Пълен седмичен хороскоп за 20-26.02.2021

Какво казват звездите за Вас и за хората, които обичате

Шанс за Водолея да докаже, че не е аутсайдер. Девата стъпва на пръсти. Козирогът рискува, ако играе хазартно. Телецът прави подарък и очаква такъв. Емоции, меланхолия, приятелска помощ, изневери. Един грешен ход и се връщате на изходна позиция.

Овен 21 март – 20 април

В събота до обед не започвайте нищо сериозно. От 21-и Меркурий тръгва директно и отпушва бизнес инициативите. Стартирайте на 22-и новата си фирмена дейност. От обед до 23-и на обед отделете време за благотворителност. На 24-и следобед участвайте в събрания на екипа. 25-и е ден за съвместна дейност с хора и фирми от страната и чужбина. На 26-и ограничете контактите.

20-и. Днес до обед се настройте на самозащита от агресивната чернота наоколо. Не вдигайте телефона на тези, които винаги ви досаждат. Може да бъдете изкушени и вкарани в неприятни зависимости и игри на дребно. Избягвайте скандалите и разправиите. От обед до утре на обед задвижете базисните проекти. Преместете се, напуснете местата, където не се чувствате добре.

21-и. Ден за активен отдих - кой както го разбира. До обед отделете време за спорт или за дейности свързани с ремонтите и благоустройството на дома и офиса. Увеличете натоварването, ще ви е от полза. От обед до утре на обед посетете близки и приятели в нужда. Навлизаме в деня на сърцето. Един мил жест на внимание ще вдигне болните от леглото и ще направи здравите щастливи.

22-и. Днес нищо не се дава даром. Енергията ви търси поле за изява. Ангажирайте се с повече работа и помогнете на колега да свърши своята. Приемайте нови поръчки и направете чаканите доставки. Днес и утре не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Луна и Плутон сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Моментът не е добър за обвързване с кредити и ипотеки.

23-и. Ден за благотворителност. Подкрепете нечия амбиция или инициатива с пари или протекции. Кандидатствайте за субсидии и стипендии. Търсете и задгранично финансиране на проектите си и се рекламирайте по всички възможни начини. Вечерта отделете време за релакс, посетете център за разкрасяване. Ако не успеете отложете за утре сутрин, дори и да закъснеете за работа.

24-и. Сутринта избягвайте важни делови разговори. Заемете се с личната си визия, а важните срещи отложете за по-късно. С напредването на деня партньорите ви се активизират. Може да получите покани за съвместна работа или участие в нов и добре финансиран проект. В утрешния ден може да подпишете изгодни договори и да намерите нова работа. Днес не е без значение с кого преговаряте.

25-и. Един от силните ви и успешни дни за месеца. Участвайте в съвместни съвещания и събрания на екипа. Може да бъдете приети в нова среда и да сключите перспективни договори. Подайте документи, рекламирайте се, търсете начин да се внедрите в средата, която ви привлича и усещате, че ще е добра за личното ви и професионално развитие. Не отклонявайте предложения.

26-и. Приближаващото пълнолуние превъзбужда и стимулира първосигналната ви реакция, а така проблемите няма да закъснеят. Може да реагирате неадекватно на провокации и намеси и да се изпокарате с близки и приятели. Смирете желанията и амбицията, спазвайте диета, не искайте много от живота и от другите. Бъдете дипломатични и не заставайте на крайни позиции.

 

Телец 21 април – 20 май

Важното в съботния ден свършете следобед. На 21-и тръгващият в директна посока Меркурий отпушва търговската инициатива. На 22-и чакайте вест, за която ще почерпите. Следобед навлизаме в деня на сърцето, подкрепяме се взаимно. На 23-и следобед намерете време и за личната си визия. На 24-и кандидатствайте за нова работа. 25-и ви вкарва в нов екип. 26-и е агресивен, рисков и проблемен.

20-и. До обед не се намесвайте в чуждия живот, не давайте непоискани съвети и следете знаците на съдбата. Прекалената ви емоционална реакция ще донесе проблеми и ще ви вкара в излишни разходи. Следобед навлизате в обезпечаващ семейството и дейностите ви период. Включва се каналът на кармичната родова памет. Заемете се с имотни дела, с ремонтите и поправките у дома.

21-и. Един от успешните ви дни за месеца. Меркурий тръгва директно и отпушва деловата активност. Побързайте, поставете условията си на тези, които се опитват да ви използват. Не се претоварвайте със задачите на чужд терен. Свършете нужното за дома и офиса. Важно е да накарате да свършат работа тези, за които отговаряте, които обучавате и които зависят от вас.

22-и. До обед мислете и действайте делово в посока на личните си амбиции и интереси, а следобед се пригответе повече да давате, да помагате, да правите жестове и да привличате приятелска подкрепа. Ако някой ви помоли за нещо, непременно го свършете, без да се намесвате, да давате съвети или да коригирате нещата. Направете подарък от сърце и чакайте такъв.

23-и. До обед се включете в прояви на благотворителност и сами ще попаднете под обгрижващо и приятелско крило. Може да се издействат субсидии и стипендии. Кандидатствайте по спонсорски програми и може да получите нужното ви финансиране. Следобед се заемете със себе си, а ако не ви остане време, планирайте за утре сутринта посещение при козметик и фризьор.

24-и. Сутринта ще имате натоварена програма, но всичко ще върви по план. Следобед рискът ви диша във врата. Родените до 1 май са в неблагоприятна позиция. Каквото се обърка, трудно ще се оправи. Влизате в открит сблъсък с шефове и колеги и може да развалите отношения с важни за бъдещето ви хора. Внимавайте и на пътя. До петък попадате под влиянието на тежки звездни аспекти.

25-и. Днес е важно да се задържите в групата, в която до момента сте работили или сте оглавявали. Ще се оформят лагерите в живота ви, ще видите на кого може да разчитате и на кого вече не бива да имате доверие. Не оставайте сами, споделете мъките и грижите си с близки и приятели. Тази вечер е лунатична и объркана. Не взимайте решения под въздействие на емоциите.

26-и. Тежък и рисков ден. Лесно влизаме в конфликти и в спорове за имоти, пари и място под слънцето. Не водете преговори, не навлизйте в чужда територия и не се изказвайте неподготвени. От днес може да направите крачка към нова любов, без да сте се разделили със старата. С дейстията си наранявате чувствата на близък човек. Един неочакван скандал ще доведе до скъсване.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

20-и е ден за пътуване и преместване. Довършете започнатото и от 21-и стартирайте новите си инициативи. Меркурий тръгва в директна посока. На 22-и гонете далечни цели, но с близки приятели. На 23-и до обед направете едно добро дело и чакайте награда. На 24-и е време за обвързване, облечете новите дрехи. До 16ч. на 25-и водете преговори и подпишете нов договор. 26-и е проблемен и рисков.

20-и. В този ден бъдете скромни и отдадени. Ще ви се даде толкова, колкото ви е нужно. Не се разпилявайте в прекалени емоции и претенции. Концентрирайте се над важните дела за довършване. Преместете се, съберете си багажа от места и позиции, които вече не ви носят доходи и лично удовлетворение или стопират развитието ви. Спазвайте традициите, новото ще дойде утре.

21-и. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока. Време е да помислите за старт на нови делови и бизнес инициативи, за нова работа и за проучване на нови места и терени, на които да се внедрите и да започнете новата си дейност. Не е все едно на каква база ще стъпите  и накъде ще насочите ума, амбициите и желанията. Днес и утре и завладявате нови позиции.

22-и. До обед действайте амбициозно по новите задачи. Следобед помогнете на близки и приятели да постигнат напредък в дейноста си. Сами ще получите стимул за действие в посока на личните отношения и любовта. Побързайте, след два дни Венера ще навлезе в нехармоничните ви Риби и може да се разминете в чувствата. До утре на обед направете жестовете, които другите очакват от вас.

23-и. Днес с успех може да кандидатствате за странично финансиране на личните си проекти. Търсете спонсори за реализиране на идеите си, кооперирайте сили и възможности с проверени партньори и ще се измъкнете от кризата. Вечерта посетете център за релакс. Полезните вещества  и мисли прекрасно се усвояват. Ако се появи проблем, до утре на обед ще го разрешите. Действайте.

24-и. Сутринта отделете време за личната си визия, за нуждите на близките и децата. Планирайте за следобед важните си начинания и делови срещи. До вечерта проведете събрания на екипа, а за утре планирайте участия в преговори на по-високо ниво. Подгответе се с въпроси и отговори. Ще ви оглеждат и преценяват доколко ставате или не за една или друга работа или служебен пост.

25-и. Днес Венера навлиза в нехармоничните ви Риби. Любовта остава на втори план. В този ден е важно да заемете по-стабилни позиции, да се окопаете на ново място или да се издигнете на старото. Вземете активно участие в преговорите, в събранията и деловите съвещания на фирмата и усилията ви ще бъдат възнаградени. От действията ви днес зависи успешната ви кариера в бъдеще.

26-и. Ден на ненаситните апетити. Конкуренцията ще е безмилостна. Всеки е тръгнал с голямата кошница или така е притиснат от обстоятелствата, че няма да направи на никого компромис. Ще се прилагат хитри хватки, ще се използват компромати и ще се действа подмолно там, където не може да се постигне напредък с директни  действия. Вечерта не пренасяйте служебните проблеми у дома.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 20-и приключвайте, но нищо ново не започвайте. От 21-и Меркурий тръгва директно и задава нова програма в бизнеса. На 22-23-и пътувайте, създайте нови контакти. Луната е в Рак. 24-25-и са дни за участие в събрания и делови срещи. Подпишете и новите си договори. От 25-и Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите. Ще ви потръгне и в любовта, създавате полезни връзки.

20-и. Не бързайте, контролирайте емоциите и до обед не взимайте важни решения. В този ден трябва да се спазват традициите. Окопайте се на завладните до момента позиции. Някой намира и тайни източници на сила. Ден на фонтана от преливаща енергия. Работете самостоятелно и на свой терен. Нищо да не се разрушава, мислете за предстоящия градеж. От утре започнете ремонти.

21-и. Още със ставането си представете ярко и с подробности какво ще правите в този ден и какво ще предприемете занапред. Важно е да се оформи в съзнанието ви тази линия на поведение, която ще следвате и която ще обезпечава бъдещите ви проекти в личен и професионален план. В този ден се осветява пътя напред и ясно се вижда посоката, която трябва да следваме. Зареждате се енергийно.

22-и. До обед може да получите важно предложение и да започнете нова дейност или работа. Бъдете активни, не оставайте анергията ви да се скапе в тялото и да ви разболее. От обед до утре на обед е добре да се занимавате с благотворителност както го разбирате. Помогнете на някой в нужда и жестовете ще ви се върнат. Може да получите и неочаквана подкрепа от познати и непознати.

23-и. Поне до обед не се занимавайте с амбициозни начинания, не делете имот и не водете дела. Препоръчва се участие в благотворителни инициативи. Следобед чакайте предложения, от които може да произлезе нова работа или печеливша инвестиция. Облечете новия тоалет. Тази вечер по дрехите и визията ще ви посрещнат, а по ума ще ви изпратят. Постарайте се повече.

24-и. Ден на преход. Колелото на съдбата ще се завърти и който е бил притеснен ще получи глътка въздух в кризата и шанс да започне нова работа или инициатива. Участвайте в събрания на екипа,  опитайте да влезете в нова среда. За следобед насрочете срещи с тези, с които може да имате  общи интереси. Ден на тръбача, който свири сбор и събира единомишленици до утре на обед.

25-и. От днес Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рибите. Там, където отивате по работа може да срещнете и любовта. Действайте активно. До края на работното време късметът ще ви следва. Ще получите изгодни оферти, може да влезете в среда на единомишленици, на хора с вашите амбиции и интереси. Идва време за важен избор, внимателно проучвайте всяка оферта.

26-и. Днес може да изживеете нещо приятно и радващо сетивата, но после за всичко ще си плащате в дългите дни на разочарования и конфликти. Контролирайте апетита и емоциите. Не е ден за избор на нови партньорства, на цел и посока. Може да бъдете привлечени към неприятна и вредна за вас среда. Тази нощ ще сънувате сън, показващ проблема и начина да го разрешите.

Лъв 22 юли – 22 август

20-и е ден на двойнствени игри. От 21-и тръгващият директно Меркурий активизира бизнеса. Търсете  нова база за работа. На 22-и не бива да сте пасивни, но в нищо да не се избързва. На 23-и получавате спонсорска подкрепа и давате такава. Търсете варианти за нова работа. 24-и е ден за участия в съвместни инициативи и събрания. 25-и ще ви донесе предимства и късмет, а 26-и е рисков.

20-и. Днес може да се забъркате в неравностойни отношения. Не се обвързвайте с дейности в сивата икономика. От утре ще се отворят нови възможности за лична и професионална инициатива. Това, което ви изглежда невъзможно в момента до няколко дни ще потръгне. Не позволявайте да ви изкушават с примамливи предложения. От обед вече излизате на светло.

21-и. Меркурий вече върви в директна посока. Огледайте се, направете посещения на обекти и места, на които възнамерявате да се внедрите, да работите или да се ангажирате с нещо важно за деловите ви и лични връзки. В момента е от особено значение на каква база ще стъпиш, с кого ще установиш контакт и ще се разбереш за бъдещите инициативи. Водете преговори.

22-и. Ден на високите енергии и на още по-високите цели. Пасивният човек ще претърпи поражение. В такъв момент Лъвът трябва да покаже, че е царят на положението и води в играта. Търсете нови съюзници и партньори, намерете и кой да свърши работата, с която не ви се занимава. Днес животът разпределя роли и постове, поставя всеки в центъра на личния му пъзел и очаква ходовете му.

23-и. Заемете се с благотворителност, така ще привлечете погледите на тези, които могат да ви подкрепят и подадат ръка в труден момент. Всеки жест ще е от значение и ще определя насоките в бъдеще. До обед заменете амбицията със събеотдаденост, а следобед си подгонете интереса. В момента печелите доверени хора, защитници и съюзници за бъдещите битки. Не яжте груба храна.

24-и. Тази сутрин отделете повече време за личната си визия и тоалета. Няма значение дали ще отидете навреме на работа, важното е в какъв вид ще се появите. Следобед ви предстоят важни срещи, съвещания и събрания, на които трябва да заемете подобаващото ви се място и позиция. Ако неглижирате преговорите, не очаквайте да се развият във ваша полза. Луната навлиза в Лъв. 

25-и. До 16 ч. водете преговори, подписвайте нови договори, търсете финансиране и подкрепа по всички линии. Сега е момента да помогнете на тези, на които ще разчитате. Този ден ще ви свърже и обвърже с изгодно делово и лично партньорство, на което ще се опирате дълго време. Проведете събрания на екипа, влезте в нова среда, потърсете старите си спонсори, благодетели и подчинени.

26-и. Ден на огромните и ненаситни апетити. Няма да направите компромис за нищо и за никого, но и не очаквайте такъв. Денят преди пълнолунието е изпълнен с агресия и тежки битки на човешко и астрално ниво. Може да изживеете и приятни моменти, но за всичко получено и придобито днес ще се плаща с лихвите. Защитавайте справедливи каузи. Дистанцирайте се от битките на другите.

 

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се тежък уикенд, в който лесно прилепвате към чуждите намерения и идеи и се отказвате от своите. 22-и задава нови цели и посоки. На 23-и кандидатствайте за субсидии и стипендии. 24-и преобръща играта и от пренебрегнати ставате търсени и желани. На 25-и преговаряйте, подпишете договори. На 26-и играйте ролята на фона, не се намесвайте в чужди битки.

20-и. Денят е рисков повече за родените в първата декада. Избягвайте работа и дейности в сивата икономика, независимо колко може да спечелите. Вероятно е да оберете негативите и да платите за нечии екстри или грешки. Нищо ново да не се започва. Не си позволявайте пикове в чувствата и емоционалното състояние. Водете принципна политика и простете на някой, който ви е обидил.

21-и. Ден на фонтана, на енергиите, които ни зареждат и позволяват да се изправим, да си поискаме своето и да си потърсим правата. Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока. Отпушват се преговорите, бизнесът се съживява. Утре може да направите силен ход. Печелят добре информираните и хората с тайни източници на сила. Подгответе се за действие.

22-и. До обед свършете важното и амбициозното за деня. Подпишете нов договор, започнете нова работа и потърсете нова пазарна ниша, в която да се внедрите. От обед до утре на обед е време за благотворителност и участие в програми за взаимопомощ. Активизират се и фондациите, може да се кандидатства и по спонсорски програми за обучение. Правете това, за което някой ви помоли.

23-и. Сутринта посветете на другите, на нуждите на децата и близките. Свършете и неотложната работа. От обед до утре на обед намерете време и за себе си, посетете център за разкрасяване или някой моден магазин. Постарайте се в утрешния ден да изглеждате магнетично. Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване с качествени партньори. Невъзможното става възможно.

24-и. Днес е важно да се представите на ниво и да дадете най-доброто от себе си. До обед тече усилена подготовка, водят се преговори, търсят се нови ниши и възможности. Почти в края на работното време може да получите предложение, което не е за отказване. Може да влезете в нова среда и да стъпите на сигурна база в дейноста, която смятате да започнете и развивате.

25-и. Един от силните ви дни за месеца. Стиснете си ръцете с нови партньори и подпишете новите си договори. Не отклонявайте покани за делови и приятелски срещи. Във всеки разговор ще има нещо ползотворно за бъдещето. Ще получите покани и информации, които ще стабилизират живота и връзките ви. Започнатото в този ден ще донесе пари и слава и ще ви върне загубените позиции.

26-и. Днес стъпвайте на пръсти, внимавайте в отношенията и не провокирайте никого, за да не си излее гнева върху вас. Препоръчва се аскетизъм и ненамеса в чуждия живот. Не се опитвайте да оправите света или нечии отношения. Ще излезете виновни, ако се намесите в нечия работа или лична връзка. Вечерта страстите се успокояват, а Луната се готви да навлезе във вашия знак. Пътувайте.

 

Везни 23 септември – 22 октомври 

На 20-и облаците се сгъстяват, но вие ще минете между капките. От 21-и бизнесът се активизира. От 22-и до 24-и на обед ще водите тежки битки за отстояване на позициите си. Конкуренцията е на ниво. Ще се наложи и да подкрепяте някого в момент, когато сами се нуждаете от помощ. От обед на 24-и до вечерта на 25-и водете преговори и подпишете договори. На 26-и смирете амбицията.

20-и. Прочистете мислите. Днешният ден изисква да се смирим и да простим. Уточнете отношенията си и от утре започнете начисто. Време е за преместване на ново място и за старт на нова дейност по възможност на свой терен. До вечерта вече трябва да знаете с кого и с какво ще се разделите и накъде ще тръгнете от утре. Ако усещате притискане в гърдите, това е знак, че ви липсва духовна храна.

21-и. Постарайте се да стъпите на стабилна основа, да си осигурите подкрепата на близки и приятели, да разпределите ролите и отговорностите. От днес тръгващият в директна посока Меркурий дава старт на търговската инициатива. Един се връща към стария бизнес, а друг вече е решен да тръгне в нова посока. Ситуацията коренно е променена, мислете в перспектива и не оставайте на губеща позиция.

22-и. От днес до 24-и на обед професионалните ви дела са противопоставени на семейните. Ако едното потръгне, другото ще куца. Ще е трудно да носите две дини под една мишница. Съветът е до обед да работите здраво в професионален и бизнес план, а следобед да се погрижите за нуждите на близкте и семейството. Насочете се към благотворителни инициативи до утре на обед.

23-и. До обед проучете възможностите за участие в спонсорски инициативи. Кандидатствайте за стипендии и финансиране по държавни поръчки и европейски проекти. Не се отчайвайте, ако усетите, че сте последни на опашката. До дни ситуацията може да се промени и последните да станат първи. От обед до утре на обед се погрижете повече за себе си и за външния си вид. Купете нов тоалет.

24-и. Сутринта е разпиляна, дърпат ви в различни посоки семейни и професионални дела. От обед до утре следобед планирайте важни срещи на екипа, явете се на прослушвания и конкурси. Опитайте да влезете в нова среда и се рекламирайте по всички възможни начини. Започнатото в момента ще ви донесе късмет, пари и лично удовлетворение от работата. Занимавайте се и с личното си хоби. 

25-и. Ден за среща с бъдещи работодатели и колеги. Водете преговори с тези, с които смятате да работите в екип и по някакъв начин да затворите производствения си цикъл. Днес се събираме в групи по интереси и занимания и взаимно се допълваме в работата, която вършим. Уредете си срещи с посредници, снабдители и производители. Разменяте инвентар или попълвате някои липси.

26-и. Днес никой не пуска кокала. Не очаквайте да ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги, а и вие няма да направите такива. Може да изживеете вълнуващи моменти на близост и интимност, но след това ще последват дълги дни на съжаление, разочарование и самота. Не е ден за изневери. Контролирайте играта на чувствата, спазвайте диета на всички нива и не товарете сърцето.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 20-и не взимайте важни решения, особено под въздействие на емоциите. От 21-и Меркурий тръгва в директна посока и отпушва деловите инициативи. В следващите три дни Луна, Слънце и Нептун ще образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Може да постигнете максималното. Помогнете и на близък да се изправи. Подпишете нови договори до 25-и и влезте в нова среда. 26-и е рисков и опасен.

20-и. Ден на прилепа, всичко ще се прави на тъмно и ще остава скрито от очите на публиката. Тази вечер бизнесът се подготвя да излезе на светло от утре, когато Меркурий ще тръгне в директна посока. Днес може да станете обект на машинации и измами, но и да измамите някого. Не се ловете на бас и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Отнасяйте се много внимателно към новите идеи.

21-и. Ден на съзиданието и градежа. От първостепенно значение е да заемете стабилна позиция и база, която ще позволи да направите важни крачки в следващите три дни. Не отлагайте нужните огледи, тествайте машините, с които ще работите, закарайте колата на ремонт и не оставайте някой друг да ви върши работата. Може да намерите и тайни източници на сила и ресурси.

22-и. Подайте документи за финансиране, опитайте да влезете в благотворителни програми и да получите нужните ви субсидии. Лесно ще ви отпуснат заеми или ще намерите близък, който да финансира проектите ви. Впрегнете семейните ресурси, започнете нова работа на базата на наследен имот. Не губете време в много дейности, концентрирайте се над това, от което ще печелите.

23-и. Днес може да спечелите финансиране или приятелска подкрепа за бъдещите си дейности. Направете едно добро дело и съдбата ще ви върне жеста. Препоръчва се участие в бартерни сделки, дори и с полуготова или бъдеща продукция. Така всички ще имат ползи. До утре на обед променете прическа и визия, постарайте се да изглеждате на ниво за срещите и преговорите, които ви предстоят.

24-и. Ден на пръстена и колелото. Всичко ще се промени, променете се и вие и ще привлечете погледите. Следобед е добре за обвързване, за делови срещи и преговори. Подпишете нови договори, работете екипно. В момента се разпределят парчетата от общата баница. Опитайте да влезете в нов екип или създайте свой и привлечете съмишленици за деловите проекти.

25-и. Ден на удари под кръста. Конкуренцията се активизира, отнема ви позиции, поръчки и съюзници или привлича старите ви партньори. Направете отстъпки, удовлетворете исканията на персонала и на тези, които ви помагат и защитават интереса. Следобед попадате в капани, правите грешен ход и избор. Вечерта е конфликтна, вървите към изневери. Ще се почувствате предадени.

26-и. Денят носи повече трудности и напрежение за родените в третата декада. Каквото се развали трудно ще се оправи. Може да направите прибързан ход и да дистанцирате важни за бъдещето ви хора. Очертават се неравностойни връзки, които ще донесат кратко удовлетворение, за което дълго ще се плаща. Може да станете обект на изнудване и компроматна атака от две страни.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 20-и е нужна активна самозащита. От 21-и се дава ход на новите инициативи, но за вас е препоръчително да изчакате. Окопайте се на старите позиции. На 22-и до обед направете важен ход, а после помогнете и на близките. 23-и изисква участие в прояви на благотворителност. Следобед може да ви предложат изгодна сделка. На 24-25-и подпишете нови договори. 26-и е безкомпромисен.

20-и. Днес влизате в конфликт с родители и деца. Слънце и Луна ви гледат в нехармонични аспекти. Не настоявайте на своето, може би бъркате в преценката. Проявете повече гъвкавост и дипломатичност. Не бързайте с новите задачи. Днес е полезно да се върнем към традиционното и изпитаното, към старите източници на сила, подкрепа и ресурс. Защитете семейните интереси.

21-и. Ден на фонтана от преливаща енергия помагаща ни да се сдобием с професионална, лична или духовна самостоятелност. Меркурий тръгва директно и позволява от утре да се стартират новите делови проекти, да се започне нова дейност и да се осъществят полезни за бъдещето ни връзки. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока.

22-и. Сутринта енергията ви търси поле за изява. Концентрирайте усилията си в преустройствени дейности. Търсете майстори, започнете ремонти и насочете енергията си във важната за вас посока. От обед до утре на обед се ориентирайте към благотворителни проекти и дейности, търсете спонсори, подкрепете инициативите на близките и децата. Нищо важно не оставайте за после.

23-и. До обед се занимавайте активно с нуждите, отговорностите и делата на работното място. След това намерете време за своите нужди и интереси. Прекарайте няколко часа в приятна кампания или на релаксиращо и зареждащо място. Мислите ви ще текат гладко, може да намерите изход от тежък проблем. В следващите дни ще направите важна стабилизираща крачка към нова работа и връзка.

24-и. До обед полезните мисли и продукти лесно се усвояват от организма ни. Потърсете съвет от капацитет. Проведете лечения, идете на фитнес и масаж, тествайте нов козметичен продукт. Следобед заредени и обновени ще постигнете максималното в ситуацията. Днес може да обърнете една губеща игра в своя полза, стига сутринта да си осигурите нужното презареждане.

25-и. Днес и утре действайте смело. В този ден е добре да се включите в съвместни иницативи, да влезете в нов екип, да направите отлаганите реорганизации у дома или на работното място. Кандидатствайте за нов пост и длъжност. Може да намерите по-добра работа или да ви повишат. Сега е момента да си осигурите база или инвестиция за личното хоби, което може да стане доходен бизнес.

26-и. Днес е важно кой ще докапа кокала, кой ще разпределя ролите, правилата и парите. Ако сте на висока длъжност и отговорностите ще са големи. Не поемайте непосилни задачи. Днес змеят на желанията трудно се удовлетворява. Човек иска още и още, а после се оказва, че му идва в повече поетата отговорност в работата и в любовта. Дано знаете докъде да стигнете и къде да спрете.

Козирог 22 декември – 20 януари

20-и изисква инвентаризация на постигнатото и планиране на бъдещите задачи. Още със ставането в неделя си представете пътя, който ще следвате. В следващите два дни влизате в преразход на сили и средства. 25-и позволява да се внедрите в нова среда. Преговаряйте, търсете съмишленици и подпишете новите си договори. На 26-и сложете юздите, лесно може да се отиде в крайности.

20-и. Днес едната ръка не знае какво прави другата. От една страна правите опит да задържите статуквото на отношенята, а от друга вече сте решили да тръгнете към нови партньорства. Една лъжа ще ви излезе солено, по добре замълчете вместо да правите прибързани изявления. Денят е добър за преместване на ново място, за работа със земята, за покупка на животни и инвентар.

21-и. Днес всеки трябва да бъде близо до своя източник на сила. Ден на фонтана от преливаща енергия. Тръгващият в директна посока Меркурий активизира стремежи и усилия, насочва амбициите ни в посока на стари и нови начинания и активизира желанието да се състезаваме със себе си и с другите. Не стойте безучастни, особено ако усещате, че някой може да ви отнеме някои екстри.

22-и. До 24-и на обед Луната ви гледа в опозиция от знака на Рака. Семейните и професионални дела и амбиции са противопоставени. Ако наблегнете на работата, изпускате контрола у дома, а ако мислите за дома правите грешки в работата, които може да ви излезат солено. Контролирайте емоциите и не се дръжте предизвикателно. От обед до утре на обед е добре да се включите в благотворителни прояви.

23-и. До обед мислете повече за нуждите на другите, подкрепете инициативите на близките и децата. Следобед представете амбициозните си проекти на работното място. Конкуренцията е голяма, но до вечерта може да спечелите желаната подкрепа и съдействие. Време е да се върнат жестовете на внимание. Правете това, което усещате за правилно и което ви идва отвътре.

24-и. До обед получавате и усвоявате различни уроци. Днес и полезните вещества лесно се приемат и абсорбират от организма. Бъдете избирателни не само в храната, но и в отношенията. Следобед може да завържете полезни връзки и да влезете в подходяща среда. До два дни може да подпишете нов договор. Опитайте да промените начина си на работа и живот.

25-и. Ден на призив. Свири се сбор, тенденцията е да се събират единомишленици, да се създават нови екипи, сдружения и обединения на пари, дейности и ресурси. Партиите водят важни преговори и търсят съюзници. Проведете и вие отговорните си срещи, влезте в нов екип или група по интереси, обединете силите си с доверени партньори. Ден за подписване на нови договори. 

26-и. Приближаващото пълнолуние превъзбужда и ни вади от равновесие. Оставяме инстинктите да ни водят, даваме воля на скрити и подтиснати амбиции и желания. Някой ще посегне към чуждото, друг ще го привлече в своята орбита в желанието да го употреби. Стойте далече от всякакви изкушаващи предложения и не играйте хазартно. Практикувайте различни форми на аскетизъм и спазвайте диета.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота следете знаците на съдбата и не предприемайте рискови инициативи. От 21-и Меркурий тръгва директно във Водолей и променя тактиката от изчаквателна към нападателна. 22-и дава шанс да заемете нова позиция и да помогнете на близкък в труден момент. 23-24-и променят отношения и визия. На 25-и направете стъпка в нова посока. На 26-и увеличете дистанциите.

20-и. До обед трудно се справяте със задачите, напрегнати сте и трудно сдържате емоциите. Следбед духовете се успокояват и теренът на връзките се разчиства. Вземете важно решение за бъдещето. Този ден бележи края на едно неприятно очакване и изчакване. От утре заставаме на старта. Гответе се за активни мероприятия, които ще променят работата и начина ви на живот.

21-и. Денят възражда заспали амбиции и страсти, поставя нови условия пред личните ни и професионални връзки. Свикайте семейния съвет и вземете важните решения за бъдещето. На първо време уредете базата, на която ще се развивате. Планирайте за следващите дни преговори с партньори и работодатели. Енергията ви блика като фонтан и чувствата трудно се контролират.

22-и. Активизирайте се максимално. До обед водете преговори и подпишете нови договори. След това да утре на обед е важно да подкрепите тези, с които смятате да се обвържете или да работите заедно в бъдеще. Включете се в благотворителни прояви, кандидатствайте за финансиране на личните ви проекти. Днес може да намерите подходящите хора и варианти, които да ви помогнат в кризата.

23-и. Отнасяйте се сериозно към получените до обед предложения. Може да привечете спонсори и да намерите подходящата работа. От обед колелото на съдбата се завърта, сменят се посоки и позиции. Ще имате шанс да излезете на светло след дълъг период на лишения и изолация. Купете нов тоалет, посетете център за релакс, планирайте за утре следобед важни преговори и делови срещи.

24-и. Днес е от значение да привлечете погледите към себе си. Конкуренцията също се активизира. Предстоят ви тежки преговори. Явете се на конкурси и прослушвания. До края на деня влезте в нова среда, в нов творчески или тренировъчен екип. Добре е да създадете нови връзки. Рекламирайте се по всички възможни начини. Не оставайте там, където се чувставте неразбрани и недооценени. 

25-и. Приближаващото пълнолние в знака на опозицията ви Лъва провокира меланхолични състояния, особено ако се чувствете неразбарни и подтиснати във връзките. Обадете се на приятели, не оставайте сами и стопирайте негативните мисли. В този ден се оформят бъдещите отбори и екипи. Намерете си мястото, включете се в преговори. Сега е момента да покажете, че не сте аутсайдер.

26-и. Труден ден за родените в третата декада. Пълнолунието провокира огромни апетити и нерелани амбиции. Някой ще ви настъпи на болното място и ще се опита да ви елиминира от играта, която вие сте започнали или водите в момента. Не се преуморявайте, щадете сърцето, спазвайте диета и не слагайте силни парфюми. Сетивата и чувствата са превъзбудени.

 

Риби 20 февруари – 20 март 

Очертава се труден уикенд, с повишени изисквания от страна на свои и чужди и с допълнително физическо натоварване. Но от 22-и с навлизането на Луната в хармоничния ви Рак стабилизирате работата и личните си връзки, сключвате нови договори и излизате на предни позиции в бизнеса. На 24-25-и водете преговори и търсете нови партньори. На 26-и се нуждаете от разбиране.

20-и. Всичко предложено днес ще съдържа някаква уловка и желание за използване. Не приемайте на гола вяра чуждите идеи и не започвайте нищо важно за бъдщето си. Не влизайте в спорове. Не е нужно нищо да доказвате или да отстоявате мнението си на всяка цена. Нека всеки сам направи своя избор. Може да получите неприятна вест или отказ, което ще промени плановете ви още утре.

21-и. Насочете усилията си към обезпечаване и подсигуряване нуждите на дома и близките. Меркурий тръгна в директна посока, бизнесът се пренастройва за нови начинания от утре. Този ден залага нови надежди, активизира планове и интереси. Водете преговори с тези, с които още утре ще започнете нещо ново като личен или делови ангажимент. Край с изчакването.

22-и. До обед осъществете връзки с клиенти и доставчици, а следобед се опитайте да преговаряте за финансиране на личните ви идеи и проекти. Навлизаме в деня на сърцето, активизират се спонсорски организации и фондации. Търсете начин да влезете до няколко дни в защитена среда и в нов отбор или група по интереси. Не се притеснявайте,  помолете за услуга или направете нужния жест.

23-и. До обед работете повече за общото благо и придвижете задачите, които сте обещали или са важни за някой друг. Изпълнете дадените обещания и подайте ръка на някой в нужда. Следобед намерете време за себе си, позволете си релакс на приятно място и в приятна среда. В този ден тече програма за презареждане на батериите. В следващите два дни ви предстоят важни преговори.

24-и. Денят започва с промени, с неочаквани рокади и с отмяна на някои разпореждания за сметка на други нареждания. Постарайте се да промените  личните си планове в движение. До утре следобед не е без значение в каква среда ще се движите, с кого ще се срещнете и какви взаимни уговорки ще направите. Сега е момента да се подписват нови договори и да се стартират нови програми.

25-и. Всичко предприето в този ден ще тръгне успешно, ще ви донесе ползи и ще отвори пред вас заключени врати. Постарайте се да влезете в нов екип, в нова делова и творческа среда. Намерете и ново място за тренировки, за развиване на странична дейност и на личното си хоби. Всяко постижение ще е от значение. Обадете се на стари приятели и покровители. Действайте екипно.

26-и. Предстои пълнолуние в знака на опозицията ви Девата. Ще се активизират хора и групи, които винаги са ви били опозиция, които и този път ще се опитат да ви извадят от играта и подчинят на своите изисквания и правила. Не оставайте сами, нека до вас има близък или приятел тази вечер. Може да ви налегнат тежки мисли и да вземете прибързани решения. Завладява ви тежка меланхолия.

Още по темата: зодии

Подобни статии