунието превъзбужда. Склонни сте да преувеличавате проблемите и загубите. Родените в първата декада ще бъдат безкомпромисни, спрямо тези, които са опитват да ги прецакат, да ги извадят от играта или да ги злепоставят пред шефовете. Днес всеки се бори за по-добра позиция в работата, бизнеса и живота и не подбира средствата. Не очаквайте компромис, а и няма да направите такъв.

22-и. Ден за преговори, за спокойни разговори и обмислени предложения. Бъдете дипломатични и тактични и ще постигнете желания компромис. Може да се разберете по всякакви въпроси и да продължите заедно напред. Днес правим нужната крачка към другия и подаваме ръка. Крясъците разболяват. Не си позволявайте да повишавате тон, независимо как се развиват отношенията ви.

23-и. До обед може да получите изгодно предложение или покана за съвместна дейност. Усилията ви ще бъдат оценени и може да сключите изгодни договори. Участвайте в конкурси и търгове. Ще получите информация, която ще помогне да направите своя ход преди конкуренцията да се усети. Родените в третата декада са в по-добра позиция и бързо ще се преориентират във връзките.

24-и. Днес се получава по заслуги и всичко се връща. На едно място ви оценяват по достойнство и ви се издължават, но на друго ви подценяват и предлагат само част от дължимото. Това ще ви даде знак с кого да продължите и с кого да прекратите деловите връзки в бъдеще. Ден на кривите огледала. Някой си прави криви сметки разчитайки, че другият ще забрави за прегрешенията му.

 

Козирог 22 декември – 20 януари 

18-и е ден на емоционалните и сърдечни връзки. Смирете амбицията, обадете се на тези, които обичате и цените. На 19-и се заемете със себе си, проведете стимулиращи и прочистващи процедури. На 20-и подпишете нови договори, влезте в нова среда и действайте екипно. 21-22-и са критични, рискови и проблемни. Но на 23-24-и ви очакват придобивки и печалби. Доходите ви нарастват.

18-и. Днес не е важно какво ще спечелиш, а какво ще дадеш, с какво ще подкрепиш и обгрижиш ближния. Може да изиграете спасителна роля в нечий живот и кариера, но и сами да бъдете подпомогнати в труден момент. Подлагат се на тест връзки и отношения. Не отсъствайте от важните за близките и за децата моменти. Не измисляйте оправдания как да се измъкнете и отидете за риба.

19-и. Ден на коренната промяна. Добре е да започнете първо от себе си. Променете прическа и визия, направете корекции в плановете и в подхода, така че да сте синхронни с намеренията и действията на партньорите ви в работата и у дома. Един от дните, в които се нагаждаме и напасваме на изискванията на момента и правим нужните за бъдещето компромиси. Лесно се усвояват знания.

20-и. Днес соловите играчи ще загубят предимство, ще бъдат изтикани от софрата, от големите инвестиции и поръчки. Включете се в съвместни инициативи и работете в екип. Така силата ви ще нарасне и гърбът ви ще е защитен в кризата. Добре е да се подписват колективни трудови договори и да се приемат заявки. Включете и децата в семейния бизнес. Ще се учим в движение.

21-и. Родените в първата декада ще изживеят рискови и притеснителни моменти. Не провокирайте никого и не отговаряйте на предизвикателства. Засилват се апетитите за власт, пари и влияние. Очертават се предателства и опити за елиминация. Няма да се спазват обещанията, нарушават се и правилата на играта. Очаквайте удари под кръста. Не се предоверявайте, вечерта не оставайте сами.

22-и. В деня на Независимостта ще зависите от различни хора и фактори и ще бъде трудно да постъпите както ви се харесва. Градусите на напрежението ще нарастват, ако усетите, че някой си превишава правата или се опитва да ви стовари собствените си задължения и неплатени сметки. Не отивайте в крайности. Обяснете се спокойно. Крясъците днес разболяват и развалят връзките.

23-и. До обед сте затрупани с проблеми и грижи. Трудно се справяте с тежестите на живота. Но от обед навлизате в силен и творчески период. До вечерта чакайте чудесно предложение или съобщение, което ще ви вкара в стабилизираща програма. Може да бъдете предпочетени за работа или да получите дължими пари. Приемайте поръчки, не отказвайте и допълнителна дейност.

24-и. Един от силните ви и стабилизиращи дни. Ако до момента материалното ви положение е било колебливо днес може да ви се предложи нещо оцеляващо в условия на криза. Не се страхувайте да приемете и предложение за несвойствена работа. Бъдете сигурни, че ще се справите с всичко, независимо какво знаете или за какво сте учили. Конкуренцията диша във врата ви, уловете шанса.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари 

Родените в третата декада ще изживеят чудесни моменти в съботния ден и в неделя ще бъдат обект на обгрижване. В живота ви се появява спонсор и покровител. На 20-и сключете нови договори и влезе в нова среда. Влизате и в ролята на обединител. На 21-и всеки е тръгнал с големи претенции, отдръпнете се. 22-и е хармоничен и светъл. На 23-34-и се пригответе да давате.

18-и. Благодатните аспекти в този ден са свързани със съвпадът на Юпитер и Луна във Водолей в брилянтен аспект с Меркурий от Везни. Имате възможност да уредите стар проблем и да плучите подкрепата и покровителството, на което се надявате. Нехармоничните аспекти са свързани с Венера и Уран, а те предупреждават да бъдете лоялни към партньора и да не играете хазартно.

19-и. Ден за обучение и за усвояване на по-духовна храна. Направете си оздравителни процедури, погрижете се за визията си. В следващите дни ви предстоят решителни срещи и разговори, на които трябва да изглеждате на ниво, за да вдигнете нивото. Този ден е магичен, той помага да се освободите от тежестите на миналото и от всичко негативно, което ви пречи да живеете щастливо.

20-и. Ден на призив, препоръчват се съвместни срещи и преговори по въпроси от взаимен интерес. Може да влезете в нов екип или да създадете такъв. Затворете работния си цикъл, постарайте се да сте минимално зависими от случайни фактори и некомпетентни хора. Сега е момента да се спазва диета и да се ограничават вредните връзки. Препоръчва се умерено физическо натоварване.

21-и. Рано сутринта Луната преминава през градусите на обсебването. Не се поддавайте на провокативни мисли и не планирайте важни разговори. Не взимайте страна в спорове, вероятни са конфликти. Днес апетитите са огромни, всеки претендира за нещо и не е склонен да се съобразява с претенциите и желанията на другите. Тази вечер ще сънувате пророчески сън.

22-и. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Денят е с ведра и хармонична енергетика. Символ е човешката душа. Постарайте се да разберете другата гледна точка и да простите на някого за сторените грешки. Не проявявайте агресия и контролирайте играта на чувствата. Разпределете честно семейните отговорности и придобивки. Важните срещи утре да са до обед.

23-и. Станете рано и реагирайте веднага на получените предложения. Не проявявайте колебание. Днес е важно да сте първи на точното място, след това късметът ви просто се изпарява. Навлизате в рисков за парите и придобивките ви период. Родените в първата декада може да направят необмислен ход, провокирани от членове на семейството. Не теглете кредити до неделя.

24-и. Днес загубите ви са повече от придобивките. Не е изключено да се предоверите и да ви излъжат. Лесно може да загубите пари и материални активи. Позволявате на конкуренцията да ви отмъкне почти уредена сделка под носа. Приятел ще ви подведе и остави да се оправяте сами в трудна ситуация. Спазвайте правилата на играта и не изневерявайте. Някой ще ви манипулира, ако ви хване в крачка.

 

Риби 20 февруари – 20 март

18-и е ден за грижа към другите. Жестовете ще ви се върнат в следващите два дни, когато Луна и Нептун от Риби ще са в брилянтен аспект с Венера от Скорпион. Вървите към срещи и запознанства. На 21-и ще се действа силово и агресивно. На 22-и лесно се стига до компромис. 23-и идва с нови договори, предложения и повишение. 24-и отделя приятелите от враговете. Чакайте важни новини.

18-и. Днес Луната е в съвпад с Юпитер в знака на съседа Водолей. Може да си размените жестове на внимание по съседски, да се подкрепите в инициативите с приятели, близки и роднини и да привлечете спонсори. С лекота правите удобни и желани от другите собствените си амбиции. Водете преговори, до дни може да получите финансиране на свои и съвместни проекти и начинания.

19-и. Един магичен ден. Завърта се колелото на съдбата и който е бил потискан и притеснен ще се измъкне от грижите и ще разшири територията си на работа и влияние. Очертават се рокади на всички нива, а от утре и промени, които ще се отразят благоприятно на бизнеса ви и на климата в деловите ви и лични връзки. Лесно ще отделите полезното от вредното и ще усвоите някои уроци.

20-и. Луна и Нептун са в съвпад в Риби в силен аспект с Венера. С лекота ще привлечете хора за съвместна работа, живот и любов. Чакайте и направете предложение. Не отклонявайте покани за срещи и гостуване. Сега е момента да станете доверен човек и да влезете в среда, в която ще се чувствате добре поставени и добре приети. Ден на призив, на който душата и сърцето ви отговарят.

21-и. Ден зареден с агресия и конфликти предимно за родените в последните дни на Рибите. Пълнолунието превъзбужда и вади на повърхността скрити страсти и амбиции. Не влизайте в конфликти и единоборства. Змеят на желанието провокира сдържаните страсти. Вероятни са изневери и неравностойни връзки, които може да ви разведат или оженят. Препоръчва се аскетизъм и изчакване.

22-и. Старайте се днес да запазите спокойствие независимо какво се случва. Ден на равновесието, на желанието да се балансират отношенията, да се раздели неделимото преди и да се отиде към сдобряване и примирие в деловите и роднински връзки. Не се толерират агресията, обидите и безцеремонното поведение. Ако се скарате с някого ще е за дълго, ще си навредите и здравословно.

23-и. Не бързайте, с напредването на деня късметът ви се връща, получавате покани или обаждания, които ще помогнат да решите материални и професионални проблеми и да излезете от недоимъка. Тази вечер може да вземете решение, което ще ви извади от общата финансова криза и може да ви насочи към перспективни дейности и занимания с бъдеще.

24-и. Днес всеки получава това, което е заслужил. За вас се очертават придобивки, връщат ви дълг или ви се издължават като жестове на внимание и обич. Едно ограничение ще отпадне, ще си отдъхнете и може да си позволите неща, от които сте се отказали преди. Може да ви предложат работа по заместване или на място, където се изисква специална подготовка. Ще се справите.

Още по темата: зодии

Подобни статии

 • Характеристика на Луната на 15 януари

  Характеристика на Луната на 15 януари

  На 15.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 13-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в зодия Близнаци ♊. Процентът на осветеност на луната е 94%. Изгревът на Луната е в 13:38 часа, а залязва в 07:22 часа.

  96
 • Хороскопът за 15 януари: Близнаци - шанс за срещи, Рак - напрегнат емоционален фон

  Хороскопът за 15 януари: Близнаци - шанс за срещи, Рак - напрегнат емоционален фон

  Много е трудно днес да се стигне до разбирателство и да се поддържат добри отношения с близките, затова се опитайте да общувате възможно най-малко с тях. Днес е важно да разберете себе си, да проумеете причината за неуспехите, да се отървете от страховете и комплексите.

  388
 • Прогноза на Светлана Тилкова – Алена до 23 януари

  Прогноза на Светлана Тилкова – Алена до 23 януари

  През тази седмица събития и хора ще ви дадат съответния импулс, който ще „навие пружината“, ще ви зададе приоритетна програма за няколко месеца, дори за цялата година. Всички, които искат да получат признанието на обществото, да станат любимци на публиката, да завладеят широката аудитория, да постигнат повишение в длъжност или звание, да разширят сферата на влияние, да започнат нов бизнес, могат да се възползват от тези дни, в които се ражда перспективата. Само следва да действате упорито и целенасочено, без да се отвличате от главната посока. Романтичните отношения възникват и укрепват през целия януари и февруари. Засега те са в латентно състояние или вие просто не искате да ги афиширате. Те обаче са много важни за вас. Седмицата е благоприятна във всяко едно отношение, разкрива в астрологичната си прогноза Светлана Тилкова – Алена.

  1596