Пълен седмичен хороскоп за 21-27.11.2020 г.

Козирогът потегля с голямата кошница с амбиции, но не се знае докъде ще стигне. Козирогът е на далавера, докато други изтеглят късата клечка. Овенът да направи поне едно добро дело

Колелото на съдбата се върти. Някои печелят, други губят, при това повече, отколкото предполагат. Има и зодии, които навлизат в рисков период. Дали ще излязат от порочния кръг, зависи само от тях. Вижте какво казват звездите за вас.

Овен 21 март – 20 април

21-и е ден на рокади. Слънцето навлиза в хармоничния ви Стрелец, а Венера в Скорпион. Активноста ви се засилва в личен и професионален план. На 22-и важното уредете до обед. След това до 23-и на обед нищо важно да не се предприема. 24-и е обсебващ и застопоряващ. На 25-и постигате важна цел, а на 26-и водите тежки битки. 27-и носи неочаквани обрати и възможности за печалби.

21-и. От днес в живота ви може да се появи силен покровител или неочаквана възможност да се освободите от конкурент и от задържащите фактори в живота ви. И в любовта ви потръгва, Венера вече не ви гледа в опозиция и партньорите ви ще са склонни на компромиси. Преговаряйте, обадете се, извинете се. Следобед дистанциите се стопяват. До утре на обед имате повече степени на свобода.

22-и. Ден за пътуване и преместване. Важното свършете до обед. След това до утре на обед някаква сянка ще се промъкне в отношенията ви. Контролирайте чувствата, запазете самообладание независимо сигналите и съобщенията, които получавате. Не се настройвайте негативно към близките. Изострят се стенокардиите и невралгичните състояния. Простете си взаимно.

23-и. До обед сте подвластни на психологическо въздействие и чужди влияния. Някой ще се опита да вади горещите кестени от огъня чрез вашите ръце. Отнасяйте се с подозрение към всяка предложена идея. Тези, които и друг път са ви подвеждали отново опитват да го направят. Дано сте си научили урока. Не се хвалете, не споделяйте идеите си. Ще ви ги откраднат и реализират преди вас.

24-и. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Не се ядосвайте за провалените срещи. До обед за вас тече обсебваща програма, но до вечерта заставате на стабилни позиции и си защитавате интереса. Луната навлиза в Овен и в следващите два дни ще бъде в съвпад с Марс, а това ще провокира борбената ви емоционалност. Нужен ви е активен самоконтрол.

25-и. За вас днес всяка цел е достижима. Съветът към околните е да не ви дразнят и провокират. На момента ще пламнете в изгарящи страсти и може да отвърнете силово на всяка провокация. Марс и Луна са в съвпад във вашия знак, а този аспект предизвиква агресивни пикове в поведението ви, особено ако някой умишлено ви провокира. Проявявате безкомпромисност и открита агресия.

26-и. Смирете амбициите, ако не искате да изпаднете в критични обстоятелства. Ден на сърцето и сърдечните работи. Опитайте да разберете другата гледна точка. Родените в третата декада са в тежка и рискова позиция. Може да направите грешка, която работодателите ви тежко ще санкционират. Контролирайте агресията, смирете се и направете поне едно добро дело.

27-и. Днес някой ще спечели повече от другите, ще напипа златна жила от възможности за работа и придобивки в бъдеще. Оглеждайте се, колелото на съдбата ще се завърти и може да ви помогне да изплувате от личната и финасова криза. Нищо предложено и уредено да не се споделя. Ако сте много на клона, може и да го счупите и работата да пропадне. Чакайте повишение и преназначение.

  

Телец 21 април – 20 май

На 21-и Слънцето напуска знака на опозицията ви Скорпиона, но пък Венера навлиза в него. Ще си спестите професионалните проблеми, но неуредиците в любовния ви живот ще се активизират. До 24-и на обед газите в мътна вода. 25-и носи придобивки и нови договори. На 26-и се включете в спонсорски прояви и сами ще получите подкрепа. На 27-и реализирате големи печалби.

21-и. Днес ще се отървете от една грижа и неудобство, но веднага ще се появи нов дразнител и ново изкушение, особено в посока на чувствата и любовта. Венера вече ви гледа в опозиция от Скорпион, където провокира сексуалната ви природа. Внимавайте какво си пожелавате до обед. Следобед имате два варианта, но в последствие и двата водят към изневери. Приберете се навреме.

22-и. Пътувайте и уредете важните срещи до обед. Намирате лечебно за вас място или търсеното лекарство. Нищо ново не започвайте до понеделник на обед. Подложени сте на психично въздействие. Ще ви оказват натиск и близките с екзотични желания и претенции. Правите излишни разходи. Бъдете скромни. В момента разточителството е проява на лош вкус. Върнете се към традиционното.

23-и. Утрото е с негативна енергетика. Получавате неприятни знаци и напомняне за несвършена работа. Препоръчва се активна самозащита от чернотата наоколо. Ограничете контактите, особено с хора, които се опитват да въздействат на личния ви избор. Не споделяйте идеите си до обед. Почти в края на работното време уреждате важен проблем, получавате изгодни поръчки и доставки.

24-и. Днес е от особено значение на каква позиция ще стъпиш, къде ще се установиш и какво ще предприемеш. Нищо да не се руши. Благоприятно за градеж, за старт на нови проекти и инициативи. Всяко натоварване ще е за добро, стига да не се прекалява. Тръгнете в посоката, която вече сте изяснили и отработили с близки и партньори. Ще намерите явни и тайни източници на финансиране.

25-и. До обед преговаряйте и подпишете нови договори. Уточнете позициите, приходите и разходите с настоящи и бъдещи партньори. Започнете прочистваща диета до пълнолунието. Нищо да не се прави на всяка цена. Ако имате две предложения приемете това, което ще ви коства по-малко време, средства и усилия. Пазарувайте умерено, но вечерта се приберете с подарък.

26-и. Навлизаме в деня на сърцето. Амбициозните проекти ще зацикят, ако не са отделени процент, време и усилия за благотворителност. Правете това, за което някой ви помоли и сами помолете за услуга. Не са изключени прояви на агресия, които ще рекушират обратно към този, който я предизвиква. Планирайте за утре старта на новите бизнес инициативи. Днес е време за взаимопомощ.

27-и. Добре е да започнете деня с фитнес, с ободряващи и разкрасяващи процедури, с избор на нов тоалет, нов начин на поведение и хранене. Полезните продукти лесно се усвояват. Родените в първата декада може да направят силен ход в бизнеса и търговската инициатива. Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже с важно и печелившо партньорство, а друг ще се дистанцира.

 

Близнаци 21 май - 21 юни

21-и започва с конфликт, но завършва с  помирение. 22-и има своята светла и тъмна половина. Приберете се рано, ако ще пътувате. На 23-и до обед сте подложени на натиск. Не приемайте съвети и не споделяйте плановете си. На 24-и стъпвате на нова база с нов проект. На 25-и до обед работете за себе си, а след това за другите. На 26-и правете компромиси. 27-и носи придобивки.

21-и. Още със ставането днес си пожелайте нещо и ще го имате. Проблемът е, че интересите ви се сблъскват с тези на околните. Добре е да се стигне до компромисни решения по семейните въпроси. Следобед лесно ще изгладите конфликтите и ще разделите неделимото преди. Навлизате в период на трансформация, може да намерите и приготвите лекарство за всяка болка. Бъдете дипломатични.

22-и. За родените в първата декада денят е рисков, проблемен и конфликтен. Слънце и Луна ви облъчват в негативни аспекти от знака на Стрелеца и Рибите. Както и да постъпите ще засегнете нечии интереси. Не се оправдавайте, а внимавайте. Прекъснете вредни връзки, дистанцирайте се максимално от места и хора, които ви настройват негативно. Нищо ново да не се планира и започва.

23-и. За вас този ден носи алергични прояви и непоносимост както към определени лекарства и храни, така и към хората, които отдавна ви провокират и предизвикват. Вероятно е да реагирате импулсивно на лични забележки и критика. Някой подготвя атака и провокация на работното ви място. Не взимайте съвети и идеи от никого, не споделяйте планове и намерения.

24-и. Родените в третата декада ще имат повече грижи и неудобства до обед, но след това ще стъпите на здрава и стабилна основа в преговорите и в личните връзки. Предприетото от днес следобед до утре на обед ще ви осигури материална и духовна самостоятелност. Близо сте до важен източник на сила и ресурси. Преустройте работата си, поставете нови условия и изисквания.

25-и. Действайте активно до обед и ще имате успех. С напредването на деня се появяват агресивни фактори и тенденции. Не може да помагаш насила на хора, които сами не си помагат и не са склонни да приемат съвети. Опитайте се да разберете другата гледна точка и да запазите неутралитет. Не влизайте в спорове. Вечерта палачинката ще се обърне и ще намерите компромисен вариант.

26-и. Включваме се към космическият канал на любовта. Туширайте агресията, дайте си още един шанс и взаимна отсрочка. Не бързайте да завеждате дела и да поставяте ултимативни условия. Насочете се към спонсорски програми, кандидатствайте за субсидии по различни начини и канали. Задвижва се и държавната машина в посока на гражданските дела и семейните интереси.

27-и. В денят на колелото ситуацията се променя. Време е да се мисли повече за насъщния, за работата и повишаването на доходите, а не толкова за любов. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Който е добре ориентиран може да се внедри на стабилна позиция. Ще се отворят възможности, които един ще пренебрегне, а друг ще използва и ще спечили повече от друг път.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота се събуждате с някакво прозрение за бъдещето. В следващите два дни се очертават обрати във връзките и отношенията, които ще изчистят живота ви от негативни въздействия и присъствия. До 24-и на обед подпишете новите си договори. След това навлизате в рисков период, който ще носи повече проблеми за родените около 5-15 юли. Отложеното за 27-и ще донесе пари.

21-и. Днес предусещате кой какви намерения има и в каква посока ще тръгне. Това ще ви помогне да реагирате изпреварващо и да си спестите някои разходи и неудобства. До обед не влизайте в спорове, след това проблемите сами ще намерят решението си или другата страна ще прояви благоразумие и ще отстъпи. Предстои вечер на сближаване и помирение. Презаредете батериите.

22-и. Очертава се приятна сутрин с пътуване към места на презареждане и релакс. Следобед не позволявайте на странични хора да променят плановете ви. Давайте заето за натрапниците и ще си спестите неудобства и разходи. До утре на обед не подписвайте нови договори. Постарайте се да контролирате емоциите, за да вземете правилното и навременно решение. Вечерта бъдете сред свои.

23-и. Не влизайте до обед при шефовете и не споделяйте идеите си с колеги. Тенденцията е някой да си препише вашите заслуги и да използва за лични цели ентусиазма ви. Следобед ще се наложите с по-голяма лекота при преговори и ще уредите повечето проблеми. Ще остане някаква особена студенина, която ще ви настройва на внимание. Защитете и си гонете личния интерес.

24-и. Действайте активно, разпределете така времето си, че да свършите важното до обед. Днес може да стъпите на нова база и да разширите влиянието си на работното място и в социума. Сключете нови договри, внедрете се в нова среда, поставете условията си при преговори. Следобед Луната преминава през градусите на обсебването. Ограничете контактите, не търсете чуждо мнение.

25-и. Днес до обед е добре да работите за себе си, но следобед се старайте повече да давате, да правите услуги и да помагате на близките в кризисна ситуация. Сами може да се окажете в трудно положение и да се нуждете от подкрепа и защита. Родените във втората декада са в неблагоприятна позиция. Контролирайте емоциите. Днес и утре не вадете зъб по възможност.

26-и. Ден на клокочещи страсти и екстремни преживявания. Не се включвайте в каскадьорски инициативи. Направете едно добро дело, но без да рискувате здравето и имиджа си. Бъдете максимално дипломатични и тактични, за да не навредите в желанието да помогнете. Ден на мечешките услуги, не всеки може да разбере мотивацията в поведението на околните.

27-и. Днес можещите и знаещите ще извлекат печалби дори и от потенциално губещи начинания. Предстои един магичен ден, който може да ви освободи от тежестите на миналото и да реши поне един от наболелите ви проблеми. Не бива да нервничите, за да не пропуснете добрите шансове, които ви се дават. Ще получите нова информация, която използвана добре ще донесе придобивки.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 21-и не коментирайте чудия живот и избор. Очертават се конфликти. В неделя оправяте нещата в една посока, но до вечерта нещо друго излиза от релси. На 23-и важните срещи да се отложат за следобед, когато късметът ще е с вас. На 24-и постигате максималното и сключвате изгодни договори. На 25-26-и действате силово, но на 27-и губите позиции, пари и предимства.

21-и. Тази сутрин ви вкарва в конфликтни положения с роднини и близки. Нещо скривано ще се разбере и може да ви постави в неприятна ситуация. Не рискувайте, приберете са навреме и ограничете контактите с непознати. Следобед стойте мирни и тихи, смегчавайте тона, търсете помирение и направете компромис. Не се правете на велики, направете първата крачка към другия.

22-и. Ден за прошка. Взаимно си влизаме в положението, опрощаваме си греховете и вървим към пречистване, което ще помогне да излезем от коловоза на конфликтите и да се сближим. От обед до утре на обед може да бъдете обект на странично въздействие. Някой прави опит да се вклини в отношенията ви с партньори. Не реагирайте на примамливи предложения, бъдете верни.

23-и. Денят започва с притеснения и негативни реакции. Гордостта ще ви изиграе лоша шега и ще накара конкуренцията да се обедини. Следобед генерирате блестящи идеи и се връщате на престижни позиции. Сега е момента да се овладее положението и да се хване кокала, който другите изпускат. До сряда на обед ще постигнете максималното и ще вземете своето от живота.

24-и. Днес владеете положението и правите желани от другите собствените си амбиции и намерения. Успявате да привлечете материална и морална подкрепа. Ще се намерят и преки изпълнители на предложенията, които давате. Символ на деня е корона на хребета на планината. Всяко усилие ще се отплаща, ще носи награди и ще ви позиционира на място с допълнително финансиране.

25-и. До обед се стегнете и придвижите важните проекти и договори. От обед смирете амбицията и се обърнете към нуждите на другите. Включете се в благотворителни каузи и сами ще станете обект на спонсорство и защита. Кандидатствайте за странично финансиране, защитете бизнеса си и работното място на колегите. Съдбата ви помага да се изявите като лидери. Проявете характер.

26-и. Днес е важно да правиш това, за което някой те помоли. Ставате търсени и известни с промените и програмите, които предлагате за общо добро и в защита на гражданските права, потребности и нужди. Направете поне едно добро дело и ще получите желаните защити и екстри. Нека личната ви инициатива работи за нуждите на колеги и близки. В момента ви тестват за лидерски позиции.

27-и. Днес родените в първата декада ще направят рисков ход, ще загубят пари или ще се издънят в любовта. Луна, Уран и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Ще ви спретнат компромат. Лесно може да компрометирате страничните си връзки и бизнес дела с неразумно поведение и нерегламентирани срещи. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не играйте хазартно, не пийте.

 

Дева 23 август – 22 септември

В събота изживявате някакво приключение и се радвате на внимание, но в следващите два дни удряте на камък в отношенията, влизате в конфликти и разправии със съседи или на работното място. До вторник на обед не взимайте важни решения. Вечерта чакайте делово обаждане и предложение. 25-26-и идват с нови договори и придобивки, но най-големите ви печалби са в петък.

21-и. Днес не е добре да си подреждате нещата. Ще изхвърлите нещо ценно, което после ще ви потрябва. Отдайте се на почивка и релакс. Идете на приятно място, проведете оздравителни процедури. Не коментирайте чуждия подход и избор. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото да замълчи и да не прави излишни забележки, за да не провокира странична агресия.

22-и. Луната навлиза в Риби и до 24-и на обед ще ви гледа в опозиция заедно с Нептун. Лесно може да повярвате в химери, да приемете с въодушевление една губеща или работеща за чужди интереси идея. Не влизайте в нов съюз или в нова група по интереси. Довършвайте работата, която сте обещали, за която са ви платили или ви плащат. До утре на обед срещате силен натиск.

23-и. До обед напрежението непрекъснато се покачва. Правят се опити за навлизане в личното ви пространство, подложени сте на всевъзможни изкушения. Ще получите неприятни вести. Постарайте се да контролирате емоциите, за да не вземете неблагоприятно за вас решение. Не отстоявайте на всяка цена личната си позиция, може би в нещо бъркате или не сте осведомени.

24-и. Днес работите за чужди интереси, но във всяко ваше действие има смисъл и перспектива за бъдещето. Ще спечелите доверието на бъдещи спонсори, работодателите ще ви се доверяват повече и може да ви предложат по-добри позиции и заплащане. До вечерта може да се надявате на жестове, които не сте очаквали. Навлизаме в деня на сърцето. Уредете си срещи, преговаряйте.

25-и. До обед подпишете нов договор, пазарете се за повече екстри. Следобед агресията нараства в момент когато трябва да проявим разбиране и усет за нуждите на другите. Не влизайте в конфликти, старайте се да балансирате в отношенията у дома и на работното място. Правете това, за което ви помолят, без да коментирате или да внасяте свои виждания и корекции. Купете някому подарък.

26-и. Ден на самарянина. Правете добри дела и жестове, които да подкрепят нечия инициатива и личен избор. Сега е момента да кандидатствате за субсидии и да влезете в спонсорски организации, където сами може да бъдете спонсорирани. Ден на откровение за мястото ни в живота, за близките и далечни цели. Ще ви се обаждат длъжниците, сами е добре да върнете жестовете на внимание и обич.

27-и. Постарайте се да изглеждате добре, облечете новите дрехи. Този ден ще ви донесе късмет и възможност за печалби. Получавате повишение, продавате неподаваемото и купувате нещо насметка. Родените в първата декада може да се окажат в центъра на събития, които ще ги направят известни и проспериращи в средата им. Колелото на съдбата се завърта, изплувате от кризата.

 

Везни 23 септември – 22 октомври 

21-и идва с провокации, които ще ви помогнат да разберете за нечии претенции към вас. На 22-и до обед сте в хармонична позиция, След това до понеделник на обед изчакайте ходовете на другите. 24-и ви дава възможност да подпишете нови договори и да получите дължими пари и услуги. На 25-26-и работете повече за другите и не влизайте в конфликти. 27-и носи печалби и странични доходи.

21-и. Сутринта е конфликтна. Поспете повече, ако ситуацията позволява и ще си спестите някои разправии и неудобства. Не коментирайте действията на близките. От обед тенденцията е всичко да се оправи и тръгне по план. Стопявате ледовете, осигурявате на партньорите и децата каквото е нужно и се заемате с нещо свое. Планирайте пътувания за неделя до обед.

22-и. До обед е благоприятно за пътувания и преместване. Може да се намери лечебно място и лек за болките ви. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Ще разберете нещо важно касаещо близък, което до момента ви е убягвало. Изпълнете каквото сте обещали и до вечерта не започвайте нищо ново и важно. Не е ден за обяснения, а за действия. Контролирайте емоциите.

23-и. До обед ще е трудно да се разберете дори и по въпроси, които вече са изяснени. Очертават се намеси, възобновяват се стопирани процедури, които може да ви вържат ръцете. Следбед ще намерите вратичката, през която да се промъкнете и да си свършите работата. Не е изключено да действате по заобиколни пътища. Важното е, че постигате целта и си осигурявате пари и защити.

24-и. До обед проведете важните срещи.  Преговаряйте, подпишете нови договори и започнете странична дейност. От обед навлизате в рисков и конфликтен период. Нищо амбициозно и важно не планирайте и за утре. Не се движете в агресивна среда и по възможност не вадете зъб. Навлизаме в период на благотворителност. Който не даде, няма да получи. Обгрижвайте близките.

25-и. Днес и утре в хороскопа ви действат агресивни и стопиращи аспекти. В живота ви може да се появи неприятен дразнител. Увеличават се претенциите от страна на тези, от които сте си позволили да зависите. Принудени сте да вършите чуждата работа, докато вашата изостава. Ще се изнервите и ще направите грешен ход. От обед до утре на обед нищо важно не започвайте, подкрепете децата.

26-и. Денят е рисков за родните в третата декада. Може да влезете в конфликти по незначителни поводи. Не споделяйте планове и намерения. Търсете странично финансиране. Следобед навлизаме в деня на колелото. Тенденцията е ситуацията да се промени и да получите чаканите екстри и шансове за по-добър живот. Утрешният ден ще даде на всеки възможност за печалба.

27-и. Днес полезните мисли и вещества лесно се усвояват, кръвта се обновява, връзките ни също. Някой ще получи откровение за правилната посока, а друг ще се радва на предложения и поръчки, които ще укрепят материалното му положение. Търсете странични пазарни ниши. Не бързайте да отказвате, а обмислете направените предложения. Добре е за подписване на нови договори.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

21-и е ден на рокади за вас. Слънцето напуска Скорпиона, но пък Венера идва да му помага в любовта и връзките. От 22-и навлизате в силен период. 23-и започва с мъка, но завършва с успех и придобивки. 24-и е благоприятен за старт на нови инициативи и за сключване на нови договори. На 25-26-и се движете на пръсти, намалете претенциите. На 27-и не влизайте в зависимости.

21-и. От днес Венера навлиза в Скорпион и ви подготвя за период на реставрации в отношения и чувства. Давате си сметка кой и доколко ви цени. И в професионален план е добре да се ориентирате към възобновяване на производста, особено такива свързани с рециклиране. Навлизаме в период, в който може да се намерят лекарства за всичко. Всичко може да се нивелира и дозира в живота ви.

22-и. Ден на отправната точка. Не е без значение кого ще предпочетеш, къде ще отидеш и с каква работа ще се захванеш. Действайте активно до обед, след това ограничете контактите и работете без да търсите подкрепа и съдействие от околните. Луната навлиза в хармоничните ви Риби, но това е и знакът на мълчанието, което ще ви осигури успех в начинанията, ако си затваряте устата.

23-и. Сутринта отстъпете пред нечии претенции. От обед получавате някакво особено вдъхновение и откровение за правилната посока и цел. Родените във втората декада ще постигнат успехи и ще реализират печалби. Контролирайте емоциите и чувствата, движете се с маска в пряк и в преносен смисъл. Днес конкурентите ви вадят късата клечка, докато вие може да се уредите с престижни оферти.

24-и. Днес правите полезни за другите собствените си амбиции и желания. Към обед Луната преминава през точката на обсебването. Като човек със силно психично въздействие върху околните вие може да се наложите в преговори и да прокарате проекти и задачи, които ще работят за вашия успех и интерес. Постигнатото днес ще ви осигури трамплин за бъдещето. Може да изкачите връх в кариерата.

25-и. Навлизаме в двудневен период, в който всеки ще реагира прекалено емоционално и ще вади на показ стаеното в душата си. Бъдете внимателни. Луната бърза на среща с провокатора Марс в знака на Овена. Аспектът ще отвори стари рани, ще постави на дневен ред нерешеното в миналото. До обед свършете каквото е важно лично за вас, а след отва помогнете на тези, които обчате и цените.

26-и. Погрижете се за тези, които сами не могат да се погрижат за себе си. И на високо ниво е добре да се направят някои облекчения за народа. Ден за благотворителност по всички линии на личната ни дейност и програма. Разменете си жестове на внимание и ще почувствате облекчение. Вечерта си позволете разпускане в лечебен или оздравителен център или във ваната у дома. Релаксирайте.

27-и. Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже, а друг окончателно ще се отвърже и дистанцира от грешките на миналото и от неблагоприятните за него връзки. Всичко, което правите днес може да ви коства доста пари и непредвидени разходи, но и това е част от обвързващата или развързваща програма. Ще си платите за екстрите, с които ще се обзаведете. 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 21-и в 20 ч. 41 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Стрелец. Отговорностите ви нарастват, но възможностите намаляват. Ще го почувствате в следващите три дни, когато Луна и Нептун от Риби ще ви направят доста възприемчиви към чуждите фикс идеи. Не бързайте да се обвързвате. 25-26-и ще ви осигурят чаканата подкрепа или престижна позиция. На 27-и получавате нужното финансиране.

21-и. Днес започвате с конфликт, но е добре да завършите с помирение. Налага се да приемете нечии условия, за да има мир и любов. Постарайте се до вечерта да изгладите отношенията. В следващите два дни в хороскопа ви ще действат разбалансиращи аспекти. Може да попаднете под негативно влияние и въздействие и да си създадете проблеми в личните и професионални връзки. 

22-и. Сънищата от тази сутрин показват истинското ви предназначение и дават насоки за бъдещето. Заемете се с лечебни процедури. С напредването на деня ще се появи неочакван дразнител или нечия провокация ще ви дойде в повече. Идват неприятни вести. Не приемайте на доверие нищо, което ви се предлага. Контролирайте емоциите, не започвайте важни начинания до утре на обед.

23-и. Днес родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция, особено ако следват чужди съвети и предписания. Денят е добър за преместване на ново място, в нов дом или офис. Оставете зад гърба си всичко, което ви действа манипулиращо и обсебващо. Необходима ви е активна самозащита от негативни въздействия. Продължете в посоката, в която сте тръгнали.

24-и. За родените в третата декада до обед нещата стават бавно и мъчително. Но след това навлизате в стабилизиращ период. До два дни може да подпишете изгодни договори, да получите дължими услуги и пари. Ден на фонтана от приливаща енергия. Пазете източниците си на сила и ресурси. Не споделяйте с трети лица преговорите, които водите. Заемете се с благоустройствени дейности.

25-и. До обед уредете важните делови срещи, преговаряйте, поставете условията си, предложете и рекламирайте продуктите си. Ще получите изгодни оферти и може да влезете в престижна среда. Следобед се включете в спонсорски акции и сами ще получите подкрепа. Кандидатствайте по европейски проекти. Някой ще изкачи висок връх в кариерата, а друг ще спечели допълнителни пари.

26-и. Днес длъжниците ви се издължават. Може да ви се обадят стари клиенти и да направят нови поръчки или доставки. Взимайте каквото ви дават и не претендирайте. В този ден всеки ще получи по заслуги и може да разбере къде се е издънил или е постъпил правилно и на необходимото ниво. Следобед ще получите нова информация, която променя правилата на играта. Реагирайе бързо.

27-и. Ден на рокади и неочаквани обрати. Виждате как един фалира, а друг се възкачва на престижни позиции. Не се обвързвайте с непроверени хора. Ще се появи стар проблем, но ако не внимавате и не нервничите бързо ще го разрешите. Денят е магичен, помага да свалим от гърба си тежести и задължения, които ни тровят живота. Прочистете тялото и душата, посетете центрове за релакс.

Козирог 22 декемри – 20 януари

На 21-и с навлизането на Слънцето в Стрелец вие навлизате в сатурнова дупка. От обед на 22-и до обед на 23-и се въздържайте от нови инициативи.   До края на работното време на 23-и подпишете нов договор или отложете за 24-и сутринта. Вечерта Луната навлиза в Овен и бърза на среща с Марс. В следващите два дни очаквайте кризи и проблеми. Отложеното за 27-и ще донесе пари, ползи и екстри.

21-и. Днес до обед контролирайте гнева и внимавайте в приказките. С пълна сила действа вербалната магия. Не споделяйте поверителна информация, с която бихте навредите някому. Може да влезете в низ от неприятни отношения и конфликти. Следобед коригирате подхода и успявате да стопите дистаниците. Ще ви е нужна подкрепа, постарайте се да си я осигурите.

22-и. Пътувайте до обед. Уредете срещи с роднини и преговаряйте по важни семейни и наследствени дела. Ще имате възможност да въздействате на нечий избор и да получите желаните придобивки и екстри. Вечерта не се заседявайте на места, където чувствате негативна енергия или някакво друго неудобство. Не се ловете на бас и не отстоявайте мнението си на всяка цена. Ще сбъркате в нещо.

23-и. До обед приключвайте със задачите, които не търпят отлагане или за които вече ви е платено. Бъдете делови и точни. Следобед може да ви се предложат нови изгодни варианти. Очертават се странични доходи. До утре сутрин вземете решението, след това попадате в неблагоприятна ситуация и може да вършите безплатни услуги. Днес идеите ви ще бъдат добре приети и платени.

24-и. До обед може да постигнете максималното, да си осигурите стабилен постамент и база за развитие с нови договори, поръчки и доставки. До вечерта Луната навлиза в нехармоничния ви Овен и в следващите два дни може да очаквате низ от провокации, неуредици и конфликти. Контролирайте играта на чувствата. Свършете днес важната работа. Отложеното за утре може да зацикли.

25-и. Родените около 1-10 януари са в трудна позиция днес и утре. Луна и Марс от Овен ви облъчват с провокативна енергия. От една накриво казана дума може да пламнат професионални и семейни войни, да привлечете нечия агресия или да качите кръвното и да си навредите здравословно. Днес и утре е неблагоприятно за хирургични интервенции в областа на главата. Не вадете зъб.

26-и. Ако тръгнете с голямата кошница на амбицията ще си докарате неприятности и нищо няма да спечелите. Препоръчват се участия в благотворителни инициативи. Дайте материална и морална подкрепа на някой изпаднал в криза. Ако помогнете, сами ще си осигурите помощ и закрила в труден за вас момент. Съветът е да отложите за утре важните и амбициозни начинания в бизнеса.

27-и. Денят може да ви донесе неочаквани печалби и възможности за успешна инвестиция. Ден на пръстена и колелото. Вървите към благоприятно за вас обвързване. Родените в първата декада ще имат повече късмет. Може да влезете в перспективна група, да започнете печеливш бизнес и да си осигурите юридически защити. Проведете важните събрания в края на работното време.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Още със ставането в събота си пожелайте нещо и може да го имате. Пътувайте, помирете се, стопете дистанциите. 22-и има своята светла и тъмна половина, а в понеделник важното свършете следобед. 24-и ви осигурява стабилна база и доходи. На 25-и до обед доминирате. 26-и е ден за взаимопомощ. Вечерта навлизаме в деня на колелото и в петък всичко може да бъде различно.

21-и. Този ден ще сбъдне благите пожелания, ще ви отвори заключени врати и ще ви свърже с полезни за вас и за бъдещето ви хора. Слънцето напуска нехармоничния ви Скорпион. Отдъхвате си, отървавате се от една зависимост, в която живете притеснено от известно време. Следобед е време за помирителни срещи. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно в живота си.

22-и. Неотложното свършете до обед. Пътувайте, посетете тези, с които планирате нещо важно за бъдещето си, бъдете сред свои. От обед до утре на обед се движим в период с негативна енергетика, която влияе зле на самочувствието и здравето ни. Нищо важно да не се започва. Увеличете самоконтрола, не си позволявайте прекалено емоционални реакции, които ще бъдат зле оценени.

23-и. Денят започва с неприятни знаци, с конфликти или отхвърляне. Не се разстройвайте. От обед ще се намери решение на всеки проблем. Ще си подсигурите базата, която ви е нужна, подкрепата или необходимите лекарства. Помислете за ново място, в което да се внедрите, да работите или да се преместите да живеете. Съдбата ви изпраща нужните хора, а вие генерирате свежи идеи.

24-и. Един от силните ви и успешни дни, в който може да стъпите на здрава основа във връзките, да си осигурите допълнителни доходи и да намерите нещо отдавна търсено и желано. Следобед върви програма за обсебване. Залагат се капани за наивници. Не променяйте решенията си независимо кой и как ви убеждава да постъпите или да го следвате. Не взимайте и не давайте заеми.

25-и. Концентрирайте се над важните цели и до обед подпишете нови договори. Обадете се на тези, с които ще работите съвместно разпределете наличности и задачи. От обед навлизаме в деня на сърцето. Смирете амбицията, помагайте колкото можете на изпадналите в нужда близки и приятели. До утре на обед кандидатствайте по спонсорски програми, търсете си правата и вадете документи.

26-и. Ден на милосърдието. Направете едно добро дело, помогнете на някой изпаднал в нужда и ще получите подкрепа в тежък за вас момент. Ще си проличи доколко сме хора и доколко кризата не ни е овълчила. Добре е и държавната машина да направи жестове за народа си. Вечерта съдбата завърта колелото, което ще предизвика рокади по веригата от професионални отношения и дейности.

27-и. Тежък и рисков ден особено за родените в първата декада. Пропускате покрай ушите си важна информация, а това ще предизвика проблеми и ще донесе загуби в следващите дни. Очертават се и конфликти в любовта, претенции от страна на партньора и материални неуредици. Пригответе се да плащате за екстрите на тези, които обичате. Не очаквайте да ви върнат жеста. Не пътувайте.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 21-и не споделяйте и не коментирайте нищо до обед. Отношенията ви навлизат в стабилна фаза в неделя. В следващите два дни интуитивно напипвате правилните решения, идват ви свежи идеи, от които ще спечелите. На 24-и очаквайте придобивки, а на 25-и възможност за повишение. Не си позволявайте да изпадате под чуждо влияние. 26-и е ден за услуги, а 27-и за сделки и придобивки.

21-и. Днес до обед лесно се влиза в конфликти. Лош знак е ако счупите нещо. От обед коригирате подхода, оправяте и най-обърканите отношения. Ще се наложи да си признаете греховете, но и да простите чуждите. В организма ни се включват енергии на дълбоко и финно ниво. Ще почувствате какво е нужно на тези, които обичате. Дано имате възможност да им го уредите и доставите.

22-и. Започнете деня с преоценка и преосмисляне на живота и връзките си. Пожелайте си всичко неприятно да остане в миналото. Луната навлиза в знака на мечтанието Рибите. Важното свършете до обед, след това димната завеса на мечтите ще се вдигне и ще лъсне голата истина. Вечерта чакайте посещение на личната си муза, от която е добре да издействате нови идеи или допълнителни екстри.

23-и. До обед не се включвайте в чужди проекти и инициативи. Следобед вашите идеи и начинания ще се окажат печеливши и успешни, а това ще помогне да се внедрите на по-добра социална и професионална позиция. Вечерта се заемете с нужните поправки у дома или намерете майстори. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще имате успех.

24-и. Днес за вас се очертават придобивки, изгодни делови предложения и възможност да намерите нова или подходяща за новите условия работа. Добре е да подпишете новите си договори до обед. Следобед лесно може да попаднете под нечие негативно въздействие или влияние и да работите за чужда кауза. Проблемът е, че ще ви бъде приятно да го правите. Не влизайте в зависимости.

25-и. До обед мислете активно за работата и кариерата си, действайте експедитивно и си осигурете предимства. От обед навлизаме в деня на сърцето, а това изисква грижа за другите и участие в различни форми на благотворителност. Помислете с какво можете да помогнете и очаквайте помощ и за себе си. Разменяме си жестове на внимание дори и от разстояние.

26-и. Подкрепете нечия кандидатура и амбиция, участвайте в дарителски акции. И на работното място отменете колега, който вече се задъхва или отсъства. Следбед ще настъпят промени и рокади, които ще ви помогнат в петък да постигнете максималното и да завоювате важна позиция. Вървите към повишение и преназначение. Вечерта  полезните продукти и мисли лесно се усвояват.

27-и. Днес сте от хората, които ще спечелят, докато други може да загубят повече отколкото предполагат. Съдбата завърта своето колело и който е бил отдолу вече набира скорост, а който се е чувствал подсигурен губи почва под краката си. Ще се сменят постове и позиции, очертават се рокади на различни места в работата и в живота. Вечерта е време за делови и семейни събрания.

Още по темата: Зодии

Подобни статии