Пълен седмичен хороскоп за 23-29.01.2021

Близнаците да не изпадат в крайности, Ракът рискува да изпусне контрола, Девата преустановява компромисите, Водолеят хваща златната рибка, но може да прибърза с желанията

Кой ще получи изгодно предложение и за кого не е добре да рискува? Кой трябва да се съобразява с другите и кой да отреже въжетата, които спират полета му? Звездите дават и отговори на въпроси, които не сте задали.

Овен 21 март – 20 април 

На 23-и до обед се грижите за семейството, а следобед за нуждите на странични хора. До обед в неделя се включете в благотворителни проекти и сами ще получите подкрепа. Проведете важни делови срещи от обед на 25-и до обед на 26-и. 27-и идва, натоварен с агресивна енергетика. 28-и ни зарежда с хармония, а на 29-и получавате вести, за които ще почерпите. Отпадат някои ограничения.

23-и. Днес се събуждат мощни сили в организма ни. Обърнете повече внимание на нуждите на близките  и децата. Където и да отидете, носете подарък. Към обед се включва каналът на любовта и на сърцето. Добре е да вземете участие в благотворителни изяви. Насрочете за утре срещи с тези, на които нещо дължите или искате да помогнете. Който не е милостив, сам ще се лиши от милост.

24-и. Днес е точният съвпад на Слънцето със Сатурн. Сатурн е Кронос-строгият баща. Проявете повече разбиране към нуждите на близките и децата. Направете това, за което някой ви помоли, а не това, което вие си мислите, че му е нужно и достатъчно. Вслушвайте се в предложенията, които ви правят. Екипната работа е за предпочитане. Следобед обърнете внимание на личните си нужди.

25-и. Ден на колелото, правилата се променят. До обед се заемете със себе си. Променете прическа и визия, изберете подходящия тоалет, подгответе се добре за инициативите си следобед, когато е добре да проведете съвместни делови срещи и преговори. До края на работното време вземете важни решения. Опитайте се да привлечете настоящи и бъдещи спонсори, съюзници и сътрудници.

26-и. Днес и утре в хороскопа ви се оформят тежки  и рискови аспекти. Работата и семейните задължения са противопоставени. Добре е до обед да проведете важните срещи и преговори и да привлечете съмишленици. От обед до утре на обед нищо отговорно да не се предприема. Амбициите ви надскачат здравия разум. Очертават се остри сблъсъци на интереси, позиции и мнения.

27-и. Ден на огромните апетити, които може да ви изпокарат с колеги и близки. Вървите към изневери и изнервящи ситуации. Намалете темпото, не си позволявайте действия, за които ще съжалявате. Почти в края на работното време ще успеете да разделите неделимото и да се спазарите. И у дома тази вечер ситуацията отива към оправяне, примирие и разбирателство. Приберете се навреме.

28-и. Денят се свързва с човешката душа. Опитайте да влезете в положението на тези, с които влизате в контакт. Не съдете никого, преди да сте разсъдили и осъдили собственото си поведение и задкулисно намерение. Може да се постигне консенсус при преговори и да се стартират нови дейности до няколко дни. Препоръчват се упражнения, водещи към релакс, душевна и физическа хармония.

29-и. Един от силните ви и пробивни дни за месеца. Заставате на старта, отпушват се стопирани инициативи, получавате предложения и обаждания, които ще сложат начало на съвместен бизнес или делова инициатива. Гърнето си намира похлупака. Подпишете нови договори. От утре Меркурий ще тръгне ретроградно, ще се премахнат старите прегради, но ще се сложат нови ограничения.

 

Телец 21 април – 20 май

23-и е ден на прекаляване и преиграване за родените в третата декада. Не планирайте рискови пътувания. До обед на 24-и посетете родители и роднини, помогнете с каквото можете. На 25-и до обед се играят двойнствени игри. На 26-и срещате обединена съпротива. На 27-и смирете амбициите. 28-и е рисков за родените в първата декада. На 29-и не отивайте в крайности, спазвайте разпоредбите.

23-и. Не водете преговори, касаещи сделки с имоти и кредитиране. Луната от вашия знак е в конфликт с Меркурий от Водолей. Не е време за съвместни финансови проекти, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не се занимавайте. По възможност си останете у дома и обгрижвайте близките. До утре на обед е време за прояви на благотворителност.

24-и. Ден за дарителство и обгрижване на свои и чужди. Получавате откровение как да разрешите семеен спор, без да се нарушават правата и нуждите на един или друг. Проблемът е, че трудно приемате другата гледна точка. Опитвате да се наложите със сила. Родените в първата декада попадат в ограничаващи обстоятелства или излишно притискат децата и подопечните си.

25-и. Днес полезните вещества, мисли и продукти лесно се усвояват. Добре е сутринта да посветите на козметиката, на външния си вид и нуждите на тялото. Очертава се важен ден, постарайте се да изглеждате добре. Следобед е време за събрания и обсъждане на деловите задачи, наличности и нужди. До утре на обед е добро време за сключване на нови договори и внедряване в нов екип.

26-и. До 15 ч. е благоприятно за съвместни инициативи и преговори. Не отклонявайте  предложения и покани за среща. Вероятно е в бъдеще работата и парите ви да зависят от консултациите и разговорите проведени днес. Привечер напрежението ескалра, интересите и амбициите ви се сблъскват с тези на колеги и близки. До утре на обед се очертават конфликти.

27-и. В деня преди пълнолунито напрежението нараства. Всеки си гони интереса и не е склонен на компромиси. Очертават се конфликти, намеси в работата и в личния ви живот и опити за манипулация. Вечерта ситуацията се успокоява, но в следващите дни ще ближете рани, трудно ще простите и ще ви простят. Бъдете дипломатични и тактични. Препоръчва се диета на всички нива.

28-и. В този ден има тежки и рискови аспекти, особено за родените в първата декада. Не отивайте в крайности, внимавайте при пътувания и по добре си останете у дома. В този ден крясъците разболяват и вредят повече, отколкото си мислим. Постарайте се да овладеете емоциите и да туширате скандала. Следете кръвното и не се занимавайте с тежки физически упраждения.

29-и. Проверявайте по различни канали вестите и предложенията, които получавате. Не е изключено да работите за чужди интереси и да вложите пари и интелект в дейности носещи печалба за друг. В този ден е важно да не ни напуска чувството за мяра и мярка. Не се лакомете както в бизнеса, така и по отношения на храната. Контролирайте употребата на стимуланти и алкохол. Лесно се излиза от релси.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

До 25-и Луната от вашия знак ще сключва брилянтни аспекти с Меркурий, Юпитер и Слънце от Водолей. Тенденцията е да осъществите полезни за бъдещето връзки и да започнете нова работа. Действайте активно. 26-и ще ви свърже с нова група по интереси и дейности. 27-и е рисков, лесно се отива към конфликти. 28-и е балансиран, а на 29-и ще получите вест, за която някой ще почерпи.

23-и. Днес късметът ще работи повече за родените в първата декада. Възползвайте се от всяка възможност, която съдбата ви предлага. Енергията Кундалини се събужда и помага да се държите изправено, да реагирате адекватно на случващото се и да извлечете максимални ползи от всяка  среща, разговор или лична инициатива. Вечерта се приберете с подарък и чакайте такъв.

24-и. До обед намерете време за близки и познати, които се нуждаят от грижа и малко внимание. Не подминавайте протегнатите за помощ ръце. Този ден подлага на проверка чувството ни на обич и отговорност към съдбата на ближния. Следобед намерете време за себе си и за личните си нужди. До утре на обед е добре да проведете планираните лечебни и разкрасителни процедури.

25-и. За родените в третата декада денят обещава късмет във връзките, възможност за старт на нова професионална дейност и шанс за подписване на нови договори. Рестартирате стопирана работа и  порект или започвате нещо ново. Може да бъдете приети в нов екип или група по интереси. Този ден помага да си намерите мястото си в социума. Намерете време и за личната си визия.

26-и. Този ден ще помогне да разширите връзките и личната си територия на влияние. Влизате в ролята на вдъхновител, обединител и организатор на съвместни делови инициативи. Проведете събрания и преговаряйте. Сега а момента да затворите производствения си цикъл и да намерите стабилни партньори. Вечерта е заредена с агресия, а в утрешния ден не очаквайте компромиси.

27-и. Ден на огромните амбиции и апетити. Искаме много и не сме склонни на компромиси. Ще ви настъпят по мазола. Старайте се да не провокирате околните и се дистанцирайте от разговори с потенциални конкуренти. Не взимайте прибързани решения и бройте до десет преди да кажете и направите нещо, за което може да съжалявате. Спазвайте диета, ограничете контактите.

28-и. Спокоен, ведър и хармоничен ден. Съвпадът на Венера и Плутон работи в полза на любовните връзки. Помирете се, сдобрете се. Потърсете тези, които ви липсват и с които прибързано сте се разделили. Родените около 1 юни да планират за утре важни делови разговори, от които може да дойдат пари, нова работа и придобивки. Тази вечер може да очаквате гости, които дълго ще ви радват.

29-и. За родените около 1 юни денят носи късмет, възможности за повишение и нова работа. Слънце и Юпитер от Водолей ви облъчват с брилянтна енергетика. Проведете срещите, от които очаквате много. Шефовете ще бъдат добронамерени. Ще привлечете и полезни за бъдещето ви хора. Ще имате повод да почерпите. Поне една преграда ще се махне от пътя ви. Не отивайте в крайности.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 23-и конкуренцията е на високо ниво, но и постиженията ви са големи. На 24-и е време за благотворителност. Проведете важните си срещи на 25-и следобед. 26-и е ден за сформиране на нов екип и подновяване на бизнес инициативи. 27-и е рисков и проблемен. На 28-и може да се раздели неделимото преди. 29-и дава шанс да влезете в нова среда и да печелите добре. Бъдете активни.

23-и. Високоенергиен ден. Може да се решите на крачка, която в миналото е била невъзможна или притеснителна. Натоварете ума, щадете кръста. Не вършете несвойствена работа. Започнете прочистващи процедури и диета до пълнолунието. Днес е добре да прочистите и приятелските връзки и да откажете един ангажимент, който ви поставя в неблагоприятна или вредна среда и позиция.

24-и. Не отлагайте посещение при родители и деца и при тези, които се нуждаят от вашето внимание и грижа. Ден на сърцето. Включва се каналът на космическата любов. Който днес не е милостив, сам ще се лиши от милост. Помогнете на някой, изпаднал в нужда. Чакайте подкрепа в труден момент и посещение, което носи обгрижване и надежда. Вечерта се погрижете за себе си.

25-и. До обед посетете център за рехабилитация. Тествайте нов козметичен продукт и се погрижете за личната си визия. От обед до утре на обед проведете срещи и разговори с тези, с които ще работите и ще печелите съвместно в бъдеще. Участвайте в събрания на екипа. В тези дни се оформят новите групи в политически и бизнес план. Не оставайте извън играта, намерете си мястото.

26-и. Днес и утре Луната е във вашия знак. Този ден ви носи късмет и възможност да получите предимства и да сключите нови договори при много по-изгодни условия. Сега е момента да влезете и в нова група по интереси. Идват много добри оферти. Рекламирайте се и ще привлечете спонсори. Вечерта навлизате в труден период. За утрешния ден не планирайте нищо рисково и амбициозно.

27-и. Ден на ненаситните апетити. Трудно е да се контролират отношенията. Семейните дела са противопоставени на служебните. Не бива да отсъствате нито от едното място, нито от другото. Трудно ще комбинирате нещата и може да изпуснете ситуацията от контрол. Не е ден за изневери, след моментното удоволствие ще следват дълги дни на проблеми и разочарования.

28-и. Ден на човешката душа. Не лъжете, помирете се, направете крачка към тези, които обичате и цените. Една лъжа ще се превърне в истина и ще донесе неприятностности. Ден на честната игра и политика. Спестените признания ще се разберат по заобиколни пътища. Отношенията с партньори зациклят и излизат от рамките на добрия тон. Вечерта чакайте съобщение, което променя играта.

29-и. Ден на виното и камбаната. Получавате вести, които чакате отдавна. Някой със сигурност ще почерпи, а друг ще бъде пренебрегнат, което ще го мотивира да направи крачка в нова посока. Сега е момента да задвижите стопирани проекти или такива, за които все чакате подходящото време. Не протакайте нещата, подайте нужните документи, подпишете нови договори, търсете си правата. 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Очертават се проблеми за родените в първата декада. През уикенда намерете време както за своите дела, така и за близките и приятелите, които се нуждаят от подкрепа. Родители и деца трудно ще се разбират. На 25-и ще се наложат и непредвидени разходи. За 26-и отложете събрания и срещи на екипа. 27-и идва с конфликти и сблъсъци на интереси. На 28-29-и конкурентите ви атакуват.

23-и. Ден на високите енергии и амбициозните цели. Поставете условията си до обед. Следобед постепенно нещата се променят, налага се да помагате на близки и приятели. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. До утре на обед се включете в спонсорски инициативи и чакайте подаръци от съдбата. Сега е момента да пренаредим списъка на приятелите и враговете.

24-и. Днес молитвите ни се чуват и сбъдват. Всеки на своето ниво ще получи озарение и някакво прозрение за бъдещето, за отношенията с близките, децата и партньорите в живота. Правят се жестове и подаръци. Правете това, за което ви помолят. Едно ваше желание ще се сбъдне, а и молбите ви няма да останат без отговор. Не се карайте с никого, после много трудно ще се сдобрите.

25-и. До обед е по-важно да се заемете със себе си, а не да бързате за работа и да пристигнете в неугледен вид. По дрехите и визията ще ви посрещат. Очертават се важни преговори следобед и посещения на спонсори, които ще носят предимства за бъдещето ви. Постарайте се да изглеждате на ниво и ще оберете овациите. Лъвът си е цар, не се явявайте неглиже, където и да е.

26-и. Днес може да сключите изгодни договори и да получите покани, които ще ви помогнат да влезете в престижна среда и група. Ден на тръбача, който свири сбор. Време е за събрания, за сбирка на групата, с която работите или предстои да влезете. Ще получите чаканите оферти. Нищо не е за изпускане. Вечерта амбициите взимат връх над здравия разум. Не е време за грешки в подхода.

27-и. Днес разваляте диети и отношения, вършите прегрешения, които ще ви разделят от важни и качествени хора в живота и ще ви насочат към неблагоприятна за вас среда и връзка. Ограничете контактите, не взимайте прибързани решения, особено в любовта и чувствата. Вървите към изневери, които ще ви излезат солено, а и доста сълзи може да полеете. Увеличете самоконтрола.

28-и. За родените в първата декада денят е рисков, особено ако не се смирят, ако не стоплят отношенията си и вървят към конфликти и изневери. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили и каквото се развали трудно ще се оправи. Очертават се загуби и здравословни проблеми. Следете кръвното, не се занимавайте с екстремни спортове, движете се в златната среда.

29-и. Днес конкуренцията ще има предимство при разпределяне парчетата от тортата или от постната пица. Може да се окажете излъгани в очаквания и надежди. Ще се ядосвате и губите контрол. Денят е неблагоприятен за рискови пътувания, за участия в преговори, където не се чувствате на мястото си. Ще се оформи коалиция против личните ви интереси. Време е и вие да организирате такава.

 

Дева 23 август – 22 септември

До 25-и Луната от Близнаци и Нептун от Риби ще образуват рискови аспекти спрямо Слънцето ви. Внимавайте с двойнствените връзки. Очертават се сблъсъци на интереси и мнения. Ще вършите работата на мързеливците. На 26-и може да получите изгодно предложение и да сключите перфектния договор. На 27-и нищо важно да не се започва. 28-и носи помирение, а 29-и добра вест.

23-и. Днес може да направите крачка в нова посока, но после да се окаже, че това не е вашата посока и не е това, което искате да имате или с което да се занимавате. Мотивира ви желанието да услужите на някого или да го спечелите и привлечете в личната си орбита. Не приемайте на доверие нечии идеи и обещания. За всичко предприето днес ще плащате вие, ще отделяте от времето и личните си ресурси.

24-и. До обед направете това, за което някой ви помоли, а следобед се занимавайте само с личните си дела и нужди. Проведете разговорите, които не търпят отлагане. Днес е важно да дадеш, но и да изискваш. Не оставайте в позиция, в която се чувствате употребени или по някакъв начин отхвърлени и недооценени. Дайте си сметка кой ви цени и обича и бъдете с него. Край с компромисите.

25-и. Очертава се разпиляна сутрин, в която трудно ще свършите планираната работа. Отделете повече време за личната си визия, тествайте нов козметичен продукт. Следобед ще се провеждат събрания на екипа. Ако не ви поканят, значи не държат на вас. Ако получите предложение, възползвайте се максимално. До утре на обед планирайте сключването на нови договори.

26-и. До 15 ч. е добре за преговори и подписване на нови договори. Уредете си среща с посредници, с бъдещи шефове или спонсори. Сега е момента да влезете в желаната от вас среда и да станете част от перспективен екип. Някой ще дочака повишение и ще се радва на повече екстри. Вечерта апетитите се изострят. До утре на обед се очертават удари под кръста и конфликти, които провалят връзките.

27-и. Увеличете дистанциите. Днес на никого няма да може да угодите, най много да си докарете болестен проблем. Влизате в губещи отношения. Силните на деня са безкомпромисни. Не започвайте нищо важно, не подписвайте нови договори поне до обед. Чак към края на работното време може да се споразумеете изгодно и да направите важна крачка напред в деловите връзки. Имайте търпение.

28-и. Хармоничен ден. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Скандалите и крясъците разболяват. Водете дипломатични преговори и се съобразете с другата гледна точка, особено ако ви предлагат отстъпки и екстри. Ако водите дела разделете пари и отговорности поравно. Почистете дома, спазвайте диета, прочистете и организма си от отровите.

29-и. Добре е да планирате приятелски срещи и визити и да разпуснете тази вечер в приятна компания. Важното в този ден е да не се губи присъствие на духа и чувство за мярка във всичко, което правите, казвате, пиете и ядете. Който отиде в крайности ще съжалява и ще дистанира тези, които иска да привлече. Най-добрият ден в месеца за любовно предложение и годеж. Не се бавете.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Очертава се благоприятен за личните ви цели и намерения уикенд. Давате подкрепа и получавате такава в нужния момент. От 25-и следобед до 15ч. на 26-и подпишете нови договори и играйте активно в отношенията и фирмените дела. 27-и е ден на тежки конкурентни битки. 28-и носи помирение и разпределя ролите. На 29-и получавате покани и имате възможност да влезете в печеливша среда.

23-и. Ден на високите енергии и цели. Започнете действия и преговори по най-важните си дела, които отдавна планирате. Родените в първата декада ще получат не само морална, но и материална подкрепа от близки и приятели. Не бързайте да се хвалите или да разпределяте пари и позиции преди да сте ги получили. До неделя на обед планирайте и търсете страничин пътища за реализация.

24-и. Днес и родените във втората декада ще има за какво да почерпят. До обед правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути и удовлетворени. Вечерта прегледайте гардероба, изберете тоалет, направете прочистващи и освежаващи процедури и се подготвте за срещите си в утрешния ден. Не отклонявайте покани за делови разговори.

25-и. Днес може и да закъснеете за работа, но трябва да пристигнете в пълното си великолепие, с новия тоалет и с променена визия. Към обед се открива поле за важни делови срещи. Ще бъдете предпочетени за престижна работа и длъжност. До края на работното врме е важно да подпишете нови договори и да се опитате да се внедрите в нова и престижна серда. Надвивате конкуренцията.

26-и. За родените в първата декада ще има повече спънки по пътя, но в този ден не бива да се отказвате от преговори и участия в събрания и фирмени мероприятия. Конкуренцията е на ниво, но ако си сред хората, които те познават и ценят работата ти ще потръгне и разговорите ще приключат с взимане на ползотворни за всички решения. Застанете на старта на нова дейност.

27-и. Един от рисковите ви дни за месеца. Апетитите са огромни, взаимно си правим номера и си вредим. Смирете амбициите и не искайте много от живота. Работата и семейните дела са противопоставени. Ако едното върви, другото ще зацикли. Не влизайте в спорове. Активизира се вътрешния змей във всеки от нас, лакомията трябва да се контролира. Днес и утре е време за диета.

28-и. Ведър, хармоничен и спокоен ден, в който може да се намери удовлетворяващото за всички решение. Водените дела ще приключат със споразумение между страните. Всеки прави своята крачка към другия или нужните отстъпки, за да има мир и любов. Родените около 15 октомври може да си върнат загубени или прекратени във времето връзки. Малките жестове вършат голяма работа.

29-и. Днес Слънце и Юпитер са в брилянтен аспект спрямо Слънцето на родените около 1 октомври. Ще се радвате на протекции и неочаквани предложения. Ще получавате дължими пари и екстри и ще бъдете предпочетени за престижна работа или отговорен пост. Гонете си интереса. Съдбата отваря врата към успеха, но трябва да се престрашиш и да влезеш. Направете своя избор.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 23-и до обед организирайте и присъствайте на представителни срещи. От обед до утре на обед е време за благотворителност кой както го разбира. Планирайте за 25-и следобед важни делови срещи и преговори, както и подписването на нови договори. Добре е да влезете в нов екип още на 26-и. Преградите са лесно преодолими. На 27-и действате манипулиращо. 28-29-и носят раздели.

23-и. Ден за среща с тези, с които не се виждате често. Събират се родители и деца, всеки да направи своите жестове на разбиране и приемане. Изчистете отношенията, споделете какво ви тежи, уредете го и заровете томахавките. Нека след днешния ден ви събере само любовта, но не и претенциите един към друг. Навлизаме в деня на сърцето. Погрижете се за тези, които обичате.

24-и. До обед се заемете с благотворителни проекти и вижте кой от близките ви се нуждае от обгрижване. Сами ще получите подкрепа в труден момент. Днес длъжниците се издължават. Всеки според силите си е добре да помогне на близки и приятели. Следобед е време за релакс и почивка. Полезните продукти и мисли чудесно се усвояват. В следващите дни и нова работа ще ви се отвори.

25-и. Преди обед посетете фризьор и козметик. Подгответе се за преговорите следобед. Навлизате в силен двудневен период, в който ще постигнете много, ще привлечете клиентела, ще влезете в нов екип или в нова среда, ще получите изгодни поръчки и ангажименти. Шефовете ще действат активно, ще разпределят роли и пари. Събира се личния състав и се поставят новите задачи.

26-и. Време е за представителни срещи, за поемане на нови задачи, участия и ангажименти. Бизнесът излиза от будната кома. Ден за преговори и фирмени инициативи. Събират се единомишленици и решават как да я карат занапред. Вечерта изостря активността и личната ви амбиция. Няма да се дадете без бой в битките, които предстоят. Ролите се сменят, вече държите в ръката си силната карта.

27-и. Ден на хората с големи апетити и здрава захапка. Никой не пуска кокала и вие няма да го направите. Ще действате силово и ще постигнете каквото ви е нужно. Ще си проличат тези, които управляват ситуацията и контролират живота на другите. За грешка няма да има прошка. Лош знак е ако се скарате и повишите тон. После дълго няма да се помирите. Щадете чувствата на близките.

28-и. Венера е в точен съвпад с Плутон. Днес и утре са най-добрите дни в месеца за годежи и сключване на брак. Връзките ви ще бъдат покровителствани от  висшата любов. Внимавайте в играта на чувствата, направете жестовете, които се очакват от вас. Време е за разширение в дома и за нова подредба в живота на децата. Крясъците вредят особено силно, а тежките думи удрят право в сърцето.

29-и. Ден на неконтролируемите енергии. Може много да се постигне, но и много неща да се развалят, ако загубите чувството си за мярка. Проведете неотложните разговори. От утре Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към старите и неуредени дейности и отношения. Обещаното трябва да се изпълни до 21 февруари, когато Меркурий отново ще тръгне директно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

До 25-и срещате неотстъпчивост и трудно прокарвате идеите си. Добре е за прояви на благотворителност. Жестовете ще ви се върнат в следващите дни. На 26-и може да сключите стабилизиращи договори и да осъществите полезни връзки. 27-и дава сила на силните. На 28-и с всеки може да се разберете. Добре е да се повдигнат неудобните въпроси. 29-и носи придобивка.

23-и. Добре е да се започне прочистваща диета до пълнолунието. Денят зпочва с голяма амбиция и с желание за пробив в една важна за вас посока. Следобед помогнете и на близък да постигне замислите си. Печели съвместната игра, иначе всеки губи по отделно и се свива в своя ъгъл. До утре на обед тенденцията е да се дава и да се обгрижват нуждаещите се от топлина и обич.

24-и Днес отстъпвате от амбициите и желанията си и давате предимства на близките и децата. Ще ви стопли радостта в нечии очи. Ден на сърцето и на любовта. Съдбата ще завърти своето колело и тези, които са се раздалечили ще отидат към сближаване. До утре на обед за вас предстои и някакво магическо преобразяване. Време е да изоставите губещите идеи и да направите своя ход.

25-и. Денят започва нервно и с притеснения, но към обед ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Чакайте предложения. Планирайте до края на работното време срещи с настоящи или бъдещи клиенти и спонсори. Активизират се партньорските връзки и в утрешния ден може да направите важна крачка към по-добра работа и печеливша дейност. Постарайте се да привлечете нужните ви хора.

26-и. Ден на тръбача, който свири за сбор и ни събира под знамената на личната ни амбиция и активност. Ще се сключват изгодни договори, ще се съживи търговската инициатива и работата ви ще потръгне. Водете преговори и се опитайте да привлечете съюзници и съмишленици. Активизират се определени групи и сдружения. Всеки трябва да намери мястото си в социума, за да спечели.

27-и. Ден на огромните апетити. Големите и силните няма да се съобразяват с дребните и слабите. Всеки е тръгнал с голямата кошница и със стремежа да спечели повече от друг път. Не очаквайте да ви направят компромиси, а и вие няма да направите такива. Ден на вълчия свят и на вълчия глад. Отложеното за утре ще мине много по добре. Ще се разберете и ще си стиснете ръцете.

28-и. Днес се намират нужните думи и действия, които ще стопят дистанциите и ще помогнат на съвместната ви работа и живот. Ще се решат болезнени въпроси и ще се намери изход от неприятни положения. Ден на човешката душа. Опитайте да разберете другата гледна точка и да влезете в положението на околните. До края на деня може да подпишете изгодни споразумения.

29-и. Един от силните ви дни за месеца. Каквото свършите до края на работното време ще ви помогне да излезете от лична и професионална криза и да задвижите бизнеса си. Няма време, действайте активно и по най-важните точки от дневния ви ред. Не отлагайте старта на новата си търговска инициатива. Утре Меркурий ще тръгне в ретроградна посока и ще ни върне назад.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада са в силна и печеливша позиция на 23-и. На 24-и е важно да се погрижим за близките и за нуждаещите се от грижи. 25-и е денят на пръстена и колелото. До вечерта може да се реши спорен въпрос и да се излезе от зациклено положение. Побързайте. На 26-и ще влезете в  ограничаваща ви среда. 27-и носи рискове и болка. На 28-29-и преодолявате препятствията с лекота.

23-и. В днешния ден всеки може да получи стимул и подкрепа за действие. Важното е да знаете какво искате и да не объркате посоките. Родените след 13 януари ще извадят по-голям късмет и може да привлекат качествени партньори. Венера бърза на среща с Плутон във вашия знак и до 28-и ще го настигне. Периодът ще ви донесе придобивка в дома и възможност да срещнете любовта.

24-и. Ден на сърцето. Сега е момента да даваш и  да получаваш, да посетиш близките и да дадеш на нуждаещите се част от своята топлина. Включете се в спонсорски и благотворителни мероприятия. И за вас някой ще се погрижи и ще ви подаде ръка в труден момент. Този ден е изпитание за роднинските и приятелски връзки и дано всеки направи своите жестове в полза на другия.

25-и. Не се притеснявайте, дори и да закъснеете за работа или за някакъв друг ангажимент. Сутринта е важно да отделиш нужното време за външния си вид. Следобед е вероятно да организирате или да присъстване на важни преговори. Ще се решават и важни делови въпроси. Постарайте се да сте на ниво. До утре на обед имате шанс за сключване на успешни договори и за влизане в нова среда.

26-и. Днес е важно да си дадете сметка къде ви е мястото, в коя среда бихте успели повече и с кои партньори работата ви ще потръгне. Ако имате възможност за избор, направете го и прекъснете вредни за вас отношения. Днес се събираме в групи по интереси и търсим нишата, в която ще се развиваме в бъдеще. Сключете новите си договори, поставете ребром въпросите, които ви интересуват.

27-и. Ден на тежко противопоставяне. На всяка крачка срещате отпор, напредвате мъчително и правите излишни разходи. Съветът е да отложите важното и отговорното за утре, когато късметът ще ви се усмихне и нещата ще се подредят изгодно за вас. Не бързайте да се отказвате и да си тръгвате от една връзка. Този ден подлага на изпитание чувствата и личните ни възможности, изчакайте.

28-и. Ден на балансираната и умерена политика. Един отстъпва за едно, друг за друго и отношенията тръгват към оправяне. Не си позволявайте да влизате в скандали и разправии. Всичко може да се разреши с разбиране и дипломатичност. Вечерта чакайте обаждене и вест, които ще помогнат още утре да направте силен ход в бизнеса. Имате шанс да намерите по-добра и печеливша работа.

29-и. Един от успешните ви дни, в които и най-зациклената ситуация може да се отпуши и да се намери търсения изход и вариант. Някой ще получи предложение за работа, друг ще си извоюва по-добра позиция и ще подпише нови договори. Стремежът на всички нива е към организиране на работата и служебните ангажименти по нов начи. Направете нужните крачки, промени и реформи.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

23-и е ден на високите енергии, ще се справите с всеки проблем. На 24-и е точният съвпад на Слънце и Сатурн във Водолей, а на 29-и е съвпадът му и с Юпитер. Родените в този период ще имат видими и невидими защитници. Ще се разберете по имотни и наследствени дела. На 26-и чакайте изгодни предложения и договори. На 27-и се дистанцирайте от места на агресия. На 28-29-и водите тежки битки.

23-и. Днес получавате подаръци от съдбата. В труден момент ще ви подадат ръка хора от миналото ви. Очертават се и нови запознанства, които ще ви помогнат да постигнете напредък в работата и в живота. До 25-и Луната от Близнаци ще сключва брилянтни аспекти с четирите планети във Водолей. Чакайте подкрепа от чужбина и шанс за включване в благотворителни делови проекти.

24-и. Днес длъжниците се издължават. Слънцето е в съвпад със Сатурн. Плащаме бащинският и синовен дълг. Върнете жестове на внимание и обич. Душата се радва и стопля от едно посещение и среща. Време е да се пракрачат баририте от миналото, в което всеки е дърпал в различна посока Кризата стопява дистанциите, кръвта вода не става, роднините се събират и решават проблемите си.

25-и. Започнете деня с грижа за личната си визия. Облечете новите дрехи и се пригответе за важни делови срещи. До вечерта ще получите покана за участие в престижен проект. Работата ви ще се оцени, може да ви повишат или да ви приемат в желания екип. Каквото не уредите днес ще се получи и приключи успешно за вас в утрешния ден. Навлизате в силен юридически и творчески период.

26-и. Не пропускайте този ден, той е удачен за всяко начинание, независимо дали е важно или незначително. Всичко започнато и предприето ще носи ползи и ще ви изкачва по стълбата на успеха и личната реализация. Такъв шанс дълго ще чакате. Явете се на конкурси, кандидатствайте за субсидии и за престижни служебни позиции. Постарайте се да извлечете ползи от всяко обаждане и покана.

27-и. Ден на ненаситните амбиции и апетити. Бъдете сигурни, че ще се играе начестно. Вземете предпазни мерки и ограничете контактите с тези, които и друг път са ви поставяли в рискова позиция. Не се поддавайте на изкусителни предложения. Останете верни на принципите си и на партньора. Венера е в прагъъдките на Плутон, сексът е на предни позиции, загърбвайки истинската любов.

28-и. Родените в първата декада да бъдат особено внимателни на пътя. В хороскопа ви действа кармичен кръст. Скандалите може да ви разболеят. Придържайте се към добрия тон и на никаква цена не започвайте и не влизайте в конфликти. Може да пострадате и физически. Не тръгвайте на път с неизправно превозно средство, в депресивно или болестно състояние. Бъдете максимално отговорни.

29-и. Днес може да получите предложение, което ще изисква да се откажете от досегашния си бизнес или от старата си работа. Внимателно проучете нещата. Луната от Лъв е в опозиция на Меркурий от вашия знак, но пък Слънцето е в съвпад с Юпитер във Водолей. Невидими и видими сили ви помагат и подкрепят. Ще уловите златната рибка, но може прибързано ще изкажете необмислени желания.

Риби 20 февруари - 20 март

23-и изисква внимание, не губете чувството си за мярка. На 24-и обгрижвате родители и деца и се отказвате от лична амбиция. На 25-и до обед идете на фризьор. Планираните за следобед срещи и разговори ще ви донесат победи и изгодни делови предложения. Навлизате в един от най-силните си периоди. На 26-27-и водите по точки в играта. Побързайте до 29-и да сключите нови договори.

23-и. Важното свършете сутринта, а след това помогнете с каквото можете на близките. Навлизаме в деня на сърцето. Не коментирайте това, за което ви молят а с такт и дипломатичност го свършете и уредете. Родените в първата декада ще трябва да дават повече и ще изпитват по-голямо натоварване. Не планирайте нищо важно за утре, когато отново сте в донорска позиция.

24-и. Денят се свързва с чашата, със сърцето и със Свещенния граал. Молитвите ни се чуват и сбъдват. Ще получите откровение в труден момент и някаква неочаквана подкрепа в почти безизсходна за вас ситуация. Доверете се на предчувствията си, а не на съветите на околните. Печели мъдрият човек, а не умният. Правете жестове и подаръци, проявете състрадание към ближния в тежък за него момент.

25-и. Родените около 10 март ще имат разсейващ предиобед. Загърбвате работата, грижите се повече за себе си, отколкото за професионалните си дела. Дано закъсненията и прегрешенията ви останат незабелязани. Следобед трябва да сте на точното място. Предстоят важни преговори, в които не бива да оставите друг да води играта. Чакат ви два силни дни, в които може да подпишете изгодни договори.

26-и. Днес се събираме в групи по интереси. Оформят се екипите за даден професионален проект. Влизате в ръководството или сте този, който контролира и разпределя дейности, участия и проценти. Ще си заслужите повишението и ще получите изненадващ бонус. Такъв шанс може да чакате цял месец. Започнете прочистваща диета, изхвърлете всичко ненужно и вредно от живота си.

27-и. Ден на големите амбиции и големите жертви. Нищо не се дава даром. Конкуренцията се опитва да ви подлее вода, но не знае, че в тази среда вие плувате чудесно. Ще се справите с нападките и манипулациите и ще поставите някого на мястото му. Не повишавайте тон, днес крясъците ще ни разболеят. Вечерта ще сънувате пророчески сън, който ще даде решение на назрелите проблеми.

28-и. Ден на душата и на задушевните разговори, на разбирателството и компромиса. Делете всичко поравно. Постарайте се да обърнете внимание на всеки член от семейството и да чуете молбите и изповедите на колегите. Денят носи хармония между астралното ни и физическото ни тяло. Не си нарушавайте вътрешния комфорт и спокойствито на другите. Символ на деня е умереността.

29-и. Днес Слънцето е в точен съвпад с вашата управляваща планета Юпитер в знака на Водолея. Ще се случват събития показващи на кого може да се опрете и доверите. Някаква невидима сила ще ви насочи към важните за вас места и хора. Ще се раждат деца, пазени от висши сили и призвани да променят към по-добро този свят и неговите закони. Може да сключите перфектните договори и сделки. 

Подобни статии