Пълен седмичен хороскоп за 19-25.06.2021

Везните влизат в пряк сблъсък със силни противници, Водолеят не бива да изпада в изолация, Ракът се спуска стремително по любовната писта, но ще остане разочарован

Изчакване или агресивно навлизане в конкурентна среда? Ново начало или добре забравено старо? Спокойствие или превъзбуда? Звездите дават отговорите, които задавате.

Овен 21 март – 20 април

19-и е ден с тежко излъчване. Задушница е. На 20-и може да бъдете изместени от удобната си позиция. В деня на св. Дух 21-и Слънцето навлиза в нехармоничния ви Рак. Обърнете повече внимание на семейството и нуждите на близките. На 22-и започнете с благотворителен жест, а след това мислете за себе си. 23-24-и са силните ви, успешни и пробивни дни. На 25-и не поемайте рискове.

19-и. Днес правим помен за починалите си близки. Нищо ново да не се предприема. Бъдете скромни, намалете претенциите и контролирайте емоциите. Ако почувствате тежест в гърдите това е знак, че са се натрупали много проблеми и е добре да се обърнете към усвояване на повече духовна храна и енергия. Не отстоявайте мнението си на всяка цена, може би нещо не знаете или в нещо бъркате.

20-и. Родените в третата декада да изчакат и да не бързат с взимането на крайни решения. Но за останалите този ден носи възможност за преустройство, за внедряване на нова база и на по-добра житейска позиция. Разширявате сферата си на влияние със запознанствата, които правите. Ден за градеж. Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Проблемите бързо ще се решат.

21-и. Ден на св. Дух. Дава ни се стимул, усеща се нова насока и посока, която е добре да следваме. Родените в първите дни на Овена, Козирога и Везните са на път да поемат тежки отговорности с навлизането на Слънцето в знака на Рака. Проблемите ще са за тези, които не обръщат достатъчно внимание на нуждите на близките и дома. Време е да коригирате приоритетите.

22-и. В този ден е важно да се обърнеш към другите, да върнеш жестовете на внимание, да направиш поне едно добро дело и да се поставиш в услуга на тези, които в миналото са се грижили за теб. Включете се в благотворителни изяви. Ден на сърцето. Прояви на злоба и агресия водят към болести и падение. Не казвайте груби думи и не яжте груба храна. Меркурий тръгва директно.

23-и. Този ден преобръща животи и съдби, вкарва ни в нов коловоз и ни среща с хора, които за дълго може да останат в живота ни. Обърнете внимание на външния си вид. Очертават се случайни срещи, които променят съдби и професионални нагласи. Днес стоите на кръстопът, а светофарът пред вас светва в зелено. Тенденцията е проблемите ви бързо да се решат и преградите да се преодолеят.

24-и. Еньовден. Билки се берат мехлеми и настойки се правят. Излезте по роса на поляна, ходете боси, приемете диханието на природата около вас. Ще получите важна информация, която използвана добре ще ви помогне да завладеете желаните позиции. Денят е магичен, може да се преодолее всяко препятствие. Овладявате и личната си неувереност, несигурност и нерешителност.

25-и. Пълнолунието провокира личната ви агресия. Родените в първата декада да бъдат много внимателни и да не противопоставят семейните на професионалните интереси, нужди и дела. Смирете амбицията, изпълнете каквото сте обещали на близките и децата. Не работете извънредно и не отивайте в крайности. Не следвайте безусловно чуждите съвети, мисли и внушения.

 

 

Телец 21 април – 20 май

19-и е ден с тежко излъчване. Смирете амбицията. Задушница е. На 20-и Юпитер тръгва ретроградно, време е да разширите сферата си на влияние и да затвърдите старите юридически връзки. На 21-22-и бъдете внимателни. Не рискувайте. 23-и носи преобразяване и редактиране на мисли и желания. 24-и дава възможност да се внедрите в подходяща за вас група или среда. 25-и отваря големи апетити.

19-и. До обед нищо важно да не се предприема. Не се опитвайте да убеждавате някого да постъпи различно и не позволявайте да ви отклоняват от целта. Денят се свързва с кармата на рода. Не повтаряйте стари грешки и не правете никакъв избор. Добре е да се заемете с благоустройството на дома и офиса. Намерете време за активен отдих или идейност с по-голямо физическо натоварване.

20-и. Денят се свързва със съзиданието и градежа, със строителството и с дейности свързани с реставрация и регенерация. Намерете майстори, организирайте ремонти и поправки, представете си ярко пътя, по който ще вървите и целта, която ще преследвате. След уточняване и планиране на нещата повече не допускайте промени, ако искате работата да се свърши качествено и в срок.

21-и. Ден на св. Дух. Поверието е да станете рано, да танцувате боси в тревата и да пеете каквито песни и думи ви хрумнат дори и без да ги разбирате. Разбирането ще дойде после. Денят залага нови ориентири. Слънцето навлиза в Рак, мислите с насочват повече към дома, децата и подсигуряващите фактори. Денят ще ви донесе нестандартни преживявания и усещания.

22-и. Бъдете внимателни, не рискувайте. Родените в третата декада да не нарушават правилата, особено тези, които сами са въвели в работата или у дома. Меркурий тръгва в директна посока, отприщва бизнеса и търговската инициатива. Съветът е да дадете преди да искате каквото и да било. Включете се в прояви на благотворителност и сами ще бъдете подкрепени и финансирани до дни.

23-и. Денят е благоприятен за всякакъв вид козметични процедури. Заемете се със себе си, променете прическа и визия, купете нов тоалет и се постарайте да изглеждате различно. Ще видите как и мислите ви ще се променят. Днес полезните вещества прекрасно циркулират в тялото ни. Движете се в приповдигнато настроение, създайте нови връзки, направете нови поръчки и договори.

24-и. Еньовден, билки се берат, магии за любов се правят. Земята е най-далече от своя енергиен център Слънцето, така че изкушените са в апогея си и ще ни е трудно да им устоим. Съветът е да се приобщите към определена грепа и екип, в които да се чувствате защитени. Семейството се обединява в защита на общите интереси. Добре е да се провеждат събрания, срещи на екипа и на родата.

25-и. Пълнолунието вади на повърхността скрити страсти, амбиции и усещания. Всеки се бори за кокала, търси начин да доминира в средата си и да изпъкне на работното място. Едва ли ще направите компромис, а и конкуренцията няма да отстъпи. Активизира се змеят на желанията. Не се справяте с трепетите на сърцето. Положението се изнервя, вървите към изневери или разбирате за такива.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 19-и важното отложете за следобед. Задушница е. От 20-и Юпитер тръгва ретроградно и след 28 юли вече ще ви стимулира в юридически и учебен план. На 21-и Слънцето напуска вашия знак и ви лишава от едно покровителство. От 22-и Меркурий тръгва директно и отваря вратата пред новите ни инициативи. На 23-24-и ще се сблъскате с агресивна конкуренция. Обединете сили и ресурси до 25-и.

19-и. Днес правим помен и си спомняме за близките, които ни отне кризата. Нищо амбициозно да не се започва. Бъдете скромни, не парадирайте с нищо и не се оплаквайте от живота си. Деловите срещи отложете за следобед. Не се обвързвайте с никого, независимо изгодните предложения и покани. Днес е добре да останете където сте и да не си позволявате емоционални изблици.

20-и. Юпитер тръгва ретроградно и ви връща към началната позиция на възникналите семейни или делови проблеми и спорове. Чак след 28 юли, когато навлезе в хармоничния ви Водолей ще успеете да разрешите спорните юридически и делови въпроси. До Коледа се постарайте да изчистите всякакви негативни и правни отношения, дела и дългове. Време е да смените тактиката.

21-и. Днес Слънцето напуска вашия знак и отива да помага и осветява делата на Рака. Губите ценно покровителство и присъствие или заминавате някъде, където ще трябва да разчитате само на себе си. Този ден залага нова тестова програма в живота ви. Може да изкачите висок връх в кариерата. Явете се на конкурси, кандидатствайте за престижна позиция и си защитете интереса.

22-и. Край с изчаквателната политика в бизнеса. Меркурий тръгва в директна посока и стимулира деловата активност. Преди да помислите за себе си помогнете на някой до вас да се изправи и да направи своя избор в нова професионална или финансова посока. След това заедно ще направите голяма крачка напред и ще отвеете конкуренцията. Днес се прави това, за което някой ви помоли.

23-и. Днес ще се сблъскате със силни противници. Бъдете внимателни в избора на посока, цел и партньорство. Постарайте се да изглеждате добре, особено ако усещате, че някой е на път да ви смачка самочувствието. Не давайте съвети, а се опитайте да усвоите чуждите и да използвате една безплатно предложен ви идея. Ден на пръстена и колелото. Добре е да се обвържете в честен съюз.

24-и. Родените в третата декада са на прага на тежко предизвикателство. Ден на тръбача, който свири за сбор. Идете там, където знате, че имате лоялни партньори и фенове. Не си позволявайте да влизате в конкурентна среда. Със сигурност ще ви изтикат от хранилката и поилката. Днес всеки трябва да усети къде му е мястото и да се включи в редиците на братя по доходи и предпочитания.

25-и. Денят е зареден с агресивна енергетика. Пълнолунието превъзбужда и вади на преден план нереалистичните ни амбиции. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции. Няма прошка за грешка или пропуск. Денят може да ви донесе краткотрайно удоволствие особено в любовта, което ще бъде последвано от дълги дни на разочарования, отчуждение и неудобство.

 

Рак 22 юни – 21 юли 

През уикенда Луна и Плутон сключват тежки аспекти с Венера от вашия знак. Не изневерявайте. На 21-и в 03ч. 33 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Рак. 22-и ви носи нужното финансиране и чаканото юридическо покровителство. На 23-и полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. На прага сте на важно обвързване. На 24-и сключете нови договори. 25-и е рисков и опасен.

19-и. Денят е тежък и проблемен особено за родените във втората декада. Правим помен за починалите. Не се занимавайте с делови въпроси, работата да почака. Не позволявайте да ви притесняват странични хора. Не вдигайте телефона на досадниците. Може да се излъжете в преценката си и да позволите на някой да ви въздейства и отклонява от предварително уточнената програма.

20-и. Ден на самовглъбяване и медитация. Включва се каналът на кармичната родова памет. Завладяват ви спомени, които ще променят насоките на отношения и личен избор. Може да намерите тайни и явни източници на сила и ресурси. Включете в действие резервите, уредете и на наследствен имот да работи за вас. Днес е от особено значение на каква база ще стъпиш.

21-и. Слънцето навлиза в Рак и сключва брилянтен аспект с Луната от Скорпион и с Юпитер от Риби. Днес и утре може да постигнете максималното, да спечелите дело, да подпишете нов договор и да направите стабилизиращ финансов ход. Бъдете максимално активни. Постарайте се да направите впечатление и да привлечете погледите. Уредете си среща с евентуални спонсори и работодатели.

22-и. Денят носи повече възможности и предимства за родените в третата декада. За вас в момента действа пръстът на съдбата. В живота ви може да се появи неочакван благодетел, а и вие ще подкрепите някого, който в последствие може да стане дясната ви ръка в нов делови проект. Всичко, за което се погрижите ще ви се отплаща с лихвите. Доверете се на избора на сърцето и в любовта.

23-и. Съдбата завърта своето колело и променя позициите. Някой подтиснат излиза начело, а друг заемащ шефска позиция ще бъде детрониран. В момента може да играете двойни игри и да си позволявате участия в два взаимно конкуриращи се отбора. Бъдете внимателни. На 25-и ви предстои да изживеете някаква елиминация. Окопайте се на здрава позиция, създайте нови отношения и връзки.

24-и. Еньовден. Билки се берат, правят се магически ритуали. Не слагайте силни парфюми. Всичко предприето ще има успех. Сключете нови договори. Тенденцията е да напълните потребителската си кошница. Нищо важно не отлагайте за утре. Днес може да влезете в престижна и защитена среда, в нов отбор или група. Талантите и възможностите ви ще бъдат оценени.

25-и. Тежък и рисков ден. Може да направите грешен ход не само в работата, но и в любовта. До вечерта Луна и Плутон ще застанат в опозиция на Венера от вашия знак. Ще ви изиграят лоша шега любовните връзки, особено по естеството на работата и бизнес интересите ви. Очертава се компроматна война, не давайте поводи за ревност. Смирете страсти и амбиции, останете си у дома.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 19-и не променяйте плановете си и не се намесвайте в живота на другите. Нищо ново да не се започва. 20-и е свързан с духовната и физическа свобода. Символ е фонтанът от преливаща енергия. Идете на зареждащи места. От 21-и с навлизането на Слънцето в Рак навлизате в сатурнова дупка. 22-и активизира бизнеса. На 23-24-и заставате на старта. 25-и е конфликтен.

19-и. Днес е Задушница. Правим всичко, което носи успокоение и балсам за душите ни, спомняме си и почитаме починалите близки. Възможно е да получите неприятни вести. Приемайте всичко без влагане на излишни емоции и страсти. Досегът със земята зарежда. Посетете места, които са извор на духовна сила. Добре е да се спазват традициите. Не започвайте амбициозни начинания и нови дейности.

20-и. От днес Юпитер започва ретроградно движение, което отново ще го върне в знака на опозицията ви Водолея в края на юли. Тогава ще се наложи да се върнете към неуредените юридически дела и договорености. Побързайте и изчистете задълженията си към Темида. Може да бъдете притиснати от закона или от човек, с когото не сте си уредили отношенията в личен и делови план.

21-и. Слънцето навлиза в Рак, а Луната се движи в нехармоничния ви Скорпион. Ще бъдете притиснати да стената на необходимостта да се предприеме едно или друго неизгодно за вас действие. Денят е високо енергиен. Хора, които са били подтиснати от вас или от обстоятелствата надигат глас, увеличават претенциите и коригират цените за правените от тях услуги. Качвате кръвното.

22-и. От днес планетата на бизнес инициативата Меркурий тръгва в директна посока и дава възможност да се стартират печеливши дела и дейности. Не бързайте веднага да започнете каквото и да било. Този ден изисква да се привлекат симпатизанти, покровители и спонсори. На едно място направете услуга или дарение, а на друго ще ви услужат и обещаят подкрепа в пътя напред.

23-и. Колелото на съдбата се завърта. Ще се случват събития, които ще ви вадят от кризата, ще ви осигуряват стимул и финансиране и ще ви свързват с подходящите хора. Облечете новите дрехи, откажете се от старите методи на работа, напаснете се на промените, които изискват нов подход в новата ситуация. Днес полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. Вие сте на ход.

24-и. Еньовден. Набраните билки по роса са лековити, а задвижените рано проекти ще помогнат да се преборите с финансовите си проблеми. Земята е най-далече от своя духовен център Слънцето. Мислите ни са насочени повече към материалните неща от живота, а така пропускаме нещо важно в областта на чувствата. Добре е да влезете в нова среда и да привлечете нов екип.

25-и. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница. Не е време за преговори. Взаимно се притискаме и изнудваме. Провалят се нови съюзи заради стари задължения и връзки. Агресията е повсеместна. Не очаквайте подкрепа или прошка и сами няма да простите и ще си вземете своето на всяка цена. Ден на краткотрайно удоволствие в любовта, което ще бъде последвано от дълги дни на разочарования.

 

Дева 23 август – 22 септември

19-и е ден за смирение и почит към починалите. От 20-и Юпитер тръгва ретроградно и след 28 юли вече няма да ви гледа в опозиция. Ще решите спорните проблеми. На 21-и постигате важна цел. 22-и завърта колелото от възможности, намирате спонсори. 23-и идва с ценни срещи и запознанства. На 24-и се ориентирайте към престижен екип. На 25-и действате безкомпромисно и така ви отговарят.

19-и. Днес е Задушница. Нужно е смирение, а не амбициозни начинания и работа до полуда. Ако усетите някаква тежест в гърдите, значи е време да се заемете с по-духовни начинания. Простете на някой, който ви е обидил и опитайте да разберете другата гледна точка. Бъдете скромни, намалете претенциите. Дано и тези, които са свикнали за всичко да опират до вас намалят изискванията си.

20-и. Днес е важно всеки да намери своя източник на сила и ресурси и да бъде около него. Символ е фонтанът от преливаща енергия. Работете в градината на личния си интерес. Сменете един вид труд с друг. Ден за медитация над личната карма и тази на семейството и рода. Представете си ярко и с подробности тази линия на работа, поведение и отношения, която смятате да следвате в бъдеще.

21-и. Този ден ни свързва с енергии от висш порядък. Може да получите прозрение за бъдещето и да вземете решение в каква посока да тръгнете. Пасивността е нежелателна, но нищо сериозно да не се започва. Организмът ни се презарежда. Не се претоварвайте. Изливайте любовта си над околните и намалете претенциите. Вечерта се приберете с желан подарък. Навлизаме в деня на сърцето.

22-и. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока и отпушва търговската инициатива. Младите се ориентират към нов университет, а врелите и кипелите в годините планират старт на печеливши дейности. Добре е да се кандидатства по европейски проекти и да се търсят спонсори по различни пътища и канали. Включете се в благотворителни прояви.

23-и. Ден на трансформация, конкуренцията е безмилостна. Родените в първата декада може да изпуснат влака към победата в желанието да бъдат на много места едновременно. Отложете пътувания, ако работата и дадените обещания го изискват. Спазвайте закони и разпоредби. Може да бъдете санкционирани и да загубите нещо ценно. Постарайте се да изглеждате в тон с обстановката.

24-и. Родените в третата декада може да изпаднат в доброволна или принудителна изолация. Не изпадайте в подробности и детайли и не влизайте в конфликти с колегите. Мислете за по-духовни неща. Днес е важно за всеки да намери своята среда, да влезе в подходящия екип или група по интереси, за да може да разчита на бъдещо съдействие и подкрепа. Соловите играчи ще загубят битката.

25-и. Родените в първата декада днес може да овладеят престижни постове и позиции и да отвеят конкуренцията. Ще се водят безмилостни битки не само за насъщния. Не очаквайте компромис от страна на конкуренцията, а и вие няма да направите такъв. Змеят на желанията изцяло ви е обзел, мислите ви се въртят около амбициите за пари, власт и доминиране в партньорските връзки.

 

Везни 23 септември – 22 октомври 

На 19-20-и Луната е във вашия знак в конфликтни аспекти с Венера и Плутон. Мислете повече за близките и за нуждите на дома. От 21-и и Слънцето ще ви облъчва негативно от Рак. Насъбират се проблеми, които изискват бързото си решение. На 22-и колкото дадете толкова ще получите. 23-и е ден за промяна в подхода и визията. На 24-и сключете нов договор. На 25-и ви чакат проблеми.

19-и. Този ден изисква смирение и дистанциране от прекалено активни и амбициозни задачи и дейности. Правим помен за починалите си близки. Сега е момента да се изпълняват дадените в миналото обещания и да се действа в името и за благото на семейството. Контролирайте емоциите, не отивайте в крайности и запазете неутралитет, ако някой се опитва да ви вкара в конфликти.

20-и. Днес може да се откажете от едно за сметка на друго. Помислете къде ще се чувствате добре и къде нуждите ви ще са достатъчно обезпечени. На път сте да заемете нова база или терен, който ще ви осигури нужните удобства и защити. Добре е да започнете ремонти. Ще получите интелектуална инжекция и дано бъде придружена и с материална такава. В близките дни правите важна инвестиция.

21-и. Родените в първата декада днес влизат в конфликт със силни противници или авторитети изискващи подчинение и послушание. Предстои презареждане на намерения, активи и потенциални възможности. Енергията ви търси поле за изява. Обмислете начинанията и си дайте сметка коя работа или поръчка отговаря на възможностите ви. И в любовта преценете докъде може да стигнете.

22-и. Ден за участие в благотворителни начинания и проекти. Така сами може да станете обект на обгрижване и финансиране. Никъде не отивайте без подарък. Постарайте се да бъдете от полза за нечии амбиции и начинания и не се опитвайте да изпъкнете на всяка цена. Правете това, за което ви молят, а не това, което вие смятате, че ще е добро за другия. Днес всеки си има своята мотивация.

23-и. Този ден може да преобърне една губеща за вас ситуация в печеливша. Постарайте се да изглеждате добре и да направите впечатление навсякъде, където отивате. Ще ви посрещат по дрехите и визията, а ще ви изпращат по ума. Явете се на конкурси и прослушвания, дайте най-доброто от себе си и може да заемете така желаната позиция. Колелото на съдбата се завърта.

24-и. Днес може да намерите така желаната група или работна среда, в която да изявите и усъвършенствате талантите и уменията си. Ден на тръбача, който свири сбор и ни събира под знамената на деловата ни и лична активност. Добре е за създаване на нови отбори и групи по интереси или за внедряване в нова интелектуална среда. Търсете подходящото за вас място и партньорство.

25-и. Конфликтен и рисков ден. Никой на никого няма да направи компромис и няма да даде предимство на пътя и в работата. Интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни противници. Преди да вземете меча, подсигурете се с надежден щит и с хора, които биха работили за личната ви кауза и интереси. Скандалите са лош знак и обещават задълбочаване на проблемите в бъдеще.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

19-и е ден за помен и спомен. 20-и се свързва с фундамента. Постарайте се да заемете здрава база и позиция. Луната навлиза във вашия знак и сключва перфектни аспекти с Юпитер и Слънце. 21-и дава възможност да изкачите предния връх в кариерата. От 22-и бизнесът се събужда, Меркурий тръгва директно. Всеки трябва да намери своята група по интереси на 23-24-и. 25-и е агресивен.

19-и. Задушница. Ограничете контактите и не се занимавайте с отговорни и важни дела. Мисълта ни е насочена към миналите спомени на връзката с тези, които вече не са до нас. Следобед е добре за работа със земята. Може да купите и домашен любимец, особено ако се нуждаете от заместител на преживените загуби. Денят е зареден със силна духовна енергия. На свято място ще презаредите.

20-и. Ден за медитация над собствената карма и тази на рода с цел изясняване на бъдещите посоки, възможности и цели. Ден на фонтана от преливаща енергия, който напомня за нуждата от духовна самостоятелност и личен избор. Представете си ярко посоката, която ще следвате и позициите, които ще заемете в преговорите и изборите, които ви предстоят. Планирайте нужните ремонти.

21-и. Слънцето навлиза в знака на хармоничния ви Рак и сключва брилянтен аспект с Юпитер от Риби. В този ден ще доминират и ще имат повече късмет родените в първите дни на водните знаци. Уредете си срещи, преговаряйте. Правото и закона ще са на ваша страна. Ще получите съдействие и подкрепа. Ден на св. Дух. Правите важни духовни връзки, а някой получава и откровение за бъдещето.

22-и. Ден за включване в благотворителни прояви. Родените в третата декада са на път да получат материална подкрепа и стимул за бъдещите си творчески и лични инициативи. Меркурий тръгва директно. Включва се и каналът на космическата любов. Може да срещнете любовта и да заздравите личните връзки. Луната е в чудесен аспект с Венера от знака на Рака. Направете нужната крачка.

23-и. Което е било отдолу, потискано и ограничено се освобождава и тръгва нагоре. Направете опит за внедряване в нова среда, не се ограничавайте в избора на посока и цел. Една промяна във външния вид ще ви се отрази добре. Купете си нов тоалет, освежете се в салон за разкрасяване. И ако искате в бъдеще да мислите и да се грижите за близките си, в този ден първо да се погрижите добре за себе си.

24-и. Еньовден. Ще имате магични изживявания. Някакво особено вдъхновение ще ви заведе на точното място и при точните хора. Усеща се някакъв зов. Може да почувствате посоката, която е добре да следвате. Търсете своя екип по интереси в работата и в живота. Обадете се на тези, с които се чувствате добре и тръгнете заедно. Денят синхронизира лични желания и възможности.

25-и. Ден на противопоставяне между семейните и професионални дела и задължения. На никого не може да угодите. Ще ви нападат от няколко страни, а и вие няма да се оставите и ще нападнете тези, които ви мътят водата. В този ден се активизира вътрешния змей във всеки от нас. Край с вечните компромиси. Никой не търпи намеси. Склонни сте да си превишавате правата. Връзките се рушат.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

19-и носи тревога, налягат ви мрачни мисли. На 20-и разширявате базата, познанствата и сферите си на влияние. От 21-и Слънцето вече няма да ви гледа в опозиция. Ще се уредят проблемите със закона. От 22-и Меркурий тръгва в директна посока. Стартирайте нови инициативи. От 23-и започват генерални промени. Луната навлиза в Стрелец. Планирайте пътувания в следващите два дни.

19-и. Коригирайте подхода, смирете амбицията и контролирайте самочувствието. Може би в нещо бъркате или не сте достатъчно осведомени, затова не настоявайте на своето. Задушница е, не планирайте делови разговори и преговори. Този ден изисква да се смирим, да се помирим с близки и роднини и да погледнем света от различна гледна точка. Простете на някой, който ви е обидил.

20-и. Ден на активен отдих. Увеличете физическото натоварване. Излезте сред природата, тренирайте умерено и помогнете на децата да изберат бъдещо занимание. Ден на фонтана от преливаща енергия. Може да се постигнат високи нормативи и да се повлияе положително на околните. Добре е да се състезавате с по-силните на всички нива, а не да доминирате и да се перчите пред слабите.

21-и. Ще се случват събития, които освобождават пътя пред вас. Слънцето вече е в Рак, а от утре Меркурий ще тръгне в директна посока. Време е да задвижите планираните нови начинания. Днес проверете до каква позиция сте стигнали и дали няма промени в изискванията и нормативите, които трябва да покриете. Ще получите неочаквано прозрение и ще направите нужните корекции.

22-и. Ден на подадените ръце. По различни канали  в живота ви може да се появи спонсор и покровител и да ви улесни в предстоящите инициативи. Ден на сърцето и сърдечните работи. Никъде не отивайте без подарък, жестовете са от значение. Ако имате важна среща вечерта, постарайте се да изглеждате различно и магнетично. Съдбата може да ви срещне с бъдещи партньори в бизнеса и в живота.

23-и. Този ден сменя модела, променя правилата и поставя нови хора на позиции важни за бъдещата ви работа. Чакайте повишение и преназначение. Днес и утре Луната е във вашия знак в опозиция на Меркурий. Ще водите тежки битки и дано успеете да се измъкнете от едно напористо влияние и диктат. Очертават се пътувания, но във ваше отсъствие някой ще опита да се разпорежда с делата ви.

24-и. Родените в третата декада може да бъдат привлечени в нова среда или група по интереси. Не се съгласявайте на съвместна работа, ако ви се поставят неприемливи условия. Не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват, предлагат или се опитват да ви налагат. Трудно е да се направи разлика между предлаганата защита и прикритата манипулация. Най-добре е да останете сред свои.

25-и. Ден на предозиране не само в отношенията, но и в работата и в любовта. Лесно се отива в крайности. Вероятно е да се кажат и направят неща, за които после ще се съжалява. Увеличете самоконтрола. Един скандал може да ви разболее или да ви раздели задълго. На прага сте на изкушения, на които трудно ще устоите. Разваляте диети, изневерявате, проваляте стари връзки.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Очертава се тежък уикенд. Не си създавайте допълнителна работа. Ще възникнат проблеми и за всичко ще ви трябват повече усилия. От 21-и Слънцето ще ви гледа в опозиция. Хора на силни позиции ще застрашават вашите. 22-и отпушва личната инициатива. Меркурй тръгва директно. 23-и е ден на преобразяването. На 24-и влезте в нов екип, а на 25-и не спорете не се карайте с никого.

19-и. Родените във втората декада са в трудна и рискова позиция. Задушница е, ден за помен. Не се препоръчват активни мероприятия и амбициозни начинания. Всичко може да потъне в прахта на забравата и да ви вкара в преразход. Смирете претенциите и очакванията. Може да получите неприятни вести и да се наложи да платите чужди сметки. Контролирайте гнева и емоциите.

20-и. Добре е да насочите силите си към благоустройството на дома, към нуждите на близките, партньорите и децата. Не отклонявайте мислите и действията си встрани от семейната пътека. Ден за защита на базата, на която стъпвате или смятате да се развивате. Ако не сте на мястото си може някой да ви измести. Очертават се провали и изневери, за които не бива да вините никого.

21-и. Денят позволява постигане на високи цели и позиции. На първо време направете прочистване на връзките, спазвайте диета и ограничете вредните контакти. От утре тръгващият в директна посока Меркурий ще отприщи търговската инициатива и ще позволи да направите изгодна сделка. Днес е важно да организирате и подготвите всичко нужно за постигане на целите си. Енергията ви нараства.

22-и. Днес се включваме към космическия канал на любовта. Правете това, за което някой ви помоли. Кандидатствайте по спонсорски и благотворителни проекти. Изпълнете поне една молба на човек изпаднал в нужда. Ако откажете подкрепа сами няма да я получите в нужния за вас момент. Противопоказно е да се товари сърцето, да се яде груба храна, да се казват груби и обидни думи.

23-и. Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване и договаряне, към стабилизиращи връзки и договори, а някой е на прага на годеж или сватба. Чакайте и направете предложения. Ще се случват събития, които ще ви привличат към нужните за бъдещето ви партньори. Постарайте се да изглеждате добре. Кръвта се обновява, мислите текат в правилната посока и любовта е до вас.

24-и. Луната навлиза в Козирог и застава в опозиция на Слънцето. Ще е трудно да приемете нечие водачество, но ще ви се наложи. Днес е препоръчително да станеш част от определен екип или група, в които интересите и правата ти ще са защитени, а парите подсигурени. Проблемът е, че ще трябва да се съобразявате с нечие ръководство, вместо сами да ръководите според стария план.

25-и. Ден на агресия по всички линии на живота. Действате непримиримо и срещате стена от неразбиране, незачитане и студенина. Апетитите са огромни. Никой няма да ви направи услуга само заради красивите ви очи. Всеки си прави сметка, движи си задкулисно нещата и не е склонен да се съобразява с правилата и с дадените преди обещания. Може да ви спретнат компромат.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

19-и ден на смирение и приемане нащата такива каквито са. 20-и е ден на фонтана, свързва се с личната ни самостоятелност и с правото ни на личен избор. 21-и е рисков особено за родените в първата декада. На 22-и не бързайте с новите инициативи, независимо че Меркурий тръгва в директна посока. 23-и променя правилата. 24-и ни събира в екип. На 25-и не позволявайте намеси.

19-и. Задушница. Мислите ни се насочват към тези, които сме обичали, но вече не са сред нас. Всичко предприето с голяма амбиция ще пропадне. Останете насаме със себе си. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Контролирайте емоционалните си състояния. Ще бъде за добро, ако подновите загубените във времето стари родови и семейни връзки. Ледовете се топят.

20-и. Случващото се в този ден ще реши и най-големите ви проблеми. Ще се промъкне надеждата дори през стените на отчуждението и забравата. Ще се събудите енергийно заредени и може да предприемете важни за бъдещето си действия. Символи на деня са съзиданието и градежа. Някой ще започне да ремонтира дома или офиса, а друг ще се врече в семейна и съпружеска вярност.

21-и. Енергията Кундалини се възражда, изкачва се нагоре по гръбначния стълб и ни помага да се държим изправено, да не униваме и да не се кланяме на идоли и авторитети или на хора, които се опитват да направляват живота ни. Ще водите тежки битки за личната си самостоятелност. Време е да се разделим с вредни и ненужни връзки, с работи и дейности, които не ни удовлетворяват.

22-и. От днес Меркурий тръгва в директна посока. Завесата се вдига, започва да се очертава сцената на новите делови и търговски отношения. Време е да се направи преглед на наличностите, да се потърсят евентуални спонсори и рекламодатели и да се кандидатства по програми за финансиране. Ще се наложи да редактирате първоначалните си замисли. Отказвате се от едно за сметка на друго.

23-и. Днес лесно се усвояват нови знания и уроци. Правите първа крачка в непозната дейност и среда или привличате ново попълнение в работата си. Ако до сега сте били притискани от обстоятелствата днес ще получите някакво предимство и улеснение, което ще ви даде глътка въздух и ще изправи на крака личният ви бизнес. Добре е да се сключват нови договори, да се приемат и правят поръчки.

24-и. Денят е благоприятен за старт на нови  инициативи и за подписване на нови договори. Намерете и групата си по интереси. Създайте свой приятелски кръг или влезте в такъв. Сега е момента да се разпределят отговорности и задължения, пари и екстри между всички членове на семейството или отбора. Не си позволявайте да изпаднете в изолация. Може да направите някои компромиси.

25-и Днес на всички нива ще се действа от позиция на силата. Ще ви притесняват хора, от които сте си позволили да зависите. Ден на краткотрайните удоволствия, след които ще последват дълги дни на самота и изолация. Не повтаряйте старите грешки. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Изкушенията ще са на всяка крачка, увеличете самоконтрола и останете в приятелска среда.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Знаменателна седмица, в която и двете управляващи Рибите планети Юпитер и Нептун тръгват в ретроградна посока на 20-и и 25-и. Време е да приключите водени дела и да реализирате отдавна гонените цели и мечти. От 21-и и Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от Рака, а от 22-и Меркурий ще тръгне в директна посока, така че задействайте се максимално бързо и адекватно.

19-и. Задушница. Ден на смирение и помен. Не започвайте нови и амбициозни начинания. Бъдете скромни. Не провокирайте околните и сами не отговаряйте на провокации. Денят ни насочва към една по-духовна нагласа позволяваща да се помирим с близки и приятели и да оставим в миналото старите вражди. Контролирайте емоции и чувства, не си позволявайте да излезете от релси.

20-и. Днес всеки може да намери своя таен или явен източник на сили, надежди, ресурси и любов. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Ден за медитация над личната и родова карма. Насочете всичките си сили към уреждане на семейните отношения, към нужните ремонти и поправки и към подобряване на условията ви на живот. Изпълнете си обещанията.

21-и. Родените в първата декада ще получат подтик за действие и някаква магическа подкрепа в този ден. Слнцето навлиза в Рак. Може да разчитате на познати и непознати. Личната ви амбиция ще се синхронизира с тяхната. Ще ви правят услуги. Може да получите изгодно делово предложение и утре да сключите нов договор. Дарявайте любов и ще получавате такава. Много може да постигнете днес.

22-и. С подкрепата, която давате днес си осигурявате покровители за бъдещето. Меркурий тръгва директно и отпушва деловата инициатива. Време е за старт на нови дейности и регистрации на фирми. Сега е момента да привлечете съмишленици, да направите полезни и желани от другите своите собствени амбиции. Но без да дадеш днес нищо няма да получиш утре. Отворете се за преговори.

23-и. Този ден завърта колелото и вади на преден план всичко недовършено и пренебрегнато в миналото. Ще се наложи да се посвиете и да изпълните дадените обещания, преди да тръгнете напред по пътя на личната амбиция. Може да се отложат пътувания или да се наложи преместване на по-неизгодна позиция. Нещо планирано отпада. На повърхността излиза неглижираното от миналото.

24-и. Еньовден. Земята е най-далече от своя духовен и енергиен център Слънцето. Правят се магии. Сами се омагьосваме с напразни надежди, с чувства и страсти без бъдеще. Днес е важно да обединиш интересите си с доказани приятели и партньори, а не да търсиш нещо ново в чувствата. Бъдете сред свои и ще си спестите низ от проблеми и разходи в личен и в професионален план.

25-и. От различни страни днес ще се усеща натиск. Символ на деня е змеят на желанията, който ще обърка не една съдба и ще разруши не едно щастие. Може да изживеете нещо вълнуващо и магично, но след това дълго ще си плащате за удоволствията. Нептун от Риби тръгва ретроградно и събужда старите илюзии. Не повтаряйте старите грешки, особено с хора, които и друг път са ви подвеждали.

 

 

Още по темата: зодии

Подобни статии