Пълен седмичен хороскоп за 20-26.06.2020

Телецът да се пази от компромати, Везните да не копаят дупка за друг, за да не паднат сами в нея, Козирогът да не мисли никому зло

Слънчево затъмнение, магии за любов, ретрограден Нептун - какво да очакват представителите на отделните зодии в дните между 20 и

Овен 21 март – 20 април

Знаменателна седмица. На 21-и се очаква частично слънчево затъмнение. На 23-и Нептун тръгва ретроградно, а на 25-и Венера тръгва в директна посока. Това размествене на пластовете ще ни лиши от някои връзки на висше духовно ниво, но ще донесе любов на общочовешкото ниво. Насочете мислите си към дома и подсигуряващите фактори. Родените в първата декада да не рискуват.

20-и. Днес тъмнината в нас и около нас се сгъстява. Нищо не е такова каквото ви изглежда. В днешния ден тъмните сили се активизират както на човешко така и на астрално ниво. Битките горе се пренасят и долу. Бъдете отговорни, не започвайте нищо важно и отговорно за вас и за бъдещето на децата ви. На всички нива изпъкват фалша и лицемерието. Едно ще се говори, друго ще се мисли и върши.

21-и. От 5ч. 46 мин. до 9ч. 43 мин. властва 30-ия лунен ден, който ни дава свобода на личния ни човешки избор. Постъпете както ви се харесва, както го разбирате и искате в този период. С напредването на деня се усещат последиците от слънчевото затъмнение. Някои авторитети ще бъдат засегнати, някои корони се готвят да паднат. Родените в първата декада са в тежка позиция.

22-и. Ако днес стартирате нов бизнес, бъдете сигурни, че ще делите власт и пари с някого и едва ли ще останете едновластен управител и шеф. Денят е благоприятен за планиране, за подреждане и разчистване на пътя, но не и за тръгване в нова и важна посока. Не се събирайте с много хора. Пазете се от странично въздействие и влияние. Тежък ден за родените във втората декада.

23-и. Тръгващият ретроградно Нептун слага филтър на висшето вдъхновение, нарушава връзката с духовните сфери. На 25-и ще се активизира неговата долна октава Венера, която ще ни плени на чувствено и любовно ниво с приятни увлечения, а не с размисли за смисъла на живота. Лесно се отива към прекалявания в чувствата. Отпускате му края и може да направите доста нарушения.

24-и. Днес е противопоказно да се работи в екип, да се организират събрания и срещи, на които ще се решават важни делови и финансови въпроси. Може да попаднете под фатално влияние и привличане, което ще се отрази неблагоприятно на работата и личния ви живот. Не позволявайте друг да прави избора вместо вас. Не преотстъпвайте права и територии на влияние. Не давайте съвети.

25-и. Еньовден, билки се берат, настойки и магии се правят. Земята е най-далече от своя духовен център Слънцето. Лесно може да сбъркаш и да тръгнеш по наклона на изкушенията. Бъдете верни на принципите си и на дълга. Доверете се на интуитивните си усещания. Доставете си радост за сетивата. Венера тръгва директно. Време за любов, за сдобряване и нови срещи. Не е време за диети.

26-и. Може да започнете с обилна закуска, но след това диетите отново влизат в сила. До вечерта е добре да направите контакти с близки, колеги и шефове от чужбина, да уредите покупки и доставки, да придвижите нужните документи и да уговорите условията за участието си в престижни изяви или конкурси. До утре на обед чакайте отговори на молби и запитвания. Действайте активно. 

Телец 21 април – 20 май

На Еньовден вашата управляваща планета Венера тръгва в директна посока и дава шанс на любовните ви връзки да тръгнат в нова посока. От 23-и нейната горна октава Нептун тръгва ретроградно и ни връща към старото мислене. На 21-и е новолуние със слънчево затъмниние, което ще се отрази негативно на лидерите. Един ще падне от трона, друг ще се възкачи. Възможни са всякакви рокади.

20-и. В деня преди новолунието тъмнината ни обгръща, енергийният ни потенциал отслабва. Не бива да си поставяме високи цели и задачи. Нищо важно и ново да не се започва, за да не се наложи после да се преправя. Неблагоприятен ден за нови запознанства и старт на нови работни проекти. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, прекъснете вредни и фалшиви връзки.

21-и. Неотложното свършете до 9ч.45 мин, когато всичко ни е позволено. Денят е неблагоприятен за старт на нови начинания и за сключване на брак. Това е ден за размисъл, за планиране, проучване и разчистване на сметките. Спазвайте диета без много течности и ще се прочистите от отровите. Сега е момента да изхвърлите от тялото и от съзнанието си всичко, което ви вреди и разболява.

22-и. Може да се събудите с усещането в каква посока е добре да тръгнете, как да подредите и да започнете нов бизнес. Денят е благоприятен за освещаване на нови заведения и търговски обекти. Доверете се на инстинктите и направете жестовете, които смятате, че ще ви донесат пари, късмет и ползи. Стартът на новите инициативи отложете за утре. Подновете и стопирана в миналото дейност.

23-и. Планетата на висшето божие вдъхновение Нептун тръгва ратроградно и ни връща към старите идеи, които така и не можахме да релизираме поради кризата. Задействайте нещата на ново ниво с нов поглед и осмисляне на ситуацията. Не стойте пасивни, всичко предприето в момента ще ви връща загубени позиции и личното ви реноме, ще помага да рестартирате стопирани производства и бизнес.

24-и. Днес и конкуреницята се събужда, прави силен ход, с който охлажда вашите амбиции и страсти. Нужно е обединение с доверени хора за справяне в тежките битки. Родените във втората декада ще трябва да направят по-големи компромиси и да отстъпят от една завоювана позиция. Нищо няма да ви се даде без бой. Доставете си радост с храната,  колкото и да изядете няма да напълнеете.

25-и. Еньовден, правят се магии за любов. Изкусителката Венера тръгва директно в знака на двойнствените Близнаци. Очертава се пик на изневерите, доминират страничните връзки. Отпускате му края, забравяте за дадените обещания и се впускате в поредната авантюра. Може да ви спретнат копромат и да загубите контрол върху ситуацията. Бъдете внимателни.

26-и. Очаквайте предложения и покани от чужбина. Изпратете докумети, кандидатствайте по спонсорски учебни или работни програми. Днес съдбата ще ви даде възможност да направите връзка полезна за бъдещата ви работа или учене. Излезте от орбитата на чувствата, започнете да мислите трезво и реалистично. Добре е любовта да почака, за да може после да е добре обезпечена.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 20-и Слънцето напуска вашия знак, а на 25-и Венера тръгва в директна посока в Близнаци. Започвате да мислите повече за почивка и любов, а не толкова за работа. Тръгващият на 23-и ретроградно Нептун ще ви върне към някои забравени фикс идеи, а може би и фобии. Търсете начин да префасонирате и напаснете на изискванията на момента решеното в миналото.

20-и. Луната от Близнаци е в конфликтен аспект с Марс и Нептун от Риби. Тенденцията е към угнетяващи и рискови връзки. Не предприемайте нищо важно и отговорно за бъдещето си. И ако почувствете неприязън към някого изключете се от тази среда. Добре опечете и сварете храната си. Вероятни са алергичности и зарази. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

21-и. Новолунието рано сутринта ще бъде придружено от частично слънчево затъмнение. Аспектът се отразява негативно на хора стоящи на високи позиции. Там, където мине сянката на затъмнението ще се наблюдават негативни явления и събития до десетина дни. Не бива да се действа активно и амбициозно, а да се осмислят и планират бъдещи действия носещи полза и на други хора.

22-и. Доверете се на усещанията си. Планирайте старт на нова бизнес програма. Подкрепете и деловите инициативи на зависещите от вас. Не пречете, а финансирайте, помагайте и подкрепяйте. Контролирайте лакомията. Ако изпитате неприязън към дадена храна в бъдеще забравете за нея. Яжте само това, което ви се дояде и се вижте само с тези хора, към които изпитвате чувства и привличане.

23-и. Добре е да се стартира нов бизнес и да се отвори ново заведение. Не се препоръчва пасивност и изчакване. Сега е момента за активни и целенасочени творчески дейности. Предприетото може да стане база за бъдещо надграждане. Настройте се и на активна самозащита. Във въздуха витае агресия, усещаме я с кожата си дори. Трябва да сте подготвени за нападения и атаки.

24-и. Днес е неблагоприятно да се работи в екип, да се разчита на колективната работа или инициатива. Всеки тегли чергата към себе си. Нищо няма да се реши и излезе от общите събрания и мероприятия. На прага сте на рисково привличане и в любовта, което може прибързано да ви разведе или ожени. Точно днес не насрочвайте първа среща, не правете годежи и предложения за брак.

25-и. Сега е момента за участия в конкурси и светски мероприятия. Сключете нови договори, опитайте да привлечете спонсори и да влезете в нова среда. Отстоявайте принципите си, пътувайте, берете билки, защитете интересите на най-близките си хора. Единственият ден в месеца, в който храната изцяло се превръща в енергия. Хапнете си на корем. Не е време за диети на всички нива.

26-и. Луната навлиза в Дева и сключва пречупващ аспект с тръгващата в директна посока Венера от вашия знак. Предстоят мъчителни уточняващи разговори с бивши и настоящи партньори. Назряват любовни конфликти. Крайно време е да се решат спорните въпроси или всеки да си тръгне по пътя. Вероятни са обаждания от чужбина, които ще помогнат за взимането на неотложни решения.

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 20-и в 21ч. 45 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Рак. Към 06ч. 43 мин. на 21-и ще наблюдаваме частично слънчево затъмнение което ще засегне болезнено родените в началото на Рака. На 22-23-и планирайте и стартирайте нов бизнес. На 24-и се пазете от случайни контакти. На Еньовден, пътувайте, берете билки и организирайте приятелски срещи. 26-и носи новини от чужбина.

20-и. В момента ни обгръща тъмнината на приближаващото новолуние. Не влизайте в нови отношения, не започвайте нищо важно за бъдещето. Енергията е на кота нула, изтощаваме се и губим сили. Лесно може да се излъжете и да ви изнудят. Проведете общо прочистване на организма. Прекратете вредни и губещи връзки, окадете дома. Днес и пророчествата са лъжливи.

21-и. Рано сутринта може да се наблюдава частично слънчево затъмнение, което ще засегне неприятно родените в първите дни на Рака. Затъмнява се и положението на хора на високи позиции. Очертават се детронации и рокади по върховете. Денят е неблагоприятен за започване на амбициозни дела. Сега е момента да се проучва и планира, да се търсят спонсори и инвеститори.

22-и. Днес интуицията ви подава верни сигнали. Ще се събудите с усещането за това, кое е полезно или вредно за вас, за работата, връзките и бъдещите ви начинания. Доверете се на предчувствията и елиминирайте от живота си всички фактори и хора, към които изпитвате неприязън. Не яжте каквото падне и не посещавайте съмнителни заведения. Набирайте сили за осъществяване на плановете си.

23-и. Добре е да се стартира нов бизнес и да се отварят нови търговски обекти. Конкуренцията ви също се активизира, така че опитайте да я изпреварите и да завладеете преди нея перспективните ниши. Не е време за изчакване. Днес пасивният човек ще претърпи поражение и ще бъде изваден от играта. Подгответе се за битки на всички нива. Реализирайте големите си планове.

24-и. Ще се правят опити за зарибяването ви и за привличане към различни групи, партии и съюзи. Точно днес не участвайте в колективни мероприятия и не започвайте работа с нов екип. Колективата отговорност ще се превърне в колективна безотговорност. Работата ще се провали. Останете си у дома, движете се сред проверени хора и на никого нищо не обещавайте.

25-и. Ден за светски контакти, за пътувания и преговори, за приятелски и партньорски срещи и за старт на нови дейности. Може да получите допълнителни пълномощия и да дадете такива. Работете изключително с доверени хора. Не е време за диети, храната изцяло се превръща в енергия. Няма да напълнеете, но със сигурност банковата ви сметка ще набъбне.

26-и. Работете активно в първите часове на работнотно време. Към обед очаквайте предложения и обаждания от чужбина, които може да променят плановете ви за бъдещето. Откривате истинския смисъл на една връзка от миналото и затвърдявате отношенията. Може да ви предложат подкрепа и финансиране за работа и учене в чужбина. Обмислете и се пазарете.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Слънцето управлява знака на царската власт Лъва. Частичното слънчево затъмнение на 21-и ще затъмни кариерата на някои от властимащите. В настоящия период Нептун тръгва ретроградно и ограничава връзките с духовния свят. За сметка на това Венера тръгва директно и провокира любовни авантюри, които може да изиграят и ролята на компромат. На 25-26-и вие определяте правилата.

20-и. С навлизането на Слънцето в Рак навлизате в сатурнова дупка. Най-трудните ви моменти вероятно ще бъдат от днес до 2 юли, след което Сатурн ще навлезе в Козирог и няма да ви гледа в опозиция от знака на Водолея до 21 декември. Съветът е днес да сте пределно внимателни, да не взимате важни решения и да не се обвързвате с никого за нищо. Много неща ще се правят на тъмно.

21-и. Новолуние с частично слънчево затъмнение около 6ч. 43 мин. Ще се случват събития, които ще променят приоритетите, личната ви посока и намерения. Нищо важно и амбициозно да не се започва. Останете където сте и вижте накъде ще задуха вятъра на промените. Сега е момента да направите лична и професионална пренастройка и да решите с кого и накъде ще продължите.

22-и. Доверете се на шестото си чувство. Днес може да открите новият си офис или мястото, където ще развивате определена дейност. Добре е да се освещават търговски обекти. Денят е благоприятен за изследвания и размишления. Откривате вярната посока и цел. Някой тръгва в командировка, друг резервира почивката си. Проявете щедрост, подкрепете нечия инициатива и прохождащ бизнес.

23-и. Нептун тръгва ретроградно. Върнете се към стари творчески идеи и се опитайте да ги реализирате. Търсете подходящите хора и места за работата, която предстои. Днес може да направите удобни за околните личните си намерения. Облегнете се на стара връзка, доверете се на проверени хора и се опитайте да изправите на крака това, което кризата е съборила и разрушила.

24-и. Не е ден за работа в екип, за съвместни срещи, събрания и преговори с бизнес партньори. На всички нива тенденцията е да се появяват предатели и провокатори, които да развалят и най-добрите ни намерения. На прага сте на фатално привличане и в любовта, което ще ви донесе малко сладости и много горчилка. Може да направите губещо вложение на пари, чувства и време.

25-и. Еньовден. Пътувайте, наберете си билки, посетете благи и ралаксиращи места. Прекрасно се усвояват нови знания и умения. Ще осъществите перспективни връзки и може да намерите отдавна търсеното място или човек за дейностите, които смятате да развивате в бъдеще. Ден на подадените ръце. На масата пред богата трапеза може да се уточнят и детайлите, които ще ви направят богати.

26-и. Не роптайте и не се оплаквайте. Ден на откровение. Ще намерите изход от всяка криза и решение на личен спор. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. Навлиземе в период но усвоение на енергия от космоса. Ще разберете нещо, което до момента е оставало в сянка. Ще откриете истинския смисъл на отношенията си с някого. Ако мислите за близък, обадете му се.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Каквото загубите на 20-и, трудно ще си върнете. Бъдете внимателни в отношения и връзки. 21-и започва със слънчево затъмнение, което може да затъмни власта на някои ваши шефове. Добре е в следващите дни да си осигурите предимства и да стъпите на нова база за развитие. Ако на 24-и се обвържете с някого ще ви доят и стрижат дълго време. Сключете нов договор в следващите дни.

20-и. Днешният ден носи конфликти и объркване в партньорските връзки. Разкриват се изневери и номера, които трудно ще си простите. Съветът е нищо отговорно и важно за бъдещето ви да не се започва. Получавате откази и сами отказвате подкрепа на хора, към които имате дълг. Ще си проличат фалшивите връзки и някъде ще се отиде към раздели. Очертава се и здравословен проблем.

21-и. Денят е белязан с частично слънчево затъмнение, което ще засегне бизнеса и авторитета на хора стоящи на силни позиции. Някой, на когото разчитате може да загуби власта си, с което и вашето положение ще се обърка. Може да получите предложение за поемане на определни функции, за които до момента друг е отговарял. Натоварването и разходите ви ще се увеличат. Бъдете внимателни.

22-и. Денят е благоприятен за планиране размишление, пътувания и лични открития кое как да стане и да се получи най-добре и изгодно за вас. Проявете щедрост и ще ви върнат жеста. Днес се събуждат зверски апетити. Важното е да сте избирателни в храната и връзките. Не посягайте към това, което ви изпълва с негативизъм и подозрение. Сгответе си любимото блюдо.

23-и. Нептун от вашия знак тръгва в ретроградна посока. Време е да реализирате старите идеи и хрумвания. Не се отказвайте независимо спънките по пътя. Днес може да рестартирате стара бизнес инициатива и да подновите стопирана търговска дейност. Само който не опита няма да успее. Бъдете настойчиви и все някъде ще ви се отвори парашута. Не сдържайте енергията в себе си.

24-и. Ден на обвързващо привличане и опасни връзки, от които ще си страдате в бъдеще. Ще ви се обаждат с намерение да ви използват и поставят на разпореждане и подчинение. Не сключвайте нови договори, особено ако усещате, че ви мамят и притискат. Работете и почивайте в тесен семеен кръг. Всичко, което свършите сами и със свои средства ще се развива добре и ще носи доходи.

25-и. Ден на разширение, на лични и делови контакти. Постарайте се да влезете в нова среда и да си издействате изгодни оферти. Не е ден за диета и за всякакъв тип ограничения. Храната изцяло се превръща в енергия. Подпишете нови договори, рекламирате се, създайте си връзки в нужната ви среда. Не си нарушавайте принципите. В момента сте подложени на тест по пригодност.

26-и. Луната е във вашия знак. Предстоят промени, пътувания и възможности за работа и учене в чужбина. Добре е да съчетаете удоволствията и почивката с работата. Обадете се на близки и приятели, които са далече и на които разчитате да ви подкрепят в бъдещите инициативи. Някой ще купи еднопосочен билет и ще остави зад гърба си цялото си минало. Животът ви се пренарежда.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Пътувайте рано в събота. В неделя предстои новолуние със слънчево затъмнение в нехармоничния ви Рак, което ще се отрази негативно на родените в първата декада. До 23-и не започвайте съвместен бизнес. 24-и носи късмет за тези, които определят правилата на играта. 25-и ще ви отвори прозорец към света на големите възможности. 26-и идва с покана от чужбина.

20-и. Днес лесно се затъва в зависимости и дългове. Нищо важно и отговорно за бъдещето да не се започва. Всичко изглежда на пръв поглед изгодно и приемливо, но още утре ще се усетите в клопката на задлъжняването, страстта и използването. Не сключвайте нови договори, особено ако не сте прочели дребния шрифт. Неблагоприятен ден и за първа среща.

21-и. Ще имате успех в първите два часа на работното време. До вечерта се отдайте на планиране и координиране на действията си с партньори и работодатели. Днес, който копае дупка за друг сам ще падне в нея. Стават ви ясни някои отношения, но все още не бива да се взимат прибързани решения. Това, което си представите ярко и с желание може да се сбъдне до един месец.

22-и. Днес се събуждате с вярното усещане за полезното и вредното, за правилното и грешното. Проблемът е, че едва ли ще се вслушате в гласа на интуицията и с прибързани действия може да си докарате доста проблеми. Не се обаждайте на тези, които и преди са ви предавали и поставяли на изпитание. Не приемайте съмнителни предложения и не яжте каквото падне, където и да е.

23-и. Добре е да изчакате ходовете на конкуренцията. Шансовете ви за по-голям успех в начинанията са следобед, когато лесно ще излезете от зациклените положения. Съветът е да опитате да се справите с всичко сами, без чужда финансова или друга подкрепа. Днес не се знае откъде ще ти дойде помощта или вредата. Сами си вършете работата и нещата и сами определяйте правилата.

24-и. В този ден всичко, което направим или уредим сами ще донесе ползи и успехи. Противопоказно е да се работи в екип и да се участва в колективни служебни или друг тип инициативи. Но ако вие сте шефа, с лекота може да яхнете ентусиазма на подчинените си и да се възползвате почти безплатно от нечия работа и услуга. И в любовта поставяте условията и налагате правилата.

25-и. Ден за представителни срещи, за участия в различни публични изяви и светски мероприятия. Постарайте се да блеснете в средата си. Ще ви предложат изгодни условия по договори. Уредете си среща с потенциални работодатели, мениджъри и спонсори. Ще намерите и нужните ви майстори за ремонтите у дома и в офиса. Не се ограничавайте в храната, колкото и да изядете няма да напълнеете.

26-и. Ден на прозрение за нуждите и възможностите на бъдещето. Препоръчват се контакти с фирми,  работодатели и спонсори от страната и от чужбина. Рекламирайте се, подайте документи и кандидатствайте по европейски програми. Мислете и действайте в преспектива. Ще ви се обаждат и тези, за които си помислите. Ден на телепатичните контакти, в които никой не може да ни се намеси.

  

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

На 20-и не си позволявайте да кръшкате от любовната или професионална пътека. Не поемайте излишен риск, особено при среща с непознати. В следващите три дни късметът ще ви следва, ще се случват неблагоприятни за конкуренцията ви събития, което ще ви помогне да завладеете нова територия и да я елиминирате. На 25-и срещате отпор, но на 26-и сте на верния път.

20-и. Ден на изкушения и рискови връзки. Слънцето навлиза в знака на Рак, а той е единственият знак, с когото не можете да се справите и лесно да го манипулирате. Намеренията ви ще бъдат разгадани, ще се окажете в положение на длъжник там, където друг е задлъжнял към вас. За вас днес сиренцето е в капана. Към каквото и да посегнете ще пострадате и ще ви ударят през пръстите.

21-и. Ден на чистите помисли. Не правете план как да навредите някому. Съобразете се с наложените ограничения и планирайте важните си инициативи. От обед пред вас се разкриват неподозирани възможности. Предстои детронация на хора стоящи на високи позиции, които са ви притискали и поставяли на колене. Запазете самообладание, не предприемайте изпреварващи и рискови ходове.

22-и. Събуждате се с някакво откровение за бъдещето. Всичко, което усетите ще е важно и може да ви отведе на правилното място при точните хора. Доверете се на сетивата повече отколкото на ума и още утре ще отмъкнете кокала от устата на конкуренцията. Ще намерите изход и от най-зациклените положения в живота си и ще реализирате печалби. Не влизайте в съавторства.

23-и. Днес печелят лидерите, тези които знаят как се работи с тълпата. Където се съберат дори и изявени мъжкари ще се оставят да ги водите за носа и ще имат женско поведение. Лесно правите приемливи за околните личните си намерения и амбиции. Днес вие определяте правилата и налагате условията на играта. Може да сключите перспективни за бъдещето си договори.

24-и. Днес се сключват дисциплиниращи съюзи и договори. Трудно ще се измъкнете от условностите. Дори и да не искате ще се наложи да приемете правилата, да се съобразите с вишестоящите и с колегите и да отстъпите от някои важни позиции. Не се опитвайте да криволичите в делови и юридически план. Всеки трябва да получи своя дял от работата, от общо спечелените пари и екстри.

25-и. Ден на еднорога, символ на общочовешките принципи. Започвайте само такива начинания, които ще свършите и приключите до края на деня. Дълготрайните и амбициозни проекти ще зациклят и няма да донесат чаканите придобивки и пари. Родените в третата декада ще са в ролята на обслужващ персонал за тези, които ще се веселят. Но пък може да си хапнете без ограничение.

26-и. Ден на невъзвръщенците, на решилите да търсят път за работа и учене в чужбина. Този ден ще отвори заключени врати, ще ви даде възможност да се измъкнете от личната и професионална криза и да се устроите на по-добро място. Доверете се на инстинктите. Край с една илюзия, но има вероятност да влезете в друга такава. Ще ви се обадят тези, за които мислите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

От 20-и Слънцето вече няма да ви гледа в опозиция. Излизате от зациклен период в работата и личните връзки. Затъмнението на 21-и затъмнява позициите на конкуренцията ви. 22-и идва с нови идеи, които е добре да реализирате в следващите три дни на успехи и постижения за вас. Може да подпишете изгодни договори и да си осигурите поръчки. На 26-и е време за приключване.

20-и. Днес се извършва прегрупиране на силите. Изчакайте, не бързайте с амбициозните си начинания. Съдбата ще намери начин да ви подкрепи в труден момент. Не проявявайте излишна активност и не водете свещенни войни. Не е добре да избирате новата посока. Може да попаднете под психологическо въздействие, да вършите услуги или работата на друг.

21-и. Ден на новолуние придружено с частично слънчево затъмнение. Където мине сянката на затъмнението може да се очакват до дни рокади по върховете на власта и природни катаклизми. Лесно може да се загубят лидерски позиции. Препоръката е да не си активен, да изчакаш и да не се замесваш в рискови игри. Водят се битки на физическо и духовно ниво, които ще променят живота ни.

22-и. Днес се събуждате с важна мисъл и с насока в каква посока да вървите. Започва нова игра с нови правила, които бързо трябва да усвоите. Потърсете информации за нещата, които смятате да задвижите от утре. Проведете цикъл физически упражнения, които укрепват тялото и духа. Добре е да направите някому подарък. Върнете си дълговете. Покажете и докажете внимание и обич.

23-и. До обед изчакайте ходовете на тези, от които зависите. Не се отказвайте от намеренията си, но се постарайте да изберете правилния момент за атака към целта. Днес не бива да си пасивен, но трябва да усетиш кога да настъпиш и кога да отстъпиш. До вечерта ще постигнете поне една важна цел и в следващите два дни ще имате много по-добри шансове за успех и лични постижения.

24-и. Еньовден. Билки се берат, магии за любов се правят. Но за вас днес е важно да си гоните интереса, да не влизате в зависимости, да намерите начин да прокарате личните си идеи, без да се включвате в колективни или приятелски инициативи. Мислете повече за себе си, за да може после да помислите и за другите. Проведете двустранни разговори и преговори без посредници.

25-и. Един от най-успешните ви и силни дни за месеца, особено за родените в третата декада. Уредете си делови и приятелски срещи, подпишете нови договори, стартирайте нови дейности и производства. Не се разсейвайте с любовни страсти и емоции. От днес Венера тръгва в директна посока в знака на опозицията ви Близнаците. Отложете любовните срещи, време е за работа и бизнес.

26-и. Ако днес или в близките дни заминете за чужбина дълго няма да се върнете. И децата са на прага на дома с необратими решения за работа и учене в чужбина. Помогнете си взаимно и се подгответе за един по-безболезнен преход. Бюрократичната машина се задвижва и позволява да уредите някои важни документи. Сънищата ви показват с какво трябва да приключите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Навлизате в тридневен труден период. На 21-и предстои новолуние със слънчево затъмнение в знака на опозицията ви Рака, което ще се отрази негативно повече на родените в първата декада. Разкъсвате се в мисли за работата и за дома. На 22-и ви идват идеи за успешен бизнес. Ще сбъркате ако споделите плановете си. 23-24-и ви сблъскват с реалноста, но на 25-26-и сте победители.

20-и. Днес Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Рака-символ на дома и семейството. Време е да се мисли повече за домашните нужди и проблеми, а работата да се остави на заден план. Всичко, което направите днес с амбиция за служебно издигане и материален успех ще зацикли и ще ви донесе само проблеми. Отделете време на близките и децата. Останете у дома. Релаксирайте на приятно място.

21-и. В 06ч.43 мин е частичното слънчево затъмнение в знака на Рака. Родените в първата декада са в трудна позиция. Не бива да взимате отговорни решения. Сега е време за размисъл, проучване и планиране. Ден на творческите замисли. Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете. Не зацикляйте в негативни мисли и не пожелавайте никому зло.  

22-и. Днес интуицията ви подава сигнали, които вероятно ще заглушите в желанието да постигнете максималното. Оценете по достойнство всеки знак на съдбата. Сменят се приоритетите. Мисълта за дома и подсигуряващите фактори трябва да е на първо място. Не е време да се започват отговорни и амбициозни професионални проекти. Доверете се на вътрешното си усещане за хора и ситуации.

23-и. Край с изчаквателната политика, време е да се действа творчески и активно, да се подписват нови договори, да се стартират нови дейности и производства, да се търсят нови пътища за професионална и лична реализация. Увеличете натоварването, тренирайте тялото и духа. Канализирайте енергийния си потенциал в посоката, в която ще се развивате в бъдеще.

24-и. Ден на библейската тройка под ябълковото дърво. Възможни са всякакви изкушения и предложения, които може да ви отклонят от предварително избрания път. Срещате хора, които ще променят бъдещето ви или сами с действия и влияние ще промените нечий избор. Увеличете самоконтрола и във всеки момент си давайте сметка за последствията от всеки разговор и среща.

25-и. Навлизате в силен тридневен период. Днес е важно да осъществите перспективни връзки. Включете се в престижни професионални изяви, участвайте в конкурси и обществени мероприятия. Още утре може да бъдете избрани и продпочетени като партньори. Работата ви ще потръгне, ще повишите доходите си и влиянието си в обществото. Някой ще се уреди и с недвижим имот.

26-и. Луна и Уран сключват брилянтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Очаквайте вести и предложения от далече. Сега е момента да кандидатствате по спонсорски програми от страната и от чужбина. Приемайте нещата такива каквито са, в бъдеще екстрите ще са повече. Не е време за недоволство, а за напасване на ситуацията и за избор на нова цел и посока. Действайте активно.

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

 

На 20-и направете прочистване на организма. Навлизаме в период на инвентаризация. До 23-и вземете решение по кой път ще тръгнете. На 21-и предстои частично слънчево затъмнение, което ще канализира желанието за промени. На 22-23-и стартирайте нов бизнес. На 24-и очаквайте натиск и опити за манипулация. На 25-и ще се разбере кой в действителност е шефът. На 26-и сте с нова роля.

20-и. Днес бъдете сред свои, не изневерявайте на партньора и на собствения си стил на живот и поведение. Време е за прочистваща диета, за почистване и обновление на дома. Осигурете си така желания комфорт, без да се нагърбвате с дългове. Всичко, което свършите сами ще ви донесе късмет и радост, ще затвърди връзките и ще създаде уют. Не носете изделия от кости и рога.

21-и. Ден за преосмисляне на отношенията, за размисъл и планиране. Не бързайте с новите начинания. Предстоят реформи и неочаквани обрати, които може както да ви улеснят, така и да ви извадят от равновесие. Частичното слънчево затъмнение, отново засяга страните от изтока и части от Америка. И дано пандемията заглъхне, но няма да заглъхне ехото и. Започват рокади.

22-и. Ден на интуитивни прозрения. Ще се събудите с готов план или с ясното съзнание кое е най-доброто за вас в момента, към кого и какво да се стремите, какви храни да избягвате и кои са добри за вас. Доверете се на вътрешния си избор. Не се отклонявайте от пътя, който неустоимо ви привлича или усещате, че ще ви заведе на точното място. Всеки компромис ще ви натоварва и ще ви навреди.

23-и. Важното уредете до обед. Търсете личен контакт. Постарайте се да не закъснявате за преговори и делови срещи. С напредването на деня ще срещате прикрита и открита опозиция. Не се разпилявайте с много задачи и за утре не планирайте съвмести делови начинания. Тази вечер може да ви се обадят с предложение, което ще върши работа на друг, а вас ще затрудни.

24-и. Рисков ден за родените в първата декада. Луна и Уран образуват конфликтни аспекти със Слънцето ви. Нещо непредвидено ще се случи. Бъдете готови да реагирате адекватно във всеки момент. Постарайте се да бъдете трезви в мисли, чувства и намерения. Не се включвайте в съвместни инициативи. Ще бъдете използвани и употребени. Друг ще се окичи с почести и слава.

25-и. Ден на принципната политика. Трудно ще отстоявате позициите си. Шефовете ще ви товарят с несвойствена работа, за която лично те са отговорни или би донесла негативни последици за този, който я свърши. Защитете нечие достойнство, не вървете против разбиранията си. Всеки компромис със съвеста ще ви носи болка и загуба на престиж. Яжте само това, което ви се дояде.

26-и. Днес може да получите покана от близки и приятели, които са далече. Чакайте и гости от чужбина. Ако мислите за някого непремено му се обадете. Денят дава възможност да направите генерални промени в начина си на работа и живот. Кандидатствайте за учене и работа в чужбина. 2021 ще бъде една от най-силните ви в юридически план години. Действайте с мисъл за бъдещето.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

На 20-и сте в рискова позиция. В следващите три дни може да минете между капките в момент, когато другите се пекат на бавен огън и трудно отстояват позициите си. 22-23-и позволяват да се окопаете на престижно място и да контролирате положението у дома и на работното място. 25-и е ден за светски изяви, за подписване на нови договори и старт на нова дейност. На 26-и предстои раздалечаване.

20-и. Днес ни обгръща и поглъща тъмнината на приближаващото новолуние. Нищо не е такова каквото ви изглежда. Както и да постъпите ще сбъркате. Правилнто решение е скрито, покрито и добре контролирано. Не взимайте важни решения и в любовта. Следете знаците на съдбата. Не носете украшения от кости и рога. Лесно може да станеш и рогоносец или така да подредиш партньора.

21-и. Новолунието придружено със слънчево затъмнение в Рак ще донесе промени и във вашия живот, но в бъдеще ще ги оцените като положителни. Битките на другите ще ви помогнат да изплувате от лични и професионални кризи и в следващите дни да направите силен ход. В момента падат някои окови и привързаности, които са ви ограничавали, пречили и вредили. Върнете дълг.

22-и. Събуждате се с ясното съзнание за правилния   избор и за ходовете, които може да ви осигурят престижна работа, връзка или ангажимент. Планирайте за утре отваряне на ново заведение или търговски обект. Стартирайте нова търговска дейност. Канкуренцията ви временно е притисната до стената, може да си позволите премерен риск. В любовта не правете необмислена крачка.

23-и. Ден за активни и целенасочени действия в посока на личната ви амбиция. Уредете документи, започнете нова дейност, излезте от рамките на ораниченията, които са ви действали до момента. Ще сбъркате, ако останете пасивни наблюдатели на случващото се, докато другите си гонят инитереса и си постигат целите. Нептун от Риби тръгва  в ретроградна посока. Върнете се към старите идеи.

24-и. Днес печалбите ще са за водачите, за тези които използват силата на колектива, който направляват. Тълпата действа против личните си интереси и в служба на вишестоящите. Каквото уредите сами и без чужда помощ ще носи късмет и придобивки. Не позволявайте намеси в личния си избор. Водете само двустранни разговори. Където се появи трети ще се оформи чета с предател.

25-и. Сега е момента да се докажете на сцената на живота. Участвайте в престижни публични изяви и конкурси. Отстоявайте позициите си на всяка цена. Днес всеки води своята битка за по-добро място в живота. Подпишете нови договори, уредете си срещи с потенциални спонсори и не се отказвайте от изгодни предложения. Днес не се пълнее, хапнете си добре, но останете на любовна диета.

26-и. Ден на невъзвръщенците. Някой се предава и заминава след неуспешните си опити да намери по-добро място на местна почва. Оставете си вратички за връщане, обмислете добре нещата. Днес и утре Луната ви гледа в опозиция. Може би е нужно още малко усилия и ще успеете. Доверете се на интуицията. Ден на телепатичните контакти. Не взимайте решения за раздяла, ако сте влюбени.

Подобни статии