Пълен седмичен хороскоп за 23 - 29 октомври: Предизвикателство в живота на Телеца, нова страст при Близнаците

Някои правят компромиси, други очакват такива. Някои действат дипломатично, други

Овен 21 март – 20 април

От 23-и Слънцето навлиза в Скорпион и вече не ви е в опозиция. На 24-и нищо не е такова каквото изглежда. Очертават се двойнствени отношения. На 25-и сте обект на фатални връзки и зарибяване. На 26-и по пътя ви ще има няколко прегради. 27-и изисква да се преговаря. Търсете компромисни варианти при договарянето. На 28-и проучвайте терена, а на 29-и навлизате в период на реформи.

23-и. Ден на важни новини и предложения, на които не е добре да се отказва. Време е да презаредите батерията, да подновите стопирани връзки и да отворите път за новите. Важното е да знаете докъде може да стигнете, да не си превишавате правата и пълномощията, но и да не позволявате на някой друг да ви отнеме това, което се е запътило към вас. Днес завесата се вдига пред погледа ви.

24-и. Ден на маскарада, който ще ви въвлече в двойнствени връзки. Всеки играе своята игра и е склонен да поукрасява нещата или да скрива неизгодното за него. Всичко получено като информация или предложение да се проверява по странични канали. Може да не ви приемат така както очаквате в местата, където отивате, но със сигурност ще направите нужното впечатление.

25-и. Ден на тежка компроматна война. На всички нива се плетат мрежи и се ловят наивници. Не си позволявайте да зависите от друг, ограничете контактите в социалните мрежи и по възможност не подписвайте нови договори. Търговците ще са безмилостни в желанието за бърза печалба. Четете дребния шрифт. Неблагоприятен ден за запознанства и годежи. Лесно се влиза в капани.

26-и. Родените в първата декада днес ще срещат прегради на всяка крачка. Пътят ви е като бягане с препятствия. Трудно ще покриете норматива на тези, които бягат без препятствия, които използват  протекции и връзки. Конкуренцията е жестока, вероятно е да се окажете в резервите. Не губете увереност и се борете докрай за желаната позиция в бизнеса и в обществото. И у дома е неразбория.

27-и. Днес и за родените във втората декада ще има трудни моменти и предизвикателства. Включете се в състезателна програма, дори и да усещате, че не сте съвсем подготвени. Денят се свързва с колесницата на победата, която е за смелите. Водете преговори, създайте нови връзки, посетете панаири и изложби, рекламирайте се по всички начини и късметът ще ви се усмихне.

28-и. Ден за проучване. Може да намерите важна информация, която използвана добре ще ви осигури престижна работа или важен ангажимент. Сега е момента да влезете в нова група по интереси и да си осигурите подкрепа за амбициозните си проекти и начинания в бъдеще. Лесно се усвояват нови знания и езици. Търсете учител за вас или за децата. И сънищата ви носят някаква подсказка.

29-и. Ден на коренната реформа. Склонни сте да налагате със сила личните си проекти и становища. Готови сте на битка с тези, които по някакъв начин ви засягат и провокират. Проблемът е, че днес битките ще се водят с непозволени средства или с такива, които не познавате или не сте усвоили добре. Всеки ще си научи урока, но по трудния начин. Все пак тенденцията е вие да спечелите.

  

Телец 21 април – 20 май

От 23-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Предстоят остри сблъсъци на интереси. 24-и ви сблъсква със студенината в нечии очи и сърце. 25-и носи объркващи сигнали, не бързайте да се обвързвате. 26-27-и ще бъдат силните ви и успешни дни, в които ще постигнете напредък и може да сключите изгодни договори. 28-и изисква проучване, а на 29-и апетитът е огромен.

23-и. Ден на неконтролируемите емоции и енергии. Внимавайте с алкохола и не допускайте да загубите присъствие на духа във всяка ситуация. В живота и работата ви може да се появи опонент или някакво предизвикателство, което ще активизира ума и усилията ви и ще постави на изпитание личната ви издържливост и приспособимост. Чакайте вести, които може да променят решения и отношения.

24-и. Този ден може да ви откаже от една илюзия, но и да ви вкара в поредната. Всеки се оглежда в своето огледало. За един то е криво за друг реално отразява живота. За вас това ще е ден на проверка на връзките и поглед към нова среда. Може да се разочаровате от някого и да му обърнете гръб. Предстои инвентаризация на връзките. Днес и утре не се обвързвайте с никого на никаква цена.

25-и. Всичко, което ви се предложи ще съдържа някаква уловка. Ден на мрежата. Лесно се попада в капани на лакомията, страстта и завистта. В желанието за бърза печалба може да попаднете в зависимости, от които трудно ще се измъкнете. Тенденцията е да се ловят наивници на всякакви възрасти. И вие ще използвате чуждото предоверяване, за да получите каквото искате.

26-и. Днес преградите са лесно преодолими. Не се плашете от условностите, от забраните които не важат за всички и от нежеланието на околните да ви съдействат. Ще постигнете целите си, ако се концентрирате само в една посока и вложите всички сили и средства за постигането на една важна за вас цел. Ако се разпилеете в много  дейности и задачи няма да свършите нито една като хората.

27-и. За днес се препоръчва делова активност и методичност. Водете преговори, стиснете си ръцете с взаимно изгодни споразумения и подпишете новите си трудови договори. В този ден честността е най-добрата политика. Който спазва уговорките и не нарушава дадените обещания ще се похвали с печалби и придобивки. Вървите към революционни преустройства в начина ви на работа и живот.

28-и. Днес лесно се усвояват нови знания и умения. Всеки трябва да намери своята група по интереси. Запишете и децата за някакви тренировки или извънкласни занимания. Ще имате силна конкуренция, ако се явите на конкурси, но ако спречелите пред вас ще се отворят нови хоризонти и възможности. Нищо да не се прави повърхностно, опитайте да стигнете до корена на нещата. 

29-и. Родените във втората декада ще изживеят тежки моменти на агресия и вмешателство в личния им и професионален живот. Конкуренцията ви прави изненадващ ход и навлиза в територията ви на работа и влияние. Старайте се да не се поддавате на гнева. Не си режете ноктите, може да ви потрябват. Ще се наложи да водите битки и да защитавате личните си намерения и позиции.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Луната навлиза в Близнаци и до утре вечер застава в опозиция на Венера и в конфликт с Нептун. В тези дни в живота ви може да влезе нова страст, която ще постави на изпитание досегашните ви връзки. Не взимайте прибързани решения, особено на 25-и. На 26-и си поръчайте сън-прогноза. На 27-и започнете нова работа. 28-и е ден за учене, а на 29-и действате силово, за да запазите позициите си.

23-и. Днес чакайте обаждане, което ще ви зарадва и може да донесе изкусителни предложения и покани. До обед владеете положението и влизате в успешни връзки. Следобед е важно да сте адекватни във всеки момент, за да реагирате на предстоящите обрати в живота ви или в действията на околните. Може да срещнете нова любов или да ви се обади стара връзка. Вървите към изневери.

24-и. Днес ви въздейства кармичен планетен кръст. Изправени сте пред болезнен избор с кого да бъдете и накъде да продължите. Ден на леденото сърце. Всеки мисли само за себе си, за своите нужди и амбиции и не търси мнението на близките. С действията си наранявате нечие честолюбие или авторитет и си спечелвате врагове. Бъдете сигурни, че играта ви и в любовта е на път да се разкрие.

25-и. Родените в третата декада попадат в капани на страстта и амбицията. Някой, който добре ви познава ще ви засегне на болното място. Не се препоръчва обвързване в каквато и да било посока. Ден на мрежата, разпространяват се и лъжливи новини и се играе по тънката струна на душата. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте с обещания, които ще ви вкарат в опасни връзки.

26-и. Днес е добре да вземете важно решение и да направите първата крачка в желаната посока. От особено значение е да не ви разсейват странични дела и ангажименти. Вложете цялото си време, старания, знания и душа в делата и проектите, с които се занимавате. Ще постигнете много и може да привлечете погледите на евентуални спонсори. Само не се възгордявайте и не прекалявайте.

27-и. Ден на победи, постижения и лични рекорди. Символ е колесницата на победата. Пътувайте, уредете си срещи на място, преговаряйте, огледайте имоти и се разберете за условията по различните сделки. Ще се отпушат стопирани проекти и дейности. Може да се направят големи поръчки, да се вложат средства и усилия в перспективни начинания. Скючете нови договори.

28-и. Днес е важно да се проучва, особено в посока на конкурентните проекти. Бъдете сигурни, че и вашите намерения и начинания се проучват. Който е добре информиран ще води в играта, а който се отнесе несериозно към подадените данни ще загуби. Родените в първата декада ще имат проблеми с родители и деца, които ще ги поставят пред свършен факт с една необмислена постъпка.

29-и. Един от рисковите дни в месеца свързан с насилието и с желанието за коренна реформа в работата и в начина ни на живот. Всеки е настръхнал и се бори за кокала. Някъде се отива към конфликти, които няма лесно да се потушат. Стойте далече от местата на агресия и не се поддавайте на провокации. Добре е да се отложат пътувания. Не поемайте опасни ангажименти.

 

Рак 22 юни – 21 юли

От 23-и Слънцето вече ви гледа в брилянтен аспект от Скорпиона. Започвате изкачването си към върховете на личната ви амбиция и политика. 24-и  разделя приятелите от враговете. На 25-и не коментирайте нищо в социалните мрежи, ограничете контактите. На 26-27-и Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания и преговори. 28-и носи точни информации. 29-и е конфликтен.

23-и. Днес може да получите новина или информация, за която ще почерпите. Отварят се заключени врати и сърца, обаждат се хора от миналото, които може да подредят по нов начин бъдещето ви. Реагирайте на всичко без особени пикове на радост или болка. Движете се в златната среда на отношенията и всичко ще е наред. Най-добрият ден за сключване на брак в този месец.

24-и. Днес е в сила поговорката” каквото повикало, такова се обадило”. Старанията се възнаграждават, вложените чувства и средства се отплащат и някой ви предпочита в избора си. Вървите към делово и лично обвързване с голяма перспектива. Не е изключено и противодействие от страна на засегнатите неприятно. Правите важни разкрития и виждате точно как стоят нещата в отношенията ви.

25-и. Днес се залагат мрежи за наивници. Някой ще улови златната рибка, която ще работи в негов интерес по три направления в живота. Не влизайте в неравностойни отношения и не коментирайте поверителна информация. Запазете мълчание, независимо кой и как ви провокира да издадете тактическите си намерения и действия в бъдеще. Отложеното за следващите дни ще мине на ниво.

26-и. Денят е благоприятен за старт на нови проекти, дейности и начинания. Няма незначителни неща или невъзможни такива. Всичко може да се постигне и подреди с умела и добре планирана игра и политика. Символ на деня е орела, който е набелязал жертвата и я преследва докрай. Важното е да не губите концентрация и да не изпускате от погледа си целта, която искате да постигнете.

27-и. Най-добрият ден в месеца за старт на нови дейности и инициативи, за подписване на нови договори и за осъществяване на стабилни лични и работни връзки. Водете принципна политика, търсете контакти с полезни за бъдещето ви хора и се опитайте да привлечете публика и симпатизанти към проектите, които представяте и започвате. Всяка среща е от значение и ще ви вдига нивото.

28-и. Ден за проучване и огледи на места и терени. Не се отнасяйте повърхностно към делата, които движите. Всичко трябва да се обмисли добре, да се направят нужните разчети и проучвания и да се потърси мнението на специалисти в съответната област. Може да ви предложат работа по специалността. В този ден учителят си намира ученици и обратното. Създават се полезни връзки.

29-и. Днес котелът от емоции ври и кипи. Парата на напрежението избива в протести и конфликти на различни нива. Не провокирайте никого и не правете резки промени и изказвания. Някой решава да зареже всичко и да замине, търсейки късмета си на друго място. Провокирани сме по тънката струна на личните амбиции. Денят е неблагоприятен за оперативни намеси в областта на сърцето и вените.

 

Лъв 22 юли – 22 август 

Слънцето навлиза в знака на нехармоничния ви Скорпион. Родените в първата декада ще се пекат на бавен огън. 24-и слага край на един маскарад. На 25-и не се обвързвайте с никого за нищо. На 26-и ще уредите проблем, а на 27-и сключете нови договори. На 28-и изпадате в неприятно положение, ако не сте добре информирани. На 29-и бъдете внимателни, не играйте хазартно и не рискувайте.

23-и. От днес в хороскопа ви се задвижва кръст на планетни сили. В живота ви може да се появи опасен дразнител. Желанията няма да отговарят на възможностите ви. Напрежението непрекъснато ще нараства и не е изключено да отидете в крайности. Съветът на деня е да не взимате окончателни решения, особено в посока на раздели или прекратяване на дейности. Не се давайте без бой.

24-и. Ако в душата ви е мрачно и навън ще е такова времето или поне така ще ви изглежда. Днес ви водят илюзорни представи или нежеланието да приемете реалноста такава каквато е. Нещата са се променили, вече не сте доминиращата фигура в отношенията с партньори. Може да попаднете в принудителна или доброволна изолация, ако не се активизирате и не разчитате на близки и приятели.

25-и. За днес не се препоръчват делови контакти в соцалните мрежи. Отложете и сделките за утре. В момента силните на деня се опитват да манипулират и контролират всичко и всички. Бъдете сигурни, че има някаква уловка в предложенията, които получавате или в идеите, които някой ви подхвърля. Не е ден за запознанства и първа среща. Може да налетите на фатално привличане.

26-и. Добре е да се стартират както незначителни дела, така и проекти, на които смятате да се опрете и разчитате в бъдеще. С мъка ще си пробивате път. Конкуренцията е убийствена и дори приятелите няма да ви съдействат. Възможностите ви са ограничени. Не се занимавайте с много неща едновременно. Започнатото сутринта приключете до вечерта. Планирайте пътувания и делови срещи.

27-и. Ден за преместване, за предприемаческа дейност и покупко-продажби на всички нива. Включете се в голямата игра, търсете спонсори и сами подкрепете нечия инициатива. Добре е да се създават всякакви сдружения, да се обединяват сили, ресурси и интереси. Всичко уредено днес ще помогне в следващите дни да елиминирате голяма част от проблемите и загубите. Чакат ви трудни дни.

28-и. Луната навлиза в Лъв и образува негативни аспекти със Слънцето и Сатурн. Очертават се намеси в пряката ви дейност и в личния избор. Родители и деца не се разбират. Препоръчва се проучване и консултации със специалисти преди да се предприемат каквито и да било важни за работата, ученето и бизнеса ви начинания. Родените в първата декада са с намален виталитет.

29-и. Не тръгвайте неподготвени на път, с нередовни документи или с неизправна кола. Днес може да попаднете в конфликтни ситуации, които може и да не сте предизвикали лично. Движете се с повишено внимание и не провокирайте околните. Ден на крокодила, а той като захапе не пуска. Избягвайте спорове за територия на влияние и пари. Точно днес не взимайте отговорни решения.

 

Дева 23 август – 22 септември

Родените в първата декада са пред тежък избор. На 23-и не отивайте в крайности. На 24-и всичко се вижда изкривено. Нещата не са такива както ви се представят и изглеждат. На 25-и не прибягвайте до услугите на социалните мрежи. Губите пари или  влизате в капани. 26-27-и дават свобода на избора и възможности, които не бива да се изпускат. 28-и носи ново знание, а 29-и е рисков и конфликтен.

23-и. Денят носи съобщения и предложения, които може да се окажат добра възможност за бъдещето. Проблемът е, че изборът ви може да засегне болезнено близки и приятели. Опитайте да намерите компромисен вариант, дори това да ви коства по-дълго пътуване или друго неудобство. Важно е всеки в семейството да получи поне част от своите екстри и да направи минимални компромиси.

24-и. Ден на преобразяването. Три планети образуват кръст с вашето слънце. Ще се наложи да се откажете от едно за сметка на друго. Ще срещате неразбиране дори и от страна на тези, които вчера са ви приемали с обич. Вероятни са конфликти у дома и трудности около пътуване. За родените във втората декада се очертават и проблеми в любовта. Разбирате за изневери или изневерявате.

25-и. Днес родените в третата декада са подложени на силен конкурентен обстрел. Намалете до минимум контактите в социалните мрежи. Сами може да си създадете проблем с нещата, които споделяте и сте решили да се похвалите. Пазете свои и чужди тайни. Не се обвързвайте точно днес с нови договори за работа. Отложете за следващите два дни срещите, от които очаквате много.

26-и. Ако днес преследвате методично целите си и не се отказвате, ще спечелите и ще пробиете в нова творческа или приятелска среда. До вечерта може да се похвалите с нова работа или с предложение и награда за положените в миналото усилия. Водете преговори, представете готовите си проекти или продукцията и творчеството си пред вещи лица. Не се отчайвайте, лесно се преодоляват прегради.

27-и. Днес всеки може да намери начин да реализира печалби, да продаде непродаваемото и да купи нещо насметка. Търсете директни контакти, не използвайте посредници. Уредете си срещи на място и направете нужните огледи на терени и имоти. Може да отидете за едно, а да намерите друго, което отдавна търсите. Но това е и денят на доброволната жертва в името на близките и децата.

28-и. Днес е добре да се включите в нова творческа среда, да намерите своя екип или треньор, с които да развивате и упражнявате хобито си. Търсете нужните консултации. Не започвайте нищо без щателно проучване на условията и изискванията. Лесно се усвояват нови умения и знания. Може да се намери и нужното лекарство или консултация със специалист. Препоръчва се растителна храна.

29-и. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница от амбиции, претенции и изисквания. На никого няма да угодите, но и вие може да изпаднете в неприятни отношения с хора не от вашето тесто. Очертават се сблъсъци на интереси на всички нива. Ще се разбере кой управлява и кой доминира. След неприятен разговор може да вземете болезнени решения за търсене на нова квартира или работа.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

23-и е ден за пътувания и делови контакти. Не предозирайте лекарствата и алкохола. 24-и сваля маските в душите, но тези на лицето ни остават. 25-и идва с тежка битка на интереси, в която имате шанс да се наложите и да получите своето. На 26-27-и всичко при вас ще става по трудния начин с много натиск, болка и компромиси. На 28-и печелят добре информираните. 29-и носи криза на връзките.

23-и. Не отклонявайте покани, чакайте важни вести. Днес може да ви се обадят с делово предложение и свои и чужди. Очертават се активни намеси в начина ви на работа и живот, които ще променят бъдещето ви в положителна посока. Важното е да балансирате нещата и да не отивате в крайности. Подновете стопирани  контакти, отворете се към света и към другите. Ще имате повод да почерпите.

24-и. Ден на външни и вътрешни промени, върви програма за трансформиране на връзките. Може да срещнете приемащи или ледени сърца. Ще се случват събития, които ще ви показват къде ви е мястото и откъде трябва да бягате. Пред всеки от нас ще има огледало, за един то ще е криво, за друг правилно ще отразява реалностите. Постарайте се да оправите нещата, които усещате, че са криви.

25-и. Ден на лъжливите новини и на лъжовните връзки. Да нямате вяра на никого. Всичко да се подлага на проверка по различни канали. Символ на деня е паякът, който е устроил засада на заблудените мухи. Ще се правят опити за заблуждаване на общественото мнение и ще се подхвърлят информации-кукички, на които лековерните ще се хванат. Останете където сте.

26-и. Денят ще е труден за родените в първата декада, а утре и другите ще трябва да направят своите компромиси. На пътя ви се изпречват прегради, които са според възможностите ви. Ако се потрудите достатъчно ще ги преодолеете и ще постигнете нещо важно до края на деня. Нищо няма да се получи само, ако се разпилявате с много неща и дейности и не следвате точно определена посока.

27-и. Днес Меркурий от вашия знак е в конфликт с Луна и Плутон. Ще правите болезнени компромиси не само в чувствата, но и в материален план. Ще се наложат пътувания. Някой прехвърля имоти, друг върви към важна покупко-продажба. Бъдете справедливи и чисти пред съвестта си. Този ден ще ви донесе някакво чакано изцеление и разрешение на здравословен или семеен проблем.

28-и. Тръгвате мъчително и с тежки съмнения дали нещата ще се подредят както очаквате. До вечерта ще получите каквото ви е необходимо, стига да сте потърсили странично мнение. Консултирайте се с подходящите хора. Ден на тайното знание и на поверителната информация, която използвана добре и на място ще помогне да уредите най-важните си проблеми или да намерите работа.

29-и. Ден на невъзвращенците, на тези които отново се канят да тръгнат за чужбина или вече се връщат тук с подрязани крила. Напрежението около вас нараства. Съветът е да не влизате в конфликти и да не ходите по митинги и демонстрации на сила. Очертават се експлозии в чувствата и прояви на насилие. Не се поддавайте на гнева, не влизайте в разправии и по възможност отложете преговорите.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 23-и в 04ч. 52 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Скорпиона. Идва време да почерпите. Чудесен ден за сключване на брак. 24-и разпределя роли и отговорности и ви представя в нова роля и светлина. За 25-и нищо важно не планирайте. 26-27-и ще са силните ви дни, в които ще постигнете максимума в ситуацията, в която се намирате. 28-и изисква проучване, а 29-и повишено внимание.

23-и. От днес до средата на ноември Слънцето от Скорпион ще сключва пречупващ аспект със Сатурн от Водолей. Настава време за преосмисляне на приятелските и роднински връзки. Деца и родители влизат в нови отношения. Ролите се сменят. Сега децата трябва да се погрижат за родителите, но и обратното може да се получи. Изискването е да не се взимат крайни мерки и да се спазват правилата.

24-и. Този ден поставя на нова основа роднинските връзки. Предстои трансформация. Някой среща ледено сърце, друг намира разбиране, подкрепа и закрила. Давате си точна сметка докъде стига чергата ви от възможности и докъде може да се разпрострете. Ако едно обещание не се изпълни, значи така ще е и в следващите дни. Събитията показват, на кого може да разчитаме в бъдеще.

25-и. В днешния ден не се препоръчва обвързване под каквато и да било форма. Не сключвайте нови договори и брак. Лесно може да попаднете в капани на страстта и амбицията. Бъдете внимателни с личните данни и не споделяйте нищо излишно. Капанът щраква за наивниците. Връзките са рискови и неравностойни. Очертават се намеси или контрол от трета страна, която остава в сянка.

26-и. Днес и утре Луна от Рак и Нептун от Риби образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Активизирайте се максимално и си гонете интереса. Този ден ще е като бягане с препятствия, но до вечерта ще стигнете финала и ще се похвалите поне с една победа или постижение. Явете се на прослушвания и конкурси. Може да елиминирате конкурент и да заемете мястото, което ви се полага.

27-и. Денят се свързва с колесницата на победата. Всеки може да постигне максималното в положението, в което се намира. Пътувайте, водете преговори, подпишете нови партньорски договори и се опитайте да влезете в нова творческа среда. Ще намерите последователи и съмишленици, ще осъществите поне един проект и може да уредите важни документи. Действайте активно и настойчиво.

28-и. Ден на скритото знание. Вероятни са опити за манипулация. Някой има намерение да прикрие действията и амбициите си спрямо вас и да ви постави пред свършен факт. Може да загубите позиции и пари, ако не проучите как стоят нещата в действителност при сделките, които подготвяте. Нищо важно да не се споделя, независимо желанието ви да се оплачете или похвалите.

29-и. Днес Луна, Уран и планетите във Водолей образуват кръст с вашето Слънце. Може да се развалят връзки градени с години. Денят е тежък и критичен за отношенията и здравето. Не е добре за оперативни намеси, особено в областта на сърцето. Не си слагайте на сърце и чуждите проблеми, вашите ви стигат. Не предприемайте рискови пътувания, останете в позната и приятелска среда.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 23-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и в следващите два дни образува конфликтни аспекти с Венера от Стрелец и с Нептун от Риби. Очертават се проблеми в любовните връзки. Каквото отложите за 26-27-и ще мине на ново и ще позволи да излезете с чест от задръстено положение. На 28-и получавате предложения и нови поръчки. Приключеното на 29-и ще донесе награди.

23-и. Ден на коренни обрати, предизвикани от намерението ви да стартирате нови инициативи. Слънцето навлиза в Скорпион, а вие навлизате в сатурнова дупка. Случващото се в момента вади на преден план нещата, които бързо трябва да се задействат и приключат. Най-добрият ден за брачно предложение. Планирайте утре да сте с любимите и  семейството, с тези които обичате и цените.

24-и. Ден на леденото сърце. Един прави неприятни разкрития, друг остава излъган в чувствата. Внимавайте с изневерите, връзките ви са поставени на изпитание. Не е добре за пътувания, отсъствия и командировки. Една лъжа ще ви излезе солено. Не разчитайте на съдействие от приятели. Днес всеки си пази територията и трудно би се съгласил да си разваля комфорта заради чуждите проблеми.

25-и. Ден на опасно въздействие. Хитри рибари са хвърлили мрежи за наивници. Намалете до минимум контактите и сделките в социалните мрежи. Ще попаднете на нелоялни търговци и ще загубите пари. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не сключвайте нови договори, не започвайте съвместни начинания и екипна дейност. Лош ден за първа среща.

26-и. Днес е важно да се афишираш и рекламираш, да застанеш на старта и да покажеш какво можеш. Ще ви притискат стари проблеми и задължения, но до вечерта ще успеете да се освободите и да направите важен ход и избор. С лекота се постига консенсус, отхвърлят се съмненията и се взима решението, което дълго е отлагано. Изберете кое е приоритет и го уредете без протакане до вечерта.

27-и. Ден за нови начинания, за преговори и съвместни действия в нова среда. Стиснете си ръцете с нови договори и поръчки, създайте нов кръг от приятелства и съдружия и опитайте да се подкрепите взаимно в кризата. Денят е добър за пътуване и преговори на място. Нека всеки направи своите стъпки и отстъпки и работата ще потръгне. Може да се поемат умерени и съгласувани рискове.

28-и. Денят е добър за проучване и запознаване с новите изисквания в работата или в дейността, която започвате. Запишете се за някакъв нов курс, вложете сили и таланти в ново знание, което в бъдеще може да ви донесе и успешни творчески ангажименти. Усвоеното днес ще стане база, на която ще печелите и ще разширявате влиянието си в бъдеще. Внедрете се в нови пазарни ниши.

29-и. Денят е зареден с агресия, но вие може да превърнете този потенциал в действие и да използвате енергията на околните за постигане на целите си. По-хитрите стоят отстрани и изчакват другите да свършат цялата работа и тогава да се намесят в подходящия момент. Може да се възползвате от цялата тази бъркотия, но бъдете внимателни и не влизайте в излишни спорове.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 23-и ви се обаждат с изгодно предложение. Сами направете такова и подновете стара връзка. На 24-и всеки ще получи според заслугите си в миналото. 25-и събужда огромни апетити. На всяка крачка са заложени капани. 26-27-и са за вас дни на тежки битки и сладки победи, Уредете наследства и собствености. На 28-и добре осведомените обират лаврите и печалбите. 29-и е зареден с агресия.

23-и. Тръгнете по-рано, ако ще пътувате. Ден на виното и камбаната. Ще имате повод да се съберете, да потанцувате и да се почерпите. Това не ви се случва често, затова отпуснете си душата, ако съдбата ви предлага такава възможност. Ден на висшата любов, най-добрият в месеца за годежи и брак. Контролирайте пиенето и внимавайте със стимулантите. Не оставайте любовта си на друг.

24-и. Ден на разминаване и двойнствени игри. Трудно ще успеете да бъдете на две места едновременно, а ако го уредите и на двете ще направите някакъв гаф или може да се почувствате не на място. Ще видите някого в истинската му светлина и ще разберете за истинските му претенции и намерения към вас. Предстоят моменти на болезнено изтрезняване от емоциите.

25-и. Днес стръвта е заложена в капана и за хитреците остава само да чакат. Ще се пускат зарибяващи реклами и ще се действа по тънката струна на сърцето. Не правете големи сделки и поръчки по телефона. В момент на афект може да влезете в контакт с неподходящите хора. Днес или си ловецът или си жертвата, няма друго положение в игрите, които водим. Не се обвързвайте с никого.

26-и. Луната навлиза в знака на опозицията ви Рака. и до утре ще задвижи тежки аспекти. Нищо няма да става по лесния начин. Ще чакате по опашки, ще ви връщат и пререждат, ще се ядосвате и влизате в конфликти. Важното е, че до вечерта ще уредите това, което ви е личен приоритет. Препоръката е да се концентрирате само върху една задача и чак след като я постигнете да започнете друга.

27-и. И днес нищо няма да ви се даде даром. Постарайте се повече, поемете нужните рискове и поставете ултиматуми на тези, които ви пречат в живота и ви мътят водата в личен и професионален план. Добре е да се уреждат срещи на място, особено по отношение на имотни и наследствени дела. Може да купите и продадете нещо на сметка. Дава се клетва за вярност. Водете честна игра.

28-и. Днес е важно да си добре осведомен за нещата, с които ти предстои да се сблъскаш. Не отивайте неподготвени на изпит или на важна среща и прослушване. Печелят добралите се до поверителна информация позволяваща да предвидят нечии ходове. Родените в третата декада ще бъдат обект на проучване и натиск. Участвайте предимно в екипни проекти.

29-и. Доминира желанието за реформи на всички нива. Разрастват се протести и демонстрации на сила. Всеки иска своето, претендира за повишение и пари. Ще се дават празни обещания, а това още повече ще нажежи обстановката. Не се поддавайте на провокации. Днес се търси изкупителната жертва, върху която да се стоварят всички отговорности за проблемите или неуспеха.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

23-и носи срещи с личната ви карма. На 24-и е време да се преброят пилците, да се направи равносметка на работата и на приятелките връзки. Някой остава, друг си заминава. На 25-и избягвайте  всякакъв тип обвързване. На 26-и постигате важна цел. На 27-и подпишете нови договори. 28-и идва с информации от няколко страни, които допълват пъзела. На 29-и попадате в несвойствена среда.

23-и. За родените в първата декада денят носи неочаквани събития и появи на хора от миналото, които отново напират да завладеят настоящето ви с мисъл да останат и за в бъдеще. Не е време за големи компромиси. Действайте балансирано и дипломатично. Не е нужно с никого да се карате, но това не значи да приемате всеки безрезервно. Този ден ще помогне на всеки да си научи урока.

24-и. Ден на външна и вътрешна трансформация. Ако се събудите с желание за някаква промяна не изчаквайте повече, а тръгнете в тази посока. Светоусещането ви се променя, виждате близките в нова светлина и си давате сметка за пропуските и грешките в подхода. Предстоят разтърсващи разговори, които ще помогнат на всеки да си намери пътя и човека, с когото да върви напред.

25-и. Ден на лъжливите и заблуждаващи новини, които целят личното ни използване и зарибяване. Родените в третата декада ще успеят да се измъкнат от вреден за тях контакт, но за другите ще е трудно. Очите ви са заслепени от блясъка на парите, а сърцето е притихнало в очакване на голямата любов. Този ден ни среща с личните ни химери и с хората, способни да ни прецакат.

26-и. Ден за нови начинания и срещи, за старт на нови дейности и професионални задачи. Може нещата да не тръгнат изведнъж, но от този момент нататък вече гоните една определена цел, вместо да се впускате в различни направления. Ден за гладуване и духовно прозрение. Вечерта преди заспиване се концентрирайте над проблемите си и си поръчайте сън, в който да видите решението им.

27-и. Оглеждайте се, днес до вас вървят тези, които може да бъдат основните ви партньори в бъдеще. Няма случайни срещи. Съдбата ви изпраща покровител, спонсор или любим. Щастливците ще намерят всичко това в лицето на един човек. В хороскопа ви действа пръстът на съдбата и в тези дни животът ви може да се промени към по-добро. Днес и злото е за добро и го предизвиква.

28-и. Ден за учене и събиране на информации за едно и също нещо, но по различни канали. Влизате в спорове с основните си конкуренти. Разширява се пропастта в отношенията. Защитавате различни позиции в работата и у дома. Напрежението непрекъснато ще нараства. Вечерта се приберете навреме у дома. Не си изкарвайте натрупаното неудовлетворение върху семейството и близките.

29-и. Бъдете внимателни, намалете рисковете до минимум. В хороскопа ви действат тежки аспекти. Ден свързан с агресията и насилието, с желанието на всяка цена да се постигне нещо и да се започнат коренни реформи. На всички нива в живота ви започват болезнени промени. Вземете решение с кого и с какво е време да се разделите. Стойте далече от места на размирици и конфликти.

 

Риби 20 февруари – 20 март

В първите три дни на периода Луната от Близнаци и Венера от Стрелец са в пречупващ аспект с Нептун от вашия знак. Вървите към двойнствени връзки. Един лъже партньора, друг е заблуждаван успешно от тези, на които се е предоверил. На 25-и не се обвързвайте с никого. Силните ви дни са 26-27-и. Предприетото тогава ще носи късмет и ползи. 28-и идва с важни уроци, а 29-и създава напрежение.

23-и. За родените в първата декада ще има покани и възможности за пътуване, но за всичко ще трябва да плащате вие. Съветът е да не показвате с ненужни изблици на емоция какво чувствате към тези, с които ви сблъсква живота. Бъдете сигурни, че това наистина ще бъдат сблъсъци, а не само приятелско докосване и общуване. Търсете нужния баланс, не си позволявайте да отивате в крайности. 24-и. Днес родените във втората декада ще почувстват осезаемо студенина в отношенията с околните. И независимо колко сте си били близки с един или друг човек, днес контактът трудно ще се получи, особено ако отивате на среща с някакви претенции или другата страна ви поставя пред тежък избор и изисквания. Този ден ще покаже на всеки какво си е заработил и заслужил в миналото.

25-и. Ден на мрежата, в която всички сме вплетени по един или друг начин. Светът е да не се влиза в зависимости и да не се сключват важни партньорски договори. Не теглете кредит и не приемайте нищо на доверие. Зад всяко предложение днес стои намерение да бъдете подведени и използвани. Сделките са неравностойни и дори най-близките ще се опитат да ви изнудват. Останете където сте.

26-и. Днес ситуацията коренно си променя. Преградите падат, справяте се с проблемите и правите решителна крачка напред. Енергията ви нараства, но не бива да влизате в преразход. Екстрасенси да не лекуват. Концентрирайте се върху най-важния ви ангажимент и дейност за деня. Гледайте само в една посока и в любовта. Слънце и Луна сключват брилянтни аспекти със Слънцето ви. 27-и. Един от най-добрите дни в месеца за сключване на нови договори и за преход в нова среда. Пътувайте, направете огледи на имоти и терени, на които може да се внедрите. Проведете разговори с работодатели и бъдещи партньори и се опитайте да прокарате исканията си. Водете принципна политика. Този ден носи нужното ви изцеление, но една лъжа може да провали всичко.

28-и. Днес идва време за учене и проучване, за да може успешно да покриете нормативите в новата среда и при новите условия. Заемете се здравата с ученето, особено ако имате да наваксвате нещо пропуснато. Постарайте се да овладеете всичко важно на новото работно място или да направите някакви нововъведения на старото с цел улесняване на вашата работа и тази на колегите.

29-и. Днес колкото и да се стараеш на никого няма да може да угодиш. Очертават се конфликти и опити за елиминация. Не очаквайте компромиси и вероятно самите вие ще се държите ненужно агресивно спрямо тези, които зависят от вас. Така за никой няма да има мира и спокойствие в този ден. Властват ненаситните апетити и желанието да елиминираш на всяка цена пряката конкуренция.

Подобни статии