Пълен седмичен хороскоп за 20-26.03.2021

Изневерите са противопоказни за Овена, битки за спорове и влияние в зоната на Рака, изгодни оферти за Козирога

Колелото на съдбата се върти. За някои това е благоприятстващ фактор, други ще бъдат изненадани неприятно. Едни ще се борят за място под слънцето, други ще бъдат помилвани от пролетните лъчи. Вижте какво казват звездите за вас и за хората, които топлят сърцето ви.

Овен 21 март – 20 април

На 20-и в 09ч. 39 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен. Стоплете отношенията и почерпете. На 21-и до обед вървите уверно, но вечерта натоварването ви идва в повече и губите по точки. На 22-23-и ще срещате съпротива у дома и на работното място. Здравето е нестабилно. 24-и носи победи, а на 25-и си осигурявате подкрепа от спонсори. 26-и ще ви вкара в нова среда. Подгответе се, разкрасете се.

20-и. В деня на пролетното равноденствие е важно да действате балансирано и да уравновесите отношенията. Подновете контакти, извинете се за пропуските и грешките от миналото и не си позволявайте да влизате в конфликти. Утре и Венера ще навлезе в Овен и на вашата улица може да изгрее любовта. Проблемите са повече за тези, които вече са ангажирани. Очертават се изневери.

21-и. Днес е важно да следите знаците на съдбата. Не повтаряйте старите грешки, за да не бъдете неприятно изненадани в чувствата. Денят е добър за преместване. Дистанцирайте се от вредни места и хора. Контролирайте чувствата, не е нужно на никого нищо да доказвате. До утре на обед не подписвайте нови договори. Тази вечер е рискова и проблемна повече за родените в първата декада.

22-и. До обед не рискувайте излишно, очертават се сблъсъци на интереси и позиции. Не е време за нови запознанства. Не изневерявайте на партньорите си в работата и в живота, както и на собствения си стил на поведение. Днес и утре нагазвате в тресавище от негативни емоции и може да развалите важни връзки. Ориентерайте се към рамонти и подобряване условията на работа.

23-и. За родените в третата декада денят носи трудности, напрежение и неочаквани обрати, които тотално може да променят набелязаната програма. Енергията ви търси поле за изява, но конкуренцията също е на ниво. Нищо няма да ви се даде даром и с лекота. Не е ден за уреждане на наследствени и имотни дела. Укрепвайте семейните връзки и традиции, не влизайте в разправии с роднини.

24-и. Натоварете се максимално, както умствено, така и физически. Днес се освобождава залпово енергиен потенциал, който трябва да претворите в работа, в продуктивни делови ангажименти и тренировки. Не оставайте енергията ви да се скапе в тялото и да ви разболее. Един от най-мощните дни в месеца. Събужда се енергията Кундалини. Старайте се да не отивате в крайности.

25-и. До обед се заемете с благотворителност, направете едно добро дело, очаквайте поощрения и подкрепа. Кандидатствайте за финансиране по няколко проекта. Може да се включите в различни спонсорски инициативи и така сами ще станете обект на подкрепа. Ден на сърцето и сърдечните работи. Следобед се погрижете за личната си визия, купете нов тоалет, направете си прическа.

26-и. Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване, което ще ви помогне да излезете от лична и професионална криза. Съдбата завърта своето колело и среща този, които има с този, който няма, но пък е надарен и може да свърши нужната работа или услуга за другия. От обед навлизате в период на важни запознанства. Днес Слънцето е в съвпад с Венера в Овен. Любовта върви до вас.

Телец 21 април – 20 май

На 20-и с навлизането на Слънцето в Овен, вие навлизате в сатурнова дупка. До обед на 21-и се опитайте да стопите дистанциите с важните ви хора. До обед на 22-и бъдете внимателни, не започвайте нищо ново и отговорно за бъдещето ви. Вечерта е заредена с амбиции и оптимизъм. 23-и ви връща към стари проекти. Покрай тях идва и нещо ново. 24-25-и са рискови, 26-и идва с нови договори.

20-и. В началото на деня се развихрят опасни страсти, спорове и разправии. Пазете си тайните и не коментирайте чуждите. От обед навлизаме в деня на феникса, който ще възроди стари и нови връзки, ще стопи дистанциите и ще омаловажи всичко, за което спорим и се караме. Мислено изгорете в огън негативното в живота си. Включват се в действие енергии на финно душевно ниво.

21-и. Важните пътувания и срещи органзирайте до обед. Следобед ограничете контактите. Нужна ви е активна самозащита от чернотата и негативизма наоколо. Не се срещайте с хора, които винаги ви разбалансират. Контролирайте играта на чувствата. Обърнете се към по-духовни и творчески занимания. Не е ден за любовни срещи и изневри. Концентрирайте се над предстоящите задачи.

22-и. До обед срещате видима и невидима агресия и попадате в ограничаващи ситуации. Не берзайте и не пререждайте никого късметът ви се отворя следобед, когато може да намерите и нова база за лично и професионално развитие. Бере е да подписвате новите си договори днес и утре. Ще изкачите поредния връх в живота и в кариерата си. Кандидатствайте за нова служебна позиция.

23-и. Високо енергиен ден. Може да постигнете максималното в плановете и задачите, които сте си поставили. Действайте активно на всички нива, но не се претоварвайте. Ако едно се отложи, друго ще се оправи и ще даде възможност да постигнете напредък в работата и в личните дела. Ще се радвате на разбиране и подкрепа. Включете се в състезателна програма, участвайте в конкурси.

24-и. Днес Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти с Уран от вашия знак. В по-неблагоприятна позиция са родените около 1 май. Не отивайте в крайности в искания и претенции. От обед до утре на обед работете повече за интересите на близки и приятели. Помогнете на някой изпаднал в криза да се изправи. Бъдете сигурни, че и за вашите нужди и стремежи някой ще се погрижи и ще ви улесни.

25-и. До обед се включете в благотворителни прояви и чествания. Намалете претенциите и отложете за утре старта на амбициозните си проекти, както и преговори с шефове и потенциални спонсори. Днес влизате в преразход на сили и средства. Не нарушавайте дадените обещания и се придържайте към съгласувания с партньорите план. Следобед се погрижете за външния си вид.

26-и. Никъде не отивайте неглиже. Погрижете се за себе си. Важните срещи и разговори може да се отложат за следобед, когато ще бъдете и в по-силна позиция на избор. Добре е да се водят преговори с шефове или с бъдещи инвеститори и посредници. Съдбата ни събира заедно под знамената на общото дело. Влезте в коалиции, изберете партньорите си в политиката и в живота.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените около 1-5 юни са лесно провокируеми на 20-и. Контролирайте емоциите и в неделя. 22-и има своята тъмна и светла половина. Важното уредете следобед. 23-и ви дава шанс да изкачите връх в кариерата и да намерете нова работа. До 24-и на обед сключете нов договор. От обед до 25-и на обед помислете и работете за другите. Жестовете ще ви се върнат. На 26-и лесно влизате в конфликт.

20-и. Днес в хороскопа ви действат провокационни и рискови аспекти. Не се опитвайте да се доказвате, другите добре са ви преценили и знаят какво може да очакват от вас. Не правете забележки и не давайте непоискани съвети. До два дни напрежението ще спадне. Ще намерите нова опорна точка и ще туширате разногласията. Имайте търпение, не искайте всичко и то точно сега.

21-и. Денят е благоприятен за пътувания и командировки. Постарайте се да бъдете сред тези, които ви приемат. Не влизайте в несвойствена среда и не се месете в избора на околните. До утре на обед не започвайте нови проекти. Вероятни са намеси от трети страни в преговорите и разговорите, които водите. Може да намерите нужните лекарства или да си направите такива.

22-и. Не бързайте, сутринта отношенията са объркани и не се знае кой с какви намерения действа. Към обед ситуацията се прояснява, овладявате положението както у дома, така и на работното място. Заемете се с основополагащи и базови проекти. Започнете отлаганите ремонти, променете планове и концепции и се напаснете на променящата се ситуация. Нужен е гъвкав подход.

23-и. Днес може да извлечете ползи от всеки разговор и лична инициатива. Действайте активно, но без да се преуморявате. Денят е добър за старт на нови дейности и подписване на нови договори. Не бързайте да отказвате на предложения и покани. Предстоят рокади на работното ви място до петък, а това може да разклати позициите ви, ако не контролирате ситуацията. Търсете съмишелници.

24-и. До обед работете за себе си и за собствените си интереси, а следобед отделете време за другите. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Включете се до утре на обед в спонсорски и благотворителни инициативи. Колкото дадете от себе си, толкова и ще получите. Не отминавайте протегнатите ръце. Днес се връщат стари дългове на внимание и обич. Идва помощ и от чужбина.

25-и. Днес е важно да правите това, за което някой ви помоли, а не това, което смятате, че му е нужно. Може да се излъжете в преценката и да налеете масло в огъня, вместо да изгасите пожара. Погрижете се за тези, които се нуждаят от грижи. Не пренебрегвайте желанията на близки и колеги и синхронизирайте намеренията си с техните. Вечерта вървите към любовни срещи и изневери.

26-и. До обед направете релаксиращи процедури, идете на фитнес и масаж, промените визията си. Родените в първата декада са в притеснено положение и може да направят нежелан компромис. Следобед ви предстоят важни срещи и участия, на които ще бъдете следени изкъсо и провокирани вербално. Противниците ви се обединяват и планират компроматна атака. Бъдете внимателни.

Рак 22 юни – 21 юли

На 20-и Слънцето, а на 21-и и Венера навлизат в нехармоничния ви знак на Овена. Ще се задействат тежки аспекти, ще имате проблеми и трудности в контактите. На 22-23-и ще се наложи да променяте програмата си. Не поемайте тежки задачи. 24-25-и изискват повече да давате, за да получите каквото ви е нужно. Разходите ви нарастват. На 26-и обединете сили и интереси в екип за защита.

20-и. Днешният ден започва провокативно. Лесно се влиза в конфликти и то по незначителни поводи. Кажете си, че няма да се ядосвате за дреболии. Увеличете самоконтрола, не спорете с околните и не се опитвайте да отстоявате мнението и позицията си на всяка цена. Ако прекалите после ще се наложи да се извините, за да може да си вършите работата и отношенията да не зациклят.

21-и. До обед си признайте прегрешенията и простете грешките на другите. Мислено изгорете в огън всичко негативно в живота си. С напредването на деня ще се появят допълнителни дразнители, които ще затормозят отношенията и връзките ви. Не започвайте нищо ново и амбициозно до утре на обед. Очертават се опити за навлизане в личната ви територия на живот, работа и влияние.

22-и. Днес се ориентирайте към активна самозащита. Не бързайте да започвате важни начинания. Не засягайте болни за околните теми и въпроси. Ще срещате отпор или мълчалива съпротива както у дома, така и на работното място. Не е нужно да отстоявате мнението си на всяка цена. Може би в нещо бъркате или не сте достатъчно информирани. Следете знаците.

23-и. Ден на високите енергии и на още по високите цели. Всеки, с когото влезете в контакт ще е настроен амбициозно и с всички сили ще защитава интересите и позициите си. Очертават се битки за постове и сфери на влияние. Нищо няма да ви се даде наготово и без бой. Трудно ще се разберете и с роднините по имотни и наследствени дела. Концентрирайте се над най-важното и належащото.

24-и. Не се претоварвайте. Не бива да сте пасивни, но и прекалената активност е нож с две остриета. Важната работа свършете до обед, а след това се постарайте да помогнете на близки и колеги в решаването на техните проблеми. Навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед е важно да правите това, за което някой ви помоли. И вашите молби ще бъдат чути. Направете желан подарък.

25-и. Днес е препоръчително да тръгнем един към друг с повече смирение, разбиране и стремеж към взаимопомощ. До обед не се занимавайте с амбициозни проекти. Подкрепете нечия инициатива и вашите предложения ще бъдат подкрепени. Влизаме си един на друг в положението и така подобряваме общото състояние на нещата. За следобед планирайте посещение в център за релаксиране.

26-и. Днес е важно да контролираме егото си. Слънцето е в съвпад с Венера, а това положение стимулира нарцисизма и вреди на обективната оценка на ситуацията. Не влизайте в спорове, не се дръжте ултимативно. Важните начинания отложете за следобед. Съберете екип от единомишленици. Добре е да се водят преговори и да се обсъждат съвместни начинания, като на всеки се дава право.

 

Лъв 22 юли – 22 август

20-и започва с конфликт, но ще завърши с помирение. До обед на 21-и с всеки може да се разберете, а следобед да се скарате. На 22-и късметът ви ще дойде следобед. На 23-и подпишете нови договори. Активизирайте се максимално. На 24-и до обед работете за себе си, а следобед за интересите на близки и приятели. На 25-и направете и чакайте подаръци. 26-и е рисков.

20-и. Днес е важно да контролирате емоциите. Внимавайте какво си пожелавате или поръчвате за някого. Започвайте само такива начинания, които бързо ще приключите и уредите. Дългосрочните проекти ще зациклят и няма да дадат чаканите резултати. Следобед се заемете със себе си, може да се намерят и приготвят лекарства за всяка болка. Денят е добър за пътувания и командировки.

21-и. До обед посетете тези, с които отношенията ви са поохладнели. Лесно стопявате дистанциите и постигате консенсус по спорните въпроси. В организма ни се включват в действие енергии на фино ниво. Стават ви ясни неща, за които изобщо не сте се сещали. Намирате път към всяко сърце, което представлява интерес за вас. Вечерта се приберете навреме, не поемайте рискове.

22-и. Днес е добре да дадете преднина на конкуренцията. Уреденото сутринта с голяма вероятност ще зацикли. Затова действайте следобед, когато ще имате повече късмет, а и ще си спестите чакането по опашки. Навлизате в период на съзидание и градеж. До два дни може да уредите базата, на която ще се развивате или жилището, в което ще живеете. Търсете майстори.

23-и. Ден за атака по всички направления на живота. Може да получите предложения и сами да направите такива. Подпишете нови договори, наемете майстори, снабдете се с нужните материали и технически средства за предстоящата работа. Представете си ярко и с подробности линията на поведение, която ще следвате и не се отклонявайте от нея. Не се изолирайте.

24-и. До обед работете на свой терен и за семейните нужди. За следобед планирайте участие в благотворителни начинания. Помогнете на приятели и близки и чакайте подкрепа. Не отказвайте, ако ви помолят за услуга, но включете молещия и във вашите лични начинания. Днес се създават стабилни творчески екипи, с които може да се отхвърли цялата застояла работа.

25-и. До обед работете повече за нуждите на ближния. Не отклонявайте покани и молби. Ще получите някакво прозрение и откровение за бъдещето. Може да си спечелите неочакван благодетел и спонсор за бъдещите си начинания. Днес един нищожен жест на внимание от ваша страна ще ви се върне многократно като подкрепа  или като така желаната близост и интимност.

26-и. Луната напуска вашия знак, а с нея сякаш си отива и част от обаянието ви. Ще се ядосвате за дреболии. Влизате в конфликти и прибързвате с преценката. Счупеното е лош знак. Внимавайте за какво и за кого се молите. След време нищо от това няма да ви е нужно или няма да го чувствате толкова силно и болезнено. Не лъжете. Една лъжа ще повлече друга и нещата ще се объркат.

 

Дева 23 август – 22 септември 

20-и е рисков за родените около 1 септември. 21-и започва с извинение и завършва с гаф. На 22-и важното свършете следобед. 23-и разширява пълномощията и влиянието ви в средата. До 24-и на обед подпишете нови договори. От обед на 24-и до обед на 25-и е време за благотворителност. Амбициозните начинания отложете за вечерта, а на 26-и внимателно подбирайте хората и екипа си.

20-и. Днес трудно ще избегнете конфликтите, ако не си подбирате думите. Може да компрометирате някого в желанието да изпъкнете и направите впечатление. Не споделяйте свои и чужди тайни. В стремежа си да покажете колко добре сте информирани може да засегнете нечии интереси и да привлечете агресия. Отминете с мълчание  провокативни изказвания по ваш или чужд адрес.

21-и. Ден на тежки признания и на съобщения, които ще увеличат дистанциите. Пътувайте сутринта и на място уредете спорните въпроси. От обед до утре на обед не започвайте нови начинания и не подписвайте нови договори. В следващите дни ще ви предложат по-изгодни условия. Контролирайте емоциите, бъдете готови на отстъпки и не отстоявайте мнението си на всяка цена.

22-и. До обед лесно може да бъдете измамени и вкарани в различни схеми. От обед навлизате в силен и творчески период. Ориентирайте се към ремонтни и строителни дейности. Търсете ново място за внедряване и опитайте да уредите имотен и наследствен спор. Може да намерите отдавна търсеното помещение за офис или жилище. Случващото се в момента ви носи стабилност.

23-и. Уплътнете максимално работното си време, а след това се ориентирайте и към важните семейни задачи, които ще донесат разширение и ще подкрепят инициативите ви и тези на децата. Всичко предприето ще има перспектива в бъдеще и ще помогне на професионалното ви развитие. Може да намерите нова работа или да се преместите в нова среда. Промяната е навременна и е за добро.

24-и. Събуждате се заредени за действие. И конкуренцията ви се е стегнала и смята днес да ви елиминира от играта. Не си позволявайте изчакване и пасивност. Не закъснявайте за срещи и събрания на екипа. Покажете на какво сте способни, какво знаете и можете. Сега е момента да се явите на състезания и конкурси, да представите готовите проекти и да привлечете шефското внимание.

25-и. Намалете темпото и до обед правете това, за което ви помолят. Включете се в благотворителни дейности и не подминавайте протегнатите за помощ ръце. Не се притеснявайте и да помолите някого за услуга. Който в този ден не е милостив сам ще се лиши от подкрепа. Влизаме си един на друг в положението и си подаваме ръка. Чували сме, че няма ненаказано добро, но днес не е така.

26-и. Луната навлиза в Дева и до неделя ще сключва тежки аспекти с Марс, Меркурий и Нептун. Ще се засили старата ви алергия или непоносимост към някого и нещо. Внимавайте какво ядете и с какви химикали работите. Включете се в работни срещи на екипа. Не отсъствайте от работа и съвещания. Оформят се новите професионални и тренировъчни групи и се възлагат новите задачи.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

През уикенда действайте активно, използвайте всеки шанс, преговаряйте, опитайте да пробиете в нова бизнес среда. 22-23-и са рискови и проблемни. Не смесвайте работата с удоволствията. Заемете се с належащите ремонти и преустройствени дейности. На 24-и работите на два фронта, за себе си и за някой друг. 25-и е ден за благотворителни инициативи. На 26-и правите огледи и ви оглеждат.

20-и. От днес Слънцето ще ви гледа в опозиция, но във ваша полза и интерес ще работят прекрасни звездни аспекти от другите два въздушни знака. Тодоровден е. Някъде се провеждат състезания. Рекламирайте се, не се отказвайте от предложения и покани за участия, независимо колко трудни ви изглеждат условията. До вечерта ще стопите дистанциите и в любовта. Бъдете активни.

21-и. От днес и Венера ще ви гледа в опозиция, а това положение увеличава дистанциите. Опитайте да оправите отношенията, ако в нещо сте сбъркали вчера. Следобед не започвайте нищо важно и не се намесвайте в чуждия живот и избор. Контролирайте емоциите, не се претоварвайте с тежка физическа работа. В желанието да се представите на ниво може да надцените възможностите си.

22-и. Днес и утре в хороскопа ви действат стагниращи аспекти. Поне до обед се въздържайте от активни действия и не започвайте нови инициативи. Следобед защитавайте личната си територия. Заемете се с премествания, ремонти и благоустройствени дейности. Сега е момента да направите огледи и да си дадете сметка на какво може да разчитате и с кое е добре да се разделите.

23-и. Днес не бива да сте пасивни, но и не бива да се прекалява с натоварването. Щадете кръста и бъбреците. Един подарък ще свърши по-добра работа от много думи и увещания. Бъдете готови да помогнете на близък. Помолете и за услуга. Проведете прочистващи процедури и разчистете  терена на връзките. Ще имате повод за разчистване на сметките. Разбирате на кого може да се опрете.

24-и. До обед ще свършите много добра работа, ще уредите документи и плащания, ще подпишете нови договори и ще извадите пълномощни. Следобед бъдете готови да подкрепите инициативите на близките и децата. Навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед не се препоръчват прекалено амбициозни начинания. Включете се в дарителски инициативи, помогнете, жестовете ще ви се върнат.

25-и. До обед правете това, за което ви молят, дайте от себе си каквото искате и каквото можете да си позволите. Следобед идете на фитнес и масаж, работете над визията си. Вечерта може да имате важни срещи, а и в утрешния ден трябва да изглеждате на ниво. Явете се на конкурси и прослушвания. Тази вечер съдбата ще завърти своето колело и ще ви извади от застоя.

26-и. Днес ще печелят хората на словото, тези които са достатъчно добре информирани и знаят как да привлекат и омаят с приказките си околните. Може да убедите някой да ви съдейства или да се включи с работа и средства в личната ви кампания. Пазете се от компромати и не си позволявайте да компрометирате никого. Вчерта е време за събрания и сбирки на единомишленици.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

20-и е провокативен. Сутринта прескачат искри. До вечерта ще трябва да се помирите, предстоят ви важни съвместни изяви. На 21-и до обед стопете дистанциите. Следобед навлизате в период на обмисляне и редактиране на връзките. 22-23-и ще са силните ви успешни дни за периода. Направете крачката, за която дълго сте работили. 25-и е ден за взаимопомощ. 26-и носи рискове, но и постижения.

20-и. Спестете си забележките сутринта. По незначителни поводи може да избухнат скандали и конфликти. Тодоровден е, приятелите черпят. Не си разваляйте настроението и това на близките. Пазете си личните вещи, ако отивате на места, където ще се събират повече хора. Следобед вървите към прошка и помирение, давате си сметка кого обичате и кой не заслужава вниманието ви.

21-и. До обед се занимивайте с тихи семейни дела и стопляйте отношенията. Следобед Луната навлиза в Рак и в следващите два дни образува перфектни аспекти с Меркурий и Нептун от Риби и със Слънцето ви. Навлизате в период на успехи и възможности, които не бива да се изпускат. Приключете с обещаната работа. Изгответе доклади и предписания и утре ще постигнете много.

22-и. До обед приключвайте и представяйте проектите си. Следобед стартирайте нови дела и бъдете готови до утре да подпишете важни договори и да се окопаете в нова среда. Този ден ще започне мъчително и с неприятни намеси, но ще приключи с победа за вас и с възможност да получите повишение или по-изгоден пост и позиция. Не стойте пасивни, защитете си интереса.

23-и. Това е може би най-силният ви и успешен ден за периода. Всичко предприето ще донесе пари и късмет, ще ви помогне да намерите по-добра работа или да се окопаете в старата на по-висока позиция. Чакайте повишение, сключете нови договори и не стойте в пасивно изчакване някой да ви потърси. Сами се обадете на тези, които могат да ви бъдат от полза и поставете исканията си.

24-и. Днес се образуват тежки звездни аспекти в хороскопа на родените в първата декада. Бъдете внимателни, не поемайте излишни рискове. Не тръгвайте на път с неизправна кола или в непозната компания. Следете кръвното и не се занимавайте с прекалено амбициозни и тежки задачи. Важното свършете до обед, а следобед го давайте по-лежерно. Каквото се развали, трудно ще се оправи.

25-и. До обед работете за нуждите на близки и приятели. И на работното място бъдете готови да подкрепите някого, а не да навреждате и пречите. Веднага ще ви отговорят с агресия. Следобед ще получите нова информация, която ще помогне да се измъкнете от зациклените положения и да си спестите някои излишни разходи. Погрижете се за визията си, идете на фризьор и козметик.

26-и. Днес излизате от притеснителен и проблемен период. Ден на пръстена и колелото. До вечерта ще преодолеете всяко препятствие. Имате шанс да  влезете в силен екип. Към края на работното време може да се свикат събрания, на които трябва да присъствате или сами да ръководите. Тази вечер чакайте покани за влизане в нова среда. Ще ви си предложат по-добри властови постове и позиции.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертава се тежък уикенд, ако загърбите отговорностите заради любовта. Очаквайте и провокации. Пренебрегвате един заради друг, който ще ви пренебрегне. На 22-и важното оставете за следобед. 23-и отваря нови възможности. На 24-и до обед работете за себе си, а следобед за другите. 25-и ви включва в перспективни връзки. Подпишете новите си договори. 26-и налага болезнен избор.

20-и. Днес Марс и Луна от Близнаци и Меркурий и Нептун от Риби ви включват в стар кармичен кръст на отношения, които още родителите ви не са изчистили. Бъдете внимателни с близките и децата. Но от днес Слънцето вече ви облъчва стимулиращо от Овен, а от утре и Венера ще се присъедини към него. Аспектът носи любов, но дава предимство на личното ви его. Очертават се болезнени избори.

21-и. До обед може да прокарате път към всяко сърце и да поискате прошка. В живота ви може да се върнат и каещите се грешници. Време е да се преосмисли подхода и да се коригират грешките. Вървите един към друг и в любовта. Венера навлиза в приятелския ви Овен. Следобед нищо важно да не се започва. Следете знаците, повтарят се стари уроци, които не сте разбрали и усвоили.

22-и. До обед още газите в тресавище от свои и чужди амбиции, прехвърляте си работа и задължения един на друг и отношенията зациклят. Следобед идват благоприятни новини и до два дни ще постигнете желания напредък. Планирайте сключване на нови договори или допълнителни такива. Родените в първата декада ще направят успешен пробив в нова среда. Действайте активно.

23-и. Не се стопирайте, ако започнете да правите нещо несъзнателно. Денят ви носи предимства пред останалите, но изисква активност, отговорност и предприемчивост. Ориентирайте се към подобряване условията ви на работа и живот. Ден на фонтана от преливаща енергия, която ще ви помогне да извоювате лична и професионална самостоятелност и да предприемете успешен ход.

24-и. Днес пасивността е противопоказна. До обед работете за личните си интереси, а следобед за ближния, за нуждите на близките и любими хора. Никъде не отивайте без подарък. Наблегнете на бартерните отношения. Включете се в прояви на благотворителност до утре на обед. Ще получите нещо дължимо или чаканото финансиране. Добре е да се започне прочистваща диета до пълнолунието.

25-и. До обед помогнете на близки и колеги в техните ангажименти и дейности, с които не могат или им е трудно да се справят. Следобед идва вашето време. Всичко предприето с амбиция ще носи ползи и ще ви свързва с важни за бъдещето ви хора. Може да намерите нова работа или да получите адекватно лечение и подкрепа в труден момент. Обърнете внимание на външния си вид.

26-и. На път сте към нова любов или към нови професионални ангажименти, които ще помогнат да откриете бъдещите си партньори. Венера и Слънце са в точен съвпад в хармоничния ви Овен. Започнете деня с възстановителни и лечебни процедури, променете прическа и визия. Проблемите тази вечер идват от невъзможността да бъдете на две места едновременно.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

20-21-и са дни на разногласия. Трудно ще изберете обща цел и посока. Децата искат едно, родителите друго. 22-23-и са дни на изневери, конфликти и пропуснати ползи. Слънце, Венера и Луна ви облъчват в негативни аспекти. На 24-и сключете нови договори. На 25-и получавате нужното финансиране или спонсорска защита. На 26-и влизате в перспективна група или екип.

20-и. Тодоровден. Денят носи емоционално прекаляване и превъзбуда, които може да донесат проблеми и да ви вкарат в рискови отношения. Внимавайте какво правите, какво си пожелавате и къде си оставяте багажа до обед. Следобед правите пробив в зациклени отношения. Опитайте да се разберете по спорните въпроси. В организма ни се включват в действие енергии на фино ниво.

21-и. До обед посетете роднини и приятели  в нужда. Ден за покаяние и прошка. Нищо ново да не се започва преди да изчистите отношенията си. Трети лица ще се намесват в желанието да диктуват личните ви приоритети. Не споделяйте намеренията си. Работата ви може да зацикли поради страничните връзки. Не се препоръчват любовни авантюри на работното място.

22-и. До обед нищо важно не започвайте. Може да се излъжете във възможностите си или да се доверите на неточните и вредни хора. Очертават се опити за изнудване. След това до утре на обед не се препоръчва пасивност, но много внимателно трябва да водите играта. Очертават се малки и големи предателства. Най-много ще ви заболи от любимите хора. Настройте се на самозащита.

23-и. Денят е рисков за родените в третата декада. Насочете вниманието си към дома, ремонтите и подсигуряващите фактори. Някой сменя квартира, друг намира нов офис или освобождава стария. Очертават се болезнени рокади и на работното ви място. Отложеното за следващите дни ще мине при по-голям успех за вас и за нуждите на семейството. В момента плащате скъпо за предоверяването си.

24-и. За днес не се препоръчва пасивност или изчакване. Още от сутринта направете планираните крачки и проведете отлаганите разговори. Време е да се уточнят отношения, да се поставят условия и да се търсят пропуснати ползи. Добре е да подпишете нов договор, да уточните цени на стоки и услуги. Следобед помогнете и на близък да се справи с личните си проблеми и притеснения.

25-и. Включваме се към космическия канал на любовта. Утре е точният съвпад на Слънцето с Венера в знака на нехармоничния ви Овен. Родените в първата декада вървят към изневери или ще разберат за такива. Отделете повече внимание на визията си и на професионалните ви ангажименти. Уговорете за петък следобед срещи на екипа. Утрешният ден ще ви донесе награди.

26-и. Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване, което ще промени към по-добро работата и личния ви живот. Може да бъдете привлечени в перспективен екип или сами да организирате колективни инициативи, от които ще се печели в бъдеще. Почти в края на работното време чакайте важни съобщения и изгодни предложения. Някъде се събират единомишленици.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пожелайте си нещо на 20-и. 21-и е ден за стопляне на отношения и излизане от зациклени положения. На 22-и до обед не започвайте нищо важно. След това до 23-и на обед може да се занимавате активно с личните с дела и да водите преговори. Чакайте предложения. Сключете нови договори. До 24-и на обед помогнете на близък и приятел. 25-и идва с проблеми, а 26-и ви вкарва в нова среда.

20-и. Тодоров ден, участвайте в състезания и конкурси. Настроени сте активно и подхождате с хъс към всяка задача. Лесно ще убедите някой да ви съдейства или да приеме личните ви оферти. Ще спечелите съюзници и сътрудници за бъдещите си начинания. Следобед посетете тези, с които отношенията ви са поохладнели. Време е за прошка и извинения. Не чакайте другите да ви потърсят.

21-и. Днес и Венера навлиза в Овен и до 26-и ще догони Слънцето. Активизирайте се в любовта. Играта на чувствата навлиза в решителна фаза. Някой се жени, друг вече изписва бебето, трети е на път да го направи. Денят е пълен с изненади, някои от които ще ви стресират, но и зарадват. Животът ви предлага два варианта. Може да разчитате и на двойна подкрепа от роднините на двете страни.

22-и. До обед следете знаците на съдбата и не предприемайте нищо амбициозно. Очертават се опити за обсебване. Някой търси начин да използва знанията и личния ви потенциал в своя полза. Важните договори подпишете до края на работното време или отложете за утре. От особено важно значение е на каква база ще стъпите и как ще се подсигурите. Планирайте ремонти и поправки.

23-и. Станете рано и действайте по задачите. До обед може да отхвърлите много работа и да завладеете важна позиция в обществото. Подпишете нови договори, уредете си делови срещи и се постарайте да водите в играта и да изисквате повече от другите. В този ден е важно да не се самоограничавате, а да действате напористо. И без това животът достатъчно ни е ограничил.

24-и. Родените в първата декада започват деня с притеснителни изживявания. Внимавайте при пътувания, спазвайте правилата в общуването и не поемайте излишни рискове. Следобед смирете амбицията, помогнете на някой изпаднал в нужда и се включете в спонсорски инициативи. Така сами ще станете обект на защита. В този ден действа поговорката „каквото повикало, такова се обадило”.

25-и. Денят ви поставя на кръста на изпитанията и отговорностите. Не правете нарушения, платете данъци и такси. Правете точно това, за което приятелите и близките ви молят, без да променяте нещата по лично усмотрение. Съдбата завърта колелото и ви помага да изплувате, да си свършите добре работата и да намерите време за релакс. До утре на обед посетете център за разкрасяване.

26-и. До обед получавате нова информация, която изисква промяна в плана и напасване на нуждите на близките. За следобед планирайте срещи на екипа, както и приятелски визити. Време е да се обсъждат общите задачи и проблеми. Днес е точният съвпад на Слънцето с Венера. Не оставайте и любовта самотна. Може да направите бебето или да разберете, че е на път. Ден на благата вест за вас.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Слънцето напуска вашия знак на 20-и, а на 21-и и Венера ще го последва. Изпитвате облекчение, но и проблемите в любовта ще изискват решение. 22-23-и са най-силните ви и пробивни дни. Сключете нови договори и подкрепете инициативите на близките и децата. На 24-и до обед се включете в спонсорски дейности. От обед на 25-и се заемете със себе си. 26-и налага болезнена смяна на средата и екипа.

20-и. Родените около 1-5-и март са в трудна позиция. Очертават се конфликти и битки на интереси. В живота ви се задейства стар дразнител, а и нови проблеми ще възникнат. Луна и Марс са в пречупващ аспект с Меркурий и Нептун от Риби. Не реагирайте първосигнално на лични забележки и критика. Слънцето напуска вашия знак, а с него си отива едно видимо или невидимо покровителство.

21-и. Важните мероприятия и срещи изтеглете за сутринта. От обед до утре на обед нищо ново не планирайте и не започвайте независимо примамливите предложения. Родените в третата декада са в по-неблагоприятно положение, трудно намират нужната им информация или позволяват изтичане на личните им данни. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо.

22-и. До обед следете знаците на съдбата и не тръгвайте в нова посока. Може да се излъжете в преценката и да привлечете негативни случайности. Контролирайте чувствата и амбициите. Ще се излъжете в преценката си за някого и нещо. Но от обед навлизате в стабилизираш период и в следващите дни ще постигнете максималното в ситуацията. Заемете се ремонти и преустройства.

23-и. Един от най-силните ви и успешни дни. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще ви помага да вдигнете нивото, да подпишете нови договори или допълнителни клаузи към старите. Може да ви предложат по-изгоден пост и позиция. Пасивността разболява и вреди, активизирайте се и покажете на какво сте способни. Явете се на конкурси и състезания, кандидатствайте за субсидии.

24-и. До обед мислете и действайте с хъс и амбиция, а следобед помогнете на близки и приятели да реализират своите амбициозни цели и мечти. Включваме се към канала на космическата любов. Препоръчват се участия в благотворителни проекти. Колкото дадете от себе си, двойно ще получите. Вечерта се приберете навреме и то с подарък. Правете това, за което са ви помолили.

25-и. Ако някого сте забравили да почетете с подаръци или поздравление и днес може да го направите. Проблемите лесно се решават. Този ден има магична сила. Символи са пръстена и колелото. Ще се случват стимулиращи събития. Някой върви към годеж и брак. Доминира желанието да изглеждате привлекателни и да направите добро впечатление. Посетете козметичен салон.

26-и. Труден ден. Луната навлиза в знака на опозицията ви Девата. Притискат ви изостаналите задачи. Може да се наложи да отмените срещите си до обед. Но на всяка цена трябва да присъствате следобед на важни професионални или обществени изяви. Навлизаме в деня на тръбача, който свири сбор и събира единомишленици под знамето на деловата активност. Мислете и действайте екипно.

 

Още по темата: зодии

Подобни статии