Пълен седмичен хороскоп за 22-28.08.2020

Скорпионът разширява сферата си на влияние, Девата мисли и действа в перспектива, пътят пред Близнаците се разчиства

За някои връзките се явяват спасително въже в кризата, а за други те са вериги. Телецът забива колчето на личната си амбиция на терена, на който е решил да живее. Стрелецът осъществява телепатични контакти. Рибите да се доверят на своята интуиция. Лъвът си намира съмишленици. Везните трудно се сдържат в коментарите. Тези и други знаци на звездите и съдбата - в нашия пълен седмчен хороскоп за горещия период от 22 до 28 август.

Овен 21 март – 20 април

На 22-и ще ви се наложи да защитите нечии интереси. Показвате лична позиция и в неделя. Очертават се противопоставяния. 24-и сбъдва поне едно лично желание, а на 25-и получавате важно предложение и вест. На 26-и подпишете нов договор. На 27-и направете нужните компромиси и ще извлечете ползи. 28-и е рисков за родените в първата декада. Противниковият лагер се оформя.

22-и. Приемете протегнатата за помирение ръка, независимо какво чувствате и колко са ви засегнали преди. Забравете лошите спомени и случки в името на семейното добруване. Денят се свързва с митичния еднорог, който е символ на верността, на човешките принципи и на дългът ни към близките и децата. Това е и единственият ден в месеца, в който не се пълнее. Седнете на богата трапеза.

23-и. До обед сякаш нищо не върви за родените в третата декада. Но до края на деня и най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. Чакайте обаждане от чужбина и предложение, което ще подреди пъзела благоприятно за вас до утре на обед. Някаква сянка се маха от пътя ви, хоризонта пред вас се отваря и се очертават поне две благоприятни посоки.

24-и. До обед връщате обаждания и правите връзка с нужните хора. От обед до утре на обед трети лица ще се опитват да се намесват в личния ви избор и да доминират в двустраните ви отношения. Внимавайте в приказките и коментарите, не давайте непоискани съвети и не приемайте такива. Вечерта си пожелайте нещо на глас. До утре на обед се сбъдват благите пожелания. Мислете позитивно.

25-и. До обед провокациите у дома и на работното място следват една след друга. Счупеното е лош знак и говори за прекратяване на отношения. Но от обед теглите чертата на миналото и се обръщате окончатено напред, към нуждите и амбициите на момента. В организма ни се вклюват енергии на фино ниво. Простете си взаимно и продължете напред. Ще намерите нужното лекарство и лекар.

26-и. Днес лесно се освобождавате от нещо, което ви тежи, уточнявате отношенията и всеки си тръгва по пътя. Ден за командировки и делови посещения. Не използвайте посредници. Каквото е важно и трябва да се уточни нека да е лично и на четири очи. Така нещата ще бъдат искрени и ще имат благоприятно развитие и за двете страни в бъдеще. Сънищата ви показват истиското ви призвание.

27-и. Ден с негативно и вредно излъчване. Не бързайте с подписването на договоршите и с уреждането на делови срещи. Каквото е важно отложете за края на работното време, когато ще получите неочаквани предимстав, а и позицията на конкуренцията ви ще е нестабилна. В момента навлизате в нова среда, в която трудно ще ви приемат и оценят. Не искайте всичко и веднага.

28-и. Днес е от значение на каква база ще стъпиш и на каква маса ще седнеш. Не е без значение и кои хора ще поканиш, къде ще те поканят и приемат. Връзките от този ден ще са важни за бъдещета ви работа и живот, но и доста ще ви дотежат. Някои от тези връзки ще бъдат за вас спасителното въже в кризата, а някои ще се окажат верига на краката ви. Дано правилно се ориентирате в избора си.

Телец 21 април - 20 май

22-и е ден за участие в светски прояви и конкурси. Блестите в светлините на прожекторите. На 23-и сутринта е ведра, но до обед някаква сянка са появява на личния ви хоризонт. Не преговаряйте по имотни делби на 24-и, а на 25-и до обед не влизайте в спорове. 26-и идва с уреждане на отношения и с прошка. На 27-и не се обвързвайте с никого за нищо. На 28-и постигате максималното.

22-и. Днес е добре да се отдадете на това, което ви привлича, което ви носи радост и стимулира личната ви амбиция. Отделете повече внимание и на храната. До утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата в приятна компания, на приятни и релаксиращи места. Не се ограничавайте в чувствата, покажете кого обичате и цените.

23-и. Ден за контакти и преговори с приятели, близки или фирми от чужбина. Може да се сключат дълготрайни договори и да се уредят стари сметки. В този ден се разкрива истинският смисъл на връзката ви с някого и преспективите за развитието на отношенията ви в бъдеще. Не искайте много и бъдете сигурни, че в момента ще ви се даде всичко необходимо, за да продължите успешно напред.

24-и. Днес Луната от Скорпион е в опозиция на Уран от вашия знак. Нещо в програмата и в пътуванията ви ще се обърка. Ще имате проблеми с документи и общи средства, ще се окажете длъжници там, където имат да ви се издължават. Старайте се да не изпадате в зависимост от никого и за нищо. Не теглете и не давайте заеми, особено ако сте родени около два часа преди изгрева на Слънцето.

25-и. Денят започва с разправии. Ставате накриво или накриво ви поглеждат близките и децата. Претенциите към вас нарастват. Внимавайте какво казвате. Днес всяко пожелание ще се сбъдне и после ще се чудите как да се отървете от него. Ако счупите нещо е лош знак. Следобед ще ви се наложи да се извинявате и да търсите помирение. Контролирайте се максимално. Пазете си вещите.

26-и. Ден за пътувания, командировки и уреждане на нова работа или с нов дом. Свършете нещата до края на работното време, защото след това до утре следобед е неблагоприятно да влизате в каквито и да било партньорски отношения. Признайте си честно греховете и изслушайте нечия изповед. Стопете дистанциите с тези, които обичате, за да имате нужната подкрепа и защита в бъдеще.

27-и. Днес няма равностойност в отношенията. Тенденцията е да ви оплитат в мрежи от лъжи и завоалирани действия или самите вие да лъжете и да се опитвате да поставяте някого в зависимост. Каквото искате да протече точно, приятелски и по закон отложете го за края на работното време или за вечерта. Навлизате в стабилизиращ период. Още утре ще има за какво да се радвате и да почерпите.

28-и. Днес Слънце, Меркурий и Луна сключват брилянтни аспекти с Уран от вашия знак. Тенденцията е всичко предприето да се развие по план, да донесе ползи или да се коригира в посока на личните ви интереси и възможности. Започнете важна дейност, работа и проект. Забийте колчето на личната си амбиция на терена, на който искате да живеете, да се развивате и реализирате.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се чудесен уикенд с приятни срещи и роднински купони. Най-хубавото е, че до неделя на обед не се пълнее, хапвайте наволя. На 24-и са важни връзките с чужбина. На 25-и до обед поне едно желание ще ви се сбъдне, но след това два дни ще трябва вие да сбъдвате желанията на другите, да правите компромиси и да се отказвате от намеренията си. На 28-и сключете нов договор.

22-и. От днес Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Девата. Губите влиянието си в работата и в бизнес инициативите, но пък в семеен и роднински план си прекарвате чудесно. Скалата на ценностите ви се преобръща, а това ще помогне да се отърсите от насъбрания негативизъм и да тръгнете по нов път в края на месеца. Хапнете си сладко, доставете радост на сетивата си.

23-и. До обед държите здраво кормилото и доминирате в отношенията, но след това едно обаждане вероятно от чужбина ще ви разконцентрира и предизвика неприятни размисли. До утре на обед ще трябва да давате отговори на неприятни въпроси или да се разпореждате с имотни делби и наемни отношения. Добре е ако успеете да се преместите и влезете във владение.

24-и. Ден за пътувания и огледи на място. Пътят ви се разчиства. Немерете си спокойно място и се съсредоточете. Ще получите неочаквано прозрение и ще решите труден въпрос и проблем. От обед до утре на обед внимавайте в приказките, речите и пожеланията. Навлизаме в деня на вербалната магия. Който не може да работи със словото да не рискува. Внимателно подбирайте думите си.

25-и. Сутринта ще изживеете някакво приключение и дано то да стане повод за усмивки, а не за сълзи. Ден за преместване и пътувания. Уредете си срещи на място. Привлечете за съдействие тези, които в миналото сте отблъснали. Ще са ви нужни повече защити в следващите дни. Търсете посредници и хора, на които може да поставите част от задачите си и да дадете част от пълномощията си.

26-и. Днес и утре четире планети образуват кръст с рожденното ви Слънце. Няма как, ще бъдете разпънати на кръста на отговорностите и задълженията. Важното свършете до ранния следобед. За тази вечер не планирайте срещи, на които някой би могъл да се опита да ви въздейства и да ви манипулира. Не приемайте ултамативни условия и не подписвайте нови договори.

27-и. Рисков ден, особено за родените след 10 юни. Възможни са опити за измама и фалшификация. Попадате в изкушаващи положения. Ще бъдете обект на компроматна атака, ще се опитват да ви манипулират и притискат. Не правете никакъв избор, не давайте изявления и интервюта и не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може би в нещо бъркате или нямате нужната информация.

28-и. В този ден може да намерите явни и тайни източници на сила, да получите подкрепа в труден момент и да дадете такава. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Представете си възможно най-ярко тази линия на поведение, работа и живот, която искате да следвате и тръгнете в тази посока. В живота ви се появяват неочаквани защити и защитници.

 

Рак 22 юни – 21 юли

До неделя на обед се грижите за комфорта на другите, а за вашия никой няма да се погрижи. Не поемайтеи излишни рискове. На 23-и пътувайте, гостувайте и осъществете връзки с чужбина. 24-25-и ще бъдат дни на успехи. Печелите политически и словесни битки и правите силен ход. 26-и стопля отношенията с приятели. 27-и подклажда опасни огньове, а 28-и е слаб в юридически план.  

22-и. Днес Луната от Везни е в конфликтен аспект с Венера от вашия знак. Не отсъствайте от семейното и любовно гнездо, ако не искате някой друг да се загнезди там. Предстои тежък и ограбващ връзките ви уикенд. Не си и помисляйте за изневери, за да не се окажете изловени с компромат. Случващото се в този ден може да ви вкара в неподходяща среда и компания. Всяко удоволствие ще се заплаща.

23-и. Защитете нечие достойнство. Днес може да се обзаведете с верни приятели или да си спечелите  врагове. Отстоявайте принципите си, дори и да се стигне до размяна на тежки реплики. Ако в този ден заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Може да получите предложение отдалече и без да му мислите много да се съгласите с офертата. Утре ви предстои болезнено изтрезняване.

24-и. Приемайте случващото се такова каквото е и не желайте друго. Ще водите тежки но успешни  преговори. Трети лица ще се намесват, особено ако разговорите касаят имотни придобивки, ремонти или обсъждане на цени и доставки. Останете на четири очи с тези, с които имате общ бизнес или ви предстои важно договаряне. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате. Късметът ще ви следва.

25-и. Денят може и да не тръгне по правилата, но  ледовете бързо ще се стопят. Ще намерите път към всяко сърце. Ще успеете да възродите почти угаснали чувства. Намирате начин да елиминирате конкуренцията в любовта. Връщате си обратно доверени клиенти и доставчици. Вечерта бъдете внимателни с обещанията, за да не влезете в манипулиращи и ограбващи силите ви отношения.

26-и. Днес ще е трудно. Ще напредвате бавно, трудно ще се разбирате с околните и за всичко, което искате и претендирате трябва чакате и да се въоръжите с търпение. Ще се наложат пътувания, а нечие отсъствие ще обърка плановете ви за вечерта. Препоръчва се диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Бъдете избирателни, не планирайте нищо важно за утре.

27-и. Днес лесно се влиза в капани. Денят започва с тревожни мисли и новини. Не се доверявайте на всичко, което ви казват и предлагат. Не започвайте нови начинания и бъдете скромни в исканията си. Почти в края на работното време ще напипате верния път и може да направите успешен ход. Бъдете търпеливи и изчакайте своя шанс. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция.

28-и. Днес енергията ви блика като фонтан. Насочете всички сили към благоустройството на дома и офиса, към различните ремонти и строителни дейности, с които сте се захванали или ви предстои да започнете. Ще се предложат благоприятни варианти, ще намерите нужните ресурси, материали и майстори, а вечерта сте на път да срещнете неочакван благодетел и спонсор.

 

Лъв 22 юли – 22 август

До неделя на обед всичко се подрежда, срещите ви са приятни и релаксиращи. От неделната вечер навлизате в рисков двудневен период. Още на 24-и нещо ще се обърка, особено за родените в първата декада. На 25-и очаквайте разправии за дреболии. На 26-и всичко се подрежда с лекота, стопявате дистанциите. 27-и идва с незаслужени предимства. На 28-и срещате бъдещи партньори и съюзници.

22-и. Доставете си радост, уредете срещи с приятели на приятни и релаксиращи места. Между другото ще се водят и доста сериозни разговори, които ще определят бъдещата посока в бизнеса и деловите начинания. Ден на подадените ръце. Ще намерите съюзници и съмишленици. Не е време за диети. На маса и на чашка ще се преговаря най-добре и най-добрите решения ще се вземат.

23-и. За вас денят има своята светла и тъмна половина. До обед уредете разговори с чужбина, вижте как са се устроили децата. Улеснете си личния живот. Следобед навлизате в проблемен период. Не планирайте за утре сутрин рискови пътувания и делови срещи. Пазете си документите и вещите. Очертава се обрат в личните връзки. Някакво особено напрежение витае във въздуха.

24-и. За родените около 1-5-и август денят е белязан с разправии, с технически и транспортни проблеми. Ако замините за чужбина дълго няма да се върнете. Не водете неприятни и тежки разговори и не провокирайте околните. В този ден лесно печелите врагове и губите приятели. До утре на обед властва вербалната магия. Който не умее да работи със словото да замълчи и да изчака.

25-и. До обед не си подреждайте бюрото и вещите, може да изхвърлите нещо ценно. Започвайте само такива инициативи, които до вечерта ще приключат. Важните срещи насрочете почти за края на работното реме, когато ще имате повече късмет, предимства и възможности да повлияете на чуждия избор. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но и задълго ще ви ограничи в грижата за някого и нещо.

26-и. Днес ще стопите дистанциите, ще привлечете тези, които в миналото прибързано сте дистанцирали. Ще се намери точната дума, ще има прошка и разбиране. Побързайте със срещите, които не търпят отлагане. В края на работното време някаква сянка се промъква в отношенията. Появяват се провокатори или се предлагат непроверени и манипулирани информации.

27-и. Нищо ново да не се започва без нужната  подготовка и проучване по няколко канала. Ще се излъжете във възможностите и в преценката си. Контролирайте емоциите, не е нужно на никому нищо да доказвате. Важните решения вземете в края на работното време. Денят носи разширение, пътувания и късмет за родените в третата декада. До утре вечер се появява спонсор на хоризонта.

28-и. Всичко предприето днес ще носи стабилност, ще разширява влиянието ви и ще ви осигурява стабилна база за развитие в бъдеще. Не отклонявайте покани за светски мероприятия и сами организирайте такива. Тази вечер съдбата среща тези, които ще променят чуждите съдби и ще пренасочат своята в нова посока. Ден на съзиданието и градежа. Справяте се добре.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 22-и в 15 ч. 46 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Девата. Вече може да почерпите. В неделя ще ви се обаждат с изгодни предложения. Следващите два дни е добре да уредите имотни и битови проблеми, да се преместите и преустроите. На 26-27-и в хороскопа ви действа кармичен планетен кръст. Ще трябва да вземете тежки решения. 28-и ви носи голямата победа.

22-и. Прекарайте днешния ден в приятни срещи с още по приятни хора. В момента имате шанс да се устроите в по-добра среда, да намерите по-добра работа и да се радвате на внимание от страна на хората, които обичате и цените. Създайте нови връзки, участвайте в публични изяви и мероприятия. Обърнете внимание и на храната. До утре на обед диетите са противопоказни.

23-и. Днес е важно да мислиш и да действаш в перспектива. Някой стяга куфарите за чужбина, друг се връща и търси начин да се устрои с имот и работа. Ден на неочаквано прозрение в каква посока да се тръгне и с кого. Не е време за недоволство. Разсъждавайте спокойно и без емоции и ще намерите отговор на важните си въпроси. Стимулират се телепатичните контакти.

24-и. До обед може да получите отговор на запитвания от страната и чужбина. Сънищата ви показват с какво трябва да се приключи. Отварят се нови канали, имате шанс да влезете в нова среда. От обед до утре на обед се сбъдват благите пожелания. Следете знаците на съдбата. Не влизайте в конфронтации и скандали. Може да ви потрябват точно тези хора, с които сте се скарали.

25-и. Денят започва емоционално, с ултиматуми и разговори на висок тон, но до вечерта ще се намери устройващият и двете страни вариант. Проблемът е, че на подсъзнателно ниво оставате неудовлетворени и още в следващите дни повдигате старите въпроси. Тази вечер не е все едно къде ще замръкнеш, защото и там може да останеш независимо семейните задължения.

26-и. Днес и утре Луна и Нептун са в конфликт с Меркурий и Слънце от вашия знак. Изберете пътя на компромиса, за да запазите добрите отношения не само у дома, но и на работното място. Не се препоръчва да влизате в конфронтации, защото групата ще се обедини против вас и ще ви изолира. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Опитайте да разберете другата гледна точка.

27-и. Съветът е да не се започва нищо ново, особено ако усещате намеси или отговорностите и задълженията не са разпраделени адекватно. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо, от чуждите погледи и коментари. Не афиширайте решенията и проблемите си. Не давайте храна на клюката. Почти в края на работното време чакайте подарък от съдбата.

28-и. Един от силните ви дни за месеца. Действайте активно, стартирайте нова работа и дейност, започнете ремонти и благоустройствени дейности. Някой ще си осигури терена, друг финансирането или и двете. Вечерта е време за среща със спонсори. Родените във втората декада теглят печелившия билет от лотарията на живота. Ще се случват благоприятни за бъдещето ви събития.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 22-23-и Луната от Везни образува конфликтни аспекти. Вървите към болезнен избор. 24-25-и дават нова посока и изчистват негативизма. На 26-и ще намерите търсеното място, лекарство и финансиране. Стъпвате на сигърно място в бизнеса и в отношенията. На 27-и може да подпишете нови договори. Ден на заземяване в личните връзки. 28-и е рисков, конкуренцията се активизира за уикенда.

22-и. Ден за хапване и пийване, но не и за обсъждане на професионални теми с хора, които могат да окажат въздействие върху шефовете и колегите ви. Каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи и причини. Доверете се на интуицията. Не се намесвайте в чуждия избор и  живот и не давайте информиции за своя. Семейните дела са в конфикт с професионалните.

23-и. Родените в третата декада ще имат тежък предиобед, с неприятни съобщения и промени в плана за пътуване или почивка. Вечерта чакайте обаждане от чужбина и в утрешния ден може да направите силен обезпечаващ работата и бизнеса ви ход. Постарайте се да изпреварите действията на тези, които са на път да ви попречат и навредят. Не оставайте друг да взима решенията вместо вас.

24-и. Действайте изпреварващо. Освобождават се места и терени, които е добре да заемете или поне да кандидатствате за тях. Стават ви ясни някои отношения и положения. Този ден ни помага да открием истинското си място и да намерим хората, които биха ни помогнали и партнирали на ниво. Възможно е прозрение за бъдещето. Сънищата ви показват с какво трябва бързо да приключите.

25-и. До обед на всички нива се действа хаотично и емоционално. Ще се правят и казват неща, за които после ще се съжалява. Отложеното за следобед ще се балансира, ще позволи да се преговаря успешно и да се сключват взаимно изгодни договори. Явете се на конкурси и прослушвания, но в нищо не бъдете първи. Съдбата ще пренареди пъзела. Ще спечелят тези, които търпеливо изчакат своя шанс.

26-и. Ден за признания и прошка. Ледовете се топят, отново може да сте заедно с хорота, с които отношенията в миналото са поохладнели. В края на работното време сроковете изтичат, някаква сянка се промъква и вратата на компромиса се затваря. Вечерта вече не е добре за преговори. Студенината става непробиваема, особено ако сте пропуснали момента и не сте се постарали във връзките.

27-и. Съветът е да останете където сте, да не предприемате необмислени крачки, а обмислените да оставите за другата седмица. Неотложните договори подпишете до обед. Вечерта ще бъдете подложени на изкушения, ще направите нежелан компромис в чувствата. Не започвайте нова връзка. Не планирайте важни и отговорни срещи. Емоциите не са добър съветник. Бъдете внимателни.

28-и. Днес е противопоказно да се работи на чуждо, да се пренебрегват семейните задължения и нуждите на дома, заради работа или връзка, които така и няма да ви се отплатят. Вечерта ще работите за нечия облага, ще правите услуги на хора, които в бъдеще може и да ви предадат. Внимателно подбирайте компанията си. Не взимайте заеми, не влизайте в рискова среда и не изневерявайте.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 22-и си отпуснете душата и прекарайте приятно с приятели. Очертават се перспективни връзки през уикенда. От обед на 23-и до 25-и Лунате е в Скорпион. Очертават се пътувания, разместване в плана, възможности да се уредят имотни и наемни отношения. 26-и стопява дистанциите, за грешка ще има и прошка. На 27-и нищо важно да не се започва. Отложеното за 28-и носи късмет и успехи.

22-и. Ден за пътувания, за бране на билки и плодове, за правене на всякакви лекове и настойки. Днес и храната изцяло се превръща в енергия. Не е време за диети. Не се ограничавайте във връзките, канете гости и гостувайте. Осъществените контакти ще помогнат да намерите по-добра работа, нов терен или жилище. Не се страхувайте да покажете чувствата си. Ден за предложения и годежи.

23-и. Денят ще разшири сферата ви на влияние, ще ви помогне да влезете в нова среда и да намерите начин да се устроите тук или в чужбина. Доверете се на интуицията. До утре на обед идват съобщения позволяващи преместване на работа и дейност или възможност за участие в чуждестранни проекти. Добре е за преговори по имотни и наследствени дела. Посетете роднините, от които зависи това.

24-и. Днес вадите документи и разрешителни, уреждате проблеми във връзка с ученето и здравето на децата. Не се оплаквайте и не роптайте. Всичко ще се развие по възможно най-добрият начин за вас. Навлизаме в период на усвояване енергии от космоса. Ще разберете истинския смисъл на връзката си с някого. Важните за вас хора ще се обаждат и ще ви подкрепят.

25-и. До обед обстановката е изнервена, срещате разбалансирани хора и конфликтите са неизбежни. Не правете забележки и отминавайте без внимание подхвърлените реплики зад гърба ви. Ще се проявява агресия по незначителни поводи. От обед с всеки може да се разберете и до края на деня да решите съвместните проблеми. Може да се приготвят и намерят точните лекарства.

26-и. Не пропускайте благоприятната възможност до обед да стопите дистанциите. Обадете се на тези, с които сте се отчуждили, а вече ви липсват. Ден за прошка и диета. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко, което ви вреди, тревожи и разболява. Включват се в действие енергии на финно душевно и физическо ниво. Не е ден за изневери, изневерявате на себе си.

27-и. Ден с негативна и вредна енергетика. Следете внимателно знаците, които ви дава съдбата. Вероятни са изкушения и измами. Не влизайте в зависимости и заеми. Не е ден за преговори. Не искайте и не правете услуги. Ако почувствате някакво давещо чувство в гърдите обърнете се към по-духовна храна и занимания. Контролирайте емоциите, не спорете с никого за нищо.

28-и. В този ден може да уредите поне един важен юридически проблем и да подпишете договори, които да обезпечат бъдещето ви и това на децата. Символите на деня са съзиданието и градежа. Нищо да не се руши. Търсете начин да обновите дома, да реновирате дейности и производства, да получите нужното финансиране и подкрепа от роднини по имотни и наследствени дела и ремонти.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Проявете творчество и активност. През уикенда, всичко ще ви се отдава с лекота. На 24-и до обед проведете разговори с чужбина и с шефовете си от чуждестранни фирми. От обед до 25-и на обед са възможни провокации. Ще ви тестват и подлагат на изпитания. До 26-и имате възможност за творчески изяви. На 27-и са възможни изневери и изнервящи положения. Отлагайте за 28-и важните разговори.

22-и. Ден за представителни срещи, за участия в представления, конкурси, търгове и публични мероприятия. Правете това към, което нещо неустоимо ви влече. Доверете се на инстинктите. Не се ограничавайте в храната. Диетите са противопоказни, няма да напълнеете. Не сдържайте усмивките и сълзите. Покажете истинските си чувства и бъдете сигурни, че ще ви разберат.

23-и. Ден за любов, уединение и смирение. Не се оплаквайте и не роптайте срещу нещата, които ви поднася живота. Днес не е време за недоволство, за отхвърляне на приятелска подкрепа и любов. Възможно е някакво прозрение за бъдещето не само на работата, но и на личните ви връзки. До утре на обед лесно се осъществяват телепатични контакти. Обаждат се тези, за които си мислим.

24-и. Добре е за подписване на нови договори до обед. Следобед конкуренцията ви предизвиква или се опитва да ви изтика от масата на преговорите. Внимавайте къде оставяте документи, пари и лични вещи. Очертават се компроматни игри и опити за провокация. Не се изказвайте неподготвени. До утре на обед властва вербалната магия. Който не я владее да замълчи, да изчака и да не коментира.

25-и. Сутринта е дадена за проучване и за приключване на дейности и дела, за които сте се споразумели в миналото. Нищо ново да не се започва. Следобед Луната навлиза в Стрелец. Стартират необратими промени. Привличат се за съдействие стари партньори и доверени служители. Изгладете недоразуменията и до утре на обед сключете подкрепящи и подсигуряващи договори.

26-и. Подборът е важен. Не се доверявайте на непознати. Изгладете недоразуменията с хората, с които сте работили добре и сте се разбирали в миналото. Ден на приятелския кръг, в който не бива да се допускат новобранци. Добре е да се преподписват старите договори и да се очертават новите насоки. Нищо да не се отлага за края на работното време, вероятни са пропуски и грешки.

27-и. Родените в третата декада изнасят на гърба си проблемите и грешките на другите. Ще платите и нечия сметка. Ден с негативна енергетика, която влияе разболяващо на тялото и разрушава връзките. Необходима е ефективна самозащита от чернотата наоколо, от конкурентните атаки и пропуските на околните. Не се предоверявайте. Днес надценявате и собствените си възможности.

28-и. Срещите и преговорите от този ден позволяват да си осигурите стабилна работа и подходящата база за развитие. Време е за всякакъв вид ремонти и промени, които ще ви уредят с по-добри доходи и с нужния ви семеен уют. В този ден всеки трябва да мисли за семейните нужди и да не се занимава с чуждите. Подсигурете отоплението, довършете ремонтите, търсете нужните майстори.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

През уикенда Луната от Везни задвижва кръст на планетни сили в хороскопа ви. Нещо в сметките ще се обърка. Вървите към изневери и изнервящи положения. Не товарете кръста и бъбреците. На 24-и преговаряйте до обед. 25-и започва с провокации, но след това до 26-и следобед свършвате добра работа и привличате благоприятни положения. 27-и носи рискове и грижи, а 28-и заслужени награди.

22-и. Ден за светски мероприятия, но за вас може би е отредена ролята на обслужващ персонал. Един ще изневери или ще разбере за изневери, друг ще стане обект на открита атака и незаслужена критика. Пътуванията преминават с проблеми и недоразуминия, а разговорите ви ще бъдат  провокирани от трети лица. Ако плачете на сън или на яве това е знак за мъчително пречистване.

23-и. До обед влизате в битка за защита на свои и приятелски интереси. Родените в третата декада са в особено неблагоприятна позиция. Вероятни са конфликти, проблеми при пътувания, тенденция към изневери, неравностойни и губещи връзки. Ако заминете за чужбина ще имате проблеми на място или дълго няма да се върнете, независимо обещанията, които сте дали на себе си или на друг.

24-и. От обед до утре на обед е особено опасно да се лъже и прикрива истината. Попадате в изнудващи положения. Не споделяйте. Плагиатите дебнат. Да не се регистрират и заверяват патенти и разрешителни. За всичко ще се плаща скъпо, ще ви връщат за допълнителни документи и заверки. Тази вечер си пожелайте нещо. Нуждаете се от подкрепа и разбиране и дано близките ви ги осигурят.

25-и. До обед ограничете контактите, не говорете много, не споделяйте и никого не заблуждавайте. Вършете си работата, без да се обяснявате с този и онзи. От обед навлизате в период на привличане и протекция. Ще ви търсят тези, с които в миналото сте се разминали и раздалечили. Тенденцията е да се върнете към източниците си на сила и любов. Планирайте пътувания, делови и лични визити.

26-и. Ден на помирение. Изглаждаме конфликтите, признаваме си взаимно греховете и ни олеква. Подпишете новите договори до ранния следобед. Почти в края на работното време отново се влиза в коловоз от интриги и противопоставяне. Уплътнете максимално работното си време, а за вечерта не планирайте срещи и запознанства. Приберете се навреме у дома и с това, което сте обещали.

27-и. Днес всеки ще получи важни знаци от съдбата и дано съумее да ги разчете. Контролирайте егото, не се опитвайте да доминирате и направлявате чуждия избор. Може би мнението и изборът ви са погрешни. Самолюбието ви ще бъде болезнено засегнато. Вероятни са назначения на конкурент на желаната за вас позиция. И в любовният ви живот може да се появи трети. Нужна ви е самозащита.

28-и. Днес и утре Луната от Козирог образува както стимулиращи, така и конфликтни аспекти. Дават ви се предимства, но всичко ще постигате със сила, агресия и ултимативен тон. Поставяте на тясно колеги и близки. И шефовете ще трябва да се съгласят с мнението и условията ви, но няма да е за дълго. Пътувайте, използвайте всяка предложена възможност, сключете нови договори.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чудесен съботен ден с приятелски срещи, пътувания и сбъдване на една мечта. В неделя важното свършете бързо. Вечерта е тежка за родените в първата декада, а и 24-и започва мъчително. На 25-и туширайте скандалите в зародиш. 26-и привлича покровители, а на 27-и нищо важно да не се започва. На 28-и правото и законът ще действат във ваша полза и интерес.

22-и. Днешният ден може да ви осигури стабилност и това, към което отдавна се стремите. Чакайте важни вести и гости, приемайте покани и се опитайте да огреете навсякъде, където имате лични интереси и амбиции. В този ден е добре да тръгнем в посоката, която ни привлича, да подредим личния си живот и да дадем благословия на избора на децата. До утре на обед диетите са противопоказни.

23-и. До обед крачите смело и се радвате на разбиране и взаимност. Следобед ви налягат мрачни мисли и нещо в отношенията се променя негативно. Не рискувайте, приберете се навреме ако ще пътувате и за утре сутрин не планирайте важни делови срещи. Луна и Уран сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените около 1 февруари. Очертава се болезнен избор.

24-и. Ако мислите за някого той ще ви се обади независимо къде се намира. Ден на телепатичните контакти. Приемайте нещата такива каквито са и не претендирайте за друго. Не се изказвайте неподготвени и не критикувайте чуждия избор. Очертават се проблеми и загуби, които трудно ще преглътнете. До утре на обед не подписвайте договори и не взимайте решения по имотни дела.

25-и. Тежко начало на деня за родените в третата декада. Не е време за забележки, критика и налагане на лично мнение. Оставете някой да си тръгне по пътя. В момента думите са стрели, които може да хвърлите по свои и по чужди и вместо да помогнете, да навредите. Ако счупите нещо е лош знак, но ако разлеете нещо нещата ще потръгнат към добро. Търсете начин за помирение.

26-и. Привличате благоприятни случайности, връщате си загубени в миналото позиции и се разбирате по спорните въпроси с близки, колеги и шефове. Ден на феникса, възкръсват затрупани във времето надежди и очаквания. Сключвате примирие и с конкуренцията в името на общото добро. Вечерта отново ще се върне нещо старо от миналото, което трябва да уточните и разрешите.

27-и. Ден на прилепа. Много неща ще се правят на тъмно с цел ограбване на нечии амбиции, чувства и ресурси. Бъдете внимателни в преценката и не се включвайте в проекти, които ви се струват манипулиращи. Не е ден за избиране на нова посока и цел. Не споделяйте намеренията си, не търсете нови партньори за съвместна работа и живот. Не се знае на кого и на какво ще налетите.

28-и. Чудесен ден за старт на нови проекти, за подписване на нови договори, за прегори по важни за семейството и фирмата ви въпроси и дейности. Може да получите желаното финансиране и да си осигурите нещо важно за бъдещето. Срещите ви тази вечер ще помогнат да намерите работа за вас или за децата и да се внедите в престижна пазарна ниша. Не си подритвайте късмета, бъдете делови.

Риби 20 февруари – 20 март

На 22-и всеки ще покаже какво чувства към другия. Ако ви трябват защитници, ще ги намерите. 23-и е ден на телепатичните контакти. На 24-25-и постигате непостижимото преди и поставяте ребром исканията си. Подгответе си речите. На 26-27-и се очертават кризи в отношенията. Плащате стари дългове и губите предимства, които сте спечелили не по правилата. 28-и дава нови сили и надежди.

22-и. В днешния ден се очертават лагерите. Разделяме се на свои и чужди, на преданни и предатели. Ще се наложи да се влиза в битки за защита на лични или общи интереси. Активно покажете чувства и емоции, пък който иска и може ще ви разбере. Сънищата показват накъде да тръгнете и какви здравословни проблеми може да имате. Доставете си радост за сетивата с храната.

23-и. Днес е препоръчително да приемаме нещата такива каквито ни ги предложи живота. Не отивайте в крайности, не изказвайте крайни мнения и не давайте препоръки. Ако се държите спокойно може да разберете нещо, за което не сте си давали сметка. Доверете се на интуицията. Ще усетите какво се случва с близък, който е далече. Обадете се. Ден за любов, уединение и смирение.

24-и. Чакайте важни вести, предложения и придобивки. Случващото се в този ден помага да постигнете целта, да тръгнете в нова посока и да реализирате една мечта. Ако получите покана или заминете за чужбина ще се усторите там и може дълго да останете. Но каквото и да се случи не се хвалете и не се оплаквайте, за да не привлечете чуждото неодобрение или негативна реакция.

25-и. Конфликтите на другите ще ви дадат тема за размисъл и ще ви осветлят по въпроси, които за вас са оставали тайна. Денят разкрива истинските намерния на близки, колеги и приятели. Трудно е да се сдържиш в коментарите. Внимавайте с поверителната информация. Днес думите тежат и струват скъпо. Някой ще ви направи безплатна реклама. Вечерта смирете амбицията и страстта.

26-и. Нищо няма да потръгне, ако не се постараете да изяснете нещата, да се извините ако сте направили грешка и да предложите услугите си, ако в миналото сте отказали да подкрепите някого в труден момент. Ден за освобождаване от греховете е страховете, но за всичко ще се иска смелост. Спазвайте диета, ограничете апетитите. Може да намерите лекарство за тежък проблем или болест.

27-и. Днес както и да се стараете на никого няма да угодите. Може да влезете в неприятни отношения и да затънете в дългове, ако направите неподходящ избор и инвестиция. Ден с негативна енергетика, която дистанцира, вреди и разболява. Не избързвайте с решенията. Утрешният ден ще ви даде правилните насоки, ще ви срещне с истински важните за вас хора и с нужните ви благодетели.

28-и. Ден на важен избор. Везните натежават в определена посока. Давате обещания и получавате такива. Може да се очакват изгодни предложения и възможности за съвместна дейност в кризата. Сключете нови договори, а за вечерта планирайте среща с тези, с които смятате да вървите напред в бизнеса и в живота. Медитирайте над кармата си и тази на рода, за да вземете правилното решение.

Още по темата: Седмичен хороскоп

Подобни статии