Пълен седмичен хороскоп за 22-28.05.2021 г.

Овенът може да получи удари под кръста, Телецът да не си въобразява, че е непогрешим, Везните приключват критичен период

Манипулатори и агресори. Магия и прагматизъм. Какво ви очаква в дните между 22 и 28 май? Звездите ще ви кажата най-добре.

Овен 21 март – 20 април

През уикенда Луна, Плутон и Марс образуват кръст с рожденото ви Слънце. Ще се натоварите със свои и чужди проблеми. На 24-и променете не само визията, но и подхода към околните. За 25-и планирайте съвместни срещи и преговори. На 26-и битката за кокала навлиза в решителна фаза. На 27-и лесно ще разделите неделимото преди. На 28-и ще трябва да се доказвате не само в работата.

22-и. Обърнете внимание на семейните проекти и дела, но вечерта мислете повече за близките, които не виждате всеки ден. Никъде не отивайте без подарък. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Постарайте се повече в отношенията с партньори и изпълнете дадените обещания. Не подминавайте тези, които протягат ръка за помощ, палачинката може да се обърне.

23-и. Смирете амбицията и желанието да прецакате някого, да сте първи, да използвате непозволени средства за постигане на цели и амбиции. Правете това, за което някой ви помоли, без да добавяте нищо от себе си. Не яжте груба храна и не се дръжте грубо. Овладейте гнева и не се поддавайте на провокации. Ще се намери кой да ви разсърди и ядоса. Добре е да обърнете всичко на майтап.

24-и. Прекрасен ден, облечете новите дрехи, празнувайте деня на буквите, зарадвайте децата с нещо, за което ви молят от доста време. Символ на деня е колелото. И най-неприятната ситуация ще се преобърне и случайността ще заработи във ваш интерес. Денят е магичен, лошите мисли и настроения се изпаряват. Отново здраво държите поводите на личния си и професионален живот.

25-и. Не протакайте делови и приятелски срещи. Денят е особено благоприятен за внедряване в нова среда, за екипна работа и съвместни инициативи в посока изгодна на всички участници. Може да направите полезни и удобни и за някой друг личните си желания и амбиции. Започнете нов тренировъчен цикъл, впишете се в нова група по интереси, привлечете нови приятели и партньори.

26-и. Днес на всички нива се действа директно, с натиск и от позиция на силата. Няма да ви бъдат спестени тежките думи, но и вие няма да замълчите, ако се почувствате предадени или застрашени. Скандалите са лош знак, но трудно ще ги избегнете. Постарайте се повече в отношенията, бъдете дипломатични в играта на нерви и очаквания. Тази вечер ще сънувате пророчески сън.

27-и. Днес с всеки може да се разберете. Ще разделите неделимото преди и ще направите нужните стъпки и отстъпки в посока на важните за вас и за семейството ви договори и сделки. Препоръчват се дихателни и физически упражнения водещи към хармония на тялото и душата. Не си позволявайте да влизате в конфликти. Днес скандалите разболяват, разделят и вредят.

28-и. Родените в първата декада ще водят тежки професионални битки. Не отсъствайте от важните служебни мероприятия и делови срещи. Една ваша почивка или командировка може да се използва от конкуренцията. Ще получите покана и предложение, целящи да тестват личната ви прозорливост, издържливост и компетентност. Не се давайте без бой, но може да очаквате удари под кръста.

 

Телец 21 април – 20 май

На 22-и гонете високи цели и ще ги постигнете. 23-и изисква да дадеш преди да поискаш каквото и да било. На 24-25-и не влизайте в конфликти и не обсъждайте с роднини имотни въпроси. 26-и е ден на ултиматумите и агресивното поведение. Тълпата е неуправляема. На 27-и търсете златната среда при преговори. 28-и идва с предложения и с възможност да се сключат перспективни договори.

22-и. Днешния ден е с висока енергетика, която ще ви помогне да се държите изправено и в най-неприятните и неудобни за вас ситуации. Действайте активно, дайте воля на импулсите си за работа и любов и не оставайте никой да прави избор вместо вас. В момента е важно да следвате и набележите нова цел и посока в живота си, а това изисква да включите в действие всички резерви.

23-и. Ден за участие в благотворителни изяви и проекти. Може да се явите в ролята на спонсор за някого и сами да привлечете последователи и покровители. Намалете претенциите и търсете пътя на компромиса. В следващите два дни ще бъдете притиснати до стената от нечии желания и амбиции, но днес може да си осигурите нужните защити и да прехвърлите на друг някои неприятни задължения.

24-и. Рисков ден, особено за родените в първата декада. Луна и Сатурн сключват рискови аспекти със Слънцето ви. Влизате в конфликт с родители и деца. Ден на колелото. Което е било отдолу, притиснато и притеснено, ще тръгне нагоре, ще си потърси правата и свободите и ще претендира за разпределението на парите. Не предприемайте рискови инициативи. Ден на нестандартните връзки.

25-и. Внимавайте при пътувания. Вечерта рискувате да попаднете и в неприятна юридическа ситуация. Спазвайте закона и предписанията. Добре е да се работи в екип. Така ролите и отговорностите ще се споделят и разпределят между всички участници в играта. В момента не е добре да поемате цялата отговорност за всичко случващо се у дома и в работата. Не се правете на велики и непогрешими.

26-и. Пълнолунието превъзбужда, вади на преден план желанието за доминиране и ви предизвиква да действате и да се държите прекалено емоционално и първосигнално. Смирете претенциите. Ден на изкушенията, които ще ви донесат преблеми във връзките и здравето, ако се отдадете на крайности. Спазвайте диета. Аскетизмът във връзките е за препоръчване и ще ви се отрази добре.

27-и. Днес печелят хората на дипломатичната и балансирана политика. Не влизайте в конфронтации и ще си спестите доста нерви. Съобразете се с исканията на децата, с желанията и възможностите на родителите си. И на работното място се движете в комфортната златна среда. Не е ден за поставяне на ултиматуми, за отиване в крайни позиции и защитаване на крайни мнения.

28-и. Активен и творчески ден. Не отлагайте това, което сте обещали пред себе си или на някой друг. Родените около 1 май са в преломна точка от живота си. Утре Сатурн ще тръгне в ретроградна посока и ще ни върне към недовършеното, несподеленото и неуреденото. Действията ви в момента задвижват низ от промени и за близките ви. Може да получите вест, за която ще почерпите.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Навлизате в силен период. След това от 29-и вашата управляваща планета Меркурий ще тръгне ретроградно и нищо ново не бива да се започва. 22-23-и ще са активни и творчески дни. Уредете си важни срещи. На 24-и променете отношения, прическа и визия. За 25-и планирайте срещи на екипа, влезте в нова среда. 26-27-и са рискови и неблагоприятни, а 28-и идва с важна новина.

22-и. Днес може да се постигне много и да се изкачат последните стъпала към важна за вас и близките ви цел. Сега е момента да атакувате върха на личните си амбиции или да направите преход в планината. Ще се случват събития позволяващи да се издигнете на по-висока степен в общуването и личните отношения. Някой ще получи и предложение за работа или ще намери майстори.

23-и. Ден на сърцето и сърдечните работи. Проявете милост и състрадание и чакайте подкрепа в труден за вас и за близките ви момент. Случващато се ще показва доколко сме хора и доколко може да разчитаме един на друг. В такъв ден не бива да се действа амбициозно. Всичко предприето с огромното желание за придобивки и печалби ще потъне в прахта на забравата.

24-и. Ден на полезните продукти и на още по полезните и навременни мисли, които ще ви хрумнат и ще помогнат да решите непрятен проблем. Обърнете внимание на здравето си и на ваншния вид. Срещите от този ден може да ви направят известни и да ви привлекат в нова лична и професионална среда. Нещо нестандартно напира да се случи около вас. Реагирайте изпреварващо.

25-и. Ден на тръбача. Свири се сбор. Всеки трябва да намери своята среда, своя кръг на доверените хора, с които да живее, да работи и да променя света наоколо. Опитайте да влезете в нова група по интереси. Намерете нови инструктори по фитнес или треньори за децата. Не е без значение каква среда ще предпочетете, защото в нея може да останете за по-дълго време. Оглеждайте се.

26-и. Днес и утре Луната от Стрелец ще ви гледа в опозиция, а Нептун от Риби ще дърпа конците на личните ви фобии. Ще ви движат фикс идеи, които може да ви вкарат в преразход на пари, средства и чувства. Апетитите са огромни. Бъдете сигурни, че ще ви атакуват, ако си превишите правата или излезете от рамките на защитаваща ви среда. Ден на хищниците. Няма прошка за наивниците.

27-и. Днес природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието, но няма да и се получи. Символ на деня е човешката душа, желанието да обичаш и да бъдеш обичан, да се помириш и разбереш с близки и съседи, да си стиснеш ръцете с шефове и колеги и всичко в този тон. При вас това ще стане трудно, ще се наложат компромиси, които ще отровят обстановката.

28-и. Не чакайте повече, уредете днес старта на новите си инициативи и подписването на нови договори. Утре Меркурий тръгва ретроградно и ви връща към старите задачи, които трябва да приключите до 22 юни. Напрежението непрекъснато ще нараства, ще се изпълвате с недоволство и около 10-11 юни ще сте в особено рискова и нестабилна позиция. Действайте изпреварващо.

 

Рак 22 юни – 21 юли

През уикенда Луна и Плутон сключват рискови аспекти със Слънцето ви и с Марс във вашия знак. Бъдете внимателни и контролирайте емоциите. Направете едно добро дело и смирете апетитите. 24-и е денят на колелото. Предстоят благоприятни рокади. На 25-и сформирайте свой екип, подпишете договори, влезте в нова среда. 26-и е конфликтен, 27-и балансиран, а 28-и носи предизвикателства.

22-и. Родените в първата декада ще водят днес едновременно деструктивни и стабилизиращи разговори. Опитайте да се разберете с роднини по спорните въпроси. Очертават се пътувания и гостуване, което ще ви вкара в нов коловоз и може да промени работата и семейния ви живот. Старайте се да не губите инициативата и да не позволявате друг да взима решенията вместо вас.

23-и. Тежък ден. Действат ви едновременно рискови и подкрепящи аспекти. Ще водите неприятни разговори, но може да успеете да убедите някой да ви съдейства. Важното е да не губите присъствие на духа, да сте дипломатични и тактични и да се опитате да разберете другата гледна точка. Днес крясъците разболяват, нужно е смирение и обич. Направете жестове, които се очакват от вас.

24-и. Ден на пръстена и колелото. Вероятно е обвързване, което ще се окаже перспективно за бъдещето. Тази вечер и утре Луна и Нептун образуват перфектни аспекти с Марс от вашия знак. Една неприятна ситуация ще се преобърне, ще намерите изход, ще се помирите и разберете и може да продължите заедно напред. Постарайте се да изглеждате добре, променете визия и излъчване.

25-и. Това може да се окаже най-успешният ви ден за месеца за делови връзки и договори. Може да ви предложат изгодна оферта, а и предложенията ви ще се приемат без възражения. Сега е момента да направите крачката, която отдавна подготвяте. Денят е благоприятен за съвместни инициативи и работа в екип. Опитайте да се внедрите в нова пазарна ниша и в нова група по интереси.

26-и. Днес искаме повече отколкото можем да предложим и да дадем. Претенциите взимат връх над здравия разум. Внимавайте да не отблъснете важни хора от живота или работата си и да останете „от два стола на земята”. Контролирайте апетитите, спазвайте диета на всички нива и ще избегнете болки и провали. Внимавайте с храната, спазвайте диета. Сънищата ви са пророчески.

27-и. Ден на човешката душа. Доверете се на импулсите за сдобряване, помирение и балансираност в отношенията. Ако всеки направи своите отстъпки и двете страни ще направят стъпка напред в отношенията си и в живота. Прояви на злоба, агресия и завист водят към падение и тотална изолация от социума. Заемете се с тихи семейни дела, спазвайте диета, изчистете дома.

28-и. Денят ви дава повече пълномощия, но свободата не бива да се тълкува като слободия. Идват вести, за които някой ще почерпи. Добре е да стоите зад кадър, да пращате свои пълномощници и посредници и да не се намесвате пряко в битките на други двама. Финализирайте преговори, довършете си работата. Нищо ново и важно да не се започва от утре, когато Меркурий ще тръгне ретроградно.

 

Лъв 22 юли – 22 август

През уикенда се активизирайте максимално. Ще спечелите и затвърдите новите си позиции. 24-и е рисков, очертават се конфликти и проблеми на път. 25-и е нестандартен и опасен за кредитиране и вложения. На 26-27-и действайте активно, апетитите са огромни, конкуренцията е безпощадна. Започнатото и уредено на 28-и ще донесе пари и ползи. Не губете чувството си за мярка.

22-и. Организирайте делови и приятелски срещи и визити. Лесно ще постигнете набелязаните цели, ще получите нужната протекция и покровителство. Инвестирайте и в амбициозните начинания на близките и децата. Днес имате възможност да изкачите висок връх в отношенията и да блеснете в светлините на прожекторите. Сцената е ваша, по един или друг начин привличате погледите.

23-и. До обед мислете за личните си и семейни проблеми и не си отвличайте вниманието със странични неща. Следобед навлизаме в деня на сърцето. Направете едно добро дело и подкрепете нечия инициатива. Участвайте в дарителски и спонсорски проекти. И вашите начинания може да привлекат подкрепа и защита, която със сигурност ще ви трябва в следващите два рискови за вас дни.

24-и. В този светъл ден ще имате тежки моменти. Луна, Сатурн и Уран образуват кръст със Слънцето на родените около 1 август. Бъдете внимателни при пътувания, не поемайте рискове и не се правете на велики с участие в екстремни прояви и спортове. Каквото загубите трудно ще си върнете и възстановите. Символ на деня е колелото. Което е било отгоре, тръгва надолу. Предстоят рокади.

25-и. Днес и родените в третата декада ще бъдат „приземени” в желания и очаквания. Конкуренцията се обединява и затяга хватката. Без силна подкрепа и партньорска защита трудно ще се справите и ще задържите позицията си в бизнеса и в обществото. Смирете някои амбиции и апетити, привлечете спонсори и се опрете на проверени в годините хора. Ако с никого не се спогодите ще загубите битката.

26-и. Днес се активизирате максимално и хващате в капан тези, които са ви готвили такъв. Ден на върховните хищници, които доминират в средата си, а вие сте точно от тази порода. Другите ще трябва да се съобразяват с вас, да правят компромиси и да ви козируват. От действията ви в момента ще зависят доста хора, затова защитавайте справедливи каузи. Спазвайте диета.

27-и. Ден с хармонична енергетика. Обстановката се успокоява. Препоръчват се упражнения водещи до релакс на тялото и душата. Проявете вродената си дипломатичност. С лекота ще разрешите възникналите спорове. Не си позволявайте да повишавате тон. Казаното с ледена усмивка респектира много повече. Днес възстановявате баланса в отношенията с колеги и близки.

28-и. Днес може да получит предложения, които ще разширят личните ви пълномощия и влиянието ви в социума. Запознайте се с получените оферти и представете своите искания като контрапункт. Преговорите няма да са леки, но шансът ще е на ваша страна. Важното е да не се отива в крайности и да не се иска невъзможното. Ще си проличат умелите играчи на пазара. Сключете нов договор.

 

Дева 23 август – 22 септември

Добре подредете приоритетите си в настоящия период. Опитайте да свършите всичко важно за месеца. Меркурий ще тръгне ретроградно на 29-и и ще затвори вратата пред новите ни инициативи. На 22-и гонете високи и амбициозни цели. На 23-24-и преведете консултации и общи събрания. 25-и идва с непримирими вражди и битки на всички нива. 26-и е рисков, а 27-28-и налагат помирение и респект.

22-и. Днес се събужда енергията Кундалини. Не си позволявайте пасивност и изчакване. Действайте мощно в посоката на личния си интерес. Не оставайте енергията ви да се задържи в някой орган и да ви разболее. Натоварете се физически и се опитайте да завладеете важна за бъдещето ви позиция. Може да убедите някой да ви съдейства и да поеме някои от харчовете ви. Бъдете активни.

23-и. Ден за участие в благотворителни изяви, които ще привлекат и към вас дарители, ценители и спонсори. Доброто ще се върне двойно и тройно. Правете подаръци и помогнете на близък да се справи с нуждите и проблемите си. Правете това, за което ви молят, а ако финансите ви не позволяват големи разходи, просто проявете състрадание. Всичко сторено се пише на сметката ви в бъдеще.

24-и. Днес кръвта се обновява, мислите текат в правилната посока и полезните вещества прекрасно се усвояват. Направете си лечебни процедури и тестове, идете на масаж, опитайте нов козметичен продукт. И ако ви остане време свършете и някоя неотложна работа. Но на първо място работете над себе си, над визията и излъчването си. Вероятни са срещи, на които трябва да направите впечетление.

25-и. Един от най-успешните и силни дни за месеца. Проведете планираните партньорски разговори, водете преговори, включете се в колективни инициативи и ще спечелите подкрепа и предимство. Стоите пред избор на приоритети. Не правете компромис, тръгнете в посоката, която ви привлича и дава възможност за лични постижения и напредък. Влезте в нови обединения и съюзи.

26-и. Днес за грешка няма да има прошка. Родените в първата декада попадат в засада и стават обект на компроматна атака, която ще ги засегне на болното място. Не провокирайте никого, за да не събудите стара болка или вражда и в любовта. Очертават се сблъсъци на мнения и интереси. Лагерите ще се оформят и у дома. Дано имате верни съюзници, на които да се опрете.

27-и. Ден на задушевните разговори. Опитайте да изгладите споровете, а не да ръсите сол в стара рана. Родените във втората декада са в трудна и мъчителна позиция. Дано прозрете какво точно иска или е намислил партньора и работодателят ви. Не влизайте в открити битки и направете компромис в чувствата. Ако се скарате с някого ще е за дълго и проблемите ще се отразят негативно на здравето.

28-и. Днес може да се постигне много. Препоръката е да направите изпреварващ ход, да стартирате нова дейност и да се включите в нови инициативи. Ще получите чакани предложения и съобщения, които ще ви зарадват. Ще имате хубави поводи за почерпка, а неприятностите бързо ще разрешите. Най-добрият ден в месеца за любовно предложение и годежи. Всяка среща ще носи ползи за бъдещето.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Едно пътуване или гостуване през уикенда може да промени планове и намерения по отношение на семейни и имотни въпроси. Бъдете внимателни. 24-и е ден на преобразяването. 25-и ви осигурява стабилност. На 26-и всеки се боли за кокала, за грешка няма прошка. 27-и идва с възможност за договаряне, постигате важна цел. Координирайте действията си. На 28-и не отивайте в крайности.

22-и. Днес в живота ви може да влезе желаната стабилност. Стъпвате на сигурна база с изборите, които правите. Луната от вашия знак сключва брилянти аспекти със Слънцето и Сатурн от другите два въздушни знака. Разширявате територията си на влияние и затвърдявате отношенията си с някого. Може да изкачите връх в кариерата или да намерите мястото, на което да работите и живеете.

23-и. Ще сбъркате, ако действате амбициозно и искате да постигнете и да имате всичко на всяка цена. Ден на сърцето. Дайте преди да поискате каквото и да било, от когото и да било. Не отминавайте протегнатите ръце. Не пренебрегвайте молбите на близките. Днес може да замените кон за кокошка, смятайки че ще ви снесе златни яйца. Ползите, които очаквате ще са поредната химера.

24-и. Днес съдбата завърта своето колело. Склонни сте да направите генерални промени в живота и работата си. На първо място започвате с лично преобразяване. Сменяте прическа и визия, обличате се различно и променяте подхода към някого. И ако до момента сте били подтиснати и онеправдани, днес започвате да излизате от кризата и да се оглеждате за нещо ново и значимо.

25-и. Ден на съвместните инициативи и действия в изгодна за всички посока. Препоръчват се сбирки на екипа и на колектива в който работите, изявявате се или ръководите. Денят събира единомишленици в битката за общи цели и каузи. Не се препоръчва индивидуална игра, така лесно ще ви елиминират. Печелят обединените усилия на хората, с които имате обща работа или живеете заедно.

26-и. Пълнолунието провокира агресия, напъни да се постигне непостижимото и желания, които не са продиктувани от здравия разум. Апетитите са огромни, а е препоръчително да се спазва диета и да се ограничават лъжливите и вредни връзки. Не взимате важни решения, контролирайте се, стойте далече от места на конфликти и не предизвиквайте околните. Отложеното за утре балансира нещата.

27-и. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Хармоничен и балансиран ден. Който отиде в крайности ще плати цената още утре и ще увеличи дистанциите с важни за бъдещето му хора. Днес конфликтите и крясъците разболяват и навреждат на всичко наоколо. Природата се стреми към спокойствие и баланс. Постарайте се и вие да съхраните спокойствието и мира в отношенията си.

28-и. Родените в първата декада ще имат проблеми около пътуване или преместване. Ще се наложи да взимате неизгодни за себе си или за някого решения. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Днес е важно във всеки момент да контролирате ситуацията. Чувството за мярка не бива да ви напуска. Ден на неконтролируемите енергии, страсти и чувства, които ще ви излязат солено.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 22-и правите пробив и постигате поне една цел. На 23-и се включете в благотворителни проекти. 24-и е напрегнат, а вечерта е рискова за родените около 1 ноември. На 25-и се изявявате като водач и лидер. Другите ви следват. 26-и провокира агресия към вас и пряката ви дейност. Проведените на 27-и преговори ще са успешни и творчески. Всеки прави своите отстъпки. На 28-и идва чакана вест и покана.

22-и. Денят дава сила за постигане на важни цели и завладяване на престижни позиции. Пасивният човек ще претърпи поражение, но и прекалената активност е нож с две остриета. Бъдете настойчиви, но не и арогантни при постигане на целите си. Не се претоварвайте с много задачи, но и не стоварвайте отговорното и важното на някой друг. Вечерта се приберете с подарък, покажете чувствата си.

23-и. Ако днес се включите в благотворителни прояви, ще привлечете спонсори и сами може да станете обект на благотворителност. Давайки от сърце и душа ще си осигурите протекции и защити, ще спечелите важни хора за бъдещата ви работа, делова или обществена отговорност. Правете това, за което ви помолят. Не давайте непоискани съвети. Погрижете се за нуждаещите се от грижи.

24-и. Луната навлиза във вашия знак и до вечерта застава в опозиция на Уран и в конфликт със Сатурн. Ще срещате трудности, ще се случват събития, които ще ви противопоставят на един и ще ще ви скарват с друг. Ден на нестандартния секс, на желанието да се пренебрегнат правила и обещания и да се изпитат нови вкусове, влечения и страсти. Деца и родители влизат в поредната битка.

25-и. Днес всеки трябва да си намери мястото или да си извоюва такова с работа и упоритост. Не правете компромис, насочете усилията си към работа и дейности, които ви привличат. Опитайте да влезете в благоприятна за развитието ви среда. Тръбачът съдба ни събира в клубове по интереси или ни среща с тези, които търсим отдавна. Явете се на конкурси и прослушвания, бъдете активни.

26-и. Ден на хората с манипулативно и агресивно поведение. Няма да се спазват дадените обещания и правила. Ще се действа от позиция на силата и с желание за печалба и изгода на всяка цена. Може да направите губеща сделка. Активизира се змеят на желанията във всеки от нас. Спортсменското поведение е загърбено. Ще сънувате сън показващ проблемите ви и начините за тяхното решение.

27-и. Днес действаме и мислим различно от вчера с намерение за сдобряване, помирение и компромис. Дайте се сметка кои са важните за вас неща и хора и си ги върнете, ако сте се дистанцирали или сте постъпили несправедливо и нелоялно. Днес природата се стреми към хармония и баланс. Не си позволявайте да влизате в конфликти и да губите присъствие на духа. Разправиите разболяват.

28-и. Обърнете внимание на предложенията, които получавате. Едно обаждане ще промени личния ви избор и намеренията ви за уикенда. Това е най-добрият ден за обвързване, годежи и брак в този месец. Не е все едно къде ще отидеш и с кого ще се срещнеш. Ако на едно място отидете по работа, ще срещнете любовта, а ако бързате към любовта ще ви се стовари работа или бизнес ангажимент.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 22-и изкачвате висок връх. Движете се амбициозно. На 23-и получаваме и даваме подкрепа. 24-и променя искания и приоритети. Променете се и визуално, облечете новите дрехи. Предстоят важни срещи и на 25-и, когато е добре да влезете в нова среда или професионален екип. 26-и носи дисбаланс във връзките. 27-и идва с желание за помирение, а 28-и с изгодно предложение.

22-и. Всяко усилие в днешния ден ще си заслужава труда. Бъдете сигурни, че ще преодолеете препятствията и ще изкачите поредния връх в отношенията или в кариерата. Качете се и на планината, други мисли ще ви дойдат от върха. Сега е момента да се равнявате по първите, а не да гледате назад кого сте изпреварили. Подкрепете и близките в техния поход към по-добър живот.

23-и. Днес е важно да подкрепите приятели и близки, да финансирате нечий проект и амбициозно начинание и сами да потърсите спонсори за своите нужди и инициативи. Който откаже подкрепа сам ще се лиши от помощ в труден за него бъдещ момент. Ако се скарате с някого после много трудно ще се сдобрите и помирите. Контролирайте емоциите. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи.

24-и. Ще се случват събития, които преобръщат животи и съдби. Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже, друг ще прекрати нежелани връзки, а трети може да участва като арбитър в ситуацията или като причина за промените. Ще получите нова информация позволяваща да се ориентирате в ситуацията и да направите правилен избор. Един магичен ден, проблемите ви ще се решат.

25-и. Не губете време, преговаряйте по важните за вас делови въпроси. Днес може да намерите мястото и средата, в които да се развивате добре. Препоръчва се работа в екип. Лесно ще получите и членството, за което кандидатствате. В момента ви е нужно крило и защита. Тези, които опитват да действат самостоятелно няма да получат нужната подкрепа. Бъдете лоялни към колеги и приятели.

26-и. Предстои пълнолуние във вашия знак. Агресията и превъзбудата нарастват. Запазете добрия тон, независимо провокациите. Не се разправяйте с никого. Днес скандалите разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Ограничете контактите, особено с преките си опоненти. Родените в първата декада са на път да нарушат закона и да бъдат санкционирани.

27-и. Днес сте принудени да сключите примирие, дори и с основните си опоненти. Разпределете поравно задължения и екстри в семейството и на работното място. Ще създадете конфликт, ако един наградите, а друг само погалите по главата. Мярката и рамката са от съществено значение. На всяка крачка ще ви дебнат и оглеждат дали в нещо и за нещо сте прекалили. Не пресолявайте и храната.

28-и. Емоцията и превъзбудата водят до експлозивни реакции в един или друг смисъл. Трудно се приемат наложените ограничения, децата излизат извън контрол зажаднели за забавления и срещи. Не се опитвайте да действате с ултиматуми и забрани, за да не влошите ситуацията. И вие ще направите всичко възможно, за защита на личната си свобода и право на избор.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

През уикенда Луна и Марс са в конфликт с Плутон от вашия знак. Очертават се емоционални предизвикателства, на които трудно ще издържите. 24-и има магично очарование, което променя правилата. Променяте се и вие. 25-и е ден за съвместни консултации и действия в екип. 26-и носи рискове. На 27-и водете преговори и поставете условията си. 28-и е ден за нови начинания.

22-и. Днес пасивността е вредна, но и прекалената активност няма да донесе полза и може да ви докара здравословен проблем. Погрижете се за близките, изпълнете дадените обещания и не закъснявайте за уговорените срещи, ако не искате да ви намерят успешен заместник. Трудно ще огреете навсякъде, но поне може да опитате. Не се претоварвайте, намерете време за отдих.

23-и. Родените в третата декада днес стъпват върху жарава от неуредени връзки и проблеми, които ще се задълбочават и може да подпалят финансовата им черга. Не обсъждайте с роднини имотни въпроси, не се съгласявайте на сделки в сивата икономика, не притискайте никого и не позволявайте да ви притискат. Амбициозните проекти ще зациклят. Изпълнете обещанията си.

24-и. Днес вашата управляваща планета Сатурн тръгва в ретроградна посока. Ще се наложи да се върнете към родителски и синовни задължения, които в последно време сте пренебрегнали. Ден на колелото. Това, на което не сме отдавали внимание ще излезе на преден план и ще изисква бързи решения. Не си правете планове, не ангажирайте странични хора с личните си намерения и амбиции.

25. Ден за организиране на важни делови срещи и мероприятия. Най-добрият ден в месеца за избор на екип, за среща с последователи, за включване в колективна игра или бизнес инициатива. Огледайте се за себеподобни, за хора които мислят като вас, упорити са като вас и имат нужния потенциал за разговори и обща работа. Включете се в състезания и конкурси. Може да намерите търсения партньор.

26-и. Очаквайте ненадейна атака. Някой се подготвя в желанието да ви отстрани от играта, в която участвате или сте лидер. Ден на огромните апетити. Не влизайте в спорове, ограничете контактите, особено с потенциалните конкуренти. Не подхващайте болни за околните теми. Може да предизвикате лавина от негативни реакции и порой от неприятни думи. Смирете амбицията.

27-и. Днес обстановката се успокоява. Ще се намерят нужните думи, които ще балансират нещата, ще изгладят конфликтите и ще съберат отново всички около масата за семейна вечеря или за предстоящите делови преговори. Денят носи равновесие и хармония между астралното и физическото ни тяло. С такт, разбиране и дипломатичност ще се реши всеки назрял проблем.

28-и. Луната навлиза във вашия знак. Пътувайте, не отлагайте срещи и посещения за утре, когато може да срещнете откази и съпротива. Днес може да получите чаканите предложения и да направите такива. Най-добрият ден в месеца за годежи и делово обвързване. Някой ще направи две в едно, ще си осигури партньорство в любовта и в деловите отношения. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 22-23-и получавате каквото искате и давате от себе си това, което е нужно на другите. Тече обмен на енергии, чувства и опит. 24-и ви поставя в неудобна позиция. На 25-и ще трябва да защитите свои и приятелски интереси. 26-и е ден на тежки битки. Ще ви оказват натиск, трудно ще откажете. 27-и носи успокоение, постигате разбирателство и компромис. 28-и идва с важно делово предложение.

22-и. Днес Слънце и Луна сключват брилянтни аспекти със Сатурн от вашия знак. Всичко, което ви е мъчило и носело проблеми може да се уреди. С действията и срещите си преминавате на нова навивка на лично и професионално развитие. Родените в първата декада са на прага на върхово постижение. Чакайте награда за положените в миналото усилия. Не отказвайте на предложения.

23-и. Ден за прояви на благотворителност. Ще бъдете обект на заслужено внимание. Ще получавате награди. Може да уредите приятелско или роднинско финансиране, а и от чужбина ще ви се обадят с предложение. Ден на сърцето, дарявайте любов и грижа на ближния и вие няма да бъдете забравени и ощетени. Правете подаръци от сърце и вашето сърце няма да остане самотно.

24-и. Днес всичко се преобръща. Приятелите се обръщат във врагове, а враговете се опитват да направят пробив в личния ви кръг от познанства. Бъдете много вмнимателни. Препоръчително е да се занимавате повече с външния си вид, вместо с вътрешните си усещания и с желанията на тялото и душата. Ще се появи стар проблем, който трудно ще решите. Ще се отказвате от едно заради друго.

25-и. Ден на колективни инициативи, в които ще се изгубите като индивидуалност или проектите ви ще бъдат представени като дело на всички. Може да се почувствате ограбени и ощетени от най-близките си хора. Плагиатите дебнат. Не представяйте интелектуалния си продукт на професионално обсъждане. Със сигурност заслугата ще се препише на всички или някой друг ще ви открадне идеята.

26-и. Днес може да изживеете приятни моменти, които ще платите с дълги дни на разочарования, огорчение и болка. Податливи сте на внушения и изкушения. Може да направите крачка в грешната посока и да приемете в живота си хора, които биха ви навредили или и преди са го правили. Дистанцирайте се от всичко, което ви настройва на внимание. Не влизайте в интриги и разправии.

27-и. Днес страстите се успокояват, намират се точните думи и верният подход във всяка ситуация. Проведете уточняващи разговори, явете се на преговори и срещи, които ще изискват компромис и напасване и от двете страни. Ден на човешката душа. Не подарявайте отрязани цветя, а такива в саксия. Препоръчват се и физически упражнения водещи към душевна и физическа хармония.

28-и. Днес може да получите чакани предложения и поръчки. Ще бъдете предпочетени като партньор или ще ви назначат на работа. Ще се случват събития, за които един ще почерпи, а друг ще пророни сълза и дано да е от радост. Предстои преместване, което ще ви дистанцира от близките и децата, но и за двете страни нов път ще се отвори и промените ще са за добро. Полейте успеха.

 

Риби 20 февруари – 20 март

22-и е ден за старт на амбициозни начинания. На 23-и посетете тези, към които имате дълг за връщане. Жестовете са от огромно значение. 24-и помага да се обвържете с подходящите хора. Облечете новите дрехи. Най-успешният ви ден е 25-и, организирайте срещи. На 26-и печелят тези, които не отстъпват от позициите си. На 27-и не отивайте в крайности. 28-и идва с нов избор.

22-и. Мислете позитивно, вдигнете поглед нагоре, изкачете висок връх в отношенията и в живота. Събужда се енергията Кундалини. Пазете се от прекаляване и преиграване. Контролирайте се максимално и не излизайте от зоната си на комфорт. Ще почувствате някакъв особен възторг. Намирате изход от неприятна ситуация. В този ден е добре да се започне диета. Сънищата се сбъдват.

23-и. Ден за подкрепа и благотворителност. Включете се в спонсорски изяви или организирайте такива. Правете това, за което някой ви помоли. Може да срещнете някой нуждаещ се, който в последствие ще ви протегне ръка, когато самите вие се нуждаете от помощ и закрила. Днес се връщат дълговете, но не само финансовите, а и тези на дължимото внимание и обич.

24-и. Днес и утре Луна и Марс от другите два водни знака ще сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви и с Нептун от Риби. Може да се справите с всеки проблем и да излезете с чест и от най-задръстеното положение в живота си. В този ден назряват промени, на които не бива да се противите, а да ги стимулирате и организирате. Полезните вещества и мисли чудесно се усвояват от тялото и ума.

25-и. Днес може да намерите новата си пазарна ниша, да ви назначат на работа или преназначат на по-добре платена и подсигурена позиция. Работете в екип, постарайте се да влезете в нова среда и да намерите мястото си в обществото. Не отклонявайте предложения. Не се знае от къде ще изскочи вашият заек на късмета, но със сигурност ще има с какво да се похвалите до вечерта.

26-и. Пълнолунието в знака на нехармоничния ви Стрелец ще се отрази негативно на отношения и здраве. Бъдете особено внимателни. Може да ви обхванат излишни притеснения, да се възобнови старата ви мания или фобиите ви към някого и нещо да завладеят отново ума ви. Тази вечер не оставайте сами. Не е изключено да се държите лунатично. Всяка ваша слабост ще се използва.

27-и. Успокойте топката и не отивайте в крайности. Търсете златната среда в отношенията и по възможност не правете никакъв избор, особено в присъствието на двете спорещи за вас, за работата или за чувствата ви страни. Един скандал ще влоши положението на работното място и у дома и може да ви разболее. Не правете забележки, не подклаждайте огъня и се контролирайте.

28-и. Ден за песни и танци, за веселие и почерпка след добре свършената работа. Ще получите чакани и неочаквани предложения. Не бързайте да отказвате, запознайте се с условията и обещаните екстри. Този ден носи награда за положените в миналото усилия. Важното е във всички положения да запазите присъствие на духа и да владеете ситуацията. Най-хубавият ден за годежи.

Още по темата: зодии

Подобни статии