Пълен седмичен хороскоп за 21-27.08.2021

Девата прави печеливш ход, късметът на Козирога нараства, Рибите свалят картите на масата

Някои ще срещнат покровител, други не бива да се предоверяват. Някои ще разчитат на провокацията, други ще се отърват от неприятен ангажимент. Вижте какво очаква вас и хората, на които държите в периода от 21 до 27 август.

Овен 21 март – 20 април
 

На 21-и колелото на съдбата се завърта и неща тръгнали наопаки се оправят. За 22-и планирайте съвместни инициативи и важни срещи. На 23-и всеки е тръгнал с голямата кошница и не прави компромиси. На 24-и лесно ще стигнете до консенсус. На 25-и подпишете нови договори, уредете имотни сделки. На 26-и чакайте награди за минали услуги и заслуги. 27-и е рисков финансово.

21-и. Ден на пръстена и колелото. Очертават се предложения, които тотално може да променят живота на мнозина. На някой му е време да се ожени, а друг вече поема по нов професионален път. Никъде на отивайте без нужната подготовка. Облечете се съобразно срещата. Не давайте повод за вербални атаки и компроматни положения. Посетете център за релакс и разкрасяване.

22-и. Денят е чудесен за съвместни делови и творчески инициативи, за участия в конкурси, състезания и преговори по отношение на настояща или бъдеща дейност. Може да осъществите перспективни връзки и да влезете в престижна среда. Посетете места и събития, на които може да получите нужните ви напътствия, подкрепа и предложения. Може да срещнете покровител.

23-и. Пълнолунието превъзбужда, но може и да напълни потребителската ви кошница. Днес всеки е тръгнал с големи надежди, амбиции и очаквания и не е склонен на компромиси. Ще се правят предложения, но ще се издигат и ултиматуми. Ще се действа от позиция на силата, властта и парите. В публичното пространство витаят и провокиращи идеи, пък който се хване да му мисли.

24-и. Балансиран ден, в който с всеки може да се разбереш и да подновиш стопирани във времето връзки. Сега е момента за равностойни преговори и за взимане на решения удовлетворяващи всички поне в известна степен. Символ на деня е човешката душа. Астралното ни и физическото тяло са в хармония. Добре е да се проведе диета. Не приемайте получените късно вечерта предложения.

25-и. Днес и утре Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания и възможности да се подпишат важни и перспективни договори. Пазарете се, приемете покани. Направете огледи на имоти и терени, протегнете ръка с предложение и приемете такова. Ще имате повод да почерпите. Денят се свързва с виното и камбаната. Ще се случват събития, които ще се запомнят и дано да е с добро.

26-и. Днес всеки ще дочака своята награда за положените усилия или за мързела и непоследователните си действия. Поставяте на мястото му някой, който ви притиска. Давате и личната си оферта и не сте склонни да отстъпите от цени на стоки и услуги. И в отношенията с роднини ще се действа разпоредително и силово. Не може да се правят вечни компромиси, всичко си има цена.

27-и. Бъдете внимателни с договорите, парите и вещите. Ще ви подведе и техниката, с която работите. Точно днес не извършвайте крупни поръчки и плащания в мрежата. До края на деня се очертават опити за подвеждане и кражба на данни или материални средства и ресурси. Защитете си марката и патента. Не се препоръчва обвързване, не приемайте и не правете предложение за брак.

 

Телец 21 април - 20 май
 

На 21-и не се занимавайте с нищо сериозно. Почивайте, направете си разкрасителни процедури. 22-и ви отнема предимства, но ги дава на близък. За 23-и се очертават провокации там, където се съберат много хора. 24-и идва с помирение и разбирателство. 25-и изисква активни действия и преговори. На 26-и поставяте условия и предлагате цени. На 27-и деца и родители не се разбират.

21-и. Тежък и рисков ден особено за родените около 1 май. Прекарайте часове в релакс на приятно и здравословно място. Не тръгвайте с голямата кошница, не изисквайте много и не провокирайте околните с лични забележки и критика. Ден на колелото, което се завърта и ви детронира от позициите и връзките, които не сте обезпечили с нужните чувства, материална и морална подкрепа.

22-и. Днес се събираме в групи по интереси. Родените в третата декада е добре да направят компромиси, да оставят друг да води в играта, а те да се подкрепящият и обезпечаващ фактор. Не оставайте сами вечерта, пълнолунието провокира негативни мисли и меланхолия. Ще се усъмните в нечии чувства, а и сами може да изневерите. Подкрепете тези, които ви обичат и ценят.

23-и. Ден с провокативно излъчване. Задействат се големите ни амбиции, очертават се битки на интереси позиции и мнения. Не участвайте в преговори. Всеки държи на своето и няма да отстъпи. Така всички остават в батака. Спазвайте диета на всички нива, не се срещайте с хора, които и друг път са ви провокирали и вадили от равновесие. Не следвайте чужди съвети и мнения.

24-и. Първи ден от третата фаза на Луната. Енергията е хармонична, ведра и балансирана. Поведете уточняващи разговори, на които може да се разменят и одобрят идеи и предложения. В този ден крясъците и скандалите разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Бъдете дипломатични и тактични, опитайте да разберете другата гледна точка. Всеки да направи крачката си към другия.

25-и. Днес може да се постигне много, ако се държите премерено и не отивате в крайности. Ще спечелите и като посредник между двама в работата, бизнеса и в живота. Може да получите и двойно финансиране, стига да сте дипломатични, да знаете какво иска другия и какво може да му предложите вие. Тази вечер не замръквайте в чужда компания и не злоупотребявайте с алкохола.

26-и. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Няма равностойност в отношенията. Всеки се опитва да извлече ползи от контакта с другия и да го натовари със своята работа и задължения. Не бягайте от отговорност, но не приемайте чуждата. Навлизате в период, в който може много да се спечели, но и да се загуби с едно предоверяване. Проучете по два канала това, което ви интересува.

27-и. Луната преминава през точката си на финансова екзалтация и бърза на среща с Уран. В този ден тенденцията е някой да спечели много за сметка на друг. Тези, които са в час с промените на големия пазар може да направят силен финансов ход, но повечето ще загубят. Големите финансови акули правят своя удар. Печелят и някои от рибите-прилепала, които се движат в обкръжението им.

 

Близнаци 21 май – 21 юни
 

На 21-и релаксирайте на приятно място, направете си оздравителни и разкрасителни процедури. На 22-и влезте в нов екип за работа или тренировки. 23-и е агресивен и конфликтен. 24-и е балансиран, приятелите се подкрепят. На 25-и идват изгодни предложения. 26-и е ден на маскарада, но лесно ще разпознаете тези, които се преструват. 27-и е ден на предателства, не взимайте и не давайте заеми.

21-и. Днес може да убедите всеки да ви съдейства. Родителите се примиряват и дават разрешение на напористите си деца за доста рискови инициативи. Ще се почувствате окрилени и освободени от неприятен ангажимент. Лесно може да излезете от зациклени ситуации. Някой ще откъсне и ще се радва на забранения плод. Много хора ще сбъркат в преценката, но вие ще извлечете ползи от това.

22-и. Подпишете нови договори, свържете се с нови партньори, преговаряйте по въпроси от взаимен интерес. Днес може да се разберат тези, които до момента са водили семейни и професионални войни и са давали шанс на конкурентите да ги елиминират поединично. Започнете нова тренировъчна дейност. Привлечете истински професионалисти. Мислете и действайте екипно.

23-и. Ден на лакомията, на големите изисквания и претенции без покритие. Смирете амбициите. И сексът няма да е на ниво. Важното е да не прекалявате и да не преигравате в отношенията. Не се опитвайте да доминирате и налагате мнението си пред тези, които се страхувате да не изгубите. Насилието не е средството, нито път към целта. Ден за самостоятелни действия на свой терен.

24-и. Денят носи хармония и благодат, помага да се решат безболезнено, в полза и на двете страни всички нерешени въпроси. С всеки може да се разберете. Водете преговори, търсете компромисните варианти и до вечерта ще постигнете напредък във връзките. Разделяте и общата баница според нуждите и заслугите. Този път ще ви се получи, ще сплотите екипа и отбора.

25-и. Чудесен ден за нови начинания. Лесно ще се разкрепостите, ще излезете от старата черупка и ще направите важен ход. Всяка нова инициатива ще се отплаща във времето напред. Старайте се да сте трезви през целия ден, защото назряват важни промени и са възможни нови договаряния. Вечерта ще има за какво да се зарадвате и да почерпите. И ако нещо ви се отнеме, друго ще ви се даде даром.

26-и. Днес всеки ще покаже истинския си облик и скриваните си мисли. Маските ще паднат, ще се разбере кой какво в действителност иска и за какво се бори. Може да се разочаровате от един, но и да се привлечете от друг, когото до момента не сте оценявали по достойнство. Очертават се обрати във финансов план, които ще засегнат и вашите интереси. Вечерта се приберете навреме.

27-и. Ден на фатално привличане, на зарибяване в социалните мрежи и на възможност да ви бъдат  отнети пари и предимства. Не давайте пълномощно, не позволявайте да ви увещават да предприемете едно или друго действие. Не е ден за запознанства и за стартиране на големи финансови проекти. Очертават се фалшификации от всякакъв вид. Взимат се грешни управленчески решения.

 

Рак 22 юни – 21 юли
 

21-и е ден за почивка и релакс. 22-и ви дава максимално възможното и добро за вас в една трудна ситуация. Всяко обвързване ще е успешно, оженете се. На 23-и нищо няма да ви се даде без бой. Разменят се удари под кръста. 24-и е привидно тих и мирен, но битката е под повърхността. На 25-и губите чувство за мярка и се прецаквате. 26-и показва истинското ни лице. 27-и е ден на мрежата.

21-и. Планирайте релаксиращи часове в някой от центровете за разкрасяване. Не се занимавайте със сериозни дела. Този ден ще преобърне една ситуация и от губещи може да се превърнете в печеливши. Облечете новите дрехи, представете се в различна светлина, особено ако ви предстоят срещи в светлините на прожекторите. Получавате информация, която ще ви послужи в разговорите.

22-и. Един от най-силните ви и успешни дни в този месец. Имате шанс да влезете в подходящата за вас среда и да се срещнете с хора, които ще останат ваши верни приятели или почитатели. Сега е момента да влезете в нов отбор, да направите избор на партньор за работа или за цял живот. Тръбачът съдба свири сбор и събира тези, които мислят еднакво и биха действали в една посока.

23-и. Ден на голямата конкуренция. Ще се наложи да защитавате права, авторитет и позициите си в обществото и на работното място. Очертава се обединение на враговете. Ще се разбере откъде може да се очакват удари и кой е действителният ви враг. Ден и на кратко блаженство и удоволствие от една тайна връзка, след което ще последват дълги дни на стрес, болки, загуби и разочарования.

24-и. Днес печелят тези, които запазят неутралитет, които изгладят конфликтите и разберат другата гледна точка. Търсете компромис и разбирателство, независимо какви болки и разочарования сте изтърпели или ще трябва да преглътнете. Не изказвайте крайни мнения и не се обиждайте от голата истина. Успехът е за хората с дипломатичен подход, а не за водещите свещени войни.

25-и. Днес родените в първата декада ще са обект на внимание от страна на приятели и врагове. Ще изпаднат от една класация, но ще влязат в друга, която може да се окаже много по изгодна и престижна. Чакайте ново обаждане. Не бързайте да реагирате, проверете как стоят нещата и се радвайте когато вече всичко е уредено. Може да ви обещаят едно, а да получите друго. Искайте подпис и печат.

26-и. Днес ще преживеете стресови ситуации, в които ще разкриете истинските намерения на някого спрямо вас, работата или парите ви. Предстоят неприятни разкрития за родените след 6 юли. Луна и Плутон от Овен и Козирог образуват кармичен кръст със Слънцето ви. Ден на преобразяването. Виждате нещата в истинската им светлина, а от това наистина може да ви заболи. Вземете мерки.

27-и. Ден на мрежата, на преразпределението на парите, екстрите и дяловете от позиция на силата. Действат специализираните закони. Печелят тези, които добре са си оплели и подготвили нещата, които са хванали в капан наивниците и са успели да им отнемат правото да се разпореждат с парите и имотите си. Не ипотекирайте, не правете големи покупки и поръчки. Не се знае кой дърпа конците.

 

Лъв 22 юли - 22 август
 

На 21-22-и се движете в позната и приятелска среда. Очертават се моменти на труден избор и активно противодействие. 23-и събужда скрити амбиции и страсти. Конфликтите са неизбежни. 24-и носи хармония и равновесие. Може да се намери път към всяко сърце. 25-и дава старт на важна инициатива. На 26-и разделяте приятелите от враговете. 27-и е рисков за парите и амбициите ви.

21-и. Луна и Сатурн от Водолей са в опозиция на Слънцето на родените във втората декада. Ще срещате отпор на всичко, което предлагате. Може да сте се разбрали за едно, но ще се случи друго и плановете ви може да пропаднат. Не тръгвайте с прекалено големи претенции. Хора с потискано самочувствие, ще ви контрират. Не изисквайте  подчинение. Заемете се с релаксиращи процедури.

22-и. Слънцето напуска вашия знак. Конкуренцията ви се обединява и прави фронт срещу личните ви амбиции и интереси. Може да попаднете под ударите на закона, ако не се съобразявате с приетите правила. Търсете пътя на компромиса, внимавайте при пътуване и се движете в позната и приятелска среда. Ще се разбере кой наистина ви цени и обича и кой цели да ви измести от трона.

23-и. Днес няма прошка за грешка. Апетитите са огромни и никой няма да се даде без бой. Ще се действа от позиция на силата, ще се вадят компромати, ще се използват всички лостове на принудата и насилието. Постъпете дипломатично и се опитайте да спечелите на своя страна и двете враждуващи групи. И докато другите се карат, Лъвът се окопава и затвърдява позицията си.

24-и. Стихват емоциите след отминаващото пълнолуние. Вече ще се действа по-дипломатично и с желание за компромис. Големите ви врагове ще направят крачка назад, но това не значи, че са се отдръпнали от пътя ви. В такъв ден може да се преговаря успешно, ако се вникне в гледната точка на другия. Крясъците и скандалите са лош знак и разболяват. Предложете нови решения и идеи.

25-и. Успешен ден. Ще получите изгодно делово предложение и може да направите силен ход. Подпишете нови договори и направете справедливи оферти. Чакайте и покани, които ще ви помогнат да влезете в нова среда и да уредите работата, за която от доста време преговаряте. Действайте много внимателно, за да не подплашите пилето. Не си позволявайте да отивате в крайности.

26-и. Този ден отделя житото от просото и приятелите от враговете. Всеки ще направи избора си по един или друг начин и ще влезе в своята категория. Ще увеличите дистанциите с тези, които не са от вашата черга, от вашия ресор или тесен приятелски кръг. Ще има болезнени моменти, но в крайна сметка всичко ще си дойде на мястото. Днес се поучава по заслуги това, за което си се постарал.

27-и. Родените в първата декада да бъдат по-внимателни. Днес и утре планетите от Водолей и Телец заформят кармичен кръст в хороскопа ви. Може да се очакват всевъзможни предателства и удари под кръста. Пазете си личните данни, не влизайте в казиното и по никакъв начин не рискувайте излишно. Лесно се попада в лапите на порока и лесно се харчат и губят трудно спечелени пари.

 

Дева 23 август – 22 септември
 

21-и е ден на пълната промяна. Ако искате да ви приемат различно променете не само външния си вид, но и отношението и подхода. На 22-и в 21ч. 36 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Дева, а вие може да влезете в нова среда чрез стъпките, които предприемате. 23-24-и са дни на противопоставяне. На 25-и идват чакани новини. 26-и позволява да си вземете своето от живота. 27-и носи и нещо чуждо.

21-и. Днес е в сила поговорката „ променил се Илия, погледнал се, пак е в тия.” Животът изисква от вас пълна промяна, която трудно ще направите, ако не идва от сърце и душа. Коригирайте не само прическата и визията, но и позицията си. Край с изчакването. Денят се свързва с колелото на съдбата. Което до момента е доминирало ще отстъпи, а потисканото ще си върне позициите.

22-и. Днес е важно за всеки да си намери средата, да се усети сред свои хора, които го разбират само от една дума и един поглед. Сега е момента да намерите своя нов екип или отбор. Някой ще намери и новото си семейство и средата, в която успешно ще развива дарби и таланти и ще се радва на личното си хоби. Не правете компромиси, бъдете искрени, щастието ви е заложено на карта.

23-и. Съветът е да се наведете, да отстъпите поне временно пред бурята на чуждите амбиции. Днес и утре се дръжте пределно дипломатично и не искайте много от живота. Не взимайте важни решения, особено под въздействие на натиск и емоции. 25-26-и ще ви донесат наградата за положените усилия. В момента Луната от Риби е в опозиция на Венера, Марс и Меркурий от Дева.

24-и. Продължава натискът върху вас. Ще ви предлагат и примамливи идеи, но да си знаете, че „гроздето е зелено”, а исканото е непостижимо. Ситуацията ще се промени още утре и ще намерите решението. Днес е важно да запазите добрия тон във връзките, да не отблъсквате, но и да не привличате прекалено непроверени хора. Успехът ще е за тези, които намерят точната граница.

25-и. Ден на добре пресметнатите ходове. Чакайте изгодно предложение и възможност да пробиете стената и да се изявите в места, до които в момента на сте имали право на достъп. Подгответе се добре за преговорите. Ще спечелят тези, които не искат много, но и не се подценяват. Опитайте да разберете по странични канали, коя е най-изгодната оферта, която се предлага и сами я предложете.

26-и. Днес отсявате и пресявате връзките си през тънкото сито. Всеки компромис ще ви връща назад към старите грешки и комплекси. Денят се свързва с леденото сърце. Може да дистанцирате от своята орбита и близки родственици, ако не престават да ви пречат в пътя, който поемате. Някой си прави криви сметки и дано не сте вие. Този ден ще донесе на всеки заслуженото и това, което го устройва.

27-и. Ден на мрежата, паяците са тръгнали на лов за наивници. Може да спечелите с прецизно водене на играта и да получите нещо определено за друг. Законите не играят роля, важно е кой владее информацията и е в час с промените в технически план. Девата е тесен специалист. Днес може да направите силен ход в дейности, които владеете до съвършенство и в които почти нямате конкурент.

 

Везни 23 септември – 22 октомври
 

В събота отделете време за себе си, идете на СПА процедури, релаксирайте на приятно място. Ще получите предложения на 22-и и ще срещнете свои хора. 23-и повишава степента на риска, не влизайте в разправии. 24-и носи хармония. Протягаме ръка един към друг. За 25-и не си правете планове, всичко ще се промени. На 26-и направете разбор на връзките. На 27-и изпадате в зависимости.

21-и. Ден за представителни срещи, на които може да получите делово предложение и сами да предложите сделка, връзка или брак. Родените  в третата декада са в стабилна юридическа позиция. Прехвърлете част от задълженията си на близък и си доставете приятни мигове на приятно място. Ще поучите нова информация позволяваща да разрешите стар проблем. Денят е магичен.

22-и. Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Родените в третата декада ще бъдат обект на търсене и ухажване. Получавате достъп до места, където не всеки бива приет. В живота ви може да се появи неочакван спонсор и покровител. Препоръчва се диета. Днес лесно се изхвърля шлаката в тялото и в душата. Направете подбор на връзките си. Тази вечер не оставайте сами.

23-и. Денят започва с агресия, с провокации и неприятни срещи. Всеки е тръгнал с голяма амбиция и няма да направи на никого компромис. В такъв момент не разчитайте на подкрепа, на приятелски и колегиални жестове. Препоръчва се самостоятелна работа на свой терен и със свои средства. Туширайте конфликтите в зародиш. Може да си кажете нещо, което няма да си простите.

24-и. Днес взаимно си влизаме в положението и се стараем да постъпваме дипломатично. Изгладете конфликтите, ако не искате още утре да получите червен картон и да бъдете отстранени от желаната работа или позиция. С един малък компромис и жест ще постигнете нещо голямо и ще си върнете изгубеното. Приемете недостатъците и грешките на партньора. Не се съмнявайте, че и вие ще сбъркате.

25-и. Днес пресолявате манджата и преигравате в ситуации, които изискват точен подход и честна игра. Не отивайте в крайности, придържайте се към златната среда в отношенията. Внимавайте при дозировката на лекарства и алкохол. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Денят е благоприятен за обвързване и годежи, но при вас чувствата може да останат излъгани.

26-и. Днес е нужна обективност. Не позволявайте да ви въздействат странични хора и фактори, особено при взимане на решения за наследствени и имотни делби. Околната действителност е точно отражение на това, което става в душите ни. Ако сте недоволни и непримирими ще срещате недоволни и непримирими хора, които по всякакъв начин ще ви пречат и създават проблеми. Така всички губим.

27-и. Ден на мрежата. Лесно се попада в капани, но може да ударите и джакпота. Бъдете внимателни в играта. Не пренебрегвайте правилата и не разхлабвайте защитата. Може да бъдете подведени от хора с опасен ум и чар или сами да влезете в ролята на изкусител. За някой това ще бъде денят на златния шанс, а за друг ден на провалените възможности. Оглеждайте се, движете се на пръсти.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
 

За вас се очертава проблемен и рисков уикенд. Не се захващайте с тежка работа и не поемайте несвойствени ангажименти. На 23-и ще водите успешни преговори и ще извлечете нужните ползи. На 24-и попадате във водовъртежа на конкурентни битки. Ще получите своето. На 25-и изкачвате връх в кариерата. 26-и ви помага да пробиете нечия защита. На 27-и всичко обещано ще бъде лъжа.

21-и. Родените в първата декада ще бъдат притискани не само от другите, но и от собственото си ниско самочувствие. Бъркате в подхода и се опитвате да летите там, където трябва просто да доплувате до другия. Бъдете гъвкави и склонни да смените тактиката във всеки момент. Ще имате проблем на пътя, ако нарушите закона. И у дома спазвайте правилата, особено създадените от вас.

22-и. Днес не са ви дадени големи пълномощия. Не се опитвайте да се държите разпоредително или началнически, а се поставете на разположение на партньорите, приятелите и децата. Идете където ви канят и приемете така предложените оферти и условия без излишен коментар и претенции. Утре вие ще определяте правилата, а тази вечер подгответе силните си козове за конкуренцията.

23-и. Ден без задръжки, действа се от позиция на силата, с натиск и амбиция. Ще почувствате прилив на сили, ще свалите оковите и ще направите силен ход. Внимавайте да не загубите и някои защити. До вечерта ще водите няколко битки, но най-важна ще е битката със самия себе си. Нарочно или без да искате може да ощетите някого. Проблемът е, че ще ви се услади и ще повторите номера пред друг.

24-и. Хармоничен и ведър ден, в който може да спечелите подкрепа и приятелство с честна политика и компромис. Приемете другата гледна точка и вас ще разберат и приемат. Съвместно може да реализирате общите си идеи. Колективната игра е за препоръчване. Всеки си изпълнява ролята и си получава парите. Не влизайте в чужда територия и не задавайте неудобни въпроси.

25-и. Днес и утре идват награди за положените в миналото усилия. Денят се свързва с виното, камбаната и веселието. Ще получаваме съобщения, за които ще почерпим или ще приемем философски примирени на чашка. Внимавайте с алкохола и лекарствата. Неправилната дозировка ще омаловажи доброто и ще преувеличи злото. Мислете и преценявайте трезво във всеки момент.

26-и. Случващото се в този ден ни връща на земята, променя отношенията и правилата на играта и ни кара да бъдем в бъдеще по-внимателни. Край с един маскарад, с едно неискрено приятелство и с дейност, която не ви удовлетворява или не носи добри доходи. Днес ще получите това, което сте заработили в предните месеци и дни. Проблемът е, че не се знае кой и как ви оценява и представя.

27-и. Капаните ви дебнат. Някой ще пожелае да си остане в любовния капан с цената на всички произтичащи от това компромиси. Родените около 1-5 ноември са в особено рискова ситуация. Луна, Уран, Юпитер и Слънце образуват кръст с вашето рождено Слънце. Губите пари, лишавате се от ценни връзки и ви спретват компромат. Спазвайте закона и предписанията, не започвайте нищо важно.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември
 

21-и изисква коренна промяна, но не само във външния вид, а повече в мисленето. За 22-и планирайте съвместни срещи и инициативи, които ще определят едно ново бъдеще за вас. На 23-24-и ще сте подложени на масиран натиск и атака. Бъдете много внимателни. 6 планети ви облъчват в пречупващ аспект от Риби и Дева. Вземете важно решение на 25-26-и. На 27-и не правете нов избор.

21-и. Днес може да се отърсите от нечие неблагоприятно въздействие и влияние, което ви отклонява от личните ви намерения и цели. Ден на колелото. Което е било отдолу, притиснато и притеснено ще се освободи от оковите на зависимостите и ще тръгне нагоре. Бъдете себе си, променете не само външния си вид, но и подхода си в една важна за бъдещето ви ситуация или връзка.

22-и. Планирайте важни разговори и срещи. Днешните събития може да ви вкарат в нова среда и да променят положението ви в семейството и в социума. Не се колебайте и не се бавете в избора си. Направете го със сърцето и душата. Тръбачът-съдба ни призовава да заемем мястото си, да изберем цел и посока и да се опитаме да бъдем щастливи с отговорностите, които поемаме.

23-и. Този ден ни сваля на земята, разкрива ниските страсти в нас и на хората около нас. Властва змеят на желанията, на големите апетити и амбиции, които са провалили не една връзка и кариера. Увеличете дистанциите, малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Не се опитвайте нищо и на никого да доказвате. Лакомията и страстите се развихрят, не очаквайте да ви направят компромис.

24-и. Днес е нужно смирение и нагласа за помирение. Родените в третата декада ще извървят дълъг и болезнен път към целта, към нещо мечтано и желано. Ще се наложи да се държите пределно дипломатично и тактично, за да постигнете целта или нужното взаимодействие с партньори. Днес напредваме с малки крачки, след като сме направили големи отстъпки и инвестиции.

25-и. Днес заставате на старта, получавате разрешения и документи, които ви дават предимства и възможност да направите отдавна планираната крачка. Съветът е да не отивате в крайности, да изберете движение в средата на реката от възможности, където течението е най-бързо и може да ви отведе далече. Подпишете нови договори, приемете покани и оферти и направете такива.

26-и. Днес се получава по заслуги, така че ще разберете на какво може да разчитате след положените в миналото усилия. Един ще получи повишение, друг ще се разшири на нова територия, а трети ще преглътне горчивия урок на отказа. Животът ще ви подскаже на кого може да се опрете и да разчитате и кой ще ви подведе в критичен момент. И дано щастливите ви срещи са повече.

27-и. Днес с лекота се печелят и прахосват пари. Не влизайте в казиното, не правете големи заявки и поръчки в мрежата и не се доверявайте на непроверени хора. Някой може и да спечели, но излъганите ще са повече. Тези, които познават природата на човешкото мислене, ще заложат своите капани. При преговорите единият лъже, а другият ще бъде излъган, няма друго положение.

 

Козирог 22 декември – 20 януари
 

Не бързайте с решенията на 21-и, ситуацията се променя. На 22-и дайте пълен напред в амбициите и в живота. 23-и освобождава агресивни енергии за манипулация. Не ходете по митинги. 24-и усмирява духовете и позволява да стигнем до компромис. На 25-26-и Луната от Овен сключва пречупващ аспект с Плутон от вашия знак. Очертават се остри битки на интереси. На 27-и печелите докато другите губят.

21-и. Денят ще предложи промени и събития, които не може да предвидите, но със сигурност ще променят начина ви на живот и избора, който в момента се каните да направите. Изчакайте, задвижете нещата в утрешния ден, когато може да извлечете по-големи ползи от всеки разговор и среща. Днес действате комплексарски и позволявате хора под нивото ви да доминират.

22-и. С навлизането на Слънцето в знака на хармоничната ви Дева късметът ви нараства, възможностите за реализация също. Днес може да осъществите перспективни връзки, да намерите търсената среда и подходящите хора, с които да живеете и да работите в бъдеще. И ако почувствате някакъв особен призив да бъдете с някого или да отидете някъде не се колебайте и тръгвайте натам.

23-и. Препоръчва се уединение и смирение. Агресията около вас нараства. Не се хващайте за думите на другите, не отговаряйте на провокации и не искайте повече отколкото знаете, че може да ви предложат. Трудно ще се стигне до компромис. Очертават се опити за въздействие от две страни, а така третият ще спечели. Ще ви отеснее у дома и на работното място. Бъдете готови на компромис.

24-и. Хармоничен ден, в който всичко ще се уреди и подреди изгодно за всички с малко повече желание за разбирателство. Напасваме се на желанията на близките, а така реализираме и личните си намерения. Ще намерите пътя на компромиса и начина да удовлетворите желанията на близките и децата. Не си позволявайте крясъци и разправии. Утрешният ден идва с мрачни и потискащи мисли.

25-и. Родените в първата декада може да направят рязък завой в живота и отношенията си, ако не се придържат към златната среда и не изгубят чувството си за мярка, за разрешено и забранено. Внимавайте при пътувания, не навлизайте в непознати професионални води и не се занимавайте с излишни неща, когато е важно да се направи нещо друго. Чакайте важно обаждане.

26-и. Ден на тежка равносметка, една илюзия си отива заедно с някой, към когото сте имали нереални очаквания. Днес падат маските, но не медицинските, а тези които сме сложили в сърцата. Предстоят неприятни изповеди и разкрития, които ще се използват като компромат. Отношенията ви с някои хора се вледеняват. Не се препоръчват преговори с роднини по имотни въпроси.

27-и. Днес вие сте рибарят, който ще изтегли пълна мрежа. Може да уловите и златната рибка, която да ви изпълни някои желания. Хора в притеснено положение ще ви правят услуги и ще ви проправят път. Ще платите ниска цена за това, което ще получите. В труден момент ще се появи и покровител, който има да ви връща жестове на внимание. Днес длъжниците се издължават.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари
 

21-и е ден на затрудняващи и тежки събития. Животът ви се променя, напаснете се. 22-и носи късмет за родените след 10 февруари. Срещате спонсор, падат прегради. 23-и идва с битка на интереси и позиции. Нужна е самозащита. На 24-и идеите ви се приемат благосклонно, привличате подкрепа. На 25-и не отивайте в крайности. На 26-и разчиствате терена. 27-и е рисков и проблемен.

21-и. Днес родените в първата декада ще се наложи да се посвият, да не претендират и да не искат много от другите и от живота. Ще ви бъдат налагани ограничения. Родители и деца трудно ще се разберат. В този ден хората без самочувствие създават себеподобни. Не правете това, което не искате да ви се случи. Дайте повече свобода  на порасналите си деца. Човек се учи от грешките си.

22-и. Родените в третата декада са на път да получат признание за положените усилия. Луна и Юпитер са в съвпад със Слънцето ви, а този аспект ще помогне да спечелите конкурси, да привлечете спонсори и да се радвате на внимание. Приемете предложения, рекламирайте се. Чудесен ден за обвързване и брак, за преход в нова среда, за създаване и утвърждаване на полезни връзки.

23-и. Ден на голата истина, не желанието да преметнеш другия, да използваш тези, които са ти се доверили и да напълниш потребителската си кошница за сметка на друг. Взаимно си вредим и пречим. Апетитите са огромни, Нане и Вуте няма да се разберат и двамата ще си останат в калта на враждата и завистта. Работете самостоятелно, със свои средства и на собствен терен. Нужна е диета.

24-и. Лесно ще се раздели и подреди това, което вчера е било обект на спорове и конфликти. Денят е с блага и хармонична енергетика позволяваща да се разбере другата гледна точка и да се влезе в положението на другия. Така всеки ще направи нужните компромиси и отстъпки в името на общата цел. Ще се подписват взаимно изгодни договори, ще се излиза с общи декларации и програми.

25-и. Не бива да се действа първосигнално. Спазвайте уговорките и дистанциите, не бързайте да реагирате на провокации или на конкурентни атаки. Може да получите съобщение, което ще ви зарадва и даде нови пълномощия. Не споделяйте. Контролирайте яденето и пиенето и не отивайте в крайности. Опитайте да привлечете двамата, които водят спорове, вместо да вземате едната страна.

26-и. Ден на тежки уроци. Дано не упорствате и не повтаряте старите грешки. Направете разбор на връзките и се опитайте да приключите с вредното и разболяващото в живота ви. Навлизате в период на трансформация. Ако не се напаснете на промените, още в следващите дни ще бъдете ощетени. Не планирайте за утре важни срещи, теглене на кредити и влизане в задлъжняваща програма.

27-и. Луната навлиза в Телец и сключва пречупващ аспект със Сатурн от Водолей. Деца и родители влизат във взаимно източваща ресурсите им програма. Не правете компромиси и не задлъжнявайте в желанието да помогнете на някого. Много скоро самите вие ще се нуждаете от помощ. Родените в първата декада правят опит за летене в непозната среда, която може да ги ограби.

 

Риби 20 февруари – 20 март
 

21-и е комплексарски ден. Създаваме си грешни впечатления. 22-и е може би най-успешният ви ден за периода. 23-и засилва апетитите и действията ни от позиция на силата. 24-и е ден за компромиси и прокарване на взаимно изгодни планове и идеи. 25-и идва с новини, които ще ви зарадват, но някой може и да си поплаче. 26-и е ден за равносметка. На 27-и печелите от чуждите действия и грешки.

21-и. Случващото се в този ден засилва страховете и притесненията и ни сваля самочувствието. В такъв момент е добре да се нагласите, да облечете новите дрехи, да промените прическа и визия и да разчитате на променената реакция на околните. Полезните вещества, мисли и продукти лесно се усвояват, както и някои уроци в отношенията с приятели и близки. Съдбата завърта своето колело.

22-и. Днес ще се радвате на подкрепа и разбиране, ще получавате награди и предложения, а някой може и да се ожени. Следобед Луната навлиза в Риби, но малко преди това е била в съвпад с Юпитер-управителят на Рибите. Това е чудесен аспект, който отваря големи възможности в живота ви. Еден ще срещне чаканият спонсор и покровител, а друг ще получи обществено признание и стимул.

23-и. Пълнолунието противопоставя Луната от Риби на Слънцето и другите три планети в знака на Девата. Ще срещате прикрита и открита атака, особено по повод на професионализма ви. Нищо няма да ви се даде даром, а и да се стараете ще привличате завистта и агресията на околните. Змеят на желанията трудно се контролира. Вървите към изневери. Не участвайте в екстремни начинания.

24-и. Ден на човешката душа. Търсете хармонията, приемете каещите се грешници и се опитайте да стопите дистанциите с любимите хора. И на работното място се върви към компромис. Разпределете честно и по правилата задачите и парите. Опитайте да усетите и разберете другата гледна точка. Защитавайте справедливи каузи и  позиции и ще си спечелите нови приятелства.

25-и. Нищо важно да не се предприема рано сутринта. Луната преминава през градусите на обсебването. Липсва усещане за реалност. Така  действията ви може да се окажат без покритие. Към обед чакайте предложения и новини, които ще ви помогнат да напреднете и спечелите нещо, към което се стремите. Може да получите сертификат или документ, който да ви осигури предимства. 

26-и. Ден на кривите огледала, на кривите сметки и на изкривените представи за реалността. По един болезнен начин ще се срещнете с реалностите от живота. Може да разберете за изневери или да изневерите. Ден на преобразяването, на желанието да се приключи с маскарада, да се свалят картите и да се проведе открит разговор, който ще уточни бъдещите партньорски роли, амбиции и позиции.

27-и. Ден на тези, които властват на пазара, в работата и в живота ни, които определят еднолично правилата на играта, цените на стоки и услуги и които се стремят към печалба на всяка цена. Лесно може да попаднете в мрежи за наивници, да купите стока с изтекъл срок на годност или такава с дефекти. Не правете големи покупки и не влизайте в заеми. Не ставайте част от зарибяваща програма.

Още по темата: зодии

Подобни статии