Пълен седмичен хороскоп за 24-30.04.2021 г.

Някои получават прозрение, на други приляга смирение. За едни е добре да работят в тандем, други трябва да се уединят и да намерят себе си. Вижте какво казват звездите за вас и за хората, които обичате. Както и за тези, които сте дефинирали като свои врагове.

Овен 21 март – 20 април

Погрижете се за себе си на 24-и. 25-и е ден с повишени изисквания към вас. 26-и е зареден с агресия, конфликти и неразбиране. На 27-и е добре за преговори, позицията ви ще е равностойна. На 28-и чакайте вести и предложения, пригответе бърз отговор. На 29-и се получава по заслуги. Колкото сте дали, толкова ще получите. На 30-и ограничете контактите в мрежата, вероятни са измами.

24-и. Заемете се със себе си, посетете център за разкрасяване и масаж. Днес полезните вещества прекрасно се усвояват и циркулират в организма ни. И една мисъл напираща отдавна в главата ви се оформя като решение, употребете я в правилната посока. Ден на пръстена и колелото, може би е време и за обвързване. Осигурете пръстена и терена, не оставайте всичко за последния момент.

25-и. Ден за обвързване, за съвместни действия и инициативи, за сбирка на семеството и колектива, в който ще се изявявате и работите в бъдеще. Търбачът-съдба свири сбор. Сега е момента да се стиковат намерения и действия. Всяко обвързване в в този ден ще има далечна и успешна перспектива. Един се жени, друг влиза в нова среда, а трети сформира нов екип от съюзници и съмишленици.

26-и. Един от най-агресивните и конфликтни дни за вас в този месец. Родените в третата декада действат агресивно и непримиримо и срещат отпор. Претенциите нарастват, от утре ще има връщане назад в позиции и намерения. До 11 октомври прехвърлете имот на необвързаните си деца, защото после може се обвържат и наследството ви в бъдеще да се дели с друг. Мислете в перспектива.

27-и. Днес обстановката с успокоява. Може да се намери решение на всеки спорен въпрос и да се раздели неделимото преди. Енергетиката е хармонична. Запазете крехкото равновесие. Един скандал може и да ви разболее. Опитайте да разберете другата гледна точка. Преговаряйте по условия на договори и сделки. Препоръчват се и физически упражнения носещи душевна хармония.

28-и. Ден за нови начинания, за приятелски и делови срещи на приятно място и в проверен състав. Хапнете и пийнете, но във вски момент се постарайте да владеете положението и да не отивате в крайности. Чакайте изгодно предложение. Не си изпускайте шансовете и в любовта. Гребете с пълни шепи от това, което ви предлага живота. В следващите два дни се пазете от обвързване.

29-и. Този ден ще ви откаже от някои илюзии. Може да разберете истинските намерения на човек, когото смятате, че познавете добре. Ден за среща с ледни сърца. Усещате че не ви разбират дори и тези, които истински ви обичат. Трудно ще получите подкрепа, особено ако в миналото не сте дали такава. В този ден се получава по заслуги. Сверете си часовника с миналото, в името на бъдещето.

30-и. Днес паякът дебне в мрежата. Ограничете социалните контакти. Не планирайте плащания и поръчки по телефона. Ще имате късмет само при лични срещи и то на ваша територия. Контролирайте пороците, стойте далече от финансови, алкохолни и наркотични злоупотреби и не се предоверявайте. Наивниците ще бъдат използвани дори и в местата, където са титуляри.

 

Телец 21 април – 20 май

На 24-и е магичният съвпад на Меркрий с неговата горна октава Уран във вашия знак. Лесно може да стигнете до важно прозрение откъде и как да си изкарвате парите в бъдеще. Съвпадът на Меркурий с Венера на 25-и ще ви помогне да се разберете по спорните въпроси, а съвпадът на Слънцето с Уран ще затвърди прозренията ви и ще помогне да се внедрите в перспективна и доходна за вас ниша.

24-и. Днес Меркурий е в съвпад с Уран, а Слънцето задвижва точката на финансовата екзалтация. С две думи, идват печалби. Откривате своята ниша и може да решите финансовите си проблеми. Един ще намери работа, друг ще използва личното си хоби като трамплин за внедряване в нова творческа и професионална среда, а трети просто ще извади късмет на насрочените или случайни срещи.

25-и. Чудесата за Телеца и другите земни зодии не свършват. Съвпадът на Меркурий и Венера ви дарява с дар слово в точния момент, когато за нещо трява да се спазарите. Привличате с лично обаяние и правите удобни за околните своите намерения и амбиции. Преговаряйте, лесно може да спечелите финансиране или покровителство за личните си проекти. Постарайте се да влезете в нов екип.

26-и. Ден на агресивни намеси на всички нива. Силният печели, действа се манипулативно и безкомпромисно. Хищниците са излезли на лов. Ден на краткотрайно блаженство и в любовта, което ще бъде последвано от дълъг период на изтрезняване и разочарования. Не яжте ябълки- плодът на изкушенията и не си позволявайте да влизате в конфликти. Ревността подава ръка на компромата.

27-и. Плутон от Козирог тръгва в ретроградна посока и ни връща към неуредените семейни и родови отношения. Настава време да сложим в ред юридически и наследствени дела. Време е да се прехвърлят собствености на децата или да се уреждат замени и покупко-продажби. Хубавото е, че днес всичко може да се раздели поравно и всеки да остане доволен. Намерете начин да се разберете.

28-и. За родените в третата декада денят носи повече грижи и противопоставяне. Не отивайте в крайности. От особено значение е да не губите чувството си за мярка. Контролирайте емоциите, пиенето и употребата на стимуланти. Ще сбъркате ако първо се скарате, а после проверите дали е имало за какво. Ден, в който третият ще се намеси и развали отношенията и работите на други двама.

29-и. Ден на кривите огледала и на изкривените отношения на всички нива. Едно го мислите, друго става, а трето ви се дава и получава. Разговорите ще вървят трудно. Всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен на компромиси. Трудно се преговаря с шефовете, а и партньорът подсича амбициозните ви начинания. Парите определени за едно отиват за друго. Чувствате се излъгани, но и сами лъжете.

30-и. Въздържайте се от пазаруване и плащания в мрежата. Очертават се всякакви измами, хакерите не спят. Днес или си ловецът или си жертвата. Не се заблуждавайте, че в отношенията ви има честност и равнопоставеност. Зад примамливите предложения стои някакъв вид манипулация и желание за ограбване парите и труда на другия. Останете където сте, не подписвайте нов договор.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Марс вече не е във вашия знак, а това ви прави склонни на компромиси. 24-и изисква от вас и нова визия в новата обстановка. 25-и дава шанс да се действа активно и екипно в посока на общите интереси. 26-и е рисков, а 27-и омиротворяващ. На 28-и подпишете нови договори. На 29-30-и Луната ще ви гледа в опозиция от Стрелеца, бъдете готови на компромис, ако искате да останете в играта.

24-и. Днес слагате край на безцеремонното и агресивно поведение. Приемете промените. Колелото на съдбата се завърта и който е бил отгоре вече тръгва надолу, а подтиснатите и притеснените намират начин да излезат от ситуацията. Мислете и действайте екипно. Не е време да се спасяваме поединично. Планирайте за утре участие в съвместни делови инициативи.

25-и. Днес съдбата и нещата от живота събират единомишленици за съвместни настъпателни или отбранителни действия. Разчитайте на добре познатите и полезни за работата ви играчи и връзки. Загубите и проблемите ще са за тези, които останат извън екипа и отбора. Не разчитайте на солови акции. Лесно ще бъдете елиминирани, но започнатото отборно ще донесе ползи и облаги.

26-и. Ден на всевъзможни изкушения. И в астрала и на Земята се водят тежки битки. И ако гръм удари, ехото дълго няма да заглъхне. Трудно се разбираме и понасяме, трудно делим територии и сфери на влияние. Скандалите в този ден разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Увеличете дистанциите. Малко повече аскетизъм ще ви дойде добре и ще позволи да обмислите реакциите си.

27-и. Ден на умиротворение и хармония. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Не прехвърляйте задълженията си на друг. Стремежът е да споделите заедно с партньора отговорностите, нуждите и парите. В противен случай връзката ви се обезсмисля и е възможно скоро да се прекрати. Планирайте за утре сключване на нови договори и преговори с бъдещи или настоящи работодатели.

28-и. Благоприятен момент за сключване на нови договори и за приемане на изгодни оферти съобразно новите условия. Разпределете честно задълженията, отговорностите и ресурсите у дома. Всеки трябва да си знае мястото и ролята. Не бива да се отива в крайности. Нека тази вечер чувството за мяра и мярка да не ви напуска в яденето, пиенето и в любовта. Увеличете самоконтрола.

29-и. Днес и утре Луната от Стрелец и Нептун от Риби образуват конфликти аспекти в хороскопа ви. В момента сте изправени пред своето огледало. За един то е криво, а за друг правилно отразява реалностите. Вглеждайте се внимателно в себе си и в отношенията на околните към вас. Може да срещнете ледени сърца и усмивката да изстине на лицето ви. Всеки ще си сърба надробената попара.

30-и. За родените около 10 юни денят ще донесе повече противопоставяния и проблеми. Ограничете контактите в социалните мрежи. Пазарувайте без посредници, не приемайте нови и непроверени оферти. На всички нива са заложени капани за наивници на всякаква възраст. Не е ден за обвързване и за активни действия в нова посока. Внимавайте със стимулантите и алкохола.

Рак 22 юни – 21 юли

На 24-и правите важни за бъдещето ви контакти. На 25-и внимавайте на кого давате пълномощия за ползване на ресурси и територии. 26-и е агресивен и рисков. Ставате жертва на изкушаващи хора и обстоятелства. 27-и позволява компромиси. На 28-и стартирайте нова дейност, чакайте предложения. 29-и е ден на леденото сърце. 30-и ви въвлича в рискови сделки и връзки. Не правете никакъв избор.

24-и. Този ден идва с неочаквано прозрение. Може да се намери изход от всяка ситуация. Действайте бързо в посоката, която усещате за правилна. В следващите два дни в хороскопа ви ще действат неблагоприятни звездни аспекти. Сега е момента да се привлекат нужните спонсори и партньори за работа и живот. Рекламирайте се, направете предложения, на които другият трудно ще откаже.

25-и. Днес може да влезете в среда, която ще ви затрудни и в дом, в който ще трябва да спазвате определени правила. Съобразете се с волята на семейството и екипа, в който се изявявате. Не може да си позволите несъгласувани действия, а това ще ви изнерви. В желанието да бъдете свободни и да вземете глътка въздух може да налетите на връзки, които ще провокират досегашните ви отношения.

26-и. Един от най-агресивните и опасни дни за месеца. Не влизайте в скандали и разправии, ще се разболеете. Напрежението непрекъснато ще нараства. Търсете подходящия за всички вариант и изход. Податливи сте на влияния и внушения. Някой се оптива да „вади кестените от огъня” с вашите ръце. Ще се чувствате пренебрегнати, употребени и наранени. Може да ви спретнат и компромат.

27-и. Днес природата търси хармонията, мирът и спокойствието. Дано и вие ги намерите. Плутон тръгва ретроградно в знака на опозицията ви Козирога. Този аспект ни връща към отлаганите имотни и наследствени дела. Имате няколко месеца да направите нужните прехвърляния или дарения. Помислте за бъдещето си и това на децата. Уредете нужните терени за работа и развитие.

28-и. Днес чакайте предложения и обаждания, които ще ви извадят от летаргията и ще ви активизират в посока на нови дейности и начинания. Разрешава се стар спор и въпрос, който до момента ви е препъвал и прегърбвал. Отдъхвате си, получавате нечие съгласие или разрешение за действие. Отпадат ограничаващи обстоятелства в работата и в личния ви живот. Следвайте основната си цел.

29-и. Бъдете внимателни. Този ден вледенява отношенията и провокира отдавна сдържана агресия. По незначителни поводи може да се прекратят връзки, които отдавна са изчерпани. Изплуват дълго сдържани страсти и негативни емоции, които ще променят нагласите ви един към друг. Дистанциите ще се увеличават след казаните тежки думи. Дайте си сметка кого и за какво цените.

30-и. Днес лесно се попада в лапите на хитри мошеници. Задкулисието действа с пълна сила и парира опитите за честна игра и равностойни съюзи. Навлизате в тридневен рисков период. Днес не се препоръчват активни действия дори и в посока, в която се чувствате на ниво. Заложени са капани за наивници и в чувствата. За тази вечер не планирайте първа среща. Животът ви ще се вгорчи.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 24-и родените около 1 август правят грешен избор. 25-и е ден за сбирки на екипа, семейството и родата. 26-и носи агресия, особено във вечерните часове. 27-28-и противопоставят интересите на родители и деца. Постарайте се всичко да делите поравно. Не влизайте в конфликти и необмислени сделки. На 29-и се получава по заслуги. Връщат ви дълг. На 30-и си вземете своето независимо как.

24-и. Едно обвързване и предоверяване в този ден може да ви вкара в рискова и източваща силите и ресурсите ви програма. Може да получите някакво усещане за опасност, но няма да му обърнете внимание. Ще бъдете изкушени или изнудвани да постъпите неизгодно за вас или да тръгнете в губеща посока. Това ще бъде ден на детронации за цар-лъв. Дано си извлечете поука от случващото се.

25-и. Днес хората с дар слово са в силна позиция. Ще имате силна конкуренция на срещите на екипа. Може да ви убедят да направите губещ и грешен избор. В тези дни около вас се навъртат доста чаровници и омайници, които ще се опитват да използват положението и влиянието ви за лични цели. Ден на умелите оратори, които могат да ви убедят да вложите сили и ресурси в губещ проект.

26-и. Не се знимавайте с имотни и наследствени дела. Днес не очаквайте да ви правят отстъпки. Денят е зареден с агресия, манипулация и натиск в посока на личните и бизнес интереси. Някой ще се държи ултимативно към вас, но и вие ще покажете природата си на хищник. Днес няма милост към слабите. Не тръгвайте в посоката, в която усещате, че не сте подготвени или друг владее положението.

27-и. Днес и утре в хороскопа ви ще действат тежки аспекти. На това пълнолуние 7 планети са в конфликт с вашето Слънце. От няколко страни ще ви атакуват и то предимно за пари. Платете данъци и такси, изпълнете приетите условия по договори. Не се захващайте с големи проекти и инвестиции, които може да глътнат спестявания и резерви. Вероятни са сблъсъци на интереси и в семейството.

28-и. Може да не започнете добре деня и да качите кръвното по различни поводи, но до вечерта ситуацията ще се промени във ваша полза и интерес. Ще се появи неочакван съюзник. Притисканите и манипулираните се обединяват и дават отпор. Не отивайте в крайности и не влагайте всичките си усилия само в една посока. Ще ви се предложи вариант за измъкване от кризата.

29-и. Този ден ще донесе награда за положените в миналото усилия и старания. Един си тръгва от живота ви, но друг идва и носи промяната, която отдавна очаквате. Нещата няма да стават бързо. До 19 май за вас тече период на преориентация, на промяна в бизнеса и в отношенията с партньори. Може да се откажете от една сделка и работа, но нещо по-добро ще се появи на хоризонта.

30-и. Ден на ловците в социалните мрежи. Ограничете до минимум контактите и сделките. Не правете преводи. За вас е приготвен замаскиран капан, в който може да влезете с много почести и фанфари, но после ще лъсне голата истина и трудно ще се измъкнете. Бъдете внимателни в избора на партньорства. Ден на големите илюзии и на грешните стъпки, за които дълго ще се плаща.

 

Дева 23 август – 22 септември

Навлизате в един от най-силните си периоди за годината. Предстоящото пълнолуние може да напълни потребителската ви кошница. На 24-и ще имате някакво прозрение за пътя напред. 25-и ще ви насочи към переспективна група. 26-и е денят на силните играчи. На 27-28-и разполагате с лост и опорна точка, с които да повдигнете и решите всеки проблем. На 29-30-и ще водите тежки битки.

24-и. Днес е точният съвпад на вашата управляваща планета Меркурий с нейната горна октава Уран в знака на златния Телец. Това е аспектът на прозрението и вдъхновението. Ще уловите тенденциите и нагласите за развитие на бизнеса си в бъдеще. Някой ще открие и нова пазарна ниша. Доверете се на усещанията си и ако някаква посока ви привлече тръгнете натам.

25-и. Съвпадът на Меркурий с Венера в този ден ще ви помогне да убедите някой да действа във ваш интерес и да ви подкрепи в начинанията. Ще се раждат децата на новото време, на красивият ум и на новият подход в бизнеса и деловите връзки. Уредете си среща с хората, които могат да ви бъдат полезни и да финансират бъдещите ви творчески и делови инициативи. Рекламирайте се активно.

26-и. Ден на лакомията и на огромните апетити. Не е добре да се водят преговори. Печелят силните и силовите играчи и тези, които държат в шах останалите. Спазвайте диета не само по отношение на храната, но и на връзките. Намалете темпото на работа и физическото натоварване. Ако водите тактически правилна игра, това пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница.

27-и. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Денят е с хармонична енергетика вдъхваща желание за помирение и компромис. Може да се раздели неделимото, да се разпределят по равно порциите, независимо кой какви нужди или заслуги има. Не си позволявайте да влизате в конфликти. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Нужно е смирение.

28-и. Реагирайте на всяко предложение и покана за среща или съвместна дейност. Не бързайте да отказвате, помислете, направете контра предложение. Постарайте се да извървите пътя един към друг и в любовта. Тенденцията е да имаме хубави поводи да се съберем и почерпим. Разтворете се към другите, не отлагайте важните разговори за следващите трудни за вас дни.

29-и. Ден на леденото сърце. Затваряме си очите за проблемите на близките, игнорираме приятелите и увеличаваме дистанциите с нужните ни и предани хора. Не тръгвайте готови на конфликт, усмихнете се, намерете повод за помирение и любов . Може да отложите пътуване или друго важно за вас в името на семейния и колегиален мир. Днес едновременно чистим и натрупваме карма.

30-и. Денят носи изкушения и подлага на проверка интелекта и възможностите ви за преценка на хора и ситуации. За родените в третата декада сиренцето е в капана. Не се изкушавайте, не си превишавайте правата, проверявайте получените предложения и данни. Ограничете контактите в социалните мрежи. Отложете за следващите дни подписването на нови партньорски договори.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

През настоящия период вашата управляваща планета Венера е в прегръдките на Слънцето, Меркурий и Уран. Тази апетитна конфигурация в знака на златния Телец ще помогне да намерите доходна работа и ще отвори сърцето за престижни и мълниеносни любовни връзки. На 25-26-и Луната е във Везни. Планирайте пътувания и срещи. 27-28-и ви връщат изгубени позиции. 29-30 носят риск.

24-и. Ден на просветление, на неочаквани изблици на вдъхновение и на едно особено усещане за преспектива в работата и връзките. Доверете се на усещанията си, особено в професионален план. Може да намерите търсената пазарна ниша и да подобрите материалното си положение. Хората с прогностичен талант ще усетят накъде духа вятъра на промяната и бързо ще се насочат натам.

25-и. Луната е във Везни, а Меркурий и Венера в съвпад в Телец. Това е хармонична, дипломатична и перфектна за преговори конфигурация. Лесно ще се разберете по спорните въпроси. Може да спечелите конкурси и състезания. Ще се създават перспективни социални, политически и бизнес съюзи. Печелят хората с красив ум и вродено дар слово. С всеки може да се договорите и разберете.

26-и. Ден на големите апетити, особено по отношение на пари, имоти и наследства. Може да ви оказват натиск деца и роднини, но и вие няма да се поколебаете да си поискате своето. Навлизаме в период на плътски изкушения и астрални битки, които ще подкопават не само отношенията но и здравето ни. Смирете лакомията, спазвайте диета не само по отношение на храната, но и на връзките.

27-и. Ден на богинята на човешката душа Психея, често представяна като пеперуда. Навлизаме в период на трансформация. Не се знае какво ще се излюпи от какавидата в момента, но промените са назрели и неизбежни. Родителите понякога ни дотежават, децата искат своето, но не бива да губим връзката на душите. Не отивайте в крайности, опитайте се да разберете другата гледна точка.

28-и. Днес се разкрепостяваме, придобиваме увереност в собствените си сили и възможности и правим крачка напред. Тези, които загубят чувството си за мярка и не отчитат реалностите ще загубят играта. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето да го постигнеш. Дозирайте внимателно всичко. Пазете се от алкохолни и лекарствени злоупотреби и контролирайте съзнанието.

29-и. Ден на награди за положените в миналото усилия. Каквото сте повикали в миналото, това ще ви се обади днес. Ако сте работили здраво и сте се старали в отношенията този ден ще ви донесе награди и повишение, а за някой и любовно предложение. Тези, които са неглижирали работата и връзките си ще изпаднат от класацията, ще се почувстват изоставени, забравени и предадени.

30-и. Денят е зареден с желание да използваш, манипулираш и ограбваш другите. Разговорите са неравностойни и ще се водят от позиция на силата. Най-силен е този, който държи информацията и може да я представя така както му е изгодно. Нищо важно да не се започва, особено ако се намирате в информационно затъмнение или дълго сте били в изолация и не сте в час с изискванията на средата.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември 

Предстои тежка седмица, в която може да загубите позиции. Ще имате усещане, че всички са срещу вас. 6 планети ви облъчват в негативни аспекти от Телец и Водолей. На 27-28 водите тежки битки, а на 26-и и 30-и ще се усетите предадени и ограбени. Дано в останалите дни вземете своето от живота. Съветът за периода е да се затаите в храстите на изчакването. Не рискувайте, не влизайте в дългове.

24-и. Заемете се със себе си, с външния си вид и със здравословните си проблеми. Получавате информация, която може да ви е от полза, ако се съобразите със съветите и предписанията в нея. Но в момента сте склонни повече да давате съвети, отколкото да получавате. Денят е магичен, но не и за тези, които сами не си вярват. Постарайте се да се освободите от тежестите на миналото.

25-и. Ще успеете, ако се доверите на хората, с които живеете и работите съвместно. Не оставайте там, където не се чувствате комфортно или нещо ви дразни. Ден на тръбачът, събиращ съмишленици под знамената на общите интереси и каузи. Днес соловите играчи няма да получат подкрепа, ще изостанат в надпреварата за пари, постове и позиции. Опитайте да привлечете спонсори.

26-и. Ден на прекаляване и преиграване. Не се дръжте агресивно и арогантно, особено в приятелския и колегиален кръг. Трудно се удържат апетити и амбиции. И в любовта сте склонни повече да искате и да притискате партньора, отколкото да давате, да обгрижвате и да търсите компромисните варианти. Така още утре може да изпаднете в изолация. Нищо рисково не планирайте за утре.

27-и. Днес в хороскопа ви действа тежък кармичен кръст. Родените в първата декада са в рискова и неблагоприятна позиция. Родители и деца не се разбират, с колегите „не мелите брашно”, а партньорите ви поставят неприемливи условия. Каквото се загуби трудно ще се върне на старите позиции. Обърнете внимание на родителите си, не притискайте и децата с прекалени изисквания.

28-и. Днес лесно се отива в крайности и се прекрачват граници в отношенията. Старайте се да не ви напуска чувството за мярка и баланс в отношенията. Алкохолът е лош съветник, особено ако го комбинирате със стимуланти и с лошото си настроение. Лесно е да стовариш вината на друг, когато не си във форма. И веселието може да се превърлне в откровено буйство. Контролирайте се.

29-и. Ще се сблъскате с реалностите, ще усетите къде сте сбъркали и дано прекаленото самочувствие не ви попречи да оправите нещата. Този ден дава на всеки това, което си е заслужил с грижите или неглижирането на семейните и професионални проблеми. Може да се почувствате изолирани, необичани и ощетени, но ако се поровите в миналото ще разберете защо. Коригирайте се.

30-и. Ден на измами и манипулативно мислене. Няма равностойност във връзките. Един само ще дава, друг ще получава заслужено или не. Не сключвайте нови договори и не участвайте в съмнителни сделки. Изкушенията ще са на всяка крачка. Не взимайте и не давайте заеми. Днес и любовта е с пари, а и приятелството се продава. Стойте далече от хора в нетрезво състояние.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

24-и е денят на пръстена и колелото. Ситуацията се преобръща. На 25-и се внедрете в подходящия за бъдещето ви екип. 26-и задвижва тежки аспекти. Смирете амбицията. 27-и ви свързва с подходящите хора. На 28-и направете крачка напред, сключете нов договор. Вечерта Луната навлиза в Стрелец. В следващите два дни ще свършите добра работа за себе си докато другите хабят сили в междуособици.

24-и. Съвпадът на Меркурий и Уран отваря третото око, дава сили на хората с вроден прогностичен талант да усетят накъде духа вятъра на промяната и какво може да се улови в мътната вода на прехода. Очертават се силови компроматни атаки в средата ви, които ще ви стимулират да не отлагате повече промените и личния си избор. Ще се водят безкомпромисни битки за пари и то за много пари.

25-и. Денят е особено облагоприятен за преговори. Всеки търси съюзници, на всички нива силите се прегрупират и канализират в определена посока. Ден на хората с красив ум и ораторски дарби. Направете своя избор на екип и на база, в която да се развивате в бъдеще. Сондирайте мнения, проведете събрания, привлечете качествени партньори и съюзници. Ще се появи и спонсор.

26-и. Тежък ден с безкомпромисни битки по върховете, където в момента тече флотационен процес. На повърхността излиза пяната, която трябва да се отпени. Не се намесвайте в чужди битки, вашите ви стигат. Днес е лесно да посегнеш на чуждото или да си присвоиш чужд интелектуален труд. Сриват се дългогодишни връзки и отношения, излизат на показ дълго скривани тайни и страсти.

27-и. И докато другите се карат за вас е време да стопите дистанциите. Подновете преговорите с партньори, уредете си срещи с хората, които обичате и цените и се опитайте да разделите неделимото преди. Ден на задушевните разговори и на умението да разбереш другата гледна точка. Ще видите как конкуренцията ви губи пари и позиции. 27-28-и са дни на фалити и персонални детронации.

28-и. Днес е от особено значение да държиш здраво юздите на емоциите, да се владееш максимално в една напрегната и безкомпромисна ситуация и да не преиграваш в преговорите. Не бива да се отива в крайности, да се изказват крайни мнения и становища. Имайте едно на ум и за работата, която смятате за почти „опечена”. Дано сте се доверили на качествени партньори и владеете положението.

29-и. Днес ще получите отговор на доста въпроси. Един от дните, в които се получава по заслуги. Направете си баланса, платете данъци и такси, постарайте се да получите и да дадете обективна оценка на труда, на старанията и грижите на близки, колеги и приятели. Ще разберете кой и доколко ви е оценил. Излизате от заробващи и неравностойни игри. Разделяте се с една фиксидея и фобия.

30-и. Добре е родените в третата декада да не се включват в колективни инициативи и да не вярват много на рекламните внушения. Днес се хвърлят мрежи и се ловят наивници. Добре подготвените може да уловят и някои рибари в своята мрежа. Няма прошка за предоверяващите се, за тези които преследват химери или са в плен на фантазиите си. Реалността ще бъде за тях „озъбено, свирепо куче”.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

24-и е ден на прозрение как да подобрите материалното си положение. В знака на Телеца се оформя бизнес групата Слънце, Меркурий, Венера и Уран, която ще помогне да „провидим” бъдещето. Ще напипате перспективна ниша. 25-26-и са дни на изпитания и конфликти. 27-и носи балансираност, а 28-и дава нужните препоръки. На 29-и се получава по заслуги. 30-и е ден на ловките ловци и рибари.

24-и. Днес е точният съвпад на Меркурий с Уран в знака на хармоничния ви Телец. Родените в първата декада имат по-големи шансове за успех в бизнеса и в деловите връзки. Постарайте се да привлечете погледите в местата, където отивате случайно или поканени на преговори. Не си губете времето в празни приказки с празни хора. Днес се кове желязото на едно ново делово партньорство.

25-и. Този ден оформя лагерите в отношенията на лично и бизнес ниво. Опасно е да преплитате двете линии на работа и семейни връзки. Не е време за компромис. Намерете точните хора, с които ще действате делово. Влезте в нова среда и група, ако старите отношения ви водят към провал. Цветница е, разнасят се благоухания, но в отношенията основният цвят и мирис са тези на парите.

26-и. Предстои тежко и ограбващо пълнолуние. Днес Луната от Везни сключва пречупващ аспект с Плутон, който се готви да тръгне ретроградно и да ни върне към неуредените отношения от миналото. Споровете за права, пари и територии на влияние навлизат в агресивен период. До няколко месеца е добре да уредите имотни и наследствени дела. Прехвърляме собствености и ресурси на децата.

27-и. Малко преди разсъмване е точното пълнолуние, което ще отключи тежки аспекти, ще ни въздейства превъзбуждащо и може да събуди клокочещи чувства и страсти в хората и в земята. Старайте се да не отивате в крайности. Природата се стреми да запази равновесието, а ние на нашето човешко ниво трудно ще се разберем и ще запазим мира в отношенията си. Крясъците разболяват.

28-и. Ден на камбаната. Много неща ще се случат и чуят, но малко ще се възприемат и подкрепят. Не бива да се действа ултимативно, да се поставят крайни срокове и условия. Печели дипломатичната игра и политика и хората, които умеят да лавират в отношения и преговори. Денят е благоприятен за сключване на делови и брачни договори и съюзи. Но всичко ще е на базата на парите и ползите.

29-и. Този ден ще увеличи дистанциите. Лагерите са окончателно оформени, раздават се пълномощия. Един от дните, в които всеки ще получи каквото е заслужил в миналото. Ще си дадете сметка какво сте изпуснали и къде сте ударили в десетката. Издигат се стени между отделните лагери, но вътре в групата и семейството нещата и ролите започват да се подреждат.

30-и. В този ден се хвърлят мрежите в морето на личните амбиции и интереси. Някой ще хване златната рибка, а друг ще трябва да изпълнява чуждите желания. Неблагоприятно за подписване на нови договори за обвързване по какъвто и да било повод, за даване и взимане на кредити. Ще се надлъгваме в поръчки и доставки, но в крайна сметка всички ще останем излъгани в очакванията.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

24-и променя правилата. 25-и е ден за срещи на екипа. Защитете си гърба, в следващите три дни натискът и агресията към вас ще се увеличават. Предстои ограбващо силите ви пълнолуние, което противопоставя пет планети на Сатурн и Юпитер от Водолей. Ще водите тежки битки за права и територии на влияние. Здравето е нестабилно. 29-и ще увеличи дистанциите, а 30-и е ограбващ.

24-и. Внимавайте с игрите и лъжите. Днес тайните ни може да се разкрият, лъжите също. Вероятно е изнудване. Някой напипва слабото ви място и дълго може да ви използва. Родените около 1 февруари са в притеснителна позиция. Не играйте хазартно, може да загубите много пари. Нуждаете се от хора, на които да се опрете. За утре планирайте срещи с тези, на които вярвате и може да се доверите.

25-и. Днес е особено важно да се приобщите към определена среда, екип или група. Тенденцията е да бъдем елиминирани поединично, но обединените в юмрук групи трудно ще бъдат разбити. Не е време да се играе солово. Ще се окаже, че кошарата е най-защитеното място независимо че някои свободи ще ни бъдат ограничени. Стойте на завет и сред близки хора.

26-и. Предстоящото пълнолуние превъзбужда и вади на показ прикриваните амбиции и страсти. Изкушенията са на всяка крачка. Не поемайте излишни рискове, ограничете контактите с хора, които винаги ви разбалансират и вкарват в разходи. Претенциите към вас се увеличават. Не очаквайте разбиране от страна на колегите, на близките и децата. Следете кръвното, спазвайте диета.

27-и. Днес природата се стреми към хармония. Не си нарушавайте спокойствието и бъдете дипломатични в отношенията. Един скандал ще ви разболее и вкара в ограбващи и изнудващи положения. Внимавайте на пътя, спазвайте правилата при работа с машини и нова техника. Родените в първата декада са в рискова позиция. Не оставайте децата и възрастните без надзор.

28-и. Днес отивате в крайности, взимате рискови решения и правите губеща инвестиция. Неблагоприятно за имотни сделки и делби. Ще разберете за изневери или ще ви хванат в крачка. Внимавайте с алкохола, не прекалявайте и във всеки момент контролирайте ситуацията. Ако оставите друг да дърпа конците, ще влезете в дългове и ще плащате за чуждите грешки.

29-и. Днес всеки получава заслуженото. Реалността е в синхрон със ставащото в душата ви. Ако вали ще плачете, а ако е слънчево, ще намерите начин да се усмихнете. Лагерите в живота ви ще се оформят. Някои отношения вървят към своя финал. Прекъснете вредни връзки и не планирайте за утре важни действия водещи към обвързване. Проведете уточняващи разговори с родители и деца.

30-и. Тенденцията е да се влиза в заробващи отношения. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте с кредити и не преотстъпвайте територии. Неблагоприятно за наемни отношения. Не се доверявайте на реклами, сами изберете уредите, които ви трябват. Проучвайте лично всичко, което ви интересува, не ползвайте посредници. Лесно се влиза и в мрежите на порока.

 

Риби 20 февруари – 20 март

24-и носи проблеми за родените в третата декада. На 29-30-и и другите ще се поизпотят и е добре да увеличат самоконтрола. На 27-28-и владеете положението, а на 26-и доминират само големите акули. Периодът ще бъде тежък за кралската и царска власт. Лъвовете и лъвските държави са в рискова позиция. На всички нива се нуждаем от разбиране и смирение. 25-и изисква преориентация.

24-и. Този ден засяга болезнено настроението и положението на големи групи хора. Трудно се спазват правилата. Предопределените да са на опашката може да застанат начело, а силните играчи да минат в отстъпление и да сменят тактиката. Денят се свързва с пръстена и колелото. Един се врича във вярност, друг върви към раздели и дистанциране. Получавате неочаквано прозрение.

25-и. Днес е важно да направите не само първата стъпка към някого, но и втората и третата. Всяко обвързване ще донесе ползи и защити в тези тежки времена. От изборите ви в този ден ще зависи бъдещета ви семейна и професионална програма. Доверете се на предчувствията си и в материален план. Звездите ви облъчват в чудесни аспекти. Активизирайте се, чака ви работа и печалби.

26-и. Днес няма прошка за слабите, за тези които неглижират охраната на личната си територия и са небрежкни към нуждите на дома и близките. На всички нива си изневеряваме, лъжем и се опитваме да манипулираме избора на околните. Страстите командват ума, а в такъв момент трудно се взимат правилни решения. Изкушенията са на всяка крачка. Отложеното за утре ще ви донесе късмет и ползи.

27-и. Предстои трансформация и генерална промяна в начина ни на работа и живот. Тръгващият ретроградно Плутон ще ни върне към нерешените проблеми. Използвайте всеки момент за контакт с подходящите хора. Водете преговори, участвайте в съвместни начинания, търсете верни съюзници. Може да се намери път към всяко сърце и към банковата сметка на спонсори и дарители.

28-и За вас това може да е ден на благата вест, на предложения и възможности за печалби и участия в перспективни проекти. Чакайте обаждания, които ще ви вкарат в съвсем нови отношения на лично и професионално ниво. Днес приятелите ви на лъвски позици са притеснени. Помогнете, постарайте се да огреете и да бъдете навсякъде, където имате един или друг интерес, но не заемайте крайни позиции.

29-и. Днес и утре Луната от Стрелец активизира кармичната ос и ни води към срещи на миналото с бъдещето. От една страна ще имате възможност да коригирате подхода и отношенията си с някого, а от друга да поставите в изолация тези, които са пречка по пътя към големите ви амбиции. Всеки вижда реалността различно и реагира както му изнася, но кармичното правосъдие ще въдвори ред в нещата.

30-и. Днес сте подвластни на илюзии и заблуди. Ще бъдете използвани от тези, на които доверите чувствата и идеите си. Не правете големи покупки и поръчки по телефона. Ще се окажете излъгани в надежди и очаквания. Закупеното може да се окаже менте, а по-лошото е, че трудно ще върнете развалената и негодна стока. И в личен план се очертава неравностойна размяна на чувства и пари.

Още по темата: зодии

Подобни статии