Пълен седмичен хороскоп за 20-26.11.2021: Козирогът обира овациите, съдбовни събития за Рибите

Кои зодии ще имат шансове за успех и кои ще имат проблеми - седмична прогноза за периода от 20 до 26 ноември.

Овен 21 март – 20 април

20-и е хармоничен ден, в който с всеки може да се разберем. 21-и идва с новини, за които някой ще почерпи. На 22-и ще срещате ледени стени и сърца. Трудно ще направите пробив в средата си. 23-и е най-рисковият ви ден за периода. Не преговаряйте, не се обвързвайте с договори и условия. 24-и отваря възможност само за една точно определена работа и цел. На 25-26-и късметът ще бъде с вас.

20-и. Днес може да разделим неделимото преди и да постигнем съгласие по спорните въпроси. Не си нарушавайте спокойствието и не се намесвайте в живота и избора на околните. В този ден виковете и крясъците вредят и разболяват повече отколкото си представяме. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, усмихвайте се повече и се опитвайте да разберете другата гледна точка.

21-и. Днес е важно да правим всичко с мярка и с достатъчно чувство за отговорност. Луната в Близнаци ни предлага две възможности и алтернативи. Някой ще намери време и за двете предложени дейности и посоки, а друг ще се насочи и към нещо съвсем различно, с което ще промени живота си и този на фамилията си. Това е и най-добрият ден за сключване на брак в този месец.

22-и. Родените в първата декада първи ще усетят полъха на нещо задържащо и неблагоприятно. Ден на леденото сърце. Трудно ще пробиете защитната обвивка на тези, с които се срещате и преговаряте. Дистанциите се увеличават. Днес злато се приема на доверие и за даденост, докато доброто трябва да се доказва по различни начини и методи. Ден на преобразяването, чувствата ни се променят.

23-и. Труден и рисков ден особено за родените във втората декада. Старайте се да не се обвързвате и точно днес не планирайте подписване на нови договори. Кой както може опитва да излъже другия и да го вкара в ограбваща програма. Връзките са неравностойни, отговорностите и екстрите не се разпределят равностойно. Вероятно  да работите за чужд интерес и да изпаднете в тежки зависимости.

24-и. Днес и за родените в третата декада няма да има мир и спокойствие. Може да се върне проблем, който сте смятали за приключен и решен. Програмата ви ще се промени, това ще ви изнерви и може да направите куп грешки. Съветът е в този ден да не приемате много ангажименти, да се съсредоточите върху най-важната цел и да я следвате неотклонно. Не се разпилявайте.

25-и. Един силен и победоносен ден за вас. Ще постигнете важна цел и ще уредите проблем, който ви мъчи отдавна. Пътувайте, преговаряйте на място, не оставайте нищо неизяснено и несподелено. Може да подпишете изгодни договори и да си върнете загубени в миналото позиции и чувства. Днес протягаме ръка един към друг и си връщаме доверието. Водете принципна политика.

26-и. Ден за учене и промяна в обучаващите програми. Не отивайте неподготвени на преговори. Отделете време за проучване на силните и слаби страни на тези, с които ще водите разговор. Успехът ще следва тези, които получат допълнителни или недостъпни за другите информации. Добре е да се запишете за нов квалификационен курс. Опреснете знанията си и по езика, който ползвате.

 

Телец 21 април – 20 май

Започваме с най-добрият уикенд до края на годината за сключване на брак. 20-21-и декември са следващите такива благоприятни дни. От 22-и Слънцето, а от 24-и и Меркурий вече няма да ви гледат в опозиция. Отпадат някои ограничения. На 23-и не бързайте да се обвързвате. 24-и е като бягане с препятствия. На 25-и всеки взима своето. 26-и е ден на информационно затъмнение за вас. 20-и. Денят е светъл и хармоничен. Всеки проблем може да се реши с преговори и взаимни отстъпки. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония. Не отивайте в крайности и не изказвайте крайни мнения. И ако нещо не ви устройва кажете го по дипломатичен начин. Не убивайте птици и не се дръжте грубо. Оставете амбициите за утре. Днес си подредете дома.

21-и. Ден за песни, танци и веселие доколкото обстановката го позволява. Разтоварваме натрупания стрес и негативизъм. Правете това, което ви зарежда, лекува и обновява. Кръвта се пречиства. Трябва да знаеш докъде да стигнеш и къде да спреш във всичко. Контролирайте хапването и пийването и се постарайте във всеки момент да се владеете физически и емоционално.

22-и. Днес се получава по заслуги. Ще получите това, за което сте се постарали или сте неглижирали с действията си в миналото. Предстоят мъчителни срещи, на които ще се прави разбор на поведение и действия, на отношения, отсъствия и присъствия. Разговорите ще засягат болезнени за всички теми. Ще се поставят ребром наболелите въпроси и ще се плащат дългове.

23-и. Днес лъжата ще се рекламира и ще се представя като единствен възможен вариант. Както и да постъпите ще сбъркате и ще попаднете в капани. Не е ден за първа среща, за подписване на нови договори и за старт на съвместна дейност. Има само две положения, или си ловецът или си неговата жертва. Третият е излишен. Работете самостоятелно, на свой терен и с лични средства.

24-и. Днес може да постигнете връх в кариерата и да подпишете изгодни договори. Вземете от работата и от живота това, което ще ви осигури максимална подкрепа. Днес е важно да следваш една цел, а не да се губиш в много дейности, срещи и мероприятия. Нека денят ви мине в търсене на това универсално нещо, което ще ви донесе просперитет, лична и материална защита и полза.

25-и. Днес може да се окаже, че смятаните за врагове всъщност може да станат приятели. Може да се подпишат съвместни договори, с които да се ограничат трети страни и да се действа екипно в защита на двустранните ви интереси. Вървите към съюз, който ще ви осигури защити на много нива, но ще се наложи да направите и доста компромиси. Така и двете страни вдигат нивото си в средата.

26-и. Ден за проучване и разузнаване в тила на конкуренцията. Не взимайте окончателни решения и не започвайте нищо важно, ако чувствате празнина в знанията или не сте достатъчно информирани. Родените в третата декада може да престъпят закони и предписания и да бъдат хванати в крачка. Ситуацията, в която се намирате е отработена и описана някъде, потърсете правилното решение.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Луната е в Близнаци през уикенда. Пътувайте, уредете си лични и делови срещи на място. Не ползвайте посредници. От 22-и Слънцето, а от 24-и и Меркурий ще ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца. Преградите по пътя стават трудно преодолими. 23-и е ден на самоизмами и заблуди. 24-и налага ограничения на всяка крачка. 25-и е ден за преговори, а 26-и за проучване и шпиониране.

20-и. Днес във всичко може да се намери изход и  компромисен вариант. Две на пръв поглед неприемливи и противоречиви становища може да се обединят и двете страни да се разберат. Символ на деня е човешката душа. Опитайте да се разберете без викове и крясъци. Търсете точката която служи за обединител на интересите ви и започнете от там да търсите решението.

21-и. Денят се управлява от висшата любов и е много благоприятен за сключване на брак. Отпуснете си душата, направете предложението, което ще ви извади от кризата и ще обезпечи живота ви в бъдеще. Ще се случват събития, които ще дават повод за почерпка. Важното е да останете трезви във всеки момент, в който усещате, че се решава бъдещето ви и това на фамилията.

22-и. С навлизането на Слънцето в знака на опозицията ви Стрелеца в живота ви ще се появи силен дразнител, опонент или предизвикателство, което ще ви изправи на нокти и с което трудно ще се справите. Хора, които до момента са ви подкрепяли преминават в противниковия лагер. Родители и деца не се разбират. Ще се наложи да се съобразявате с друг авторитет или с нов шеф.

23-и. Ден на мрежата. Всичко предложено може да се окаже капан, а и вие залагате мрежи за наивници. Не забравяйте приказката за хитрата сврака, за да не затънете с двата крака в лъжи и интриги. Препоръчва се работа далече от чужди погледи. Не допускайте нови хора в средата и в екипа си. Предателствата са на всяка крачка. Ще ви съобщават подвеждащи новини, не реагирайте.

24-и. Навлизащият в Стрелец Меркурий ще ви изправи пред голяма конкуренция за пазари и проекти. Някой друг може да кандидатства за мястото и работата, за която до момента вие сте били титуляр. Ще се наложи да се откажете от едно за да може да работите и развивате нещо друго. Днес не може да се носят две дини под една мишница. Прехвърлете и част от отговорностите.

25-и. Днес може да намерите търсената свободна ниша и да се включите в печеливш съвместен проект. Действайте активно, сключете нови договори, търсете нова работа и дейност паралелна на вашата. Във всеки момент е важно да се води честна и принципна политика. Бъдете сигурни, че и другата страна е осведомена и добре ви е проучила. Справяте се с болките, ден на изцеление.

26-и. Старайте се в играта на телефон да сте първият или вторият играч. Колкото повече се препредава информацията, толкова повече ще се изкриви и тези накрая ще се окажат излъгани и прецакани. Търсете потвърждение на всичко, което разберете или ви кажат и предложат. Не бива да се действа първосигнално. Ще извлечете полза от нечия приказливост и самохвалство.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 20-и балансирайте отношенията и не отивайте в крайности. 21-и идва с чакана вест и предложение. На 22-и предстои промяна в плана и отношенията. Дистанциите се увеличават. 23-и ви вкарва в източваща силите и парите ви програма. Очертава се компроматна игра. Ограничете контактите. 24-и е ден на откровение за правилната посока. На 25-и сключете нови договори. 26-и изисква проучване.

20-и. Ден на задушевни разговори и признания. Някой се обяснява в любов. Днес и утре са най- добрите дни за сключване на брак и любовно обвързване. Проличават си хората, които имат общ път, привличане и симпатия един към друг. Лесно ще се решават спорове. Днес кръвта се обновява, връзките и отношенията ни също. Сложете край на изчаквателния период и си устройте живота.

21-и. Денят е благоприятен за нови начинания, които ще ни издигнат на по-добри позиции в работата и в живота. Ще намерите нужния подход към всеки и ще спечелите нечие доверие. Чакайте предложения и вести даващи ви предимства пред другите. Явете се на конкурси, някой вече печели овации. Старайте се да запазите самообладание независимо какво се случва. Преценяват ви.

22-и. Ден на преобразяването. Хора, с които до момента сте имали близък контакт се отдалечават, а по-далечните ви стават близки. Променяте отношенията си, а това ще се отрази на плановете ви за бъдещето. Не поглеждайте назад. Оставете взетите решения да отлежат в нечия глава и след това проведете сериозните разговори. В този ден се получава по заслуги, а не се разсъждава върху тях.

23-и. Луната от вашия знак е в опозиция на Венера и Плутон. Очертават се проблеми в секса и личните връзки. Някой прави неприятно разкритие в социалните мрежи, а друг ще се почувства разголен и изваден на показ. Нищо важно и значимо да не се предприема. Не влизайте в разправии и отложете за следващите дни важните делови срещи. Може да ви спретнат компромат, но и вие не си поплювате.

24-и. За родените в третата декада този ден ще донесе късмет и възможности да се уреди поне един важен проблем. Положете усилия, нужна е определена активност от ваша страна и умение да се водят преговори. Може да постигнете търсения компромис и да склоните някого да ви направи отстъпки. Една на пръв поглед невъзможна среща и идея ще се реализират. Бъдете настойчиви.

25-и. Символ на деня е колесницата на победата. Планирайте пътувания, срещи и преговори на място. На всички нива търсете компромисния вариант и се опитайте да подпишете нови партньорски договори. Тенденцията е нещата да тръгнат към оправяне и в обществен план. Поне в една посока усилията ви ще дадат резултат. Осъществяват се взаимно изгодни сделки.

26-и. Ден за проучване на пазара. Осведомете се как ще се действа при новите условия. Всичко, което научите или извадите като информация ще помага в деловите връзки и ще ви отрежда по-добро място в класацията на успеха. Подновете стопиран учебен процес или се запишете за нов квалификационен курс. Предстои ви процес на преквалификация и преминаване в нова среда.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 20-и разпределете честно задължения и екстри.  21-и е ден за приятелски срещи, веселие и любов. От 22-и Слънцето ще ви облъчва в хармоничен аспект от Стрелеца. Работата ви потръгва. 23-и е денят на голямата конспирация. Ще се направят неочаквани разкрития. На 24-и не се разпилявайте в различни посоки. 25-и е силен и победоносен, а 26-и ви дава ключ към важни информации и знания.

20-и. Денят се свързва с човешката душа. Сега е момента да проведете искрени и задушевни разговори, да уточните позициите си и да разпределите ролите у дома и в делови план. Сексът е противопоказен, скандалите също. Опитайте да усетите нуждите и мислите на другия и да разберете неговата гледна точка. Нищо няма да решите с викове и крясъци, само качвате кръвното.

21-и. Чудесен ден за нови начинания, за старт на нова работна програма и подписване на нови договори. Действайте в различни посоки и не се отказвайте от нито едно предложение. Днес е важно да запазите присъствие на духа и да сте в час с променящата се ситуация. Не прекалявайте с пиенето и стимуланите, за да не изпуснете нещо важно от погледа си. Всичко да е с мярка.

22-и. Днес слизате на земята с едно неприятно разкритие или усещане за фалш в отношенията. Трудно ще спечелите нечие доверие, ще бъдете подложени на тест по пригодност и лоялност от някого, дори и да не го разберете. Добре проучете хората, с които смятате да вървите заедно в бъдеще или да работите по секретен проект за фирмата ви. На всяка крачка ще срещаме ледени сърца, вледеняващи и недоверчиви погледи.

23-и. Ден на големия лов на наивници на всякаква възраст. На едно място ще излъжете, но на друго ще ви излъжат и хванат в капан. Съветът е да не се подписват нови договори, да се ограничават преговори и контакти с хора, които и друг път са ви лъгали и поставяли в шах. Отнасяйте се много внимателно и към новите идеи, с които някой се  опитва да ви зариби. Лош ден за сключване на брак.

24-и. Започвате с проблеми, срещате недоверие и спънки по пътя си. Почти към края на работното време късметът ви се отпушва и за няколко часа ще свършите всичко належащо и важно. Луната навлиза в Лъв и утре ще е в тежък аспект с Уран и Сатурн. Не планирайте пътувания и не си насрочвайте рискови срещи, изяви или участия. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

25-и. Ден на неочаквани обрати, на конфликти и попадение в целта, от което някой ще го заболи. Вървите към изясняване на отношения и ако до момента сте се колебали кого да предпочетете, то случващото се днес ще ви подскаже къде са верните ви партньори и истинските приятелства. Ден на подадените ръце след тежки изпитания и конфликти. Бъдете верни на принципите си.

26-и. Днес може да водите дело и да решите важен спор. Преговорите навлизат в решителна фаза. Ще се наложи да противодействате на нечии интереси. Ще спечелят добре информираните. Не отивайте никъде неподготвени. Печели този, който притежава достоверна информация. Намерете учител за вас или за децата. Лесно се усвояват знания. Сънищата  носят нужните ви решения на проблема с близък.

 

Дева 23 август – 22 септември

20-и идва с прояви на завист и агресия. Не се намесвайте в чуждия живот и избор. На 21-и лесно отивате в крайности. Алкохолът е лош съветник. От 22-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от Стрелеца, а на 24-и и Меркурий ще го последва. Навлизате в период, в който трябва да се съобразявате с авторитетите в живота ви. 25-и ви носи предимства, а на 26-и си намирате ученици.

20-и. За родените около 1-5 септември денят носи рискове, особено ако в отношенията няма баланс и хармония, ако се отива в крайности и се проявява агресивност. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. С всички сили се стремете да поддържате равновесието в отношенията и да не предизвиквате околните. Не правете забележки, не се шегувайте с неща, обидни за присъстващите.

21-и. Родените в третата декада днес са подвластни на внушения и трудно отстояват мнението си. Не си позволявайте алкохолни или друг тип злоупотреби. В момент на слабост може да се съгласите с нещо вредно за вас или да вземете участие в неизгодни и рискови начинания. Склонни сте да се подчинявате на авторитети, които ще ви използват като маша за постигане на лични цели.

22-и. От днес може да имате нов шеф или да влезете в група, в която се спазват правила, с които трудно ще се напаснете. По някакъв начин ви се ограничават степените на свобода. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Очаквате едно, а получавате друго. В отношенията ви с партньори се прокрадват ледени нотки. Ще видите някого в съвсем различна светлина и ще се разочаровате.

23-и. Съветът в този ден е да не се обвързвате по никакъв повод, да ограничите контактите в социалните мрежи и да не подписвате нови договори. С всеки подпис се оплитате в капани от лъжи и отношения, от които после трудно ще се измъкнете. Не взимайте заеми и останете максимално независими в средата си. Отложеното за следващите два дни ще мине на ниво.

24-и. Днес всичко може да се постигне, стига да си достатъчно концентриран и мотивиран, да знаеш какво искаш и да не се разсейваш със странични неща. Определете целта и докато не я постигнете не се занимавайте с нищо друго. Всеки поглед встрани от пътеката, по която вървите ще ви вади от релси, ще ви вкарва в преразход на сили средства и чувства. Не напрягайте очите, следете кръвното.

25-и. Това може да бъде един от най-успешните ви и творчески дни за месеца. С успех ще осъществите контакти с полезни за бъдещето ви хора. Може да получите нужния допуск и да подпишете изгоден договор, чрез който ставате част от успешна бизнес програма. Време е за преговори и делови срещи. Направете предложения и приемете предложените оферти. Денят носи и така нужното ни изцеление.

26-и. Днес учителят ще си намери ученици и последователи и обратното. Може да изкарате допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Време е знанията и уменията, които владеете да работят за вас в тези трудни времена. Рекламирайте се, търсете помещения за работа и партньорска подкрепа. Запишете се за курс, който ще ви даде сертификат.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

20-и е ден на помирение и релакс. 21-и позволява да качите нивото с избора, който правите. В следващите три дни в хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Може да се излъжете в преценката. На 23-и не се обвързвайте с никого независимо изгодните оферти. 24-и носи имотни придобивки. На 25-и направете важен избор и подпишете нови договори. 26-и е ден за учене.

20-и. Ден на равностойност в избора и в играта. Не си превишавайте правата и не позволявайте да ви потискат. Успех ще има в тези начинания, в които всичко е добре пресметнато и дозирано. Спазвайте партньорските уговорки и не се отмятайте от дадената дума. Не си нарушавайте спокойствието и ценете чуждото усамотение. Ден за пречистващи и прочистващи дейности. Добре е да се спазва диета.

21-и. Днес ще има поне една важна и добра новина за вас. Ще се похвалите с победа. Някой прави предложение, а друг ще се ожени и като цяло животът ви тръгва в една по-добре уредена посока. Родените в третата декада получават и странична подкрепа от близък или от провидението. Нещо объркано ще се напасне и подреди. Ще почерпите. Радвайте се на всяка предложена възможност.

22-и. Този ден прокарва граници и разделителни линии между своите и чуждите. Случват се събития, които ще позволят да видите някого в истинската му светлина. Край с един маскарад, с отношения и връзки, които поставят единия в неравностойна и губеща позиция. Сега е момента да кажете и направите това, което от доста време отлагате с надеждата, че другият ще се промени и коригира.

23-и. Тежък, проблемен и рисков ден. В най-трудна позиция са родените във втората декада. Очертава се компроматна атака и конфликт на интереси. Трудно ще задържите позициите си. Не споделяйте нищо важно. Дистанцирайте се от тези, които и друг път са ви вкарвали в губещи и рискови отношения. Ден на мрежата, капаните са на всяка крачка. Не подписвайте нови договори и не взимайте кредити.

24-и. Днес нищо не върви гладко. Налага се да влагате допълнителни сили и средства във всичко, за което преди сте се уговорили. Не започвайте няколко дела или ангажимента. Концентрирайте силите си само върху най-важната задача и към нещата, които не могат да се отложат. Нищо няма да постигнете ако се разпилеете в различни посоки. Не позволявайте да ви разбалансират с искания.

25-и. Един успешен ден, в който може да намерите нова работа, да подпишете изгодни договори и да получите чаканото повишение. Идват награди за добре свършената работа. Насрочете си срещи, стиснете си ръцете с взаимно изгодни договори и тръгнете заедно в нова посока. Ден на неудържимо движение напред и нагоре към нови цели и възможности. Всичко може да се постигне и уреди.

26-и. Ден за придобиване на нови знания и за получаване на допълнителни информации по въпроси от голяма важност за бъдещето ви, за бизнеса и личните отношения. Всичко, което научите и проучите ще променя в положителна посока живота и дейността ви. Лесно се усвояват знания и кармични уроци. Запишете се за нов курс, който ще ви помогне да се устроите в нова среда.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

20-и предлага компромисни варианти за решаване на спорните въпроси. На 21-и сте на крачка от щастието в любовта. 22-и разделя приятелите от враговете. На 23-и може да уловите златната рибка. Пригответе си желанията. На 24-и постигате важна за бъдещето ви цел. На 25-и губите, ако нарушите правилата и споразуменията. 26-и носи рискове, ако тръгнете неподготвени в неизследвана посока.

20-и. Днес може да се намери решение на спорните въпроси и да се уредят разногласията в имотен, професионален и бизнес план. Не бъдете едностранчиви. Търсете различни решения, които ще устройват цялото ви семейство. Трябва да сте гъвкави и съобразителни. Денят се свързва с човешката душа. Съобразете се с изискванията и нуждите на другите, дано и те се съобразят с вас.

21-и. Чудесен ден за обвързване в любовен и делови план. За един избора идва след дълго обмисляне, а друг ще се хвърли в неизвестността, без да е проверил човека до себе си. Съветът е да си знаете мястото и мярата и дано това ви помогне да изберете човек по мярка на душата и интелекта ви. Сключените днес договори и брак ще се крепят дълги години на любовта и взаимното зачитане.

22-и. Ден на презареждане. Слънцето напуска вашия знак, но Луната от Рак ще ви облъчва хармонично. Позициите се сменят и където сте играли разпределителна роля, вече друг ще разпределя нещата и дано получи своята лична самостоятелност. Там, където трудно сте се справяли ще се появи нов обезпечаващ вариант. Ден на проверка. Отделете своите хора от чуждите.

23-и. Ден за самостоятелна игра, без свидетели и посредници. В ръцете ви може да се съсредоточат съдбите на много хора. Бъдете внимателни, не се обвързвайте с тези, които могат да ви подведат и предадат. Помагайте доколкото можете на закъсалите си приятели и близки, но не допускайте намеси в своя живот и избор. Постойте край огън, прочистете мислите и ще намерите решението.

24-и. Днес бавно и полека се движите към целта. До края на деня може да получите различни екстри и да подпишете изгодни договори. Не се разсейвайте встрани от избраната пътека. Отложете всички странични ангажименти докато не постигнете най-важното и след това карайте задачите по степен на важност. Не позволявайте да ви разконцентрират околните с техните проблеми. Всеки да се оправя.

25-и. Днес се дава клетва за вярност. Ще има проблеми този, който наруши приетите договори и споразумения и се опита да измами другия. Поемайте умерени рискове и не се обвързвайте с хора, които не познавате добре. Доверете се на родителите и подкрепете децата, без да си превишавате правата и да рискувате общите пари. Не яжте тежка храна и не казвайте тежки думи.

26-и. Днес сблъсквате позицията си със силните на деня и с тези, от които сте си позволили да зависите. Никъде не отивайте неподготвени, без нужните документи и сертификати. Може да влезете в конфликт с началниците и да качите адреналина. Луна, Юпитер и Уран образуват кръст със Слънцето на родените в третата декада. Ден на авторитетите в живота. Усещате, че малко неща зависят от вас.

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

20-и изисква примирие, но не и примиренчество. На 21-и е добре за годежи и сключване на брак. На 22-и в 02ч. 35 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Стрелец. Време е да почерпите. На 24-и и Меркурий ще го последва. На 23-и сложете край на вредни връзки. Ден на опасно зарибяване. 25-и ви носи късмет и победи, сключвате изгоден договор. На 26-и ще успеете, ако получите точна информация.

20-и. Може да се разминете с едно пътуване и да влезете в противоречие с близка жена. Луната ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Търсете странични варианти, чрез които да осъществите плановете си. Опитайте да разберете гледната точка, нуждите и намеренията на хората до вас. Не пренебрегвайте близките, които поемат и част от вашите товари. Денят се свързва с човешката душа.

21-и. Денят носи разкрепостяване и експлозии в чувствата, особено ако се чувствате притеснени и ограничени. Някой събира сили да каже „да” пред олтара, а друг вече е подготвил извиненията за отказа си. В този ден е важно да не губим чувството си за отговорност и мярка, да не прибързваме и да правим само тези неща, за които сме готови. Контролирайте се, алкохолът е лош съветник.

22-и. Този ден носи преобразяване, слага край на един маскарад и на преструвките в отношенията. Ще се случват събития, които ще ви показват кой и доколко ви цени и подкрепя. Не чукайте на затворените вече врати. Не отговаряйте на тези, с които времето и изборите в живота са ви разделили. Ще се почувствате друг човек и ще видите една ситуация в истинската и светлина.

23-и. Ден на мрежата, на желанието да уловиш другия в прегръдките си или да му вземеш парите. Някой ще действа и по двете линии. Не се обвързвайте и не сключвайте нови договори. Не отговаряйте на настойчиви непознати обаждания. Една реклама може да ви подведе. Склонни сте и вие да излъжете и да се облагодетелствате от нечия доверчивост. Днес сиренцето е в капана.

24-и. Навлизащият в Стрелец Меркурий задвижва делата ви и търговската инициатива. Пътувайте, преговаряйте, търсете начини за допълнителна печалба. Важното е във всеки момент да знаете къде отивате, какво искате и към какво се стремите. Ако гоните два заека няма да хванете нито един. Концентрацията и вниманието ви трябва да са оптимални, ако искате да извлече ползи и облаги.

25-и. Днес може да направите силен и обезпечаващ ход. Водете преговори, подпишете нови договори, търсете нови партньори и уредете важни сделки. И двете участващи страни ще спечелят от деловото си сътрудничество. Влезте в защитаващи дейността ви творчески съюзи. Може да се поемат умерени рискове. Ден за активност по всички направления на живота. Стимулира се личната ви амбиция.

26-и. Директно или по заобиколен начин днес ще получите важна и навременна информация, която ще позволи да направите правилния избор и ход както в бизнеса, така и в личните отношения. Ден на тайното знание. Малко хора ще са в час с промените, които настъпват. Бъдете наблюдателни и проверявайте данните, които получавате. Търсете консултантски услуги, намерете учител за децата.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В този уикенд сме подвластни на любовта, чудесен момент за предложения и сключване на брак. В следващите три дни слизате на земята, научавате някои уроци и търпите загуби. Дом и работа са противопоставени. Луната ви гледа в опозиция. Навлизате и в сатурнова дупка с навлизането на Слънцето в Стрелец. Но на 25-26-и обирате овациите и правите важна крачка напред.

20-и. Старайте се да запазвате добрия тон в общуването и да не влизате в конфликти. Днес скандалите разболяват и вредят повече отколкото си представяме. Бъдете дипломатични и тактични, независимо усложненията в общуването. Нищо няма да се реши с ултиматуми и кавги. Печели компромисната игра и политика. С мил жест на внимание ще получите това, което искате.

21-и. Най-добрият ден в месеца за сключване на брак. Любовта ще покровителства съюзите. Не водете двойнствени игри. Луната е в Близнаци. Настава колебание кого да изберем и предпочетем. Оставете избора на сърцето. В този ден трябва да си внимателен и адекватен, да не злоупотребяваш с алкохол и стимуланти и във всеки момент да държиш положението и чувствата си под контрол.

22-и. Луната навлиза в Рак и в следващите два дни ще бъде в опозиция на Венера и Плутон от Козирог. Предстои болезнено преобразяване. Виждате близки и роднини в нова светлина. Очертават се спорове за имоти или искания, които трудно ще удовлетворите. И партньорът до вас се държи като леден крал или кралица. Ще се наложи да правите болезнени компромиси и да поемате чужда грижа.

23-и. Бъдете особено внимателни, каквото се развали в този ден трудно ще се оправи. Може да направите необмислено пазаруване по телефона. Не се доверявайте на реклами и не тръгвайте да се доказвате пред приятели. Сключените договори ще се неравностойни и ограбващи. Старайте се да не изпадате в зависимост, дори и от най-близките си хора. Някой ще ви стовари неприятен ангажимент.

24-и. Днес се лекота се отхвърлят подозрения и съмнения. Преградите са лесно преодолими. Не се предавайте, ако срещнете трудности в една или в друга посока. Тенденцията е до вечерта да се справите с възникналите проблеми. Ще се почувствате горди от себе си. Вечерта чакайте покана и предложение, които ще помогнат да се внедрите на по-добро място за работа и живот.

25-и. Ден за пътуване, за преговори и огледи на място. Не ползвайте посредници. Идете там, където смятате да осъществите някаква делова връзка или да намерите ново място за работа и живот. Явете се на конкурси. Всяка активност и инициатива в този ден ще носят късмет и ползи. Подайте ръка, подпишете нов договор. Може да се поднови при по добри условия и старият ви делови ангажимент.

26-и. Днес получавате право на достъп до важни позиции и места, където в бъдеще може да се развивате и печелите. Добре е да се включите в нов учебен процес или да се запишете за някакъв курс. Всяко усвоено знание и получена информация  ще са ви от полза. Не разпространявайте данни от поверителен характер. В момента при вас тече проверка за лоялност. Усвоявате и някои уроци.

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

На 20-и с всеки може да се разберете. 21-и е най-добрият ден в месеца за брачно предложение и годеж. Не се колебайте. 22-и дава нови отправни точки и шансове за успех. На 23-и нищо важно да не се предприема. Не се обвързвайте по никакъв повод. 24-и ви води към постигане на важна цел. 25-26-и са изпитание за волята и възможностите ви. Очертават се сблъсъци на авторитети и позиции.

20-и. Днес всеки проведен разговор ще сближава, ще разкрива нуждите ни и тези на другите. Давате си сметка как може да привлечете някого и как да изгладите отношенията с друг. Ден за уединение, за тихи семейни занимания и разтоварващи диети. Бъдете скромни, ламтежът в този ден привлича хора, от които после трудно ще се отървете. Денят е добър за покупко-продажби на животни.

21-и. Действайте активно и смело, поемете си отговорностите, направете предложение и чакайте такова. Едно обаждане ще ви извади от застоя и ще предложи по-добър вариант за бъдещето. Ще имате срещи, които ще разрешават основни и отговорни за семейството ви въпроси. Тенденцията е нещата да се развиват изгодно за вас. Старайте се във всеки момент да контролирате положението.

22-и. Днес всеки се пази, не е склонен да допуска непознати в личната си орбита и в обятията си. Увеличават се дистанциите дори и с най-близките ни хора. Даваме си сметка на кого наистина може да разчитаме и кой е с нас само поради някаква полза или облага. Не планирайте за утре важни срещи, на които може да бъдете убедени да сключете неизгоден договор. Бъдете себе си.

23-и. Ден на мрежата. Лесно се попада в капани. Отлагайте за утре срещите важни за бъдещия ви личен и професионален избор. В живота ви се появява опасно изкушение и изкусител, когото трудно ще пренебрегнете и дистанцирате. Може да се окажете обект на нелоялна реклама или някакво психологическо въздействие. Не позволявайте да ви притискат с взимането на прибързани решения.

24-и. Днес бавно и полека стигате до целта и получавате това, към което отдавна се стремите. Всичко ще става много по-лесно и бързо, ако не се разсейвате със странични неща и не променяте посоката. Действайте целенасочено и методично. На базата на постигнатото днес ще си осигурите по-изгодна позиция в работата и в бизнеса. В момента разширявате терена, на която ще действате утре.

25-и. За родените около 1 февруари денят носи напрежение, изпитва чувствата и калява волята. Луната е в опозиция на Сатурн от вашия знак и в конфликт с Уран от Телец. Напрежението ще нараства, ще се водят тежки разговори, ще се поставят ултиматуми и отношенията с родители и деца ще се обтегнат. Едно пътуване ще ви срещне с хора, които за дълго може да останат в живота ви.

26-и. Днес и за родените в третата декада ще има моменти на объркване и конфликти. Никъде не отивайте без да сте готови с няколко варианта на действие и избор. Проверявайте всички важни факти, търсете начин да се сдобиете с актуална допълнителна информация по важните въпроси и спорове. Някой търси слабото ви място и ще се опита да ви изнудва. Спазвайте закона.

 

Риби 20 феврури – 20 март

20-21-и са дни на двойнствени връзки и опити за въздействие на тези, с които по някакъв начин сме свързани. Ще се води компроматна война. На 22-и вървите към генерални промени в работата и в живота. На 24-и стартирайте нови дейности и подпишете нови договори. 25-и носи предимства и възможност да влезете в нова среда. 26-и е ден на прозрения. Всяка информация ще навързва нещата.

20-и. Родените около 1-5 март променят програмата си, влизат в неприятни и двойнствени връзки и привличат опасна конкуренция. Крясъците и скандалите разболяват. Старайте се да туширате напрежението и да се разберете мирно и тихо. Започнете общо прочистване на тялото, почистете и дома, направете инвентаризация на личните връзки. Днес мръсотията лесно излиза и се маха.

21-и. Денят е добър за обвързване, но за някой  предстоят неприятни срещи и болезнени разкрития. Освобождават се залпово неконтролируеми енергии. Старайте се да запазите добрия тон в отношенията. Не правете необмислени крачки, но и не се отказвайте от това, което сте обещали. Ще има усмивки и сълзи. Някой ще си тръгне разплакан, друг ще се радва на споделената любов.

22-и. Днес за вас действа пръстът на съдбата. Предстоят съдбовни събития особено за родените в първата декада. Ще се окажете вплетени в играта на други двама. Нищо да не се прави на инат. Може да привлечете тези, които от доста време са обект на чувствата и вниманието ви. Тенденцията е да изместите конкурентите от топлото им местенце на работното място или от нечие желано от вас сърце.

23-и. Днес правите удобни за околните личните си амбиции и намерения. На всички нива се правят опити да се улови златната рибка. Ще имате възможност да въздействате психически и да повлияете на нечий избор. В момента водите опасна и двойнствена игра, но целта си заслужава цената. Някой хитрец ще се опита да ви зариби със собствените си идеи и дано удари на камък.

24-и. Днес преградите по пътя лесно ще се преодолеят. Действайте с оптимизъм, не позволявайте да ви сплашват и отказват от намисленото. До вечерта може да завладеете желаната позиция. Печелят тези, които не се притеснят от първия отказ или неуспех. Бъдете настойчиви. Преди заспиване си поръчайте сън, в който до видите развитието на делата си в бъдеще.

25-и. Ден за поемане на умерени рискове и за активна предприемаческа дейност. Сключете нови договори, споразумейте се за цени на стоки, услуги и доставки. Може да ви направят отстъпки, а и вие е добре да дадете повече от себе си, за да запазите една дългогодишна връзка. Ако излъжете, това ще е краят. Водете принципна и лоялна политика и се постарайте да улесните работата на партньора.

26-и. Днес е важно се разберат и парират опитите и плановете на конкуренцията. Търсете на всички нива допълнителна информация. Това ще помогне да сте в час с промените, които се готвят и да може да задействате предпазните клапани. Ако се отнесете несериозно към ситуацията и не проучите добре нещата, още утре ще претърпите поражение и ще станете жертва на добре премислен ход. 

Подобни статии