Пълен седмичен хороскоп за 24-30.07.2021

На някои им се отваря апетит, други бележат високи успехи. Вижте какво казват звездите за дните от 24 до 30 юли и приключете месеца по най-добрия начин.

Овен 21 март – 20 април

 

На 24-и притискате длъжниците си. На 25-и вече се действа дипломатично и тактично. 26-и носи победа за тези, които добре са си изпипали работата в юридически план. На 27-и предстои преобразяване, разбирате за скритите намерения на някого. На 28-и не взимайте важни решения и не се обвързвайте. 29-30-и са най-силните ви дни. Печелите пари и предимства, премествате се на стабилна позиция.

24-и. Родените в началото на Лъва и Водолея са в притеснителна позиция. Ако имате работа с такива хора ще ги накарате да се съобразят с вашите искания, независимо дали са справедливи или не. Този ден може да ви даде заслужени и незаслужени предимства и пред Скорпионите. Постъпете честно и не прекалявайте с натиска и манипулацията. Бумерангът на агресията може да се върне.

25-и. Денят идва с желание за разбирателство и хармония. Тези, които в предните дни са доминирали над вас сега ще ви потърсят с желание за съвместна работа или услуга. Приемете протегнатата ръка и ще спечелите повече отколкото очаквате. Не е време за сръдни и конфликти. Стиснете си ръцете в името на бъдещата работа и подкрепа. Всеки ще получи каквото му трябва.

26-и. Денят е добър за подписване на нови договори и създаване на нови партньорски връзки. ще получите съобщения, които ще отворят врата към едно обезпечено бъдеще. Ако водите преговори не отивайте в крайности. Днес е от значение да знаеш докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Губят тези, които извиват ръцете на бъдещите и настоящи партньори и съюзници.

27-и. Опитайте да се видите отстрани. Ден на маймуната. Не се знае кой от коя страна на клетката стои. Старайте се да не губите свободата си на избор и придвижване. Не сключвайте договори, които биха ви застопорили дълготрайно, без защитаващи правата ви клаузи. До три дни ще ви се отвори много по-добра възможност за работа и връзка. Не продавайте евтино и идеите си.

28-и. Луната навлиза в Овен и преминава през точката на обсебването. На никаква цена днес не се обвързвайте и по възможност ограничете контактите в мрежата. Паяците дебнат. Ще ви се предлагат изкушаващи варианти, отстъпки и бонуси, които ще си платите с покупката на стоката, която може да е извън гаранция и срокове на годност или с различни дефекти. Бъдете внимателни.

29-и. Днес всичко може да се постигне с лекота. Прекрачвате бариерите по пътя и в ума си и може да постигнете важна цел. Пазарете се, търсете срещи с настоящи и бъдещи партньори, поставете условията си и обявете личните си оферти. Това не значи да се разпилявате в различни посоки. Започнете от най-важното и като го уредите се прехвърлете на следващото. Нужно е планиране.

30-и. Ден на реката от възможности. Пътят ви ще криволичи между двата бряга на реалното и нереалното. Може да сключите успешни договори, ако точно определите това, което може да дадете и това, което искате да получите. Не едно място може и да ви откажат, но на дуго със сигурност ще ви приемат и работата ви ще потръгне. Бъдете настойчиви и ще стигнете до морето на амбициите.

 

Телец 21 април – 20 май

 

На 24-25-и бъдете внимателни. Може да попаднете в капани или в организирана от конкуренцията ви засада. Здравето е нестабилно. 26-и променя правилата, ще се похвалите с победа и ще почерпите. На 27-и може да продадете и купите нещо изгодно. И старите идеи може да се нагодят към новите изисквания на средата. На 28-и печелят тези, които дърпат конците. 29-30-и носят късмет.

24-и. Родените в първата декада влизат в непривични отношения, в които ще се наложи да правят нежелани крачки и отстъпки. Ден на хората с ниско самочувствие, които този път са решили да вземат своето и да не отстъпват независимо изискванията на ситуацията. Не бива да действате директно и ултимативно. Не се знае каква реакция ще има ответната страна. Вредите на здравето си.

25-и. Днес не приемайте да вършите чуждата работа и да поемате нечия отговорност. Може да нарушите закони и предписания и да попаднете между чука и наковалнята. Ако нещо трябва да се дели, нека е поравно независимо заслугите на двете страни. Не си позволявайте конфликти. Днес крясъците ще ви разболеят и ще навредят на семейните отношения. Носете подарък за всеки.

26-и. Денят носи обрати в отношенията и възможност да се спечели повече от предвиденото. Ще ви предложат изгодна оферта, а  вие ще направите предложение, на което другият трудно ще устои. Ще се усеща някакво напрежение и неспокойство. Трудно ще контролирате амбициите и желанията и може да влезете в преразход. Този ден ще ви донесе нещо хубаво, но на висока цена.

27-и. Днес си даваме сметка какво сме спечелили и загубили с действията или бездействието си вчера. Предстои преобразяване. Виждате някого в истинската му светлина и вече може да вземете решение дали да продължите или да се откажете от връзката и от взаимните си действия и услуги. Ще се разкрият тайни рани, може да разберете и нечия тайна, с която не си позволявайте да спекулирате.

28-и. Ден на голямото харчене и пазаруване. Може да направите непредвиден разход. Ще ви канят на престижни мероприятия, където не може да отидеш как да е. Меркурий навлиза в Лъв, а Юпитер във Водолей и двамата застават в критични аспекти спрямо Слънцето на родените в първата декада на Телеца. Днес дори и чичо Скруч ще се изръси. Дано разходите ви доставят радост или зарадват друг.

29-и. Денят дава възможност да се прекрачват прегради и ограничения. Проблемът е, че някои от тях играят роля и на надеждна защита срещу злото и негативизма наоколо. Не нарушавайте правилата, движете се като реката в коритото на личните си нужди и интереси. Обединете силите си с близки и приятели, които сте тествали в миналото и знаете, че може да им се доверите и в добро и в зло.

30-и. Ще запомните този ден с някакво особено, непредвидено и рисково събитие и с проблем, който ще ви изправи на нокти. Но в момента в хороскопа ви действат огромни съпротивителни и спасителни сили, така че лесно ще преодолеете препятствията и ще се измъкнете от проблемите. Спазвайте правилата на пътя, не нарушавайте разпоредбите и си осигурете приятелска и роднинска подкрепа.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

На 24-и хора без самочувствие ще се гънат пред вас, но и вие ще трябва да се съобразявате с по-силните. На 25-и ролите се разпределят. На 26-27-и ще водите тежки битки за територии и наличности. На 28-и може да бъдете обсебени от фатални присъствия и идеи. Нищо да не се започва. 29-30-и ви дават повече шансове и възможност да напреднете в работата и да се устроите добре.

24-и. Родените в първата декада ще се окажат притиснати от една страна и стимулирани и подкрепени от друга. Проблемът е, че ще се държите властно с тези, които искрено искат да ви помогнат, а пред по-силните ще коленичите. Това е губещ подход. Приласкайте и подкрепете тези, които безрезервно ви защитават и вярват във вас. Внимавайте и не падайте ниско пред авторитетите.

25-и. Символ на деня е човешката душа. Всичко си намира мястото и решението. Ще намерите подход към близките и ще излезете от кризата в предните дни. Постарайте се да не зацикляте над миналото и да гледате само напред. За грешка трябва да има и прошка. Кръвта се обновява, отношенията ни също навлизат в нова фаза. Време е за пречистване. Заемете се с подредбата на дома и отношенията.

26-и. Днес ще имате повод да почерпите за своя  успех или този на децата. Ще получите важно съобщение и обаждане даващи стимул за действие в бъдеще. Съдбата ви дава шанс и отваря нови посоки, но може да ви изправи пред непредвидени законови проблеми. Постарайте се бързо и в срок да уредите нужните документи и да се възползвате от предложената възможност. Всичко да е с мярка.

27-и. Ако действате самостоятелно и не разкривате картите си пред всеки ще имате успех в този ден. В момента се получава по заслуги от миналото. Може да ви се обадят тези, които нещо ви дължат, но и тези, на които сте длъжници. Маските падат, ще видите близки и приятели в истинската им светлина и е време да си направите изводите. Опитайте да се видите отстрани и да се откажете от илюзиите.

28-и. Ден на изкушаващи предложения, които може да ви вкарат в блатото на задлъжняването. Не се ловете на бас и не участвайте в залагания. Може да бъдете изкушени от безбройните реклами и да направите неизгодна покупка или инвестиция. Проверявайте по различни канали всяка получена информация преди да реагирате. Не се препоръчва обвързване с нови договори и брачно предложение.

29-и. Ден на рокади. Разместват се постове и позиции. Марс навлиза в нехармоничната ви Дева. Ще ви бъдат поставени тежки условия, но за родените в края на Близнаците късметът ще проработи и ще се появи силен съюзник. Родените в началото на зодията ще се наложи да търсят защита от закона и институциите. Бъдете дипломатични и тактични, но си търсете правата.

30-и. Ден за нови творчески инициативи, за сключване на договори и уреждане на имотни отношения. Може да направите изгодна сделка. Действайте активно, пътувайте, направете огледи на място и търсете съмишленици. Това е ден на неукротимо движение напред и нагоре към места и позиции на личния ви интерес. Ще си проличат родените да побеждават. Ден на личния ни триумф.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 24-и не си знаем мярката и дозата и правим грешки. 25-и смирява амбициите, но увеличава дистанциите. На 26-и получавате подкрепа, стимул и възможност да получите каквото сте намислили. На 27-и вече влизате в нови роли и доминирате. На 28-и сте в особено опасна и рискова позиция. Не подписвайте нови договори. На 29-и на всяка крачка ще срещате прегради. На 30-и печелите и успявате.

24-и. Ден на хората с ниско самочувствие, които са избрали неточния момент да надигнат глас и да опитат да се измъкнат от подчинителното положение, в което са попаднали. Съветът е да не се рита срещу ръжена, особено ако не сте подготвени и не знаете основните отбранителни или нападателни хватки. Не очаквайте компромиси, а и вие няма да се съобразите и да отстъпите.

25-и. Днес всичко може да се разреши по законите на дипломацията, с мирни средства и преговори. Крясъцете и скандалите разболяват, така че не си ги позволявайте. Опитайте да влезете в положението на близки и приятели и да разберете мотивацията, която ги движи. Направете своите стъпки и отстъпки по пътя към взаимното разбирателство. Така всеки ще остане доволен.

26-и. Луната навлиза в знака на хармоничните ви Риби. Тенденцията е да ви върви като по вода. Чакайте предложения, обаждания и покани за взаимно участие и работа с перспектива за бъдещето. И най-неприятните проблеми може да получат разрешението си. Намирате търсените варианти, ресурси и изходи от задръстеното положение. Внимавайте с алкохола тази вечер.

27-и. За родените около 10 юли днес действа пръстът на съдбата. Картинката ще се избистри, ще намерите начин да постигнете своето и да прокарате идеите си. Ще имате и нужната юридическа защита, но от утре вече Юпитер ще напусне Рибите и ще помага повече в делата на Водолея и другите въздушни знаци. Не пропускайте шансовете си, днес се получава по заслуги.

28-и. Критичен ден, особено за родените до 1 юли. Както и да постъпите ще сбъркате, затова не правете никакъв избор, не поемайте излишни рискове и не участвайте в големи вложения. Може да станете жертва на нелоялни търговци и да изпаднете под нечие влияние. Не се женете и не сключвайте нови договори. Ще ви е особено трудно да запазите личната си самостоятелност.

29-и. Днес и за родените във втората декада ще има пречки и прегради по пътя, ще се налага да се връщате, да подновявате документи, да вадите нови или да доказвате наличности и възможности. Ако сте тръгнали с голямата кошница и смятате да вършите няколко неща едновременно ще объркате нещата и нищо няма да се получи и спечели. Концентрирайте се върху най-важната цел и задача.

30-и. За родените в третата декада ще има повече стопиране и натиск, но като цяло до вечерта ще постигнете напредък в преговори, ще уредите поръчки и доставки и ще подновите отношения с партньори в бизнеса и в личен план. Денят се свързва с колесницата на победата. Едно пътуване може да промени в положителна посока връзките и да ви осигури предимства в бъдещета ви дейност.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

24-и е ден на големите амбиции и апетити. Не подценявайте противниците си. На 25-и не поемайте излишни рискове, особено при пътувания. Не се товарете с чужди ангажименти. На 26-и може да привлечете нови съюзници и сътрудници. 27-и идва с нови идеи. На 28-и се пригответе за излишни харчове. Склонни сте на финансов риск. Отложете за 29-30-и това, което искате да мине на ниво.

24-и. Хора под вашето ниво ще се опитват да се конкурират с вас, да ви изместват от позициите ви, да претендират за парите и екстрите, с които разполагате. Денят носи битки за престиж и влияние, лакомията няма спирка. Проблемът е за тези, които не са подготвени за позицията, за която претендират или която защитават. Няма да има компромис за хората без тежест и самочувствие.

25-и. Търсете компромисните варианти, пипайте с кадифените ръкавици и не нарушавайте правилата, особено създадените от вас самите. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония и релакс. Не се занимавайте със служебни дела и не влизайте в противоречия с околните. Символ на деня е умереността във всичко и към всички. Прояви на агресия и завист водят към падение.

26-и. Чакайте съобщения, които тотално може да преобърнат плановете и намеренията ви. Вървите към решение на финансов спор, но може да се подновят и стари искания. Направете крачка към компромиса и се разберете по спорните въпроси. Вземете важно решение до вечерта. В следващите дни сметките ви може да излезат криви и да се наложат непредвидени пътувания и разходи.

27-и. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Събуждате се с някаква идея, която може и да донесе предимства стига да е стикована с подходящите хора и да се напасне на поставените изисквания. Ще искате едно, но ще получавате друго. Може да се поднови и подлюти старата ви кожна алергия. Ще почувствате и някаква особена алергичност към хора, които преди сте харесвали.

28-и. Днес Меркурий навлиза в Лъв, а Юпитер в знака на опозицията ви Водолея. Това е царски аспект, свързан с харченето на чужди пари с лека ръка. Внимавайте за какво и колко давате. Не бъркайте в меда. Не се опитвайте да парадирате с възможностите си, с постовете и влиянието, които имате в социума. С такъв подход ще привлечете  агресия и негативната реакция на обществото.

29-и. Марс напуска вашия знак. Агресивността ви се смирява, намирате дипломатичен подход и преодолявате спънките и преградите по пътя си. Проблемът е, че с Марс си отива и една важна за вас защита. Някой, на когото сте разчитали може да премине в противниковия лагер или просто да напусне полесражението. Концентрирайте се максимално върху най-важните предстоящи дела.

30-и. Днес е добре за създаване на нови връзки. Активизирайте се максимално, търсете начин да си върнете и загубените бизнес позиции. Привлечете нови партньори, потърсете и старите доказани във времето приятели. Вечерта ще навлезете в рисков период и в следващите дни ще попадате в критични ситуации, които ще изискват бързата ви и адекватна реакция, както и разход на големи суми и средства.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

На 24-и предстоят битки на интереси. 25-и носи релакс и омиротворяване. На 26-и ви очакват юридически затруднения, а на 27-и някой ще се опита да ви наложи своите идеи и виждания за бъдещето. На 28-и сутринта лесно се влиза в капани, но следобед вие залагате такива. От 29-и Марс навлиза във вашия знак. Силата и чувствата ви ще бъдат стимулирани. 30-и ви носи победа.

24-и. Не очаквайте отношенията ви с родители и деца да вървят гладко. Трудно ще се разберете и с партньорите си. Тенденцията е да се действа от позиция на силата. Разширява се пропастта между поколенията. Мислите и действате без синхрон, не зачитате взаимните си нужди, исканията са на преден план. Ще се наложи да се правят компромиси, но това ще стане в утрешния ден.

25-и. Ден на равнопоставеност. Всеки си е взел бележка, смирил се е и е намалил претенциите. Този ден носи така нужното изтрезняване, сближаване и смирение. Лесно ще се уредят спорните въпроси и проблеми. Старайте се да не продължавате с настойчивостта си, нека всеки направи своята крачка към другия и проблемите ще изчезнат. Сложете мехлем на старата рана.

26-и. Навлизате в труден двудневен период. Луната навлиза в Риби и заедно с Юпитер застава в опозиция на Венера от вашия знак. Родените в първата декада ще имат повече притеснения и то от юридически и емоционален характер. Не тръгвайте рано на път, особено ако не сте отпочинали добре. Не взимайте прибързани решения с кого да останете заедно и с кого да прекратите връзката си.

27-и. Ще почувствате някаква особена студенина, независимо какво е времето навън. Отношенията охладняват, дистанциите се увеличават, никой не показва истинските си чувства и предпочитания. В такъв момент някой ще се опита да ви наложи своите идеи и амбиции и да ви привлече като работна сила в проектите си. Днес и утре не е добре да се обвързвате, независимо изгодните условия.

28-и. Ден на мрежата, лесно се оплитаме в мрежи от лъжи или попадаме в лапите на хитри мошеници. Не се предоверявайте, проверявайте по няколко линии всичко, което ви казват и предлагат. Бъдете сигурни, че нещо остава скрито от погледа ви дори в една изрядна на пръв поглед сделка. Не се обвързвайте, не се женете и не подписвайте нови договори. Постойте край огън, прочистете мислите.

29-и. От днес с навлизането на Марс във вашия знак се активизирате максимално и задвижвате важните си проекти. С лекота ще преодолеете преградите и ще постигнете поне една важна цел. Карайте нещата по степен на важност и като свършите с едното, тогава започнете другото. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

30-и. Днес ще постигнете максимума при преговори и ще обедините сили и ресурси с важни партньори. Проведете нужните разговори, стиснете си ръцете с взаимно изгодна сделка и не се отказвайте от нито една своя инициатива. Ще получите подкрепа и финансиране, ще осъществите стабилна връзка и съюз, който ще ви помогне да излезете от кризата. Ще си проличат родените да побеждават.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

На 24-и печелите от конфликтите на други двама, но не се опитвайте да подклаждате огъня. 25-и ви помага да уточните отношенията си. 26-и идва с предложения и възможност да намерите по-добра позиция в бизнеса и в живота. На 27-и се получава по заслуги кой каквото е заработил. На 28-и не сключвайте нови договори и не правете поръчки в мрежата. На 29-30-и очаквайте изстрадана победа.

24-и. Днес влизате в ролята на свързващото или разделящо звено в живота на приятели и близки. Бъдете много внимателни и не споделяйте чужди тайни. Отношенията може да излязат от рамките на добрия тон, а така си навреждаме и здравословно. Ден на ненаситните апетити. Не водете преговори и делби по отношение на имоти и наследства. Контролирайте апетита, добре е да се спазва диета.

25-и. Чист, светъл и благ ден с оздравяваща енергетика. Не си нарушавайте спокойствието и комфорта. Може да се разберете с всеки по основните конфликтни въпроси. Ще се постигне компромис, ще се уточни това, което е спорно и ще се излезе от една трудна ситуация. Опитайте се да приемете другата гледна точка и вас ще разберат и оценят. Стените в отношенията се рушат.

26-и. Благоприятен ден за нови начинания, за сключване на договори и съвместни инициативи. Лесно се сменят настроенията и се отива от мъка и тъга в еуфория. Освобождават се залпово неконтролируеми енергии. Старайте се да не отивате в крайности нито в радостта, нито в скръбта. Приемайте нещата такива каквито са. Денят е благоприятен за годежи и сключване на брак.

27-и. Днес е важно да оценявате правилно реалностите. Всеки стои пред своето огледало. За един то е криво, за друг правилно отразява нещата. И околната действителност е в синхрон с настроенията ни. Ще разберете нещо, което е било скривано от вас. Не реагирайте прибързано, обмислете, проверете и намерете начин да извлечете дивиденти от грешките на другите.

28-и. От днес юридическата ви позиция се стабилизира. Юпитер се връща в знака на хармоничния ви Водолей. Постарайте се в следващите месеци да уредите спорните юридически дела, документи и разрешителни. Днешният ден залага пред всеки капани на страстта и на желанието да се вземе и употреби повече. Не правете нищо прибързано и не се обвързвайте.

29-и. Ако днес нарушите принципите си или излъжете, сърдете се на себе си. Намеренията ви ще бъдат разкрити, ще изпаднете от една класация и ще съжалявате за стореното. По-добре замълчете и се дистанцирайте, вместо да кажете и направите нещо необмислено. Противопоказно е да се тъпчете с много и тежка храна. Неблагоприятно за вадене на зъб и оперативни намеси в областта на главата.

30-и. Родените в третата декада са в трудна позиция на избор, но вероятно ще им се наложи. За другите от обед ще има разведряване на отношенията, възможности за пътуване и гостуване и приятни мигове с приятели. Навлизате в период на делови предложения. Срещите тази вечер може да ви извадят от недоимъка и да ви включат в печеливша работа и бизнес. Ден на преустройства.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

24-и е ден на тежко противопоставяне, особено за родените в първата декада. На 25-и не рискувайте, скандалите разболяват. 26-и дава нов подход в ситуацията и урежда проблемите. На 27-и правите удобни за другите личните си проекти. На 28-и лесно ставате жертва на мошеници, но и сами се опитвате да мамите. 29-и дава нови отправни точки, а 30-и ви среща с бъдещи съюзници и партньори.

24-и. Предстои ви тежък уикенд. Днес Луна, Сатурн и Слънце сключват критични аспекти със Слънцето на родените до 1 ноември. Утре и другите ще се поизпотят и ще имат поводи за тревога. Моментът е натоварен с огромна амбиция. Никой не прави компромис и не дава път на друг. Апетитите бележат връх, искаме повече отколкото може да предложим и заслужаваме. Очертават се раздели.

25-и. Не тръгвайте никъде готови на скандал. Днес природота търси хармония и баланс. Крясъците ще ви разболеят и ще развалят връзки градени с години. Старите рани отново се отварят, нужен е мехлемът на любовта, за да заздравеят. Ще се почувствате обидени или използвани от някого и ще се изпълните с огорчение. Контролирайте първосигналната си реакция. Почивайте повече.

26-и. Днес може да спечелите дело и да обърнете в своя полза една неблагоприятна до момента ситуация. Родените в първата декада намират начин да излезат с чест от проблемите с родители и деца. В този ден може да се раздели неделимото и да се вземат правилни решения за промяна. Все за нещо ще почерпите, ще се зарадвате и извлечете ползи. Поне част от неприятностите ви се уреждат.

27-и. Днес природата е в синхрон с усещанията ни. Ако сте радостни и времето ще е слънчево, а ако в живота ви назряват бури и навън ще е така. Ще ви хрумнат чудесни идеи, които реализирани творчески и навреме ще ви донесат ползи и награди. Днес падат маските в отношенията и истината си пробива път. Може да намерите верни съюзници и да усетите кой ви лъже и кой ви обича.

28-и. Днес ще се охарчите и то за не съвсем нужни неща. На всичко отгоре може да ви пробутат и фалшификати или стоки с изтекъл срок на годност. В отношенията се прокрадва желанието да извлечеш полза на всяка цена и да преметнеш другия. Ден на паяците, които плетат мрежи и ловят наивници. Всеки може да бъде излъган и ощетен в момент, когато си въобразава, че прави удар.

29-и. Напрежението спада, Марс вече ви облъчва в хармоничен аспект. Насочете енергията си повече към творчество. Битките за власт остават встрани от пътя. Съсредоточете се върху най-важната си цел и ще я постигнете. До края на деня може да намерите път и подход към всеки и да привлечете съюзници. Преговаряйте, подпишете новите си договори, стартирайте нова дейност и връзка.

30-и. Днес може да се постигне много. Пътувайте, уредете срещи на място, огледайте терени, преговаряйте и търсете нови партньори и нови възможности за лична реализация. Може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо на сметка. Стиснете си ръцете и обединете интересите си с близки и роднини. Може да се поемат рискове, но вечерта вече ще постави някои ограничения.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

На 24-и печелят тези, които не се предават, които активно си търсят правата и си защитават интереса. 25-и налага мир и хармония, нужно е смирение, почивка и релакс. На 26-27-и Луна, Юпитер и Нептун са в конфликт със Слънцето ви. Всичко ще става по трудния начин. На 28-и печелите, ако действате сами. 29-и позволява да се постигне важна цел. 30-и е добър за сключване на договори.

24-и. Ден на паяците, но и на човека паяк, който ще помогне на един, ще подкрепи друг и ще работи за личната си и обществена кауза. Действайте без афиширане, особено ако искате да помогнете на някого. Не търсете подкрепа, не се знае на какви хора ще попаднете. Пазете в тайна проектите си, останете незабелязани и в социалните мрежи, но проучете всичко, което ви трябва и интересува.

25-и. Ден за почивка, релакс и осмисляне на случилото се в миналите дни. Затвърдете семейните връзки, изпълнете дадените обещания на близките и децата. Не давайте никому незаслужено предимство. Всички, които обичате са ви важни, така че отделете време за нуждите им. Вечерта идва с равносметка за това, което ви липсва. Навлизате в труден и проблемен период.

26-и. Родените в първата декада да бъдат особено внимателни. Не нарушавайте закони и предписания. Луна и Юпитер са в конфликт със Слънцето ви. Не е ден за участия в събрания, за водене на преговори с партньори и публични дела. Губите инициативата и позволявате да ви притискат с нереални изисквания и незаслужени обвинения. На работното място се пригответе за колективен натиск и отпор.

27-и. Днес сте заслепени от нечие въздействие и може да прегърнете като свои чуждите идеи и намерения. Трудно преценявате обстановката, оставате се да ви убеждават в нещо, за което после ще съжалявате. Ден на леденото сърце. Вашето може да бие до пръсване в синхрон с чувствата ви, но ответната страна ще си прави тънки сметки. Не се предоверявайте, всичко проверете на място.

28-и. Предстоят рокади в знака на Лъва, с който сте свързани в професионален или приятелски съюз. Меркурий навлиза в Лъв, но утре Марс ще го напусне. Така за вас ще се яви възможност за нова работа и нов делови ангажимент, но в утрешния ден и съпътстващата го конкуренция ще ви извива ръцете. Постарайте се днес да добиете максимални права и възможности за контрол над ситуацията.

29-и. Днес може да постигнете много, ако не позволявате да ви притискат и налагат мнения. Водете принципна политика и не се свързвайте с тези, които нарушават дадената дума, независимо екстрите, които ви обещават. Лагерите се оформят, вече знаете кой ви е конкуренция и кой може да привлечете като потенциален партньор. Ден на неукротимо движение напред и нагоре към върха.

30-и. Родените в третата декада ще извадят късмет в сделките, ще сключат успешни договори и може да продадат непродаваемото. Позволете си умерен риск. Пътувайте и преговаряйте на място. Може да осъществите и здрава емоционална връзка. Печелите доверие. Емоциите ще са само част от работата, която ще вършите, но ще дадат нужната спойка. Не товарете стомаха си с тежка храна.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

24-и носи повече рискове за родените в края на зодията. Не влизайте в преразход на сили и средства. На 25-и зачитайте партньорските  искания. На 26-и уреждате документи и може да стартирате важна инициатива. На 27-и работете за друг, за да свършите и работа за себе си. 28-и ви освобождава от една отговорност за сметка на друга. На 29-30-и нищо не ви се дава даром.

24-и. Ден на огромните и ненаситни апетити. Не се опитвайте да задоволявате чуждите искания и смирете своите. Лесно се отива в крайности, които може да развалят добри връзки и приятелства. В най-неблагоприятна позиция са хората без самочувствие, които още повече може да бъдат подтиснати. Днес всеки се прави на силен и е склонен да си го изкарва на по-слабите и ранимите.

25-и. Ден на равнопоставеност, равновесие и желание да се разбере другата гледна точка и исканията на близките. Не си позволявайте крясъци и конфликти, ако не искате да се разболеете. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и ще имате чудесни мигове с любимите хора. Поне за момент забравете за сроковете и работата, която трябва да се свърши.

26-и. Денят отваря нови врати, позволява да уредите документи и разрешителни, да водите успешни преговори и да стигнете до компромисни резултати. Ще има с какво да се похвалите и да почерпите. Стартирайте нови начинания и проекти. Изискването е във всеки момент да се търси златната среда, да не се прекалява и преиграва. Дозирайте внимателно лекарства и алкохол.

27-и. Опитайте да реализирате сами хрумналите ви идеи. Не очаквайте другите да проявят разбиране и толерантност. Някой може да се окичи с изобретеното и направено от вас. Патентовайте и уредете юридическа защита на продуктите, които произвеждате или ще правите в бъдеще. Нищо важно и значимо не оставайте на случайността. Ден на леденото сърце, всеки си гони интереса.

28-и. Денят променя правилата на играта и някои закони в деловите отношения. Меркурий напуска Рака и вече няма да ви гледа в опозиция. Ще се отворят вратички в бизнеса, които ще спомогнат да се закрепите и укрепите на завладените позиции. Днес е важно да не се обвързвате с никого независимо изкушаващите предложения. Ден на мрежата, всеки може да бъде оплетен в обещания.

29-и. За родените във втората декада пречките и спънките ще са на всяка крачка. Този ден е проверка за амбицията ви и за това докъде може да стигнете. Някой ви пришпорва, а друг залага прегради по пътя ви. В такъв момент не бива да се ангажирате с много работа и дейности. Започнете с най-важното и когато го приключите се обърнете към следващото. Лесно влизате в преразход.

30-и. Родените в третата декада да внимават с имотните и наследствените делби. Може да намерите търсения купувач или продавач на предлагания или търсен от вас имот. Търсете нова база и терен за бъдещата си работа и живот. Не се обвързвайте с непроверени хора. Ако нарушите правилата и принципите на играта и другият ще го направи, а така и двамата ще сте на загуба.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

На 24-и Луната навлиза във Водолей и среща Сатурн. Предстои ви тежък и опасен уикенд. Дръжте здраво юздите в отношенията. На 26-и срещате разбиране, уреждате важни документи и дела. 27-и е ден на преобразяването. Събуждате се с нови творчески идеи. 28-и е ден за работа и творчество на свой терен. Не влизайте в комбина с никого. 29-30-и ще ви донесат късмет, придобивки и пари.

24-и. Ден на стагнации, на опити за подчинение и натиск. Ще ви е нужна активна самозащита. Конкурентите ви се обединяват. Ще се водят битки на всички нива, ще има опити да ви елиминират и подложат крак във всякакви състезателни програми и участия. Не очаквайте лоялност, дори и от приятелите си. Децата и близките ви поставят ултимативни и неприемливи искания. Покрийте се.

25-и. Първата половина на деня е мирна и хармонична. Успявате да се разберете по спорните въпроси, разпределяте задачи и отговорности, така че всеки да е доволен. С напредването на деня ще се появи нов дразнител. Някой влиза и в нови семейни отношения. Днес и утре е особено благоприятно да се сключва брак и да се подписват партньорски договори. Дано сте намерили човека.

26-и. Добре е да се стартира нов бизнес и нова творческа програма. Днес и юридическата ви позиция е силна, а до два дни Юпитер ще навлезе във Водолей и ще защити законово предприетото до момента. Чакайте предложения, които може да помогнат да излезете от дълга криза в работата и в деловите връзки. Важно е да се намери баланса и точния подход и да не се отива в крайности.

27-и. Поставете ребром всички важни за вас въпроси. Уточнете връзки и взаимодействия. Някой ще се отметне от обещанията, които е дал, но друг ще ги изпълни. Ще получите знаци с кого е добре да продължите в бъдеще и кого е време да отстраните от пътя си и от съвместните си инициативи. Днес ще има опити на хора изпаднали от една класация да се прикрепят към вас. Не правете компромиси.

28-и. Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Лъва, но пък навлизащият в Дева Марс вече няма да ви гледа в опозиция. Натискът към вас ще намалее, но конкуренцията ще заложи капани. Не правете излишни разходи в желанието да покажете ниво. Вдигат се цените на услугите, които ползвате. Време е и вие да го направите. Ден на мрежата, стойте далече от изявите в социалните мрежи.

29-и. Днес бавно и методично ще постигнете набелязаните цели. Вървете си по пътя и не поглеждайте встрани. Не променяйте плановете си в движение. Карайте по зададената и синхронизирана с партньори и близки програма, за да не навредите на тези, които очакват подкрепа и действия от вас. Лесно се стига до преразход на сили и средства. Вечерта си поръчайте сън.

30-и. Нищо важно и отговорно да не се отлага за следващите дни, в които само ще давате и ще обслужвате другите. Днес имате шанс да постигнете близки и далечни цели, да се внедрите в перспективна група и среда и да направите силен ход в бизнеса. Сключете нов договор, водете принципни преговори, определете цени на стоки и услуги. Пътувайте и договорете всичко на място.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

На 24-и лесно се прекрачват границите и се нарушават обещания. 25-и ви вкарва в релси и уравновесява исканията. 26-и ви дава нови пълномощия. Родените в първата декада са в най-силната си юридическа позиция. На 27-и се отделете от места и групи, в които усещате, че не ви е мястото. На 28-и влизате в капани. На 29-и прескачате преградите, а на 30-и постигате целта.

24-и. Днес е трудно да се задоволим с малко. Претенциите трудно покриват възможности и наличности. Хората с комплекси ще бъдат изтикани в края на софрата. На едно място ще се почувствате излишни, а на друго няма да си давате сметка за излишъците, които пръскате с лека ръка Не отивайте в крайности, контролирайте желанията, положението и поведението си във всеки момент.

25-и. Днес и утре са най-благоприятните дни в този месец за обвързване, за годежи и сключване на брак. Всеки прави своите стъпки и отстъпки и съгласува действията си с любимите хора. Ден на човешката душа и на усещането за близост с този до теб. Избягвайте конфликтите и контролирайте емоциите. Някой ще си поплаче от радост, друг ще си спомни тъжен момент. Всичко е част от живота.

26-и. Родените в първите дни на зодията може да направят силен ход, да спечелят дело и да получат нужните им документи и разрешителни. Луната е в съвпад с Юпитер във вашия знак. Препоръчват се срещи и контакти, на които ще се уточняват взаимни отношения и договорености. Нещо, което чакате отдавна ще се случи и получи и ще ви отвори пътя към успеха, парите и славата.

27-и. Днес и за родените след 11 март ще има повече екстри, ще се отвори възможност да се прокарат планове, намерения и идеи и да се получат нужните инвестиции. Ще усетите кой в действителност ще ви помогне и услужи и кой тайно или явно ви мъти водата. Променяте отношенията си към някого, а това ще доведе и до промяна в тактиката ви на работа и действия. Маските падат.

28-и. От днес Юпитер напуска вашия знак, а от утре Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Девата. Очертава се опасен ден, в който предпазните ви щитове отпадат и защитите са недостатъчни. Лесно може да се излъжете и да бъдете излъгани. Не сте защитени и юридически от мошениците в мрежата, затова не правете големи поръчки и покупки. Не харчете с лека ръка трудно спечелени пари.

29-и. Ден за нови начинания. Лесно се преодоляват прегради. Ще се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Някой ще се обясни в любов, друг ще си поиска увеличението на заплатата. Не бива да се действа в много посоки едновременно. Подхванете най важната задача и като я уредите започнете нещо друго. Силата ви намалява. Неблагоприятно за лечения с биополе.

30-и. Ден на високите постижения и цели. Уредете си среща с хора важни за бъдещата ви работа и дейност. Може да получите голяма поръчка или да направите изгодна инвестиция. Ден на протегнатите ръце. Не лъжете и водете принципна политика. Пътувайте, направете огледи, посетете пазари и панаири. Ако нещо ви спре погледа не го подминавайте, вземете го и ще ви остане спомен. 

Подобни статии