Пълен седмичен хороскоп за 19-25.09.2020

За Близнаците е добре да заобикалят чужди конфликти, за да не рефлектират те върху тях. Телецът трябва да е активен, за да не се разболее. Девата да не излиза от зоната си на комфорт

Някои се рекламират и се озъртат за спонсори, а на други изобщо не им е до това. Някои уреждат имотни делби, други може да се лишат от покрива над главата си, защото стъпват накриво. Изискването да се спазва дистанция вече не е никаква новина, а част от обърканото ни всекидневие. Ето какво вещаят звездите за Вашата зодия.

Овен 21 март – 20 април

19-и и рисков за родените след 10 април. 20-и е неблагоприятен за влизане в нова среда и в нов екип. 21-и отваря врати от възможности и ви среща с правилните хора на точното място. На 22-23-и осъществете връзки с чужбина, търсете и работа в чуждестранна фирма. 24-25-и ви въвличат в битки на интереси. Защитавайте личните си каузи, амбиции и позиции. Предстои тежка петък вечер.

19-и. Днес във въздуха витае агресия. Родените в третата декада може да направят рисков ход и да загубят пари и влияние. В хороскопа ви действат тежки звездни аспекти. Точно днес не стартирайте нов бизнес и не отваряйте новото си заведение. Може да се наложи да се откажете от направените преди уговорки. Конкуренцията нанася удар и ви поставя на тясно. Настройте се на самозащита.

20-и. Не позволявайте намеси. Денят не е добър за съвместни инициативи. Всичко, което свършите сами, със собствени сили и средства ще донесе късмет и бъдещи придобивки, а това, което споделите с някого или задвижите съвместно ще ви ограбва и поставя в неблагоприятна и несигурна позиция. Неблагоприятно за сключване на брак, за обединение на ресурси пари и интереси.

21-и. Не бързайте. Късметът ви идва към обед и до утре на обед ще ви следва. Денят е добър за всякакви социални контакти, за подписване на нови договори, за публични изяви и представяте на нови работни проекти. Ще бъдете оценени и приети в престижна среда. До утре на обед не се препоръчват диети. Не се самоограничавайте, бъдете активни и осъществете нужните връзки.

22-и. До обед довършете нещата, за които не е имало време и място в предния ден. Следобед очаквайте обаждания от далече и покани, на които не бива да се отказва. Днес и утре хоризонта пред вас се изчиства. Виждате ясно посоката и целта и може да постигнете максималното. Сънищата от тази вечер показват с какво е крайно време да се приключи и кои дейности не търпят отлагане.

23-и. Ако мислите за някого непременно му се обадете. Ден на телепатичните контакти. Следобед навлизаме в период на агресия и натиск. Дипломатичният тон е забравен, ще се действа от позиция на силата. Тази вечер внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Ако загубите нещо утре ще си имате неприятности. Чакат ви два тежки и рискови дни. Бъдете особено внимателни.

24-и. Подбирайте внимателно думите си, за да не обидите някого и да си създадете излишно врагове. Родените в първата декада са в неблагоприятна професионална позиция. Утре и другите ще се поизпотят и ще се наложи да приемат нежелани условия. Не тръгвайте в командировка, ако у дома имат нужда от вас. Не си и помисляйте за изневери. За всяко удоволствие ще се плаща с лихвите.

25-и. До обед се постарайте да се сдобрите, да пробиете барикадата от неприязън и конфликти. Ден за прошка. Следобед може да получите неприятна вест. Тази вечер влизате и в рискови отношения, които ще ви поставят в конфликт на интереси и позиции. Нищо важно да не се започва. Контролирайте емоциите и не отстоявайте мнението си на всяка цена. Бъркате в преценката.

Телец 21 април – 20 май

На 19-и започнете нов бизнес, не чакайте покана и в любовта. 20-21-и са рискови. Ако се скарате с някого дълго няма да се сдобрите. Не засягайте болни за околните теми. 22-и идва с вести, за които ще почерпите. Започвате нова дейност. Подпишете и нови договори. На 23-и уредете пари и документи за учене и работа в чужбина. На 24-и не се хвалете предварително. 25-и носи придобивки и успехи.

19-и. Днес е добре да започнете нова бизнес инициатива, да дадете заявка за бъдещето и да подновите отношения, които ще ви донесат подкрепа. Канете гости, гостувайте, рекламирайте се. Не отлагайте пътуванията си за утре сутринта. Натоварете се физически, започнете нов тренировъчен цикъл, заемете се с личното си здраве и хоби. Пасивността е вредна и разболява.

20-и. Луната от Скорпион е в конфликт с Венера и в опозиция на Уран от вашия знак. Нещо тотално ще се обърка. Може да имате проблеми при пътувания и в партньорските отношения. Не е ден за изневери. За родените в първата декада ще се развие по-неблагоприятната ситуация, от която ще излезат с болки и загуби. Не преговаряйте с роднини по отношение на имоти и наследства, ще се скарате.

21-и. Ден на неочаквани обрати в играта на чувствата. Може да направите крачка, която ще ви компрометира в личен план. Контролирайте се. Денят ще ви предложи участия в професионални и светски мероприятия. Ще ви се иска на всяка цена да привлечете нечие внимание, а това щи ви накара да направите нещо нестандартно, което няма да се забрави и ще ви се натяква от близки и приятели.

22-и. Днес ще ви се предложат приятни моменти и възможност за участие в престижни професионални дейности и светски мероприятия. Следобед направете връзка с близки и приятели в чужбина. Опитайте да си издействате делови и артистични участия или съвместни бизнес начинания. Не си изпускайте шанса, но отстоявайте принципна позиция. Днес не се пълнее, яжте наволя.

23-и. До обед отговаряте не предложения, правите нужните заявки и разчиствате терена, на който ще се развивате. Следобед чакайте важни новини, които ще ви предложат дълго очакваната промяна в работата и в начина ви на живот. Нищо да не се споделя предварително. В следващите два дни ще се реши как ще се развият нещата. В момента само се опипва почвата и се правят нужните проучвания.

24-и. Днес Луната от Козирог сключва брилянтен аспект с Уран от вашия знак. Ще получите предимства и може да подпишете изгодни договори. Почти в края на работното време палачинката ще се обърне и от губещи ще се превърнете в печелещи играта в бизнеса и в чувствата. До утре на обед действайте активно, помирете се, привлечете нужните ви партньори и съмишленици.

25-и. Важното свършете до 16 ч. и за вечерта не планирайте нищо важно. Не се обвързвайте и утре сутринта, когато може да се очакват неприятни изненади и конфликти за родените до 1 май. Опитайте да стопите дистанциите, да уредите срещи с роднини по имотни въпроси. Днес се прощават греховете. Нека всичко неприятно остане в миналото. Осигурете си съюзници за бъдещето.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 19-и се включете в съвместен бизнес проект. 20-и е ден на фатално привличане, ограничете контактите. На 21-и ще се измъкнете от голяма криза. На 22-и до обед може да подпишете нови договори. Правите болезнен преход на 23-и, когато и от чужбина идват стресиращи новини изискващи бързата ви реакция. 24-и започва с конфликти, но завършва с помирение. 25-и е ден за прошка.

19-и. Днес може да се сдобиете със съюзници и последователи като в живота, така и в пряката ви дейност и в бизнеса. Сега е момента да се започне съвместна дейност, чрез която и двете страни да отговорят на нападките на конкуренцията и да затворят производствения си цикъл. В ден като този пасивният човек даже и травми може да получи. Вътрешната енергия напира и търси поле за изява.

20-и. Очертават се опити за намеса в избора ви от страна на странични хора и фактори. Съветът за днес е да ограничите до минимум контактите, особено с хора, които и друг път са ви вкарвали в рискови комбинации и ситуации. Не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. Нищо да не се обещава независимо дали устно или на документ. Обърнете повече внимание на близките и децата.

21-и. До обед работете на свой терен. За следобед планирайте приятелски и делови срещи, сключване на нови договори, участия в публични и светски изяви. Днес не се пълнее, доставете си радост и с храната. Организирайте си парти за предстоящия празник. Поканете гости от чужбина, търсете начин да привлечете съюзници и спонсори за бъдещата си дейност или мероприятия. Рекламирайте се.

22-и. От днес Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Везните, но за два дни Луната се настанява в знака на опозиция ви Стрелеца. Ще се определят лагерите и сферите на влияние, ще се разбере на кого може да се разчита и кой ще бъде тоталната ви опозиция. Вечерта преговаряйте и с доверени хора от чужбина. Време е за промени в начина на работа и живот. Коригирайте подхода.

23-и. Ден на прозрение. Откривате истинския смисъл на връзката си с някого и разбирате за истинските му чувства и намерания. Влизате в открити сблъсъци на интереси и позиции след направените разкрития и получените информации. Всичко да се проверява. Не допускайте чрез вас да водят битка два враждуващи лагера. Ще изпиете до дъно горчивата чаша от взаимните им грешки.

24-и. Бъдете внимателни в изказванията си. Ден на вербалната магия. С една дума може да си спечелиш симпатизанти и подкрепа или да загубиш влияние и престиж. Следобед правите пробив и стопявате ледовете, намирате подходящата форма на извинение или компромис и честно си признавате прегрешенията. Може да се намери лекарство и за най-тежката болест или проблем.

25-и. До 16ч. може да се сдобиете с неочаквани съюзници. Влизате в изгодни делови отношения, падат прегради, правим си взаимни компромиси и забравяме за старите грешки. Този ден изчиства отношенията от насъбрания негативизъм. Но почти в края на работното време нещата може да се объркат. Нищо важно не предприемайте тази вечер, когато и сърцето и любовта може да ви предадат.

Рак 22 юни – 21 юли

19-20-и носят неприятни изненади, особено ако се занимавате със съвместни дейности и екипни инициативи. 21-и е благоприятен за активна професионална и социална дейност, за влизане в нова среда и подписване на нови договори. От 22-и Слънцето навлиза в нехармоничните ви Везни. Очертават се юридически проблеми до края на седмицата. На 25-и очаквайте и агресивен натиск.

19-и. Родените в третата декада ще изпитват по-голямо натоварване и ще се сблъскват с повече проблеми в днешния ден. Не започвайте съвместен бизнес днес и утре. Постарайте се да се измъкнете от неравностойните и обвързващи клаузи по стари договори. Не влизайте в нови взаимоотношения, особено с хора, които се стремят да ви подчинят на своите интереси и да ви използват за лична кауза.

20-и. Ден на фатално и неустоимо привличане, което ще ви хвърли в огъня на стасти и желания, на връзки и взаимодействия, които ще ви донесат моментна радост и удовлетворение, но след това ще бъдат последвани от дълги дни на болка и разочарования. Не е благоприятно за годежи и брак. Може да блеснете за миг в светлините на прожекторите, но след това някой ще ви засенчи.

21-и. Действайте активно, рекламирайте се търсете нова работа и подпишете нови договори. Явете се на конкурси и прослушвания и се опитайте да привлечете спонсори за бъдещата си дейност или творческа изява. Ако защитите някого в тежък момент ще си спечелите доверен съюзник. Пътувайте, проведете директни разговори. Не се страхувайте да покажете чувства и емоции.

22-и. До обед имате повече свобода на действие. Стремете се да постигнете целите си независимо натискът, който ви се оказва. Може да ви предложат работа по съвместителство или заместване. Не се отказвайте от подаръците на този ден. Вероятно е някои от тях да имат спасителен ефект. Опитайте да преглътнете някои негативни коментари по ваш адрес. Може да получите предложение от чужбина.

23-и. До обед отговорете на запитвания и ще получите отговор на своите въпроси. Следобед пазете свои и чужди тайни, не разкривайте бъдещите си планове и намерения, конкуренцията е по петите ви. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате, стига да не е във вреда на друг. Ако счупите нещо е лош знак. Започвайте само такива дела, които бързо ще приключите. Обличайте се топло.

24-и. Ако днес загърбите семейните нужди и интереси, утре ще си имате проблеми във връзките, а и работата ви ще зацикли. Намерете време за всичко и за всички. Родените в първата декада може да отложат пътувания или да изпратят заместник, който ще се облажи от екстрите, но ще трябва да плати сметката. Подгответе се добре за утрешните преговори. Ще ви се оказва натиск.

25-и. Един от тежките ви и рискови дни за месеца. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Ще се сблъскате с негативни реакции по незначителни поводи. Не нарушавайте закона и предписанията. Може да платите висока цена за моментно удоволствие. Контролирайте адреналина и не се движете по ръба в професионалните и лични отношения. Вечерта се приберете навреме.

Лъв 22 юли - 22 август

На 19-и трябва да се действа премерено. Не се препоръчва прекалена активност, нито прекалено изчакване в този уикенд. На 20-и играйте солово. 21-и ви вкарва в капани на страстта и желанието да блеснете. 22-23-и предлагат неустоими варианти. Взимайте всичко предложено, после ще правите разбор. 24-и минава в спорове, а на 25-и може да сключите изгодни и дълготрайни договори.

19-и. Днес лесно се отива в преразход. Прекалявате с изискванията в дадена посока или пресолявате манджата на взаимните интереси. Добре е да се стартира нова бизнес инициатива, но по възможност да сте едноличен собственик и управител. Съвместните инициативи не са препоръчителни и за утрешния ден. В момента е добре да се отбиват и приятелските предложения.

20-и. По всички линии на деловите и лични контакти ще се наложи вие да платите сметката. Лесно може да попаднете в капани на страстта, да направите губещ и обвързващ ход, от който после трудно ще се измъкнете и дълго ще ближете рани. Луна и Уран са в конфликтни аспекти спрямо Слънцето на родените около 1 август. Спазвайте закона и правилата, не рискувайте в отношенията и на пътя.

21-и. Ден на светски мероприятия и публични изяви, на които ще сте в центъра на вниманието, но това не значи, че ще получавате само поздрави и овации. Може и да ви освиркат, да ви притиснат с неудобни въпроси и искания и да ви подложат крак дори и старите приятели. Вярвайте само на инстиктите си и ако те ви казват да бягате, бягайте, а ако ви подтикват да нападате, нападайте.

22-и. Един от най-силните ви дни за месеца. Ще постигнете с лекота това, което планирате, което сте замислили и смятате да предложите на преговори. Ще си стиснете ръцете за съвместна работа с желани партньори. Подпишете нови договори, защитете нечия кауза и вашата позиция ще бъде защитена. До 13ч. не се ограничавайте и в храната, колкото и да изядете няма да напълнеете.

23-и. Сутринта се свържете с партньори и близки в чужбина. Сондирайте мнения и представете проекти. Не отклонявайте предложения. Обмислете ги, пречупете нещата през своята призма и направете устройващото ви контрапредложение. Вечерта напрежението нараства, особено ако споделите излишни неща, които може да окажат влияние на бъдещите ви отношения и връзки.

24-и. Каквото си пожелаете до обед ще се сбъдне. Може да изживеете някакво приключение и независимо личната ви нагласа да влезете в неочаквани емоционални връзки. Не унищожавайте писма, квитанции и бележки. Трудно ще възстановите изтритите данни. Започвайте само такива начинания, които бързо ще приключите. Не започвайте дълготрайни и отговорни проекти.

25-и. Почти до края на работното време имате свобода на действие и възможност да стопите дистанциите, да установите перспективни връзки и да се сдобрите с тези, с които времето и личния ви избор са ви раздалечили. Сега е време за прошка, за обединение на семейството и родата в името на бъдещето на децата. Вечерта навлизате в рисков период. Приберете се навреме, ако пътувате.

Дева 23 август - 22 септември

19-и е ден за старт на самостоятелен бизнес. Започенете от нещо дребно и ще успеете. На 20-и ограничете контактите, но на 21-и бъдете активни по всички линии на личната ви амбиция. 22-23-и носят конфликти и откази. 24-и дава предимство на знаещите и можещите. Чакайте предложение и в петък, когато ще ви правят и безплатна реклама. Правото и законът ще действат във ваша полза.

19-и. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Излезете от уютното местенце на нарешителността и започнете нова работа. Дайте шанс и на личното си хоби да работи за вас. Който се свива и подтиска заложбите си в този ден ще загуби житейската битка за оцеляване. Знаете и можете толково много. Действайте, релизирайте, развийте и използвайте на практика талантите си.

20-и. Ден на примамливи предложения, които ще ви вкарат в изнудващи и манипулиращи капани. Не давайте обещания и не се обвързвайте с думи и дела. Дори и тези, които обичате и ви обичат ще се опитат да ви използват и товарят със задълженията си. Влизате в ролята на работната пчеличка, която обслужва търтеите. Не взимайте и не давайте заеми, не излизайте от зоната си на комфорт.

21-и. Ден на представителни срещи, на предложения и възможности за сключване на нови договори. Уредете си делови срещи, преговаряйте по важните за бъдещето ви въпроси и поставете условията си. Опитайте да защитите каузата на тези, които до момента са ви подкрепяли. Ден за проверка на връзките. Утре Слънцето ще напусне вашия знак и поне една протекция ще си отиде.

22-и. Ден на болезнени решения. Ще се наложи да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Дано не останете сами на бойното поле в момент, когато отчаяно се нуждеете от подкрепа. Този ден ще подложи на тестова програма връзките ви не само в семеен, но и в професионален план. Ще видите кой в действителност държи на вас, а и вашите действия ще покажат на чия страна сте.

23-и. За родените след 6 септември се очертават конфликти и рискови ситуации. Напрежението нараства както на работното място, така и у дома. Лесно може да нарушите важни договори и връзки. Съветът е да отлагате преговорите и взимането на отговорни решения за следващите два дни, когато шансовете ви за успех нарастват двойно. Не си подритвайте късмета и не споделяйте излишно.

24-и. Ще спечелите от чуждите битки и разправии. Казано е, че „когато двама се карат третият печели” и това сте вие. Съдбата ще ви помогне да елиминирате конкуренцията в любовта или на работното място. Родените в първата декада ще бъдат свидетели на неравностойни битки. Не се намесвайте и не споделяйте чуждите тайни. Бъдете довереният човек, на когото утре ще се разчита.

25-и. Почти до края на работното време печелите предимства, постигате успехи и налагате своята кандидатура. Работата ви ще бъде оценена, може да ви предложат изгодни договори. Старайте се да стопите дистанциите с нужните ви хора. Дръжте се максимално тактично и дипломатично и ще пиете вода от два извора. Вечерта лъсват едиповите ви комплекси. Лесно отстъпвате от мнения и позиции.

Везни 23 септември – 22 октомври

19-и е ден на тежки битки. Трудно ще пробиете в нова среда. Ако на 20-и се решите на компромис ще сбъркате. Не е ден за обвързване. 21-и позволява да заемете по-изгодна позиция. Защитете правата си. На 22-и привличате силни съюзници. На 23-и преговаряйте с клиенти и работодатели от чужбина. 24-и е ден на остри сблъсъци на мнения и позиции. 25-и е критичен за родените в третата декада.

19-и. Днес енергията ви търси поле за изява. Добре е за отваряне на нов търговски обект и старт на нов бизнес. Конкуренцията е голяма. Ще се водят тежки битки и ще се казват тежки думи. В хороскопа ви действат агресивни аспекти, които може да стопират в зародиш личната ви инициатива. Нищо няма да ви се даде даром и без битка. Не очаквайте подкрепа, този път трябва да се справите сами.

20-и. Ден на фатално привличане в чувствата. Не си определяйте първа среща и стойте далече от хората, които и друг път негативно са ви повлияли. Някой ще се опита да ви постави в изгодна за него позиция, да използва ресурсите и знанията ви безплатно за лични цели. Трудно ще се отърсите от вредни зависимости. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не взимайте прибързани решения.

21-и. До обед още сте под негативното влияние на проведените вчера срещи и разговори. Важното уредете за следобед, когато може да получите повече права и пълномощия и да привлечете спонсори за личната си кауза и идея. До утре на обед не се ограничавайте в контактите. Може да упредите наемни отношения, да спечелите конкурси и стипендии. Затвърдявате позицията си в бизнеса.

22-и. Ден на Независимостта. Уплътнете максимално времето до обед. Вземете участие в представителни срещи. Защитете нечий интерес и вашите позиции ще бъдат защитени. Ден на справедливите каузи, на желанието за промяна и на възможността това да се случи. Свържете се с приятели и близки в чужбина. В 13ч. 32 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Везните.

23-и. До обед преговаряйте с работодатели или с посредници в чужбина. Може да получите изгодни оферти за работа. Кандидатствайте по спонсорски програми. Следобед нищо важно да не се споделя. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Конкуренцията следи всяка ваша крачка и публична изява. Ако счупите нещо тази вечер е лош знак. Пазете си личните вещи и се приберете навреме.

24-и. Предстоят два тежки и конфликтни за вас дни. Днес в по-тежка позиция са родените в първата декада. Луна и Марс сключват критични аспекти със Слънцето ви. Нещо неприятно напира да се случи. Не влизайте в спорове и не поставяйте ребром болезнени за другите въпроси. Работата ви и семейните дела са противопоставени. Не изневерявайте, ще си объркате тотално живота.

25-и. Ако в този ден уредите заминаване в чужбина дълго няма да се върнете. За родените в третата декада денят носи агресия по всички житейски посоки. Четири планети от Козирог и Марс от Овен са в неблагоприятна позиция спрямо Меркурий от вашия знак. Може да възникнат пречки в работата и в дейноста ви. Ще срещате открита и прикрита съпротива, а и здравето ви ще е нестабилно.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

19-и изисква да отстъпите от една позиция, за да атакувате друга. На 20-21-и Луната е във вашия знак в неблагоприятни аспекти с Венера и Уран. Припламват любовни искри, които може да подпалят не една семейна черга. 22-и идва с празнично усещане. Сутринта на 23-и носи овации, а следобедът отстъпление и изнервяне. На 24-и се въздържайте от намеси. 25-и ни сближава.

19-и. Днес е важно да водите умерена и балансирана политика, да не пресолявате манджата и да не изисквате прекалено много от себе си и от другите. Добре е да се започне нова бизнес инициатива. Опитайте да пробиете в нова пазарна ниша. Не е изключено 2021 да изисква приключване на една от дейностите ви, затова постарайте се да имате повече резервни варианти.

20-и. Ограничете контактите и пътувайте по възможност рано сутринта. Не преговаряйте по наследствени дела и не уреждайте имотни сделки. Много неща може да се объркат. Родените във втората декада ще изживеят мъчителни мигове и стресови ситуации. Тази вечер не си позволявайте изневери и се приберете навреме у дома. До утре на обед не участвайте в колективни инициативи.

21-и. Каквото и да ви предложат до обед не се съгласявайте с условията. Да не се работи в екип. От обед ситуацията се избистря, намирате правилното решение и благоприятния за вас вариант. Срещите ви ще са успешни и продуктивни. До утре на обед може да сключите изгодни договори, да получите дължими услуги и пари. Дейставйте активно. Не е време и за диети.

22-и. Ден на Независимостта. Пътувайте, канете гости и гостувайте, Участвайте в празнични светски мероприятия и може да срещнете неочаквани спонсори. От обед Слънцето навлиза в знака на Везните, а вие навлизате в сатурнова дупка. Предстои болезнено изтрезняване. Може да получите обаждане отдалече и да се наложи бързо да промените и коригирате личната си програма.

23-и. До обед уреждайте документи за пътувания. Преговаряйте с чужбина по условия и договори за работа или учене. Занимавайте се с дълготрайни проекти и не се отказвайте да пробиете в нова среда. Уреждат се стипендии и квартирни въпроси. Следобед в живота ви може да се появи неприятен дразнител. Ако влезете в открит конфликт може да се дистанцирате и разделите с близък или приятел.

24-и. Не бъдете многословни, а си вършете работата без влизане в излишни коментари и спорове. Каквото си пожелаете до обед ще се сбъдне. Вечерта сте близо до спонсор и неочакван покровител. Дистанциите се стопяват с лекота. Дайте си прошка, потърсете тези, без които животът ви няма смисъл. Навлизаме в деня на Финикса. Възкръсват от пепелта стари чувства и спомени.

25-и. Днес може да реорганизирате работата и личния си живот по нов начин, с нови хора и на ново място. Денят е благоприятен за пътувания и творчески командировки. Може да се намери и приготви лекарство и за най-тежката болест. Днес намирате и мехлем за душата. Срещате разбиране и привличате точните хора. Ще получите подкрепа в тежък момент. Следващите два дни ще са рискови.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

На 19-и започнете паралелна дейност и затворете производствения си цикъл. 20-и не е ден за нови контакти. До обед на 21-и не подписвайте договори и не си уреждайте важни делови срещи. От обед до 22-и на обед шансовете ви са по-добри. На 23-и кандидатствайте за нова позиция и в чуждестранна фирма. На 24-и с един замах прекратявате губеща връзка. На 25-и се връщате на точното място.

19-и. Днес няма място за колебание и изчакване. Докато се чудите какво да изберете и как да постъпите конкуренцията може да направи изпреварващ ход и да заеме важната за вас ниша. Добре е да стартирате допълнителна дейност или производство, което да подкрепя основните ви бизнес начинания. Подсигурете се двойно. За утре не планирайте съвместни участия и публични изяви.

20-и. Днес лесно се попада под чуждо влияние и се влиза в нежелани и вредни зависимости. Опитайте да се справите сами и без чужда помощ във всяка задача и личен проблем. Не е ден за запознанства, за годежи и сключване на брак. Не взимайте никой на стоп, не разчитайте на помощ от непознати и не се намесвайте в чуждите разговори. Важните делови срещи планирайте за утре следобед.

21-и. Денят може да започне с конфликт, объркване и срещи, които ще ви разстроят. Спазвайте дистанция, не се месете и не позволявайте намеси в работата си. От обед до утре на обед може да получите изгодно предложение, което ще помогне да се сключат изгодни договори. Обсъждайте семейните дела и вземете отговорни решения. Уреждате пътувания и допълнителни екстри.

22-и. Ден за преставителни лични и професионални изяви. Луната навлиза в Стрелец. Предстоят благоприятни за вас рокади на работното място. Някой ви подава ръка за съвместна дейност. Преговаряйте. Не се съгласявайте прибързано с първото предложение, но и не го изпускайте. И двете страни опипват почвата. До утре на обед направете контакт и с бизнес партньори от чужбина.

23-и. Ден на изгодна инвестиция, на възможност да се включите в чуждестранен проект и в дейност, която ще получи добро и навременно финансиране. Може да се ангажирате и с временни проекти и задачи, които до няколко месеца може да ви осигурят и нещо по-стабилно. Важното е да се издържи финансово през зимния сезон. Вечерта не споделяйте прибързано предложения и идеи.

24-и. Денят е зареден с провокативност, с желание да се влиза в забранени територии и да се шпионира в градината на съседа. Не се хвалете, не споделяйте намерения и факти от личния си и професионален живот. Който даде храна на ламята-клюка ще си изпати и може да загуби ценни позиции. Почти в края на работното време овладявате ситуацията и правите силен ход.

25-и. Ден за връщане към миналото, за стопяване на дистанциите, за помирение и привличане на точните хора. Обадете се на тези, които от доста време ви липсват и намерете начин да заработите или да заживеете съвместно. Ден за прошка. Каещите се грешници са на вратата. Проявете разбиране и ще бъдете разбрани. Вечерта затваря вратата и вече няма да има връщане назад.

Козирог 22 декември – 20 януари

19-и подлага на изпитание връзките на родените след 8 януари. Не преговаряйте по имотни въпроси. На 20-и останете в тесен кръг на доверени и близки хора. Следобед на 21-и сключете нов договор. 22-и създава дългосрочни връзки и програми. 23-и идва с предложения от чужбина и възможности за работа и учене на ново място. 24-и носи несъгласие между родителите, а на 25-и не поемайте излишен риск.

19-и. Луна, Меркурий и Марс ви облъчват с негативни аспекти. Очертават се конфликти по незначителин поводи, а значителните може да предизвикат раздели или травмиращи ситуации. Вътрешната ви енергия напира да се изрази в работа и творчество и нека това да е на собствен терен. От нещо дребно може да пламнат семейни и междусъседски войни. Контролирайте се.

20-и. Действайте активно, но само в градината на личния си интерес. Не се препоръчват съвместни делови и творчески участия. Ролите на са правилно разпределени, а и финансово ще бъдете ощетени, ако се захванете с екипни проекти. Днес колективната работа ще бъде срам за майстора и за професионалист като вас. Не с товарете с чужди отговорности и задължения, вашите ви стигат.

21-и. До обед се изолирайте от съвместните делови участия. От обед до утре на обед ще получите много по-изгодни предложения и може да подпишете перспективни договори. Това ще бъде за вас период, в който връзките ви ще се капсуловат. Ще остане само най-здравото и надеждното, което ще ви подкрепя, финансира и подпомага в зимния период. Уредете имотни и наследствени делби.

22-и. До обед водете преговори и подписвайте нови договори. От обед Слънцето ще навлезе в нехармоничния ви знак на Везните и до един месец в хороскопа ви ще действа кармичен кръст на планетни сили. Ще ви е трудно, ще се наложат раздели, а проблемите в личен и професионален план ще никнат като гъби. Здравето също ще е нестабилно. Въоръжете се с любов и търпение.

23-и. Случващото се днес подкрепя желанието ви за работа и учене в чужбина. Осъществете нужните връзки и направете необходимите проучвания. Следобед навлизаме в деня на петела. Не бъдете многословни, старайте се да не привличате вниманието с излишни коментари и постери. Родените в първата декада ще имат проблеми утре сутринта, ако тази вечер не са си на мястото.

24-и. Тежка и рискова сутрин за родените до 1 януари. Най-трудно ще се преодоляват проблемите между родители и деца, особено във връзка с новите изисквания в училище. Налагат се нови разпоредби и на работното място и всичко това в комбинация ви качва адреналина. Отложете командировки, ако няма на кого да стоварите задачите си. Вечерта е време за прошка и целувка.

25-и. Четири планети от вашия знак задвижват тежки аспекти с Марс и Меркурий. Налагат се ултиматуми. Трудно ще изпълните нечии искания, но и вашите няма да се понравят. Не нарушавайте закона и правилата в местата, където отивате. Вероятни са травми и травмиращи ситуации, които ще покажат слабото ви място и ще извадят на показ отношения и връзки, които сте искали да скриете.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените след 6 февруари стартират нов бизнес и получават изгодно предложение на 19-и. 20-21-и идват с главоболия и конфликти, ако допуснете чужди хора до кухнята на професионалните си и лични дела. 22-и носи късмет и възможности за творчески изяви. Предлагат ви нови договори. На 23-и чакайте подкрепа от чужбина. На 24-и пазете свои и чужди тайни, а на 25-и стопете дистанциите.

19-и. Отворете нов търговски обект и започнете нова дейност в днешния ден. Луна и Меркурий ви гледат в брилянтен аспект от знака на Везните. Старайте се всичко предприето в момента да е по законовия ред, за да си нямате наприятности. В този ден пасивността е най-лошата тактика, но и прекалената активност може да навреди и да изплаши потенциалните ви клиенти и работодатели.

20-и. Опасен ден. Луна и Уран са в опозиция, която засяга негативно родените до 1 февруари. Нещо ще се обърка. Отношенията ви са нестандартни и непредсказуеми. Лесно попадате в капани. Може да пострадате при екстремни натоварвания, които са извън вашия контрол. Желанието да впечатлите някого ще ви изиграе лоша шега. Не е ден за рискови и каскадьорски изпълнения. Мирувайте.

21-и. Днес подлагате на опасност личните си и любовни връзки. Не е време за изневери и за споделяне на свои и чужди тайни. Конкуренцията ще ви подложи крак, ще се опита да ви измести в професионален и бизнес план. Ще ви се струпа много, ще се почувствате изоставени и отритнати, от тези, с които сте строили големи планове за бъдещето. Вечерта се появява светлина в тунела.

22-и. Ще запомните този ден с нещо ново, приятно и оптимистично. Може да ви се обадят от чужбина с предложения за съвместна дейност. Личните ви изяви ще носят удовлетворение и материални придобивки. Контактите ви в този празничен ден ще ви осигурят и нова работа. Денят предлага много варианти. Дано огреете навсякъде, където имате нужди и интереси. Не е ден за диети и ограничения.

23-и. Пътувайте, търсете начин за уреждане на работа и учене в чужбина или в чуждестранна фирма. Мислете и действайте в перспектива. Големите ви победи и придобивки ще дойдат през 2021 г, но в момента си осигурявате базата за тях. Кандидатствайте по спонсорски проекти, включете се в благотворителни инициативи, особено ако сте родени през 1998-99 год., 1985-86г и 1973-74 г.

24-и. Ден на свежите идеи, които не бива да се споделят в суров вид, за да не ви ги откраднат. Помислете кого може да привлечете към бъдещата си работа или делови проект и се опитайте да стопите дистанциите. Време е да се свържете със стари колеги или съученици и да намерите начин за съвместно оцеляване в кризата. За утре планирайте пътувания и разговори на място. Активизирайте се.

25-и. Днес се подават приятелски ръце през бездната на отчуждението и тежката конкуренция. Връзките ви ще бъдат подложени на изпитание, но истинските ще оцелеят. Предстоят скъсвания и раздели. Хората с комплекси трудно ще се справят с повишените изисквания на средата. Сега е момента да сплотите семейството и групата, в която работите и се изявявате. Утрото на 26-и е рисково.

Риби 20 февруари – 20 март

Ако до сега сте строили планове, то вече е време да започнете да ги реализирате. 19-и изисква активност, физическо и умствено натоварване. На 20-и започнете нещо самостоятелно. 21-и предлага нова работа и възможност да се внедрите на престижна позиция. На 22-23-и сте под въздействие на негативни аспекти. 24-и сбъдва молитвите ви, а 25-и привлича спонсори и бъдещи партньори.

19-и. Днес обърнете внимание не само на нападението, но и на защитата. Подсигурете се с резервен план, ако предложеният не сработи. Вътрешната ви енергия търси начин за изява. Добре е да се концентрирате върху чисто семейни проекти. Не планирайте публични изяви за утре. Приключете с изостаналата работа и се подгответе за нови инициативи. Отворете нов търговски обект.

20-и. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Всичко, което осъществите без странична намеса ще ви донесе късмет и ползи. Ако ви предложат да направите избор между доброто и злото, бъдете сигурни, че има и трети вариант, който ще помогне да излезете с по-малко загуби и даже да реализирате печалби. Ден за почивка и тихи семейни занимания.

21-и. Ден на неочаквани печалби и възможности да реализирате на практика една своя мечта, идея или професионален проект. Чакайте придобивки и пари от уговореното и подписаното днес. Рекламирайте се, влезте в нова среда и се огледайте за спонсори. Не протакайте преговори. Следващите два дни носят конфликти, забрани и ограничения. Дейността и бизнесът ви изпадат в кризисна ситуация.

22-и. Отложете пътувания, ако не са наложителни или предварително уговорени. Отнасяйте се с подозрение към всяка покана или предложена идея. Празничният ден може да бъде помрачен от претенциите на някого към вас. Обаждания от чужбина ще ви активизират в момент, когато нямате готовност за действие или необходимите средства. Съобразете се с нуждите на дома и семейството.

23-и. Ако заминете за чужбина дълго ще останете там. Родените в третата декада са на прага на болезнен избор. Нужна ви е допълнителна и сигурна информация, за да вземете правилното решение. Напрежението нараства. Вечерта се отива към скандали. Пазете си вещите. Лесно може да ви спретнат компромат. Не лъжете, всичко ще се обърне срещу вас. Една лъжа става истина и боли.

24-и. Мълчете като риба, не коментирайте нищо до обед, независимо провокациите от трета страна. Следобед може да спечелите спонсор за личната си кауза и да отстраните тези, които стоят на пътя ви. Ще намерите нужните ви лекари и лекарства. Стопира се тежък процес или се овладява успешно болестно състояние. Ден за помирение и прошка. Отношенията се връщат на старата позиция.

25-и. Денят е благоприятен за пътувания и командировки, за подновяване на делови и приятелски връзки. Уредете си среща на място и без посредници. Огледайте места и терени, на които може да живеете или да се развивате в бъдеще. Активната ви и творческа дейност да продължи до 16ч. 30 мин., след което не започвайте нищо важно и ограничете максимално контактите.

 

Още по темата: Зодии

Подобни статии